Lázongó világ

Na ezért nem tartja meg Trump az ígéreteit

Az elmúlt pár év során azt találtam, hogy Brandon Smith elég megbízhatóan elemzi a körülöttünk folyó eseményeket és a mögöttük sejthető célokat, illetve jól körvonalazza az ezek alapján várható forgatókönyveket. Persze nem olyan biztosan, mint mindenható Tervezőnk, akinek szívünk titkaihoz is bejárása van, de azért elég hasznosak vagy legalábbis érdekesek ahhoz, hogy megosszam őket. Brandon ezúttal a Trump-jelenség értelmezését folytatja a korábban elindított gondolatmenet mentén.

Amellett, hogy megjósolta Trump választási győzelmét, abban is elég biztos volt, hogy elnökségét elődjéhez hasonlóan a washingtoni bennfentesek, Goldman Sachs bankárok és háborúgyártó politikusok fogják irányítani.

Lássuk:

Trump egyik első ígérete volt, hogy „lecsapolja a mocsarat” és ez volt az első, amiben visszatáncolt. Olyannyira, hogy lecsapolás helyett éppen azokkal a mocsári lényekkel töltötte meg kabinetjét, akiknek kiebrudalását ígérte, és akiket riválisa, Hillary Clinton is szolgált.

Ebből sejteni lehetett, hogy a többi ígéret is hasonló sorsa jut, vagy azért, mert eleve ez volt a szándék, vagy azért, mert a Fehérház a főnök személyétől függetlenül a kijelölt keretek között kormányozza az Egyesült Államokat.

Trump mentségére legyen mondva, hogy az elnöki ciklus még nagyon az elején jár, így egyes ígéretek még megvalósulhatnak, de a jelen helyzetet nézve, ennek egyre kisebb a valószínűsége.

A törvényjavaslat szerint a kabinet finanszírozása szeptemberig szól. Vajon a kormány végül beadja a derekát, hogy elkerülje a csődöt? Valószínűleg. Ez amúgy egy olyan terület ahol Trump igazi tűzvészt indíthatna, ha a másik opciót választaná. Trump támogatói mindenesetre erősen törik a fejüket, hogy hová tűnt a csökkentett üzemmódú államgépezetet ígérő, harapós bajnokuk.

Bár Trump célzott arra, hogy egy szeptemberi államcsőd jól jöhet az országnak, kevés az esély rá, hogy ezt tényleg hagyja megtörténni.

A NAFTA, vagyis az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény elleni kiállását is módosította. A Wall Street Journal számára adott interjúban a döntését azzal magyarázta, hogy ő egy „nacionalista globalista”. Tessék?

Trump azt a korábbi kijelentését is visszavonta, hogy Kína manipulálja a valutaárfolyamokat. Elképzelhető, hogy ezt egy Észak-Korea elleni támadás előkészületeinek részeként teszi. Az pedig, hogy Kína már nem áll ki kommunista társa mellett, azt mutatja, hogy a keleti nemzetek szintén a nyugatra jellemző globalista befolyás alatt állhatnak, vagyis teszik, amit mondanak nekik. Amennyiben Kína tartja magát legújabb álláspontjához, egy Észak-Korea elleni támadás egyre valószínűbbnek tűnik.

Ez a fajta retorika szintén szembemegy Trump korábbi pozíciójával, hiszen Irakkal kapcsolatban folyton arról beszélt, hogy a háború „teljesen értelmetlen” és az Egyesült Államoknak „még haszna sincs belőle”. Amennyiben az Irak elleni háború értelmetlen, mit mondhatnánk egy Észak-Korea elleni háborúról? Ez a háború még tovább tartana és még többe kerülne. De talán éppen ez a cél…

Mi lehet az oka a 180 fokos fordulatnak Trump politikai álláspontjában?

Kezdésnek ne felejtsük el, hogy Trump nem véletlenül került a Fehérházba. Első és legfontosabb, talán számára sem egyértelmű feladata, hogy a konzervatív címkét viselő táborból és a szuverenitást fontosnak tartókból bűnbakot gyártson az elkerülhetetlenül közelgő katasztrófákhoz. Innen lehetett előre sejteni Trump győzelmét, majd a választási ígéretek visszavonását is. Trump azért lett az Egyesült Államok elnöke, hogy a konzervativizmust egyszer s mindenkorra befeketítse.

Ettől függetlenül azt is fontos látni, hogy Trump konzervatív támogatottsága, a globalisták reményeivel ellentétben, egyáltalán nem vak vagy egységes. Nagyon sok konzervatív figyeli kritikus szemmel és igen óvatosan Trump ténykedését. Ettől persze még nem biztos, hogy meg lehet úszni a bűnbak szerepet. Van, aki úgy gondolja, hogy folyamatos vélemény- és pozícióváltása miatt Trump alkalmatlanná vált a bűnbak szerepre, mert nem „konzervatívként viselkedik”, pedig a lényegen ez nem változtat.

Trump egy konzervatív, nacionalista platformon győzött és retorikája továbbra is a nacionalista képet erősíti. Akkor is, ha a tettei ezzel nincsenek összhangban. A globalisták továbbra is neki szánják a konzervatív szerepet és a nyilvánosság nagy része ez alapján fogja megítélni, mert a kézzelfogható tettekhez képest a retorika sajnos jobban megmarad az emberek fejében.

A liberális gondolkodók is kitartanak Trump konzervativizmusa mellett, mert mindenáron szeretnék bebizonyítani, hogy a konzervatív elvek gonoszak. Trump minden rossz döntését a konzervativizmusra kenik majd, akkor is, ha még köszönőviszonyban sincsenek a konzervatív elvekkel.

Trump színváltásának másik oka az lehet, hogy az elit már nem tartja szükségesnek a „konzervativizmus és szuverenitás védelmezője” álca fenntartását. Talán azért, mert a válság már nagyon közel van, vagy olyan eseményekre számítanak, amik elfeledtetik az emberekkel az ilyen „mellékes” tényezőket.

Egy Észak-Korea elleni támadás például ilyen esemény lehet. Észak-Korea megtámadása minden szempontból teljesen értelmetlen, ami valóban csődbe juttathatja az Egyesült Államokat (hivatalosan is, nemcsak technikailag). Hihetetlen, hogy mennyire elszántan próbálják mélyíteni a feszültséget Észak-Korea és az Egyesült Államok között. Ennyire értelmetlen retorika az Irak elleni háború óta nem dőlt a Fehérházból. Obama se hagyott ki egyetlen helyzetet sem, ha háborúk kirobbantásáról volt szó, de Trump és Észak-Korea esetében az ürügyek gyártásával se nagyon törődnek, ami indokolhatna egy ilyen háborút. Mintha egyszerűen csak napirendre tűzték volna és kész.

Ettől függetlenül az igazi válság továbbra is inkább gazdasági jellegűnek tűnik. Az elmúlt nyolc év során rekord mennyiségű pénzügyi lufit fújtak fel, így tényleg nem az a kérdés, hogy mikor durrannak ki, hanem az, hogy mikor.

Persze mindemellett az is elképzelhető, hogy a Trump kabinet egyszerűen csak bénázik vagy rosszul időzít, de ennek kevesebb az esélye.

A rekord mennyiségű színváltást könnyelműség lenne céltalan skizofréniával magyarázni. Az Obama kormány is számtalanszor visszatáncolt ígéreteivel, csak éppen óvatosabban, és mindig fenntartva a látszatot. Ezért is sikerült kitölteniük a két teljes ciklust. Trumpnál nem ez a helyzet. Talán azért, mert komolyabbak a tétek vagy azért, mert időben közelebb vagyunk a tervezett válsághoz.

Addig állandó vitatéma lesz, hogy vajon a háttérhatalom menet közben vette át az irányítást a Fehérház felett, vagy erre nem volt szükség és Trump végig az ő emberük volt. A második variációnak azért nagyobb a valószínűsége, mert Trump nem sok ellenállást mutatott a fennálló hatalommal szemben, illetve az ellenállás mindössze szóbeli volt. A szavak pedig mit sem érnek tettek nélkül.

A helyzet egyik pozitív hozadéka lehet, hogy mivel sokan nem dőltek be a retorikának, a forgatókönyv jelentősen csúszhat. Emellett persze azt se felejtsük el, hogy amikor az elit nem kapja meg, amit akar, többnyire régi, jól bevált eszközeihez nyúl, ami a háború és az erőszak.

(Forrás: alt-market.com)

Előző posztKövetkező poszt

83 hozzászólás

  1. Tessék vigyázni az USA-val, mert János jelenéseiben egész biztosan őróla van szó, mint a kétszarvú fenevadról. Ő lesz az aki vissza fogja állítani a középkori Pápaság elnyomó rendszerét. Közel állunk hozzá, ugyanis ezek a gyanus eseménysorozatok, kezdve 2001 szeptember 11.-től értelmezhetők a fenevad hamis-megrendezett jeleiként is, amivel elhiteti a föld lakosait, hogy szükség van egy globális vallási-politikai szövetségre, ami majd biztosítja a világbékét és a biztonságot.
    “Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
    És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
    És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
    És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
    És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
    Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
    És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
    Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”

  2. Tudod Arpiel tèged olvasva ez jutott eszembe: ha nekünk kaotikusnak van igazunk, ti rosszul jàrtok, de ha neked nekünk nincs veszteni valónk. Jézus az út az igazsàg az élet, aki issza az ő vérét eszi az ő testét örökélete van. Máriat soha nem imádjuk Istenként, pusztán elfogadjuk Jézus Istenségét, ezáltal Szűz Mária Istenszülősègét. Pusztán közbenjáró szerepe van, amit az Atyától kapott. Mi a papnak gyónunk, de a feloldozást magát Istentől kapjuk a pap által. Mi elhisszük, hogy drága Jézus véráldozata kellett bűneink bocsánatára, és ez a szövetség megújítása történik a kenyér és bor színe alatt. Mi tudjuk hogy Jézus mégegyegyszer emberi testben nem jön el, és valljuk a Szentháromságot. Hisszük a bűneink bocsánatát, és tudjuk hogy jóvátenni nem tudjuk ott a tisztítótűz, amely által tisztan gyermeki lélekkel léphetünk be a Mennyek kapuján.
    A látnoknő lehet nem volt igaz….. de ha igen akkor nagy bajban vagy mert lelkeket taszítasz el az igazságtól.

    1. ZYNT, nem tudod mit beszélsz ! Ezt írtad: “ha nekünk kaotikusnak van igazunk, ti rosszul jàrtok, de ha neked nekünk nincs veszteni valónk.” Először is, az ige mondja meg kinek van igaza. Ezt bizonyítják az újjászületett keresztények (protestánsok, szabadkeresztények, pünkösdiek, karizmatikusok stb.) azzal, hogy nem dőlnek be a megtévesztésnek. Ha igazatok lenne a kereszténység nagyobbik (nem vallásos fele) is elfogadná Isten akaratát, üzenetét (ha tőle jönne): „Bizony, bizony, mondom néktek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló; de aki az ajtón megy be, az a juhok pásztora. Ennek ajtót nyit az ajtóőr, és a juhok hallgatnak a hangjára, a maga juhait pedig nevükön szólítja és kivezeti. Amikor a maga juhait mind kivezeti, előttük jár, és a juhok követik, mert ismerik a hangját. Idegent pedig nem követnek, hanem elfutnak tőle, mert az idegenek hangját nem ismerik.” (János 10,1-5) Ez a kaotikus mánia és kényszerképzetet okozó megtévesztés évezredekre nyúlik vissza az okkultizmus mocsarába, onnan táplálkozik, mint a többi tévtanítás. Másodjára, ha tit tévedtek, hogy mondhatod, hogy nincs veszteni valótok. Tehát neked nem veszteni való a sátáni hazugságban való hit, a démoni szellemekkel való közösség, a bálványimádás és szellemi paráznaság ? Hmmm. Ez érdekes. Attól tartok van egy szint (mikor a kaotikus híveknek fontosabb az egyházuk és annak töméntelen bűne és hamissága melletti kiállás, mint az igazság), erre lesz igaz ez az ige (ezért írtam, hogy mentek a levesbe): És így szólt hozzám: „Ne pecsételd le e könyv prófétai igéit, mert az idő közel van. Aki gonosz, legyen gonosz ezután is, és aki bűntől szennyes, legyen szennyes ezután is, aki pedig igaz, cselekedjék igazságot ezután is, és aki szent, legyen szent ezután is. ” (Jelenések 22, 10-11) Aki nem futott ki belőle…..

      1. Igen Arpiel mi nem vesztünk semmit ha nem hisszük el különböző szektàk tévtanait, viszont aki nem ismeri el a kat.egyház tanítàsait komoly veszteni valója van mégpedig az ÖrökÉlet!!! Mondd màr el nekem Luther miért gyónt halálos àgyán e gy katolikus papnak??

        1. A katolikus egyház a valaha volt legnagyobb és legpogányabb szekta ! A 300-as években való létrejöttétől fogva, mikor Nagy Konstantin államvallássá tette a Mithrász kultusz és késői gnosztikus vallás és a kereszténység szinkretista hamisítványaként. Ismétlem, olvassátok el ezt a cikket, nagyon fontos lehet ! A másik link, meg rövid és velős tényekkel való alátámasztása annak, amit írtam.

          http://churchofgod.hu/content.php?act=ketpeter
          http://users.atw.hu/elizeus/eretneksegek.html

        2. Ja, és nem vagyok Lutheránus, nem különösebben érdekel Luther halála. Sokkal inkább Jézusé, de még inkább élete ! Nem vagyok se …ista, sem …izmus-ban ! 🙂

        3. Arpiel ! Mithras kultusz ? Ész megáll. Hogy lehet,hogy SOHA nem hallottam erről ? De még a rokonairól sem !

          “Nem akarok másról tudni köztetek,mint Jézus Krisztusról a megfeszítettről” – a-tól z-ig Róla szól minden 🙂

        1. Jó kérdés. Én nem járok olyan körökbe, ahol ezt a kifejezést alkalmazzák és nem kifejezetten foglalkoztam a kritériumokkal. Kívülről megismerve a fogalom jelentését, azt mondanám, hogy van olyan követelmény aminek megfelelek és van olyan aminek szerintem nem. Mondjuk én elég kritikus vagyok önmagammal , végzek önismeretet és ezek alapján inkább szerényebben azt mondom, hogy nem, mivel nem akarom becsapni magamat. Mondok erre egy valóságos példát. Egy szomszédos vállalkozás tulajdonosai valamelyik kis egyházban (nem is olyan kicsi) saját bevallásuk szerint ők már újjászületett kereszténynek mondták magukat. Ezt onnan tudom, mert engem is agitáltak az egyházukba. Én viszont láttam, hogy milyen piszkosul lehúzzák az alkalmazottaikat. Nem jelentették be őket rendesen, túlóra, enyhébb megaláztatások, alacsony munkabér stb. Ők pedig piszkos jól élnek és viszik a piszkos pénzt a gyülibe. Nekem ez például nem férne bele, szóval én óvatos vagyok és nem esek az önámítás csapdájába.

        2. Neverend,
          Csak úgy ordít belőled az elfogultság, miközben észre sem veszed magad 🙁
          Azok a átvert munkások erőszakkal vannak ott tartva, vagy az közös megegyezés eredménye? Mércéd szerint az a jó ember. újjászületett keresztény, aki betartja a törvényt és eleget fizet az embereinek 🙂

          Itt a sajnálatos verdikt. Nem vagy újjászületett keresztény és fogalmad sincs, hogy mi az.
          Nem azért mert hülye vagy, hanem azért mert bizalmatlan.

        3. Ezek kemény dolgok. Ha valaki visszaél a hatalmával, a tekintéllyel, a pénzel, az bűn, de attól még lehet újjászületett keresztény. Azt tudni kell, hogy az újjászületés fentről jön és nem emberi teljesítmény vagy munka, jóság eredménye. Amit még fontos tudni, hogy nem attól lesz keresztény xy, hogy ebbe vagy abba a gyülekezetbe jár (főleg nem templomba) ! De abban segíthetik az Isten keresőt, hogy megtérjen. Inkább adok igét, az a tuti:
          “Felele Jézus és monda néki: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát. Mondta néki Nikodémus: Mimódon születhetik az ember, ha vén? Vajjon bemehet-é az ő anyjának méhébe másodszor, és születhetik-é? Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Szellemtől, nem mehet be az Isten országába. A mi testtől született, test az; és a mi Szellemtől született, szellem az. Ne csodáld, hogy azt mondám néked: Szükség néktek újonnan születnetek. A szél fú, a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jő és hová megy: így van mindenki, a ki Szellemtől született.” (János 3, 2-8)

        4. Említettem, hogy nekem utána kellett nézni ennek a fogalomnak, mert nem használják a környezetemben. Nagyon pontos definíciókat találtam, amit elolvasva arra jutottam, hogy tettekben és olyan megfogalmazásban is láttam, hogy gyümölcsökben is meg kell mutatkoznia, hogy teljesüljön minden kritérium. Láttam pozitív példát is, akikről azt gondolom, hogy teljes mértékben megfelel. Nyilván én őket is kívülről látom, de minden szempontból minőségibb életet élnek, mint akiket negatív példaként véleményeztem.

        5. Szia Neverend!
          Ez egy fontos kérdés. A gyümölcsök tulajdonképpen az újjászületés eredményei. Van, amikor azonnal láthatók, máskor sok idő telik el, mire a környezet észreveszi, de nem ezektől vagy újjászületett vagy sem, hanem attól, hogy elfogadtad-e Jézus áldozatát, a megváltás ajándékát.
          Számomra János tette ezt a legegyértelműbbé:
          “És amikor ő [a Szent Szellem] eljön, megfeddi a világot bűn, igazság és ítélet tekintetében:
          bűn tekintetében, hogy nem hisznek bennem,” (János 16:8-9)
          Vagyis nem az egyes bűneinkkel van a gond, hanem egyetlen eggyel: hiszel-e Jézusban vagy sem. Az összes többit Jézus felvitte a keresztre. Az Ő elfogadásával tulajdonképpen ezt fogadod el. Az ajándékot, hogy neked nem kell megfizetned minden egyes bűnödért, mert Jézus már kifezette, ami jár érte. Ez nem jelenti azt, hogy utána a bűn nem számít és azt csinálsz, amit akarsz, mert a bűn továbbra is rossz dolgokat hoz az életünkbe, hanem azt, hogy ezektől függetlenül tiéd az ajándék, közösséged van Istennel és az Ő Lelke belülről munkálkodik benned, vagyis a jó cselekedetek az Ő segítségével jönnek. Belülről fakadnak, nem pedig kényszerből. Amikor nem így van, az viszont még nem jelenti azt, hogy az illető nincs megváltva. Olvasd el a magvető példázatát. Nem minden mag terem sok gyümölcsöt, a legtöbb pedig semmit.

        6. Szia Thea!

          Az nem volt világos Arpiel mondanivalójában, hogy az újjászületés után ez még belefér: “Ha valaki visszaél a hatalmával, a tekintéllyel, a pénzel, az bűn” , mert ugye újjászületés, megtérés előtt természetesen ez megtörténik. Amikor az embernek sikerül felismerni a hibáit, akkor nyilván megpróbál változtatni és követni a Jézusi utat. Szóval akkor elég annyi, hogy hiszek Jézusban és elfogadom az ajándékát? Miért ne hinnék? Ráadásul tetszett amit a Földön művelt és az ajándékát miért ne fogadnám el? Apám is azt mondta, amit adnak fogad el 🙂 Természetesen úgy sem tudnék megfizetni minden múltban történt bűnömért, ezért nagyon jól jött a megváltás ajándéka. Nyilván kell valami rituálé, pl lemerülni egy gumimedencébe, kedves mosolygó biztató emberek társaságában. És akkor ennyi, ezzel meg is vagyok? Utána azért kisebb stiklik előfordulhatnak, mert hát mégis emberek vagyunk? 🙂 Ettől függetlenül sokkal komolyabb késztetésem lesz a tisztább, jobb életre? Gondolom azért ennek valahogy utána meg kell nyilvánulni, különben olyan érzésem lenne, hogy csak kaptam, de azért adni is kellene valamit. Különben olyanok lennének a keresztény gyülekezetek, hogy bort iszunk vizet prédikálunk. Reggel gyüli, délután melegeket verünk, lopunk, megalázunk másokat stb. A te verziód azért jobban tetszik, mint Adriané. Még annyit, hogy ha jól értem az újjászületett emberek nem ugyanazt a minőséget képviselik utána? Tehát nem ugyan olyan mennyiségű a gyümölcs. Ez nagyon érdekes, olyan benyomásom van mintha valami fordítva történne, de amúgy érthető. Köszi.

        7. “Különben olyanok lennének a keresztény gyülekezetek, hogy bort iszunk vizet prédikálunk.”

          Sajnos ez igy van sok embernel (nem csak katolikus egyhazban, de attol meg szerintem meg mindig leginkabb a nagyegyhazakban a legesleg jellemzobb az a mentalitas, hogy addig/vagy addig se igaz kereszteny valaki amig a templomba van, sajnos ez igy van tobb baptista, punkosdista stb stb stb embernel is), ami a legrondabb mikor Isten szidjak s pl presbiter valaki vagy pap :/

        8. “Én viszont láttam, hogy milyen piszkosul lehúzzák az alkalmazottaikat. Nem jelentették be őket rendesen, túlóra, enyhébb megaláztatások, alacsony munkabér stb. Ők pedig piszkos jól élnek és viszik a piszkos pénzt a gyülibe. Nekem ez például nem férne bele, szóval én óvatos vagyok és nem esek az önámítás csapdájába.”

          Kedves neverend, ez bun, de tudod o megterhet belole meg, de ha itelkezoek vagyunk lehet az akit elitelik felebred s megter belole de az itelkezo pedig elkarhozik, ezt altalanosagba irom, nem kozvetlen rad, csak sokat itelkeznek masok felett, pedig azok megterhetnek de ha valaki e miatt megkeseredik akkor elkarhozhat, ezert nem szabad emberekre hanem csak Jezusra nezni, mint tokeletes pelda, es nem a masik embert kell peldanak vegyuk mert sajnos csalodhatunk sok megtert emberben
          (es kedves neverend, ha ugy gondolod, hogy konyen beszelek, akkor elarulom neked en is egy ilyen helyen dolgoztam, s megpecegettem a fonokomnek is,s egy idoben itelgettem, de az itelgetesbol kinottem, s rajottem, hogy nem az en dolgom, az Jezus kezeben van, annyit tudok csak mondani, hogy imadkozhatunk ertuk, szerethetjuk de peldajukat ne kovessuk azoknak a testvereknek akik valamikor az uton jartak de letertek egyes dolgok csabitasanak engedve [pl penz])

    2. Kedves ZYNT:
      “Pusztán közbenjáró szerepe van”

      Ezt ala tudod tamasztani, hogy Jezuson kivul, van mas kozben jaro az Atyanal?
      Ha nem akkor az eleg baj mert arra van, hogy egy angyalt se szabad imadni (imadkozas is egy fajta imadasi mod ha ugy veszuk), s ervenyes az emberekre is.

      ” nincs veszteni valónk.”
      sajnos van, ha sok ember manapsag jobban ragaszkodik a vallasahoz mint Istenhez vagy az igazsaghoz, sajnos nem egyet hallotam mar szidni Istent vagy halalos agyan felni a halaltol s utana levotol aki ugymond magasabb pozicioban volt hogy masnak kellet volna peldat mutasson, ez szerintem eleg szomoru….

      “hogy jóvátenni nem tudjuk ott a tisztítótűz”
      ez egy tevtanitas szerintem, ne haragudj de Jezus a kozben jaro, nincs tisztotuz, max pokol tuzze, az a tuz ami a cselekedetekrol szol az teljesen mas, maskepp, miert lenne felsorolva tobb helyen, hogy aki ezt-azt cselekszi az biztos nem kerul a menyekorszagaban, sajnos ez a tisztitotuz talan elpuhitja az embereket, pedig epp az kellene a lenyeg legyen ha megtertel olyan cselekedeteid legyenek amik nem egnek meg a “tuzon”, Istennek akaratat cselekedted, igy gyujtunk kincset (pl jo cselekedet), itt nem bunokrol van szo.

      “Mondd màr el nekem Luther miért gyónt halálos àgyán e gy katolikus papnak??”

      Kerdezhetek valamit?
      Ki lehetet bolcsebb? Salamon vagy Luther? megis Salamon is elbukot oreg koraban, ebbol az kovetkezik, hogy nincs Isten vagy hogy sose kovete igazabol Isten akaratat az eleteben?

      “A látnoknő lehet nem volt igaz….. ”
      Vizsgald meg te magad, ha te szerinted igaz, de nem az, akkor epp ugy te magad is lelkeket taszitasz a pokolba akik elhiszik….
      lattod, ez igy mukodik, hogy te ha tovabb adsz valamit az bizony a te feleloseged ha igazsagkent jelentesz ki valamit.

      Teleg nem kotekedeskep, de teleg sajnos sokan a vallasrol hallanak s szektaznak stb, de legeloszor a bibliat kellene olvasni es az alapjan megitelni dolgokat (nem keverendo elitelni emberekkel), nem pedig csupan a hagyomanyokban es a papra tamaszkodni, mert Isten aldja meg oket, de ok is tevedhetnek es sajnos sok beres is van koztuk es tevtanitasok lehetnek az ugymond nagy egyhazban is nem csak az altalad hivot “szektaknak” amiket ha igy hivsz feleloseged is van a szavaidert, hisz ha tevedsz es nem csak a katolikus egyhazon belul lehet udvozulni hanem peldaul egy baptistaban (vagy akarmi, mert szerintem ez a cimke ami a vallasnev nem szamit) is akkor megint felre vezetsz embereket s veruk a te fejeden lesz.

      1. Zsolt, szinte mindenben egyetértek veled. Ám az imádkozás az TÉNYLEG nem imádás, hanem az “istennel való beszélgetés” -kérés és hálaadás is – mind “imádkozás” néven szoktunk erről írni, gondolkozni.

        Teljesen IGAZ hogy EGYETLEN a közbenjáró, a főpapi értelemben, mégis, akik rendszeresen imádkoznak másokért, mert a gyülekezet bízza meg őket -nem ok nélkül: nagy a hitük Jézusban, a gyógyítóban például- szintén “közbenjáróknak” hívják.
        Jézus érdemei egyedülállók, senki nem olyan mint Ő ! Ő a főpap, aki saját vére által visz minket az üdvösségre.

        Más. Én azt mondom, ha kirívó hűtlenséget látok vagy már a botrány határát súroló dolgot: “nem lesz könnyű neki az ítéleten, nem lennék a helyében”! Ezt főleg az elöljárókra, főpapokra pl. szoktam gondolni…

        1. Kedves Eva, nem egeszen, kozbenjarok masokert egy kozben jaras emberek s Jezus kozott, Jezus pedig kozbenjar az Atyanal, a kulombseg az, hogy mi nem tudjuk Jezust kikerulni a kozben jarasnal, szoval peldaul nem imadkozhatunk emberhez aki el/elt a foldon mert nincs semmi alatamasztas az igeben arra, csak is arra hogy direktbe mi Jezushoz jaruljunk hozza, imadkozo es Jezus kozott nincs meg +1 ember/angyal.

          Imadkozas es imadassal kapcsolatban, sok Pal levelben olvashatjuk, hogy halat ad ezert vagy azert s kevesebb a keresse, hisz Isten ugyis tudja a kereseinket, szoval csak az akarom elmondani, hogy a hálaadás valamifele modon nem epp az imadas egy formaja? a szeretet kifejezese Jezus irant is egy fajta imadat.
          Nem kukacoskodasbol irom, de szerintem egy imadkozasban el engedhetetlen az imadat, nem szejjel valaszhato ha valakiben eg a tuz.

  3. Kedves Mindenki!

    JÉZUS Péterre alapította az egyházat. A 12 Apostol a a mai papság előfutárai. Mikor szétküldte őket és erőt kaptak a Mestertől Lukács evangéliuma (9, 1-6)

    Összehívta a tizenkettőt, erőt és hatalmat adott nekik a gonosz lelkek fölött és a betegségek gyógyítására. Aztán elküldte őket, hogy hirdessék az Isten országát és gyógyítsák meg a betegeket. „Semmit se vigyetek az útra – hagyta meg nekik -, se botot, se tarisznyát, se kenyeret, se pénzt, se egy váltás ruhát. Ha egy házba betértek, ott szálljatok meg, és onnét induljatok tovább. Ha valahol nem fogadnak be benneteket, hagyjátok ott a várost, és még a port is rázzátok le lábatokról ellenük tanúságul.” Útra keltek hát, bejárták a falvakat, mindenütt hirdették az evangéliumot és gyógyították a betegeket.

    Már itt látható, hogy aki Jézust szolgálja annak nem móka és kacagás az élet. Az apostolok szenvedtek lelkileg-testileg, megtagadták önmagukat és szerették Jézust. Péterre alapította az egyházat. Krisztus teste a mai egyház, amin nem vesz erőt a pokol kapuja, de az intézményesített egyházon igen. A gonosz munkálkodik, íme:
    1972. június 29-én Szent Pált ünnepli az Egyház. Pál volt, aki Krisztus evangéliumát elvitte a távoli Nyugatra. Azon a június 29-én, Róma védőszentjeinek napján, Péter utóda, aki Pál nevét vette fel, drámai figyelmeztetést hallatott. VI. Pál pápa Isten s az ember ősi ellenségéről beszélt, akinek Sátán a neve. Ő az Egyház ellensége. „Az Egyház falainak repedésein keresztül behatolt a Sátán füstje” – hangzott a keserű, felrázó megállapítás, mely sokak számára, még a katolikus világban is, meglepő, sőt visszatetsző volt.
    1963 Péter és Pál napján, röviddel VI. Pál megválasztása után, egy titkos „fekete misét” tartottak egyes sátánimádó, a Vatikánban dolgozó püspökök, érsekek és bíborosok. Pont a Vatikánban lévő Szent Pál apostol kápolnáját választották ki, ahol a pápaválasztások alkalmával a bíborosok közös imákra gyűlnek össze. A szertaráson nem csak a kápolnát adták át (Sátánnak való „szentelésről” nem lehet beszélni) a Sátánnak, hanem megfogadták, hogy a következő pápa, akinek megválasztásánál újra ebben a kápolnában imádkoznak, a Sátán szolgája lesz.
    https://apologetica-hitvedelem.blogspot.hu/2013/01/lucifer-intronizacioja-fekete-mise.html

    1. Kedves Tünde ! Jézus magára alapította az egyházat ! Ő a kőszikla (Petra=szikla), amire épül az egyház, nem Péterre (Petrosz=kö, kavics) ! Ez egy régi kaotikus halandzsa, hogy Péter a szikla. Sátán ott is jól érzi magát, ahol te nem is gondolnád (katolikus egyház, Vatikán). Erről a témáról szól ez az itteni nem régi, de jó kis cikk, meg a COG-os is, csak az mélyebben szánt:
      http://idokjelei.hu/2017/03/a-pokol-kapui/
      http://churchofgod.hu/content.php?act=ketpeter

      1. Apropó, mikre nem talál az ember ! Az általam közölt COG-os (második) cikk, teljes világosságot ad másra is, a korábban vitatott Betlehembe látogatott bölcsek, mágusok kilétét illetően. Nem tévedtem, Káld zoroasztránus mágusok (mai szóval okkultisták) voltak, az egykori eltűnt 10 törzs levita leszármazottai. NEM biliai hitű és Istenben maradt zsidók !

      2. Pontosan így van, Jézus Önmagára építette az Egyházat, viszont FELHATALMAZÁST ADOTT az oldás-kötésre, mert rájuk lehelt és azt mondta: “vegyétek a Szentlelket! Ha valamit megköttök a földön, meg lesz kötve a mennyben is” …még a bűnökről is azt mondta, ha megbocsátjátok vagy megtartjátok az történik a mennyben is.
        Egyébként volt egy egyházmegyei honlap, és az egyházmegye feje Jézus volt egy ikonnal ábrázolva, de ki is jelentve!

        Az igaz,TÉVEDÉS volt az egyháznak bemennie a hatalomba, már százezerszer leírtuk – legalábbis én. És sokan gondolják így. Csakhogy ez úgy jött le a hívők részére, hogy “megtért a császár” – hiszen nem láthatták előre. Az nem jelentkezett rögtön “bajként” hogy megszűntek az üldözések … igen,sokszor belemegyünk bizonyos zsákutcába, de ez a LÉNYEGEN, amit Jézus letett, nem változtat ! Arra Ó vállalt garanciát ! 🙂 az Írásban.

    2. Pont erről írt Sz.Péter, a sátáni “miséről” aki az Életvédő mozgalmat indította el az Egyházban és nem katolikus – az ő levelét másoltam be a Nagy Inkvizítor poszt alá – bocsánat, offolunk, de életkérdéseinkről van szó. Sok támadás érte az alkalmak szervezésekor meg utána amiatt, hogy katolikusok “is” ott vagyunk és imádkoznak a magzatvédelmi összejöveteleken.

      ÉRDEKES hogy Sz.Péter ugyanoda jutott el, ahová az engesztelők (én ezt nem nagyon értettem … ) Sz.Péter karizmatikus alkalmakra/gyülekezetekbe járt, ott találkoztam vele még húsz éve 🙂
      Aztán mostanában újra megkerestem. “Vigasztaljuk meg az Atya szívét, rengeteg a bűn” -mondja és ezzel ugyanoda jutott mint a katolikus engesztelők 🙂

  4. Andre miből gondolod hogy a legidősebb embertől is legalább kétszer idősebb az új francia elnök? Mi rá a bizonyíték? Nem tűnt volna fel a környezetében élőknek, hogy semmit sem öregedik évtizedek óta? Ez furcsa lenne. Feleségét aki nála 24 évvel idősebb, még 17 évesen ismerte meg, mikor őt tanította az iskolában. Akkor csak fiatalabbnak nézett ki? A mai világban azért feltűnne, ha valaki nem öregedne semennyit, vagy csak igen-igen lassan.

    1. Mondjuk nem a poszthoz tartozik, de nem vall egészséges mentalitàsra, hogy a nő javára van 24 év. Ez valamiféle beteges dolog, hogy az anyja lehetne, vagy tényleg igaza van Andrenak. Csak guglizd meg Macront túl sok mindent nem találsz róla.

      1. Volt már az európai történelemben olyan fickó aki nem öregedett és hosszú életét furcsa történetek övezték. A neve Saint-Germain gróf.

  5. Remélem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy normális, vallásos szélsőségektől (mindenféle jött ment kinyilatkoztatásoktól és jóslatoktól) mentes szellemiségben érdemes maradni, minden magát újjászületett kereszténynek mondó jelenlevőnek. Sajnálatos, hogy itt terjed egy makacs jelenlevő tévelygés, különös tekintettel a “Nagy figyelmeztetés”, “Utolsó idők”, “Második eljövetel” és még ki tudja hány álnéven futó hamisításra. A hiszékenység és a kaotikus hamisság szelleme alatti megtévesztés agymosó programzása nagyon masszív tud lenni, olyan mint egy lappangó betegség, amiből nehéz szabadulni. De hát Jézus azért jött, hogy ebből is megszabadítsa az övéit. Ébresztő katolikusok ! Előrebocsátom, hogy a linkek nem protestáns vagy más teljes evangéliumi források, hanem katolikusak (akkor milyenek lennének amazok) !

    http://szeretetlang.blog.hu/2015/04/21/amikent_elore_megmondatott_vii_resz
    http://www.magyarkurir.hu/hirek/megszunt-a-nagy-figyelmeztetes-uzenetek-weboldala

    1. A gyom mindig ott növekszik, ahol megtalálja mindazt, amire szüksége van, ahol létfeltétele adott.

    2. Arpiel én mindent elutasítók amit a hamispróféta művel a szabadkőművesek által, s mindent el fogok utasítani amit a Mammon irányítású emberek mondanak, csak alaposan utána kellene nézni. Az egyik oldal nem szennyezett, azt magam is követem, de a másik az teljesen, mert a konkolynak a búzától el kell vállnia. Lehet elemezgetni, hogy rosszull tudom, de mindenkinek szíve joga, mikor akar felébredni. Magam már ott tartok, hogy az I. vatikáni zsinatnál, hazánkfiai mit vettek el a Biblia tanításából. Én már itt tartok, s ezért óriási felelősséggel tartozok a rám bízottakért. Ajánlok valamit, ismered minden püspökünk, érsekünk megnyilatkozását (megjegyzés: arra is rájöhetsz, melyik egyházi szabadköműves) , s ismered annyira a Bibliát, amely a lelked mélyére bele van égetve, hogy melyik mondja Biblia szerint, melyik mondja el a különböző megkísértéseit, s melyik hallgat még a pokol voltáról? S lehet így tovább folytatni, óriási a felelősség akik többért felelnek, s megadatott nekik, hogy a megkülönböztetés kegyelmi ajándéka által különbséget tud tenni igazság, s gazság között. Lehet még jobban belebonyolódni a kinyilatkoztatásokba, de ha ismerjük lelkünk Bibliáját akkor képesek vagyunk különbséget tenni, fájdalmas amiket íratnak a valós látnokokkal, de vedd elő a Jelenések könyvét, s kérdezd meg magadtól miért van annyi féle írott Biblia? Kérdezd meg magadtól, hogy a Jelenések könyvében leírtak amik még nem teljesedtek be, mennyi idő alatt teljesedik be, ha egyszer elindul a folyamat betetőzése. Annak idején, én menekültem a kapott küldetéseim elől, de mit értem el vele, hogy menekültem, mást állítottak időlegesen helyemre, s amikor végre felfogtam, hogy honnan jött, akkor megkaptam hozzá a jobboldalamra akik segítenek, s azt is megismerhettem, ki aki a balomon állhatna, ha képes lenne teljesen ráhagyatkozni Megváltó Szabadítónkra, Csodálatos Gyógyítónkra, másképpen nem lehetséges! Ezen gondolkodjál el alaposan, annyira nem mindegy, hogy az Örökéletet hol töltjük! S ajánlom a figyelmedbe: http://borbelyimre.blogspot.hu/2017/03/mikent-valt-katolikus-egyhaz-globalis.html , aztán keressél egy olyan idős atyát, aki a két vatikáni zsinat között élt, s teljes odaadással Urunkat, Jézus Krisztust szolgálja, ha lehetséges kérd meg, hogy mondja el, hogy mi volt akkor, amikor fiatal atyaként kezdte szolgálni a híveket.

      1. Andre, valaki küldi neked, de akár én is lehetnék ! Értsd jól ! Bár többet kellene neked (és minden kaotikusnak) mondania, mint első olvasatra.
        “Ti pedig ne hivassátok magatokat Mesternek, mert egy a ti Mesteretek, a Krisztus; ti pedig mindnyájan testvérek vagytok. Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, a ki a mennyben van. Doktoroknak se hivassátok magatokat, mert egy a ti Doktorotok, a Krisztus”(Máté 23:8-10)

        1. Kedves Püspök Urak, Paptestvérek, Hívek és Minden Jóakaratú Ember!

          Én egy teológus vagyok, aki – miután napvilágra kerültek az állítólagos „Nagyfigyelmeztetéssel” kapcsolatos próféciák – komoly tanulmányozásnak vetettem alá ezeket az üzeneteket. Az első reakcióm – az óvatosság szent nevében – nekem is az elutasítás volt, akárcsak mint számos teológus társamé, hiszen én is hasonlóképpen érveltem, mint ők: amit tudnunk kell az üdvösségről, azt már mind megkaptuk az Úrtól. De valami azonban még sem hagyott nyugodni… Ezért úgy döntöttem, hogy komoly tanulmányozásnak vetem alá az üzeneteket.

          Az eredmény meglepő volt: különböző életkorú, kultúrával rendelkező, gondolkodású, felkészültségű személyek kapják azokat mind az öt kontinensen, s a tartalom, a mondanivaló ugyanaz. Az üzenetek nincsenek ellentétben sem a Kinyilatkoztatással, sem pedig a Szenthagyománnyal.

          Ekleziológia szempontból tekintve egyes üzeneteket, melyek az Egyház igehirdetőinek e világban betöltött gyenge missziós szerepét kritizálják, elmondhatjuk, hogy Egyházunk, mint kovász, soha nem járta át úgy a világot, hogy az egy globális megtéréshez vezetett volna. Ebből a reális tényből kiindulva arra a következtetésre jutottam, hogy az evangéliumokban megjövendölt világméretű megtérés (Mt.24,14) érdekében szükségszerű egy rendkívüli isteni beavatkozás, mely pontosan az úgynevezett „Nagyfigyelmeztetés” forgatókönyve lenne. A Szentléleknek ez a nagyfokú és rendkívüli kiáradása, alapjában fogja megváltoztatni az egész világot. Az elmúlt 40 év folyamán egyes teológusok ezt Új Pünkösdnek nevezték.

          A másik érv sem kevésbé jelentéktelen: miszerint minden embernek joga van megismerni az Evangéliumot. Milliárdokra tehető azok száma, akik egyáltalán nem hallottak Jézus Krisztusról. Az állítólagos Nagyfigyelmeztetés elsősorban ezt fogja eredményezni: mindenki tudni fogja teljes bizonyossággal, hogy van Isten, és hogy Jézus Krisztus a Megváltó.

          A medjugorjei jelenések a látnokok egyöntetű tanúsága szerint az utolsó jelenések a Földön. Amikor az üzenetekben kapott titkokat a Szűzanya által meghatározott sorrendben nyilvánosságra hozzák, és azok megvalósulnak, lezárul a történelem. Ezzel magyarázható az a sok jelenés világszerte, mely egyre sürgetőbb és apokaliptikusabb hangot üt meg.

          Végezetül megköszönöm, hogy elolvasták ezt a rövid bevezetőt, mely talán ösztönzés lehet arra, hogy tovább olvassák az elektronikus küldeményünket.

          /Egy szerető testvéretek Krisztusban///

          Ha nem jól

        2. Levél , Protestáns Testvéreimnek
          Posztolta Andre Lowoa 14:05
          Hozzászólások (0)
          kedd, május 2. 2017
          Drága Protestáns Testvérek!
          Szeretlek Benneteket!
          A Szentlélek arra indított, hogy tanúságot tegyek mindarról, amit eddig megéltem a hitemben, azok épülésére, akik ezeket a sorokat olvassák.
          Tudnotok kell, hogy ateista voltam 34 éves koromig. 35 éves koromban, a fiam keresztelőjén, akit anyósom kérésére vittünk a templomba, megtértem. Katarktikus megtérésem után rendszeresen jártam Istentiszteletekre, biblia órákra, konfirmációs előkészületekre, majd konfirmáltam .
          Bőszen, vehemensen álltam ki a hitem mellett, csak a Szentírás szerint, sola scriptura, egyedül a Szentírás, egyedül a Biblia.
          Jézus, a Szentháromság Szavait nagyon komolyan vettem, hitem megerősödött. Azonban Isten mást gondolt felőlem. Ő személyes, meghitt kapcsolatot akart velem létre hozni.
          Hogyan lehet ez? Miért akar közelíteni a Hatalmas, a Mindenható hozzám , a gyarlóhoz, a bűnöshöz? Miért? Miért? Miért?
          Mert szeret!
          Olvasni kezdtem Isten Szeretet Ódáját, amelyben egy még ma is élő asszonynak, Vassula Rydennek adott csodálatos üzeneteket.
          http://www.tlig.org/hu/humsg/huindex.html
          Csak ámultam, és bámultam, hogy a Biblia Istene, akit minden nap olvastam, megszólítja az embert, mert ezek az üzenetek mindannyiónknak szólnak. Feltárulnak a Mennyei Atyának, Jézusnak szavai érzelmei tervei szenvedése szeretete, és a Szűzanyához való viszonya. Igen Protestáns Testvéreim, a Szűzanyához. A szószékről nem hallottunk a Szűzanyáról . Mindent elsöprő gyengédség és szeretet van Jézus és Mária között. Ebben benne van a Mennyei Atya akarata, miszerint, csak egy hibátlan, teljesen tiszta, szeplőtelen leány kiválasztása lehet méltó Fiának befogadására. Ebben benne van a Szentlélek munkálkodása, Aki “beárnyékolta” a názáreti leányt, és Jézus, Akit Mária méhében hordott.
          Megértettem, Mária aki az Evangéliumokban háttérbe szorul, természeténél fogva alázatos és engedelmes.
          Nos ez volt az első, amit be és- elfogadtam. Az idő telt ,olvastam és imádkoztam. Majd úgy döntöttem katolizálok. Szent misék, hittan órák, katekumen felkészítés, vizsga, bérmálkozás. Az egy helyben járásból először menetelés, majd száguldás lett. A Szentlélek kibontotta szárnyait és megmutatta misztériumait.
          Drága Protestáns testvéreim! A lemeztelenített, lecsupaszított megkövesedett Ige megelevenedett ,felizzott, kitágultak a bibliai igazságok, megnyílt előttem a misztikum, de nem mint egy ezoterikus transállapot, hanem valóságosan erős hitben, a Szentlélek megvilágításában.
          Kérdezhetitek hogyan? Ezt nem értem?
          Egyszerűen figyeltem Isten Szavára, Hangjára.
          Isten ma is szól hozzánk az Igéje és prófétái által.

          „Mindezek után kiárasztom Lelkemet minden testre. Fiaitok és leányaitok jövendölni fognak, véneitek álmokat álmodnak, ifjaitok meg látomásokat látnak. Sőt, még a szolgákra és a szolgálókra is kiárasztom Lelkemet azokban a napokban.(Joel pr. 3. fej.)

          19Ne oltsátok ki a Lelket, 20s a prófétai beszédet ne vessétek meg. (Tessz.19-20)

          „Ki a legnagyobb a mennyek országában?” 2Odahívott egy gyereket, közéjük állította, 3s azt mondta: „Bizony mondom nektek, ha nem változtok meg, s nem lesztek olyanok, mint a gyerekek, nem mentek be a mennyek országába. 4Aki tehát megalázza magát, mint ez a gyerek, az a legnagyobb a mennyek országában. 5 (Máté. 18.)

          Nos gyermeki odaadással jártam Szent Misére. Továbbra is olvastam a Bibliát és megtanultam a ” belső fülemmel” meghallani Isten szavát. Megtanultam eligazodni a Szentírás elrelytett mondanivalója között, amelyben nagy segítséget jelentettek azok a próféciák, amiket Isten a mai embereknek ad. Mert ad! A Bibliával a kinyilatkoztatás befejeződött! De Istent ki akadályozhatja meg ,hogy szóljon? Ki gátolhatja meg, hogy figyelmeztessen? Ki mondhatja meg neki,hogy Te most nem szólhatsz? Ebben a modern világban ? Nekünk már nem kell Isten segítő keze! Mi már a tudományban , az ismeretekben, a kutatásainkban az egekig hatoltunk!
          Igen Kedves Protestáns Testvéreink! A bűnben is! Az ember oly mélyre süllyedt, hogy Sodoma és Gomora bűnei enyhébbek voltak, mint a mai világ bűnei. A Jelenések Könyveinek az időszakát éljük. Az utolsó időket éljük.
          Isten mindig prófétákat küldött, mielőtt nagy horderejű büntetéseket helyezett kilátásba. Gondoljatok Ninivére.
          Most ugyanilyen nagy horderejű lépésre készül! A Második Eljövetelére. Sok, sok prófécia beteljesedet már, ami ti jobban tudjátok mint én, igy kezdődik…” Hallanotok kell majd…” Ugye halljátok már, ugye látjátok már! Ezért nyissátok meg most elsőnek sziveteket, távolítsátok el a kőszívet, hiszen maga Jézus adott nektek hús-szívet. Távolítsátok el magatoktól az előítleteiteket, az ellenséges érzelmeiteket katolikus testvéreteikkel szemben, mert higgyétek el minden amit számon kér majd Isten tőletek,-” mennyire szerettél?”
          Sok igaz prófáciát kaptunk a Bibliában. Ezek a mostani időkre vonatkoznak.

          Dániel könyve:1:4

          Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás.

          János Jelenések Könyve :10:9.10.11.

          Odamentem az angyalhoz és kértem, hogy adja át a könyvtekercset. Ô hozzám fordult: “Fogd a könyvtekercset és nyeld le! Gyomrodban ugyan keserű lesz, de szádban olyan édes, mint a méz.”
          Átvettem a könyvtekercset az angyal kezébôl és lenyeltem. Számban édes volt, mint a méz, de amikor lenyeltem, gyomrom keserű lett tôle.
          Aztán ezt az utasítást kaptam: “jövendolnöd kell ismét népeknek, nemzeteknek, nyelveknek és sok királynak.”

          Nos ezek az utolsó idők próféciái Kedves Protestáns Testvéreink rendelkezésünkre álnak. Minden embernek szólnak, felekezetre, nemre, vallásra, fajra,bőrszínre való tekintet nélkül. Szól elsősorban a bűnösökhöz, a családokhoz, a fiatalokhoz, a papokhoz, egyszóval az egész világhoz. Áthatja ezeket az üzeneteket Isten féltő szeretete, gondoskodása. Minden embert meg akar menteni, még mielőtt eljönne Isten rettenetes Nagy Napja.
          Ha idegenül is hangzik füleitek számára ez akkor is Figyelmeztetés, a Nagyfigyelmeztetés, azért, hogy megmeneküljünk!
          Ezeket olvashatjátok, sőt imádkozhatjátok, mert ezekhez az üzenetekhez, amit IGAZSÁG KÖNYVÉNEK nevez Isten, KERESZTES IMAHADJÁRATNAK nevezik.

          Itt vannak a linkek, ahol felkereshetitek ezeket az üzeneteket és imákat.
          http://masodikeljovetel.hu/
          http://masodikeljovetel.hu/imahadjarat

          Most pedig búcsúzom Tőletek. Fogadjátok el ezeket a szavakat .A Szentlélek szólt most hozzátok általam.
          “Áldjon meg az benneteket Úr és oltalmazzon! Ragyogtassa rátok arcát az Úr és legyen hozzátok jóságos! Fordítsa felétek arcát az Úr és szerezzen nektek üdvösséget!” Amen

          Egy katolizált testvéretek.

        3. Nem szünt meg, csak átalakult, itt van róla bővebben: http://theremnantarmy.info s lassan minden ismertebb nyelven elérhető lesz, hiába akadályozzák a szabadkőművesség, amikor meg majd összeütközik a két üstökös, azt mégis minek fogod gondolni Arpiel? Amikor kirajzolja a visszafordíthatatlant a fenyősor felé Rosario hegyén, akkor már csak két út marad, s amikor 3napos sötétség megtörténik, mely lezárja a Z korszakot, akkor már csak IGEN Krisztussal, vagy NEM Krisztussal… ezen érdemes elmélkedni. Hogy nem történik meg, ami ki van nyilatkoztatva azonnyomban, az a kegyelem oltalmazó szeretetének hatása, de a 3napos sötétséggel az időszaknak vége, ezt gondold át alaposan mennyei segítséget igénybevéve, mert másképpen lehetetlen. Lehet vagdalkozni, hogy ez nem a mi időnkben fog lezajlani, de értelmetlen, mert a többségünk megéli a Szentlélek legnagyobb kiáradását, csak nem mindegy, hogy a pokol szörnyűségeit látván meghalunk, vagy a pokol szörnyűségeit látván megigazulunk, mert a legtöbbünknek ez adatik, ha nem vagyunk képesek felfogni mindenért egyszer felelnünk kell. Felelnünk kell, azokért is amit nem csináltunk meg, vagy különutakat kerestünk, hogy mégis “majd ÉN megcsinálom, nem kell a mennyei segítség” Hányszor esünk ebbe a hibába, pedig a lelkünk hetedik szobájában lévő hangra kellene figyelnünk, s erőnkön felül nem kisértetünk meg, tehát ha meg kell tennünk a testvéreinkért, akkor tegyük meg, mert akár hatvanszorosan, nyolcvanszorosan, de akár százszorosan is megtérül….

        4. Arpiel honnan tudod, hogy hazug, ja mert megmondták a rejtőzködő egyházi szabadkőművesség tagjai, honnan tudod, hogy lotyó, van egyáltalán rá bizonyítékod? Személyesen esetleg találkoztál vele, akkor esetleg megtehetnéd, hogy lotyónak nevezed, ha előtte képes voltál ezt tudomására hozni…

        5. Andre,
          És neked van e erre bármilyen bizonyítékod? “…a rejtőzködő egyházi szabadkőművesség tagjai”

        6. Andre,
          Nézeteltérések mindenhol vannak, nincs ebben semmi ördögi. Én azt kérdeztem hogy milyen bizonyítékotok van itt nehányotoknak (katolikus fórumtársak) erre a folyton visszatérő kijelentésetekre, miszerint szabadkőművesek vannak a katolikus egyház vezetésén belül? Erre szeretnék választ kapni. Amúgy erről az a véleményem, hogy minden vezetésnek szüksége van egy, vagy akár több ellenségre (értsd, maguk hozzák létre annak az ellenségnek a képét),…tudniillik annak a “létezése”, az a fenyegetés, ami megerősíti és be betonozza őket pozícióikban. Régi trükk. Orbán is ugyanezt alkalmazza.

        7. Rossz irányba keresed a megoldást Adrian ! Nem az a kérdés, hogy vannak e szabadkőműves egyházi (katolikus) vezetők, ezt azért illik tudni (szakirodalmak vannak szép számmal), hanem az, hogy Andre milyen vallásos programzott módon keresi a bűnbakokat, mert az ő szent és sérthetetlen marketinges csalóját leleplezték (persze szerinte nem, hisz ő igaz). Klasszikus kognitív disszonancia indukálta bűnbakképzés. Ehhez bizonyíték sem kell. Az a gáz, hogy egy nyilvánvalóan anyagi haszonszerzés érdekében elindított vallási csalássorozatot művelő némber (akit több száz év börtönre kellene ítélni), milyen károkat tud okozni a szellemi hatalmasságok nevével és tekintélyével visszaélve. Miért nem ették meg ezt a sz…rt, a többségében valóban újjászületett keresztények ? Miért csak és kizárólag (most előre minden érintettől elnézést kérek) kaotikus, félkegyelmű, vallási-szellemi-mentális zavarokkal küszködő, a babonáktól és kultuszoktól terhelt katolikus bűnszövetkezet szerencsétlen agymosott és megvezetett tömegei ? Azért mert az a történelmileg is leggigantikusabb, démonikus szellemi vallási hatalom ami a földön valaha létezett (kaotikus egyház) ilyen kulturális-szellemi-mentális táptalajt képez a tömegek agyában (ún.: “szenthagyományok”, dogmák, hamis kinyilatkoztatások és kultuszok, varázslások stb. által), hogy bármilyen jött ment hamis próféta-látnok csaló tevékenysége, állítólagos isteni kijelentése, mint valami kórokozó mikróba a tenyésztalajon, burjánozni kezd, így csillapítva, az előbb említett tömegek szellemi éhségét és szükségét. Ráadásul mivel önjáró lett a némber “kinyilatkoztatása”, már kiveszi a klérus kezéből a pásztorbotot, nekik is útban van, nem az ő malmukra hajtja a vizet (erre nyomta a vádakat Andre, hogy megint a kőmívesek). De könyörgöm, ez még messze nem azt jelenti, hogy ez a megtéretlen píáros nő igazat mond ! Nem rég veséztük ki, hogy sátán királysága közel sem olyan egységes és következetes, mint pl. egy fegyelmezett haderő. Ők maguk is fúrják, és megosztják magukat. “Oszd meg és uralkodj !” Ez a szomorú és lehet tragikus helyzet. Na ez a rendszer lesz az a bizonyos hamis babiloni parázna, ne is legyen kétsége senkinek. Aki tényleg keresztény és érintett ebben, csak egyet tehet (ami az élet felé visz és kimenekítheti őt): „És hallék más szózatot a mennyből, amely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle [Babilonból] én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból” !!! (Jelenések könyve 18,4)

        8. Nem keres bűnbakot, Arpiel. Azzal a szelídséggel, amit TANULT az Úr Jézustól KÉRDEZTE MEG (idézem): “Arpiel honnan tudod, hogy hazug, ja mert megmondták a rejtőzködő egyházi szabadkőművesség tagjai, honnan tudod, hogy lotyó, van egyáltalán rá bizonyítékod? Személyesen esetleg találkoztál vele, akkor esetleg megtehetnéd, hogy lotyónak nevezed, ha előtte képes voltál ezt tudomására hozni…”

          Egyelőre annyit, ami a hegyi beszédből ide tartozik “22Én viszont azt mondom nektek, hogy mindenki, aki haragszik testvérére, méltó az ítéletre. Ha valaki azt mondja a testvérének: ‘Oktalan’, méltó a főtanács ítéletére; aki pedig azt mondja: ‘Bolond’, méltó a gyehenna tüzére.” Máté 5

          Ezen kívül, már írtam neked Arpiel, hogy erre a lapra, Theára mit írt PP ?! Azért, mert itt reklámok vannak, Thea “üzletassszony” és ebből SZÖRNYŰ KÖVETKEZTETÉSEKET vont le … majdnem, hogy az AK követője, híve … (csak nem akarom megismételni):

          Azért, mert felfedezték, hogy “kicsoda” még nem azt jelenti, hogy az egész nem igaz, hiszen ÉPP A SZÖVEGBEN VOLT, HOGY Ő MARADJON ISMERETLEN !

          Érdekes! Hirtelen a Magyar Kurir és más lapok HITELESEK ?! a szemedben ?! mi történt ?! Persze, a te magánvéleményed, tudom én azt … DE ehhez most “jól jön” a MK ?!

          A másik idézetre, az “atyának ne hívassátok magatokat” van példa: Assisi Szent Ferenc, napjainkban (Böjte) Csaba testvér !! Ő csak Csaba testvér … most épp Irakban van, az üldözött keresztényeket látogatja meg … mert neki nem elég, hogy eddig több mint 5000 gyermeket gondozott a kezdeményezése, abszolút önkéntes alapon … két kislány egy vonatállomáson hordóban lakott, nem bírta nézni, bevitte a kolostorba, lesz ami lesz …

          Tudod, Andre SZÍVE olyan, hogy nem tudott a vádjaidra mit válaszolni, csak a szelídségével … ahogy István vértanú az Úr példája után: “ne tulajdonítsd ezt nekik bűnül” ! Nem csoda, hiszen Őt találta meg Andre a kategyházban, és nem véletlenül ! Jézus ott úgy van JELEN ahogy máshol nem … mert Ő ugyanaz: a fel-nem-ismert, a félreértett, félremagyarázott, azok által, akik azt gondolják hogy fiak … és örökre megváltották a jegyet egy automatában, amikor TUDNAK VALAMIT AZ ISTENRŐL !

          Ezt az ördög is tudja (lásd pl. a Nagy Inkvizítor cikket) !

          Én tudom,hogy a Szűzanya említésével már zsigerből kidobják egyes protestánsok, hívők az egészet az ablakon! Ezen az oldalon olvastam több olyat, ami előre meg volt OTT ÍRVA, és utána történt meg ! Tudod, Istennek éppen ez a módszere !

          Van más is leírva, amit szintén egy általam nagyra becsült szerzetesközösség elöljárója már RÉGEN megírt a könyvében (egy-két évtizede). Nem fogadom el 100 %-ban, de az értékeit megbecsülöm és köszönöm ! Nem ezen “csüngök” és más kinyilatkoztatásokon, hanem mindent úgy kezelek, amint írva van: “mindent vizsgáljatok meg, ami jó, tartsátok meg” !

          Ami pedig a “kifutást” illeti, bizony, az Úr Jézus fogja “elhagyni” – azt a részét, amelyik parázna lesz … – viszont mindvégig velünk marad, úgy, amint megmondta. “Veletek VAGYOK mindennap a világ végéig” és “erre a sziklára építem egyházamat, és a pokol kapui nem vesznek erőt rajta” ! Amit pedig Ő ígér az úgy van és lesz 🙂 !!

          U.i. Már megint a Szűzanyával lehet “gond” AKIT AZ ÚR úgy szeret, ahogy csak Ő tud !
          Megint le fogom vezetni a gondolatmenetet, ha egyáltalán valaki AKAR gondolkozni. Logikailag precíz és kétségbevonhatatlan lesz, mint egy matematikai bizonyítás 🙂

      2. Szia Andre! Engem Trump és a többi dolog nem igazán foglalkoztat. Említetted a Fatimai jelenést. Én a fátimainak és a zeitouninak adok valamennyi hitelt, mert jól dokumentáltak. Viszont az értelmüket az értelmüket nem igazán látom. Nem akadályozta meg a második világháborút vagy valami kézzelfogható hatása. Nyilván sok hívőt megerősített. Nagymamám is lelkesen lebuszozott 🙂 . Én amikor Santiago de Compostela-ba érkeztem, gondoltam, hogy Lisszabonból repülök haza és érintem Fátimat, de aztán nem úgy jött ki és Madridban szálltam fel. Szóval nyilván érdekes, meg odavonz egy közönséget, közösséget, de olyan komolyabb üzenetet, legalább is én, nem látok mögötte. Meg egyáltalán ki volt az aki ott megjelent? Nem Máriának mutatkozott be, de akár lehetett Mária is. Lehet, hogy egy avatárja volt Mária, ennek a női formában megjelenő transzcendens lénynek.

        1. A fatimai jelenésben a gyermekek felismerték Máriát, az Úr Jézus édesanyját (pontosan nem tudom felidézni, hogy jöttek rá hogy ő az, de valahol megvan). SOKAN jöttek később, akik szintén látták a “hölgyet”.
          Mi volt az üzenet? Az, ami be is teljesedett. Pontosan ezért hiteles.
          – először, megmondta a gyermekeknek, hogy sokan elkárhoznak és megmutatta a poklot is azért, hogy a gyermekek imádkozzanak a bűnösökért, amit ők nagyon is a szívükre vettek !
          – másodszor, de az előzőhöz szorosan kapcsolódik: azt mondta, hogy VAN pokol, ami kezdett KIKOPNI az egyházi tanításból ! Azt hallottam én is, még a 70-es években, hogy “van ugyan, mert benne van a Bibliában, de üres” mert Isten irgalmas … (ez lehetett az első “titok”).
          – Oroszország megtérését szorgalmazta úgy, hogy Oroszországot ajánlják fel neki vagyis Istennek, hogy Oroszország megtérjen, KÜLÖNBEN ELTERJESZTI TÉVTANAIT A FÖLDÖN (így is lett) és egy előzőnél MÉG SZÖRNYŰBB HÁBORÚ KÖVETKEZIK.
          Ez is így történt, a tévtanok a kommunizmus és győzelme, ma is … “itt-ott” ugye ?
          – a harmadik titok az, ami körül nagy a felfordulás. XXIII. János elolvasta és visszatette a zárt helyre, hogy nem az ő idejére vonatkozik: MA úgy adják elő, hogy lám, az be is következett, mert merénylet(ek) történt(ek) a pápa ellen (II. János Pál)…

          De előbb azt mondták, hogy minek érdeklődnek annyian, minden benne van a Jelenésekben. Benne ám!
          Én értettem – és ez a nagy “titok”- hogy Jézus JÖN és egy hitetlen laodiceai gyülekezetet talál … “a pápa a papjai holttestén át menekül Rómából” – van, aki ezt lefestette mint a harmadik titkot, de konkrétan nem fogalmazták meg, csak maszatolva – napjainkban – hogy lám, már meg is történt (hogy el legyen hallgatva).

          Azt értettem meg, hogy súlyos hitehagyás jön: “sokakban kihűl a szeretet” és hogy az AK hol foglal majd helyet … akire Jézus azt mondta: “Atyám nevében jöttem, és nem fogadtatok el, majd jön valaki a saját nevében, azt elfogadjátok” !

        2. A kereszténység kevésbé elfogult (szerintem józanabb) része szerint, bizony sátáni entitás volt, mint minden “jelenés”, “stigmatizáció” stb. mögött. El kell fogadni, hogy vagy belemegyünk a kaotikus mániákba, szenthagyományokba és egyéb bibliával összeegyeztethetetlen dolgokba, és elfogadunk minden jelenséget (alárendelve magunkat a szellemi magaslatoknak, démoni erőknek, bálványimádásnak stb.), vagy elhatárolódunk ezen jelenségektől, mint sátán utolsó időkre jellemzően felerősödő megtévesztéseitől. Az a baj ezekkel a jelenésekkel, jelenségekkel, hogy ha Istentől valók lennének, felül kell hogy írjuk az Igét. A bibliai igék kijelentéseinek nem egy alkalommal ellentmondanak. Ilyenkor a balga és megtévesztett kaotikus, a hamis szellemi tekintélytisztelet, és bálványozása miatt, nem bibiliai hit (hiszékenység) miatt, inkább választja a látványos és fantasztikus jelenést (káprázat), mint az ige igazságát. Ez a baj, és a bűn !
          „A Lélek pedig világosan megmondja, hogy az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, mert megtévesztő lelkekre és ördögi tanításokra hallgatnak; és olyanokra, akik képmutató (tehát az isteni igazságokra utalnak!) módon hazugságot hirdetnek, akik meg vannak bélyegezve saját lelkiismeretükben. Ezek tiltják a házasságot és bizonyos ételek élvezetét, amelyeket az Isten azért teremtett, hogy hálaadással éljenek velük a hívők és az igazság ismerői.” (I.Timóteus 1,1-3)
          Nem ismerős ? Cölibátus kötelező és kizárólagos mivolta, a böjt dogmatikus törvénnyé tétele, a sok szenvedés, aszkézis értelmezése stb. Fejétől bűzlik a hal ! A katolikus egyház megy a levesbe. Nem minden lélek, de a többség és maga a rendszer egészen biztos. Ezért aki bölcs és szereti az Igazságot meg engedelmes Jézusnak és nem a földi egyháznak, az kifut belőle, amíg teheti !

          http://users.atw.hu/elizeus/nagy_parazna.html

        3. “A legegyértelműbb jele a csaló hazug szellemeknek, ha saját imádatukat kívánják az emberektől, és magukat úgy mutatják be Isten helyett, mint akik megoldják az emberiség problémáit (békét, és biztonságot ígérnek). Ahelyett, hogy béke jönne azokra a népekre, akik a hazug szellemnek engedelmeskednek háborúk, és polgárháborúk, betegségek, csapások, természeti katasztrófák következnek.
          Lásd meg a Fatimai hamis szellem három hűséges gyermek szolgájából kettőt Francisco Marto-t kb. 11 éves korában 2 évvel a jelenések után 1919-ben, Jacinta Marto-t kb. 9 évesen 1920-ban 3 évvel a jelenések után spanyolnáthában megölte. A „békét ígérő” csodatévő hazug szellem spanyolnátha átkát hozta a világra, és még két szolgájára is. A spanyolnátha több áldozatott követelt, mint az első világháború, összesen kb. 22 millió halálos áldozatta volt, nem beszélve a rengeteg csonka családról, és árváról akik szülők nélkül nőttek fel…….
          A Medjugore-i jelenésekkor pedig a „Béke királynője” éppen arról tett kijelentést, hogy mind a muzulmánok, mind a római, és az ortodox katolikusok testvérek, és Isten előtt egyformák. A jelenések utáni évtizedben sok 100 ezren, és millióan zarándokoltak el és fejezték ki tiszteletüket ennek a hazug, és gonosz szellemnek, és bekövetkezett a béke helyett a Jugoszláviai nemzetiségi, és vallási háborúk. A II. világháború utáni Európa legnagyobb háborúi ezek lettek 300000-500000 közötti (bosnyák, horvát, szerb) halálos áldozattal és kb. 1,5 – 2,5 millió menekülttel. A „Szűzanya” a „Béke Királynője – Kralica Mira” éppen nem békét hozott, hanem halált, szenvedést, és fájdalmat. A problémák máig sem rendeződtek, attól függetlenül, hogy a jelenések utáni évtizedben, és ma is sok millióan zarándokolnak el és fejezték ki tiszteletüket ennek a hazug, és gonosz szellemnek.” Lásd a fenti cikket.

        4. Köszi Éva! Ez nekem hiánypótló volt, mert csak nagyjából ismertem a történetet és a titkokat. Ráadásul most, hogy Arpiel kontrázott jobban megértettem miről is van itt szó.

        5. Én nem kontráztam, hanem leírtam az igei látást erről a sátáni jelről. Az újjászületett keresztények nagy többségének, egységesen ez a látása.

        6. Eva
          szerintem miutan Jezus felment, nem sok ember (ember s nem angyal) jelent meg, ezert is lesz nagy dolog a jelenesek konyveben levo 2 profeta (valoszinu elegge hogy Illes es gondolom Enok).
          Szerintem olyan talaj ami eleg csuszos, nagyon meg kellene vizsgaljatok inkabb…
          Nem hinnem hiaba kerult Maria hatterben, epp azert mert nem kell tulzott jelentoseget adni, epp ezert sincs Jezus szuletesenek eve megadva, mert nem az ido a fontos, nem is az, hogy ki altal szuletett meg mint gyermek.
          A jelenesek konyveben is van 12*12,000 szuz, hasonloak mint Maria ha vegig gondolod (Jelenések 14, 1-5) de meg se imadkoznak hozzajuk.
          Ilyen szerepuk vegkepp nincs:
          “Amikor az üzenetekben kapott titkokat a Szűzanya által meghatározott sorrendben nyilvánosságra hozzák, és azok megvalósulnak, lezárul a történelem.”

          Nem ertek egyet Arpiel stilusaval egyaltalan, de avval egyet ertek, hogy nem kellene mindennek felulni, eloszor szerintem meg kellene vizsgalni mert az ember fantaziaja elszall s ilyeneket olvashatunk:
          ” Lehet, hogy egy avatárja volt Mária, ennek a női formában megjelenő transzcendens lénynek.”
          ami inkabb kozelebb all az okkultizmushoz mint a bibliahoz.
          Ne feledjuk el ApCsel 16 -ot
          „Ezek az emberek a Magasságos Isten szolgái, akik az üdvösség útját hirdetik nektek!”
          Ezt egy demonizalt leany mondta es nem a Szent Szellem, olyan dolgot mondot amit kulso ember nem tudhatot, igaz volt-e? es ha igen akkor miert uztek ki megis a jovendomondasert felelos “lelket” belole?
          Szerintem el kell gondolkodni rajta mivel elhitetni hazugsagokkal s elteriteni nem lehet egy “hivot”, de akkor nezzuk meg egy iget s gondolkodjunk rajta, hogy lehetne elhitetni ha lehet a valasztottakat is:
          “Mert… hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is”(Mt 24:24).”

          En nem mondtam, hogy minden profecia hazugsag de azt igen, hogy minden csodaval kapcsolatra ehezok (tulhiszekenyseg) valo hajlam, a hiper-osszeeskuves elmeletre ehezok egyarant elteritik/osszezavarjak az embereket….
          Nem a jovo a legfontosabb hanem a jelen, mert kincseket most gyujthetsz:

          Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.
          35.
          Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
          36.
          Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.
          37.
          Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?
          38.
          És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?
          39.
          Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?
          40.
          És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.

        7. Zsolt, Ámosz 3.7:
          “Mert Uram, az Örökkévaló
          nem tesz semmit anélkül,
          hogy titkát ki ne jelentené szolgáinak,
          a prófétáknak.
          8 Mikor az oroszlán ordít,
          ki ne félne?
          Amikor Uram, az Örökkévaló szól,
          ki ne prófétálna?[a]
          ————————————————————–
          Szerintem nem szabad a mennyi üzeneteket túlságosan hangsúlyozni, de figyelmen kívül sem szabad hagyni, hanem MEGVIZSGÁLNI ahogy Pál apostol is mondja. Ha minket az Úrhoz vezet, nagyobb buzgóságra, az jó, de nem igazolja … az egy másik kérdés.
          A fatimai jelenés azzal, hogy a pokolról beszélt, éppen aktuális volt. Írtam,hogy kezdett “kikopni” a tanításból ! A figyelmeztetése, hogy “Oroszország elterjeszti tévtanait” az megvalósult, hogy nagyobb és szörnyűbb háború következik, az is sajnos. DE hogy a spanyolnáthát ennek tulajdonítani ?! Ez már nagy fantáziára vall, Arpiel !

          Ja, nem tetszenek a stigmatizáltak ? Pedig az Úr Jézus sebeitől a sátán elmenekül ! Hogy is volna a gonosztól amikor Jézus a kereszten legyőzte ? Olyan ez a mondatod – tudom, hogy MINDENESTŐL kidobod ami a “kaotikusból” jön – mint amikor Jézus csodáit Belzebubnak tulajdonították, miközben Jézus ördögöket űzött ! Beszélt is arról, hogy ha ő ördögöket űz, hogy is állhat meg ez a vád? Meghasonlik akkor sátán országa, ellentmondás ! rövidzárlat ! Kiveri a biztosítékot !
          Démonok kerítik hatalmukba azokat, akik CSAK AZ ÚR JÉZUS TESTÉVEL TÁPLÁLKOZNAK ÉVEKIG-ÉVTIZEDEKIG – ugyanis eledelül ott van nekik Jézus szerelme … annyira eggyé válva, átélve az értünk hozott áldozatot, hogy testükben megélik.

          Ha valaki ezzel nem foglalkozik, mondja ki becsülettel, mert ez így van. Viszont, egybedobálni egy “kosárba” és kidobni … ÉPPEN azokat, akik Őrá ennyire hasonlítanak? Persze hogy nem szép és nem vonzó … mondják is, pl. ateisták, hogy még Buddha szobra egy aranyló mosolyú ember, egy katolikus templomba térve, ott van egy kínhalált szenvedő ember … Az első keresztények nem is használták a keresztet, mert láttak embereket kereszten meghalni akkor még. Ezért a HAL volt a jel … Ők sem “bírták” a keresztet nézni – ahogy ti sem a stigmatizáltakat !

        8. Értelem szerűen,kimaradt a kérdőjel: “démonok kerítik hatalmukba azokat”?
          Arpiel ! csak nem gondolod hogy nem olvastam el szinte minden ilyet ! Gondolod, hogy mondasz újat ? 🙂
          Én ismerem ezeket TE NEM ISMERED azt a lényeget, amit Jézus odatett, és az ott is van 🙂 és az Ő maga ! Ja, nem tudod, hogyan … mi módon … hát igen, vannak bizony tanítók akik ELÁLLTÁK AZ UTAT ! “Magatok nem mentek be, és aki be akar menni annak elálljátok az utat” … rossz a “sajtója” a RKE-nek … ezt belátom ! És pont ezért történt a XX.században a Szentlélek (Szellem) kiárasztása MINDEN egyházban! A karizmatikusok között nincs katolikus vagy református vagy baptista, vagy … evangéliumi … viszont hasonló bűnökbe estek, kihűlt az első szeretet …

          “Aki bennem hisz, ugyanazokat a jeleket fogja cselekedni SŐT NAGYOBBAKAT IS AZOKNÁL mert én az Atyához megyek” ! Mi az, ami NAGYOBB mint amiket Jézus tett ?
          Na erre én most nem válaszolok :))

        9. EZ például TÉVEDÉS Arpiel,hogy a muzulmánok és a keresztények, stb EGYFORMÁK ! Ilyet nem mondhatott! Ez kitekerése a mondatoknak! Viszont isten minden teremtményét gyermekeként SZERETI.
          Mindenkit VÁR az Atya, mindenki egyformán kedves gyermeke. Erről a várakozásról, mint a tékozló fiú apja, úgy várja a mennyei Atya azokat akiket szeret!

          Ez azért is lehet így, mert azt biztosan tudom, hogy sosem mondja: “bűnösök” akiket Isten vár a megtérésre (állandóan erről beszél) hanem úgy említi őket, hogy “akik még nem ismerik isten szeretetét”! Mert ha ismernék, Jézust, nem tudnának ellenállni …

        10. Cölibátus nem kötelező Arpiel, pl. a görög katolikusoknak. Nem tartom helyesnek, hogy az RKE-ben ez van, de “valamit valamiért”: és még MINDIG NEM tudod hogy miért …

        11. De azt se hagyd ki a szamitasbol, hogy az utolso idok egyik jele a hamis profetak elszaporodasa es nem is akarmilyen profetak, ezt nem en mondom, hanem Mate 24ben van irva.
          A pokolrol valo tanitas kiveszet de a bibliaban ugyanugy van irva mint 200 evvel ezelott, csupan az emberek fule manapsag nem szereti az olyan tanitasokat hallani.

          A problemam az ilyen fajta profeciakkal (pl malakias is), hogy ki tudja igazolni, hogy amikor elhangzot epp abba a formaban volt amiben most hallod vissza es nem potoltak ki (gondolok itt a 2ik vilaghaborura), mivel sajnos, teny, hogy manapsag ilyen is tortenik, szerintem a biblia (pici forditasi dolgokon kivul) meg lett vedve de a profeciakrol nem mondhatnam el.

          peldaul itt van ez a resz:
          “…kérni fogom Oroszország felajánlását Szeplőtelen Szívemnek és az elsőszombati engesztelô szentáldozást.”
          Biblia szerint minden jog Jezust illet, senki mast, nem lehet egy embernek engesztelo aldozatot tartani, mivel az EGYETLEN kozben jaro az Jezus az Atyanal, nincs mas rajta kivul… szerintem eleg egyertelmu.
          “Végül Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedni fog. A Szentatya felajánlja nekem Oroszországot, s az megtér és a béke időszaka fog újra a világra köszönteni.

          ……………
          mintha föl akarná gyújtani a világot; de a lángok kialudtak, amikor találkoztak a Miasszonyunk felénk nyújtott jobbjából áradó sugárzással.

          Ne haragudj de vizsgald meg te magad, egy szo sincs Jezusrol, hanem mintha valaki mas lenne a Jezus poziciojaban.

          “Szentatya, mielőtt odaért, egy félig lerombolt, félig düledező városon ment keresztül botladozó léptekkel, fájdalommal és aggodalommal telve imádkozott az út mentén heverő holtak lelkéért; fölérve a hegy tetejére, térdre borult a nagy kereszt lábánál, és egy csoport katona lőfegyverekkel és nyíllal tüzelve rá, megölte őt. ”
          s ki lenne ez a Szentatya? mert ha a Papa akkor tobb Szentatyaval kapcsolatos dolog santit a tobbi helyen ahol meg volt emlitve, ha pedig Jezus (mert maga az Atya nem lehet) akkor meg az santit, hogy meghal megint, pedig Jezus egyszer halt meg es tokeletes aldozat volt, megegyszer nincs miert meghaljon s nem is fog…
          Ilyen kontrasztban ne haragudj meg de a Szentatya/=Papa aki emlitve van inkabb a jelenesek konyve 17-18ban olvashato paraznara illik be.

          “Kérte az öt első szombati ájtatosság elvégzését: rózsafüzér imádkozása, elmélkedés a rózsafüzér 15 titkáról, szentgyónás és áldozás végzése, és Oroszország ajánlása Szűz Mária Szívének. Ezt a látogatást az 1917. július 13-i jelenés előre megmondta az egyik ún. fátimai titokban.

          hogy a három pásztorgyermeknek már 1916 áprilisa és októbere között háromszor jelent meg egy angyal, aki imádságra és bűnbánatra szólította fel őket.”
          / 8-9 eves gyerekek /

          ” II. János Pál pápa kereste fel Fátimát, hálából, amiért életben maradt, miután az előző évben merényletet kíséreltek meg ellene a Szent Péter téren. II. János Pál felajánlotta az emberiséget Máriának.”

          szerintem ha valaki ismeri az iget es oszinten, teleg oszinten elmelkedik ezeken az erti, hogy tulajdonkeppen miert gyanus ezek a jelenesek, aki nem erti, az ugy fogja.

        12. “aki nem erti, az ugy fogja.” – ugy se fogja, vagy akarja, ki maradt a se.

  6. Azt lehetett sejteni, hogy ez fog történni, de én nem gondoltam, hogy ilyen korán. Trumpnak két lehetősége volt. Vagy azt folytatja amit elkezdett, mondott, ígért és meghal (nem valószínű hogy életben hagyják), vagy behódol illetve megalkuszik a háttérerőkkel. Ez utóbbi persze benne volt a pakliban, még ha az ember el is ámítatta magát azzal az elitellenes retorikával amit Trump hallatott.

    1. Egyetértek, én is azt gondoltam a választáskor, hogy cseppnyi “pihenőt” kaptunk, például hogy összeszedjük magunkat és főleg a kisbabákra volt tekintettel az Isten hogy nem ügyködhetett Killary …

      1. 1.gyümölcseiről megismered a fát- milyen a gyümölcse….
        2. Trump színész. Pont ez kellett a bábjátékos elit számára.

        Így érthetőbb?

        Se logikát se értékrendet ne keressetek a tetteiben. 0 hatalom, szerepet játszik.Mások diktálnak, más oszt kártyalapokat, ami előttünk történik az figyelem elterelés, ez van itthon is a világban pedig nagyon felfokozódottan.Rohanunk a világháború felé. Térdre ! IMÁRA!
        Nekünk is fentről osztják a lapokat.Ez a szerencsénk.

  7. Egyetlen magyarázat van: https://hu.wikipedia.org/wiki/John_McCain, s Európában egyetlen olyan politikus akinek Emanuel a neve, hogy így feláll-e a gonosz háromszög, egyes-egyedül a franciákon múlik, lenyelik-e a választási csalássorozatokat, vagy hittel, őszinte engedelmességgel a vész előtt megismertetik ki az a Melanie Trump , két évet kaptunk ajándékba, kevesen éltünk vele, inkább próbáltunk nem odafigyelni, mert hát nem vagyunk annyira elveszettek, meg tudjuk oldani saját magunk, már sokszor lehetett hallani. Annyira nem értjük, hogy minden egyszer lezáródik, s a Z korszak végetért (La Salette 1846 Maxime, Melanie a látnokok nekünk osztották meg: “Jézus Krisztus szent vére, melyet érettünk kiontottál, áldd meg ezt a hajlékot, s vedd oltalmad alá!”) Annyira rossz, hogy látjuk a Jelenések könyve beteljesedését, de az még rosszabb, hogy próbáljuk megmagyarázni, hogy próbálunk teremtőt játszani, talán nem fogjuk fel, mindannyian teremtmények vagyunk, aki többet kapott, az többért felel, aki kevesebbet kapott, azt is azért kapta, hogy kamatoztassa testvéreinken. Ezt kell felfogni 100évvel a fatimai kinyilatkoztatások előtt, ötven év alatt mennyi bálványtemplomot emeltünk, lásd San Sebastian de Garabandal , s lehet folytatni itt az idő a nyílt színvallásra, mert ami ezek után következik az még ennél is alattomosabb lesz, egyre gátlástalanabb, egyre aljasabb s megtörténik a Nagy Figyelmeztetés. 2017. május 6-a ezt tartogatta, két évvel ezelőtt megismerhettük, mégis azzal voltunk elfoglalva, hogy nekünk jó legyen, mi ne legyünk köztük, de kevesen nagyon kevesen jöttek rá, hogy minden megélt napunkat naponta felajánlva imádkozván, engesztelhetünk megtévesztett testvéreinkért, s ne feledjük Urunk, Megváltó Szabadítónk legalább ezerszerte erősebb, a legerősebb teremtménynél. Sokszor elgondolkodok azon, amit nemrégen megint mondtak nekem Hitlerről, meg arról a francia személyről akiről majdnem 10éve még volt a rendszerünkben leírás, csak hát valakiknek nem tetszett az igazság, s lehetetlenné tette az egész szervert. Igen létezik egy személy Franciaországban, aki bármelyik embernél kétszerte legalább idősebb, de oly fiatalnak néz ki, mintha 30 év körüli lenne, s most valószínűleg azt választják meg a franciák elnöküknek, csak ne legyen benne igazam….

    1. Kedves Andre! Önnek van e személyes elérhetősége ahová tudnék írni? Válaszát előre is köszönöm. Imával és szeretettel.

      1. Kedves ZYNT rákattint a nevemre, s már tud hozzászólást írni a nyomaban.blogger.hu illetve az uzenet.blogger.hu általában ezeket adom meg. Ott bármire válaszolok, ezt az oldalat ne engedjük hogy tönkretegyék. Ott válaszolok, csak az adott cikkhez kell hozzászólást írni.

    2. Nem sokkal utána amikor megírtam a hozzászólásomat, már érkezett a megerősítés támadás formájában, de azért közzéteszem a cikket, bár sajnos már nem lehet változtatni, ha csalni akarnak, csalni is fognak, mivel ehhez nagyon jól értenek. Hogy ki képes ezt már megakadályozni, csak a NAGY FIGYELMEZTETÉS a Szentlélek kiárádásával

      http://www.hidfo.ru/2017/05/vissza-a-gyokerekhez-a-karmentes-lehetosegerol-szol-a-francia-elnokvalasztas/

    3. Kedves Andre! Bocsánat, de nem igazán értem az első hozzászólását. Kissé zavaros. Mit-kit ért a gonosz háromszögön? Trump-Macron-? esetleg Merkel asszony vagy Soros Gy? Hogy keveredik bele Melanie Trump? Jonh McCain? Garabandal bálványtemplom? Talán Macron nem is annyi éves amit írnak? Talán 100 éves Fatima évforduló vészt jósol? Talán végre 2017-ben bekövetkezi a Nagyfigyelmeztetés? Kérem ne haragudjon, de ezek a kérdések az én tudatlansàgomat tükrözik, mert valahogy nemtudom összerakni a mondandója lényegét. Úgy gondolom az USA-ba teljesen mindegy ki az elnök úgyis a háttérhatalom irányít. Ha Trump nem hódol be tudjuk mi fog vele és családjával történni. Ma már túl sok az összeesküvés elmélet, és túl sok a hamis próféta. Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha a JóIsten rendet rakna mihamarabb.

      1. A gonosz háromszög két tagja már ismert, egyik a hamispróféta, mivel Benedek atyánk az utolsó igazi pápa, a másik a Mammom, vagy nevezhetjük Antikrisztusnak is. Jobb úgy mondani, hogy Mammon, aki 66,06%-kal összecsalta a választást saját magának, szintén dicshimnuszokat zengenek róla a szabadkőműves szervezetek, a harmadik tag a babiloni szajha, akiről csak fogalmunk van, ki lehet az, de mindig találunk még jobban vértanúk vérétől megrégeszedtet. Először az ausztrál miniszterelnökre tippeltünk a munkatársaimmal, de most nagyon más személyre, jelentősége úgyis akkor lesz, amikor minden ország vezetését maga alá gyűjti, addig még van idő rajta gondolkozni. Egy biztos szőke hajút kell keresni, mivel szőke bestiának is mondják. Melanie Trump twitter oldalát ajánlom figyelmedbe megnézésre, annyi mindent elárul a Káin bélyegének munkásságáról. San Sebastian de Garabandalban egyetlen bálványtemplom nincsen, 1967-ben kaptunk onnan egy olyan üzenetet, amely óta megszaporodtak a bálványtemplomok. Az 1960-as években is annyian éltek Cosio filiájában, mint jelenleg, tehát La Salette után egy újabb helység ami a végidőkben nagy szerepe leszen, van még több ilyen helyszín, keressél rá a La Salette chansonra, ott is 4,22-nél elhangzottakra, s ne szidd magadat, hogy tudatlan voltál, vagy nem vetted észre, mert még annak idején legalább tízszer olvastam el a leiratot La Salette-ről, mire megtaláltam a legfőbb mondandóját azon kivül, hogy 150évre le van taszítva közénk a Bitorló: “Jézus Krisztus szent vére, melyet érettünk kiontottál, áldd meg ezt a hajlékot, s vedd oltalmad alá!” S lehet elemezgetni tovább, de a utobbi pár napban a nyomaban.blogger.hu -ra olyan cikkek kerültek fel, ami jobban segíthet megérteni, hogy annyiszor átírják a forgatókönyvet, de a lényeg az, ki lett kérve az Egyház is megmérettetésre, hogy kik képesek megmaradni az üldöztetésben, s kik ülnek fel a hamisprófétának.

        1. Kedves Andre!

          Nem szóltam hozzá mostanában, mert annyi mindenhez kéne akárcsak ebben a témában, hogy lehetetlen fizikailag. Próbálok majd, mert egyre nagyobb a bizonytalanság, ahogy nő a feszültség inkább az érzelmeink vezetnek és leépítjük egymást.
          Most azonban van egy pont, mikor muszáj az Úr oldalba billent és azért ez fontos kérdés.
          Sok minden valós abból, amit írsz, de sok minden nem.
          Aki most a Vatikánban székel valóban a hamis próféta, de ennyi nagyon kevés, mert, ha nem értjük mit miért tesz, nem sokra megyünk. Hozzáteszem nem muszáj ezeket érteni, ha azonban beszélünk róla, akkor az ne legyen félrevezető.
          Ha jól értem azt mondtad továbbá, hogy az új francia elnök az antikrisztus. (nem véletlen a kisbetű)
          Nem ő az és szerintem ne tippelgessünk, mert nagy várakozást teszünk az emberek elé, viszont valóban nem kell már éveket várni rá.
          Avval kapcsolatban, hogy kaptunk 2 évet fontos megjegyezni, hogy valójában sok-sok évet kaptunk, de most kritikus időkben már négy évnél járunk, amit nagyon ki kellett volna használni, hogy a lámpásunkat feltöltsük, majd kiderül kinek mennyire sikerült.
          Egyetlen dolgot világítanék meg, hogy mennyire változik minden és mennyire összefügg, és jól gondoljuk, meg egy-egy üzenetről mit mondunk!
          Vannak Istentől kapott üzenetek jelek, vannak a sátántól kapott sugalmazások és vannak szubjektíven túlzó saját megérzések valóságalappal.
          Mindig jó, ha több felől nézed meg egy idő után már automatikusan tudod, honnan van.
          Egy üzenet a Mennyei Atya irgalma miatt időben változhat, mert azt mondja, irgalmazok fiam kedvéért és belenyúl az eseményekbe.
          Hogy konkrétumot is mondjak. Még 2013-ban a hamis próféta érkezése után sorra robbantak volna ki a háborúk. Akkor még Jézus anyja is kérhette ne törjenek még ki. Ma már nem kérhet ilyent. Akkor azt kérte minden este fél hétkor imádkozzunk, hogy Irán ne lépjen háborúba. Nagyon sokan elkezdtek imádkozni és sikerült elkerülnünk. Már csak Jézus kérheti a Mennyei Atyát haladékra. Mikor 2016 márciusában, Brüsszelben merényletek voltak nagyon közel kerültünk a háborúhoz, de Jézus könyörgött, hogy még egy kis időt! Ha túlcsordul, a pohár elindul minden.
          A négy év alatt viszont a hamis próféta mindent előkészített és a háborús készülődés is véget ért. Rengeteg hadi anyag és harcjármű lett szállítva Ázsiába és Európába. Politikusok erről nem beszélnek, de NATO főtiszt nyilatkozta utána januárban, hogy a katonák nem nyaralni jönnek, hanem harcolni.
          Végezetül idézek az antikrisztustól 2013-ból, hogy ne csak rébuszokban beszéljek és legyen fogalmatok a gondolkozásáról.
          Többször részt vesz, összejöveteleken isszák a szavait. Ezek a részletek Londonban hangzottak el 2013.jún.3-án.
          -Egy weboldal azt mondja rólad, hogy téged minden főbb vallás generációi várnak. „A keresztények úgy ismerik őt, mint a Krisztus és várják az ő közelgő visszatérését; a zsidók Messiásként várják őt; a hinduk Krisna eljöveteleként várják; a buddhisták Buddha-ként várják őt és a muszlimok Imam Mahdi vagy Messiás-ként számítanak rá. Mihály arkangyal a szeretet Buddhájának és a világ tanítójának nevez téged.
          -Megtisztelve érzem magam, hogy a szeretet Buddhájaként, Khrisna-ként, Imam-ként ismertek, de ugyanúgy megtiszteltek azzal is, ha egyszerűen csak testvéretekként neveztek! Az igazságot, a bölcsességet és a szeretetet hozom! Ez az, amit tanítok! Ez az, ami vagyok! És ez az, amit tettem nagyon-nagyon sok évszázadon át.
          Még egy utolsó, amiért innen vettem, 2013 nyarán megjelent volna úgy készült, de csúszik a háború így ő is vár mert háborúkor indul el.
          – Nos, csak hét percünk maradt. Ebben szeretnék egy másik kérdést feltenni elsőként, aztán megint egy másikat, mely szintén érdemi. Az első az, hogy azt mondtad, hogy látni fogunk Londonban, Rómában, Dél-Afrikában és Mumbai-ban. Mikor fog ez elkezdődni? Mikor tűnsz fel a világ színpadán, hogy beszélj hozzánk?
          Nagyon hamar! Ahogyan az Észak-amerikaiak mondanák: a nyári hónapok során!

          Most ennyi elég lesz!

      1. enyen mesenek hangzik, kicsit hegylako stilusban, sok legenda volt sok mindenrol de az nem tamasztja ala, hogy igaz-e es ugy volt teleg vagy csupan jol hangzik.
        En nem hiszem hogy van ember aki tobb szazevig elt volna az utobbi par ezer evben (~2500-3000)….

      2. Andre,
        Szeretném megköszönni, hogy ezzel a sok mókás spekulációval emeled a fősodrasú kereszténység és az oldal színvonalát.

      3. Nem akarlak megsérteni Andre, de te valami borzalmas (ál)”keresztény” ámokfutást művelsz itt az Idők jelein. Nem is minősíteném, ezt a katolikus (kaotikus)-ezo mixet. Ez már súlyos valláskárosulás és szellemi környezetszennyezés. Azért mert Thea roppant türelmes és engedékeny is, még ne élj vissza ezen tulajdonságaival.

  8. Erről a Donald féle “drain the swamp”-rol James Corbett-nek van egy elég jó anyaga. https://www.youtube.com/watch?v=cs0BfPDvUQg

    Zsoltárok 118:8 Jobb az Úrban bízni, mint emberekben reménykedni.
    2. Timóteus 3:13 A gonosz emberek és ámítók pedig még tovább mennek a rosszban, tévelyegve és másokat is megtévesztve.
    Példabeszédek 3:5 Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend