chat2Ide jöhet minden érdekes vagy hasznos link, információ, forrás, illetve off-topik beszélgetés. 

Összetettebb témákhoz pedig inkább használjátok a fórumot: http://klub.idokjelei.hu/forums/

5 378 hozzászólás

 1. A ima véletlenül nem egy mágia amivel a világot befolyásolod ,ha már más lehetőséged nincs rá az anyagelven felülvan és ezért kell a vallásos világot hátérbe szorítani , mert befolyásolják a világot holott nem is tudják.A világban mielőtt lépnek először megprobálják a véleményedet uralni azután lépnek és a következmények már a tieid nem mintha tehettél volna valamit .pedig tehettél mivel imáid nem mentek a égig , hogy nem akarod hogy megtörtényen . Már rég roszabb lenne a helyzett , ha nem imátkoztak volna annyian , hogy uszuk meg a helyzeteket . Persze nem minden helyzetben hatásos van amikor csak azért is lépnek és a világ ugy változik és egyre roszabb lesz.
  Bár lehet hogy én rosszul gondolom

  1. A mágia az élet maga. Ha veszet a jó ügy akkor használd. A mágia az utolsó erő, mindig legyőzi a gonoszt. A gonosz anyagelvű. Gyenge és haszontalan. A mágia akkor lép az életbe, amikor nincsen más kiút. Amikor sokan támadnak és te még mindig élni akatsz.

  1. Ez nagyon nem véletlen. Amikor felmerült már a név, tudtam én is, más is … 🙁 DE remélem, lesz békés megoldás … egyébként nagyon nagy balhé – szerintem.

 2. https://www.origo.hu/itthon/20231005-hamarosan-budapestre-latogat-a-who-vezerigazgatoja.html

  Mindig nagyra becsültem a munkáját, képes volt a WHO-t megtartani politikamentes, professzionális szervezetként és ez a koronavírus legyőzésében nagyon fontos volt- mondja Szíjártó Peti
  -ez óriási hazugság.
  Látszik, hogy a fidesz is az egy világrend felé tereli a magyar népet.
  Ők is a WHO kezébe adják a magyar népet. Eddig a WHO-s szerződéseket,-amivel kiadják a kezükből és a WHO kezébe adják az irányítást járvány esetén- mind aláírták.
  Így árulják el a magyar népet és teszik ki a WHO irányításának- a magyar keresztényeket is!

  1. Igen,ez teljesen így van,ahogy itt is írva vagyon.
   Egyre jobban lehet hallani az igazság hangját. Akinek van füle hallja, akinek nincs ,annak mindegy már.

  1. Délibábot kergetnek a zsidók, mert nem fog szerintem felépülni több templom “ottan”! Viszont Rómában igen, felépül az a “3”. TEMPLOM, amely minden népet és vallást “egyesít” a HAMIS PRÓFÉTA – Ferenc pápa – elnökletével, az Antikrisztus “dicsőségére”! Ezt az Igazság könyvének üzenetei feltárják! A zsidókat rákényszeríti az AK, hogy szövetséget kössenek a “palesztinokkal”. Ami az “állat-áldozatokat” illeti, kétezer éve már ELAVULT, értelmetlen vele foglalkozni. Az igazi CSODA majd a Mennyből fog leereszkedni, vagyis alá szállni, amikor Ég és Föld eggyé olvad, a Krisztusban elhunytak FELTÁMADNAK, és az ÉLŐK az Új Paradicsomba elragadtatnak! Mindenki számára elérhető az Igazság Könyve:https://masodikeljovetel.hu/uzenetek-idorendben
   Ami lényeges a zsidók számára, hogy végre felismerik az IGAZSÁGOT, hogy a Messiás már eljött kétezer éve, emberként, most már DICSŐSÉGES TESTBEN fog vissza jönni, és EGY AKOL LESZ, ÉS EGY PÁSZTOR. Beteljesül Izajás “jövendölése”, 2, 1 – 5. A mai nemzedék számára ez a TÉT! Felkészülni az eseményekre, amelyek megelőzik a Vőlegény érkezését! Marana Tha!

  1. és még ez is ….

   https://hirado.hu/extra/tudomany-high-tech/cikk/2023/07/05/who-konferencia-budapesten-harmas-kornyezeti-kihivas-elott-all-az-emberiseg

   “Magyarország elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt, és kezdetektől részese az európai környezeti és egészségügyi folyamatoknak, valamint kiemelt stratégiai partnerként tekint a WHO-ra. Az ország figyelembe veszi a WHO által kiadott iránymutatásokat, és a nemzetközi gyakorlati tapasztalatok alapján kívánja növelni a magyarok egészségben eltöltött életéveit – mondta.”

   tehát a magyar kormány is lefeküdt a WHO-nak, aláírva az egyezményt, hogy a WHO korlátlan hatalmat gyakorolhat a magyar nép felett, ha szükségesnek látja……

   1. Lacika, pedig ezt nagyon egyszerű beprogramozni, az algoritmusok már a félautomata szerszámgépek megjelenése óta a rendelkezésre állnak, annyi, hogy a 80 és 90 években az adatok feldolgozására még nem voltak megfelelő sebességű processzorok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .