Világkormány

Választási cirkusz: Trump lenne a befutó?

lies

Bár az amerikai elnökválasztásig még három hónap van hátra, az angol nyelvű alternatív oldalakon már hónapok óta szinte kizárólag Hillary Clinton leleplezéséről és Donald Trump hősies ellenállásáról lehet olvasni. Lassan már a címek elolvasása is nehezemre esik, de azért időnként végigpörgetem a szokásos forrásokat, hátha valami említésre méltó hírre bukkanok.

Bár Brandon Smith írása nem tekinthető a szó szoros értelemben vett hírnek, a sok indulatos kirohanás és ‘sokkoló’ leleplezés után igazán örömteli volt látni, hogy nem mindenki veszítette el a fonalat. Teljesen.

Bár a cikk írója szerint Trump győzelme szolgálná inkább az elit érdekeit, az írás legfőbb célja mégiscsak az olvasó figyelmének visszatérítése a lényegre, vagyis a hatalmi elit hosszú távú céljára, a világkormány felállítására, és még véletlenül sem azt akarja megmondani, hogy kire szavazzon az igaz hazafi.

2016 gazdasági bizonytalansággal és Trump győzelmével ér véget című írásában Brandon Smith tehát a következőket írja:

“A politikai és gazdasági események inga módjára változnak, és amit ma biztosnak vélünk, holnapra teljesen fordított képet mutat. Időnként véletlenül, máskor szándékosan.

A várható trendek vizsgálatakor egyetlen tényezőt érdemes szem előtt tartani: a globalisták hosszú távú terveit. A rövidtávú stratégia csupán a hosszú távú célok tükrében lehet érdekes.

Mi a hosszú távú stratégia?

Ezt a stratégiát számos fősodrású publikációban megfogalmazták már, amelyek közül talán a Rothschild család által kezelt The Economist hasábjain 1988 januárjában megjelent cikket érdemes megemlíteni, amiben közlik, hogy 2018-ra ‘fel kell készülnünk a globális valutára’. A cikk futólag megemlíti, hogy a nemzetállamok kénytelenek lesznek ‘kicsit’ feladni gazdasági szuverenitásukból, közli, hogy a dollár tartalékvaluta státuszának vége közeledik, és az IMF Különleges Lehívási Jogai töltik be a köztes valuta szerepét, míg el nem érkezik az idő a globális valuta bevezetéséhez.

Ilyen változásokat nem lehet bizonyos mértékű és kiterjedésű pénzügyi bizonytalanság nélkül bevezetni. Ez nem csupán matematikailag elkerülhetetlen, de egy ilyen válság rendkívül hasznos eszköz az elit kezében a közvélemény alakítására.

Tehát még egyszer: a hosszú távú terv a gazdasági és geopolitikai hatalom NYÍLT központosítása egy maroknyi ember kezében. Nem a háttérből való irányítás a cél. Nem az árnyékkormány. NYÍLT központi kormányzás, amit a nép nemcsak elfogad, hanem egyenesen követel.

Jelenleg több téves következtetés kering az interneten a gazdasági helyzettel és a közelgő választásokkal kapcsolatban.

Az egyik ilyen téves következtetés, hogy a globalisták “vesztésre állnak és az irányítás kiesett a kezükből”.

Az ügyetlenül botorkáló globalistákat feltételező nézet a Brexit győzelmével lett igazán népszerű. A nézetet arra a téves feltevésre alapozták, hogy a brit kilépés árt a globalisták ügyének. A helyzet nem egészen így áll. A Brexit tökéletes bűnbakként szolgál az elit által irányított pénzügyi hanyatláshoz.

elections

A brit népszavazás óta a központi bankok és politikusok folyamatosan a monetáris politika egységesítéséről beszélnek, hogy “elejét vegyék a Brexit negatív következményeinek”.

Más szóval a kilépés óta mindenki egy olyan gazdasági hatalmat szorgalmaz, amelyik mindenek felett uralkodik majd.

A fősodrású szakértők pedig, de még az alternatív elemzők is, a fejüket vakarják, mert az aktuális tőzsdei híreket szemlélve nem értik, hogy milyen válságról beszélnek. Nem látják az összképet. Meg kell hagyni, hogy a hamis propaganda olyan özönszerűen árasztja el a híreket, hogy ember legyen a talpán, aki átlát rajta.

A brit népszavazás előtt a független közgazdászok jelentős hányada azt mondta, hogy az elit ?soha nem fogja hagyni?, hogy Nagy Britannia kilépjen az Unióból és, hogy a globalisták úgy alakítják a szavazást, ahogy nekik tetszik. Amennyiben ez így van, és szerintem igen, akkor az elit minden bizonnyal azt akarta, hogy a kilépéspártiak győzzenek.

Emlékezzünk csak a megbundázott szavazatokról szóló hírekre a szavazás előtt. Nem érdekes, hogy mégis a kilépés nyert?

Az amerikai elnökválasztással kapcsolatos felmérések és hírek kísértetiesen hasonlítanak a Brexit előttiekre. Egyszer azt mutatják, hogy Trump népszerűsége erősödik, majd napokkal később zuhan, majd megint emelkedésnek indul. Egyes felmérések pedig teljesen ellentmondanak egymásnak.

Nem lehet, hogy ez is része a stratégiának? A Brexit eredmények szinte biztos, hogy megrendelésre érkeztek. Csakis így lehetséges, hogy Soros György és a hozzá hasonlók megint jól kerestek a szavazáson.

Ezért gondolom, hogy az amerikai elnökválasztás kimenetelét is előre eldöntötték és Trumpot választották győztesnek.

Miért?

A globalisták és a fősodrású média Trump kampányát következetesen a Brexit kampányhoz hasonlítja. Azt mondják, hogy a populisták erősödése ‘veszélyes’.

A Brexitet körülövező propaganda szerint a kilépés globális gazdasági válságot vetít elénk, a központi bankok és politikusok pedig megpróbálnak minden előrelátható negatív pénzügyi eseményt a kilépéshez kapcsolni.

trump-clinton

A Trumpot körülövező kampány is hasonló stílusban folyik. Azt halljuk, hogy Trump alkalmatlan az Egyesült Államok vezetésére és gazdaságpolitikája globális pénzügyi csődöt eredményezne.

Ha összehasonlítjuk a brit kilépést pártolók és Trump szavazótáborát, mindkettőben inkább konzervatív és a globalizmust ellenző szavazókat találunk.

Minden jel afelé mutat, hogy egy komolyabb és kiterjedtebb gazdasági válság jön és az elit a brit kilépést és Trumpot használja majd bűnbakként.

Amennyiben a köztudottan globalista bábnak tekintett Hillary Clinton győzne, és a gazdaság összeomlik, mindenki az elitet hibáztatná.

Amennyiben hagyják, hogy Trump győzzön, vagy szándékosan őt ültetik az elnöki székbe, és a gazdaság összeomlik, a globalisták legfőbb ellenségeként számon tartott konzervatívok számlájára írhatják a bajt.

Még egyszer tehát: a globalistáknak szükségük van a válságra, aminek a feltételeit ők maguk teremtették meg, és ők döntik el, bizonyos határokon belül, hogy mikor robbantják ki. Ennek értelmében vagy ők maguk támogatják a konzervatívnak tűnő mozgalmakat és jelölteket vagy egyszerűen csak hagyják, hogy ezek tegyék a dolgukat, hogy a végén őket hibáztathassák a válságért.

Ily módon nemcsak a konzervatív szereplőket démonizálhatják, hanem a konzervatív filozófiát úgy általában, megoldásként a konzervatizmus és a szuverenitás eltörlését kínálva a ?közjó? érdekében.

Probléma, reakció, megoldás. A hosszú távú forgatókönyv egy darabkája van kibontakozóban előttünk.”

Brandon a cikk végén Mike Tyson egyik mondását idézve jegyzi meg, hogy az elit tervei sem garantáltak:

“Mindenkinek van terve, amíg szájon nem vágják.”

Bár a bibliai próféciák ismeretében tudjuk, hogy a világkormány létre fog jönni, ugyanakkor az elit szájba vágása is garantált, mégpedig saját maga által, hiszen ők az emberiség utolsó nagy korszakának legnagyobb vesztesei, akik azt gondolták, hogy Isten csillagai fölé ülnek majd és hasonlóak lesznek a Magasságoshoz, pedig a sírba szállnak alá1, feltéve persze, hogy addig nem találkoznak a Béke Fejedelmével, aki értük is meghalt és ha a csillagok fölé nem is, közéjük mindenképp elviheti őket.

  1. Ézsaiás 14:12-15 []
Előző posztKövetkező poszt

30 hozzászólás

  1. AN ADDRESS TO THE AMERICAN PEOPLE ? 13 October 2016
    13 October 2016
    Dear people of the United States of America,
    I believe it is my duty as God?s servant, to help you to make the right choice in your coming elections. Do not judge or be disparaging regarding the character assassination, or the weakness of men, but look at the Policies that will uphold the dignity of the Nation.
    Mr. Donald Trump supports the protection of the unborn, while Mrs. Hillary Clinton supports the murder of the unborn: abortion! There is your answer! God sometimes chooses people to rule a nation regardless of their weaknesses, but that does not make him a bad choice. Vote for Mr. Donald Trump.
    Now I wish to address God?s people as a whole. Do not become complacent simply because events have not as yet come to pass regarding the Asteroid, that was to impact Earth. NASA and other Authorities have been playing it down over the three weeks, as major meteorites have impacted several countries and hundreds of fireballs nave been sighted around the world.
    These meteorites are not like the normal sightings, that are seen, daily. Look at the Meteor Websites to confirm this. However, the fireballs are the result of nuclear detonations, that have taken place in the past few weeks. See YouTube Nibiru Channel Website.
    NASA has made no statement but will, as the nuclear detonations have shifted the Asteroid away from the Earth, but have left us with debris Earth directed. The fireballs are the smaller ones, with the larger ones yet to come.
    Russia and the European Nations were put on alert ? some would say it was due to meteorites ? others would say a possible start of War. But could it be possible that Russia and the U.S.A. would go to War over Syria, drawing all of the Middle East and Europe into the conflict? And God holding the larger debris ? which have slowed down ? until they are drawn closer to the Earth, even hitting the Moon, as a sign that impact is near; God using this to intervene in an all out war?
    In the recent Message given by Our Holy Mother to the Prophet, Luz de Maria, on 11 October 2016, Mary says: (Translation Google) [See Luz de Maria Website]
    OUR LADY: ?The climate varies everywhere until the crops are wilting in the heat. Rain, pests and famine are more widespread, because of the proximity of the Great Comet approaching each moment nearer the Earth. The proximity of the Great Comet will cause flooding of some coastal cities, as have not been seen before. The Great Nation (will) suffer greatly; the Ocean will rise above it and stop all acts contrary to the Divine Will.
    On the 11 October in the early morning, Our Holy Mother came to me and spoke of all that was taking place and why people are becoming complacent, as all are awaiting the fulfilment of God?s Prophecies and to not understand why things are constantly delayed. But Our Blessed Mother says these warnings about events to take place, are only for the edification of man, but are made for those souls who do not take God?s Word seriously.
    The matter of the Asteroid is still in the making as all has not yet been fulfilled, but smaller signs have been given to alert man of the more serious matters that will take place. Which includes a sign in the Sun, as a large solar flare will also ignite the debris field.
    Our Lady says all that is needed by Her children is to be always prepared, but more so, our spirit, our peace, our love and trust in God?s Goodness and Mercy He shows mankind.
    Our Holy Mother explained, the battle of the spirits is far greater than any human conflict, as the battle is for the soul. Mary says, the events currently are not delayed, but are still in progress. Our Blessed Mother urges us to pray very much and go to the Sacraments often, to strengthen our faith.
    So I wish to remind souls, the Prophets are only ?instruments? of God. The Old and the New Testament make it very clear that God?s Word sometimes is not fully understood by man. So I use the famous Words from the Nibiru Channel: ?Keep your eye on the sky!?
    [See The Nature of Prophecy]

    http://littlepebble.org/2016/10/13/an-address-to-the-american-people-13-october-2016/

  2. Most mi a görcs? Minden meg van írva, nem igaz? Mindenki teszi a dolgát. Nem tök mindegy, hogy ezt a szavazósdit ki nyeri? Megmondom ki győz: Isten 🙂 Tehát ti csak örüljetek…
    (Amúgy ez a Thea leányzó giga csinos pofival bír, már amennyit láttam belőle:) Ezt bóknak szánta egy veterán mókus, remélem a címzett örül majd neki 🙂 Örüljetek ti is, hogy a jót szeretitek, szeressétek teljes szívvel az Urat, legyetek jók (ha tudtok), és szeressétek egymást is gyerekek!

    Világbéke! (ami itt persze nem lesz, de majd otthon annál inkább:)
    Addig is Isten áldjon titeket!
    Ted

    1. Asszony és természetesen örül 😀
      Görcs nincs, öröm annál inkább 🙂 Áldás neked is.

    2. Kedves Ted,
      sosem volt az a kérdés, hogy ki nyer, hanem az hogy ki veszít,…pontosabban kik veszítenek. Mi csakis értünk aggódunk, értük “vergődünk”.

  3. Isten ószövetségi figyelmeztetése ma is érvényes, ami semmit sem veszített aktualitásából:

    ?(?) ne fajuljatok el, ne készítsetek magatoknak istenszobrot, és semmiféle bálványszobrot férfi vagy nő formájára, sem a földi állatok formájára, sem az égen repkedő madarak formájára, sem a földön csúszó-mászók formájára, sem a föld alatt a vizekben levő halak formájára! Ha szemedet az égre emeled, és látod a napot, a holdat és a csillagokat, az ég egész seregét, ne tántorodj meg, ne borulj le azok előtt, és ne tiszteld azokat; mert azokat az ég alatt levő többi népnek hagyta meg Istened, az Úr. Titeket azonban kézen fogott az Úr, és kihozott az egyiptomi vaskohóból, hogy az ő tulajdon népe legyetek.? (5Móz 4,16-20)

  4. hát itt nem gyengén be fog űtni a szar egyszoval szarban lessz mindenki nemsokára ha a világ kormány kerűl hatalomra skacok csajok olvassatok a sorok kőzőtt számitsatok a legjobbra és készűljetek a legrosszabbra.

    1. Milyen “nemsokára” vilagkormany jo ember? Es milyen alapon ismerne el azt jelenleg a vilag osszes nemzete?

  5. Amerikának már jo sok évtizede van egy jól behatárolható bel és főleg külpolitikája. Lehet ma még valaki annyira naív, hogy elhiggye, hogy jön egy db. ember és megváltoztatja mindezt? Úgy látszik igen, vannak bőven. A mainstream, hogy hogynem, de csodákat művelt az utolsó hónapokban. Az amerikai barátaim, akik csak úgy köpködtek még egy évvel ezelőtt Obamára és Clinton asszonyra is, , és akik nagy magabiztossággal kinevették, amikor azt mondtam, hogy kezdjenek hozzászokni a gondolathoz miszerint ő lesz a következő amerikai elnök, most ott tartanak, hogy Bernie után Hillaryra fognak szavazni az “örült”, “mindenre kepes” Trump miatt. Én továbbra is tartom a másfél éves tetemet. Amerika mára igazán megerett a női elnökasszonyságra. Plussz, meg van benne mindaz, ami az eddigi amerikai politikát is jelemezte. És legyünk őszinték, az emberek többsége az itt és a mostban fektetnek energiákat. Szerintem csak azt kapják, amire vágynak. Szabad akarat. Jól van/lesz ez így. Nincs igazam?

    1. Nincs igazad (csak nagy a mellény, mint általában). Hillary Clintonné bizonyítottan illumináti érdekeltségű, Bohemian Grove látogató bevatott és úgy romlott nőszemély ahogy van. Az előzőket azért Trump-ról nem lehet elmondani. Aki Clintonnéra voksol, az gyakorlatilag a NWO-ra, sátán királyságának eljövetelére voksol. Nem vagyok naiv tudom, hogy legkésőbb (ha Trump nyer) ő is be fog állni a háttérrendszert szolgálni (vagy beáldozza magát), de legalább a múltja makulátllan azoktól a rituális és politikai bűnöktől amikben az a némber részes. Leegyszerűsítve a közelgő elnökválasztást, ha Clintonné nyer gyorsabban várhatóak a pusztulás és romlás gyümölcsi, ha Trump, akkor lassabban és indirektebb módon.

      1. Árpád, azt kívánom, hogy a te jelölted legyen a befutó. Jó így? Nekem aztán édesmindegy melyik joker kerül az elnöki székbe. Én csak leírtam amit gondolok, de azontúl leszarom az egészet. Ez a nagyokat mondó, nagyokat gesztikulaló sikeres üzletember Trump nevű figura, aki egyébként már legalább 3x csődbe ment (persze erről az őt is ugyanúgy futtató illuminati-s mainstream média egy mondatot sem mond, vagy ír,….hogyan, vagy miért is írna? hiszen Trump illuminati ellenes, LOL, és mért ők Clintont akarják, nem Trumpot) arra kellett, hogy a hozzád hasonló gondolkodásuakat is szavazásra késztessenek. Kellenek a szavazók you know. Szóval ettől és az ilyen “nagy a tét” figuráktól marad továbbra is sikeres működésben ez a hazug Isten ellenes rendszer. Amúgy semmit olyat nem nyomnak le az állampolgárok torkán, amivel a többség ne értene egyet. Ez lenne a demokrácia lényege. Persze ettől még a rendszer”ellenes” Alex Jones, aki fura módon ugyancsak szavazásra buzdítja a híveit, kiabálhatja torkaszkadtaból a rendőrallam veszélyeit. Az emberek ezek szerint nem igazán tudják, hogy mit akarnak. Te tudod Árpád? Vagy talán azt hiszed, hogy te 2 lovat is megtudsz egyszerre lovagolni?

        1. Nagy bibliai léptékekben meg apokaliptikailag igazad van. De aki nem “ennyire” vagy egyáltalán nem hívő, annak nem mindegy, legalább a kisebbik rossz (illúziója) vagy pár év lauf legyen neki adva. Mivel én itt élek kis hazánkban, nem valószínű, hogy megyek szavazni, de ha kint élnék elmennék. Tudom nem igazán ér sokat érdemben ha Trum nyer is, de legalább egy olyan emberiség ellenes bűnökben elsüllyedt boszorkány elbukik, mint az a kripli.

      2. Szo szerint igazad van, o adta at az osszes munkat amerika nepe elol Kinanak, miota kulugyis meg tobb haboruba sodorta amerikat, most is beigerte ha elnok lesz megtamadja az oroszokat, igen ez a no egy bixeszualis agybeteg, szolgalja a hatterhatalmat. Europat megjarva, latta az europai emberek milyen keves segelybol megelnek, lefaragott az amerikai segely rendszerbol, ez egy satan szolgaja, az egesz kabitoszert akarja hogy aramoljon be az USA tovabbra, aki a haborukat tamogassa, a drog altal milliardok kerulnek,ki mexicoba, azert nem akar hatart mexico es USA kozott, mert ebbol neki es a rakbeteg uranak is hasznuk van belole.Vilanyszekbe ezt a ket klont, oda valo.

        1. Szia Lívia ! USA-ban élsz ? Egyesek szerint ez a némber nem is ember. Reptilián entitások tipikus esete. Már azon sem csodálkoznék, ha igazuk lenne. De ha nem is idegen lény, démonok tárháza, és föntről irányított, az biztos !

        2. Ne már, Árpád 😀
          Jó, hogy nem egyenesen szíriuszi reptilián.

        3. Mindent ne higyjünk el, amit a varázsdoboz, a trubadúrláda szór felénk.

          3d grafikával és grafikával foglalkozok évek óta, egy ilyen videó összeütése 2-kötőjel-22 perc, de tényleg.
          Hillaryról meg első blikkre ez ugrott be: folyamatosan affektál, hiszen reflektorfényben van. Nem hallottuk a szöveget a videó alatt, akár viccelhetett vagy gúnyolódhatott is.

          Nem vagyok zárkózott a földönkívüli lét irányában, félreértés ne essék.
          De ha összeadom azt, hogy Isten alfa és omega (nem részletezem, minden, ami ebbe tartozik), ergo nem kockajátékos, plusz az üdvtervet mellé teszem, akkor egyértelmű, hogy ez nem az az éra, amikor ilyesmikkel foglalkoznunk vagy találkoznbunk kell. Belső szoba. az itt a lényeg. Mindenki a saját portáján tegyen rendet. Vessük ki a gerendát a saját szemünkből. Szüntelenül imádkozzunk. A kegyelmi ajándék befogadása a lényeg.
          Nem az, hogy van-e más értelmes faj a földön kívül, akik idejönnek és megrontanak.
          Apropó, megrontás: sokkal valószínűbb, hogy az álnok kígyó, a bukott dolgozik újra-ismét-folyamatosan a berontáson, mint a nefilim időkben. Mit valószínű, biztos.

        4. Tudom. 🙂 Tele van a youtube ilyen videókkal. Meg egyébként is: viccnek szántam… 😎

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend