Járványok

Majomhimlő – a következő félelemkampány

Visszatekintve a koronavírus járvány kezdeti időszakára, a járvány alatt hozott intézkedésekre és az elmúlt három évben alkalmazott taktikákra, az éppen csak megjelent majomhimlő-helyzet már első nekifutásra is sok hasonlóságot mutat az elmúlt három évre jellemző felállással.

Előljáróban azért fontos megjegyezni, hogy egy tekintetben mégis nagy az eltérés, ugyanis a SARS-CoV-2 egy RNS alapú, míg a majomhimlő egy DNS alapú vírus, és mint ilyen, sokkal lassabban mutálódik, így a megelőzés és a terjedés megfékezése sokkal egyszerűbb. Dr. Robert Malone, a RNS alapú vakcinák feltalálója, aki számos alkalommal szólalt fel a hivatalos narratíva és járványkezelés ellen, részletesen leírja, hogy a majomhimlő egy viszonylag ártalmatlan, könnyen kezelhető és megelőzhető betegség, ami csak cseppfertőzéssel terjed. Természetesen ez a cikk akkor is arról szólna, hogy a jelen helyzetben a félelempropaganda a legnagyobb baj, ami ellen a legjobb ellenszer a tévé kikapcsolása, ha ez egy egészen más jellegű vírus lenne, de nem árt tudni, hogy ennek éppen az ellenkezője a helyzet. És sajnos ma már az is természetes, hogy mindez nem fogja megakadályozni az illetékeseket a koronavírus járvány kezeléséhez hasonló intézkedések meghozatalában, ahogyan azt mindjárt látni fogjuk, de ne legyen igazam.

Talán emlékeztek, hogy a koronavírus járvány kitörése előtt, 2019 októberében, egy Event 201 elnevezésű konferenciát tartottak, amely során szimulálták egy globális koronavírus járvány kitörését és amelyen 15 egészségügyi és egyéb szervezet vett rész, többek között a Johns Hopkins Központ, a Világgazdasági Fórum (Klaus Schwab neve mond valamit?), a Bill és Melinda Gates Alapítvány, és sokan mások (LINK).

Ezalkalommal a forgatókönyv egy 2021-es szimulációt és a szimuláció alapján készült tanulmányt követ (LÁSD ITT), ami a majomhimlő módosított változatát bevető biológiai terrortámadásból indul ki. A résztvevők között ismét ott a Gates Alapítvány, azt ENSZ, a Johns Hopkins Központ, a Merck, a kínai betegségmegelőzési központ, és az Egyesült Államok külügyminisztériumának képviselői.

A tanulmány szerint a támadás 2022. május 15-én történik. Mivel maga a szimuláció egy évvel korábban, 2021. márciusában történt, nem csoda, hogy a WHO-ot késlekedés nélkül értesítették arról, hogy Angliában 4 esetet erősítettek meg, mégpedig 2022. május 15-én, véletlenül pont azon a napon, amit a szimuláció „megjósolt”.

Május 15. óta a majomhimlővel kapcsolatos hírek futótűzként kezdtek terjedni. Nem a betegség, csak a hírek.

A forgatókönyv szerint 2022. június 5-én kiderül, hogy a „majomhimlő rezisztens a jelenlegi oltásokkal szemben”, ami agresszív intézkedések meghozatalát teszi szükségessé. Például betiltják a tömegrendezvényeket, ismét bevezetik a távolságtartásra vonatkozó szabályokat és kötelezővé teszik a maszkhasználatot.

Ismerősen hangzik?

Mellesleg Dr. Malone részletesen elmagyarázza, hogy a majomhimlő ellen még a nem kifejezetten erre kifejlesztett himlőoltás is bizonyosfokú védelmet nyújt, és a vírus a lassú mutációs ráta miatt nem tudja megkerülni a természetesen vagy oltással kiváltott immunitást, de az ilyen apróságok nem szokták zavarni a hatóságokat.

A tanulmányból látszik, hogy a „szakértők” semmit sem tanultak az ilyen és ehhez hasonló intézkedések alkalmatlanságából vagy pont, hogy megtanulták a leckét és látják, hogy ezeknek nem szükséges összhangban lenni a valósággal, mert előbb utóbb úgyis beletörődik mindenki. (Dr. Malone egyébként elmondja, hogy ez esetben a karantén tényleg indokolt és önmagában elég is a terjedés megakadályozásábra. A betegség normális infekciós rátája 1 vagy annál alacsonyabb, ami azt jelenti, hogy megelőző intézkedések hiányában sem tud tömegesen terjedni. Összehasonlításképpen, a koronavírus Omikron variánsa esetében ez a ráta 7-10 között van.)

Ami viszont ennél nagyobb baj, hogy a tanulmány minden nemzet számára javasolja egy „koherens országos felkészülési rendszer bevezetését, aminek segítésével ’riaszthatják’ a megelőző lépéseket” akkor is, ha ezek utóbb indokolatlannak bizonyulnak. A tanulmány ezt „no-regrets” alapú intézkedéseknek nevezi, ami azt jelenti, hogy nem kell sajnálkozni vagy megbánni, ha túl elhamarkodottan hozzák őket. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy utánuk az özönvíz. A kifejezés az egyik résztvevőtől származik, aki úgy fogalmazott, hogy a terv „kaotikus és ijesztő lesz, de nem várhatunk addig, amíg biztosak vagyunk a dologban. Utólagos megbánás nélkül kell cselekedni.”

Magyarul az államnak készen kell állni mondjuk elrendelni a teljes lezárást, akkor is, ha csak gyanítják, hogy járvány van készülőben, vagyis nincs szükség konkrét bizonyítékokra és nem szükséges utólag sajnálkozni, hogy indokolatlan volt a lépés (amit persze úgysem lehet bizonyítani, hiszen ráfoghatják az intézkedésekre a járvány elmaradását.)

És ki lenne felelős a rendszer riasztásáért? Ez az aprócska részlet egészen félreérthetetlen. Javaslatuk szerint: „az Egészségügyi Világszervezetnek létre kell hoznia egy sávos rendszerű, átlátható, nemzetközi közegészségügyi riasztási rendszert” … „aminek részeként ki kell fejleszteni és bevezetni egy országos szintű, megelőző jellegű, korai járványkezelési jelzőrendszert is”.

Az egyes kormányoknak és vezetőiknek készen kell állni, hogy „inkább a korai intézkedések javára hibázzanak… a vezetők nem várhatnak arra, hogy az esetek és halálesetek száma emelkedjen az intézkedések meghozatala előtt. Amennyiben komoly esély van arra, hogy egy járványból pandémia lehet, a vezetőknek előre kell tekinteni és fokozni az intézkedések súlyosságát”.

Röviden, a WHO megérzések alapján riasztja a rendszert, ami alapján a nemzetek vezetőitől elvárják, hogy biztos, ami biztos alapon lezárják az országot. Szélnek kell ereszteni minden óvatosságot és előre eldönteni, hogy nem kell utólag sajnálkozni, ha a lépés hibásnak bizonyul.

A szimuláció 2023. december 1-ig 3,2 milliárd esettel és 271 millió halálos áldozattal számol. Ez persze mind kitaláció. A kérdés csupán annyi, hogy elegendő-e a megfelelő mértékű pánikkeltésre és tényleg ki tudják-e kényszeríteni az egyes országoktól, hogy a WHO utasítására elrendeljék a lezárásokat. Próbálkozásnak mindenesetre megteszi.

A fent már említett okokból Dr. Malone biztos benne, hogy a majomhimlő természetes úton nem idézhet elő világjárványt, illetve azért sem, mert akkor az már évtizedekkel ezelőtt bekövetkezett volna.

Kitér arra is, hogy a Bill Gates által finanszírozott GAVI már most beindította félrevezető hadjáratát, amikor a majomhimlőt az ebolához hasonlította és 10%-os halálozási rátáról írt. A WHO-tól származó hivatkozásban meg nem erősített adatok alapján is „csupán” 3,7%-os halálozásról van szó, ráadásul Afrikáról lévén szó, tudvalevő, hogy eleve csak a súlyos esetek kerülnek jelentésre, tehát a hatóságoknak fogalmuk sincs, hogy a WHO jelentésben említett 171 halálos kimenetelű megbetegedés a jelentett 4594-el szemben hány megbetegedésből származik.

A híradásokban előszeretettel mutogatnak himlővel fertőzött betegeket, ami Dr. Malone szerint a félrevezetés és félelemkeltés egyik tipikus példája újságírásnak álcázva.

Mégis mit tegyünk?

Szerintem ebben a helyzetben az egyik legjobb lépés, ha kikapcsoljuk a tévét és az esti híradó helyett inkább elolvasunk egy jó könyvet vagy elmegyünk sétálni. Esetleg mindkettő. Ettől persze a világ problémái nem fognak elmúlni, de legalább a megoldást erősítjük a gondok helyett.

A legtöbb intézkedés és a világban jelenlévő probléma gazdasági jellegű, még az orosz-ukrán háború is, mert bár Ukrajnában civilek halnak meg, ami önmagában is nagyon szomorú, ugyanakkor a világ többi részét a háború leginkább anyagilag érinti. Az Oroszország ellen hozott szankciók is a gazdasági válságot hivatottak elmélyíteni, hiszen a háborút láthatólag nem állítják meg. A pandémiák célja is hasonló, azzal a külön adalékkal, hogy még jól nyomon is lehet követni mindenkit. Ha pedig egyszerre van háború és járvány, tényleg már csak egy zseni húzhatja ki az emberiséget a szakadékból. Nem csoda, hogy az egész világ követni fogja…

Előző posztKövetkező poszt

21 hozzászólás

  1. Kiegészítésként ajánlom, tájékozódjatok a sátán földi “egyházának” háza táján is: SZABADKŐMŰVESSÉG! A különböző páholyok által lefödi és ellenőrzi a társadalom minden területét, kezdve a politikai pártokkal! De ne bonyolódjatok bele, mert a rituálék hatásai ellen nem akármilyen páncél véd! Szentmise és szentségek! Az önteltek és elbizakodottak pórul járnak! A Jelenések 13, 1 – 10. verseinek jelentése ezzel kapcsolatos. A fenevad egyik fejének halálos sebbe, kommunista eszme – vörös sárkány – látszólagos veresége nemsokára diadalmason felemelkedik! Klaus S. világgazdasági fóruma ezt már nyíltan és egyértelműen beígérte! Megszűnik a “magánvagyon”! Egyébként Szűzanyánk idejében figyelmeztetett pár üzenetében, hogy “jön a kommunizmus, megfosztanak mindenkit mindenétől”! Hab a tortán, hogy “Ferenc pápa” teljes mellszélességgel támogatja! Egyébként ez is igazolja a jövendölés beteljesedését: Jel 13, 11. amely konkrétan egyházi szabadkőműves hatalom-átvételt jelent! A Bildenberg csoporttal is hasonlóan összhangban dolgozik a Vatikán már kilenc éve, jelenleg épp Washington DC-ben üléseznek. Ők a világ igazi urai, jelenleg! Egyik évben Pietro Parolin államtitkár volt a “pápa” képviselője! A hiteles pápa elnémítása, kiiktatása ezért lényeges lépés volt részükről! De ezt sajnos a katolikusok zöme nem is tudja, vagy képtelen felismerni, elfogadni, kezdve a papsággal. Már nemsokára sokkal egyértelműbb lesz felismerni az “idők jeleit”! Legalábbis azok számára, akik a 2. pünkösd világszintű ajándékát befogadják személyesen életükbe! Amit sokan Nagy-figyelmeztetésként várnak.

    1. Kedves Kapisztrán!

      Nem szükséges emlegetned a Szűz-Mária képében megjelenő Anyaistenséget, ez az oldal tudtommal Protestáns jellegü, mi nem valljuk Máriát az Ég királynőjének.
      “A fiak fát szedegetnek, az atyák gyujtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ég királynőjének béleseket készítsenek, és az idegen isteneknek italáldozatokkal áldoznak, hogy engem felingereljenek.” Jer 7,18
      A Mária-kultusz a Katolicizmus egyik vétke, ugyanis a sok egyházba beözönlő pogány magával hozta a régi Anya-Istenségeik imádatának gyakorlatát és ezt az akkori Egyház tolerálta, létrehozva egy pogány-keresztény szinkretista vallást, ahol a korábbi Babiloni parázna alakja, kicserélődött Máriára, Jézus anyjára, aki egyébként a Biblia szerint se nem volt az ég királynője, se nem ment a mennybe, hanem egy áldott izraelita szűz lány volt, aki Jézus anyjává lett. Mi sem mutatja jobban a régi pogány Istár vagy Astarót kultuszi elemeinek fennmaradását, mint a Mária körmenetek, ahol az emberek a régi Babiloniakhoz hasonlóan a vállukon cipelve felöltöztetve hordozzák körbe a városon vagy a településen ennek az asszonynak a szobrát. Ephesusban is ugyanígy zajlott e női istenség imádata, ők ugyan Istár helyett Diánának nevezték. Pál apostolt és társait kishíján emiatt az anyaistenség miatt miatt lincselték volna meg:
      “Támada azonban azon időtájban nem csekély háborúság az Úrnak útárt.
      Mert egy Demeter nevű ötvös, ezüstből Diána templomokat csinálván, a mesterembereknek nem csekély nyereséget ád vala;
      Kiket egybegyűjtvén az ilyenfélékkel foglalkozó mívesekkel egybe, monda: Férfiak, tudjátok, hogy ebből a mesterségből van a mi jóllétünk.
      Látjátok pedig és halljátok, hogy ez a Pál nemcsak Efézusnak, hanem közel az egész Ázsiának sok népét eláltatván, elfordította, mivelhogy azt mondja, hogy nem istenek azok, a melyek kézzel csináltatnak.
      Nemcsak az a veszély fenyeget pedig bennünket, hogy ez a mesterség tönkre jut, hanem hogy a nagy istenasszonynak, Diánának temploma is semmibe vétetik, és el is vész az ő nagysága, kit az egész Ázsia és a világ tisztel.
      Mikor pedig ezeket hallották és haraggal megtelének, kiáltnak vala, mondván: Nagy az efézusi Diána!” Apostolok Cselekedetei 19. rész

      1. Péter “barátom”! Megértem “protestáns” kirohanásod lényegét, mert én is az – református – voltam, és hasonlóan gondolkodtam, vélekedtem 33 éves koromig! De mivel nagyon keményen szembesültem az ellenfél támadásaival, mégpedig földi ügynökei – boszorkányok – jóvoltából, rontással rám támadtak, és hiába mentem protestáns “lelkipásztorokhoz”, képtelenek voltak segíteni, ezért ortodox szerzetes paphoz fordultam 1985. 01. 06. Ez volt életem forduló pontja! Megtérésem kezdete! Egyébként a Szentírást már ifjú korom óta olvastam, de az értelme nem tárul fel csak úgy az “idézgetésekkel”, sem tanulással! Hanem alázatos ima, elmélkedés stb, amely elvezet lassan a személyes Isten kapcsolatra, Jézushoz, Mária által! Mert ki volna jobb úti kalauz Urunkhoz, édesanyján kívül? Tehát indirekt jutottam el a katolikus Egyház Ferences szerzeteseihez, kb ’88-ban, mivel Ők a “mieink”, nem kellett a román egyházi nyelvezettel is vesződnöm! Ami a Szűzanyával kapcsolatos “elméletedet” illeti, ez a protestánsok vesszőparipája! Vágtassatok rajta, de vigyázat, mert “nyaktörés” a vége! A “szentek” élete is segít a csapdák felismerésébe, elkerülésébe! A külsőségből ítélni, következtetni, sátáni tévút! Ne feledd, az ígéret teljesülni fog nemsokára: EGY AKOL ÉS EGY PÁSZTOR lesz! De ottan már nem lesz egyetlen “protestáns” sem, mert “lázadóknak” és lázítóknak nincs helye Isten családjában! Akik a teljes Igazságból elhagynak, kényük-kedvük szerint, oly mértékben lesznek “kisebbek” Isten országában! Elmélkedj az Izaiás 2, 2 – 5. verseinek tartalmán! De miért nem a vakolókkal kapcsolatos hozzászolásomra a téma tartalmát feszegeted? Egyébként már ritkán zavarom “köreiteket”!
        És nagyon mellébeszéltél, mert Szűz Máriát nem imádjuk, csak a SZENTHÁROMSÁGOT, előbbit “tiszteljük”, mint Isten legragyogóbb TEREMTMÉNYÉT! Igazi példakép minden teremtmény számára! Isten áldjon!

        1. Kedves Kapisztrán.
          Sajnálatos, hogy a széles úton jársz és a hazugság atyját a sátánt szolgálod!
          De tart még a kegyelem ideje, térj meg bűneidből.
          Ami az egy akolt és egy pásztort illeti: az a hamis egyház, a nagy parázna egyház és annak vezetője a hamis próféta.Napjainkban láthatjuk megelevenedni, fejlődni.Egyre több vallási felekezet és azok hívői dőlnek be ennek a hamisan tanított igemagyarázatnak.
          Az egy akol napjainkban az ökumenikus tevékenységek és az általa létre jövő közös, de HAMIS -NAGY PARÁZNA- vallási egységre vonatkozik ill.az erre való törekvésre.
          De egyébként ez sem teljesen úgy van, ahogy azt mondják ők.
          Mert nem arról szól, hogy egy Isten beszédén, igazságán alapuló egységet -egy akol-hoznának létre, hanem mindenki megtarthatja a maga vallásából a dolgait, és csak a tolerancia valamint az együtt imádkozás, éneklés, stb. a közös.
          A katolikusok ugyan úgy megtartják a szűz mária és egyébb kultuszokat, a protestánsok továbbra sem fogják ezeket elfogadni stb..
          Könyörgöm, ebből milyen közösség jöhet létre, csak egy sátán által szervezett és továbbra is a hazugságon, hamisságon álló közösség jöhet létre.
          Ez a sátán nagy terve, de könnyen leleplezhető azok számára, akik világosságban járnak.
          Akik sötétségben járnak, azok BENYELIK,MINT KACSA A NOKEDLIT és a legbiztosabb úton járnak a széles úton, ami tudjuk, hogy a kárhozatra vezet.

  2. Putyin tegnap kijelentette, hogy nyilvánosságra hozza azt a tervet, amelyet az USA és az EU készített a népesség biokémiai elemekkel történő csökkentésére: „Nem én mondom ki”, hanem az Azovstalban bujkáló tudósok, akik most már Moszkvában vannak”
    https://informatialibera.ro/hu/putyin-tegnap-kijelentette-hogy-nyilvanossagra-hozza-azt-a-tervet-amelyet-az-usa-es-az-eu-keszitett-a-nepesseg-biokemiai-elemekkel-torteno-csokkentesere-nem-en-mondom-ki-hanem-az/

    Mesterségesen gerjesztett folyamatnak tartják a madárinfluenzát azok a baromfitartók, akik elkeseredésükben délután lezárták a fél útpályát Kiskunmajsánál. Az érdekképviselet elnöke azt állítja: bizonyítékaik vannak arra, hogy repülőkről, drónokról leszórt vírussal mérgezik a kistermelői állományt.
    https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/tiltakoznak-a-termelok-2545715

    1. hosszabb idei távolmaradás után billentyűt ragadok Andre hozzászólásában megemlített fenevad pecsétjével- ami a bibliában fenevad bélyegét jelenti-kapcsolatosan.
      “Pecsétje nemcsak láthatatlanul, de láthatóan is rákerül majd az emberek homlokára és karjára”
      semmiféle fizikai pecsét nem kerül sem az emberek homlokára sem a karjára.
      bibliában ez a homlok bélyege az ember gondolkodását jelenti a kar-valójában jobb kar van leírva-pedig a cselekedetet jelenti
      a lényeg:
      az utolsó időkben amikor az emberiség utolsó éveihez érkezik- 7 év-az emberek gondolkodásban és cselekedetekben azt a Krisztus ellenes-antikrisztusi-rendszert fogják követni-mind a gondolkodásukban mind cselekedeteikben-amely a gonoszság beteljesedéséhez vezet és Isten haragját, ítéletét váltja ki.

      figyelem!
      ne hagyjuk magunkat megvezetni, valamiféle pecsétet vagy bélyeget várva a homlokra vagy kézre- ez egy hamis tanítás, amivel meg akarják téveszteni még akár a választottakat is.

      napjainkban is látható, hogy a gondolkodásban óriásit változtak az emberek pl. az elmúlt 2 évben. vakon bíznak a hazugságot árasztó vezetőikben-politikusok, vallási vezetők- és engedelmeskedve a hazugságnak követik cselekedeteikkel azokat.
      sőt, sokan a velük egyet nemértőkkel, másként gondolkodókkal szemben durván, goromba módon viselkednek.
      a gondolkodásban és cselekedetekben “megbélyegzettek”, azok, akik felvették,felveszik a fenevad bélyegét magukra, mivel hittek a hazugságnak és az szerint cselekesznek.
      kiszolgálják ezzel a hazugság atyját a sátánt és rendszerét.
      kinek van füle hallja meg, mit mond a Lélek, mert Ő az, aki ezt mindenkinek megmutatja és elvezet az igazságra valamint erőt ad a hazugsággal szembeni harchoz.

      1. Kedves Lacika máris benne van a vcn-kban – döbbenten látták ezt elekromikroszkópon miután kiszárították az anyagot – a grafénon kívül azok a mikroelektronikai alkatszészek – nanoméretekben – melyek KÜLSŐ IRÁNYÍTÁSSAL összeszerelik magukat, és alapját jelentik az irányításnak, értsd, a gondolatokat is. Az elején még megmaradt a döntés joga, lehetősége, ellene teszünk-e az Istennek?! MOST azt csinálták meg, h ne lehessen hitet megvallani, sőt megtartani … ez a “testek internete” ami iránt a legteljesebb, legerősebb NEM-et kell mondani és reméljük “erre azért” lesz lehetőségünk !

        1. Kedves Éva
          Igen, ez már az egész cirkusz elején kiderült, hogy alapjaiban változtatja meg azt az embert, akit Isten teremtett saját hasonlatosságára és képmására és az úgy volt jó.
          Ez a változás egyelőre belsőleg látszik, de majd külsőleg is megmutatja magát.
          Nyilván ez egy folyamat, ami hosszabb-rövidebb ideig tart.
          A döntés jogát hamarosan elveszik-lásd WHO szerződések az államok vezetőivel-és nem marad más, mint nyiltan szembefordulni velük.
          Egyes nem hivatalos hírek szerint Szíjártó Péter magyarország részéről már aláírta a WHO szerződést, ezzel az ENSZ -WHO-kezébe adva a magyar emberek sorsát.
          Hamarosan meglátjuk.
          a Békesség Istene legyen velünk

      2. A fenevad billogja fizikai dolog is lesz, nem főképpen szellemi értelemben beszél róla a Jelenések könyve, ugyanis, amennyiben nem lesz valakin rajta, nem adhat majd, se nem vehet-ergo társadalman kívülre kerül, mert sehol sem fogják kiszolgálni.

        1. Kedves Péter
          Ha nem hajlandó valaki a rendszerrel együttműködni pl. nem csináltatsz magadnak bankszámlát, stb és ha megszűnik a készpénz, akkor eleve nem fogsz tudni venni, adni.
          Ha a mikrochipes rendszert bevezetik, kivonják a kp-t a forgalomból és chippeken lesz az embereknek az ún. pénze-valójában csak számok- akkor is ott vagyunk hogy mivel nem vagy hajlandó bechipeltetni magad- és mivel nem lesz készpénz-ezért kizárod magad a rendszerből és nem fogsz tudni venni, adni.

          Ezért nem kell feltétlenül egy fizikailag is látható bélyeget, pecsétet vagy nevezzük akárminek várni.
          Sajnálom, ha nem érthető, amit mondani akarok ezzel, de én nem gondolom, hogy akkor láthatjuk jelét a fenevad bélyegének, ha az a testen megjelenik fizikai látható formában.
          Óriási megtévesztés ez az igemagyarázat,ami fizikai jelet mutat ki az igéből.
          Nyilván a chipes rendszer hamarosan be fog jönni a mindennapi életbe és a készpénz megszűnik. De ne csak erről gondoljuk, hogy ez a fenevad bélyege.Szerintem a rendszer,ami épül már most is és az ahhoz csatlakozó és az a rendszer szerint gondolkodó emberek már meg vannak bélyegezve a homlokukon-azaz a gondolkodásukban.
          Az én véleményem ez. Lehet rosszul gondolom, de valamiért ez van bennem.

        2. Én nemigazán csipre gondoltam vagy egyéb fantasztikus ötletekre, lásd vakcina, lehet az bármi, ezt nem tudhatjuk, bár nyílván, amikor erre sor kerül, akkor majd megértik azok, akiket erre fognak kényszeríteni. Eleve meg kell értenünk azt, hogy milyen történeti helyzetben fog ez megtörténni, a Bibliában ez világos. Beszél Babilon összeomlásáról, ami lényegében a Fenevad sebét jelenti és ez a halálosnak tűnő seb mégis valami csoda folytán látszólag begyógyul, azaz a rendszert helyreállítják. Ez után rendelik el a Fenevad képmásának imádását, amit a Hamis Próféta készíttet el a Föld lakosaival és aki nem imádja ezt a közös erővel megalkotott bálványt, azt megölik. A Fenevad bélyege kifejezetten az adáshoz és a vételhez kapcsolódik, azaz a kereskedelemhez. Ezzel a megkülönböztető jellel akarják majd szétválasztani úgymond a bárányokat és a kecskéket, természetesen, hogy kizárják a rebellis alakokat a megújult társadalmukból.

        3. Igazából a maradék számára, akik még megmaradnak az Istenben és Jézus Krisztusban való hitben lesz ez nagy próba, mindazok után természetesen, hogy túl kell élniük egy világösszeomlást. A mélységből, vagy jobb fordítás szerint a káoszból (abyss) felemelkedő Fenevad erősen vallásos jellegü lesz. Sok állítólagos keresztény földi megoldásokban bízik, tévesen úgy gondolják, hogy majd egyszer eljön egy olyan világ és társadalom itt a Földön, ami majd ezer éves békekorszakot hoz el magával, és ők fognak itt földi körülmények között uralkodni Jézus Krisztussal. Kimagyarázzák és kiforgatják a próféciát, mert szellemi és politikai hatalmat akarnak. Az Anti-Krisztus pedig megadja majd ezt nekik. Az emberek többsége nem hisz igazán Jézus igéretében, miszerint új ég és új föld lesz teremtve és a régi elmúlik, ők csak a jelenlegi világra gondolnak és földi megoldásokban hisznek, mert nem ismerik az Istent. Az akkori társadalom egy hatalmas kataklizma után jön létre, amikor az emberek békére és biztonságra vágynak és ezért bármit meg fognak tenni, hogy helyreálljon a rend. A nyomorultak azt hiszik majd, hogy megmenthetik a világot emberi megoldásokkal, hogy mindenkit köteleznek egy ideológiai vagy vallási bálvány imádatára. Azt hiszik majd, hogy megváltoztathatják az időket, új földi békekorszakot, menyországot hozhatnak létre, hát tévedni fognak ezek a fanatikusok és megkapják egyiptom csapásait a bűneikért, mert tömérdek ember vére fog száradni a kezükön…

  3. Kedves Thea, már az elején nagy hiba van. Olyan nincs, h RNS alapú vagy DNS alapú vírus. Én sem vagyok biológus, de a hírvivő – RNS – ami megváltoztathatja a DNS-t feladatában ugyanaz minden esetben. Kb ennyit tudok, persze ismerem Dr.Malone véleményét, “nem szabad oltani” de gondolom Arpiel érkezik majd és elmagyarázza. A fizikából ismert atomi részecskék ugyanolyanok minden anyagban. A biológiából ismert élőanyag szerkezet szintén.

    Lényeges az, h a vírus nem élő, és az új természetszemlélet – mint az Új Germán Gyógytudomány – egészen máshogy tárgyalja a betegséget (mert az egészségből indul ki) és a lelket találja alapvetőnek, ahol változás következik be. A fertőzés tudományos magyarázatában sincs egységes szemlélet, sőt. Szellemes megfogalmazást hallottam: két maghoz nem lett volna szabad hozzányúlnunk – az atommaghoz és a sejtmaghoz.

    Az egyik vakcina összetevői közt szerepel (A.S.) “csimpánz adenovírus” – a másikban (egy francia prof. olvassa fel) AIDS szekvenciák. A CÉLT már leírták sokkal előbb. Csökkenteni az emberiség létszámát, minimálisra. Nem ismerik, h minden válasz megvan, a fogamzás szabályozásra – ingyen, ismerettel, értelemmel nem kellene a harmadik világban éhezésre népszaporulat – és a bőséges élelmiszertermelésre is megvannak a megoldások “globális felmelegedés” nélkül amit az ember hoz létre, szándékosan szintén a “nemes cél” érdekében.
    ————————————————————————————————————————————————–
    Másról:

    Kapisztrán jól látja, menedéket kell keresni és megfogalmazása VÉGRE talán eloszlatja a kételyeket, kicsoda MA IS az Úr Jézus Édesanyja?! Hagyhathatta-e oszlani testét földben ami SZENT volt egészen hiszen egy vérkörön élt csodálatos módon, a Szentlélekkel frigyben az Istennel … A gyermek DNS-ét még 18 év után is megtalálták az anyában …

    Azt látom ebben a kérdésben, h sokan keresztények nem ismerik, nem fogják fel, nem tisztelik az ÚR Isten elgondolását, szeretetét az emberek felé, nem értékelik azt, hogy emberré lett – micsoda az EMBER – nem értik kellő módon a Szűz Anyát akire a mennyei Atya rábízta az Ő Fiát …
    Köszönjük kedves Kapisztrán ezt a gondolatot <3

    1. Kedves Éva!
      Nem szakértőként valóban nem érdemes erről vitába bocsátkoznunk, de azért két dolgot megemlítenék a hozzászólásoddal kapcsolatban.
      Az egyik az RNS-vírusokkal kapcsolatos: “Az RNS-vírus olyan vírus, melynek fehérjeburka RNS-t (ribonukleinsavat) vesz körül. Az RNS-vírusok örökítőanyaga nem a tipikus örökítőanyag, a DNS, hanem az RNS. Fontosabb RNS-vírusok a koronavírusok, az influenza, HIV és a hepatitis C.” Azért a Wikipédiát idézem, mert röviden és érthetően fogalmazza meg. https://hu.wikipedia.org/wiki/RNS-v%C3%ADrus
      A másik pedig, hogy Dr. Malone nem oltásellenes. Képzettsége alapján vakcinológus, biokémikus és klinikai kutató orvos, az RNS alapú kezelés egyik feltalálója. Úgy vélekedik, hogy a koronavírus elleni oltásokat elhamarkodottan fejlesztették ki, rosszul alkalmazzák és ellenzi az oltások kötelezővé tételét. Ő maga be van oltva és át is esett a betegségen, bár utólag megbánta, hogy beolttatta magát. A koronavírus járvány ráébresztette, hogy a hatóságok nem az emberek érdekében intézkednek. Itt elolvashatod: https://www.rwmalonemd.com/
      Mária testével kapcsolatos gondolataidat annyiban kommentálnám, hogy egyikünk testét sem hagyja a földben oszlani, mert feltámadunk.

      1. Kedves Thea nagyon sajnálom, hogy senkinek ezen a fórumon de máshol sem, pl. divinity nem adatik meg, hogy gyönyörűségét találja Istennek emberré születésében, az ember Isten gyermekségében, Édesanyjával való ölelésében, amikor kiszolgáltatottságában csakis ő volt a menedék … És nem lehet tovább gondolni, a tudomány eredményeivel, bizonyítékaival sem, ha az a Szűzanyára vonatkozik.
        Még mindig meglep a terelés, megkockáztatom, a korlátoltság, merev dogmatizmus itt is, amikor ateistáknak nagyobb becsülete van mint egy katolikusnak: újat nem mondhat, holott MINDIG tudunk-tanulunk újat, a ráébredés folyamatos … kellene, legyen.

      2. Dr.Robert Malone-val kapcsolatban. Minden, amit felsoroltál, drága Thea “abszolút szakértővé” teszi őt … ha arról az oldalról jött, pláne. Ha megbánta, pláne. Szemben itt az emberek egészségével, sőt örök életével való kufárkodással.

  4. Mégis mit tegyünk? Erre a válaszunk is személyes! Én még teljesebben törekszem megélni önfelajánlásomat Szűzanyánk Szeplőtelen Szíve menedékében! Rá bízta Fiat a Mindenható, számunkra is ez a legbiztonságosabb út, amelyen hűségesen haladva elérjük a célt: ÜDVÖSSÉGÜNKET! Másképp fogalmazva az Új Ég és új Föld ezeréves korszakába a “beérkezést”! Tehát számomra az ima, konkrétabban a RÓZSAFÜZÉR az a vékony lánc, amely segítségével az áradat nem fog tudni elsodorni a “mélybe”!
    Hisz a négy koszorú üdvösségünk titkán elmélkedve elvezet a célig!

  5. Grúziai Szent Gábriel próféciája a fenevad bélyegéről.

    „A sátán 666 csapdát állít. Pecsétje nemcsak láthatatlanul, de láthatóan is rákerül majd az emberek homlokára és karjára. Ha a pecsétet erőszakkal teszik rá valakire, arra Isten úgy fog tekinteni, mint egy megszégyenített szűzre. A keresztények legnehezebb megpróbáltatása a pecsétet elfogadó hozzátartozóik lesznek. A pecsét nem tudja azt befolyásolni, akire akarata ellenére teszik rá. De képzeljük el, milyen csapdát állít az antikrisztus az anyának, aki magára marad öt gyermekével. Hogyan etesse meg őket, ha nem fogadja el a pecsétet?

    Eleinte a pecsétet az önkénteseknek ajánlják fel. Az antikrisztus trónra lépése után azonban mindenki kénytelen lesz elfogadni. Az engedetlenség árulásnak minősül. Az emberek az erdőkbe fognak menekülni. Óvintézkedéseket kell tenni, hogy körülbelül tíz-tizenöt fős csoportokban mozogjatok csak, mert a démonok megpróbálják lelökni az egyedülálló embereket a sziklákról. A hívőket megvédi a Szentlélek. Bármi is történik, soha ne veszítsétek el a reményt. Segítsétek egymást. Isten megtisztítja az elméteket, és világosan tudni fogjátok, hogyan reagáljatok. Aki kitart, az üdvözül. Egy igaz hívő sem fog éhséget vagy szomjúságot érezni. A hívők nem hervadnak el a katasztrófák idején. Az Úr csodákat fog tenni értetek. Egy növény egyetlen levele egy hónapra elegendő táplálék lesz Még a föld röge is kenyérré változik, ha a kereszt jelét vetitek rá.”

    Goderdzi Urgebadze /1929-1995/ néven született Gábriel testvér, Grúzia egyik legnagyobb ortodox szentje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend