Idők jelei, Járványok

Koronavírus az utolsó időkben

Orvosi védőfelszerelés a bubópestis idején a XVII. században

Talán 2020 tavaszán is sejteni lehetett, hogy nem mindennapi események zajlanak körülöttünk, de őszintén szólva legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy kevesebb, mint egy év alatt ezek az események ilyen messzire taszítják a világot a sötétség felé.

Kis túlzással elmondhatjuk, hogy a kirakós valamennyi darabja az asztalra került, már csak össze kell illeszteni őket. Hogy ez milyen sebességgel történik meg, sok mindenen múlik.

A koronavírus járvány mindenesetre megmutatta, hogy a világ irányítása nem is annyira nehéz, mint eddig gondoltuk, illetve most már azt is látjuk, hogy mi ennek a legkézenfekvőbb eszköze: az emberek egészsége és jóléte, jobban mondva annak hiánya és a visszaszerzésüket ígérő megoldás.

A koronavírus elleni védőoltás igazi katalizátorként szolgál a történetben és a majdani teljes kontrol elérésében is fontos szerepe lehet. Itt fontos tisztázni néhány kérdést. Személy szerint nem gondolom, hogy ez az oltás (pontosabban bármelyik engedélyezett vagy engedélyre váró Covid oltás) az antikrisztusi rendszer legismertebb elemeként elhíresült fenevad bélyege lenne, azonban az oltási kampányokat körül övező propaganda, az immunitás útlevél bevezetésének lehetősége vagy a társadalomban ezek következtében tapasztalható megosztottság, oda vezettek, hogy a fenevad bélyege nélkül is érdemes átgondolni ezzel kapcsolatos döntésünket.

Akik ismerik az oldalt, tudják, hogy nem vagyok az oltások feltétel nélküli híve. Úgy vélem, hogy nagyon fontos disztingválni az egyes betegségek és oltástípusok, illetve a magyar gyakorlat különböző elemei és hiányosságai között. Van az oltások között olyan, ami milliók életét mentette már meg és olyan is, amelyik ma már több kárt okoz, mint amennyit esetleg elhárít. (Akit érdekelnek a részletek, a Nebáncs Egyesület honlapján, a „védőoltások” menüpont alatt keresgéljen, és persze itt az oldalon is van jó pár cikk a témában: ITT) Ez azonban csupán a kérdés egészségügyi vonatkozása. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az RNS alapú vakcináról, esetleg az oroszok vagy kínaiak által fejlesztett oltóanyagokról, a világjárvánnyá kiterjesztett krízis révén olyan mértékű nyomás nehezedik a föld lakosságára, hogy már önmagában emiatt érdemes fontolóra venni az oltás elkerülését. Személy szerint nem félek attól, hogy bajom esne, ha beoltanának, hiszen nagyobb az, Aki bennem van, mint az, aki a világban van,1 és azt is tudom, hogy még egy halálos ital sem árthat nekem,2 főleg, ha kényszerítenek rá, hogy megigyam, de ha nem vagyok képes vállalni a koronavírus oltás elkerülésével járó kényelmetlenségeket, mi lesz, amikor egy hasonló döntés élet-halál kérdése lesz? Az egyik persze nem következik egyenesen a másikból. Attól, hogy valaki vállalja a koronavírus elleni védőoltást, még simán megtagadhatja a majdani fenevad bélyegének felvételét és fordítva. Azt se szeretném, ha bárki kárhoztatva érezné magát, ha szeretné beoltatni magát. Ez nem üdvösség kérdése és ez a poszt nem erről szól. Inkább azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ami körülöttünk folyik kísértetiesen hasonlít arra, amit évek óta gondolunk azokról a bizonyos utolsó időkről, így ez a járvány nagy valószínűséggel ezek része vagy előkészítése, esetleg egy későbbi válság főpróbája, így nem butaság, ha mi is próbálgatjuk szárnyainkat.

Az oltás tehát pont annyira lehet része az utolsó idők forgatókönyvének, mint mondjuk a mobiltelefon, a kártyás fizetés vagy a biometrikus adatokat is rögzítő iratok használata, márpedig ezek igénybevétele ellen ritkán szólal fel bárki is manapság. Szerintem ebben nyugodtan követhetjük Pál apostolnak a lelkiismereti kérdésekre vonatkozó tanácsait:

„A hitben erőtlent fogadjátok be, de ne azért, hogy nézeteit bírálgassátok. … Aki eszik, ne vesse meg azt, aki nem eszik, aki pedig nem eszik, ne ítélje meg azt, aki eszik, hiszen az Isten befogadta őt. … Ez az egyik napot különbnek tartja a másik napnál, az pedig egyformának tart minden napot: mindegyik legyen bizonyos a maga meggyőződésében. Aki az egyik napot megkülönbözteti, az Úrért különbözteti meg. Aki eszik, az is az Úrért eszik, hiszen hálát ad az Istennek. Aki pedig nem eszik, az Úrért nem eszik, és szintén hálát ad az Istennek. … Tehát mindegyikünk maga fog önmagáról számot adni az Istennek. …  Te azt a hitet, amely benned van, tartsd meg az Isten előtt. Boldog, akinek nem kell elítélni önmagát abban, ami felől döntött. Aki pedig kételkedik, amikor eszik, máris elítéltetett, mivel nem hitből tette. Mert minden, ami nem hitből származik, az bűn.” (Róma 14:1-23)

Ne hasonlítsuk Istent ahhoz a pedagógushoz, aki szándékosan olyan vizsgafeladatokat készít, amin a többség megbukik. Nem szándéka megoldhatatlan akadályok és kérdések elé állítani senkit és erről se feledkezzünk meg:

„Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”3

Amikor az a bizonyos bélyeg megjelenik, mindannyiunk számára egyértelmű lesz.

Azért is fontos beszélni erről, mert ma még megtehetjük. A közösségi és egyéb médiumokban tapasztalható cenzúrát látva a nem túl távoli jövőben ez már csak a fizikai világban lesz lehetséges és még ott is korlátozottan. Ez persze a javunkra is válhat, hiszen egy igazi ölelés, kézszorítás vagy mosoly egymillió lájknál is többet ér, ahogy a konyhaasztalnál elmesélt bizonyság messzebbre juthat egy profi youtube videónál, főleg, ha ezek terjesztése már nem lesz lehetséges az előbb említett cenzúra miatt. Lehet, hogy tényleg az utolsó fejezet küszöbén állunk? Maga Jézus mondta, hogy „Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.” (Máté 24:14) Márpedig most ott tartunk, hogy az evangélium hirdetése egyre kevesebb platformon lehetséges. A különböző médiumoknak köszönhetően a jóhír mára tényleg bejárta a világot és bár a technikai lehetőségek tára továbbra is bővül, a tényleges alkalmak száma a körénk épülő világállamban rohamosan csökken, hiszen mára odáig jutottunk ebben a kibírhatatlanul toleráns világban, hogy nemcsak egyes személyeket tiltanak el ettől, de egész platformok válnak a cenzúra és a „befogadás” áldozataivá.

A fent említett kirakósdarabokhoz pár mondat erejéig visszatérve azért rá kell jönnünk, hogy egy nagyon is fontos darab hiányzik még az utolsó felvonáshoz. Lehet, hogy a fenevad bélyegéhez szükséges technológia már rendelkezésre áll, lehet, hogy a háttérhatalom elérte a teljhatalmat és a globális gazdaság egységesítése majdhogynem befejeződött, de az a bizonyos valami, amit a Biblia a Fenevad képének nevez és aminek imádata nélkül a fenevad bélyege csak egy újabb darabja a világ legnagyobb gyűjteményének,4 sehol sincs a láthatáron, ahogy maga a fenevad sem. Tudom, hogy léteznek mindenféle elvont elméletek ennek beazonosítására, de a Biblia sohasem ködösít és egyetlen próféciának sem célja, hogy direkt nehézzé tegye saját megértését. Ha nem értjük, hogy miről beszél, annak legfőbb oka az lehet, hogy még nem jött el az ideje.

Jézus halála és feltámadása előtt a tanítványoknak lövése sem volt arról, hogy mi történik körülöttük és utána is időre, Jézusra és a Szent Lélekre volt szükségük ehhez. Mi hozzájuk képest előnyben vagyunk, hiszen Jézus és a Szent Lélek már eleve velünk és bennünk vannak, de azért bizonyos részletek megértésével mi sem állunk túl jól. Érdemes tehát kellő alázattal kezelni kedvenc értelmezéseinket, főleg, hogy az arrogancia nemhogy vonzaná, de inkább taszítja még a legérdeklődőbb keresőket is.

Van még valamennyi időnk. Használjuk bölcsen,5 ez pedig az Úrral való közösségben, nem pedig a közösségi médiumok böngészésében rejlik. A hamisítványt is úgy azonosíthatjuk a legjobban, ha az Eredetit mindennél jobban ismerjük, vagy ami még fontosabb, ha Ő ismer minket.

 1. 1. János 4:4 []
 2. Márk 16:18 []
 3. János 10:27-28 []
 4. Jelenések 14:9-10 []
 5. Efézus 5:15-16 []
Előző posztKövetkező poszt

138 hozzászólás

 1. Kedves Andre!
  Jézus Krisztus téged is megváltott bűneidből! Kéri, hogy fordulj hozzá és fogadd el érted nyújtott kezét!
  Hagyd, hogy az Ő fénye ragyogjon rajtad. Legyél új tömlő, amibe az új bort tölti, hogy az Ő igazsága és dicsősége járjon veled! Szüless újjá, lépj a megszentelődés útjára és vedd a Szentlélek igazságát, aki mindent kijelent neked és segít abban, hogy a hazugságot felismerd és elutasítsd!
  Mert szükséges újonan születned víztől és a Szentlélektől.!

 2. Kedves Andre!
  Hagyjuk már ezeket a hamis forrásból származó információkat, üzeneteket.
  Főleg,amikor évekkel ezelőtti “kijelentésről” van szó, aztán évekkel később nyilvánossá teszik, addig meg nem merték híresztelni, mert attól féltek, hogy hülyének nézik őket. Ez a sátán technikája, amivel be akarja csapni az embereket. Az egyetlen Igaz Istentől származó kijelentések, próféciák nyilvánosság elé van tárva a közlés idején és majd be fognak teljesedni- bár lehet, hogy addig várni kell és hülyének nézik azt, aki azt közli.
  Ez a x évvel ezelőtt x-y kapott egy látást, kijelentést, stb. azát nem lett akkor nyilvánosságra hozva, de x év elteltével, utólag amikor történik valami hasonló esemény, na akkor már mernek rá hivatkozni.
  Duma,duma,duma- a sátán műve az ilyen.Ezeket felejtsük el.Másik hogy ne vágyjunk állandóan valami hihető természetfeletti eseményre, mert könnyen megcsalattatunk!
  Az utolsó időkben nagy lesz a hitetés- ezt látjuk már. Isten az erőnek, a szeretetnek és a józanságnak a lelkét adta nekünk.Ne legyünk balgák!Azt higgyjük el, amit el kell hinni és ne legyünk hiszékenyek!
  A hiszékenység a vallásos emberek ismertetője.

  1. Kedves lacika71!

   Mondd meg kérlek melyik hamis információ, s nem most lett először közölve, csak így már fájdalmas felismerésekhez vezet

   1. Kedves Andre!
    A pl. szűz máriával kapcsolatos levelek, üzenetek, látomások, stb.
    Katolikus háttérből származom. 30 éves koromig katolikus hitben éltem, aztán történt a fordulat. Kijöttem a katolikus egyházból, és új élet kezdődött bennem.
    Katolikus hitéletem során volt “szerencsém” a szűz mária kultuszt megismerni.
    Szűz mária jelenések helyén is voltam-Medjugorje- és érdekelt a szűz mária által közölt ún. titkok körüli események. Sok -sok hazugság, megtévesztés volt/van ma is e körül.
    Egyet említek most, szűz mária fekete fej alakzatát ábrázoló papir lapok jártak kézről kézre az szűz máriások között, mint valami féle csoda jelenséget produkálva.
    egy fehér papir lapon a fekete szűzmária képet kb. 10-15 másodpercig folyamatosan nézve, ha azután levetted a tekintetedet a képről és más felé néztél, de főleg ha fehér háttére néztél, akkor kirajzolódva láthattad a szűz mária arcképét.
    ezt óriási csoda volt akkortájt. ez egy nagy becsapás.
    ez a szemnek a jelensége ha fehér alapon bármilyen feketét lát akkor félre nézve ugyan az fog megjelenni a szemed előtt.
    de más megtévesztések is voltak, szűz mária üzenetek stb.
    véleményem szerint a te üzeneteid, amiket ide felteszel, ezekről a tövekről fakadnak.
    rossz forrásból származnak, ilyenekkel nem szabad foglalkozni.
    a karizmatikus kereszténységben is mennek hasonló dolgok, amikor valaki előáll azzal, hogy az Úr neki ezt mondta, meg azt mondta, ezt csinál, mert az Úr üzent neked általam, stb.
    ezek becsapások! erre mondom, hogy hívők legyünk és ne hiszékenyek.
    remélem nem sértettelek meg, nem ez volt a célom, csak tapasztalataimat írtam le.
    üdv. lacika, aki nem is lacika

 3. A globális védőoltás az egyik leggonoszabb formája a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.
  Nyomtatóbarát változat

  2012. november 10. szombat, 23:45

  Drága, szeretett leányom, mennyire tud sokkolni benneteket az Igazság. Bár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére adatott, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.

  Egy globális oltóanyag bevezetése – melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.

  Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert számos kormányzat arra kényszerítette az embereit, hogy fogadják el a törvényeikben eszközölt változtatásokat, hatalmat adván így nekik, hogy ártatlan gyermekeitekkel szemben érvényesítsék a törvényeiket.

  Ne feledjétek, hogy egyedül csak a köztetek lévő hűséges szolgák szeretete tartotta vissza Atyámat attól, hogy a világnak véget vessen.

  Atyám, minden gyermeke és Teremtése iránt érzett szeretete miatt tartotta vissza a Kezét. Most elérkezett az idő Számára, hogy véget vessen ezeknek az időknek úgy, hogy a világ, melyet Ő szeretetből és Isteni Akaratának megfelelően teremtett, békében folytassa az életét.

  Most Ő azokat fogja elpusztítani, akik ezt a gonoszságot gyermekeivel szemben elkövetik. Nem fogja tovább eltűrni ezt a gonoszságot, és most a Keze büntetésként le fog sújtani.

  Most nyilvánvalóvá lesz a haragja egy olyan világban, mely a büntetés nagyságától meg fog ijedni, amikor az bekövetkezik a Földön.

  Azoknak közületek, akik felelősek honfitársaik és polgártársaik szörnyű szenvedéséért, tudniuk kell a következőket:

  A betegség ostora fog végül lecsapni rátok, és aztán úgy ti, mint azok, akik az egy-világcsoportnak hódolnak, meg lesztek semmisítve, még mielőtt az Armageddon csatája elkezdődne.

  Atyám nem fog eltűrni benneteket, és nem fogja megengedni nektek, hogy továbbra is fertőzzétek gyermekeit. Jaj nektek, és jaj azoknak közületek, akik megharagítják Őt ebben az időben.

  Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, amelyben Atyám megmutatja nektek, hogy kinek örökké tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméleteitek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az az Igazság Könyvében meg volt ígérve.

  Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.

  Most bemutatásra kerül az Igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.

  Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól azt, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.

  Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.

  Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.

  Lehet, hogy kíméletlen lesz. Sokan mondják: „Ez nem Istentől származik, mert Ő irgalmas.” Ők vegyék figyelembe a következőket:

  Elérkezett az idő, hogy szétváljon a konkoly a búzától. Ez a nap nagyon közel van. Bárhogyan is dönt az ember, az a végső döntése lesz.

  A szabad akaratot Atyám mindig tiszteletben fogja tartani, egészen az utolsó napig. Az Ítélet Napjáig.

  Jézusotok.

  ISTEN SZEMÉVEL

  2021.01.05.

  1.

  Egy üzenetben olvasható volt, hogy a szívek keménysége miatt, mert a Covid vírusjárvány következtében nem indult meg az emberek szíve, az Úr 4 éves hideget fog ránk zúdítani, melynek következtében sok állat kipusztul, éhínség lesz, sok ember meghal a hideg miatt is. Ezért kell gyűjteni többek között meleg ruhát is.

  Jézus: Az egész emberiséget érintő próféciákat nem neked, hanem más választottaimnak adom.

  2.

  A politikusokról volt szó, akik szorgalmazzák a vakcina felvételét.

  Hang: Nem ismerik fel ezt a sötétséget.

  Hang: Vakon bíznak ebben.

  Jézus: Azt ajánlom nektek engesztelőim, hogy ha nem akartok összezavarodni, ne is kapcsoljátok be a TV-t, ne böngésszétek az internet idevaló sorait. Sajnos még a jó oldal is félre van vezetve. A gonosz célja, hogy mindenkit becsapjon, és szimpatikussá tegye ezt az oltóanyagot. Ezzel aztán eléri, hogy még a jó keresztény, Istenben hívő gyermekeim is szimpatizálnak a vakcinával, és alig várják, hogy megkapják.

  3.

  A chipek és vakcinák borzalmaira gondoltam.

  Hang: Ne vesztegesd az időd ezzel, inkább rajongj Értem.

  Jézus: A vakcina hírek figyelése nemcsak megkeveri a gyermekeim gondolkodását, hanem az idejüket is elveszi lelkük ápolásával és Isten imádásával kapcsolatban.

  4.

  Hang: Épp készülnek a fényt kioltani… a sötétségben.

  Kép: Meggyújtanak engem, mint egy gyertyát.

  Jézus: A gonosz dühös az Én engedelmes gyermekeimre, akik a vakcinát ellenzik, és ezért őket is a tudósok és a vezetők, az Egyházi és világi vezetők által próbálja megtéveszteni. Te kislányom és még jónéhány engesztelő fáklyaként világítanak, hogy a többiek felismerjék az igazságot.

  5.

  Gondolat: Azon töprengtem, hogy vannak olyanok, akik nem élnek a modern, komputerizált civilizációban, és nem óhajtják felvenni a vakcinát.

  Kép: Egy úton, mely egy erdős részen halad keresztül, ketten találkoznak össze. Az út balra kanyarodik. Egy idő után a két embernek szét kell válnia, az egyikük az utat követve balra kanyarodik, a másik pedig letér az útról jobbra.

  Jézus: Sok keresztény jóérzésű gyermekem most válaszút előtt áll. Vagy elhiszi a mai modern civilizáció eredményeit, vagy pedig a Nekem való engedelmesség alapján megtagadja. Tehát, már jó ideje az emberek szétválasztódnak egymástól. Mint ahogy a képen mutatom, az egyikük halad a modernség útján, és mindent elhisz, amit igazság címen adagolnak be neki. A mai tudomány romboló hatása alá kerül. Ez vagy félelemből, vagy tájékozatlanságból adódik. Csak hallgassatok Rám, és ne aggódjatok. Vállaljátok, hogy nem tartoztok a modernek közé.

  6.

  Hang: Nagy újrakezdés lesz.

  Kép: Jézus lefelé néz.

  Hang: Lelkileg, nektek is.

  Jézus: A kormányok alig várják, hogy beinduljon a vakcina gépezete. Abban reménykednek, hogy megszűnnek a járványok, és megindul a gazdasági haladás. Természetesen, ti Engem követő gyermekeim, a lelketekben szinte újjászülettek, és felveszitek a harcot a félrevezetés ellen, mert a járványok elleni oltás a lelketeket és testeteket egyaránt tönkretenné.

  7.

  Egy bevásárlóközpontban vártam a szeretteimre, hogy kijöjjenek az üzletből.

  Gondolat: Nemsokára chip nélkül ide sem lehet majd bemenni.

  Érzés + Kép: Az Úr már más helyre visz, és Ő lát majd el minket.

  Kép: Fény.

  Jézus: Ti, gyermekeim, akik nem veszitek fel az ártalmas és veszélyes oltóanyagot, és eljön az ideje annak, hogy emiatt nem tudtok vásárolni, egy cseppet se féljetek. Ha a kegyelem állapotában lesztek, és kötelezővé teszik a vakcinát, teljes védelem alá kerültök. Csak nem hagylak éhen halni benneteket? Már annyiszor mondtam, hogy az Én védelmi terveim beindulnak: elragadtatás és menedékhelyek, láthatatlanná tevés. Mindenetek meglesz, amire szükségetek lesz.

  8.

  Hang: Auschwitz, auschwitzi sorsra kerültök.

  Jézus: Vigyázat, mert ellenségem még a legjobbakat is különböző kísértésekkel ostromolja. Ki akar lendíteni benneteket, még a legmélyebben hívőket is a kegyelem állapotából. Ha sikerül neki, halálos bűnöket követnek el, pl: lázadás az egyre nehezedő sors ellen, vagy mások megvetése, akik felveszik a vakcinát. Bizony az ilyenek, mivel elvesztették a kegyelmi állapotot, hiába mondanak le a szörnyű oltóanyagról, ellenségnek tekintik őket. Auschwitzhez hasonló táborokba kerülnek, ahol az éhhalál és más egyéb szörnyűségek várnak rájuk. Ezért mondom kicsinyeim, vigyázzatok lelketek tisztaságára.

  9.

  Hang: Fogyóban van az idő.

  Hang: Sietősre kell venni utatokat.

  Jézus: Mivel a vakcina kötelezővé tétele rohamosan következik, minden erőtökkel arra kell törekedni, hogy ellenségemmel vegyétek fel a harcot, és sikerüljön a kegyelem állapotában maradni. Gyakori gyónás, áldozás, szentmise segítsen nektek ebben. A rövid időt, ami hátra van, arra használd, hogy kövess Engem a tisztaságban.

  10.

  Hang: Holdfogyatkozás, napfogyatkozás lesz.

  Jézus: Az elkövetkező időkben az emberek többségének a fejében, lelkében sötétség lesz. A hazugságot igazságnak látják.

  11.

  A Nagyfigyelmeztetésről volt szó.

  Hang: Ez egy borzasztó esemény lesz.

  Hang: Ez egy szép esemény lesz.

  Jézus: Azért mondom a Nagyfigyelmeztetésről, hogy borzasztó lesz, mert rengetegen meghalnak. Imádkozzatok már most értük, hogy lelkük el ne vesszen. Nehogy azt higgyétek, hogy aki azokban a percekben életét veszti, az büntetésként a pokolba kerül. Közülük többen azért halnak meg, hogy megmentsem őket az elkövetkezendő büntetés borzalmaitól. De nemcsak borzasztó, hanem szép is lesz a Nagyfigyelmeztetés, mert milliárdok fognak megtérni, meggyógyulni a betegségeiktől, és megszabadulni a megszállottságukból.

  12.

  Kép: Ketten valami hosszú lepedőszerűséget hajtanak össze.

  Jézus: A képen azt látod, hogy a Nagyfigyelmeztetés megtérése közben a bűnök leplét távolítják el a megtért emberek fölül.

  13.

  Hang: Annyira tűzben van a levegő.

  Jézus: Ezekben a végső időkben forrong az egész világ. Tele van félelemmel, aggodalommal, várakozással, lázadozással, gyermeki hittel, lángoló Istenszeretettel, daccal és haraggal.

  14.

  A karácsonyról volt szó, Jézus születésnapjáról.

  Jézus: Olyan kevesen gondolnak az Én születésemre karácsonykor. De viszont nagy előkészületek vannak, vásárlások, takarítás, főzés, sütés a vendégek miatt. A jóízű beszélgetések sem Rólam szólnak.

  15.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Erzsébet áldott állapotban volt, egy alkalommal Erzsébet extázisba esett, és az Úr meghagyta neki, hogy sokat böjtöljön, jótékonykodjon, alamizsnát osszon, imádkozzon, mert nagy lesz a fiú, akit majd kihord a szíve alatt.

  Érzés: Az Úr tőlem is kéri a böjtöt, jótékonykodást, imát, azért, hogy be tudjam teljesíteni azt, amit Ő elképzelt rólam.

  Jézus: Mint ahogy a Keresztelő Szent Jánost hordozó Erzsébet lelke növekedett a jóságban, tisztaságban, alázatban, szeretetben és áldozatosságban, mert csak így tudta beteljesíteni az Isten akaratát a fián, úgy neked is hasonló erényeket kell hordozni a szívedben, ahogy haladsz az életszentség útján. Így tudod csak beteljesíteni az Én elképzelésemet és akaratomat magadban.

  16.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Szűz Mária meglátogatta Erzsébetet, Erzsébet szinte elállt lélegzettel nézte a Szűzanya szépségét.

  Érzés: A szégyentől elfordulva elbújnék, hogy ki vagyok én Szűzanyához és Erzsébethez képest.

  Kép: Az arcom jobbra fordulva, Isten sugara süti arcomat.

  Jézus: Az úgy szokott lenni, hogy áldott állapotban minden anya szinte megszépül, kivirágzik. Képzeld el kislányom, hogy az Én Édesanyám, aki Engem, a világ Urát hordozott, mekkora mennyei szépségben részesült. A legjobb, ha nem hasonlítod magad senkihez sem, még a Szűzanyához sem. Űzd el a szégyen gondolatait, hogy hol vagy te ettől vagy attól lélekben. Isten fénye felé kell fordulnod. Ez a fény, mint egy nap melengeti és süti arcodat. Ettől leszel egyre vonzóbb. Minél többet fordulsz Isten felé, annál gyönyörűségesebb lesz a lelked, megtelik Isten csodálatos erényeivel.

  17.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Szűz Mária találkozott Erzsébettel, a magzat Keresztelő Szent János felujjongott anyja méhében, Isten leoldotta róla az áteredő bűnt, és mint magzat leborult Istene, a magzat Jézus előtt, és azonnal felajánlotta magát Jézus előhírnökének.

  Érzés: Ahogy a Keresztelő Szent János készítette fel az embereket Jézus eljövetelére, ugyanúgy nekem is ez a feladatom, csak más időben, és más eszközökkel, hiszen Jézus második dicsőséges eljövetele előtt állunk.

  Jézus: Számotokra misztikus dolog, de bizony a magzati Keresztelő Szent János ilyen nagyon korán felajánlotta magát az Én előhírnökömnek. Tulajdonképpen te kislányom ugyanúgy az Én előhírnököm vagy karöltve a többi választottammal. Az a feladatotok, hogy példás életetekkel és a Tőlem kapott üzeneteitekkel hirdessétek az Én második dicsőséges eljövetelem közelgő bekövetkeztét.

  18.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Míg Szűz Mária Erzsébettel társalgott, addig a két magzat lélekben társalgott egymással, együtt örültek egymásnak, együtt adtak hálát az Atyának. Valójában Szűzanyának azért kellett Erzsébetnél tartózkodnia, hogy a magzat Jézus felkészítse a magzat Keresztelő Szent Jánost az előhírnöki feladatra.

  Érzés: Az Úr engem is lépésről-lépésre készít fel a következő feladatra.

  Jézus: Semmi sem véletlen. Szűz Máriának azért kellett még három hónapot Erzsébetnél tartózkodni, hogy a magzati kicsi Jézus felkészítse a magzati Keresztelő Szent Jánost az előhírnökségre. Mivel te is az Én előhírnököm vagy, neked is idő kell e feladatra való előkészítésre.

  19.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Erzsébet háza tele volt angyallal, akik a magzat Jézust követték, ezért a gonosz nem tudta őket támadni.

  Érzés: Jézust egész élete folyamán sok angyal követhette.

  Érzés: Amikor Szentségimádásra megyek, a templom tele van angyallal, kik szüntelenül imádják az Oltáriszentségi Jézust. Különösen békés a hangulat a Szentségimádáson, nem úgy, mint a templomon kívül.

  Jézus: Atyám mindig gondoskodott arról, hogy egész életemben védelem alatt legyek, mert inkább emberségem uralkodott Bennem. Te kislányom a templomban azért érzed az oltalmamat, az Én békémet, mert míg ott vagy, elszakadsz egészen a világtól.

  20.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor megszületett Keresztelő Szent János, a Szűzanya karjába helyezték, ő felajánlotta a babát Istennek. a baba mindent érzett, mintha a Mennyben lett volna. Annak ellenére, hogy visszaadta Szűzanya a babát Erzsébetnek, Keresztelő Szent János szíve-lelke a Szűzanya karjában maradt.

  Gondolat: Ahol a gondolatunk, ott a szívünk.

  Érzés: A káoszos időkben is, ha Istenre gondolunk, annak ellenére, hogy testileg a földön tartózkodunk, a lelkünk ott van Istennél.

  Jézus: Keresztelő Szent Jánost, az újszülöttet többször ölben tartotta a Szűzanya. És mikor meg kellett válnia tőle, az Én választottam azt jegyezte le, hogy a szíve-lelke még ott maradt Vele. Ha e nehéz idők alatt esetleg üldözésben lesz részetek, úgy képzeljétek el, hogy a testetek ugyan az ellenség kezében lesz, de lélekben Velem vagytok a Mennyben.

  21.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor körül metélték Keresztelő Szent Jánost, ő felajánlotta kicsorduló vérét, és felajánlotta magát vértanúnak az Úrért és a tisztaságért. Felajánlotta magát, hogy készen áll Isten akaratát teljesíteni. Erre az Úr újabb kegyelmekkel töltötte el őt.

  Érzés: Az ember felajánlásától függ, hogy az Úr milyen kegyelmeket oszt ki neki.

  Jézus: Baij Mária sugallatai alapján azt is képzeld el, ami János körülmetélésekor történt. Hiszen már akkor, mint pici baba a lecsorduló vérét és fájdalmát felajánlotta az Úrnak, és ezért még több kegyelmet kapott. Fontos, hogy megjegyezzétek: minél nagyobb és több a felajánlásotok, annál nagyobb kegyelmeket nyertek lelketek számára.

  22.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: A magzat és újszülött Keresztelő Szent János sokat volt a Szűzanya közelében és karjában. Annyira megszerette a tisztaságot, hogy felajánlotta a vérét is a tisztaság megvédéséért. Így figyelmeztette Heródes királyt is felnőtt korában. Míg kicsi volt a Keresztelő, többen jöttek őt meglátogatni Erzsébet és Zakariás házába. A kicsi János megérezte a látogatók lelki állapotát, és a lelkük tisztasága alapján változott a viselkedése. A tiszta lelkűeknek örült, a bűnösök jelenlétében mogorva volt, sírt, hátat fordított, vagy egyenesen elmenekült.

  Gondolat: Kértem Keresztelő Szent János közbenjárását az elkövetkezendő időkre.

  Jézus: Két nagyon fontos, legnagyobb erény van a világon, a tisztaság és a szeretet. Keményen elhatároztad, hogy azzal is vigyázol a tisztaságra, ami most a végső időkben a legfontosabb, hogy nem fogadod el a vakcinát. Ebben, és sok minden kísértésben szeretnéd kérni Keresztelő Szent János közbenjárását. Ez a nagy szent különösen örül ennek, mert ritkán fordulnak hozzá. Hidd el kislányom, ha sokszor kéred a segítségét, nagy lépésekben haladsz előre az életszentség útján.

  2021.01.12.

  1.

  Sokan aluszékonyságra, fáradékonyságra panaszkodnak, mások álmatlanságra, vagy akár fejfájásra is.

  Érzés: A levegő tele van méreganyaggal, és a különböző sugárzások is nagyban hatnak ránk.

  Jézus: Drága gyermekem, az ördög érzi a vesztét. Az embereit arra bíztatja, hogy a fejlett technológia eszközeivel egyre jobban gyengítse le gyermekeimet, hogy immunitásukat elveszítve ne tudjanak ellenállni a harmadik hullámnak, a koronavírus harmadik hullámának.

  2.

  A 2021-es évről volt szó.

  Hang: Nagyon meg fog változni minden.

  Jézus: Drága, Hozzám hű gyermekeim, már ebben az évben is meg lesztek próbálva, különösen a vakcinával kapcsolatban. Halljátok a TV-ben a felszólításokat, az oltás sürgetését. Ezért csalódást éreztek a kormány felé. De ti csak tartsatok ki. Akik a kegyelem állapotában maradnak és ellenállnak a védőoltásnak, azok különös oltalmamban fognak részesülni. Csak Nekem higgyetek.

  3.

  Hangom: Óvd meg Uram az országot (Magyarországot) a vakcinától!

  Hang: Nem fogom.

  Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

  Hang: Magatoknak kell védekezni ez ellen.

  Hang: Elválasztásban lesz részetek.

  Jézus: Drága gyermekeim, Én megmondtam jó előre, hogy ez az oltóanyag nagyon veszélyes, az ördög gonosz szándéka van mögötte. Nem segítséget jelent, hanem egy hiszékenységen alapuló népírtást. Csak egy módon védekezhettek ellene, ha szót fogadtok Nekem. Ez egy igazi szétválasztódás lesz teremtményeim között. A nagyobbik rész engedetlen Velem szemben, a kisebbik rész gyermeki módon elfogadja tanácsomat.

  4.

  A vakcináról és következményeiről volt szó.

  Kép + Érzés: Aki felveszi a vakcinát, a későbbiekben olyan betegség jön, hogy érzékenyít a betegség elkapására, fekélyek jelennek meg az arcon. Nem lesz olyan következmény nélkül, hogy valamiképpen ne látszódjon azon a személyen, aki felvette a vakcinát.

  Hang: Őrületes fertőzöttségnek lesztek kitéve.

  Kép: Jézus szelíd arca.

  Jézus: Sokan azt gondolják, hogy ez az oltás lezárja ezt a járványos korszakot. Ez bizony nem így lesz. Vírus-vírus után jön. Egyre erősebbek és veszélyesebbek. A vakcinák csak látszólag segítenek, mert szomorú következményei lesznek. Ellenségem, a gonosz ezt a védőoltást az emberek megnyomorításának és kipusztításának eszközéül találta ki. Akik felveszik, fokozatosan elveszítik ellenállóképességüket. Az oltás, ami most segítségnek tűnik és nem észlelhető egyelőre semmi mellékhatása, később súlyos betegségeket, gyógyíthatatlan fekélyeket és halált okoz. A legszörnyűbbé akkor válik, amikor ellenségem számát is belerejtik. Az embereknek nemcsak a testét, hanem a lelkét is megölik. Ti, hűséges, szófogadó gyermekeim, minden bajtól mentesek lesztek, mert Én védelmem alá veszlek titeket. Törekedjetek a teljes tisztaságra és szeretetre, mert csak a kegyelem állapotában lévőket tudom megmenteni.

  5.

  Az üldözés korszakáról gondolkodtam.

  Hang: Rejtőzködő Egyház lesz.

  Kép: Az antikrisztusi korban lévő társadalmak:

  – Rejtekhelyek, menedékek, melyek olyanok, mint oázisok a komputerizált világban, akár láthatatlanok a többiek számára.

  – Komputerizált világ, ahol a bechipezettek élnek, ezek között vannak az üldözők.

  – táborban, lágerekben élők, kik nem vették fel a chipet.

  – szabadon bujkálók, kik nem vették fel a chipet, nincsenek kegyelmi állapotban.

  Kép: Valaki pappal megy, keresik a szabadon bujkáló embereket, és mennek a lágerekbe, hogy gyóntassák és megáldoztassák őket.

  Kép: A rejtekhelyeken lévők imádkoznak, mintha a testüket az Úr alkalmassá tette volna különböző dolgokra: hogy láthatatlanná váljanak, bilokálódjanak, hogy kicsússzanak az ellenség kezéből. Ez nem észrevehető változás egy közönséges ember számára.

  Egy pap a szentmisén arról prédikált, hogy önkéntesen kell vállalni a keresztutat, megpróbáltatásokat.

  Érzés: Most komoly válaszút előtt állunk. Önkéntesen és tudatosan választható a vakcina felvétele, vagy az elkülönülés a társadalomtól a vakcina fel nem vétele által.

  Kép: Jézus balra fordulva.

  Jézus: Az antikrisztusi világban csak a rejtekhelyek lesznek megbízható menedékek, a kegyelem állapotába lévő és a vakcinát elutasító embereknek. Nemcsak a jó keresztények tartják távol magukat az oltásoktól, hanem Istentől távol élő, közömbös emberek is. Amikor tapasztalják, hogy elkezdik üldözni és hátrányos helyzetbe juttatni őket, próbálnak elbújni. Akiket megtalálnak, lágerekbe gyűjtik, hogy „ne fertőzzék meg” a többieket. Szörnyű sors vár rájuk, éhen halnak, szomjan halnak. Nagyon nehéz feladat vár közületek, a legáldozatosabbakra. Óvatosan megközelíteni a lágereket, vállalkozó papok segítségével felvilágosítani őket a hit dolgában, és táplálni őket az Oltáriszentséggel. Ez veszéllyel jár, és az Én áldozatos gyermekeim közül vértanúk is lesznek. Erre a szent vérre nagy szüksége van a világnak az utolsó nemzedékek megmentéséhez. Atyám mindenkit üdvözíteni akar. Segítsetek Neki! Az önkéntes segítők, akik nem félnek az antikrisztustól és embereitől, Égi segítséget kapnak, testük különös adottságokkal fog rendelkezni. Pl: bármikor eltűnhetnek, egyszerre több helyen is lehetnek.

  6.

  A szentmisén a pap a szabadságról beszélt.

  Gondolat: A gondolataim a mi időnkről és a vakcina körül forogtak. Bátorságot kértem az Úrtól.

  Érzés: Ahogy mondtam az Úrnak: „bízom Benned”, és ténylegesen átadom Neki a vezetést és az irányítást, mindenféle gyötrő bilincs leoldódik rólam, és a szabadság érzése kerít hatalmába. Ez a teljes szabadság érzés semmihez sem fogható, és azt az érzést adja, hogy csak Istenhez tartozok, és minden emberi ítélet leolvad rólam. Azt is tudom, hogy mindez az Úr segítsége nélkül nem megy.

  Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

  Jézus: Ti, akik nem veszitek fel a vakcinát, lélekben egészen szabadok lesztek. Majd nehézségeket fognak támasztani veletek szemben, mert semmihez nem lesz jogotok, még a vásárláshoz, utazáshoz, orvosi ellátáshoz sem. Bizony nagy bátorság kell a lelketeknek, és ha ezért imádkoztok, megadom nektek.

  7.

  Az ember genetikai állományáról volt szó, az emberi tulajdonságokról, és hogy sok minden bele tud épülni a génállományba.

  Azokra a tudósokra gondoltam, kik génsebészettel foglalkoznak.

  Kép: Laboratóriumban kémcsövek, valami gőzölög belőlük. A gonoszok ott vannak a tudósok körül, és sugallják, mit hogyan csináljanak.

  Érzés: Így, a gonoszok erőteljesen beleavatkoznak az élet rendjébe, bele akarnak nyúlni a teremtésbe. Ez emlékeztet Ádám és Éva történetére, amikor a gonosz megkísértette őket.

  Jézus: Az ember genetikai rendszerében vannak öröklött tulajdonságok, melyeket az ősöktől örökölt, de vannak benne olyan jellemző vonások, amelyek a környezet beavatkozásával, mint tanult tulajdonságok szerepelnek. Itt nagy szerepe van a nevelésnek, a környezet és a szülők ráhatásának. A mai fejlett tudomány az ördög által irányíttatva van. Mint ahogy képes volt a csábítással beleépíteni az engedetlenséget az ember genetikájába, úgy ma is ezt teszi, mert a mai fejlett technológiával nagy változtatásokat képes produkálni az ember génjeivel. Ezt a módszert alkalmazza a vírusok elleni oltásnál. Olyan géneket használ fel, amely engedelmes rabszolgákká tesz milliókat. Ez ugyancsak nem más, mint az emberpár megkísértése, csak fejlett, tudományos módszerekkel. A cél az emberiség elfordítása Istentől, a szabadakarat rossz irányba való terelése.

  8.

  Arról volt szó, hogy egyes imákat, ájtatosságokat nem tudok magamévá tenni úgy, ahogy elvárható volna.

  Hang: Te más kegyelmeket kapsz.

  Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

  Jézus: Atyám és Én kifejezetten örülünk annak, hogy minden buzgó gyermekünk más és más imákat választ ki magának. Minden léleknek más az illata. Ez a szent sokszínűség nagyon kedves Nekünk.

  9.

  A kézben áldozásról volt szó, hogy egyes hívők nem fogadják el a kézben áldozást, inkább nem veszik magukhoz az Oltáriszentséget.

  Jézus: Tévednek azok a buzgó gyermekeim, akik azt hiszik, hogy a kézben áldozásért meg fogom büntetni őket. A felelősségre vonás annak jár, aki az egészet kitalálta. Nem a templomokban áldoztató papokat fogom büntetésben részesíteni, mert kézbe áldoztatnak, mert ha ezt megtagadnák, sehogy sem áldoztathatnának, és engedetlenség miatt kitennék őket a papi hivatásból. Így aztán nem maradna, aki megáldoztat titeket. Tehát, ne érezd bűnnek te sem, ha kénytelen vagy kézből áldozni, mert ennek ellenére nagyon szeretlek. Tudnotok kell, hogy a kézbe áldozás nagyon elszomorít Engem, de még nem a Tízparancsolat elleni bűn. Ha most rákényszerítenek erre titeket, fogadjátok el, és ajánljátok fel engesztelésül.

  10.

  Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Heródes király elrendelte a csecsemők megölését kétéves korig Betlehemben és környékén, Erzsébet és a kis János is kénytelen volt a pusztába menekülni, elhagyva otthonukat. Akkor már Zakariás nem élt. Ők addig maradtak a pusztában, míg a Szent család vissza nem jött Egyiptomból. Erzsébet azt vette észre, hogy a szegényes életkörülmények között élve a ruhájuk nem kopott el, és a kis János ruhája együtt növekedett a kisfiúval.

  Gondolat: A Szentírásban ugyanúgy olvasható, hogy amikor a nép a pusztában vándorolt Mózes vezetésével, az ő ruhájuk sem kopott.

  Érzés: Ha a menedékhelyekre kényszerülünk, akkor elképzelhető, hogy a mi ruhánk sem fog elkopni.

  Jézus: Számtalanszor megmutatta Atyám az emberiség történetében, hogy a bajban nem hagyja magára az embereket. Ételt, ruhát képes megszaporítani, vagy épen tartani.

  11.

  Kép: Két angyal jön felém, ők egymásra néznek. A kép jobb oldalán lévő angyal zöld ruhában van, hullámos barna haja van, nagyon szép az arca.

  Kép: Fény.

  Hang: Fellobbanni ettől.

  Jézus: Hazátok két őrangyala volt, akik megmutatták magukat neked. Fellobban a szíved a látványtól, hogy ketten is őrzik Magyarországot.

  12.

  Hang: Magas…

  Hang: Elviszem az egészet

  Kép: Angyal a budapesti Hősök teréről, ugyanolyan zöld színű, mint a szobor.

  Jézus: Magyarország őrangyala a magasból tekint le rátok, és az a szándéka, hogy az egész magyar népet megmentse a pusztulástól.

  13.

  A különböző szép mennyei ruhákról volt szó.

  Jézus: A mennyei ruha a dicsőség fényét, mértékét fejezi ki.

  14.

  A fejlődésről és a tovább haladásról volt szó.

  Kép: A földi születéskor hasonlóság van az emberekben, de a körülmények, a szabad akarat más-más utakra viszi az embereket, és egyre nagyobb távolságban vannak egymástól a fejlődési fokban. Mivel minden egymásra épül, és minden apróság számít, minden bevésődik az emberbe, így a Mennyben is különböző szintekre kerülnek. A Mennyben ugyanúgy lesz fejlődés, továbbhaladás, csak különböző szinteken. Ezek mind-mind egymásra épülő fejlődési szakaszok. Egyszóval, a mostani földi életünkben megalapozzuk a másvilági fejlődésünk további szakaszait és milyenségét.

  Jézus: A változás, a fejlődés fogantatásotok pillanatától kezdve megállás nélkül, örökké tart. Itt a földön testetek és lelketek állandó változásban van, pozitív vagy negatív irányban. Halálotok után ez a fejlődés a túlvilágon folytatódik. Csak a kárhozat helye a kivétel. Ott nem növekszik, fejlődik az ember. A tisztítótűzben pozitív, felfelé irányuló változás vár az emberekre. A vezeklés és az érte mondott imák, szentmisék hatására a tisztuló lélek fokozatokon megy keresztül, míg eléri a tökéletes tisztaságot. Itt, a Mennyországban sem áll meg a változás. Ne úgy képzeljétek el, hogy ott örökkön örökké ugyanazon a szinten, dicsőségi színvonalon marad az üdvözült, hanem dinamikus változásban lesz része. Tanítják őket az angyalok, és mindig nagyobb dicsőségre tesznek szert. Mindig többet és többet kapnak Isten tudásából és bölcsességéből. Már az Új Világban is úgy lesz, hogy a magasabb lelki fokon állók segítik a fejletlenebbeket. Ennek következtében mindenki halad az életszentség felé. Ez a dinamikus változás Istentől kapott ajándék.

  https://healthimpactnews.com/2020/doctors-around-the-world-issue-dire-warning-do-not-get-the-covid-vaccine/ , https://orvosokatisztanlatasert.hu/vedooltasok-vagy-halalt-okozo-oltasok/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend