Idők jelei, Járványok

Koronavírus az utolsó időkben

Orvosi védőfelszerelés a bubópestis idején a XVII. században

Talán 2020 tavaszán is sejteni lehetett, hogy nem mindennapi események zajlanak körülöttünk, de őszintén szólva legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy kevesebb, mint egy év alatt ezek az események ilyen messzire taszítják a világot a sötétség felé.

Kis túlzással elmondhatjuk, hogy a kirakós valamennyi darabja az asztalra került, már csak össze kell illeszteni őket. Hogy ez milyen sebességgel történik meg, sok mindenen múlik.

A koronavírus járvány mindenesetre megmutatta, hogy a világ irányítása nem is annyira nehéz, mint eddig gondoltuk, illetve most már azt is látjuk, hogy mi ennek a legkézenfekvőbb eszköze: az emberek egészsége és jóléte, jobban mondva annak hiánya és a visszaszerzésüket ígérő megoldás.

A koronavírus elleni védőoltás igazi katalizátorként szolgál a történetben és a majdani teljes kontrol elérésében is fontos szerepe lehet. Itt fontos tisztázni néhány kérdést. Személy szerint nem gondolom, hogy ez az oltás (pontosabban bármelyik engedélyezett vagy engedélyre váró Covid oltás) az antikrisztusi rendszer legismertebb elemeként elhíresült fenevad bélyege lenne, azonban az oltási kampányokat körül övező propaganda, az immunitás útlevél bevezetésének lehetősége vagy a társadalomban ezek következtében tapasztalható megosztottság, oda vezettek, hogy a fenevad bélyege nélkül is érdemes átgondolni ezzel kapcsolatos döntésünket.

Akik ismerik az oldalt, tudják, hogy nem vagyok az oltások feltétel nélküli híve. Úgy vélem, hogy nagyon fontos disztingválni az egyes betegségek és oltástípusok, illetve a magyar gyakorlat különböző elemei és hiányosságai között. Van az oltások között olyan, ami milliók életét mentette már meg és olyan is, amelyik ma már több kárt okoz, mint amennyit esetleg elhárít. (Akit érdekelnek a részletek, a Nebáncs Egyesület honlapján, a „védőoltások” menüpont alatt keresgéljen, és persze itt az oldalon is van jó pár cikk a témában: ITT) Ez azonban csupán a kérdés egészségügyi vonatkozása. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az RNS alapú vakcináról, esetleg az oroszok vagy kínaiak által fejlesztett oltóanyagokról, a világjárvánnyá kiterjesztett krízis révén olyan mértékű nyomás nehezedik a föld lakosságára, hogy már önmagában emiatt érdemes fontolóra venni az oltás elkerülését. Személy szerint nem félek attól, hogy bajom esne, ha beoltanának, hiszen nagyobb az, Aki bennem van, mint az, aki a világban van,1 és azt is tudom, hogy még egy halálos ital sem árthat nekem,2 főleg, ha kényszerítenek rá, hogy megigyam, de ha nem vagyok képes vállalni a koronavírus oltás elkerülésével járó kényelmetlenségeket, mi lesz, amikor egy hasonló döntés élet-halál kérdése lesz? Az egyik persze nem következik egyenesen a másikból. Attól, hogy valaki vállalja a koronavírus elleni védőoltást, még simán megtagadhatja a majdani fenevad bélyegének felvételét és fordítva. Azt se szeretném, ha bárki kárhoztatva érezné magát, ha szeretné beoltatni magát. Ez nem üdvösség kérdése és ez a poszt nem erről szól. Inkább azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ami körülöttünk folyik kísértetiesen hasonlít arra, amit évek óta gondolunk azokról a bizonyos utolsó időkről, így ez a járvány nagy valószínűséggel ezek része vagy előkészítése, esetleg egy későbbi válság főpróbája, így nem butaság, ha mi is próbálgatjuk szárnyainkat.

Az oltás tehát pont annyira lehet része az utolsó idők forgatókönyvének, mint mondjuk a mobiltelefon, a kártyás fizetés vagy a biometrikus adatokat is rögzítő iratok használata, márpedig ezek igénybevétele ellen ritkán szólal fel bárki is manapság. Szerintem ebben nyugodtan követhetjük Pál apostolnak a lelkiismereti kérdésekre vonatkozó tanácsait:

„A hitben erőtlent fogadjátok be, de ne azért, hogy nézeteit bírálgassátok. … Aki eszik, ne vesse meg azt, aki nem eszik, aki pedig nem eszik, ne ítélje meg azt, aki eszik, hiszen az Isten befogadta őt. … Ez az egyik napot különbnek tartja a másik napnál, az pedig egyformának tart minden napot: mindegyik legyen bizonyos a maga meggyőződésében. Aki az egyik napot megkülönbözteti, az Úrért különbözteti meg. Aki eszik, az is az Úrért eszik, hiszen hálát ad az Istennek. Aki pedig nem eszik, az Úrért nem eszik, és szintén hálát ad az Istennek. … Tehát mindegyikünk maga fog önmagáról számot adni az Istennek. …  Te azt a hitet, amely benned van, tartsd meg az Isten előtt. Boldog, akinek nem kell elítélni önmagát abban, ami felől döntött. Aki pedig kételkedik, amikor eszik, máris elítéltetett, mivel nem hitből tette. Mert minden, ami nem hitből származik, az bűn.” (Róma 14:1-23)

Ne hasonlítsuk Istent ahhoz a pedagógushoz, aki szándékosan olyan vizsgafeladatokat készít, amin a többség megbukik. Nem szándéka megoldhatatlan akadályok és kérdések elé állítani senkit és erről se feledkezzünk meg:

„Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”3

Amikor az a bizonyos bélyeg megjelenik, mindannyiunk számára egyértelmű lesz.

Azért is fontos beszélni erről, mert ma még megtehetjük. A közösségi és egyéb médiumokban tapasztalható cenzúrát látva a nem túl távoli jövőben ez már csak a fizikai világban lesz lehetséges és még ott is korlátozottan. Ez persze a javunkra is válhat, hiszen egy igazi ölelés, kézszorítás vagy mosoly egymillió lájknál is többet ér, ahogy a konyhaasztalnál elmesélt bizonyság messzebbre juthat egy profi youtube videónál, főleg, ha ezek terjesztése már nem lesz lehetséges az előbb említett cenzúra miatt. Lehet, hogy tényleg az utolsó fejezet küszöbén állunk? Maga Jézus mondta, hogy „Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.” (Máté 24:14) Márpedig most ott tartunk, hogy az evangélium hirdetése egyre kevesebb platformon lehetséges. A különböző médiumoknak köszönhetően a jóhír mára tényleg bejárta a világot és bár a technikai lehetőségek tára továbbra is bővül, a tényleges alkalmak száma a körénk épülő világállamban rohamosan csökken, hiszen mára odáig jutottunk ebben a kibírhatatlanul toleráns világban, hogy nemcsak egyes személyeket tiltanak el ettől, de egész platformok válnak a cenzúra és a „befogadás” áldozataivá.

A fent említett kirakósdarabokhoz pár mondat erejéig visszatérve azért rá kell jönnünk, hogy egy nagyon is fontos darab hiányzik még az utolsó felvonáshoz. Lehet, hogy a fenevad bélyegéhez szükséges technológia már rendelkezésre áll, lehet, hogy a háttérhatalom elérte a teljhatalmat és a globális gazdaság egységesítése majdhogynem befejeződött, de az a bizonyos valami, amit a Biblia a Fenevad képének nevez és aminek imádata nélkül a fenevad bélyege csak egy újabb darabja a világ legnagyobb gyűjteményének,4 sehol sincs a láthatáron, ahogy maga a fenevad sem. Tudom, hogy léteznek mindenféle elvont elméletek ennek beazonosítására, de a Biblia sohasem ködösít és egyetlen próféciának sem célja, hogy direkt nehézzé tegye saját megértését. Ha nem értjük, hogy miről beszél, annak legfőbb oka az lehet, hogy még nem jött el az ideje.

Jézus halála és feltámadása előtt a tanítványoknak lövése sem volt arról, hogy mi történik körülöttük és utána is időre, Jézusra és a Szent Lélekre volt szükségük ehhez. Mi hozzájuk képest előnyben vagyunk, hiszen Jézus és a Szent Lélek már eleve velünk és bennünk vannak, de azért bizonyos részletek megértésével mi sem állunk túl jól. Érdemes tehát kellő alázattal kezelni kedvenc értelmezéseinket, főleg, hogy az arrogancia nemhogy vonzaná, de inkább taszítja még a legérdeklődőbb keresőket is.

Van még valamennyi időnk. Használjuk bölcsen,5 ez pedig az Úrral való közösségben, nem pedig a közösségi médiumok böngészésében rejlik. A hamisítványt is úgy azonosíthatjuk a legjobban, ha az Eredetit mindennél jobban ismerjük, vagy ami még fontosabb, ha Ő ismer minket.

 1. 1. János 4:4 []
 2. Márk 16:18 []
 3. János 10:27-28 []
 4. Jelenések 14:9-10 []
 5. Efézus 5:15-16 []
Előző poszt

101 hozzászólás

 1. \m/ 😉 \m/
  “Seems like a lifetime ago…, the Elites might be trying, but still they have failed to kill the flame of Rock in our Hearts Here’s our Message to You:
  We will Rock , no matter what you come up with , you can not stop us!!!!!
  Thanks to All who shared this and reminded us of what Rock and Metal is about: Life with Nonconformity to the the ones who want us to obey without question
  THE WILL FOR FREEDOM WILL ALWAYS PREVAIL ON THE LONG RUN!!” ~Kai Hansen, the founder of Gamma Ray (Facebook post, 2021.02.25., Kai Hansen))
  https://www.youtube.com/watch?v=nJLvPDRKZN0

 2. Nem ismered fel a propagandát, nem látod a nyilvánvaló jeleket. A kormányunk folyamatosan azt üzeni a népnek, hogy regisztráljanak, oltsák be magukat az emberek és vége lesz. De eközben saját vakcinát fejleszt, vakcina gyárat épít. Én nálam ez hosszútávú berendezkedést és csodálatos üzleti lehetőségeket jelent. A járvány végét semmiképpen sem. Láthatod, nem vagyunk egy hullámhosszon.

  Nem vagyunk,mert abban a világban, amelyikben én élek, és ha van egy nagyon fertőzö, egy nagyonhalálos vírus illetve egy kórház tele haldokló Covidos betegekkel, szóval abban a világban, kórházban nincsenek takarítónők, mert azok megszöktek, felmondtak, mert azok valóban féltették az életeiket, ahogy a hírportál kameramanja sem megy be, engedik be
  egy ilyen helyre filmezni, mert súlyos a helyzet, mert látogatási tilalom van érvényben, mert mindenki be van szarva és félti az életét. Az én világom kórházában olyat nem mond egy aneszteziológus és intenzív terápiás orvos, hogy 10 Covidos betegből 1,5 ember hangja el a kórházat, a másik pillanatban még azt a betegnek, hogy nagyobb az esélye túlélni a betegséget, ha engedi, hogy lélegeztetőgépre tegyék. Tudtad, hogy csak 10-15% esélye van valakinek túlélnie a lélegeztetőgépes kezelést? És azt tudod, hogy miért ilyen magas ez a elhalálozási ráta?
  Utánajártál ennek a Paraméter nevű szlovák hírportálnak? Kerestél bármilyen múltbeli kapcsolatot köztük és a jelenleg regnàló magyar kormány között? Az esetleges pénzek útját ellenőrizted? És a dokufilm megjelenítésének mostani időpontja, sem gyanús. Ha nem, miért nem? Vagy ezek a részletek nálad nem is számítanak, miközben tájékozatlansággal vádolsz másokat és mindezt érzelmi, politikai hovatartozás alapján.
  Szerintem fuss neki mégegyszer.

  1. Bocs, de én inkább a kórházban dolgozó orvos ismerőseimnek hiszek. Mellesleg az unokahúgom , meg egy ismerősöm lánya Szemmelweisre járnak, mást állítanak mint Te, tehát valaki hazudik, ők nem szoktak. Ami a riportot illeti kár osszeesküvés elméleteket gyártanod, mert nem engedték be stábot mindenhová, a lélegeztetőgépen lévők túlélési rátája pedig függ a páciens életkortól, betegségeitől …, tehát az állításod egy nettó baromság. A kissebségi kultúra támogatása pedig nem újdonság, mindig is áldozott rá a mindenkori magyar kormány, a szégyen az volna, ha nem tenné. Látom, meddő ez a vita, ezért inkább azt mondom, hogy legyen szép napod !

   1. Kedves keresés!
    “Ami a riportot illeti kár osszeesküvés elméleteket gyártanod, mert nem engedték be stábot mindenhová,”
    ami a stábot illeti,nem volt ott semmi féle stáb. A videón 16:03-tól 16:07-ig látszik, hogy a lift kabinba kettő ember száll be- a lift kabin tükrében láthatjuk a tükör képből, Scherlock Holmes nyomozó is így dolgozik-egyik az orvos vagy kicsoda, másik egy kicsi kamerát használó ember. Egy pl. televíziós tv stáb nem egy emberrel, nem egy ilyen kicsi kamerával dolgozik.

 3. A legfrissebb Covid-19 propaganda film, ami valszeg az Orbán kormány megrendelésére készült. Mert hát itt a 3. hullám, meg kellett hosszabbítani a veszélyhelyzetet stb. stb. Találtam olyan online bizonyítékot, miszerint ezt a társaságot már előtte pénzzel támogatta a kormányunk.
  https://youtu.be/7XHzz7Q88gA

  1. Szomorú, hogy a politikusok tudják mi van az egész mögött és inkább elnézik ezrek halálát-miközben mondogatják, hogy meg akarunk menteni titeket-mint sem, hogy a népüknek elmondanák az igazat.Nem tudom, hogy le vannak-e pénzelve vagy mivel vették rá őket esetleg mivel zsarolják őket, de egy előre megtervezett forgatókönyv végrehajtását teszik.
   Mindig is ezt csinálták a politikusok a történelem során nem érdekelte őket az ember.
   Ezért hihetetlen, hogy nem tud vagy miért nem akar összefogni a nép és elzavarni a vezetőket.
   De hát ezek az utolsó idők, a sötétség egyre nagyobb lesz, ezt tudjuk. Nekünk nem kell félnünk, mert a mi Mennyei Atyánknál számon vagyunk tartva és azt ígérte hogy megvéd minket a pusztítótól. Aztán meg emeljük fel fejünket, mert közel van Jézus Krisztus visszajövetelének napja.Ezzel vigasztaljuk egymást.

   1. Lacika71, a politikusok is csak emberek, az amit csinálnak sokszor kényszer hatására teszik, mert nem adnak nekik más lehetőséget, ne gondold azt, hogy azok irányítanak egy orságot, akik láthatók a politikai életben, ma egy politikusnak nagyon kicsi a mozgástere, de ezt az egyszerű emberek nem látják, egy kereszténynek meg kötelessége tisztelni az Isten által kirendelt hatalmakat, a forradalom az isteni rend elleni lázadás, a történelem ékesen bizonyítja a káros voltát (nagyobb káosz, még több halott), az emberi természetet nem lehet forradalommal megváltoztatni, attól sokkal hatékonyabb az ima.

  2. A kollégám dunaszerdehelyi, mást mond, ez nem propaganda, már ne haragudj, de miért nem jársz utána személyesen a bizonyítékoknak ?

  1. Pócs hazudik, az szlovák statisztikák szerint Szlovákiában tavaly 15 százalékkal többen haltak, mint az előző évben. No meg ez a gumicsont az alkotmány körül, persze majd egy papírfecnyi megtudja állítani az elitet. A vírus nem virtuális, nagyon is létezik, aki nem hiszi kérdezze meg a patológusokat. A kis városban, ahol élek is sok ember halt meg.

   egy kis ízelőtő a valóságról
   https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-megrazo-felvetelek-a-dunaszerdahelyi-korhaz-covid-osztalyarol/sqc2n2w

   Az oltástól meg nem lesz semmi bajod, mivel orvosi körökben sokat mozgok, minden orvos ismerősöm már beoltatta magát és képzeld el, nem változtak át zombivá.

 4. Üzenet Luciának, megkapta. 2021. január 27. 22:30

  (Úr Jézus): Ez egy oltóanyag, amelyet a mennyből adnak minden egyes embernek, hogy megváltoztassa DNS-ét születésekor, és imádja a fenevadat. A Jelenések könyvébe van írva.

  Ez arra készteti az egyént, hogy akaratától eltérően járjon el. Ez átírja a testében lévő DNS-t. Lehetetlen lesz a visszafordulás.

  Eljönnek a napok, amikor a szavaimat nem hallják. Ez az ördög elleni vakcina, amely megváltoztatja a DNS-t.

  1. Andre!

   Ilyen butaságokat lehetőleg ne terjesszünk már, mert ez rettentő gagyi és veszélyes!

   köszönöm.

   1. Idegen. Nem lehetséges az, hogy mindez, amit te most butaságnak nevezel, az mégis létezik? Hogy erről és ilyen tervektől és projekteken már 20 évvel ezelőtt is beszéltek illetve dolgoztak és, hogy mindenről a csodálatos tervekről folyamatosan tájékoztatták is a publikumot? Más kérdés, hogy az emberek, a többség erre nemigen figyelt, mivel akkoriban ezek a dolgok még nagyon futurisztikusnak, nagyon elérhetetlennekvez így veszélytelennek hangzottak.
    Nem furcsa ez egy kicsit, hogy amit 20 éven keresztül sok sok pénzbe kerülő projektek voltak, az jelenleg, ebben az őrült Covidos, oltásos légkörben, hirtelen egy buta összeesküvési elmélet lett, miközben az eddig ismert publikus transzhumanista elképzelések, projektek, témák meg hirtelen tabu témák lettek?

    Nem kell ide se André, se egy próféta, hogy az ember szembesüljön a valósággal, csak ismerni az ezen a területen történő dolgokat, tudományos kutatásokat, eredményeket, kijelentéseket. Aztán meg kéne vizsgálni a történet eugenika oldalát is,… de csak, ha érdekel, ha van rá néhány órád.

    1. Bori!

     A katolikus egyházon belül a hittani kongregáció foglalkozik a feltételezett jelenések magánkinyilatkoztatások elbírálásával.
     Különböző kritériumoknak kell megfelelni, az elmúlt évtizedekben enyhítettek a szabályzaton, ez odáig vezetett, hogy boldog boldogtalanból próféta lett vagy látnok.
     Vannak olyan esetek, amikor egyértelmű, hogy emberi tevékenység áll a háttérben és valamikor természetfeletti.
     Nem mintha a protestáns felekezetekben ez másként lenne, sőt.
     André hozzászólásában egyértelmű, hogy miről van szó.

     Aztán ott van a lelkek megkülönböztetése, hogy ne higgyünk minden léleknek. Lehetne sorolni.

     Ami a konteókat illeti létezik olyan, amiben van ráció ez a jó paradoxon. Amúgy tényleg van, de elveszi a produktív kreativitásra szánt időt!

   2. Enochnak adott üzenetekben fellelhető a lényeg: az államok csak úgy kaphatnak hitelt, ha beültetik a microchipet az államok polgárai, tehát ez érvényes most is, mert az Orbán kapott hitelt!

    A MAI RÓMAI SZEKTA NEM KRISZTUS EGYHÁZA, NEM A KATOLIKUS EGYHÁZ!

    1. S még annyi, akinek megadatik, hogy menedékhelyet építsen, az ne a kifogásokat keresse, mert többek életével játszik.

   1. Ez ugyanaz az érme, csak a másik oldala.Egy másik útvonalon jut fel a hegyre, de a csúcs ugyanaz.Két vallás, de ugyanaz az isten.De vajon két különböző vallás-e az, amelyik ugyanazt az istent imádja?A szélsőségek éppen gyökerüknél közösek.Széles az az út, és a népesség egyre növekvő többsége hagyja magát bevonódni valamelyik szélső áramlatba – ahogy megvan írva: és az egész világ követi a Fenevadat.Ki így, ki úgy.Két különbözőképpen adják elő, hogy milyen világ jön ezután, és egymást nevetségessé téve megvannak győződve mind a két oldalon a maguk igazáról.Ugyanannak a médiának a két ellentétes megjelenési formája.Mert vevő van ezekre, és már el sem tudják képzelni, hogy az előregyártott elméleteken túl más is lehetséges.És az a bizonyos út éppen ezért olyan keskeny…

    1. Kedves Oszkár!
     Akkor örülök, hogy az érmének két oldala van ill. hogy a csúcs ugyan az.
     Csak hát túl a csúcson is van valami. Ha az a valami nem semmi, akkor van valami a valamiban. Az idő közel van, hogy a csúcson túli valamit valaminak láthassuk.
     na ezt jól megaszondtam

    2. Lacika, az idő közel van?Ebben egyébként egyetértünk. 🙂 Nagyon közel van.Felfoghatatlanul közel.Az, hogy ‘itt’ van, és az, hogy ‘most’ van, ki sem képes fejezni.Annyira közel.Közelebb, mint a ruhánk, amit éppen viselünk.Közelebb, mint a bőrünk, közelebb a bennünk keringő vérnél, a csontjainkra tapadó húsnál, sőt még a gondolatainknál és az érzéseinknél is közelebb van.Ahogy Thea korábbi írásában idézte C.S.Lewist: “Végtelenül nagy sebességgel közeledik.”

  1. https://www.youtube.com/watch?v=64p4xqsfXtY

   Síri csend a magyar sajtóban az Európa Tanács koronavírus-oltásról szóló határozatáról

   -érdekes információ, hogy már a háziállatokat is elkezdik tesztelni corona vírusra néhány országban és beszélnek róla, hogy az állatokat is be kellene oltani covid vakcinával

   1. Egyetlen oltás sem nyújt védelmet, csak a szellemi védelem és a Menny által küldött gyógymódok szolgálják az emberiséget pusztító vírusok és járványok ellensúlyozását.

    Járványok, betegségek Gyógyfüvek, gyógymódok „Szeressétek Istent, ti Földnek lakói, mert egyedül azért teremtette a mindenséget, hogy szíveteket megnyerje!” (az Angyal szózata isten szeretetéről Montovai Boldog Hozsannának) Fertőző betegségek Influenzához hasonló megbetegedés: Szűzanyánk 1986. októberi fontos figyelmeztetése egy influenzához hasonló betegség megelőzésére József Tamás látnok által: Rövidesen egy betegség támadja meg az emberiséget. E betegség tünetei az influenzához hasonlók lesznek. A szívet és a tüdőt fogja megtámadni úgy, hogy sokan fognak belehalni. A Szűzanya az Ő gyermekei részére ezzel kapcsolatban a következő tanácsot adja: Egy nagyobb gerezd fokhagyma felének a levét nyomjátok ki, préseljétek ki, és néhány gyömbérgyökeret tegyetek egy csészébe. Tegyetek hozzá egy evőkanál citromlevet és egy teáskanál mézet. Öntsetek rá forrásban levő vizet, és legalább öt percig áztassátok. Forralni nem szabad. Ezt az italt naponta egy órával lefekvés előtt kell meginnotok. Amennyiben a betegség tünetei már valakin mutatkoznak, annak ebből az italból 3×1 csészével kell innia. Amennyiben nem áll rendelkezésre friss fokhagyma, paszta is megfelel. A fokhagyma erős szagának elkerülése érdekében a szánkban friss petrezselymet kell szétrágnunk. Ez a tanács Szűzanyánktól, az isteni Orvostól származik. Áldjon és őrizzen meg benneteket a Mindenható Isten és a mi Szűzanyánk, a betegek gyógyítója védelmezzen benneteket! Az előbbi közlés alapján kiegészítő összegzés, mire van szükségünk: fokhagyma (kivonat vagy paszta is megfelel), gyömbérgyökér, citromlé, méz, petrezselyem. Tudjuk előre, hogy be fog következni. Amikor bekövetkezik (nem működik a közlés) látjuk az orvostudomány tehetetlenségét (de így gyógyítani tudjuk majd), tapasztaljuk a közlések égi eredetét, és a hitünkben megerősödünk. Készüljünk fel erre a betegségre! A pestisről: „A döghalál”, „fekete halál” sokszor sújtotta az emberiséget. A Bibliában Isten büntetése. Háborúval, éhínséggel szerepel együtt. Dávid bűnéért Isten büntetését kapta népére: 2Sám. 24, 15. a csapások a Bibliában követik egymást. (Jer. És Ez; Háború, éhínség, ragály, dögvész, kard, halál, gyász, éhínség, tűz, stb.; vö. Mt. 24, 7; Lk. 21, 11; Jel. 6, 8; 18, 8) A betegség Indiában, Kínában, Burmában, Indonéziában honos. A pestisbaktérium okozza. A patkánybolha terjeszti. A bolha nyálával kerül az emberi szervezetbe. 1. Bubópestis: a nyirokcsomók nagyon megduzzadnak, elgennyesednek, bevéreznek, kifakadnak: bubó. Lappangási idő: 3-8 nap. 2. Tüdőpestis: a fertőzés a véráram útján a tüdőbe jutva véres tüdőgyulladást okoz. A véres köpet önmagában okozhat másokon tüdőpestist. Lappangási ideje csak 1-2 nap. Nagyon virulens kórokozó által okozott elsődleges szepszis pár órán belül, pár nap alatt halálhoz vezethet! A tüdőpestis 100%-os halálozású! Az egyik apokaliptikus lovas – a pestis – közeli érkezését jelezte előre a Szűzanya egy Istenfélő és igaz német pap által. Tünetei: magas láz, szaggató fejfájás, amelyet semmilyen fájdalomcsillapító nem enyhít. Fájdalom a belekben és a mellkasban. Ez kb. 2 hétig tart; utána hányás és hasmenés társul az előbbiekhez gyengeségi rohamokkal. Ezt követi a bőrbetegségekre jellemző viszketés és gennyes pattanások jelennek meg a testen, amelyek gyorsan terjednek és nagyobbodnak. Ekkor már láz nincs, mert a szervezet úgy legyengült, hogy nem képes semmiféle ellenállásra. Az eszméletlenséget időnként lázálmok váltják fel és erős szédülés érzet. Ekkor már a beteg nem képes az ágyból felkelni és rövidesen bekövetkezik a halál. A kifejlesztett oltóanyagokkal csak elodázni tudják a halált, de megakadályozni nem. A fenti végső stádiumra utaló tünetek jelentkezésekor már az Ég által közölt gyógyfüvek nem segítenek. A pestis gyógyítására Szűzanyánk az alábbi receptet és tanácsokat adta: „elöljáróban orbáncfű teát igyunk, annak leveleiből és szárából elkészítve termése és virága nélkül. Naponta egy korty ebből a teából elegendő a pestis megelőzésére! Ha már hányinger és fejfájás is észlelhető, akkor igyunk borostyán- és ibolyateát! Esténként cickafarkteát igyunk! Mindemellett még imádkoznunk is kell!” Ezt a gyógytea kúrát a fenti (figyelmeztetések) figyelmeztető jelek, első tünetek észlelésekor kell elkezdeni. Gyógynövényeinket mind meg kell áldatni, mielőtt használni kezdenénk! Ibolya láz ellen: láz elleni gyógyszer a Szeplőtelen Istenanya kedvelt virága az ibolya. A megszentelt hársfavirág-tea: áldásos hatású. A Szent Szűz a világ összes galagonya-bokrát megáldotta! A Szeplőtelen Istenanya Marie-Julie Jahenny látnoknak egy galagonyalevelet adott és így szólt: „Ez az egyetlen megáldott levél, elég lehet valakinek az egész megpróbáltatás idejére. Ha egy levelet 10-szer is főztök ki, megtartja friss üdeségét és zöld színét.” „Lesznek megszállottak, akiknek ordítása messziről hallatszik. A gabonakalászok tönkremennek. Járványok lépnek fel. Különféle mellbetegségek, melyeket erős fájdalom kísér! Ezért kell gyűjtsétek a kellemes illatú, általam megszentelt galagonya levelét és virágát. Mellkas bántalmaknál – azzal borogatva – érezni fogjátok gyógyító hatását és gazdag áldását, amit a túlélőknek nyújtok.” Más szárított gyógyfüvek is használhatók. Ima a gyógyteák, gyógyfüvek használatakor: Ó Mária, Te Szeplőtelen Szűz, mi Anyánk, nézz le ránk és add, hogy áldásod hathatós legyen fájdalmainkra. Rosszullét: remegés a testen, súlyos görcsök, a test deformálódása. A rosszullét először a szívet támadja meg, majd az értelmet és a beszélőképességet. A rosszullét kísérője a kínzó hőségérzet, mely mint a tűz éget. A bőr több helyen kipirosodik, és rendkívüli módon fáj. Az első két napon lép fel és gyorsan terjed. Egyedüli gyógyszere: a galagonya-tea. Kolera ellen: galagonya teát igyatok! Veszélyes betegségben, mint tüdőgyulladás, valamint heves fejfájás esetén: készítsetek teát kerekrepkényből (földi borostyán – glechoma haederacea) és ezt igyátok! Borostyán (Efeu) borogatásként: a borostyánt puhára főzzük és csak borogatásként használjuk mell- és fejfájásnál. A halálos kimenetelű pestisben csak egy orvosság van: Írjátok rá egy pici, vékony papírszeletkére a következő szavakat: „Jézusom, Te legyőzted a halált, ments meg! Üdvözlégy Szent Kereszt!” és nyeljétek le! A szenteltvíz fájdalmaitokat csökkenti, az olaj a szenvedéseket enyhíti! (Az Ég üzen… c. kötet 52.o) Szent SCARBEL olaj: Isten szent olaja Ausztráliában egy szent SCARBEL Szoborból folyik pénteki napokon, valamint állandóan a szent koporsójából. Terjesztik az egész világon. Szaporítható. Főzéshez-sütéshez használjunk egy-egy csepp olajat. Radioaktív sugárzás esetén: cseppentsünk ételünkbe a Szent olajból! És így nem árthat nekünk a fertőzés! Égés ellen: a tűz után a gyerekek egész testét kenjük be ezzel az olajjal (13 éves korig), a be nem fedett testrészeket a felnőttek is kenjék be! Gyógymódok és tanácsok a büntetés időszakára, Melyeket az Úr adott Jahenny Mária-Júliának Isten sohasem büntet előzetes figyelmeztetés nélkül. A Szűzanya ezt mondta La Salette-ben: „Az emberek gonosz tettel átverik az ég boltozatát…” „Isten büntetni fog, súlyosabban mint valaha…” „A gonoszok szabad folyást engednek gazságaiknak…” Az emberek nem törődtek az intő szóval! Isten tehát kénytelen példát… Jézus Krisztus azonban jóságosan védelmébe akarja venni barátait és gyermekeit a nagy csapások idején… Szent lelkeket nevel magának, ezeknek kinyilvánítja a jövőt, hogy továbbmondják az embereknek. Ilyen kiválasztott lélek volt Jahenny Mária-Júlia is. Neki nyilvánította ki… Jézus jóságának és gondoskodásának megható bizonyítékául ezeket a természetes és természetfeletti gyógymódokat, hogy barátai felhasználják a csapások ellen, melyek a világot fenyegetik. Ne feledjük azonban, hogy Isten igazi barátai, igazi gyermekei azok, akik bűnbánatot tartanak, igyekeznek hibáikat leküzdeni és elvetik a világias szellemet. Imádság a Szent Kereszthez a nagy csapások idején: Üdvözlégy Megváltónk, hódolatra méltó Szent Keresztje! Alázatosan leborulva tisztellek, ölellek-csókollak! Védj meg, őrizz meg, ments meg minket! Az én Jézusom annyira Szeretett Téged! Az Ő példájára és is szeretlek, enyhüljön bennünk a rettegés, és csak békesség és bizalom maradjon bennünk. Imádság a Szent Kereszthez nagy viharok idején: „O Crux, ave spes unica!” „Et VERBUM caro factom est.” Üdvözlégy Szent Kereszt, egyetlen reményünk! És az ige testté lett. Jézusom, te legyőzted a halált, ments meg minket! Az Úr Jézus szavai Mária Júliához egy extázis alatt: „Vegyetek egy érmet, amelyen Szent Szívem képe van, és egy másikat, amelyen a hódolatra méltó Szent Kereszt van. Mindkettőt merítsétek bele egy pohár vízbe és igyatok ebből a kétszeresen megáldott vízből.” (lehetnek papírból is) Az ételekben egyetlen csöppje ennek a víznek, bármilyen parányi legyen is az, elég arra, hogy megóvjon a csapásoktól. A szorongásoktól és rémülettől való megszabadulásra: Érintsétek homlokotokhoz a Szeplőtelenül fogantatott jóságos Szent Szűz érmét vagy képét. Így lelketek nyugodt lesz. Szíveteket nem riasztják meg az emberek rémhírei és nem kerültök igazságom félelmet keltő hatása alá sem. Veszélyes betegségben (mint tüdőgyulladás, heves fejfájás) készítsetek teát kerekrepkényből (földi borostyán) és ezt igyátok. Kolera ellen: galagonya-teát (crategus) igyatok. Ismeretlen eredetű láz esetén az ibolyának lesz jó hatása, amely illatával ls kicsinységével alázatra tanít. A halálos kimenetelű pestisben csak egy orvosság van: írjátok rá egy pici, vékony papírszeletkére a következő szavakat: „Jézusom, te legyőzted a halált, ments meg! Üdvözlégy Szent Kereszt!” – és nyeljétek le. A háromnapos sötétség idején egy lélek sem marad életben a védett helyeken kívül. Csak a megáldott viaszgyertyák adnak világosságot a rettenetes sötétségben. Egyetlen gyertya (szentelt gyertya) elég lesz, míg a pokoli éjszaka tart. De ezek sem világítanak az istenteleneknél és a káromkodóknál. Az áldott olajjal való megkenés (Manduria) Az Olajat Szűz Mária áldotta meg, és csodálatos módon származik képmásaiból. Meg kell tehát különböztetnünk a liturgiában használt Olajtól (a betegek, a katekumenek olajától, a krizmától), melyet püspök szentel meg, és a Szentségek kiszolgáltatása során használják. 1. a Szentelt Olajjal való megkenés Mária Szerető hatalmába vetett hit személyes kifejezése. Mária új nevével, mint az „Örök Kenet Szent Olajának Forrása” Isten atyai Jóságából kegyelmet áraszt szívünkbe és testünkre. Bárki, aki elismeri ezt a nevet, a többi kenet mellett ezt a kenetet is kaphatja vagy adhatja, előbb azonban szívét kell felajánlania: „Ó Szeplőtelen Szív, Uram Anyja, Az Örök kenet Szent Olajának Forrása, Én nagy bűnös azt kérem Tőled, Hogy mutasd meg Titkodat és Szentelj ma engem Magadnak…” 2. A Szűzanya nem csodák várására ösztönöz, hanem hitbeli növekedésre, elsősorban a lélek jólétére. Az Égi Anyára kell hagynunk, hogy eldöntse az időt és a módot, hogy beleavatkozzon életünk anyagi szükségleteibe. Ezért jó, ha Szűz Máriára bízzuk magunkat, mint gyermek az anyjára, mert Szent Mihály és Szent Ariél arkangyalok közbenjárásával megvéd minket a Sátán cselvetéseitől is. Mivel ez a szép hitbeli gesztus egyre terjed, Szűz Mária a következőképpen sugalmazza az olaj megsokasítását, hogy elegendő legyen: öntsünk kilenc csepp csodás eredetű olajat egy liter extra szűz olívaolajba, hogy az egész megszentelődjék, majd ebből az olajból kilenc cseppet ismét öntsünk egy liter extra szűz olívaolajba, így megsokszorozódik a mennyisége. Hogyan kell használni a Kenetet? Vattapamacsot kell az Olajba meríteni, majd ezzel keresztet rajzolni a homlokra (az elme megtisztulása és megvilágosodása). A második jelet az ajakra kell rajzolni (a nyelv megtisztulás, hogy az alázat minden fajtájában növekedjék), hogy jobban dicsérhessük az Urat. A harmadik keresztet a szívre kell rajzolni (gyakorlatilag a nyak tövére), hogy érzéseink megtisztuljanak, megszépüljenek és megerősödjenek, hogy Istennek ajánlhassuk őket. Végül egy negyedik és egy ötödik keresztet kell rajzolni a két tenyérre, hogy minden cselekedetünk megfeleljen Isten törvényének és az igazságosság és a könyörület terén. A kenet használata közben így kell imádkozni: „Mária az áldott Olajfa Anyja, a Szent Olaj Legszentebb Szüze, érints meg minket, szeress minket és gyógyítsd meg a szívünket a Te Szereteteddel, úgy, ahogyan Te akarod.” Ezt a megkenést a testi vagy lelki bajokban többször is meg lehet ismételni. A Mária-szoborból csepegő Szent Olaj iránti tisztelet: Jézus: „…Olaj, Szent Olaj, melyet Anyám ad folytonosan a szenvedőknek, ma még inkább, mint egykoron, mikor Ő maga készítette tiszta kezeivel azt az enyhet adó kenetet, melyet szegény tanítványaimnak adott, kiknek ezzel kellett gyógyítaniuk a sebeket és magát az embert! Én magam parancsoltam nekik a kenet használatát, hogy a népnek ne legyen mersze támadni őket, szegény halászokat, hanem az olajat csodálva nagyobb legyen a hit iránt a hajlam és tanulni vágyás. Nem, nem az olaj volt,ami gyógyított, és ma sem az gyógyít. Isten volt és ma is Ő az Orvos, aki gyógyulást kínálja. Az olaj eszköz volt, és számodra is az lesz, leányom és tanítványom. Menj hát és tanítsd meg papjaimat a megkenésre és az Istenhez való tartozás szépségére a Szent Kenet által, mely erőt ad minden ember hármas küldetéséhez: a királyi, az általános és szolgáló papi és a prófétai küldetéshez…” (1998. június 22-i üzenet) Jézus: „Siess a világba és ajánld fel a kenetet, mely az Ő Szeplőtelen és Átszúrt Szívéből ered ennek a tudatlan nemzedéknek a romlottsága miatt. Ó, a megerősítés tiszta Olaja, a Felszentelés Szent Olaja, a pokoli támadások sebeit gyógyító Olaj! Ó, Olaj, a Kegyelemtől távollevőt gyógyító könnyek forrása! Bár tudnák testvéreid, micsoda ajándékot ajánlottam fel nekik, amikor az Olajat olyan örök Elhivatottsággá tettem, mely arra a helyre vezet majd benneteket, melye Én magam készítettem nektek, amikor feltámadtam és felmentem Atyám és a Vigasztaló Lélek Egébe!” (Az Élő Isten kinyilatkoztatott bölcsessége Jelenések Manduriában) (üzenetek Deborának)

    Forrás: https://andre.ewk.hu/tanacsok/

   2. Képzeld el, ha a kutyák idegrendszeri károsodást szenvednek mellékhatásként … jobb nem is gondolni rá (remélem Mo-on lesz változás és erre nem kerül sor) !

  2. https://1lib.eu/book/7220811/594470?regionChanged=&redirect=154216457

   Emberek, nyilvánosan hozzáférhető a Covid-19:Great Reset-című terv a világ újraindítása a Covid cirkusz utáni időkre.
   Érdemes elolvasni és tájékozódni, hogy mit akarnak, milyen új világrendet akarnak.
   Angol nyelven van.Vannak közöttetek,akik profin tudnak angolul.Kérem őket,ha van időtök és vállaljátok, akkor legyetek szívesek lefordítani-akár apránként, részenként is lehet-hogy esetleg mi is, akik nem tudunk jól vagy sehogy angolul tudjuk, hogy mi készül.
   A fenti linken lehet lementeni a szerzők által- Klaus Schwaab és Thiery Maleret – 2020 nyarán a svájci Genfben kiadott tervet.

 5. Ahol még a polgároknak lehet szavuk

  https://www.businessinsider.com/switzerland-calls-referendum-on-stopping-covid-lockdowns-2021-1

  ‘Svájc népszavazást fog tartani arról, hogy az egyének jogairól folytatott fokozódó nemzeti vita közepette megfosztja-e a kormányt az új záróintézkedések bevezetésének jogától.A Financial Times arról számolt be, hogy az Alkotmány Barátai kampánycsoport szerdán kezdeményezte a szavazást azzal, hogy 86 000 aláírást tartalmazó petíciót nyújtott be országos szavazásra a 2020-as COVID-19 törvény hatályon kívül helyezéséről.’

 6. Keresés! Sok szerencsét hozzá, hogy ez így is maradjon.
  Ő kérte az oltást, vagy a család beszélte rá?
  És melyik szerrel oltottak be?

 7. Ez mikor fog megjelenni a magyar médiában, mikor tájékoztatják a magyar embereket erről?

  https://www.europereloaded.com/council-of-europe-decrees-vaccines-must-not-be-mandatory-and-the-non-vaccinated-must-not-be-discriminated-against/
  AzEUROPA TANÁCS 2021.01.27. ülésén elfogadta egészségügyi törvényi határozat 7.3pontjának értelmében, hogyCouncil of Europe Decrees Vaccines Must Not beMandatory and the Non-Vaccinated Must Not be Discriminated Against-It wasadopted by the Parliament two days ago, January 27.The Parliamentary Assembly of the Council of Europe– the international body of which the European Court of Human Rights is a part(not to be confused with the EU, and of which Britain remains a member) – haspassed a resolution that vaccines must not be mandatory and no one shouldsuffer discrimination on account of not having been vaccinated. Az Európa Tanács az oltásokat nem lehet kötelezővétenni, a nem oltottakat pedig nem szabad hátrányosan megkülönböztetni – Kétnappal ezelőtt, január 27-én fogadta el a Parlament.Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése – amelyneknemzetközi testülete az Emberi Jogok Európai Bírósága (nem tévesztendő össze azEU-val ) amelynek Nagy-Britannia továbbra is tagja – határozatot fogadott el,miszerint az oltásokat nem szabad  kötelezővétenni  és senki sem szenvedhet hátrányosmegkülönböztetést a be nem oltás miatt.7.3 határozat7.3with respect to ensuring high vaccine uptake:7.3.1 ensure that citizens are informed that thevaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, orotherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do sothemselves;7.3.2 ensure that no one is discriminated againstfor not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting tobe vaccinated;7.3. az oltó anyagfelvétel biztosításatekintetében 7.3.1 annakbiztosítása, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltásNEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nemkényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják eztmegtenni; 7.3.2 annak biztosítása, hogy senkit ne érjenhátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt az esetleges egészségügyikockázatok miatt, vagy ha nem akarja beoltani magát;

  1. Igen, most már én is tudom, amit előttem sok katolikus, Palas és a többiek – és Thea anno rákérdezett … 🙁

   Mégis, a LEGBÁTRABBAK és a legjobban fogalmaznak (!) Vigano érsek, volt pápai nagykövet az USA-ban és még sokan mások …

   mint például a video készítője W.Zoltán https://www.youtube.com/watch?v=uSVrY80DoDs itt szerepel az ír látnoknő “MDM”-mel rövidítve !! Mert mindig is voltak próféták: Ámós 3:8 HUNK
   Ordít az oroszlán: ki ne rettegne? Az én Uram, az Úr szólt: ki ne prófétálna?”

   Mégis, “a pokol kapui nem vesznek erőt rajta” – ezt vallom !!

 8. “Akkor értjük helyesen a mai idők jeleit és cselekszünk helyesen, ha készek vagyunk minden életet ezen a bolygón konkrét sokféleségében és változatosságában egységként látni, óvni és őrizni, ha a ‘mindig többet’ arra az ‘elégre’ cseréljük, amelyre szükség van ahhoz, hogy egy ész által vezérelt tisztességes és emberi életet élhessünk.Ha a technológia és kommunikáció révén mind kisebbé váló világban nem az elkülönülésre és határok megvonására törekszünk, hanem cserére és együttműködésre.Ha a sebeket gyógyítjuk, és az érintkezés okozta szorongást lebontjuk, amikor a vallások és kultúrák egymáshoz közelednek és sebeket is ejtenek. (…) …és végezetül: ha szívünk vágyát követve magunkba szállnánk, elcsendesednénk, és benső gazdagságunk fölött elmélkednénk.” (a szerző egy jezsuita szerzetes)

 9. A fenevad bélyege, ha jól tudom, a 7 év felénél jön a képbe. A hét év még nem indult el, így ez egészen biztosan nem az. Ennek ellenére biztosan nem engedném beadni, sem magamnak, sem a családomnak. Sokat tanulmányoztam a jelenések könyvét, és arra jutottam, hogy a fenevad egy mesterséges intelligencia lesz, amire a kormányok rá fogják bízni az országok és a gazdaság irányítását. Egyre több filmben jelenik meg ez az utalás, hogy lesz a jövőben egy gép, ami mindenkiről mindent tud, sőt a múltbéli cselekedetei, és egyéb megnyilvánulásai alapján minden emberről nagy valószínűséggel meg fogja tudni mondani a “jövőjét”. Lásd például: westworld 3. évad (2019-es készítésű sorozatévad, de ennek ellenére a háttérben nagyon sok maszkos ember feltűnik), Devs (minisorozat). A fenevad bélyege egy qr kód lehet majd, ami nélkül nem fogsz tudni még bemenni sem egy boltba, nem hogy fizetni. Példa erre: Amazon GO, Tesco Express Londonban. Az egész gazdasági rendszer a blockchain technológiára fog épülni. Ennek már működik a tesztverziója kínában (a jelenések könyvében, mint “sárkány”) szociális kreditrendszer néven, a virtuális pénz tesztelése pedig a bitcoin, és egyéb virtuális valuták révén zajlik jelenleg is.

  1. Idézet a cikkből: “Tudom, hogy léteznek mindenféle elvont elméletek”

   A tied is pont ilyen. Nem tudjuk, hogy mi lesz pontosan, csak elképzelések vannak. Filózni lehet.

   A Bitcoin egy technológia, ami azért jött létre, hogy decentralizálja a világot kizsákmányoló pénzügyi rendszert! Egy lehetőség az átlagembernek. Létezés a körön kívül.
   Andreas M. Antonopoulos előadásait illik megtekinteni a témában!

   1. Minden elmélet egy elvont elmélet, mivel a fantázia szüleménye, nem a valóság tapasztalata.
    “A Bitcoin egy technológia, ami azért jött létre, hogy decentralizálja a világot kizsákmányoló pénzügyi rendszert! ” – Vannak még ilyen önáltató hazugságaid? Egyre több bank száll be a bitcoin csónakjába. Olvass utána. Mellesleg nem életcélom meggyőzni bárkit is bármiről. Azt hiszel el amit akarsz 🙂

    1. A Bitcoint arra használják fel, hogy a központi bankok bevezessék a saját kriptovalutájukat.
     Mellesleg, milyen valódi gazdasági teljesítmény van a Bitcoint mögött? 1BTC=$32.000
     A FIAT pénzek nélkül még az értékét sem lehetne megállapítani.
     Ez is csak egy lufi. De mint mondtam jön a központosított kriptovaluta. Az lesz ám az igazi móka.

    2. Idegen azt írta le, hogy milyen céllal jött létre a Bitcoin, ez nem hazugság, az, hogy most látnak benne potenciált a bankok, az még nem zárja ki az állításának az igazát. Persze mindig könnyebb másokat gyalázni.

  2. Egészen biztosan az – szerintem a szép mosolyt, barátságosságot, BÉKÉT a “hét felén” mondja majd fel az AK – ezért gondolom, hogy szusszanásnyi szünet lesz, lehet, új választások és majd nyártól számítódik a 7 év … mert amikor nagy dínom-dánom lesz, az egy szilveszter lesz … az lesz a háromésfél év … a választásoktól… Az AK/előkészítője, a hamis próféta már színre lépett … Mert, ha visszatér is Trump, a nyolc év csak letelik 2020 novembertől + 40 nap… a sötét oldal pedig, csak nem fogja abbahagyni, főleg a sok beözönlő menekülttel, amelyre von. törvényt azonnal “megírt” J.B. am. beiktatott elnök: folytatni fogják !!

   Itt van egy kitűnő magyarázat a 666-ra, mely a BEJEGYZETT találmánynak SZÁMA (tizenkettő jegyűnek kellett lennie, olvastam valahol, onnan a nullák) https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606 Lacika tette ide az egyik videóban a magyarázatot, viszem is – annak aki nem érti !!!

  1. 141A hitben erőtlent fogadjátok be, de ne azért, hogy nézeteit bírálgassátok. 2Az egyik azt hiszi, hogy mindent ehet, az erőtlen pedig zöldségfélét eszik. 3Aki eszik, ne vesse meg azt, aki nem eszik, aki pedig nem eszik, ne ítélje meg azt, aki eszik, hiszen az Isten befogadta őt. 4Ki vagy te, hogy más szolgája felett ítélkezel? Tulajdon urának áll, vagy esik. De meg fog állni, mert van hatalma az Úrnak arra, hogy megtartsa. 5Ez az egyik napot különbnek tartja a másik napnál, az pedig egyformának tart minden napot: mindegyik legyen bizonyos a maga meggyőződésében. 6Aki az egyik napot megkülönbözteti, az Úrért különbözteti meg. Aki eszik, az is az Úrért eszik, hiszen hálát ad az Istennek. Aki pedig nem eszik, az Úrért nem eszik, és szintén hálát ad az Istennek. 7Mert közülünk senki sem él önmagának, és senki sem hal meg önmagának; 8mert ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk. 9Mert Krisztus azért halt meg, és azért kelt életre, hogy mind a holtakon, mind az élőkön uralkodjék. 10Akkor te miért ítéled el testvéredet? Vagy te is, miért veted meg testvéredet? Hiszen mindnyájan oda fogunk állni Isten ítélőszéke elé. 11Mert meg van írva: „Élek én, így szól az Úr, bizony előttem fog meghajolni minden térd, és minden nyelv magasztalni fogja Istent.” 12Tehát mindegyikünk maga fog önmagáról számot adni az Istennek. 13Többé tehát ne ítélkezzünk egymás felett, hanem inkább azt tartsátok jónak, hogy testvéreteknek se okozzatok megütközést vagy elbotlást. 14Tudom, és meg vagyok győződve az Úr Jézus által, hogy semmi sem tisztátalan önmagában, hanem ha valaki valamit tisztátalannak tart, annak tisztátalan az. 15Ha pedig atyádfia valamilyen étel miatt megszomorodik, akkor nem jársz el szeretetben. Ne tedd tönkre ételeddel azt, akiért Krisztus meghalt. 16Vigyázzatok, ne káromolják azt a jót, amelyben részesültetek. 17Hiszen az Isten országa nem evés és ivás, hanem igazság, békesség és a Szentlélekben való öröm; 18mert aki ebben szolgál Krisztusnak, az kedves az Isten előtt, és megbízható az emberek előtt. 19Azokra a dolgokra törekedjünk tehát, amelyek a békességet és egymás építését szolgálják. 20Étel miatt ne rombold az Isten munkáját. Minden tiszta ugyan, de rossz annak az embernek, aki megütközéssel eszi azt. 21Jó tehát nem enni húst, nem inni bort, és semmi olyat nem tenni, amin testvéred megütközik. 22Te azt a hitet, amely benned van, tartsd meg az Isten előtt. Boldog, akinek nem kell elítélni önmagát abban, ami felől döntött. 23Aki pedig kételkedik, amikor eszik, máris elítéltetett, mivel nem hitből tette. Mert minden, ami nem hitből származik, az bűn.

  2. Nagyon egy szuper magyar írást találtam, mikozben egy az oltassal kapcsolatos rizikófaktor utan nyomoztam, nevezetesen a “antibody-dependent enhancement” (ADE), “antitestdependens felerősödése” betegség kialakulása után.

   https://mta.hu/tudomany_hirei/versenyfutas-a-vakcinaert-110691

   Nalam valahogy így kell kinéznie egy korrekt, öszinte, elfogulatlan és ugyanakkor szakmai írásos tájékoztatónak.
   Csak dicsérni tudom a szerzőt.
   Sajnálom, hogy a tévében holmi olcsó gyógyszer ugynököket szerepeltettnek, akik csak ossze-vissza beszélnek.

  3. Orbán oltani akarja az érettségizőket … Szlávik János a gyermekeket … https://www.facebook.com/104443607730747/videos/1347880935564755 ez egy jó összefoglaló.

   Egyházak részéről csak a katolikusok szólalnak meg https://hu.endoftimenews.com/catholic-news/strickland-puspoka-koronavirus-elleni-oltas-gonosz-ebredj-fel?fbclid=IwAR14JnOUVZwSHRPxZ7IF_yrby_GoI-OZbGkTshBU4mnK07dUkumYt1eJjYc https://hu.endoftimenews.com/catholic-news/vigano-ersekezek-az-emberek-eladtak-a-lelkuket-a-satannak
   https://hu.endoftimenews.com/catholic-news/vigando-erseka-nagy-ujrainditas-elnevezesu-globalis-terv-folyamatban-van https://hu.endoftimenews.com/news/vigano-ersekferenc-papa-elrabolja-a-koronat-es-a-jogart-krisztus-kiralytol-a-szabadkomuves?fbclid=IwAR1PmemoKOaerDNuwiHa1sGeatFW90kLT07VgbEQ57m-ORxkWVYSsOBWK-o https://hu.endoftimenews.com/catholic-news/schneider-puspok-a-vilagkormany-felallitasanak-jeleit-mar-latni-lehet-a-vilagban

   Drága Thea ! Amit kérdeztél még régen, mit gondolok Ferencről. Az már itt van leírva 🙁 – A másik: az ír prófétanő, emlegetve MDM NYOLC ÉVVEL EZELŐTT BESZÉT AZ OLTÁSOKRÓL, amit nem szabad felvenni mert abban méreg lesz … és azt, mint egészségügyi óvintézkedést fogják kényszeríteni … Meglepett ! Akkor persze nem értettem …

   1. Óvatosnak kellene lenni a prófétákkal kapcsolatban, mi van akkor, ha ez a “nagyfigyelmeztetés” projekt nem az Istentől jön ? Sőt erős a gyanúm, hogy ezek ú.n. próféták (MDM, Enoch, Maria Julianna …) bizonyos civil szervezetek beépített emberei vagy a Vádló hitteti el őket, hogy lejárassák a kereszténységet. Egyrészt a be nem teljesült próféciák csalódást okoznak a hívőknek, ami miatt elszakadnak a kereszténységtől, másrészt az ateisták szemében nevetségessé válnak a keresztények, ami miatt viszont nem fognak közeledni az Istenhez. A Biblia nem ír ilyen eseményről, Jézus úgy jön el, mint egy tolvaj, tehát váratlanul ,”nagyfigyelmeztetés” nélkül.

 10. Mi van, ha a fenevad, amit az egész föld imád: a demokrácia? A demokrácia kétségbe vonja Isten jogosultságát saját pozíciójában? Elméletileg a demokráciával választani lehetne időközönként egy új istent?

  1. Bruno!

   A történelem folyamán minden birodalomnak volt egy uralkodója.
   Az antikrisztusi rendszer, mint utolsó világbirodalom is rendelkezni fog egy uralkodni vágyó kedves vezetővel.
   A szent könyv ezt állítja.

  2. Szia Bruno!
   Ezt a kérdést már minden politikai rendszerrel kapcsolatban feltették, de ahogy Idegen is írja, lesz egy személy az uralkodó rendszer élén. A Biblia egyértelműen egy hús-vér emberről, nem pedig egy eszméről vagy rendszerről ír. Csak két példa a sok közül:
   “Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia.” (II. Thessalonika 2:3)
   “És ezek országai után, mikor elfogynak a gonoszok, támad egy kemény orczájú, ravaszságokhoz értő király.” (Dániel 8:23)

   1. Na igen, ez a “király” ugyanolyan lesz mint a néhai Nabukodonozor, minden féle isten fölé magasztalja magát, még az Istenek Istene ellen is vakmerőket szól, végül pedig megparancsolja Babylon lakóinak a Hamis Prófétán keresztül, halálbüntetés terhe mellett, hogy imádják az ő bálványszobrát, vagy Ikonját. Írja is a biblia, hogy amikor ott látjuk majd ezt a pusztitó utálatosságot a szent-helyen, tehát Istennek szentelt helyen állni, a gyülekezetekben vagy templomokban, ahol annak nem kellene, akkor akik ragaszkodnak Istenhez minnél előbb el kell hogy hagyják nem csak a gyülekezeteket, de egész Babylont is.

   2. Mivel a gonoszság célja arra irányul, hogy ha lehet még a választottakat is elhitesse, így egyértelmű, hogy a választottak a Pásztort várják, kapnak is egy hamis pásztort, akit néhányan nem követnek. Ha azok a napok nem rövidíttetnének meg (néhány év? néhány hónap? esetleg hetekben kell gondolkodni?) senki nem érné meg a Megváltó eljövetelét.
    De a jelenések könyve többféle “fenevadat” tár elénk, amit absztrakt módon kell értelmezni, hiszen egy jel a homlokon mindenki számára világos üzenet lenne, ezért is kerülik a jelnelegi földi bíróságok a nyilvános megbélyegzés elvét, ami néhány száz éve még teljesen elfogadott volt (kézlevágás stb..). Például az emberek keresik a halált kifejezés nem azt jelenti, hogy hirtelen mindenki örök életű lesz, hanem a végső igazságszolgáltatás manifesztációját hiányolják az emberek (halálbüntetés).

   1. Emberek!
    A hazugság propagandája minkét oldal fegyvertárába tartozik, a covid cirkusz hívőkében és a covid cirkusz tagadóiban is. Nem lehet azt mondani, hogy akik elhiszik az egész járványt és az azzal kapcsolatos eseményeket, intézkedéseket, hogy ők az igazság letéteményesei, de a szkeptikusokra sem lehet azt mondani, hogy náluk van az igazság.Mind két tábor és azok képviselői felhasználják a hazugságot, a csalást, a manipulációt az emberek meggyőzésére. Ezért van nagy KÁOSZ az emberi fejekben és így nehezítik meg az emberek döntését. Az Isten Lelke által vezérelt embereknél nem a külső nyomás fogja a döntést meghozni, hanem a belsőben megszólaló Isten Lelke által fog tudni dönteni. A nem Isten Lelke által vezetett emberek a lelkükre- a lélek=érzelem, értelem, akarat- gyakorolt külső befolyás, nyomás hatására hozzák meg a döntésüket, hogy oltassanak vagy sem.Tehát őket érzelmi manipulációval, értelmük-az eszük- megnyerésével, az akaratuk befolyásolásával “manipulálják” bele, hogy oltassák be magukat. Egy Isten Lelkének engedelmes és alárendelt embert nem lehet ilyen lélek manipulációval- az érzelmi, értelmi, akarati manipulációval- befolyásolni, hogy oltasson vagy sem. Ha egy ún. keresztény befolyásolható a lelkének-érzelmének, értelmének, akaratának-manipulálásával, akkor ott nagy bajok vannak, mert az a személy csak egy vallásos állapotban van és nem a Szent Lélek által vezetett úton jár.
    Ebben az esetben szükséges a SZÍVBŐL és NEM SZÍNBŐL való megtérés a Teremtő Istenhez. Sokan vannak, akik csak szájukkal imádják az Istent, de a szívük távol van Tőle.

 11. Ezek a vakcinák nem a megoldás, hanem egy holokauszt kezdete, amely az emberiség millióinak halálához, transzhumanizmusához, és a fenevad számának beültetéséhez fog vezetni!

  1. Annyira megmosolyogtattnak ezek a “nekem Istene elmondta, megmutatta” figurák.

   Elképzelhető, hogy ezt még saját maguk is elhiszik? Azt is megfigyeltem, hogy Isten többnyire a karizmatikus hívekkel szeret beszélgetni.

   1. Miért ne hinné el ez a szellemi véglény! A youtube-on találsz nem is egy ilyen fogyatékost, akik egymástól átvesznek holmi, állítólag “Istentől kapott próféciákat” Az USA-ból terjed ez a szar jobban, mint a korona, aztán meg csodálkoznak, ha a fél világ röhög a “keresztényeken” ez miatt joggal.

 12. Oszkár! A Bibliából megtudtuk mi a rossz és mi a jó hír. Legalább is remélem, hogy ezzel mások is így vannak. Nos, az a bizonyos jó hír már rég többször is körbejárta a világot. Más kérdés, hogy hányan fogadták be azt. Újabban naponta járja körbe a világot, de ezt sem érzékeljük, tapasztaljuk igazán.

  “A szél fú, a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jő és hová megy: így van mindenki, a ki Lélektől született.”

  A rossz hírekkel naponta Dunát lehetne rekeszteni. A testünk meg csak tiltakozik, ellenáll, aggódik, félti önmagát, méghozzá látványosan.

  Ezért van az, hogy ugyanezeket te is látod, főleg másokon. Folyamatosan aggódunk valamiért, vagy valakiér nem igaz?
  Na de hogyan tudnánk örülni olyas valamiért, amit nem látunk, kérdezem én. Ha meg nem látjuk, akkor mi marad az embernek az aggódáson kívül?

  1. Kedves Bori!A Biblia szerintem a ‘láthatatlan’ könyve, amiről azonban látható módon ír – ezért tűnik olyan kétértelműnek.És ezért látunk minden jó hírre jutni egy rossz hírt.De valóban szükségünk van-e hírekre?Eléggé olyanok vagyunk, mint egy hírszerkesztő, aki azért nézi meg a saját híradóját, hogy hírekhez jusson. 🙂 Mi magunk vagyunk az igazi hír, te is, én is!Ahogy egy kamera sem tud önmagáról felvételt készíteni, mi sem látjuk magunkat igazából.Ennél a határnál kezdünk belefutni a láthatatlanságba.Sok infót csak ‘másodkézből’ szerzünk be magunkról.Mintegy tükör által.Homályosan.Pedig mi vagyunk a hírek főszerkesztője, sőt a laptulajdonos is.Sőt, maga a hír! 🙂 Olyan forrása vagyunk a világosságnak, amelyik meg tud vakulni saját intenzitásától.Ahogy Thea írta egy kicsit lentebb a nekem adott válaszában.Ezért tűnik láthatatlannak az igazság, és nem csak láthatatlannak, de leírhatatlannak is.Meg kimondhatatlannak is.A betűket látjuk, de sosem gondolunk bele, hogy a köztük lévő ‘semmi’, a betűköz, ugyanilyen fontos.A szorongás akkor tud oldódni, ha nem a betűket olvassuk.De nem is a betűközöket.Hanem a szöveget, miközben nem csak a betűnek, de a láthatatlan betűköznek is tudatában vagyunk.Ez kicsit hozzá szoktat minket a láthatatlan befogadásához.És akkor feltűnik majd idővel az időtlen, örökkévaló szöveg is, és örömöt ad annak a meglátása, megpillantása, pedig a szemünk csukva.Mert ez egy olyan szöveg, amit nem ésszel, nem gondolatokkal és nem is logikával rakunk össze előzetes, de már sok esetben feledésbe merült tapasztalataink alapján.Szép estét kívánok neked!

 13. A szavak szintjén a Jó hír tényleg bejárta a világot.De az emberek tudatát meg sokkal inkább a vírusok, a járványok és a vakcinák híre szántotta mélyen.Meg az új világrend híre, és mindezek változatos szinonimái.Azért ez egy jó cikk, amit most írtál. 🙂 De még mindig a dualitásokat meglovagolva két világról szól (nehéz ezt elkerülni egyébként), bőven ábrázolva a tükör által homályosat.És ebből a kettősségből ide a komment mezőbe alább csak az egyik rész jött át.És az pont nem a Jó hír.Nem azért írom ezt le, mintha ez baj lenne, de attól még ez van.Hiszen ehhez a feléhez, a nem jó hírhez a fogyasztói társadalom előbb jut, mint alkoholhoz, és úgy tűnik, keményebb függőséget is okoz, mint az alkohol. Amikor azt mondjuk, hogy ‘nagyobb Az, aki bennünk van, mint az, aki a világban van’, akkor ennek fel kéne számolnia függőségi viszonyainkat.(Ebből a kerékvágásból a gyakorlás mozdít ki, például több időt tölteni csendben a mező virágaival.Vagyis gyakorolni, hogy nála nélkül semmit sem cselekedhetünk.) Igaz, mindannyian függők vagyunk, például oxigén-függők is.Ezzel együtt nem mindegy, mennyi más köteléket aggatunk még magunkra.De ha megtanul az ember lélegezni (csak nagyon kevés emberben merül fel, hogy egyáltalán ezt is lehet tanulni, gyakorolni), akkor maga a légzés is lehet olyan szemléletes, mint a mező virágai és madarai, aminek a szemlélésére biztatott minket Jézus.Arról nem szólt, hogy vizsgáljuk azt, ami a világban van, ahelyett, ami bennünk van. A valós és igaz folyamatok bennünk zajlanak.Jó ez a fenti cikk, de hogy a szavak szintjét meghaladja, több kell.Rá kell világítania annak a mankónak a hiábavalóságára.Ehhez a rávilágításhoz pedig komolyabb reflektor kell, hogy tényleg az Evangélium legyen hirdetve.(Valójában egyáltalán semmi sem kell, csak merni átengedni személyünkön Isten világosságát.Ez a világosság persze egyébként is áttör egy ilyen illúzión, akár merjük észrevenni, akár nem.)

  Jó cikk ez, de az előző jobban tetszett.Amiben az a C.S. Lewis idézet volt: ‘Isten végtelen sebességgel közeleg’. 🙂 Ez pontosan azt jelenti, hogy már eleve itt van, és soha sem volt máshol.Átjön a világosság, itt fénylik.Csak egy világ van.A világos világ. 💡 💡 Nem lehet a sötétség felé taszítani a világot, ahogy a cikk nyitógondolata hangoztatja.Elhitetni el lehet ezt egy ideig emberekkel, ahogy velem is el lehetett – noha világosan olvastam Jánosnál, hogy a sötétség éppen hogy szűnni kezd. ‘Mert az igaz világosság már fénylik.És ez nem csak Őbenne igaz, hanem bennünk is igaz.’ (1Jn 2:8) Ez nem valami népszerű gondolat, mert bőven körbe vettük magunkat függőségekkel.Ez az éle a fejszének, ebben a pillanatban is, ami ha kicsorbul és csak úgy elillan, erőnket kell akkor megfeszítenünk.(Préd 10:7) De láss csodát: megállunk, ha eldobjuk a mankót! Mert ‘nálam nélkül semmit sem cselekedhettek.’

  1. Szia Oszkár!
   Vannak helyzetek ebben az életben, amíg jelenlegi testünkben élünk, amikor az erős fény túl sok és nemhogy jobban látunk, hanem átmenetileg szinte vakká válunk és a sötétségből a világosságba érve fokozatosan kell hozzászoknunk. Nem véletlenül fogalmazott Jézus sem különbözőképpen az aktuális hallgatóságtól függően. 🙂 “Ő pedig monda nékik: Nem mindenki veszi be ezt a beszédet, hanem a kinek adatott.”
   Én remélem, hogy a különböző cikkekben a lehető legtöbbféle intenzitású világossághoz szokott olvasók is találnak olyasmit, ami közelebb viszi őket A Világossághoz.

   1. Szia Thea!Igen, Saul is megvakult egy időre emiatt. 🙂 Mégis megéri ennek a vakságnak a kockázata, hogy kiderüljön: az igazi világosság bensőnkből fakadó.Olyan mélységes a forrása, ahol már nem mertük tovább szőni személyiségünk fonalát.Az ilyen elmélyülés mégis mindannyiunk alapvető természete, és egyszerűen csak hagyni kell, hogy ez a természet benője azt, amit mesterségesen építettünk.Nem azért építettük mert gonoszok vagyunk, hanem mert félünk vállalni a vakság és az eltévedés kockázatát, és inkább évtizedekig ugyanazt a panorámáját nézzük a világnak.Még akkor is, ha kerékvágásunk már rég húsig és inakig hatoló.Igazad van, amit a cikkben írtál, mi a tanítványokhoz képest előnyben vagyunk – már csak élni kéne ezzel az előnnyel.Azokat a bizonyos részleteket meg hagyjuk inkább, mert elveszünk bennük, és különben is tudjuk, ki lakik a részletekben. 😀 A jelen pillanat tálcán nyújtja a teljességet.Köszönöm szépen, hogy itt mindig van módom leírni a véleményemet! 🙂

    1. Elolvastam még, és egyre jobban tetszik ez a cikk. 🙂 Körültekintő, néhol kifejezetten ízes részekkel.A vakcináról szóló résznél egyetértek veled.Habár, kedves Thea, ezt a területet sikerült neked is kissé túl erősen megvilágítani, mert úgy látom, nem jött át itt.Amikor ‘épp a világosság vakít’, tipikus esete.(Csík húzza a repülőt.) Az, hogy nagyobb Az, aki bennünk van, mint az, aki a világban van, és a ‘halálos ital’ története, nekünk pont olyan szint, mint vízen járni.Azt is látom, hogy amikor lényegesebb részénél fogod meg a dolgokat, csökken annak a cikknek az olvasottsága, és gyérülnek a hozzászólások.Tudunk az új világrendről, a fenevad bélyegéről, a háttérhatalomról…stb., de azzal a bizonyos keskeny úttal mi lesz?Könnyű a széles útra lépni.Kínálja magát.Ha valakinek ez kell, hát legyen, ebből is, mint mindenből, lehet tanulni.Ezzel együtt: “Nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet…” És így lőn, hogy mindez a fogyasztói társadalomnak csak egy újabb terméke… Megvesszük a járvány / vakcina őrületet, és felrakjuk kedvenc összeesküvés polcunkra, mint egy dezodort a fürdőszobában.Isten meg csak lógassa tovább a lábait valami jó távoli felhőpamacson.

    2. Erre rátapintottál Oszkár. Eredetileg ez a rész sokkal rövidebb volt.

   2. “Ha azt mondom: A sötétség bizonyosan elborít engem és a világosság körülöttem éjszaka lesz.A sötétség sem borít el előled, és fénylik az éjszaka, mint a nappal; a sötétség olyan, mint a világosság.” (Zsolt. 139:11,12)

    (Ennél két hónapig jobb hírt nem olvasol. 🙂 )

 14. “Az emberi szervezetbe injektálható aprócska gépek, vagyis a nanorobotok újabb fejlődési ponthoz értek, így az orvostudomány is közelebb került egyes gyógyíthatatlan betegségek megállításához.”

  Ha vannak még kételkedő vagy csak kevésbé informálódott emberek, akkor tessék a bizonyíték, hogy a nanorobot tecnika alkalmazása az emberi testben ma már nem sci-fi, hanem VALÓSÁG!!!!!!
  ez egy 2006-os index cikk
  https://index.hu/tudomany/biot060201/

  ez pedig egy 2020-as cikk
  Tömeggyárthatóvá váltak a mikroszkopikus nanorobotok
  https://www.pcx.hu/uj-merfoldko-az-orvosi-nanorobotok-fejleszteseben-hamarosan-johet-a-tomeggyartas

  – az emberi szem számára láthatatlan, az emberi ész által felfoghatatlan ez a nanorobot tecnika, de valóságos.
  a NANO azt jelenti, hogy az 1mm nagyságú valaminek az 1 milliomod részére kicsinyítik le az esetünkben pl. egy ún. robotot.- na ezt valaki fel tudja fogni ésszel, mert én nem.

   1. Kedves Thea!
    Igen, ti már akkor láttátok, hogy merre halad a világ.
    Szerintem igenis van összefüggés a Covid járvány és az ember digitalizációja között.
    Egy németországi hirportál cikke szerint készítik a covid járvánnyal kapcsolatos szabálysértők számára a lagereket.
    https://www.compact-online.de/zitat-des-tages-sachsen-baut-internierungslager-fuer-corona-brecher/?cookie-state-change=1610791652215

    röviden a lényeg:
    Szászország egy olyan létesítményt tervez Drezdában, amelyben az egész Szabad Állam területén karantén megszegőket fognak elhelyezni. A Szociális Minisztérium megerősítette a kép terveit. Az újság beszámolója szerint a helyszínről most döntöttek. Ennek megfelelően egy menekültek befogadására szolgáló létesítményt, amelyet 2017-ben építettek, át kell alakítani erre a célra. A környéket ezért a rendőrség keríti és őrzi. (rtl.de, 2021. január 15.)

    1. ja és azt elfelejtettem, hogy:
     és ugyebár évente zajlanak a holokauszt megemlékezések, évente többször és több országban, több helyen mondják, hogy soha többé ne legyen- aztán tessék, újra itt van.- képmutató, hazug egy világ, amely halálra van ítélve.nincs menekvés az Igazán ítélő Isten elől.

    2. Ugyanez angolul az orosz RT Twitter oldalán:
     https://t.me/rtintl/714
     Azt írja, hogy nem sok “vendégre” számítanak a “járvány hotelben”, de valóban a karantént megszegőknek szánják.

    3. Thea tudsz valamit Joseph Candle-ról -vagy hogy kell írni- akivel együtt dolgoztatok össze és csináltatok podcast-eket?

    4. Szia Lacika!
     Igen, jól van, de írás terén már nem aktív, a gyerekei közelébe költözött az Egyesült Államokban.

   2. A nanotechnológia jelenleg is gyerekcipőben jár! Az irányításuk nagyon pontatlan, még legalább 5-7év, mire ezeket a nanorobotokat egyáltalán használni lehet valamire nem beszélve az etikai kérdésekről stb.
    Szóval a korona vírus oltóanyagban biztos nincs benne.
    A kérdés már csak az, miért pazarolná a globalista elit a fejlett nanotechnológiát az átlagemberbe, mikor óriási előnnyel jár.
    Egyébként az elmúlt évek tudományos vívmányai sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket!
    Semmiféle eget rengető tudományos áttörés nem történt az elmúlt években(két évtizedben), amely forradalmasította vagy megváltoztatta volna a gyakorlati orvostudományt!
    Elméletben laboratóriumi körülmények között szemmel látható a fejlődés, de a betegágy mellett nincs változás.

    Ha a globalista elit az antikrisztusi rendszert az évtized végére tervezi, akkor valami orbitálisan nagy informatikai fejlődésnek kellene történni-e mondjuk két év múlva, amely konkrétan rakétasebességre gyorsítaná a tudományos fejlődés minden szegmensét.
    Az exascale szuperszámítógépekkel ez nem tudom mennyire lesz lehetséges, egy valamire használható kvantumszámítógép megjelenése 2030-35-re datálható.

  1. Helló . A technológia 30 évvel afogyasztó lakossag előtt jár . A C Clark 2001 űro. mozijaban a hajó navigatorai a parancsnoksággal ipad-on beszél , nem trükk .

   1. Ez inkább Stanley Kubrick mozija. 🙂 És amikor pedig a holdra szállást forgatta, a lehető legautentikusabb helyszínen tette mindezt: magán a Holdon. 😉 Na, ez meg sokak szerint már bezzeg trükk… :mrgreen:

 15. https://youtu.be/wIFnmuiW7I8

  Ugyanez játszották le 1976-ban az Egyesült Államokban egy állítólagosan akkoriban megjelent H1N1 vírus miatt. Egy katonai bázison jelent meg, egy katona halt meg miatta, a többiek meggyógyultak. A vírus soha nem jutott ki a bázisról, de ment a pánikkeltést ezerrel. Kellett nagyon gyorsan egy oltás, hiszen a szakértők egy a spanyol influenza járványt prognosztizálták. Meg is lett az új oltás. A tévé közvetítette, ahogy az elnök is beoltattja magát, hiszen elrendelte a lakosság kötekedő befolyását. 10 hónap, 400 halott és sok súlyos megbetegedés után leállították az oltást és következett az egymásra mutogatás, a megígért gyors pénzbeli kártérítések.

  Ja, és néhány infó a Pfizer gyógyszergyártó utolsó 20 év bűnözői múltjáról. És ez csak az USA-belül. Nigériában 11 gyereket ölt meg mert egy ilyen gyógyszert próbáltak ki rajtuk, amit még kísérleti fázisban volt. Mindezt titokban tették. Évekig pereskedtek az elhunyt gyereket szülei a Pfizerrel, mert nem akarták elismerni a felelősséget.

  https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

 16. Mi lesz a pozitívuma az Új világrendnek az emberiség számára? Hogyan fogják rávenni az embereket, hogy ebben a globalista, diktatórikus rendszerben jobb sorsuk lesz, mint az előző évtizedekben?
  Évek óta csak a negatív csúnyaságokról van szó!

  Ennek az “új rendnek” vonzónak, meggyőzőnek kell lenni-e! Összehasonlíthatatlannak a régmúlt idők rendszereitől.
  Gondolok itt super high-tech egészségügyre, igazságos gazdasági rendszerre, szegénység teljes felszámolására stb stb.

  Különböznie kell mindentől.

  1. Minap hallottam, már az oroszok oltás útlevélről nyilatkoztak. Bele is gondoltam, hogy most akkor mi lesz ebből, ha minden ország csinál magának az állampolgárainak valamit, aztán lesz belőle egy nagy kalamajka, nem fog lehetni tudni melyik a hiteles-e, vagy netán egy jó minőségű hamisítvány.l Na de úgy tűnik erre a problémára már gazdáink is gondoltak és már intézik is. Nem kell pánikolni, biztosan megoldódik a probléma, egy percig sem lesz zűrzavar.
   https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2021/01/16/tech/coronavirus-vaccine-records-microsoft-salesforce/index.html

   1. A 86 éves keresztanyámat múlt héten oltották be, nincs semmi baja, köszöni jól van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend