chat2Ide jöhet minden érdekes vagy hasznos link, információ, forrás, illetve off-topik beszélgetés. 

Összetettebb témákhoz pedig inkább használjátok a fórumot: http://klub.idokjelei.hu/forums/

5 381 hozzászólás

 1. Magas ez a műsor a Mátrixban elő tömegek számára. Hiába magyarázod nekik a dolgokat azonnal lekonteóznak. Egyszerűen csak elutasítják a realitást, a tényeket és tiltakoznak minden őket érintő rossz hír, dolog ellen sőt , védik azokat, akik mindezt művelik velük, foggal körömmel védik a rendszert, mert ragaszkodnak hozzá, mert szeretik azt. A Mátrix meg egy jó mozifilm, ennyi.

  https://youtu.be/sZ8NDupCAcM

  https://vimeo.com/147939401

 2. Mostanában megint előkerült az “idegenek” “UFO”-k téma. Mintha készülnek valamilyen hivatalos bejelentésre. Az amerikaiak fenyegetésnek próbálják beállítani. Pont most, amikor a világ amúgy is rétteg? Érdekes időzítés. Gyanús. Nekem van egy tippem, hogy mire fogják ezt felhasználni. Bár lehet, hogy mondtam már.

 3. Ezt üzenem: az örökkévalóságban értelmetlen bármire is várni.Valójában ez minden szenvedés és félelem gyökere.

  Az én egómnak jó hosszú kifutópálya kellett.Gyakorlatilag levezetett a térképről.Ki a valóságból.Már régen a mesék birodalmában jártam, és még akkor sem tűnt fel, hogy tulajdonképpen nem haladtam semmit.Így hát, a mesék birodalma után átsodródtam az álmok földjére.De eztán is csak lassan ébredtem.Sokáig nem mertem kinyitni a szemem.Nem mertem visszanézni, szembefordulni megtett utammal.Tudtam, hogy csak romokat látnék.Amikor mégis belenéztem múltam tükrébe, abban az időtlenség jelent meg – a múlt eltűnt.Jövőm is ebben a tükörben vibrált múlhatatlanul.Egy ideig elidőztem ebben az időtlen végtelenségben.Már nem a romokat láttam.Hanem az Otthonomat.Amit tulajdonképpen sosem hagytam el.Még mindig nehéz volt.És még ma sem könnyű.Hiszen a súlytalanságban értelmetlen nehezékeket keresni.Éppen úgy, ahogy az örökkévalóságban várni valamire.De legalább az Otthonomat látom; úgy, mint aki még korábban sosem használta a szemét. https://www.youtube.com/watch?v=hRwtgxc-0U8

   1. Szia, régen beszéltünk. Segítesz vagy segítesz? Nincs más út mostanában. A játéknak vége… Győzni fogunk! A Jóisten senkinek nem lesz adósa!

    1. Szia, nem tudtam a válaszod alá írni, de neked szól. Elvoltam a dolgaimmal, ezért nem tudtam ide írni, talán nem is volt mit. Viszont most történt valami egy barátommal, ami nagyon megviselt aludni sem tudtam. Összefüggésben van azokkal a dolgokkal, amik a világban most zajlanak. Úgy felhúztam magam, hogy úgy döntöttem harcolok bizonyos erők ellen. Pedig egyébként teljesen békés időszakban voltam. Aztán mostanában eszembe jutott Thea munkássága és te is. Régen beszélgettem idők jeleiről, ezekről abtémákról.

    2. Hát, itt böngészhetsz rendesen ‘ezekről a témákról’. Nagyon titokzatosan írtál a barátod esetéről, de remélem, jól van!Sok erőt kívánok a harcodhoz.

  1. Ja, ezeket már nem lehet megnézni. Van olyan újság amit EGYBEN tilt a yt. LifeNews …

   Megírhatnád, mit mondott NEKED AZ ÚR !?

    1. Larken Rose elég anarchista nézetek vall, főleg az adózással kapcsolatban. Az Úr soha nem szította az embereket lázadásra, nem kérdőjelezte meg a mindenkori hatalom relatív hatalmát, mégis Jézus 2000 évvel ezelőtt már legyőzte a világot . Aki meg lázadni akar és a saját elképzeléseihez szeretné formálni a világot, az még mindig a saját kívánságainak a rabrabszolgája és semmit sem értett meg Jézus tanításaiból.

    2. Keresés. Ezt szűrted le az anarchizmus lényegéből? Ez komoly.

     És ezzel hogy állsz? Ha már Jézusra hivatkozól.
     “Ha tökéletes akarsz lenni, menj, add el, amid van, add oda a szegényeknek”

    3. Borika ! Látom, hogy csak a keresztényeket akarod provokálni. Ezért fizetnek a liberális uraid?

   1. Keresés. Tényleg liberális, azaz szabad vagyok. És tényleg, a Főnököm is az.
    Csak tudnám hogyan jöttél rá?
    Azt viszont nem értem mi a bajod a szabadsággal?

    1. A liberalizmus mostánában minden Isten ellenes erő gyűjtő fogalmát jelenti számomra, mellesleg elég sok vér folyt az ú.n. liberalizmus zászlaja alatt(francia forradalom, szocializmus. ..,). Nem keverendő össze a krisztusi szabadsággal, Isten nem liberális (persze konzervatív sem). Végül is maga már azonosította magát. Legyen szép napja!

  1. Tiszteletem!
   Szemnyitogatók a videók, köszönöm. Bizonyára meg fogják kapni az “összeesküvés” bélyeget olyanoktól, akik továbbra is struccosat szeretnének játszani, ellenben azoktól, akik eddig is sejtették hogy – finoman fogalmazva – a bolondját járatják az emberiséggel. Furcsa módon az összeesküvések zöme igazzá válik, a 2020-as év példaként kellene, hogy lebegjen mindenki szeme előtt. A videókat mindenképp érdemes megnéznie bárkinek, aki kicsit is ért angolul, hogy legalább elgondolkodjon és levonja a következtetést.
   A lényegre térve: mivel a linkelt videók között is említve vannak a M0rgell0n-ok (0 helyett o-t olvass), úgy látom eljött az ideje annak, hogy angol kutatásokat vagy angol cikkeket kellene elérhetővé tenni magyarul legalább ezen az oldalon erről a bizonyos M betűs “jelenségről”. Ez egy kérés is természetesen a cikk és rovatvezető hölgy felé. Észrevettem, hogy a google előszeretettel rejti el, avagy irányít át kamu weboldalra olyan blogokról, weblapokról, amely ezt vizsgálja, boncolgatja. Található néhány keresztény írás is a neten, de azok annyira kemények és megrázóak, illetve gyanús elemekkel tarkítottak, hogy nem tudok teljes hitelt adni nekik. Viszont egyre úgy néz ki, hogy ez a nanotechnológiás emberkísérlet már javában folyik évek óta, és a most köztudatba került “féreg van a maszkokban” hír is felerősítette (legalább is számomra), hogy itt komoly gonddal nézünk szembe. Ez akár az előttünk álló évek egyik legszomorúbb, leggonoszabb emberiség ellenes szörnyűségeként is kibontakozhat. Nem szeretnék részletekbe merülni, mindenki utána tud ennek nézni, a baj csak az: nincs átfogó írás erről, ami tény: a google algoritmusa az összeesküvést cáfoló cikkeket sorolja előre, a “mozgó izé az szövetszál” bullshit magyarázkodásokat, míg a kutatóktól származó irományokra úgy kell szó szerint vadászni:
   https://www.morgellonsexposed.com/chemtrails-morgellons-worse-thought/
   Ez például egy régebbi írás, tapasztalati tényeket közöl tudományos szempontból.

   Illetve érdekelne az itt beszélgető emberek véleménye, hogy a veszélyt reálisnak látja-e, ki mit gondol erről, akik már olvastak utána, vagy rendelkeznek mások számára hasznos ismerettel ebben az összeesküvés témában. Remélem születni fog a közeljövőben itt egy erről szóló cikk, mert talán ez az egyik legismertebb végidőkkel foglalkozó magyar weboldal. Akik felvették az oltást, azok hagyják figyelmen kívül a kommentemet a saját érdekükben, nem szeretném ha most kellene szembesülniük azzal, hogy a Pfizer vakcnia példa gyanánt ugyanezeket az M betűs nano egységeket tartalmazza. Szándékosan nem akarom leírni a teljes nevét.

   Tisztelettel:
   Ben

   1. Én viszont azon kevesek közé tartozom, akik annál kevésbé vannak meggyőzve, minél hangosabbak és tucatszerűbbek ezek a hírek.Valóban szemfelnyitó hír az ilyesmi?Hmmm… “Ha vakok volnátok, nem volna bűnötök, de ti azt mondjátok, hogy láttok, ezért a ti bűnötök megmarad.” Olyan messzire vezető, ingoványos hírdiktatúráról van szó olyanok számára, az az felénk, akik még az orrunkig sem látunk, nem még hogy átlássunk ezen a ködön.Szétteríti a figyelmünket (mert nem csak, hogy hagyjuk, de mi kínáljuk fel), pedig annak tűhegyesnek kéne lennie.Táborokra szakít minket (nem másvalaki hibájából, hanem mi áldozzuk fel szabadságunkat), pedig “mindnyájan egyek vagyunk a Jézus Krisztusban”. Ha így letiltjuk a hozzászólásainkról az oltásról és más egyéb dolgokról a tőlünk eltérően gondolkodókat, akkor nem a valóságon tartjuk a szemünket, hanem egy széteső illúzión.Ne akarjuk látni, hogy mi van.Nem szégyen a vakság.Jézus úgysem a látókhoz, meg a tudósokhoz jött.Hanem a betegekhez és bűnösökhöz.(Lukács 5:31,32) “Én ne szánjam Ninivét, a nagy várost, ahol több, mint tizenkétszer tízezer ember van, a͇k͇i͇k͇ ͇n͇e͇m͇ ͇t͇u͇d͇n͇a͇k͇ ͇k͇ü͇l͇ö͇n͇b͇s͇é͇g͇e͇t͇ ͇t͇e͇n͇n͇i͇ ͇a͇ ͇j͇o͇b͇b͇ ͇é͇s͇ ͇b͇a͇l͇ ͇k͇e͇z͇ü͇k͇ ͇k͇ö͇z͇ö͇t͇t͇? (Jónás 4:11) Pont jól vagyunk így itt és most, ahogy vagyunk.Jézus értünk jött, házhoz jött ebbe a pillanatba, arra a szent helyre, ki-ki amennyit elfoglal belőle a talpa alatt. 🙂 Ez egyszerű.Könnyű és gyönyörűséges.(Máté 11:30) “Mert az Isten teremtette az embert igaznak, ők pedig kerestek sok kigondolást.” (Prédikátor 7:29)

   2. Ben, ez tényleg félelmetes, láttam a kísérleteket, amelyek megvannak még … viszont olyan kínai ifjak által lesett képernyőket is, ahol ezek vmilyen piros csőrendszerben … véráramban … talán, de mintha üresek lettek volna, vagy a piros fény azt jelenti, hogy épp tele voltak … Tehát azokban mozogtak, mentek, kanyarogtak és elborzalva zártam el … Gyűjtöm a videókat, hogy majd nézzék akik nem tudnak semmit … de ezt gyorsan lezártam.
    Ha már itt tartok, azt is, ahol kék textilvalamikbe voltak emberek csomagolva és a földre fektetve, nem kény…erzubbony, mert bokáig. Kivéve, egy ovális lyuk, a jobb karon.
    Hát nem jobb az ilyet gyorsan ellapozni ?!

    Baptista imaház egyébként már katakombába költözött … Kanadában … jönnek, bezárják.

    https://vasarnap.hu/2021/05/10/a-klasszikus-csaladmodellrol-predikalt-az-idos-lelkesz-bilincsben-vittek-el/?fbclid=IwAR0TIw-pZdKRuYjRUYUuEiXnC1HHYlAG9xqs2SN_HUwPB5pewJPuYiKRqbg

    Máshol pedig az utcán dicsőítenek !! https://www.youtube.com/watch?v=Ps2seay3b40&list=RDPs2seay3b40&start_radio=1&rv=Ps2seay3b40&t=0

 4. Nincs semmilyen probléma. Egy biológiailag kislánynak született ez aztán ugyancsak biológiailag nővé fejlődött személy szült egy gyereket. A többi játék a szavakkal, képzelődés, bulvár.

 5. ez már rosszabb mint sodoma gomora, ott nem volt ilyen. ebben a hatalom is hibás, miért enged ilyet, hogy a nemét megváltoztathatja az ember, de hibás a tudomány- a tudósok, pl. az orvos- is, mert ha a tudomány nem végezné el akkor az ember hiába is akarná a nemváltoztatást. a hatalom és a tudomány segítsége, engedékenysége nélkül nem történhetne ilyen.
  https://www.origo.hu/nagyvilag/20210204-elso-gyermekenek-adott-eletet-ali-a-transzgender-ferfi.html

  1. László!

   Ezek a robotok szó szerint mozgásképtelenek. Betegek ápolására teljes mértékben alkalmatlanok. Ezekkel max pár szót lehet váltani, de semmi többet.
   Az elkövetkezendő 10-15-évben lesz ebből valami.

   1. Igen, ez a kezdet és a következő években fog fejlődni, ez nyílvánvaló. Napjainkban zajló változás sem egyik napról a másikra zajlik.A háttérben már évekkel ezelőtt megkezdődött, most kerülnek a nyilvánosság elé, épülnek be mindennapjainkba.
    Vagy esetleg ez lesz az ezeréves jubileumi év kezdete, az új aranykor a földön-gondolod idegen?

  1. Bori!

   Nekem nincs két és fél órám. Esetleg összefoglalhatnád pár mondatban a videó tartalmát, hogy miről is van szó.

   1. Szia Idegen! Nem egyszerű röviden összefoglalni, mivel ez egy kielemző videó, de megpróbálom. Egy egész beszédet, elhangzott mondatokat, kifejezéseket és ami a sorok között van elemez ki nekünk a két szakértő. Ez amúgy egy amolyan felvezető anyag ami a tavalyi Davos találkozón megtartott egyik előadásáról készült. Azért felvezető, mert az idei találkozóról is készül majd egy anyag és hogy lehessen követni az elit “próféciáit”, a dolgok alakulását.
    Az előadó Yuval Harari volt Izraelből, aki tanár, történész, futurista, filozófus és az elit egyik bennfentese.
    A pofátlanság az, ahogy a fickó úgy adja elő folyamatosan a világ különböző folyamatait, mintha azok mind véletlenül alakulnak, haladnak ilyen, vagy olyan irányban. Miközben jól tudjuk, hogy abszolút minden több évtizedes agytröszti tervek, elképzelések alapján vannak kivitelezve, terelve egy bizonyos irányban.

    Itt elolvashatod az előadás összefoglalóját. Gyakorlatilag ez volt kielemeze.
    Nagyon röviden. Sok a gond a mostani világban és még ennél is több lesz a jövőben, de ha szófogadóak leszünk és együttműködünk, azaz támogatjuk a globalizmust, csakis együtt sikerülhet megoldani ezeket a kihívásokat.
    És már megint a jól bevált problem, reaction, solution. Milyen meglepő?
    A veszélyek több mint valósak, de aligha gondolják komolyan ezek az emberek, hogy miattunk aggódnak és hogy egyáltalán meg akarják oldani ezeket a problémákat még abban az esetben is, hogy az emberek és az országok engedelmeskednek nekik. Ugyanúgy hazudnak mint, ahogy mindvégig tették.
    Ennyit tudtam segíteni.
    https://www.weforum.org/agenda/2020/01/yuval-hararis-warning-davos-speech-future-predications/

  1. Kedves “bori”! Arra gondoltál, hogy csatorna ide vagy oda, előbb-utóbb valamennyi szabályszerűen ki lesz IKTATVA! Csak és kizárólag az AK céljait, érdekeit, vagyis terveit népszerűsítők fognak virulni, globális szinten. És emiatt nagyon lényeges, hogy addig környezetünkben meg kell alapozni az új korszakba átvezető út minden lehetséges részletét, mert különben a célba érkezés nem valószínű. És ez egyáltalán nem gyerekjáték, annál is inkább mivel ez az utolsó, döntő mérkőzés a két táborhoz tartozók számára. Valamint azzal is tisztába kell lenni, hogy sok jó-szándékú ember van, de igazi Mózes a szó szoros értelmében kevés. Már sokan jöttek, ígértek fűt-fát, földi Kánaánt, forradalmakat szítottak, vezettek, nyertek meg, de fanyarú lett a termés! Hitlerista, Sztálinista, szocialista, kapitalista, stb. Politikailag, vallásilag egyaránt! Akik ezt megértik, óvatosabbakká, megfontoltabbakká válva keresik és megtalálják Mózest, az igazi Vezért, akit az igaz Isten küld és állít népe élére, és levonva a tanulságot a kivonulás könyvének alapján, alázatosan ENGEDELMESKEDNEK, bejutnak az ígéret földjére: 2 Pét 3, 1 – 13! Isten minden korban, minden nemzedék számára betartotta ÍGÉRETÉT, mennyivel inkább érvényre jut ez a MÁSODIK ELJÖVETEL NEMZEDÉKE SZÁMÁRA! Évk. 4. vs. OLVASMÁNY Mózes ötödik könyvéből! MTörv 18, 15-20! Valamint a 94 zsoltár figyelmeztetése: 1-2, 6-7, 8-9! Akiknek emészthetetlen “galuska”, jöjjenek jobb és biztosabb “javaslattal”! Majd a végén kiderül az IGAZSÁG!

 6. Értem. Amint a videók készítője is kihangsúlyozta, nem attól vagyunk keresztényeket, hogy nem követünk el többé bűnt, hanem mert Krisztus meghalt, hogy megváltsa a bűneinket. És meg is váltotta azokat mindörökre!
  Ezért is ellentmondásos egy kicsit ez a történetet a RAM-on belül, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben stb stb. A elöljárók is ugyanolyan esendő emberek mind mindenki más. Aki azt mondja magáról, hogy ő benne nincs bűnt, az hazudik. Aki más bűnösök fölött ítélkezik az meg egy képmutató.
  Valamiért azt gondoltam, hogy a meglepetésednek oka az ítélkezésedből fakad. Félreértettelek. Elnézést kérek emiatt tőled. A videók a jó irányt mutatták, tanítottak a nézőnek. Köszi.

  1. lacika71. Az Úr minket arra figyelmeztet a tíz szűz példabeszédben, hogy legyenek lámpásaink megtöltve, sőt tartalék olajunk is legyen “bőven” a Vőlegény érkezésére! Szerintem a lényegre kellene fókuszálni – ima, böjt, engesztelés, vezeklés, virrasztás, stb. mert az ellenség stratégiáinak részleteibe bonyolódás felesleges időpazarlás!

   1. Kedves Kapisztrán!
    Véleményem
    1. hogy ima,böjt,engesztelés,vezeklés?-ez mit jelent, virrasztás nem kell, hogy a napod 8 óráját ezek töltsék ki, mert nem a sok beszédedért(imáidért)hallgattatsz meg, hanem ha tiszta szívvel és őszintén és hittel fordulsz a Teremtődhöz, akkor még ha csak 2 mondatodból áll az imád, az is meghallgattatik.
    ha napi szinten sok órát töltünk el az általad felsoroltakkal nagyon könnyen egy vallásos megszokássá válhat, aminek következménye, nem hogy a hited erősödik, hanem a vallásos meggyőződés erősödése, az pedig nem építi, hanem rombolja a hitet.
    lehet furcsán hangzik, amit írok, de ezt láttam magamon is és a környezetemben.
    2
    az ellenség stratégiáit nem rossz, ha ismerjük. egyre nagyobb a repertoárja és jelenléte az ellenségnek és ha ezt a Teremtőnk felfedi számunkra, nem gondolom, hogy baj lenne ismerni azokat.
    de valójában mindenkinek szabad akarata van, hogy mire fordítja az idejét és mire nem.

   1. Bori!

    A saját véleményem is az, hogy nem tudom, csak azért osztottam meg, mert meglepetésként ért.

  1. Kedves “Idegen”! Sokkal hamarabb megkapjuk, és akkor megtudjuk a választ olyan mértékben, amely minden képzeletünket, reményünket messze felülmúlja! De a “mi”, vagyis pontosabban fogalmazva, mindannyiunknak a SZEMÉLYES döntése, választása lesz a sors-döntő, hogy az Úr jobb vagy bal oldalán “kötünk ki”! Tehát légy türelemmel, még egy “kis idő” és “beteljesedik”! Isten áldjon!

  1. “Nincsen olyan rejtett dolog, amely le ne lepleződnék, és olyan titok, amely ki ne tudódnék.”
   Nemcsak nagytestvér figyel.

   1. Ez igaz kedves Thea, de nekem odaát már nincs mitől tartanom. Itt és most sem a Teremtőtől kell tartanom, hanem néhány beteg pszichopatától, az állambácsitól és a mindenkori kormánytól. Emiatt a mostani fiatalok jövője is veszélyben van. Ők nem látják, nem értik mi történik, mi az elit hosszútávú térve, de mi igen. És ezt a tudást nem szabad hagyni kárba veszni. Kötelességünk tenni valamit és megpróbálni megállítani ezeket az embereket, ezt az ördögi tervet.
    A nevem ott szerepel az élet könyvében, elő van készítve a fehér ruhám és Jézussal leszek mindörökre.
    A jó hírt is megszoktam osztani másokkal, ha úgy adódik a helyzet, de emellett tennem kell más dolgokat is.

    https://youtu.be/9k_ptxWsadI

    1. A videóra reagáltam csupán, ami igencsak felkavarja az érzelmeket. Ilyenkor segít, ha tudjuk, hogy semmi sem marad rejtve.
     Amúgy épp az 1984-et olvasom újra. A videóban idézett részhez épp ma reggel értem. Már a könyv vége felé van. Lehet, hogy holnap még reagálok rá, miután befejeztem.

    2. Szia Bori!Hogy ez a bizonyos ‘odaát’ is ‘ideát’ van, az Dániel könyvében is világosan megmutatkozik, amikor Dánielt és két társát ‘az állambácsi’ tűzbe vetette.Még csak a füst szaga sem érződött rajtuk.És ők ugyanolyan emberek voltak, mint te vagy én.Ahogy mi nem különbözünk tőlük, úgy az ideát sem különbözik az odaáttól. 🙂

    3. Nos, én is az 1984-et olvasom, és hát… nem túl élénk fantáziámmal sosem tudtam elképzelni, hogy mit jelenthetnek Jézus szavai azokról a bizonyos utolsó napokról, hogy ha nem rövidíttetnének meg, senki sem üdvözülne lényegében.
     Hát egy ilyen totalitárius rendszerben az ellenkezőjét nehéz elképzelni… ugyan még nem fejeztem be, de gyanítom, nem lesz jó vége.
     De ez szerencsére csak a regényre vonatkozik.

    4. Köszi, meg fogom nézni. Mindenesetre elég erős a verseny a legorwellibb állam címért. :/

  1. Idegen! Most hogy Ravi Zacharias már nincs köztünk, így innen a távolból és azok alapján, amit tudni velsz, velünk róla, mi a te véleményed, hová kerül az illető, a mennybe, vagy a pokolba?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .