Világkormány

A Világbank volt munkatársa az elit világuralmi terveiről

Forrás: The Economic Collapse

Karen Hudes a Yale Egyetem jogi karán végzett és több mint 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. Amikor a bankon belüli korrupció leleplezése miatt elbocsátották, már a szervezet vezető jogtanácsosa volt. Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett és ezt az információt most nyilvánosságra hozta.

Karen Hudes szerint azt elit legfőképpen egy maroknyi, szorosan ellenőrzött pénzintézet és mega-vállalat segítségével uralja bolygónkat. A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon. A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz. Mivel a nagy médiabirodalmak is az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.

Ezúttal senki sem mondhatja, hogy egy összeesküvés-elméleteket gyártó őrültről van szó. Karen Hudes először az amerikai Export Import Bank, majd 1986-tól 2007-ig a Világbank munkatársa volt és több jogi szervezetet alapított. Ma leginkább az elit által a világ vagyonának megszerzéséhez használt korrupt pénzügyi rendszer leleplezésére koncentrál.

A New American-nek adott interjúban kifejtette, hogy az emberek szinte ellenállás nélkül hagyják, hogy az elit egyeduralmat szerezzen a föld forrásai felett:

A Világbank volt vezető jogtanácsosa, Karen Hudes szerint a globális pénzrendszert korrupt, hataloméhes egyének kis csoportja uralja, akiknek érdekei a magánkézben lévő amerikai Federal Reserve Bank körül forognak. Ez a hálózat a médiát is uralja, így bűntetteiket könnyűszerrel elfedezhetik, magyarázza. Az interjú során elmondta, hogy amikor megpróbálta leleplezni a Világbank körüli problémákat, elbocsátották. Jelenleg, más leleplező informátorokkal közösen eltökélt szándéka, hogy feltárja és felszámolja ezt a korrupciót. Karen biztos a sikerben.

A svájci PLoS ONE csoport által az üzletvilág feletti hatalom központosításáról készült tanulmányt idézve rámutatott, hogy a főleg pénzintézetekből és központi bankokból álló szervezetek kis csoportja hihetetlen hatalommal bír az egész világ felett. ?A világ erőforrásait ez a kis csoport birtokolja,? mondja, hozzátéve, hogy ?a korrupt hatalomszerzők? a médiát is a markukban tartják. ?És hagyják nekik, hogy mindezt megtegyék.?

A Karen által idézett svájci tanulmányról már korábban is szó volt:

A tanulmány a világ 43 060 transznacionális vállalatát és az azok közötti tulajdonosi hálózatot vizsgálta. Ennek alapján felállították a globális gazdaság magját alkotó 1318 vállalatot feltüntető ?térképet?.

A kutatás megállapította, hogy a csoporton belül 147 vállalat egy szuper-egységet alkot, ami a csoport vagyonának 40%-a felett rendelkezik. Valamennyien tulajdonosai egymás cégei egy részének vagy teljes egészének. Ezek közül a legtöbb bank, a legnagyobb 20 között a Barclays és a Goldman Sachs is szerepel.

?Tulajdonképpen a cégek kevesebb, mint 1%-a irányítja az egész hálózat 40%-át,? mondja James Glattfelder, a zürichi Svájci Állami Intézet komplex rendszerelméleti kutatója, a PLoS One folyóiratban hamarosan megjelenő tanulmány társszerzője.

A globális elit persze nem csupán ezeket a mega-vállalatokat irányítja. Hudes szerint a föld szinte valamennyi országának pénzügyeit irányító, nem a nép által választott, felelősségre soha nem vonható szervezeteket is ők uralják. A Világbank, az IMF és a Federal Reserve-höz hasonló központi bankok irányítják a világ pénzforgását és kényük kedve szerint állítják elő valutáikat.

Ezeknek az intézményeknek a csúcsán pedig a Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS található, ami nem egyéb, mint a központi bankok központi bankja. Sokan még a létezéséről sem tudnak, pedig igen fontos szervezetről van szó. Egy korábbi (az idők jelei oldalon is megjelent) cikkben részletesen foglalkoztunk az intézmény történetével:

A világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll. Még a Wikipedia is elismeri, hogy ?egyetlen nemzeti kormány felé sem tartozik felelősséggel?.

A II. Világháború alatt még a nácik pénzét mosta tisztára, ma azonban legfőbb feladata a központilag megtervezett globális pénzrendszer irányítása. 58 központi bank tartozik hatáskörébe a világon és sokkal nagyobb beleszólása van egyes országok, például az Egyesült Államok irányításába, mint bármelyik politikusnak a világon.

A központi bankok vezetői kéthavonta összegyűlnek a svájci Bázelben, ahol mindannyiunkat érintő kérdésekről döntenek úgy, hogy az elhangzottakról rajtuk kívül nem igen tud senki. A szervezetet a globális elit alapította, a globális elit javára és a fokozatosan kialakuló globális gazdasági rendszer egyik legfontosabb szereplőjének szánják.

Ez a rendszer nem a véletlen műve és nem is a közelmúltban kezdték kiépítését. Egy korábbi cikkben többek között Carroll Quigley történelemprofesszor 1966-ban kiadott könyvéből is olvashattunk egy részletet, amiben a szerző az elit által a Nemzetközi Fizetések Bankjának szánt szerepről is ír:

A pénzügyi kapitalizmus erőinek egy másik messze nyúló célja is volt, ami nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi hatalom magánkézben lévő globális rendszerét, ami minden ország politikai rendszere és a teljes világgazdaság felett is hatalmat gyakorolhat. A tervek szerint ezt a rendszert, feudalista módon, a világ központi bankjai közös erővel irányítják majd, magán összejövetelek során hozott titkos megállapodásokon keresztül. Ennek a rendszernek a gerincét a svájci bázeli központú Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) alkotja, ami a világ központi (szintén magánkézen lévő) bankjai tulajdonában lévő magánbank.

Ma pontosan ez a helyzet.

Egy neo-feudalista rendszerben élünk, ahol az állampolgárok és kormányaik az adósság rabszolgái. A rendszert a központi bankok és a Nemzetközi Fizetések Bankja felügyelik. Irányításuk alatt a világ vagyona szép fokozatosan a globális elit markába vándorol.

Ami a legszomorúbb a helyzetben, hogy mivel az elit irányítja, hogy mit lát, hall és gondol a többség, csak kevesen látják, hogy mi történik valójában. Az Egyesült Államok csatornáin látható hírek és szórakoztató műsorok 90 százalékát hat óriási társaság felügyeli.

Ez az a rendszer, amit sok korábbi próbálkozáshoz hasonlóan, most Karen Hudes is megpróbál leleplezni.

Interjúk (angol nyelven):

RT.com

Power Hour

Greg Hunter

Előző posztKövetkező poszt

28 hozzászólás

 1. http://hu.scribd.com/doc/32969723/Andreas-Helwig-A-romai-antikrisztusrol
  Ezt ma találtam .

  A helyzet az , hogy nem találsz olyan személyt aki biztosan tudható hol áll .
  A hazugság mestereit , pedig messze jó elkerülni . Sokan erre a szakmára
  vannak kiképezve .
  Ja és nézz fel a égre és figyeld a jeleket . Ezek szaporodnak .
  Elég ha a ison nevére utalok . Olvasd úgy le is van irva és nem is és talán meglátod .
  De ez is csak egy jel .
  Jn 13 – 35Arról tudják majd meg rólatok, hogy a tanítványaim vagytok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt.?
  9 Mt 24 – 12A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet,
  9 Jn 17 – 26Megismertettem velük nevedet, és ezután is megismertetem, hogy a szeretet, amellyel szeretsz, bennük legyen, s én is bennük legyek.?
  9 Lk 11 – 42De jaj nektek, farizeusok, mert tizedet adtok a mentából, rutából és az összes kerti veteményből, de semmibe veszitek az igazságot és az Isten szeretetét. Ezt meg kell tenni, azt nem szabad elhagyni. .

 2. Keresztények kérlek, vizsgáljátok meg, h valoban az ige és azon belül a próféciák megismerését szolgáljátok-e azzal, ha mindenféle neten terjedő dolognak felültök… duppla csekkolást kéne végrehajtani a cikkeke terjesztése előtt, az adott szakmai hozzáértők ellenvéleményének nyilvánosságra tárásával egyaránt. Tudom ezáltal kevésbé lenne szenzációhajhász egy “leleplezésnek tűnő esemény” de objektívabb képet lehetne kapni legalább róla.

  http://index.hu/tudomany/2013/11/21/ezert_van_szuksegunk_zsido_gyikemberekre/

  1. Hát igen, az indexnél úgy látszik még mindig van lejjebb. Üzenetük: Aki nem a hatalom által nyomott propagandában hisz, az bolond. Én akkor érezném azt, hogy rossz felé tartunk, ha az index egyetértene…

   “Jaj, amikor jót mond rólatok minden ember, mert ugyanezt tették atyáik a hamis prófétákkal!” Lk. 6:26

   1. Ilyen ellenmondásos egy írást már rég nem olvastam….mondanám elsőre, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. A szóban forgó cikket háromféle képen is lehet értelmezni. Nagyszerűnek, mint ahogy Dávid tette 🙁 , egy rossz viccnek, meg egy igen ravasz írásnak is.
    Idézetek következnek a cikkből aztán elmagyarázom, hogy mire gondolok. A Dávid féle értelmezésről csak még röviden annyit hadd tegye hozzá, hogy így jár az, aki olvas és nem figyel.
    Íme tehát néhány gyöngyszem.
    “Valójában mi az, hogy összeesküvés-elmélet?
    Azt a definíciót szoktuk használni, hogy azzal kapcsolatos hiedelem vagy elképzelés, hogy a saját közösségem ellen több szereplő valamilyen titkos, rosszindulatú együttműködést tervez vagy hajt végre” Értitek ugye? Hiedelem meg elképzelés.
    Aztán meg ezzel folytatja:
    “Ez elég tág definíció, ebbe mindenféle teória belefér, sőt megengedi azt is, hogy az akár igaz is lehet.” Most akkor mi van? Ezek szerint mégis csak akadnak összeesküvések? Ezek szerint igen.

    Több összeesküvési elmélet ill. egyéb okosságok felsorolása után a következő mondatokkal zárja mondanivalóját:

    “Felmerül-e a téma kutatójában valaha, hogy mi van, ha ezek az őrült teóriák tényleg igazak?
    A szociálpszichológus szempontjából szinte mindegy, hogy igaz-e egy összeesküvés-elmélet. A fontos az, hogy sokan hisznek-e benne, mert ha igen, akkor társadalomszervező erővé válik, és formálja a valóságot. Nem is tudjuk szociálpszichológusként eldönteni, hogy ezek igazak-e, vagy sem. Akadnak olyan, realisztikusabb teóriák, amelyeknek egy része igaz is lehet.”

    Egy másik értelmezés szerint ez a cikk egy vicc, mert: 1. többször is ellentmondásos, 2. mert a végén gyakorlatilag azt is bevallja, hogy igazából ő sem tudja eldönteni, hogy ezek az őrült összeesküvések igazak e vagy sem.
    Viszont egy megint másik értelmezésem szerint ez egy briliáns írás, mert egy fontos gondolatot(üzenetet) ültet el az olvasók fejében. Az üzenet kb. így szól: ha igaznak bizonyulnak az ellenetek irányuló összeesküvések, szerveződjetek, hozzatok létre egy társadalmi erőt és formáld át a valóságot, azaz kényszerítsd ki a változást. Az persze megint csak a véletlen műve, hogy a háttérhatalom emberei is egy ÚJ Világrendről beszélnek folyamatosan. Ez aztán a véletlen egybeesés, de hogy még ráadásul úgy is akarják ezt elérni, hogy maga a nép követelje, ez aztán mindennek a teteje.
    Pedig nincs ebben semmi rendkívüli, ezt nevezik hégeli dialektikának és nagyon hatékonyan működtetik.

    1. Szinte nincs benne olyan mondat, amit ne lehetne igen egyszerűen nevetségesség tenni, főleg azért mert általánosít. Nekem ez körülbelül a női bulvárlapok horoszkópszintjén mozog, amik szerint a világon az emberekkel egy adott napon 12-féle dolog történhet, aszerint, hogy milyen jegyben születtek. 😀

     Szerintem nem érdemes belemenni a részletekbe, inkább összpontosítsunk az igazság terjesztésére, az majd elvégzi a dolgát. “Ilyen lesz az én igém is, amely számból kijön: nem tér vissza hozzám üresen, hanem véghezviszi, amit akarok, eléri célját, amiért küldtem.” Ézsaiás 55:11

 3. Van egy elmélet, hogy a 432 Hz-ről a 440 Hz-re való váltást Joseph Goebbels, náci propaganda miniszter diktálta. Arra használta, hogy az embereket egy bizonyos fajta gondolkodásra és érzésre hangolja, hogy egy meghatározott tudat foglyaivá tegye őket. Majd 1940 körül az Egyesült Államok világszerte bevezette a 440 Hz-et, és végül 1953-ban ISO 16 szabvánnyá vált.

  1. Bár már nagyon régi a cikk, de hátha valaki majd csak később látja ezért ideírom:
   Az lehet, hogy csak feltételezés, hogy Goebbels találta ki, hogy sugározzanak így, de az tudományos, bizonyított tény, hogy más frekvenciák más hangulatot idéznek elő az emberekben.
   Több táblázat is van, ami összefoglalja, hogy melyik tartomány milyen hangulatot vált ki és milyen ingerenciákat generál az agyban. Több zeneszámot össze is hasonlítanak ilyen meg olyan frekvencián is. Persze a zene ritmusa torzítja a hatást (mert a ritmus is befolyásolja az érzelmeket), de valóban jelen van.

  1. http://www.youtube.com/watch?v=tMFxP-DZOww

   Isten, az Atya: Még ha városokat kell is elpusztítanom, hogy megállítsam a gonoszság terjedését, meg fogom azt tenni

   2013. szeptember 26. csütörtök, 17:55

   Legdrágább leányom, Igazságosságom Keze lesújtott a világra, és meg fogom büntetni azokat, akik gyermekeim testében és lelkében kárt tesznek. Haragomtól félnetek kell, mint ahogy Irgalmamat is el kell fogadnotok.

   Be fogok avatkozni nemzeteitekbe, hogy megállítsam a háborúk terjedését, és még ha városokat kell is elpusztítanom, hogy megállítsam a gonoszság terjedését, meg fogom azt tenni. Mivelhogy az ember gonoszsága vírusként terjed, ketté fogom vágni, és le fogom ütni azokat a (gonosz) lelkeket. Mennyire undorodom az abortusz, a háború, a gyilkosság gonosz bűnétől és azok félrevezetésétől, akik elősegítik a bűn terjedését. Ezért nekik most meg kell fizetniük.

   A politikai tisztségekben lévők, akik az abortusz könnyű elérhetőségét irányítják, lesznek az elsők, akik meg lesznek büntetve. Most csak várjatok, és látni fogjátok, hogy ők hogyan fognak szenvedni azokért a kegyetlenségekért, amelyekért a Színem előtt szemet hunynak. Azok a csoportok, amelyek az abortusz által a világ megtizedelését tervezik, kínszenvedve fognak a Kezem által meghalni. Végre igazságszolgáltatásban lesz részük, és többé nem fogom nekik megengedni, hogy ilyen gonoszságot okozzanak gyermekeimnek. Azon arrogáns kijelentésük, hogy ők az emberiség érdekében cselekednek, el lesz hallgattatva, mert ők saját magukat vágták el Tőlem, és most már kevés idejük maradt arra, hogy tisztára mossák a lelküket.

   Azoknak, akiknek a tanítás felelőssége adatott, hogy gyermekeimet az Evangélium Igazságára tanítsák, be kell tartaniuk Ígéretüket. Én fel foglak emelni benneteket, amikor az Igazságot mondjátok, de a mélységbe foglak dobni titeket, ha a Szent Eukarisztiát megszentségtelenítitek. És míg a hazugok az Igazság megváltoztatásának szükségességéről fognak meggyőzni benneteket és üldözni fognak titeket, az, amit az egész Földre fogok vetni, a sötétségtől is rosszabb lesz. Akkor lesz sírás és fogcsikorgatás, de senki sem fog meghallani benneteket. Többé már nem fogtok látni és hallani semmit, de érezni fogjátok azok fájdalmát, akiket elpusztítottatok a hitehagyás által, amelyet addig szítottatok, amíg az be nem burkolta azon felszentelt szolgák lelkét, akiket kioktattatok.

   Féljétek Haragomat, mert az hirtelen fog leszállni rátok, és akkor már túl késő lesz számotokra. Ti nem fogjátok soha meglátni az Arcomat. Ezt az utolsó figyelmeztetést azoknak a vezetőknek adom, akik földi Egyházamat irányítják.

   Amennyiben nem véditek meg Isten Szavát, illetve nem támogatjátok a Szent Eukarisztia fennmaradását, akkor ennek halál és kétségbeesés lesz a következménye. Nem fogok időt hagyni nektek, hogy elpusztítsátok az ellenségeim által kijelölt lelkeket.

   Atyátok,
   A Legmagasságosabb Isten

 4. mizerintem a sátán földönkívülieket küldött a földre..teknikák?rt cser?beuralják az elitet ?s az emberek..naívak mármint a nagyhatalom tagjai nem törődve azzal hogy ők is a vesztükbe rohannak azzal ha globális pusztulást okoznak a manipulációjuk álltal.Hisz tönkretesszük az ökosziszt?mától kezdve a gazdaságot mindent.Sz?pen lassan..de biztosan elpusztítva így a bolygót.Lehet hogy az idegenek .olyasmit ig?rtek az elit “maroknyi” tagjának..hogyha pusztul minden nekik nincs mitől tartaniuk mert kimenekítik őket egy másik bolygóra.Vagy pedig ?pp azt sugalmazzák az ufonauták..vagyis a sátán hogy a föld nem sokára elpusztul..ez?rt keressenek mihamarabb lakható bolygót a naprendszerbe vagy az univerzumban mert ugye azt senki nem veszi be hogy az emberis?g m?g nem rendelkezik akár f?nysebess?get el?rő űrhajóval…?s lehet hogy a sok p?nzt ez?rt lopják a világtól a kis?rletekre mert már ki tudja hol tart a tudomány ..sok minden lehet itt a hátt?rben

  1. A föld lehető “”összes “”aranyát adják cserébe és szerintem az örökké valóság elixírjét kapják érte. Vagy legalább is szeretnék mert ennél nincs fontosabb.

   1. Addig rendbe van hogy örökké akarnak élni .
    De az a kérdés hol élsz öröké . Ha már a halál
    se vált meg a szenvedéstől , akkor hova kerültél ?
    Arab mondásra: ?Egyik nap a bot még a kezedben van, a másik nap az ülepedben.?

 5. és ez azt jelenti hogy bárhogyan is dolgozunk mégis fokozatosan elfogunk szegényedni, mert elszívják a pénzt a gazdaságból

 6. Gondolatindítónak:
  A háttérhatalom elitje lehet a tíz király:
  “A tíz szarv pedig, amelyet láttál, tíz király, olyanok, akik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.” Jelenések 17:12

  1. Érdekes felvetés. Én mindig országokra gondolok a tíz király említésekor. Persze lehet, hogy ezek az országok fel vannak osztva az elit tagjai között és megvan, hogy melyik kinek a fennhatósága alá tartozik. Így amikor azt mondja, hogy “még birodalmat nem kaptak”, akkor a “hivatalos” pozícióra is utalhat, mivel eddig csak háttérhatalmi volt, vagy hatalomra jutása után az AK, a mostani választásokhoz hasonlóan, megnevezi majd kormánya tagjait.

  2. Övék a hatalom, a pénz, és minden kincse a földnek! Miért akarnának céltáblává válni?! Az van amit ők akarnak, úgy és akkor ,ahogy és amikor ők akarják! Akkor?

   1. Például amiért Lucifer is: hogy imádják őket. A büszkeség volt az ő bukása is. Bár az is igaz, hogy az AK mellett erre nem nagyon számíthatnak…

   2. Kedves Ida,

    Még nem teljesen, még nem teljesen. Többet akarnak, mert több lett számukra ígérve, az egyéb kategória, miként lesz betartva az adott szó.

    1. Én nem gondolom róluk ezt, hiszen bármikor “indulhattak” volna akármelyik ország, akármelyik választásán, és nyertek volna! Én Őket ennél okosabbnak, és gonoszabbnak tartom! Ráadásul most gondoljátok el, úgyan mit csinálnak a mai “királyok”?! Ovodákat, kórházakat avatnak, reprezentálnak, és szólják a nekik megírt szövegeket (Amit az elit hagy jóvá!)! Utazgatnak “tárgyalgatni”, és úgy csinálnak, mint akinek hatalma van! Bocs, de mégis ki akarna azért hajnalban felkelni, hogy kezetfogjon X-el, vagy Y-nal, és legyen róla egy fotó, hogy átvágott egy szalagot, amikor egyébbként is ő mozgatja a madzagot, és egyébbként is annyi pénz folyik be hozzá naponta, amivel egy-egy afrikai országot virágzó gazdasággá lehetne tenni?! Én nem látom, hogy ők ilyen pitiáner emberek lennének! Persze ez az én véleményem.

    2. Azzal viszont egyetértek Kedves Zsolt, hogy több lett nekik igérve, de ez szerintem nem holmi földi látszat királyságra korlátozódik! ( Most is ők a “királyok”, abban az értelemben, hogy ők írányítanak, de szerintem nekik valami sokkal hatalmasabb “jutalom” lett beígérve győzelem esetére! Mert úgyan Sátán tudja, hogy neki kevés ideje van, de ők ezt nem tudják Róla!)

 7. A kérdés már csak az, hogy ez az 1-2% kinek dolgozik? Mert azt mindenki tudja, hogy mindenki dolgozik valakinek ezen a Földön…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend