chat2Ide jöhet minden érdekes vagy hasznos link, információ, forrás, illetve off-topik beszélgetés. 

Összetettebb témákhoz pedig inkább használjátok a fórumot: http://klub.idokjelei.hu/forums/

5 303 hozzászólás

   1. Bátor emberek, tehát van ott is aki másképp látja. Köszönöm a videókat, lehet hogy életemben nem hallgattam végig ilyen politikai beszédeket, de ez más volt. Nyílt beszédnek tünik és simán csak demokratikusan vitázni kellene a dolgokról ami úgy tünik hogy nem talál nyitott fülekre, pont ezért is a jogos aggodalmuk. Gondolom Ők is megkapják a szokásos jelzőket amire mi reflex szerűen behúznánk fülünk-farkunk, tisztelet a kivételnek. Az embereknek ezt kellene megérteniük hogy nincsenek egyedül. Fent Ő, itt pedig hasonló kérdésekkel, aggodalmakkal küzdő emberek. Csak egymásra kellene találnunk Vele és mindannyian, akkor semmi sem lenne lehetetlen.

 1. https://youtu.be/onPR0E5WIAg

  A FIFA számai alapján 2021-ben 5X annyit első osztályú focista esett össze halt meg a pályán mint az előző 5 év éves átlaga. A tegnap még fent vokt egy hasonló videó, amiben arcukat, nevüket felvállaló sportolók mesélnek arról, hogy az első oltást után kórházba kerültek szív problémával, néhányuk azóta már meg is halt, de a YT Cividi diktatúra levette a videót. Itt tartunk.

  Szerintem a hatalom “szakemberei” hamarosan azt fogják állítani, hogy az új Omicron nevű mutált vírus már hónapok óta itt van közöttünk és bár nem okoz súlyos tüneteket képes post-Covid halálos szív betegséget okozni sok emberben. Ez egy perfect coverup lenne arra, amit látni a szem előtt lévő sportolók körében.

  Nagyon sok embert hipnotikus állapotban van még mindig, mert nem képesek, vagy lusták önállóan tájékozódni.

 2. Azért mindenki gondolja meg, hogy mit terjeszt, a feleségem kollégája szintén elhitt mindenféle ellenőrizetlen állítást az oltással kapcsolatban, természetesen nem oltatta be magát, pedig fél tüdővel élt, a Covid nem kerülte el, most szombaton lesz a temetése, még csak 40 éves volt.

  1. A 6 hónapig csalásokkal klinikai vizsgált oltás meg hatásos és biztonságos ugye?
   A terhesség kismamákon végzett klinikai vizsgálatok, a Pfizer esetében, a cég szerint csak ez év végén érnek véget, de a kormányok jóvoltából már hónapok óta oltják vele a kismamákat, kislányokat. 3. ún. booster oltásokat sehol sem engedélyezték még hivatalosan, de máris milliókat olrotlttak be vele szerte a világban. Magyarországon több mint 1 millió embert. Keverni az oltásokat sem engedélyezte még senki, de attól még a háziorvosok nagyon is tudják, hogy kinek mire van szüksége harmadik, negyedik oltásnak.
   És még én vigyázzák, hogy mit terjesztek?

   Ember, magánál vagy?

   1. Látom magát nem érdekli az emberi élet, csak az, hogy igaza legyen. Az állításait semmivel sem tudja bizonyítani (a videói meg egy kalap… sem érnek), de gondolom azt sem tudja, hogy mit jelent bizonyítani valamit.

 3. Kutyából nem lesz szalonna.

  A Pfizer utolsó 20 év gyümölcsei: https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

  És a jelen:
  https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

  Akadni fog itt olyan is, aki ezt is konteónak fogja titulálni és fölösleges témának, lázadásnak. Egyszerű az illető megközelítése, logikája. Aki nem azt mondja, nem abban hisz, amit a tévében mondanak a mindenkori hazug politikusok és a kilóra megvett szakértőik, azok buta fanatikus konteósok és nem tudnak semmit. Azok térjenek meg mielőbb, különben nagyon meg fogják bánni, hogy nem hallgatnak a kormányra. Vagy az elitre? Vagy az antikrisztusra?
  Szerintem ezen a ponton már ő maga sem tudja, hogy miért és kire kell hallgatni, csak azt, hogy ő jó úton jár.

  1. Köszi, bori, láttam régebben vhol de nem tudtam hol keressem … most majd innen másolom ! És, ha csak pénzben lehetne mérni a gaztetteket 🙁

   1. Kedves Éva. Azért léptem be ide, hogy elköszönjek tőletek. Isten kegyelme óvjon titeket. Tea köszönöm, hogy befogadtál, és remélem megérted, ezután már csak kimondottan katolikus honlapon leszek elérhető, amíg lehetséges, pétersziklája.hu. MPM. Remélem közületek, ha nem mindenkivel, de találkozunk az Egy Igaz Isten, Aki Atya, Fiú és Szentlélek Örök Birodalmába! Áve Mária!

    1. Nincs benne semmi új, az egész spontán lázadás csak egy idealista elképzelés, az elitet csak Isten válthatja le. Ajánlott olvasmány Orwell 1984, még a lázadásokat is az elit irányítja (beleértve ezeket a bugyuta üzeneteket is), manipulálják magukat, maguk meg azt hiszik, hogy mindent tudnak, pénz, hatalom, technológia és főleg a fegyver az elit kezében van. Az emberek 99 százakéka meg megalkuvó, soha nem fognak lázadni.

    2. Keresés, Az elitet a hozzád hasonló engedelmeskedő tudatlan tárják hatalomban, nem Isten. Ebből levonhatót azt a következtetést, hogy ki mozdíthatja is el őket ebből a pozícióból. Nem véletlenül rejtőzködnek még mindig a sók birka elől.

    3. Aztán meg mi ellen lázadjak? Jézus 2000 évvel ezelőtt már mindent elrendezett, örök életem van. Mindenem megvan, amire szükségem van, sőt Isten még többet is ad. 89-ben kint voltam az utcán a régi rendszer ellen, persze akkor még nem voltam hívő, gondoltam jobb lesz rendszer, egy év elég volt, hogy kiábránduljak belőle. Minden emberi erőfeszítés a társadalom megjobbítására kudarccal végződött, később majd maga is rájön.

    4. Még sosem élt olyan jól és
     olyan kényelmes körülmények között az ember mint most. Mit gondolsz ezt hogyan értük el és milyen áron? Azért, hogy ma ilyen jó körülmények között élünk sokan harcoltak és meghaltak ám…..fiacskám. Erről gondolom még sosem hallottál, mi? Beleszülettél a tutiba és még le is nézed azokat, akik megpróbálják jobbá tenni a rendszert, akik a jó és a helyes mellett állnak ki és rámutatnak a rosszra, helytelenre, az erkölcstelensegre? Elég szomorú, hogy neked ezekben az időkben semmi okod nincs a lázadásra.

    5. Nem tud maga semmit sem, lázadjon csak, utána meg jön a visítás, meg a pofára esés. Nem kellene a falnak mennie, de nem látok itt mást csak fanatizmust és gyűlöletet. Meg kellene térnie, sajnálom magát, az út amin halad az a pusztulásba viszi.

    6. Szépen elbeszélni egymás mellett, sajnos sokszor megtörténik. DE ! Ezeket a súlyos szavakat nem lett volna szabad kimondani kedves @keresés ! TÉNYLEG meg kellene térnie akinek címezte szavait, és TUDJA milyen úton jár, ahonnan meg kellene térnie ?! Bori se tudta …

     Vajon mi járatban van itt – mit keres ?! Vagy ez az a narratíva, amit ilyen körökben bedobni lehet ?!

     Ilyenkor gondolom azt, nem kellene tudni h egyesek keresztények … Bocsánatot kellene kérni …

    7. Az Ige mérlegén kellene vizsgálni a dolgokat, márpedig az, aki illegálisan, erőszakosan akar fellépni a társadalmi rend ellen, az nem keresztény, ez tény. Persze nehéz ezt azoknak megérteni, akik a Írások helyett hittető lelkek tanításaira hallgatnak. (MDM, Mária jelenések… ezekből sem ártana megtérni)

    8. Bori,
     ezt most komolyan mondod, hogy a háborúk és a vérontás jobbá tették a világot?
     Jól értem, hogy most nem élnénk ilyen kényelemben, ha az emberek nem gyűlölködnének?

    9. Kedves Herceg 71.
     Jóbban, jobb körülmények között élnek ma az emberek mint mondjuk 100-200-500-1000 évvel ezelőtt?

     Az, hogy az emberek kiharcolták maguknak mindezt, az miért lenne gyűlölködés? A verés háborúkat a tehetetlen uralkodók, mindenkori ország vezetők indították ilyen meg olyan ürügy alapján. Mi köze volt ezekhez az embereknek. Őket küldtek meghalni a frontra, miközben sok esetben nem is tudták, hogy miért harcolnak, miért kell meghalniuk.
     Sosem állítottam, hogy a mostani rendszer jó, sőt még azzal is tisztában vagyok, hogy egy ilyen kredit, adósságalapú gazdaság, gazdasági növekedés nem fenntartható, hiszen az nem természetes és mert manipulált, de abban viszont hiszek, hogy jobbá tudnánk tenni azt, ha az emberek látnak, értenek a problémát.

    10. Abban az esetben lehetne változásokat elérni, ha mindenki keresztény lenne (hívő, nem vallásos, tehát akinek személyes kapcsolata van Istennel), és mindent Krisztus irányítana. Az alapvető emberi természet az oka annak (önzés, kapzsiság, irigység, gyűlölködés … ), hogy nem lehet emberi erőből egy jobb világot építeni.

  1. Kedves bori igazad van, vannak jó hírek DE azt is tudjuk mi van kis hazánkban. Nézzétek meg a Szövetkezet TV-n a II. konferenciát, melyet elhallgatás közepette folytattak le, kiváló orvosokkal, ügyvédekkel, pszichológusokkal, teológussal. Közöttük volt egy olyan orvosnő, aki a beoltottaknak szóló tanácsaival szeretné kihozni őket szörnyű helyzetükből https://szovetkezettv.hu/episode/dr-alina-lessenich-a-covid-vakcinak-meregtelenitesi-protokolja/?fbclid=IwAR1k38ABOMYwepzc1pvD4iQt9CgR0xVmDGi5bZVX9JxPSIpY7uIhLggczzk

  1. Hej de sokan a kisujjaikat sem mozdítják, mert pontosan úgy gondolkodnak, úgy állnak a dologhoz mint, amit ez a dal is közvetít.
   Pedig az élet, az események már kőkeményen zajlanak a világban és sokan vannak, köztük már gyerekek is, akiket ez a “it’ll be all right” már nem vigasztal, mert elvesztették a megélhetésüket, az életüket, vagy súlyosan betegek lettek az oltások következtében.
   Hagyjuk már ezeket a dalokat, üres vallásos hitegetést. Sok egyház, gyülekezet beállt a sorba és együttműködnek a hatóságokkal, csakhogy tovább menjen az üzlet.
   Senki sem fog kínálni értünk, helyettünk, senki sem fog megvédeni minket, csak egyedül mi magunk, ha a sarkunkra állunk és harcolunk a már kialakult állami diktatúra, az elnyomás ellen.
   Ha majd meghal a beoltott fiatal, amúgy egészséges családtagod, a szomszédod, barátod, vagy ismerősöd, ők nem az új variánsok miatt, vagy az ún. poszt-Covid betegség miatt halnak meg, hanem az oltások miatt.

   https://eraoflight.com/2021/08/13/henry-ford-whistleblower-nurses-threatened-coerced-to-get-covid-vaccine/

   https://youtu.be/QwpV4dVp7rw

   1. Duncan Shelley,
    “Egy elme gyilkosai” című, 20 évvel ezelőtt írt könyvének egyik igen érdekes részlete.

    “Uraim! Egy táska van mindegyikük előtt, én két percig fogok beszélni és három perc múlva elhagyom a termet. Vagyis, egy percük lesz feltenni a kérdéseiket és eldönteni, hogy benne vannak a játékban vagy sem. Az óra elindult. A teremben 54 ország miniszterelnöke ült egyetlen hatalmas körasztalnál, amelynek fényesre polírozott felületéről, meglepettséget tükröző arcuk groteszk mása verődött vissza a tágas, barokk kupola felé.

    Egésznapos konferenciára számítottak, unott eszmecserére, heves vitákra, teátrális sértődésekre és lekenyerezett kiengesztelődésre. Az, hogy mindössze három percig fog tartani az egész, cseppfolyóssá tette őket, puhává és képlékennyé. Ez volt a cél. – A pénz a világot mozgató energia, nem engedhetjük meg, hogy lényeges mennyiség tőlünk függetlenül legyen jelen. A táskában az új projektünk leírása található.

    Egy gazdasági válság, amely a közszférából kiszivattyúzza azokat a megtakarításokat, amelyek anyagi bázisai lehetnek bármilyen civil szervezkedésnek vagy ellenállásnak. A mostani világválság, nem a bankokkal operál, ahogyan az megszokott volt. Túl átlátható és kiszámítható lenne. A recessziót egy világméretű járványra alapozzuk, melyre hivatkozva, nemcsak beborítjuk a világgazdaságot, de a vészhelyzetre hivatkozva jelentős korlátozásokat és szankciókat vezethetünk be, melyek aktív idejét mi határozzuk meg.
    A járvány kapcsán bevezetett rendkívüli állapotban bezárhatunk és lefoglalhatunk gyárakat, üzemeket, mintha államosítanánk a közszférát és a magánvagyont, azzal a különbséggel, hogy ezek most nem az állam égisze alá, hanem egyenesen a maguk érdekcsoportjához kerülnek. A leírás pontosan meghatározza, hogyan kell eljárniuk a járvány ideje alatt, beleértve a katonaság, az oktatás, a média és a vallás vagy a gazdaságpolitika területén. Minden ország kap némi mozgásteret, hogy a jellegzetes társadalmi sémákhoz igazítsa az epidémia lefolyását. – A táskában legfelül egy mappát találnak, melyben egyetlen lap szerepel, rajta három számmal. Az első az az összeg, amelybe az önök országában az új válságterv kerülni fog.

    Ezt és a két másik összeget is mi álljuk. A második szám azt az összeget jelöli, amit azért utalunk, hogy a válság alatt az országot és az önök érdekcsoportjainak vállalkozásait működésben tartsuk. A harmadik összeg a maguké. Ezzel szabadon rendelkezhetnek, kibélelhetik vele zsebeiket, megtölthetik feneketlen bankszámláikat és bőven jut az önök lojális holdudvarának is, amit tetszésük szerint oszthatnak szét, vagy tarhatnak meg maguknak és strómanjaiknak. – Nyissák ki, uraim! A teremben mozgolódás támadt, a nyugtalanság szétterjedt, a feszültség láthatatlan mezőként terült szét a kupola alatt. A táskák nemesfém zárai felpattantak, mohó tekintetek zuhantak a bársony mappák mélyére. – Minden számjegy egy milliárdot jelent dollárban és ahogyan láthatják a harmadik összeg jelentősen nagyobb, mint az előző kettő összesen.
    A két perc lejárt, van egy percük a kérdésekre és hogy eldöntsék megveszik a VÍRUS FRANCHISE-t. Kérdések? Kövér, elhízott alak szólalt meg, sárga szemfehérje kíváncsi mohósággal villant. – Jól értettem, a harmadik összeget akár meg is tarthatjuk mind? – Ha úgy gondolják, igen. De nem javaslom, ezzel megnőne a személyes erőpotenciáljuk és mozgásterük, így lehet, hogy meg kell maguktól szabadulnunk. A tanulmány részletezi százalékos elosztásban, mennyit érdemes a lojális körükbe invesztálni. Újabb kéz a magasban. – Tessék? – A járvány mennyire veszélyes? – Igazából most nem lesz konkrét járvány.

    A vírus a médián keresztül fog terjedni. A hírcsatornák megkapnak minden segítséget, hogy hiteles anyaggal álljanak elő, mintha valóban egy világméretű járványról lenne szó. Ezt támogatják majd a megadott intézkedések, gyárak, iskolák, közintézmények bezárása, rendőrségi, katonai akciók stb. – Mi a maguk haszna? – kérdezte egy aszketikus arc. A ráncok mélyén faggyús csillogás. – Az egységes világhatalom megszilárdítása. Természetesen a teljes tervbe nem kapnak beavatást, de a leírásban szerepel, mit kérünk.

    Előjogokat, piacot, szabályok bevezetését, stb. A főbb anyagi bevétel és az abból származó helyzeti előny, az álvírusra kifejlesztett vakcinából származik majd, ami előbb-utóbb kötelező lesz. Csak a beoltottak dolgozhatnak, járhatnak iskolába, használhatnak banki tevékenységet. Olvassa el! Egyetlen kérdésre van idő. – Mi van a vakcinában, ha a vírus nem valódi? – A tekintet tiszta, kissé aggódó. – Számít ez magának? A férfi lehajtotta a fejét és a brosúrában szereplő összeget nézte. – Tulajdonképpen, nem. – Én is úgy gondolom. Maguk a fekete esernyő alatt állnak, védelmük garantált. – A hatalmas faliórára pillantott. – Az idő lejárt, túl is léptük hat másodperccel. Az önök előtt lévő szavazógéppel jelezzék döntésüket – mondta, azzal kifordult és öles léptekkel elhagyta a tárgyalótermet.”.

  1. Egy pillanat, én most hirtelen terrorista vagyok?

   Date Issued: Friday, August 13, 2021 02:00 pm ET
   View as PDF: National Terrorism Advisory System Bulletin – August 13, 2021 (pdf, 2 page, 234.89KB)

   Summary of Terrorism Threat to the U.S. Homeland
   The Secretary of Homeland Security has issued a new National Terrorism Advisory System (NTAS) Bulletin regarding the current heightened threat environment across the United States. The Homeland continues to face a diverse and challenging threat environment leading up to and following the 20th Anniversary of the September 11, 2001 attacks as well religious holidays we assess could serve as a catalyst for acts of targeted violence. These threats include those posed by domestic terrorists, individuals and groups engaged in grievance-based violence, and those inspired or motivated by foreign terrorists and other malign foreign influences. These actors are increasingly exploiting online forums to influence and spread violent extremist narratives and promote violent activity. Such threats are also exacerbated by impacts of the ongoing global pandemic, including grievances over public health safety measures and perceived government restrictions. (forrás: dhs.org)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .