Életre szóló ajánlatom van számodra!

Fejlesztéssel törtem be a piacra, de most már az újrahasznosításban és a karbantartásban is érdekelt vagyok.  Jézusnak hívnak és én vagyok a legjobb a szakmában. Figyelmedbe ajánlok egy ingyenes kipróbálási lehetőséget: Bármit megjavítok, amire szerinted leginkább ráfér a javítás!

Mielőtt gondolkodás nélkül rávágnád a választ, olvasd el a következőket:

Amikor azt mondom, hogy bármit, úgy értém szó szerint bármit! Az elromlott tévédre vagy a folyton lerobbanó autódra gondolsz? Gondolkodj egy kicsit nagyobb léptékben! Gondolj valami igazán nagyra! Egészség, az életed, az összetört szíved, vagy bármilyen probléma, amivel szembe kell nézz!

Tudom, így ismeretlenül nehéz elhinni, hogy az ajánlatom megállja a helyét, és tartom magam a megállapodáshoz. Ezért a kipróbálási lehetőség mellé van még egy ingyenes ajánlatom: Tegyél próbára! Próbáld ki, hogy valóban működöm-e! Te magad legyél a kémcső a kísérletben! Kérj meg, hogy legyek életed része és tegyem jobbá a dolgokat körülötted.  Ha nem vagyok képes szállítani amit ígértem, elfelejthetsz az ajánlatommal együtt.  Ha viszont működik a dolog, és bebizonyítom, hogy valódi vagyok, gondolj bele mennyit nyerhetsz az ügyön!

Mit kérek cserébe?

A szereteted. Csupán ennyit.  Mielőtt más megoldás után néznél próbálj ki engem és meglátod, akármilyen gonddal jössz hozzám, mindegyikben segítek.

Ajánlatom nem a távoli jövőre vonatkozik, bár olyan ajánlataim is vannak. Azonnal és minden további alkalommal működik, amikor próbára teszel. Ez komoly!

Túl szép, hogy igaz legyen? Mondtam, hogy ez egy életre szóló ajánlat! Ennél jobb ajánlatot senkitől nem fogsz kapni, és ez még csak a kezdet!

Azt kérded mivel érdemelted ki? Semmivel! Amikor szerelmes vagy, szerelmed tárgyának semmit sem kell tenni ahhoz, hogy kiérdemelje kegyeidet, mert magadtól is mindent megtennél érte.  Ezzel én is így vagyok. Jól értetted, szeretlek téged!

Ennyit igazán megtehetsz. Kérdd, hogy bizonyítsam be neked, valóban az vagyok, akinek vallom magam és, hogy valóban megteszem, amit ígérek. Utána dőlj hátra és figyelj! Ígérem, bárkinek megteszem, aki őszintén kér.  Nem fogod megbánni.

Szeretettel, a mennyei karbantartó,

Jézus

Ha még nem fogadtad el Jézust, mint megváltódat, most rögtön megteheted. Mondd el ezt az imát:

Drága Jézus! Köszönöm, hogy meghaltál értem, hogy hibáim és bűneim megbocsátást nyerjenek. Most megnyitom szívem ajtaját, és megkérlek, legyél életem része és add nekem az örök élet ajándékát. Ámen.