Világkormány

EU terv: közös határőrizeti rendszer tagállami vétójog nélkül

barbed-wire

Forrás: zerohedge.com

Az Európai Unió állandó külső határőrizeti rendszer bevezetését tervezi, hogy kezelni tudja a II. Világháború óta eltelt idő legnagyobb menekültválságát. Az új határőrizeti erők átvennék a tavaly nyáron szuverenitását elvesztett (de az eurót még megtartó) ország határvédelmét, ahonnan tízezrek jutottak el Németországba, jelentősen rontva ezzel Angela Merkel népszerűségén.

Lehullottak az álarcok. Az Európai Unió a schengeni határok védelmének ürügyén, és persze Görögország példáját kihasználva, felülírná az egyes tagállamok nemzeti szuverenitását.

Az Európai Bizottság a jelenlegi helyett egy olyan állandó határőrizeti szerv létrehozására készül javaslatot tenni, amelynek jogában állna átvenni az Európai Unió külső határainak őrizetét, akkor is, ha valamely tagállam kormánya ezt ellenzi.

Ennek az egységnek a bevetésében az Európai Bizottságé lenne az utolsó szó. Várhatóan ez lesz az új szabályozás legvitatottabb eleme, ugyanis így a bizottság jogköre lenne az egység telepítése egy adott határszakaszra, az új határrendészeti alakulat és parti őrség igazgatási testületének ajánlása alapján.

Paranoia vagy valóság, hogy az EU minden valós és megrendezett válságot hatalmának megerősítésére használ a nemzeti szuverenitás kárára, eltörölve az egyes országok kulturális és vallásos határait, egy Brüsszel, Berlin és Frankfurt által felügyelt szuperhatalommá konszolidálva valamennyit?

Amennyiben a javaslatot elfogadják, nyilván Görögország lesz a kísérleti nyúl az új rendszer tesztelésében, hiszen a tőkekorlátozásoknak köszönhetően már úgyis elvesztette szuverenitását és még mindig nagy bajban van, így nem igen szólhat bele az ilyen döntésekbe.

Még az EU párti Financial Times is megjegyzi, hogy ?az euró bevezetése óta nem történt ilyen komoly lépés a szuverenitás feladásának irányába.?

?Az európai vezetők 15 éve tárgyalnak egy közös határőrizeti erő felállításáról, de eddig nem tudták legyőzni mélyen gyökerező kifogásaikat saját nemzeti hatalmuk átruházásával kapcsolatban, hiszen az egyes országok határainak felügyelete és védelme egy szuverén állam egyik legalapvetőbb funkciója. Még Görögország is csak nemrégiben, több hónapos huzavona után egyezett bele, hogy az EU határvédelmi csapatokat küldjön oda.?

A párizsi terrortámadások és az új bűnmegelőző törvények elfogadása után Brüsszel nyilván úgy véli, hogy a lakosság nagyobb hajlandóságot mutat szuverenitása (és szabadsága) feladására, a (határ) biztonság érdekében.

És a hab a tortán:

?A tagországokkal konzultálnának ugyan, de a tagállami kormányoknak nem lenne joguk egyoldalúan vétót emelni egy-egy telepítési döntés ellen. Ez a schengeni térség nem EU-tag országaira, például Norvégiára is vonatkozna.?

Lehet, hogy a fejlemény meglepetésként ér néhány naiv EU párti szavazót, akik nem értik, hogy egy olyan terv megvalósulásának lépéseit látjuk, amiről már 2008-ban is hallani lehetett, amikor egy AIG prezentáció rendkívül világosan megválaszolt néhány fontos kérdést arról, hogy ?Mit akar Európa?? A válasz:

?Globális folyamatok ürügyként való felhasználása hatalmának kiterjesztése érdekében:

– Környezetvédelmi ügyek: felügyelet erősítése a tagállamok felett, a globális kormányzás elképzelésének népszerűsítése,

– Terrorizmus: a rendvédelmi és jogi ügyek feletti nagyobb befolyás megszerzése megfelelő ürügyek révén, a megfigyelés erősítése,

– Globális pénzügyi válság: két legyet (szabad piacgazdaság, angolszász gazdaságok) egy csapásra (egész Európa feletti hatóság, globális pénzügyi kormányzás),

– Európai Monetáris Unió: válság létrehozása az ?Európai gazdasági kormányzás? erőszakos bevezetése érdekében.

Bár ezek a 2008-ban megfogalmazott célok tökéletesen megvalósultak, még ez az igen agresszív és precíz előrejelzés sem említette a határok és a lakosság feletti hatalomátvételt. Most ez következik.

Előző posztKövetkező poszt

43 hozzászólás

 1. Már jó néhány napja nem adódott módom internet közelébe kerülnöm,most meg azt látom,hogy elég “érdekes” beszélgetés alakult itt ki.Végül is,semmi különös…
  Mintha lemennék a metróba.Ott is sok próféta van.Tucat igazságmegmondók.Ők sosem hibásak.Ők csak akkor lennének hibáztathatók,ha a többi bűnösön nem vezetnék le a felgyülemlett feszültséget.Igen,így megy ez nálunk,igazságból kiokosodottaknál.A Biblia,meg az internet mindenkinek rendelkezésére áll személyesen.Persze,nem lennének itt agresszív hangok,ha nem lenne igény rá.Hiába,nagy ügy ez a prófétaság… Hiszen az utolsó időket éljük…….már évezredek óta.Soha sem volt még szükség annyira igazságot szóló szentekre,mint manapság.

  Csak ironizáltam.
  A próféta sáskát eszik,erdei mézet iszik és teveszőr ruhát hord.Kint van a pusztában Istennel.Alázatos.Hatalmas dolgokat tesznek.Józsué megváltoztatta az idő folyását.Mózes a Vörös tengeren mutatta meg Isten dicsőségét.Elizeus halottat támasztott fel.Illés esőt fakasztott.
  Csak mi gubbadunk itt a monitor előtt a saját téveseszméinket ringatva és becézgetve.Nem teszünk semmi olyan hatalmasat,ami feljogosítana ilyen beszédre minket.Miközben a munka egyik részét sunyin elhagyjuk,aközben másokon kérünk számon leckéket.Színből hosszan szidjuk a másikat,mert azt hisszük,hogy ez az egyetlen módja az érvényesülésnek,és hogy ez a kisebbségi komplexusunk egyetlen ellenszere…Mindezzel,amiket most írtam,azt hiszem én lettem a legszánalmasabb barom az itt csörtető szánalmas próféták között.Mert most meg én bizonyulok a legokosabb okoskodónak.
  Mindegy is… Nem rontom tovább a helyzetem.Elég az hozzá,hogy előbb a tetteinkkel csináljunk csodát Isten nagyobb dicsőségére.Azok majd igazsággá teszik szánalmas szavainkat.

  1. Kedves Oszkár!
   Ó, ez az erdő nagy. Sokáig bolyonghatunk benne, én igazi túrázónak számítok.:-) Úgy magamba tévedtem, hogy erre a rétre jövök friss levegőért.:-)
   Nem mondtál butaságot. Állítólag ez már egy másik szint, mikor már magadnak se hiszel! Első a társadalmi(jogos) kritika, utána a magunké(még jogosabb), majd ha már nem lesz igény még a saját kritikai gondolatainkra sem másokkal szemben, akkor huhu. Hisz senki nem jobb vagy rosszabb. Csak hülyébb vagy még hülyébb a felejtésben. Amúgy meg csodálatos , megismételhetetlen egyed.
   De ez engem akkor sem érdekel, nem! Én hiszek a magam igazában, én vagyok a király! :-)Igaz meztelen seggel, de hát ez kit érdekel, engem nem. 🙂

   1. Kedves Balázs!Mindig örülök,amikor errefelé túrázol.Pedig most sajnos csak nagyon kevés jót mondtál rólam… :mrgreen: 😈 Nem tudom,melyik zavarba ejtőbb: amikor pokolba küldenek vagy amikor azt mondják,hogy igazam van.Érezd jól magad ezen a réten!Látod,itt együtt legelészik az oroszlán a báránnyal. 🙂

 2. NA, a sok hulladék muzulmán férfi a 80-as átlag IQ-jával betolja a pofáját az EU-ba mintha neki járna ingyen lakás meg ingyen kocsi meg az egész kontinens, miközben keresztémny nők harcolnak Szíriáért az ISIS ellen… na nem is idegesítem magam tovább mert cenzorálni kellene.
  http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/16/christian-female-fighters-taking-arms-islamic-state-syria/
  Antioch megint bizonyitja a nevének jelentőségét, a legjobb Bibliai leletek is oda vezethetők vissza.

  1. Talán nem kellene “hulladék” férfiakról beszélni, amikor az Úr minden emberbe a sajátjából adott “leheletet az orrába” szó szerint, igaz, kölcsön. És MINDEN emberért meghalt az Úr Jézus hogy örök életük legyen!
   Más kérdés, hogy meg vannak vezetve, és a “mi” reklámjainknak dőltek be a fogyasztói társadalom nagyobb “dicsőségére” 🙁
   Ez mind KÖVETKEZMÉNY, amikről írsz és nem ok, viszont van esély, itt is, hogy megtérjenek Jézushoz ha a “keresztény Európa” az volna …

   1. Liberális önostorozó, nem kell fehérre mosni a ostoba brutális primitív természetüket mintha nekik nem lenne szabad választásuk a cselekedeteikben.

    (Hey admin értékelném ha nem cenzorálnál azért mert nem tetszik amit kimondok, ez nem a te kis szektád, ha meg nem tetszik a szólászabadság akkor lehet menni Észak Koreába)

  2. Egyetértek Évával, kérlek senkire ne használj ilyen jelzőket. Amúgy pedig minél nagyobb az IQ, annál nagyobb a felelősség is. (Lukács 12:48)

   1. Na ezért tartunk ott ahol… az ilyen hozzáállás miatt. Nem, ne a problémát nevezzük nevén hanem azt kritizáljuk aki azt megteszi hogy nevén nevezi. És igenis hulladékok mert én legalább felismerem hogy nem vagyok tökéletes és próbálok ellene tenni azok a fafejek ahogy a kamionos is mondta még vigyorognak és szentül meg vannak győződve hogy ők jófejek és eszük ágában sincs morálisan fejlődniük…hát akkor elmehetnek a jófejükkel a primitiv barlangjaikba ahonnan jöttek.

  3. Azért itthon is vannak érdekes gondolkodású emberek ( mármint, ha igaz a hír):

   http://www.origo.hu/gazdasag/20150609-a-bevandorlok-gazdasagi-hatasa-pozitiv-magyarorszagra-nezve.html

   Csak azt nem értem, hogy, ha annyira szuper képzettek, és mindenben jobban a hazaiaknál, akkor miért “embercsempészekkel”, és a zöldhatáron keresztül jöttek, papírok nélkül…?! ( Persze lehet, hogy ennyi orvost, mérnököt, atomtudóst, és hasonló képzettségű embert már be se tudott volna fogadni Európa, ha csak úgy ideköltöznek törvényesen…!?)
   Ja, és még az se tiszta előttem, hogy pontosan miért is akarnák majd a magyar, vagy egyéb nemzetiségű nyugdíjasokat eltartani ezek az emberek ( és a leszármazottaik)…?

  4. Kedves Éva!
   Ez hogy történt? Isten bácsi belefújt az orrukba egy kis életet, hogy rá hasonlítsanak? Akkor már nem is lehetnek köztük gonoszok? És ha ők csak kölcsönkapták, akkor ők kik? Istenen kívüliek? Óh, szegények! Óh szegény mi!
   A keresztény Európa nem az, z egy csodálatos rothadó pöcegödör. Mi tettük és tesszük ilyenné, minden pillanatban, mi mindannyian együtt. Arabok meg négerek, fehérek és sárgák.
   Nyilván a fehér faj eléggé megátalkodott, de a feketék is megtennék ha módjuk lenne rá.
   A végítélet közeleg, érződik. Imádkozom, mert olyan kicsiny vagyok és akaratom csak pusztít. Most tévedéseink megmutatják magukat magunknak. Ez is értünk történik! A kiválasztás az ocsú és a búza között biztos, hogy nem a különállóság(minden milyen alapon) lesz.

  1. Azért ne feledjük, hogy nem a melegek többsége találja ki, alkotja meg, hagyja jóvá a törvényeket. A többség csak sodródik a megtévesztés egyik árával.

    1. Jaryd testverem,
     a “buzilobbi” felkutatasa helyett javaslom kutasd fel a bun fogalmat es annak jelenletet a vilagban. Hamar ra fogsz jonni, hogy meg a lakasodbol sem kell kimenned hogy ratalalj. Eleg hozza tukorbe nezned.Ami pedig a “buzi” kerdest illeti mond kerlek, azok az emberek “buzinak” szuletnek?

    2. Ó az arrogancia hogy csak azért mert kimondom amit ki kell már egyből kizárt hogy nem vagyok keresztény…és igenis buzilobbi, mert az időjárás az meleg meg a tengerpart homokos a homoszexuálist meg túl sokáig tart legépelni. Hogy buzinak születik e, egyértelmű hogy mindenki azzal a potenciával születik hogy azzá váljon az meg teljesen más dolog hogy még büszke is rá és miután megkapta a “házasodás” szabadságát egyből a keresztények moralitását támadják… persze a nagy liberális tolerancia nevében

    3. Mellesleg tesvérnek nevezni és feltételezni hogy nem tudom a bún fogalmát az ellentmond egymásnak

    4. Megertem felhaborodasodat , sot meg az azelotit is, de csak sorjaban ha lehet kedves testverem. Feltettem egy igen egyszeru es egyertelmu kerdest. Arra valaszolj kerlek egy oszinte IGEN vagy NEM-mel.

    5. Abba hagytad már az anyád verésést? Kérlek válaszolj egy egyszerú igennel vagy nemmel.

    6. Jaryd,
     Ennyid maradt mindössze,….a személyeskedés. Fogalmad sincs, hogy milyen sok is ez. Majd egyszer talán megtudod.
     Peace out bro!

    7. Kedves Adrian!Sokat gondolkodtam azon,hogy megszólítsalak-e ez ügyben.Egészen idáig.Most viszont megszólítalak,méghozzá olyan formán,hogy azért azt ne felejtsd el,hogy itt akadnak barátaid is. 😉 Na,meg lettél szólítva.Méghozzá barátilag. 🙂

    8. Kedves Oszkar,
     Azert szeretnem, ha te is tudnad, hogy: “Egy igaz barat szembol tamad” Oscar Wilde

     Ps.elnezes, ha nem pont szo szerint sikerult ideznem ot.

    9. Tudom,kedves Adrian.Ezért is gondolkodtam egy fél napig,hogy mi legyen. 🙂 Ha a úgy érzed,hogy a legfentebb írt szövegemben bekóstoltalak téged is,hát jól érzed.Ugyanis,neked is köszönhető,hogy ez az alak ilyen sokáig itt tudott érvényesülni és garázdálkodni.Ugyanis nem vagyok meggyőződve arról,hogy téged csupa önzetlenség vezérelt azon törekedve,hogy megjobbítsd ezt a fazont.Már jó régről látva itt Idával is ezt a hinta-palintádat,erre a következtetésre jutottam.Ugyanis,ezeket az agresszív szent embereket csak hagyni kéne,mert ha nem eteti a frusztrációikat senki,felszívódnak – még akkor is,ha nem.Vitatkozol vele itt hosszasan,mert egy kis műzsörtölődés neked is amolyan lételemet jelent.Még akkor is így van,ha úgy gondolom,hogy a te hangod őszintébb.Amit most írtál nekem,abban teljesen igazad van.Eddig csak azért nem szóltam emiatt,mert nem éreztem úgy,hogy mi ketten különösebben összetartoznánk.De ennek az alaknak az anyázós mocskolódása közelebb vitt hozzád,mert részemről a szimpátia feléd mindig is megvolt,ezért én szégyelltem magam helyette is emiatt előtted.
     A fenti szövegemben pedig magamat sem felejtettem el pellengérre állítani.Ami mi kettőnket illeti,Adrian,egyikünk kutya,másikunk eb.Te is csak egy önjelölt próféta vagy itt,aki “óva int” embereket.És én most szó szerint idéztem tőled.Hogy honnan veszed ilyesmire a jogot,ki tudja.

     Az éjjeli pár soromat feléd vigasztalásnak szántam,mert ha “leanyázzák” az embert,elképzelhető,hogy utána ráfér egy-két jó,ne adj’ Isten baráti szó.Noha nem az éjjeli volt feléd az első baráti megkeresésem,ez nem jelenti azt,hogy most már együtt akarok itt veled prófétáskodni.Noha remélem,hogy barátok azért mégis lehetünk.Ezt sem először írtam le neked.

    10. Perpillanat,nem mernék javasolni semmit.Egyrészt azért,mert hiányzik a kellő bátorságom hozzá,másrészt vagyok annyira megalkuvó,hogy hajlamos lennék eltérni még a saját javaslataimtól is.Meg okoskodni sem akarok,mert a barátság fontosabb.
     Nekem szimpatikus,hogy kitartóan itt vagy ezen az oldalon (mármint,Jézus oldalán 🙂 ),pedig kerültél már kellemetlen helyzetbe.Továbbá,ha nem is mindig értek egyet a hozzászólásaiddal,de szerintem őszinte hang a tiéd (különben nem tetted volna szóvá,hogy az éjjel neked írt szavaim ellenére nem voltam fair veled szemben),és ez nekem fontosabb tud lenni,mint a soraid tartalma.Neked is részed van abban,hogy anno nem távoztam az Idők jeleiről duzzogva és egyben mégis önelégült pofával.
     Nem hinném,hogy különösebben változna itt a viszonyunk,mármint kettőnknek.Oké,hagyjuk a talán kissé tényleg fellengzősen ható barátság fogalmát,hiszen a valódi barátság egy nagyon kényes viszony; mindenesetre mondhatom,hogy kedvellek.Úgy is egy egész örökkévalóságunk van együtt,Adrian.Amit most nem tudunk tisztázni,majd máskor tisztázzuk.Meg mindenki mással is.

     Jó,mégis lenne egy javaslatom.A hibáink és a kreténségeink ellenére tegyük azt ezentúl is,ami a dolgunk,amihez értünk,amire elhivatottak vagyunk.Nagyjából ennyi. 🙂
     Elnézésedet kérem a tegnapi nem valami kereken korrekt eljárásom miatt!Talán majd a többiekkel is meg tudom ezt beszélni.Köszönöm a türelmedet!

 3. Akárcsak a fegyverkontroll, a globális felmelegedés stb, megint összemossák a fikciót a valósággal…liberális öngyilkosságkivánság:

  A zombi apokalipszis valósággá válhat a ‘szakértő’ professzorok szerint akik FIKCIÓKRA is hivatkoznak… ez van amikor az okkultista elit félreértelmezi a Jelenések 9:6-ot és azt hiszik hogy az ő dolguk azt beteljesíteni.
  http://www.latinoshealth.com/articles/13743/20151215/zombie-apocalypse-possibility-rise-infection-trigger-international-call-action-expert.htm

  De semmi probléma, csak fizetsz egy globális adót az ENSZnek és megoldják… ezeknek elment az eszük, ez igy megy amikor a munkahelyed és a kormányzati támogatások azon múlnak hogy mégnagyobb katasztrófákkal és ökörségekkel jöjjenek elő hogy igazolják azt a temérdek pénzt amit rájuk pocsékolnak a kormányok az RND nevében, de legalább már tudjuk hogy az aranyhalnak 3 mp-es memóriája van és hogy a garnélarákok milyen gyorsan szaladnak a futópadon (valós kutatás, youtube-on a video)… ó na mennem kell mert pont időben “fedezték fel” a vizet a Marson a NASA-nál most hogy megint tárgyalják a költségvetésüket.

  1. Emlékszel Jaryd, hogy az adventi időszakban követték el a legtöbb emberiség ellenes bűncselekményt, csak éppen össze kellene írni, s nyakukba kellene vágni, az ilyen-meg olyan készenléti, használati…. díjakat.

   1. Mindig akkor van valami amikor valamilyen ünnep lesz vagy van mert akkor senki sem figyel, ilyenkor szoktak olyan törvényeket megszavaztatni ami senkinek nem tetszik de a képviselő már haza akar takarodni ugyhogy megszavazza hogy ne kelljen vitáznia éjfélig.

    1. Pontosan így van, és vannak akik megértették és le is írták, hogy azt a bizonyos “békét” ami nem lesz az, szintén ilyen napokban fogják – végül is titokban – megkötni! Figyeljünk!

    2. amikor az a “béke” jön már el leszek ragadtatva…no nem magamtól

 4. Úgy vélem,ha már hitben minél többen kérnénk Istentől az igazságot,annál könnyebben rávezetne minél több embert,és az Jézus Krisztusban ,és az ő szellemében való egyesülés.Vagyis nem az antikrisztusi szellemben,hanem a Krisztusiban.
  Legalább erre kellene rávezetni az embereket,legyen az európai,arab vagy távol-keleti.

 5. http://hir-portal.hu/2015/10/09/a-terroristak-berlin-elfoglalasara-keszulnek/

  Ez egy régi cikk .

  http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1541_augusztus_29_szulejman_szultan_csellel_elfoglalja_buda_varat/
  http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1757_oktober_16_hadik_andras_megsarcolja_berlint/

  A magyarok Budát egyszer régen csellel vesztik el .

  ?Eljő a Szentlélek a szélesség 48 fokáról.
  nagy népvándorlás lesz általa,
  elűzi az Antikrisztus iszonyát,
  ez utóbbi meg háborút indít a
  Szentatya és keresztény egyház ellen.?

  ?A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd,
  Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:
  Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik,
  Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken.?

  1. Valahol régebben már leírtam KSI, az Európai Unió álca, mögötte van a Mediterrán Unió. Az Európai Unió fővárosa, az amelyik a szemünk előtt van, mint ahogyan a Mediterrán Unió fővárosa sem Barcelona. Ajánlom, ha megtekintenéd ezt az 1956-ban nyilvánosan kimondott idézetet, ebben minden sajnos bennne van, ami az utolsó időkre vonatkozik: ?Csak Róma méltó Párizsra; csak Párizs méltó Rómára.?

   1. Andre!
    A véleményem szerint az egész bevándoroltatás a nagy üzlet mellett elsősorban a nemzeti szuverenitást támadta. Elvárták az EU vezetői, hogy a migránsok útvonalán iktassák ki az érvényben lévő szigorú biztonsági rendszereket, mint a határőrizet, az előzőleg leépített határőrségek persze a tömeg regisztrálását képtelenek voltak megtenni. Ehhez fegyver nélküli fegyveresek ENSZ, globálmédia, humanista rohamosztagosok, embercsempészek összehangolt tevékenysége megtette a hatását. Ebbe a levesbe erőteljesen beleköpött Orbáni Magyarország. Kapott és kaptunk is eleget miatta. Mit volt mit tenni, most ugyan azt fújják és még meg is fejelték, hogy a nemzetek felett, majd ők védik a határokat, az adott ország engedélye nélkül is. Vagy ez volt a forgatókönyv eleve, és mindenki eljátszotta a terveknek megfelelően a szerepét. Akár hogyan is, az új Babilón, vagy a végídők új asszír birodalma az Európai birodalom magja kihajtani látszik. A trón kezd üzemelni, az oltár, a hamis próféta is hamarosan előlép a sötétből. De ami megnyugtató, Isten mindent kézben tart. Ő megjelentette szent prófétái által a kezdettől a véget. Ez adja a mi reménységünket.
    KSI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend