Podcastok

A szövetség aláírása és egyéb kérdések – End Time Info Podcast

?És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, a míg az enyészet és a mi elhatároztatott, a pusztítóra szakad.? ? Dániel 9:27

Ebben a podcastban Joseph és Johnny néhány fontos kérdést beszélnek meg az utolsó hét évvel és antikrisztusi birodalommal kapcsolatban.

Elképzelhető-e, hogy a Bibliából ismert ?szövetséget? titokban kössék meg vagy mindenképpen nyilvános lesz? Lehetséges-e, hogy Barack Obama az Antikrisztus és az új pápa a hamis próféta?

Lejátszás most (30:08p):

iTunes | Mobil podcast oldal | Letöltés (Jobb egérgomb) | Embed kód:

Előző posztKövetkező poszt

7 hozzászólás

  1. Olvastam próféciát ami leírta hogy 1998-ban születik meg . A srác még nem lépett színre , ellen beavatások sorát kapja és nem gonosz lesz , hanem megszállott de ” felülről” vezérlik .

  2. Azt én sem gondolom hogy Obama lenne az AK. – szerintem az A.K.zsidó származásu lesz – Obama meg elsösorban arab – vallási származására nézve pedig elsösorban muszlim lehetett – márcsak a Neve miatt is : Barack Hussein Obama ….

  3. A podcastban hallott Malakiás nem ugyanezt mint az Ószövetség Malakiás prófétája – ez a forditásban nem t?nt ki…. Akir?l itt szó volt az egy 12.században élet ír püspök volt akinek szintén Malakiás volt a neve….Err?l itt bövebben lehet olvasni…..:http://hetek.hu/hit_es_ertekek/200211/visszaszamlalas
    Elég sok érdekében adalék van a cikkben, érdemes elolvasni….

    A podcastban elhangzott az is, hogy a posttribulációt vallja a narrátor, ami ellen elég sok ellenvetést lehetne felhozni – akár igékkel is …. Én most inkább arra utalnák, hogy a Nagy nyomoruság után – amikor már a Messiási visszaj?n a Földre, ugyan mi értelme lenne az elragadtatásnak ? Hiszen akkor Jézus a szájából kijövö éles karddal azonnal megsemmisití az ellenségeit és elkezdi az ezeréves uralmát a Földön ….. Akkor az elragadtatott szentekkel – mivelünk – mi lenne ? Hol lennénk ? Mit csinálnánk akkor ? ….. Sokkal valószinübb szerintem a pretribulációs elmélet valószinüsége, mert a hétéves Nagy nyomorúság ideje alatt lesz éppen a Bárány menyegzöje az elragadtatott szentekkel együtt a Mennyben – és velük -azaz velünk – együtt tér vissza majd a Messiás – hogy éljunk és uralkodjunk majd Vele együtt ezer esztendeig … De ha gondoljátok szivesen alátámasztom néhány igével is a pretribulációs elméletet …. Amugy meg mindentöl függetlenül ez sokkal jobb alternatíva is számunkra….

    Üdv
    E.K.

    1. Itt hallgathatsz erről bővebben: http://idokjelei.hu/2011/04/podcast-az-elragadtatasrol/
      Én (és ezzel nem vagyok egyedül) úgy gondolom, hogy az elragadtatás után lesz az Isten haragja, aminek része az Armageddoni csata, tehát egyáltalán nincs szó arról, hogy a két esemény egy időben lenne.
      Ez szintén erről szól: http://idokjelei.hu/2011/01/elragadtatas-a-nagy-nyomorusag-elott-vagy-utana/

      Malakiás püspökről pedig az előző podcastban beszéltünk már részletesebben.

  4. Szerintem ki lehet zárni mind a kettöt ….
    Az antichris nagy valószinüséggel zsidó származású lesz ….
    És nem hinném hogy Obamának bármelyik felmenöje is zsidó lenne – akárhanyad iziglen visszanézve sem…
    Ö sokkal inkább arab származású illetve muszlim vallási háttérböl jön ( Barack Hussein Obama ) ….

    Üdv
    E.K.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend