Világkormány

Farage ? Elkezdődött a végjáték

Forrás: KingWorldNews

Nigel Farage, az Európai Parlament tagja, a King World News-nak adott interjúban arra figyelmeztet, hogy ?a végjátékhoz érkeztünk?. A képviselő beszélt az aranyról és az egyre tornyosuló globális problémákról, de előbb halljuk mit mond a jelenlegi válságról:

?Most az történik, hogy mivel az eurózóna válság annyira komoly, a közvélemény egész Európában olyan sebességgel fordul az egész projekt ellen, hogy megpróbálják az ügyletet minél előbb nyélbe ütni és lezárni, mielőtt az emberek felébrednének és rájönnének, mit tettek a nevükben.?

?Erről szól a dolog. Egy 50 éve tartó politikai projekt végjátékához érkeztünk, ami nagyon drámai végkifejlethez érkezik az elkövetkezendő két év során??

?A végjáték számukra az összes európai nemzetállam és a nemzeti demokrácia fogalmának eltörlését jelenti, átadva minden hatalmat, amivel a mi értelmezésünk szerint egy normális ország rendelkezik, tehát minden hatalmat ennek az új európai politikai osztálynak.?

?Ez a birodalmi ambíció a kezdetektől fogva jelen volt, de mindezidáig szándékosan rejtve maradt. Azt kell mondjam, hogy ami Európa többi részét illeti eléggé pesszimista vagyok. Függetlenül az északon folyó demokratikus lázadásoktól, Európa nagy részén a jelenlegi hatalom kezében a korbács és ők vannak az irányítói székben. Európa nagy részén folytatni fogják ezt az őrült projektet, de lesznek országok, amelyek képesek lesznek kiszabadulni belőle.?

?Az Egyesült Királyság jó pozícióban van, a Cseh Köztársaság talán rendelkezik annyi bátorsággal, hogy képes legyen megállítani. Finnország talán rendelkezik a bátorsággal, hogy megállítsa, de azt hiszem, hogy a többiek mennek tovább ezen a teljesen ostoba úton.?

?Folyamatosan gyűjtjük a nagyobbnál nagyobb problémákat a gyerekeink és az unokáink terhére. Előbb vagy utóbb ki kell, hogy fizessék a számlát és minden egyes évvel drámai mértékben megnehezítik ezt.?

A remény, és itt most az Egyesült Királyságra utalok, hogy a most előterjesztett egyezmény annyira extrém, hogy a brit lakosság számára teljes mértékben felháborító lesz. Egyre közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz, hogy a britek végre népszavazást tarthassanak a kérdésben és megszabadulhassunk ettől az egésztől. Tehát Nagy-Britannia számára azt hiszem, van ok némi derűlátásra az elmúlt hetek eseményeit tekintve, de nagyon aggódom Európa többi részéért.?

Farage, akinek az arannyal kapcsolatos jóslatai rendkívül pontosnak bizonyultak, a következőket mondta a nemesfémről:

?A nagy esést követően az arany árfolyama jelentősen visszaerősödött. Jelenleg inkább shortolnék mint longolnék, de azt hiszem, a piacoknak időre van szüksége, hogy megemésszék ezeket a hatalmas politikai lépéseket, amelyeket a világ színpadán láttunk. A bankrendszerrel kapcsolatos félelmek egy rövid időre, természetesen hamisan, de gyengültek.

Tehát jelenleg nem gondolom, hogy az arany árfolyamában komoly mozgást látnánk bármilyen irányban. De alapvetően a longolás mellett maradnék, mert ezek az adósságproblémák, a pénznyomtatás miatt keletkező problémák és a bankrendszert fenyegető problémák nem múltak el. Egyik sem. A piacok jelenleg nem erre összpontosítanak, de hamarosan ismét ezt fogják tenni.?

A teljes interjú angol nyelven itt meghallgatható: LINK

Az alábbi videón Nigel Farage az Európai Parlamentben, egy héttel ezelőtt elhangzott felszólalása látható, amely során José Manuel Barroso évértékelő beszédére és az európai föderáció megalakítására vonatkozó javaslatára reagál:

[vsw id=”TP5JraeuBFI” source=”youtube” width=”590″ height=”390″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

94 hozzászólás

  1. Ezeket az 5 mérföldes hozzászólásokat valahogy össze kellene omlasztani hogy csak az első 3-4 sor látszódjon, valahogy úgy mint az én egyik hozzászólásom az Üzenőfal első oldalán.

    1. Koszi,nem kerunk a javaslatodbol krszt,legalab is én nem.
      Ennek ellenére ujra megneztem az oldalt,remelve,hogy a katolikusok is ratertek a helyes utra,most,hogy mar kevessel vagyunk “éjfél”elott.
      Sajnos a helyzet nem valtozott,sot méginkabb rossz,mert az ott olvashato sok badarsag kozott ezt olvastam a kovetkezo cimszo alatt:

      “Hogyan fog zajlani?
      Rövid összefoglaló arról, amit a Garabandáli látnokok ?Nagy Figyelmeztetésnek? neveznek”

      “Mielőtt bekövetkezne a Nagyfigyelmeztetés, nagy jelek lesznek láthatóak az égen. A csillagok olyan csattanással fognak összeütközni, hogy összezavarja az embereket, mert az égen végbemenő látványosságot katasztrófának hiszik. Miközben ezek az üstökösök elhaladnak, egy nagy vörös égbolt keletkezik, és Keresztem jele szerte a világon mindenki által látható lesz. Sokan félni fognak. De Én azt mondom nektek: Örüljetek, mert először az életetekben valódi Isteni Jelet fogtok látni, ami egy nagy hír jelképe lesz a bűnösök számára.?
      ?Amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt, az égen látni fogjátok a keresztet, tudni fogjátok, hogy ez szeretetem jele irántatok.?

      Szeretett leányom, most készítsd fel gyermekeimet, mert nagyon hamar teljes Dicsőségem és Irgalmasságom Színe elé fognak kerülni. Nagyon hamar meg fogom Magam mutatni minden egyes férfinak, nőnek és minden bizonyos kor feletti (7 év feletti/ lsd. 2011. jan. 28-i üzenet) gyermeknek.?
      ?Örvendjetek, mert ti, először, valamennyien szembe fogtok nézni Velem. Sok embert elönt majd a szeretet és a boldogság, olyan csodálatos lesz ez az egyesülés. Lesznek, akik félni fognak. De nincs mitől félnetek, mert Én mindannyiatokat szeretem.?

      Megtudnad irni krszt,hogy ki az a bizonyos “szeretett leanyom” es hogy (igaz,hogy “tobbek kozott” van irva) miert csak Garabandalban lesz lathato az a bizonyos “csoda”? Egyaltalan hol van az a Garabandal?…csak nem az is Portugaliaban Fatima kozelében?

      Te nem gondolod,hogy az elit fogja eljatszani Jezus megjelenését az égen a Bluebeam projekt-jükkel?
      Erre hivja fel a figyelmünket a Mt 24:24 is.

      1. Kedves Ria!
        A szeretett leányom az a hölgy aki kapja ezeket az üzeneteket. Garabandal Spanyolországban van és nem csak ott lehet látni majd ezt a jelet. Itt jelenések voltak ahol többek között erről a nagy figyelmeztetésről is szó volt. Sajnálom, hogy Neked problémád van mások vallásával holott én nem kértem senkit, hogy térjen át. Ezeket nem kell elfogadnod ha nem érzed úgy. Csak aki szeretné elolvashatja.

        1. Koszi krszt a valaszod.Hat igen,?keresztyenek szamara nem ujsag,hogy az ordog is kivalaszt embereket,akiket eszkozul hasznal arra,hogy ember tomegeket vezessen félre,mint ahogyan ezzel az un.?szeretett leannyal? is tette.A Maté 24:24 figyelmeztetése szerint éppen ezeket az égi jeleket nem szabad majd elhinnunk Istentol jovonek,amikrol szo van az altalad ajanlott honlapon.
          Erdekes az is,hogy az ?égi jelenések,?égi szozatok?mindig csak olyan helyeken mutatkoznak,ahol magas %-ban katolikus hivok élnek.
          Mar hogyne lenne problémam masok vallasaval,ha Istennek is problémaja van minden olyan vallassal,amik nem Isten tiszta Igéjét hirdetik?
          Azzal nincs is semmi problema,hogy en elfogadom-e a honlapon talalhato irasokban olvasottakat,(hiszen a velemenyemet arrol mar tudattam) hanem a gond ott van,ha a még meg nem tért emberek olvassak,es talan magukéva teszik az ott olvashato hamis tanitasokat.Ha pedig emberek barmit is ?javasolnak? egymasnak,azokat nyilvan valamilyen céllal teszik( legalabb is normalis esetben ez okbol),es nem valami unalomuzoként.

      2. Kérlek ne mosd össze a katolicizmust a fenti “próféciákkal”, mert én katolikusként nem fogadom el…. tudtommal az egyházam sem tette ezt.

        mert katolikus vagyok, látom Vatikán hibáit, sőt! bűneit is. de mivel ez az egyház a gonosz által legtámadottabb, így azt is meg kell állapítsam, még nem kaparintotta meg. a katolikus egyház nemcsak a Vatikánból áll, hanem papokból, hívekből. ezt ne feledd.

        1. De ha egysze az oldal katolikus,ahol ezek a profeciak le vannak kozolve…?

    2. Kedves krszt!

      Ha megtért hívő keresztény vagy, akkor inkább a Biblia olvasásában merülj el kérlek! ( ha még nem tértél meg, nem fogadtad Úr Jézust a szívedbe, akkor nagyon gyorsan tedd meg, és merülj el a Biblia olvasásában!)
      Az az Isten beszéde, amely által megtisztit bennünket:
      [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
      … miképen a Krisztus is szerette az egyházat, és Önmagát adta azért;
      ? Hogy azt megszentelje, megtisztítván a víznek feredőjével az íge által,
      ? Hogy majd Önmaga elébe állítsa dicsőségben az egyházat, úgy hogy azon ne legyen szeplő, vagy sömörgözés, vagy valami afféle; hanem hogy legyen szent és feddhetetlen.
      Ján. 6,63
      A lélek az, a mi megelevenít, a test nem használ semmit: a beszédek, a melyeket én szólok néktek, lélek és élet.
      Csel. 5,32
      És mi vagyunk néki bizonyságai ezen beszédek felől, és a Szent Lélek is, kit Isten adott azoknak, a kik néki engednek.
      Ésa. 48,17
      Így szól az Úr, Megváltód, Izráelnek Szentje: Én vagyok az Úr, Istened, ki tanítlak hasznosra, és vezetlek oly úton, a melyen járnod kell

      Ján. 14,6
      Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.

      Nincs más út Istenhez, csak Jézus Krisztus! Nincs más közbenjáró! Ne híggy hitető lelkeknek ( Próféciát csak Isten, Úr Jézus,adhat a Szentlélek által ! Senki más, se Mária, se senki! És még, az Ő nevükben mondott próféciákat is meg kell itélni az Ige tükrében, a Szentlélek által! Mert sok hamis próféta jött, és jön ki e világra, hogy elhitesse az hívőket! Ha egy ” prófécia”, Szűz Mária, az ég királynője, meg Szentséges Anyám szíve, meg “a ti “Édes Anyátok”, stb. jön, az ” élből” az ördögtől van! Utána már ne hidd el, még a “kérdését” se! Ne törődj vele, hogy mennyire hitelesnek, meg “kegyesnek” néz ki! Az ilyen “forrástól”, azután semmit se fogadj el! Hazugság! Sátán ismeri az Igét, tudja belőle, hogy mi fog történni! De téged, és másokat is bálvány imádásban, és tévelygésben akar tartani, mert az, az Isten előtt utálatos!)
      1 Tim. 2,5
      Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
      Zsid. 9,15
      És ezért új szövetségnek a közbenjárója ő, hogy meghalván az első szövetségbeli bűnök váltságáért, a hivatottak elnyerjék az örökkévaló örökségnek ígéretét.

      És minden hatalom Úr Jézusnak adatott! Máriának semmilyen hatalma nincs!
      Mát. 28,18
      És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.
      Fil. 2,10
      Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké

      Nagyon siess, szakítsd ki magad, a hazugság köteleiből, kérd az Úr bocsánatát, és szabadítását! Kérd, hogy mutassa meg neked, az igazságot!
      Mát. 26,28
      Mert ez az én vérem, az új szövetségnek vére, a mely sokakért kiontatik bűnöknek bocsánatára.
      Luk. 4,18
      Az Úrnak lelke van én rajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangyéliomot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek és a vakok szemeinek megnyilását, hogy szabadon bocsássam a lesujtottakat,
      [/expand]

  2. Szia Ria!

    Köszönöm, hogy válaszoltál. Többnyire egyetértünk.
    A jelenések a Sátántól vannak, hogy fenntartsa a bálványimádást….. ahogyan írtam, én azt kaptam.
    Viszont, ha a próféciák teljesültek, akkor az az Istentől van.
    Siral. 3,37
    Kicsoda az, a ki szól és meglesz, ha nem parancsolja az Úr?
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
    Azzal kapcsolatban, hogy a mai prófétáknak kell-e ismerniük a mai egyház szükségleteit ( a megadott oldalon olvastam ), vagy bármi mást, én nem tudom. Nem vagyok próféta. Azt sem tudom, hogy ,hogy “jön” a kijelentés a prófétának. Én a magam részéről, azt gondolom, hogy a prófétáknak kizárólag Istennel, Úr Jézussal, a Szentlélekkel, és az Igével kell tele lenniük! ( Persze, nekünk többieknek is!)És bőven elég, ha azt szólják, amit Istentől hallanak! ( és természetesen a többieknek meg kell ítélni a Szentlélek és a Ige által. Vannak persze személyre szóló próféciák is, de azokat is meg kell itélni! Azzal persze egyetértek, hogy a gyümölcsökről ( is) ismerjük meg őket.) Ne értsd félre, nem kukacoskodni akartam!
    A prófétáláshoz meg szerintem így kellene hozzáálni :
    4 Móz. 24,13
    Ha Bálák az ő házát ezüsttel és aranynyal tele adná is nékem, az Úrnak beszédét által nem hághatom, hogy magamtól jót, vagy rosszat cselekedjem. A mit az Úr szól, azt szólom.
    ( Hát , ez a legjobban megfogalmazott versszak, az igében, pedig ez Bálám esete!)
    És igen, ilyennek kell lenni a prófétának:
    Ezék. 2,6
    Te pedig, embernek fia, ne félj tőlök, és az ő beszédöktől se félj; ha bogácsok és tövisek vannak is veled, és ha skorpiókkal lakol is együtt; beszédöktől ne félj, orczájoktól ne rettegj, mert ők pártos ház.
    A hamisprófétákról:
    Ezék. 13,2
    Embernek fia! prófétálj Izráel prófétái ellen, a kik prófétálnak, és mondjad azoknak, a kik önnön szívökből próféták: Halljátok meg az Úr beszédét!
    Ezék. 13,3
    Így szól az Úr Isten: Jaj a bolond prófétáknak, a kik az önnön lelkök után mennek, mert semmit sem láttak.
    ? Ezék. 13,4
    Mint rókák a romok közt, olyanokká lettek prófétáid, oh Izráel!
    Ezék. 13,5
    Nem hágtatok fel a törésekhez, nem falaztatok falat Izráel háza körül, hogy megállhassatok a harczban az Úrnak napján.
    ? Ezék. 13,6
    Hívságot láttak s hazug jövendölgetést, kik ezt mondják: Monda az Úr! holott az Úr nem bocsátotta őket, és még várják, hogy betelik beszédök.
    ?Ezék. 13,7
    Avagy nem hiábavaló látást láttatok-é, és nem hazug jövendölgetést szóltatok-é? midőn ezt mondjátok vala: Monda az Úr! holott én nem szólottam!
    ? Ezék. 13,8
    Ennekokáért így szól az Úr Isten: Mivelhogy hívságot szólottatok és hazugságot láttatok, azért ímé én ellenetek leszek, ezt mondja az Úr Isten.
    ?Ezék. 13,9
    És lészen kezem a próféták ellen, kik hívságot látnak és hazugságot jövendölgetnek; az én népem gyülekezetében nem lesznek, Izráel házának könyvébe nem irattatnak, és Izráel földjére be nem mennek, és megtudjátok, hogy én vagyok az Úr Isten.
    ? ?
    Ezék. 14,9
    Ha pedig a próféta megtéveszteni engedi magát, hogy kijelentést adjon: én, az Úr tévesztettem meg azt a prófétát; és kinyújtom kezemet ellene, és kivesztem őt az én népem, Izráel közül.

    Sajnos én úgy látom ( valószínű nem csak én!), hogy az istenflélelem (is) nagyon kellene az Eklézsiának!
    [/expand]

    1. Hat szivesen,bar nem volt egyszeru a dolgom az atkuldéssel.Itt a ?Idok Jelein? tobbszor jartam mar igy,ezert altalaban eloszor ott irom meg a hsz-okat ahol save-elni(elmenteni) is tudom,es onnan kuldom at azutan.Sajnos ez utobbival nem volt idom ugyanezt tenni,es na nä(nem tudok vesszot tenni az ?a? betukre),hogy nem ment at ahogy normalis volna.

      A bibliai peldak is mutatjak,hogy nem minden profecia van az Urtol,mégha azt allitjak is a hamis profétak.Es mivel azt a kijelentest kaptuk,hogy ? gyumolcseikrol ismeritek meg oket?,ezert en elsosorban arra figyelek,hogy ki(k)tol is jon az uzenet.Az olyan emberektol,akik Mariahoz es szentekhez imadkoznak,szentképek es szobrok elott térdepelnek,a papat (sot papokat is) atyjuknak szolitanak, – holott ez tiltva van(Mt 23:9) ? a papa tevedhetetlenségét hirdetik,kezét-labat csokolgatjak,(ezzel szemben Jezus megmosta a tanitvanyok labat) papoknak gyonnak,akiktol a buneikbol valo feloldozast remélik,a tisztitotuz doktrinajat hirdetik,(mintha Krisztus halala nem szerzett volna teljes bocsanatot buneikre) cölibatusban élnek papak es papok stb.,nem fogadok el semmifele profeciakat,az egbol jovoket meginkabb nem.
      Erre a mondatodra:? Azt sem tudom, hogy ,hogy ?jön? a kijelentés a prófétának.?az az egyszeru felelet adhato,hogy a – az 1 Korinthus 12:4-11-ben leirt – Szent Szellem ajandékaként.Az USZ-i gyulekezet eleteben ugyanugy nem nelkulozhetok a profétak,mint az OSZ idejeben,mert ahogyan mondja Pal az Ef 2:20-ban:az apostolok es profetak alapkovén epult fel a gyulekezet,azaz az apostolok es az akkor mukodo profetak igehirdetésén,?a szentek tokeletesbbitése céljabol szolgalat munkajara?(Ef 4:12).Az OSZ-i profetak mas kijelentest kaptak,mint az USZ-iek,ami kiderul pl.az Ef 3:5-5-bol is,ahol is Palnak titkot kell kozolnie a Szellem altal.
      Ugyanigy adhat Isten kijelentest ma is egyes profetai ajandekkal felruhazott hivonek,amik nem az “égi jelenésekbol” tudhatok meg ? mint a bibliai peldakban lathatjuk(.Es ehhez meg Fatimaba sem kell elzarandokolni.)

      Az pedig egyértelmu,hogy az istenfélelem (is) nagyon kellene az Eklezsianak,am ha azt olvassuk,hogy ?Senki sem johet én hozzam,hanemha az Atya vonja azt?(Jn 6:44),akkor mi mit tudunk csinalni?… Mint,ahogy mi tobbet tudunk tenni olyan esetekben,amikor hivok – tobbszori figyelmeztetes ellenére is – hamis tanitasokra hallgatnak,mint pl.Szemann Balazs is,aki tagadja Krisztus ? majd a jovoben – eljövendo 1000 éves kiralysagat?

      1. Én úgy látom, hogy eddig minden átjött, amit írtál, csak néha jóváhagyás kell és nem mindig vagyok gépközelben. 🙁

        1. Sajnos nem mindegyik uzenetem ment at Thea,amikrol azert nem tudsz,mert nem volt kedvem ujra megirni akkoriban,amikor még nem kezdtem el ahhoz a modszerhez folyamodni,hogy atkuldes elott save-eljem azokat.Es sokszor van ugy is,hogy atkuldéskor mar abban a masodpercben megjelenni latom a kommentemet.Pl.ha en éjjel 24-orakor irom a hsz-t,(ekkor nalatok Mo.-n hajnali 6 ora van),ilyenkor siman atmennek a levelek:).Na jo,akkor ezentul kihasznalom az idot,amikor – gondolom – még alszol:)).

        2. Akkor úgy fogalmazok, hogy amit én látok átjött. Többször volt olyan, hogy 2-szer 3-szor is felkerült ugyanaz a hozzászólásod, csak jóváhagyásra várt. Amikor a szűrő átengedi azonnal megjelenik. Néhány emberrel volt olyan, hogy feketelistára került az IP címe, de a tied megnéztem és nincs ott. De lehet, hogy igazad van és magyar idő szerint hajlanban működik legjobban a rendszer. 🙂

        3. Koszi szepen Thea a valaszaidat es a linket is,igy mar ertek mindent, – mar-mar elfogadtam,hogy en vagyok tul kuka a dolgokhoz:).

      2. Szia Ria!

        Azt, hogy, hogy “jön” a prófécia,azt arra értettem, hogy nem tudom, hogy hogyan hallják meg!
        Gondolom, hogy elég egyértelműen szól, az Úr, hiszen az igében is látjuk, hogy a prófétának tudnia kell (!), hogy az Úr szólott! Különben nem büntetné a hamisprófétákat!
        A többi természetesen okés!

        1. Yeees:)) Ügyi vagy Sharky,es ezek szerint te is,ha ugy kerdeztel,hogy “ezek szerint te is”? Egyebkent sejtettem,mert mindig kb. velem egyidoben irod a leveleidet:) Ugy tudom,a nyugati parttol 9 ora az idoeltolodas.
          Na,a végén még szemelyesen talalkozunk:).

        2. Jaj de jo,igy most azt is megtudtam Thea,hogy az IP cimem nincs fekete listan:).Igy akkor még nyugodtan irogathatok,nem vagyok “rajuk” veszelyes:).Kulonben pedig,amiket tegnap atkuldozgettem,mind egytol-egyig azonnal megjelent a katt utan.
          Most még annyit irj meg nekem legyszi’,hogy ha konkretan egy kommentezonek szeretnek valaszolni,de nem lathato a nevehez kozeli “valasz” jelzes a jobb sarokban,akkor hogyan tudnek kozvetlenul az o hsz-a ala irni,ami alatt egyebkent mar tobb mas hsz. is van?

        3. Speciel ez a feketelista a spamek ellen van és egy non-profit oldal csinálja (itt megnézheted: http://www.stopforumspam.com/), A bennfentesek feketelistájáról nincsenek információm 🙂
          A kérdésedre válaszolva, itt az oldalon 5 szintig engedélyezett a “válasz” funkció. Ennél több szintnél már olyan keskeny sávban jelennének meg a kommentek, hogy nehezen lenne olvasható. Azért ritkán fordul elő, hogy 5-nél több szint kell. Remélem, hogy a WordPress hamarosan lehetővé teszi, hogy a hozzászólás tetején látható legyen, hogy kinek szól a válasz, mert tudom, néha így nehezen átlátható a párbeszéd.

        4. Szerintem jobb lenne egy olyan rendszer, ahol számozva vannak a hsz-ek, és van válasz gomb is, de a legutóbb írt üzenet mindig felül jelenik meg. Így látszanának a friss hozzászólások és a válasz gombbal az is látszana a friss hsz-ben, hogy valaki azt kinek az írására reagálva tette.
          Egy olyan rendszerre gondolok, mint ami pl. az index fórumokon van.

          Egyébként 5222 megtekintés, 83 hsz. Ez már nem semmi. De a 83 hsz(enyém a 84.-ik) jól mutatja, hogy milyen káosz alakult már itt ki. Így követhetetlen. Szerintem.

        5. Egyetértek. Sajnos ezidáig ezt nem sikerült megvalósítanom, pedig már próbálkoztam egy párszor. A WordPress más mint az Index oldala, amit kifejezetten nekik fejlesztettek, gondolom nem ingyen. 🙂
          Sajnos ha kikapcsolnám a szinteket, ugyan időrendben egymás után jelennének meg a kommentek, de eltűnne a válasz gomb.

  3. @ Sharky
    USA = A Nagy Babylon
    Szerintem?
    Sok más szerint is. Ki más lehetne a ?a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja?? Jel. 17:5

    Olvasd el a következő részt a Bibliából. Jel.18. (Melyik ország jut eszedbe?)
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
    ?És ezek után láték más angyalt leszállani a mennyből, a kinek nagy hatalma vala; és a föld fénylett annak dicsőségétől.
    2. És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.
    3. Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.
    4. És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
    5. Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól.
    6. Fizessetek úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.
    7. A mennyire dicsőítette magát és dobzódott, annyi kínnal és gyászszal fizessetek néki; mert ezt mondja az ő szívében: Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok.
    8. Ennekokáért egy nap jőnek ő reá az ő csapásai: a halál, a gyász és az éhség; és tűzzel égettetik meg; mert erős az Úr, az Isten, a ki megbünteti őt.
    9. És siratják őt, és jajgatnak ő rajta a föld királyai, a kik vele paráználkodtak és dobzódtak, mikor az ő égésének füstjét látják,
    10. Nagy távol állva az ő kínjától való félelem miatt, mondván: Jaj! jaj! te nagy város, Babilon, te hatalmas város, hogy egy órában jött el ítéleted!
    11. A föld kalmárai is siratják és jajgatják őt, mert az ő árúikat immár senki nem veszi;
    ?..
    15. Ezeknek árosai, a kik meggazdagodtak ő tőle, távol állanak az ő kínjától való félelem miatt, sírván és jajgatván,
    16. És ezt mondván: Jaj! jaj! a nagy város, a mely öltözött gyolcsba és bíborba és skarlátba, és megékesíttetett aranynyal, drágakövekkel és gyöngyökkel; hogy elpusztult egy órában annyi gazdagság!
    17. És minden hajósmester és a hajókon levők mind, a sokaság és az evezők, és valakik a tengeren kereskednek, távol állának.
    18. És kiáltának, látván az ő égésének füstjét, és ezt mondják vala: Mi hasonló e nagy városhoz?
    19. És port hányván az ő fejökre, kiáltának sírván és jajgatván, és ezt mondván: Jaj! jaj! az a nagy város, a melyben meggazdagodott mindenki, a kinek hajói voltak a tengeren, annak drágaságaiból, hogy elpusztult egy órában!
    20. Örülj ő rajta menny, és ti szent apostolok és próféták; mert az Isten büntette meg őt érettetek való büntetéssel.
    21. És egy erős angyal egy nagy malomkőhöz hasonló követ felvőn és a tengerbe veté, ezt mondván: Ilyen módon nagy sebességgel vettetik el Babilon, ama nagy város, és többé meg nem találtatik.
    22. És hárfásoknak és muzsikásoknak, és síposoknak és trombitásoknak szava te benned többé nem hallatik; és semmi mesterségnek mestere nem találtatik többé te benned; és malomnak zúgása sem hallatik többé te benned;
    23. És szövétneknek világossága többé te benned nem fénylik; és vőlegénynek és menyasszonynak szava sem hallatik többé te benned; mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.
    24. És abban prófétáknak és szenteknek vére találtatott, és mindeneknek, a kik megölettek a földön.
    [/expand]

    1. Szia Gábor!

      Babilon a bálványimádás központja volt. Nekik voltak a legkegyetlenebb báványaik.
      Ezek az Ígék a szellemi paráznaságra, szellemi bálványimádásra vonatkoznak.
      USA-ról, azért azt nem lehet mondani, hogy:
      “24. És abban prófétáknak és szenteknek vére találtatott, és mindeneknek, a kik megölettek a földön.”
      16. És ezt mondván: Jaj! jaj! a nagy város, a mely öltözött gyolcsba és bíborba és skarlátba, és megékesíttetett aranynyal, drágakövekkel és gyöngyökkel; hogy elpusztult egy órában annyi gazdagság!”

      Ez Róma! ( egyébbként is az épült 7 dombra)

      1. Ida, voltál te már valaha Rómában? Róma egy vacak semmi, tele régi kövekkel meg drága éttermekkel. Egy abszolút jelentéktelen semmi, ami a mai világot illeti.

        Jelenések 18 egy, a világot meghatározó hatalomról/birodalomról beszél, ami katonailag, kereskedelmileg, filozófiailag stb. dominálja a föld népeit.

        ?A földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak?Fizessetek úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki. A mennyire dicsőítette magát és dobzódott, annyi kínnal és gyászszal fizessetek néki; mert ezt mondja az ő szívében: Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok. A föld kalmárai is siratják és jajgatják őt, mert az ő árúikat immár senki nem veszi, mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.?

        Róma semmit sem dominál. Olvasd újra a fejezetet. Ki gazdagodott meg a Rómával való kereskedelemből? Mikor dicsőítette magát Róma, hamarosan EU segítségre szorul? Róma nem veszi a föld kalmárainak árúit, lassan már a szemetet sem tudják elszállítani, úgy le vannak égve. Ki tévedt el Róma bűvölésétől? Rómában nincs Hollywood és Lady gaga stb. Miért kellene Rómának duplán visszafizetni, mit tett a világgal? ?Az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.? Kivel és mit itatott Róma?

        Jelenések 18 a végső időkről szól. Ma egy hatalom létezik, akire igaz az, amiről a fejezet szól, az USA.

        A ?szenteknek vére? pedig hamarosan patakokban fog folyni ott.

        1. Egyetertek.
          A leiras tokeletesen illik egy totalis atomcsapasra. Amire szinten van lehetoseg, amennyiben Nemetorszag (Europa) elarulja az USA-t, es Oroszorszaggal szovetkezik. Erre vonatkozolag is vannak profeciak, melyekrol korabban mar beszeltunk itt.
          De ez mar az Apokalipszis soran fog megtortenni. Elobb a kozel-keleti esemenyeknek kell beindulnia, hogy bevonzza az emberiseget az apokaliptikus korszakba, a jelenlegi “vilagbeke” korszak lezarasaval.
          Europa es egyuttal a Fenevad birodalmanakfelemelkedesehez mindenkepp szukseges az USA kiutese sajnos…

        2. Megjegyzem egy ilyen lepteku esemeny hozzajarulhat ahhoz is, hogy a “nap elsotetuljon”…

        3. Minden jel erre vall Sharky. Az európai hatalmak erejüket az ac-nek adva végrehajtják az ítéletet. ?És a tíz szarv, a melyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, és kifosztják és mezítelenné teszik, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel. Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő szándékát cselekedjék, és egy szándékon legyenek, és adják az ő birodalmukat a fenevadnak, míglen betelnek az Isten beszédei. És az asszony, a melyet láttál, ama nagy város, a melynek királysága van a földnek királyain.? Jel. 17:16-18.

          Noha ez csak a nagy nyomorúság vége felé fog bekövetkezni, érdemes Isten figyelmeztetését figyelembe venni: ?Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból? Jel. 18:4.

        4. Kedves Gábor és Sharky!

          Értem én amit írtatok, de próbáljátok meg szellemileg nézni, ne csak a mostani fizikai valóságot!
          Az USA a “bűnök” terjesztésének az egyik oszlopa. A katolikus egyház “belülről”, szellemileg rombolta(ja) a lelkeket! Szellemi paráznaságba vitte a hivőket, a bálványaival: szentek imádata( hozzájuk való imádkozás, faragott szobrok, amely előtt térdethajtanak, stb), Mária kultusz( az Ég Királynője, Boldog Asszony napja, imádságok Szűz-Máriához, “közbenjáró” Úr Jézus felé, Szűz-Mária szent szíve, körmenetek, ahol a Mária szobrot felékesítve körbehurcolják az utcákon, stb!
          [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
          5 Móz 29,17
          láttátok az utálatosságokat és undokságokat, vagyis azok bálványait, a fát és követ, az ezüstöt és aranyat, melyeket tisztelnek vala;

          Persze Róma a Vatikán miatt jelentős, nem önmagában:
          (Jel 17,18
          És az asszony, a kit láttál, ama nagy város, melynek uralma van a föld királyain.
          És ez annak bölcs értelme: A hét fej, hét hegy, melyeken az aszszony ül,…. )
          . Itt is “nagy város” szerepel.

          Azért, ha belegondoltok 1700 évből , amióta szellemi és világi hatalmat is gyakorolt, vagy 1500 évig Ő volt a “lelkek” és “királyságok” korlátlan ura. Világi hatalma még most is van, ha nem is akkora! (Azért, egy pápai látogatás, még mindig egy nagy, “világi esemény, ceremónia” is! Mindenhol!
          És mondá tovább: A vizek, melyeket láttál, a hol a parázna asszony ül, népek és nemzetek és nyelvek. *A katolikus egyháznak majdnem minden országban vannak hívei!) )
          “Jel 17,2
          kivel paráználkodtak a föld királyai, és megrészegűltek a föld lakói az ő paráznasága borától. *”
          Neki udvaroltak a királyok (gondoljatok a koronázásokra! csak akit a pápa elismert, az volt a “törvényes király”! Minden királyi udvarban képviseltette magát a “szentszék”, és megkérdezés nélkül a király nem is tehetett semmi komolyabb dolgot! Királyok rettegték a szavát!), ő kereskedett lelkekkel (üdvcédulák,kiátkozás,inkvizició, kényszer térítések, stb. Az ő véleménye számitott arról, hogy ki “igaz”, ki szent!), neki hordták a kincseiket, hogy megvásárolják a jóindulatát. ( a néptől meg a papi tized, adományok) A rengeteg templom, katedrális, püspöki, bíborosi,pápai paloták, rezidenciák, kincstárak tele arannyal, drágakövekkel, gyöngyökkel, szobrokkal, képekkel. márvánnyal, stb)
          “mert az ő paráznaságának haragborából ittak minden nemzetek, és a föld királyai paráználkodtak vele, * és a föld kalmárai az ő gyönyörűségének bőségéből lettek gazdagokká.”
          “…az arany és ezüst árúkat, a drágakövet és gyöngyöt, a bíbort * és bársonyt, a selymet és skarlátot, (és minden ritka fát, és minden elefántból való edényt, és minden drágakőből és rézből, vasból és márványból való edényeket,
          és fahéjat), és jóillatszereket, kenetet és tömjént, bort és olajt, lisztlángot és búzát, barmokat, juhokat és lovakat, kocsikat és rabszolgákat és

          emberi lelkeket. *”

          …Ezek árusai, kik meggazdagodtak, távol állanak tőle, gyötrelmeinek félelme miatt sírván és jajgatván,
          ?Jel 18,16
          és mondván:

          Jaj! jaj! ama nagy város! mely bíborba, bársonyba és skarlátba öltözött, s fel volt ékesítve aranynyal, drágakővel és gyöngyökkel,

          http://balog.hu/vatikan/index.php?page=Vatikan_muzeum_vatican_museum

          Akik ezeket készítették, árulták (a föld kalmárai) meggazdagodtak belőle, általa, az évszázadok során!
          Ráadásul, itt “asszonyról” beszél, akinek a “férje” az Úr.
          Jel 19,2
          Mert valók és igazak az ő itéletei, ki elitélte ama nagy paráznaasszonyt, ki megvesztegette a földet paráznaságával, és számon kérte szolgái vérét az ő kezéből.
          ( és itt nem kizárólag a nagynyomoruságban megölt szentekről van szó, hanem, az eddig megöltekről is!
          ? Jel 18,24
          és abban találtatott a próféták és szentek vére, és mindazoké, kik megölettek a földön. *

          és a lámpavilág többé nem fénylik benned; a vőlegény és menyasszony szava nem lesz hallható benned azontúl; mert a te árusaid a föld fejedelmei valának, mivel varázslásaiddal elcsábítottál minden nemzetet;

          (…és a lámpavilág többé nem fénylik benned:
          És hét tűzlámpás ég vala a királyiszék előtt, a mely az Istennek hét lelke;
          Luk. 11,33
          Senki pedig, ha gyertyát gyújt, nem teszi rejtekbe, sem a véka alá, hanem a gyertyatartóba, hogy a kik bemennek, lássák a világosságot.
          1200 évig kizárólag az “Ő” általa elfogadott “világosságot” lehetett hírdetni! Aki igei alapon volt keresztény, azt üldözte,megkinozta, megölte!)
          Csak a Thiatirabeli gyülekezetről beszél így az Ige :
          … mert megengeded amaz asszonynak,…hogy tanítson és elhitesse az én szolgáimat, hogy paráználkodjanak,és a bálványáldozatokból egyenek. ….
          ?Adtam néki időt is, hogy megtérjen az ő paráználkodásából;…
          …a kik vele paráználkodnak, nagy nyomorúságba, ha meg nem térnek az ő cselekedeteikből.
          ? És az ő fiait megölöm halállal; és megtudják a gyülekezetek mind, hogy én vagyok a vesék és szívek vizsgálója; és mindeniteknek megfizetek a ti cselekedeteitek szerint.
          ?
          Itt meg már, amikor a Sátán teljes uralmat vesz :

          (?Az új világvallás (?): Obama Berlinben 200 ezer a lelkesedéstől őrjöngő ember előtt ilyen kijelentést is tett: ,?A keresztények, mohamedánok és zsidók közötti falnak nem szabad fenn maradnia. Ezek azok a falak, melyeket le kell döntenünk. (The walls between Christian and Muslim and Jew cannot stand. These now are the walls we must tear down.)?

          ..: Jöszte, megmutatom neked ama nagy parázna asszonynak kárhoztatását, ki a sok vizeken ül,
          ? És elvitt engem lélekben a pusztába. * És láték egy asszonyt ülni egy vörösszinű vadállaton, mely rakva volt káromlás neveivel, hét feje lévén és tíz szarva. **
          Az asszony pedig bársonyba és bíborba vala öltözve, és fölékesítve aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, * kezében aranypohár lévén, tele utálatossággal és az ő paráznaságának tisztátalanságával. **
          És homlokán e név vala írva: Titok. A nagy Babilon, a paráznaságok és a föld utálatosságainak anyja. *
          ?És látám az asszonyt megrészegűlve a szentek vérével és Jézus vértanúinak vérével; és mikor őt láttam, nagy csodálkozással csodálkozám.
          ? És mondá nekem az angyal: Miért csodálkozol? Én elmondom neked ez asszony titkát és a vadállatét, mely őt hordozza, melynek hét feje van és tíz szarva. *

          ? A vadállat, melyet láttál,

          volt, és nincs; ismét a mélységből jő fel,( itt a vadállat is inkább az EU, mert USA, nem volt, és nincs, és ismét lesz.)

          de vesztére siet; és csodálkozni fognak a föld lakói (kiknek nevök nincs beírva az élet könyvébe világ kezdetétől), látván a vadállatot, mely volt, és nincs. *

          És az itélete:?

          És a tíz szarv, melyeket láttál a vadállaton, azok meggyűlölik a paráznát, és egyedűl hagyják őt és mezítelenűl, és megeszik húsát, és őt tűzzel égetik meg; *?
          Jel 18,1
          És ezek után láték más angyalt leszállani mennyből, kinek nagy hatalma vala; és a föld megvilágosíttaték az ő dicsőségétől. *
          ?Jel 18,2
          És erősen kiálta, mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon! * Ördögök lakhelye lett, és minden tisztátalan lelkek tanyája, és minden tisztátalan és gyűlöletes madár tömlöcze; ** ….
          ?
          Jel 18,4
          És hallék más szózatot mennyből, mely ezt mondá: Menjetek ki abból, én népem! * hogy ne legyen részetek az ő bűnében, és csapásaiból ne jusson nektek;
          (vagyis, van népe az Úrnak ott is, most is, akik ragaszkodnak a nevéhez!)
          ?
          Jel 18,5
          mert bűnei felhatottak az égig, és az Úr megemlékezett az ő gonoszságairól.
          Fizessetek neki, a mint ő fizetett nektek, és kétszeresen viszonozzátok az ő cselekedeteit; a pohárba, melyet töltött, kétannyit töltsetek neki.
          ? A mennyire dicsőítette magát, és gyönyörűségekben volt, annyi gyötrelmet adjatok neki és siralmat; mert azt mondja szivében: *

          Uralkodom, mint királyné, és nem vagyok özvegy,

          és nem látok siralmat.
          Azért egy napon jőnek el az ő csapásai, a halál, siralom és az éhség, és tűzzel égettetik meg; mert erős az Isten, ki őt megitéli. * ….
          Örvendj őrajta, menny! és ti, szent apostolok és próféták! mert Isten értetek boszút állott őrajta.
          ?
          Persze nem kizárólag az én látásomat írtam le. Ha nem egyezne meg az előttem éltek, nálamnál sokkal nagyobb szellemi látással, és áldással rendelkező tanítók látásával, akkor nem írtam volna le.( Bár nem az alul idézett tanítókra gondoltam, de a katolikus testvérek miatt, az ő általuk efogadhatónak (?) tartott írásokból is ideraktam!)
          Most is csak amiatt írtam ezt le, hogy:

          “.. Menjetek ki abból, én népem! * hogy ne legyen részetek az ő bűnében, és csapásaiból ne jusson nektek; …”

          Ha valaki, az “ott” lévők közül ( és más keresztény felekezetekhez tartozók közül is, “szellemi Babilonban” él), és hallja ( van füle “rá”) az Úr Jézus hívó szavát, akkor gondolkozzon el rajta, és tegye, amit az Úr mond neki!
          ?
          Itt még egy kis írás:

          http://www.katolikus-honlap.hu/060801/antikr.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1202/antikr.htm

          Ez utóbbiból, egy kis szemelvény:
          “Friedrich Wilhelm Helle ?Antikrisztus? című eposzában még azt is mondja, hogy az Antikrisztus eljövetele előtt a bálványimádás újra feléled, magában Rómában is, hogy a művészet és a tudomány egészen a Sátán szolgálatába áll, hogy a papok elfajzanak. A jó papokat gúnyolni és csúfolni fogják, és még a kolostorokban, az apácák között is fegyelmezetlenség uralkodik majd.”

          “Manning bíboros (? 1900) azt mondja, hogy számos egyházi író közlése szerint az utolsó időkben Róma letér a katolikus hitről, és visszatér a régi bálványimádáshoz és császári nagyságához és hatalmához, elkergeti a pápát, az Egyházat szörnyen üldözni és a mártírok vérét minden korábbinál kegyetlenül kiönteni fogja. Végül Rómát elpusztítják és felégetik büntetésül a mártírok kiontott véréért.
          Róma tehát egy különleges büntető ítélet folytán Szodoma módján tűnik el a föld színéről. Figyelemre méltó, hogy Róma a La Salette-i jövendölés (1846) szerint is az Antikrisztus székhelye és Jeruzsálem a birodalmának középpontja lesz.”
          [/expand]

        5. Ida!

          te amilyen gyűlölettel vagy a katolikus egyházzal szemben, már az elgondolkodtató.

          mikor voltál katolikus misén? megsúgom, nem térdeplünk szentek szobra előtt, de ha mégis… neked fogalmad sincs mit jelent a bálványimádás.

          bálványimádás a teremtettet imádni a teremtő helyett. egy katolikus a teremtőt, Jézus Krisztust imádja, a szenteket tiszteli.

          kérlek ne nyilatkozz olyanról, amit nem ismersz.

        6. Drága Jeromos!

          Még csak nem is értem, hogy mire alapozod, azt a látásod, hogy én “gyülölettel” vagyok a katolikus egyházzal szemben! Vagy bármelyik egyházzal, felekezettel szemben?!
          Ezt esetleg azokból a történelmi tények leírásából vontad le, amelyek tagadhatatlanok? Vagy nem értem, hogy mire gondolsz?

          Még a katolikus egyház honlapjára is azért mentem fel, és a témával kapcsolatban, azért onnan származó írások linkjeit raktam fel, hogy senki, még a katolikus testvérek se gondolják azt, hogy “személyes problémából” kifolyólag írom azokat, amiket leírtam! ( Én úgy gondoltam, hogy ez részemről, ez éppen a szeretet ( a testvérek íránti), figyelmesség jele :”( Bár nem az alul idézett tanítókra gondoltam, de a katolikus testvérek miatt, az ő általuk efogadhatónak (?) tartott írásokból is ideraktam!)”
          Sőt, ha jól emlékszem, egyedűl én voltam eddig, aki azt mondta, hogy ” ott, abban az egyházban is van népe az Úrnak”!( ami igaz is) Az alábbi igeversek pedig, minden keresztény egyházra igazak!
          Mát. 13,24
          Más példázatot is adott eléjök, mondván: Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;
          De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.
          ? Mikor pedig felnevekedék a vetés, és gyümölcsöt terme, akkor meglátszék a konkoly is

          De! Tudod az Úr Jézus látja a lelkemet, ( mert tudod Ő a szívek vizsgálója!) tudja, hogy bennem nincs gyűlölet!
          A bálványimádásról meg lehet, hogy neked nincs fogalmad ! ( Sőt a katolikus egyházról se! Vagy pedig igei ismereted nincsen!))
          Úgyhogy, én is kérlek, hogy: ” ne nyilatkozz olyanról, amit nem ismersz”
          Ide rakok még egy linket, amit az előző hozzászólásokhoz nem akartam, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe az itt lévő kat. testvéreket! Most is csak azért teszem, hogy jobban megismerd, azt az egyházat, amelyikhez tartozol!

          http://www.katolikus-honlap.hu/0701/mura.htm

          Na “sacperkábé”, ilyen a kat. egyház nagyrésze! ( Találtam persze, ennél durvább cikkeket is, de az már tényleg “arcpirító” az Ige ismeretében!( És sajnos nem kellett elmélyülnöm, a keresgélésben!)

          Persze, ha te nem ezt a “vonalat” képviseled, akkor neked mondja az Úr Jézus:
          Jel. 2,24
          Néktek pedig azt mondom és mind a többi Thiatirabelieknek is, a kiknél nincsen e tudomány, és a kik nem ismerik a Sátán mélységeit, a mint ők nevezik: nem vetek reátok más terhet,
          Hanem a mi nálatok van, azt tartsátok meg addig, míg eljövök.
          És a ki győz, és a ki mindvégig megőrzi az én cselekedeteimet, annak hatalmat adok a pogányokon;

        7. Nos Nagy Babilon véleményem szerint nem az Usa. Ő ugyanaz, akiről a 17. fejezetben is olvashatunk, a nagy parázna, aki szajhálkodott a föld királyaival. Márpedig az Usa is a föld királyai között van.

          Azonkívűl az asszony az az egyház jelképe. (Gondoljatok a Bárány mennyegzőjére pl). Az ószövetségi részben is Isten gyakran Izraelt a feleségeként említi.
          Ki lehet hát Nagy Babilon? Vallási szervezetnek vagy szervezeteknek kell lenniük, akik azt állítják, hogy Istenhez tartoznak, de közben politikai elemekkel, a föld uralkodóival, nemzeteivel szűrték össze a levet.

          Az ókori Babilon a vallások gyűjtőhelye volt. Több, mint ezer féle hamis imádat(vagy vallás) volt megtalálható a városban.
          Nagy Babilon tehát egy gyűjtőnév, amely minden vallást magában foglal, elsősorban magukat keresztényeknek állítókat is, akik nem tartották és ma sem tartják távol magukat a politikai dolgoktól, hanem szövetkeznek az emberi uralmakkal.
          Nagyon kevés kivétellel az összes vallásszervezetet ide sorolhatjuk.

        8. Eszembe jutott még egy fontos dolog ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy számos újjászületett keresztény csoport is Nagy Babilon része. Természetesen ezek csak állítják magukról, hogy újjá vannak születve, még jeleket és csodákat is tesznek, démonokat űznek(látszólag). Jézus róluk beszélt a Máté 7:22,23-ban.

          Érdemes megfigyelni 3 dolgot a fenti versekben.
          1. Jézus nem tagadja, hogy csodákat tettek.
          2. De mivel SOHASEM ismerte őket, így a csodákat nem is tehették Jézus erejével. Sohasem voltak elfogadhatók Isten előtt.
          3. Ezek a személyek Uramnak szólítják Jézust, és mindvégig megvoltak győződve, hogy őt szolgálják, hogy elfogadhatók előtte. Csak azon a napon derül ki számukra, hogy mégsem, hogy félre voltak vezetve.

          Milyen csoportokra vonatkozhat ez a leírás? Uruknak szólítják és tartják Jézust, tehát keresztények(legalábbis ezt állítják). Csodákat tesznek, démonokat űznek, állításuk szerint Jézus erejével és erről meg is vannak teljesen győződve.

          Viszont a politikai dolgokhoz való hozzáállásukról és persze életmódjukról és más dolgokról fel lehet ismerni őket.

        9. Szia Fantomas!

          Persze, egyetértünk! Gyűjtő egyház lesz, a valódi hívőktől elhagyott kat egyház.
          Jön a Fenevad, meg a hamis Próf., és jelekkel, meg csodákkal elhiteti azokat is, akik nem az Úrba kapaszkodnak. Ezek csatlakoznak majd !
          Meg nagy “barátság”, (hacsak nem) egyesülés lesz a többi vallással is!

          A dalai láma részt vett a pünkösdi szentmisén a bécsi Stephansdómban
          (forrás: http://www.kath.net ? 2012. május 27.)

          Ilyen még soha nem volt: Mise a szabadkőművesek számára
          (forrás: http://www.fsspx.info ? 2012. augusztus 26.)

          ?Magukénak érzik az egyesült világ gondolatát?
          A Fokoláre mozgalom ..stb

          Azért reméljük, hogy minnél többen megtérnek, nem csak ott, hanem más felekezetekben is! És ha megtérnek:
          Hós. 14,5
          Kigyógyítom őket hűtlenségökből; szeretem őket ingyen kegyelemből, mert elfordult tőlök az én haragom.
          Hiszen azért vár még az Isten, hogy ha lehet, senki el ne vesszen közülünk, hanem megtérésre jusson! Meg a világból is!
          Róm. 10,12
          Mert nincs különbség zsidó meg görög között; mert ugyanaz az Ura mindeneknek, a ki kegyelemben gazdag mindenekhez, a kik őt segítségül hívják.
          Az meg a mi dolgunk, hogy imádkozzunk érettük, hogy eljussanak az Igazság megismerésére!
          Zsolt. 130,7
          Bízzál Izráel az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és bőséges nála a szabadítás!
          Hós. 10,12
          Vessetek magatoknak igazságra; arassatok kegyelem szerint! Szántsatok magatoknak új szántást; mert ideje keresnetek az Urat, mígnem eljő, hogy igazság esőjét adjon néktek.

          Tudom, hogy lennének más, ide jobban illő igék, de ezek, annyira bátorítóak!

  4. Paul Washer felhívása a fiatalabb generációs keresztyén blogírókhoz:

    “Nem tartozom az internetes, blogolós generációhoz. Amolyan régimódi, hagyományosan kommunikáló személy vagyok. Úgy gondolom, hogy van érték ezekben az új dolgokban. Mégis, elszorul a szívem, amikor látom keresztyén internetes blogokon, hogy tehetséges, hívő emberek, többnyire a fiatal generációhoz tartozók hogyan vitatkoznak teológiai kérdések felett, legtöbbször árnyalatnyi különbségek miatt. A legtöbben még nem éltek eleget, vagy nem tapasztaltak eleget ahhoz, hogy egyáltalán tudják vagy értsék, hogy miről is beszélnek. És tele van az internet ilyen vitákkal, miközben milliók még nem hallották az evangéliumot.
    Ha te egy fiatalember vagy, aki most olvasod e sorokat, lehet, hogy nem annak van az ideje számodra, hogy a teológiai tudásoddal megváltsd a világot. Talán inkább annak van az ideje, hogy felkészülj az életre, hogy Isten embere válljék belőled. Nem az interneten csüngni egész nap, hanem inkább egyedül lenni Istennel imádságban, míg kitölti rád az áldó Lelkét, és hasznos szolgává formál. Ne azzal töltsd az időt, hogy öntözöl az esőben, inkább menj ki a száraz helyekre és hirdesd az evangéliumot azoknak, akik nem ismerik Krisztust. A szükség hatalmas. Nem arról van szó, hogy Isten nem tudja megcsinálni nélküled. Mégis, milyen nagy veszteség neked, ha kimaradsz a szolgálat öröméből.
    46 éves vagyok. A testi egészségem megtört, de még mindig méltat az én Uram, az Úr a szolgálatra. Örvendezek Őbenne! Ő méltó arra, hogy szenvedjek és akár meghaljak is Őérte!
    Ne vesztegesd el az életed azon igyekezve, hogy teológiai szakértővé válj. Menj a száraz völgyekbe a száraz csontokhoz, és hirdesd az igét! Prófétálj a száraz csontoknak.
    Jobb a frontvonalban elvérezni, mint előkelőségért verekedni a teológia színpadán. Ha elesel a lelkekért vívott harcban, lehet, hogy nem leszel egy ismert személyiség. Egyedül Isten tudja mjad a nevedet, és még a sátán is. De ez éppen elég.”
    Paul Washer

    1. Pál is azt írja valahol, hogy az üres vitának semmi értelme nincsen, nem építő. De én úgy látom, hogy ezen az oldalon, legalábbis ebben a topikban még nem tartunk itt, de ha igen, akkor szólj rám.
      Sok függ attól is, hogy valaki miért írogat, esetleg vitatkozik, mi indítja erre. Ha az, hogy kitűnjön, akkor az valóban nem jó, nem helyes.

      De ha ráakar vezetni másokat a jóra, a helyes ismeretre, akkor az nem haszontalan. (Erről is írt valamit Pál).
      Ne felejtsük el, hogy Jézus 10 szűzről szóló példázata szerint a keresztényeknek egy nagy része nem rendelkezik olajjal, sötétségben, félrevezetten él és ennek katasztrofális következményei lesznek rájuk nézve.

    2. Érdekes ! Akartam -(jobban mondva,-szerettem volna egy ,,levélkét”küldeni ),-DE egyszer csak kikapcsolt a gépem.

  5. Érdekes az itt kialakult kommentcsokor.

    Babilon királya látott egy álmot egy aranyfejű szoborról. Mit gondoltok a látomás végkifejletétől mennyire vagyunk még? És hogyan függ ez össze a Jelenések próféciáival?

    “És azoknak a királyoknak idejében támaszt az egek Istene birodalmat, mely soha örökké meg nem romol, és ez a birodalom más népre nem száll át hanem szétzúzza és elrontja mindazokat a birodalmakat, maga pedig megáll örökké.” (Dániel 2:44).

      1. Dániel nem beszél tíz lábujjról, ennek nincs jelentősége sztem. Egyébként jó kis cikk, csak a vége felé elbizonytalanodik. Ki is lehet a láb (lábfej)? Az nem lehet, hogy ez a birodalom már létező valóság?

        A cikk azt írja, hogy Róma óta nem volt olyan világhatalom, amelyik az egész Föld felett hatalmat gyakorolt volna. De Róma olyan volt, akinek az egész bolygón hatalma van? Nem.
        A jelenlegi világhatalom sokkal inkább hatalmat és befolyást gyakorol a Földön, mint mondjuk a Római birodalom.

        1. Igazad van, az ujjakat én “írtam hozzá”. A hangsúly inkább azon van, hogy Európára enged következtetni.
          Róma az akkori ismert világ felett uralkodott, mint ahogy az ókori Görögország vagy Egyiptom is.
          Igazad van abban is, hogy a mostani háttérhatalomnak sokkal nagyobb hatalma van már, csak még nem “hivatalosan”.
          “A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnni az útból.” II. Thess. 2:7

        2. Én inkább a látható világhatalomra gondoltam, az amerikaira. Hiszen országokat igáz le és befolyása alatt tartja a világ nagy részét, beleértve Európát és persze minket is, mármint az országunkat.

          Az nem lehet, hogy sokkal előrébb járunk az időben, a próféciák beteljesedésében, mint ahogy azt sokan gondolnák?

          (Tudom sokak számára evidens itt, hogy majd feláll egy világkormány a valamiféle háttérhatalomból, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így lesz).

        3. Igaz. Es azert is van az irasban a fenevadrol (vagy birodalmarol??):
          “Ami volt es nincs, es megis van.” (Csak fejbol ideztem, nem pontosan!)
          Tokeletesen illik europara. A romai birodalom volt, de mar nincs. Europa van, ami megsem a romai birodalom, mert ugye “demokracia”, de ennek ellenere megiscsak egy birodalom. Ugyanis szednek birodalmi adot. Es az a birodalom, amely adot szed, az letezik.

        4. Szia Fantomas!

          “Én inkább a látható világhatalomra gondoltam, az amerikaira. Hiszen országokat igáz le és befolyása alatt tartja a világ nagy részét, beleértve Európát és persze minket is, mármint az országunkat”

          Igen, ha azt vesszük, azt gondolhatnánk, hogy a leírás jobban illik rá!
          De USA csak más országokat tesz tönkre!
          De, ha kicsit gondolkodunk, akkor az EU “fenevad”, tulajdonképpen mindent széttiport, ahová a lávát betette! Minden európai ország csődszélére került, (Magyarországról, ne is beszéljünk, innen a rendszer vsal mindent széthordtak, mindent lepusztítottak( persze a belső “krémmel” együtt), stb)

          .. ímé, negyedik állat, rettenetes és iszonyú és rendkivül erős; nagy vasfogai valának, falt és zúzott és a maradékot lábaival összetaposta, és ez különbözék mindazoktól az állatoktól, a melyek előtte valának, és tíz szarva vala néki.

          Megazután, az Írás szerint is Európa lesz! Amerikában a kat. egyháznak nincs igazi hatalma! Protenstánsok.

        5. Magyarország lerablása és tönkretétele nemhinném, hogy csupán az EU-hoz köthető elsősorban és még ha így látod is, ki, melyik ország van az EU létrehozása mögött is?
          Honnan indult a 2008-as gazdasági világválság?
          Melyik ország nyomtat 40 milliárd dollár friss pénzt, amivel elszívja másoktól az erőforrásaikat és a dollárja mögött elsősorban a katonai ereje van, ezért nem dőlt még be.
          Melyik ország hitelminősítői minősítgetik le európa országait, beleértve a nagyokat is?
          Melyik országnak vannak támaszpontjai a világ 140 országában?

          Hogy ki a világhatalom ma, szerintem ezt nehéz vitatni. A Thea által linkelt cikk pedig ezt a tényt nemigazán veszi figyelembe.

          Ezt is írod? “Megazután, az Írás szerint is Európa lesz! Amerikában a kat. egyháznak nincs igazi hatalma!

          Bevallom, ezt nemnagyon értem. Milyen írás szerint lesz Európa?
          Az aranyfejű szobor négy ismert és azonosított világhatalma közül kettő nem európai hatalom volt.
          Miért lenne az utolsó feltétlen európai székhelyű?

          A katolikus egyház nemtudom, hogy jön ide. Az is érdekes kérdés lenne, hogy mi ennek az egyháznak a szerepe, illetve, hogy milyen köze van a Jelenések könyvében található szajhához. Ha van kedved hozzá, szivesen veszem, ha leírod erről is a véleményed.

        6. Szia Fantomas!

          Az Írás, számomra a Bibliát jelenti mindig.
          Azért mondtam, hogy az Írás szerint Európa lesz, mert ,ezek a birodalmak “egymásra épültek”. Amikor a Méd-Perzsák legyőzték Babilont, akkor az a terület is hozzájuk tartozott.
          Utána jött Nagy Sándor Görögországból( halála után négyfelé osztatott a birodalom), majd a Római. Utána:” Tíz lábujj :Ezeknek a királyoknak az idejében…( persze igazad van, lehettem volna kételkedőbb, “szerényebb” is, mert nincs odaírva, hogy feltétlenül az utolsó is itt lesz, de logikailag, nekem ésszerűnek látszik. Remélem, Te is úgy gondolod, hogy csak “agyalunk” rajta, és nem gondolod, hogy én úgy gondolom, hogy “feltaláltam a spanyolviaszt”!)
          [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
          Persze, mind emellett én is gondolkodtam, már az USA-n ( a leírás jobban ráillik), de ott nincs 10 király. Az ENSZ-en is gondolkoztam, de ott meg nincs igazi hatalom ( eddig)!
          Persze, az is lehet, hogy USA a fenevad, és majd az EU királyai akarják a hatalmukat neki adni?
          Viszont az íge szerínt, én úgy értelmezem, mintha a tíz király királyságából támadna a fenevad birodalma.
          ?
          Dán 7,23
          így mondta: A negyedik állat: negyedik királyság lesz a földön, mely minden királyságtól különbözik; és megeszi az egész földet, és eltiporja és összezúzza azt.
          ? Dán 7,24
          És a tíz szarv: ebből a királyságból tíz király támad; és egy másik támad utánuk, és az különbözik az előzőktől, és három királyt megaláz.
          ? Dán 7,25
          És szavakat szól a Legfelsőbb ellen, és a Magasságos szentjeit felőrli; arra gondol, hogy megváltoztat időket és vallást. És kezébe adatnak ideig, időkig és félidőig.
          ?Dán 8,23
          És királyságuk végén, mikor a bűnösök a mértéket betöltik, áll elő egy kíméletlen és cselszövényekhez értő király.
          ? Dán 8,24
          És ereje izmos lesz, bár nem a maga erejében, és csodálatosan pusztít és sikere lesz és cselekszik; és pusztít hatalmasokat és a szentek népét.
          ? Dán 8,25
          És okossága által sikerül a csalárdság is kezében, és szívében felfuvalkodik, és nyugalomban pusztít el sokakat; és feláll a fejedelmek fejedelme ellen, és kéz nélkül töretik össze.

          Amit Magyarországról és az EU-ról írtál, persze, én is tudom, meg egyetértek, de nem akartam mélyebben belefolyni.

          A Katolikus egyházról:

          A hamis prófétának ( mint tudod a Sátán áll mögötte) “hívek ” kellenek. Vallásos, nem újjászületett, nem hítben stabilan álló,nem az Istenben, Jézus Krisztusban és az Igében hívő emberekkel. Már kész hatalmi strukturával. Nincs sok ideje. Ehhez nyílvánvalóan leginkább a Kat. egyházat célszerű legjobban felhasználni. Legnagyobb számú közösség, ráadásul már bevezetett, jól müködő bálvány imádással, testületi fegyelemmel, még meglévő világi hatalommal.
          Azért a föld “királyai” még mindig eljárnak “Pápai audenciára”. Ha nem is bír már a régi hatalmával, amikor :
          ?Jel. 17,2
          A kivel paráználkodtak a föld királyai, és az ő paráznaságának borával megrészegedtek a föld lakosai.

          ( Itt még a színeket, anyagokat is megadja, hogy mégfelismerhetőbb legyen! Azért nem az a “nyomorgó” egyház!)
          ?Jel. 17,4
          Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával,
          ?Jel. 17,15
          És monda nékem: A vizek, a melyeket láttál, a hol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.
          ?Jel. 18,3
          Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.
          ?Jel. 19,2
          Mert igazak és igazságosak az ő ítéletei, és azt a nagy paráznát, a mely a földet megrontotta az ő paráznaságával, elítélte, és megbosszúlta az ő szolgáinak vérét annak kezén.

          ( ne feledjük, az inkviziciót, meg kényszer hittérítést, népírtásokat,stb. )
          Jel. 2,22
          Íme én ágyba vetem őt, és azokat, a kik vele paráználkodnak, nagy nyomorúságba, ha meg nem térnek az ő cselekedeteikből.
          ? Jel. 2,23
          És az ő fiait megölöm halállal; és megtudják a gyülekezetek mind, hogy én vagyok a vesék és szívek vizsgálója; és mindeniteknek megfizetek a ti cselekedeteitek szerint.

          Egy gyűjtő, “egyesítő” egyház lesz, ahová összegyülnek az “összes” vallás hívei. A többi keresztény felekezet vallásos tagjai is.
          Az újjászületett, valódi hívők ezt látva, természetesen elhagyják ezt az egyházat, amikor látják Sátán benyomulását.
          el. 2,24
          Néktek pedig azt mondom és mind a többi Thiatirabelieknek is, a kiknél nincsen e tudomány, és a kik nem ismerik a Sátán mélységeit, a mint ők nevezik: nem vetek reátok más terhet,
          ? Jel. 2,25
          Hanem a mi nálatok van, azt tartsátok meg addig, míg eljövök.
          ?
          ( Nem régiben voltam fenn valamelyik honlapjukon, ott olvastam is egy tanulmány erről, de most nem találtam még meg. Majd megkeresem, és belinkelem!) Ők is tudják, hogy róluk szól. De a folyamat elindulása itt, alant is látszik!

          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1202/szab.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1202/fokol.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1201/wecone.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1202/tanc.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1202/litujitas.htm
          http://katolikus-honlap.freeweb.hu/1201/becs.htm

          De kérlek, ne vedd ezt semmilyen személyes támadásnak. Számomra mindenki testvér, felekezettől függetlenül, aki a Jézus Krisztusé!
          [/expand]

        7. En ugy lattam az egyik Jesse Ventura filmben (FEMA taborokrol), hogy ha szuksegallapotot, kulonleges torvenykezest vezetnek be az USA-ban, akkor a jelenlegi allamok megszunnek, es 10 teruletre osztjak fel az orszagot, 1-1 katonai kormanyzoval az elen…
          Ez is erdekes.
          Mivel a Jelenesek konyvenek megszuletesekor a demokracia fogalma mar ismert volt. Megis a Konyv kiralysagokrol beszel.
          Masreszt az is igaz, hogy mint birodalom, az USA iranyitasa, gazdasaga, politikai rendszere jobban hasonlit a regi romai birodalomra, mint a jelenlegi europai berendezkedes…

        8. Szia Sharky!

          Látod milyen jó, hogy beszélünk róla!
          “hogy ha szuksegallapotot, kulonleges torvenykezest vezetnek be az USA-ban, akkor a jelenlegi allamok megszunnek, es 10 teruletre osztjak fel az orszagot, 1-1 katonai kormanyzoval az elen?”
          Én spec. nem rudtam!
          Igy már másképp néz ki! Itt is olvashattuk valamelyik cikkben, hogy nagyon készülnek a “lehetséges szükségállapotra”.
          Na megazután, azt is jobban el tudom képzelni, hogy az USA-t támadják meg, mint itt valamelyik európai országot!

        9. Szia Ida,

          fentebb már írtam erről valamelyest. Nagyjából egyetértünk a katolikus egyházat illetően, de én nem szűkíteném le csupán rájuk Nagy Babilont.

          Ha azt látja valaki, hogy az egyház, amivel kapcsolatot ápol, vagy ahová tartozik, kapcsolatot ápol politikai elemekkel, pl. pártokat támogat vagy arra szólít fel, hogy valamilyen politikai erőt támogasson, hogy az uralomra jusson stb… akkor gondolkodonj el, nem-e neki szól a Jelenések 18:4.

    1. ?És azoknak a királyoknak idejében támaszt az egek Istene birodalmat, mely soha örökké meg nem romol, és ez a birodalom más népre nem száll át hanem szétzúzza és elrontja mindazokat a birodalmakat, maga pedig megáll örökké.? (Dániel 2:44).

      Ez lesz az 1000 éves királyság, amikor Úr Jézus visszajön, és elkezdi uralkodását Izraelben.

      A 10 lábujj, ahogy Thea írta.

      Ez nem tuti, csak gondolkodom:

      Régebben olvastam egy “próféciát” arról, hogy a Fenevad (a birodalom) 27 évig fog uralkodni. Na most, az EU 1993. nov. 1-én jött létre hívatalosan.
      Ha(!) igaz , és tényleg Istentől származik a prófécia, akkor ez a mostani (első) fenevad ( akinek a feje fegyver által kap halálos sebet, amelyből majd meggyógyíttatik), jövőre lesz 20 éves!(?)
      Mint tudjuk, most akarják létrehozni az EEÁ-t. 17 és 10(!) felosztásról is beszélnek! Akiknél van Euró, és akiknél nincs.
      Jel. 17,12
      A tíz szarv pedig, a melyet láttál, tíz király, olyanok, a kik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.
      Jel. 17,13
      Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.

      A tíz szarv pedig ez: Ebből az országból tíz király támad, és MÁS TÁMAD utánok, és az különb lesz mint az előbbiek, és három királyt fog megalázni.
      ?Jel. 17,11
      A fenevad pedig, a mely vala és nincs, AZ MAGA A NYOLCADIK
      és a hét közül való; és a veszedelemre megy.?

      Szerintetek?

      1. Jó kérdések. Mintmár írtam fentebb, úgy gondolom,hogy ez az Eu-s dolog tévút.
        A Dániel könyvében található szobor lábfeje és a hétfejű vadállat hetedik feje egy és ugyanaz, a jelenleg fennálló világhatalom.

        Ki lehet azonban a nyolcadik király? Ez is egy fenevad, de hatalma a másik hétből adódik.
        Továbbá volt, nincs és mégis van. Ki lehet ő?
        Az ENSZ. 1920-tól mint Népszövetség létezett és a II. világháborúval kudarcott vallott, 1942-ben teljesen megszűnt. Majd 1945-től ismét van, mint Egyesült Nemzetek Szervezete.
        A szent helyen áll abban az értelemben, hogy sokan, az emberiség nagy része – köztük számos vallás is – tőle várja a békét, az emberiség gondjainak megoldását, nempedig Jézus Krisztusról, aki erre egyedül képes Isten Királyságának Királyaként.

    2. A -hha?! . Csak AZT szeretném kérdezni (életem tanulságai alatt); EGYHÁZ !! Hol vagy ??? !!! Mindszenty BÍBOROS hiányzik ?! Már ITT is a ZSIDÓK URALKODNAK?!!! Az EREDETI ,,BIBLIA” kb.10 évvel ezelött megtaláltatott! MIÉRT nincs még MA sem nyilvánosságra hozva ?!

  6. Ha figyelembe vesszük: hány országa van ma az EU-nak? 7 fej, 10 szarv, 10 korona, azaz 27! HÁt maga az EU a fenevad, ami a sokaságból alakult, a népek tengeréből…..a hamis próféta meg személy, ha úgy tetszik maga a megtestesült ellenkrisztus, antikrisztus….. úgy tudom sehol nincs néven nevezve így a hamis próféta: antikrisztus…..viszont szó van sok antikrisztusról az újszövetségben……teljesen mindegy minek nevezzük, a lényeg hogy eljön, akiben a gonoszság teljesen megtestesül….

    1. A fenevad nem lehet azonos a hamis prófétával, ugyanis: ?És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, a ki a csodákat tette ő előtte? Jel. 19:20

      Három tisztán elkülöníthető személyről van szó. 1) sátán 2) antikrisztus/fenevad 3) hamis próféta.

      ?És az (1)ördög, a ki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a (2)fenevad és a (3)hamis próféta? Jel. 20:10

      ?És láték a (1)sárkány szájából és a (2)fenevad szájából és a (3)hamis próféta szájából három tisztátalan lelket kijőni,? Jel. 16:13

      (Ha a sárkány személye valaki számára nem világos: ?a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak? Jel. 12:9)

      1. Igy igaz Gabor! “Ok ketten (az Antikrisztus es a Hamis Proféta) elevenen a kénkovel égo tuzes toba vettetének…”(Jel 19:20).
        A Satan pedig megkotoztetik 1000 evre egy angyal altal,”akinél vala a mélységnek kulcsa”(Jel 20:1).

        1. En is ezt gondolom Sharky az ujjaéledt romai birodalomrol,a Biblia alapjan.

  7. Nos.
    Benedek pápa ,nincs jól sőőt….egézsége nagyon megromlott
    már várható az utódja.
    Ugye utánn aegy pápa lesz rövid ideig….
    utánna pedig színre lépe :AK
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
    Mindenféleképpen egy olyan ember lesz,aki NAGYOKAT FOG SZÓLNI,MONDANI, ÉS BÁR ELSŐRE NEM FOGJUK ÉSZRE VENNI
    AZÉRT AKI HITBENM,ÉS SZELLEMBEN JÁR
    TUDNI FOGJA MAJD HA ELJÖN,HOGY KI AZ. !!!
    2016-17 MAX 18 BAN MÁR ITT IS CHIP LESZ, MAGYARORSZÁGON.
    VAN MÉG 4- 5 ÉVÜNK….
    OLASZ,SPANYOL,FRANCIA,ANGOL,SVÁJCI,NÉMET INNEN FOG MAJD VALAHONNAN JÖNNI !
    HA TIPPELHETNÉK , AZ UTOLSÓ PÁPA OLASZ LESZ…..
    ÉS MIVEL RÓMA, A VATIKÁN MAJD ELFOG SÜLLYEDNI,N AAKKOR FOGJA MAJD ÁTHELYEZNI MAGÁT,
    JERUZSÁLEMBE….
    BÁR,
    ENGEM MIND A MA NAPIG ÉRDEKEL:
    TONY BLAIR ( JÓ TUDOM MIÉRT VAN IZRAELBEN, DE MÉG IS )
    HA VALAKI SAKKOZOTT EGY PERCET IS,
    TUDJA
    EGY ELŐRETOLT ÉSZREVÉTLEN,
    NEM FIGYELÜNK RÁJA FUTÓ-SOK BAJT OKOZHAT A TÁBLÁN !
    DE
    EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM )
    MÉG 1X MONDOM,
    EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM….
    DE LEHET HOGY BLAIR,
    CSAK EGY KIS GYALOGOS…..
    BÁR AMIKET MONDOTT,ÉS AMIKET SZERETNE
    ( JELENÉSEK KÖNYVÉBE ILLŐ )
    DE LEHT HOGY PL,
    A BENEDEK UTÁNNA UTOLSÓ MÁSDIK PÁPA LESZ…. ( AK )
    EZ SEM KIZÁRT….

    FIGYELJÜNK,
    ÉS ÉSZRE FOGJUK VENNI !
    ENNYI.
    [/expand]

    1. A 20.-21.század a törvényszegés titkának megnyilvánulása és még nincs itt a vég… Viszont tudni azt is hogy mielőtt az AK feltűnik a
      színen, három évig nem esik eső Európában, borzalmas éhínség lesz és ezt fogja zsarolásnak az AK hogy felvetesse az emberekkel
      a fenevad jelét.Jelen pillanatban úgy tűnik hogy az AK 2017-nél előbb nem lép színre. Ugyanis 1917-ben Rómában egy felvonuláson megígérték a szabadkőművesek (Gál Péter: New Age http://www.ppek.hu/k407.htm),
      hogy sátán a vatikáni trónt fogja birtokolni és mindez amúgy összhangban van Dániel könyvének próféciáival: 9,27 !!)
      A lényeg az, hogy a jelenlegi római pápa (http://www.katolikus-honlap.hu/1102/malakias.htm) halála/lemondása után lesz egy konklávé, ahol megválasztják az utolsó pápát, és egyúttal lesz egy másik bíborosi gyűlés, ahol ellenpápát választanak. Nos ez az utóbbi lesz az AK.
      “Az ellenpápa megválasztása után oszlassátok fel a püspöki zsinatokat, papi egyesületeket és plébániákat. Tiltsátok meg a papoknak, hogy megkérdőjelezzék az új irányelveket.”…. “Csak a megválasztott ellenpápának kell engedelmeskedni.Mondjátok az embereknek, hogy meg kell hajolniuk, ha a nevét kimondják. ” http://www.katolikus-honlap.hu/0904/szabad.htm
      Kötelezi majd a híveket hogy kiközösítés terhe mellett vegyék fel a fenevad jelét ! A keresztvetést bálványimádásnak nevezi és a régi dogmákat hamisaknak. Gyakorlatilag tovább rombolja belülről a katolicizmust…s hogy a protestánsok se örüljenek szvsz 2017-ben (500 éves évforduló!) lesz nagy egyesítési kísérlet.
      “Parancsoljátok meg a pápa minden alattvalójának, hogy a ?szent keresztes háborúban? harcoljanak az egyetlen ?világvallás? elterjesztése érdekében.”
      Chipezés ebben az évtizedben még csak az okmányokban lesz (e-igazolvány), a bőrre vagy bőr alá vagy agyba (kiborggá változtató)
      helyezett chip csak a 20-as évektől várható. Igazolásképpen már korábban linkeltem az orosz kormány 2007-es rendeletét.

    2. Most már jó lenne eldönteni, hogy ki lesz a csúnya gonosz antikrisztus? Az Európai Egyesült Államok elnöke vagy az ellenpápa?
      Amit viszont nem értek az az, hogy miért választana a szabadkőművesség ellenpápát mikor a pápa és a jezsuiták ugyanúgy a háttérhatalomhoz tartoznak, maguk a legfelsőbb irányítók. Kis logikai bukfenc.

      1. Előre szerintem felesleges találgatni a személyét illetően. Elég ha felismerjük, miután megjelent a színen.
        Európával kapcsolatban ezek a részek fontosak:
        “A tíz szarv pedig, a melyet láttál, tíz király, olyanok, a kik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal. Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.” Jelenések 17:12-13

        Lehet egy másik ország vezetője is, akivel az EU szövetségre lép. Most még nem tudjuk.
        Ezt a tanulmányt is érdemes elolvasni a tíz szarvval kapcsolatban:
        http://idokjelei.hu/2011/01/bibliatanulmany-daniel-konyve-7-fejezetebol/

      2. Szia adaware!

        ellenpápa=hamispróféta
        antikrisztus=EEÁ elnöke
        A fenevad országa=EEÁ
        [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
        (nagy valószínüséggel! Ahogy közeledik, úgy lesznek a próféciák, egyre nyilvánvalóbbak!)

        Amig Jézus Krisztust Úrnak mondják, és hírdetik az evangéliumot ( mégha mellette bálványok is vannak) , addig Isten nem vetette még el Őket!
        Azt meg nem tudom, hogy “biztosan” zsebbe van-e ez a Pápa, hiszen tele vannak ( a Vatikán) pénzzel!

        Ez vonatkozik rájuk:
        Jel. 2,18
        A Thiatirabeli gyülekezet angyalának pedig írd meg: Ezt mondja az Isten Fia, a kinek szemei olyanok, mint a tűzláng, és a kinek lábai hasonlók az ízzó fényű érczhez:
        Jel. 2,19
        Tudom a te dolgaidat, és szeretetedet, szolgálatodat, és hitedet és tűrésedet, és hogy a te utolsó cselekedeteid többek az elsőknél.
        ? Jel. 2,20
        De van valami kevés panaszom ellened, mert megengeded amaz asszonynak, Jézabelnek, a ki magát prófétának mondja, hogy tanítson és elhitesse az én szolgáimat, hogy paráználkodjanak és a bálványáldozatokból egyenek.
        Jel. 2,21
        Adtam néki időt is, hogy megtérjen az ő paráználkodásából; és nem tért meg.

        ? Akik nem jönnek majd ki belőle, azokra sajnos ez vár:
        Jel. 2,22
        Íme én ágyba vetem őt, és azokat, a kik vele paráználkodnak, nagy nyomorúságba, ha meg nem térnek az ő cselekedeteikből.
        Jel. 2,23
        És az ő fiait megölöm halállal; és megtudják a gyülekezetek mind, hogy én vagyok a vesék és szívek vizsgálója; és mindeniteknek megfizetek a ti cselekedeteitek szerint.
        ?
        Akik pedig, újjászületett keresztények közülük, és nem lesznek hajlandók felvenni a Fenevad bélyegét, nem fognak “meghajolni ” a Hamis Prófétának, elfogják hagyni a felekezetet , és rájuk is üldözés vár:
        Jel. 2,24
        Néktek pedig azt mondom és mind a többi Thiatirabelieknek is, a kiknél nincsen e tudomány, és a kik nem ismerik a Sátán mélységeit, a mint ők nevezik: nem vetek reátok más terhet,
        ? Jel. 2,25
        Hanem a mi nálatok van, azt tartsátok meg addig, míg eljövök.
        ? Jel. 2,26
        És a ki győz, és a ki mindvégig megőrzi az én cselekedeteimet, annak hatalmat adok a pogányokon;
        [/expand]

      3. “Amit viszont nem értek az az, hogy miért választana a szabadkőművesség ellenpápát mikor a pápa és a jezsuiták ugyanúgy a háttérhatalomhoz tartoznak, maguk a legfelsőbb irányítók. Kis logikai bukfenc.”

        felejtsd már ezt a badarságot… olvastál valamit, oszt becsípődött.

        katolikusként látom a jezsuita berontást az egyházba, ugyanakkor azt is látom, hogy ez sikertelen volt, mert ha sikerült volna, akkor nem lett volna szükség felvilágosodásra, akkor nem kellett volna kommunizmus, akkor minek a new-age. ha sikerült volna, akkor a katolikus egyháznak jelenleg olyan befolyása lenne, mint amilyen nyomokban sincs. ha a katolicizmus lenne a gonosz vallása, akkor minek minden oldalról támadni (te is ezt teszed… vajon hol állsz?)

        1. Jólvan Jeromos megmondtad a tutit. Olyan büszke vagyok rád 😀 😀 😀 😀

        2. A kommunizmus meg a fasizmus látszólagos ellentétére szükség volt, anélkül nem lehetett volna eladni az embereknek, hogy mégis miért robbant ki a 2. vh. A katolikus egyháznak pedig hidd el elég nagy a befolyása lévén h elég sok pénze van. Zsebből ki tudnák egyenlíteni Európa teljes adósságát. Ha van pénzed akkor van hatalmad. Másrészt a jezsuita rend a pápa hatalmát hivatott biztosítani a világ felett. A New Age az új kor vallása. Nyilván ennek bevezetéséhez az összes vallást tönkre kell tenni (igen a judeo-kereszténységet is.) Én nem kifejezetten egy vallást támadok hanem az összeset, mivel a vallás a legostobább és legkárosabb eszme ezen a bolygón. Ennyi. Hogy melyik oldalon állok?
          “Én a vízilovakkal vagyok.”

    3. Nem kell elfogadni, de az ég mindig is jelezte amire az embernek szüksége volt. De nem figyelt oda. Most is jelez. Vallástól függetlenül kell elolvasni La Salette-ében, Fatimában elhangzottakat. Az egészet, teljességében. Minden beigazolódott, minden megtörtént. Ahol meg nem, azért, mert ott megtették az égi kéréseket. A Pápáról, már tudhatjuk, hogy a mostani pápa az utolsó igaz pápa. Aki utána lesz (miközben a mostani elüldözik), a Hamis Próféta. Még akkor is, ha a Katolikus Egyház tagjai is fogják megválasztani. A Hamis Próféta és az Antikrisztus nem egy személy. Ezt is tudhatjuk. A hamis próféta fogja segíteni az Antikrisztust. Az, hogy ami a világban történik, a gonosz műve, egyértelmű, de aki nem hiszi az égi üzeneteket, meg hogy az Isten igenis ma is szól az emberhez, tiltakozás helyett előbb olvassa, és figyeljen. És megdöbben. A 42 hónap kemény lesz, de Isten nélkül még nehezebb. Ezért szól, kér, figyelmeztet, de senkire nem erőlteti rá akaratát, mert az ember szabad akaratot kapott. Senki ne mondja majd, hogy magára lett hagyva… Az Isten az embert szereti – egyszülött Fiát adta értünk, de a bűnt nem! Vallástól függetlenül vár mindenkit. Két tábor lesz, ahogy meg van írva.

      Csak kérhetem, meglátjuk, de ne a gyűlöletes reakció legyen az első, hanem a megfontolt, valóban utánajárt. Sokan tudják az igazságot, egyre többen, de még nem elegen.

      1. Kedves Levente!

        Én is olvastam a Pápákról szóló próféciákat!
        Egyet értek, Isten ma is, meg régen is adott prófétákat a népének!
        Azt mondta az Igében : ha a látás teljesül, akkor Tőle van, ha nem teljesül, akkor nem Tőle van!
        5 Móz. 18,22
        Ha a próféta az Úr nevében szól, és nem lesz meg, és nem teljesedik be a dolog: ez az a szó, a melyet nem az Úr szólott; elbizakodottságból mondotta azt a próféta; ne félj attól!

        Ez pedig eddig teljesült! Nincs rá ok, hogy ne higgyük, hogy a vége is teljesülni fog!
        Gyűlöletről meg szó se lehet! Beszélgetünk!

        Áldjon meg az Úr!

        1. Szia Ida!
          A Fatima-i Maria jeleneseket,amihez a katolikusok szoktak elzarandokolni,nem vehetjuk profeciaknak…Levente errol beszel,mint profecia…es persze jol tenné,ha nem tévesztené meg itt a jo népet.

        2. Szia Ria, miből gondolod, hogy megtévesztem? Fatima nem csak a katolikusoké. Ismered a teljes történetet, az ott elhangzott dolgokat? Megnézted a részleteket? Tudhatta bárki 1917 -ben, hogy mi indul el Oroszországból? Tudhatta bárki, hogy lesz még egy súlyosabb háború? -hogy csak a mindenki számára ismert történelmi próféciákra utaljak. A helyszíni akkori beszámolókat olvastad? A hitetlenek, ateisták beszámolóit? Akik úgy mentek oda, hogy na majd ők lebuktatják az egészet?
          Itt ezen a weblapon szépen hivatkozik minden a Jelenések Könyvére, és a többi részre. Amikor Luciát faggatták ezt mondta: “Benne van a Szentírásban és a Jelenések Könyvében. Ezeket olvassátok!”
          1917-ben volt az első jelenés. 1929-ben Luciának megjelent Jézus és e szavakat mondta: “nem hallgatták meg kérésemet. Ugyanúgy, mint Franciaország királya, ők is meg fogják bánni, de akkor más késő lesz. Addigra Oroszország már elhinti tévtanait az egész világon, háborút, keresztényüldözést okozva. A Szentatya sokat fog szenvedni.”
          Ismered a Sztálingrádi csata fordulatát, és miért történt? Az oroszok (szovjetek) ebben semmit nem tettek. De a pápa megtette részben a kérést az előző nap…

          Le lehet söpörni a tényeket az asztalról, de attól még a tények tények maradnak. Az ég akkor is jelez, ha a többség már nem akarja meghallani…

          Megértettem, nem szólok többé, de aki akarja, könnyen utána nézhet, hogy amiket mondtam, megtévesztés volt-e. Ma már minden információ elérhető, és a világ pont oda tart, amik szerepelnek az égi figyelmeztetésekben.

        3. Szia Ria!

          Nem is a “Mária jelenésekre” gondolok!
          Azzal kapcsolatban,az én látásom az, hogy mindig is kaptak próféciákat, látásokat , álmokat az emberek. De, mivel Isten szuverén joga eldönteni, hogy kiáltal szól, és nem kér engedélyt arra senkitől,( a pápától se) hogy “kit kenhet” fel prófétájának, kinek ad látomást, stb. , ezért általában ( és jól tudjuk, hogy az alázatos, szegény, megvetett hívőket előnyben részesíti) nem fogadták el, leginkább “szájhagyományként ” terjedt a nép között!
          [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
          Viszont azt is tudjuk, hogy Sátánnak az a célja, hogy megtévessze, eltévelyítse akit csak lehet, nehogy rájöjjenek az emberek, hogy Jézus Krisztus bőségesen elégséges, mint megváltó, mint Istennél közbenjáró, és nehogy hítre jussanak, (viszont azt is tudjuk, hogy S nem mindenttudó), azért lemásolta ” Mária-jelenésekkel” ,ezeket a próféciákat, ( némi “kenetteljességgel” “megspékelve”), mert azokat sajnos nagyon “zabálták”!
          Igy a “Mária kultuszt” fentudta tartani továbbra is, mivel azoknak a próféciáknak volt valós alapjuk, valódi próféciákon alapultak ( És így teljesültek is.) Nem a próféciát kellet manipulálni, elég volt a “forrást”! Ezért hívatkozhatott a Jelenések könyvére, mert tudta, hogy teljesedni fog! Hadd tévelyegjenek az emberek, hadd imádják csak az “ég királynőjét”!
          A külünböző “csodatévő helyekről” meg az én látásom annyi, hogy S ismeri a hit erejét, ismeri az Igét is ( amit nefelejtsük el több mint ezerkétszáz évig “gyalog” katolikus hívők nem is olvashattak! Utána is csak protenstánsok! Meg napi szinten akkor is, csak akik olvasni tudtak! Arról ne is beszéljünk, hogy még az utána következendő évszázadokban se juthattak hozzá a katolikus emberek, mert csak latinul olvastak fel belőle a “papok”! Meg még azt hiszem most se tanácsolják, hogy olvassák, mert azt Ők “nem érthetik meg”!), és azt is tudja, hogy Drága Mennyei Atyánk, milyen csodálatos gyógyvizekkel is megáldotta az emberiséget.
          Már csak néhány “jelenés”, és a kultusz felerősödik!
          Azt meg tudjuk, hogy ott nagy a “testületi” fegyelem, megkérdőjelezhetetlen a “pápá”, az “egyház ” szava.

          Én Szent Malakiás Próféciáira, és a többire, meg a népi prófétákra gondoltam. Azért az Úr , a katolikus egyházban is talált népet magának, ott is voltak és vannak gyermekei, hiszen nem mozditotta ki a “gyertyatartójukat”!

          mittenneJezus2012ben? erre célzott, azt hiszem.

          #111: “Gloria Olivae” (Az olajfa dicsősége). XVI. Benedek (2005-).
          Szent Benedek és XV. Benedek után veszi fel nevét. A Bencéseknek volt egy “Olivetans” nevű csoportja. XV. Benedek az Első Világháború idején a békéért tett erőfeszítéseivel tűnt ki

          #112: “Petrus Romanus” (Római Péter).
          Aki az utolsó Pápa lesz, mert az uralkodása idején fog eljönni a vég:
          A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét.

          Persze ez az én látásom erről, amikor régebben erről gondolkoztam az Úr előtt, én ezt kaptam feleletül. Ha neked más világosságod van, szívesen veszem, ha megosztod.
          [/expand]

      2. Levente,te egyszer azt irod,hogy ” A Hamis Proféta es az Antikrisztus nem egy szemely.”Azutan pedig azt,hogy: “A hamis próféta fogja segíteni az Antikrisztust.” Ez igy akkor hogyan is lesz?
        Es még azt is irod,hogy “Ezt tudhatjuk”…marmint,hogy a Hamis Proféta es az Antikisztus nem szemely.Ezt a kijelentésedet okosabb volna nem kettes szam elso szemelyben tenned,mert en peldaul nem vagyok – es rajtam kivul még sokan masok – abban a sorban,akik ezt valljak.

        1. Ria, igen, a kettő nincs ellentétben. A Hamis Próféta a Katolikus Egyház feje lesz, aki olyan változtatásokat vezet be, ami rombolni fogja azt. A lelkiségét. Megtörténik az egyház szakadás. Egészen az úrvacsora szintjéig fogja az Oltáriszentség tiszteletét vinni. Lesznek akik Benedeket követik, lesznek akik a Hamis Prófétát követik, mint az új pápa. Párhuzamosan előlép az Antikrisztus, ki már dolgozik a világban, ő fogja a közel-keleti békét bejelenteni. Aztán szép lassan megkedvelteti magát az emberekkel, egészen addig a szintig, hogy elhiteti isteni szerepét. Jönnek a csodái, … ahogy meg van írva. De szemedben kedves lesz, az ajtó mögött meg a nevetni fog az embereken… és el fogja érni amit akar, az emberek kontrollálását, minden eszközzel, amikről itt oly szépen van bőven ezen a weblapon is, de az igazi célja, a lelkek megszerzése: Istentől való elszakítása.
          Honnan tudható ez? Az alapja benne van a Szentírásban, de fontos tudni, hogy a Jelenések Könyvének felnyitását egyedül csak a Bárány teheti. Ő Jézus Krisztus. Ez most van folyamatban. És nem hagyja magára az embereket, 1830 óta nagyon sok égi üzenet támasztja alá amit írtam, a legfrissebbek pedig egyértelműen jelzik, mi előtt állunk. De minden megjövendölt nehézséget, a gonosz hatalmát csökkentheti az ima, a szívből jövő ima, és az emberiség visszatalálása Istenhez. A Jelenések Könyvében lévő szimbólumok ismertek már, mert Gobbi atya Kék könyvében is benne van. Csak akik elutasítják a jelenések világát, a Szűzanya segítségét, nehéz lesz elfogadniuk, viszont ha némi alázattal elolvassák, és megnézik a tényeket, akkor láthatják, hogy minden igaz a Bibliában, és az Ég nem győzi felkínálni a kegyelmeket és az emberiség megmentését a gonosztól. Erre szükség is van, mert ami a világban van, az nem emberi gonoszságból született, hanem a sátán – jól átgondolt – műve. Persze a gonosz ember az ő eszköze.
          Senkit sincs szándékomban megbántani, azokat sem, akik nem hiszik ezt az oldalt.

        2. A katolikus egyházat már nem kell lerombolni, úgy halott és ördögi, ahogy van….
          A Biblián kívüli kijelentésekről, látomásokról, “próféciákról”,jelenésekről:

          “Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképpen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által…”
          (Zsidók 1,1)

          Sem Istennek sem embernek nincs szüksége többé a kijelentett igén kivül többre, Jézus Isten utolsó szava hozzánk…és írott igéje, a Biblia….. ha ez neked nem elég, öleld meg a kemencét:)

        3. Szia Ida!
          Arra a hsz-odra,aminek az utolso mondataban ezt irod:
          “Ha neked más világosságod van, szívesen veszem, ha megosztod.”,masnap valaszoltam,de ahogy elnezem,azota sem ment az at neked,igy most ujra megprobalom atkuldeni.
          [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
          “Az ilyen “égi jelenésekrol” nemregiben mar megirtam a velemenyemet aszerint,ami latast kaptam,igy arra nem terek ra ujra.

          Minden egyeb profeciakkal kapcsolatosan pedig ugyanazokat a latasokat kaptam en is,amit a kovetkezokben olvashatsz,es ahonnan olloztam,azt is atkuldom itt neked:

          Hogyan tudod megkülönböztetni
          az igazi prófétákat a hamisaktól?

          Nos ez egy igen nehéz feladatnak látszik, de nem az.
          Bibliai standartok után kell nézni.
          A bibliában a hamisak mindig sokan voltak.
          Ők voltak azok, akik erőszakosan hangoztatták a prófétaságukat és arcul csapdosták az igazit.
          Az igazi prófécia az kivezeti az egyházat szorult helyzetéből.
          Épít és ritkán int vagy fedd.
          Tisztában van azzal, hogy Isten gyermekei Isten Szelleme által vannak vezetve, tehát nem erőszakolja saját látását a másikra.
          A hamis próféták bele vannak keveredve egy hatalomharcba.
          Százszámra ontják a “próféciákat” de az egyik sem teljesedik be.
          A betervezett egyháztörvények módosítása után (2011 nyara) ki fog törni a harc a lelkekért.
          Általában hamis apostolokkal szövetkeznek és elkezdik rabolni a gyülekezeteket.
          Olyan összejövetelről is hallottunk, ahol ráijesztettek az emberekre, hogy adják be az összes javaikat. Mert ha nem, Ananiás sorsára jutnak (ApCsel5).
          Nos, ezek azok az emberek, akiket a biblia báránybőrbe öltöztetett farkasoknak hív.
          Ezt a fenti az irast,es meg tovabbiakat a profetalasrol,amivel szintén egyetertek a kapott vilagossag alapjan,itt megtalalhatod:

          http://www.eva777.com/vilagvege-magazin/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=20&Itemid=19

          Ezekhez még hozzatenném,hogy a megbizatas a profetai szolgalatban -mint ahogyan ez Jeremiasnal is volt,(Jer 1:4-10) nem lesz hatalmas belso kuzdelem nelkul a profetaé.”
          [/expand]

        4. Kedves Ria,
          márpedig a két személy (Antikrisztus, hamis próféta) NEM ugyanaz. Tessék olvasni a Bibliát!

        5. Te mirol beszelsz Bela? Honnan veszed,hogy en egy szemelynek veszem a kettot? Igy akkor en pedig azt ajanlom neked,hogy:Tessek olvasni az altalam irt szoveget… helyesen! Vagyis:tanuld meg ertelmezni is,amit olvasol.
          Raadasul a kerdesem nem is arrol szolt Levente felé,hogy egy szemely-e a ketto vagy sem,hanem arrol,hogy egyaltalan szemelyeknek gondolja e.

  8. Na igen, igen!

    Csak azért legyünk résen, mert amikor a Fenevad előlép, pont ilyen szimpatikus, normálisnak kinéző lesz! És pont ilyen jól fog beszélni!

    Jel. 13,3
    És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.

    ?Jel. 13,4
    És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

    1. Azért az összképet is figyelembe kell venni. Farage mindaz ellen harcol, ami a globalista elitnek fontos. Egységes, globális kormányzás helyett szuverenitást akar, hogy csak egyetlen dolgot említsek.

    2. Én úgy gondolom, hogy maga a fenevad, az maga a birodalom, és nem egy személy…..a tengerből emelkedik ki, a népek tengeréből (belőlünk, európából)…és mikor zt írja, hogy egyik feje megsebesítetett, gondolhatunk a . világháborúra, a náci Németországra, mikor elbukott…..de felemelkedett, nem is akárhogyan…..szóval nem olyan egyértelmű semmi, mint ahogy elsőre látszik……a Jelenések 13 nem csak pár év eseményeiről ír valószínűleg….. szóval vigyi mit hirdetünk….

      1. “Az ördög pedig, aki megtévesztette őket, a tüzes és kénes tóba vettetett, ahol a fenevad és a hamis próféta is van…” (Jelenések 20:10) Ebből és sok más versből is egyértelmű, hogy egy személyről van szó.

      2. És annak a képét meg hogyan fogják megcsinálni? És hogyan fog a képe szólni? És hogyan imádnának egy birodalmat? Na meg azután, hogyan vettetik egy birodalom a tűzestóba? Meg láttál te még birodalmat, aminek nincs vezére!?

        1. Én úgy értem, hogy maga a fenevad nem egy személy….milyen személynek van 7 feje,10 szarva, 10 koronája?!? Attól még van hamis próféta, az szerintem egyértelműen személy….. a tüzes tóba vethető mindaz aki a birodalmat tudatosan építi és a próféta is…..és honnan tudjuk hogy a régóta tengerből, a népekből feljövő EU képe, jelképe, zászlaja nem az a kép? Gyakorlatilag ma is imádják, ebben bíznak, nem Istenben…..és miért ne lenne feje? Ahogy az első vers is írja, hogy 7 feje van, 7 központi ország…..ebből az egyik legfontosabb Németország….és az pl. csúnyán megsebesítetett a náci bukáskor, a 2. világháborúban……..nem szabad mindent szó szerint venni……(ilyenekre gondolok, hogy “megsebesítetett az egyik feje”, nem azt jelenti hogy merényletet követnek el az antikrisztus ellen és feltámad- nem lehet 7 feje egy embernek…:) és a jelenések könyve nincs időhöz kötve, váltakoznak a színek, az idők…..ha szószerint meg lehet érteni, akkor bj van:)

        2. Nyilván sok mindent nem értünk még, és valóban nem szabad dogmatikusnak lenni, de te olyan dolgokat is ide sorolsz, amik már érthetőek és egyértelműek. Nyilván van/lesz/alakul egy antikrisztusi birodalom, de ennek egy személy lesz a vezetője, az antikrisztus, aki “maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát” amikor “megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia”.

          A Jelenések könyve pedig két személyt is fenevadként ábrázol az antikrisztust ÉS a hamis prófétát.
          “És láttam, hogy a földből feljön egy másik fenevad [a hamis próféta]; két szarva volt, amely hasonló volt a Bárányéhoz, de úgy beszélt, mint a sárkány [sátán]. Ez gyakorolja az első fenevad teljes hatalmát az ő nevében, és rábírja a földet és lakóit, hogy imádják az első fenevadat, amelynek meggyógyult a halálos sebe. Nagy jeleket tesz, még tüzet is parancsol le az égből a földre, az emberek szeme láttára;” (Jelenések 13:11-13)

          Sok mindenre, amit kérdésként vetsz fel, ott az egyértelmű válasz a Bibliában. Például “A tíz szarv, amelyet láttál, tíz király.”

          Figyelj az összképre! Az ördög mindig Istent utánozza. Mit akar? A világot és hogy Istenként, a világ megváltójaként imádják Jézus helyett. Tehát akar egy világbirodalmat és isteni státuszt és ezt az antikrisztuson keresztül tudja elérni.

      3. En magam is biztos vagyok benne, hogy konkret szemelyekrol kell beszelni.
        Azonban mindannyian tudjuk, hogy az Iras sokszor elokepekben es jelkepekben beszel. Mi van, ha a “fej, amely megsebesittetett” az nem mas, mint az EU “feje”? Az orszag, amely elharcosa volt az EU megalapitasanak, melyet nem masok kepviselnek, mint a rozsakeresztes paholyok (oriasi befolyassal vilagszerte)? Az orszagot, amely most latvanyosan ki akar maradni valamiert az EU projektbol? Talan Nagy-Britanniat komoly csapas fenyegeti, melybol fel fog allni? Nem tudhatjuk. Figyelni kell. A profeciakat csak utolag tudjuk majd megfejteni.

        1. Igen, ezeket a jeleket figyeljük, ahogy létrejön a birodalom!!
          Meg ahogy az egész rendszert, mind politikailag, jogilag, mind technikailag, mind szellemileg felépítik! (“átpasszolják a királyságokat!”)
          [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
          j el. 13,1
          És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak
          neve
          Dán. 7,7
          Ezek után látám éjszakai látásokban, és ímé, negyedik állat, rettenetes és iszonyú és rendkivül erős; nagy vasfogai valának, falt és zúzott és a maradékot lábaival összetaposta, és ez különbözék mindazoktól az állatoktól, a melyek előtte valának, és tíz szarva vala néki.
          Dán. 7,8
          Mialatt a szarvakat szemlélém, ímé, másik kicsiny szarv növekedék ki azok között, és három az elébbi szarvak közül kiszakasztaték ő előtte, és ímé, emberszemekhez hasonló szemek valának ebben a szarvban, és nagyokat szóló száj.
          Dán. 7,19
          Akkor bizonyosat kívánék tudni a negyedik állat felől, a mely különbözék mindamazoktól, és rendkivül rettenetes vala; vasfogai és érczkörmei valának, falt és zúzott, és a maradékot lábaival összetaposta.
          ?
          Dán. 7,20
          A tíz szarv felől is, a melyek a fején valának, és a felől, a mely utóbb növekedék és három esék ki előle; és ennek a szarvnak szemei valának és nagyokat szóló szája; termete is nagyobb a társaiénál.
          ? Dán.7,8
          Dán. 7,21
          Látám, hogy ez a szarv hadakozék a szentek ellen, és legyőzé őket.
          ?Dán. 7,23
          Így szóla: A negyedik állat negyedik ország lesz e földön, a mely különb lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt.

          ? Amit majd :

          Dán. 7,24
          A tíz szarv pedig ez: Ebből az országból tíz király támad, és MÁS TÁMAD utánok, és az különb lesz mint az előbbiek, és három királyt fog megalázni.
          ? Dán. 7,25
          És sokat szól a Felséges ellen és a magasságos egek szenteit megrontja, és véli, hogy megváltoztatja az időket és törvényt; és az ő kezébe adatnak ideig, időkig és fél időig.
          ? Dán.7,18 ? Dán.7,22 ? Dán.11,36 ? Dán.7,12
          Dán. 7,26
          De ítélők ülnek és az ő hatalmát elveszik, hogy megrontassék és végleg elveszszen.
          ? “Jel. 17,10
          Király is hét van; az öte elesett, és az egyik van, a másik még el nem jött; és mikor eljő, kevés ideig kell annak megmaradni”
          Jel. 17,12
          A tíz szarv pedig, a melyet láttál, tíz király, olyanok, a kik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.
          ? Jel.13,1 ? Dán.7,20 ? Dán.7,24
          Jel. 17,13
          Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.
          ?
          ?Jel. 17,11
          A fenevad pedig, a mely vala és nincs, AZ MAGA A NYOLCADIK
          és a hét közül való; és a veszedelemre megy.”

          a fenevad ural.

          “A 11 ország külügyminisztereinek varsói találkozóját követően, kedden kiadott dokumentumban, a blokk, amelybe az Egyesült Királyság kivételével Európa legnagyobb hatalommal bíró államai tartoznak, az általa elképzelt jövőt körvonalazza Európa számára.
          ?Ahhoz, hogy Európa igazán erős szereplő és globális vezető lehessen, erős intézményrendszerre van szüksége,? mondta a két külügyminiszter. ?Egy közvetlenül megválasztott elnökre van szükség, aki személyesen nevezi ki saját ?európai kormányának? tagjait.?

          Valószínüleg, azért zavarodunk össze , mert a birodalomról is, az uralkodóról is, és a hamisprófétáról is fenevadként beszél az Írás!

          Nem tudom, hogy ti hogy látjátok, de lehet, hogy a két próféta megjelenésével (Jeruzsálemben ,amire verita is célzott) lehetne leginkább “belőni” az időpontokat. Mert az EU, mint első fenevad, kitudja meddig vergődik még!
          Lehet hogy, valóban Anglia a “fej”, amelyik halálos sebbel FEGYVER ÁLTAL fog megsebesíttetni ( az Írás szerint méretre is nagyobb a többinél! a Brit Nközösség végül is Kanadával, és Ausztráliával valóban nagyobb)? Háboru, belső konfliktus?
          [/expand]

      4. Igazad van Balázs!

        “Jel. 13,3
        És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.”

        Ebből, az Igéből, csak ennyit akartam, használni:

        …csodálván, az egész föld követé a fenevadat.”

        leginkább, azért, hogy vigyázzunk, mert tudjuk, hogy nagyon szimpatikus ember lesz, mindenki imádni fogja…. ( a maguk idejében Hitlert, Stalint, Mao-t, és a többieket is imádták ).

        Igy persze teljesen nem jó Igét raktam ide!

        Bocs!

    3. Persze, tudom!

      Nekem is nagyon szimpatikus! Meg végre egy normális ember!
      De az volt a szívemben, hogy ” valaki ilyenre számítsunk”!

  9. Több ilyen “Farage” kellene az Európai Parlamentbe! az a mindent tudó gúnyos mosoly amivel reagált a kérdező Farage válaszára…..bicskanyitogató!

  10. “Jelenleg inkább shortolnék mint longolnék”

    Most akkor politikus vagy tozsdeugynok ez a niemand?

    1. Mivel az interjút kifejezetten a Kingworldnews-nak adta, ami egy aranybefektetésekre specializálódott blog, nyilván erről is megkérdezték. Egyébként mindkettő, először tőzsdeügynök, majd politikus, aki a vagyonát és életét nem kímélve teszi, amit tesz: http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Farage

      A “niemandot” pedig nem értem. Bár a világ “nagyjait” látva ez akár bók is lehet. 🙂
      “És a világ nemteleneit és megvetettjeit választotta ki magának az Isten, és a semmiket, hogy a valamiket megsemmisítse” – I. Kor. 1:28

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend