Világkormány

Bilderberg 2.0 – Új technokrata szerkezet

Forrás: Infowars.com

Úgy tűnik az elit agytrösztként ismert Bilderberg csoport új hibrid óriássá alakul a Google irányelvi felelőssé történő ?kinevezésével?. Az elit csoportban is folyik a fiatalítás, persze az új funkcionáriusok nem a semmiből léptek elő. Legtöbbjük a régi tagok leszármazottai, akik alkalmasabbak az új digitális vezérlőpult kezelésére.

Az egyik ilyen új játékos Beatrix, Hollandia idén lemondott királynőjének fia, Constantijn van Oranje-Nassau. Az ifjú herceg Neelie Kroes, az EU digitális menetrendjéért felelős tisztviselőjének jobb keze a ?digitális agenda? kivitelezésében. A hivatalos holland királyi weboldal már 2009-ben a Bilderberg csoport ?program munkatársaként? tüntette fel Constantijnt, bár a posztot azóta törölték.

Neelie Kroes

Kroes, aki 2006 óta minden Bilderberg konferencián részt vett, 2011 óta pedig az EU digitális kormányzásáért felelős, most néhány fontos feladatot adott át a technokraták új generációjának. Kroes nemrégiben a csoport egyik alapítójának, a holland Bernhard hercegnek az unokáját nevezte ki a bizottsági kabinet elnökének.

Uniós biztosként Kroes elsőszámú feladatának tekinti a kötelező elektronikus személyazonosító rendszer bevezetését valamennyi EU állampolgár számára. 2012-ben bejelentette, hogy az Internet, az online adatok és a kereskedelem biztonsága érdekében szükség van egy ?elektromos aláírás?, azaz egységes azonosító bevezetésére, ami tulajdonképpen a Fenevad Bélyegével fémjelzett rendszer fokozatos bevezetésére tett kísérlet.

Az EU-ban szorgalmazott egységes azonosítót természetesen az egész világra szeretnék kiterjeszteni. Az EurActiv.com szerint Neelie Kroes idővel ?kiterjesztené a jelenlegi direktíva hatáskörét, hogy az a kiegészítő hitelesítő szolgáltatásokat (elektronikus pecsétek, időpecsétek, stb.) is magában foglalja, miközben a nemeztek feletti testület egyre több országot próbál hatásköre alá vonni.

2009-ben Constantijn, a RAND Corporation számára írt tanulmányában kijelentette, hogy az Uniónak és néhány másik vezető nemzetnek példát kell mutatnia az Internet és az új technológiák szabályozására bevezetendő globális kormányzási szerkezet tekintetében.

Az ?Összekapcsolhatósági technológiák és azok társadalmi-gazdasági hatásai? címmel írt tanulmányban a herceg a következő globális koordinációs szerepet látja az EU számára:

?Az irányelvi kérdéseket és hatékony válaszokat globális szinten kell meghatározni. A megoldás befolyásolásához globális koordinációra és ?felvilágosult vezetőségre? van szükség. ? Az irányelvi kérdéseket, nem feltétlenül a megoldásokat, globális szinten fogják meghatározni. Azok az országok vagy regionális területek, ahol ezek a technológiák már fejlett állapotban vannak, magukra vállalhatják a felvilágosult vezetői szerepet.?

A RAND cégnél eltöltött ideje alatt Constantijn feladatai közé tartozott az Internet 2.0-vel, az RFID technológiával és a ?globális kormányzással? kapcsolatos technikai jelentések elkészítése.

Egy másik jelentésben az egységes globális elektronikus rendszer előnyeit ecseteli:

?Bár nagyobb esély van egy szektorált, földrajzilag tagolt, többrétegű szerkezetre, egy ennél egységesebb rendszer bevezetése sem lehetetlen. Az állampolgárok, kormányok és a kereskedelem szereplői számára több előnnyel is jár egy szabványosított rendszer, ami több eKormányzati szolgáltatást és funkciót is támogatna. Egy egységes rendszerben nem lenne szükség több kártyára és a különböző rendszerek összekapcsolása is egyszerűbb lenne.?

A II. Világháború utáni Bilderberg fúziója a jelen technokrata óriásaival egy régóta készülő terv fontos része. A Bilderberg 2.0-vel az új globális kormányzati struktúra komoly lépést tesz a végcél felé.

Előző posztKövetkező poszt

7 hozzászólás

  1. “A megoldás befolyásolásához…” -ez ám egy kulcs mondatrész,ahogyan a folytatása is.

    1. Ja. Az jó öreg Jim Tucker már nem lesz ott az idén, tudniillik elhunyt. Egyébként ez az egész éves B. összejövetel is már egy csak egy rossz vicc,…..csak cukkolják vele a jó népet.

      1. Persze. Kell egy “titkos” társaság a nyilvánosság felé, amit leleplezhetnek, évente tartott ülésekkel, hivatalos adóbevallással 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend