Klímaváltozás

A klímamozgalom már nem leplezi kommunista szándékait

?Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek?? Dániel 11:24

Forrás: pjmedia.com

Szeptember 21-én kommunista aktivisták és környezetvédelmi csoportok ?Népi Klíma Nagygyűlést? szerveztek Oakland-ben és Népi Klímafelvonulást New York-ban.

Egyesek bizonyára azt kérdezik, vajon nem túl erős a ?kommunista? szót használni a jelen helyzetben. A válasz: sajnos nem.

A kommunista jelenlét a New York-i eseményen is szembetűnő volt, Oaklandban azonban egyértelművé vált, hogy a klímamozgalom teljes mértékben felvállalta a kommunista ideológiát. Félredobtak minden álcát és nyíltan vállalták álláspontjukat.

A klímaváltozásra épített ?válság? nem egyéb, mint a forradalom és a kapitalizmus megdöntésének szükségességének alátámasztására használt ürügy.

Igen. A kapitalizmussal van a baj. A Népi Klímafelvonulás üzenete szerint a klímaváltozást a kapitalizmus okozza, aminek megállításához nem elegendő a kapitalizmus reformja; a bolygó megmentése lehetetlen a jelenlegi rendszeren belül, így azt teljesen új társadalmi és gazdasági rendszer kell, hogy felváltsa.

Egészen mostanáig a kapitalista rendszert a globális felmelegedés ürügyén támadók szándékosan homályosan fogalmaztak a probléma megoldásaként bevezetendő rendszer jellegét illetően. Az oaklandi eseményen azonban szétlibbent a függöny és megláthattuk a készülő rendszert, a kommunizmust, vagy a Marx meghatározása szerinti keményvonalas szocializmust.

Eleinte úgy tűnt, hogy csupán a környezetvédelem felkarolásáról van szó a kommunisták által, mostanra azonban elég egyértelművé vált, hogy a globális felmelegedéssel kapcsolatos félelemkeltés alapvető célja a kapitalizmus felszámolása volt. Ez vált láthatóvá a két megmozduláson.

Jöjjenek hát a gyanúból meggyőződést kovácsoló képek:

 

A bejáratnál a trockista/marxista Socialist Action standja fogadta az érkezőket
A bejáratnál a trockista/marxista Socialist Action standja fogadta az érkezőket
A csaknem száz éve alapított, marxista-leninista Amerikai Kommunista Párt
A csaknem száz éve alapított, marxista-leninista Amerikai Kommunista Párt
?and the Revolutionary Communist Party USA, a Maoist political cult devoted to overthrowing the United States in a total revolution.
A maoista politikai szektaként jellemezhető Amerikai Forradalmi Kommunista Párt teljes forradalmat akar az Egyesült Államokban
A pálmát valószínűleg az Öko-szocialista mozgalom viszi, ami a plakát szerint egy feminista, rasszizmus ellenes, ökológiai szocialista mozgalom
A pálmát valószínűleg az Öko-szocialista mozgalom viszi, ami a plakát szerint egy feminista, rasszizmus ellenes, ökológiai szocialista mozgalom
A Szocialista Munkás szervezet plakátja: A kapitalizmus megöli a bolygót ? Harcolj a szocialista jövőért!
A Szocialista Munkásszervezet plakátja: A kapitalizmus megöli a bolygót ? Harcolj a szocialista jövőért!
A Szocialista Alternatíva Párt standja
A Szocialista Alternatíva Párt standja
Az Amerikai Demokratikus Szocialisták békés átmenettel váltanának a kommunizmusra
Az Amerikai Demokratikus Szocialisták békés átmenettel váltanának a kommunizmusra
A Freedom Socialist egy kevésbé ismert szervezet, mindenestre magukénak tudhatják a socialism.com domain nevet. A kommunizmus radikális, feminista változatát hirdetik ?Marx, Engels, lenin és Trockij élő hagyományát követve.?
A Freedom Socialist egy kevésbé ismert szervezet, mindenestre magukénak tudhatják a socialism.com domain nevet. A kommunizmus radikális, feminista változatát hirdetik ?Marx, Engels, Lenin és Trockij élő hagyományát követve.?

További képek az eredeti posztban ITT

[divider_1px_bg]
Thea: A poszt alatti hozzászólások arra késztettek, hogy az esetleges félreértések elkerülése végett egy idézettel egészítsem ki az írást.

?Nagyon szeretném megmondani önöknek, és gondolom, önök is nekem, hogy e két hiba közül melyik a rosszabb. Ez megint az ördög csapdája, aki minden hibát párokban, ellentétpárokban helyez el a világban. S mindig arra biztat bennünket, hogy jó sokat törjük a fejünket, vajon melyik a rosszabb. Értik, hogy miért, ugye? Arra számít, hogy az egyiket különösképpen nem kedveljük majd, s ezáltal fokozatosan belekerget minket a másikba. De ne engedjük magunkat bolonddá tenni. Tartsuk a célt szemünk előtt és haladjunk egyenesen át a két hiba között. Csak azzal kell törődnünk, hogy mindkettőt elkerüljük.? – C.S. Lewis

Előző posztKövetkező poszt

83 hozzászólás

 1. Ha figyelmesen olvasod a Bibliát, rádöbbensz drága barátom, hogy ott is tiltva van a kamat. Az már egy másik dolog, hogy a kereszténynek nevezett civilizáció, ami valójában nem keresztény, ezt nem veszi figyelembe. Ahelyett, hogy gyaláznád Istent és az Ő fiát, esetleg figyelmesen kéne utána nézni a dolgoknak. Mert az ilyen intoleráns new age-osok miatt fogja üldözni az új világrend a keresztényeket, itt nem az álszentekre gondolok. Pontosan az a baj, hogy az olyan istenkáromlók miatt, mint például Steven Havking gyűlőli a világ Jézus Krisztust, Isten fiát.

 2. A kapitalizmus és a kommunizmus is ugyanazon a skálának a két végén van. A két végpont között is kizárólag csak gyilkos, perverz, zsidó ideológiák vannak.
  A megoldás nem ezen a skálán van.

  Egyébként a globális környezeti katasztrófa elsődleges okozója a KAMAT.

 3. Drága SZTRUGACKIJ!
  Te is ugyanazt a számítógépet használod, amit olyan emberek állítottak elő, kik éhbérért dolgoznak? Te is ugyanazt a pólót veszed fel, amit éhező indiai gyerekek állítanak elő embertelen körülmények között. Vagy talán tévedek?
  Ne legyünk már ilyen álszent new age-osok!

  1. Tévedsz, és még csőlátásban is szenvedsz.Én olyan dolgokat használok ,amit román és magyar munkások állitanak össze minimálbérért a romániai erőforrásokból a tetves nyugati cégtulajdonosoknak,akik felszámolták a hazai ipart,mezőgazdaságot ,korrumpálták a politikusokat, és rajtunk élősködnek.Az Eu-t alattomos gazdasági célokból hozták létre ,hogy a belépő országok álltal új piacokra és erőforrásokra tegyék rá a kezüket,mert a hazai kolbászuk rég elfogyott ,de az életszinvónalukból nem akarnak engedni. A szomszédom,a rokonom,a barátom ,és ismerőseim azok akiket te indiaiaknak nevezel. A nyugati kultura mindent és mindenkit kihasznál,de szerencsére pár évtized és a muszlim szaporulat – ez a gyarmatositás velejárója 😀 – túlszaporodja és amint elérte az ötven feletti százalékot ,a nyugati kultura eszményképnek mindörökkre befellegzett.
   Igazán szemetgyönyörgettető látvány ,ahogy a sok mecset szaporodik Németországban,a Sanzelizén alig hallani francia beszédet ,mindenki fekete \ és ahogy Spanyolországot elárasszák a marokkoiak.
   De a dolognak van egy rendkivűli kellemes hozadéka,az Iszlám tiltja a kamatot-nem úgy ,mint a nyugati keresztény kultura , igy a világot fenntartható pályára állithatja 😀 Hacsak ,nem indul be megint az erőszakos hittérités és keresztes hadjárat.

 4. “Mi az ipari forradalmak korában élünk ma, pontosabban e forradalmak aranykorában, mert az ipari forradalmak, melyeket az Amerikai Egyesült Államok tökéletesített, ma elérte a csúcspontját, mikor számára sikeres forradalmakat tudott kreálni, mellyel a mesterséges történelem gyártás titkait sajátította el.

  Amerika elkezdte gyártani a Coca-Cola-t, az autókat, a repülőket, a forradalmakat, a forradalmárokat, meg a forradalmi értelmiségieket, kik azt mondják a népüknek, arra veszik rá, hogy azt akarják, amit Amerika.
  Néha még egészen új vallásokat is sikeresen létrehoznak, és ami ma közös ezekben a forradalmakban meg a Coca-Cola-ban az, hogy a harmad világ országainak a népei hasonló élvezettel engedik be otthonaikba keleten mind a kettőt.

  Minden bizonnyal, az amerikai forradalom-ipar lesz a leghatalmasabb találmánya a vad kapitalizmusnak, főleg hogy el tudták már azt is érni, hogy a tömegek érzelmeit hogyan irányíthassák, és ugyan úgy, ahogyan irányítják és kirobbantják az érzelmeket, egyszerűen be is palackozzák, amikor akarják, akár egy üveg Coca-Cola italt, melyet újra is töltenek, majd kiürítenek, akár ugyan azon a napon, ha úgy felel meg nekik.

  Ez a találmány, a forradalmak gyártása, ugyan olyan találmány, mint a többi.
  A természet tele van alapanyaggal hozzá, de az a művelet, amellyel ezeket az anyagokat össze lehet állítani más hasznos dolgokká, azaz igazi ?művészet?, és ott vannak elásva valóban a ?szakma? titkai.
  A társadalmak mind tele vannak szegényekkel, tudatlanokkal, kalandorokkal, álmodozókkal, és korrupt emberekkel.
  Ezeket a rétegeket átváltoztatni irányított rakétákká, és időzített bombákká, azaz igazán ördögi zsenialitás, és ez a történelem végének utolsó fegyvere a fegyverraktárból.

  Mert a történelem nem ér véget, ha nem irányíthatják a történelem gyártását a tömegek irányításával, melyek a történelmet írják, avagy megváltoztatják a természetesen változó dolgokat, a társadalmi vulkánokat és földrengéseket, ahogy óhajtják.”

  http://orientalista.hu/?p=876

 5. Az tény,hogy az egész világon folyik az élővilág,a környezet pusztítása,mérgezése, kizsákmányolása. Az is tény,hogy a keresztyénség előtt,és óta is létezett/létezik társadalmi igazságtalanság,elnyomás stb,és ennek elkövetői nem mindig csak álkeresztyének,hanem részben Istentől eltávolodott,vagy Őt nem értő igazak.A z általános önzésnek,kapzsiságnak, anyagiasságnak,amely valamelyest a Gyülekezetet is megfertőzte,érthető következménye egyes ateisták megbotránkozása.A kapitalizmussal, a politikai demokráciával,az emberi szabadságjogokkal együtt járó kísértés,és lehetőség a szabadsággal való visszaélésre nyilvánvalóan lényegesebben nagyobb,egy kapitalista-demokratikus államban,mint egy totalitárius/fasiszta,kommunista/berendezkedésű országban.
  Az,hogy Sztrugackij el van tévedve lelkileg, “természetes”,az igazságot Isten Lelke nélkül senki se értheti meg.Az viszont végtelenül szomorú,hogy talán még sohasem találkozott egyetlen olyan alázatos,hiteles,önzetlen szeretetre képes igaz hívővel sem,akin keresztül Isten szeretete megragadhatta volna.

  1. Legkissebb Atyafi,
   Nekem nem jőn át sehogysem ez az isteni szeretet, nem tudom értelmezni,tejesen nonszensz.Én szeretem a hozzámtartózóimat ök szeretnek engem.Miért volna szűkség egy harmadik kőzvetitő félre ??? Ezen kivűl becsületes és tisztességes vagyok embertársaimmal szemben,de szigórúan elvárom,hogy ök is azok legyenek.A te megitélésedben én lelkileg vagyok eltévedve,viszont te az én megitélésemben pszichologiailag ,mert ok nélkül senki sem szerethet vagy gyülölhet valakit..Nekem nincs semmi szűkségem egy mexikói drogbáró szeretetére ,vagy Csaba testvérére és nekem sincs semmi okom rá ,hogy szeressem őket,mivel az életben semmi okot nem adtak rá. Bőven elég a tiszta lelkiismerethez a becsület és a tisztelet minkét féltől,mindenkitől,legrosszabb esetben a passzivitás és háború,éhezés nem lesz soha.
   Ha szerinted a kereszténységet csak valamelyest fertözte meg az anyagiasság nagyon el vagy tévedve.A probléma sokkal mélyebb és súlyosabb .
   Romániában minden hónapban három vadonatúj templomot vagy kolostort adnak át ,a hivek adómányaiból.Ha az embereket megkérnéd,hogy adományozzanak új korházak és idősotthonok épitésére egy garast sem lehet kihúzni belölük.Elvégre a korház nem ment meg végképp a haláltól,ellenben ha a templomra adakozol ,akkor az utat biztositva van a mennyországba és az örök élethez.
   Nagy álltalánosságban ez húzodik az összes monoteista vallásban ,ez a mém uralja. Nagyon kényelmes szellemi berendezkedés. Megértem hogy sokan ragaszkodnak hozzá. 😀

   1. Kedves SZTRUGACKIJ!

    Személyes, élő kapcsolat Jézussal, Istennel, és a Szent Lélekkel! ( Mi se voltunk mindig keresztények, és nem véletlenül lettünk azok! )

    “Elvégre a korház nem ment meg végképp a haláltól,ellenben ha a templomra adakozol ,akkor az utat biztositva van a mennyországba és az örök élethez.”

    Nem! Csak Jézus az út, az örök élethez! Csak nem gondolod, hogy Istent ( a világegyetem Teremtőjét, amikor minden az Övé egyébként is!), le lehet “kenyerezni” egy “templommal”, vagy akármi ilyennel?!

   2. Kedves Sztrugackíj
    Ha a világot,és benne téged meg minket nem a Mindenható Isten teremtette,ha egészen bűntelen vagy a legkisebb erkölcsi hiba nélkül,ha valóban semmi okod tartani az Istentől elszakadt élettől és haláltól,ha csakugyan semmi következménye sem lesz soha annak,hogy jelenleg kizárod önmagad az ÉLŐ,VALÓSÁGOS és IGAZ ISTEN személyes megismeréséből az Ő Egyszülött,Igaz Fia,a názáreti Jézus Krisztus által,nos akkor neked valóban nincs szükséged sem Istenre,sem az Ő irántad is érzett,soha ki nem érdemelhető,az emberi észnek minden természetes okot nélkülöző szeretetére,sem az Övéinek szeretetére.
    De ha tévedsz,akkor bizony nagy bajban vagy.Hogy igazad van-e,vagy tévedsz Istennel kapcsolatban,viszonylag könnyen megtudhatnád,ha valóban olyan becsületes lennél,mint amilyennek gondolod magad.Ezt ugyanis ki lehet próbálni.Isten valóban személyesen megismerhető,annak aki őszintén és becsületesen keresi Őt.Szerinted te ilyen vagy?Mint mondtam megértem,hogy nem tudsz különbséget tenni a “keresztyén”vallásosok,és az ÉLŐ ISTEN LELKÉTŐL újjászületettek közössége,a SZellemi Gyülekezet között, ebben nem én vagyok eltévedve.Amit évszázadokon keresztül hol többen,hol kevesebben elkövettek Isten,Jézus nevében az Isten jogos ítélete alatt áll,mindazzal együtt,amit egyesek erre hivatkozva engedtek meg,gonosz módon önmaguknak.
    Legyen szó akár az örök élet adományokkal történő megvásárlásának szándékáról,akár “kapitalista,kommunista” bűnökről,vagy kicsinyes,hétköznapi alávalóságokról.
    Az ÉLŐ Isten,és az Ő szeretetének megismerése,nem kényszer,hanem ajándék.Hogy ez mennyire igaz,akkor fogod csak megérteni,ha magad is átéled.
    Minden jót neked,Isten áldjon.

    1. Kedves Atyafi,
     Nagy szavak ,nagy falak. A legtöbb ember életét dráma uralja,kín ,szenvedés. Az isteni szeretetnek és gondviselésnek a leghalványabb nyoma még csak töredékekben sem lelhető fel,sem a multban sem a jelenben és a jövőben nincs semmi kilátás erre.
     Hogy téged személyesen felvidit,rem;nyt és erőt ad a saját híted no problémo- a buddista szerzetesenek is erőt ad a saját hite és a benszülött tőrzsek népeinek a szellemvilág entitásai,akik megjellenek nekik.Az ufohívőknek az idegenek ,nekem hogy a génjeimet továbbithatom a faj és a vérvonalam fennmaradásához és a küzdelmemben ,hogy megszabaditsam ezt a bolygot a parazitáitól.
     Erőt,egészséget neked!
     Nekem nincs szűkségem örök életre ,de minden elkövetek ,hogya gyerekeimnek legyen jövője.

    2. Kedves Sztrugackíj
     A dráma és,kín amit említesz valóban fájdalmas valósága az emberi életnek,viszont szavaidból látható, nem tudod,illetve nem hiszed,hogy a szenvedés,a fajunknak az Ő Teremtőjétől való elszakadásának a következménye.Azóta mindnyájan hitetlenül,Istenre vakon,Neki háttal születtünk.
     Te is,én is.22 éves koromig egészen Isten nélkül éltem,hallani se túl sokat hallottam róla.
     Azután az életemnek azon a pontján felé fordultam,és életem első imádságában nagyjából a következőket mondtam Neki:
     Istenem,én nem hiszek benned,azt sem hiszem,hogy meghallgatsz,de ha te mégis vagy,és én fontos vagyok Neked,akkor szeretnélek megismerni.
     Nagyjából fél év alatt bűnbocsánatra,és SZEMÉLYES kapcsolatba,közösségre juthattam az ÉLŐ ISTENNEL,ahogyan előttem már sok más igaz hívő is.
     Ennek most már 25 éve,és soha egy pillanatra sem bántam meg,Isten személyes gondviselését pedig mind a magam,és mások életében,valamint a történelemben is,azóta is naponta tapasztalom.
     Ez nem valami olcsó önvígasztalás,hanem a valódi gyógyulás volt számomra abból a sebből,amit a BŰN/az Istentől való elszakadás/rajtam is,az én életemen is ütött.
     Értem,hogy azt mondod,neked elég erő,vígasztalás, reménység,hogy megtisztítod a fajod a parazitáktól.
     Erre az életre talán,bár én ezt is kétlem,több vagy te ennél,ezt maga a te Teremtőd mondja rólad.Na de mi lesz a halál után?Szerinted biztosan jól tudod?Mert sok igaz hívővel együtt én biztosan tudom,akik ebben az életben Jézuséi lettek,hozzá mennek földi életük végén,ami minden ismert dolognál jobb lesz majd.
     Azt mondod neked nem kell az örök élet,de ez nem így működik.Ha meghalsz,mostani döntésed következményei fognak kiteljesedni számodra az örkkévalóságban,halálod után.Ha Őt elutasítod,akkor a Tőle való elszakadásod már végérvényesen visszafordíthatatlan marad,és hidd el ez rosszabb lesz mindennél,amit csak el tudsz képzelni.Az örrökkévalóság Isten és az Ő szeretete nélkül,az maga az örök és csillapíthatatlan bánat,és magány.
     De Isten szeret téged,és a családodat is,még ha nem is érzed,nem is hiszed,és valami ennél sokkal különbet készített számotokra.
     Még annál is különbet,mint amit te szíved minden szeretetével a gyermekeidnek szeretnél adni.
     Minden jót neked,Isten áldjon.

 6. Nem tudom, lehet, hogy valamiféle pszichés ártalom ez már nálam, de amikor ilyen híreket olvasok, mint ez, akkor rögtön el kezdem kutatni, hogy mi van emögött? Valakik azt akarják, hogy féljünk a kommunizmustól? 😮 Komolyan lehet hinni, hogy ez most a legnagyobb fenyegetés? A másik meg, amit nem értek, hogy miképp lehet összekeverni azzal, hogy globális környezetkárosítás folyik a Földön ezerrel. Amikor ez ellen lép fel valaki, az csak jó cselekedet lehet, akkor most elítéljük őket, vagy ne? Talán valakik azt szeretnék, hogy mindenkire, aki felszólal az erdőirtások, tengerek szennyezése, palaolaj bányászat stb. ellen, arra rögtön rá lehessen húzni, hogy kommunista?!

  Legkevésbé hiszem azt, hogy a vallások ellen akarna fellépni ez a kis csoportocska, hiszen erről egyetlen szót sem ejtenek.

  1. Kedves Szofi!

   Ezek azok a “nemes” dolgok, amiért harcoltatják az embereket! Pl: Repülőről permeteztetnek, teszik tönkre a levegőt, élővilágot, vizeket, stb…! Téged meg rávesznek arra, hogy harcolj azok ellen a szörnyű embertársaid ellen, akik túl szaporák, túl sokan vannak, és szennyezik, pusztítják a földet, és ….stb…! Vagy! A gyáraikból ( ami nekik hoz profitot!), beengedik a vízbe a gyártás folyamán keletkezett mérgező anyagot, téged meg kiküldenek transzparenssel, hogy tiltakozzál az őserdők kivágása miatt! ( Amely fákból éppen ők állítanak elő pl papírt, aminek a trutyiját a vízbe engedték….!)

   1. Jó az összefoglalás, rövid és velős. Csak mellékszereplők vagyunk egy nagy játszmában, sakkfigurák, hol kommunistának, hol terroristának, hol antiglobalistának hívnak bennünket, mindenhol ugyanazok mozgatják a bábukat – azaz bennünket.

    Tanulság: nem azokra az emberekre kell haragudnunk, akik ezeken a képeken mosolyogva osztogatják a prospektusokat, amire most isten tudja miért épp a vörös csillagot nyomták, hanem azokra, akik mindenáron egymásnak akarnak ugrasztani bennünket nem csak nagyban, de egészen atomi szinten is.

    Olyan rendezvényt vajon miért nem találunk, amin mondjuk Dávid-csillag van, vagy a szvasztika? Azt miért nem használják ki az egymásra uszítás érdekében? Csak nem azért, mert az nem hazugság, hanem az igazság lenne? 🙂

    1. Kedves Szofi!

     Őket is kihasználják! Nehogy azt hidd, hogy őket “értékelik” valamennyire is! ( Gondolod, hogy a II. világháború alatt, valóban nem tudtak róla, hogy mi folyik a náci lágerekben?! Hogy nem volt 1 db hírvivő sem?! Amikor tele volt kémekkel egész Európa….?! Mostanában, meg már a médiában is bevallották, hogy tudtak róla, csak nem érdekelte őket….!) Ezt is úgy tekintsd, mint ahogyan bármely más népnél is igaz az, hogy vannak a “gyalogok” ( a “pórnép”), akiket mindenki( a “saját fajtája”, a vezetői is! Sőt főképp az!) kijátszik, kihasznál, átver, elad, megvezet, és egymásnak, illetve más nyelvű, vallású, bőrszínű, stb, “póroknak” ugraszt, és vannak azok, akik ezt teszik ( végrehajtók). És vannak, akik mindezt utasításba adják azoknak, (valamilyen) honorárium fejében. ( Aki nem hajlandó végrehajtó lenni, az az előtte lévő csoport tagjává válik…!) Gondolod, hogy pl, a Palesztin-Izraeli ellentét nem “mondvacsinált”…?! Hogy nem így volt “leszervezve”?!

    2. Egészen elképesztő, ahogy a valóságos történelem és a színjáték történelem elválik egymástól. Példának itt van Izrael népe, amely ugye a vallására hivatkozva foglalta el Palesztinát, miközben a népnek csak k.b. 8 százaléka Sém népe, az igazi, vér szerinti szemiták a palesztinok…. Volt egy genetikai vizsgált 2001-ben, ahol megállapították ezt. A 92 % kazár felmenőkkel rendelkezik. I.u. 700-800 között a Kazár fejedelem (vagy király?) parancsára vették fel ezt a vallást… A vicces, amikor reklamálnak az antiszemitizmus miatt, miközben Gázában foszforbombákat ők szórnak a szemita kisgyerekek iskoláira… Illetve vicces volna, ha nem látnánk a szörnyű fotókat róluk az újságokban.

 7. Sziasztok,
  A jelenlegi politikai berendezkésre jobban ráillik a fasizmus szó, mint akár a szocializmus vagy a kapitalizmus:
  ?Fascism should more appropriately be called Corporatism because it is a merger of state and corporate power?
  ? Benito Mussolini

  azaz Mussolini szerint a Fasizmust pontosabban hívhatnánk korporativizmusnak, mert az nem más, mint az államhatalom és a vállalati hatalom egyesítése.
  Ez szerintem jobban leírja a multik és az állam összefonodását, mint a másik két izmus.
  z

  1. Kedves Thea! Az azért már Albert Pike óta köztudott, hogy Marxtól Leninig és Hitlerig minden egy előre eltervezett sátáni akció. Albert Pike volt az, aki mindezt kidolgozta, méghozzá úgy, hogy a vallásellenessége egyértelmű. Ezt csak azért írom, mert nem csak a kommunizmus istentelen, hanem a nácizmus is, meg a cionizmus is. Most ez a kettő utóbbi a veszélyes, nem az a majális, amiről te képeket hoztál fent. Persze feltéve, hogy ez a vicces népünnepély nem egy előre megtervezett akció és nem lesz belőle egy másik 9/11.

   Sajnálom az amerikai embereket, olyan gyanútlanok. Azt képzelik, hogy az övék a világ legtökéletesebb demokráciája, pedig egy hazug és aljas társadalmi rendszer ez, ami még a kommunizmusnál is rosszabb talán. Nézd meg az arcokat. Lehet, hogy ők azt hiszik, hogy valami jót tesznek.

   1. En nem itelnem el az amerikai “utca emberet”. Mi itt Magyarorszagon torz kepet kapunk roluk.
    Tobbseguk hivo, gyulekezetbe jaro, bekes, vendegszereto, befogado ember.
    Jo reszuknek semmi kozuk ahhoz, ami kormany-szinten zajlik. (Legalabbis ahogy en tapasztaltam szemelyesen.)

    1. Gondoljatok bele: David Wilkersonnak – az USA-ban – egész szolgálatát a gyülekezete és az “amerikai emberek” finanszírozták. Valóban a többség mindig “békés, vendégszerető, befogadó ember” ahogy írtad. Sőt, a többféle betelepült náció egy sajátos őszinteséget is eredményezett abban, hogy mindenki olyan lehet “amilyen”: én ezt az infót hallottam, személyesen. Az őszinteség pedig mindig is konvergált az igazsághoz SZEMBEN ezzel a mostani, hazug, “hitetős” hatalmi rendszerekkel.

    2. Jol tapasztaltad Sharky, ugy igaz, ahogy mondod… hat, ha még több ideig éltél volna itt… 🙂

    3. Udv Ria!

     Ha tobb ideig eltem volna ott, akkor mar haza sem jottem volna, barmilyen indok is kenyszeritett volna arra.
     Most megtapasztaltam, hogy jobb lett volna ottmaradni, barmilyen aron is. A szabadsag szellemet ott megerzed azon nyomban, ahogy kilepsz az utcara, es ezt semmi mas nem potolhatja.

     Csak most ertem meg ezt igazan, hogy ujra itthon vagyok.
     The land of the free…

    4. Szia Sharky!

     Ja, ja, tudom jol… de ezt hiaba is magyaraznam azoknak, akik nem élik meg… ok ott magyarban mindent jobban tudnak, mint mi, akik itt élünk… mar nem is haborgok ez ellen, annyira megszoktam tolük. 🙂
     Az anyos pedig meggyogyult volna anélkül is szerintem. 🙂 Szia.

    5. Mint látod sikeres az összeugrasztás is! Nekem anno az orosz emberekkel se volt bajom!
     Annak idején nem értettem, hogy miért jöttél haza (hiszen akkor is írtunk ízelítőt az itthoni életből…!), de ha családi ügy volt, akkor mégse sajnáld! A szüleink felé is meg van a kötelességünk!
     Végül is azt mondjuk, hogy “..legyen meg a te akaratod…”!

    6. Érdekes, én úgy éreztem, hogy egyáltalán nem azt mondtam, hogy az amerikaiak gonoszak, nem istenhívők és nem szabadság és emberszeretők. Sőt, azt sem állítottam, hogy nem lehet ott sokkal kellemesebb az élet, mint itt. Nem kell lángész ahhoz, hogy következtetéseket vonjak le abból, hogy az egész világ az USÁ-ba szeretne költözni, de ha ez nem megy, akkor legalább úgy élni, mint ahogy ott élnek az emberek. Épp emiatt van bajban most a Föld…Na de nem erről beszélünk most, itt be is fejezem.

     Azt viszont továbbra is állítom, hogy a fenti kellemes életnek az árát azzal fizetik meg ők (és az emberiség is), hogy lelkesen elhisznek mindent. 9/11-et, az “oroszok” által lelőtt maláj repülőt, a FED szükségességét és a cionisták betelepítését és támogatását az arab népek kellős közepén…

     Az nagyon beszédes, ahogy szeptember 11-én a politikusaik a szemükbe hazudtak a megemlékezés alatt és még egy füttyszó sem hangzott el. Akkor fognak majd felébredni, amikor kinyílnak a FEMA táborok kapui…

     Én erről beszélek, nem arról, hogy az amerikai életforma és az amerikai emberek nem jók.

 8. most mi a baj?
  A kapitalizmus tényleg tönkreteszi a bolygót. amíg a profit és a harácsolás az egész társadalom számára elfogadott és támogatott ideológia, addig mind a környezet védelme, mind a többi ember élete sokadrangú kérdés sőt eltakarítandó akadály a tőkekoncentráció útjában. Ezért nem lehet fenntartható fejlődés addig, amíg a kapitalizmus a világot uraló ideológia.
  Mellesleg ha valaki a világ első, hitelesen dokumentált kommunista aktivistája hívének tekinti magát (gy.k. keresztyén), az már régen látja ezt.

  1. Akkor én is bemásolom, amit a FB-on válaszoltam:

   A kereszténység és a kommunizmus két egymással szemben álló ideológia. Míg a kommunizmus azt tanítja, hogy ha valakinek két nadrágja van, a másodikat el kell venni, Jézus arra tanított, hogy ha valamiből kettővel rendelkezünk, adjuk oda annak, akinek nincs. Ráadásul a kommunizmusban csak a két-nadrágosoktól veszik el, amijük van, az 1000 nadrágosoktól nem. Nincsen elég élő és múltbeli példa arra, hogy milyen a kommunizmus a gyakorlatban? Azok irányítják a világot, akiknél a pénz van. Egy rendszerváltás nem az igazi hatalmat, csupán a báb politikusokat váltja le, így a lényegen mit sem változtat. Sajnos sokan bedőlnek ennek a hazugságnak. A vagyon újraelosztása pedig az Antikrisztus egyik fontos propaganda eszköze lesz… “Az egész föld csodálta a fenevadat…”

   És igen, ahogy Jeromos mondja, javaslom, hogy olvass egy kis Marxot kedvcsinálónak…

   “A baloldali mozgalmak szervezése mindig is a gazdag, elkényeztetett fiatalok kiváltsága volt.” Thomas Sowell

   1. Világos,hogy véded a kapitalismust,mert a keresztény kulturából ered és a mai napig ez a melegágya.
    A világ élő rendszereit semmi jogunk nincs kárositani a saját jólétünk érdekében.Nem rombolhatjuk szét a bolygó ökorendszerét,abban a tévhitben élve,hogy a földi lét csak egy megmérettetés és csak a lelketek az egyedüli tétje az önpusztitó és környezetromboló nyugati életstilusutoknak .
    Persze vallásfilozofiailag minden ki lehet magyarázni,de ez sem jógosit fel arra ,hogy az ívóvizbe szarjatok,mig a világ szíkés területein szomjaznak embertársaitok és degeszre zabáljátok magatokat- az élelem felét a szemétbe hajitva ,mig a világ más részein éhenhalnak az emberek.
    Itt az ideje ,hogy a nyugati kereszténység önfeláldózóan lemondjon pazarló luxuséletéről,ami más kulturák és népek kifosztásásval ért el vagy megtérjen istenéhez az örökkévalóságba,ha már nem szivlelte meg Jézus tanitó szavait.
    Ha nem engeded át a hozzászólásomat ez téged minősit – a mindenkori agyafurt és manipuláló keresztény burzsujt -de ennek hamarosan vége -a világ felébredt . 🙂

    1. Engem az zavar a legjobban,ha egy nyugati úgy tartja magát kereszténynek ,hogy az őshonos legyilkolt indiánoktól elbitorolt termöföldekről zabál,az afrikai rabszolgákkal létrehozott ültetvényekről csemegézik,olcsó benzint tankol a szörnyeteg kocsijába ,amihez legyilkolt közelkeleti ,Nigériai ártatlan emberek vére tapad.
     Csak az ossza az észt az isteni igazságról és vegye szájára Jézus nevét aki a legszerényebb körülmények közöztt él .Ha ez nem így van,képmutatás. Maga a Ravasz Sátán. 😀

    2. Azért ne csináljunk már úgy, hogy egyetlenegy alternatívánk a kommunizmus és a kapitalizmus közti választás lenne.

    3. Jól mondja Jeromos.
     Azonkívül a világot nem lehet rendszerváltással megváltoztatni. Az csak az emberi szíveken keresztül lehetséges. Teljesen mindegy milyen rendszer van hatalom, ha a pozícióban lévők korrupt emberek.

     Engem az egyes emberek érdekelnek, hiszen egyedül egy emberi lélek üdvözülhet vagy kárhozhat el. A végső megoldást nem mi emberek fogjuk elhozni. A cikk (és jómagam) nem azt mondjuk, hogy a Földdel vagy az emberek életformájával minden rendben van, ellenkezőleg, és eszem ágában sincs a kapitalizmust vagy bármilyen emberi rendszert védeni.

     “eljött a te haragod és a halottak felett való ítélet ideje, hogy megadd a jutalmat szolgáidnak, …. és, hogy elpusztítsd azokat, akik pusztítják a földet.” Jelenések 11:18

     A hozzászólásaidról pedig ez az Ige jutott eszembe:
     “És ha szétosztom az egész vagyonomat, és testem tűzhalálra szánom, szeretet pedig nincs bennem: semmi hasznom abból.” I. Kor. 13:3

    4. “Azért ne csináljunk már úgy, hogy egyetlenegy alternatívánk a kommunizmus és a kapitalizmus közti választás lenne.”

     Miért Jeromos? Ennek a világnak, és ennek az emberiségnek milyen más alternatívája van? Mert a “világi” társadalmi, és politikai berendezkedésen a megtérés nem változtat. Bár jó lenne, de nem kaptunk arra ígéretet, hogy majd mindenki megtér, és megszabadul bűnös természetétől , ebben a korszakban. Addig pedig a pénz, és hatalom szeretete diktál…!

    5. Tevedsz.
     A vilag rakfeneje nem a kapitalizmus es a szabad verseny.
     A vilag rakfeneje a kamat. A kozponti bankok altal parancsuralmi rendszerben “meghatarozott” kamat. Ennek vajmi keves koze van a kapitalizmushoz. (A kozponti parancsuralmi rendszereket kommunizmusnak/fasizmusnak hivjuk).

     Ne haragudj, de azt kell monanom sikeresen mukodik az agymosas azoknal, akik a kapitalizmust tartjak minden problemank gyokerenek. Holott pont az ellenkezoje igaz.

     A kamat penzromlast, vagyonvesztest hoz. Inflaciot. Adossagot. Ez oli meg a vilagot.

     Csak hogy alapfogalmakkal tisztaban legyunk:

     http://www.youtube.com/watch?v=UyDws_gv2YI

    6. Tévedsz .
     A világ rákfenéje a nyugati életstilus,ami a kapitalizmusnak és szabadversenynek -az az ipari fejlődésnek az egyenes következménye.
     A pénznek semmi kőze az erőforrások pocsékolásához ,ami a nyugati világban ,kulturában folyik.
     Ha az Usa életszinvonalán dorbézolna az egész világ még hat bolygóra volna szükség,de akkor is kivégeznénk pár évszázad alatt.
     Ezt ne hagyd ki,ha érteni akarod a probléma okát
     http://www.youtube.com/watch?v=6dHXbBDOmxM

    7. Remélem az elkövetkező szupertornádók és hőséghullámok kitisztitják egy kicsit az agyakat,hogy a pénzügyeknek semmi kőzük a természet sárba tiprásához,és akkor amikor a kőolaj ára az csillagokba szökik a fellépő hiány miatt.
     De lehet a Haarpra is kenni, a Sátánra ,egyebekre mert igy nem kell felvállalni az ökólogiai lábnyomunkat 😀

    8. Tevedes.
     1. A Fold 10-11 milliard embert is eltartana eroforrasaibol gond nelkul.
     2. A vilag nepessege kenyelmesen elferne Texas allamban ugy, hogy minden csaladnak sajat csaladi haz es kert jutna.
     3. A globalis felmelegedes egy svindli. Az iparosodas elott volt a Fold egyik leginkabb melegedo idoszaka.

     Erdemes lenne jobban tajekozodnod.

     Szep napot,

     Sharky

    9. Kedves SZTRUGACKIJ!

     “A pénznek semmi kőze az erőforrások pocsékolásához ,ami a nyugati világban ,kulturában folyik.”

     És mindaz a pénzért , a profitért, valamint a hatalomért folyik.
     És azért folyik az állatok embertelen tartása, leölése (hogy mindig legyen a pultban friss hús, még akkor is, ha annak felét kidobjuk, és emiatt hiába haltak meg…!), a termőföldek kizsigerelése ( még akkor is, ha ránk rohad! Legfeljebb más országok gazdáit tesszük tönkre, hogy csak a mienket vigyék, csak nekünk legyen hasznunk,….stb! De ezt országon belül, a saját “elit” is megteszi! ), az olcsó, vagy ingyenes energia előállításával kapcsolatos találmányok, megoldások “elsüllyesztése”, illetve eltitkolása (hogy az olajból hozzanak ki a “mezőtulajdonosok” minél több profitot, amíg az még van!), az élelmiszerek szennyezése ( levegő, vizek, stb ,majd, ha megbetegedtek azoktól az emberek, akkor jöhet a gyógyszeripar profitja) , a reklámok ( amik kívánságot ébresztenek különféle, teljesen haszontalan, és felesleges dolgok iránt, amikről az embereket meggyőzik, hogy azok nélkül élni se érdemes, és nem is lehet….!) , a különböző médiák felhasználása az “agymosásra” ( hogy az emberek azt gondolják, higgyék, és mondják, amit ők akarnak, és ne vegyék észre, hogy még mindig a “felső 1000”, illetve, a még azok fölött állókat szolgálják), a különböző háborúk , zendülések ( hogy a hadiipar tulajdonosainak is meglegyen a profitja, továbbá a “mi” hatalmunk is meg legyen szilárdítva, és a természeti , és egyéb kincsekre is rátehessük a kezünket! És még az általunk lerombolt országokban is a “mi” (megint csak a felső pár száz család) vállalataink építhessenek újjá (kihozva a maximális profitot belőle) ) …Stb!
     Viszont ehhez, hogy ez megvalósuljon, kell egy olyan emberréteget (szaporulattól függően egyre nagyobb lélekszámút) viszonylag jólétben tartani ( és elhitetni velük, hogy minden az ő javukért, és jólétükért van), akik azután az életüket is adják azért, hogy “nekünk” jó legyen, és tovább gyarapodjunk! Persze, ezt ők nem tudják ( mert “hülyék azért nem vagyunk”), hogy “mi” értünk harcolnak. Éppen ezért “dobtunk eléjük némi húsos csontot” , hogy azt gondolják ( amit azért mindig az eszükbe is juttatunk, nehogy elfelejtsék, amit mondtunk nekik) , hogy, ha nem harcolnak, akkor majd jönnek a többi nyomorultak, és azok elveszik tőlük! (Kenyér, és cirkusz…! Oszd meg, és uralkodj…!)
     Azután, kellenek még “nemes” célok is, hogy azok, akik nem annyira lennének hajlandóak a saját kezű pusztításra, ölésre, azok is a “jó” cél érdekében, harcoljanak ( szemet hunyjanak, egyetértsenek) értünk! ( Pl, a profitot nem termelő, csak azt csökkentő népesség kiirtása, az “ökológiai lábnyom” csökkentése érdekében! Mert “azért, ne menjünk már vissza a középkorba….”! Fogják mondani. Hiszen, ha a nyugati (európai is) népek nem fogyasztanának, akkor megszűnne a termékükre az igény, és ezzel ugrott a profitjuk is. Azt meg, természetesen nem akarják! De ehhez jönnek még az őserdők megmentése, CO2, klímaváltozás, stb,…stb! )
     ( Ha tényleg akarnának bármit is változtatni, akkor bármikor megtehetnék! Csak lakatot kellene rakni a gyárakra, üzemekre, stb! Földet osztani, és termelje meg mindenki, amit szeretne….! Aki meg lusta, az éhen hal…! Olyan törvényeket hozni, amelyek nem a bűnözőknek kedveznek…, stb! De, ahogyan láthatod te is, csak jár a szájuk, létrehoznak mindenféle bizottságokat ( zsíros fizetésekkel, jutalékokkal, bónuszokkal, működési költségekkel ( amelyeknek, csak akár az 1 évi egyikéből, valószínűleg 1-1 ország gazdaságát fel lehetne hozni…!), kötelezik a nemzeteket, hogy dotálják azokat, és mindenféle kvótákat bevezetnek ( hogy abból is csurogjon a pénz), meg hasonló átlátszó “pénz/vérszívást”.

    10. Sharky,

     A Túllövés Napjának (Overshoot Day) nevezik azt a napot, ami után már feléljük a Föld éves javait. 2013-ban ez a nap augusztus 20-ra esett.Az idén még hamarabbra.
     Hogy ez mit jelent ?
     http://foldrajzmagazin.hu/fenntarthato-fejlodes/a-tulloves-napja-ilyen-koran-meg-nem-volt/

     Sajnos nem látod át. tisztán a képet. A jelenlegi hétmilliárd fős világnépesség az ipari forradalom hozadéka ,mert az iparositott-gépesitett,vegyszerezett mezőgazdasággal sokkal nagyobb terméseket értünk el,mint a hagyományos mezőgazdálkodással-ló,kapa,gyomlálás emberi erő felhasználásával.Az ipari forradalomig a világ népessége alig érte el a 8oo millió főt.
     Tehát a magas létszám csakis az ipari fejlődésnek és technologiáknak köszönhető.
     Viszont az ipar és technologia mérhetetlenül sok nem megujuló erőforrást használ el,ami egyszer elfogy.A köolaj tetözött ,a földgázkitermelés hamarosan. A Föld sohasem képes ennél több embert eltartani,ez a csúcs -innentől kezdödik az éhendöglés ,ahogy a fosszilis erőforrások kimerülnek.
     Rengeteg meglepetésben lesz részed a közeljövőben.
     http://www.youtube.com/watch?v=r18QlCPfGrg
     Szép napot

    11. Kedves SZTRUGACKIJ!

     írod:
     “Világos,hogy véded a kapitalismust,mert a keresztény kulturából ered és a mai napig ez a melegágya.”

     Nem, ne keverd össze a “keresztény” -nek nevezett “kultúrát”, és a kereszténységet. Nem attól keresztény valaki ( esetleg egy kultúra) , hogy Jézus nevével takarózik ( és az általad is említett pusztításokat is végezte/végzi) , hanem attól, ha úgy is él, és cselekszik. ( Akiket emez (is) , szintén pusztít…!)

     Ez (is) a kereszténység: Márk. 10,21 .. eredj el, add el minden vagyonodat, és add a szegényeknek, és kincsed lesz mennyben; és jer, kövess engem, felvévén a keresztet. Mát. 5,7 Boldogok az irgalmasok: mert ők irgalmasságot nyernek. Luk. 3,11 Ő pedig felelvén, monda nékik: A kinek két köntöse van, egyiket adja annak, a kinek nincs; és a kinek van eledele, hasonlókép cselekedjék.

     Ez itt ugyan az Ószövetségből van, de mindig aktuális. Így látja Isten :
     Jer. 5,25 A ti bűneitek fordították el ezeket tőletek, és a ti vétkeitek fosztottak meg titeket e jótól!
     Mert istentelenek vannak az én népem között; guggolva fülelnek, mint a madarászok; tőrt hánynak, embereket fogdosnak. Mint a madárral teli kalitka, úgy vannak teli az ő házaik álnoksággal; ezért lettek nagyokká és gazdagokká! Meghíztak, megfényesedtek; eláradtak a gonosz beszédben; az árvának ügyét nem ítélik igaz ítélettel, hogy boldoguljanak; sem a szegényeknek nem szolgáltatnak igazságot. Hát ezeket ne büntessem-é meg, ezt mondja az Úr; az ilyen nemzeten, mint ez, avagy ne álljon-é bosszút az én lelkem? Borzadalmas és rettenetes dolgok történnek e földön: A próféták hamisan prófétálnak, és a papok tetszésök szerint hatalmaskodnak, és az én népem így szereti! De mit cselekesznek majd utoljára?!

     Ezt meg szerintem mindannyian látjuk: Péld. 28,3 A szegény emberből támadott elnyomója a szegényeknek hasonló a pusztító esőhöz, mely nem hágy kenyeret.

    12. Kedves Ida
     ”Nem, ne keverd össze a ?keresztény? -nek nevezett ?kultúrát?, és a kereszténységet. Nem attól keresztény valaki ( esetleg egy kultúra) , hogy Jézus nevével takarózik”

     Természetes szépen ki lehet magyarázni mindent,de azért mégsem mondhatjuk,hogy a krisnások hányták kardélre a Középkorban Amerikát,Ausztráliát ,Afrikát és téritettek meg mindenkit ha akart,ha nem 🙂 Vagy a beduinok miatt ég állandó lángban a Közelkelet,Izrael/ a kereszténység mekkája.:)
     Én ateista vagyok,rám csak a logika hat ,és a tények. A bibliát csak filozofiai anyagként tudom kezelni,de azért kiváncsi vagyok hol vannak az igazi keresztények,akik bevállaják a jézusi önfeláldozást és meghalnak is érte.
     Ha ez a kritérium nem teljesitendő ,nincs értelme igazi keresztényekről beszélni.:)

     Ö,talákoztam már” igazi” kereszténnyel, aki nem birta elnézni a beleragadt hajszálat a kocsija fényezésében és emiatt ujra követelte a festését.Számomra a legkisebb dolgok árulják el,hogy ki az álkeresztény.:)

    13. Ida,az elöbbi hozzászólásodhoz csak annyit fűzők,hogy én nem híszek a globális konspirációkban ,a világ túl kaotikus ehez ,az ember pedig túl hülye ahoz ,hogy ezt uralni tudja,átlátni ,kibogozni .Nemhogy előre kitervelni és végrehajtani.Mese habbal.
     Az ember határtalan butasága és személyes önhittsége éppen kellő magyarázat erre.
     Ha pedig a Gonosz gonoszkodik a háttérben ugysem lehet tenni semmit ellene ,mert az alaverzumból származik és legyözhetetlen. 😀

    14. Kedves SZTRUGACKIJ!

     Természetesen éppen erről beszéltem, mint ahogyan említettem. Hogy nem kell összekeverni a keresztényeket azokkal, akik csak Jézus nevével takaróznak! Mint írtam, emezek irtották a történelem folyamán a valódi keresztényeket is.

     http://www.youtube.com/watch?v=ZxF_G6wTxuc

     És, hogy szeretnél olyanokat látni, akik az életüket is adják Érte! Jézusért! Most kérlek, éppen keleten, Ázsiában vannak azok, akik azt teszik! De nem sokára itt is megláthatod! (Lehet, hogy nem tömegével, de azért lesznek jócskán!)
     írod:
     “Én ateista vagyok,rám csak a logika hat ,és a tények.”
     Viszont, ahogyan látom, ennek ellenére, még csak végig se gondoltad, amit mondtam! Pedig abban nem volt se Istenről, se Sátánról szó. Csupán tényeket közöltem! Amelyek valóságáról ateista statisztikákban, tanulmányokban, és egyebekben utánajárhatnál! Semmit nem írtam a Bibliából! Sőt, még “összeesküvés elméleteket ” se írtam!
     írod:
     “…,de azért kiváncsi vagyok hol vannak az igazi keresztények,akik bevállaják a jézusi önfeláldozást és meghalnak is érte.
     Ha ez a kritérium nem teljesitendő ,nincs értelme igazi keresztényekről beszélni. 🙂 ”
     Most pontosan nem értem, hogy mire gondolsz, mint “ha, nem teljesítendő kritérium”. Mit szeretnél most (!) tőlünk?! “Dőljünk a kardunkba Jézus felkiáltással”?! Vagy pontosan mire gondoltál?
     írod:
     “Ö,talákoztam már? igazi? kereszténnyel, aki nem birta elnézni a beleragadt hajszálat a kocsija fényezésében és emiatt ujra követelte a festését.Számomra a legkisebb dolgok árulják el,hogy ki az álkeresztény. 🙂 ”

     Akkor most szerinted vannak igazi keresztények is, vagy nincsenek?! Mert az “álkeresztényekben” mint látom hiszel.
     írod:-
     “Ida,az elöbbi hozzászólásodhoz csak annyit fűzők,hogy én nem híszek a globális konspirációkban ,a világ túl kaotikus ehez ,az ember pedig túl hülye ahoz ,hogy ezt uralni tudja,átlátni ,kibogozni .Nemhogy előre kitervelni és végrehajtani.Mese habbal.”

     Pontosan melyik részére gondolsz, mint “konspiráció”?! ( Esetleg, hogy a profitért megy a harc?! Vagy, hogy a világ anyagi javainak 90-95%-át a felső 10 000 birtokolja?! Vagy esetleg …?!) Mint mondtam, abban egy szó olyan nincs, amit nem találsz meg ateista helyeken! Statisztikákban, tanulmányokban, vagy máshol….! De természetesen mindig tömegével lesznek az olyan emberek, akik a “készételt” szeretik, és nem szeretnek maguknak “főzni”. A lényeg, hogy jól lakjanak, de nem érdekli őket, hogy mi van a “tányérjukon”! Nem kívánnak sokat gondolkodni, hogy valóban úgy vannak e a dolgok, ahogyan nekik azt előadják. És , habár hozzáférhető az információ, de azt is össze kellene gyűjteni…! Az pedig mindig jó, ha azt hiszik a népek, hogy mindenki túl hülye ahhoz, hogy kiterveljen, és végrehajtson ilyesmit. ( Ezért végre is tudták hajtani.)
     írod:
     “Ha pedig a Gonosz gonoszkodik a háttérben ugysem lehet tenni semmit ellene ,mert az alaverzumból származik és legyözhetetlen. 😀 ”

     Nem. Már Jézus Krisztus legyőzte. Csak éppen ezt a győzelem jelen korszakban, ami nagyon-nagyon a végén jár, csak azokra terjed ki, akik az övéi!

     Ha esetleg egyszer szükséged lenne rá, akkor tudd: Róm. 10,13 Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik. Ján. 3,16 Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mát. 11,28 Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.

    15. Ida,
     A kereszténység a legveszélyesebb kulturális forma a világra és más népekre nézve ,mivel úgy könyveli el,hogy egy felsöbbrendű lény álltal van teremtve,aki az egész Födl bolygot neki ajándékozta,hogy azt tegyen vele amit csak akar.Feláldozható sportpályának tekint a Földre és élőlényeire ,ahol csak a keresztény lélek megméretettése az egyedüli szempont,aki pedig nem keresztény az megtéritendő vagy feláldozható .Ez a kolossziális paranoid téveszme szűlte a felsöbbrendűségtudatot a korai keresztényeknél,akik képesek is meghalni az elvért -amely aztán evolválva létrehozta azt az elitet ,amelyik a világot uralja mindenkor -hol megtévesztésekkel,inváziókkal,gyarmatositásokkal és azt a nyugati keresztény kulturát ,amely sáska módjára tarolja a világot .
     A Magyar nép soha nem volt keresztény- ezt a vallást lenyelette velünk a Nyugat .mert nem birt másképp megtőrni! Rengeteg szabad népre rákényszeritették a keresztény kulturát, akik pedig nem hodoltak be anihilálták.
     A kereszténység a legaresszivabb vallás nagyon ígényesen erkölcsös mázba becsomagolva, a megtévesztés és a manipuláció ékköve.
     A legnagyobb pénzügyi csalások mind a kereszténység berkein belül történnek.
     A lenagyobb hadigépezetet a világon mind kereszténység pénzeli adójával,-a gonosz arab muszlim másvallású terrorista-ellen , senki nem emel hangot ellene.
     Atomfegyvert csak keresztények vetettek be más népek ellen.A bűnlajstrom nagyon nagyon hosszú.
     A nagy kérdés az,hogy használt e vagy ártott a kereszténység az emberi fajnak és a természetnek összeségben?!
     Természetesen ártott ,a nem keresztény világ nem aszerint itél ,hogy joska igaz keresztény e vagy sem,hanem a fenti lajstromot veszi szemügyre.
     Tehát abszolut nem lényeges szempont ,hogy valaki igaz vagy álkeresztény -nem eszerint itélkezik a világ a kereszténység felett.
     Mert nem csak kertsztények élnek a világon…

    16. Kedves SZTRUGACKIJ!

     Köszönöm a válaszodat! Remélhetőleg mindannyiunknak látható ebből az, hogy milyen gyorsan készül a “kínpad” a világban ( a vallásos, és az ateista is) , a keresztényeknek. És az is, hogy már “süketek a fülek”.
     Azért elmondom : a keresztény az, akiben a Krisztus Lelke lakozik , és aki maga is, a Krisztusban lakozik. És akit a Krisztus Lelke vezérel a cselekedeteiben, gondolataiban, szavaiban, …stb! Ez valós, személyes kapcsolat Vele! Akiben nincs a Krisztus Lelke, az nem az Övé! Még akkor se, ha “Jézus nevét” hangoztatva csinálja a dolgait. Más a kereszténység, ami a Krisztus nevében él, és más a keresztény vallás, ami Krisztus nevével él! És a Krisztus Nevében van a megváltás! ( Szóval, ahogyan írtam, …ha egyszer szükséged lesz rá, akkor emlékezz….!)
     Persze mi is tudjuk, hogy a világban össze van mosva a két dolog. ( A keresztény vallás ( amellyel kapcsolatosan, mint vagy 2-szer már említettem eddig, egyetértünk), és a kereszténység (amely az, amit leírtam. És ebben, csak az evangélium hirdetése történik, de nincs erőszak. Hiszen, Isten kizárólag csak az önkéntességet fogadja el!).
     Róm. 2,24 Mert az Istennek neve miattatok káromoltatik a pogányok között, a mint meg van írva.
     És mi tudjuk, hogy van Isten, és az embernek adta a földet, de nem azért, hogy pusztítsa, hanem, hogy gondozza azt. Azok, akik pusztítják, el is veszik jutalmukat: Jel. 11,18 És megharagudtak a pogányok, és eljött a te haragod, és a halottak ideje, hogy megítéltessenek, és jutalmat adj a te szolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek, és a kik a te nevedet félik, kicsinyeknek és nagyoknak; és elpusztítsd azokat, a kik a földet pusztítják.

     Persze teljesen érdekes, mert az a hozzászólásom éppen nem a kereszténységről szólt, de azt se “hallottad” meg.

    17. Kedves Ida,
     akkor megismétlem, a nyugati életmód a keresztény kulturából ered és ez a táptalaja a mai napig is.Az elvont fogalmak nem érdekelnek,hogy jézus miként manifesztálodik a külömböző keresztény vallásokban és szektákban, csak az ,hogy negativ és romlott dolgokat inditott be és tart életben a mai napig..
     A kommunizmusban valóban hosszú kigyók soroztak az élelemért,de legalább az emberek boldogok voltak ,mert hittek az egyenlőségben,az orvosi ellátás ingyenes volt- és senkinek sem hagyták leégni a házát ,ha nem volt biztositása a tűzoltoknál.Senkit nem raktak családostól az utcára ,sőt nagyon könnyen lehetett lakáshoz jutni ha megbizható munkás voltál.Mindez pedig az istentelen kommunizmusban .A nyugat csak azért duskált a javakban ,mert rengeteg gyarmatot hajtott az uralma alá a történelem során és annak kifosztásából fedezte fényűző életszinvonalát,aminek mostanra vége ,de azért állandóan probálkozik ,hogy a maradék erőforrást is megkaparintsa és felélje ,(Irán,Sziria,Ukrajna, a végső cél Oroszország)-nem számit ha ártatlan százezrek halnak meg ,csak legyen olcsó benya a 2 bites polgárok számára ,légkondi a lakásba,élelmiszerbőség és kéjturizmus a tropusi szigetekre Igy kőnnyű kereszténynek lenni. A gulágra azok kerültek ,akiknek nem tetszett a kommunista egyenlőség. 😀
     Ha olyan nagy igazságok és bölcsességek rejlenek a keresztény tanitásban és öntudatban ,hogyan torzulhatott ilyen alpári,alattomos és embertelen szintre???
     A tökéletes életelixirből hogyan válhatott tőmény ,fertöző,halálos méreg/ ,ha csak eredetileg nem erre volt kodolva ?
     Még a szikráját sem látni sehol a világon amiről beszélsz ,ahol megtalálni a jézusi igazság magvait ,azok még a kereszténységről sem hallottak,sem a Bibliáról.Ezek a természeti népek,akik a legkozelebb állnak az útthoz ,az igazsághoz és az élethez. 😀

    18. SZTRUGACKIJ, látom a tények nem nagyon zavarnak be az ideológiádba.
     A kommunizmus halálos áldozatainak száma meghaladja a két világháborúban meghaltakét.
     A boldogság pedig nem a körülményekben rejlik. A boldogság és a megélhetés helyett talán az igazságot kéne keresned és ezek megadatnak majd mellé.

     Említetted az autófényezést korábban, úgyhogy megpróbálom a saját nyelveden megközelíteni a kérdést. Szerinted mitől Porsche egy Posche? Attól, hogy valaki ráírja alkoholos filccel? Netán attól, hogy garázsban parkol?

    19. Kedves Sztrugackij:
     “A kommunizmusban valóban hosszú kigyók soroztak az élelemért,de legalább az emberek boldogok voltak ”
     Rettenetesen boldogok voltak. Főleg azok akiknek elvették a házukat,földjüket állataikat,megélhetőségüket,és gyerekeikkel együtt kidobták őket az utcára,csak azért mert nem akaródzott belépniük a pártba. A többieknek csak “lesöpörték” a padlásukat,ha nem tudták mert üres volt,akkor összeírták,hogy mit kell beszolgáltatniuk holnaputánra ha nem tudták teljesíteni,bevitték “kihallgatásra” onnan meg malenkij robotra,vagy jobbik esetben “csak”a rács mögé.A rengeteg agyonvert, kivégzett, elüldözöttet, eltüntet nem is említem,de minden bizonnyal ők is rendkívűl boldogok és elégedettek voltak…

    20. Kedves SZTRUGACKIJ!

     Akkor én is megismétlem! A keresztény az, akinek személyes kapcsolata van az Istenséggel! És Krisztusban( folyamatos kapcsolatban Vele, a Szent Lélek által, aki oktatja, vezeti, tanácsolja az Isten beszéde, a Biblia alapján!),és a krisztusi tanítások szerint él, újjászületett életben!

     írod:
     “Ha olyan nagy igazságok és bölcsességek rejlenek a keresztény tanitásban és öntudatban ,hogyan torzulhatott ilyen alpári,alattomos és embertelen szintre???
     A tökéletes életelixirből hogyan válhatott tőmény ,fertöző,halálos méreg/ ,ha csak eredetileg nem erre volt kodolva ?”

     Tudom, hogy nem érdekel, de azért elmondom újra! Hátha érthetőbb lesz!

     Ahogy írod, Te rendes, becsületes, megbízható, dolgos ember vagy! Mondjuk elismernek téged ezért, és népszerű vagy az egész országban! Viszont el kell menned külföldre hosszabb időre! De itthon se állhatnak az elintéznivalók, ezért van pár megbízható embered (akikben te megbízol), akiket megbízol az itteni dolgaid rendezésével, intézésével. Csinálják is. Egyszer csak, valakik, akik nem becsületes emberek, látják, hogy a te nevedben intéznek dolgokat valakik, és annak hallatára, “megnyílnak az ajtók”. Annak is neszét veszik, hogy nem vagy az országban! Ezért úgy gondolják, hogy akkor itt az idő, és terád hivatkozva, haszonhoz, és hatalomhoz juthatnak. És kezdik járni az országot, a környéket, az illetékes helyeket, és rád hivatkozva( hogy te bíztad meg őket azzal, hogy a nevedben járjanak el), sikkasztanak, gyilkolnak, lopnak, csalnak, hazudnak…,stb ! Az egyéb testi örömökhöz is a te neved használatával jutnak, és egyéb, fontos/pénzes hivatalt is betöltenek az alapján. Meglátják ezt többen is, és úgy gondolják, hogy ez nagyon jó ötlet, ők is ezt csinálják ! Olykor elkapnak a te embereid közül is néhányat, ha találkoznak velük, , és azokat megölik, börtönbe záratják, stb, azért, hogy véletlenül se derüljön ki, hogy ők nincsenek felhatalmazva arra, hogy a nevedben eljárjanak! (És ezt mindaddig csinálják, amíg vissza nem térsz.) De már nem sok idő múlva, téged utál, gyűlöl országszerte mindenki, hiszen mindig rád hivatkoztak ezek a gazemberek, bármit is tettek! Mert csak! a te neved volt az, ami kinyitotta előttük az ajtókat az embereknél, mert téged tiszteltek azok! De, mivel emezek visszaéltek a neveddel ( és az, a károsultakat nem érdekelte, hogy neked semmi közöd se volt a gazemberekhez), ezért felfegyverkeztek, és mennek hozzád, hogy agyonverjenek téged is, és azokat az embereidet is, akiket még te bíztál meg (és még életben vannak). Mert besokalltak, attól a sok visszaéléstől, nyomorúságtól, ami őket érte, a nevedre hivatkozva….! És köpködnek rád, és az embereidre, gúnyolnak, ütnek-vágnak, stb! …És te, és az embereid, hiába mondjátok, hogy nincs közötök hozzájuk! Nem érdekli őket, vért akarnak látni…! A te véredet, és a tieidét…!

     Kb, így néz ki a keresztény helyzet.

     A politikáról:
     Csak a magam nevében szólok, de én nem látom azt, hogy bármely társadalmi berendezkedés, ami emberi elképzelésen, és kivitelezésen , akaraton alapul, az az emberiség javát szolgálná. Eddig láttuk a királyságokat,és a “nemesi” kasztok uralmát, a kapitalizmust, és a “kommunizmust” is. Mindegyik diktatórikus, és jog, igazság , és emberség, egyben se volt! ( Volt/van ország, ahol kevésbé kegyetlen, és hazug. De egy olyan nincs itt a földön, ahol valódi szabadsága lett volna, vagy lenne az embereknek! (És bármilyen vallású országba mész, ugyanezt láthatod.)

    21. ” SZTRUGACKIJ ”

     Az ateista világ-képpel / indíttatással – Nem tévesztettél portált ?

    22. Nem,hiszen a kommunizmust nagyon komálom,itt éppen erről van szó,és minden kommunista ateista. 😀

    23. De gondolom, nem erre a részére gondoltál, kedves SZTRUGACKIJ!?

     https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gul%C3%A1g%20t%C3%B6rt%C3%A9netek

     És arra se, amikor az emberek egész nap álltak a sorban a közért előtt, mert azt hallották, hogy majd jön valami árú…! És, ha zúgolódtak, akkor máris ment a jelentés, jöttek a “legények”, és vitték az “őrültet”…! Vagy esetleg, ha a paraszt otthon művelte a kertjét…?!
     Vagy arra, amikor fejkvóta volt?! Amikor meg volt határozva, hogy mennyi “rendszerellenséget” kell havonta begyűjteni?! (Ha nem volt meg, akkor pótolták a “mulasztóval”?!) Amikor a szülők nem beszélhettek a gyerekeik előtt…!? Vagy egymás előtt se….!?
     Csak ez a fajta “kommunista” az ateista! Ahogyan Lenin mondta: ” …a cél érdekében , bármilyen eszközt be lehet, illetve KELL vetni….” ( Hoppá! Ez pont úgy hangzik, mint amit a “”keresztény”, muszlim, akármilyen” vallások hirdetnek….!)

    24. Nyugati kereszténység és annak pazarló életvitele? A kereszténységhez hozzátartozik az egyszerűség, majdhogy szegénység. A sokat emlegetett/ismert “hegyi beszéd” nyolc boldogsága között ez az egyik … Ezért, amiket írsz, feltételezéseken alapul, az összemosott fogalmaknak sokszor kevés köze van a valósághoz.
     Figyelemreméltó persze, az igazságosság igénye írásaidban. Az a baj, szomorúnak tartom, hogy ez egy “igazságtétellel” zárulna úgy tűnik, szíved szerint. Ez SOHA nem volt megvalósítható, MINDIG félrement!
     A mi kincseinket viszont nem veheti el senki … Javaslom, hasonlóak “begyűjtését” ha boldog akarsz lenni Te és gyermekeid!

   2. ” Ráadásul a kommunizmusban csak a két-nadrágosoktól veszik el, amijük van, az 1000 nadrágosoktól nem. ”

    Nem! Igazából a kapitalizmus az, ahol nem veszik el az 1000 nadrágosoktól amijük van, csak a 2 nadrágosokat fosztogatják. Leginkább amazok. ( A bárók, grófok, stb-k, gyárosokét is elvették a szoc-ban. Akik többnyire a népen való élősködésből éltek. Alanyi jogon. ( A paraszt felkelések se hiába voltak világszerte!) Ahogyan ezt most is láthatjuk. ( Persze, nekünk azt is észben kell tartanunk, hogy senki nem vehet magának semmit, se hatalmat, se gazdagságot, se semmit, ha felülről nem adatik neki….! Vannak ( sajnos) , akik itt veszik el , az élettől ( világtól) a javaikat ….!) )

    Azért visszatetsző ez a cikk, mert úgy néz ki, mintha a rablók, az ügyeskedők, kifosztók, és az elit rablott pénzét, gyárait, földjeit, hatalmát , stb féltené, és azok “szócsöve” lenne! Mintha olykor egyik oldalról “ébreszteni” akarna az oldal, a máskor pedig a “felébredteket” visszarugdosni a “helyükre”! Egyik oldalon bemutatja, hogy milyen emberellenes, és életellenes globális tervek, megoldások voltak/vannak/készülnek , utána pedig azt, hogy akik ennek ellene akarnak állani, azok mennyire felháborítóak, és “megtévesztettek”. ( Pedig ezek az emberek nem a “kommunizmusnak” az általunk, ismert formáját szeretnék ( Még akkor se, ha Marxra, ill másokra hivatkoznak…! És akkor éppen mi vagyunk azok, akik még nem is nagyon panaszkodhatnak, mert , a többi szoc országéhoz viszonyítottan(!) nálunk még viszonylag tűrhető volt a diktatúra alatti élet! A nagyobb részhez viszonyítva ….!) , hanem azt, ami majd az 1000 éves királyságot fogja jellemezni, ahol igazság, és jogosság fog kormányozni….! Az más kérdés, hogy ők nem tudják, hogy ez itt, addig nem valósul meg, és hogy az Antikrisztus fellépését “sürgetik” . De valójában a másik oldalon erre is játszanak….! Az embereket olyan helyzetbe hozni, hogy maguk követeljék, hogy “..legyen már végre itt rend, legyen igazság, …stb! Ahogyan tudjuk…! )
    Vagyis azt gondolom, hogy Josephnek, az idők előrehaladott állapotú jelei, és a hitetés megnövekedett volta miatt ( és mert ezek az üzenetek nem csak, a már keresztényeknek szólnak) , erősebben kellene a bibliai gondolatokat kihangsúlyozni a témákban.

    Bár, valóban ott áll egy bibliai igevers, amelyik jelzi, hogy az “idők jelei” -re akarja felhívni a figyelmet, de azután olyan a hangulata a cikknek, mintha “vad harcosa” lenne az eddig kialakult “rendnek”, hatalmi viszonyoknak, stb, és felháborodna azon, hogy a rabszolgák fellázadtak, fellázadnak.
    Persze az oldal jellegéből esetleg ki lehetne következtetni ( nem keresztény szemmel nézve), hogy miért íródott, de nem feltétlenül fogja azt minden olvasó elolvasni.
    Továbbá ezért is lenne jó, ha minden cikk végén megtalálható lenne legalább az, hogy : “… És mindenki, aki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik….!” ( Vagy legalább egy-egy, megváltásról szóló igevers, amelyik alkalomadtán, az olvasók eszébe jutnak. )

    1. 1. A megváltás üzenete eddig is majdnem minden cikkben benne volt link formájában, de több mint egy hete állandó elemként is ott van minden cikk alján.
     2. A cikkeket többen gyűjtjük. Ezt én osztottam meg, nem Joe.
     3. Az hogy neked hogyan jött le, hogy a cikk a rablókat védené vagy “vad harcos” lenne megfoghatatlan számomra.
     4. A kommunizmus se a múltban, se a jelenben nem népi kezdeményezésre terjedt el.

    2. Kedves Thea!

     Nem “támadás” volt a részemről, csak észrevétel, javaslat, arra nézve, hogy ez időtájt, már jobb lenne, erősebben bibliaibb megközelítésben elmagyarázni az “idők jeleit”, hogy mindenki előtt világos legyen a valódi mondanivaló, amire a cikk figyelmeztetni akar! ( De nem kívántam dönteni helyettetek ez ügyben. És azt is tudom, hogy az idő, és helyhiány miatt elég nehéz az.) Ahogyan látod, ha nem keresztény szemmel olvasod ( és nem tudod, hogy az oldal szerkesztői hogyan gondolkodnak ( ahogyan ezt is írtam, hogy nem mindenki olvassa el a “Rólunk”, és egyéb információkat, és esetleg nem is rendszeres olvasó) , és azt nem kalkulálod be magadban, akkor nem feltétlenül jön át a mondanivaló próféciai megközelítése. ( Ne felejtsd el, hogy emberek vagyunk, és nem mindannyiunknak jár “egy srófra” az agya. Ezért ( a nem mindig “erősen” megfogalmazott bibliai állásfoglalás miatt) írtam, hogy ha az ember nem tudná, hogy …, akkor esetleg azt is hihetné, hogy…! De, ha én azt hinném, akkor nyilván nem lennék itt…! És gondolom más se. )

     A kommunizmussal kapcsolatosan se értem a reakciódat. ( Elsődlegesen csak figyelmeztetni akartalak, hogy nem jól írtad. ( Továbbra is emberek vagyunk…!) Azontúl pedig annyit, hogy azok, akik azt szeretnének, nem azt gondolják alatta, amit a szoc országok lakói éltek át…! És azt is, hogy az itt , ebben a korszakban a földön nem megvalósítható. )
     És ugyan, a kommunizmus nem népi kezdeményezésre jött létre ( ahogyan szerintem a kapitalizmus se!) , de azért a szegény népnek olykor voltak olyan “próbálkozásai”, amikor le akarták a kizsákmányolóik igáját rázni magukról. Mert nem új keletű a kizsákmányolás,és az elnyomás, az az időszak se volt sose “fenékig tejfel”! Vagyis azt, hogy a világi embereknek is meg van a maguk próbálkozásai.

    3. A megváltás üzenetével kapcsolatosan pedig, én azt gondolom ( de csak vélemény, és kérlek úgy kezeld), hogy 1-1 igevers, amit “helyben” tud olvasni valaki, több lehet, mint az a link, amit esetlegesen nem nyit meg. Nem feltétlenül fog most azonnal megtérni bárki, de alkalomadtán, amikor nagy szüksége lesz rá, eszébe juthat.

    4. A megváltásról szóló üzenet most már nem link formájában, hanem legördülő ablakként “helyben” látható a cikkek alján: “A megoldás”
     Én úgy érzem, hogy akik keresnek, rá fognak kattintani. “A zörgetőnek megnyittatik”.
     Lehetséges, hogy a megjelenésen változtatok, hogy könnyebben észrevehető legyen…
     (A többit, amit írtál, értem és elfogadom.)

    5. Kedves Thea!

     Köszönöm! Remélem tisztázni tudtam, hogy nem kritizálás, vagy támadás volt a cél.
     Ami az evangélium üzenetét illeti, nekem továbbra is az tetszett jobban ( illetve azt sokkal jobbnak tartottam), amikor 1-1 igeverset végére “biggyesztettél” a cikkeknek ( És nem feltétlenül kellene mindig újat !) . Az lenne a jó, ha az is “találna”, aki nem keres. ( Mert az, aki keres, az “akárhol” is talál!) Soha nem tudhatjuk, hogy annak, aki éppen most olvassa azt, lesz-e még lehetősége rá, hogy újra hallja. ( Gondolok itt arra is pl, hogy halandók vagyunk testben!)
     De természetesen ebben is az Úrra hallgass, hallgassatok!

    6. Kedves Ida .

     Ez annyira tetszett / igaz, hogy kiemelten megismételném :
     “nem kell összekeverni a keresztényeket azokkal, akik csak
     Jézus nevével takaróznak! Mint írtam, emezek irtották a törté –
     nelem folyamán a valódi keresztényeket is”

   3. THEA
    Az igazság relatív ,mindenki abban látja ,amelyik a legközelebb áll az álomképéhez és vágyaihoz. .Nincs egy álltalános,egyetemes örök igazság mindenki számára ,ez környezet ,vallás , tradició és intelegencia függő.
    Nem csak jézus és a keresztény vallás szerint lehet erkölcsileg behatárolni a világot és értelmezni a boldogságot és az élet értelmét. A Föld nevű bolygó nemcsak a keresztényeké.Az ég nemcsak értük van.Sem a nővények és mindenféle csúszó mászó állatok.
    Nemcsak Jézus isten,hanem rengeteg más isten is van a világon.Mindenkinek a sajátja és mindenki azt híszi ,hogy az ővé az igazi.
    Ébredjetek fel végre és hagyjatok fel a nyugati életmoddal-ahogy az Amish -ok teszik -Na ök az igazi keresztények,mert önfeláldozoan lemondtak a nyugati kényelemről,azért ,hogy élhetöbbé tegyék a jövőt és ne kelljen emberek tucatjainak meghalni szerte a világon a fosszilis erőforrásokért folytatott háborukban.

    1. Sztrugackij, tudtad, hogy az ateizmus egyre ritkább hitforma? Soha nem volt a szívedben kétely, hogy esetleg tévedsz és mégis van egy szerető Isten, aki érted is meghalt, hogy ne csak ez a pár év/évtized adasson neked, hanem örök életed lehessen? A legtöbb ismert ateista igazából antiteista, akik hisznek Isten létezésében, csak éppen nem elítélik a tetteit.
     Szóval ez nem egy olyan kérdés, amiben tévedni szeretnél. Ha te is így gondolod, nagyon egyszerűen megbizonyosodhatsz arról, hogy mi élünk álomvilágban vagy te. Szólj, ha érdekel.

    2. Sokszor nem az minden aminek látszik .
     A sötétség sokszor fénynek álcázza magát .
     És még egy mondás más szemébe a ember
     a szálkát is meglátja sajátjába a gerendát se .
     E szempontjából nézd meg ezt a mesét hogy
     rejtőzik a gonosz .
     http://www.youtube.com/watch?v=O9ZEPEG6z_M
     Ég és a sötétség csatája a végéhez közeledik a
     jóslatok szerint . Ennek a életünkben is következményei
     vannak és lesznek .
     Nekem keresztény, ateista és minden más ideológia
     egyre megy . Azt nézem csak a szeretett kinek menyire
     van jelen életében . Mert ez a lényeg , hogy szertett által
     istennel mennyire van kapcsolatban és kész .
     Mindenki ki csapdába van , márpedig abban élünk belül
     dől el , hogy döntünk és hogy nem .

  2. Richard Wurmbrand könyve Karl Marxról, (1818 ? 1883), a német ?forradalmi szocialistáról? annak a tévhitnek a cáfolatával kezdődik, hogy Marx egy könyörületes látnok volt, aki őszintén szívén viselte a szegények sorsát. Valójában Marx and Engelsegyaránt jómódú családokban nőttek fel, távol a szegény élettől. Ketten együtt egy keresztényellenes utópiát szerveztek, amely a kezdetektől a politikai hatalomra koncentrált, nem a szegények megsegítésére. Akár a változás mai csábító víziója, az ő szocialista/kommunista átalakulásukhoz szükség volt egy ?válságra? és egy ?célra?, amely megragadja a közönség figyelmét és megteremti a keresett alkalmat.
   Thomas Sowell jól összefoglalta ezt 1993-as könyvében, a Szabadon választható-e a valóság-ban (Hoover Institution, 81. old.):

   “Nem sokkal e bizonyítvány kézhezvétele után valami rejtélyes történt Marx életében: mélységesen szenvedélyesen vallásellenes lett. Egy új Marx kezdett kialakulni. Ezt írja egy versében: ?Bosszút akarok állni Azon,aki a magasban uralkodik.?[7.old.]Tehát nem kételkedett benne, hogy van Valaki, aki a magasban uralkodik….
   Marx egy viszonylag jómódú család tagja volt. Nem éhezett gyermekkorában. Sokkal jobb körülményei voltak, mint sok diáktársának. Mi okozta ezt a borzasztó gyűlöletet Isten ellen? Semmilyen személyes indokról nem tudunk. Miért kellett ezeket a sorokat írnia A kétségbeesett invokációja c. versében? [9.old]
   Így egy isten elragadta tőlem mindenem
   Átokban és a küldetés kínpadján.
   Összes világai visszavonhatatlanul elmúltak!
   Csak a bosszú maradt nekem!
   A magasba, a fejek fölé építem trónomat,
   Jegesen rémisztő lesz a csúcsa.
   Korlátja babonás rettegés legyen.
   Udvarmestere a legsötétebb agónia. [8.old.]

   E szavak: ?A magasba, a fejek fölé építem trónomat? és a vallomás, hogy aki e trónon ül,

   csak rettegést és agóniát fog árasztani magából, emlékeztet minket Lucifer büszke dicsekvésére:

   ‘Én az égbe megyek fel, az Isten csillagai fölé állítom trónomat.? (Izajás 14:13)

   http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/09/marx-satanista-volt.html

   En magam hozzatennem, hogy Marx es Engels “otlete” volt, hogy a piaci alapkamatokat mindenhol kozponti jegybankoknak kellene meghataroznia.
   Ahol kozponti jegybak hatarozza meg az alapkamatot, es nem szabadpiaci modon maguk a piaci szereplok, ott mar nem beszelhetunk szabad kapitalizmusrol. Az bizony mar egy kozpontilag iranyitott tarsadalom. A tovabbiakban semmi koze a szabadsaghoz.

   1. “Hiszen tudjátok, hogyan kell minket követni. Nem éltünk tétlenül közöttetek,
    2Tessz 3.8
    senki kenyerét ingyen nem ettük, hanem keserves fáradsággal, éjjel-nappal megdolgoztunk érte, hogy senkinek ne legyünk terhére.
    2Tessz 3.9
    Nem mintha nem lett volna rá jogunk, hanem mert példát akartunk nektek adni, hogy kövessétek.
    2Tessz 3.10
    Már amikor nálatok voltunk, meghagytuk nektek, hogy aki nem akar dolgozni, ne is egyék.
    2Tessz 3.11
    Most mégis azt halljuk, hogy némelyek rendetlenül élnek, semmit sem dolgoznak, hanem haszontalanságra fecsérlik idejüket.
    2Tessz 3.12
    Az ilyeneknek megparancsoljuk, figyelmeztetjük őket Urunkban, Jézus Krisztusban, hogy békésen dolgozva a maguk kenyerét egyék.

    2Kor: 8:12
    Mert ha a készség megvan, a szerint kedves az, a mije kinek-kinek van, és nem a szerint, a mije nincs.

    8:13 Mert nem úgy, hogy másoknak könnyebbségük, néktek pedig nyomorúságtok legyen, hanem egyenlőség szerint; e mostani időben a ti bőségtek pótolja amazoknak fogyatkozását;

    8:14 Hogy amazoknak bősége is pótolhassa a ti fogyatkozástokat, hogy így egyenlőség legyen;

    8:15 A mint megvan írva: aki sokat szedett, [2 Móz.16:18.] nem volt többje; és aki keveset, nem
    volt kevesebbje.”

    A Biblia itt eloszor is arról beszél, hogy akinek mar eleve kevés van és ezért nincs mibol adjon, az ne adja oda a masiknak, hogy azutan o valjon nincstelenné, masodszor: akinek van, az önszantaból adjon annak, akinek nincs, nem pedig kormányrendeletre…. ne valamiféle törvény szabja azt meg. “…mert a jókedvű adakozót szereti az Isten” (2Kor 9:7).

    1. A adakozás szeretetben is érthető .
     Persze pénzben is lehet , de az más hatalom pénze .
     És sokak a körforgásából kizárattak már .
     De úgy is , szeretetben lesz elszámolva az is , a mennyben .

    2. Kezdheted is T33… elsoként azzal, hogy Istent nagy kezdobetuvel irod.

   2. Félelmetes amit írsz Marxról – itt volt egy lyuk a műveltségemen, befoltoztad 🙂 köszönöm/köszönjük – anno valaki azt mondta róla (akitől sokat tanultam kiskoromban) hogy “romantikus volt” hiszen “az a társadalom, amiről álmodott, megvalósíthatatlan” …
    Döbbenetes, tényleg paralel, szinte egyeznek a szövegek … és ami rosszabb – nézetem szerint nem is titokzatos – hogy akár egyetlen esemény elég ahhoz az életben, hogy az ember az ördögnél kössön ki 🙁

   3. Kedves Sharky és Andre!
    Amíg olvastam éppen ezeken gondolkodtam, hogyan írhatnám le a Marx és a többi sok ateista nagynevű, de ártalmas emberek halál előtti tusáját, amikor ráébredtek, hogy van Isten /kár. h. nem gyűjtöttem össze/ Megőrűltek sokan. Marx, Voltaire, Darwin ….stb., visszavonta elméletét, de még mai napig is tanítják, mert ez jó az emberiség elpusztítására. Lélekgyilkolásra, amit ak. kívánt tőlük megtették.
    Andre és Thea is mondta,/kommunizálni fognak/ hogy újra elvesznek mindenünket, dolgozhat aki akar a földjén, de, ha egy szót mond a rendszer ellen mehet éhezni, sehol nem talál munkát. A házakat államosítani fogják hiába építtette az illető, lakhat benne…míg…hallgat. Sehová nem menekűlhetünk. Ha nem lesz az ellenségünk bélyege rajtunk nem vehetünk semmit. Ez a fórum azért van, hogy felkészítsen a következendőkre…lelkileg. Írtani fognak minket, de a hitetleneket sem kíméli meg a járvány a háború, az árvíz, az éhség a megfertőzött vízek. Ki gondolta tavaly, hogy Ukrajnában élő emberekből veszik ki a szerveket, a kommunista oligarcha timosenkóval az élen, Ny-i megrendelésre/ Minden, amire Jézus figyelmeztetett ma történik a szemünk előtt, rendszertől és ideológiáktól függetlenűl. Az emberiség önmagától csak ezt tudta tenni?!
    Nagyon hálás vagyok, hogy nagy családom van a hitben járók között, Ti is. Felettébb jó lesz találkozni odafennt, ahol nem lesz sírás és fájdalom, hanem örök öröm azoknak, akik Benne bíznak. “Mert azért jött az Embernek Fia, hogy megkeresse, ami elveszett /ami, Aki/. Tisztán látunk majd és nem leszünk több véleményen, hanem egy akaraton is.
    Sok szeretettel. S

    1. A “kommunizálni fognak” és az újra elveszik mindenünket … meg a többi, amit írsz, kedves Soraya… Ez egyáltalán nem hasonlít az itt megnevezett őskeresztény közös “modellhez” amit vágynék megélni a “nem akadt közöttük szűkölködő … ” stb-re. Sőt!
     No.1. Nem volt kötelező mindent odaadni.
     ApCsel 5:1-11
     ?Egy ember azonban, név szerint Anániás, Szafirával, az ő feleségével, eladta birtokát. És félretett az árából,
     feleségének is tudtával, és egy részét elvitte az apostolokhoz és letette a lábaik elé. Monda pedig Péter:
     Anániás, miért foglalta el a Sátán a te szívedet, hogy megcsald a Szentlelket, és a mezőnek árából félre
     tegyél? Nemde megmaradva néked maradt volna meg, és eladva a te hatalmadban volt? Miért cselekedted ezt
     a dolgot szívedben? Nem embereknek hazudtál, hanem Istennek?. Hallván pedig Anániás e szavakat,
     lerogyott és meghalt; és mindenkiben nagy félelem támadt, aki ezeket hallotta. Az ifjak pedig felkelvén,
     begöngyölték őt, és kivitték és eltemették. Történt aztán mintegy háromórai szünet múlva, hogy az ő felesége,
     nem tudva, mi történt, bement. Péter pedig ezt monda néki: ?Mondd meg nekem, vajon ennyiért adtátok-e el a
     földet?? Ő pedig monda: ?Igen, ennyiért?. Péter pedig monda néki: ?Miért hogy egyeztetek meg, hogy az
     Úrnak lelkét megkísértsétek? Íme, a küszöbön vannak azoknak lábaik, akik eltemették férjedet, és kivisznek
     téged?. És azonnal összerogyott lábainál, és meghalt. Bemenvén pedig az ifjak, halva találták őt, és kivivén
     eltemették férje mellé. És nagy félelem támadt az egész gyülekezetben és mindazokban, akik ezeket hallották.
     No. 2. Ha mindenkinek egyformán “osztanak” épp csak szükséglet szerint, gondolván, hogy kevés van, holott bőség (lásd No.3-at) akkor LEHETETLEN lesz adni, és ez által boldognak lenni! Ide Lukács 14.12-14-et írom:
     Ekkor a házigazdához fordult (Jézus): “Amikor ebédet vagy vacsorát adsz, ne hívd meg barátaidat, sem testvéreidet, sem rokonaidat, sem jómódú szomszédaidat NEHOGY VISSZAHÍVJANAK ÉS VISZONOZZÁK neked (kiemelés tőlem). Ha vendégséget rendezel, hívd meg a szegényeket, bénákat, sántákat, vakokat. S BOLDOG LESZEL (kiemelés tőlem) MERT nem tudják neked viszonozni.”
     Karácsony körül szinte közhely, ahogyan ismétlik: “jobb adni mint kapni” … és ezt ki tudja megcáfolni? Ez a rend, mely az Égből jött 🙂
     No. 3. Mindenből bőven van. Nem kell(ene) szűkölködnie senkinek. Az Írásban: “Ne aggódjatok éltetekről, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem a testetekről hogy mibe öltöztök. Az élet nem több-e a tápláléknál, és a test a ruhánál? Nézzétek az ég madarait. Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek és mennyeii Atyátok táplálja őket: nem értek-e többet náluk? Ugyan ki adhat közületek életéhez aggódásával egy könyöknyit is? És a ruha miatt miért aggódtok? Figyeljétek meg a mezők liliomat, hogyan nőnek. Nem fáradoznak, nem fonnak. Mondom nektek, hogy Salamon dicsősége teljében nem volt úgy felöltözve, mint egy ezek közül. Ha tehát a mező füvét, mely ma van és holnap tűzre dobják, az Isten így ruházza, nem sokkal inkább titeket, kishitűek? … Keressétek először az Isten országát és igazságát s a többit RÁADÁSUL (kiemelés tőlem) megkapjátok”.
     Ezek alapján, amiket írsz kedves Soraya “a sötét jövőről” …ellentétes az Igével. Nem szolgálná az emberek örömét. Ez Antikrisztusi “rend” lesz 🙁 – nem sokáig ! Az emberek azért élnek, hogy boldogok legyenek, és Jézus ezt hozza ! Alleluja !

    2. “Ez Antikrisztusi ?rend? lesz …”
     Igen, és Soraya is arról az időről írt…! “Addig pedig: Boldogok a ….!

  3. Ezt ki lehet fejteni bővebben/pontosabban is “a világ első hitelesen dokumentált kommunista aktivistája” (híve, talán fölösleges) de jól fogalmazol 😀 ! “A sok hívő mind egy szív, egy lélek volt. Egyikük sem mondta vagyonát sajátjának, mindenük közös volt.” ApCsel 5.32. ITT van hitelesen dokumentálva! Ezért tartom magam “akár” kommunistának, HA ez a szó nem lett volna “ellopva” és ki jön közületek ilyen módon élni jut eszembe … HOL tudunk valós keresztény közösséget megélni?! mindigis ezt szerettem volna …

   Hol van már ide Marx ? Ha távolságot akarnánk definiálni – szellemi értelemben – akkor javaslom: “mint ide Marx”. Ő és a követői ELVBEN igazságosságért írtak-beszéltek-harcoltak ám a többséget az irigység hajtotta, mára nyilvánvaló mert végül mégsem lett közös csak a nyomor. Egyeseknek persze, nem, közben gyilkolták egymást, mint az összes “nemes eszméért” 🙁 odafenn, a vezetők. “Gyümölcseikről ismeritek meg őket”! Az ateizmus mindezzel karöltve már csak következmény 🙁 vitte a hátán, mint púpját a teve.

   A hazugság az oka annak, hogy a klímaügytől a földek pusztulásáig, és a vizek szennyeződéséig, hatalmas a baj a bolygón. Ám azt inkább a HAZUGSÁG gyártja – a hamis és gyilkos “tudomány” – mert megvannak a megoldások amelyek nincsenek nyilvánosságra hozva, vagy/és a kormányok által támogatva.

   1. “Ám azt inkább a HAZUGSÁG gyártja ? a hamis és gyilkos ?tudomány? ? mert megvannak a megoldások amelyek nincsenek nyilvánosságra hozva, vagy/és a kormányok által támogatva.”

    Mert a tudomány, az Akadémiák vezetésével a pénzhatalmi elit zsebében van ugyanúgy, ahogy a politikusok. Viszont az emberek nem hagyják magukat, megpróbálnak a tudomány hazugságai ellenére is kitörni az elnyomásból…

    https://www.youtube.com/watch?v=U64DLuFfRm4
    https://www.youtube.com/watch?v=SNNJOA0BPdI
    https://www.youtube.com/watch?v=FL55TjK_VYY

  1. Te csak fellapozod lazán, és közlöd dátum szerint 🙂 így könnyű 🙂 Az Úr Istennek mindig ez volt a módszere!: “előre megmondtam, hogy higgyetek” mondta Jézus.
   Kedves Andre ekkor, ha látod, hogy “már történik is ami meg lett jövendölve” nemcsak ide kellene írni, a témához, hanem a nagyfigyelmeztetes.hu- hoz a klubban de már más néven fut a neten: masodikeljovetel.hu névre hallgat. Mert ugye onnan valók ezek a szövegek, amire utaltál.
   Nemcsak jó lenne oda is beírni mindezt hanem változtatni, kedves Thea a címen (a klubban)! Előre köszönjük!

 9. Na! Csak nem eljátszák a saját hazájukban is azt, amit az ukránoknál és már számtalan helyen a világban? Egymásnak ugrasztják a polgárokat, majd rájuk küldik a “rendfenntartókat” , őrült lövöldözés mindenhol…. FEMA táborok, koporsók már készen állnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend