Idők jelei, Járványok

Koronavírus az utolsó időkben

Orvosi védőfelszerelés a bubópestis idején a XVII. században

Talán 2020 tavaszán is sejteni lehetett, hogy nem mindennapi események zajlanak körülöttünk, de őszintén szólva legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy kevesebb, mint egy év alatt ezek az események ilyen messzire taszítják a világot a sötétség felé.

Kis túlzással elmondhatjuk, hogy a kirakós valamennyi darabja az asztalra került, már csak össze kell illeszteni őket. Hogy ez milyen sebességgel történik meg, sok mindenen múlik.

A koronavírus járvány mindenesetre megmutatta, hogy a világ irányítása nem is annyira nehéz, mint eddig gondoltuk, illetve most már azt is látjuk, hogy mi ennek a legkézenfekvőbb eszköze: az emberek egészsége és jóléte, jobban mondva annak hiánya és a visszaszerzésüket ígérő megoldás.

A koronavírus elleni védőoltás igazi katalizátorként szolgál a történetben és a majdani teljes kontrol elérésében is fontos szerepe lehet. Itt fontos tisztázni néhány kérdést. Személy szerint nem gondolom, hogy ez az oltás (pontosabban bármelyik engedélyezett vagy engedélyre váró Covid oltás) az antikrisztusi rendszer legismertebb elemeként elhíresült fenevad bélyege lenne, azonban az oltási kampányokat körül övező propaganda, az immunitás útlevél bevezetésének lehetősége vagy a társadalomban ezek következtében tapasztalható megosztottság, oda vezettek, hogy a fenevad bélyege nélkül is érdemes átgondolni ezzel kapcsolatos döntésünket.

Akik ismerik az oldalt, tudják, hogy nem vagyok az oltások feltétel nélküli híve. Úgy vélem, hogy nagyon fontos disztingválni az egyes betegségek és oltástípusok, illetve a magyar gyakorlat különböző elemei és hiányosságai között. Van az oltások között olyan, ami milliók életét mentette már meg és olyan is, amelyik ma már több kárt okoz, mint amennyit esetleg elhárít. (Akit érdekelnek a részletek, a Nebáncs Egyesület honlapján, a „védőoltások” menüpont alatt keresgéljen, és persze itt az oldalon is van jó pár cikk a témában: ITT) Ez azonban csupán a kérdés egészségügyi vonatkozása. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az RNS alapú vakcináról, esetleg az oroszok vagy kínaiak által fejlesztett oltóanyagokról, a világjárvánnyá kiterjesztett krízis révén olyan mértékű nyomás nehezedik a föld lakosságára, hogy már önmagában emiatt érdemes fontolóra venni az oltás elkerülését. Személy szerint nem félek attól, hogy bajom esne, ha beoltanának, hiszen nagyobb az, Aki bennem van, mint az, aki a világban van,1 és azt is tudom, hogy még egy halálos ital sem árthat nekem,2 főleg, ha kényszerítenek rá, hogy megigyam, de ha nem vagyok képes vállalni a koronavírus oltás elkerülésével járó kényelmetlenségeket, mi lesz, amikor egy hasonló döntés élet-halál kérdése lesz? Az egyik persze nem következik egyenesen a másikból. Attól, hogy valaki vállalja a koronavírus elleni védőoltást, még simán megtagadhatja a majdani fenevad bélyegének felvételét és fordítva. Azt se szeretném, ha bárki kárhoztatva érezné magát, ha szeretné beoltatni magát. Ez nem üdvösség kérdése és ez a poszt nem erről szól. Inkább azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ami körülöttünk folyik kísértetiesen hasonlít arra, amit évek óta gondolunk azokról a bizonyos utolsó időkről, így ez a járvány nagy valószínűséggel ezek része vagy előkészítése, esetleg egy későbbi válság főpróbája, így nem butaság, ha mi is próbálgatjuk szárnyainkat.

Az oltás tehát pont annyira lehet része az utolsó idők forgatókönyvének, mint mondjuk a mobiltelefon, a kártyás fizetés vagy a biometrikus adatokat is rögzítő iratok használata, márpedig ezek igénybevétele ellen ritkán szólal fel bárki is manapság. Szerintem ebben nyugodtan követhetjük Pál apostolnak a lelkiismereti kérdésekre vonatkozó tanácsait:

„A hitben erőtlent fogadjátok be, de ne azért, hogy nézeteit bírálgassátok. … Aki eszik, ne vesse meg azt, aki nem eszik, aki pedig nem eszik, ne ítélje meg azt, aki eszik, hiszen az Isten befogadta őt. … Ez az egyik napot különbnek tartja a másik napnál, az pedig egyformának tart minden napot: mindegyik legyen bizonyos a maga meggyőződésében. Aki az egyik napot megkülönbözteti, az Úrért különbözteti meg. Aki eszik, az is az Úrért eszik, hiszen hálát ad az Istennek. Aki pedig nem eszik, az Úrért nem eszik, és szintén hálát ad az Istennek. … Tehát mindegyikünk maga fog önmagáról számot adni az Istennek. …  Te azt a hitet, amely benned van, tartsd meg az Isten előtt. Boldog, akinek nem kell elítélni önmagát abban, ami felől döntött. Aki pedig kételkedik, amikor eszik, máris elítéltetett, mivel nem hitből tette. Mert minden, ami nem hitből származik, az bűn.” (Róma 14:1-23)

Ne hasonlítsuk Istent ahhoz a pedagógushoz, aki szándékosan olyan vizsgafeladatokat készít, amin a többség megbukik. Nem szándéka megoldhatatlan akadályok és kérdések elé állítani senkit és erről se feledkezzünk meg:

„Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”3

Amikor az a bizonyos bélyeg megjelenik, mindannyiunk számára egyértelmű lesz.

Azért is fontos beszélni erről, mert ma még megtehetjük. A közösségi és egyéb médiumokban tapasztalható cenzúrát látva a nem túl távoli jövőben ez már csak a fizikai világban lesz lehetséges és még ott is korlátozottan. Ez persze a javunkra is válhat, hiszen egy igazi ölelés, kézszorítás vagy mosoly egymillió lájknál is többet ér, ahogy a konyhaasztalnál elmesélt bizonyság messzebbre juthat egy profi youtube videónál, főleg, ha ezek terjesztése már nem lesz lehetséges az előbb említett cenzúra miatt. Lehet, hogy tényleg az utolsó fejezet küszöbén állunk? Maga Jézus mondta, hogy „Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.” (Máté 24:14) Márpedig most ott tartunk, hogy az evangélium hirdetése egyre kevesebb platformon lehetséges. A különböző médiumoknak köszönhetően a jóhír mára tényleg bejárta a világot és bár a technikai lehetőségek tára továbbra is bővül, a tényleges alkalmak száma a körénk épülő világállamban rohamosan csökken, hiszen mára odáig jutottunk ebben a kibírhatatlanul toleráns világban, hogy nemcsak egyes személyeket tiltanak el ettől, de egész platformok válnak a cenzúra és a „befogadás” áldozataivá.

A fent említett kirakósdarabokhoz pár mondat erejéig visszatérve azért rá kell jönnünk, hogy egy nagyon is fontos darab hiányzik még az utolsó felvonáshoz. Lehet, hogy a fenevad bélyegéhez szükséges technológia már rendelkezésre áll, lehet, hogy a háttérhatalom elérte a teljhatalmat és a globális gazdaság egységesítése majdhogynem befejeződött, de az a bizonyos valami, amit a Biblia a Fenevad képének nevez és aminek imádata nélkül a fenevad bélyege csak egy újabb darabja a világ legnagyobb gyűjteményének,4 sehol sincs a láthatáron, ahogy maga a fenevad sem. Tudom, hogy léteznek mindenféle elvont elméletek ennek beazonosítására, de a Biblia sohasem ködösít és egyetlen próféciának sem célja, hogy direkt nehézzé tegye saját megértését. Ha nem értjük, hogy miről beszél, annak legfőbb oka az lehet, hogy még nem jött el az ideje.

Jézus halála és feltámadása előtt a tanítványoknak lövése sem volt arról, hogy mi történik körülöttük és utána is időre, Jézusra és a Szent Lélekre volt szükségük ehhez. Mi hozzájuk képest előnyben vagyunk, hiszen Jézus és a Szent Lélek már eleve velünk és bennünk vannak, de azért bizonyos részletek megértésével mi sem állunk túl jól. Érdemes tehát kellő alázattal kezelni kedvenc értelmezéseinket, főleg, hogy az arrogancia nemhogy vonzaná, de inkább taszítja még a legérdeklődőbb keresőket is.

Van még valamennyi időnk. Használjuk bölcsen,5 ez pedig az Úrral való közösségben, nem pedig a közösségi médiumok böngészésében rejlik. A hamisítványt is úgy azonosíthatjuk a legjobban, ha az Eredetit mindennél jobban ismerjük, vagy ami még fontosabb, ha Ő ismer minket.

  1. 1. János 4:4 []
  2. Márk 16:18 []
  3. János 10:27-28 []
  4. Jelenések 14:9-10 []
  5. Efézus 5:15-16 []
Előző posztKövetkező poszt

170 hozzászólás

  1. Keresés,
    Téged itt mindenki rugdos és üldöz. Jaj szegénykém, nem is értem hogyan bírod mindezt? Még a végén megkőveznek és mártír leszel. Csak még azt nem tudom, hogy a kié? Ilyenek jutnak hirtelen eszembe. Nemzeti kormány, Big Pharma, háttérhatalom.
    Szerinted, ha ma Jézus itt élne közöttünk, ugyanúgy mint 2000 évvel ezelőtt, szerinted miként reagálná le azt, amit ma a világ kormányai művelnek az emberekkel a járványra hivatkozva, a járvány miatt, az oltások erőltetésével, a zsarolásokkal, stbvel?
    Illetve szerinted Jézus is ugyanúgy félne a vírustól mint te most, felvenné az oltásokat és ugyanolyan megvetessél nézne azokra, akik nem hajlandók félvenni azokat, a kormányra és a spin doctor-okra hallgatni?
    Nsgyon érdekelne a véleményed.

    1. Pontosan erre számítottam magától.
      “A gyümölcseikről ismeritek meg őket” (Máté 7:16)

      Boldog ember, aki nem indul a gonoszok tanácsa nyomán, aki nem jár a bűnösök útján és nem vegyül a csúfot űzők közé. (Zsoltár 1:1)

      Maga igazából nem kiváncsi a véleményemre, mert ha kiváncsi lenne, akkor már tudná, hogy mi véleményem.

      De hátha, mit mondana Jézus ? Pontosan ugyanazt, amit 2000 évvel ezelőtt mondott.
      “Az én királyságom nem része e világnak” (Ján 18:36)”
      Jézus korában egy római provinciában sokkal rosszabbul éltek az emberek, mint most,
      még ember számba sem vették őket. Jézus mégsem kritizálta az akkori politikai hatalmakat, nem akarta letaszítani Pilátust, nem akarta eltörölni a rabszolgaságot, helyette egy sokkal jobbat kínált, az igazi szabadságot, amit sem a kormányok, sem az oltás, sem a vírus és még a halál sem tudnak elvenni.

      Bár értené !

  2. Az utóbbi 2 hétben 3 oltásellenes ismerősőm halt meg, 48, 51 és 62 évesek voltak, engem nem érdekel, hogy mit mondanak a tőlem több ezer km-re lévő ismeretlenek, az van, hogy a környezetemben csak azok haltak meg koronavírusban, akik nem voltak beoltva. Nálunk a családban mindenki be van oltva, meg is kaptuk a magunkét a konteosoktól, azt mondták egy hónapon belül meg fogunk halni, nem jött be nekik, akkor kitalálták, hogy 1 éven belül, most a legfrissebb értesülésünk szerint 5 év múlva fogunk meghalni e “kedves” emberek szerint. Még szerencse, hogy erről majd Isten fog dönteni.
    Hamis üzenetek vannak bőven és miattuk emberek halnak meg. Pl. az uzenet.csapata.hu oldalon ezt találtam :
    “Ez az oltás, amely megöli a lelketeket és a szellemeteket, a Sátán csapdája …” forrás: uzenet.csapata.hu

    Az Írások mást mondanak:
    És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában. (Máté 10:28)

    Tehát itt Jézus szavai vannak a hamis próféták szavaival szemben. Viszont ezzel is az Írások teljesednek be:
    “És sok hamis próféta támad, a kik sokakat elhitetnek.” (Máté 24:11) – bizony, és az eredmény sokak fölösleges halála.

    “Szeretteim, ne higyjetek minden léleknek, hanem próbáljátok meg a lelkeket, ha Istentől vannak-é; mert sok hamis próféta jött ki a világba.” (1János4:1)

    Az oltás még nem a fenevad bélyege, az még odébb van és az imádat kérdésével lesz kapcsolatos, mindenki tudatosan fog választani, vagy Isten mellett vagy ellene, nem suttyomban fogják megjelölni az embereket, ellenben sérülne az Isten visszavonhatalan ajándéka a szabad akarat.
    “És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek, Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;” (Jelenések 13:15-16)

    1. Még valami, nyilván nem az oltás ment meg, hanem az Úr, de Isten az oltást is felhasználhatja, ha pedig az oltás valami mérgező anyagot tartalmazna, attól is meg tud óvni az Isten. Vannak keresztény hívő (természetesen nem katolikus) ismerőseim, akik nem oltatták be magukat, de Istenben bízva, és a sok ima által túlélték a koronavírust, viszont nem itélték meg azokat, akik beoltatták magukat, mert azt mindenki a kis közösségünkben lelkiismereti dolognak tartja.

      1. Tévé nélkül csak a szokások influenza szezont tapasztaltad volna.
        De mivel van tévéd, a környezetemben persze, hogy csak azok haltak meg koronavírusban, akik nem voltak beoltva. Egyszerű mint a faék.
        De még ezzel sem lenne baj, ha békén hagynátok, azokat akik nem akarnak felni, nem akarják hogy őket megmentse bárki, vagy bármi is. Tetszik érteni. Afrika lakosságának a 6% oltott és köszönik szépen jól vannak a “járvány”, “vírus” szempontjából. A 70-90%-kos nyugati országokban mi is van?
        Téged nem a józan eszed vezérel, hanem a félelem. Egy virtuális valóságban élsz…. barátom.

      2. Az oltás lelkiismereti kérdés. Ezzel egyetértek. Sőt tovább mennék, nem ezen múlik az üdvösség és mikor “elalszunk” valószínűleg a halál kapujában Jézus nem fog infrahőmőrézni, sőt még csak az oltási igazolványunk lejárati dátumát sem fogja ellenőrizni. Még csak nem is kegyelmi kérdés az oltott vagy oltatlanság.
        Akkor mégis mi különbség van egy oltott és egy oltatlan hívő között? Egy élő hitű embert milyen döntések sorozata vezette oda az elmúlt 2 évben, hogy felvegye vagy elutasítsa az oltást? De felteszem másképp a kérdést, egy valóban hívőt miért befolyásol egyáltalán ez a döntés? Lehet bármilyen hatással Krisztusban való együtt járására?

        Maradjunk a lelkiismereti kérdésnél, ez közös kiinduló pont. Nem mondanám, hogy aki felveszi vagy elutasítja az lelkiismeretlen. Tehát a döntésnek nem arról kéne árulkodnia, hogy milyen a lelkünk. Akkor miért van az, hogy egyesek ennek a lelkiismereti döntésnek a függvényében, elvesztik a munkahelyüket, antiszociálisak, felelőtlenek és paranoidok. A másik csoport, tájékozott, intelligens, felelőség teljes és bátor, már-már hősies. A hivatalos álláspontról nézve, ezen lelkiismereti mérleg egyik serpenyője nagyon negatív irányba billen, míg a másik túlzóan pozitív lesz. Konkrétabban az oltott lelkiismeretlen, az oltott viszont lelkiismeretes. Pedig ugye a fentiekben leírtak alapján ennek a mondatnak nem kéne igaznak lennie. Hiszen az egyéni lelkiismeretünkről van szó, és nem egyfajta üdvösségi kérdésről, elkárhozásról vagy nem kárhozásról. Társadalmi szinten mégis egy morális dilemmába futunk (vagy terelnek) óhatatlanul, pedig egyéni döntésnek kellene lennie, ami semmilyen hatással nincs a társadalmi státuszunkra és a kegyelmi állapotunkat még csak nem is érinti.

        Személyes véleményem erről a témáról az elmúlt 2 év eseményei alapján, hogy az esetek túlnyomó részében ez a kérdés egy Világi döntés. Figyelve, hogy ki milyen indokokkal vette fel vagy utasította el, úgy tapasztalom, hogy akik e-világra gyűjtenek kincseket és nem az örök élet kincseit akarják magukénak, azok választják a biztonságos földi menedéket vagyis az oltást és ezáltal a csorda védelmét. Akik hisznek a láthatatlanban és van reménységük, és eddig is minden hasonló világi kérdésben is volt egyéni véleményük, (nem félnek a világi sorsuktól, annál inkább helyes Istenfélelemből tartanak a döntéseik lelki következményeitől) azoknak az elmúlt két év bizonyította, hogy valójában nincs szükség oltatni, de még csak ítélkezni sem kell a mesterségesen generált 2 tábor felett, ahogy most és enyhén belesodródtam ebbe a hibába.
        De nyílván való, hogy Jézus operatív törzsének statisztikai adataiból, szignifikánsan kimutatható lenne, hogy az életkönyvébe beírt oltottak és elkárhozó oltatlanok száma fordított korrelációban áll. Vagyis tudományosan beigazolódott a hipotézisem, mi szerint ne ítélkezz, mert tudományosan minden igazolható és annak a tökéletes ellentéte is:)

        1. Jó, önálló gondolatok. Köszi, hogy megosztottad velünk.

          Most hallgattam meg a köztelevízió déli híreit. Muszáj leírnom, annyira vicces.

          “Csak háromszor öltött személy számít teljesen oltottnak. Kérje mindenki az oltást, van belőlük bőven és elegendő időpontok illetve helyszínek is rendelkezésre állnak” Merkely Béla.

          “Itt az Omikron, az Ötödik hullám, emelkednek a számok, csak a 3. oltás biztosítja védelmet!” Híradós csávó.

          Kb. 2-3 percre rá ugyanitt.

          “Az Omikron miatt rekord fertőzések Izraelben. Szükségesé vált a 4. oltás.”

          De most viccen kívül, ez milyen tudomány?
          És ez már 2 éve így megy…. sajnos.

        2. Kedves Bori és Mindenki!
          Én köszönöm, hogy van egy ilyen aktív online közösség, ahol befogadásra lelnek a hasonló gondolatok.
          Az évek alatt hébe-hóba belefutottam az oldalba, de az utóbbi 1 évben aktív olvasója lettem. Itt találkoztam a legtöbb olyan cikkel és hozzászólással, amelyekkel a legmélyebben azonosulni tudok.

          Engedjétek meg, hogy megosszak az oltással kapcsolatban is egy személyes véleményt.
          A cikk ezzel kapcsolatos részére reflektálnék. A most következő gondolataimra is fenntartom a tévedés jogát:)

          Miért nem tudom 100%-ban kizárni, hogy az oltás a fenevad bélyege?
          Az oltás vagyis sokkal inkább oltás sorozat, de nevezzük nevén génterápia, idővel visszafordíthatatlan változásokat is okozhat az emberben. Miért gondolom úgy, hogy génterápiás eljárás ez a kezelés. Vegyük sorra molekuláris mechanizmusában a 3 nagy oltás típust. (Itt a hivatalos kormány infókra tudok csak hagyatkozni, higgyük el nekik, hogy ebben talán nem hazudnak, ha nem is minden összetevőjét árulják el a vakcináknak, de a fő alkotóelemekről és működési elvekről talán igazat mondanak).

          1.Kezdjük a legmodernebbel, amikor is egy PEG molekulába burkolva juttatják be a gazdaszervezetbe a tüskefehérjét expresszáló mRNS szakaszt. Ez a legmodernebb, egyébként zseniális génterápiás eljárások egyike és Karikóék megérdemelten kaptak elismerést (szerencsétlenségükre az antikrisztus is büszke lesz majd rájuk). A polietilénglikol (PEG) molekulát a sejtjeink vezikulomoknak, kis csomagocskáknak érzékelhetik, így szerintem a sejtmagba is könnyem bejuthatnak. Virológusok szerint nem rekombinálódik a DNS-ünkkel, mi alapján állítják, állították már 1 évvel ezelőtt? Hiszen semmilyen klinikai kutatás nem történhetett akkor még. Most pedig hivatalosan nem követik a mellékhatásokat. Szerintem pedig beépül, mivel az emberben a reverz transzkriptáz termelődik, nyílván virális eredetű, de akkor is bennünk van. A koronavírus egy egyszálú RNS vírus, nagyon hasonló pl a HIV vírushoz, az is egyszálú RNS, ezért szerintem sejtmagba jutva reverz transzkriptás segítségével, hasonlóan is fog működni.

          2. Típus a hagyományos vektorokba vagyis vírusokba, úgynevezett Adenovírusokba szerkesztették bele az mRNS-t. Az orosz vakcina esetében csimpánz adenovírus, a amerikai vakcina esetében emberi élő sejtvonalról származó adenovírus a vektor(valószínűsíthető, hogy abortált magzati sejtvonal). Azért van szükség a vektorra, hogy bejusson a sejtbe, és ne támadja meg a szerveztünk a genetikai információt, majd citoplazmából sejtmagba jutva, hasonló hatást fejthet ki mint az első.

          3. a legártatlanabbak tűnő kínai, ami csak maga a legyengített cov sars 2, akár nézhetnénk hagyományos passzív oltásnak is. Csakhogy nagyon sok a furcsaság körülötte, az átlagosnál hosszabb, ha jól emlékszem 30 kilobázis hosszúságú, a 8. emberi kromoszómával homológ régiót tartalmaz. Ez annyira ember specifikussá teszi, hogy szinte lehetetlen, hogy természetes úton létre jöjjön ilyen vírus variáns. Szóval önmagában ez a vírus is tekinthető vektornak, vagyis génterápiás eljárásnak. Mivel egyszálú RNS vírus, célsejtbe jutva reverz trankriptáz segítségével DNS-é íródig, sejtmagba jutva pedig rekombinálódik az emberi genommal.

          Szumma-szummárum, elnézést a sok idegen szóért, ahol lehetett igyekeztem érthetően fogalmazni. A lényeg, hogy molekuláris ismereteim alapján, úgy gondolom génterápiáról van szó.
          Ezért is kell, amilyen gyakran csak lehet ismételtetni az emberekkel. Mivel nem azonnal íródik át az összes sejt és nem is egyformán hat minden emberre, de feltételezéseim szerint a 10. kezelés környékén már eléri a célját. A későbbiekben valószínűleg kombinálva lesz gyógyszerrel is, ami egy kulcsenzim effektust is kiválthat, ezek persze csak feltételezések, de sajnos nemsokára kiderül.

          Isten teremtett egy tökéletes testet nekünk, ez a tökéletes test a bennünk rejlő genetikai kód alapján fejlődik ki és egész életünkben korrigálja szomatikus működésünk, az életünk folyamán is változik a genomunk és örökítjük tovább az új információkat. Ezt a tökélet kódot, mesterségesen megváltoztatjuk, igaz hogy kényszerítenek, zsarolnak hízelegnek, de akkor is. Nagyobb istenkáromlást nem tudok elképzelni, mint hogy felülbíráljuk a genetikai kódunk, tudjuk ki szerint végzett rossz munkát Isten. Én nem értek vele egyet.
          Nem egyik pillanatról a másikra változik meg a DNS-ünk, hiszen 37 billió sejtünk van, 37 billió tökéletes térképet jelent, minden egyes sejtünkben ott van a tökéletes genetikai kódunk. Valószínüleg ezért is cserélgetik a különböző mechanizmusú oltásokat, hogy nagyobb hatásfokot érjenek el, hiszen minden szervezet fiziológiája egyedi, valakinél ez hat jobban, valakinél az.
          Senki nem lesz zombi, vagy nő új karja, vagy lesz szuperképessége, külső megjelenésben, de még viselkedésben sem látszik semmi egy génbeültetett élőlényen. Ami általánosan elmondható az ilyen élőlényekről, hogy természetellenesek. Éppen ezért a reprodukciós képességüket elvesztik, rossz az immunrendszerük, ezért betegesebbek is és lényegesen lecsökken az élettartamuk. Hasonló hatásokra számítok az embereknél is, hosszú távon 10 éves intervallumban.
          Ezzel is egybe cseng nekem a jelenések könyve egyik mondata, hogy fekélyek lesznek azokon akik felveszik a bélyeget. A legyengült immunrendszer krónikus tünete, a bőrön megjelenő elváltozások, amik fekéllyé is fajulhatnak.
          A Biblia szerint a lélek helye a vér, ezért is tiltják fojtott állatok evését vagy a vér fogyasztását. Hova juttatják sorozatosan ezt az anyagot? A vérünkbe, vagyis a lelkünket mérgezik.
          Azt se tudjuk jelenleg melyik típusú sejtekre hat ez a génterápia, lehet az ivarszervek a cél, de lehet az idegrendszer, talán a vázizom. Mindenesetre szerintem a gyógyszerrel együtt fejti majd ki a hatását.

          Szóval 1-2 oltástól nem, de az élethosszig tartó oltássorozattól biztos, hogy végérvényesen eldobjuk Istentől kapott ajándékunk. Pontosan erre kondicionálják a most felnövő generációt. Szerintem mint egy vonaljegy lyukasztást a metroba lefelé, úgy kell majd elképzelni az oltás/gyógyszer felvételt 5-10 év múlva, és akár tényleg naponta. Ez sajnos természetes lesz azoknak az 5 éveseknek, akiknek a szülei nem immunisak napjainkban a propagandára vagy félnek és a rendszer kollaboránsai lesznek. Pontosan 10 év kell egy generáció átprogramozásához. A mi gondolataink pedig szépen lassan idejét múlttá válnak és nem lesz befogadó közeg, aki meghallgatná…
          Ide viszont azt az igehelyet említeném, hogy: ha nem rövidítettnének meg azok a napok a választottak sem bírnák.

          Személy szerint abban, bízom nem fog teljes egészében megvalósulni ez a génmódosított emberi faj, mert annyira beteg és természet ellenes lesz, hogy felemészti önmagát, mint egy rákos szervezet. Vagyis felemésztené, mert akkor tájt menti majd meg Jézus az övéit. Viszont: a bűn zsoldja a halál és ezeknek a dolgoknak be kell teljesedni. Vagy így vagy úgy, tehát nem jelentem ki egyértelműen, hogy igenis ez a fenevad bélyege, de kizárni se tudom és korlátozott elmém ennél borzalmasabbat nem tud elképzelni, a sötétség sajnos lehet tud rosszabbat is ezeknél.

          Elnézést a hibákért, enyhe diszlexiám legyen a mentségem. Ugyanez vonatkozik a pontatlan idézetekre is az Igéből, de remélem a gondolatmenetem követhető volt.
          Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha bárkiben megmozdított valamit ez a szösszenet kérem ne sajnálja rá a biteket:)

        3. Kedves Lenny!
          Öröm volt olvasni a gondolataidat. Nemcsak azért, mert hasonlóképpen látom a helyzetet, de azért is mert a keresztényi közösségben (fizikai és lelki) látom a jelen és jövő legfontosabb erejét.
          Az oltás már most is nagyon jó eszköz az antikrisztusi világrend kialakítására, akár ez a leendő fenevad bélyegének alapja, akár nem, pedig számos, már évek óta létező technológiát nem is csomagoltak bele. Legalábbis, amiről tudunk.
          A másik hozzászólásodra visszautalva pedig annyit jegyeznék meg, hogy az a bizonyos “fogás”, amiről az utolsó posztban írtam, és amire Oszkár többször is reflektált, arra utal, hogy keresztényként hogyan tudom a kialakult oltott-nem oltott konfliktust az Úr szeretetében kezelni.
          Örülök, hogy itt vagy 🙂

        4. Én ezt a témát mindig is nagyon izgalmasnak találtam.Az, hogy ‘izgalmas’, nem is meríti ki kellően.Földöntúlisága tette igazán csillogóvá számomra, és a sötétség misztériuma maximálisan kiérdemelte a figyelmem.Már egészen fiatal koromra.És ekkor a ’80-as évek közepén járunk.Wwwáááá, Antirkisztus, meg a társa, a Fenevad, minden rosszasság és förtelem okozói! 🙂 Vajon tényleg ők okozzák, hogy ilyen furán, és igen, néha ennyire rosszul érzem magam a világban?Hogy a szüleim házassága romokban?Vajon a Fenevad vitte apám ágyába azt az…..khm!….idegen nőt, akivel éjszaka a saját otthonunkban ‘rajtakaptam’ nyolc-kilenc évesen?Valahogy ezek a földöntúli entitások kiépített mítoszának szellemisége felkavart, és ez a vihar tényleg a Földön túlra emelt, amely magasságból a hétköznapok problémái olybá zsugorodtak, mintha azokat játékfigurák alakítanák, és minden villanyvasút és matchbox méretű.Mint a legtöbb gyerek, én is imádtam ilyesmikkel játszani, és lassan játékvilágom részeivé emelkedtek ezek a földöntúli lények – azt hiszem, egyre inkább valóságos jelleget öltve.Saját világom kiszélesedéséhez hamarosan kapcsolódott az UFO-téma, ami valahogy a mai napig kéz a kézben jár (akár ezen a weboldalon is) az Antikrisztus Rt. ‘Végidők Jelei’ gyáraiban.

          1988-ban, 18 éves koromban, egy lány aztán kézzelfoghatóvá tette számomra ennek az egésznek a realitását.Az akkoriban éppen beszivárgó VONALKÓDOK képében.Merthogy enélkül sem eladni, sem venni nem lehet már, és ez még csak rosszabb lesz.Ezt tehát: a Fenevad bélyege!Olyan szerelmes voltam a lányba, hogy természetesen szorgalmasan bólogattam, hogy bizony, másképpen nem is lehet! 😀 Elvitt engem külföldről jött misszionáriusokhoz, akik megerősítették ezt a képet bennem, és lassan világom egy új látásmódja szökkent szárba.Az említett lány folyamatosan tűnt el az életemből, és a misszionáriusokon keresztül megismert világ, a Biblia világa pedig maradandóvá lett.

          Ennek már kb 34 éve.Éppen ezekben a napokban, 1988 januárjától számolva. 🙂 Ennyire sok év telt el, de azok az ócska hétköznapok ragaszkodtak hozzám, a világ minden tájára elkísértek mindig.Ennyi idő alatt falakká lettek kialakult világom és valóságom egykori mozgatórugói, misztikájuk eltűnt, csak egy bizonyos gondolati séma, egy valóságos tudati, elmebeli és agyi labirintus maradt utánuk.De azt nagyon korán, 20 évesen elhatároztam, hogy legalább fél szememet makacsul rajta fogom tartani, és odafigyelek az idők jeleire.Ezt később vettem észre, de világos lett utólag visszatekintve, hogy sem az időkre nem gondolhatok úgy huszonévesen, mint ahogy tizenévesen tettem.Harmincas éveimben pedig szintén nem lehet már ugyanaz a képem a világ alapjairól, mint huszonsévesen.És így tovább, ahogy teltek az évtizedek.Ahogy később aztán már nem csak félszemmel néztem rájuk, az idők jelei megmutatták magukat, és egyre szélesebb horizontot tártak fel számomra.Nyolc éve írock ide, és többé kevésbé sikerült leírnom, hogyan tekintek ma már minderre.A lényeg ugyanaz maradt, de nem tehettem meg, hogy látva a változó időket ugyanaz maradjon az a színpadi szereplő, aki ‘személyként’ jellemezi drámai karakteremet.Az idők és az idők jelei változnak, de a magamról kialakított kép meg nem?Az idők változnak, de én nem?? Azt látom, hogy sokan, akiket valamiképpen megmozdít ez a téma, vagy megmaradtak gyermekségük misztikus szintjén, vagy felnőtt korukra ebbe kell eleve belefutniuk, mert az Ige mai hirdetői változást akarnak, a változást figyelik – és a változást tényleg csak figyelik, de ők maguk változni nem akarnak, nem mernek, nem tudnak.A játék még mindig a gyermekkoruk misztérium világában folyik, és inkább menekülés a hétköznapok elől, mint az azokkal való szembenézés.Nekem nagyon szegényes képet mutatnak a jelek: az idő számomra ugyanis teljes mértékben áttevődött a hétköznapok medrébe, léptékébe, és azt látom, hogy az az idő, aminek a jeleit kerestem, most van, itt van – mindig is itt és most volt.Ezért ez a ‘volt’ VAN lett. 🙂 Ócska egy dolog, semmi misztika, semmi spirituális színezet, csak a kőkemény, éppen jelenlévő valóság.Semmi csinnadratta, semmi fanfár szó, semmi kozmikus jelenés – de a szívem már sokkal nyugodtabb.

          Itt gyárják a hétköznapokat, és a kényelmetlen munkaruha hamar koszossá válik, nagy a zaj is.Faragatlannak tűnnek a melósok is.Kemény a munka, és aki csak a szájával ismeri Istent, az ebbe a pokoli, sötét mélységeibe a szürke hétköznapoknak le sem mer jönni szívvel, igazán és tartósan – itt élni a valóság kavargó fészkes fészkébe.Itt lakik a sárkány, és itt a Sátán is mindennapos vendég.Itt jól látszik, hogy ő is összetört szívű és nagyon szomorú, megtört.Az ő sebeit is ellátják itt, mert a csatatéren a vöröskeresztesek bekötözik az ellenséget is.Itt pl. a Fenevad és Tsi. sem olyan nagy legények, mint ahogy a ‘szentek’ képzelik odafent.A háború és a lövészárkok valósága egy olyan daráló, ami egybegyúr mindannyiunkat.Ezen a szinten, ebben a sötétben, a hétköznapok valóságának szintjén egyé leszünk, egyé válik mindaz, ami sosem volt elkülönülve.Ezért nincs sem helye, sem ideje a félelemnek.Tök unalmas. 😉 :mrgreen: Ennyire mélyre egyetlen vallási értelmiségi se ereszkedjék, kerüljék a hit tudósai és arisztokratái is……..és egyáltalán: semmilyen korosztálynak sem ajánlott! 😀 Itt se Antikrisztus, se Fenevad, se Világkormány.Mindenki csak halálra unná magát.Ezért bejáratát Kerub védi lángpallossal.

        5. Kedves Thea és Oszkár!

          Nézzétek el az elmémnek, hogy szeret villogni az ismereteivel. Tisztább pillanataimban én sem agyalom ennyire túl a dolgokat.

          Pont most januárhoz 1 éve, hogy sikerült “fogást” találnom az idők jelein, vagyis a kicsinyes személyemen.
          Néhány tényt elmondok az esetről, csakhogy a történelmi világban is el lehessen helyezni a dolgot, aztán kitérek a szellemi, lelki dimenziókra.

          Egy drogrehabon dolgoztam, ami korházzá van minősítve. Nem mellesleg egy evangéliumi testvérközösség, ahol a szakmaiság mellett az élő hittel igyekeznek a függőségeikből megszabadítani az embereket. És a történtektől függetlenül a mai napig szeretném azt hinni, hogy az élő Isten munkálkodik ott. Minden téren úgy éreztem, hogy a helyemen vagyok. Tudtam, hogy gondok lesznek az oltással, de a jelek bíztatóak voltak. Ám egyszer csak olyan pálfordulást vett az intézet vezetősége, ami nagyon meglepett. Krisztus és a szeretet nevében kényszeríteni a bentlakókat és az alkalmazottakat, hogy oltsanak… Sokkoló volt, pedig akkor még nagyon messze voltunk a hivatalosan kötelezővé tételtől. Leoltottak mindenkit januárban, majd 1 hónappal később katonai jelenlétben másodszor is mindenkit, csak ketten-hárman álltunk ellen. A második kör után furcsa betegségszag terjengett, persze lehet túl kombinálom ezt a spreading/szórás dolgot, de annyira lebetegedtem, hogy az utolsó napokban több hetes láz, gyengeség, után 1 hétig infúziózni kellett. Rengeteg orvos vizsgált az infektológián, volt idegrendszeri szövődmény, szívbelhártya vizesedés, tüdőgyulladás tünet, hasogató fejfájás, folyamatos 39 fokos láz, amit lázcsillapító sem vitt le. Végülis Q-lázt állapítottak meg, amit egy baktérium okozott. Szerintem pedig annyira ki volt ütve az immunrendszerem, hogy bármi lehetett. Csomókba hullott ki a hajam, és sokszor nem voltam teljesen eszméletemnél. Áprilisban 1 hónap táppénz után, mikor visszamentem a vezető lelkész gyakorlatilag azonnali hatállyal kirúgott, mert nem oltattam, úgyhogy 2 gyermeket nevelünk a párommal és egyedüli kenyér kereső vagyok.

          Az egyik este, amikor furcsa ritmikus zsibbadást éreztem a szívemben, hajnal 1 felé nagyon magas láznál, tisztaerőmből imádkoztam Jézushoz, és a helyzeten az áttörést vagyis a “fogást” az jelentette, hogy szívem legmélyéből hálát adtam ezért a szenvedésért, és ez tényleg őszinte hála volt. Valahogy így szólt: “Uram nem tudom miért történik ez velem, de hiszem, hogy mindent okkal és céllal teszel velünk. Tisztaszívemből, hálás vagyok ezért a tapasztalatért, köszönöm ezt az ajándékot, hogy ezzel is közelebb kerülhetek hozzád.” Ehhez hasonlót mantráztam míg végül sikerült álomba merülnöm. Végre nyugodt édes álom volt:)
          Hajnalban magamhoz tértem. Olyan hatalmas szeretet öntött el, mint még soha. Hálás voltam mindenért. Nem voltak többé kérdések, csak 1 válasz, de az sem szavakba önthető. Sírtam, zokogtam, hogy lehettem ennyire gonosz egész életemben, hogy soha egyetlen pillanatig nem szerettem senkit, minden cselekedetem, minden gondolatom, minden szavam önző volt. Rólam szólt, amikor hajléktalanoknak segítettem, vagy Istenről beszéltem csak a saját dicsfényemben akartam úszkálni (egyébként most ezekkel az írásokkal is öntömjénezek). Lemondásról, evangéliumról, önátadásról, szentségről beszéltem, de csakis rólam szólt az egész…
          Nem volt olyan kérdés, hogy oltott vagy oltatlan. Annyira érdektelenek és abban az állapotomban szinte kiábrándítóan nevetségesek voltak ezek a világi dolgok, hogy mérhetetlen szomorúságot éreztem, mire pazaroltam el az egész életem. Próbáltam visszapörgetni az eseményeket, s olyan 2-3 éves korom környékén, mertem kijelenteni, hogy talán volt néhány őszinte cselekedetem, ami hátsószándék nélküli volt. Mellettem volt a párom, ő is fölébredt és sírva kértem bocsánatot, hogy soha egyetlen percig sem szerettem őszintén, se őt se senkit, soha egyetlen embert sem szerettem őszintén. Ez akkor tapasztalati valóság volt és tudtam, hogy olyan tudat állapotban vagyok, amit a Biblia színről-színre látásnak ír le. Tudtam, hogy ki fogok esni ebből az állapotból. Tudtam, hogy meg kell próbálni minél több mindenre emlékezni, hogy később erőt meríthessek vagy meríthessen bárki a megélt igazságokból. Ebben a hatalmas szeretetben nem féltem semmitől.
          Egyébként 3 hete nagyon szenvedtem ettől a betegségtől és fizikailag talán azon az éjszakán voltam a legrosszabbul, de ez a tapasztalás minden fájdalmam megszüntette. Rosszul voltam, de már nem éreztem elviselhetetlennek az állapotom, nem mintha fájdalomcsillapítót szednék, mert volt fájdalom, de megkönnyebbültem, megbékéltem, nagyon elégedett és boldog voltam:)
          Tudtam, hogy még nem halok meg, bár párom szerint haldokoltam, ő már 2 ember haláltusáját végig kísérte és szerinte pontosan olyan voltam, mint aki elkészült a távozásra és megbékélt. Erre emlékezett, amit mondtam akkor: “Krisztus többet szenvedett mindenkinél, a mi szenvedésünk nem ér fel az Övéhez. Minden rendben van, nincs mitől félnünk. Ő már véd minket.”
          Foszlányok maradtak a feladatomról, hogy szolgálhatnám jobban Krisztust? Hogy érezhetném, mindig azt amit Most(mármint akkor)? Leakartam írni a gondolataimat, de nagyon gyenge voltam. Egy pár szót azért sikerült papírra vetni:” Elvékonyodott a határ a valóság és a káprázat között. Az egyetlen valóság Krisztus/Isten és az Ő akaratának teljesítése. Szeretem a covidot, megmentette az életem, minél hamarabb megszeretnék keresztelkedni.”

          Reggelre egyre jobban múlt ez a tudat. Talán másnap hívtam ki a mentőket, addig ugyanis nem akartam, hogy karantén alá tegyék a többieket és úgy általában is tartottam az ellátó rendszertől, mert akkor és most is az a véleményem, hogy a lélegeztető gépes protokoll öli meg az embereket valójában. Más választásom már nem volt, segítségre volt szükségem. Egyébként minden covid tesztem negatív lett, ezért felvettek a kórházba, és hálás vagyok nekik, mert ha nem infúzióztatnak meghalok kiszáradásban.

          Azóta újra visszakötöztem magam a székhez és abban bizonyos félhomályos barlangban újra elmerültem az árnyjátékokban, és tükör által homályosan tapasztalom a világot, de a hitem és a reményem megvan, hogy fogok úgy érezni, úgy létezni, mint azon a hajnalon. És Krisztusban leszek, Ő énbennem és soha többé nem kell elválnom Tőle.

          Ha abban a tudat állapotban lennék, nem írnék ide egyetlen szót sem, még csak nem is olvasnám, ezt a honlapot. Annyira súlytalanok ott, az ami itt meghatározó az életünkben. Ott ezek a kérdések nem léteznek, az angyalok nem értik, nem is érthetik a mi problémáinkat. Ott a mennyeknek országában minden feloldódik a szeretetben és békében. Persze rajtunk is, de főleg a kegyelmen múlik, hogy az Ott Itt legyen. Sajnos a jelen tudatosságommal, még a fentiekben leírt tapasztalat is csak egy önfényezés az egomnak, de bocsássunk meg magunknak és mindenkinek, mert nem tudjuk mit cselekszünk.

        6. Kedves Lenny!
          Köszönöm, hogy mindezt ilyen őszintén leírtad. Én biztos vagyok benne, hogy azon a bizonyos napon téged is tárt karokkal vár majd az Úr és azt mondja, hogy “Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe”, a vélt vagy valós önfényezéssel és mindennel együtt.
          Szerintem egyébként minden tudatállapotban jó írni, ha van mit mondanod. Jézus biztos, hogy mindig a megfelelő tudatállapotban volt és Ő sem maradt csendben, csak akkor, amikor az volt a tökéletes kommunikáció. Mindennek megvan a maga ideje. A beszédnek és a hallgatásnak is. 🙂

        7. Kedves Lenny, sok erőt kívánok neked mindennapjaidhoz!Köszönöm ezt az élményt.Nem fájt, hogy kihagytad belőle a Fenevad bélyegét? 🙂 Semmi Világkormány?Orwell forog a sírjában. 😀 Meg az Antikrisztus is.Hogy tudtál írni úgy a világról, hogy ezeket kihagyod? “Mi ez?!Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?” https://www.youtube.com/watch?v=__dY_EWm-j4 Fura.Tényleg lehet úgy ábrázolni ilyen hosszan a valóságot, hogy valaki még csak utalást sem tesz egy kis összeesküvésre sem?Semmi globális gyógyszeripari diktatúra???Nahát!Ilyenkor szokták megkérdezni: iszol te rendesen? 🙂 Én most akkor bepótolom helyetted is! :mrgreen: De így legalább maradt hely hozzászólásodban a ‘Platón barlangja’ utalásra, ami részedről érdekes megközelítése volt annak a fiktív történetnek.Előbb azt is írtad, még fentebb,10 év kell egy generáció átprogramozásához.Hát, visszatekintve az előző évre, azt látom, hogy megy ez gyorsabban is… És van, aki már sok-sok éve ezt a programnyelvezetet futtatja rendre visszatérően.Te meg itt kizökkensz belőle. 😉 🙂

        8. Kedves Pelikán elvtárs ön is tudja az a gyanús, ami nem gyanús… 😉

          Nem zökkentem ki az apokaliptikus monológomból sem:), csak több programnyelvet ismerek. Ezek a kód szavak mankók a Bibliában, aki meggyógyult és már tud járni leteszi őket. Én szeretek szökdécselni a mankóimon is, bár látom Oszkár te szaladni szeretnél és ez így is van jól.
          Sokan sokfélén közelítjük az Igét, egyszerre több tudati állapot is lehet igaz, a kis mohikán gyermeké, az angol professzoré, a tibeti megvilágosodott szentté, a brazil kocsmárosé, vagy az indonéz kurtizáné is. A lényeg, hogy azon a napon megállunk-e Krisztus előtt, a szívünk tisztaságát senki nem látja, még mi magunk sem, csak és kizárólag Isten. Ez számít csak kik vagyunk ott legbelül… misztérium itt minden, boldog aki nem érti, de éli:)

        9. Lenny, ez egy baráti megközelítés. Örülök, hogy ismered ezt a filmet! 🙂 Szinte minden egyes jelenete nagyító alá teszi azt, amit egyébként csak nagyon kevesen vennénk észre: minden pillanat egy örvénylés, úgy tűnik.Bacsó Péter szintű művészek kevesen járnak köztünk, különben elég fura hely lenne ez a világ.Ő kiszállt a barlangból, és a Tanú sokáig tiltó listára is került.Az ilyen művészek szavainak letiltására mindig ott van egy éppen futó programnyelv, ami egyidős azzal, mióta csak méri az ember az időt, és keresi annak jeleit.A pillanat örvénylését, mely valójában az örökkévalóságot foglalja magába, egy Bacsó Péter kell legyen az ember, hogy szemléltetni tudja.Amikor az ügyvéd kér halálbüntetést ügyfelére, amikor a halálra ítélt együtt keresi hóhérját a börtönőrrel, amikor Bástya elvtárs kiakad, hogy őt már meg sem akarják gyilkolni… stb. 🙂 A pillanat, amit megélünk, szintén pont ilyen kavargó, csak a bennünk élő Bacsó Péterre folyamatosan rászabadul féltve őrzött személyünk önvédelmi programnyelvezete.Ki ül be saját mozijába, hogy megnézze élete egyetlen pillanatát?Ki hajlandó egyáltalán észrevenni, hogy éppen itt van ez a pillanat?Még csak észre sem vesszük, hogy lélegzünk éppen, hogy dobban a szívünk, azt, hogy egy teljes, maradéktalan pillanat részesei vagyunk teljesen, mert annyiféle programnyelvezetet használunk, hogy azok minden neuronunkat lefoglalják – anyagi természetünk így hát nem is lehet a teljesség része.A teljességé, ami éppen ennek a pillanatnak is ajándéka.Hogy mióta ezt olvasod, kb 5000 kilométert tettünk meg közben a Földdel együtt keringve, és világokat járunk be egyetlen pillanat alatt a Föld forgását is tekintve.Emberek sokasága születik és hal meg, házasságok jönnek létre és mennek tönkre, csillagok robbannak fel és alakulnak ki, a szomszédunk álmodik földöntúlit egy karnyújtásra tőlünk a falon túl, valaki olvas egy könyvet most is, és nem a betűket, meg a sorokat látja, hanem egy kerek, egész világ tárul fel előtte, ahol csillagok születnek, emberek élnek meg drámákat, olvasnak, könyveket bámulva más világokra nyíló ablakokat…….és mindez egyetlen valóság, ebben a pillanatban.De mi inkább művi programnyelvezeteket futtatunk, és ezek cikáznak bennünk, holott maga a valóság történések végtelenjeinek csodája.Látod, jelen pillanatunk maradéktalanul apokaliptikus, hogy a te előbbi szóhasználatoddal éljek.Nem kell hozzá vakcina, hogy szuperképességünk fejlődjön ki, mint ahogy viccesen utaltál is erre, hiszen eleve mindannyiunk sajátja az a szuperképesség, hogy együtt keringünk a Földdel a Nap körül. 🙂 Mik az idők legbiztosabb jelei?Hogy lélegzünk és dobog a szívünk.Ugyanez mindannyiunk szuperképessége is.Valójában napi rendszerességgel többször nézünk az óránkra, minthogy ez hálás szívvel eszünkbe jusson.Most már sokunk jobban ismeri a háttérhatalom mesterkedéseit, mint azt a pillanatot, amit éppen megél(hetne), vagyis ami hozzá mindennél közelebb van.

        10. Lenny, írtad, hogy drogrehabilitáción dolgozol.Kíváncsi lennék, hogy hány olyan drogossal találkoztál már, aki a háttérhatalom, a Világkormány vagy a világméretű összeesküvések frusztrációja okozta lelki zavarok miatt nyúlt a szerekhez.Szerintem egy sincs ilyen.Olyan esetbe már belefutottam, hogy valaki azért ivott, mert az apja cipőárus, de ilyen is csak a Rém rendes családban volt. 🙂 De valaha találkozott-e valaki is olyan személlyel, aki azért kábszerezett, mert a háttérhatalomról szóló hírek miatt lelkiválságba került?Nem hiszem, mert senkinek sem ez a valós problémája.És mivel lehet kihozni a droghasználókat ebből az állapotukból?Azzal, hogy felvilágosítást kapnak a Fenevad bélyegéről, vagy arról, hogy működik a világon egy globális méretű gyógyszeripari diktatúra?Nem hiszem, mert ezek az esetleges ismeretek senki számára sem jelentenek megoldást a valós problémáira.Főleg azoknak, akik függővé váltak szerektől, válságuk sokkal mélyebb annál, minthogy efféle felszínes tartalom megérinthetné fájdalmuk mélységeit.Esélytelen, hogy valakinek a rejtett meghasonlásait az ilyesmi feltárhatná, egy valódi benső munka helyett.Ugyanis pótcselekvést nem lehet pótcselekvéssel megoldani.Különben csak alig lenne lelkibeteg ember, hiszen már a csapból is az összeesküvések híradása folyik.Ami, úgy tűnik, inkább csak olaj a tűzre.

        11. Kedves Oszkár!

          Általános iskolás lehettem, amikor először láttam a filmet. Akkor egy vicces filmként tekintettem rá, de valahogy bele égtek a tudatomba azok a képkockák. Aztán gimiben amikor nyiladozott az értelmem és kerestem a nagy összefüggéseket, valahogy eszembe jutott és direkt megkerestem a filmet, ekkor már éreztem és elkezdtem érteni a mélységeit. Végül egyetemen már jelenetenként elemezve néztem és sokkoló volt felfogni, hogy ez most van. Ez az életünk, ez a film pontosan arról beszél, ami most történik. De ez mindig is történik, ezt történt a múltban és ez fog történni a jövőben. Amíg a történeti ember létezik, nincs új a nap alatt. Gyönyörű, ahogy az evangéliumi egyszerűségében, de ennek tudatában nem lévő kisember a mindenkori zsarnok hatalmat “kijátsza”. Pelikán az abszolút zen mester, aki nincs tisztában megvilágosodottságának. Ennek a dinamizmusa, ahogy a “két erő összecsap”, a humor zseniális nyelvezetével közvetítve, transzcendens élményt nyújt… És közbe szétnevetjük magunkat:)
          Szóval szerintem is zseniális film.

          A pillanat, már megint az a fránya pillanat…Látom minden áron szabotálni akarod, a világot elpusztító, mindent felemésztő háttérhatalommal való szembenállás narratíváját. Rá kényszeríted szegény forradalmár lelkem, hogy megérkezzek végre ide, ahol mindig is voltam/voltunk, mindig is leszek/leszünk, és soha el sem mentem/mentünk. Hogy belépjünk ide, és végre ne szenvedjünk, ne harcoljunk senki ellen, ne akarjuk megváltani a világot senkit, de még csak igazságot se követeljünk. Ez nem szép dolog, szinte reflektálni sem lehet egy ilyen gondolatmenetre, nincs mibe belekötni, hisz az örökké valóból fakad és oda tér vissza…

          Egyébként ez film jutott eszembe , amikor olvastam, amiket írtál:
          https://port.hu/adatlap/film/tv/1-1/movie-99858

          Az 1 könyv, ami tartalmazza a föld 1 másodpercét, minden adatot, hányhan haltak meg/ hányan születtek (kik, hol és hogyan) szívrohamban, az adott pillanatban, hányan csókolóztak először, látták a meg kedvesüket a szeretőjével, lett meg életük első biciklije, kóstoltak először fagyit, minden-minden. De főleg inkább statisztikai jellegű adatok. És aki elolvassa ezt a könyvet, azzal valami különös történik, de hogy mi nézzétek meg a filmet és kiderül:)…

          A rehabon már csak dolgoztam, mint ahogy írtam áprilisban páros lábbal rúgtak ki:) Szörnyű antiszociális magatartásom miatt, és mivel ez továbbra is fenn áll a szociális szférából teljesen kiszorultam. Jelenleg ácskodom, hogy már csak azért is Biblikus vonalon maradjak:)
          Nagyon sokat elmélkedtem a függőség mibenlétén. Jelenlegi megértésem a témával kapcsolatban, az hogy a az emberi létezés, egyik alapfundamentuma a függőség. Abban pillanatban, hogy megszületünk erre a világra, és beszívjuk az első szippantást függőségbe kerülünk a levegővel, és amíg ki nem leheljük a lelkünk nem szűnik meg ez a függőség. Függünk az ételtől, a víztől, a napfénytől, a szeretteink létezésétől vagy elvesztésétől. Minden-minden függőség a testi létezés során.
          Akkor miért van az, hogy az egyik függőség rossz a másik jó? Ugyanúgy belehalhatunk a heroin és a levegő hiányába is, de a lélegeztető géppel is lehet embert ölni, míg a morfiummal csillapítani egy műtéti fájdalmat. Minden lehet jó és rossz is, az a kérdés közelebb visz-e Istenhez vagy eltávolít tőle. Végső soron minden felsorolt Jó vagy Gonosz függőség lelkünkben egyetlen hatalmas tátongó űrt akar betölteni. A szeretet hiányt, mert Szeretet az Isten, ahogy János mondja. Vagyis a drogosok, mohóbban vágyják bármelyikünknél az Istent, csak rosszul választották meg a pótszer tárgyát, és sokan mikor kiváltják a szerhasználatot az Evangélium olvasásával, ha beengedik a szívükbe kiváltja a drogok szerepét. Hisz az legtisztább szer az Ige:)
          Minden vágyunk legbelsőbb elemi mozgató rugója az Isten-vágy, Istennel való találkozásunk olthatatlan vágya, akár tudatában vagyunk akár nem. Igaz Istentől való külön lét nem létezik, soha nem is szűnhet meg, még csak szünetelni sem tud, hisz akkor nem léteznénk. Ezért nincs a Nincs, ez is egy misztérium…
          Ahogy haladunk utunkon (pedig nyilván el se mentünk) és engedjük a kegyelem munkáját, szépen lassan rádöbbenünk, hogy nincs szükségünk pótszerekre, és amíg fizikai testben élünk is csak a legtisztábbakat próbáljuk beengedni, majd mikor az időnk végére érünk azokat is elengedjük…:)))

        12. Kedves Lenny, írtam neked egy verset.

          Lennynek Oszkártól – varázslat gyógyító költemény:

          Hallelúja, minden Szentnek!
          Megyek a hidegben, de nem bánom,
          Mert most már Te vagy csak a barátom.
          Fú’ a szél és a hó, hahó,
          Veled lenny olyan jó,
          De jó, de jó, de jó!
          There’s snow on the mountains, and fog in the street;
          Flickering candles in the room. Hear the churchbell ring.
          See the children playing. I fell the pure delight,
          And the snow is falling, taking me away.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Reflecting the sound of my heart; it’s my taste of freedom.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Don’t try to tear me apart; cold winter dreams
          Find myself in peace, warm from underneath.
          Wish you would be here in this magic scene.
          I’ve escaped from reality, dancing in the snow.
          Cold, blue sky gives me the innocence I need.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Freezing the heat in my heart; it’s my taste of freedom.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Chill me and tear me apart; cold winter dreams.
          The world seemed so clear, like a wonderful diamond,
          Can’t imagine there’s meaness. Can’t imagine one lie
          But when I’m dead and gone and snow’s pouring down,
          I’m burried and covered, peaceful under millions of stars.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Reflecting the sound of my heart; it’s my taste of freedom.
          Cold winter nights, cold winter dreams,
          Don’t try to tear me apart; cold winter dreams

          És írtam neked egy dalt is, kedves Lenny!Így szertném megköszönni fegyelmességed minden rezdülését!

          https://www.youtube.com/watch?v=6S4Nd0iH1l0

        13. Kedves Oszkár!

          Nagyon megleptek a versek, köszönöm. Nehezen is reagálom le, azt se tudom fiú vagyok-e vagy fiú.
          És hogy visszautaztál az időben és elkészítetted azt a kis felvételt…

          Elárulom, az egyik oka hogy billentyűt ragadtam és írtam erre az online platformra, az egyik kommented volt, melyben az írtad, hogy évek óta magaddal beszélgetsz itt, hát gondoltam legyen itt még egy magad:)

        14. A neved mintha egy igen lényegretörő és félreérthetetlen üzenet lenne Hamlet királyfi számára: Lenny! 🙂 Jó nick választás.Nem baj, ha nem tudod eldönteni, hogy fiú vagy-e vagy fiú, mindegy, mert én humorban nem ismerek tréfát.Verselésben sem.Látod, dalszerzésben sem.Simán írock bármikor egy Elvis Presley nótát, ha már az év ugyanazon napján születtünk.Vagy David Bowie számot is írhatnék, mert vele is az év ugyanazon napján születtem.Szintén, Stephen Hawkinggal.Valószínűleg ezért értettem meg egy csapásra annak az elvét, hogy a fekete lyukak sem nyelnek el örökre semmit – ‘párolognak’.Igaz, ennek a folyamatnak a matematikáját, ‘Hawking-sugárzás’, 1000 év alatt sem tudnám utolérni.Azt még egy nála is jobb matematikus, Roger Penrose dolgozta ki.Szóval, ha nem is azonos évben, de ugyanazon a napon születtem Hawking mesterrel, aki viszont nem csak napra, de évre pontosan 300 évvel később született, mint ahogy a nagy gravitációs mester, Galileo Galilei meghalt.És Hawking azon a napon halt meg, ami a minden gravitációs és fekete lyuk guruk születésnapja, Albert Einstené. 🙂 Észbontó.

          Egyébként, eredeti szakmámra nézvést én is ács vagyok.Szép szakma, ugye?Habár én már jó régóta nem ácsként dolgozom.Biztos vagyok benne, hogy neked is tetszik. 🙂 “A kő, amit az építők megvetettek, az lett a szeglet fejévé.” Na, ezek az építők egészen biztosan nem ácsok voltak.Hanem kőművesek.Ahogy az előbbi idézet utal is erre.És a kőműves építők azért is üldözték Jézust, azért vetették meg, ‘dobták el’, és azért nem ismerték fel benne a ‘valódi építőt’, mert a kőművesek holt anyaggal dolgoznak, az ácsok pedig nem. 😉 Ez olyan, mint amikor mindenki Bélát vár, de az Józsi lesz. :mrgreen: Hiszen még József is ács volt, körűle meg csupa-csupa kőmíjes. “Béláim, gondolkodjunk!” Nem akarock semmi rosszat mondai a kőművesekere.De ők…..nem ácsok.Nagyon nem.(Mára már sokkal kiegyenlítettebb a viszony köztük, látom az építkezésken.) De régebben így mondtuk, joggal: egy kis malter, egy kis mész, kőművesnek nem kell ész. 🙂 Ha szélesebb horizontból nézünk erre a kőműves – ács (v)iszonyra, ezt látjuk Káin és Ábel történeténél is.Ézsau és Jákobnál szintén.Valahol van is egy idevágó bibliai édézet, amit szó szerint sajnos nem tudok ide citálni: a gonosz mindig üldözi a rosszat.És a történet ott teljesedik ki, ahol végződik is, és ahol természetesen kezdődött: Jézus.Az ács.Aki kőműves építők között mozogva élő, de legalábbis szerves anyaggal dolgozott – élő, mert az ember volt az Ő igazi munkaanyaga.Kétkezi munkájában is szimbólumként megjelent az élet, míg a körülötte lévő építő kőművesek (már egy ideje szabadkőművesek, de Jézusnak az illuminátusokkal volt dolga – illetve, fordítva, nekik volt dolguk Jézussal) csupa holt dolgokkal, kövekkel dolgoztak.Nem is ismerték fel, amikor az élő szegletkő megjelent.Jézus minden egyes mozdulata a gyaluval vagy a fűrésszel, az Önmagán való munka volt.Mint holmi egymással párhuzamban futó ikeruniverzumokban: a fa megmunkálása, az emberekkel való dolga és Önmaga építése. 1
          “Romboljátok le ezt a templomot, és én három nap alatt felépítem!”

          A film, amit ajánlottál, nagyon jó volt, köszi!

        15. Lenny, nem tudom, a környéken vagy-e még, de reflektálok most bővebben a filmmel (Stanislaw Lem novellája alapján) kapcsolatban, amit ajánlottál.Először is, van egy nagy különbség aközött, amit fentebb írtam, és a film alapvetése között.Ezt kétféle módon tudnám kifejteni, most csak az egyiknél maradok.De az eltérés a hozzászólásom lényege és film lényege között mindenképpen adott.Persze, nem feltétlenül ragaszkodom ehhez a különbségtételhez, de megpróbálok nem túlhosszan írni, és egyébként is: nem véletlen, hogy ez a film jutott mondanivalómról eszedbe, van azért hasonlóság – ha nem még ennél is több, esetleg.Na.De én a pillanatról tettem megjegyzéseket.Ahogy viccesen meg is jegyezted aztán: ‘már megint az a fránya pillanat.’ 🙂 Igen.A pillanat.A fránya.A film pedig nem a pillanatot tűzi lándzsahegyre, hanem az idő (hiszen az Idők Jelein írogatunk, a téma itt nagyon is aktuális, csak észre kellene végre venni itt is, hogy az eszméletlen divathóborttá lett háttérhatalmi összeesküvések felőli megközelítés nem igazán jelzése az időnek, mert teljesen elszakít az alapoktól: attól, hogy szemügyre vegyük, mit is rejthet magában az adott weboldal címe és kulcsszava – idő.És nem bezárva az előbb megnyitott zárójelemet, kénytelen vagyok újra kezdeni mondatomat, elnézést ezért az unortodox irodalmi húzásért! 🙂 Szóval……A film nem a pillanatot tűzi lándzsahegyre, hanem az idő egy teljesen másfajta megjelenési formáját, a percet.(Ha jól értettem a filmet, egy percről van szó, nem pedig egy másodpercről, ahogy fentebb megjegyezted – habár, lényegében ez mindegy is.) És tényleg: a perc, de akár a másodperc is az idő egyfajta megjelenési formája, amíg a pillanat semennyire sem megjelenési formája az időnek, (mégis maradéktalanul fejezi ki azt).Ez a különbség a kettő között.A film témája és fenti hozzászólásom lényege közötti különbség.(Mielőtt esetleg az egyezéseket is megnéznénk.) A perc az idő egyfajta megjelenési formája, de a pillanat más.A pillanatban nem jelenik meg az idő, sőt ellenkezőleg: a pillanat az időtlenség megfejelnési formája, és aki a pillanatot ‘látja’ (habár a pillanat minden érzéket meghaladó), az az örökkévalóságot szemléli.A perc hatvan másodperc múlva elmúlik.A perc tanításának ez a lényege.A pillanat viszont maradéktalanul átszeli a teljes mindenséget.

          Már régóta nem ácsként dolgozom, hanem rendezvényszervező (is) vagyok.Egy hagyományőrző társaság rendezvényeit csinálom.Mint ilyen, idős emberekkel vagyok körülvéve, akik két lábon járó hirdetőoszlopai a múltnak, és akiknek az emlékezete tökéletes filmmúzeum.Több, mint 20 éve kezdtem őket megismerni.Ez egy folyamat (volt).Ennyi idő alatt, bő két évtized alatt sok-sok minden történt.Már ismeretségünk elején is többségük bőven meghaladta ötvenedik életévét.Volt, aki a hatvanat is, hetvenet is.Jó páran közben el is távoztak világunkból, úgy is mondhatnám, a perc, a percek világából.Akik még itt vannak, a perc hatalma alá vettetve és görnyedve e hatalom alatt, a szemem láttára öregedtek meg.Ez egy széleskörű baráti társaság, és ha mindenkivel ugyan nem is kerültem közelebbi, barátibb kapcsolatba, mindannyiukon látom a telő idő súlyát.És ez mélyen kezd változtatni bennem dolgokat.Ugye, az óceánok felszíne változik inkább könnyen csak, a mély az sokkal állandóbb.A fenti jelenség mélységeimet érinti.Egyre inkább fontossá válik,hogyan szólok hozzájuk, hogyan nézek a szemükbe, és amikor ebben-abban segítséget kérnek, mert már igencsak öregek (van közöttük kilencven feletti is), mik az első gondolataim.Hogy megéljem a pillanatot velük.Velük, akik több, mint 20 év alatt hozzám, néhányan pedig egyenesen telibe a szívemhez nőttek.Hagyományőrző társaságunk névadója különben is egy olyan alak (volt), aki mestere és művésze volt a pillanat megragadásának.Olyan módon, ami nem csak Európában kimagasló.Ő olyan formában volt képes megélni a pillanatot, hogy ajándékként tovább is tudta adni annak lényegét sokaknak.Ezek a bizonyos ‘sokak’ már egyre kevesebbek, ahogy egyre fogyatkozó számukra utaltam is az előbb.Még lényeges az, hogy senki sem élheti meg / át a pillanat lényegét senki helyett.Sokat tudnék még erről írni, de már megint túl terjedelmes lettem. 🙂 Játszok az időmmel és mások idejével.Pedig luxus dolog az idővel játszani.Minél inkább fecséreljük háttérhatalmi összeesküvések tanulmányozására is (“képmutatók: az összeesküvéseket meg tudjátok ítélni, de az idők jeleit nem tudjátok?”), annál inkább megragad minket az elmúlás.A Sas-ként ragad meg, ahogy erről don Juan Matus beszélni is szokott… Zárásként, mondanivalóm lényegeként, összegzéseként álljon itt egy vers, amit már nem először osztok meg itt az Idők Jelein.Kibédy Ervin saját versét olvassa fel az idő múlásáról, és a pillanat örökéről: Ahogy a napok rövidülnek
          https://www.youtube.com/watch?v=a_xWBIPpZ7Y

        16. Kedves Oszkár nem tűntem el, csak lefáradok és nincs agykapacitásom, emelkedettebb hangvételű írásokhoz:)

          Sok gondolat megmoccant a fejemben szavaid nyomán. Nem biztos, hogy szofisztikált választ tudnék adni, az előző kommentjeid minden gondolatmenetére. Most talán inkább érintőlég reagálnék, néhányra.

          Az ács-kőműves dinamikára én is felfigyeltem. Biztos nem véletlen, hogy Jézus ács volt. Az is érdekes, hogy a kőműves mestereknek miért volt annyi titka, miért voltak olyan hierarchikusan szervezve céhek, miért akarnak mindig szabadok lenni?:) Az ácsok meg csak úgy, nos ők ácsok és kész. Semmi misztika. Ketten – hárman összegyűlnek és építenek egy templomot vagy egy hajót, és pont. Ja és még csak a derékszögüket sem akarják rátenni egyetlen Bibliára sem.

          Az 1 film nem érinti azokat a mélységeket, amire Te érzékenyíted ezen olvasóközönség tudatát. Inkább csak úgy asszociáltam rá, és egy érdekes gondolatkísérlet Lem-től.

          Viszont most még egyszer és utoljára visszakanyarodnék, a cikk témájára és a honlap minden írására is. Így talán nem lesz off-topik a bejegyzésem, bár ezidáig még nem moderáltak.
          Kulcsszavak legyenek az összeesküvés, a függőség és a megváltás.

          Abból indulok ki amit korábban írtál, hogy mindig is különös izgalommal töltött el figyelni az Idők Jeleit. A vonalkódot említetted. Az összeesküvés elméletek pszichológiájáról talán érdemes annyit megemlíteni, hogy hasonló addikciót válthatnak ki, mint bármely másik függőséget okozó szer. Adrenalin áramlik a vérbe, fokozódó vérnyomás, dopamin szabadul fel az agyban, öröm érzet mikor “megfejtünk” valamit. Hasonló egy Agata Kriszti regényhez: Ki a gyilkos? Izgalmas, feszült, szövevényes, mint egy pletyka. Az emberi elme sokszor hajlamosabb a bonyolultabb magyarázatot elhinni, mint az egyszerűbbet, mert akkor szárnyalhat. Szóval ilyen egy összeesküvés elmélet is: izgalom, ármány, bonyolultság, de a lényeg Én vagyok a főszereplő, a zseniális Sherlock, akin nem lehet kifogni, megfejt mindent hihetetlen éles elméjével… Én-Én tudom ki a gyilkos, tudom ki mozgatja a háttérből a történelem szálait, és pontosan tudom mi fog történni a világpolitika színterén. Ezekért a működésekért ne kárhoztassuk magunkat, ilyen az elme, az a lényeg ne az agyunk játszon velünk, hanem élvezzük a játékot, de ha elég volt szálljunk ki.
          Egy szövevényes gyilkosság lehet 100% igaz és minden elem fikció is, egy háttérhatalmi összeesküvés elmélet, akár ezen az oldalon lehet 100%-ban igaz, de lehet minden felvetése téveszme is. Nem ez a lényeg, hanem hogy közelebb visz Istenhez vagy eltávolít. Félelmet generál, tudás hatalmi szomjunkat csillapítja vagy megnyugtat minket, hogy közel már a béke és megszűnik a kollektív szenvedés, szeretet van-e a szívünkben, mikor ilyenekkel fogalakozunk. Hogy épp melyik-melyik és milyen arányban ez személyiségünktől, életkorunktól, aktuális világszemléletünktől függ és folyamatosam változhat is.
          Talán volt időszakom, amikor betegesen rápörögtem ezekre az elméletekre, aztán egyáltalán nem foglalkoztam ilyen témákkal, nem is tudom, talán egyszer végleg elengedem őket, de még most játszanék egy kicsit velük…:)

          A francia forradalom óta, ha elolvassuk a nagy világégések kibontakozását, lefolyását és az utánuk bekövetkező radikális társadalmi átalakulásokat, egy érdekes ívet figyelhetünk meg a történelemben. Vegyük Robespier-éket, meg Dantont és a társaikat, ők kölcsönösen legiotinozgatták egymást a forradalom évei alatt (tették mindezt a testvériség, szabadság egyenlőség (tév)eszmélyében), és folyamatos hatalmi átrendeződés volt, amíg fel nem emelkedett egy kemény kezű diktátor, aki (masszív propagandával létrehozott pátosz lengett körbe) “rendet” tett. Ordo ab Chao vagy kicsit mai nyelven tézis-antitézis=szintézis. Ugye járt Egyiptomban elhozta a Rosetti-köveket és felélesztette a hermetikát, vagyis egy szellemi gólemet gyúrt inkább belőle. Először a rációt mindennek fölé helyezték, enciklopédiák megjelenése, elűzték a papokat, bezárták a rendházakat. Majd pár év elteltével mégis csak kinyilatkoztatták, hogy a lélek hallhatatlan és bevezették a Legfelsőbb lény imádatát és ezt az eszmét egész Európában el akarták terjeszteni, a tradicionális uralkodó dinasztiák megdöntésével, akkor még nem jött össze…
          Vegyünk egy másik példát a Divide et Impera gyakorlatra. Generálj egy nagy gazdasági válságot, tedd meg a szegénység felelőssé-ért egy gyűlölt kisebbséget. Akik pénzt halmoznak és amúgy is hülye pajeszük van. Mélyítsd el ezt az ellentétet pár év alatt az elviselhetetlenségig. Majd a katarzis tetőpontján legyen egy 180 fokos fordulat, és az addig gyűlöltnek beállított kisebbséget, hirtelen kezd el védeni, óvni. Ennek ürügyén több ezer éve békésen élő népeket üldözz el otthonukból, hozz létre egy mesterséges államot és hasson ez az egész a világ legtermészetesebb dolgának.
          Pontosan ezt a forgatókönyvet látom megvalósulni az oltott-oltatlan dinamikában is.
          Először jól megkínozzák a mesterségesen létrehozott kisebbséget, majd egy pálfordulás jön a náci-zsidó analógiára egy egészségügyi ellátó rendszer( politikusok, rendvédelmi szervek, állam, meg ilyesmik)-oltatlan viszony rendszerben. És akkor jön el a nagy világmegváltó és hozza el a kérész életű ál-világbékét, de szerintem tényleg nagyon meggyőző lesz. Észnél kell lenni. A fent említett ív egybe cseng a Jelenések könyvével.

          A megoldást, a megváltást Thea egyik gondolatában látom én is. Kis őszinte keresztény közösségekben, mint az őskeresztény egyházak. Talán csak 2-3 család max 12 fő, de olyan mélységekben lesz lehetőség az evangélium megélésére, mint talán még soha, mert nem marad semmi más értéke ezeknek az embereknek az igazság szeretetén kívül, de nem is lesz szükségük másra, hisz ahol ketten-hárman összegyűltök a nevemben ott leszek veletek az Idő(n)k végezetéig:)

    2. Én nekem pedig több ismerősöm halt meg tök egyértelműen az oltás után. Nem érdekel, hogy egy hozzád hasonló oltás propagátor mit hazudik össze…

      1. Bizony, nekem is meghalt az ismerősöm 6 hónapra az oltás után, 4 napon keresztül naponta megivott fél liter pálinkát, hozzá 4,5 l sört, de ha maga mondja, akkor nyilvánvalóan biztos nem alkoholmérgezésben, hanem az oltás miatt halt meg.
        Nem elég csak azt mondani, hogy tök egyértelmű, bizonyítani is kellene az állításokat, nem pedig személyeskedni, de ha maga attól jobban érzi magát, nyugodtan belémrúghat még.

  3. Pár napja ezt olvastam az egyik internetes médiafelületen: az új vírusvallás.És milyen igaz!!!Pedig valójában ez volt oda írva: az új VÍRUSVARIÁNS. :mrgreen: 😀 Persze, másodszorra is vírusvallásnak olvastam, kellett még némi nekirugaszkodás, hogy győzzön tekervényeimben a média ellentmondást nem tűrő túlereje, és hogy ne azt olvassam, ami a tudatomban visszhangzik valami ösztönös igazságérzet hangján, hanem azt, amit egy árnyjáték mutat.Hát, nehéz megkülönböztetni a kettőt.Türelmes odafigyelés nélkül nem is különül el a kettő, mint ahogy most olvasáskor sem a betű a betűköztől.Nem is érdemes kettőnek látni azt, ami egy.(Csak néha.Mert nem mindig mondjuk azt, hogy “fa”, néha azt mondjuk, hogy “erdő”.) Na szóval, vírusvallás. 🙂 Méghozzá, új vírusvallás!Hö.Mert nem mondhatom másnak.Nem mondhatom másnak, csak azért, mert más volt oda írva.Mint ahogy a feketére sem mondom azt, hogy fehér.(Csak néha.Mert ami nekem fekete, neked még lehet fehér, és pont így teljes a kép.) Vírusvariáns.Vírusvallás.Mind a kettő igaz.Méghozzá, egyyszerre.Létező dolgokról beszélünk mind a két esetben, és mind a két esetben ugyanarról a dologról van szó.(És szóköz.Mert ugyanúgy érdemes képesnek lenni a sorok között olvasni, nem csak a sorokban.) Mind a két esetben ugyanarról beszélünk.Én is beszélek, bevonódom óhatatlanul is ebbe a dologba.A vírusvariánsba is és a vírusvallásba is.Beszélek én is, mert millió módon meg vagyok szólítva. (Persze, nem vagyok megszólítva, hanem én magam megyek a dolgok elébe.Én figyelek oda, én engedem, hogy meg legyek szólítva.Én magam megyek bele a vírusvallásba, én adom meg magam neki, és -tudom, hogy ez durva-, én magam megyek bele a vírusvariáns megbetegedésbe.) Embertársaim is megszólítanak ezzel kapcsolatban, válaszreakcióra késztetve.Egyre kevésbé vagyok otthon a dolgban, úgyhogy erre adott válaszaim kábé ezzel egyenértékűek: “Üüo ehe zi, bleeemehe tüttürüttü gatyafék, sörötyömö k blabla a négyzeten.” 🙂 Vírusvariáns.De ha meg onnan nézem, akkor meg vírusvallás.A vírusvallás ‘oldaláról’ nézve az a különös tapasztalat, hogy először fokozatosan idővel eltűnik a vírus a türelmes és odaadó érdeklődő számára.Illetve, nem is eltűnik, hanem ‘kiüresedik’, jellegtelenné és súlytalanná, térben és időben elhelyezhetetlenné válik.További különösség még, hogy így ugyanez a fejlemény történik a vírusvallással is.Ez utóbbi talán picit később ‘tűnik el’, de mégis pont ugyanakkor – hiszen idő és tér hiányában kiüresedik a kauzalitás; az erdő is, a fa is, a szó, meg a szóköz is.Ennél jobb hírt idén már nem olvasol. 🙂 (Habár még talán jövök megint egyszer ebben az évben.)

      1. A videó alapján nekem az jön le, hogy a két le-föl hintázó anyaszomorító a szarvas-patás.

        1. Érdekes észrevétel. És mi van csak edzik a bikát? Vagyis csak a munkájukat végzik,…hogy fizetni tudják a számláikat, a gyerekeknek nap mint nap ebédet tenni az asztalra, öltöztetni őket…….

          Na ki a szarvas-patás, ha nem az, aki úgy ítélkezik az embertársai fölött, hogy sem őket, sem pedig az adott szituációt nem ismeri?

  4. Kedves Andre!
    Jézus Krisztus téged is megváltott bűneidből! Kéri, hogy fordulj hozzá és fogadd el érted nyújtott kezét!
    Hagyd, hogy az Ő fénye ragyogjon rajtad. Legyél új tömlő, amibe az új bort tölti, hogy az Ő igazsága és dicsősége járjon veled! Szüless újjá, lépj a megszentelődés útjára és vedd a Szentlélek igazságát, aki mindent kijelent neked és segít abban, hogy a hazugságot felismerd és elutasítsd!
    Mert szükséges újonan születned víztől és a Szentlélektől.!

  5. Kedves Andre!
    Hagyjuk már ezeket a hamis forrásból származó információkat, üzeneteket.
    Főleg,amikor évekkel ezelőtti “kijelentésről” van szó, aztán évekkel később nyilvánossá teszik, addig meg nem merték híresztelni, mert attól féltek, hogy hülyének nézik őket. Ez a sátán technikája, amivel be akarja csapni az embereket. Az egyetlen Igaz Istentől származó kijelentések, próféciák nyilvánosság elé van tárva a közlés idején és majd be fognak teljesedni- bár lehet, hogy addig várni kell és hülyének nézik azt, aki azt közli.
    Ez a x évvel ezelőtt x-y kapott egy látást, kijelentést, stb. azát nem lett akkor nyilvánosságra hozva, de x év elteltével, utólag amikor történik valami hasonló esemény, na akkor már mernek rá hivatkozni.
    Duma,duma,duma- a sátán műve az ilyen.Ezeket felejtsük el.Másik hogy ne vágyjunk állandóan valami hihető természetfeletti eseményre, mert könnyen megcsalattatunk!
    Az utolsó időkben nagy lesz a hitetés- ezt látjuk már. Isten az erőnek, a szeretetnek és a józanságnak a lelkét adta nekünk.Ne legyünk balgák!Azt higgyjük el, amit el kell hinni és ne legyünk hiszékenyek!
    A hiszékenység a vallásos emberek ismertetője.

    1. Kedves lacika71!

      Mondd meg kérlek melyik hamis információ, s nem most lett először közölve, csak így már fájdalmas felismerésekhez vezet

      1. Kedves Andre!
        A pl. szűz máriával kapcsolatos levelek, üzenetek, látomások, stb.
        Katolikus háttérből származom. 30 éves koromig katolikus hitben éltem, aztán történt a fordulat. Kijöttem a katolikus egyházból, és új élet kezdődött bennem.
        Katolikus hitéletem során volt “szerencsém” a szűz mária kultuszt megismerni.
        Szűz mária jelenések helyén is voltam-Medjugorje- és érdekelt a szűz mária által közölt ún. titkok körüli események. Sok -sok hazugság, megtévesztés volt/van ma is e körül.
        Egyet említek most, szűz mária fekete fej alakzatát ábrázoló papir lapok jártak kézről kézre az szűz máriások között, mint valami féle csoda jelenséget produkálva.
        egy fehér papir lapon a fekete szűzmária képet kb. 10-15 másodpercig folyamatosan nézve, ha azután levetted a tekintetedet a képről és más felé néztél, de főleg ha fehér háttére néztél, akkor kirajzolódva láthattad a szűz mária arcképét.
        ezt óriási csoda volt akkortájt. ez egy nagy becsapás.
        ez a szemnek a jelensége ha fehér alapon bármilyen feketét lát akkor félre nézve ugyan az fog megjelenni a szemed előtt.
        de más megtévesztések is voltak, szűz mária üzenetek stb.
        véleményem szerint a te üzeneteid, amiket ide felteszel, ezekről a tövekről fakadnak.
        rossz forrásból származnak, ilyenekkel nem szabad foglalkozni.
        a karizmatikus kereszténységben is mennek hasonló dolgok, amikor valaki előáll azzal, hogy az Úr neki ezt mondta, meg azt mondta, ezt csinál, mert az Úr üzent neked általam, stb.
        ezek becsapások! erre mondom, hogy hívők legyünk és ne hiszékenyek.
        remélem nem sértettelek meg, nem ez volt a célom, csak tapasztalataimat írtam le.
        üdv. lacika, aki nem is lacika

  6. A globális védőoltás az egyik leggonoszabb formája a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.
    Nyomtatóbarát változat

    2012. november 10. szombat, 23:45

    Drága, szeretett leányom, mennyire tud sokkolni benneteket az Igazság. Bár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére adatott, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.

    Egy globális oltóanyag bevezetése – melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.

    Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert számos kormányzat arra kényszerítette az embereit, hogy fogadják el a törvényeikben eszközölt változtatásokat, hatalmat adván így nekik, hogy ártatlan gyermekeitekkel szemben érvényesítsék a törvényeiket.

    Ne feledjétek, hogy egyedül csak a köztetek lévő hűséges szolgák szeretete tartotta vissza Atyámat attól, hogy a világnak véget vessen.

    Atyám, minden gyermeke és Teremtése iránt érzett szeretete miatt tartotta vissza a Kezét. Most elérkezett az idő Számára, hogy véget vessen ezeknek az időknek úgy, hogy a világ, melyet Ő szeretetből és Isteni Akaratának megfelelően teremtett, békében folytassa az életét.

    Most Ő azokat fogja elpusztítani, akik ezt a gonoszságot gyermekeivel szemben elkövetik. Nem fogja tovább eltűrni ezt a gonoszságot, és most a Keze büntetésként le fog sújtani.

    Most nyilvánvalóvá lesz a haragja egy olyan világban, mely a büntetés nagyságától meg fog ijedni, amikor az bekövetkezik a Földön.

    Azoknak közületek, akik felelősek honfitársaik és polgártársaik szörnyű szenvedéséért, tudniuk kell a következőket:

    A betegség ostora fog végül lecsapni rátok, és aztán úgy ti, mint azok, akik az egy-világcsoportnak hódolnak, meg lesztek semmisítve, még mielőtt az Armageddon csatája elkezdődne.

    Atyám nem fog eltűrni benneteket, és nem fogja megengedni nektek, hogy továbbra is fertőzzétek gyermekeit. Jaj nektek, és jaj azoknak közületek, akik megharagítják Őt ebben az időben.

    Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, amelyben Atyám megmutatja nektek, hogy kinek örökké tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméleteitek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az az Igazság Könyvében meg volt ígérve.

    Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.

    Most bemutatásra kerül az Igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.

    Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól azt, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.

    Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.

    Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.

    Lehet, hogy kíméletlen lesz. Sokan mondják: „Ez nem Istentől származik, mert Ő irgalmas.” Ők vegyék figyelembe a következőket:

    Elérkezett az idő, hogy szétváljon a konkoly a búzától. Ez a nap nagyon közel van. Bárhogyan is dönt az ember, az a végső döntése lesz.

    A szabad akaratot Atyám mindig tiszteletben fogja tartani, egészen az utolsó napig. Az Ítélet Napjáig.

    Jézusotok.

    ISTEN SZEMÉVEL

    2021.01.05.

    1.

    Egy üzenetben olvasható volt, hogy a szívek keménysége miatt, mert a Covid vírusjárvány következtében nem indult meg az emberek szíve, az Úr 4 éves hideget fog ránk zúdítani, melynek következtében sok állat kipusztul, éhínség lesz, sok ember meghal a hideg miatt is. Ezért kell gyűjteni többek között meleg ruhát is.

    Jézus: Az egész emberiséget érintő próféciákat nem neked, hanem más választottaimnak adom.

    2.

    A politikusokról volt szó, akik szorgalmazzák a vakcina felvételét.

    Hang: Nem ismerik fel ezt a sötétséget.

    Hang: Vakon bíznak ebben.

    Jézus: Azt ajánlom nektek engesztelőim, hogy ha nem akartok összezavarodni, ne is kapcsoljátok be a TV-t, ne böngésszétek az internet idevaló sorait. Sajnos még a jó oldal is félre van vezetve. A gonosz célja, hogy mindenkit becsapjon, és szimpatikussá tegye ezt az oltóanyagot. Ezzel aztán eléri, hogy még a jó keresztény, Istenben hívő gyermekeim is szimpatizálnak a vakcinával, és alig várják, hogy megkapják.

    3.

    A chipek és vakcinák borzalmaira gondoltam.

    Hang: Ne vesztegesd az időd ezzel, inkább rajongj Értem.

    Jézus: A vakcina hírek figyelése nemcsak megkeveri a gyermekeim gondolkodását, hanem az idejüket is elveszi lelkük ápolásával és Isten imádásával kapcsolatban.

    4.

    Hang: Épp készülnek a fényt kioltani… a sötétségben.

    Kép: Meggyújtanak engem, mint egy gyertyát.

    Jézus: A gonosz dühös az Én engedelmes gyermekeimre, akik a vakcinát ellenzik, és ezért őket is a tudósok és a vezetők, az Egyházi és világi vezetők által próbálja megtéveszteni. Te kislányom és még jónéhány engesztelő fáklyaként világítanak, hogy a többiek felismerjék az igazságot.

    5.

    Gondolat: Azon töprengtem, hogy vannak olyanok, akik nem élnek a modern, komputerizált civilizációban, és nem óhajtják felvenni a vakcinát.

    Kép: Egy úton, mely egy erdős részen halad keresztül, ketten találkoznak össze. Az út balra kanyarodik. Egy idő után a két embernek szét kell válnia, az egyikük az utat követve balra kanyarodik, a másik pedig letér az útról jobbra.

    Jézus: Sok keresztény jóérzésű gyermekem most válaszút előtt áll. Vagy elhiszi a mai modern civilizáció eredményeit, vagy pedig a Nekem való engedelmesség alapján megtagadja. Tehát, már jó ideje az emberek szétválasztódnak egymástól. Mint ahogy a képen mutatom, az egyikük halad a modernség útján, és mindent elhisz, amit igazság címen adagolnak be neki. A mai tudomány romboló hatása alá kerül. Ez vagy félelemből, vagy tájékozatlanságból adódik. Csak hallgassatok Rám, és ne aggódjatok. Vállaljátok, hogy nem tartoztok a modernek közé.

    6.

    Hang: Nagy újrakezdés lesz.

    Kép: Jézus lefelé néz.

    Hang: Lelkileg, nektek is.

    Jézus: A kormányok alig várják, hogy beinduljon a vakcina gépezete. Abban reménykednek, hogy megszűnnek a járványok, és megindul a gazdasági haladás. Természetesen, ti Engem követő gyermekeim, a lelketekben szinte újjászülettek, és felveszitek a harcot a félrevezetés ellen, mert a járványok elleni oltás a lelketeket és testeteket egyaránt tönkretenné.

    7.

    Egy bevásárlóközpontban vártam a szeretteimre, hogy kijöjjenek az üzletből.

    Gondolat: Nemsokára chip nélkül ide sem lehet majd bemenni.

    Érzés + Kép: Az Úr már más helyre visz, és Ő lát majd el minket.

    Kép: Fény.

    Jézus: Ti, gyermekeim, akik nem veszitek fel az ártalmas és veszélyes oltóanyagot, és eljön az ideje annak, hogy emiatt nem tudtok vásárolni, egy cseppet se féljetek. Ha a kegyelem állapotában lesztek, és kötelezővé teszik a vakcinát, teljes védelem alá kerültök. Csak nem hagylak éhen halni benneteket? Már annyiszor mondtam, hogy az Én védelmi terveim beindulnak: elragadtatás és menedékhelyek, láthatatlanná tevés. Mindenetek meglesz, amire szükségetek lesz.

    8.

    Hang: Auschwitz, auschwitzi sorsra kerültök.

    Jézus: Vigyázat, mert ellenségem még a legjobbakat is különböző kísértésekkel ostromolja. Ki akar lendíteni benneteket, még a legmélyebben hívőket is a kegyelem állapotából. Ha sikerül neki, halálos bűnöket követnek el, pl: lázadás az egyre nehezedő sors ellen, vagy mások megvetése, akik felveszik a vakcinát. Bizony az ilyenek, mivel elvesztették a kegyelmi állapotot, hiába mondanak le a szörnyű oltóanyagról, ellenségnek tekintik őket. Auschwitzhez hasonló táborokba kerülnek, ahol az éhhalál és más egyéb szörnyűségek várnak rájuk. Ezért mondom kicsinyeim, vigyázzatok lelketek tisztaságára.

    9.

    Hang: Fogyóban van az idő.

    Hang: Sietősre kell venni utatokat.

    Jézus: Mivel a vakcina kötelezővé tétele rohamosan következik, minden erőtökkel arra kell törekedni, hogy ellenségemmel vegyétek fel a harcot, és sikerüljön a kegyelem állapotában maradni. Gyakori gyónás, áldozás, szentmise segítsen nektek ebben. A rövid időt, ami hátra van, arra használd, hogy kövess Engem a tisztaságban.

    10.

    Hang: Holdfogyatkozás, napfogyatkozás lesz.

    Jézus: Az elkövetkező időkben az emberek többségének a fejében, lelkében sötétség lesz. A hazugságot igazságnak látják.

    11.

    A Nagyfigyelmeztetésről volt szó.

    Hang: Ez egy borzasztó esemény lesz.

    Hang: Ez egy szép esemény lesz.

    Jézus: Azért mondom a Nagyfigyelmeztetésről, hogy borzasztó lesz, mert rengetegen meghalnak. Imádkozzatok már most értük, hogy lelkük el ne vesszen. Nehogy azt higgyétek, hogy aki azokban a percekben életét veszti, az büntetésként a pokolba kerül. Közülük többen azért halnak meg, hogy megmentsem őket az elkövetkezendő büntetés borzalmaitól. De nemcsak borzasztó, hanem szép is lesz a Nagyfigyelmeztetés, mert milliárdok fognak megtérni, meggyógyulni a betegségeiktől, és megszabadulni a megszállottságukból.

    12.

    Kép: Ketten valami hosszú lepedőszerűséget hajtanak össze.

    Jézus: A képen azt látod, hogy a Nagyfigyelmeztetés megtérése közben a bűnök leplét távolítják el a megtért emberek fölül.

    13.

    Hang: Annyira tűzben van a levegő.

    Jézus: Ezekben a végső időkben forrong az egész világ. Tele van félelemmel, aggodalommal, várakozással, lázadozással, gyermeki hittel, lángoló Istenszeretettel, daccal és haraggal.

    14.

    A karácsonyról volt szó, Jézus születésnapjáról.

    Jézus: Olyan kevesen gondolnak az Én születésemre karácsonykor. De viszont nagy előkészületek vannak, vásárlások, takarítás, főzés, sütés a vendégek miatt. A jóízű beszélgetések sem Rólam szólnak.

    15.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Erzsébet áldott állapotban volt, egy alkalommal Erzsébet extázisba esett, és az Úr meghagyta neki, hogy sokat böjtöljön, jótékonykodjon, alamizsnát osszon, imádkozzon, mert nagy lesz a fiú, akit majd kihord a szíve alatt.

    Érzés: Az Úr tőlem is kéri a böjtöt, jótékonykodást, imát, azért, hogy be tudjam teljesíteni azt, amit Ő elképzelt rólam.

    Jézus: Mint ahogy a Keresztelő Szent Jánost hordozó Erzsébet lelke növekedett a jóságban, tisztaságban, alázatban, szeretetben és áldozatosságban, mert csak így tudta beteljesíteni az Isten akaratát a fián, úgy neked is hasonló erényeket kell hordozni a szívedben, ahogy haladsz az életszentség útján. Így tudod csak beteljesíteni az Én elképzelésemet és akaratomat magadban.

    16.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Szűz Mária meglátogatta Erzsébetet, Erzsébet szinte elállt lélegzettel nézte a Szűzanya szépségét.

    Érzés: A szégyentől elfordulva elbújnék, hogy ki vagyok én Szűzanyához és Erzsébethez képest.

    Kép: Az arcom jobbra fordulva, Isten sugara süti arcomat.

    Jézus: Az úgy szokott lenni, hogy áldott állapotban minden anya szinte megszépül, kivirágzik. Képzeld el kislányom, hogy az Én Édesanyám, aki Engem, a világ Urát hordozott, mekkora mennyei szépségben részesült. A legjobb, ha nem hasonlítod magad senkihez sem, még a Szűzanyához sem. Űzd el a szégyen gondolatait, hogy hol vagy te ettől vagy attól lélekben. Isten fénye felé kell fordulnod. Ez a fény, mint egy nap melengeti és süti arcodat. Ettől leszel egyre vonzóbb. Minél többet fordulsz Isten felé, annál gyönyörűségesebb lesz a lelked, megtelik Isten csodálatos erényeivel.

    17.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Szűz Mária találkozott Erzsébettel, a magzat Keresztelő Szent János felujjongott anyja méhében, Isten leoldotta róla az áteredő bűnt, és mint magzat leborult Istene, a magzat Jézus előtt, és azonnal felajánlotta magát Jézus előhírnökének.

    Érzés: Ahogy a Keresztelő Szent János készítette fel az embereket Jézus eljövetelére, ugyanúgy nekem is ez a feladatom, csak más időben, és más eszközökkel, hiszen Jézus második dicsőséges eljövetele előtt állunk.

    Jézus: Számotokra misztikus dolog, de bizony a magzati Keresztelő Szent János ilyen nagyon korán felajánlotta magát az Én előhírnökömnek. Tulajdonképpen te kislányom ugyanúgy az Én előhírnököm vagy karöltve a többi választottammal. Az a feladatotok, hogy példás életetekkel és a Tőlem kapott üzeneteitekkel hirdessétek az Én második dicsőséges eljövetelem közelgő bekövetkeztét.

    18.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Míg Szűz Mária Erzsébettel társalgott, addig a két magzat lélekben társalgott egymással, együtt örültek egymásnak, együtt adtak hálát az Atyának. Valójában Szűzanyának azért kellett Erzsébetnél tartózkodnia, hogy a magzat Jézus felkészítse a magzat Keresztelő Szent Jánost az előhírnöki feladatra.

    Érzés: Az Úr engem is lépésről-lépésre készít fel a következő feladatra.

    Jézus: Semmi sem véletlen. Szűz Máriának azért kellett még három hónapot Erzsébetnél tartózkodni, hogy a magzati kicsi Jézus felkészítse a magzati Keresztelő Szent Jánost az előhírnökségre. Mivel te is az Én előhírnököm vagy, neked is idő kell e feladatra való előkészítésre.

    19.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Erzsébet háza tele volt angyallal, akik a magzat Jézust követték, ezért a gonosz nem tudta őket támadni.

    Érzés: Jézust egész élete folyamán sok angyal követhette.

    Érzés: Amikor Szentségimádásra megyek, a templom tele van angyallal, kik szüntelenül imádják az Oltáriszentségi Jézust. Különösen békés a hangulat a Szentségimádáson, nem úgy, mint a templomon kívül.

    Jézus: Atyám mindig gondoskodott arról, hogy egész életemben védelem alatt legyek, mert inkább emberségem uralkodott Bennem. Te kislányom a templomban azért érzed az oltalmamat, az Én békémet, mert míg ott vagy, elszakadsz egészen a világtól.

    20.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor megszületett Keresztelő Szent János, a Szűzanya karjába helyezték, ő felajánlotta a babát Istennek. a baba mindent érzett, mintha a Mennyben lett volna. Annak ellenére, hogy visszaadta Szűzanya a babát Erzsébetnek, Keresztelő Szent János szíve-lelke a Szűzanya karjában maradt.

    Gondolat: Ahol a gondolatunk, ott a szívünk.

    Érzés: A káoszos időkben is, ha Istenre gondolunk, annak ellenére, hogy testileg a földön tartózkodunk, a lelkünk ott van Istennél.

    Jézus: Keresztelő Szent Jánost, az újszülöttet többször ölben tartotta a Szűzanya. És mikor meg kellett válnia tőle, az Én választottam azt jegyezte le, hogy a szíve-lelke még ott maradt Vele. Ha e nehéz idők alatt esetleg üldözésben lesz részetek, úgy képzeljétek el, hogy a testetek ugyan az ellenség kezében lesz, de lélekben Velem vagytok a Mennyben.

    21.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor körül metélték Keresztelő Szent Jánost, ő felajánlotta kicsorduló vérét, és felajánlotta magát vértanúnak az Úrért és a tisztaságért. Felajánlotta magát, hogy készen áll Isten akaratát teljesíteni. Erre az Úr újabb kegyelmekkel töltötte el őt.

    Érzés: Az ember felajánlásától függ, hogy az Úr milyen kegyelmeket oszt ki neki.

    Jézus: Baij Mária sugallatai alapján azt is képzeld el, ami János körülmetélésekor történt. Hiszen már akkor, mint pici baba a lecsorduló vérét és fájdalmát felajánlotta az Úrnak, és ezért még több kegyelmet kapott. Fontos, hogy megjegyezzétek: minél nagyobb és több a felajánlásotok, annál nagyobb kegyelmeket nyertek lelketek számára.

    22.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: A magzat és újszülött Keresztelő Szent János sokat volt a Szűzanya közelében és karjában. Annyira megszerette a tisztaságot, hogy felajánlotta a vérét is a tisztaság megvédéséért. Így figyelmeztette Heródes királyt is felnőtt korában. Míg kicsi volt a Keresztelő, többen jöttek őt meglátogatni Erzsébet és Zakariás házába. A kicsi János megérezte a látogatók lelki állapotát, és a lelkük tisztasága alapján változott a viselkedése. A tiszta lelkűeknek örült, a bűnösök jelenlétében mogorva volt, sírt, hátat fordított, vagy egyenesen elmenekült.

    Gondolat: Kértem Keresztelő Szent János közbenjárását az elkövetkezendő időkre.

    Jézus: Két nagyon fontos, legnagyobb erény van a világon, a tisztaság és a szeretet. Keményen elhatároztad, hogy azzal is vigyázol a tisztaságra, ami most a végső időkben a legfontosabb, hogy nem fogadod el a vakcinát. Ebben, és sok minden kísértésben szeretnéd kérni Keresztelő Szent János közbenjárását. Ez a nagy szent különösen örül ennek, mert ritkán fordulnak hozzá. Hidd el kislányom, ha sokszor kéred a segítségét, nagy lépésekben haladsz előre az életszentség útján.

    2021.01.12.

    1.

    Sokan aluszékonyságra, fáradékonyságra panaszkodnak, mások álmatlanságra, vagy akár fejfájásra is.

    Érzés: A levegő tele van méreganyaggal, és a különböző sugárzások is nagyban hatnak ránk.

    Jézus: Drága gyermekem, az ördög érzi a vesztét. Az embereit arra bíztatja, hogy a fejlett technológia eszközeivel egyre jobban gyengítse le gyermekeimet, hogy immunitásukat elveszítve ne tudjanak ellenállni a harmadik hullámnak, a koronavírus harmadik hullámának.

    2.

    A 2021-es évről volt szó.

    Hang: Nagyon meg fog változni minden.

    Jézus: Drága, Hozzám hű gyermekeim, már ebben az évben is meg lesztek próbálva, különösen a vakcinával kapcsolatban. Halljátok a TV-ben a felszólításokat, az oltás sürgetését. Ezért csalódást éreztek a kormány felé. De ti csak tartsatok ki. Akik a kegyelem állapotában maradnak és ellenállnak a védőoltásnak, azok különös oltalmamban fognak részesülni. Csak Nekem higgyetek.

    3.

    Hangom: Óvd meg Uram az országot (Magyarországot) a vakcinától!

    Hang: Nem fogom.

    Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

    Hang: Magatoknak kell védekezni ez ellen.

    Hang: Elválasztásban lesz részetek.

    Jézus: Drága gyermekeim, Én megmondtam jó előre, hogy ez az oltóanyag nagyon veszélyes, az ördög gonosz szándéka van mögötte. Nem segítséget jelent, hanem egy hiszékenységen alapuló népírtást. Csak egy módon védekezhettek ellene, ha szót fogadtok Nekem. Ez egy igazi szétválasztódás lesz teremtményeim között. A nagyobbik rész engedetlen Velem szemben, a kisebbik rész gyermeki módon elfogadja tanácsomat.

    4.

    A vakcináról és következményeiről volt szó.

    Kép + Érzés: Aki felveszi a vakcinát, a későbbiekben olyan betegség jön, hogy érzékenyít a betegség elkapására, fekélyek jelennek meg az arcon. Nem lesz olyan következmény nélkül, hogy valamiképpen ne látszódjon azon a személyen, aki felvette a vakcinát.

    Hang: Őrületes fertőzöttségnek lesztek kitéve.

    Kép: Jézus szelíd arca.

    Jézus: Sokan azt gondolják, hogy ez az oltás lezárja ezt a járványos korszakot. Ez bizony nem így lesz. Vírus-vírus után jön. Egyre erősebbek és veszélyesebbek. A vakcinák csak látszólag segítenek, mert szomorú következményei lesznek. Ellenségem, a gonosz ezt a védőoltást az emberek megnyomorításának és kipusztításának eszközéül találta ki. Akik felveszik, fokozatosan elveszítik ellenállóképességüket. Az oltás, ami most segítségnek tűnik és nem észlelhető egyelőre semmi mellékhatása, később súlyos betegségeket, gyógyíthatatlan fekélyeket és halált okoz. A legszörnyűbbé akkor válik, amikor ellenségem számát is belerejtik. Az embereknek nemcsak a testét, hanem a lelkét is megölik. Ti, hűséges, szófogadó gyermekeim, minden bajtól mentesek lesztek, mert Én védelmem alá veszlek titeket. Törekedjetek a teljes tisztaságra és szeretetre, mert csak a kegyelem állapotában lévőket tudom megmenteni.

    5.

    Az üldözés korszakáról gondolkodtam.

    Hang: Rejtőzködő Egyház lesz.

    Kép: Az antikrisztusi korban lévő társadalmak:

    – Rejtekhelyek, menedékek, melyek olyanok, mint oázisok a komputerizált világban, akár láthatatlanok a többiek számára.

    – Komputerizált világ, ahol a bechipezettek élnek, ezek között vannak az üldözők.

    – táborban, lágerekben élők, kik nem vették fel a chipet.

    – szabadon bujkálók, kik nem vették fel a chipet, nincsenek kegyelmi állapotban.

    Kép: Valaki pappal megy, keresik a szabadon bujkáló embereket, és mennek a lágerekbe, hogy gyóntassák és megáldoztassák őket.

    Kép: A rejtekhelyeken lévők imádkoznak, mintha a testüket az Úr alkalmassá tette volna különböző dolgokra: hogy láthatatlanná váljanak, bilokálódjanak, hogy kicsússzanak az ellenség kezéből. Ez nem észrevehető változás egy közönséges ember számára.

    Egy pap a szentmisén arról prédikált, hogy önkéntesen kell vállalni a keresztutat, megpróbáltatásokat.

    Érzés: Most komoly válaszút előtt állunk. Önkéntesen és tudatosan választható a vakcina felvétele, vagy az elkülönülés a társadalomtól a vakcina fel nem vétele által.

    Kép: Jézus balra fordulva.

    Jézus: Az antikrisztusi világban csak a rejtekhelyek lesznek megbízható menedékek, a kegyelem állapotába lévő és a vakcinát elutasító embereknek. Nemcsak a jó keresztények tartják távol magukat az oltásoktól, hanem Istentől távol élő, közömbös emberek is. Amikor tapasztalják, hogy elkezdik üldözni és hátrányos helyzetbe juttatni őket, próbálnak elbújni. Akiket megtalálnak, lágerekbe gyűjtik, hogy „ne fertőzzék meg” a többieket. Szörnyű sors vár rájuk, éhen halnak, szomjan halnak. Nagyon nehéz feladat vár közületek, a legáldozatosabbakra. Óvatosan megközelíteni a lágereket, vállalkozó papok segítségével felvilágosítani őket a hit dolgában, és táplálni őket az Oltáriszentséggel. Ez veszéllyel jár, és az Én áldozatos gyermekeim közül vértanúk is lesznek. Erre a szent vérre nagy szüksége van a világnak az utolsó nemzedékek megmentéséhez. Atyám mindenkit üdvözíteni akar. Segítsetek Neki! Az önkéntes segítők, akik nem félnek az antikrisztustól és embereitől, Égi segítséget kapnak, testük különös adottságokkal fog rendelkezni. Pl: bármikor eltűnhetnek, egyszerre több helyen is lehetnek.

    6.

    A szentmisén a pap a szabadságról beszélt.

    Gondolat: A gondolataim a mi időnkről és a vakcina körül forogtak. Bátorságot kértem az Úrtól.

    Érzés: Ahogy mondtam az Úrnak: „bízom Benned”, és ténylegesen átadom Neki a vezetést és az irányítást, mindenféle gyötrő bilincs leoldódik rólam, és a szabadság érzése kerít hatalmába. Ez a teljes szabadság érzés semmihez sem fogható, és azt az érzést adja, hogy csak Istenhez tartozok, és minden emberi ítélet leolvad rólam. Azt is tudom, hogy mindez az Úr segítsége nélkül nem megy.

    Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

    Jézus: Ti, akik nem veszitek fel a vakcinát, lélekben egészen szabadok lesztek. Majd nehézségeket fognak támasztani veletek szemben, mert semmihez nem lesz jogotok, még a vásárláshoz, utazáshoz, orvosi ellátáshoz sem. Bizony nagy bátorság kell a lelketeknek, és ha ezért imádkoztok, megadom nektek.

    7.

    Az ember genetikai állományáról volt szó, az emberi tulajdonságokról, és hogy sok minden bele tud épülni a génállományba.

    Azokra a tudósokra gondoltam, kik génsebészettel foglalkoznak.

    Kép: Laboratóriumban kémcsövek, valami gőzölög belőlük. A gonoszok ott vannak a tudósok körül, és sugallják, mit hogyan csináljanak.

    Érzés: Így, a gonoszok erőteljesen beleavatkoznak az élet rendjébe, bele akarnak nyúlni a teremtésbe. Ez emlékeztet Ádám és Éva történetére, amikor a gonosz megkísértette őket.

    Jézus: Az ember genetikai rendszerében vannak öröklött tulajdonságok, melyeket az ősöktől örökölt, de vannak benne olyan jellemző vonások, amelyek a környezet beavatkozásával, mint tanult tulajdonságok szerepelnek. Itt nagy szerepe van a nevelésnek, a környezet és a szülők ráhatásának. A mai fejlett tudomány az ördög által irányíttatva van. Mint ahogy képes volt a csábítással beleépíteni az engedetlenséget az ember genetikájába, úgy ma is ezt teszi, mert a mai fejlett technológiával nagy változtatásokat képes produkálni az ember génjeivel. Ezt a módszert alkalmazza a vírusok elleni oltásnál. Olyan géneket használ fel, amely engedelmes rabszolgákká tesz milliókat. Ez ugyancsak nem más, mint az emberpár megkísértése, csak fejlett, tudományos módszerekkel. A cél az emberiség elfordítása Istentől, a szabadakarat rossz irányba való terelése.

    8.

    Arról volt szó, hogy egyes imákat, ájtatosságokat nem tudok magamévá tenni úgy, ahogy elvárható volna.

    Hang: Te más kegyelmeket kapsz.

    Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

    Jézus: Atyám és Én kifejezetten örülünk annak, hogy minden buzgó gyermekünk más és más imákat választ ki magának. Minden léleknek más az illata. Ez a szent sokszínűség nagyon kedves Nekünk.

    9.

    A kézben áldozásról volt szó, hogy egyes hívők nem fogadják el a kézben áldozást, inkább nem veszik magukhoz az Oltáriszentséget.

    Jézus: Tévednek azok a buzgó gyermekeim, akik azt hiszik, hogy a kézben áldozásért meg fogom büntetni őket. A felelősségre vonás annak jár, aki az egészet kitalálta. Nem a templomokban áldoztató papokat fogom büntetésben részesíteni, mert kézbe áldoztatnak, mert ha ezt megtagadnák, sehogy sem áldoztathatnának, és engedetlenség miatt kitennék őket a papi hivatásból. Így aztán nem maradna, aki megáldoztat titeket. Tehát, ne érezd bűnnek te sem, ha kénytelen vagy kézből áldozni, mert ennek ellenére nagyon szeretlek. Tudnotok kell, hogy a kézbe áldozás nagyon elszomorít Engem, de még nem a Tízparancsolat elleni bűn. Ha most rákényszerítenek erre titeket, fogadjátok el, és ajánljátok fel engesztelésül.

    10.

    Olvastam: Baij Mária Cecília: Keresztelő Szent János élete: Amikor Heródes király elrendelte a csecsemők megölését kétéves korig Betlehemben és környékén, Erzsébet és a kis János is kénytelen volt a pusztába menekülni, elhagyva otthonukat. Akkor már Zakariás nem élt. Ők addig maradtak a pusztában, míg a Szent család vissza nem jött Egyiptomból. Erzsébet azt vette észre, hogy a szegényes életkörülmények között élve a ruhájuk nem kopott el, és a kis János ruhája együtt növekedett a kisfiúval.

    Gondolat: A Szentírásban ugyanúgy olvasható, hogy amikor a nép a pusztában vándorolt Mózes vezetésével, az ő ruhájuk sem kopott.

    Érzés: Ha a menedékhelyekre kényszerülünk, akkor elképzelhető, hogy a mi ruhánk sem fog elkopni.

    Jézus: Számtalanszor megmutatta Atyám az emberiség történetében, hogy a bajban nem hagyja magára az embereket. Ételt, ruhát képes megszaporítani, vagy épen tartani.

    11.

    Kép: Két angyal jön felém, ők egymásra néznek. A kép jobb oldalán lévő angyal zöld ruhában van, hullámos barna haja van, nagyon szép az arca.

    Kép: Fény.

    Hang: Fellobbanni ettől.

    Jézus: Hazátok két őrangyala volt, akik megmutatták magukat neked. Fellobban a szíved a látványtól, hogy ketten is őrzik Magyarországot.

    12.

    Hang: Magas…

    Hang: Elviszem az egészet

    Kép: Angyal a budapesti Hősök teréről, ugyanolyan zöld színű, mint a szobor.

    Jézus: Magyarország őrangyala a magasból tekint le rátok, és az a szándéka, hogy az egész magyar népet megmentse a pusztulástól.

    13.

    A különböző szép mennyei ruhákról volt szó.

    Jézus: A mennyei ruha a dicsőség fényét, mértékét fejezi ki.

    14.

    A fejlődésről és a tovább haladásról volt szó.

    Kép: A földi születéskor hasonlóság van az emberekben, de a körülmények, a szabad akarat más-más utakra viszi az embereket, és egyre nagyobb távolságban vannak egymástól a fejlődési fokban. Mivel minden egymásra épül, és minden apróság számít, minden bevésődik az emberbe, így a Mennyben is különböző szintekre kerülnek. A Mennyben ugyanúgy lesz fejlődés, továbbhaladás, csak különböző szinteken. Ezek mind-mind egymásra épülő fejlődési szakaszok. Egyszóval, a mostani földi életünkben megalapozzuk a másvilági fejlődésünk további szakaszait és milyenségét.

    Jézus: A változás, a fejlődés fogantatásotok pillanatától kezdve megállás nélkül, örökké tart. Itt a földön testetek és lelketek állandó változásban van, pozitív vagy negatív irányban. Halálotok után ez a fejlődés a túlvilágon folytatódik. Csak a kárhozat helye a kivétel. Ott nem növekszik, fejlődik az ember. A tisztítótűzben pozitív, felfelé irányuló változás vár az emberekre. A vezeklés és az érte mondott imák, szentmisék hatására a tisztuló lélek fokozatokon megy keresztül, míg eléri a tökéletes tisztaságot. Itt, a Mennyországban sem áll meg a változás. Ne úgy képzeljétek el, hogy ott örökkön örökké ugyanazon a szinten, dicsőségi színvonalon marad az üdvözült, hanem dinamikus változásban lesz része. Tanítják őket az angyalok, és mindig nagyobb dicsőségre tesznek szert. Mindig többet és többet kapnak Isten tudásából és bölcsességéből. Már az Új Világban is úgy lesz, hogy a magasabb lelki fokon állók segítik a fejletlenebbeket. Ennek következtében mindenki halad az életszentség felé. Ez a dinamikus változás Istentől kapott ajándék.

    https://healthimpactnews.com/2020/doctors-around-the-world-issue-dire-warning-do-not-get-the-covid-vaccine/ , https://orvosokatisztanlatasert.hu/vedooltasok-vagy-halalt-okozo-oltasok/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend