Bibliatanulmányok, Világkormány

A világ 2021-ben és a nagy átrendezés

Remélem Antenor alábbi írása sokaknak segít majd a szokásostól mennyeibb magasságokból látni a körülöttünk folyó eseményeket. Nyilván lesznek részek, amikkel nem mindenki ért egyet és ezzel nincs is semmi gond, hiszen a bibliai próféciák értelmezése Jézus tanítványainak sem ment mindig tökéletesen, pedig igencsak komoly segítséget kaptak. Nyugodtak lehetünk: a sajátunk sem az. Egyben biztos vagyok: a téma fontos, mindannyiunkat érint és megérdemli a figyelmünket. Szeretettel, Thea

A The Economist magazin a „mélyállami elit” érdekeit kiszolgáló beavatott tulajdonoskörei az általuk publikált „The World in” különkiadásokban immáron három és fél évtizede kotyogják ki számunkra alaposan megválogatott és kódolt formában a „nemlétező” luciferiánus háttérhatalom valahogy nagyon is létező terveinek az éppen aktuális évre szóló, illetve megvalósítandó fázisait és a legalább annyira generált, mint prognosztizált trendjeit. Szinte minden év kiadása képes meghaladni a korábbiét, ami intő jelként szolgálhat számunkra: közeledünk a végjátékhoz, és ezt az idei kiadás határozottan alátámasztja. Némileg rendhagyó módon, a The World in 2021 elemzését ezúttal összevetjük Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke által meghirdetett Nagy Újraindítás” társadalomjavító (Social Engineering) nagyprojekttel. Mint azt látni fogjuk, a The World in 2021 cikkei és előrejelzései, valamint a Klaus Schwab által megfogalmazottak tematikája több, mint kiegészítik egymást. Számunkra mindennek a bibliai, illetve próféciai szempontokból van óriási jelentősége, hiszen közeledik az az idő, amikor a gonosz erők hatalmat kapnak majd és egy eddig soha nem látott megpróbáltatásnak teszik ki az egész világot és a Föld minden egyes lakóját (Jel. 3:10; 13:1-8). Sátán beavatott emberi eszközei szakadatlanul és lépésről-lépésre dolgoznak azon, hogy az adott időben akadálytalanul iktathassák be az Új Világrendet. Ennek az ideje pedig nagyon közel van, amivel láthatóan ők is tisztában vannak. A szerencse vagy a sors” a kezükre játszik, egyre szabadabb az út a luciferiánus világrend utolsó fázisainak megvalósításához. A jövő elkezdődött és a Covid előtti normalitás” már soha nem fog visszatérni. Várhatóan a 2021-es év a nagyvolumenű átrendeződések éve lesz.


Forrás: Copyright © 2021, Póli Pál – Isten Egyházának Gyülekezetei

Közzétéve a szerző engedélyével


A Világ 2021-ben – O FORTUNA

Kezdjük talán a The World in 2021 sokatmondó szerkesztői üzenetével.

 Szerencsésnek érzed magad? A 21-es szám a szerencsével, a kockázatvállalással, a merészen feltett tétekkel és a kocka elvetésével áll kapcsolatban. Ennyi pont van a játékkockákon, ennyi shilling van egy guineaben (új-pennyben), s ez a fogadási tétek és a lóversenyek befutói száma is. Amerikában 21 év az a korhatár, amikor valaki beléphet egy szerencsejáték kaszinóba, és ez a száma a népszerű kártyajátéknak, a Black Jack-nek is. Így ez a szám különös módon illik egy olyan évre, amivel kapcsolatban oly sok a bizonytalanság. A főnyereményt a koronavírus pandémia legyőzése jelenti. De emellett számos rizikóval kell számolni a közegészség, a gazdasági élet és a társadalmi stabilitás területeit illetően…”

A kérdés úgy hangzik, mintha nekünk tennék fel, de láthatóan a globális elit jóval inkább a saját maga számára látja a megfelelő alkalom elérkezését, érzi a szerencséjét, amikor a téteket emelni lehet. Ennek háttere a Covid járvány, aminek köszönhetően a multik tulajdonoskörei elképesztő profitokra voltak képesek szert tenni, miközben a kisvállalkozók millió számra mentek tönkre, a nyugati világ munkás és középosztályának pedig egyre nagyobb szegmensei váltak teljesen kiszolgáltatottá. Lépni kell hát, mert adott az alkalom. Habár az idei szerkesztői üzenet erre konkrétan nem tér ki, a tarot kártyában a XXI-es számú lap a legmagasabb szám, aminek neve a Világ lapja.

A Világlap egy Nagy Arkánum (titkos szer) lap, s mint ilyen egy adu, vagyis minden mást ütő kártyalap, ami a kívánt dolgok sikeres bevégzését és beteljesülését, egy új ciklus és a kozmikus szintézis kezdetét szimbolizálja! A Világlap nem csupán a földi, mint inkább az univerzális világra utal, amint azt a világegyetem négy szegmensét felügyelő négy lelkes állat, azaz négy arkangyal megjelenítése is érzékelteti (vö. Jel. 4:6-7). A kozmikus harc egy olyan próféciai esemény lesz, ami megrengeti az eget és a földet (Agg. 2:6; Héb. 12:26; Jel. 12:7-10). Vagy ahogyan a luciferiánus induló is zengi, „[a végső harcban] a föld fog sarkából kidőlni és a semmikből a minden leszünk!” Lucifer és hívei – mennyeiek és földiek – mindennek [Istent is beleértve] fölibe kívánnak kerekedni. Habár a The Economist oldalain gyakran és nagy előszeretettel szokták a tarot kártya szimbolikus üzenetei által prognosztizálni a trendeket és politikai fejleményeket, ezt az idén inkább mellőzték, még a kapcsolódó dátum és a tarot rendszer bennfentes ismerete ellenére is. Ennek az lehet az oka, hogy a tarot kártya XXI-es számú lapjának az okkult üzenete túl nyilvánvaló és így inkább nem hivatkoznak rá, legalábbis a nem bennfentesek előtt nem. Mindent összevetve, az elmúlt év eseményei és az idei év dátuma egy igen jó ómen a számukra. Ezt nem is rejtik véka alá, aminek kirívó példája Klaus Schwab ominózus kijelentése:

„A pandémia egy ritka, de szűkre szabott lehetőséget biztosít arra, hogy áttekintsük, átgondoljuk és átállítsuk a világunkat.”

A pandémiára tehát úgy tekintenek, mint ami nagyon jól jött, már ha jött és nem előidézték, amire sok jel utal, vagyis ez esetben a kocka cinkelt volt. Bárhogyan is, az így kialakult helyzetet sikeresen meg lehet lovagolni. És valóban, ez az enyhén szólva is nagyon gyanús körülmények között elterjedt vagy akár szándékosan kieszközölt pandémia, valamint az abból fakadó gazdasági válsághelyzetek, de leginkább a válság-helyzetek nyújtotta megoldási lehetőségek határozottan főnyereményként vannak elkönyvelve a bennfentes körök által.

„A pandémia egy ritka, de szűkre szabott lehetőséget biztosít arra, hogy áttekintsük, átgondoljuk és átállítsuk a világunkat.” – Klaus Schwab

Erre utalt Klaus Schwab, akinek további idézetei elárulják, hogy az előállt helyzet maximális lefölözése lesz az elkövetkező év legfőbb célkitűzése. Próféciai szempontból elemzésre méltó még a kiadás jónéhány más kiemelt cikke is, így pl. az idei német választások jelentősége, Amerika céltudatos megosztása [ketté, vagy több részre szakítása], és persze a vakcinálással, az oltáskötelezettéggel kapcsolatos kérdések. Magyar vonatkozásban egy teljes cikkben értekeznek arról, hogy „Magyarország viktátora hosszútávra van berendezkedve”. A cikk azzal kezdi, hogy Magyarország kormányának nehéz körülmények és kihívások között kell majd kezdenie az új évet. A komoly kihívások vagy felőrlik, vagy megedzik a nemzetet és vezetőjét. Aki hosszútávra kíván berendezkedni, annak megfelelően kell reagálnia a felmerülő problémákra. A szalon konzervativizmus ideje azonban végleg lejárt, azt fel kell váltsa egy a „konzervatív-keresztény értékek” iránt messze komolyabban és sokkal elkötelezettebben ragaszkodó, de szükségszerűen egyre jobbra tolódó politikai irányvonal. A cikkek elemzéseire ebben az írásban nem térünk ki, szokás szerint a legfőbb csemegével, a borítólap kódolt üzeneteivel foglalkozunk.

Számomra a legérdekfeszítőbb élmény mindig az adott év tematikájának a vizuális és koncepcionális prezentálása, illetve a rejtett és kódolt üzenetek megfejtése, majd elemzése. A borítólap ezúttal is nagyon ütősre sikeredett, nem szűkölködik a megszokott okkult elemekkel, az alig rejtett üzenetekkel és előrejelzésekkel. A fekete háttérből egy kivilágított slot-machine, azaz játékgép, vagy nyerőgép emelkedik ki. Azonban az ilyen gépeken megszokott szimbólumok helyett a jelenlegi világtrendekre utaló ikonok láthatók. A húzókar fejét a földgömb alkotja, itt tehát egy globális játék folyik. Az ikonok négy függőleges sorban állnak, ami akár negyedéves terveket is érzékeltethet. Minden egyes sor alatt a „Hold“ gomb látható. Ezzel a nyereség kifizetésének visszatartását lehet kérni egy többfordulatos játék esetében, ami emeli a tétet, ez egy rizikós lépés, viszont busás bónuszt eredményezhet. Értsd, ha összeállnak az ikonok, a nyerő helyzetet nem kell azon nyomban kihasználni, mert némileg várva egy sokkal előnyösebb helyzet alakulhat ki. A pénzérmét befogadó nyílásnál a „helyezd be a gazdaságélénkítő csomagot” olvasható. Ez a kulcstényező, hiszen a gazdaságélénkítő csomagok újabb hatalmas hitelfelvételekre kényszerítik az államokat, magát a rendszert is ez működteti, a világ lakosait pedig ez teszi rendszerfüggővé. Arról nem is beszélve, hogy arra a bizonyos ingyen ebédre”, illetve a teljes függőségre kondicionálja az embert. Az eladósodott államok és egyének további hitelekre szorulnak, ami a Klaus Schwab által felvázolt tervek szerint az eltartó államokhoz, majd végül az eltartó világkormányhoz fog vezetni. A csomagok mellett a belengetett általános alapjövedelem bevezetése is erre kívánja késztetni az embereket. Mindennek a feltétele természetesen az, hogy az egyén teljességében aláveti magát a követelményeiknek. A gép alsó kaszniján a nap sugarai láthatók, vagyis a luciferiánus fény, az aranykor hajnalának, a New Age-nek a jól ismert szimbóluma. A játékon a szimbólumok négy függőleges sorban helyezkednek el, a karhúzásra pörögni kezdenek, majd miután megállnak, az ikonoknak vízszintesen kell egyezniük a nyereményhez. Értsd, ezeknek a trendeket szimbolizáló jelképeknek megfelelő módon kell összeállniuk a nyeremény (kívánt cél) érdekében. Ez teszi ki a „szerencse tényezőt”. Mivel mi nem vagyunk beavatottak, így az ikonok jelentésének általunk történő megfejtése talán nem egészen teljes.

1. oszlop: A legelső ikon azt a koronavírust ábrázolja, ami immáron több hullámban foszt meg bennünket nemcsak a normális élethez való jogunktól, de lassan az ahhoz való visszatérés reményétől is. Ezután egy oltótű látható, ami a széleskörű, vagy akár világméretű, esetlegesen kötelezővé tett vakcinálásra utal. Amennyiben csak a tömeges vakcinálás után indulhat be a normális élet, akkor az emberek hajlamosabbak lesznek beolttatni magukat. Viszont fennáll annak a veszélye, hogy a jelenlegi kvázi kényszeroltás többször is megismétlődhet és egy trendet fabrikálnak belőle. Ezután egy maszkot viselő újszülött emoji következik, ami azt közvetíti, hogy ez a vak és egyetemes engedelmességre kondicionáló eszköz továbbra is velünk marad, akár a következő nemzedék számára is? Végül egy kérdőjel, ami a járvány okozta és a vakcinációban rejlő további esetlegesen kihasználható lehetőségekre utalhat. Kérdéses pl. az, hogy elfogadhatóvá lehet-e tenni az oltásútlevelet, ami által sokkal kontrolálhatóbb lenne a szabadmozgás. És kérdéses az, hogy mi mást lehet még kifacsarni ebből az álságos helyzetből.

2. oszlop: Egy atombomba ikonja, ami utalhat megkötendő atomkorlátozó egyezményekre, de akár egy nukleáris „véletlenre” vagy például egy Irán ellenes atomcsapásra is. Ez hamarosan ki fog derülni. Biden arcának ikonját nem lehet elvonatkoztatni az általa képviselt lehengerlő ultraliberális politikától, illetve annak várható következményeitől. Azt már kijelenthetjük, hogy ennek a politikának a nyertesei az etnikai és deviáns kisebbségek lesznek, a legnagyobb vesztese pedig a fehér középosztály, illetve a keresztényi konzervatív réteg lesz. Amerika ketté (vagy akár több részre való) szakadása nincs kizárva, amit a ketté szakított amerikai zászló ikonja érzékeltet. Ezesetben Amerika vezető szerepe is megszűnik. A sor végén a csupán félig látható TikTok logója látható. Számomra ez most még egy kérdéses elem, talán valami rendkívüli botrány fog kibontakozni, ami a kínai tulajdonú TikTok generál? Megjegyzés: a tik-tok egyben az üt az óra” szinonimája, ami bár vészjósló, de beleillik a tematikába.

3. oszlop: A kérdőjel itt leginkább a kiszámíthatatlansági faktorra utalhat, méghozzá közvetlenül a dollárral, az energiával és Kínával kapcsolatosan. A dollár hosszú ideje áll az összeomlás szélén, amit hamarosan felválthat egy másik valuta, annak minden velejárójával. Hogy ez mikor és hogyan történik meg, az még számukra is kérdéses. A szélerőmű ikonja több dolgot is érinthet, így a környezetvédelmet, az alternatív energiaforrások bevezetését, illetve a természetes energiák kihasználhatóságának kérdését. Megjegyzés: Texas államban több tucat ember fagyott halálra az idei télen, mert a szélerőművek befagytak a rendkívüli hidegben. Végül a kínai zászló, ami a kontextusban a nagyhatalom kiszámíthatatlan lépéseire, gazdasági és politikai szerepének növekedésére utalhat?

4. oszlop: Legfelül egy grafikon látható, amelyen a nyíl felfelé ível. A gazdaságok visszaesésével ez csakis a növekvő inflációra, illetve további kölcsönök felvételére, s ezzel a fokozódó eladósodásra utalhat. Viszont a multik és tech cégek profitjai az egekbe szökkennek. Egy égő fa ikonja, ami bizonyára a klímaválság állandó napirenden tartására utal. Erre hivatkozva további nem várt megszorítások várhatók, ugyanakkor hivatkozásul szolgálhat a globális migráció fokozására és megkötő egyezmények bevezetésére. A videó-konferencia ikonja kétségtelenül azt kívánja érzékeltetni, hogy az élet java része a virtuális térben fog zajlani. Az emberek a saját otthonukból dolgoznak, online végzik a munkát, online folyik a vásárlás, a gazdaság, a közösségimédia általi kapcsolattartás pedig egyre inkább felválthatja, felszámolhatja a valós hús-vér társadalmi közösségeket, kapcsolatokat, barátságokat.

„Bizonyos formákban a közösségi távolságtartás a járvány után is fennmarad és a cégek erre hivatkozva az automatizálást még jobban felgyorsítják. A technológiai fejlődés okozta munkanélküliség továbbra is megmarad, mert a társaságok a közösségi távolságtartás betartásához a munkahelyeket úgy szervezik át, hogy csak minimális emberi kapcsolat maradjon.” – Klaus Schwab

Ezáltal nemcsak a közvetlen társadalmi érintkezés fog leszűkülni, de fokozódik az elidegenedés és bizalmatlanság, az emberi tevékenységek pedig sokkal ellenőrzöttebbé és kontrolálhatóbbá válnak. Erre azért van szükségük, mert a társadalom automatizálása kizárja a szervezett ellenállást. A sorban utolsóként ismételten a koronavírus ikonja látható, amire így a nagy átrendezés alfája és omegája.

Az év tematikája tehát a világ eseményeinek a szerencsejáték tétjeihez hasonlított kezelése, irányítása, az „aki mer az nyer” elve alapján. Értsd: bármit is szándékozik megvalósítani a háttérhatalmi elit, az eddig talán óvatos és megfontolt lépéseket 2021-ben felváltják a merészebb és nyíltabb lépések, még akkor is, ha esetleg többféleképpen sülhetnek el a dolgok az érdekeltek számára. Bárhogyan is, a jelek szerint merészebb lépésekre szánják magukat, a lesz ahogy lesz elve alapján, mert ezen a ponton érzékelik, hogy egyre inkább célegyenesben vannak. Ebbe a játékba szívélyesen invitálnak bennünket.

A Purim kezdete?

A fentiek mellett a bibliai kereszténység szempontjából az itt közvetített tematikának van egy további elképesztően ominózus aspektusa. A sors, vagy szerencsejátékok általában és joggal a nyereségvággyal, a gyors meggazdagodás vágyával hozhatók kapcsolatba. Valójában ezek a sorsjátékok egy bibliai, szigorúan szakrális szertartásnak, nevezetesen a sorsvetésnek a rendkívül eltorzított sátáni alkalmazásai. A sorsvetés az isteni akarat és döntés szent szándékkal vezérelt megismerésének az Isten által elrendelt, illetve elfogadott eszköze egy a népe számára fontos döntés meghozatalához. Ez nem egy könnyedén kezelendő rutinos dolog, hanem szigorú kritériumokhoz kötött gyakorlat. A sorsvetés mellett az isteni akarat megismerésének egy különleges és rejtélyes formája volt még a lévita papok által elvégzett Urim és Tumim, ami által Isten egy rövid igenlő, illetve nemleges választ nyújtott egy adott kérdésben. Több tucatnyi bibliai versben található utalás a sorsvetésre – a sorsvetés módja és az egész téma egy külön írást igényel -, itt csak néhány kiemelt példával élek:

Példabeszédek 16:33 A sorsot ölbe vetik, de minden döntése az Úrtól származik.

Példabeszédek 18:18  A sorsvetés eldönti a vitás kérdéseket, és bíráskodik a hatalmasok között.

Ap.Csel 1:26  Ezután sorsot vetettek. A sors Mátyásra esett, így a tizenegy apostolhoz sorolták.

A világegyetem első hazárdjátékát Lucifer és követői vitték véghez a lázadásuk elkövetésekor, kockára téve vele a saját létüket is egy hiú ábrándért. Sátán és követői – szellemi és emberi lények egyaránt – azóta is ebben a kóros játékszenvedélyben élnek. A bukott rend a sorsvetés szent szertartását torzította el a különböző sorsjátékok formájában. Ezek a gyors, munka nélküli, s így az isteni renddel és törvénnyel ellentétes módon való meggazdagodás reményét nyújtják. A szerencsejátékokkal valójában Istent kísértjük, mintegy kizsarolva Tőle azt a nyereséget, ami tömegek számára veszteséget jelent. Emellett a sorsvetésnek még a bukott renden belül is van egyféle szakrális funkciója. Azt tudjuk, hogy Sátán csak annyit és akkor tehet meg, amit és amikor a mindenható Isten engedélyezi számára. Az Írást ő is nagyon jól ismeri, a próféciák által tisztában van azzal, hogy egy adott időben eljön az uralmának telje, amikor „sikeres lesz” és a „hatalma kiterjedt minden törzsre, népre, nyelvre és nemzetre” (Dán. 8:23-25; 11:30-36; Jel. 13:7). A luciferiánusok számára a várt sikert az Új Világrend felállítása jelenti. Sátán és az ő evilági ügynökei az emberi történelem hajnala óta munkálkodnak ennek az uralomnak az érdekében, ám munkájukat csakis az Isten által megszabott időkereten belül és fázisonként haladva képesek csak végezni (ennek jelképéül tették meg az épülő piramist). A nagy fázislépések megvalósításához szükséges Isten közvetlen engedélye, amit úgy tűnik, kénytelenek a sorsvetés által meghatározni. Ezzel kapcsolatban van egy konkrét, profetikus jellegű bibliai példa, ami itt számunkra igazán releváns. Ez az Eszter könyvében olvasható és jól ismert Purim története. Kevésbé ismert, hogy Eszter könyvének van egy allegorikus üzenete, illetve az utolsó időket érintő nagyon fontos profetikus aspektusa is. Mindaz, ami akkor a zsidókkal történt, előképe volt annak, amivel az egyháznak kell szembenéznie az antikrisztusi időkben. A történetben Ahasvérus Istent, Márdokeus Krisztust, Eszter az egyházat, Hámán pedig az antikrisztust jeleníti meg, s az alábbi verseket ennek fényében kell értelmeznünk:

Eszter 3:5-7 5 És látván Hámán, hogy Márdokeus térdet nem hajt és nem borul le előtte, megtelék Hámán haraggal. 6 De kevés volt előtte, hogy csakis Márdokeusra magára vesse rá kezét, (mert megmondták néki Márdokeus nemzetségét) azért igyekezett Hámán elveszteni minden zsidót, aki Ahasvérus egész országában vala, a Márdokeus nemzetét. 7 Az első hónapban, ez Nisán hónapja, Ahasvérus királyságának tizenkettedik évében, Púrt, azaz sorsot vetének Hámán előtt napról-napra és hónapról-hónapra a tizenkettedikig, s ez Adár hónapja.

Itt viszont már nem egy kétes szerencsejátékról van szó, ennek a sorsvetésnek különösen komoly, az igazak sorsát is közvetlenül érintő szerepe volt/lesz. A beavatott összeesküvők az év minden napján elvégzik a sorsvetést Hámán/Sátán jelenlétében és okkult rítusok közepette, várva és egyre várva a kijelölt időt, amikor végre szabad kezet kapnak a gonosz terv kivitelezésérhez. Azért tehetik meg, mert ezt eldöntötte az isteni határozat a világ megalapítása óta, márpedig „a királyi rendelet nem megváltoztatható” (vö. Eszt. 5:8). Bár próféciai értelemben erre igazán csak a nagy nyomorúság idején kerül sor, ám a „vállalkozásuk” oda vezető fázisait is engedéllyel és meghatározott időben végezhetik el. Semmi nem történhet meg idő előtt, de most, amikor már csak a fejkövet kell felrakni a piramisra, akkor különösen izgalmassá válik a sorsvetés. A The Economist ilyen jellegű üzenete nagyon árulkodó azzal kapcsolatban, hogy hol is tartunk a játszmában és mélyebb értelmet kap a szerkesztő költői kérdése, a „szerencsésnek érzed-e magad?”

A The Economist által megválasztott tematikának vannak további érdekes vonatkozásai. A címlapon látható játékgépen és az ötletes szimbolikán keresztül a rendszert jelenítik meg. A játékkaszinóknak, játékgépeknek és sorsjátékoknak vannak tulajdonosaik, akik üzemeltetik ezeket az intézményeket. Őket – csakúgy, mint klientúrájukat –, a beteges nyereségvágy hajt. A kaszinók világának van egy árulkodó jeligéje: „a ház mindig nyer”. A ház a kaszinót, vagyis a játékgép üzemeltetőit jelenti, vagyis annak a tírusi mintájú, globálissá tett gazdasági rendszernek a kezelőit, akik kisemmizik és adósrabszolgákká teszik a világ lakosait. Egy-egy nyereményt tömegek veszteségéből fizetnek ki, a többi profitként marad a házé és pontosan így működik a gazdasági rendszerük is. Igen, a játékgép tulajdonképpen a világelit által uralt rendszert jeleníti meg. Kezelői pedig a multi-és tech óriáscégek, az óriás bankok, amelyek együttesen valami 300 megavállalat [tulajdonosainak] kezébe tömörítik a világ vagyonának aránytalanul nagy részét. Számukra különösen sikeres volt az év, és sikeresnek ígérkezik a jövő év is, hiszen a Covid 19-nek köszönhetően elképesztően busás extra profitra tehettek szert, míg a kis magánüzletek és vállalkozások millió számra mentek tönkre szerte a világban. Amerikában a rendszer több milliárd dollárnyi helikopterpénzt dobott le a gazdaság élénkítésének céljából, amit az emberek annak rendje s módja szerint elköltöttek a plázákban, pl. újabb és nagyobb plazmatévékre, menő divatcikkekre és hasonló „szükségletekre”. A pénzt így visszapumpálták a rendszerbe, de immáron tovább eladósítva a nemzetállamot. (Ahogy a játékgép is kiad néha egy vödörnyi aprópénzt, amit a szenvedélyes játékos vissza is etet abba). Ugyanakkor azt az érzést keltette az emberekben, hogy a létbiztonságukat garantálni fogják, akár munka nélkül is, már ha úsznak az árral. Ugyebár a szerencsejátékok kóros függőséget, szenvedélybetegséget okozhatnak. A függőségben szenvedők a legjobb kuncsaftok, ők a gépnek, a játéknak élnek, képletesen ők a rendszerfüggők. Ez egy világméretű tendencia, ami által a sátáni rendszer mesterei abszolút monopolhelyzetből kezdhetik meg a terv utolsó fázisát a nagy átrendezést. Az ágenda ezen részének ismertetését a beavatott Klaus Schwab-ra, a Világgazdasági Fórumelnökére bízták, aki még az év júniusában Davosban ismertette a The Great Reset” programterveit. A Davos konferencia részvevői olyan jeles egyéniségek voltak, mint Bill Gates, Geroge Soros, Wilmos herceg, Jamie Dimon (a JP Morgan Chase vezérigazgatója), Jack Ma és hasonszőrű nagyágyúk.

A nagy újraindítás és átrendeződés

A pandémia és a 2020-as év egyéb olyan drámai eseményei, mint amelyek Amerikában zajlottak a BLM randalírozás és az elnökválasztás folyamán, remek lehetőségeket nyújtottak a világ teljes átrendezésére. Az így felhalmozódott problémák időszerűvé tették azt, hogy az elit előálljon a már régóta előkészített megoldásaival. A „The Great Reset” kezdeményezés bombaként robbant be a közéletbe, és pillanatok alatt vált közbeszéd tárgyává. Mindenekelőtt azt kívánják belénk sulykolni, hogy az eddig ismert világ és normalitás már soha nem fog visszatérni, azt felejtsük el:

„Sokan tűnődnek azon, hogy a dolgok mikor normalizálódnak. A rövid válasz: soha. Az a világ, amit 2020 első [a járvány előtti] hónapjaiban még ismertünk nem létezik többé.”

„Semmi nem fog visszatérni a krízis előtt uralkodó téves értelemben vett normalitáshoz, mert a koronavírusból fakadó pandémia egy sarkalatos törésvonalat okozott a földünk pályaívén.  – Klaus Schwab és Thierry Malleret, COVID-19: The Great Reset

A múlt amúgy is törlendő, koncentráljunk a jövőre, de semmi aggodalom, a teljes változást hozó jövő meg van tervezve és alaposan elő van készítve számunkra. Klaus Schwabb kifejtette, hogy a globalizmus lényegében megvalósult, már csak egy valami hiányzik:

„a problémánk nem a globalizáció,  hanem a globális kormányzat hiánya.”

A lehetőségek adta momentumot azon nyomban ki kell használni:

„A bibliai méreteket öltő világjárvány újraszervező hatása csak a II. világháborúhoz hasonlítható.”

Eljött a történelmi pillanat, hogy ne csupán a vírus ellen harcoljunk, hanem átformáljuk a rendszert … előkészítsük a poszt COVID korszakot. Ehhez szükségünk van a Great Resetre!”

A „negyedik ipari forradalom” fókuszában az automatizálás és a technológiai fejlesztések állnak:

„Az automatizálási technológia kitűnő eszköz egy olyan világ számára, ahol az emberek nem akarnak egymáshoz túl közel kerülni. Az állandóan fenntartott félelem, hogy nehogy megfertőződjünk, az automatizálást előre viszi és felgyorsítja.“

Hogy mi lesz a fölöslegessé vált munkástömegek sorsa? A létbizonytalanság és a haszontalanság érzése arra fogja késztetni ezeket az embereket, hogy buzgón bizonyítsák hasznosságukat, ha másképp nem, a rendszer iránti hűségükkel és engedelmességükkel. És itt jön képbe egy további magasröptű cél: a globális gazdasági egyenlőség megvalósítása. A fejlett ipari és jóléti államoknak fel kell vállalniuk a fejletlen, elmaradott országok felfejlesztésének terheit, s minden embert megillet egy alapjövedelem. Bárhogyan is kívánnánk ezt másképpen megfogalmazni, mindez egyfajta világméretű kommunizmushoz vezet. Ezt mi sem érzékelteti jobban, mint Klaus Schwab legtöbbet idézett és leghírhedtebb kijelentése, miszerint 2030-ra:

„Semmi sem lesz a saját tulajdonod, és boldog leszel.”

A kijelentés önmagáért beszél: a tervek szerint az isteni rend által garantált magántulajdon, az ahhoz való jog megszűnik, fel lesz számolva. Kivételt képez maga az elit, akiknek a kezében összpontosul a világ minden java. Hogy miért lenne az ember ettől olyan boldog? A Világgazdasági Fórum agytrösztjei természetesen nem arra utalnak, hogy az embereknek nem lesznek többé szükségleteik, s azokat nem kell kielégíteni többé, hiszen az embereknek enniük, ruházkodniuk kell, valahol lakniuk is illik, és ezen felül további igényeik is vannak. Nyilvánvaló, hogy annak az embernek, akinek nincsenek kielégítve ezek az alapvető szükségletei, vagy igényei, az bizony minden lesz csak boldog nem. A terv szerint mindezeket a rendszer fogja biztosítani amolyan alapvető jogként, így gondtalanok leszünk, ergo „boldogok”. Milyen forrásokból teszik ezt meg? Nos, ezek az okos léttervezők annyit elárulnak, hogy boldog emberünk mindent bérelni fog, semmi nem lesz a saját tulajdona, csupán használati jogot élvez. Az igényeit online jelezheti, a megrendelt cuccokat pedig majd drónokkal kiszállítják a bérlő bérelt lakhelyéhez. Jól tudjuk, hogy a bérlők valakinek, vagy valakiknek a tulajdonát bérlik, azaz feltételekhez szabva és valami ellenérték fejében használhatják. Ez esetben a bérlők tulajdonképpen a létüket bérlik a rendszer fenntartóitól, akik ráadásul még ennek a szabályait is úgy vetik le, hogy az apróbetűs feltételeket sem ismertetik. Vagyis, az elit az emberiség által megtermelt javakat birtokba veszi, majd kényük kedve szerint bérbe adják azoknak, akik előteremtették azt, azt ígérve nekik, hogy ezáltal boldogok lesznek.

Ugyan már – legyintenek erre sokan -, egy ilyen világ sosem valósulhat, miközben egy éve már nem léphetnek utcára maszk nélkül, a gazdaságélénkítő csomag által biztosított segélyből megvásárolt új tévét nézik, és eszik a telefonon megrendelt, futár által kihozott pizzát.

Amerikában a Federal Reserve eddig több, mint 3 trillió frissen nyomtatott dollárt pumpált a rendszerbe a járvány ürügyén tönkrement – vagy szándékosan tönkretett – gazdaság „élénkítésére.” Valójában ez a „helikopter pénz” is az átrendezést finanszírozza. Az EU 750 milliárd euró hitelt vett fel ugyanezen ürügynél fogva. Ne feledjük, a pandémia alatt a multi cégek eleve busás haszonra tehettek szert, a hitelek így a kis és középvállalatokat adósítják el és persze a nemzeteket, amelyek felveszik azokat. A gazdaságélénkítendő hitelcsomagok rendszerfüggővé teszik az embereket, majd rövid úton visszaetetődnek a játékgépbe, növelve a rendszer egyeduralmát. Így valóban kialakulhatott az a helyzet, amiről Klaus Schwab és társai izgatottan áradoznak a világkormányzat felállítását illetően. A COVID-19 pandémiával, valamint az abból következő Great Reset programmal egy olyan óriási, globális szintű újraelosztási művelet vette kezdetét, ami fel fogja számolni a nyugati civilizációt, megdönti az általunk eddig ismert világ rendjét és „egyenlővé” teszi az emberiséget az abszolút kiszolgáltatottságban. Maga a kapitalizmus is átalakul és egy sokkal kegyetlenebb arculatot fog felölteni. Ehhez ismét Klaus Schwab-ot kell, idézzük:

„Az új világban nem a nagy halak eszik meg a kis halakat, hanem a gyors halak eszik meg a lassú halakat.”

A rablókapitalizmus ezen extrém formája jóval inkább hasonlít majd „az éhezők viadalához”, mintsem a fair és szabad kereskedelemhez. A Biblia próféciái pontosan előre jelezték ezeket az állapotokat. A korszak végén valóban egy ilyen kegyetlen rendszer fogja uralni az egész világot, amelynek vezetőit, beavatott elitjét, a föld hatalmasaiként [a hatalom gyakorlóiként] nevezi meg:

Jelenések 18:23-24 „Mert kalmáraid voltak a föld nagyjai [μεγιστᾶνες], varázslásod  [φαρμακεία]  tévelyítette el mind a nemzeteket, prófétáknak és szenteknek vérét találták benned, mindazokét, akiket megöltek a földön.”

Amint látjuk, ez a maga nemében zseniális ördögi rendszer varázsláson, szemfényvesztésen alapul. Ennél nincs találóbb kifejezés arra a módszerre, ahogy az értéktelen fiatpénz nyomtatása és kölcsönzése által a valós javakat és értékeket felhalmozták, fondorlatos módon csőbe húzva így a nemzeteket. Az idézett fejezet korábbi versei felsorolják mindazokat a kereskedelmi árukat, amelyek gazdaggá és a föld nagyjaivá tették a „kalmárokat”, rámutatva, hogy ezen árukon túl a „rabszolgák testével és lelkével kereskedtek”. Mert amint meg van írva: „A kölcsönző rabszolgája a hitelezőnek” (Péld. 22:7).

És valóban, ha minden a hatalmasok tulajdonát képezi, ők kölcsönzik ki a lét szükségleteit, akkor mi marad az így rabszolgává tett embernek, amit zálogul adhat a létéért? Bizony, csak a lelke. És pontosan ezt követelik meg akkor, amikor a rendszer iránti céltudatos elkötelezettség jeleként fel kell venni annak bélyegét a puszta megélhetés érdekében (Jel. 13:16-18). Ez a sátáni mesterterv célja: Az emberek a kényelmes létükért istenként imádják őt, megtagadják érte Istent, mert a rendszerhez alkalmazkodva élhetnek annak minden előnyével. Csakhogy a „filantrópiának” is meg vannak a határai, mert ugyebár hét és félmilliárd embert etetni, eltartani igen költséges vállalkozás, így a föld népességét 500 millió fő alá kívánják csökkenteni, s ezt a számot maguk vésették kőbe. A rendszer ellenségeit kegyetlenül üldözni fogják, de az Isten közbelépésének köszönhetően ez az intenzív rémuralom csak egy rövid ideig fog tartani.

No, de „ki” az a hátterhatalom?

Amikor a háttérhatalom szóba kerül, az emberek általában neveket szeretnének hallani. Habár van néhány személy, vagy csoport, akiknek és amelyeknek a neve általában felmerül a témakör feszegetésekor – gondoljunk csak a Rothschildokra, az illuminátusokra, a szabadkőművesekre, a kabbalistákra, stb -, bibliai szempontból azonban nem az egyének, vagy akár a titkos társaságok megnevezése a lényeg, mint inkább az, hogy ezek a körök kinek és milyen ügynek szolgálnak. A szolgálat alatt itt elkötelezett, tudatosan felvállalt, teljesen odaadó, sőt vallási fanatizmusból fakadó szolgálat értendő. Az univerzumban csak két rend létezik, az isteni és az az ellen lázadó. Ez utóbbinak az istene és szellemi forrása Sátán, aki Luciferként a világosság angyalaként tünteti fel magát (2Kor. 11:14), jobb létet és igazabb rendszert ígérve az embernek annál, mint amit Isten felajánlott nekik. Sátánnak megvannak a maga megátalkodott emberi eszközei, akik azonosulnak vele, felesküdtek rá és elkötelezetten munkálkodnak a luciferi világrend érdekében. Vannak vallási rítusaik és áldozatokat is adnak. Nevezhetjük ezt a gonoszok gyülekezetének, a Sátán zsinagógájának, vagy akár annak a bizonyos „háttérhatalomnak” is. Tudni kell, hogy esetükben nem megtévesztett emberekről van szó, hanem olyan egyének közösségéről, ahol teljes tudatában vannak a választásuk súlyával. Általuk működik már a világban a törvényszegés titkos bűne (2. Tessz. 2:6). A rend rombolását és a bűnt teszik meg az elfogadott és követendő erkölcsi normaként, különösképpen a szexualitás terén. A megtévesztés mesterei ők, akik annyi embert kívánnak megnyerni a gonosz ügy mellé, amennyit csak lehetséges. Rendkívüli evilági hatalommal rendelkeznek, miáltal valóban képesek véghez vinni azt a programot, ami felszámolja az isteni rend intézményeit és üldözhetik, ellehetetlenítik azokat, akik ragaszkodnak a valós bibliai értékekhez. Mindenkor ők állnak a háttérben, attól függetlenül, hogy éppen jakobinusoknak, bolsevikoknak, neo-liberálisoknak vagy akár antifa anarchistáknak nevezik az általuk irányított csőcseléket, de ők finanszírozzák az ellenoldalt is, hogy a két tézis összeütköztetéséből megvalósuljon a szintézis – a világállam. Az illuminátusok és a modern globalisták az alábbi hétpontos programban foglalják össze mindazt, ami eltörlendő a múltból, mert az Új Világrendjük útjában áll:

1. A monarchiák megszüntetése, a legitim uralkodók és/vagy kormányzatok eltávolítása.

2. Az öröklési jog megszüntetése.

3. A magántulajdon felszámolása.

4. A nemzetállamok és a patriotizmus felszámolása.

5. A családi szerkezet felbomlasztása.

6. Minden vallás felszámolása.

7. Egy világkormányzat beiktatása

A program első négy pontját nagyjából ki is lehet pipálni, a további három megvalósítása pedig javában folyamatban van. Azt már több írásban bemutattuk, hogy az USA egydolláros bankóján az Új Világrend létrehozatalával kapcsolatos szimbólumok és üzenetek láthatóak [lásd itt].

Itt nincs szükség ezt különösebben fejtegetni, két mondatára azonban érdemes kitérni. Az USA Nagypecsétjének azon az oldalán, amelyen a mindent látó szem alatt a befejezetlen piramis látható, az alábbi két sokatmondó mondat olvasható: ANNUIT COEPTIS és a NOVUS ORDO SECLORUM. Az első mondat jelentése: helyesli a szándékainkat, vagy kissé szabadabban fordítva: sikerre viszi vállalkozásunkat. A második mondat jelentése: Új Világrend. Maga a piramis is ennek a világrendnek a felépítését szimbolizálja. Semmiképpen ne kerülje el a figyelmünket, hogy a luciferiánus összeesküvők üzenete többesszám elsőszemélyben van megfogalmazva. Ők azok, akik építik a világrendet, amit majd maga az antikrisztus fog sikerre vinni, felhelyezve magát a piramis csúcsára az emberiség egyeduralkodó istenembereként.

Védelmező nincsen felettünk,
se isten nem véd, sem király:
A közjó alkotói lettünk –
hát vesszen el, ki ellenáll!  – Az Internacionáléból

Amikor eléri a sikerei csúcsát, az antikrisztust, a híveit és a rendszerüket hirtelen éri el a végzet:

Dániel 8:24-25 Nagy hatalma lesz, bár nem a maga erejéből. Hallatlan módon pusztít, és sikerrel jár a vállalkozása. Irtja a hatalmasokat és a szentek népét. Ravaszsága miatt sikerre viszi keze a cselszövést.  Erre szíve felfuvalkodik, és minden lelkiismeret-furdalás nélkül sokakat megöl, sőt még a fejedelmek Fejedelmének is nekitámad. Akkor utoléri a vég, nem is kell hozzá emberi kéz.

Korábban hivatkoztunk Eszter könyvére, amiből azt is megtudjuk, hogy a Purim végül is jót hozott el az igazak számára. Amikor már teljesen biztosnak látszott siker, akkor Hámán terve hirtelen felgöngyölődött, Isten pedig biztosította népe számára a menekülést. A gonosz Hámán és tíz fia (az antikrisztus és a neki elkötelezett tíz király) pedig megbűnhődtek. Ez előképe volt a Nagy Babilon pusztulásának, és ítéletének. Sátán főkolomposai, s mindazok, akik felvették a fenevad bélyegét a tüzes tóba vettetnek:

Jelenések 14:9-12 „Aki leborul a vadállat és képmása előtt, és homlokán vagy karján viseli bélyegét, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe. Kénköves tűzben fog gyötrődni a szent angyalok és a Bárány színe előtt. Gyötrelmének füstje felszáll örökkön-örökké, és nem találnak nyugtot sem éjjel, sem nappal, mert leborultak a vadállat és képmása előtt, s viselték nevének bélyegét.” 1Ez az alapja a szentek állhatatosságának, akik megtartják Isten parancsait és Jézus hitét.

Az ember öröksége a mindenség, amit Krisztussal társörökösökként fog uralni:

Héberek 2:5-8 „Az eljövendő világot, amelyről beszélünk, nem az angyalok uralma alá rendelte. Bizonyság erre az egyik helyen a következő: Mi az ember, hogy megemlékezzél róla? Mi az ember fia, hogy gondot viselsz rá? Az angyalok alá csak kevéssel aláztad, dicsőséggel, tisztességgel koszorúztad. Lába alá vetettél mindeneket, s úrrá tetted kezed művei fölött. Ha mindent uralma alá vetett, semmit sem hagyott, ami nem volna neki alávetve. Most ugyan még nem látjuk, hogy minden uralma alatt áll.

Ezen túl és végsősoron az Istennel való egységünk valósul meg, mert mindennek a végezetekor az Isten lesz minden mindenben (1.Kor. 18:28).  Sátán jól tudja, hogy az általa elbuktatott ember képtelen felfogni az eljövendő örökségét, annak jelentőségét, a mindenség fölötti uralmat Isten fiaiként. Az ember elbuktatása nem volt elég számára, az arra kaphatókat elcsábította egy alternatív lét és végcél irányába, amelyben a bukott lények zsákmánynak tekintik az isteni létet és a mindenség fölötti uralmat. Hitetlenségüknél és nagyravágyásuknál fogva ezek a bűneikben megátalkodott luciferiánusok belementek a nagy sátáni hazárdjátékba, tétként téve fel az ádámi örökséget az ideiglenes jólétért és hatalomért.

A rendszer ellen nem lázadni kell, hanem ki kell lépni belőle és szabadokká leszünk, mert:

„Akiket a Fiú szabadokká tesz, azok valóban szabadok lesznek” (János 8:36).

Megszabadultak e sátáni világ szellemi béklyóiból, fondorlataitól, piszkától, mi több, megszabadultak a bűn fogságából és még a haláléból is. Sátán az isteni korlátoktól való szabadságot hirdetve viszi halálos rabságba mindazokat, akik a szabadság illúziójában vetik el a szabadság törvényét és eladták a lelküket, mint az örökségüket, az evilági gazdagságért és hatalomért cserébe egy tál leveséért. „Én népem, fussatok ki onnét [ebből a sátáni rendszerből], nehogy részetek legyen bűneikben, és benneteket is érjenek csapásaik! Bűneik az eget verik, de az Úr számon tartja gonoszságaikat.” (Jel. 18:4-5)

Előző posztKövetkező poszt

150 hozzászólás

  1. Ide hozni ilyen linkeket olyan, mint vizet csepegtetni az óceánba. 🙂 Elég bőséges a kínálat itt ebből.Méghozzá, évekre visszamenőleg!Erre szokták azt mondani, hogy megakadt a tű.Akinek volt bakelit lemezjátszója, az tudja, mire gondolok.Mi itt az ilyen linkekből, videókból és cikkekből építünk falat magunk köré lelkesen. Egy szó, mint száz: igazi szakértői vagyunk ennek a témának, ki sem tudva mozdulni ebből a kerékvágásból már régen, és közben egymáson túltéve leplezzük le a világ rejtett titkait.Az idők jelei változhatnak, mi nem fogunk.Nekünk jó az alsó tagozatos tananyag egy egész életre.Befagyasztunk mindenféle fejlődést, már csírájában elfojtva még a leghalkabb benső sugalmainkat is, amik ezt a tananyagot meghaladnák. Mert aki nem így tesz, az vagy vak, vagy maga a sátán.A saját megkérdőjelezhetetlen szemszögünkből hozunk ilyen videókat ide.A lényeg, hogy mindig ugyanazok a kulcsszavak forogjanak bennük visszatérően.Mi vagyunk az egyik fanatizált hadsereg, akik tovább fanatizálva környezetünket, módszeresen toborzunk másokat is magunk mellé.És akkor ott van a másik oldal.Akik ugyancsak valamilyen szakrális álarc mögé bújtak.Ők is ugyanaz az érme, csak a másik oldal.De valaki majd csak megment minket saját magunktól.

   1. Én fizikálisan és spieitzálisan is egyben vagyok mostanára…. Szerintem jött az idő! ,ami nem létezik, de nektek van ..

    1. * eljött , de mindegy is. Ennnél tovább kellene lépni. Oszkár amúgy zseni , Éva bástya, Thea pidig szent tehén. Majd egyszer elmondom miért.

 1. Megtaláltam: így lett megtervezve https://rense.com/general96/self-spreading-vaccines.php?fbclid=IwAR1sQ_HZZH7aJoIs1d6gtrDujLxc7vQyBwPCd2bG8vgjNtfmEdiuUuuNBPQ

  és nem az egészséges “oltatlan” emberek fertőzik a vcn-val “védett” embereket – akkor miért félnek tőlünk? – hanem épp FORDÍTVA https://www.bitchute.com/video/PGP8PdcJ05Vr/?fbclid=IwAR2JYw08WfMNfmRmgjyF_X628Tj7h5CvMkmNbONEXBCeA2_h8IuPxrjQoaE DE mint fenn írtam, így lett megtervezve 🙁

  https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/ SIKERÜLT ordít fel a riporter 18.08 percnél ! https://www.bitchute.com/video/1N8MPGz41CWb/ Nézzétek a grafikonokat https://www.bitchute.com/video/uFwsuKe5qadG/

  Uram, irgalmazz ! Krisztus, kegyelmezz !

  1. Köszi az infókat, a bakelit szépen pörög, egyre több infó jön a lemezekkel, ami folyamatosan megerősít az utamban!

   Köszönöm!

   1. Az jóóóó ! 🙂 Lehet, a hágai feljelentés célt ér, és még a volt elnök is visszatér … nemsokára!

    TALÁN lesz korszak, a szemfényvesztésé, amire annyira várnak, az aranykor … persze folytatódik a terv kivitelezése, hiszen minden beteljesedik.

 2. Beoltott…
  Nem beoltott…

  Sokak szerint ez ma az uralkodó szembenállás.Már megint a fekete-fehér szemüveg.Ebben a szemüvegben ez a szembenállás határozza meg a valóságot.Ezen a szemüvegen keresztül nézve, el sem képzelhető más perspektíva.A Jézust próbára tenni akaró kísértők mindig úgy vártak tőle határozott igent vagy nemet, hogy feketén-fehéren valljon színt.Feketén, fehéren – tehát csakis két-féle módon.Ezek a két-kedők azonban sosem kaptak sem igent, sem nemet.Úgy gondoltak Jézusra, mint saját magukra: hogy Ő is előre kiszámítható.Jézus azonban sokkoló válaszokkal érzékeltette számukra az igazságot.

  “…szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem?Jézus felismerve gonoszságukat, így szólt: Mit kísértetek engem, képmutatók? Mutassatok nekem egy adópénzt! Azok odavittek neki egy dénárt. Jézus megkérdezte tőlük: Kié ez a kép és ez a felirat? A császáré, felelték. Jézus erre kijelentette: Adjátok meg tehát a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené.”

  „Mester, ezt az asszonyt házasságtörés közben tetten érték. Mózes azt parancsolta nekünk a törvényben, hogy kövezzük meg az ilyeneket. Hát te mit mondasz?Ezt azért mondták, hogy próbára tegyék, és legyen mivel vádolniuk őt. Jézus pedig lehajolt, és ujjával írt a földre. Amikor továbbra is faggatták, felegyenesedett, és ezt mondta nekik: Aki bűntelen közületek, az vessen rá először követ.”

  “Egyszer útközben látott egy vakon született embert. Tanítványai megkérdezték tőle: Mester, ki vétkezett, ez vagy a szülei, hogy vakon született?Sem ez nem vétkezett – felelte Jézus –, sem a szülei, hanem az Isten tetteinek kell rajta nyilvánvalóvá válniuk.”

  Amíg kettős látásunk van, marad a két-kedés is…
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182311223_319839876220040_4901222431952799885_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=qDoT1AEqDLIAX8UDKgs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=e851d40c8677df7da35c670c55711a24&oe=60C04476

  1. Kedves Oszi 🙂 “már megint fekete-fehér” igen, nagyon az. Ám most, a fekete=a széles út és a fehér=a keskeny. Ezt kevesen találják meg. Ja, milliók az utcákon Berlinben – már közel egy éve – és más európai városokban, de azok még mindig nincsenek is annyian hiszen töredék tüntetőről szólnak a hírek és “a lezárások ellen” vagyis megélhetési gondok miatt, gazdasági ügynek tartva az egészet (onnan nézetve).
   Nem is tudom hol kezdjem, mert MEGTALÁLTAM az alap dokumentumokat és valaki FELORDÍTOTT hogy “megcsinálták” !! Ti. az emberiség leoltását. Amit a Georgiában látható oszlopokra írtak, amit tehát “beígértek” – és annyira hihetetlennek tűnt. Szörnyű, ami a Kategyházban történik! Megint a széles és a keskeny út, melyen kevesen járnak! https://www.facebook.com/utolsoidok/videos/785612975432025/ A vcn igazolvány belépő az új világ “rend”-be … figyelem ! “Az értelmesek értik” 🙂

   Van egy kérésem. Ha megnézitek ezt a fb oldalt: a riói Jézus szoborról NE LEGYEN írás, elég elborzadni attól !! Persze lehet olvasgatni itt, hiszen majd’ ugyanarról szól mint ez az oldal …

 3. Valahol találkoztam egy fogalommal, és az Idők jelei oldal és közönsége jutott eszembe, hiszen magam is idejárok.Gondolkodni.Új felismerésekért.Ezek nem azért születnek meg bennem, mert az itt uralkodó nézetekkel egyetértek, hanem éppen ellenkezőleg.Ez a fogalom, pontosabban meghatározás pedig az ‘apokaliptikus vallásosság’. Ez határozza meg a főmotívumuk megjelenését.Habár ez a vallásosság a kereszténységhez köti magát, nem hiszem, hogy ennek a vallásnak (vagy bármely másiknak) Jézus lett volna a megalapítója.Hiszen, ahogy eme vallás követőinek az apokaliptikus gondolkodás határozza meg megnyilvánulásait, úgy Jézust nem határozta meg semmi.Mindig váratlan tettekkel és feleletekkel sokkolta környezetét.Meghökkentő volt, és megnyilvánulásaira, megnyilatkozásaira nem lehetett felkészülni.Ezért értjük félre azóta is a legtöbben, és ezért vagyunk Vele ellentétben eléggé kiszámíthatóak.Az akkor élők már az eljövetelét is félreértették.Hogy majd bosszút áll a római elnyomókon, és fel is szabadítja őket az antikrisztus császári háttér- és mindenféle hatalom alól.De semmi ilyesmi nem történt.Jézus nem foglalkozott a fizikai korlátozásokat hozó rómaiakkal.Amit Ő inkább tett, szintén nem volt meghatározható, hiszen éppen ez a szabadság lényege: meghatározásaink nem fognak rajta.Jézus erre a szabad voltukra ébresztette rá az embereket.Nem foglalkozott a kívülről jövő elnyomással, hanem csak a belülről áradó szabadsággal.Ami már most van, itt és most.Mi, emberek, azóta sem változtunk.De nem baj, mert a bennünk élő szabadság már kinőtte magát.Az, hogy még mindig a külső körülmények határozzák meg megnyilvánulásainkat és az apokaliptikus gondolkodás jegyeit rögzítjük agyunkba egyre mélyebben, és az, hogy így sokkal inkább hasonlítunk a zelótákra vagy Bar-Kochba követőire, mint Jézus követőire, csak egy dolog.Egy nagyon vicces dolog. 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=KS5e70dVS8E

 4. A mainstream nagyon rákapcsolt pánikkeltéssel India kapcsán. Úgy tűnik tenniük kell valamit mert a nyugati világban nagyon alábbhagyott az oltákozási kedv. Amcsiban több mint 5 millió ember nem ment vissza felvenni a 2. oltást. A fiatalokat, gyerekeket is oltani szeretnék, szóvál erről szól a mostani Indiai történet. A közölt számok csak eisi hangzásra ijesztőek. Az USA, UK, Európához képzést sehol sincsenek.
  Napok, max 1-2 hét, hogy Európában és va tengerentúl is “megjelenjen” az Indiai mutáns. Alighanem a briteknél fog megjelenni és a hétvégi Londonban megszervezett tüntetést, tüntetés résztvevőit fogják hibáztatni az új variáns elterjedésért. Aztán jön a többi európai ország és kezdik megint a lezárásos, bezárásos, nuku utazások játékot, és a “csak az oltás” propaganda. Annyira átlátszó.

 5. Interjú Dr. Mike Yeadon immunológussal (angol nyelven), aki a Pfizer vezérigazgató helyettese és tudományos igazgatója volt korábban és aki látva a világban a koronavírussal kapcsolatban kirajzolódó történéseket, feláldozta a karrierjét, hogy figyelmeztessen az oltások és ezen keresztül a védettségi igazolványok és a világ népességének teljes kontrollja ellen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Xi6MYCslZ1E

  1. Már le is tiltotta a cenzúra, tisztára, mint a szoci alatt, no ezt sem gondoltam volna 10 évvel ezelőtt, hogy ilyen véleménydiktatúra lesz a magukat nagy demokratáknak nevezett cégek részéről.

    1. Ha jól értem, az oltásellenesség (ezen az oldalon is) a géntechnológiás oltásokból indul ki és ezek köré van a teória felfűzve. Mi a véleményetek a kínai, hagyományos technológiás oltásról vagy a vektorosokról? Vagy teljesen mindegy?

    2. Szia Egyfejű!
     Én úgy látom, hogy az emberek az oltást több különféle okból ellenzik vagy fogadják kétkedéssel. Ami a legtöbb olvasót illeti ezen az oldalon, nem annyira az oltás a lényeg, hanem az, hogy az egész járványhelyzetet és vele együtt az oltást mire használják. Keresztényként tudjuk, hogy egy totalitárius hatalom készülődik, ami az egész világot uralni készül. Ez részben és egy időre sikerülni is fog, de a jó hír, hogy ennek az uralomnak kevés ideje lesz és már a kialakulásakor megbukottnak tekinthetjük, ugyanis 2000 éve legyőzték.
     Ezt olvastad? http://idokjelei.hu/2021/01/koronavirus-az-utolso-idokben/

    3. Bevallom, régebben olvastam, de nem emlékeztem már rá. Elolvastam újra és így már érthetőbb a véleményed, bár a legtöbb hozzászólóé szerintem nem ez. Szerintem igazad van, de nekem van benne egy fura gondolat is, amit a “szárnypróbálgatással” tettél meggyőzővé 🙂
     Valószínűleg nem ide kellene írnom, de a Szűzanyát kis betűvel írást moderálhatnád. Nem hiszem, hogy rászolgált.

  2. Emberünk mindjárt az elején kijelenti, hogy meg van rémülve.Tényleg egy olyan embert kéne hallgatnunk, akiből a rémület szól?Figyelmeztet, hogy nem mehetek vásárolni a boltokba, sem üzemanyagot nem vehetek, például… És hogy bizonyos bűnözők véglegesen ellophatják a demokráciát és a szabadságunkat.Egy halálra rémült ember mindig csak azt nézi, mit vehetnek el tőle.Sosem fog a lényegről beszélni, mert azt a félelem kitakarja előle.**A népesség teljes kontrollja? “Nem tudjátok, hogy annak szolgái vagytok és annak kell engedelmeskednetek, akinek mint szolgák alárendelitek magatokat?” Senkit nem okolhatunk, ha valamilyen kontrollnak alávetjük a szolgálatainkat.Ha másokat okolunk akkor ugyanúgy járunk, mint ez az ember: meg fogunk rémülni.

   1. Szerintem pont fordítva. Nincs az a nyilatkozat, ami meg tudna ijeszteni. Ha abból indulunk ki, hogy ne nézzünk, hallgassunk semmit, ami félelmet kelthet, folyton csukott szemmel és befogott füllel kéne mozognunk. Nyilván nem lenne jó, ha az embernek ez lenne a fő lelki tápláléka, de mivel nem ez a helyzet és feltételezem, hogy itt a legtöbb olvasó is így van ezzel, nyugodt szívvel ajánlok ilyen anyagokat is.

    1. Csak akkor hihetjük azt, hogy a dolgok ilyen fekete-fehérek, hogy csak az van, ami félelemet kelt, vagy csak az, ami nem kelt félelmet, ha a helyzetben, amiben vagyunk, nem találjuk meg magunkat, hanem csak “azokat a bűnözőket”, akik a szabadságunkat elveszik, és csak arról beszélünk.Ekkor már nem is kell becsuknunk sem a szemünket, sem a fülünket, hiszen azok így eleve nem is funkcionálnak.Hogy a legtöbb olvasó mihez hogy áll, nem tudható.Viszont egy bizonyos felszínt elárul arról, hogy mi foglalkoztat itt minket, ahogy itt is egymáshoz viszonyulunk.Azért az mégiscsak beszédes. 😉

    2. Nem érzem, hogy fekete-fehérnek látnám a helyzetet, arról nem beszélve, hogy ha hiszünk Jézusnak és tudjuk, hogy a betegeket jött gyógyítani, akkor “azokért a bűnözőkért” is jött, akik azt hiszik, hogy elveszik a szabadságunkat, amikor az nem lehetséges, miközben ők meg önként odaadják a sajátjukat.
     Szerintem teljesen normális, hogy foglalkoztat bennünket a “járványhelyzet”, hiszen benne vagyunk a közepében, a lényeg, hogy a járvány ne legyen bennünk. A téma és a helyzet egyébként csodás, mély beszélgetésekre ad lehetőséget.

    3. Kétezer évvel ezelőtt brutális római megszállás volt a Közel-Keleten, és akkor jött egy ember, aki megdöbbentve mindenkit, nem ezt tartotta szem előtt.Egészen, de aztán tényleg egészen másról beszélt – miközben a többséget pedig éppen az érdekelte, hpgy a háttérhatalom viszi a demokráciát a fejük fölül…

    4. Ez abszolút igaz. Jézus, a mennyeknek országa és minden, ami ezzel kapcsolatos sokkal fontosabb. Szerintem viszont Jézus nem tartja szentségtörésnek, ha ez is érdekel, ameddig Ő van az első helyen. Márpedig mindezek fényében nemcsak az első helyen van, de az első és a második hely közötti távolság egyre nő.

    5. Az emberi gondolkodás és figyelem olyan, mint a papírlapra ejtett tintafolt: minden lehetséges terjedési irányban elkenődik bizonyos vonalak mentén.Jézus figyelme azonban nem így járt el.A valóságra irányult.Tűpontosan és tudatosan.Egész Európa forrongott a római elnyomás miatt, és így volt ez Észak-Afrikában és a Közel-Keleten is.Mindeközben egy maroknyi csoport Jézus körül bezzeg egyre valóságosabban élte meg a szabadságot, és új világok, távlatok nyíltak meg számukra.És nem azért, mert becsukták a szemüket és a fülüket a félelmet keltő dolgok irányába -hogy a Te fentebbi szavaiddal éljek, kedves Thea-, hanem éppen ellenkezőleg!Jézus vezetésével belemerültek a legsötétebb, legvisszataszítóbb mélységekbe.Ezt azzal kezdték, hogy a környező anyagi világról, a római elnyomókkal egyetemben, saját benső univerzumuk felé fordították figyelmüket.Mindenki azért várta a Messiást, hogy az majd felszabadítja őket a római elnyomás alól.Pedig, hogy eleve szabadok, azt Jézus mutatta meg nekik.Ez a bizonyos távolság tehát, amit előbb említettél, soha nem is létezett

    6. Jézusnak nem volt dolga a “külső” elnyomókkal, a rómaiakkal.Inkább volt dolga a papsággal, akik azt a lehetetlen küldetést vállalták fel, hogy az emberek elől elzárják ezt a “befelé” vezető utat, amit az előbb említettem.

 6. Találkoztam egy jó kis összeesküvéssel. 🙂 De tényleg!A CNN műszaki vezetőjének, Charlie Chesternek a ‘lebukásáról’ már biztos hallottatok.Hogy egy ‘rejtett kamerás’ felvétel során miket mondott.Például ezt: Mindig kell egy félelemkeltő tartalom, ami a képernyők elé bilincseli a nézőket.A félelem felnyomja a nézettségi számokat.** Szóval mi, nézők és olvasók tartjuk fenn a rossz híreket, a legjobb táptalajává válva burjánzásuknak.Az önvizsgálat, ami Jézus velünk létének a lényege, nem jut szerephez az ál-valóságokban való elfoglaltságunk miatt.Mi tartjuk életben ezeket a híreket, és a mi döntésünk, hogy ez terjed, nem pedig más, és senkit sem okolhatunk érte.Aki eljut erre a sarokkőre, az önvizsgálat során képtelen lesz szégyent találni önmagában, így másokban sem fog.Mert valami más sejlik fel.Amikor azt hisszük, lelepleztünk egy összeesküvést, akkor vesztünk el benne csak igazán, és akkor lettünk rendesen behálózva.Azt tapasztalom, elsősorban magamnál, hogy amikor azt hiszem, már átlátok egy ilyen nagyon széles és szerteágazó manipuláción, akkor lettem csak vakká igazán.Az önbecsapás nagyon alulértékelt és lebecsült jelenség, és éppen ezért van részünk benne.Persze, szélesebb horizontot átlátva, ez már nem tekinthető önbecsapásnak.Hiszen minden pillanatunk, minden lélegzetvételünk, minden szívdobbanásunk maga a teljesség. 🙂

  1. ” – A sajtó közben versenyez az online és egyéb médiumokkal, és ebben a kattintásvadász és nézővadász harcban lesüllyedt arra a színvonalra, ahol az internetes fórumok és egyéb színvonaltalan termékek találhatók.

   – Nem kell utána járnia egy újságírónak, hogy -úgy mondd- a tények mit mondanak, elég ha benyomja azokat a hívószavakat, amelyekre az adott tábor nyálelválasztása elindul.” ~részlet abból a műsorból, amiben a fenti történetet megtaláltam Charlie Chesterről és a CNN-ről.(Saját magunkról. 😉 ) Így hát a sajtó mondja a sajtóról, hogy… Na.Lassan tényleg mindannyian bevonódunk.Haha haha haha….ha hagyjuk.Bevonódunk egy nem is létező illúzióba.Lehúzva egymást, mert hogyha é͇n͇ süllyedek, süllyedj te is.É͇n͇.͇Még jó, hogy nincs is olyan, hogy ‘én’. Csak egy mulandó illúzió van.Ami már el is múlt.A megszületése előtt. “Élek többé pedig nem én, hanem él bennem a Krisztus.” De legtöbbünknek el kell mennie a falig, hogy ez értelmet nyerjen és a sosem létezett lufi kidurranjon.

 7. Hajdanán a próféták beszéltek az idők jeleiről, távlatairól.És ma is így van ez.És ma is csak kevesekhez jut el szavuk értelme.Ma, akiknek a beszédétől, véleményétől hangos a (virtuális) világ, azok nem próféták ❗ Hanem udvari megmondó emberek.Megmondják, sőt kijelentik, mi volt és mi lesz.De hatalmas szellemi elődeikhez semmi másban nem hasonlítanak.(Igaz, ebben sem.) Nem jellemzi őket egyetlen csodálatos prófétai tulajdonság sem.Inkább csak az ilyen-olyan udvari szekértolók szokásos ismérve.A túlnyomó többség mégis tőlük szerzi be azt, amit az idők jeleiről érdemesnek vél.JELen lenni.Erről nem beszélnek.Arról, hogy az Örökkévaló Isten teljes lényege már éppen most is valóság, hiszen mindig az – ezért Örökkévaló.

 8. “Egy új ellenséget keresve, amely egyesítene minket, arra az ötletre jutottunk, hogy a szennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a számításainknak … Mindezeket a veszélyeket emberi beavatkozás okozza és csak a megváltozott attitűdök és magatartás az, amelyekkel leküzdhetők. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség.” – Dr. Alexander King, a Római Klub társalapítója Az első globális forradalom, A Római Klub tanácsának jelentése, Alexander King és Bertrand Schneider, 1991

  https://www.alternativhirek.com/2021/04/torok-hirmusor-globalonacik.html

 9. MÁR 1981-BEN ELMONDTÁK NYÍLTAN!!!
  Jacques Attali nyilatkozata a népességcsökkentésről :
  Ezt írta Jacques Attali 1981-ben, aki akkor François Mitterrand tanácsadója volt:
  ” A jövőben a népesség csökkentésének módját kell keresni. Kezdjük az öregekkel, mert amint meghaladják a 60-65 évet többet fogyasztanak, mint amennyit termelnek, és ez sokba kerül a társadalomnak.
  Aztán a gyengék, aztán a haszontalanok, akiknek semmi haszna a társadalom számára, mert mindig több lesz belőlük, és végül a hülyék. Az eutanáziának ezeket a csoportokat kell megcéloznia, az eutanáziának minden esetben a jövőbeni társadalmaink alapvető eszközének kell lennie. Természetesen nem fogunk tudni embereket kivégezni vagy táborokat építeni.
  Megszabadulunk tőlük ha elhitetjük velük, hogy ez a saját javukra szolgál. A túlnépesedés haszontalan és gazdaságilag túl költséges. Társadalmi szempontból is sokkal jobb, ha az emberi gép hirtelen leáll, mint amikor fokozatosan romlik.
  Emberek millióit sem tudjuk tesztelni intelligenciájukra, de találunk vagy előidézünk valamit, egy bizonyos embereket megcélzó járványt, valódi gazdasági válságot vagy sem, vírust, amely az öregeket sújtja vagy a túlsúlyos embereket, a gyengéket..Megadják magukat a félelemnek és a hülyék hinni fognak benne és engedik magukat kezelni. Meggyőzzük őket arról, hogy a kezelés megvan és ez a kezelés jelent megoldást.
  Az idióták kiválasztása ezután gondoskodik magáról: maguk mennek a vágásra. “[Az élet jövője – Jacques Attali, 1981] Interjúk Michel Salomonnal, Les Visages de l’avenir gyűjtemény, éditions Seghers.” …
  Jacques Attali: Az „eutanázia”, mint „a társadalmak jövőjének egyik legfontosabb eszköze” – Fórum Natural Law and Humanism”

  5 napod van, hogy visszahelyezd az előző hozzászólásomat, amelynek ma kézhezkaptam a durvább változatát a 91-es és 105. zsoltárral egyetemben, Máté Evangéliuma 24

  1. Nem értem kedves Andre, mi ez az “öt napod van” !? Egyértelmű h Thea tudja, ezzel a lappal mire vállalkozik <3

   Egyébként tudja mindenki aki figyel, akit nem altattak el https://videa.hu/videok/hirek-politika/haboruban-vagyunk-a-nepirtas-5qV0DybvszpgS37c

   Sokan megélték a különböző, néha súlyos tüneteket okozó betegséget. Nem bagatellizáljuk ! A kórházakban protokoll van, aki "megszegte" és gyógyított, azt kriminalizálták – Romániában.

   A statisztika – sehol – sem indokolta a járvány kimondását ! Az oltások pedig https://www.facebook.com/racionaliselet/videos/319885146143480/

   1. Sziasztok!
    Nem bagatellizáljuk !
    Ez így van. Nem tagadjuk le, mint a hit legfelsőbb fokán lévő sok karizmatikus droid(ilyen voltam én is) ún. pozitiv megvallás eszközeként igazolandót.
    Jelenleg én is küzdök a “covid virussal” péntek óta.
    Tünetek tekintetében ugyan az, mint az influenza! enyhe torokfájás, 38 fokos láz, végtagfájdalom, ennyi.
    Családtagjaim, enyhe köhögés, enyhe nátha.
    Nyilván nem mindenkinek pont ilyenek a tünetei. A gyógyulás folyamata elkezdődött, az immunrendszer működik oltások, meg antibiotikumok nélkül is a mi esetünkben.
    De mindenkinek legyen a hite szerint!
    Ja, és még az, hogy ennek ellenére sem változott a véleményem az oltással kapcsolatban, hogy megvárom az emberkísérletek végét, milyen eredménnyel zárulnak7-8 év mulva, aztán majd elgondolkodom az eredmények láttán, hogy beoltatom-e magam.
    üdv.
    lacika71

    1. Lacika. Most mondta Dr. Szlavik a tévében, hogy aki átesett a fertőzésen és meggyógyult annak érdemes felvennie az oltást is mert így nagyon magas védettséget szerez. Gondold meg!

    2. Köszönöm az infót.
     De rossz hírem van Szláviknak és azoknak is, akik azt képviselik, amit ő.
     Ma délután minden tünetem eltűnt. Eltűnt a láz, az izomfájdalmak és az erőm kb. 75 %-át is visszanyertem.
     Dicsőség az Úr Jézus Krisztusnak és a Mennyei Atyának. Mivel péntek délután kezdődött nálam és akkor már nincs házi orvos csak központi ügyelet, ezért szombaton felhívtam őket, hogy tüneteim vannak.-közben a családom, feleségem és egyik lányom pozitiv tesztet produkált péntek délelőtt a munkahelyen-Azt mondták hétfőn hívjam a házi orvosomat.Ma reggel hívom, felvette az adataimat és azt mondta , hogy a járványügyi hatóság felhív, hogy mikor csinálnak egy PCR tesztet.Én mondtam a házi orvosomnak, hogy nem akarok teszteltetni.Erre ő gorombán azt válaszolta, most én hatósági személy vagyok, le kell adjam az adatait, köszönöm hogy megértett, viszlát.Ezt elhadarta és letette a kagylót.Én meg gondolkodtam mit tudok kitalálni. Közben hívtak a nap folyamán 3 szor is a népiegészségügyisek, de nem vettem fel a telefont, így nem beszéltek velem a teszt miatt.Ma délután pedig eltűntek a tüneteim.Holnap reggel felhívom a házi orvosomat,hogy megszüntek a tüneteim, kíváncsi vagyok mit fog reagálni rá.
     Hát ez a nagyon jó hír és történet.Lehet másoknak nem- ilyen szlávik, meg boldogkői,meg orbánok számára- de én megértettem ismét, hogy az Úr cselekszik, mert nagy az Ő kegyelme az Őt félők iránt.
     És van még más történetem is, amiben látszik, hogy Ő az Úr mindenek felett.Az ember erőlködhet, görcsölhet, de ha Rá bízzuk magunkat, akkor nem fogunk megszégyenülni.
     Ámen

    3. Történetem folytatása:
     Házi orvosom leadta az adataimat a járványügyi hatóságnak, hogy majd egy teszt időpontját egyeztessék velem- akaratom ellenére. Mivel nem vettem fel a telefont, mikor járványügyi hatóság – háromszor hívtak tegnap óta-időpont egyeztetés miatt hívott, ezért a házi orvosom azt mondta, ha nem vagyok hajlandó engedelmeskedni, kiküldi a rendőrséget és elvisznek.-ennyit a saját döntési jogainkról.
     Ezek után kaptam egy holnap délelőtti időpontot a PCR tesztre, ahol köteles vagyok megjelenni.
     Ez még csak egy ócska teszt, amiből ekkora cirkuszt csinálnak, mi lesz ha kötelezően kell a vakcinával beoltatnia az embernek magát?
     Mit gondoltok?
     Ugye, jó felé haladunk?!
     -egyébként jól vagyok, a tüneteim továbbra is eltüntek,-továbbra sem jöttek vissza- még erőben vagyok csak kb. 75 %-os , de ez is javulni fog ahogy múlnak a napok.
     Nem szedtem semmi antibiotikumot, gyógyszert vagy bogyós vitaminokat.
     Viszont natur formában szedtem propolisz port.Mindenkinek ajánlom, nézzetek utána a neten, keressetek cikkeket a propoliszról.
     EGY IGAZI KINCS A PROPOLISZ-nyilván ezt nem reklámozzák az orvosok, mert akkor a gyógyszereik nem fogynának. Méztermelőknél lehet beszerezni, de csak közvetlenül ismerős termelőtől vegyetek, mert az az igazi!
     Szívesen segítek bárkinek, ha tanácsot kér.
     továbbra is mondom:nagy az Úr kegyelme az Őt félők iránt!

    4. Én ha influenzás, vagy náthás leszek kikúrálom magam, eszembe sem rúg jutni, hogy orvosnak jelezzem. Csak a baj lesz belőle. Én is hiszek benne, hogy a Jóisten a legtöbbször úgy gyógyít meg minket, hogy nem is tudtunk róla.
     Ha netán valamiért fulladnék, amit nemigen hiszek, arra is van megoldásom.

    5. Kéresés. Hűha, most Lacika megszegte egy maroknyi ember(politikus) valamivel kapcsolatos pillanatnyi szubjektív véleményét. Mert tulajdonképpen ez lenne a mindenkori törvény, amit mindenkire ráerőltetnek. Úgy tűnik te azok közé fogsz tartozni, akik helyeselni fogják, ha az ún. tagadókat és oltáselleneseket netán netán deportálni fogják.
     Ti emberek, jó állampolgárok egyébként mikor a fenében fogjátok már végre a mindenkori törvényeket, rendeleteket az erkölcs szemszögéből is megvizsgálni és az alapján ítélni meg a kérdést?
     Mesélt már valaki nektek arról, hogy Hitler sem egyből lett az, ami miatt végül elhíresült? Arról, hogy az olyan rossz dolgok, helyzetek, amelyek sok embert, tömegeket érintenek egy adott pillanattól, azok tulajdonképpen mindig lassan épülnek fel, alakulnak ki, hónapok évek alatt illetve, hogy kell hozzá egy másik nagy tömeg, aki mindazt helyeseli és támogatja? Utána olvastál valaha annak, hogy mi a kollektívizmus, a kollektívista gondolkodás és hova vezetett el az újra meg újra a történelem során? Elmondom, az egyén elnyomásához, az üldöztetéséhez és a tömeggyilkosságok elkövetéséhez.
     Egy utolsó kérdés. Egyéni szabadság nélkül beszélhetünk szabadságról, létezhet-e egyáltalán szabadság?

     Ezeken kéne elmeditálni néhány napig, hétig és tájékozódni, tanulni egy kicsit a múltból.

     UI. Kollektívista kifogásokra nem vagyok kíváncsi, mert az nem más mint előítéletesség illetve másokra való mutogatás.

    6. Borika!
     Mi abban az erkölcstelen, ha egy keresztény engedelmeskedik a mindenkori hatalom által előírt törvényeknek, ha azok nem ütköznek Isten törvényeibe ? Konkrétan mi az erkölcstelen abban, ha egy keresztény, észlelve magán a korona vírus tüneteit elmegy az előírt tesztelésre, és utána betartja karanténra vonatkozó szabályokat ? Milyen Isten által adott parancsolattal ütközik ez ?
     Érdemes elolvasni a Róma 12,21-13,8, mert látom itt sokan nincsennek tisztában vele.

     Mellesleg nem volna okosabb dolog az általad idézett, bizonytalan források helyett inkább az Istennel való kapcsolatra összpontosítani ? A magamrészéről inkább az Úrra hagyom a dolgokat, ha valami nem kóser, akkor majd szól. Ne haragudj, de én csak a jelenlegi kormány iránti gyűlöletet látom benned. Mond, imádkoztál már a mindenkori kormányért ? Mert kellene.

  2. Én úgy gondolom, hogy az emberiség létszámának 500millióra való lecsökkentése – bár tervként szerepel a hatalom szándékai között – de nem valósulhat meg. Egy ilyen jelentős és brutális ördögi beavatkozásnak szerintem benne kellene lennie a Bibliában. A jelenések könyvében ennél kisebb népességcsökkenés is előre jelezve van. Akkor ez miért nem?

   Nem gondolom, hogy ez a mostani oltás akció a fenevad bélyege lenne. Szerintem egy előkészítő, amit most látunk. Minden gonoszt el tudok képzelni a mostani körülményekről, de ezeket még nem.

   Egyelőre azt nem értem, hogy miért van az, hogy sokan még az vírustagadásnál vannak, de én több ismeretségi körömben bekövetkezett covid megbetegedésről és halálozásról is tudok (nem csak idősek körében).

  1. A széles tömegek ugyanazt az szellemiséget magukra öltve, mindig egy irányba húznak.Még akkor is, ha ez az irány látszólag két fősodor mentén történik, a sodrás iránya ugyanaz.Erről legjellemzőbben a felületes szemlélő számára ellentétes erőknek tűnő kommunizmus és fasizmus közös örvénylése fest képet, melyek lényegében ugyanazon cél felé mozdították el az átszellemült rajongók csillióit.A jelen kornak is megvannak az aktuális jelszavai, amik az interneten oda vetett gumicsontokkal is beérők számára tömegével jelölik ki kettős spirálként ugyanazt az irányt.A hullámhegy nem lehetne meg a hullámvölgy nélkül, de az attól még ugyanaz a hullám.A csak felszínesen körültekintő értelem számára emelkedőben van az a divathullám, hogy ‘összeesküvéseket’ kutat, tömegesen alárendelve magát így az ‘igazi összeesküvésnek’, amit viszont nem kötnek az orrára – és mindezek mögött mi magunk állunk a saját döntéseink alapján. “Legyen neked a te hited szerint.” A Biblia a legjobb példa arra, hogy a kiemelkedő szellemek mindig a tömegpszichózis fölé emelkedtek, sosem vonódtak be semmilyen tömeges áradatba.A Biblia főbb alakjai azt a bizonyos keskeny utat járták.

 10. Azt hisszük, a covid-vakcináról szól vagy valamilyen módon ehhez köthető…
  És közben saját magunkat adjuk át önként és észrevétlenül a valóság elleni illuzórikus vakcinának.Minél inkább élünk a koronavírus holdudvarának tematikájában, annál biztosabb a regisztrációnk erre a tű és fecskendő nélküli oltásra.Az oltás, amit így tudtunk nélkül magunkhoz veszünk, a gondolkodásunk és figyelmünk irányát szabja meg, ejti rabul.Eszméletlenül könnyen megcsalhatóak vagyunk.Olyan szinten ártatlanul és minden viccet túlszárnyalóan megcsalhatóak, hogy ezért már nem is hibáztathatunk senki mást. :mrgreen: Magunkat meg nem akarjuk; n͇a͇g͇y͇o͇n͇ ͇h͇e͇l͇y͇e͇s͇e͇n͇!͇ 🙂 De mások hibáztatása pedig hosszú és rögös tanösvény: a valóság ellen nincs oltás.

 11. Az Új világrend, az Aposztázia és a Corona vírus járvány összefüggései.
  Az emberiség kettészakad vakcina mellett érvelőkre és vakcinát elutasítókra.
  Érdekes módon a vakcina mellett érvelő emberekben kialakulóban van egy ellenség kép a vakcina elutasítókkal szemben. Pedig, ha ők beoltatják magukat, védetté válnak és nem fertőznek másokat sem meg.Nekik nincs félni valójuk, de pont inkább ő bennük alakul ki az ellenségeskedés, aztán a harag, a gyűlölet, majd legvégén az embertársaik elárulása, pontosan úgy mint a hitleri holokauszt esetében. Az embertársi szeretetből “kihülve” válnak a gonosz eszközeivé, pont úgy, amint a végidők próféciáiban meg vannak írva.

  https://www.youtube.com/watch?v=em0Qiy8eH6A

  1. Ez inkább csak illúziója a kettészakadásnak.Ez nem kettészakadás, hanem ugyanannak a valaminek a kétféle megjelenési formája, ugyanannak az érmének a két oldala.A hitleri nácikhoz hasonlítani valakiket olyan dolgokért, amiket el sem követtek, ugyanaz az ellenséges hozzáállás, mint amivel ezen nem létező emberi közösséget vádoljuk el nem követett bűneikért.Én is estem már ilyen csapdába.Van egy film Tom Cruise főszereplésével, a ‘Magánvélemény’, ami pont arról szól, hogy nincs értelme jövőbeni vélelmezett bűnözőket el nem követett bűneik miatt üldözni.Felmérhetetlenül sok hibalehetőséget tartalmaz.Valahol lentebb pont erről írtam, hogyan hozunk létre igazi forrás nélküli valóságokat, arra ítélve saját magunkat, hogy megéljük azt.Kérünk valamit, amikor pedig megkapjuk, ‘elfelejtjük’, hogy mi hoztuk létre, úgy lett, ahogy abban hittünk.

   1. Szevasz Oszkár Mayer!
    Nagyon költőien fogalmazol ismét.Véleményem szerint nem filmekből kellene következtetéseket levonni, hanem a múltból kellene/kellett volna tanulni, hogy még egyszer ugyan abba a “trágyalébe”- holokauszt- ne lépjen az emberiség! De úgy látszik az emberiség szeret a trágyalébe lépkedni. Jó hír viszont, a názáreti Jézus Krisztus halála és feltámadása, a bárány vére a trágyalébe lépkedők számára is bűnbocsánatot szerzett!
    Jézus Krisztus vére ellen nincs fegyvere a sátánnak és a sátán fiainak sem!
    Tom Cruise – ismerem néhány filmjéből, de azt is tudom, hogy scientológiai egyház tagja és ebből fakadóan azokat a vallási tanokat követi.Nem gondolom, hogy az ő “szellemisége” lenne az etalon számunkra!-úgyhogy a film ajánlásod megbocsáss, de kuka!
    Nekünk nem kell létre hozni” igazi forrás nélküli valóságokat”- ez olyan sátánistának tűnik, remélem te nem vagy sátánista, mert ha igen, akkor nagy bajban vagy-mert a forrásunk már létezik és az ő neve NÁZÁRETI JÉZUS KRISZTUS az ISTEN BÁRÁNYA, aki ELVETTE A VILÁG BŰNEIT!
    Hát ha Oszkár ezt eddig nem hallottad, akkor remélem segítettem neked és a jövőben segít neked a döntésed meghozatalában.Amikor kérünk ettől a forrástól valamit, akkor nem feledkezünk meg róla. Amikor megkaptuk, akkor pedig hálát is tudunk adni érte annak, akitől kaptuk mert úgy lett, ahogy abban hittünk.
    Próbáltam én is költő módon megfogalmazni a válaszomat, de belátom, nem vagyok olyan szinten mint te-de azért remélem érthetően fogalmaztam.
    üdv. lacika71

    1. Még ezek után sem tartom értelmes dolognak ‘a vakcina mellett érvelő embereket’ a hitleri nácikhoz hasonlítani.Még akkor sem tartom annak, ha mindeközben valaki Jézust dicséri.

    2. Nem a vakcina mellett érvelőket hasonlítom a nácikhoz, hanem azokat az embereket, akik a vakcinát be nem vevők ellen fordulnak- ennek már most jelei láthatóak-akik, átmennek haragba, aztán gyűlöletbe és a végén ember társaikat elárulva szolgálják ki a vakcinát be nem vevőket a hatalomnak.
     ezt mondom, hogy ez történt meg a hitleri németországban a holokauszt idején és ez a veszély most is fenn áll. -akár egy hegedű vagy bútor darab megszerzésért is, amint azt filmekben láthatjuk!

    3. Csak tőled idéztem: ‘a vakcina mellett érvelő emberekben kialakulóban van egy ellenségkép…’. Újabb és átgondoltabb fogalmazásod arra mutat, hogy mégsem ‘szakadt ketté az emberiség’, ahogy eleve kezdted: kicsit több rétű, összetettebb a dolog.Tehát akkor messze nem csak két táborról van szó, igaz? 🙂 De ezt csak az értelmes hangvételű beszélgetés fedheti fel, nem pedig a személyeskedés.És köszönöm, hogy ez utóbbit most végre elhagytad!Anélkül, hogy minősítgetnénk egymást, beszélgethetünk, gondolkodhatunk, és meglátjuk, mi jön még felszínre.Talán kiderül, hogy nem lehet és nem is érdemes pusztán két táborra leosztani az ’emberiséget’.

    4. Oszkár Mayer rossz hírem van.
     De igen, két táborra lesz osztva az emberiség, mint mindig is volt.
     Isten országának fiai ill. az abból kimaradók. Más szóval az üdvösséget nyerők ill. az elkárhozottak.Nincs más lehetőség, tehát két táborra lesz osztva az emberiség.
     Nyilván , most még tart a kegyelem ideje, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ki melyik tárborba tartozik.-tehát mindenkinek van még lehetősége tábort választani szabad akaratból, így NEKED IS Oszkár Mayer! Válaszd az élet táborát, ahol a tábor vezető a názáreti Jézus Krisztus a testé lett ige, hagyd a sötétség táborát azoknak, akik ragaszkodnak a sötétséghez. Gyere ki a világosságra!
     üdv.

    5. Továbbra sem megyek bele személyeskedésbe, mert eltereli a figyelmet a valóságról.Saját tapasztalatom szerint ugyanez a helyzet az általam ismeretlen emberek ítélgetéséről.Örülök, hogy valahol utána jártál a teljes nevemnek, és ha már ennyire megtetszett, akkor tessék: https://www.youtube.com/watch?v=4TXIYjDcs90 🙂

 12. Azért milyen fene jó dolgunk van már, hogy ide járunk egymást kritizálni! 😀 Nagyon a tenyerén hord minket valaki és elkényeztet, mi meg észre sem vesszük.Az itteni cikkek általában a világot kritizálják (egyszerűsítve mondom), én velem meg az szokott előfordulni, hogy az itteni cikkeket, néha az íróját is, más hozzászólók meg egymás tévtanait, meg a cikkekkel párhuzamban szintén a titkon sötétség felé irányított világot kritizálják. 🙂 Így bezárul a kör, mert legalább mindenki kap.És ez ellen nincs vakcina! :mrgreen: Ahogy régen az öregek mondták nekünk gyerekkorunkban: nem tudtok mit csinálni jó dolgotokban.Na mindegy, ilyen a természetünk.Nem rossz ez, de nem is jó.Mert ha ezt elkezdjük ítélgetni önmagunkban, sosem lépünk túl rajta.És nem vesszük észre a lényeget.Például azt, hogy valójában tényleg milyen jó dolgunk van.Nagyon jó dolgunk lehet, ha így keressük a bajt, és meg is találjuk.(Aki keres az talál, és a zörgetőnek megnyittatik. 😉 ) Csakis fene jó dolgunk lehet, ha még a nekünk nem tetsző írások elolvasására is berzenkedve vesszük a fáradtságot, és meg is találjuk bennük ellenszenvünk tárgyát.Mert aki keres az talál, és a zörgetőnek megnyittatik.És ha a lényeg nem is mások írásaiban, hanem a mi szemünkben van?A kisgyerekek egy bizony kor alatt a tükörképükről akarják letörölni a homlokukon lévő tintafoltot – egy ismeretterjesztő filmben láttam.De nekik még nincs kialakult ‘én-felismerő rendszerük’. 🙂 Nekünk mi a mentségünk? Vigyázat, mert amit keresünk, meg is találjuk, és ahová zörgetünk, oda meg is nyittatik nekünk! Újra gyermekké kell lennünk, pontosabban úgy állni a Tükör elé, mint akik tudják, sosem nőttek fel igazán.Mindaddig csak anyagi módon tudunk gondolkodni a világról, mint Nikodémusz… De nem baj!Let’s go! https://www.youtube.com/watch?v=Kmr_iZmgHU0

  1. “Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek.” Eddig nem is gondoltam rá, hogy Jézus ezen szavai mennyire kifejezik a valóságot.Hogy ez figyelmeztetés is lehet.Pontosabban egy figyelemfelhívás, hogy hogyan működik a világ.De nem is a világ, hanem az elménk.Kérünk valamit, és megkapjuk, és Jézus az életét adta, hogy kiszabaduljunk abból.Nem is tudjuk, mire van szükségünk.Még a saját vágyainkat sem ismerjük, de ez nem akadálya annak, hogy megkapjuk vágyunk tárgyát, és hogy összekeverjük azt a valósággal.És amit meg imában kérünk, azt nem kapjuk meg, mert nem jól kérjük, ahogy Jakab apostol mondja.Mert csak a szánkkal kérjük, de a vágyaink titokban mást akarnak.Ott is zörgetünk, oda is bejutunk, ahová nem kéne.És elfelejtjük, hogy Jézus lényege, hogy saját magunktól megmentsen.Hogy megmentsen minket attól, amit keresésünk eredményéül megkaptunk, és amit összekeverünk a valósággal.Egymás kritizálása, az összeesküvők leleplezése mellett nem tudunk a lényegre koncentrálni.Azt hisszük, a világ ilyen aszimmetrikus, pedig csak a figyelmünket engedtük elhajolni a középpont irányától.

 13. Kíváncsi volnék az idők jelei honlap működtetőjének véleményére-azaz Thea véleményére, azon felül, hogy imádkozzunk megtévedt “testvéreinkért”-is.
  Az igaz, hogy a konkoly a búza közé keveredett és azt majd az aratáskor fogják külön választani, de ne felejtsük el, hogy maga Jézus Krisztus is megdorgált, feddett, amikor kellett. Pál leveleiben pedig olyanok is le vannak írva, hogy 1.Korintus 5.

  11 Most azért azt írom néktek, hogy ne társalkodjatok azzal, ha valaki atyafi létére parázna, vagy csaló, vagy bálványimádó, vagy szidalmazó, vagy részeges, vagy ragadozó. Az ilyennel még együtt se egyetek.
  12 Mert mi közöm ahhoz, hogy a kívül valókról is ítéletet tegyek? avagy ti nem a belül lévők fölött tesztek-é ítéletet?
  13 A kívül valókat pedig majd az Isten ítéli meg. Vessétek ki azért a gonoszt magatok közül.

  itt nem csak a paráznákra mondja, hogy vessétek ki magatok közül, hanem a bálvány imádókra is-akik szűz anya, szűz mária tiszteletét gyakorolja, az maga is bálvány imádó, ezt sem hallásból mondom, hanem ezt annak idején én is gyakoroltam.
  Hogy világosan lássatok. Ezek az emberek, akik szűz máriáznak, szűz anyáznak, -a sátán fiai, lányai-az isten igéjébe elegyítik a hazugság üzenetét és az összegyúrt üzenetet igazságként tárják elétek.-vetik a konkolyt közétek.
  A sátánnak is van bizonyos mértékig előre látó képessége-lásd pl. az ún fatimai titkok, medjugorjei titkok stb. melyeket ún. látnokokon keresztül jelent ki. Ezt is onnan tudom, hogy benne voltam évekig, ördögi és sátáni megtévesztés az egész. Ne hallgassatok az ilyeneket szóló, hirdető, idéző emberekre!
  Jövendőt a sátán is képes mondani, de attól még annak forrása nem az egyetlen Igazan Ítélő Isten!
  Sokan itt tévednek el, mert áhitoznak a természet felettire, de annak forrását nem tudják megkülönböztetni és így válnak a hazugság atyjának fiaivá, lányaivá.Ezt tökéletesen mutatja a szűz anya, szűz mária kultusz is. Ennek elődje volt az effézusi diana kultusz ap. csel.19.
  31 És az ázsiai főpapok közül is némelyek, kik barátai valának néki, küldvén ő hozzá, kérék, hogy ne menjen a színházba.
  32 Már most ki egyet, ki mást kiáltoz vala, mert a népgyűlés összezavarodott volt, és a többség nem tudta, miért gyűltek össze.
  33 A sokaság közül pedig előállaták Alekszándert, minthogy előre tuszkolták őt a zsidók. Alekszánder pedig kezével intvén, védekezni akara a nép előtt.
  34 Megismervén azonban, hogy zsidó, egy kiáltás tört ki mindnyájokból, mintegy két óra hosszáig kiáltozván: Nagy az efézusi Diána!
  35 Miután pedig a városi jegyző lecsendesítette a sokaságot, monda: Efézusbeli férfiak, ugyan kicsoda az az ember, aki ne tudná, hogy Efézus városa a nagy Diána istenasszonynak és a Jupitertől esett képnek templomőrzője?

  folyt. köv.

  1. Emberek!
   A bűnt nevén kell nevezzük! Nem mondhatjuk jónak, ami rossz, gonosz, ha csak nem a rossznak, a gonosznak vagyunk a szolgái!
   Le kell leplezzük a gonoszt, a rosszat, a hamisat, a sátánit, a sötétséget.- és ez vonatkozik a Covid cirkuszra is! Ezt sokan azért nem teszik vagy nem képesek megtenni, mert a sötétség napjaiban élünk és ők magukban is sötétség van és nem akarják, hogy lelepleződjön a bennük lévő sötétség! Erre van leírva, hogy vak vezeti világtalant és mindketten a verembe esnek. De ne legyen így veletek, ha bennetek világosság van, akkor leplezzétek le a sötétséget! Világoljon belőletek a világosság- nyilván ez nem fog tetszeni a sötétségben lévőknek és hazugsággal próbálják kimenteni magukat, támadni fognak titeket, mert leleplezitek őket-mert a világosság gyermekei vagytok.
   Itt az idő, hogy az egyre sötétebb világban-amit a sötétségben leledző emberi lények alkotnak-világítsunk lámpásainkkal.

  2. Szia Lacika!
   Van az angolban egy mondás, hogy két rossz összege nem lesz jó. Vagyis az, hogy valamit rossznak gondolsz, még nem jogosít fel arra, hogy bármilyen (rossz) eszközt bevess.
   Megértem, hogy erősebben reagálsz a katolikus dolgokra, mert magad is benne voltál és egészen emberi, hogy az ember a saját maga által is elkövetett hibákra erősebben reagál.
   Amit idézel és írsz Jézusról arról annyit, hogy akkor feddjünk meg Jézushoz hasonlóan másokat, ha másban is tökéletesen követjük Őt. Szeretetben, áldozatban, gyógyításban, mások szívének látásában és folytathatnám.
   Én sem tartom helyesnek, hogy André ezeknek az eszméknek a megosztására használja a hozzászólásokat, ráadásul ez a moderálási irányelveknek is ellentmond (Lásd itt: http://idokjelei.hu/rolunk/), de azt sem gondolom, hogy André ne lenne az Úr gyermeke és a testvérünk.
   Pál arról is írt, hogy hogyan kellene ezt az Úr szerint tenni: “ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással.” Oké, hogy időnként fedni is kell, de “teljes béketűréssel”.
   Mindenesetre én is próbálok odafigyelni, hogy korlátozzam az ilyen jellegű megosztásokat.

   1. Kedves Tea!
    te dolgod, hogy mit engedsz meg megjelenni.
    Azt azért vedd figyelembe, hogy mint írtam, ez is a konkoly vetése a búza közé és bizony a konkoly elnyomhatja a búzát és az nem tud növekedni.
    Továbbra is fenntartom, hogy ezek a szűz máriás, szűzanyás dolgok kőkemény sátáni dolgok és ha ezeket ide beengeded, lehet nem látványosan, de fertőznek.
    Simon mágust sem “teljes béketűréssel fedték meg” és azt se felejtsűk el, hogy az utolsó időkben sokkal-sokkal erősebb a hitetés, mint 2000 évvel ezelőtt, hiszen azt írja az Írás, hogy akkora lesz a gonoszság, mint Nóé napjaiban és nem azt, hogy Jézus napjaiban.Jézus napjai után nem lett eltörölve a föld, Nóé napjai után el lett törölve a föld minden lakója, kivéve Nóé családját. Az utolsó időkben is nagy “átrendeződés ” fog lezajlani. Azért nézzük már meg milyen időre vonatkozóan mit ír az Írás.
    Természetesen Andre és Kapisztrán számára is van kimenekülés a sátán fogságából.
    De ahhoz meg kell térjenek, abba kell hagyják a konkoly vetését, stb.
    Simon mágus esetében is ez volt/ lett volna az út.Ő még azt is mondta az apostoloknak, hogy imádkozzanak érte-tehát még valahol érezte a szíve, hogy bajban van.
    Véleménye szerint ugyan ez a megoldás Andre és Kapisztrán esetén is.

    “Megértem, hogy erősebben reagálsz a katolikus dolgokra, mert magad is benne voltál és egészen emberi, hogy az ember a saját maga által is elkövetett hibákra erősebben reagál.”

    Nem csak a katolikus dolgokra reagálok így, hanem a hazugságra, hamisságra és a gonoszságra.
    Ha ez pl.karizmatikus körökben történik-mint, ahogy abban a karizmatikus felekezetben, ahova jártam 10 évig-arra is “erősebben “reagálok.
    Azért Jézus Krisztusnál sem úgy működött, hogy megbocsájtotta pl. a paráznaságon rajta kapott nőnek a bűnét és mondta neki, hogy menj és folytasd tovább a paráznaságot.
    Sőt azt mondta, hogy menj és ne vétkezz többé.
    Én nem tudom, hogy sokan az Isten kegyelme alatt mit gondolnak, de biztos nem úgy “működik”Isten, hogy a Fiát áldozta fel a kereszten, és akik bűnbocsánatot nyertek Ő általa, azok folytathatják az addigi életvitelüket pláne, hogy nem konkolyt vetnek a búza közé.
    A fent leírt véleményeimet továbbra is vállalom és erre az ügyre a továbbiakban nem szándékozok időt szánni.

 14. Végigböngészve nézőpontjaitokat valóban nagyon színes a kép, és tükrözi kinek-kinek a “látásmódját”! És ezzel nincs is semmi probléma. Egyébként most már az események egyre világosabban és konkrétabban fognak kibontakozni, szerintem éppen “amint meg volt jövendölve”, a Szentírásban! Ne feledjük, hogy végül EGY AKOL ÉS EGY PÁSZTOR LESZ! A gond az, hogy ez az idő már a küszöbön van, mégpedig az “ősi ellenség” utolsó, világszintű hatalmi megnyilvánulása által, de “mi” még távolról sem jutottunk legalább nagy vonalakban “közös nevezőre”! Egyébként én is a nagyon radikális vonal képviselője vagyok, nem viselek maszkot, sehol, egyáltalán, és nem kérek a védőoltásból sem! Akik emiatt felelőtlennek gondolnak, saját korlátoltságuk foglyai, egyfelől, de ugyanakkor még az igaz hitben gyerekcipőben járnak. De ne feledjük, mindenki saját talentumai szerint jár el. A kívül állókkal pedig nincs mit kezdeni, csak imádkozni és áldozatot hozni lehet és tudunk értük, hogy térjenek meg még amíg nem késő! Büntetéseket nem fizetek, idejében rákészültem a minimális életre, falun. Számomra egyszerű a tét, csak két Úr és két tábor létezik, és az utolsó, döntő csata végkimenetele is már ismert. Az AK pár éves uralmának vége lesz, mihelyt a mindennapi áldozatot beszünteti, világszinten, elkezdődik a visszaszámlálás: boldog lesz aki megéri az 1335 napot! De addig még be fog következni az “ajándék” mindenki számára, az Isteni Irgalom feltárja mindenki számára az IGAZSÁGOT! Mivel én hiszek a magánkinyilatkoztatások hitelességébe, sőt ismerek személyeket is, akik a “végső idők Apostolai”, már nem félek egyáltalán, semmitől és senkitől, még a haláltól sem. De csak akiket érdekel komolyabban a “jelen és a közeljövő”, csak azokkal osztom meg “gyöngyeimet”! A vírussal és a hivatalos hírcsatornákkal egyáltalán nem foglalkozok, mert “ők” mind az ellenség malmára hajtják a vizet, sajnos még az egyházak is! Élükön Bergoglióval! Elkapott a “tavaszi grippe” éppen most az ünnepekre, tea forró lábvízzel és nyugodt pihenéssel három nap és kiláboltam, de csak lassan és óvatosan kapcsolok vissza a koromhoz illő immár “félnormás” ritmusra. Viszont kihasználtam az “időt” úgy, hogy átgondoltam az egész életemet és imában még jobban Istenre bíztam magamat, feltétel nélkül. Erre számunkra nagyon jó példa a Szűzanya, és a Mennyei Atya titka a megtestesüléssel kapcsolatosan. És ha még Jób esetét és mellé illesztjük, tökéletes a “minta”! Csak az történhetik meg, amit Isten megenged! Amikor már az ember elkapja a Mindenható akaratába való belesimulást, minden igazi értelmet kap. Engem erre a Szűzanya tanított meg a Cönákulumok alkalmával, a többit már a begyakorlás rögzíti. Még csak annyit, hogy nem vagyok híve és támogatója a tüntetéseknek, mert a mi harci stílusunk a “lelki hadviselés”, lelki fegyverekkel! Talán egyesek – a katolikusok közül – ismerik Dávid öt kövét, amellyel legyőzte Góliátot! Befejezésként még megkockáztatok egy “megjegyzést”: a gonoszság napjainkban diadalt arat, saját földi ügynökei által, mert remekül teljesítik parancsait, tervét, és az ellentábor tisztjei elaludtak, megalkudtak, mostanáig! De a helyzet nemsokára változni fog, mert az “égi ajándék” hatására elkezdődik a világszintű “lelki ébredés”! Illés és Énok színre lépik és Isten népe felbátorodik és cselekszik!

  1. Kedves Kapisztrán!
   Ne haragudj, de a katolikus hamis tanok nálad is “játszanak”.
   A szűz mária melletti bizonyságtételed nem a világosság forrásából fakad, bár használhatsz szép szavakat. A mondataid megnyerőek lehetnek emberek számára, de ez megtévesztés a javából.
   a szűz mária kultuszt és gyakorlatait elég jól ismerem én is, mivel engem is abból ragadott ki a teremtő Isten. Látom a különbséget az igaz, élő hiten alapuló Krisztus követése és a vallásos cselekedetek között, amelyek a széles úton és a széles kapun át a POKOLBA vezetik annak követőit.
   Neked is azt tudom tanácsolni, térj meg az Egyetlen Igaz Istenhez és akkor üdvözülsz.
   A szűz mária dolgokból való szabadulására pedig kérd a Mennyei Atya kegyelmét!
   Te is az emberek megtévesztésében munkálkodsz ezen a honlapon, mint Andre.
   Ez által a sátán fia vagy te is. De térj meg, szünj meg a hamis munkálkodásokból-még ha szép szavakat is használsz-és ne keverd a világosság beszédei közé a sötétség üzenetét!
   Remélem, hogy az igazság szeretete nagyobb benned, mint a sértődés és a megfelelő döntéseket meg fogod hozni.
   Az a szűzanya vagy szűz mária, amiről te említést teszel, az egy sátáni személy, aki világosság “angyalának” mutatja magát.
   A názáreti Jézusnak , igen volt egy Mária nevű anyja. Őt mint embert kell tisztelni, nem mint egy kultikus személyt, nem közbenjáróként, nem példamutató személyként-főleg nem egy spirituális lényként-nem isten anyaként stb. ezek mind a sátán által kitalált vallási cselekedetek.
   Csak egyetlen személy akit követni kell, az ő útján járni, mintaként tekinteni őt pedig NÁZÁRETI JÉZUS KRISZTUSNAK hívják. Sajnálom, de ez az egyetlen igazság!

  2. “Engem erre a Szűzanya tanított meg a Cönákulumok alkalmával, a többit már a begyakorlás rögzíti.”-írja Kapisztrán.
   Akkor nézzük meg mi az a cönákulum és mire való vagy bibliában szerepel-e ilyen, hogy azt követni kell.
   A szűz máriás papi mozgalom összejöveteleit nevezik cönákulumnak.
   Bővebben a wikipédia ír róla, akit érdekel és látni akarja, hogy ennek semmi köze sincs a bibliához, az itt megnézhet. Ördögi és sátáni amit ezek az emberek követnek!
   https://hu.wikipedia.org › wiki › Máriás_papi_mozgalom

   néhány részlet:
   A mozgalom tagjainak feladatai:
   Felajánlják magukat “Szűz Mária Szeplőtelen Szívének”.
   Egységben legyenek a római katolikus egyházzal és annak vezetőjével, a Pápával.
   Segítséget kívánnak nyújtani másoknak is ahhoz, hogy képesek legyenek teljesen ráhagyatkozni Szűz Máriára.
   Elimádkozzák a rózsafüzért.
   Imádkoznak a Szentatyáért egy Miatyánk-ot, egy Üdvözlégy-et és egy Dicsőség-et.
   Az alapító Gobbi atya által kapott üzenetekből olvasnak fel.
   Megújítják felajánlásukat a “Szűzanya Szeplőtelen Szívének”.
   Szűz Máriás lelkülettel imádkoznak a magyar jövőért. Minden szombaton este 17-től 19 óráig Oltáriszentség-imádással és szentmisével egybekötött cönákulumot tartanak.

   A mozgalom folyóirata, a „Mária Kora”, negyedévenként jelenik meg és négyezer példányban terjesztik az egész országban. Létrehozták a Mária Kora Alapítványt, melynek célja a hagyományos Szűz Mária tisztelet és a Máriás Papi Mozgalom céljainak elősegítése, és a magyar keresztény ifjúság nevelése, oktatása az ősi magyar keresztény hagyományok megismerésére és tiszteletére.

   Azt hiszem ez eléggé beszédes! Terjesztik az emberek között, az ifjúságot erre akarják nevelni stb.
   Látunk ilyet a bibliában?????????????????????????
   Ez ördögi és sátáni, tartsátok magatokat távol ezektől az emberektől és ezen az oldalon sincs semmi keresni valójuk.

   1. Minden elismerésem Lacika! Elégé jól tájékozódsz, emberileg. De egyoldalúan és felületesen vonsz le következtetéseket. Egyáltalán nem sértődöm meg őszinte megnyilatkozásaid miatt, de ha én a sátán ügynöke vagyok, légyszíves röviden, tömören fejtsd ki, mi a te hitelre méltó igazi és helyes vallásod, hited, közösséged és forrásod? Kitől és honnan ered, és hogyan jutott el hozzád? Mert egy lényeges tulajdonságról megfeledkezel, mikor valakit “címkézel”. A sátán, vagyis a hazugság atyja tulajdonképpen egy teremtmény és fő jellemvonása, hogy nincs benne semmi tisztességes, igaz és hiteles vonás, mert már eltorzult irigysége és lázadása folytán, viszont mesterien tudja álcázni. Tehát a követőit, “tanítványait” is ugyanez jellemzi! Nagyon széles az út, amelyen ők járnak és a célállomás a pokol! Mégpedig ÖRÖKRE! Vagy szerinted az sincs, mert az is csak a katolikus Egyház “meséje”? Egyébként nem szükséges, hogy “kiutasíts”, mert már egyre ritkábban térek be mégpedig azért, mert az időt nem érdemes elfecsérelni. Aki valóban őszintén keres, az talál. De te nagyon sok sebet kaptál az ellenféltől, talán katolikusként, és nem tudtad “feldolgozni”, összeegyeztetni, megérteni és ezért váltál oly bősz ellenséggé, hogy eloltanál egy kanál vízben. Keresel mindenfelé linkeket, hogy naprakészen tájékozott legyél, hogy megmenekülj, és éppen emiatt kerülsz még nagyobb zűrzavarba, mivel megfeledkezel, a lényegről! “Aki meg akarja menteni életét, elveszíti!” Mégpedig azért, mert rossz irányba akarja “bebiztosítani”! Nemsokára egyébként kiderül mindannyiunk számára, hogy helyes úton járunk-e vagy sem! De csodálatos az Isten Irgalma, add még esélyt, lehetőséget a pálya kiigazítására, de arra alázattal kell felkészülni, előítéletmentesen. Addig is Isten áldjon és higgadj le, mert magatartásod, replikáid igazolják, bagoly mondja a verébnek, hogy “nagyfejű”! Megnyilatkozásod igazolja, hogy főnököd mennyire gyűlöl minket és okkal, mert “mi” vagyunk legkomolyabb ellenfelei itt a földön, akik vesztét okozzuk! “ő”, aki a “világosság angyalának” képében tetszeleg – téged igazi szócsöveként használ, és te észre sem veszed mert már sikeresen átnevelt. Egyébként minden “eretnekség” az évszázadok folyamán egyazon táptalajból nőtt ki! De persze, önmagukat a leghitelesebbeknek hirdették! Kivétel nélkül! Egyébként mi igazolja a hitelességet még máma is? Az “ördögűzés” valódi mai aktuális ténye! Itt nincs helye a blöffölésnek! De számodra ez kemény dió, nemde? Pedig benne van a Szentírásban! Egyébként talán ezzel kapcsolatos témát is illene körüljárni, kivesézni! Mi a véleményetek?

   2. Lacika.
    Nem vagy egyedül a megtévesztés ellen megfogalmazott kritikáiddal. Hihetetlen erő van a katolicizmusban és annak hamis tanításaiban, gyakorlatában. És ahogy mondod, nem csak a katolikusoknál van félrevezetés. Minden egyháznak megvan a maga téves teológiája. Ráadásul az egyházi gyakorlat még ennél is rosszabb.
    Viszont az egyházak pont azokat a dolgokat védik a végsőkig, ami egyébként védhetetlen, ha valóban az igazságot keressük. A katolikusok a máriás, szentekhez imádkozós (és sok egyéb) dolgokat, a reformátusok az eleve elrendelést, a karizmatikusok az igazolhatatlan gyógyulásokat, az új evangéliumi gyülekezetek a hiper kegyelmet, az adventisták Ellen G. White prófétaiságát, vagy a húsevés tilalmát, stb… Meggyőzhetetlen emberek, mert ők már annyi energiát fektettek a saját hitükbe, oly régóta hisznek egyházuk tanainak helyességében, hogy nem képesek, (nem akarnak) váltani, változtatni, elgondolkodni.
    Én is háborúban állok, még sokszor a barátaimmal is, mert, habár ők nem követik ezeket a tanokat, mégis, valami megfoghatatlan erő készteti őket, hogy védelmükbe vegyék a megtévesztetteket. És nem úgy, hogy az embert védem, a hamis tanokat pedig támadom, hanem, hogy nem baj, ők így élik meg, Isten békessége rajtuk van, maradhatnak ott ahol most vannak.
    A háborút persze nem mi fogjuk megnyerni (még megvívni sem) hanem maga Jézus Krisztus. Nekem ez a nyugalmam. Nem akarok tétlen lenni, de Krisztus nélkül harcba szállni sem akarok.

   1. Kedves Éva! Valóban ismerem Viganó és még egy “segédpüspök” radikális álláspontját, remélem rájössz kire utalok. Hasonló megnyilatkozásokat még a “glória. tv” honlapon találsz, de nem érdemes túl sok időt elpazarolni a hozzászólásokra, inkább többet imádkozni, bensőséges összeszedettségben! Isten áldjon! Áve Mária!

 15. 2021. április 6-án Somogy, Vas és Zala megyékben 4-7 óra között vérvörös égboltra válaszul…

  Ez is megtörtént, kár tagadni. A polgármestereknek azt üzenem, már késő állítani fénykeresztet, meg fogják mutatni az angyalok, hogy hová nem állítottak, legalább egy orgonabokrot tegyenek oda, elismerve felelőtlen gondolkodásukat. Tehát felhívóm minden olyan ember figyelmét, aki felvette kényszerből, kényszerítve tudatlanságból a Fenevad bélyegét, s nem akar kerülni a pokolba, beszéljen először a családjával, mondja el nekik a lényeget, hogy semmit nem örökölnek, mert minden valószínűleg a bankokhoz kerül. Aztán kezdjen el könyörögni, hogy őt, mint teremtményt segítsék át ezen a szorongattatás útszakaszán az angyalok őszinte bűnvallomást téve, a következőket imádkozva.

  „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”

  „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”

  Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
  életem egyedüli Reménye,
  lelkem egyedüli Világossága!
  maradj velem ezért Krisztusom!

  Bűnöm beborít engem,
  és bánom, hogy vétkeztem.
  Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
  ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
  jöjj, és újíts meg,
  mozgass meg bölcsességeddel,
  és Szentlelked uralkodjék bennem!
  Amen

  „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”

  Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

  http://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf

  Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

  Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
  és szívünk, lelkünk töltsed el!
  Te alkotád a szíveket,
  hozd nekik bő kegyelmedet!

  2. Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
  kit ád nekünk az Alkotó,
  te, élő forrás, égi láng,
  szent kenet, égből szállj le ránk!

  3. Te, hét ajándok kútfeje,
  Atyánk kegyelmes jobb keze,
  az Úr erős ígérete,
  sugalmas ajkak ihlete.

  4. Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
  és szállj szívünkbe, Szeretet!
  Ha testünk gyarló, s lankadunk,
  légy mindig éber gyámolunk!

  5. Űzd messze tőlünk ellenünk,
  Szent békességed add nekünk!
  Te járj, Vezér, utunk előtt,
  veszélytől védjen szent erőd!

  6. Add, ismerjük meg az Atyát
  teáltalad, és egy Fiát,
  és kettejüknek Lelke, te,
  örökre légy lelkünk hite!

  7. Az Istent áldjuk, jó Atyát,
  s ki felkelt sírból, szent Fiát,
  s a Lelket, szívünk vigaszát,
  most és örök időkön át!

  1. Andre!
   Fejezd már be ezt a hamis , vallásos színjátékot és fordulj oda az egyetlen igaz Élő Istenhez, és kérd hogy könyörüljön rajtad, bocsássa meg a bűneidet!
   Ne mérgezd ezt a közösséget már a hülyeségeiddel, szűz mária imákkal, stb.
   A multkor érthetően elmondtam neked, de te mégis csinálod. Meg akarod téveszteni az embereket?
   Te a sátán fia vagy!!! Térj meg szívedből vagy húzd el a csíkot innen.Menj a katolikus csoportokba vagy a szűzmáriás testvéreid közé!!!
   Mi nem érthető számodra ezekből?

   1. Lacika! Kérlek ezt ne csináld, André csak meg akar minket menteni és őszintén is gondolja. Igaz, hogy olyan tanításokat (hagyományokon alapuló) is elfogad, aminek nincs bibliai alapja, hogy miért nem tud tőlük szabadulni, az már egy kicsit bonyolultabb kérdés, de hidd el, Isten szívek és a vesék viszgálója és nem teológiai alapon fogja megitélni az embereket.

    1. válaszom neked is a bibliai idézetek- ap.csel. ill. az 1. korintus levelekben- fentebb.
     nem kívánok más válasszal élni.

  2. Na igen, a Mária-kultusz minden más, csak nem keresztényi, hanem pogány eredetü, csupán annyi történt, hogy a babiloni Ég királynőjét, Istárt- amiről Jeremiás 7.-ben olvashatunk-kicserélték a bibliai Mária alakjára, hogy ugyanúgy folytathassák tovább a bálvány-körmeneteket, amit korábban is gyakoroltak. Pl a húsvéti fonott kalács és tojás is egykor ételáldozat volt ezen női termékenységi istenségnek.

 16. Még egyszer megemlíteném, hogy én hogyan vészeltem át a hetekig tartó lázas állapotomat, amiből az első másfél hétben 39 fok felé közelített a láz.Először jöttek a bevett, szokássá vált reakciók.Miért történik ez velem?Jaj, rosszul vagyok, szegény én, bárcsak gyógyulnék már meg, szabadulni akarok a láztól, a rosszulléttől…stb.Szóval, a szokásos szimptómák, amiket az évtizedek során kinevelünk magunkban, amik azokon a mentális, érzelmi, tudati, gondolati csatornákon jönnek és mozognak, ahol nyílt terepet hagytunk.Ami felé mindig is a figyelmünket irányítottuk.Ezeknek a felismerése, a rosszul kialakított személyiségképpel való szembesülés aztán megnyugvást hozott nekem, mert természetes ellenszerként hatott.Nem először találkoztam ezzel a kihívással, hogy természetes módon a megoldás felé mozduljak el.Testileg és lelkileg is edzem magam, odafigyelek arra, hogy mit eszem.Fontos az egészséges táplálkozás, amit nem is olyan sok pénzből már el lehet érni, ha érdekli az embert, és fontos az egészsége.Nagyon fontos, már írtam erről korábban itt, hogy amíg csak lehet, ‘békeidőben’ mire irányítja az ember a figyelmét.Mert amikor kitör a frász -baleset, betegség, bármi komolyabb veszteség, utolsó ítélet, fenevad bélyege stb- akkor már nehéz a sorok rendezése.Előtte kell a védelmi vonalakat megerősíteni.Amikor már ez életmóddá válik, könnyed lesz és természetes, egyre kevésbé fog ilyen militánsan spártainak tűnni.Ha szellemileg, fizikailag helytelenül választom meg a tápanyagot, akkor a nagy baj bekövetkeztekor nem nyerek erőt belőle.A tudatos odafigyelés viszont egyre világosabbá teszi, hogy Isten nem fog prédaként oda dobni semmilyen tragédiának.Aki az ebben a gondolatban való elmerülést, elmélyedést nem gyakorolja, még egy szúnyogcsípést is isteni sorscsapásként fog megélni.Kilépni az egyoldalú, bevett, szokássá vált gondolkodásból, és érettségünknek megfelelően táplálkozni szellemileg (is). Aki nem vállalja azt a felelősséget, amire megérett, csecsemő szinten fog táplálkozni is.Le fog gyengülni.Én mindezt magamon tanultam meg.Önmagam felé kezdtem irányítani a figyelmemet, mert a sebezhetőség csak így tárul fel.Elfordítani a koncentrálást a környezetem okolásáról a bennem meglévő valóság felé.Még ha első ránézésre nem is tetszik a látvány.Mert az összeesküvések tudománya, az oltásokról való kiműveltségem, a háttréhatalomról nyert mélységes ismeretem, a napi halálozási adatok,az oltásellenesek és vírustagadók, gyógyszergyártók hibáztatása nem fog segíteni, amikor kiterít a láz, a gyengeség, a rosszullét.Vagy a kétségbeesés egy beteg vagy balesetet, bármilyen veszteséget szenvedett barátom vagy hozzám tartozó miatt.Semmilyen körülmények között sem veszíthetjük el egészségünket, csak az betegszik meg, aki ezzel nincsen tisztában.Lázas lehet bárki csúnya köhögéssel és ebből fakadó sötét gondolatokkal, láthatja hozzátartozóját szenvedni, de sérülni, megbetegedni csak az fog, aki ragaszkodik hozzá.

  Bocs, hogy sokat írtam, de ez messzire vezető hiánypótlás.Bill Gates, a Rothchildok, a vírustagadók és bárki hibáztatása, okolása nem fog megmenteni senkit sem, és ezzel nem is lehetünk mások hasznára.

  1. Nekem is volt többször is az életben 39 fokos lázam és még mindig itt vagyok. Kinek nem volt ilyen élete során? A tulajdonképpen láz a szervezet önvédelmi, öngyógyító mechanizmusa, amit nem kell feltétlenül azonnal gyógyszerekkel megakadályozni. Ha engemet kérdezel, szerintem egyáltalán nem szabadna gyógyszerekkel megakadályozni a kialakult lázat, mert a szervezetünk nem hülye, nem fogja elpusztítani saját magát.

   1. Örülök, hogy átvészelted! 🙂 Ahogy utaltam is rá, nem mindig lép fel testhő emelkedés.A lényeg, azt észrevenni, amikor a tünetek teljesen hétköznapiak.A lázas betegség élesítheti a figyelmet, szélesítheti a látómezőt, új perspektívákat hozhat, felhívhatja a figyelmet.De lehet simán csak betegség is, egy történés a sok közül.És lehet jele az időknek is.Ki hogy éli meg.

 17. Kedves Oszkár!
  Az ige hirdetésnek is lehet több formája.
  Íme egy,amit próbálok megvalósítani.Egyszerű, nem kell hozzá Gamáliel rabbiképző iskoláját elvégezni.Egy kis furfang és akarat, aztán hajrá!
  Ez egy plakát akar lenni és a hirdető táblákon lesz a helyük.De szórólap formában is működhet.Elszánt emberekre van szükség. Egyelőre egyedül vagyok, de elhatároztam, cselekszem valamit.Aztán a többi meg alakul, ahogy a Teremtő akarja.
  Hogy rakjam ide a plakátot, ezt kellene most megoldani?
  https://www.youtube.com/watch?v=w1lL-a6Evq0

  1. Szia Oszkár. A legtöbbször az idők jelei a tettes. Lásd a kedves házigazdánkat, aki nekem válaszul, nagyon ügyesen, mindjárt egy János 26:2-3-mal nyugtázta az jövőbeli aggodalmaimnak. Pedig még zsinagógába sem járok. ☹️ Borzasztó ez a futurista teológia tanítás, gondolkodásmód, hogy ne egy másik jelzőt használják. Nekem oly egyértelmű, hogy az a figyelmeztetés nem nekünk mostaniaknak szólt, hanem azoknak, akikhez Jézus akkor beszélt, vagyis az Őt követő zsidóknakz akiket az ellenálló zsidók üldözni fognak. Na mind1.

   1. Sajnálom, hogy még mindig nem tudtál továbblépni Bori. Imádkozom érted és nem azért, mert az ellenségem lennél. 😉
    (A Bibliának mely részeit vehetem magamra?)

  2. Engedd el a Remphan csillagát. Ha jelképre lett volna szükségünk Isten adott volna megfelelőt, de nem adott. Sem keresztet, sem csillagot, sem fát, sem botot, sem semmi mást.

 18. Feri, persze, hogy igazam van kedves testvérem, hiszen Isten nem szít gyűlöletet az emberek között, Isten nem cenzúrázza, nem üldözteti, nem oszt meg, nem kényszerít senkit. Azt is rosszul látjátok, hogy mi mit akarunk. Mi tisztességes párbeszédet akarunk, az információ szabad áramlását, hiszen a szkeptikusak oldalán rengeteg szakember, orvos van, akik fájlalják, hogy nekik nem lehet szavuk a nagy publikum előtt. Ki az, aki mindezt megakadályozza? Aki nem engedi szóhoz jutni azokat akik másképp látják ezt az egész történetet? Isten emberei lennének azok? Hát miért nem látjátok tisztán a képet és rakjátok helyére a dolgokat? Még tudni sem kell a 100% igazságot, hogy lásd hogy melyik oldalnak (mi nem akartunk egy másik oldal lenni, hanem száműztek minket, megbélyegeztek!) van igaza, csak őszinteség, erkölcs és józan ész kell hozzá.
  Ha ez valakiben nincs meg, akkor arra csak egy magyarázat van, aminek neve… félelem. Na vajon honnan származik az?

  1. Jézus az út, az igazság és az élet, azoktól mindig menekülni kell, akik az igazság egyedüli birtokosainak tekintik magukat, ilyenek szokták a leggyakrabban felvenni a mártír szerepet.

   1. Ne aggódj keresés, ti biztosan jól tudjátok, amikor azt mondjátok, hogy meg lehet, meg kell bízni a fősodrasú tudományban és a felelős szakembereinkben, vezetőinkben, hiszen mindannyian minket szolgálnak. https://youtu.be/s1xixJiOLMc

    És meg nem is mentem bele, a gyógyszergyártók évtizedeken átnyúló törvénysértő magatartásaikba. Csak egy kis ízelítő az utolsó 20 évről: https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

    Konteósok vágyunk mi?

    1. Ez a gyógyszerészet / gyógyszergyártás közismert logója. https://i.pinimg.com/originals/13/b4/82/13b482a75c78f6abf033db17fac83182.png Ugyanez a logó megtalálható egykori lakhelyem, a budapesti Párizsi udvar homlokzatán is.Ez a 101 éves épület ezernyi okkult szimbólumot vonultat fel.A Merkúr szárnyak köré csavarodó kettős kígyó, egy igen ősi hermetikus jelkép.Igen mély okkult jelentéssel és töltettel.Ma ez a gyógyszerészet fő motívuma.A hermetikus tudományok alapja igencsak okkult eredetű.Bármelyik természettudományról is legyen szó.Fizika, csillagászat…stb. Ezeknek a tudományoknak semennyire sem az az alapja, amit a széles publikum felé hirdetnek.Miért?Jó kérdés!Aki nincs felkészülve a valódi tudományra, az sosem értheti meg az értelmét.Egy olyan hatalmas rendszert hoztak létre, ami egyesek számára elfedi a valóságot, mások számára felfedi.Rendkívüli felkészültséget igényel mindennek a mélyére nézni.Interneten keresztül teljességgel lehetetlen ezt az ismeretanyagot felgöngyölíteni.A matematika nyelvezete megkerülhetetlen.Én sem vagyok valami jó matekos, de mivel a fizika és a csillagászat érdekel, nem hagyhattam ki a matematikát, de őszintén szólva, nem sokra jutottam.Mégis, éveken át külön időt szakítottam erre.Ezek az egész Világegyetem alapjai.Hogy van felépítve ez az egész?Tanulmányozni kell az építészetet is.Úgy kell tanulmányozni a matematikát, mint aki aki tudja, hogy nem a matematikát tanulmányozza.Ez vonatkozik a csillagászatra, a fizikára is.Hanem csakis úgy lehet igazi megértésre jutni, ha az ember tisztában van vele, hogy egy olyan fantasztikusan ősi tudást boncolgat, ami nem az ész számára nyílik meg.Ez valódi sámánoknak, mágusoknak való.Ezek nem fogják továbbadni ezt a tudást.Csak úgy nem.Aki ennek a tudásnak a birtokában van, nem fogja hirdetni.Mind, akik hirdetik vagy azt hiszik, hogy hirdetik, pont azokat bélyegzik meg, akik ettől a tudástól akarnak menedéket nyújtani.Ennyire sötét elmékké válnak, akik eltévednek ezen az úton.Ezen az úton pedig MINDENKI eltéved.Van, aki úgy is marad.

     Semennyire sem véletlen, hogy a gyógyszerészetet ilyen ősi okkult szimbólum képviseli.A gyógyszerészetnek semmi köze a gyógyszerészethez.Én a kétezres évek felét a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban töltöttem.Amikor 2012-ben kidugtam a fejem és először kezdtem böngészni az interneten, akkor döbbentem rá, micsoda szeméttelep épült a témából.Lassanként el is kezdtem félretenni az évek alatt felhalmozott tudást.Baromian nehezen ment.Megválni attól, amit évek kemény munkájával felépítettem.És ami végül már identitást adott.Szerencsére nem omlottam össze a felismerés súlyától (vagy ha igen, felálltam belőle), hogy be kellett látnom: ez az egész egy nagy nulla, és egyáltalán nem ér semmit sem.Nagyon meginogtam, de az őszinte kutatás elérte célját: ugyanott találtam magam, mint azelőtt – de volt erőm ledönteni egy teljesen feleslegesen felépített légvárat.És most azt látom, hogy divat lett ugyanennek a tudásnak a felhalmozása.Borzalmas.Ráadásul, a mai kor ‘kutatói’ fotelrabszolgák.Csak alig valaki jár utána közülük tudományos előadásokon, nem mennek el csillagvizsgálókba, nem keresnek fel épületeket, hogy tanulmányozzák azok szerkezetét.Ami tudás megszerezhető lenne, az is le van előlük tiltva.Csak a mézesmadzag van.És bele vannak hajszolva, és azt hiszik, olyan tudást nyernek majd mindebből, ami felvilágosítást adhat számukra, és eligazodást a világban.Érdemként tekintenek arra, amitől sürgősen szabadulniuk kéne.Nagyon nagy kár beállni abba a sorba, ami tudásként adja el(ő) ezt a borzalmas mérget, és határozza meg emberek személyiségét.Olyan irányba állítva ezzel életük sodrását, ahonnan csak nagyon-nagyon nehezen van szabadulás.Az érzékszervek közvetlen kiszolgálása, akármelyik sajtóról is legyen szó, nem emelek ki egyet sem, ugyanolyan sötét gaztett, mint a drogokkal való dílerkedés.Sem a drogkereskedő, sem annak áldozata nem fogja egykönnyen elismerni az anyagtól (!!) való függőségét.Ez lenne az első lépés a szabaduláshoz.És még ez is rettentően nehéz lépés.Sajnálom.

    2. Oszkár!

     Én nem szeretek a könyvek könyvéből idézni, de az ószövetségben ezt olvashatjuk!

     “Ha bemégy arra a földre, amelyet Istened, az ÚR ad neked, ne tanuld el azokat az utálatos dolgokat, amelyeket azok a népek művelnek. Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát vagy leányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást űző, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az ÚR előtt mindaz, aki ilyet cselekszik. Ezek miatt az utálatos dolgok miatt űzi ki előled ezeket is Istened, az ÚR. Mert ezek a nemzetek, amelyeket elűzöl, jelmagyarázókra és varázslókra hallgatnak, de neked nem engedi azt meg Istened, az ÚR”

     Régebben én is foglalkoztam okkultizmussal. A legtöbb okkult tudomány arról szól, hogy az emberből hogyan lesz isten(spoiler: sehogy és soha), mint ahogy a kígyó ígérte. “Olyanok lesztek, mint az istenek”

     Jézus Krisztus azt mondja, hogy én vagyok a világ világossága, aki engem követ nem jár sötétségben, sátánt pedig a sötétség fejedelmének szokták nevezni.
     Vajon ezeknek az okkult tudományoknak mi vagy ki a forrása?
     Sok olyan ember, aki foglalkozott a Silva-féle agykontrollal pszichiátriai zárt osztályon köt ki!
     Ugyan ez vonatkozik a mágiára is! Nem csak a mentális egészségét veszti el az ember, hanem a lelkét is!

    3. Frank Zappa jó fej, zseniális gitáros volt. 🙂
     És mi van a benső ‘mintákkal’?Ami csak akkor szólal meg, amikor minden ilyen környezeti hatás elnémul.Azt nem írja le semmi.És főleg nem logikus, nem következik semmiből sem, hogy egy ‘nagy rendszerbe’ illeszkedjen.Amiben több a kétség, mint a bizonyosság.Mert előtted még nem látta, nem hallotta senki sem.Senki sem tanította, és mindenki más számára értéktelen.Nincsen benne semmilyen hangzatosan fenséges, ezzel együtt tele van logikai buktatókkal.Nem tudod elmondani senkinek sem, de maradéktalanul kitölti az örökkévalóságot.

     Idegen, ha számodra csak annyi jött le ebből, hogy ‘okkultizmus’, nekem úgy is jó.

  2. Bori! Látom, és próbálom összerakni a képet. Nem állítottam, hogy a kialakult vírus helyzet véletlenek eredménye, és azt sem, hogy annak a megoldása puszta jóindulatok sorozata. Neem!!

   DE!
   Ha egy világi ember beleolvas ebbe a párbeszédbe vajon milyen kép rajzolódik ki számára a “kereszténységről”?

   Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, én azt merészeltem csak állítani, hogy nekünk keresztényeknek egészen más a feladatunk. Jézus nem azt mondta nekünk feladatul, hogy menjetek és győzzétek meg az embereket azzal kapcsolatban, hogyan működik a Sátán uralta világ és a hatalom és manipuláció… Ő azt mondta, menjetek vigyétek az evangélium hírét, “az Úr együtt munkálván velök, és megerősítvén az ígét a jelek által, amelyek követik vala.”

   Én nem szeretnék senkit megbélyegezni, ha ezt tettem volna, bocsánatot kérek itt és most.

   Egyébként meg nem könnyű ma nem félni. Én is küzdök.

   1. Sok mindenben egyetértek Ferivel. Fontos, hogy amit hiszünk, nem kényszeríthetjük másokra. “Ami hitből nincs bűn az.”
    Ha valakinek nincs meg a hite arra, hogy oltás nélkül legyen, válassza az oltást, mert az oltás megtagadása nem a saját hitéből fakadna. Attól, hogy én nem élek vele, nincs jogom kárhoztatni azokat, akik nem így döntenek, mások győzködése egészségügyi kérdésekben pedig nem a mi feladatunk és tényleg komoly felelősség.
    Inkább az Igét hirdessük!
    http://idokjelei.hu/2021/03/az-ur-orome-jarvany-idejen/

    1. Te hirdeted az Igét? 😀 Volt, itt egy írásod, ami két napig volt vezető hír nálad.Erre vagy büszke?!Ezen kívül minden más cikked hónapokig maradt vezető helyen – ám ezt naaagyon gyorsan lecserélted.Elkezdtem olvasni, de az első sorban többször is belefutottam a ‘koronavírus’, meg a ‘járvány’ szóba.Te miről beszélsz, Thea?!

    2. Igen, nekem is jól jön az emlékeztető időnként, bár nem ezt a stílust választanám, néha megteszi így is.

    3. Most úgy csináltok, mintha nem is tudnátok, hogy itt sokkal többről van szó, mint hogy jelen pillanatban önként beoltattja magát valaki, vagy sem, vagy hogy az értünk aggódik politikusok, szakértők, filantrópok azt nyilatkozzák, hogy meg kell állítani ezt a “világjárványt”. Bár Bill már a következő sokkal súlyosabb világjárványt vizionálja.
     Akkor csak szólok, hogy már létre is hoztak az oltottsági apartheid-ot, ami szerint lesznek A és B besorolású állampolgárok.
     Mindez persze közkívánatra, mert ezt dobta ki a nemzeti konzultáció, ezt akarják a magyarok, mondta Orbán Viktor a tévében. Mindig is tudtuk, hogy a kormányok mindig az teszik, amit az emberek akarnak, hiszen demokrácia van.

     Csak 2 hét lezárást, csak egy teszt, csak egy oltás, csak egy oltási igazolás akarnak az emberek. Majd figyeljetek mi fog ebből kikerekedni, mert a plasztik kártya csak a kezdeti beetetés. Aki felveszi az oltást, mert most ezt látja helyesnek és mert fél, az legyen azzal is tisztában, hogy azzal mások üldõztetését, elnyomását, ellehetetlenítését is támogatni fogja, önszántából és örömest.

    4. Szia Bori!
     Ez is teljesen jogos észrevétel. Valóban ez történik, a válasz viszont ez esetben is Jézus. Azoknak is, akik félnek és azoknak is akik nem.
     “A zsinagógákból kizárnak titeket, sőt eljön az óra, amikor mindaz, aki megöl titeket, azt hiszi, hogy Istennek tetsző szolgálatot végez; és mindezt azért teszik, mert nem ismerték meg sem az Atyát, sem engem.” János 16:2-3

    5. Belőlem is viccet tud csinálni a szenvedély, elnézést, Thea!

 19. Nem régen én is ki voltam ütve.Három hét K.O.. 😀 Orvoshoz nem mentem, így is volt elég bajom. 🙂 Elszeparáltam magam másoktól.Propoliszt szedtem, nem érzékelhető sikerrel.Aztán inkább a lényegen tartottam a szemem, hogy túllássak a 38 fok feletti lázon.Nem mintha bármi lényegeset láttam volna, hiszen a lényeg sosem a szem számára van.Nem az érzékek számára.Amit éreztem, az a betegség és a láz, de mondom, sosem lényeges, hogy mit érez az ember.Az sem lényeges, hogy mit gondol.Hálás voltam, habár rosszullétem és sötét gondolataim miatt úgy éreztem, nincs miért.De mondom, nem lényeges, hogy mit éreztem, mit érzek, mit gondolok.Ki vagyunk téve az érzékszerveinknek, ami nem gond, amíg át nem engedjük nekik az uralmat.Egy ilyen betegség az egyik legjobb alkalom, hogy az ember a helyes irányba terelje a figyelmét, ‘leváljon’ (amin nem vagyunk rajta, arról nem is kell leválni) az érzékeiről (a mátrixról), és megértse, hogy igazából szabad, és nem pedig az érzékei rabszolgája, és leginkább hogy: az Ő igája könnyű és gyönyörűséges.Sajnos sehol sem lehet olvasni arról, hogy ne a gyógyulni vágyás legyen a szempont, ne a betegségtől való menekülés így vagy úgy, hanem Istentől kapott alapvető, megronthatatlan egészségünkért való hála, ami minden érzéket meghalad, és (ezért) nem tűnik jelenlévőnek.Nem tűnik annak, de közben semmi sem valóságosabb ennél.De aki betegnek érzi magát, az ennek az érzésnek válik a kiszolgálójává (én sem tudtam elkerülni a lázcsillapítókat), mert nem érti, hogy van más is.A legtöbb sajtó -sajnos ebben meglehetősen az Idők Jelei is érintett, mondhatni, ‘fertőzött’, mintha az összeesküvések taglalása bármire is gyógyír lenne- csak az érzékszerveknek hízeleg és a nem is létező mátrixot szolgálja.

  1. Oszkár, ha szereted a régi sci-fi könyveket, filmeket. Nem is tudom miért érzem megnézésere aktuálisnak ezt a régi tudományos fantasztikus filmet.
   https://videa.hu/videok/film-animacio/logan-futasa-1976.-logans-run-RKvXGdGUi8paW4dA

   Illetve még ilyenek jutnak eszembe mostanság amikor látom a sok idegent, keresőt, aki vakul hisznek a tévében szerepeltett, fizetet, közalkalmazott szakértőknek.

   “First they came for the socialists, and I did not speak out—because I was not a socialist.

   Then they came for the trade unionists, and I did not speak out— because I was not a trade unionist.

   Then they came for the Jews, and I did not speak out—because I was not a Jew.

   Then they came for me—and there was no one left to speak for me.” Pastor Martin Niemöller

   1. Szeretem a sci-fi történeteket, persze!Sőt, a kedvenceim! 🙂 Elkezdtem nézni, érdekesnek tűnik, köszi!A címe már régebbről ismerős volt.

 20. Na pont ezt kellene elkerülni! A személyeskedés senkinek sem segít.
  Inkább erre emlékezzünk:
  “A ki eszik, ne vesse meg azt, a ki nem eszik; és a ki nem eszik, ne kárhoztassa azt, a ki eszik. Mert az Isten befogadta őt. Te kicsoda vagy, hogy kárhoztatod a más szolgáját? Az ő tulajdon urának áll vagy esik. De meg fog állani, mert az Úr által képes, hogy megálljon. Emez az egyik napot különbnek tartja a másiknál: amaz pedig minden napot egyformának tart. Ki-ki a maga értelme felől legyen meggyőződve.” – Róma 14:3-5

  Amúgy pedig a félelemnek komoly immunrendszer romboló hatása van! Ezt sem szabad elfelejteni.

  Alternatívaként mit szólnátok, ha imádkoznánk egymásért? Ha valaki beteg vagy nem gyógyult fel teljesen, kérjen imát az üzenőfalon. “imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok” Idegen, én mindenesetre imádkoztam most, hogy helyreálljon a pulzusod, akármi okozza is a felgyorsulást.

  1. Thea!

   Azzal van a baj, hogy sokan még mindig valótlanságokat állítanak a vírus létezésével kapcsolatban!
   Nem mehetünk el szó nélkül olyan kijelentések mellett, amelyek arra buzdítanak, hogy ne hordjunk maszkot, ne tartsuk a távolságot, mert ezt csak egy influenza, és a vírus nem is létezik.
   Ez egy érhálózatot károsító betegség, amely képes vérrögöket okozni a szervezet bármely területén!
   Sokan a covid betegek közül agyvérzést, tüdőembóliát, szívizomgyulladást, szívizomszöveti károsodást( amelyből aztán szívelégtelenség következik), vesekárosodást, férfiaknál merevedési zavarokat vagy priapizmust(ami járhat nemi szervi amputációval). Maradandó agy és központi idegrendszer károsodást, neurológiai pszichés zavarokat, mint a paraesthesia (amikor a páciens külső inger nélkül érez például zsibbadást, vagy hangyamászásszerű bizsergést. E zavaró állérzetek a test bármely pontján jelentkezhetnek.) Epilepszia szerű görcsök! stb… alakulnak ki.
   Ezek közül néhány maradandó, amivel aztán együtt kell tudni élni.

   Az utóbbi paraesthesia van nekem is még a szívritmuszavar mellé! Nem sajnáltatni akarom magam, csak másokat megkímélni!
   Ne éljünk vissza a szerencsénkkel, Isten irgalmával, kegyelmével!
   Aki nem fertőződött meg az ne hencegjen, hogy vele minden rendben, vagy lábon hordta ki, mert erős a szervezete!
   Valaki belehal a fertőzésbe, függetlenül attól, hogy van krónikus betegsége vagy nincs, néhányan észre sem veszik, hogy betegek, mások pedig szövődményekkel, tartós, maradandó egészségkárosodással kell, hogy éljék hátralevő életüket!

   “Amúgy pedig a félelemnek komoly immunrendszer romboló hatása van! Ezt sem szabad elfelejteni”
   Ezt én is tudom, viszont vannak olyan fertőzések, ahol nem sokat ér, lásd antibiotikumok.

   Az imaéletemmel nincs baj. Isten mindig válaszol az imáinkra, ha nem maholnap, akkor hónapok, évek múlva és legtöbbször nem úgy, ahogy azt mi szeretnénk(elképzeltük)
   Ismerjük a viccet: “Küldtem neked három csónakot”

   Az én esetemben az volt a “csoda” hogy kardiológiára mentem és béta-blokkolót kaptam. Ilyen formában nyilvánult meg a kegyelem. Ez egy kis imától nem rendeződik.

   A koronavírus árnyékában jön az Új világrend? Látjuk, de ez nem jelenti azt, hogy a vírus nem létezik és nincs félnivalónk.

   Dióhéjban.

   1. Szia Idegen!

    Én a személyeskedésre reagáltam, az, hogy ki oltatja be magát és ki nem, nem az én dolgom. Mind idéztem: Ki-ki a maga értelme felől legyen meggyőződve.
    Ami az imát illeti, milyen a “kis ima”? Jézus imaéletével szerintem nem volt gond, mégis kérte a tanítványait, hogy virrasszanak vele. Egy elűz ezret, kettő pedig tízezret. Az imánk ereje nem összeadódik, hanem megtízszereződik. 🙂

    1. Szia Thea!

     Tudom, hogy arra reagáltál.

     A “kis ima” alatt azt értem, amikor mi emberek kísértjük Istent és visszaélünk a kegyelemmel, elmulasztjuk megtenni, amit meg kellene tennünk, a mi részünket.

   2. Én abszolút mértékben egyetértek ‘Idegen’ véleményével.

    Aki ennyire a vírusszkeptikusságot hirdeti, az valójában meri vállalni a felelősséget, hogy embertársai, akiket befolyásol, azért nem hord maszkot, azért nem oltatja be magát, de esetleg megbetegszik vagy meghal? Vállalod a felelősséget az embertársadért? Nem? Akkor legyél csendben inkább.

    Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a vírus nem válogat keresztény és világi ember között. Hogy ennek mi az oka, nem tudom, nem sikerült rájönnöm, nem kaptam róla látást Istentől.

    Viszont sokszort megkérdezem magamtól, hogy a keresztény “vezetőim”, akik ma maszk nélkül mászkálnak, és a gyermekeiket sem kötelezik maszk használatra, mennyire keresztényiek. Tudniillik a maszkkal nem csak a saját egészségés, de az embertársai egészségét is védhetné. Ennyire közömbösek vagyunk embertársaink felé? Ennyi szeretetünk van embertársaink felé? Testvérek! Ma a maszkviseléssel is megláthatod, ki az, aki szereti az embertársát, és ki az, akit nem érdekel mi lesz vele…

    Figyelj ide! Kik vagyunk mi, akik ennyire tudjuk a tutit. Hirdetjük itt a félelmet, azt hisszük ez az evangélium? Ezek a félelemkeltések nem Istentől valók. Ezeknek majdnem 100%-a be sem teljesedik. Hamis az egész. Mindannyian tudjuk hova tart a világ. Ne a félelmet keltsük az emberekben, hanem oltsuk be az embereket az evangéliummal. Eléggé félnek az emberek attól amit látnak. Mondjuk meg nekik, hogy ne félj, mert van Isten, aki mindezt kézben tartja. Pál is azt mondta, jó élni, de a meghalás nyereség lenne neki. A kereszténység tegye kézzelfoghatóvá azt, hogy van Isten. Ja, hogy nem tudja, mert ő maga sincs igaziból olyan kapcsolatban Istennel, hogy ezt közvetíteni tudja? Akkor mire fel a nagy fölfuvalkosádunk? Mit ér az egész? Semmit. Amíg nem tudjuk Istent normális módon közvetíteni az embertársaink felé, szerintem maradjunk csendben. Először legyen normális az egyéni kapcsolatunk Istennel, és utána kezdjünk el másokat “vezetni”, befolyásolni.
    Nem a félelem szellemét kaptuk! Hanem az erő, szeretet és józanság szellemét. Figyeljetek, ebben a 3 szóban minden benne van.
    Igaziból én sem tudom a tutit, úgyhogy fentieket csak nagyon fenntartással kezeljétek! 🙂
    Szeretettel: Feri

    1. annyit még, hogy nem az időkjelei.hu -ra gondoltam, amikor a fentieket leírtam, mert azért nagyjából egyensúlyba hozza a világ történéseit azzal, hogy van megoldás: Krisztus.
     De itt egy-egy hozzászólás nem szól másról, csak félelemkeltésről. Úgy érzem, ez nem Istentől van.

    2. Fura, hogy azokat vádolód félelemkeltéssel, akik nem hordanak maszkot, csak ha nagyon muszáj, mert büntetik, és pont azt hirdetik, hogy nincs mitől felni. És te vagy az, akitől Istentől van, de mégis fél és félt mindenki mást. Sőt sok hozzátok hasonló ember egyenesen a szkeptikusak megfertőzését és még Isten tudja mit kivántok. Érezni a gyűlöletet, ami az írásaitokból árad. Nem csak itt éreztem ezt, hanem bármelyik internetes felületen. És ez nem máshonnan vettétek át mint a televíziós szakértőktől, politikusoktól. Ami természetesen megint csak Istentől van, igaz.
     Ezen már mosolyogni sem lehet, tudok.
     A hideg is kiráz ettől a szeretettől.

    3. Igazad van Bori, mert ha belekpézelem magam a másik oldalba, akkor megértelek. Ezért írtam, azt, hogy mivel egyikőnk sem tudhatja 100%-osan, mi van, inkább maradjunk csendben. Persze, ha 100%-osan felelősséget és garanciát tudsz vállalni azért, amit mondasz, akkor tedd. 🙂

    4. Kedves Feri. Isten megadta azt a lehetőséget még az oltás előtt hogy megtapasztaljuk hogy, maszk nélkül SE NEM ADHAT SE NEM VEHET senki. a vírus nem válogat keresztény meg nem keresztény közt csupán FÉL-ELEM SZER-ETET a félelem = megbetegedés, szeretet = egészség.

 21. keresés. Pont úgy gondolkozol mint a televízió, pont úgy beszélsz mint a televízió.
  https://youtu.be/VoaJ8ON7E7s

  Szerinted voltak már olyanok a világban, akik az oltások következtében a súlyos mellékhatások miatt betegek lettek esetleg meg is haltak?

  1. Elmehetnél intenzív osztályra covid betegeket ápolni, biztosan félsz, hogy szembejön a valóság!

   Nekem négy hónapja van százhúszas pulzusom a koronavírustól kedves. Örülök, hogy élek!
   Szóval tégy egy szívességet és ne terjeszd az oltásellenes baromságaidat…

  2. Borika ! Az ismerősöm az intenzív osztályon dolgozik, aneszteziológus, azt mondta, hogy ilyen borzasztó, elkesertő helyzettel még nem találkozott a praxisa során, a legroszabb a tehetetlenség, hogy nem tudnak segíteni, az egyik pillanatról a másikra omlanak ossze a stabilizált betegek és meghalnak.
   Mellesleg meg minden oltásnak ,gyógyszernek van/volt mellékhatása, ez köztudott, 1 millióból 1 ember belehalhat, ha nem kap azonnali orvosi segítséget, viszont a többiek életét megmenti.

   Járj utána a dolgoknak, persze könnyebb vádasokodni, meg propagandistának tartani a másikat.

   1. Magyarázhatod annak, aki alternatív valóságban él és kamuhíroldalak hazugságaival mérgezi saját magát és környezetét.
    Remélem elkapod ezt az általad “nem létező influenza vírust” bori, persze ezt csak keresztény szeretetből mondom.

    1. Szeretm az embereket, szeretem az embereket, szeretem az embereket

   2. Én ezen a héten csak 5 oltás utáni gyors halált tudok , 24-48 órán belül már halottak lettek .Az arány amit felhoztál mese . Az orvosoknak az előirt metodika alapján kell járni , aki lázzal kórhàzba kerül infuziora az 50% hogy kijön , akiket gépen altatnak azoknak 10%a éli túl . Aki otthon 2 hetet kibir azok 90% meggyógyul . Lehet választani . Hetente új igazságokat mondanak a kormanyinfón , most ott tartsnak hogy a vskcina semmi ellen sem hasznal sem véd . De ajánlott önkéntes és minden felelősség aze aki kapja .

    1. Nagy csapat dolgozik azon, mi történik, mert a hazai média … NEM MOND SEMMI konkrétumot, holott máshol kimutatások vannak halálesetekről (meg amit felkutattak igazságot szeretők). Milliók demonstrálnak utcákon, megtörténik EGYES esetekben, h a rendőrség a tüntetők mellé áll. Sok száz orvos dolgozik a “korona igazságán” és több száz ügyvéd is. A Hágai Emberi Jogi bíróságon feljelentés ment népirtásért – lásd Izrael, oltások, nyomkövetések, “szabadság karkötő” !! https://www.bitchute.com/video/2ugHh7YYS3PQ/?fbclid=IwAR2lfUcrawqwvGaOdikRV6heoNgHAoqgg9wFqUH3qpAiYzmhVk8hWCqPo4w a másfél métert szokni azért kell, mert a műholdakról így lehet egyenként azonosítani, figyelni uis a katonákat harctéren így lehetett …

 22. Tényleg ennyire nehéz elhinni, hogy Isten éppen most is teljesen jelen van?Tényleg.Nem baj. 🙂 Véges agyi kapacitással nem is lehet felfogni azt, ami örökkévaló.Az elme számára a lehetőség majd csak valamikor jön el, az mindig csak a jövő ígérete.Ha azt képesek lennénk most megpillantani, meg kéne nyugodnunk szeretetben, békében.Többségünk saját elméje rabja.Ezért igyexünk az anyag lehetetlenségébe kapaszkodni, minthogy tudomást vegyünk az orrunk előtti teljesen nyilvánvalóról most: Istenről.Az elme elnyomása alatt állóknak a szellemi érett korral járó felelősség is zsarnok, mert anyagi minőségnek érzik: pedig az Ő terhe könnyű és gyönyörűséges.Nem kell semmit tudni róla, nem kell sehová sem menni érte.Nem kell rájönni, sem megfejteni, nincs szükség hozzá bölcsességre, okos gondolatokra.Nem igényel tudást.Nem igényel erőt, de még hitet sem.Semmiféle befektetett munkát.Nem igényel tájékozottságot, és semmilyen tananyag nincsen mögötte.Jó embernek, gonosz embernek éppen úgy sajátja.Egyetlen személy sem birtokolhatja, mégis mindenkié.Nincs teológia, ami ismertethetné.Nem lehetnek olyan tetteink, amikkel megfoghatnánk.Nem létezik hozzá vezető út, nem tudja egyetlen vallás sem tanítani.Egyszerűen csak könnyű és gyönyörűséges… Egy szűz lány fogant meg, és Aki megszületett, a víz felszínén járt és halottakat támasztott fel.Ez az alap minden ismeretanyag mögött, ami minden tudást feleslegessé tesz.Bármi lehetséges.Bármikor.És ez a bármikor pont most van.Az összeesküvéseket megtudjuk ítélni, de az idők jeleit nem tudjuk?

  1. Kedves Oszkár mégis azt éljük meg, ami írva van. “Jaj a földnek! Oda szállt le az ördög nagy haragjában. Tudja hogy kevés ideje van hátra ” !! A hazugságok ÖZÖNE ÁRASZTOTTA EL A FÖLDET, a megtévesztés korában !!

   1. Kedves Éva, nem lehet tudni, ki mit él meg.Az az igazság, hogy még magunkról sem tudjuk. 🙂 A Bibliában pedig e fentin kívül még naaaagyon sok szöveg van, ami nem csak bizonyos korszakokban, de folyamatosan, minden másodpercben, minden szívdobbanásunk és minden lélegzetvételünk idején érvényes.És vannak, akik ezt élik meg.Kinek mire irányul a figyelme… Járhatunk mi ugyanabba az élelmiszerboltba, attól még nem biztos, hogy ugyanazokat az ételeket vesszük meg.Tök jó! 🙂 De azért nem baj, ha felnőtt emberek folyamatosan nem esznek bébiételt, mert nem lesz erejük.

 23. Amivel nem értek egyet!
  A világ népességének csökkentése teljes mértékben kivitelezhetetlen. Olyan nincs, hogy a föld lakosságát csökkentsük 500-millióra! Ha beindulna is egy ilyen folyamat, akkor nincs az a hatalom, amely képes lenne megállítani mindezt, tök mindegy mi okozza, járvány, vagy háború!
  Atomháború nem lesz!
  Az elit nem akarja tönkretenni a Földet, azért van proxy háború.

  A Texasi szélturbinák meg azért fagytak be, mert nem voltak felkészítve erre, mint ahogy ezt megteszik Svédországban meg Kanadában, ahol sokkal hidegebb van és nincs ilyen probléma.

  Itt a forbes cikkben a válasz: https://www.forbes.com/sites/scottcarpenter/2021/02/16/why-wind-turbines-in-cold-climates-dont-freeze-de-icing-and-carbon-fiber/

  1. Az elit addig elit, amíg az Antikrisztusnak szüksége van rája, a nagy szorongattatás kezdő dátuma pedig a Katonai Olimpia 2019. októberében, ha igaz hogy megfeleződött az első 3,5 év, akkor tegyünk hozzá 19 hónapot, tehát májusban bölcsebbek leszünk, mert valószínűleg túl leszünk már a Nagy Figyelmeztetésen, engem most ez érdekel inkább: https://www.bitchute.com/video/YeTHUGa0qoZG/ S ha kell előkeresem azokat az üzeneteket, amelyekben leírják, hogy elszabadulnak a fegyverek, s bevetik azokat amelyek a Föld nagyrészét …

   1. A közeljövőben kímélj meg a bugyuta megjegyzéseidtől, mert nem vagyok rá kíváncsi.

    1. Egyetértek Idegen. Meg kell kérnünk szépen Andre-t, hogy hagyja abba a maszatolást.
     Nem visz előrébb, nem vezet sehova. Vagyis az érthetetlen káosz felé igen.

   2. Kedves Andre!
    “a nagy szorongattatás kezdő dátuma pedig a Katonai Olimpia 2019. októberében, ha igaz hogy megfeleződött az első 3,5 év, akkor tegyünk hozzá 19 hónapot, tehát májusban bölcsebbek leszünk” Erre a következtetésre hogyan jutottál?

  2. Simán meg tudják tenni, elég csak a hangadókat lekapcsolni, valamint kihasználni az emberi rosszindulatot, irigységet … (a libsikomcsik elöszerettel használták/használják, mert lopnak, mert nekik van, akkor el kell venni tőlük, bötrönben zárni, ez után már csak egy lépés az osztályellenség kivégzése), az emberek 90 százaléka megalkuvó, főleg, ha létbizonytalanságba kerül. Az idősebbekben még van valami tartás, de már alakulóban van az új, szuper önző, átmosott agyú fiatal generáció.

   1. Még valami, ha elzárják az embereket egymástól a járványra hivatkozva, akkor, hogy fognak ismerekedni a fiatalok, marad a virtuális tér, de abból valós kapcsolat, házasság már sokkal nehezebben jön létre, virtuálisan nem lehet szaporodni. A népességcsökkentés valójában már elkezdődött.

    1. A kivétel erősíti a szabályt, a lényeg az, hogy járványhelyzetet ki lehet használni a népesség csökkentésére. (pesze mellette már megy a propaganda is, a klímahiszti, a bolygó fontosabb, mint az ember, a csecsemők a legnagyobb környezetszennyezők, a hagyományos család nem jó, hogy jobb buzinak lenni, mert az legalább az nem szaporodik …)

    2. Lacika! Édesanyámat és édesapámat nem rég oltották be a pfizerrel, semmiféle mellékhatást sem tapasztaltak. Ti oltás ellenesek belegondoltatok már abba a lehetőségbe, hogy esetleg nincs igazatok, és ha valaki a hatásotokra nem oltatja be magát és utána elkapja a koronavírus fertőzést, majd belehal, akkor a halála ti lelketeken fog száradni? Bizonytalan forrásból származó cikkekre hivatkozva az emberi életekkel játszadoztok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend