Világkormány

Az ENSZ-nek a víz is kell ? Jönnek az okos vízmérők

Forrás: The Daily Bell

Az ENSZ Vízügyi Felügyelete megvizsgálja a víztörvények reformját? Júniusban lesz húsz éve, hogy a világ vezetői összegyűltek az első Föld Csúcstalálkozón Rio de Janeiroban, hogy kidolgozzák a fenntartható fejlődésre vonatkozó akciótervüket. Számos téma került megvitatásra, köztük a globális felmelegedés, az alternatív energiaforrások és a vízhiány. Idén júniusban a világ vezetői ismét összegyűlnek a Rio+20 Konferencián, hogy megvizsgálják mit sikerült elvégezniük azóta. ? WaterWorld

Megint a régi nóta!

Az ?egyenlőség? támogatói ellepték Brazíliát az ENSZ szervezésében folyó Rio+20 Föld-csúcs alkalmával. Az egyik napirendi pont az ENSZ homályosan megfogalmazott Integrált Vízforrás Kezelési (IWRM) kezdeményezése.

Az eredmény nyilván az emberek tulajdonjogának további gyengülése lesz az egész világon, a kommunitarizmus és a szocializmus zászlaja alatt.

Az IWRM az ENSZ hírhedt fenntartható fejlődés kezdeményezésének, az Agenda 21-nek a része, ami nem más, mint a magántulajdon eltörlésére irányuló tervhez használt retorika. Ez csupán egy újabb módszer a felülről jövő elit irányítás kikényszerítésére, a víz feletti hatalom átvételével, mondván, hogy ?a víz mindenkié?.

Az ENSZ bürokratái azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy a globális felmelegedés nem létező problémája mellett a hamis vízhiányt is saját céljaikra használják.

Az ENSZ tisztviselői egyik válságot fedezik fel a másik után, azt állítva természetesen, hogy ezeket kizárólag az ENSZ képes megoldani. Vízválság márpedig nincs, kivéve a korrupció, a hanyagság vagy a kifejezett rosszindulat által az emberekre erőltetett vízválságot. A föld 70 százaléka víz. Számos kisméretű, egyszerű elven alapuló víztisztító készülék áll már rendelkezésre és számuk évről évre gyarapodik, áruk pedig csökken.

A vízválságra számos magánpiaci megoldás létezik. Ez évszázadok óta így van. Ezen a téren semmi sem változott, csak a jóindulat hiánya erősödött.

Egy ilyen, nem túl radikális megoldás lehetne például, ha engednék, hogy magánszemélyek is tulajdonjogot szerezhessenek a vízforrásokban. Amint valaki befektetéshez jut, nyilván érdekében áll, hogy megőrizze a víz tisztaságát és maximalizálja kihasználtságát. Nem akarjuk, hogy a multik rátegyék a kezüket a vízre? Ne engedjük, hogy pályázzanak.

Természetesen az ENSZ nem ilyen jellegű ?megoldásra? gondolt. Az Egyesült Nemzetek Szervezetét a globalista elit egyes befolyásos tagjai alapították a világkormány céljainak támogatására. Nagyjából elmondhatjuk, hogy az ENSZ tevékenységei egytől-egyik hazugságokon alapulnak. Semmi sem az, aminek beállítják?

?Az ENSZ által támogatott tervezési folyamatban való részvétel valószínűleg előhozza a társadalom összeesküvésben hívő csoportjait és egyéneit? Társadalmunk ezen rétege, akik abban hisznek, hogy a ?világkormány? és az ENSZ hatalomátvétele az USA felett az egyéni szabadságjogok lerombolása érdekében, megpróbálná legyőzni az ?összeesküvéshez? (a helyi Agenda 21-hez) csatlakozó megválasztott tisztviselőket. Éppen ezért más nevet adtunk az általunk támogatott folyamatnak. Hívjuk átfogó tervezésnek, növekedéskezelésnek vagy okos növekedésnek.? ? J. Gary Lawrence, Bill Clinton Fenntartható Fejlődés Bizottságának tanácsadója

Az ENSZ mindig új válságokat fedez fel, amelyekre összetett állami megoldásokkal áll elő. A megoldások mögött azonban egyetlen cél rejtőzik: a világkormány létrehozása.

Ez az egyik oka annak, hogy az ENSZ megoldásaihoz hihetetlen mértékű bürokrácia is társul. Az elit a merkantilizmus segítségével irányítja a világot, tehát a kormányt saját érdekei javára használja. Minden ENSZ megoldást ez a rejtett cél befolyásol.

Az ENSZ kéz a kézben dolgozik más transznacionális szervezetettek, amelyek magánpiaci entitásként tüntetik fel magukat. Ilyen például az IMF vagy a Világbank.

A Világbank az elit világkormány összeesküvésének egyik különösen aljas eszköze és mélyen benne van a hamis vízválságban a 2030 Vízforrás Csoporton keresztül, amelyet az idei Davosi Világgazdasági Fórumon alapítottak és a Világbank Nemzetközi Pénzügyi Vállalata felügyeli, egyes főszponzorok, mint a Global Green Growth Institute, a Nestlé, a Pepsico, a SAB-Miller, a Schweizerische Eidgenossenschaft, a Coca-Cola és az USAid közreműködésével.

Előbb utóbb elkerülhetetlenül előállnak az elképzeléssel, hogy a technológia alkalmasabb az állítólag eltékozolt (ki által?) források ?kezelésére?. Jelen esetben az ?okos mérést? ajánlják fel ?megoldásként?. A Világbank és egyes magáncégek, mint a Pike Research, már javasolták az Okos Vízmérők alkalmazását.

Egy sajtónyilatkozatban Neil Strother, a Pike elemzője a következőket mondta: ?Az okos vízmérők bevetése egyre gyorsabb ütemben folyik Európában és Észak-Amerikában és ? más régiókban. A Világbank szerint évi 14 milliárd dollár értékű bevételkiesést jelentő, bevételt nem generáló vízhasználat mutatja, hogy gazdaságilag megalapozott a jobb vízmérési módszerek alkalmazása.?

A Pike Research előrejelzései szerint 2017-re globálisan 29,9 millió modern mérőinfrastruktúra (AMI) működik majd, a 2011-es 10,3 millióhoz képest. Az előrejelzési időszak végére a cég szerint évente 3,3 millió okos vízmérő kerül leszállításra évente, ami 476 milliárd dolláros bevételt jelent a gyártóknak.

Természetesen az okos mérőórákat sok támadás is éri, különösen Kaliforniában, ahol már a leszerelésük folyik, a számos egészségkárosító hatás eredményeként. (Lásd még: Okos mérőórák)

Ahogyan arról már korábban írtunk az új vezeték nélküli mérőórákat az ?okos hálózat? kezdeményezés részeként kezdték felszerelni technológiai óriáscégek vezetésével, az Obama kormány és az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Ma a kezdeményezés leginkább az ellene indított bírósági perekkel van elfoglalva.

Legyen az víz, étel vagy energia (illetve bármilyen fontos forrás), biztosak lehetünk benne, hogy az ENSZ előbb utóbb felfedezi, hogy a forrással visszaélnek (ami így is van), veszélyben van és már kész is az új válság.

Ezt követően az ENSZ milliárdokat fog elkölteni a válság kezelését célzó összejövetelekre és bürokráciára, amelyek, ha eddig nem is volt probléma, biztosan rontanak a helyzeten.

Az ENSZ-nek szüksége van válságokra, hogy ezekkel alátámassza létjogosultságát.

Az elitnek a világkormány bevezetéséhez van szüksége válságokra.

Nekünk nem kellenek.

Előző posztKövetkező poszt

15 hozzászólás

  1. Ez jellemző sajnos, nagyon is az. Mennyi pénz kell még és hatalom egyes embereknek? Mire megy vele? Tényleg boldogabb lesz? Ehhh

  2. Igen!
    Szerintem nem sokára lenyúlják a” közjó” érdekében az összes vizkészletet a világon ezek a “nagyszerű” gazdag családok( mondván, hogy” mi csak az emberíség megsegítéséért” fáradozunk, hiszen ” nekünk ugyan miért is kellene több “, bármit megvehetűnk, hátra is dőlhetnénk, de “mi szuper jók vagyunk”, mindent az “emberiség érdekében teszünk!” “Csak azért vettünk, meg mindent, mert mi rendelkezünk logisztikailag is, meg infrastrukturálisan is mindennel ami az ” igazságos” elosztáshoz kell….stb
    Én szeméyszerint az ENSZ-et, meg a többi háttérintézményt, csak játszásnak tartom, amellyekkel be akarják mutatni, hogy “na látjátok emberek, mennyi sok-sok “nagyon okos” ember, mennyít is fáradozik azért, hogy ezeket a “súlyos” problémákat megoldja nektek!” ” Mindent azért teszünk, hogy nektek nagyon jó legyen! …stb…” Az egészben az az elképesztő, hogy szerintem, azok, akiket ezekre a propagandákra használnak még saját maguk is elhiszik azt.( Legalábbis nem akarom elhinni, hogy ennyi önnmagától gonosz embert lehet összeterelni egyhelyre. Ráadásúl mindegyik ” szakértőként” jelenik meg. ) Persze tiszta, hogy Sátán áll a háttérben, de akkor is elképesztő, hogy mennyire lehet programozni az embereket. Gondoljatok a körforgásra, ilyen egyszerű, de mégis arcpirulás nélkül merik mondani az emberek szemébe a hazugságokat, és sokan, csuklás nélkűl benyelik.
    Szerintem nemsokára az az idő is eljön, hogy a saját kertedben még kutat se áshatsz, sőt, ha gyűjtöd az esővizet, még azt is megadóztatják, vagy megtiltják( büntetik). Tuti fognak valami elképesztő magyarázatot találni rá, hogy miért ne tehesd!
    Hát, könyörűljön rajtunk a Felséges Isten, mert kemény idők jönnek.

  3. Szerintem is fölösleges ilyeneken rágódni, a körforgás adott és végzi a dolgát, az emberek nagy része olyan helyekre telepedett le, ahol víz volt és ez így jó. A nyugati világban pedig sokan ásvány vizet isznak,….érdekes…mindig annyi van a polcokon, amennyi pont kell, pedig “rohamosan” sokasodunk, állítólag. Én csak egyszerűen abból indulok ki, hogy a tavak, a Duna és a többi folyó is, ha jól látom a különböző természetismertető filmekben, még mindig ugyan annyi víz hozamot produkálnak, mikor sok, mikor kevés, mikor normál a víz színt, akkor mi itt a baj? Szerintem mondva csinált ez a hisztéria is, mert el akarnak érni valamit vele,…valamit, aminek semmi köze az egészhez, valami amivel még jobban a sarokba szeretnék szorítani az embereket.

  4. Segítsetek már egy kicsit! Lehet, hogy én vagyok nagyon sötét, de ezt soha nem értettem.
    A föld egy tökéletesen megcsinált ökoszisztéma( szeríntem). Azt még megértem, ha azt mondják, hogy van x mennyiségű szenünk, meg y mennyiségű aranyunk, stb, és ha azt elhasználjuk, akkor, annak vége.De a víz, és a levegő egy állandó körforgásban van. Ugye a nap felmelegíti az óceánok felszínét, meg a növények, állatok is párologtatnak, meg a tavak folyók felszíne is. Namármost ez a pára( ez már édesvíz, a só bennmarad az óceánekban) felemelkedik lehűl, sűrösödik) porszemeken, kormon, szennyeződéseken kondenzálódik(felhő lesz belőle), azután, ha eléri a kritikus értéket lehullik.( eső, hó) Ebből lesznek, a folyók. tavak, talajvíz. Növények,állatok felisszák amennyi kell, többi lefolyik az óceánokba, tengerekbe, tavakba.Közben nap sűt, párolgás…..ahogy előbb írtam. Ez a napi folyamat amióta világ a világ. Igy van megtervezve, és tökéletesen működik. Tehát nem értem, hogy mi az az 1-2 % édesvízkészlet, amitől félni kell, hogy elfogy?! Globális felmelegedés! Igen, mindig is volt. hol jégkorszak, hol felmelegedés. Felmelegszik a klima, elolvadnak a jégsapkák, nagyobb párolgás. több eső (édesvíz), tó, folyó, stb. Széndioxid szennyezés?! Több növény, több állat, stb. Inkább a többi mérgezőanyagtól, gáztól kellene tartanunk.Na meg ha tudjuk, hogy megemelkedik az óceánok vizszíntje, talán elkellene beljebb költözni a partoktól.
    Meg valóban a vízet is jobban elosztani,jusson másnak is.

  5. EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief:
    Mr Sutherland, who has attended meetings of The Bilderberg Group, a top level international networking organisation often criticised for its alleged secrecy, called on EU states to stop targeting “highly skilled” migrants… (so unskilled bums could get welfare and bankrupt a country)
    http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18519395

  6. Az van amit ők állítanak és kész..még, ha az nem is igaz. Ezt a víz hiányt itthon is elhiszik, hiszen azt is sokan elhiszik, hogy Magyarország víznagyhatalom, a, ha mi azok vagyunk akkor másoknak kevés van alapon. Egy kb.3 hónappal ezelőtt elkaptam egy rádió műsort, amelyben egy magyar vízszakértő kb 30 percen keresztül a víz kérdést ragozta. Kiindult a szennyvízben található és az abból kinyerhető valamikből, amiből, más előrehaladott országok magas tápértékű trágyát képesek előállítani, a interjú második felében viszont az egyre fokozódó globális vízhiányról beszélt már, tengervíz szűrésére alkalmas berendezésekről amiknek az üzemeltetése még nagyon drágák és hogy ezt a pazarló vízfogyasztási folyamatot meg kell valahogy állítani,….mondom magamba…nocsak! már vízadó is lesz? ebben persze nem csak az adó a fontos, hanem az hogy ellenőrzés alatt van, ki van sajátítva a “jövő generációinak”, ha úgy tetszik….és végezetül mit is jelent az hogy ellenőrzés alatt van a víz?….a víz szempontjából semmit, mert nem a víz van ezzel ellenőrizve, hanem az emberek, akiknek meg lesz szabva(akár indirekten az árakon keresztül), hogy menny vizet vehetnek igénybe…..és ezzel is a dologgal is az “ezt lehet és ezt nem lehet” de inkább az” ezt sem lehet és az ezt sem lehet” világ féle sodródik ez az Istentelen emberiség….ráadásul észrevétlenül.

    1. nem észrevételen, de tény, hogy olyan kevesen látják, hogy mi is folyik itt valójában, hogy a nagy napi sodrásban elenyészik a hangjuk, mint fagyi a napon…. 🙁

      a döbbenet számomra az amikor egyetemet végzett értelmes emberek teljes elánnal harcolnak a országuk ellenében a világkormány és az ahhoz vezető út érdekében, (eu eufória) ráadásul ezt meggyőződésből és még csak nem is pénzért (sajna olyan is van)…
      és mindezt csak azért mert nem jutnak korrekt információhoz, mert csak az ellenőrzött főmédiát figyelik….

  7. “A föld 70 százaléka víz.”
    Én így írnám:
    A föld felületének körülbelül 70 százalékát víz borítja.

    Egyébként a föld vízkészletének mindössze 1-2 százaléka van jelen iható állapotban. Ez azért nem olyan sok, mint ahogy azt az emberek gondolják:

    How much water is there on, in, and above the Earth?
    http://www.trueactivist.com/how-much-water-is-there-on-in-and-above-the-earth/

    A probléma természetesen valós, amit meg kellene oldani, nem pedig hasznot húzni belőle, így a cikk többi részével egyetértek.

  8. Az ENSZ Rio+20 vázlatszerződése és a költségei:

    -Draft of UN Rio+20 agenda reveals shocking ?sustainability? wish list
    http://www.cfact.tv/2012/06/12/the-future-we-dread-marked-up-draft-of-un-rio20-agenda-reveals-shocking-sustainability-wish-list/

    -$360-ba kerülne évente egy 4-tagos magyar családnak ($360/4fő=Ft86400/4 fő; azaz a magyar GDP 0,7%-a ami 216000 millió ergó 216milliárd forint)
    A trendy zöldzombiság drága dolog és ez csak 1 év.
    http://www.cfact.tv/wp-content/uploads/2012/06/Rio+20-financial-commitments-world-bank-GNP.xls

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend