Világkormány

Joe Biden az Új Világrend mellett

Akárhová nézünk, az egységes világkormány vagy népszerű nevén ?globális kormányzás? illetve ?új világrend? felemelkedésének jelei vesznek körül bennünket. Erre készítik elő a világot, hogy az új rend élén hamarosan színre léphessen az Antikrisztus és vele az új készpénznélküli pénzügyi infrastruktúra. ? Joseph Candel

Forrás: Infowars.com

Az Egyesült Államok alelnöke, Joe Biden, felhagyva az óvatossággal, nyíltan kimondta, hogy ?az új világrend létrehozása az egyértelmű feladatuk,? újabb kijelentéssel erősítve meg a globalisták egyre arrogánsabban világgá kiáltott tervét az egységes világkormány felállítására.

A washingtoni Export Import Banki konferencián Biden kijelentette, hogy ?a mi egyértelmű feladatunk, hogy most valóban egy új világrendet hozzunk létre, mert a globális rend ismét változik és a II. Világháború óta évtizedeken keresztül jól működő intézményeket meg kell erősíteni, némelyiket pedig meg kell változtatni.?

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a globalista elit nyíltan dicsekszik hódításaival, miközben egyes országok megtakarításait ellopják, tömegeket taszítva szegénységbe.

Már egyes fővonalas csatornákon, mint a CNBC-n is, időnként elismerik, hogy a globális hatalomátvételt az elit banki kartellek vezetik.

A legtöbb médium ugyanakkor inkább tagadja az ?új világrend? létezését is, összeesküvés elméletnek minősítve a felvetést, az erre figyelmeztetőket pedig terroristának nevezik.

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend