Világkormány

A globális gazdasági reset következő fázisa

Forrás: alt-market.com, Brandon Smith írása alapján

Korábban szó esett már a nemzetgazdaságok és monetáris irányelvek kikényszerített “harmonizálásáról” és a globalisták végső céljáról, vagyis egy egységes világvaluta és ezen keresztül egy globális, azaz világkormány létrehozásáról, amit támogatói előszeretettel neveznek Új Világrendnek.

A globalisták saját bevallása szerint az Új Világrend létrehozására felvázolt terv nem engedheti meg az Egyesült Államok geopolitikai és gazdasági dominanciájának fennmaradását, így a jelenlegi fázis egyik fontos eleme az USA olyan mértékű destabilizálása, hogy az ország korábbi tündöklése csupán emlék maradjon. A megvalósítás egyik fontos lépése a dollár világvaluta státuszának megszüntetése, ami a kegyelemdöfést jelentené a jelenlegi pénzügyi szerkezet számára.

theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018
“Készülj a világvalutára!”

Arról is szó esett már, hogy a világ legtöbb országa, a BRICS kormányokkal egyetemben, ugyanezen globalista terv kivitelezésén fáradozik.

Akárhonnan is nézzük, a BRICS országok, köztük Kínával és Oroszországgal, szintén nyíltan követelik a globális monetáris rendszer központosítását, a Nemzetközi Valutaalapot javasolva annak élére, a szervezet által létrehozott SDR-okat, vagyis Különleges Lehívási Jogokat pedig a világvaluta szerepébe. A Rothschild tulajdonú The Economist már évtizedekkel ezelőtt leírta a szemünk előtt kivitelezett tervet.

Christine Lagarde, az IMF jelenlegi vezetője rendszeresen használja a “globális gazdasági reset” kifejezést beszédei és interjúi során. A jelenség persze többféleképpen magyarázható, ha azonban valaki veszi a fáradtságot és képes végighallgatni több órányi unalmas, repetitív globalista retorikát, az üzenet következetesen és félreérthetetlenül kirajzolódik. Aki úgy gondolja, hogy kibír öt percnél többet a körültekintően megfogalmazott és alaposan átgondolt féligazságokból álló beszédből, ezt a Külkapcsolatok Tanácsa által januárban rendezett eseményt nézze meg (angol nyelven):

A globális gazdasági resettel kapcsolatos üzenet lényege:

A “kollektív” együttműködés, nem egyszerűen támogatandó, hanem kötelező lesz az új rendben, ami azt jelenti, hogy minden nemzetnek ugyanazt a geopolitikai és gazdasági keretrendszert kell támogatnia és követnie. Ennek hiányában komoly pénzügyi nehézségek várhatók, ami más területekre is áthat majd.

Emberi nyelvre fordítva: az országokra ráerőltetett és a globalizációból adódó egymástól való függőség válság esetén dominóhatással lesz más országokra, így minden országot egyetlen központi hatóság irányítása alá kell vonni, hogy központilag kezelhessék minden szereplő gazdasági viselkedését, megakadályozva, hogy az egyes országok által elkövetett hibák vagy “szakadár központi bankok” felborítsák az egyensúlyt.

Érdemes megfigyelni, hogy az IMF válasza a globalizációból adódó bajokra és hiányosságokra minden esetben a globalizáció további erősítése és kiterjesztése. Más szóval, bár Lagarde elismeri, hogy egy nemzetközi rendszer része vagyunk, úgy gondolja, hogy a rendszer nem eléggé központosított a sikerhez.

Az IMF igazat mond, amikor rámutat, hogy a világgazdaság instabil és bármikor megismétlődhet a 2008-as válság okozta káosz, amit a központi bankok központi bankjának számító BIS, vagyis a Nemzetközi Fizetések Bankja is nem meglepő módon megerősített legutóbbi jelentésében. Az IMF és a BIS ritkán mond ellent egymásnak.

A BIS figyelmeztetéseit nem szabad félvállról venni, mert az intézmény pontosan tudja a pénzügyi válságok kirobbanásának esélyeit, hiszen az ilyen eseményeket kiváltó irányelveket is ők hozták létre.

2007-ben például a BIS kiadott egy figyelmeztetést, amiben pontosan megjósolta a 2008-as derivatíva és hitelválság egyes elemeit.

Amit azonban ezek a globalista intézmények nem kötnek az orrunkra, legalábbis nem direkt módon, hogy mi a valódi oka és rejtett indítéka a jelenlegi gazdasági rendszer elpusztításának, illetve a jelenleg tartó fázisnak.

A globális reset nem az összeomlási folyamatra adott válasz. Inkább fordítva. Éppen a központi bankok és az IMF/BIS által bevezetés alatt álló globális reset okozza az összeomlást. Az összeomlás egy eszköz, egy hatalmas lángszóró, amivel helyet csinálnak az erdőben a hatalmas globalista templom alapjainak. A gazdasági katasztrófa az elit érdekeit szolgálja.

A Fed és az amerikai kormány lépéseit nézve az emberben felmerül a kérdés, hogy vajon az érintettek hozzá nem értése miatt szabotálják az arany tojást tojó tyúkot? Netán az arrogancia vagy a kapzsiság okozza? Intézkedéseik egyértelműen a fokozatos összeomlást támogatják, és úgy tűnik, mintha észre sem vennék. Miért?

Az ilyen kérdések egy téves feltételezésen alapulnak. Abból indulnak ki, hogy a nemzetközi bankárok és bábként használt politikusok az USA életben maradását tartják szem előtt, pedig ezek az emberek nem hűek egyetlen nemzethez sem és nem gondolják, hogy az Egyesült Államok túl nagy lenne ahhoz, hogy elbukjon. A globalisták számára minden nemzet és központi bank egy báb a nagy sakktáblán. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, egy-egy bábot hajlandóak feláldozni, hogy jobb pozícióba kerüljenek. Az Egyesült Államok, a Federal Reserve, de még a dollár sem több ennél számukra.

Az USA a nagy reset következő fázisához érkezett. A 2008-as válság után két új oszloppal támogatták meg az omladozó régi oszlopot, hogy egy kis időt nyerjenek, és kellő mértékben előkészíthessék a lakosságot a globalista célok elfogadására, fenntartva és megerősítve az adós rabszolgaságot a jövő generációinak, közben a megfelelő pozícióba helyezve saját vagyonukat.

Ezalatt a fent említett három oszlop módszeres lebontása elkezdődött. Miért? Valószínűleg azért, mert készen állnak a következő fázisra.

És még valami. Nem az a kérdés, hogy megérdemli-e az USA, hogy jelenlegi formájában fennmaradjon. Vegyük észre, hogy a helyébe lépő globális kormányzás minden eddigi rendszernél rosszabb lesz és nemcsak az amerikaiak számára.

A “rendszerváltás” kizárólag az elit érdekeit szolgálja, a reset végeredménye pedig a szuverenitás halála és az addigi virágzás, vagy legalábbis boldogulás megszűnése lesz a kollektív fejlődés nevében, míg végül bizonyos “szívességekért” cserébe visszaadják ezeket a lakosság kompromisszumképes hányadának.

A globalisták azt akarják elhitetni mindenkivel, hogy az ő vezetésük az egyetlen opció és bármilyen mértékű káosz kialakítására hajlandóak, hogy erről meggyőzzenek minket.

Előző posztKövetkező poszt

12 hozzászólás

 1. Mindegy melyik bibliafordítást idézzük!

  Az antikrisztus az összesben meg vagyon írva. Figyeljétek csak a REZET-megváltót!

 2. Volt egy rendszer , amiben a pénz egy konkrét szerepet kapott.Azt , hogy elszívja A pontból B pontba a vagyont.
  Most , hogy már a kisajtolás egyre nehezebb mert A pontban már nincs elég vagyon , ezért ahelyett hogy hagynák hogy magától csak úgy spontán összedőljön , inkább ők próbálják irányítani az összeomlást.
  Azt találom érdekesnek hogy ezen az oldalon , hiszen ez egy keresztény oldal , hogy sokkal jobban hisztek egy negatív kimenetelben mint istenben.Szerintem nem előrelátó nagyobb hatalmat tulajdonítani a háttérerőknek , mert azt nem sokan tudják pontosan , mennyire képesek kézben tartani ezt a fajta felgyorsult eseménysorozatot vagy ezt a világot ami az információ gyors és hatásos áramlása miatt már nem olyan mint akár egy évtizede.Szerintem , a háttérerők egyik fő ereje még abból adodik hogy nagyon sokan sokkal többre tartják a hatalamukat mint ami valójában.Ez a világ nem az ami volt régebben , és az a fajta kontroll ami kellene ahhoz hogy tartsák a hatalmuk , még nincs meg , de lehet nem is tudják megszerezni.
  Szóval , lehet jobban kellene hinni istenben , nem?Bár én nem hiszek egyáltalán abban az istenben amiben ti , csak úgy megjegyeztem.

  1. Kedves Greg!
   Abban teljes mértékben egyetértek veled, hogy nem szabad nagyobb erőt tulajdonítani az “ellenségnek” és ezt az unalomig ismétlem már a cikkekben. Való igaz, hogy nem mindegyikben, de nem szeretem mindig az emberek szájába rágni, hogy mit gondoljanak.
   A jelenleg zajló háború kimenetele 2000 éve eldőlt, de attól még sok csata zajlik, ami a háború egészére nincs hatással, de az egyes emberek sorsát nagyon is befolyásolják, tehát fontosak.
   A “negatív kimenetel” pedig, amiről beszélsz, egyrészt csak átmeneti, másrészt, tudjuk, hogy utána minden eddiginél jobb dolgok várnak ránk. 🙂

   “Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok: jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van”.” – Jelenések 12:12

   Nagyon kevés ideje van! 🙂

   1. Az intezmenyesitett keresztenyseg altal kepviselt “hit”nem mas, mint a kapitalista penzrendszerbe vetett hit. Ez az egyszeru felismeres szimplan eleg lenne a valtoztatashoz.

    1. “Az intezmenyesitett keresztenyseg altal kepviselt ?hit?nem mas, mint a kapitalista penzrendszerbe vetett hit.” Valóban……és ez az, ami működésben tartja őket, semmi más.
     “Ez az egyszeru felismeres szimplan eleg lenne a valtoztatashoz.” Utópia.

   2. Kedves Thea!

    Ha nem haragszol, ez imígyen szól: Annakokáért örüljetek egek és kik lakoztok azokban. Jaj a föld és a tenger lakosainak, mert leszállott az ördög tihozzátok, nagy haraggal teljes, úgy mint aki tudja kevés ideje van.

    1. Kedves Brezsnyev!
     Egyáltalán nem haragszom. Te a Károli fordítást idézted és pedig a Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliáját (http://szentiras.hu/UF/Jel12).
     Én is a Károlit részesítem előnyben (illetve inkább az angol Jakab királyi fordítást), azonban, ha a két fordítás tartalmilag egyezik, azért szoktam az újabbat idézni, hogy azok is könnyen megértsék, akik nincsenek hozzászokva a Károli nyelvezetéhez.

  2. Nem tudom, ki gondolkozik negatív kimenetelben, lehet, hogy nem jön át (?) hogy CSAKIS pozitívban – ami nem azonos a pozitív gondolkozással – lehet keresztényként látni DE a témák, sajnos, elég sötétek!

   A Teremtő Isten, akinek ellene mondott az ember és a boldogságát elveszítette – az Édenben – az ellentmondást azzal “oldotta fel” hogy saját maga jött, a Második Személy, lett emberré, hogy az ember által elkövetett bűnökért elszenvedje a büntetést! Ha valaki ELFOGADJA hogy Ő mennyire irgalmas, annak visszaadja az elvesztett Paradicsomot, sőt még annál többet is: mennyei boldogságot, örökre amiről még fogalmunk sincs, milyen lesz!

   “Szem nem látta fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik őt szeretik” áll a Bibliában.

   Éppen erre fogunk gondolni Karácsonykor, hogy az Isten Velünk van https://www.youtube.com/watch?v=9v83Puwz9zI: “a szeretet” ünnepe ? Isten a Szeretet, mert a szeretet Valaki … az Ő szeretetének ünnepe 🙂 Kívánom, hogy érintsen meg: egyszerű de felülmúlhatatlan titkait ismerd meg te is kedves Greg!

   U.i. a Jöjj el Emmánuel képei a videón több helyen a tanítványairól szóló történeteket hozzák, de ezt találtam a legszebbnek 🙂 karácsonyi ajándékul…

 3. Mit akar még ez a randa fehér hajú múmia. Reset gombot? FED-es, IMF-es haverjaitól felvarrva megkapja, aztán nyomkodhatják rajta. Az összes ördög sikítva felrohan a pokolból, ha ezt a randaságot meglátja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend