chat2Ide jöhet minden érdekes vagy hasznos link, információ, forrás, illetve off-topik beszélgetés. 

Összetettebb témákhoz pedig inkább használjátok a fórumot: http://klub.idokjelei.hu/forums/

5 381 hozzászólás

 1. irányított emberiség
  Dr.Richard Day orvos – egyetemi tanár ELŐADÁSA, amelyet 1969-ben tartott az ÚJ VILÁGREND kialakításáról

  2022 július 11, hétfő
  Forrás: magyarmegmaradasert.hu
  ========= A világ nem olyan amilyen — hanem,olyan amilyennek látjuk!!!
  Dr.Lawrence Dunegan – amerikai orvos 1969.március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ban,ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi – orvosokból álló hallgatóságának rendkivüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte a hallgatóit,hogy se jegyzeteket,se magnófelvételeket ne készítsenek,és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr.Lawrence Dunegan – egyike volt a hallgatóknak,és 1988-ban Randy Engel ismert MÉDIAszemélyiség kérésére – emlékezetből felidézte,és szalagra rögzítette – amit 1969-ben hallott. Dr. Day – nem annyira a múlttal foglalkozott,sokkal inkább a JÖVŐT vázolta fel. Előadásának célja az volt,hogy felkészítse az ORVOSOKAT a várható változásokra és ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új helyzethez. Megvolt róla győződve,hogy INFORMÁCIÓVAL segíti orvos kollégáit. Dr.Day állandóan hahangsú-lyozta ,hogy seemmi nem marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte: az emberek annyira bíznak egymásban,hogy fel sem teszik a legfontosabb kérdése-ket. Többször is elmondta: MINDENNEK két célja van. Egyik az állítólagos cél,amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára – és van egy másik,az iga-zi CÉL amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elő. Hozzáfűzte azt is,hogy: nincs más lehetőség az EMBERISÉG számára,mint a NÉPSZAPORULAT ELLANŐRZÉSE!

  SZEXUALITÁS
  Dr.Day ebben az időben aktívan részt vett a népességszaporulat ellenőrzésére törekvő csoportok tevékenységében. Elmondotta,hogy a lakosság létszáma túlságosan gyorsan nő,éppen ezért a FÖLD lakóinak a számát korlátozni kell,mert különben nem marad élettér az EMBERISÉG számára. Nem csak az élelmiszer ellátás biztosításához fog hiányozni az elegendő termőföld,de a hulladékok is oly mértékben szennyezik a FÖLDET,hogy lakhatatlanná válik. Az embereknek nem engedik majd meg,hogy csupán azért legyenek UTÓDAIK,mert akarják,vagy azért mert könnyelműek voltak. Ahhoz nyújtanak segítséget,hogy házaspároknak egy gyerekük legyen, és csak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó – KIVÁLASZTOTTAKNAK lehet három. Az átlagembereknek a KÉT gyermeket engedélyezik majd. Ez a születésszabályozási MÉRCE abból adódik,hogy a NULLA népességnövekedéshez 2.1 gyermek szükséges családonként. Ez azt is jelenti – hogy csak minden TIZEDIK házaspárnak lehet 3-om gyermeke. Világossá vált,hogy a népességellenőrzés nem egyszerűen születésszabályozást jelent. Valójában a világ lakosságának korlátozásáról van szó. A szexuális kapcsolat átértékelése — a CÉL olyan szexuális magatartás kialakítása,mely nincs kapcsolatban a fogamzással – továbbá olyan gyermeknemzési gyakorlat elterjesztése,mely nincs kapcsolatban a szex-el. Dr.Day szerint – el kell választani szexualitást a szaporodástól. Mivel a szex örömet okoz,és túl erős rá a késztetés ,ezért nem várható,hogy az emberek lemondjanak róla. Bizonyos – az élelmiszerekbe és a vízbe elhelyezett HATÓANYAGOKKAL lehet csökkenteni a nemi vágyat,de ez nem praktikus. Ezért – a háttérhatalom stratégiái azt a megoldást választották,hogy csökkentés helyett – inkább növeljék a szexuális aktivitást,de oly módon,hogy ne eredményezzen fogamzást. Ezért – az első szempont amit megvizsgáltak: az a terhesség megelőzés. Ezt erőteljesen népszerűsítik majd. Tudatilag annyira összekapcsolják a védekezést és a szexuális tevékenységet,hogy az emberek ösztönösen fogják alkalmazni a fogamzásgátló eszközöket,amikor szexuális kapcsolatra készülnek. Ezért – gondoskodnak arról,hogy a különböző terhesség megelőző eszközök és módszerek ismertek,és könnyen elérhetőek legyenek. Az ilyen eszközöket – minden patikában és kozmetikai üzletben,jól elhelyezett – látható helyre teszik ki – együtt a cigarettával és a rágógumival. Ez a fajta nyíltság – azt sugalmazza majd a fiataloknak és felnőtteknek egyaránt,hogy az ilyen védekező eszközök az élet természetes tartozékai. Ezt egészítik ki azzal,hogy az ISKOLÁKBAN könnyen elérhetőek lesznek az úgynevezett szexuális nevelés keretében. A szexuális nevelés, mint a világkormányzat eszköze – hozzászoktatni a fiatalokat ahhoz,hogy a nemi élet és a fogamzásgátlás összetartozik. Ezt tudatukba kell vésni – mielőtt megkezdik az aktív szexuális életet.

  Dr.Day előadása és Dr.Dunegan visszaemlékezése között: eltelt 19 évben az Egyesült Államok számos iskolájában “iskolai klinikákat” hoztak létre,amelyek elsősorban a terhesség megelőzéssel,szűletés szabályozással és a népszaporulat kontrolljával foglalkoztak. Az egyik cél az volt,hogy a szexualitás és a fogam-zás elleni védekezés össze legyen kapcsolva,és az iskolai megerősítés nyomám – a házasságban is folytatódjék. Ez hozzájárulhat ahhoz,hogy a gyermeknemzés felelősségétől megszabadított szexuális kapcsolat: csökkentse magának a házasságnak is a jelentőségét. Ilyen kapcsolatot könnyedén lehet folytatni házasságon kívül is. Nyilvánvaló,hogy továbbra is lesznek olyanok – akik előnyben részesítik a házastársi kapcsolatot,de a többség ezt már nem fogja a rendszeres nemi élet előfeltételének tekinteni. Dr.Day természetesen az abortuszra is kitért és hangsúlyozta,hogy az nem minősül többé büncselekménynek,hanem elfogadott és normális jelenség lesz. Az abortuszt közpénzből fogják finanszírozni azok számára,akiknek ehhez nincs pénzük. A védekező eszközöket szintén közköltségen biztosítják,hogy anyagi okokból senkinek se kelljen lemondania róla. Ha – az iskolai szexuális felvilágosító programok korai terhességhez vezetnek,az se okoz problémát. Azok a szülők – akik erkölcsi-vallási alapon ellenzik az abortuszt,ilyen esetekben – szükséges megoldásként – elfogadják,mert nem akarják,hogy gyermeklányuk terhes maradjon. Ez lehetővé teszi – az abortusszal szembeni társadalmi ellenállás megtörését.

  A HOMOSZEXUALÍTÁS BÁTORÍTÁSA
  A háttérhatalom hosszú távú társadalom-átalakító programját beavatottként ismerő Dr.Day közölte: támogatni fogják a homoszexualítást,és az embereknek meg lesz engedve,hogy azonos neműekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyenfajta hajlamot elrejteni. Az idősebb embereket is bátorítani fogják,hogy aktív szexuális életet éljenek még idős korban is. Mindenkinek megfogják engedni,hogy: tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva. Dr.Day – ezzel kapcsolatban külön kitért az öltözködésre. Ennek sokkal izgatóbbá és provokatíbbá kell válnia. 1969-ben már meghódította a nyugati világot a mini szoknya és a harisnya nadrág. Dr.Day a következőket mondta: nem csak az teszi az öltözködést szexuálisan csábítóvá,ha az eddig szokásosnál jóval nagyobb testrész válik láthatóvá. Más kifinomult FOGÁSOK is izgatóak lehetnek. Itt számításba jöhet a ruha kivágása-anyaga-átláthatósága-elhelyezkedése,stb. Azóta természetesen már meghódította a világot a farmer,amely szorosan testhezálló változatban megfelelően irányítja a szemet: bizonyos anatómiai részekre. Ugyancsak elkövetkezett az “égesd el a melltartódat” divatja is. A megtermékenyítéssel kapcsolatos technológiákat is kifejlesztik. Mivel a szexualitás el lesz különítve a szaporodástól – ezért bátorítva lesz nem csak az, hogy utódok nemzése nélkül lehessen nemi életet élni – hanem az is,hogy normális szexuális élet nélkül is lehessen utódokhoz jutni. Ezt laboratóriumokban a legkülönfélébb technikák alkalmazásával érik el. E célból megkönnyítik a válást. Általánossá teszik, hogy az emberek többsége élete során többször is házasodjék. Sokan lesznek olyanok,akik egyáltalán nem lépnek házastársi kapcsolatra. Az úgynevezett “single” vagyis egyedülálló emberek a Hotelekben fognak lakni és kollektíven együtt élni. Ez olyannyira megszokottá válik,hogy ezzel kapcsolatban már nem tesznek fel kérdéseket az emberek. Lényegében – több nő fog otthonától távol munkát vállalni. Úgy alakítják a munkakörülményeket,hogy sok férfinak a lakóhelyétől távol lévő városokban kelljen dolgoznia. Ez – megnehezíti majd CSALÁDOK együtt maradását. A házassági kapcsolatok kevésbé lesznek stabilak – és csökken majd az emberek hajlandósága arra,hogy: gyermekeket akarjanak. Ennek eredményeként kisebbek lesznek a családok. Arra is törekedni fognak,hogy miközben az egyik házastársnak távol kell lennie – sokat kell utaznia,addig a másik az OTTHONÁHOZ legyen kötve munkája által. Ez elősegíti a kívánt hatást – vagyis a házastársi kapcsolat legyengülését.

  EUTANÁZIA – ÉS A KÖNYÖRÜLETI HALÁLBA SEGÍTÉS
  Mindenkinek csak addig lesz joga élni : amíg hasznos az élete. Az öregember már terhet jelent. Ezért – arra kell nevelni az időseket,hogy fogadják el a halált. Megfelelő időpontban – korlátozzák az emberi életet. Amikor már valaki nem munkaképes,és nem járul hozzá a Társadalom Fenntartásához – akkor félre kell állnia, és át kell adnia a helyét a következő nemzedéknek. A feleslegessé vált öregektől úgy is meg lehet válni,hogy: ha bizonyos egészségügyi szolgáltatásokat – nem vehetnek igénybe. E célból – szükséges az egészségügyi ellátás költségeinek a nagyarányú megemelése. Az orvosi szolgáltatásokat munkaviszonyhoz kell kapcsolni,és jelentősen meg kell drágítani,hogy bizonyos kor után az emberek ne engedhessék meg maguknak – kivéve ha jó módúak vagy kifejezetten gazdagok. El kell ültetni a fiatalok fejében,hogy: az öreg emberek eltartása méltánytalan TEHER rájuk nézve. Így – el lehet fogadtatni velük szüleik hunánus és méltóságteljes halálba – segítését. Például – el lehet terjeszteni az ünnepélyes “búcsú parti” megrendezését. Ünnepelni lehet az idős anyukát és apukát – akik nagyszerű munkát végeztek – s akik a parti végén beveszik az altató pirulát,és távoznak az élők sorából. Ellenőrzés alá kell venni – az Egészségügyet és a Gyógyszerellátást. Dr.Day a leghatározattabban állította,hogy az amerikai törvényhozás – a washingtoni Kongresszus – nem fogja bevezetni az általános egészségügyi biztosítást. Erre nincs szükség – mert vannak jobb módszerek az egészségügy kézbentartására. FOKOZATOSAN – valamennyi egészségügyi ellátás szoros ellenőrzés alá kerül. Ha valaki nem dolgozik vagy nem képes munkát vállalni – akkor nem juthat hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Eljárt a felett az idő,hogy: a kórházak ingyen ellátásban részesítsenek bárkit is. Az egészségügyi költségeket úgy fel kell emelni,hogy az átlagember ne legyen képes kifizetni a biztosító intézetek közreműködése nélkül. Ha pedig valaki nem képes fizetni az egészségügyi ellátásáért – akkor rászorul,hogy mások fizessenek helyette, így lehet kikényszeríteni az emberektől,hogy Térdet-Fejet hajtva hálásan megköszönjék,mint egy különleges kegyet,ha orvosi ellátásban részesülhetnek. Többé nem lesz lehetséges,hogy valaki a maga anyagi lehetőségeire támaszkodva önállóan dönthessen – saját egészségügyi ellátásáról. A magas kórházi és egyéb egészségügyi számlákat – csak a biztosítók lesznek képesek kifizetni. Ily módon: minden egyes ember kényszerítve lesz,hogy egész életén keresztül fizessen a biztosítóknak. Dr.Day azt is elmondta, hogy: megszigorítják a kórházakba való bejutást. Aki belép – igazolnia kell személyazonosságát. Azért,hogy ezeket a szigorító intézkedéseket bevezessék – bizonyos lopásokat még bátorítani is fognak – mert ezzel igazolni lehet a szigorú ellenőrzés bevezetését. Ily módon is hozzá lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhová magukkal vigyék személyazonosságuk igazolására a megfelelő dokumentumokat. Megváltozik az ORVOSOK szerepe is. Többé – nem egyéni professzionális vállalkozók lesznek, hanem magasan képzett,bérből és fizetésből élő alkalmazottak. Diplomás szakmunkások. Az orvosi tevékenység részévé kell tenni,hogy adott esetben a halálba segítő injekciót is beadják. Az orvost,mint független,nagytekintélyű személyt – ki kell iktatni. Dr.Day szerint – az orvosok túl sokat keresnek,ezért rá kell szorítani őket,hogy ugyanúgy reklámozzák szolgáltatásaikat,ahogy más termékeket és szolgáltatásokat is reklámoznak. A magánpraxis fokozatosan el fog tűnni. Helyüket a csoportpraxis, továbbá az egészségügyi korporációk foglalják el.

  ISMERETLEN BETEGSÉGEK LÉPNEK FEL
  Dr.Day szerint olyan Új betegségek jelennek meg – amelyek korábban nem ismertek. Igen nehéz lesz felismerni – diagnosztizálni. És még nehezebb lesz kezelni. Legalább is egy bizonyos ideig. Dr.Day azt is kijelentette,hogy mindenféle rákbetegséget gyógyitani tudunk. Az erre vonatkozó tudományos ismeretanyag a Rockefeller Intézetnél van elzárva. És ha valaha döntés születik erről – akkor majd nyilvánosságra fogják hozni. De vegyék csak figyelembe – ha az emberek nem halnak meg többé rákbetegségben,akkor milyen gyors ütemben válik a Föld túlnépesedetté, Az ember éppen úgy meg halhat rákban – mint bármi másban. Ebből a megfontolásból – a rák kezelését elsősorban olyan irányban fejlesztik,hogy csökkentség a betegek szenvedéseit. Az a kommentár is elhangzott,hogy esetleg a rák gyógyítására vonatkozó dokumentációt mégis csak nyilvánosságra kell hozni,mert előfordulhat ,hogy: független kutatók is hozzájutnak ehhez az ismeretekhez. Dr.Day elmondta orvos hallgatóságának, hogy: ma már megoldható a szívinfarktus mesterséges kiváltása – amely minden fontos orvosi tünet szempontjából hűségesen szimulálja a valódi szívinfarktust. Ezt – álcázott halálos kimenetelű – merényletek végrehajtására is fel lehet használni. Csak a rendkívül képzett patológus szakorvosok – akik pontosan tudják,hogy a halál okát kereső boncolás során – mit kell megnézniük – képesek arra,hogy megkülönböztessék a valódi szívinfarktust a mesterségesen előidézett szívelégtelenségtől. Dr.Day ezután rátért a táplálkozás,az egészséges életmód és a megfelelő testmozgás összefüggéseire. Részletesen ecsetelte,hogy mit kellene enniük az embereknek, és hogy hogyan kellene megtartaniuk megfelelő testgyakorlással fizikai erőnlétüket. Ezzel kapcsolatban kijelentette,hogy: az iparilag gyártott élelmiszerek nem felelnek meg – az egészséges táplálkozás követelményeinek,mert túlságosan sós és zsíros ételek magas vérnyomáshoz és korai szívelégtelenséghez vezetnek. Azok az emberek – akik nem elég képzettek ahhoz,hogy ezt megértsék – vagy túlságosan lusták ahhoz,hogy megfelelő testgyakorlást végezzenek,fokozottan kiteszik magukat ezeknek a kockázatoknak. A megfelelő táplálkozási ismeretek rendelkezésre fognak állni, de a korlátolt emberek ezt nem veszik figyelembe,és ezért tulajdonképpen helyes,ha rövidebb ideig élnek. Tervszerűen növelni kívánják – az ipari jellegű étkeztetéssel foglalkozó üzlethálózatokat. A Hamburger-McDonald’s-Kentucky Fried Chicken és ehhez hasonló üzlethálózatok lehetővé teszik,hogy egyre több ember a saját otthonán kívül étkezzen,és ez csökkenti az étkezés szempontjából a családi együtt lét fontosságát. Az emberek egyre kevésbé függenek saját otthoni konyhájuktól. A fogyasztott élelem többsége félkész vagy teljesen kész áru lesz,amit a legkülönbözőbb modern technikai eszközökkel – mint például a mikrohullámú készülékekkel gyorsan el lehet készíteni. Aki azonban rászokik az ilyen előre elkészített konfekció étkekre – annak még inkább mozognia kell,mert ezek az ételek (” junk food”) egyben egészségtelenek is. Mindazok akik elég kényelmesek ahhoz,hogy ilyen ipari készítményeket fogyasszanak és ahhoz is lusták,hogy megfelelően mozogjanak – nem érdemlik meg,hogy hosszabb ideig éljenek. Ami a testgyakorlást illeti – sokan fognak futni – kocogni. Ehhez nincs szükség különösebb sportfelszerelésre képességre. De – megfelelő reklámmal és divatba-hozással : rá lehet őket kényszeríteni,hogy milyen ruhában-cipőben tegyék ezt. Ezzel is növelni lehet a keresletet és fokozni az üzleti forgalmat. A PUBERTÁS kor felgyorsítására – szükség van a nemi érés felgyorsítására. És ehhez – az egyik leghatékonyabb eszköz a Nevelés. Az egyén fejlődését és az egész EMBERI FAJ ÁTALAKÍTÁSÁT is fel kell gyorsítani. Ezzel kapcsolatban – az előadó kitért a vallások szerepére.

  1. A VALLÁSOK
   Noha meggyőződéses ateista volt – hasznosnak minősítette a vallásokat. Sok embernek van szüksége a vallásra,a hittel járó misztériumokra és rituálékra. Ezért a vallást megtarthatják, de a mai vallásokat alapvetően meg kell változtatni. Mert nem egyeztethetőek össze a bekövetkező nagyarányú változásokkal. Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük – különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát – a római katolikust megtörni – akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható. Olyan Új Vallásra van szűkség – amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az Új Vallás – meg fog őrizni bizonyos tanításokat,szokásokat a régiekből,hogy könnyebben elfogadják az emberek és otthonosabban érezzék magukat az Új Vallás keretei között. Sok olyan ember is van – akinek nem lesz szüksége a vallásra – így ez a változás őket nem érinti. Az ilyen szinkretikus és eklektikus világvallás létrehozásához – a bibliát is meg kell változtatni. Óvatos technikával át kell írni – hogy megfeleljen az ÚJ EKLEKTIKUS VILÁGVALLÁS igényeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni – amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon-értelmű a régivel és ezért nem okoz eleinte nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban – az eredeti szó valódi jelentése elhalványul,és az új szó csak kis árnyalattal eltérő jelentése pedig hangsúlyozásra kerül. Fokozatosan megváltoztatható a bibliai szövegek értelme. Az elgondolás tehát az,hogy: nincs szükség a biblia teljes átírására,csupán bizonyos kulcsszavakat kell másokra kicserélni. És – mivel minden szónak számos értelmi árnyalata van – ezért az új szavak segítségével a bibliai szövegek egészének értelmét úgy lehet átalakítani,hogy az elfogadható legyen az új EKLEKTIKUS VILÁGVALLÁS számára. A legtöbb ember nem is fogja észlelni ezt a változtatást. Ekkor Dr.Day megismételte azt a mondatot,amely előadás során többször is elhangzott:
   “The few who do notice the difference,won’t be enough matter ” !
   Az a néhány aki észreveszi a különbséget – kevés lesz ahhoz,hogy számítson! Az előadó ezután utalt rá: hallgatói közül néhányan valószínűleg azt gondolják,hogy az egyházak ellent fognak állni ennek a törekvésnek. Valójában azonban – az egyházak segíteni fognak minket – mondotta Dr.Day.

   Megjegyzés: Dr.Dunegan két évtized múltán visszaemlékezve megerősíti,hogy: e változások bekövetkezését valóban elősegítették sokan a különböző egyházakban – a nevelés,mint manipuláció eszközével.
   A NEVELÉS,MINT A MANIPULÁCIÓ ESZKÖZE
   Megfelelő technikákkal változtatni kell a Klasszikus Irodalmi alkotásokon. Példaként MARK Twain műveire utalt. Az alkalmi olvasó – amikor először kezébe veszi ezeket a klasszikus alkotásokat – nem fogja gyanítani,hogy: azokban bizonyos változtatásokat hajtottak végre. Felkészült tudósnak kell lennie annak – aki szóról szóra végig akar menni a klasszikus szövegeken,hogy ezeket a finom változtatásokat észre vegye. A változtatások célja az lesz,hogy: az olvasókban – elsősorban a fiatalokban – természetessé tegye az Új Világrend másfajta kultúrájának az elfogadását. A gyermekeknek és fiataloknak a korábbinál lényegesen több időt kell az az iskolában eltölteniük – de a legtöbb iskolában semmit sem fognak tanulni. Ha mégis elsajátítanak bizonyos ismereteket,az meg sem fogja közelíteni azt a mennyiséget – amit korábban kellett tanulniuk a diákoknak. Természetesen – lesznek jobb környékeken minőségi iskolák a gazdagabbaknak és ezekben valóban tanulniuk kell a diákoknak. Sőt – jobb iskolákban még fel is kell gyorsítani folyamatot és az átalakulást. E felgyorsítás eredményeként – az ilyen nevelésben részesülő gyermekek agya fejlettebb lesz,és az ismeret rövidebb idő alatti elsajátítására lesznek képesek már fiatalabb korban is,mint korábban. A hosszú-távú nevelési program része – az iskolaidőszak egész évre történő kiterjesztése,illetve egész napra való meghosszabbítása. E szerint – nyáron is lesznek szemeszterek,és a hosszú nyári szünidő a múlté lesz. A felnövekvő nemzedékek számára hosszabb időre lesz szükség ahhoz,hogy iskoláikat befejezhessék. Ami eredetileg az elsőfokú egyetemi képzéshez tartozott (bachelor degree) az a jövőben már csak újabb egyetemi fokozatok (master degree illetve ph.D ) megszerzése után lesz lehetséges. Ebből következik,hogy az elnyújtott iskolázási jelentős része: csak üresjárat lesz. A kevés minőségű iskola azonban rendkívül igényessé válik. A diákoknak már fiatalabb korban dönteniük kell arról,hogy mit akarnak tanulni,és milyen pályát választanak, ha képzésüket be akarják fejezni. Egyre nehezebbé válik egyik területről egy másikra átváltani. A tanulmányokat szűk területre specializálják – vagyis mélyebb tudást adnak,de korlátozottabb területen. Ez azt jelenti,hogy mindenki csak a saját területén jut hozzá a megfelelő kutatási anyaghoz és eszközökhöz. A saját területén túlmenően – már csak engedéllyel teheti ugyanezt. ((( E sorok írója itt arra utal,hogy szűklátókörű – úgynevezett “szakbarbár” értelmiség kinevelése a cél ))) amelynek nem áll módjában számos más irányú ismeret szintetizálásával a nagyobb összefüggések felismerése. A HÁTTÉRHATALOM ezt a programját a SZOVJET birodalom felbomlása után a kelet-európai országokban is érvényesíteni kívánja. /// Ezt támasztja alá az a hír,amelyet Bencsik András a “DEMOKRATA” című hetilap főszerkesztője hozott nyilvánosságra 1997. májusában,és az Interneten közzétett “február végén zártkörű tanácskozást tartott a Budapesti SOROS Egyetemen a világbank. Az előadók elmondták,hogy elképzelésük szerint Magyarországon csak 8 millió lakosnak kellene élnie. Ebből 2 millió úgynevezett “narrow minded” szakember legyen,a többi 6 milliónak a hátteret kellene biztosítania. A szakemberek úgy vélték,hogy — azokat a MAGYAROKAT,akik egy bizonyos szellemi szint fölé emelkedtek,ösztönözni kellene kivándorlásra”. /// Az iskola – mint a közösségi élet tengelye, és a tanulás egész életén át – végig kíséri a JÖVŐ emberét. De már gyermekkorban is az iskola ellenőrizni fogja a tanulók teljes életét. Csökkenteni kell a fiatalok spontán öntevékenységét és a sportolástól kezdve a szabadidő eltöltésének minden egyéb fajtájáig – az iskolai szervezésnek és ellenőrzésnek kell meghatározó szerepet játszania. A minőségi oktatást végző iskolákban – egyre nő a diákokra nehezedő nyomás – amellyel csak a legtehetségesebbek, a legellenállóképesebbek tudnak megküzdeni. Aki nem képes elviselni a terhelést – az kihullik. Az így kirostálódott diákok szervezett pszichológiai segítségnyújtásra szorulnak,és az ” expendable”-nek,azaz feláldozhatónak,eldobhatónak minősítettek közé kerülnek. A tanulás élethossziglanná válik és a felnőtteknek is folyamatosan tovább kell képezniük magukat. A rendszer gondoskodni fog újabb és újabb információkról a felnőttek számára,amivel lépést kell tartaniuk. Aki az ütemet nem képes tartani – az már túlságosan öreg. Ez az egyik módja tudatni bizonyos korosztályokkal, hogy eljött az idejük a távozásra és épp itt az ideje, hogy bevegyék a “demi se pill”-t,az elmúlást,a méltóságteljes távozást – elősegítő tablettát. A Új Világrend stratégiájának az is része,hogy bizonyos könyveknek észrevétlenül el kell tűnniük a könyvtárakból és könyvüzletekből. Erre azért van szükség,mert bizonyos könyvek olyan ismereteket tartalmaznak – amelyek nem kívánatosak. Az egyik eltüntetési módszer az lesz,hogy: erre kiképzett szervezett csoportok – az egyetemi könyvtárakból és egyéb közkönyvtárakból egyszerűen kivesznek bizonyos könyveket. Mindezt persze: titokban,a nyilvánosság megkerülésével teszik. Közvetett módszerekkel egyrészt – le kell szoktatni az embereket az olvasásról,másrészt nem mindenkinek lesz megengedve,hogy bizonyos könyvekhez hozzájusson. Egyes könyvek pedig – senki számára nem lesznek elérhetőek. /// A jogszabályok megváltoztatása 1969-ben ,amikor az előadás elhangzott – számos amerikai tagállamban még VASÁRNAP is zárva voltak üzletek és bizonyos tevékenységek be voltak tiltva. Ezek közé tartozott,hogy Szerencsejátékot nem lehetett folytatni. A HÁTTÉRHATALOM stratégiája ezzel kapcsolatban úgy hangzott: ezeket a TILTÓ szabályokat enyhíteni kell, vagy meg kell szüntetni,és növelni kell a különböző szerencsejátékok engedélyezését,kaszinók működését. Dr.Day jelezte,hogy: a kormányzatokat is be kell vonni a szerencsejáték üzletbe. Az elmúlt évtizedekben – valóban beindultak országszerte a lottó – és szerencsejátékok. Az igazolás úgy hangzott: miért kellene a szerencsejátékból befolyó jövedelmet magánkezekben hagyni – amikor abból az állam is nagy hasznot húzhatna. És különben is – az embereknek meg kell engedni,hogy szerencsejátékot üzenhessenek. Ezt normális polgári tevékenységnek kell elismerni – nem pedig valamiféle illegális cselekménynek. Dr.Day szólt arról is,hogy: meg kell változtatni a CSŐDRE vonatkozó különböző jogszabályokat. Ugyancsak szólt a TRÖSZTellenes szabályok átértelmezéséről illetve megváltoztatásáról. Arra hivatkozott,hogy: szükség van a verseny fokozására,de azt nem monopólium ellenes szabályok megtartásával – hanem másféle ellenőrzés alatt tartott körülmények között kell folytatni. Vagyis – nem valódi szabad versenyre van szükség. Úgy tűnik, hogy a GAZDASÁGI ÉLETBEN is olyan fajta verseny maradhat csak meg – mint amilyet egy ZÁRT KLUB tagjai egymás között folytatnak. De a KLUBON kívül – senki számára nem megengedett a RIVALIZÁLÁS.
   A kábítószer fogyasztás bátorítására: a kábítószerek használata is könnyebbé válik és fokozódik. Ugyancsak bátorítják az alkoholfogyasztást – egyidejűleg a kábítószer-ellenes intézkedéseket is megszigorítják. A kábítószer fogyasztás bátorítása és az ellene való harc fokozása: csak látszólag jelent ellentmondást. Az egyik magyarázat ,hogy a kábítószerek könnyebb elérhetősége lehetővé teszi,hogy azok a gyenge emberek,akik a drogok rabjai lesznek: kirostálódjanak. Hiszen a Föld is mielőtt túlnépesedetté vált – keresztül ment azon a korszakon,ahol a dzsungel törvénye érvényesült,és csak legéletképesebbek bírták a versenyt. Ekkor az emberek még az időjárás viszontagságai,vadállatok és a betegségek ellen kellett védekeznie. Csak a legrátermettebbek élték túl. Most – hogy a világ civilizálódott,ma már az alkalmatlan egyének is életben maradhatnak azok költségén – akik őket eltartják. A kábítószer függőség bizonyos értelemben helyreállítja a dzsungel törvényét,mert elősegíti a legalkalmasabbakat kiválasztani. Dr.Day szerint a kábítószer kereskedelem és fogyasztás fokozott üldözése pedig folyamatosan ráirányítja a közvélemény figyelmét erre a problémára. Ez egyben csökkenti az amerikaiak önelégültségét,miszerint az Egyesült Államok biztonságos és kellemes hely. E sorok írója azzal kívánja ezt a magyarázatot kiegészíteni,hogy: a pénzgazdasági rendszerben minden pénz a kábítószer termeléséből,kereskedelméből és fogyasztásából származó pénz is – a nemzetközi pénzügyi közösség bankjaihoz vándorol. A kábítószer iparág egyik feltétele,hogy a termelésen túlmenően legyen sokmilliós fogyasztói réteg,amely kábítószer függőként: biztos keresletet jelent. Mivel a kábítószer olcsón előállítható értéktelen anyag,ezért az üzlet hasznot csak akkor lehet elérni rajta,ha: az államok milliárdos ráfordítással keményen üldözik. E miatt az üldözés miatt – az önmagában értéktelen kábítószer piaci értéke a sokszorosára növekszik,és ekkor már nagy hasznot lehet a forgalmazásából bezsebelni. Ez a pénz pedig nem a kábítószer kereskedők szalmazsákjába kerül,hanem többszöri átmosással a nemzetközi pénzügyi közösség pénzintézeteibe. Az üldözés másik célja,hogy a kábítószer piacra befurakodott kívülállók eltávolítása. Magyarországon az teszi aktuálissá a kérdést,hogy az enyhébb kábítószerek,így a marihuána használatát bizonyos körök meg kívánják könnyíteni. Ez azért veszélyes törekvés,mert ahol ezt a gyakorlatban is kipróbálták – például Hollandiában és Svájcban: ott bebizonyosodott,hogy enyhébb kábítószerek fokozatosan az erősebb kábítószerek vezetnek és végül is a kemény drogok terjedését segítik elő. Nagyon félrevezető az az érvelés,hogy engedtessék meg az embereknek,hogy önmagát beteggé tegye,vagy károsítsa. Számos olyan cselekményt tiltanak és bűntetnek a magyar jogszabályok,amelyek elsősorban azt az illetőt veszélyeztetik – aki az elkövető. Így például – ha valaki motorkerékpározik és nem használja kötelezően a bukósisakot,akkor kemény büntetésben részesül – holott itt sem arról van szó,hogy másnak árt,hanem arról,hogy a saját maga érdekei ellen cselekszik. Azok – akik Magyarországon könnyíteni óhajtanak az úgynevezett könnyű drogok fogyasztásán,valójában üzleti érdekeket szolgálnak – csak ezt nem hajlandók nyíltan elismerni. Ami a kábítószerekre érvényes ,az érvényes az alkohol fogyasztásra is. A háttérhatalom stratégiái egyszerre kívánják támogatni és korlátozni. Általában a gyengébb jelleműek – a sebezhetőbbek lesznek alkoholfüggők. Az ilyen személyek veszélyessé válnak a közlekedés számára,és közülük sok elveszítheti autóvezetői jogosítványát. Ez kifejezetten kívánatos fejlemény – mivel a HÁTTÉRHATALOM amúgy is korlátozni kívánja HOSSZÚ távon az emberek mozgás szabadságát. Dr.Day erről azt mondta,hogy az Egfyesült Államokban sem kell mindenki számára biztosítani a teljesen szabad utazási lehetőségeket. Nincs szükség arra,hogy az emberek annyit utazzanak. Ez – valójában előjog,ami csak meghatározott rétegnek jár. A kábítószer és az alkoholfüggőség elősegítése – segíti a gyengébbek és alkalmatlanabbak kiválasztódását. Ugyanezt a célt szolgálja az alkoholisták és a kábítószer élvezők gyógykezelése. Ha az illető olyan karakter,hogy segítséggel megszabadulhat ettől a függőségtől – akkor alkalmas a túlélésre. Ha még ilyen segítséggel sem képes rá – akkor nem jelent veszteséget a társadalom számára.

   TÖBB BÖRTÖNRE VAN SZŰKSÉG
   Ez nemcsak azt jelenti, hogy a meglévőkhöz újabbakat kell építeni – hanem azt is,hogy a kórházakat bizonyos körülmények között: kényszertartózkodási helyként,azaz szabadságvesztési is működtetik majd. Ezért – az úgy kell megépíteni a kórházakat,hogy erre a célra is alkalmasak legyenek. Az állandó változtatás az EMBEREK sokkolása is egyben. Az utcák útvonalát megváltoztatják,átnevezik – a korábban ismert környék környékek idegenné válnak. Ez elősegíti,hogy: az idősebb emberek közérzete megromoljék,és érezzék: elérkezett az idő a távozásukra. Lehetővé kell tenni,hogy : üresen álljanak épületek és fokozatosan tönkremenjenek. Ugyanilyen sorsra kell jutniuk bizonyos városrészeknek. A CÉL a városi dzsungel létrehozása,amely depressziót okoz. Dr.Day szólt,hogy bizonyos épületeket és hidakat úgy kell megépíteni,hogy – azok egy idő múlva összeomoljanak. Egyre több baleset lesz nemcsak a közutakon,de a légi közlekedésben is. Mindez – hozzájárul a bizonytalanság érzéséhez,ahhoz,hogy semmire sem lehet szilárdan támaszkodni. Dr.Dunegan a visszaemlékező – evvel kapcsolatban megjegyzi: tényleg leszakadt a lakóhelye közelében több új híd az elmúlt két évtizedben. Megemlíti,hogy: az egyik környékükön lévő – bevásárlóközpont épülete egész idő alatt vibrált – miközben sok vásárló tartózkodott benne. Amikor az építészeket és mérnököket kérdezett erről – azzal nyugtatták meg,hogy valójában jó,ha ily módon rezeg egy épület – mert azt jelenti,hogy rugalmas és merev. Dr.Day azonban a városok egyes részeit nagyon is jó állapotban maradnak – nem engedik,hogy piszkos-romos nyomornegyedekké váljanak. Azok – akik rendezett környékeken élhetnek,ezt jobban megfogják becsülni. Olyasmi lesz számukra – mint amikor valaki a dzsungelből érkezik a civilizációba. Ily módon – büszkék lehetnek elért eredményeikre. Ehhez az előadó azt is hozzátette,hogy: nyomornegyedekben uralkodó bűnözést – korlátok között lehet tartani,ezért – az nem fog érezhetően átterjedni a jobb környékekre. Ugyanakkor őrző-védő szolgálatokra lesz szükség – a jobb környékeken a biztonság szavatolására. Ez – erősebb rendőrséget jelent. A lakóhelyi biztonsági rendszerek működtetésére – egész új iparágat hoznak létre a riasztó berendezésektől – a speciális zárakig és biztonsági berendezésekig azért,hogy a társadalom jómódú rétegeinek az élete és vagyona biztonságban legyen. Ez arra utal,hogy a leromlott negyedekből a bűnözés mégiscsak behatol a jobb környékekre – de ez is alkalmas az emberek manipulálására. Azt lehet nekik mondani – vagy beállsz a sorba,eredményt mutatsz fel – akkor biztonságban élhetsz ,mert aki kiszolgálja az ÚJ REND irányítóit,az számíthat a nyomorból való kiemelkedésre és biztonságra. A kölcsönös függés globális rendszere “global interdependence” vagyis : a világméretű kölcsönös függőség és egymásrautaltság tervezett stratégiája szerint – az egységesített világrendszerben a világ különböző részei meghatározott Ipari és Kereskedelmi tevékenységre lesznek kijelölve. Az Egyesült Államok megkülönböztetett helyzete fennmarad – de változtatni kell viszonylagos függetlenségén és önerőre támaszkodásán. Dr.Day – itt hangsúlyozta,hogy: új struktúra létrehozásához – először le kell bontani a korábbit. Erre példaként az amerikai ipart említette. Azért kell – csökkenteni az EGYESÜLT ÁLLAMOK ipari kapacitását,mert különben nem lesznek képesek vele versenyezni. Ez különösen igaz – a nehézipar tekintetében,amelyet AMERIKÁBAN korlátozni kell – miközben ugyanezeket az iparágakat más országokban – például Japánban erőteljesen fejleszteni célszerű.

   HAZAFISÁGRA MÁR NINCS SZÜKSÉG
   Dr.Day kitért az autógyártásra és hangsúlyozta: Japán az amerikaival hasonló minőségben és mennyiségben fog autókat gyártani. Az amerikai kocsik minőségét csökkentik – így érik el,hogy inkább importált gépkocsikat vásárolják az emberek. Elég ehhez,ha kisebb hibákat építenek egy Fordba,egy GM gyártmányba ,vagy a Chysler-ba – és az amerikaiak máris a Japán vagy a német kocsikat fogják előnybe részesíteni. A tömeges munkahely elvesztése – az előadó többször is visszatért rá,hogy mennyire fontos,hogy az emberek ne érezzék gondtalan biztonságban magukat. Az Egyesült Államok továbbra is erős marad a KOMMUNIKÁCIÓ ,a csúcstechnológia,az iskolaügy és a mezőgazdaság terén. A Nehézipar azonban leépítendő. Erre az egyik elhangzott érv az volt,hogy a “gyárkémény ipar” rengeteg környezeti szennyeződést okoz – és az ipari hulladék is túlságosan sok. Az ipar leépítése természetes munkahelyek megszünésével jár. Emiatt – sok amerikait át kell képezni és új helyre költöztetni. Így – nagy tömegnek kell a SUN-BELTRE (napos övezetre ) költözniük,ahol gyökértelen jövevényként, könnyebb szokásaikat megváltoztatni – mintha szülőföldjükön maradtak volna. Ez többek között – az orvosi ellátás átalakítását is megkönnyíti. Ha – valaki például egy észak-keleti ipari városból a déli napos övezetbe költözik,vagy pedig délnyugatra- Kaliforniába,Arizonába, – akkor könnyebben hajlandó bármi újat elfogadni. Ehhez tartozik – a szigorúan ellenőrzött egészségügyi ellátás,amelyre egyre kevésbé támaszkodik a családi környezetre. Ami ténylegesen bekövetkezett az az,hogy az Egysült Államok közép-nyugati államaiban még fennmaradtak a hagyományos módszerek szinte az élet minden területén. Ha azonban az iparosodott térségeket vesszük szemügyre – akkor gyengülnek,sőt eltünnek egyes hagyományok – hiszen igen sok munkanélküli és a szegény ,akik bármit elfogadnak – csakhogy túlélésük biztosítva legyen. A világpolgárok világ sportja terén – az előadó kifejtette,hogy a nehézipar nagy része lebontásra kerül – de egyes részeit tervek szerint meghagyják. Ez elegendő ahhoz,hogy: bizonyos ipari és termelési ismeretek,jártasságok megőrződjenek – és ha felmerül rájuk a szükség,akkor ezekre támaszkodva gyorsan növelni lehessen a szakképzett munkaerő kapacitását. Ez azonban – csak egyfajta szükségszerű megoldás. E stratégia tervezői szerint – hosszú távon és világszinten kell szakosodást végrehajtani. A kölcsönös egymásra utaltságnak és függőségnek ebben az új RENDSZERÉBEN: a nemzeti önazonosság veszít fontosságából. Minden világtérség rá lesz utalva a másikra,és az élet minden más elem más térségektől is függeni fog. Ez hozza létre azt a helyzetet,hogy az emberek inkább világpolgárok lesznek,nem pedig egy bizonyos ország állampolgárai. Ilyen elgondolás figyelembevételével kell megváltoztatni : a sport szerepét is.

   1. A SPORT
    Az Egyesült Államokban is úgy kell átalakítani a sportkedvelőket,hogy csökkenjen bennük a NEMZETI jelleg. A labdarúgás mint a legkozmopolitább világsport – fontos szerephez jut az Egyesült Államokban – amely Dr.Day előadása elhangzásának idején 1969-ben még jelentéktelen sportág volt Amerikában. Az eltelt idő bebizonyította,hogy a HÁTTÉRHATALOM a labdarúgást olyan nemzetközi sportnak tekintette,amellyel gyengíteni kellett a kifejezetten amerikainak számító: baseball fontosságát. A baseball visszaszorítására is programot dolgoztak ki. Ennek egyik változata szerint a játékosokat rosszul fizetnék – és így kevesebben vállalnák ezt a sportágat. Dr.Day azonban elmondta: egy másik módszerrel,a játékosok javadalmazásának az aránytalan megnövelésével – könnyebben tönkre lehet tenni ezt a sportágat. Ha ugyanis a baseball játékosok fizetése nevetségesen magas – ez elégtelenséghez vezet a többi sportágban,hiszen például az atléták fizetése messze lefog ettől maradni. Mindez – olyan feszültségeket gerjeszt,hogy elidegenítheti a baseball rajongókat,és az nagy veszteségeket okozhat a sportcsapatok tulajdonosainak. Ezt követően a baseball pályákat már át lehet alakítani labdarúgó pályákká. Mint tudjuk – az események nem pont így alakultak,de majdnem így. Ma már a labdarúgás az egyetemeken és a hivatásos sportegyesületekben az egyik legnépszerűbb sportág. Az úgynevezett amerikai futball – a rugby fennmaradt,mert rendkívül erőszakos sportág – és ezáltal bizonyos lelki és társadalmi feszültségek levezetésére is alkalmas. Ehhez hasonlót terveznek – a jéghokival is. A hokit kell nemzetköziesíteni és népszerűsíteni. Egyre több nemzetközi bajnokságot kell szervezni a jéghoki csapatok és természetesen a labdarúgó csapatok számára. Dr.Day előadásából azonban egyértelműen kiderült,hogy: a felfuttatandó sportág,amit a HÁTTÉRHATALOM favorizál – az a labdarúgás. Ennek egyik legfőbb oka,hogy: ez már is globalizálódott sportág,mivel Dél-Amerikában,Európában,részben Ázsiában is,de már az Egyesült Államokban is gyökeret vert. Az így létrejövő nemzetközi sportversenyek – elősegítik az emberek tudatának és emócióinak a leválasztását a Nemzeti közösségektől és ÁTVEZETIK őket egy nagyobb kötődéshez: azaz segít VILÁGPOLGÁRRÁ átalakítani őket.

    A VADÁSZAT mint SPORT
    Ez a sport vagy kedvtelés fegyverhasználathoz kötődik. A fegyverek birtoklását azonban olyan privilégiummá kell átalakítani,amely nem illet meg mindenkit. A vadászszenvedély nem adhat előjogokat a fegyverek birtoklására. Mindenkivel szemben – érvényesíteni kell a korlátozott és ellenőrzött fegyverviselést. A vadászat céljára például — rendszeresíteni kell a vadászfegyverek bérlését,vagy kölcsönzését – az erre rendelt hatóságoktól. Ne legyenek nőiesek a leánysportok A lányok sportolása is rendkívül fontos,és rá kell szoktatni őket az atlétikára,valamint a többi kemény sportra. Ezeknek a sportoknak kell a BABAJÉTÉKOKKAL való fontosságot,a kézimunkázást és egyéb nőies foglalatosságokat: helyettesíteni. Ha maradnak a BABAJÁTÉKOK – a számukat csökkenteni kell. A BABAJÁTÉKOK hangsúlyozzák a lányok számára : az anyai szerepet és gyermeknevelést. EZT háttérbe kell szorítani. A lányoknak ugyanolyan sportokat kell űzniük – mint a fiúknak. A Fiúk és lányok ebből a szempontból sem különbözhetnek. Az olyan konyhai és étkezéssel kapcsolatos játékok,amelyek a hagyományosan a leányjátékok közé tartoztak – fokozatosan kiiktatandóak, és a lányokat rá kell venni a sokkal fiúsabb kedvtelésekre. A leánycsapatok által játszott meccsekről ugyanúgy be kell számolniuk a sportlapoknak,mint a fiú csapatokéról. MA: már mi is tanúi lehetünk,hogy nemcsak rendszeresen tudósítanak a női csapatok labdarúgó mérkőzéseiről – de női birkózó és ökölvívó versenyekről is. A női nehézatlétika polgárjogot nyert,és ma már ugyanolyan gyakran tartanak a nők számára is súlyemelő versenyeket,mint a férfiak számára. A SPORT ilyen irányú megváltoztatásának a célja: hogy a nők sokkal inkább úgy tekintsenek magukra – mint egy ATLÉTA,vagy SPORTOLÓRA. Nem pedig – mint egy leendő feleségre-anyára. A szex és még több szex tekintetében Dr.Day elmondta hallgatóságának,hogy: a filmekben fokozatosan rá kell térni a SZEX nyíltabb bemutatására,de a filmen használt nyelvet is át kell alakítani. A szexuális tevékenység és az arra utaló VULGÁRIS beszéd: a reális élet része,miért kellene akkor ezzel kapcsolatban félénknek és szemérmesnek lenni. A filmszínházakban és a televízióban PORNOGRÁF filmeket is kell játszani. 1969-ben még nem volt videorecorder,de az előadó ennek ellenére jelezte,hogy ilyen készülékek lesznek – olcsón bárki megszerezheti őket – és így otthon is vetíthetőek lesznek bőségesen kapható PORNOGRÁF filmek. Ezeknek a filmeknek az egyik hatása az lesz,hogy: a filmekben látható szereplők MINDENT megtesznek,amit csak ellehet képzelni. Ennek az a célja,hogy: a szexualítást nyílttá tegye és hangsúlyozza. De nemcsak a szexualítást kell nyilvánossá tenni – hanem az erőszakosságot is. Ez utóbbit – teljes részletességgében és hosszan kell bemutatni. Ezek célja: a nézőket érzéketlenné tenni – a legdurvább ERŐSZAK látványával szemben is. Hiszen eljön az IDŐ – amikor az embereknek valódi ERŐSZAKOSSÁGGAL kell szembesülniük. Ha tehát – a szórakoztató iparban is meghonosodik a reális élethez hasonló – vagy még meg is haladó ERŐSZAK,akkor az elősegíti hogy a lakosság könnyebben alkalmazkodjon a mindennapi életben megtapasztalt tényleges erőszakhoz.

    A HALÁLHOZ VALÓ VISZONY MEGVÁLTOZTATÁSA
    Általánosságban meg fog változni az emberek beállítottsága a halállal és az életből való távozással szemben. Ez a jövőben nem lesz olyan félelmetes,mint korábban, és a halott vagy súlyosan sérült emberek látványa már nem kelt majd akkora rémületet. Dr.Day elmagyaázta hallgatóságának,hogy: nincs szűkség olyan finom lelkű lakosságra – amely megbénul a halál látványára. Az embereknek meg kell tanulniuk,hogy ezt mondják maguknak: “well,I don’t want that to happen to me”. Azaz – ” nem akarom,hogy ez velem megtörténjék”. Az előadónak ez a kijelentése jelzi,hogy: a HÁTTÉRHATALOM terve szerint számos olyan EMBERI TRAGÉDIA fordul majd elő,amelyeket a túlélőknek majd látniuk kell. Megértik e TERV embertelenségét azok a szülők,akik később gyermekeikkel gyanútlanul beültek egy FILM megtekintésére – vagy ugyanezt tették a televízió bekapcsolásával. Megtapasztalhatták,hogy milyen durva és erőszakos jelenetek megnézésének teszik ki gyermekeiket.
    A ZENE
    A zene is legyen egyre ócskább. Dr.Day szerint – a zenének is nívótlanabbá kell lennie-válnia. 1969 után – a rock zene egyre primitívebbé és durvábbá alakult át folyamatosan-fokozatosan. Dr.Daynak az a kifejezése,hogy: rosszabbá kell válnia a zenének – egyben annak a beismerését is jelentette,hogy ezek a gépesített ritmusok és primitív dallam nélküli zenék – nívótlan és nyíltan szexualitást taglaló szövegeikkel máris rossznak voltak minősíthetők. Az a fajta érzelmes ,szórakoztató zene- amely az elektromos konfekció-zajcsinálást megelőzte – még a zene számos minőség tulajdonságával rendelkezett. A HÁTTÉRHATALOM stratégiái szerint,ezt a nívósabb,szórakozató zenét – bizonyos rádiók sugározhatják,és lemezeken is elérhetővé teszik őket – az idősebb nemzedékek számára is. A rádióadók többségének azonban – ezt az elektromos ZÖREJ-ZENÉT kell sugározniuk,és erre kell rászoktatni a fiatalabb generációkat. Mivel a populáris zene egyre rosszabbá és primitívebbé fejlesztendő – ezért az idősek és a fiatalok nem fogják egymás zenéjét hallgatni. Az idősek elutasítják – mint zenei szemeztet — addig a fiatalok azonban magukévá teszik azt,mert azonosulnak vele mint – nemzedékük sajátosságával,amely elősegíti,hogy külön identitást alakítsanak ki a maguk számára az idősekkel szemben.
    E sorok írója – aki valamikor konzervatóriumot végzett – fiatalabb korában meg volt győződve arról,hogy a 60-as évek zenéje,amíg tagjai fel nem nőnek és meg nem ismerkednek azzal a zenével,amelyben változatos harmóniák,gondosan formált dallamok,eredeti ritmusok találhatók – a gépi monotónia,harmónia és dallamnélküliség helyett. EZ TÉVES FELTÉTELEZÉSNEK BIZONYULT. Mert – azok a nemzedékek ezen a gépi-úton előállított zörejeken és hasonlóan primitív szövegeken nőnek fel – hozzá szoknak ehhez a selejt-zenéhez,ahogy hozzá lehet szokni: a SELEJT ÉLELMISZEREKHEZ is. És akkor is ezt az ócska élelmiszert fogyasztják,amikor már jobbat is elérhetnének. Ezen túlmenően Dr.Day azt is elmondta,hogy ebben a primitív gépi zenében – jól ellehet rejteni olyan TUDAT – BEFOLYÁSOLÓ rövid kis részeket,amelyekről a fiatalok nem is szereznek tudomást,de ugyanakkor mégis alapvetően átalakítja magatartásukat. Személyes tapasztalatom is alátámasztja,hogy: hová vezetett alaposan átgondolt kulturális rombolás. Az egyik floridai bevásárlóközpont előtt az 1990-es évek végén – állandóan labdáztak a gyerekek,és ezzel akadályozták a parkolóba érkező autósok mozgását. A gyermekeket semmilyen módon sem lehetett eltávolítani. Végül a bevásárlóközpont, a MALL vezetője azt javasolta,hogy: a szokásos elektromos hanghatások helyett – sugározzanak MOZART zenét. Ez az ötlet sikeresnek bizonyult,mert a gyerekeket távozásra kényszerítette. A szórakoztatás – tehát a fiatalok befolyásolásának leghatékonyabb eszköze. Az idősebb nemzedéket már nem lehet megváltoztatni – de a fiatalokat még döntően befolyásolni lehetett életüknek abban a korai szakaszában – amikor személyiségük,szokásaik és ízlési preferenciájuk kialakul. Ez a fiatalabb generáció ma – a XXI. század elején már érett-felnőtt korba került. Most már az ő ízlésük a meghatározó. És ez kedvez HÁTTÉRHATALOM céljainak. Dr.Day orvostanhallgatóságának még azt is elmondta,hogy: a régi érzelmes zenét és filmeket meghagyják az idősebbeknek – sőt még olcsó közlekedéssel,árengedményekkel,adócsökkentéssel könnyítenek is életükön. Ezt azzal indokolta,hogy: ez a nemzedék gazdasági válságokon ment keresztül – át kellett élnie a II. világháborút – tehát mint jutalomként megérdemli ezt a méltányosságot. Mi jön 2000-ig és azután? Dr.Day szerint – az idősebb nemzedék távozásával,előtérbe kerülnek a megszorítások A régi filmeket és ez a folyamat felgyorsul. A régi filmeket és dalokat fokozatosan kivonják a forgalomból,és a gyengédebb-érzelmesebb szórakozás teljesen visszaszorul. Fokozatosan megnehezítik az öregek számára az utazást is. Egyes utazásokat – engedélyhez kötnek,és csak alapos ok esetén utazhatnak. Egyre fontosabb szerephez jutnak a kötelező személyazonosságot igazoló okmányok. Amerikában – először teszik kötelezővé a személyazonosságot igazoló kártyát – és felszólításra fel kell tudni mutatni. Dr.Day már említi,hogy: olyan parányi eszközt kívánnak a bőr alá helyezni, amely elektronikusan a személy adatait. Ez megakadályozza a személyazonosságot igazoló okmány meghamisítását és azt is,hogy, valaki is elvesztésére hivatkozzon. MINTHOGY – orvos beszélt orvosoknak: ezért Day kitért arra is,hogy hogyan lehet megelőzni a szervezet védekező reakcióját az ilyen beültetett mikrochipekkel szemben. A szilikont említette – mint olyan anyagot,amely az emberi szervezet megtűr és amely alkalmas az elektronikusan rögzített anyagok hordozására. Egyébként a szilikon az az anyag – amit egyes nők a mellük megnagyobbítására is használtak.
    Az ÉLELMISZER ELLENRŐZÉS
    Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenőrizni kívánják. Ha a népességnövekedés nem lassul le – akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet előidézni és ráébreszteni az embereket arra,hogy milyen veszélyt rejt számukra – a túlnépesedés. DE – akár lelassul szaporulat – akár nem: az élelmiszer ellátást KÖZPONTILAG szükséges ellenőrizni,hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor – ennek az ellenőrzésnek meg kell azt akadályozni,hogy azok is eltarthatók legyenek,akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért – jogszabályokkal tiltani fogják,hogy: valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze – kellően álcázott módon,jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz – hogyha magunk állítjuk elő az élelmiszereket,az veszélyes – mert nem elég steril, és elősegítheti a betegségek terjedést. Kifelé – tehát úgy fogják tálalni,hogy: itt a fogyasztók védelméről van szó – de a világos ok az lesz,hogy korlátozzák,és ellenőrzés alatt tartsák az élelmiszer ellátást,mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért – a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni. Ha pedig valaki illegális tevékenységet folytat – akkor szembe kerül a törvénnyel és bűnözővé válik.
    AZ IDŐJÁRÁS BEFOLYÁSOLÁSA
    Dr.Day röviden ennyit mondott: ” ellenőrizni tudjuk az időjárást – vagy hamarosan képesek leszünk rá” !!! Hozzáfűzte: nem jódkristályok ledobására gondol a felhőkre,amely már ismert eljárás – hanem valóságos ellenőrzésre. Az időjárás – hatékony fegyver a KÖZVÉLEMÉNY befolyásolására. Lehetővé teszi az ESŐ előidézését és a CSAPADÉK visszatartását azért,hogy bizonyos területeken az élet befolyásolható legyen és ellenőrzés alá lehessen venni. Egyrészt szárazságot lehet előidézni a növekedés időszakában,s így végül is leáll a növekedés. Másrészt – igen erős esőzéseket lehet előidézni az aratási időszakban,úgyhogy a felvizezett talaj nem teszi lehetővé az aratást. MINDKÉT módszer – kitűnően alkalmazható, ecsetelte Dr.Day.
    A KÖZÉLET BEFOLYÁSOLÁSA
    Igen kevesen értik, hogy valójában hogyan működik az állam és a kormányzat. A lakosság egy része tud arról, hogy valamilyen formában és módon valakik befolyásolják a politikusokat,de nem ismerik ennek módját és eszközeit. A POLITIKUSOK egy része sincs ezzel tisztában. Végrehajtatnak velük olyan számukra előkészített TERVEKET – amelyről elhitetik,hogy ŐK készítették, valójában azonban manipulálták őket. Csupán – nem értik ennek a az ÁLCÁZOTT és SZÖVEVÉNYES módját. Dr.Day szó szerint a következőket mondotta: ” az emberek képesek két egymásnak ellentmondó eszmét is egyszerre az agyukban tartani,és a szerint cselekedni – feltéve, ha ez a két ellentmondó eszme megfelelően szét van választva”. Ehhez az előadó hozzátette: “Igen jól lehet tudni,racionális emberek miként reagálnak bizonyos információkra,amellyel szembesülnek. Ahhoz, hogy előre meghatározott választ kapjunk – azoknak az adatoknak az ellenőrzésére van szükség, amelyeket a tudomásukra hozunk – vagy azoknak a körülményeknek a KONTROLLJÁRA – amelyek körülveszik őket. És miután az emberek racionálisak – azt fogják cselekedni, amit mi akarunk, hogy cselekedjenek. Nem fogják teljesen érteni mi az amit tesznek és miért”.
    A TUDOMÁNYOS KUTATÁS MEGHAMISÍTÁSA
    A téma kapcsán – említette az előadó,hogy bizonyos Tudományos Kutatási Eredményeket nemcsak meglehet hamisítani – de a hamisításokra TÉNYLEGESEN sor is került azért: hogy a kívánt eredményt elérjék. Dr.Day itt ismételten a következőket mondta: ” az emberek nem teszik fel a megfelelő kérdéseket. Túlságosa hiszékenyek. Minthogy az előadó orvos volt – és hallgatósága is orvosokból állt, ezért annak a beismerése,hogy tudományos adatokat szándékosan meghamisítanak,majdnem hogy istenkáromlásnak tűnt Dr.Dunegan – a visszaemlékező orvos számára. Dr.Day ezután rátért a nemzetközi intézmények átalakítására. AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZERVEZETE ( ENSZ ) ebben az időben nem rendelkezett kellő tekintéllyel, ezért tervbe vették az ENSZ fontosságának növelését. Az embereket hozzá kell szoktatni, hogy lemondjanak Nemzeti Szuverenitásuk egyre nagyobb részéről. A gazdasági egymásrautaltság ezt a folyamatot elősegíti. A Háború elkerülésére való hivatkozás hat az emberekre,mert általában elfogadják,hogy helyesebb valamit békésebb módszerekkel végrehajtani,mint háborús erőszakkal. A háború ezért – idejétmúlt. De – Dr.Day szerint: azért is eljárt az idő felette,mert a nukleáris fegyverek korszakában már nem lehet ellenőrzés alatt tartani a háborúskodást. Korábban a háborúkat – kordában lehetett tartani,de ha atomfegyverek jutnának illetéktelen és ellenőrizetlen kezekbe,akkor az a nukleáris katasztrófához vezethet. Nem említette,hogy kik is lennének ezek a “rossz kezek” de célzott rá,hogy ezek a terroristák. Ezért az előadó hangsúlyozta, hogy hatékonyan ellenőrizni kell a nukleáris fegyverek birtoklását. Az ÚJ RENDSZERT azonban mindenféleképpen be kell vezetni – s ha nem megy békés együttműködéssel – azaz a Nemzeti Szuveneritásról való önkéntes lemondással, akkor úgy, hogy a Világ az atomháború széléhez jusson. A nukleáris háború veszélye által kiváltott hisztéria és félelem megnöveli a tárgyalásos béke lehetőségét. Ez – ráveheti az embereket, hogy önként feladják Nemzeti Szuverenitásukat azért,hogy béke legyen és ez által létrejöhessen az ” ÚJ NEMZETKÖZI POLITIKAI RENDSZER “. Ha pediglen túlságosan sokan lennének olyan döntési helyzetben lévők,akik ennek ellenállnak akkor szükség lehet fokozottabb atomfegyverkezésre. Erre az emberek meggyőzése miatt lenne szükség,hogy lássák ” WE MEAN BUSINESS ” ( azaz komolyan gondoljuk a dolgot ). Ennek a tárgyalásos békének meggyőzőnek kell lennie, azaz olyan módon kell előkészíteni és végrehajtani,hogy az emberek meg legyenek győződve, valódi tárgyalások folytak a szembenállók között. Ez segít felismerniük,hogy a béke jobb, mint a háború. Dr.Day ebben a vonatkozásban arról is szólt,hogy a háborúnak több jó oldala is van. Minthogy – mindenkinek meg kell halnia,a háborúban mód van arra,hogy valaki emberfeletti bátorságot tanúsítva hősként haljon meg. Ha pedig élve marad, akkor különleges tiszteletben részesüljön. Ezért a háború megpróbáltatásai több vonatkozásban is kifizetődnek a katonák számára. Dr.Day arra is hivatkozott,hogy ha nem hal meg annyi ember az I. és II. világháborúban, hanem tovább él,és szaporodik, akkor további százmilliókkal lenne nagyobb az amúgy is túlnépesedett Föld lakossága. Ezért, ezek a háborúk a NÉPESSÉG KORLÁTOZÁSHOZ is jótékonyan hozzájárultak. Ma azonban már rendelkezésre állnak mind kormányzatok, mind egyes személyek számára azok az eszközök,amelyekkel a NÉPESSÉG növekedését mérsékelni lehet. Ezért – ebből a célból már nincs szükség háborúkra.

    A TERRORIZMUS MINT AZ ELLENŐRZÉS FONTOS ESZKÖZE
    Dr.Day 1969-ben közölte hallgatóival,hogy: a terrorizmust széles körben fogják felhasználni Európában és a Föld más térségeiben. Úgy vélte,hogy az Egyesült Államokban nem lesz szükség a terrorizmus igénybevételére. Ez csak akkor válik szükségessé az Egyesült Államokban,ha az amerikai társadalom nem elég gyorsan fogadja el az ÚJ RENDSZERT. Dr.Day szavaiból azonban az derült ki,hogy: 1969-ben módszerrel Amerikában. Dr.Day azonban előadásának ebben a részében – megfedte az amerikaiakat, hogy túlságosan jól,biztonságban és gondtalanul élnek. Ezért – egy kis terrorizmus segítene meggyőzni őket arról,hogy: bolygónk igen is veszélyes hely,vagyis veszélyessé válhat,ha nem mondanak le egyes dolgaikról a hatóságok számára azért,hogy azok a FÖLDET megfelelően ellenőrizhessék.

    PÉNZGAZDASÁG ÉS BANKHATALOM
    Dr.Daya pénzrendszerről és a bankok szerepéről kijelentette,hogy ” az infláció végtelen folyamat,bármely szám után végtelen számú NULLÁT helyezhetünk és tetszés szerint tehetjük ki a tizedespontokat”. Ez világosan utalt arra,hogy: az inflációs adó – valójában mesterségesen fenntartott eszköz a HÁTTÉRHATALOM számára a társadalom ellenőrzésére. A PÉNZ túlnyomórészt – hitelből fog állni. A pénz máris elsősorban HITEL – de a forgalomban lévő PÉNZ sem készpénz, vagy tapintható dolog lesz, hanem elektronikus JEL. Az emberek igen kismértékben fognak PÉNZT hordani maguknál – csupán jelentéktelen dolgok vásárlására. Bármely fontos vásárlást – elektronikusan fognak végezni. A munkabérek is elektronikusan történik a bankoknál vezetett számlákra. EGYSÉGES BANKRENDSZER JÖN LÉTRE. Kívülről úgy tűnhet,hogy több bank is külön működik,de valójában és végső soron csak EGYETLEN bankrendszer fog létezni. Ennek megfelelően – számítógépes feljegyzés történik minden egyes vásárlásról és ez lehetővé teszi ,hogy bárkinél ellenőrizhessék a PÉNZ bevételét és kiadását a legpontosabb részletekig,és nyomon követhessék üzleti tevékenységét. Dr.Day itt jelezte,hogy nagyobb értékű tartós fogyasztási cikkek,mint autó, motorkerékpár, hűtőgép vagy televízió vásárlása valamilyen személyi azonosításhoz lesz kötve és ez többek között elősegítheti a lopott javak felderítését is. A számítógépek széleskörű alkalmazása lehetővé teszi az egyes emberek pénzügyeinek a teljes ellenőrzés alatt tartását. Arra fognak törekedni, hogy a megtakarítás útján jelentékeny mértékű vagyonra tehessenek szert. Az előadó utalt rá,hogy a gazdagság végső soron hatalmat jelent,és ha sok ember kezében van vagyon formájában a hatalom – akkor az kedvezőtlen az Irányító és Döntéshozó “kis csoport” számára. Ezért, ha előáll, hogy a lakosság nagymértékben tud takarékoskodni, akkor ezt a többletjövedelmét fokozott adóztatással el kell tőle vonni. Vagyis, minél többet megtakarít valaki,annál nagyobb lesz az az adó,amit félretett pénze után fizetnie kell. Ennek az a célja,hogy megtakarítással ne lehessen vagyont felhalmozni. Arra is figyelni fognak,hogy ha valaki a kelleténél többet megtakarít és félretesz , akkor annak a jövedelmét csökkenteni kell. Dr.Day mindehhez a következőket fűzte ” nos ha túl sok pénzt félreteszel, akkor valójában nincs is szükséged erre a pénzre”. Az embereket tehát meg kell akadályozni abban,hogy vagyonra tegyenek szert,mert hosszú távon veszélyezteti annak az ÚJ RENDNEK a működését, amelynek kialakításáról Dr.Day beszélt. A lakosságot arra fogják rászoktatni, hogy HITELRE vásároljon. Ha túlzottan eladósodtak az emberek, akkor veszítsék el megbízhatóságukat és fizetőképességüket és váljanak teljes kiszolgáltatottá. Ha valaki ostoba,hogy nem tudja megfelelően visszafizetni a HITELT, akkor az lehetővé teszi a HATÓSÁGOKNAK,hogy keményen lecsapjanak rá. 1969-ben már elkezdődött a HITELKÁRTYÁK használata,de széles körben nem volt forgalomban a PLASZTIK pénz. Az elektronikus fizetési módok elterjesztése azonban olyan program volt,amelyet a HÁTTÉRHATALOM által ellenőrzött bankrendszer gondosan végrehajtott. Eleinte az átlagpolgár több kredit kártyát is használt illetve még használ ma is,de fokozatosan EGY kombinált kártyává alakítják át. Az újabb nagy ugrást az jelenti, mikor ezt a kombinált kártyát miniatürizált formában a BŐR alá ültetik. Míg egy kombinált kártya ellopható vagy ellehet veszíteni, addig egy ilyen beültetett miniatűr eszköz se el nem veszíthető,se meg nem hamisítható,se át nem ruházható. Dr.Day előadásának e részénél utalt a bibliai ÚJSZÖVETSÉG János Jelenések Könyvére,amelyben ehhez hasonló jövendölések olvashatóak. Határozottan tagadta azonban ezen elképzelések bármely kapcsolatát a bibliával állítva,hogy a józan ész miatt működik így a rendszer és semmi szükség misztikus bibliai magyarázatokra.
    A NAGY TESTVÉR FIGYELI A TÉVÉNÉZŐT
    Egyes beültetett miniatűr szerkezetek rádiójeleket fognak kibocsátani. Ezek a bőr alá helyezett vagy FOGBA beépített implantátumok meghatározott rádiófrekvencia segítségével könnyen lokalizálhatóak és megtalálhatóak lesznek. Ez különösen hatékony módszer lehet a Büntetés Végrehajtási Intézetek lakóinak ellenőrzésére. Ami a televíziózást illeti – a készülékek úgy lesznek megkonstruálva,hogy egy központi MEGFIGYELŐ állomásról ellenőrizni lehet a a TV-nézőket. A televíziókészülékeket direkt erre a célra kifejlesztett alkatrészekkel látják el. Ahhoz,hogy ezt a funkcióját a TV készülék elvégezze, nincs szükség a bekapcsolására. E megoldás segítségével ellenőrizni lehet, hogy mit néznek az emberek,és hogyan reagálnak arra amit látnak. MA MÁR ISMERETES,hogy még inkább erre a célra fejlesztették tovább a SZÁMÍTÓGÉPEK berendezéseit,a HARDWARE-t és a SOFTWARE-t valamint az INTERNET egész rendszerét. OLYAN rejtett programok működnek és rögzítődnek ELTÁVOLÍTHATATLANUL,amelyek PONTOSAN jelzik,hogy az adott terminál használója a világháló milyen szolgáltató helyeit látogatta meg, onnan mit töltött le, emailen hova, mit küldött illetve maga mit kapott. Ezen túlmenően,ha megfelelő optikai kiegészítő berendezésekkel is fel van szerelve az adott komputer, akkor még nézni is lehet az illető tudta nélkül,hogy mit tesz. Ehhez jön,hogy olyan programok továbbíthatók,amelynek segítségével az adott KOMPUTER merevlemezén tárolt valamennyi FÁJL leolvasható,megváltoztatható, sőt törölhető és az egész Winchester struktúrája összetörhető. MINDEZ már napjaink valósága, és még nem tartunk OTT A FOLYAMAT végén, inkább az ELEJÉN. Dr.Day 1969-ben még csak arról beszélt,hogy az emberek megfogják vásárolni a televízió készülékeket,de már jelezte,hogy a TV antenna helyét a KÁBELTÉVÉ szolgáltatás veszi át. A kábelszolgáltatókat fejlesztik úgy,hogy ezt a megfigyelést végrehajtsák és ellenőrizzék. Idővel a lakosság rájön ezekre a módszerekre,de akkor már annyira rá lesz utalva az elektronikus technikára,mind a TÉVÉZÉSRE és még inkább a számítógép valamint az Internet használatára,hogy nem lesznek képesek róla lemondani, ahogy nem tudnak lemondani a telefon( ma már a mobil) használatáról sem. Az elektronikus eszközök fokozatosan a bevásárlás és banki műveletek elvégzésének eszközeivé is válnak. Elektronikusan lehet majd egyre inkább elintézni a bevásárlást, a hivatalos ügyeket is.
    A MÚLTÉ LESZ A SAJÁT TULAJDONÚ OTTHON
    A magántulajdonban lévő lakások és családi házak fokozatosan megszűnnek A lakásépítés és vásárlás költségei fokozatosan magasak lesznek,hogy az emberek többsége már nem engedheti meg magának. Azok, akiknek már van saját tulajdonú házuk, megtarthatják,de az évek multával a fiatalabb nemzedékeknek egyre nehezebbé válik az,hogy saját OTTHONHOZ – LAKÁSHOZ – CSALÁDI HÁZHOZ jussanak. Az a cél, hogy egyre több fiatal csak bérlő legyen, lakásokat és kondominiumokat használjon.(A kondominium olyan lakóépület vagy nyaraló, amelyben a lakások magántulajdonban vannak,a közös helyiségek pedig közös tulajdonban. Hasonlít a Társasházhoz.) Ennek következtében egyre több eladhatatlan ház válik üressé. Nem azért,mert nem lenne rá szükség, hanem azért,mert az embereknek már nem lesz elég pénzük ahhoz,hogy megvásárolják azokat. Ennek ellenére az otthonhoz jutás illetve használat költségei nem fognak csökkenni. Az az a kereslet és kínálat piaci törvényei nem fognak működni. Így el lehet érni,hogy a lakosság egyre szélesebb rétegei kisebb méretű lakásokba költözzenek,amelyekbe viszont már nem lehet egy-két gyereknél többet felnevelni. Ily módon a saját tulajdonú családi házzal rendelkezők száma jelentősen csökkenni fog. Ezeket a saját tulajdonú házakat magas adóval fogják megterhelni,amelyeket más szabályozókkal egészítenek ki azért,hogy a lakosság többsége ne akarjon saját tulajdonú lakásban lakni. Az egyik cél az,hogy ki lehessen jelölni hogy hol lakjanak és éljenek az emberek és ahhoz is hozzá kell szoktatni őket,hogy a lakásban a családhoz nem tartozó személyek is éljenek. Az egész lakásügy egy Központi Lakhatóság ellenőrzése alá kerül. Ma már az amerikai élet valóságához tartozik,hogy különböző hatóságok megkérdezik az állampolgárokat,hogy hány hálószoba van az otthonukban,hány fürdőszoba a házukban,hogy van-e kondicionáló terem,stb. Amikor ez az ÚJ RENDSZER felváltja a korábbit, sokan lakás és otthon nélkül maradnak. A központi lakáshatóság számukra speciális helyeket jelöl ki, ahol feltehetően már nem élnek sokáig. Akik nem alkalmazkodnak az ÚJ RENDSZERHEZ, azokat ejtik vagyis ” disposed of humanely” -vé válnak,akikről emberiesen lemondanak. Az előadó ismét említette, ” there would not be any martyrs” ( nem lesznek többé mártírok) azaz nem úgy kerülnek eltávolításra ezek az emberek az életből,hogy mártírságukkal hatást gyakorolhatnának a többi emberre. “People will just disapper” – az emberek csak úgy el fognak tűnni. Dr.Day 1960-ban még arról tájékoztatta az orvos hallgatóságát,hogy az ÚJ RENDSZERRE való áttérést szinte észrevétlenül fogják bevezetni. Egy téli hétvége után már úgy mennek majd az emberek dolgozni,hogy az ÚJ RENDSZER a helyén van. Azt hangsúlyozta,hogy minden a folyamatos változás állapotába kerül. Megváltozik a befektetések módja, állandóan változni fognak a KAMATOK és a különböző ÉRTÉKPAPÍROK is. Úgy fog tűnni, mintha sokféle állna rendelkezésre, azonban közelebbről szemügyre vesszük őket egymás utánzatai lesznek. Külsőre különbözni fognak valójában ugyanazt a gépkocsit több cég gyártja majd.
    Dr.Dunegan aki 19 év elmúltával emlékezetből idézte fel Dr.Day előadását, végül utalt rá,hogy az eltelt két évtized során felvázolt elképzelésekből igen sok meg is valósult.

  1. Csányi Sándor a jelenleg leggazdagabb magyar sokoldalú ember.
   MLSZ elnök, FIFA alelnök, UEFA alelnök,Tagja az UEFA pénzügyi bizottságának és a professzionális futball stratégiai tanácsának,UEFA Nemzeti válogatottak versenybizottságának elnöke,Pick Szeged Kézilabda Klub tulajdonosa.
   Mol Nyrt. igazgatóságának tagja és 2001 óta alelnöke. 2012 óta a Kínai-Magyar Üzleti Tanács társelnöke.Csányi 1995-tól a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kuratóriumának alelnöke. 2003-tól a Prima Primissima díj kuratóriumának elnöke.2020-tól a „Soproni Egyetemért” Alapítvány kuratóriumának elnöke. 2021. januárjától a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

   Vállalkozásai: Pick Szeged Zrt., Bóly Zrt., Dalmand Zrt., Agroprodukt Zrt., Fiorács Kft., Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., Csányi Pincészet Zrt., Sole-Mizo Zrt., Hungerit Zrt. és az MCS Vágóhíd Zrt.

   2004-ben 75%-os tulajdont vásárolt a Magyar Lőszergyártó Rt.-ben, 2005 januárjában pedig százszázalékos tulajdonosa lett a légijármű-kölcsönzéssel, illetve nem menetrendszerű légi szállítással foglalkozó Alexand-Air Kft.-nek.
   Nathaniel Rothschilddel 2005 augusztusában megvásárolta a Demján Sándor vezette TriGránit 25%-os tulajdonhányadát. Jelenleg Gránit Pólusban és a Limedaleban (korábban TriGránit, teljes portfólió érték 1 milliárd dollár) fennálló kisebbségi részesedésén keresztül jelentős ingatlan befektetései vannak.[forrás?] Ezenkívül kockázati tőke alapkezelő (Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt.) és egy szingapúri alapkezelő (CSAM Asset Management Pte. Ltd) is szerepel befektetési között.

   És ami lényeges: a WEF-magyarul a Világ Gazdasági Fórum- tagja. Annak a világ gazdasági fórumnak, amely az új világrend építésén dolgozik-többek között Klaus Schwab-bal a soraiban.

   Global Leaders for Tomorrow közé választotta a davosi Világgazdasági Fórum (1996)
   a holnap globális vezetői közé választják Csányi Sándort 1996-ban
   Global Finance rangsorában egyike az üzleti világ 600 legmeghatározóbb személyiségének (1998)
   forrás:https://hu.wikipedia.org/wiki/Csányi_Sándor_(bankár)

   ……… csak hogy lássunk tisztán

   “Global Leaders For Tomorrow” És Orbán Viktor (IS)
   https://magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/politika-uj-vilagrend/cionizmus/item/6017-z

   1. Tehát magyarország is a globális világhatalom kezében van,- orbán viktor beszélhet itt nemzetekről-színjáték az egész.

    Vigyázzunk, hogy kinek engedelmeskedünk!!!!- a biblia szerint a hatalmasságoknak kell/ene. De ők tényleg a jó oldalon állnak?………

 2. A Krisztus követő keresztény küldetése a Földön az, hogy felismerje a Mennyei Atya akaratát, és azt tetté, életé váltsa, talentumai szerint, napról-napra. Urunk dicsőséges eljövetelét megelőzi az Antikrisztus és övéi világszintű “diktatúrája”! Akkora nyomorúság és üldözés következik, amilyen nem volt és nem is lesz! De ez másodlagos, számunkra a lényeg, hogy jól kihasználjuk a még rendelkezésünkre álló időt a lelki felkészülésre! Ha valóban SZIKLÁRA építettük “házunkat”, ki fogja állni az események minden viharát. Tehát, ne csak égjen “lámpásunk”, hanem gondoskodjunk tartalék olajról is “bőven”! Akkor a Vőlegény érkezése “felkészülten talál”, és bemegyünk Vele a Menyegzőre! Áve Mária!

 3. Új Világrend – Az Antikrisztus megtéveszti a föld lakosait

  https://addedvalue.blog/index.php/hu/galeria-menuk/osszes-media/video/uj-vilagrend-az-antikrisztus-megteveszti-a-foeld-lakosait

  a homlokon ill. a kézen lévő jel a gondolkodást és a cselekedeteket jelenti.
  Aki az antikrisztus rendszere idején annak megfelelően -a rendszerrel közösen-gondolkodik(jelképesen a homlokán van a bélyeg) és cselekszik(jelképesen a kezén/jobb kezén van a bélyeg)az tud csak majd venni, adni, stb.
  ezt mondja a videóban beszélő ember…………
  megtévesztés,hogy valami fizikai eszköz bevezetésére figyelnek a keresztények!
  ezzel szemben az Isten pecsétje, amivel az övéit elpecsételi, az azt jelenti, hogy az Ő beszéde-az Ige-szerint gondolkodik és cselekszik.

  összegezve: fenevad bélyege= az utolsó időkben kiépülő sátáni rendszerben azok tudnak majd adni, venni, stb. akik a gondolkodásukban és cselekedeteikben egyetértve, együttműködve, engedelmeskednek neki.(homlok, kéz)

  Isten által elpecsételtek=akik, az Ő akarata szerint gondolkodnak és cselekednek(mert az Isten pecsétje a homlokukon van)

  1. Egy tanulságos film a tényekről, ami szembesíti a halló és látó embereket a valósággal. Ezt kellene mutogatni a nap 24 órájában az embereknek, akkor talán ráeszmélnének, hogy mennyi kárt okoznak és rossz irányba tart az emberiség ezen a területen is.

   https://videa.hu/videok/film-animacio/disconnect.2013..mp4-teljes-film-2013-.teljes-amerikai-thriller-lCqJi6OQLa1LGMlR

 4. Sziasztok! Futótűzként terjed az Interneten egy régebben megjelent könyv, ami pontos elemzéssel mutatja be, hogy az Antikrisztus az nem más, mint a most uralkodó brit király, III Károly. Valami kabbalisztikus számítási módszerrel számolják ki a neve alapján. De hát a Jelenések könyve 13:’8-ban nem az szerepel, hogy egy ember nevének a száma, hanem csak egy ember száma. Jól gondolom, hogy ez hülyeség?

  1. Hülyeségnek-hülyeség.Egyébként is a keresztényeknek Krisztus visszajövetelére illetve az elragadtatásra kellene várniuk.Biztos lesznek majd kegyetlen üldözések is,lesz még hittől való elszakadás is sajnos.Egyedül csak Isten kegyelméből tudunk megmaradni.
   Személyesen azért imádkozom,hogy már ne legyünk itt amikor a fenevad szinre fog lépni.

   1. Mi ne legyünk itt kedves Béla ? Van, akit Isten megkímél … De gondoljunk a gyermekeinkre unokáinkra és “másokra” – kié a felelősség ?! A mennyek országáért – Jézusért – nem kell-e mindent (be)vállalnunk ?!
    Egészen biztos, hogy minimális “fizetség” lesz az örökéletért mert szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem fogta amit Isten azoknak készített akik őt SZERETIK <3

   2. A Krisztus követő keresztény küldetése a Földön az, hogy felismerje a Mennyei Atya akaratát, és azt tetté, életé váltsa, talentumai szerint, napról-napra. Urunk dicsőséges eljövetelét megelőzi az Antikrisztus és övéi világszintű “diktatúrája”! Akkora nyomorúság és üldözés következik, amilyen nem volt és nem is lesz! De ez másodlagos, számunkra a lényeg, hogy jól kihasználjuk a még rendelkezésünkre álló időt a lelki felkészülésre! Ha valóban SZIKLÁRA építettük “házunkat”, ki fogja állni az események minden viharát. Tehát, ne csak égjen “lámpásunk”, hanem gondoskodjunk tartalék olajról is “bőven”! Akkor a Vőlegény érkezése “felkészülten talál”, és bemegyünk Vele a Menyegzőre! Áve Mária!

  2. Az Antikrisztus “keletről” jön, nem nyugatról! Ha konkrétabb infót óhajtasz, megkapod MDM üzeneteiben -magán kinyilatkoztatás! Második eljövetel témát keresd. Egyébként már beteljesült a Jel 12. és 13. fejezetének számos jövendölése! A 13, 11. – szárazföldi vadállat – az egyházi szabadkőművességet jelenti, akik már bő kilenc éve átvették a Vatikán vezetését, lemondásra kényszerítve Szentatyánkat, XVI. Benedek pápánkat. A világot a sátán egyháza, a szabadkőműves páholyok által ellenőrzi, vezeti, minden politikai pártban jelöltjeik vannak kulcspozícióban, világszerte! Mivel az Egyház Krisztus Misztikus Teste már ki van iktatva “alattomosan”, következik a Szentlélek világszintű kiáradása! Nagy figyelmeztetés vagy lelkiismeret megvilágosítása! Ezen utóbbi téma első része már “hivatalosan” is megjelent a MPM folyóirat idei, 3 számában. Megtalálod a gloria.tv katolikus videó és hírmegosztón, valamint a pétersziklája. hu honlapon is. De akik számára a “hithű” KATOLIKUS EGYHÁZ megemészthetetlen galuska, csemegézzenek más konyhán, de ne csodálkozzanak, ha gyomorgyulladást kapnak, előbb-utóbb! Egyébként közel az Izajás jövendölésének beteljesedése! A VÉGSŐ IDŐKBEN az Isten hegye magasabb lesz a halmoknál, és hozzá özönlenek a nemzetek! De nem a Bergoglio által vezetett “hamis egyházhoz”! Tehát általuk már megtörtént a nagy APOSZTÁZIA, vagyis az igaz hittől való elpártolás! Következik a 3. VH! Utána az éhínség, sorra a pecsétek, ahogy írva van! Áve Mária!

   1. Dicsértessék Jézus kedves Kapisztrán ! Örülök hogy látlak ! Végre engedett a szorítás, kezdik beismerni a nagy CSALÁST viszont sokan áldozatul estek vagy fognak még … Imádkozni kell sokat …

    Más- Olyan “ökumenét” – hívők csoportját – szeretnék szervezni, ahol MINDAZOK akik várják az Urat, ott vannak-lehetnek. Például ő https://www.facebook.com/100085304230585/videos/483921896631149 Ezzel eltereljük a figyelmet magunkról vs menthetjük a katolikusokat amikor majd RÁJÖNNEK mi történt. Azt mondják a bizánci atyák, hogy ki fogja hirdetni a Kat. Egyház megszűnését !

    1. Mindörökké, Ámen! Az “ökumené” egy nagy lecsó, moslék a javából, zavaros Hit-, Isten- és Egyházkép. Figyelem elterelésre nincs szükség SOHA! Ami a lényeg, hogy a katolikus Egyházban a “kis maradék” továbbra is birtokában van a teljes Igazságnak! Az Egyháznak át kell mennie a saját Golgotáján, KEK 675. és utána DICSŐSÉGBEN FELTÁMAD! Hozzá özönlenek majd a nemzetek! Vö. Iz 2, 2 – 5. Egy Akol és egy Pásztor lesz! A bizánci katolikus pátriárkátus tagjai is átestek a ló túloldalán! Egyébként a második, vagyis dicsőséges eljövetel szintén a Szűzanya által lesz “kivitelezve”! Ellenőrizd M. Grignon Szent Lajos Tökéletes Mária tisztelet című művében egyértelműen kifejtette, háromszáz éve! Tehát akik számára Szűz Mária küldetése befejeződött az első eljövetelkor, azokkal nincs mit kezdeni! Lámpásuk még jelenleg ég, de nem rendelkeznek tartalék olajjal! Sajnos sokak előtt az “ajtó bezárul” hamarabb, mintsem gondolják! Csak akik készen lesznek és éberen várják a Vőlegényt, fognak bemenni a Menyegzőre! De most a második pünkösd előtti események következnek! Felkészülés “zárt ajtók” mögött, mégpedig a Szűzanya vezetésével a Cönákulumba! Áve Mária!

    2. A Második Pünkösd TART ÉPPEN ! Milliók megtérésével, lásd Reinhard Bonnke szolgálatát, jelenleg Heidi Bakerről tudok és másokról is ! Mo-on elkélne … Gyógyulások viszont vannak – és a katolikusoknak is el kell indulniuk ! Nem lehetnek karizmatikusok karizmák nélkül 🙂 – és, egy olyan egység, ami az Eljövetelt tudja … kicselezve a Világvallást … mit szólsz kedves Kapisztrán ? “Hogy egy legyenek amint mi egy vagyunk… ” -gondolj a főpapi imára !

    3. Éva, ne dőlj be a “látszatnak”! A második pünkösd konkrétan ugyanaz mint az “első”! A különbség csak az, hogy mostan a SZENTLÉLEK kiáradása világméretű lesz! Másodsorban az “eretnekek” közül az ALÁZATOSAK visszatérnek a KATOLIKUS EGYHÁZBA. Miként a Mester, a Misztikus Test is feltámad DICSŐSÉGBEN! És ne feledd, a szentmise ÁLDOZAT oly felfoghatatlan VALÓSÁG, amit semmi és senki nem tud pótolni! Karizma és hierarchia, próféták és APOSTOLOK, vagyis HITELES EGYHÁZ csak EGY VAN és marad! Számunkra Szentatyán halálával elkezdődik az utolsó PRÓBATÉTEL! Isten áldjon és BÚÉK!

  1. Na emberek, azt hiszem bekapcsolhatjuk a biztonsági övet.Amit hamarosan szemünk előtt látunk és bőrünkön fogjuk érezni, az már élet halál küzdelem.

   Magyarország teljes digitalizációja 2023-ban elkezdődik.

   Létrejött a Digitális Magyarország Ügynökség – jelentette be Guller Zoltán vezérigazgató.
   https://www.napitema.com/2022/09/letrejott-digitalis-magyarorszag.html

   https://odysee.com/@7mennydorges:6/Digitális-Magyarország-2023-januártól—Botka-István:e?r=ASk9ZzacGA9R8bmCphVbLCrWDgPs8m4S

   a videóban elhangzó dolgok közül pl. kínában már működik a QR kódos engedélyezés vagy tiltás.
   zöld QR kód engedélyezés, piros QR kód tiltás
   részletek a videóban

  2. Köszönjük a munkád ! Egy ideje nem követem. Vlsz ez olyan amit MOST el tudok küldeni barátoknak ! Nem sokára találkozunk az igazak feltámadásakor vagyis remélem <3

   1. Kedves Éva!
    Egyszer minden napvilágra jön.Mostanság eléggé lelepleződnek az ún. sikeres karizmatikus mozgalmak visszásságai is.
    Nyilván “nagy” hírek ezek sokak számára, de előre kell mennünk, mert a Mindenható Atya tervei haladnak előre.
    No meg Magyarország is előre megy nem hátra-most kell nevetni.
    Az idők jelei itt vannak, benne élünk.
    Legyetek áldottak a Krisztusban

   2. Ez miért fontos? Ilyen dolgok minden gyülekezetben előfordulnak, konkoly és a búza az aratásig együtt vannak. A személyi kultusz, bálványimádás, a hatalommal való visszaélés szinte minden felekezetben jelen van. Nekem kicsit ez olyan farizeusi imának tűnik.

  1. Kedves Antenor érdeklődéssel olvastam. A baj az, hogy a “tudományt” az egyik ÁGA felől értelmezed, holott, mióta az ökológiai gondolkozás és gyakorlat betette a lábát az életünkbe, a másik ÁG nem ördögi hatalomra törekszik, sőt.
   Hátrébb lép: a természettől tanul. Az ökológia tudományának folytatása már a teológia. Leteszi a fegyvert a természet ellen. Beismeri: “a természet jobban tudja”. Ez az első alaptörvény. Magyarul Isten jobban tudja. 🙂

   Az ezeréven, az emberi korszakokon – az egyház korszakain – gondolkozva, már elméletben is bizonyítva látom, amit az Úr MEGINT – prófétája által – megüzent. Az ember ugyanis nem “előre halad” a technokráciával, hanem teljesen élhetetlenné, halottá teszi-tenné a bolygót !
   Beleszól a szelek, vizek, erdők és az élő anyag rendszerébe. “Kontár bűvészinas” – mondta Poszler György esztéta. A kontárkodás most már végzetes ! És mit tesz az Úr ?! Megint jön minket megmenteni https://masodikeljovetel.hu/ez-alkalommal-jovok-megujitani-foldet-hogy-helyreallitsam-kiralysagomat-foldon

   Most már MINDEN beteljesedett, ami a MDM által közöltekben szerepel. A Kat. Egyház ketté válása, a “rátok akarják kényszeríteni mint védőoltást, de abban méreg lesz” és mind, folyamatosan Isten szeretetéről szól. Még egy utolsót tesz majd az emberért: minden egyes ember előtt MEGVILÁGÍTJA lelkének állapotát, és LEHETŐSÉGET AD arra, hogy ŐT VÁLASSZA !?

   Ki tud ilyet elképzelni ? Nem adta meg az Evangéliumokat miután megszületett halandó testben, szenvedett az ember kezétől: meghalt, feltámadt és elküldte a Szentlelket ?! Nem volt elég ?!

   Még “elméletben” is bizonyítani lehet, hogy MOST FOG MEGTÖRTÉNNI ami ebben az utolsó üzenetben van. Ha áttekintem, mire mi volt a Teremtő válasza …
   – örök életünk volt, de nem hittük el. Figyelmeztetett: “minden a tiétek, de ha ebből eszel, bizony meghalsz”. Az ember tévútra tért. Mit tett Ő ?! Már akkor megígérte a megváltást.
   – a Szentlélek erejében az Egyház felállt. A vakok láttak, a sánták jártak és a szegényeknek hirdették az Evangéliumot. Elviselték az üldözést, éppen úgy, ahogy az Jézus megmondta …
   – aztán bekövetkezett a tévedés: az Egyház “bement” a hatalomba, megtévedve, azt gondolták “megtért a császár” és ez megint átverés volt. Katolikus neves teológusok mondják: négyszáz év után SZABADESÉS ! Nem “lejtőn indult el az Egyház” … nem csak. Zuhant 🙁
   – aztán tizenkilenc évszázad hűtlensége után LESZAKADT AZ ÉG: eljött az Új Pünkösd – erre válaszul. Sajnos ugyanúgy, kihűlnek a tűzhelyek … meg lehet nézni az első karizmatikus gyülekezeteket, ugyanaz történt. Csodálatos, hogy vannak szolgálatok, vannak emberek, szentek, akik MINDIG hűek voltak … Most is megvan az ApCsel korszaka nézd Heidi Baker szolgálatát …
   – aztán, amikor a világ fetreng a bűnben, fogalma sincs az élet szentségéről megtervezi és tudtunkra adja: minden ember egyenként figyelmeztetve lesz élet vagy halál ?! Ami örökre szól !?
   És amikor a “nagy tudású ember” el akarja venni az emberiségtől a szabad akaratot is nemcsak az életet – már benne vannak a vcn-kban a mikroelektronikai alkatrészek … állnak az 5G tornyok, az emberek kezében az okostelefon tehát kész a rendszer – RÁADÁSUL teljesen tönkre teszi a szórással, tervben a nap elhomályosításával a földi életet

   akkor jön, hogy helyreállítsa az ELSŐ paradicsomi állapotot ! Hála, hála hogy megadatott az értés, milyenek Isten gondolatai amelyek messzebbre vannak tőlünk mint az ég a földtől …

 5. Haha!Most már az egész világ egy nagy összeesküvés elmélet.De nem is ezen nevetek.Hanem, hogy annyira szakértőivé lettünk az összeesküvéseknek, hogy éppen ez a kutyaütő szakértelmünk takarja ki a szemünk elől a saját összeesküvéseinket……….saját magunkkal szemben.Már nem az emberek gyártják az összesküvés elméleteket, hanem összeesküvés elméletek gyártanak összeesküvés elméleteket.És embereket.Ahogy robotok gyártanak robotokat.Mint valami önálló életre kelt sejtosztódás, ami aztán elburjánzik.Már nem mi figyeljük az összeesküvés elméleteket, hanem azok figyelnek minket.Létrehoztunk egy láncolatot, egy hálózatot öntudatlanul, pont egy olyan rendszer alapján, amit tanulmányozunk.De nem egészen így van.Nem csak a rendszert tanulmányozzuk mi, hanem az is tanulmányoz minket, a tanulmányainkra adott reakcióinkon keresztül.És most már elhatalmasodott rajtunk, mert reakcióink végletesen kiszámíthatókká, megjósolhatókká lettek.Méghozzá tömeges méretekben.Az orrunknál fogva vagyunk vezetve.Minél inkább hisszük, hogy látjuk a történések hátterét, annál inkább válunk vakká arra, ami nem a háttérben, hanem az ‘előtérben’ történik.Az orrunk előtt. Olykor olyan zseniális lemodellezését hallom a jelenségeknek összeesküvés elméleteken keresztül, hogy ennél brilliánsabban le sem lehetne már írni azt, ami tényleg történik.És éppen ezek a legzseniálisabb meglátások nyitják a legszélesebb teret ennek a szimulált valóságnak.A legtökéletesebb meglátások születnek, és éppen ezen meglátások tökéletessége a brutális visszacsatolás: sehol egy váratlan fordulat, sehol egy merész eltérés a legtökéletesebb háttérhatalmi betekintések bevett irányától.Csak alig valaki meri felismerni, hogy ezt az egészet mi magunk csináljuk, mi magunk hoztuk létre.Ha egy fontos kulcsot el akarunk rejteni, azt mindig a legszembetűnőbb helyre kell tennünk: a kulcstartóra kell felakasztanunk.Minél inkább a világban zajló eseményekre állítunk fel elméleteketek, annál inkább elkerüli fegyelmünket saját összeesküvésünk saját magunk ellen.Minél zseniálisabbak ezek a meglátások, minél cáfolhatatlanabbul teszik szemeink elé a történéseket, minél megkérdőjelezhetetlenebb magyarázatot adnak, annál mélységesebb tévedést hordoznak magukban.Csak alig valaki meri ezt észrevenni.Néhány semerre sem néző bolond, akik híján vannak minden bizonyítéknak, zseniális távolba látók millióitól körülvéve, akik viszont tobzódnak a bizonyítékokban…

  Annyira ütős eszmefuttatást csaptam ide össze, hogy kénytelen vagyok emlékeztetni magam egyik kedvenc filmem (Revolver) egyik idézetére. 🙂 “Művészet az, hogy a kezedre játszom a figurákat, és elhitetem veled, hogy te ütötted le őket, mert te vagy a ravaszabb, és én a hülye. Minél inkább a helyzet urának hiszed magad, valójában annál kevésbé vagy az. (…) Minden átverős játékban van egy ellenfél és van egy áldozat. Minél inkább nyeregben érzi magát az áldozat, annál kevésbé irányít valójában, mígnem a végén felakasztja magát. Az ellenfél csak végigsegíti őt ezen az úton.”

  1. Infláció.
   Eredeti jelentése szerint: felfúvódás.
   Éppen úgy használatos fogalom a kozmológiában, mint a közgazdaságban.Vegyük az utóbbit! “A pénz értékének csökkenése; az árak folyamatos, tudatos növelése, amit a termelt értékeknél nagyobb mennyiségű pénz kibocsátása okoz. Az adott társadalomban a forgalomban levő pénzmennyiség növekedése, szembeállítva a forgalomban levő termékek és szolgáltatások értékével.” (Wiki szótár) Miért hozom mindezt fel?Nos, elvonatkoztatnék a pénztől magasabb rendű értékek felé.Valaha mindannak igencsak nagy, nagyon nagy értéke volt, amikor ‘idők jelei’ perspektívából néztünk a dolgok, a világban zajló események mögé, azok misztikus, egekig érő háttere után érdeklődve.Már évek óta jelzem itt, hogy bizonyos okoknál fogva ez az érték fakulóban van.És ez az értékzuhanás pontos párhuzamban áll a ‘végidők jelei’ besorolású értékmérce egyre gyorsuló mennyiségi növekedésével.Ahogy a képletre felírható fogalmak [vonalkód, 666, Antikrisztus, Fenevead(bélyege), Armageddon, Jézus második eljövetele…stb] állandósulva, bebetonozva elértéktelendtek, egyre kevesebbet kapunk az ‘idők jelei’ fizetőeszközünkért cserébe.Ennek a fizetőeszköznek kibocsátó médiumainak hatványozott ütemben való megsoxorozódása (valós fedezet nélküli közreadása, tehát hamisítása) jócskán rontja egyre lefelé annak a valutának a becses, finom értékét, amiből egykor lelki, szellemi háztartásunkat erős alapokkal biztosíthattuk.Ezen fizetőeszköz kibocsátóinak növekvő számossága annyira degradálta szívünk valutáját, hogy most már az orrunk hegyéig sem tudunk ellátni ha ezzel fizetünk – nem még profetikus távlatokba.

   “2. Átvitt értelemben: Mennyiségi növekedés valódi értéknövekedés nélkül.” (Wiki szótár)

   Pár napja fentebb megjegyeztem, hogy az egész világ egy nagy összeesküvés elmélet.Tömörítve lemodelleztem, hogy szerintem hogyan működik ez a rendszer.(A modellalkotás lényege sosem az, hogy bármit is bizonyítson.) Ez csak egy modell, amit még ki fogok egészíteni.A mostani ‘inflációs’ megközelítésem egy adalék mindehhez.Mindazzal együtt, hogy a modellezés magában hordja a leegyszerűsítés veszélyét, én használhatónak gondolom a fentieket.Thea legutóbbi cikkéből kiviláglik az a (benső) tusakodás, ami abból az értékválságból adódik, amire előbb hivatkoztam.Mindez talán nem is annyira tudatos, mint inkább őszinte összefoglalója az utóbbi évekre nézve.Egy belülről jövő, halk S.O.S. jelzés, amit még én is csak nehezen ‘dekódolok’, sajnos. 🙂 “Egy különös év margójára”, ez a cikk címe. “Sokáig kerestem a fogást a kialakult helyzeten és ahogy az oldalon mostanában megjelenő írások száma is mutatja, ez a keresés most is tart, egyet azonban biztosan tudok: a hangsúly a virtuális térről a személyes találkozásokra, a tömegmédiáról a négyszemközti, de legalábbis meghittebb, baráti beszélgetésekre helyeződik át, és ennek számos oka van.

   Látva a közösségi oldalakon folyó, párbeszédnek alig nevezhető kommunikációt, arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon kevés embert lehet ilyen módon megszólítani, legalábbis úgy, hogy az az örökkévalóság távlatából szemlélve is é͟r͟t͟é͟k͟e͟s͟ legyen.” Idéztem a cikkből.Amely cikket mindezidáig Thea talán legjobb írásának tartok.Mert őszinte.Az utóbbi hosszú idők másolatai itt elszomorítottak.Persze, találok én más szórakozást magamnak, ha úgy van, de a legutóbbi, nevezett cikk, engem
   új reménnyel töltött el. 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=sDMPTZ7y1lE

   1. Az időkről még annyit, hogy úgy látszik, az infáció jelzi, ha egy paragdigmának lejárt az ideje.Ez egy jel.Jele az időknek.Amit -a jelek szerint- éppen azok nem vesznek észre, akik az ‘idők jeleivel’ foglalkoznak.Amikor egy uralkodó tan(rendszer) már csak mennyiségében marad fönn, jócskán veszít értékéből.Amikor törvényei megcsontosodnak és amikor már merev, puszta kőtáblákként tekintünk rájuk, hasznosságuk elveszett, többé már nem szolgálják számunkra az előrehaladást.És ez, pontosítva a fentieket, nem a paradigma és törényszerűségei elévülését jelenti, hanem azt, hogy nem vettük észre az idők jeleit, tudniillik, hogy eljárt az idő afelett, ahogy kezeljük ezeket a paradigmákat és törvényeket.Az idő telik, a jelek pedig úgy változnak, mint ahogy egy táj változik és újul meg egy robogó vonatból tekintve.Ha a status quót jelentő nézete(eink) alapjai nem kelnek életre bennünk, akkor hamarosan vége a dalnak, mert a hideg kőtáblák teljesen alkalmatlanok arra, hogy megelevenítsék a lényeget.Szegény kőtáblák persze nem tehetnek erről, ők messzemenőkig kiválóan végzik dolgukat.Szilárd és megingathatatlan őrzői ők az alapoknak.Minden más a szemlélőn múlik.Akinek szemlélete az idők robogó vonatán……..időzik.Ez egy jel.Ha paradigmánk kiálja az idő próbáját, akkor az idővel szaporodó mennyiséget nem követi érétkcsökkenés, hanem alapvető tulajdonságai virágzása közepette szálítja messze az idő – ahogyan virágspórákat a szél.Talán majd még írock itt arról is, hogy ez az emberiség történelmében sosem sikerült.Úgyhogy nem érdemes hibázatatnunk magunkat.Nem a mi generációnk az első, amelyik kudarcot vallott abban, hogy a maga idejében, IDŐjében JELen legyen.Hogy a rábízott időkben jeleket olvasson… Hogy JELen legyen, amikor kell.

   1. Bátor emberek, tehát van ott is aki másképp látja. Köszönöm a videókat, lehet hogy életemben nem hallgattam végig ilyen politikai beszédeket, de ez más volt. Nyílt beszédnek tünik és simán csak demokratikusan vitázni kellene a dolgokról ami úgy tünik hogy nem talál nyitott fülekre, pont ezért is a jogos aggodalmuk. Gondolom Ők is megkapják a szokásos jelzőket amire mi reflex szerűen behúznánk fülünk-farkunk, tisztelet a kivételnek. Az embereknek ezt kellene megérteniük hogy nincsenek egyedül. Fent Ő, itt pedig hasonló kérdésekkel, aggodalmakkal küzdő emberek. Csak egymásra kellene találnunk Vele és mindannyian, akkor semmi sem lenne lehetetlen.

 6. https://youtu.be/onPR0E5WIAg

  A FIFA számai alapján 2021-ben 5X annyit első osztályú focista esett össze halt meg a pályán mint az előző 5 év éves átlaga. A tegnap még fent vokt egy hasonló videó, amiben arcukat, nevüket felvállaló sportolók mesélnek arról, hogy az első oltást után kórházba kerültek szív problémával, néhányuk azóta már meg is halt, de a YT Cividi diktatúra levette a videót. Itt tartunk.

  Szerintem a hatalom “szakemberei” hamarosan azt fogják állítani, hogy az új Omicron nevű mutált vírus már hónapok óta itt van közöttünk és bár nem okoz súlyos tüneteket képes post-Covid halálos szív betegséget okozni sok emberben. Ez egy perfect coverup lenne arra, amit látni a szem előtt lévő sportolók körében.

  Nagyon sok embert hipnotikus állapotban van még mindig, mert nem képesek, vagy lusták önállóan tájékozódni.

 7. Azért mindenki gondolja meg, hogy mit terjeszt, a feleségem kollégája szintén elhitt mindenféle ellenőrizetlen állítást az oltással kapcsolatban, természetesen nem oltatta be magát, pedig fél tüdővel élt, a Covid nem kerülte el, most szombaton lesz a temetése, még csak 40 éves volt.

  1. A 6 hónapig csalásokkal klinikai vizsgált oltás meg hatásos és biztonságos ugye?
   A terhesség kismamákon végzett klinikai vizsgálatok, a Pfizer esetében, a cég szerint csak ez év végén érnek véget, de a kormányok jóvoltából már hónapok óta oltják vele a kismamákat, kislányokat. 3. ún. booster oltásokat sehol sem engedélyezték még hivatalosan, de máris milliókat olrotlttak be vele szerte a világban. Magyarországon több mint 1 millió embert. Keverni az oltásokat sem engedélyezte még senki, de attól még a háziorvosok nagyon is tudják, hogy kinek mire van szüksége harmadik, negyedik oltásnak.
   És még én vigyázzák, hogy mit terjesztek?

   Ember, magánál vagy?

   1. Látom magát nem érdekli az emberi élet, csak az, hogy igaza legyen. Az állításait semmivel sem tudja bizonyítani (a videói meg egy kalap… sem érnek), de gondolom azt sem tudja, hogy mit jelent bizonyítani valamit.

 8. Kutyából nem lesz szalonna.

  A Pfizer utolsó 20 év gyümölcsei: https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

  És a jelen:
  https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

  Akadni fog itt olyan is, aki ezt is konteónak fogja titulálni és fölösleges témának, lázadásnak. Egyszerű az illető megközelítése, logikája. Aki nem azt mondja, nem abban hisz, amit a tévében mondanak a mindenkori hazug politikusok és a kilóra megvett szakértőik, azok buta fanatikus konteósok és nem tudnak semmit. Azok térjenek meg mielőbb, különben nagyon meg fogják bánni, hogy nem hallgatnak a kormányra. Vagy az elitre? Vagy az antikrisztusra?
  Szerintem ezen a ponton már ő maga sem tudja, hogy miért és kire kell hallgatni, csak azt, hogy ő jó úton jár.

  1. Köszi, bori, láttam régebben vhol de nem tudtam hol keressem … most majd innen másolom ! És, ha csak pénzben lehetne mérni a gaztetteket 🙁

   1. Kedves Éva. Azért léptem be ide, hogy elköszönjek tőletek. Isten kegyelme óvjon titeket. Tea köszönöm, hogy befogadtál, és remélem megérted, ezután már csak kimondottan katolikus honlapon leszek elérhető, amíg lehetséges, pétersziklája.hu. MPM. Remélem közületek, ha nem mindenkivel, de találkozunk az Egy Igaz Isten, Aki Atya, Fiú és Szentlélek Örök Birodalmába! Áve Mária!

    1. Nincs benne semmi új, az egész spontán lázadás csak egy idealista elképzelés, az elitet csak Isten válthatja le. Ajánlott olvasmány Orwell 1984, még a lázadásokat is az elit irányítja (beleértve ezeket a bugyuta üzeneteket is), manipulálják magukat, maguk meg azt hiszik, hogy mindent tudnak, pénz, hatalom, technológia és főleg a fegyver az elit kezében van. Az emberek 99 százakéka meg megalkuvó, soha nem fognak lázadni.

    2. Keresés, Az elitet a hozzád hasonló engedelmeskedő tudatlan tárják hatalomban, nem Isten. Ebből levonhatót azt a következtetést, hogy ki mozdíthatja is el őket ebből a pozícióból. Nem véletlenül rejtőzködnek még mindig a sók birka elől.

    3. Aztán meg mi ellen lázadjak? Jézus 2000 évvel ezelőtt már mindent elrendezett, örök életem van. Mindenem megvan, amire szükségem van, sőt Isten még többet is ad. 89-ben kint voltam az utcán a régi rendszer ellen, persze akkor még nem voltam hívő, gondoltam jobb lesz rendszer, egy év elég volt, hogy kiábránduljak belőle. Minden emberi erőfeszítés a társadalom megjobbítására kudarccal végződött, később majd maga is rájön.

    4. Még sosem élt olyan jól és
     olyan kényelmes körülmények között az ember mint most. Mit gondolsz ezt hogyan értük el és milyen áron? Azért, hogy ma ilyen jó körülmények között élünk sokan harcoltak és meghaltak ám…..fiacskám. Erről gondolom még sosem hallottál, mi? Beleszülettél a tutiba és még le is nézed azokat, akik megpróbálják jobbá tenni a rendszert, akik a jó és a helyes mellett állnak ki és rámutatnak a rosszra, helytelenre, az erkölcstelensegre? Elég szomorú, hogy neked ezekben az időkben semmi okod nincs a lázadásra.

    5. Nem tud maga semmit sem, lázadjon csak, utána meg jön a visítás, meg a pofára esés. Nem kellene a falnak mennie, de nem látok itt mást csak fanatizmust és gyűlöletet. Meg kellene térnie, sajnálom magát, az út amin halad az a pusztulásba viszi.

    6. Szépen elbeszélni egymás mellett, sajnos sokszor megtörténik. DE ! Ezeket a súlyos szavakat nem lett volna szabad kimondani kedves @keresés ! TÉNYLEG meg kellene térnie akinek címezte szavait, és TUDJA milyen úton jár, ahonnan meg kellene térnie ?! Bori se tudta …

     Vajon mi járatban van itt – mit keres ?! Vagy ez az a narratíva, amit ilyen körökben bedobni lehet ?!

     Ilyenkor gondolom azt, nem kellene tudni h egyesek keresztények … Bocsánatot kellene kérni …

    7. Az Ige mérlegén kellene vizsgálni a dolgokat, márpedig az, aki illegálisan, erőszakosan akar fellépni a társadalmi rend ellen, az nem keresztény, ez tény. Persze nehéz ezt azoknak megérteni, akik a Írások helyett hittető lelkek tanításaira hallgatnak. (MDM, Mária jelenések… ezekből sem ártana megtérni)

    8. Bori,
     ezt most komolyan mondod, hogy a háborúk és a vérontás jobbá tették a világot?
     Jól értem, hogy most nem élnénk ilyen kényelemben, ha az emberek nem gyűlölködnének?

    9. Kedves Herceg 71.
     Jóbban, jobb körülmények között élnek ma az emberek mint mondjuk 100-200-500-1000 évvel ezelőtt?

     Az, hogy az emberek kiharcolták maguknak mindezt, az miért lenne gyűlölködés? A verés háborúkat a tehetetlen uralkodók, mindenkori ország vezetők indították ilyen meg olyan ürügy alapján. Mi köze volt ezekhez az embereknek. Őket küldtek meghalni a frontra, miközben sok esetben nem is tudták, hogy miért harcolnak, miért kell meghalniuk.
     Sosem állítottam, hogy a mostani rendszer jó, sőt még azzal is tisztában vagyok, hogy egy ilyen kredit, adósságalapú gazdaság, gazdasági növekedés nem fenntartható, hiszen az nem természetes és mert manipulált, de abban viszont hiszek, hogy jobbá tudnánk tenni azt, ha az emberek látnak, értenek a problémát.

    10. Abban az esetben lehetne változásokat elérni, ha mindenki keresztény lenne (hívő, nem vallásos, tehát akinek személyes kapcsolata van Istennel), és mindent Krisztus irányítana. Az alapvető emberi természet az oka annak (önzés, kapzsiság, irigység, gyűlölködés … ), hogy nem lehet emberi erőből egy jobb világot építeni.

  1. Kedves bori igazad van, vannak jó hírek DE azt is tudjuk mi van kis hazánkban. Nézzétek meg a Szövetkezet TV-n a II. konferenciát, melyet elhallgatás közepette folytattak le, kiváló orvosokkal, ügyvédekkel, pszichológusokkal, teológussal. Közöttük volt egy olyan orvosnő, aki a beoltottaknak szóló tanácsaival szeretné kihozni őket szörnyű helyzetükből https://szovetkezettv.hu/episode/dr-alina-lessenich-a-covid-vakcinak-meregtelenitesi-protokolja/?fbclid=IwAR1k38ABOMYwepzc1pvD4iQt9CgR0xVmDGi5bZVX9JxPSIpY7uIhLggczzk

  1. Hej de sokan a kisujjaikat sem mozdítják, mert pontosan úgy gondolkodnak, úgy állnak a dologhoz mint, amit ez a dal is közvetít.
   Pedig az élet, az események már kőkeményen zajlanak a világban és sokan vannak, köztük már gyerekek is, akiket ez a “it’ll be all right” már nem vigasztal, mert elvesztették a megélhetésüket, az életüket, vagy súlyosan betegek lettek az oltások következtében.
   Hagyjuk már ezeket a dalokat, üres vallásos hitegetést. Sok egyház, gyülekezet beállt a sorba és együttműködnek a hatóságokkal, csakhogy tovább menjen az üzlet.
   Senki sem fog kínálni értünk, helyettünk, senki sem fog megvédeni minket, csak egyedül mi magunk, ha a sarkunkra állunk és harcolunk a már kialakult állami diktatúra, az elnyomás ellen.
   Ha majd meghal a beoltott fiatal, amúgy egészséges családtagod, a szomszédod, barátod, vagy ismerősöd, ők nem az új variánsok miatt, vagy az ún. poszt-Covid betegség miatt halnak meg, hanem az oltások miatt.

   https://eraoflight.com/2021/08/13/henry-ford-whistleblower-nurses-threatened-coerced-to-get-covid-vaccine/

   https://youtu.be/QwpV4dVp7rw

   1. Duncan Shelley,
    “Egy elme gyilkosai” című, 20 évvel ezelőtt írt könyvének egyik igen érdekes részlete.

    “Uraim! Egy táska van mindegyikük előtt, én két percig fogok beszélni és három perc múlva elhagyom a termet. Vagyis, egy percük lesz feltenni a kérdéseiket és eldönteni, hogy benne vannak a játékban vagy sem. Az óra elindult. A teremben 54 ország miniszterelnöke ült egyetlen hatalmas körasztalnál, amelynek fényesre polírozott felületéről, meglepettséget tükröző arcuk groteszk mása verődött vissza a tágas, barokk kupola felé.

    Egésznapos konferenciára számítottak, unott eszmecserére, heves vitákra, teátrális sértődésekre és lekenyerezett kiengesztelődésre. Az, hogy mindössze három percig fog tartani az egész, cseppfolyóssá tette őket, puhává és képlékennyé. Ez volt a cél. – A pénz a világot mozgató energia, nem engedhetjük meg, hogy lényeges mennyiség tőlünk függetlenül legyen jelen. A táskában az új projektünk leírása található.

    Egy gazdasági válság, amely a közszférából kiszivattyúzza azokat a megtakarításokat, amelyek anyagi bázisai lehetnek bármilyen civil szervezkedésnek vagy ellenállásnak. A mostani világválság, nem a bankokkal operál, ahogyan az megszokott volt. Túl átlátható és kiszámítható lenne. A recessziót egy világméretű járványra alapozzuk, melyre hivatkozva, nemcsak beborítjuk a világgazdaságot, de a vészhelyzetre hivatkozva jelentős korlátozásokat és szankciókat vezethetünk be, melyek aktív idejét mi határozzuk meg.
    A járvány kapcsán bevezetett rendkívüli állapotban bezárhatunk és lefoglalhatunk gyárakat, üzemeket, mintha államosítanánk a közszférát és a magánvagyont, azzal a különbséggel, hogy ezek most nem az állam égisze alá, hanem egyenesen a maguk érdekcsoportjához kerülnek. A leírás pontosan meghatározza, hogyan kell eljárniuk a járvány ideje alatt, beleértve a katonaság, az oktatás, a média és a vallás vagy a gazdaságpolitika területén. Minden ország kap némi mozgásteret, hogy a jellegzetes társadalmi sémákhoz igazítsa az epidémia lefolyását. – A táskában legfelül egy mappát találnak, melyben egyetlen lap szerepel, rajta három számmal. Az első az az összeg, amelybe az önök országában az új válságterv kerülni fog.

    Ezt és a két másik összeget is mi álljuk. A második szám azt az összeget jelöli, amit azért utalunk, hogy a válság alatt az országot és az önök érdekcsoportjainak vállalkozásait működésben tartsuk. A harmadik összeg a maguké. Ezzel szabadon rendelkezhetnek, kibélelhetik vele zsebeiket, megtölthetik feneketlen bankszámláikat és bőven jut az önök lojális holdudvarának is, amit tetszésük szerint oszthatnak szét, vagy tarhatnak meg maguknak és strómanjaiknak. – Nyissák ki, uraim! A teremben mozgolódás támadt, a nyugtalanság szétterjedt, a feszültség láthatatlan mezőként terült szét a kupola alatt. A táskák nemesfém zárai felpattantak, mohó tekintetek zuhantak a bársony mappák mélyére. – Minden számjegy egy milliárdot jelent dollárban és ahogyan láthatják a harmadik összeg jelentősen nagyobb, mint az előző kettő összesen.
    A két perc lejárt, van egy percük a kérdésekre és hogy eldöntsék megveszik a VÍRUS FRANCHISE-t. Kérdések? Kövér, elhízott alak szólalt meg, sárga szemfehérje kíváncsi mohósággal villant. – Jól értettem, a harmadik összeget akár meg is tarthatjuk mind? – Ha úgy gondolják, igen. De nem javaslom, ezzel megnőne a személyes erőpotenciáljuk és mozgásterük, így lehet, hogy meg kell maguktól szabadulnunk. A tanulmány részletezi százalékos elosztásban, mennyit érdemes a lojális körükbe invesztálni. Újabb kéz a magasban. – Tessék? – A járvány mennyire veszélyes? – Igazából most nem lesz konkrét járvány.

    A vírus a médián keresztül fog terjedni. A hírcsatornák megkapnak minden segítséget, hogy hiteles anyaggal álljanak elő, mintha valóban egy világméretű járványról lenne szó. Ezt támogatják majd a megadott intézkedések, gyárak, iskolák, közintézmények bezárása, rendőrségi, katonai akciók stb. – Mi a maguk haszna? – kérdezte egy aszketikus arc. A ráncok mélyén faggyús csillogás. – Az egységes világhatalom megszilárdítása. Természetesen a teljes tervbe nem kapnak beavatást, de a leírásban szerepel, mit kérünk.

    Előjogokat, piacot, szabályok bevezetését, stb. A főbb anyagi bevétel és az abból származó helyzeti előny, az álvírusra kifejlesztett vakcinából származik majd, ami előbb-utóbb kötelező lesz. Csak a beoltottak dolgozhatnak, járhatnak iskolába, használhatnak banki tevékenységet. Olvassa el! Egyetlen kérdésre van idő. – Mi van a vakcinában, ha a vírus nem valódi? – A tekintet tiszta, kissé aggódó. – Számít ez magának? A férfi lehajtotta a fejét és a brosúrában szereplő összeget nézte. – Tulajdonképpen, nem. – Én is úgy gondolom. Maguk a fekete esernyő alatt állnak, védelmük garantált. – A hatalmas faliórára pillantott. – Az idő lejárt, túl is léptük hat másodperccel. Az önök előtt lévő szavazógéppel jelezzék döntésüket – mondta, azzal kifordult és öles léptekkel elhagyta a tárgyalótermet.”.

  1. Egy pillanat, én most hirtelen terrorista vagyok?

   Date Issued: Friday, August 13, 2021 02:00 pm ET
   View as PDF: National Terrorism Advisory System Bulletin – August 13, 2021 (pdf, 2 page, 234.89KB)

   Summary of Terrorism Threat to the U.S. Homeland
   The Secretary of Homeland Security has issued a new National Terrorism Advisory System (NTAS) Bulletin regarding the current heightened threat environment across the United States. The Homeland continues to face a diverse and challenging threat environment leading up to and following the 20th Anniversary of the September 11, 2001 attacks as well religious holidays we assess could serve as a catalyst for acts of targeted violence. These threats include those posed by domestic terrorists, individuals and groups engaged in grievance-based violence, and those inspired or motivated by foreign terrorists and other malign foreign influences. These actors are increasingly exploiting online forums to influence and spread violent extremist narratives and promote violent activity. Such threats are also exacerbated by impacts of the ongoing global pandemic, including grievances over public health safety measures and perceived government restrictions. (forrás: dhs.org)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .