Lázongó világ

A világ vezetői atomháborúsdit játszottak a csúcstalálkozón

medium_13387006555Forrás: eyesopenreport.com

A G7-ek ezen a héten Hollandiában tartott csúcstalálkozóján a résztvevő államfők virtuális atomhadgyakorlatot tartottak, hogy próbára tegyék reakciójukat egy képzeletbeli terrorista terv részeként egy nyugati nagyvárosban működésbehozott ?piszkos bomba? esetén.

Barack Obama amerikai elnök, Angela Merkel német kancellárasszony, David Cameron brit miniszterelnök, Hszi Csin-ping, a Kínai Kommunista Párt főtitkára, valamennyien részt vettek a gyakorlatban, amely részeként több olyan rövidfilmet is levetítettek, amikben terroristák lopott nukleáris anyagok segítségével akartak egy ?piszkos bombát? működésbe hozni egy meg nem nevezett nyugati nagyvárosban, írja a Telegraph.

Egy diplomáciai forrás azt is elmondta, hogy az államfőknek valós időben kellett reagálni a filmekre, a számukra biztosított táblagép segítségével, amelyen különböző válaszreakciók közül lehetett választani.

?Ez akár történhet London belvárosában, a Wall Street-en, Milánóban vagy bárhol máshol,? írja a Telegraph.

Amerikai illetékesek szerint a hadgyakorlat célja az volt, hogy ?halálra ijesszék? az államfőket és ezáltal arra késztessék őket, hogy mélyen megvizsgálják egy nukleáris csapás esetén adott válaszreakcióikat.

A hírek szerint a vezetőknek döntéseik segítségével végül sikerült meghiúsítani a támadást.

Egy másik említésre méltó dolog a gyakorlattal kapcsolatban, hogy a kedden tartott sajtótájékoztató során Barack Obama azt mondta, jobban aggódik egy Manhattan-ben esetleg felrobbanó atombomba veszélye miatt, mint az Oroszország jelentette fenyegetettség miatt.

?Oroszország lépései problémát jelentenek. De nem ezek jelentik az első számú nemzetbiztonsági kockázatot az Egyesült Államok számára. Ha biztonságról van szó, én még mindig sokkal jobban aggódom azért, hogy esetleg egy nukleáris fegyver felrobban Manhattan-ben,” mondta Obama, amikor az egyik riporter azt kérdezte, hogy vajon Oroszország képviseli-e az Egyesült Államok legnagyobb politikai ellenségét.

photo credit: pmwebphotos via photopin cc

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. Elnezve a tagyaloasztalt es a korben ulo feleket a tarsalgas eleg vidamra sikeredett…

 2. Karen Hudes, a Világbank volt vezető jogtanácsosa és emberei nyomon követik a pénz útját. Az amerikaiak adója az Egyesült Királyság bankjaihoz kerül, 60%-ot onnan továbbküldenek a Vatikánnak, amely a CIA-t irányítja. Az amerikai kormány drogkereskedelemből tartja el magát. Lincoln és Kennedy bankok nélkül akartak pénzt kibocsátani. Atomrobbantást akadályoztak meg amerikai tábornokok októberben, ezért váltották le őket. A függöny lehull… Folytatás következik.

  https://www.youtube.com/watch?v=X5g5DK-x9bg

 3. “Egy másik említésre méltó dolog a gyakorlattal kapcsolatban, hogy a kedden tartott sajtótájékoztató során Barack Obama azt mondta, jobban aggódik egy Manhattan-ben esetleg felrobbanó atombomba veszélye miatt, mint az Oroszország jelentette fenyegetettség miatt.”

  Igen, most megemlítették (bejelentették), hogy mit fognak csinálni legközelebb! Azután, majd, ha megcsinálták, akkor majd azt mondják, hogy ők megmondták…, hogy azok a terrorista d…k .! ( Eddig is így volt!)

 4. ” Barack Obama azt mondta, jobban aggódik egy Manhattan-ben esetleg felrobbanó atombomba veszélye miatt, mint az Oroszország jelentette fenyegetettség miatt.”
  Szerintem saját hülyesége – stratégiai és pilitikai szarvas-hibái!- miatt jobban kéne aggódnia!
  Lehetnek a legjobb stratégiai elemzök, a legjobb szimulációk, … ha egyszer eszkalálódik a helyzet és vki megnyomja azt a bizonyos “piros gombot” akkor nem a RESET következik hanem a TOTAL ERROR! By-by mankind!

  Olybá tünik, hogy mindenki a más farkával szeretné ütni a csalánt! Ök is csak figurák a nagy játszmában (NWO)! Az összeomlás+III. Vh ekerülhetetlen, ez tény! …és nem a kisembereken múlik, hogy mikor és hogyan / Albert Pike, Georgio Mazzini levelezése!/ A népek csak a veszteség listán szerepelnek!!! 🙁 A civilizációnk sorsa megíratott, … ahogy az eddigieké is!

  Miböl gondoljuk, hogy MI kivételek vagyunk???

  Az emberi ész/tudás avagy szeretet az eddigieken sem segített! Manapság pedig a több mint 7 mrd manipulált vajmi keveset tehet! Se, hatalma, se képessége nincs meg! (Ma, bocs a kivételektöl!)
  Ezek a hüllö-paraziták nem adják a börüket, … értsétek meg: ezek ki akarják írtani a HU-MAN fajt!!!!

  Marad a ima testvéreim! Áldás!

 5. Az atomarzenál erős kontroll alatt van, minden azt birtokló-fejlesztő országnak jól felfogott saját érdeke erősen védeni azt, úgyhogy nem valószínű hogy terroristákhoz atomfegyver jusson úgy hogy arról a titkosszolgálatok ne tudnának.
  Jóval valószínűbb – mivel egyszerűbb – biocucc felhasználása esetleges terrorcselekmények végrehajtásához, ami jól szervezetten több pontból índítva az epidémiát 1-2 atomfegyvernél jóval nagyobb pusztításra is képes lehet.

  Ugyanakkor tény hogy ha mégis bejutna 1 csak 1 bomba, mondjuk egy kisebb 100-200 kilotonnás egy nagyobb city-be, az mimimum 1-3 millió halott…

  1. Egesz jo arcokat szolaltattak meg. Sokkal jobban reprezentaljak az atlag amerikait, mint amit a media-klisek.

 6. New World Order Bible Versions, Produced by Steven Anderson
  https://www.youtube.com/watch?v=kFtI_mVOXbQ

  For more info search for the websites, sermons, books and videos produced by these true Christians:
  Sam Gipp
  Gail Riplinger
  Peter S. Ruckman
  Jack Chick
  David W. Daniels
  Douglas D. Stauffer
  William Grady
  Bryan Denlinger
  Will Kinney
  Edward F. Hills
  Timothy S. Morton
  Matthew Verschuur
  Mike Hoggard.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend