Világkormány

Összeesküvés elmélet megerősítve: a bankárok tényleg a világot akarják

Forrás: Examiner.com

Árnyékkormány

Az egyik legrégebbi és legtöbb ember számára ismert összeesküvés elmélet, miszerint létezik egy globális elit, amelynek legfőbb vágya a világ feletti teljes gazdasági és társadalmi uralom megvalósítása egy központi kormányon keresztül, többszörös megerősítést nyert az elmúlt hetek során.

November 24-én az elmélet kendőzetlenül bújt elő az árnyékból, amikor az Európai Központi Bank egyik vezetője felszólította az eurózóna tagállamokat, hogy adják át függetlenségüket a Gazdasági és Monetáris Uniónak, fiskális, szerkezeti és gazdaságpolitikai kérdésekben.

Ahogyan arról korábban is írtunk, José Manuel González-Páramo a következőket nyilatkozta:

?Nem engedhetjük teljesen át a pénzügyi kormányzást a pénzpiacoknak. Az eurózóna a világ második legnagyobb monetáris régiója és nem támaszkodhat teljes mértékben a hitelminősítők véleményére és a piacok hangulatára. Megelőző és lineáris jellegű gazdasági kormányzásra van szükség és ez még inkább kiemeli mondanivalóm lényegét: az eurózóna legfontosabb feladata egy sokkal átfogóbb gazdasági kormányzás bevezetése.

Ez még szorosabb gazdasági és pénzügyi integrációt jelent az eurózóna számára és szükségessé teszi a szuverenitás átengedését a Gazdasági és Monetáris Unió szintjére, fiskális, szerkezeti és pénzügyi szabályozások kérdésében.?

Ahhoz, hogy egy eseményt vagy megközelítést összeesküvésnek nevezhessünk léteznie kell egy több egyén vagy koalíció által elfogadott tervnek, ami a szóban forgó cél elérésére irányul. A közelmúltban több olyan kulcsfontosságú esemény is történt, ami megfelel ennek az előfeltételnek. Ezek közül a legfontosabb egy nemzetek felett álló bankhatóság felállítása.

Görögország és Olaszország első emberinek leváltása lehetővé tette, hogy helyüket a banki elit tagjai vegyék át. Görögországban Lucas Papademos, a görög jegybank volt elnöke, az Európai Központi Bank volt alelnöke, a bostoni Fed korábbi vezető közgazdásza, Olaszországban pedig Mario Monti, a Goldman Sachs nemzetközi ágának vezetője vették át az irányítást. Mindketten tagjai a Trilaterális Bizottságnak és a Bilderberg csoportnak.

Egy másik hasonló kategóriába sorolható esemény a Vatikánnal kapcsolatos, amely bejelentette, hogy támogatja egy globális pénzügyi felügyelő testület vagy központi bank felállítását, természetesen az emberiség javát tartva szem előtt.

Miközben az Egyesült Államok és az Európai Unió vezetői különböző megoldásokat kínálnak a válság leküzdésére, egy fontos igazságot rendre elfelejtenek megemlíteni nyilatkozataikban: Az adósnak mindig a hitelező parancsol. Amerika immár 15 000 milliárd dollárral tartozik a bankoknak és más államoknak, míg az Európai Unió országai összesen 30 000 milliárd dollár adósságot halmoztak fel, megkönnyítve a bankkartellek dolgát a gazdasági hatalomátvételnél. Könnyen lehet, hogy az idő eljött, amikor az eddig ismeretlen erők előmerészkednek az árnyékból és nyilvánosan is magukhoz ragadják a hatalmat a szuverén államok rovására. Az újesztendőben minden bizonnyal komoly, az egész világra kiható változásoknak nézünk elébe.

Előző posztKövetkező poszt

15 hozzászólás

 1. Ébresztő !

  A24. óra utolsó percében vagyunk!
  Amiről sokan tudni sem akartak…. Tények amivel most már kénytelen vagy szembe nézni!
  Most már nem azon mulik mit hiszel !
  Azon mulik mit teszel ellene!

  1. Szerintem ellene mar nem tudsz tenni semmit. Ahhoz korabban kellett volna felebrednunk, ugy a 2000-es evek elejen, es osszefognunk. Dehat elaludtunk, ahogy meg van irva.

   Szerintem ma mar csak felkeszulni tudsz valamelyest, es tenni onmagadert, meg a kozvetlen kornyezetedert. Mielott tul keso…

   1. Mit tettél volna . Egy több száz éves terv ellen.
    Hogy állitod meg a tervet , ha a sajtónak most
    nem a szabadsága nincs meg . Hanem pont
    ellenkezőleg az a gond , hogy épp szabados
    ezért a hír 3 napos , nem tudsz ennyi idő alatt
    a emberekhez eljutni.
    A pénzzel bármikor megállitanak.
    Ja és a idejük lejárt , ha igaz a biblia.

   2. Szerintem Sharky- nak van igaza. 2000 környékén már tudtuk sokan, hogy nagy bajok lesznek. Ma már megállíthatatlan a folyamat. Én csak azt remélem, hogy nem az én családomon, nem a környezetemen és nem a hozzánk hasonlóan gondolkodó és cselekvő embereken csattan az ostor, bár azzal is tisztában vagyok, hogy a természet egészen másként szelektál, mint mi emberek….

    1. Az Efézusbeli gyülekezet angyalának írd meg: Ezeket mondja az, aki az ő jobbkezében tartja a hét csillagot, aki jár a hét arany gyertyatartó között:
     Tudom a te dolgaidat, és a te fáradságodat és tűrésedet, és hogy a gonoszokat nem szenvedheted, és megkísértetted azokat, akik apostoloknak mondják magokat, holott nem azok, és hazugoknak találtad őket;
     És terhet viseltél, és béketűrő vagy, és az én nevemért fáradoztál és nem fáradtál el.
     De az a mondásom ellened, hogy az első szeretetedet elhagytad.
     Emlékezzél meg azért honnét estél ki, és térj meg, és az előbbi cselekedeteket cselekedd; ha pedig nem, hamar eljövök ellened, és a te gyertyatartódat kimozdítom helyéből, ha meg nem térsz.
     De az megvan benned, hogy a Nikolaiták cselekedeteit gyűlölöd, amelyeket én is gyűlölök.
     Akinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek. A győzedelmesnek enni adok az élet fájáról, amely az Isten paradicsomának közepette van.

     Ha jól sejtem csak ezt teheted ellene , semmi mást ez van.

 2. A jövő urai a bankok és a szolgáltatók! Amikor már szinte mindenki éhen halt az előbbiek még mindig dőzsölni fognak!
  A legjobb amit tehetünk, hogy önállósítjuk magunkat, vissza megyünk az időben és magunk termeljük meg a zöldséget, gyümölcsöt, tartunk házi állatokat és saját kútból isszuk a vizet, fával fűtünk, szélmalommal állítunk elő áramot.
  Stop the world, I want to get off – minél messzebb a civilizációtól és az emberektől!

  1. Karoline teljessen eggyet ertek veled, en nekem van egy organic kertem mindent megtermelek ott, es nem vagyok raszorulva a masok chemicallal megfertozott zoldsegeire, gyumolcseire. Es ha mindenki igy gondolkodna, akkor bezarhatna a bank, vennenek fel az emberek kolcsonoket, megelegednenek a termeszet alltal ahogy a biblia mondja az Isten kertjevel. Ahol minden megterem csak egy kis szorgalom es munka lenne befektetve. Vissza kell az embereknek menni a foldhoz. Ez az eggyetlen megoldas a bankok ellen.
   Violet

   1. Egeszen addig megoldas (felmegoldas egyebkent!), amig az organikus kis kertedet teljesen tele nem szennyezik a levegobe szort chemtrail nehezfemekkel, a vizbe vegyitett klorral es fluoriddal. Es akkor meg nem beszeltunk a HAARP altal okozott idojarasi kulonlegessegekre:
    Most mondta be a televizio (tehat hivatalos!!), hogy aprilisban is szamithatunk havazasra. Es felreertes ne essek! “Veletlenul” ezidotajt az USA 14 allamaban is havazik.
    Tavaly nyarok 50 eve nem latott szarazsag, szerte az USA-ban. A Tiszan szinte szaraz labbal at lehetett kelni…

    Ezeket a viszontagsagokat bizony csak a genkezelt novenyek fogjak tulelni. Vagy megveszed, es eszed a mergezettet, vagy meghalsz.
    Habar ugysem a “lakossagot” latjak el elsokent elelemmel, hanem a katonasagot es a rendfenntarto eroket….

 3. Mese: azt kívánta minden arannyá váljon a kezében! Éhen halt, mert az aranyat valahogy nem tudta megenni! A világot csak kiírtani lehet, egy kézből uralni számítógépekkel se! Széchényi 1814 “Ausztria 100 év alatt felfog bomlani, mert részei divergálnak!” Hát még a világé, annak 10 évet se adna! Az Eu ra kíváncsi vagyok, 63 évesen, még megérhetem!

 4. Miután megkapják a globális börtönüket elkezdődik a “great culling” azaz a nagy mészárlás, a globális populáció 500millióra csökkentése:
  youtube.com/watch?v=uLDax9ze5ZY
  Mind tudjuk hogy az elit egy külön fajnak képzeli magát…az emberi történelem során ez volt a legnagyobb baj mindig is: “mi vagyunk a felsőbbrendűek”, de honnan is jön ez, bár szabadkőművesek,new age-esek, teozófusok a világnézetük az evolúció filozófiájára alapszik, nézzük hogy ennek mi a motiválója és hátulütője:
  http://www.youtube.com/watch?v=NeiJLvD7PYg

 5. ?(Definíciók) :: BANKÁR :: olyan emberek, akik soha egy büdös vasat sem tettek bele abba a konstrukcióba, amiben mások pénzéből királyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend