Járványok

Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

15905454Időkjelei: Mára a legtöbb hírportál beszámolt arról, hogy megjelent az első ebolás beteg az Egyesült Államokban. Azóta az is kiderült, hogy a Libériából az USA-ba látogató férfi legalább egy tucat emberrel találkozott, akik közül egynél fennáll a gyanú, hogy szintén megkapta a betegséget. (Lásd még: itt)

Az eddig kizárólag Nyugat-Afrikát érintő járvány körüli furcsaságokról több posztban is írtunk, ami most egy újabb hírrel egészül ki.

A shtfplan.com a következőket írja:

Az állami készenléti intézmények (tűzoltóság, mentőszolgálat) egyik nagy, ?magas kockázati eseményekre specializálódott? beszállítója egy Twitter bejegyzésben közölte, hogy a különböző katasztrófavédelmi hatóságoknak már hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy készüljenek, mert októberben készültségbe helyezik őket. A Goldenstate Fire/EMS Twitter oldalán megjelent hír arra enged következtetni, hogy valaki nemcsak az Ebola majdani felbukkanásáról tudhatott az Egyesült Államokban, hanem arról is, hogy ez mikor következhet be.

?Amit most, október elején hallunk az csupán a jéghegy csúcsa,? nyilatkozta a cég Twitter szóvivője. ?Az Ebola vírus megbénítja majd a mentőszolgálatokat és a kórházakat.?

Amikor a Future Money Trends, az oldal egyik követője rákérdezett, hogy mit értettek a megjegyzés alatt, a Goldenstate a következőket válaszolta:

?A DART (katasztrófavédelmi) csapatokat hónapokkal ezelőtt értesítették, hogy októberben készültségbe helyezik őket. Az időzítés furcsának tűnik. Forrás: DART tag.?


Amióta megerősítették az Ebola felbukkanását az Egyesült Államok határain belül, egyre gyűlnek az elméletek arról, hogy ez miként történt. A hagyományos forgatókönyv mellett, miszerint a vírus egyik fertőzöttről a másikra átterjedve jutott el az Egyesült Államokba, egyre többen vannak azok, akik szándékosságot látnak az eset mögött.

Bár Dr. Joe Alton szerint az Ebola nem túl valószínű jelölt a biológiai fegyverek listáján, a lehetőség azért fennáll.

Dave Hodges pedig rámutatott, hogy az amerikai hadsereg aktívan részt vesz az Ebola kutatásokban, ami tovább erősítette a vírus biológiai fegyverként történő felhasználásának gyanúját.

Kurt Nimmo, az Infowars.com oldalán pedig megjegyzi, hogy Chuck Hagel, amerikai védelmi miniszter a múlt héten beszélt a kormány kutatóprogramjairól, köztük az Ebola vírussal kapcsolatos kutatásokról, a Pentagonban tartott Globális Egészségügyi Biztonsági csúcstalálkozón.

?Szerdán megkaptuk az engedélyt egy lehetséges [Ebola] oltóanyag biztonsági kísérleteinek megkezdésére, amelyeket itt, a Walter Reed Army Institute of Research intézményben fogunk lefolytatni.?

A Pentagon egy 140 millió dolláros projekt keretein belül biztosít finanszírozást a Tekmira gyógyszeripari cégnek az Ebola vakcina kifejlesztésére.

Augusztusban egy Libériában megbetegedett keresztény segélymunkás kapott a Mapp Biopharmaceutical Inc. által gyártott kísérleti gyógyszerből. A cég antitest kutatásait szintén az amerikai hadsereg finanszírozza.

?A mostani Ebola oltóanyag kifejlesztési folyamatának legérdekesebb eleme, hogy milyen gyorsan jutottak el a klinikai tesztek fázisához,? írja Dave Mihalovic a Prevent Desease oldalán.

?Egy ilyen vakcina kifejlesztése szinte lehetetlen a gyártók által javasolt ütemezés szerint. Általában több év szükséges ahhoz, hogy a folyamat eljusson a klinikai tesztekig, ám jelen esetben a gyártók hetekről, de nem több mint néhány hónapról beszélnek. Ez csak úgy lehetséges, ha már évek óta készültek erre.?

Időkjelei: A híreket olvasva, egyelőre úgy tűnik, hogy az események mögötti legvalószínűbb szándék a félelemkeltés, hogy az emberek minél hajlandóbbakká váljanak különböző szigorítások és rendőrállami intézkedések bevezetésére, így megint csak fontos kihangsúlyozni, hogy a cél a tájékozottság, nem pedig a pánikkeltés. Tudjuk, hogy nehéz idők várnak a világra, de azt is tudjuk, hogy nem egyedül nézünk szembe velük.

?Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.? János 16:33

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

  1. Konkrét információt kaphattok a “Biblia kódja” c. kötetből – asszem a másodikból – hogy milyen “kódból olvasott” (tényleg) majd küldött jelzést a szerző, tovább: ELŐREJELZÉS volt, aminek alapján szóltak “egymásnak’ gondolom, akik szólni “tudtak” 😛 egymásnak. V.ö. a következőkkel:
   Ter 12,3: ?Megáldom azokat, akik áldanak téged, s megátkozom azokat, akik átkoznak téged. Benned nyer áldást a föld minden nemzetsége.? Ez az ábrahámi szövetség, amit Isten Ábrahámmal azzal a zsidó férfival kötött, akit barátjának tartott, és akitől Izrael származik. Isten amit ígért, soha nem vonja vissza.

   És miért Ábrahámmal? Engedelmessége miatt! Hasonló jókat kívánok 🙂

 1. Inkább ilyesmikre kéne figyelni: http://beforeitsnews.com/celebrities/2014/10/vatican-mafia-elite-businessmen-cult-suspect-in-canadian-sergeants-death-2470808.html

  Már 31 országban közel ötszáz seriff, akik együttműködnek az ITCCS-sel. Készül valami fiúk, lányok. Csak mivel el vagytok tévedve, így nem veszitek észre, hogy az óra már jóval előrébb jár, mint ahogy a tiétek az időt mutatja.
  Persze az ebola, meg a mögötte lévő nemtudjukmik is érdekes, de ezt Jézus megmondta: “járványok egyik hely után a másikon”.

  1. Jó, ezek a hírek olyan forrók, borogatjuk magunkat 🙁 nem sokáig, helyes a figyelmeztetés, igen.

 2. Az ebola csak az egyik tű, bár kasza lesz (úgy is nemsokára mossák az agyakba, hogy mutálódik, itt-ott már említették is… s miután mindenki jó diák volt és hála a médiának mindenki bankár, virológus, toxikológus és ezermester, stb. -már már polihisztor-, így tudja mit jelent ez a dolog, hisz senki nem akar becsapni senkit sem, mi meg ne hagyjuk magunkat és tanítanak nekünk mindent…) . A harcok (háborúk világszerte, tüntetések szintén, stb.) egy-egy másik tű. Az élelem, a gyógyszerek, az oltások, a stressz okozás mindenhol és a stb., a többi tű. S egyrészt észrevétlenül csökken a várható élettartam mindenhol, másrészt ezrével halnak meg idő előtt fiatal emberek. Sok tű pedig sokra megy! Ez a valóság szerintem. Zseniálisan kitalált, felépített rendszer! Szerintem ember nem is képes ezt kitalálni!

  1. Pontosan, én is ezt látom, UHU.
   Maradva szigorúan csak az ebola-esetnél, (hogy érezhető legyen, ez egy hajszálvékony szelete az egésznek) érdemes pl. az indexen rákeresni amerika és ebola kulcsszavakra. Drámai, ami már csak a cikkek címeiből kirajzolódik.
   Először a járványt is tagadták, majd arról beszéltek, egy esetleges járvány esetén milyen baj lenne, mígnem kilyukadtak oda, hogy már nem tudják megfékezni, számtalan kifogást felsorolva.
   Most épp az államokban játsszák el a forgatókönyvet. Először váltig állították, hogy oda nem jut el a járvány, vagy ha el is jut, nem tud elterjedni. Erre ma már ott tartunk (hehhe, szóval a médiahírek tartanak ott), hogy legalább 100 emberrel érintkezett, és lehetnek további fertőzöttek.

   Namost ezt a tendenciát húzzuk akkor rá bármelyik eseményre a világban. Mintha egy sablonból dolgoznának. Minden szál ugyanúgy halad, és egy pontba mutat. Az idő akkor lesz a legközelebb, amikor a legkülönbözőbb események már majdnem egymásba érnek – mintha csak egy sokkarú csillagot rajzolnánk: a középpontban minden összeér.

   1. …s úgy “varázsolnak”, hogy mindent megmutatnak, mindent a tudtunkra adnak, sőt még választhatunk is. Olyan tökéletes érvrendszer mellett, hogy nincs ellenérv, amit szembe lehetne állítani vele! Itt van pl. az ebola (minden úgy, ahogy leírtad): megtehették volna, hogy ampullában elterjesztik. De nem! Haza visznek egy áldozatot (s ki ne szeretné szerettét közelben látni, esetleg eltemetni). Tehát egy teljesen emberi érvrendszer mellett az ember torkában marad a szó, mert hát mit mondhatna erre az ember… Ám így már, miután mindenki tudja, hogy ez megtörtént, nyugodtan mehet az ampulla is akár, a médiába meg a hír: mutálódik, ennyi meg annyi emberrel érintkezett… s mindenki békében tudomásul veszi a sorsát. S ez az emberségbe burkolódzott aljas gonoszság virágzik mindenhol, mindeközben mindenkit csak kínoznak vele, de nem lehet ellenérvet sorakoztatni, mert az tűnne embertelennek!
    Jön az óra állítás (ez is egy tű! mert a biológia az biológia, s a fejekben nem állítódik az óra, így életnek javát nem szolgálja, ebben mindenki biztos lehet!!!), elmondják, hogy nem jó, s évente x számú ember azért hal meg, meg az óraállítás miatt munkába menet a szemébe süt a nap, s ez azért van, mert így jön ki az eltolás és nap pályája október hónapban (mai tudományos hír amúgy), aztán egyik állításkor azt mondják, hogy sok energiát spórolunk (szerintem nem igaz, mert a legtöbb lakásban napsütéskor is kell mesterséges fény pl.), a másiknál meg hogy nem is biztos. De azért állítjuk! Komolyan mondom, mint a bolondok. Már bocsánat a nyers kifejezésért! Kíváncsi vagyok, hogy odaát elhiszik-e majd a nagy emberségüket! Abban mindenki biztos lehet, hogy időben ott sokkal többet fogunk eltölteni, mint itt. (Jelenleg legalábbis így gondolom…)

 3. Ha előre szóltak, akkor csak gyakorlat lesz az….! Vagy lesz, ami lesz….?! Vagy mégsem csak….?

 4. A közlekedési és egyéb balesetekben /in USA/ ca. 500.000-en halnak meg!!! …és még nem beszéltünk a betegségek, mühibák, bünözés stb. áldozatairól!
  Szóval, … eb-bolha egy kreált fél-elem generátor! 🙁

  1. Kedves Gábor!
   Nagyon jó lenne, ha pár mondattal leírnád, bár azt látom gyorsúl a tempó, de a szövegből semmit nem értek.
   Köszönöm: S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend