Idők jelei, Nagytestvér

A Fenevad: a nyomon követés leegyszerűsödött

Forrás: shtfplan.com

VIP belépő a Baja Beach Klubba: chipbeültetés

A személyazonosítás és nyomon követés legfejlettebb technológiájaként harangozták be. Ma már széles körben alkalmazzák. A VeriMed, vagy korábbi nevén VeriChip rendszer egy rizsszem nagyságú, passzív, bőr alá ültethető RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chipet alkalmaz, lehetővé téve az egészségügyi alkalmazottaknak és hivatalos szerveknek, hogy azonnal elérhessék a chipet viselő személy orvosi és személyazonossági információt.

Maga a chip csupán a személyi vagy személyi igazolvány számhoz hasonló egyedi azonosítót tartalmaz. Leolvasáskor közvetlenül a Healthlink globális adatbázisához csatlakozik az Interneten keresztül, így az orvos azonnal lekérdezhet mindent, amit a betegről tudni lehet.

A rendszer használata nem korlátozódik az egészségügyre, az Applied Digital Solutions, a VeriChip korábbi anyavállalata, régóta alkalmazza tenyész- és háziállatok helymeghatározásra és azonosítására.

Legújabban egy angol börtön javasolta, hogy RFID chipet ültessenek a rabokba, a nyomon követés megkönnyítésére és a szökési kísérletek megakadályozására:

A börtönök túlzsúfoltsága és a korábbi jelölőrendszerek biztonsága miatti aggodalmak eredményeként a brit igazságügyi minisztérium a műholdas rádiófrekvenciás nyomon követő technológiák alkalmazásának lehetőségét vizsgálja.

Karkötők vagy bokaláncok használata helyett azonban úgy gondolják, a közösség elleni bűntettet elkövetők bőre alá ültetnék a nyomon követő chipet.

“Minden opció szóba jöhet és ennek a technológiának az alkalmazási lehetőségeit szeretnénk megvizsgálni.” (Nz Herald)

httpv://www.youtube.com/watch?v=5m7qjJhtjBg

Bár a chipbeültetés számos biztonsági és egészségügyi problémát vet fel, az eljárás egyre gyorsabb ütemben válik társadalmunk szerves részévé, a biztonság és szeretteink védelme nevében.

Egy 2008-as interjú során Sean Hannity felteszi a kérdést Scott Silverman-nak, az Applied Digital elnök-vezérigazgatójának:

“A szülők egyre gyakrabban mondják, hogy már a kertbe se lehet nyugodtan kiengedni a gyerekeket. Nem létezik olyan technológia, ami segíthetne a szülőknek ilyen téren” Mondjuk az emberrablások megakadályozására?” Válaszában Silverman a “személyes helymeghatározó eszközöket” említi, ami nem más, mint egy RFID chip. Az eszközt a “gyerek vagy a követendő személy” testébe lehet ültetni.

Bár az interjúban Hannity elsősorban az emberrablás elleni védelem eszközeként mutatja be az RFID technológiát, Silverman elismeri, hogy a chipnek számos felhasználási területe van:

“Ez az első emberbe ültethető mikrochip, ami többszörös biztonsági, pénzügyi és egészségügyi felhasználási lehetőséggel rendelkezik.”

“Imádom az elképzelést, Scott!” – válaszolja Hannity.

Biztonság, pénzvilág és egészségügy: ez a három terület nagyjából lefedi az emberek mindennapjait. (Right Side News)

Miközben a VeriMed és elődje a VeriChip állítólag elsősorban egészségügyi felhasználásra készült, a rendszer a kezdetektől alkalmas volt a nyomon követésre és helymeghatározásra. (Idők jelei: 2009-ben a VeriChip megvásárolta a hitel nyomon követésre és a személyazonosság lopások megakadályozására specializálódott Steel Vault nevű céget, egyeduralmat szerezve a személyazonosításra és egészségügyi adatok tárolására is alkalmas, emberbe ültethető chipek piacán. Innentől kezdve a VeriChip által gyártott technológia képes volt átvenni a bankkártyák szerepét.)

Ehhez hozzávehetjük még az állami megfigyelés jelenkori fejlődését. Az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal, az NSA, újonnan épülő adatközpontja, vagy az Egyesült Államok és Európa légtereiben cirkáló pilótanélküli drónok és az emberbe ültethető RFID chipek minden szükséges eszközt biztosítanak a hatalomnak, hogy a föld minden lakosát állandó megfigyelés alatt tarthassa.

A chip technológia (legyen az mikro, nano vagy egyéb) végcélja, hogy a személyazonosító okmányok és a készpénz szerepének átvételével lehetetlenné váljon chipbeültetés nélkül venni vagy eladni.

A jelenések könyve ezt a Fenevad Bélyegének hívja.

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.?” – Jelenések 13:16-18

Egyesek számára nevetségesnek tűnik a feltételezés, hogy az emberek hajlandóak legyenek alávetni magukat a egy ilyen chipbeültetésnek, egészségügyi vagy biztonsági célból, pedig a felvetés egyáltalán nem valószerűtlen.

Figyelembe véve a világ jelenlegi állapotát, nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, milyen módszerekkel veheti rá a globális hatalom a föld lakosainak jelentős részét a technológia elfogadására.

Sok millió ember szorul valamilyen jellegű állami segélyre (az USA lakosságának például a fele) a világon, legyen az egészségügyi, élelmiszer, rokkantsági vagy egyéb. Sajnos a földet teljesen megfertőzte a korrupció és a csalás, így nem lenne nehéz dolga a hatalomnak ürügyet találni a chipbeültetés kötelezővé tételére a segélyek folyósításának feltételeként, amik nélkül sokan már elképzelni sem tudják az életet.

Nem történhet meg? Manapság sok kormány már arra sem veszi a fáradtságot, hogy törvénybe foglalja az ilyen intézkedéseket. Az Egyesült Államokban az elnök egy végrehajtási utasításon keresztül is megteheti ezt (ahogyan Barack Obama és George W. Bush számos alkalommal tette), illetve bármelyik kormányhivatal által kötelezővé teheti, mint ahogyan az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium éppen fontolgatja ezt az élelmiszerjegy programban résztvevők számára.

A propaganda alattomos módszereiről se feledkezzünk meg. Sok fiatalnak elég néhány reklám és máris úgy gondolják majd, hogy a chipbeültetés a legújabb menő trend. A barcelonai Baja Beach Club például már 2004 óta “látja el” mikrochippel VIP vendégeit, akik így sorbaállás nélkül léphetnek be és vehetik igénybe a klub számukra fenntartott szolgáltatásait.

Természetesen sokan elutasítanák, hogy egy ilyen rendszer részévé váljanak, erkölcsi vagy vallási meggyőződésükre hivatkozva, de milliók gondolák majd, hogy nincs más választásuk, mint feladni személyes szabadságukat.

Egyre több ember függ manapság az államtól, vagy él segélyből, így nagyon is valószínű, hogy a legtöbben bármit hajlandóak lesznek elfogadni, ha a betevő falatjuk függ tőle.

Egy idő után a chipet visszautasítókat hazafiatlansággal, sőt akár terrorizmussal vádolják majd, nem repülhetnek, feketelistára kerülnek (hiszen, aki nem hagyja, hogy chipet ültetessenek a testébe, nyilván rejteget valamit és veszélyes személy). A következő fázisban minden rendőrőrsön, orvosi rendelőben és hivatalban hatalmas plakátok magyarázzák majd az engedelmes állampolgároknak, hogyan ismerhetik fel ha egy chip-tagadó fenyegető magatartást tanúsít: ?”Ha egy chipnélkülit lát jelentse! Ez minden állampolgár kötelessége!”

Előző posztKövetkező poszt

45 hozzászólás

 1. Ennek a szarnak is jó oldalát mutogatják nekünk,hogy ne akadályozuk meg hogy rá vegyenek bennüket a be ültetésre. De arról nem papolnak mi a tervük az emberekkel ha már a világ 75%-ban van ez a szar kütyü. Ja és ha már benned van azt tesznek velünk amit akarnak manipulálni is tudnak majd bennünket. Én ellene vagyok és úgy gondolom senki ne engedje magába rakni ezért van szabad akaratunk ezzel elveszik azt is és mi lesz a világból egy óriási börtön gondoljatok bele ök fogják meg mondani mit tehetsz és mit nem.Szeritem ez kurvára nem a szabadságra hasonlít hanem egy kurava filmre aminek mi leszünk a szereplöi.

 2. Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day! ekkdebcdbgdb

 3. Szeretettel udvozollek Thea,ha kicsit kesve is,korabban nem ugy alakult,hogy ezt megtehettem volna,gondoltam lesz meg ra alkalom.
  Amit egy-ket mondatban itt kozolni szeretnek,az nem eppen a fenti cikk temajaba vago,de a “Bibliaforditasok”-hoz nem sikerult bejelentkeznem,ezert itt vagyok kenytelen megirni azt,amit ott szerettem volna.Bejelentkezeskor ui.ezt irja ki:
  “Ilyen e-mail cimmel nincs regisztralt felhasznalo”

  Tehat a bibliaforditasokrol csak annyi szeretnek elmondani,hogy igaz az,amit Sam Gipp allit a forditasokrol a Tom altal megadott video eloadasban,es valoban a Karoli a legjobb,leghitelesebb forditas,de en hozza tennem ehhez Csia Lajos nagyon jo forditasat is,bar o csak az Ujszovetseget forditotta le.
  A Karoli forditasnak egyetlen komoly hibaja van,ez pedig az,hogy az 1Thessz 5:23- ban a “lelek” es “test” mellol lehagyta a “szellem” szot.
  Az angol KJV-ben ui.ez igy nez ki:”And the very God of peace sanctify you wholly;and I pray God your whole spirit and soul and body be preserved blameless unto the coming of our Lord Jesus Christ”.
  A nemet nyelvu,ugyanigy ezt mondja:”Gott,der uns seinen Frieden schenkt,vollende euch als sein Volk und bewahre euch unversehrt a Geist (szellem) Seele (lelek) and Leib (test) damit ihr fehlerlos seid an dem Tag,an dem Jesus Christus,unser Herr, kommt”.

  Talan te is talalkoztal mar az Evangeliumi kiado megjegyzeseivel az ujabb(kb 15 éve) konyv kiadasai elso oldalain ami kb. igy szol:
  “A harmadik isteni Szemelyt Szent Szellemnek irtuk,szemben az eddig megszokott Szentlélekkel.Isten ugyanis Szellem(pneuma).A lelek szo nem helyenvalo alkalmazasa nemcsak zavart okoz,hanem akadalyozza a Szentiras melyebb es igazibb megerteset.
  A bibliai antropologia is megkulonboztet az emberben harom,egymastol lenyegileg eltero alkotoreszt:testet,lelket es szellemet.Isten mint Szellem elsosorban az ember szellemen at tud kapcsolatba lepni velunk,kevésbé a lélek(psziché) altal,amely az ember én-jének,ontudatanak (akarat,ertelem,erzes) a székhelye.”

  1. Szia. Nálam úgy alakult, hogy a kezdetektől fogva mindig a KJV-t és a Károli fordítást egyszerre használtam, úgyhogy elég jól tisztában vagyok mindkettő errősségeivel és a Károli néhány hiányosságával (bár olyan is előfordul, hogy a Károli fordítás a jobb). Itt az oldalon előfordul, hogy a KJV-t fordítom le, mert jobban kifejezi az adott ige üzenetét.
   A fórumban, miután elküldted a regisztrációt, a rendszer küld egy emailt az aktiváláshoz. Nincs esetleg egy másik email címed, mert sajnos a yahoo sokszor nem működik. Akár létrehozhatsz erre a célra egy gmail fiókot, az működik. Alternatívaként használd az Üzenőfalat. 🙂

   1. “bár olyan is előfordul, hogy a Károli fordítás a jobb”
    Me nitpicking a bit now:P
    By whose standard?

    Psa 119:140 “Thy word is very pure: therefore thy servant loveth it.”
    Pro 30:5 “Every word of God is pure: he is a shield unto them that put their trust in him.”
    Psa 12:6 The words of the LORD are pure words: as silver tried in a furnace of earth, purified seven times.
    Psa 12:7 Thou shalt keep them, O LORD, thou shalt preserve them from this generation for ever.

    So where is that pure preservation?
    http://samgipp.com/answerbook/

    1. Sajnos nagyon rossz a memóriám, így példával nem tudok szolgálni, de inkább egy gondolat kifejezőkészségére gondolok itt és ritkán fordult elő (csoportos, többnyelvű Bibliaórák során). Mint írtam, mindig két, manapság pedig három fordítást nézek egyszerre és ellenőrzöm a magyart a KJV alapján. Ne feledd, hogy itt sokan nem beszélnek angolul és a magyar Bibliák közül a Károli az egyetlen használható.

     Ezzel fontos tisztában lenni: http://samgipp.com/answerbook/?page=07.htm A Károli és a KJV nagyjából egy időben készültek, de a magyar az angolhoz képest nagyon archaikus nyelv így az akkori nyelvezet sokkal nehezebben érthető magyarul, mint angolul. Sokan ezzel magyarázzák, hogy inkább az Új Bibliafordítást használják, vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy mivel modernebb ezért jobb is, pedig sajnos ennek az ellenkezője igaz.

    2. Jaja ha magyar kell akkor nyilván az újabb magyart választanám én is nem a 1590-est. Bár nem mondanám hogy a KJV-nél a Károli jobb inkább csak gyorsabban megérthető bizonyos helyzetekben.
     Én sem a 1611-es KJV-t olvasom hanem a 1769-est (bár a kettő ugyanaz leszámitva a betűtipust és még egy két apróságot), az annál újabbak már torzítanak jelentősen.

     KING JAMES BIBLE: PURE CAMBRIDGE EDITION
     http://tinyurl.com/83d4qpf

  1. Molnár Árpit felejtsük el…Az agyára ment az első számú echelon tanúsága. Kattant szegénykém.

    1. Ennyi? A tálalás egy vicc de hey aki nem örjöngött még igy az nincs is ébren. De mi van a tartalommal?

    2. Régen meg meg néztem a videóit, de nem igazán tetszettek, túl sok volt bennük a gyűlölet, folyton zsidózót és gyakran kikelt magából, folyton személyeskedett, stb, stb. Hogyan tudsz ilyen stílusban másokat is felébreszteni,…szerintem sehogy, viszont sikeresen el lehet ijeszteni őket és ugyan akkor lejáratni a többi hasonló témákkal foglalkozó kollégát,…na ezért nem igazán szimpi nekem ez a pali. Egyébként úgy néz ki, hogy a pasas tényleg rálépett néhány fontos ember tyúkszemére.

  2. Nagy hiba volt Anonym ezzel a molnareffel ide allitanod…,nem tunt fel meg neked,hogy ez itt milyen oldal? Reszemrol nem turnem,hogy az ilyenekkel valo foglalkozassal legyen ez megszentsegtelenitve.Nem csak ugy a hasamra csapva irom ezt,M.F.mukodeset ismerem a youtube-rol mar kb. harom éve.Na,az ilyeneket nevezzuk mi demonizaltaknak.

 4. Adjunk hálát Thea-ért és munkatársaiért, az időkjelei- oldalért, hogy vannak akik nem sajnálják az időt és energiát az emberek igazi tájékoztatásáért, szemük nyitogatásáért. Az ember bele tud fáradni mindennapos munkájába, de a nem a hívő ember aki Istentől kapja elhívását és ráfigyelve végzi feladatát, legyen az bármi. Ha megfáradnánk, akkor is vigasztal, meg és felerősít minket…nem úgy ahogy ez a nyomorult világ teszi!

  1. Én is köszönöm neked Szémann Balázs, mert hogy az eszembe juttattad a megbocsájtást, én is gyakran hajlamos vagyok megfeledkezni róla,….jobban odafigyelek majd.

 5. Én azt nem értem, hogy ha előre le van írva minden, hogy az antikrisztus hatalomra kerül és 7 év után meg legyőzi a jó, akkor mi értelme van az egésznek? Ezt a sztorit a rossz oldal is ismeri…

  1. Jól gondolkozol. Erről egy másik cikknél már volt szó.
   A rossz oldal, hívjuk a globalista elitnek, úgy gondolja, hogy Lucifer az igaz isten és győzni fog. Szerintük a Biblia csak egy a sok vallásos könyv közül és számukra Jézus az ellenség, akit, ők úgy gondolják, képesek lesznek legyőzni. Ezzel az ideológiával persze nincs mindenki tisztában a rossz oldalon sem.

   ?Te hiszed, hogy az Isten egy. Jól teszed. Az ördögök is hiszik, és rettegnek.? ? Jakab 2:19

  2. Én ezt kérdést én a következő képen tudom megválaszolni. Azok a személyek akikről most beszélünk, a piramis tetejéhez legközel állok (de nem csak!) nem csak divatból vagy szórakozásból folytatnak okkult praktikákat, hanem azért mert ott tényleg történnek fura dolgok, hogy finoman fogalmazzak. De vegyünk egy egyszerűbb példát, tényleg azt hiszi valaki, hogy azok a pogány sámánok évezredeken keresztül csak folyton átverték a beteg vagy haldokló embereket és hozzátartozóikat, soha nem gyógyítottak meg senkit, csak a gyógyfüvek voltak hatásosak,..ilyen egyszerű lenne? És mi van a reiki-vel? a jógával? a prána nadival? stb, hogy azok a szellemek akiről beszéltek és jelenleg is beszélnek csak kitaláció és az egész szertartás csak egy nevetséges Mánbo-Jámbo? Én úgy gondolom, hogy a legtöbbször mi “tanult” emberek vagyunk nevetségesek, tagadóak és ostobák, mert ezek a dolgok igen is működtek és működnek ma is, csak túlságosan elfoglaltak vagyunk, hogy tanulmányozzuk ezeket a dolgokat. Tehát vissza a nagy játékosokhoz, ezek az emberek, ha egyáltalán még annak lehet nevezni őket, a folytatott okkult rituálék miatt, már nem mindennapi emberek, ők, már az úgynevezett szellemek, ha úgy tetszik démonok irányítása alatt állnak. Ezért mondom, hogy szerintem már nincs meg a szabad akaratuk, így a gondolkodásuk is gonosz, őrdögi lett,….ergo, valami fölöttük álló erő hajtja őket, egy olyan erő amit már talán nem is érzékelnek, mert teljesen átvette az irányítást fölöttük. Ha valaki nem tudja mi az, hogy démon az nézzen utána, démon és bukott angyal nagy különbség van. Ha ezeket nem hisszük el akkor tegyük fel magunknak a következő kérdést, nem én találtam ki, de most talán ide kívánkozik, tehát a kérdés a következő: tudunk mi mindent ami ebben a világban van? a válasz valószínűleg az, hogy nem,…tudjuk a felét annak ami a világban van? valószínűleg azt sem tudjuk …de tegyük fel, csak úgy elméleti szinten, hogy még is tudjuk a felét annak ami a világban van, na most már, ezek után elképzelhető, hogy abban a másik 50%-ban amiről nem tudunk semmit még is van olyan ami van, ami létezik? Én nem azt mondom, hogy higgyetek nekem, hanem azt, hogy nyomozzátok ki ti magatok a dolgokat, vannak például olyan szekuláris UFO kutatok, akik 30-40 év kutatás után arra a következtetésre jutott, hogy ez az egész UFO jelenség, a bizonyítékok szerint csak démoni eredetű lehet, hogy nincs arra semmi bizonyíték, hogy ők, hívjuk ufoknak, máshonnan, esetleg más galaxisból jöttek volna ide, viszont arra rengeteg bizonyíték van rá, hogy mindig is itt voltak az emberekkel, tehát ezek a valamik inkább egy interdimenziónális síkból jönnek közénk, mint egy intergalaktikusból, ahogy ŐK MAGUK ÁLLÍTJÁK! …és ez egy nagyon fontos megjegyzés volt, ezen a vonalon is el lehetne indulni a nyomozással, mert ők ezt szeretnék elhihetni az emberekkel, hogy máshonnan jöttek, egy olyan távoli bolygóról, amit az ember nem ellenőrizhet le mert a távolság miatt lehetetlen. Lehetne még ezt ragozni, de már így is többet írtam mint amennyit eredetileg szándékoztam.

   1. kanku – Igen, a “megszállások” egyre gyakoriak manapság. Ezekben az esetekben az adott személyek eredeti jelleme teljesen megváltozik, és szinte el is tűnik sajnos.
    És ezt nem csak a felsőbb társadalmi rétegekre értettem.

   2. Szia Kanku,
    Nagyon jol latod ezt az UFO-s dolgot amit ez a tanulmany – amit ennek a temanak pontos megertese vegett szeretnek atkuldeni azoknak akiket ez erdekel – nagyon szepen megmagyaraz:

    http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

    Igazan erdemes volna vegig olvasniuk az erdeklodoknek,hogy vegre tisztan lathassak,hogy a hattereroket valoban a demonok iranyitjak,akik reszben masik dimenzioban leteznek.

    1. Szia Ria, tudnál valamit mondani a hibridekről, vagy bár ki más, azt már tudjuk, hogy évtizedek óta vannak beszámolók kísérletekről amiket a un. “szürkék” végeznek az embereken, mesterséges megtermékenyítés, meg nem született babák tűnek el a mamák hasából kb 7 hónaposan stb stb, ez azt bizonyítja, hogy azon dolgoznak, hogy létrehozzanak, egy ilyen említett félig ember félig bukott angyal fizikai lényt, hívhatjuk újnephilim-nek őket. Talán Chuck Missler említette, hogy talán a nagy UFO-S megjelenésükkor akarják felhasználni őket valahogy, nem tudom…

    2. Miért hívod őket bukott angyaloknak? Egyszerű lények mint a többi maximum több tudással. Az angyalok magasabb dimenzióban élő fénylények.

     Visszatérve, a hibridekhez állítólag már évtizedek óta gyártják a hibrideket (reptoid jellegűeket) földalatti katonai bázisokon hiszen elég hasznosak tudnak lenni mivel alakváltóak ismét csak állítólag.

     Hogy a szürkék miért akarnak hibrideket létrehozni? Talán a saját bolygójuk elpusztult/lakhatatlanná vált, fajuk degradálódott és így szeretnék megőrizni fajukat, hogy ember-szürke hibrideket hoznak létre, hogy tovább élhessenek a földön. Bármi lehet az oka…

    3. adware,…mert megbuktak a hűség vizsgán. Szerintem semmi közük a reptoidok és a hibrideknek egymáshoz, a bukottak olyan formát vesznek fel amilyent csak akarnak, ahogy mondod… reptoidot is, a hibridek valami más “dolog” szerintem, az az érzésem, hogy 99%-ban( kb.) az emberre hasonlítanak, csak bennük lehet a gonosz esetleg valami más tulajdonságokkal vannak “felruházva”, itt nem az 1%-rol beszélek. A szürkék, haldokló bolygójuk csak kamu, ők terjesztik illetve az a háttérhatalom aki kapcsolatban áll velük(be be hívják őket, esetleg valami dimenzió kaput hoztak létre, nem tudom melyik, esetleg is is), dezinfóként. Még egyszer mondom, nem azok akinek kiadják magukat. Egyébként tiszteletben tartom a véleményedet, csak éppen nem értek vele egyet…ergo, más véleményen vagyunk,…..de attól még csíplek 🙂

    4. Nemrég olvastam egy amerikai fizikus pár évvel ezelőtti interjúját, egy ezoterikus oldalon.
     ( Előre bocsátom, tisztában vagyok vele, hogy az ezotéria nem Istennek tetsző és a másik oldal megtévesztése,nem is akarom “reklámozni”, – én Istenben hiszek – de néhány információ ezekről az oldalakról is beszerezhető megfelelő szűrövel – Biblia , Szentlélek. )
     Ő tesz említést a Montauk jelentésről, a Philadelphia kísérletről 1943.08.12-én, két filmről : ” Alternativ Three” és “Wavelenght” ( ez utóbbi a Hunter Ligett-beli eseményekről szól ) – én ezeket még nem láttam , a” Looking glass”-ról és egy témában járatos emberről , Dan Burishről.
     Keress rá az interneten, angol nyelvű infókat találsz róla elsősorban.
     (De lehet, hogy te már hallottál ezekről. )

    5. A kerdesedbol azt kell lassam Kanku,hogy nem nagyon akarodzott belenezned abba a webside-ba,amit elozoleg info-kent ajanlottam elolvasasra a nefilimekrol es demonokrol,ezert most nehany reszletet ide kopiztam abbol – lasd konyoruletem a lustakhoz:).
     Ime akkor:

     A démonok eredete és befolyása
     [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]

     Ma az egyik legelterjedtebb feltevés az, hogy a démonok azonosak a bukott angyalokkal. Ez egy olyan téves feltevés, ami sok félreértéshez vezetett a Biblia bizonyos tanításait illetően. Ez megint csak egy olyan témakör, amelyről a kanonizált Biblia meglehetősen szűken ír, és az adott szövegeket nem nehéz félreérteni, azok pontos jelentését nem lehet minden esetben tisztán felismerni bizonyos háttérismeretek nélkül.
     Nagyon fontos tény, hogy a bukott angyalok egyáltalán nem azonosak a démonokkal, azaz a tisztátalan, gonosz szellemekkel. Való igaz, a bukott angyaloknak sok közük van a démonokhoz, ugyanis a démonok az angyalok és asszonyok keveredéséből létrejött óriások és szörnyek szellemei. Azok a szellemek, amelyek elhagyták testüket elpusztításuk után:
     Énok 15:8-12 8 És mostantól az óriások, akik hústól és szellemtől lettek létrehozva, gonosz szellemeknek lesznek nevezve a földön [démonoknak], és a földön lesz az ő lakhelyük. 9 Gonosz szellemek hagyták el a testeiket; mert embertől születtek meg, de elsődlegesen a mennyek szent Vigyázóitól erednek; 10 gonosz szellemek lesznek ők a földön és gonosz szellemeknek lesznek nevezve. [Mert a mennyei világ szellemeinek a mennyekben lesz a lakhelyük, de a földön létrejött szellemeknek, akik a földön születtek meg, azoknak a földön is lesz a lakhelyük.] 11 És az óriásoktól származó szellemek gyötrik majd, és elnyomják, pusztítják, támadják és rombolással sújtják a földet, és bajokat okoznak azon: bár élelmet nem esznek, mégis éhesek és szomjasak és sérelmeket okoznak. 12 És ezek a szellemek felkerekednek az emberek gyermekei ellen, és az asszonyok ellen, mert ők maguk is azoktól származnak.
     Énok 16:1 Attól a naptól fogva, amikor majd az óriások le lesznek ölve és el lesznek pusztítva, és halállal halnak meg, a testeiket elhagyó szellemek megindulnak és pusztítani fognak, anélkül, hogy ítéletben részesülnének ? és így pusztítanak majd egészen a nagy ítélet eljövetelének beteljesedéséig, amelyben maga a kor is beteljesedik, a Vigyázók és az istentelenek felett, igen, mindennek a beteljesedése eléri őket akkor teljesen.
     Ezek az idézetek rendkívül sokatmondóak. A démonok tehát a keveredésből létrejött, majd az Isten által elpusztított óriások és szörnyek szellemei. Ezek a szellemek az angyali és emberi szellemeknek a hibridjei, amelyek a testük halála után a földön működnek tovább, mint gonosz szellemek, ellentétben a tiszta ádámi teremtéssel, akiknek szellemei haláluk után elalszanak a feltámadásig. Ezek a démon szellemek teljesen gonoszak és emberellenesek. Az ókeresztények nagyon jól ismerték ezeket az írásokat, hiszen ahogyan az óriásokról, úgy a démonokról vallott tanaik is tökéletesen megegyeznek az említett könyvek mondanivalójával:
     Az angyalok áthágták ezt a rendeletet, és az asszonyok iránti szeretet fogta el őket. És gyermekeket nemzettek, akiket démonoknak neveznek. – Justyn Martyr (i.sz.160, ANF 1.190).
     A szent könyveinkből megtanultuk, hogy bizonyos angyalok miként buktak el saját szabad akaratuk által, és hogy azoktól még náluknál is gonoszabb démoni fajzatok jöttek létre. – Tertulliánus (i. sz. 197,) ANF 3.36
     Ezek a gonosz démoni szellemek a földhöz vannak kötve, soha nem kerülhetnek ki a föld atmoszféráján kívül, mint az őket nemző angyalok, akik a mennyek szellemei, az Isten fiai. A gonosz szellemek gyűlölik az emberiséget, megátalkodottan gonoszak, mert nem részesülnek a feltámadásban és az Isten kegyelmében, hiszen Isten közvetlen akaratán kívül, bűnben jöttek létre. Tudják, hogy szellemeik el lesznek pusztítva (Márk 1:24), és amíg annak ideje nem jön el, addig minden erejükkel és gonoszságukkal támadják és rontják az emberiség életét. Testet nem tudnak ölteni (mint az angyalok), ezért a gyenge akaratú embereket “szállják meg”, és azok testén keresztül élik ki különböző vágyaikat (Mát. 12:43). Ne feledjük, amíg óriásokként, testben éltek, addig az abszolút mértéktelenség jellemezte őket, különösen az evés, az ivás és egyéb testi élvezetek területén, a fajtalankodásról nem is szólva. Felélték az emberiség minden eledelét, majd amikor az elfogyott, akkor az embereket kezdték enni, és az állatokat, amelyeknek a vérét is megitták (Énok 7:3)! Amikor Jézus a Noé idejében történt gonoszságokat említette, az evést, ivást és a házasodást sorolta fel a kor fő bűneiként, amiért az emberiség el lett pusztítva az özönvíz által:
     Máté 24:37-39 37 Mert amilyenek Noé napjai voltak, olyan lesz az ember Fiának megérkezése. 38 Mint ahogy az özönvizet megelőző napokban ettek, ittak, nősültek, férjhez mentek az emberek, ameddig csak Noé be nem ment a bárkába 39 és nem ismerték fel a veszélyt, amíg el nem jött az és el nem ragadta valamennyiüket:úgy lesz az ember Fiának megérkezése is.[/expand]

    6. A démoni megszállottság különböző formái
     A démoni világ nagy hatással van az emberekre, számos problémát, gyötrelmet okoznak nekünk. A modern tudomány egyetlen ágazata sem tud határozott és pontos választ adni az olyan jelenségekre, mint pl. a többszörös személyiség, ahol több különálló szellemlény uralja az egyént, aki azok személyiségeit felvéve egyik személyiségből a másikba vált. Vagy az olyan esetekre, ahol egy egyén képes tökéletes leírást adni egy történelmi eseményről egyes szám első személyben, mint szemtanú. Vannak olyanok, akik képesek egy kihalt, vagy előtte soha meg nem tanult emberi nyelven beszélni. Ezeket a jelenségeket a személyben lévő démoni szellemek okozzák, akik a maguk élményeit, jellemeit, illetve ismereteit a megszállott egyén testén keresztül nyilvánítják ki.
     Az “elmebetegség” némely fajtája szintén lehet démoni megszállottság eredménye. Ilyen a krónikus depresszió, a gyors egymás utáni és szélsőséges hangulatváltás, eluralkodott erőszakos vagy perverz hajlamok. Pl. a kleptománia egy olyan beteges hajlam a lopásra, ami nem is annyira a megszerzett javakért történik, mint inkább magának a tolvajlás élményének átéléséért. Az erősen megrögzött szerencsejátékosok, vagy egyéb szenvedélybetegek szintén démoni hajlamokat elégítenek ki. A mai fiatalok körében az öngyilkossághoz vezető depresszió szinte epidémiássá vált számos országban. Megnövekedett a gyermekek elrablása, szexuális zaklatása, és egyéb, néhány évtizede még elgondolhatatlannak tűnő bűncselekmény. Az ilyen, növekvően szélsőséges és visszatarthatatlan gonoszságvágy terjedése arra mutat, hogy a démoni erők befolyása az utolsó időkre jellemző mértéket öltött. Amint Krisztus megmondta: “Így történik ezzel a gonosz nemzedékkel is.” (Mát. 12:45).
     A démonok területi urak. Csakúgy, mint az özönvíz előtt, amikor őseik, az óriások egy-egy területet uraltak az emberek között, ma a szellemeik szintén ragaszkodnak bizonyos területekhez. A primitív pogány, démonokat imádó vallások az erdők, folyók, hegyek stb. “isteneinek” tartják őket. Ezeknek az “isteneknek” általában különleges igényeik vannak, amiket áldozatokkal kell kielégíteni. Az áldozatok különböző jellegűek, de jellemző, hogy általában élelem vagy ital iránti igényeik és szexuális követelményeik vannak (szüzek, gyermekek áldozata stb.). Vagyis a már jól ismert Nefilim tulajdonságok: evés, ivás és nemiség. A démoni hatások változatait szintén múltjukban lelhetjük fel, attól függően, hogy óriásoktól, vagy szörnyektől, vagy állat-ember hibridlényektől erednek. Függ még attól is, hogy az özönvíz előtti erősebb, vagy az özönvíz utáni gyengébb szellemektől valók-e.

    7. Az özönvíz előtti szellemek félangyal-félember keverékek voltak, és mint ilyennek, a haláluk utáni szellemeik erősebbek voltak, mint az özönvíz utáni Refáké, akik “leolvadtak” az emberiségbe. Talán erre is utalnak a gyenge, erőtlen, lankadt és árnyék megnevezései ennek a fajtának. A démonoknak tehát számos fajtája van, akik különböznek erejükben és hajlamaikban is. Mivel a démonoknak nincsen testük, de heves vágyaik vannak a testi kielégülés után, így embereket szállnak meg, hogy azokon keresztül éljék ki ezeket az olthatatlan vágyakat. Céljuk azonban nyilvánvaló: szándékosan és eltökélt gonoszsággal ártani akarnak az embereknek.
     Énok 15:11-12 11 És az óriásoktól jött szellemek gyötrik, elnyomják, pusztítják, támadják, és a rombolás munkáival sújtják a földet, és bajokat okoznak azon: bár élelmet nem esznek, mégis éhesek és szomjasak és sérelmeket okoznak. 12 És ezek a lelkek felkerekednek az emberek gyermekei ellen és az asszonyok ellen, mert ők maguk is azoktól származnak.
     Minden tekintetben gyűlölik az embereket, mert nem részesülhetnek az embereknek adott kegyelemben és ígéretekben. Támadják az asszonyokat, holott asszonyoktól származnak ők is. Támadásaiknak különösen a gyenge akaratú, vagy maguk is szenvedélyekre hajlamos emberek a célpontjai. A túlzottan mértéktelen viselkedés bármely területen – a démoni jelenlét egyik jele lehet. Szintén a démoni befolyás eredményei a szellemvilággal kapcsolatot felvevő “foglalkozások”, mint a varázslás, bűbájosság, ráolvasás, kártya- és tenyérjóslás, és a hasonló okkultista megnyilvánulások.

     3.3 Amennyit Isten megenged
     Az egy adott tény, hogy a démonok gyötrik-támadják az emberiséget, és sok szenvedést okoznak. Itt feltehető egy nagy kérdés: Miért engedi meg Isten, hogy az emberek szenvedjenek a bűnös angyalok befolyásától és a démonok ártalmaitól? Ezt még sok hasonló kérdés követhetné, mint pl. miért van betegség, szenvedés, stb. Mivel ezek a dolgok velünk vannak, hozzátartoznak életünkhöz, így Isten megengedi, hogy ez így legyen. S mivel megengedi, az akaratához tartozik. Mert Isten korlátlan, mindenható Úr, Akinek akaratán kívül nem történhet meg semmi. Bármit képes lenne megakadályozni, s ha nem teszi azt, az a tervéhez tartozik. Hogy hogyan is működik ez, azt a Jób könyvéből láthatjuk:
     Jób 1:6-12 6 Egy napon pedig, amikor eljöttek az Isten fiai, hogy az Úrnál jelentkezzenek, a sátán is közöttük volt. 7 Az Úr megkérdezte tőle:”Honnét jössz?” Az így felelt: “Szerte bolyongtam a földön és bejártam azt.” 8 Az Úr így folytatta: “Észrevetted-e szolgámat, Jóbot? Nincs a földön hozzá hasonló férfi, feddhetetlen és igaz, istenfélő és a gonosztól tartózkodó!” 9 A sátán erre megkérdezte: “Vajon ok nélkül istenfélő-e Jób? 10 Hisz te megoltalmaztad őt, a házát és egész vagyonát; megáldottad keze munkáját és gyarapodott jószágja a földön! 11 De bocsásd csak rá egy kissé a kezedet és verd meg mindenét amije van, akkor bizony szemtől szembe áld majd téged!” 12 Ezt mondja erre az Úr sátánnak: “Nos a kezedbe adom mindenét, amije van; őrá azonban ne nyújtsd ki kezedet!”

     Itt pedig elkuldenek ket video felvetelt arrol,hogy mi is a celjuk ezeknek a satanfajzatoknak,bar valoszinu,hogy lattad mar ezeket.

     http://www.youtube.com/watch?v=v8d_XxsskzU

     http://www.youtube.com/watch?v=sdd8i1j_7RM&feature=plcp

  3. “Én azt nem értem, hogy ha előre le van írva minden, hogy az antikrisztus hatalomra kerül és 7 év után meg legyőzi a jó, akkor mi értelme van az egésznek? Ezt a sztorit a rossz oldal is ismeri?”
   Eme kérdésedre a választ megnézheted Az ördög ügyvédje című filmben, de ha nem akarod vala, akkor leírom. Mivel a jövendölés a Jóistentől származik és mivel a sátán az ő ellensége, ezért egyszerűen nem fogadja el, mivel valószínűleg úgy gondolja, hogy csak azért jött létre, hogy őt gyengítse, visszatartsa, ergo propaganda szöveg.
   Viszont a problémát én abban látom, hogy a Jelenések könyvén kívül még több fennmaradt jóslat is létezik és azok közül nem minden vált teljesen valóra. Ebből és még egyéb információkból arra a következtetésre jutottam, hogy a jövő nincs kőbe vésve. Mindig van egy pillanatnyilag legvalószínűbb jövőkép, de az is csak egy lehetőség. Ebből én két konklúziót vontam le. Egyrészt a jóslat és a bekövetkezési ideje között minél kevesebb az idő annál pontosabb az előrejelzés. Tehát én valószínűbbnek tartom például Alois Irlmaier jóslat bekövetkezését, mint Nostradamus amúgy is rendkívül szimbolikus négysorosait. A másik konklúzió, hogy a jóslatok tartalmáról és lehetséges bekövetkezéséről a háttérhatalom is tud, sőt mindenféle információ nélkül, látatlanban ki merem jelenteni, hogy több jóst és az írásaikat eltüntették. Illetve már csak a számukra hozzáférhető.
   Én attól tartok, hogy a háttárhatalom a jelenések könyvének és egyéb jóslatok tartalmának ismeretében ha nem is mond le a céljairól, de más módszereket alkalmaz, más dolgokat hajt végre, melyekre nem lehet számítani. Én például Alois Irlmaier jóslatainak (http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/11/24/Alois_Irlmaier_latnok_jovendolesei/) bekövetkezésére számítok eme évben, nagyon valószínűnek tartom, de mivel semmi sincs kőbe vésve, ezért lehetséges, hogy nem lesz belőle semmi.

   1. Kedves Rahar!

    Pont ez a lényeg, hogy 2000 évvel ezelőtt leírták! Az Istenben hívőknek bizonyság, hogy látják szóról-szóra bekövetkezni, a hitetlenek közül pedig néhány csak elgondolkozik rajta, …”hogy lehet, hogy mégis csak van valami, mégis létezik Isten?! Mégis csak lehet, hogy igaz a megváltás?! Lehet, hogy mégis csak igaz, hogy Jézus Krisztus az Isten fia?!…Egyébként honnan tudtak volna leírni ilyen dolgokat 2000 évvel ezelőtt?!
    Nem biztos, hogy mindenki az Igehirdetés útján jut el a hithez.

    Amit pedig Te is látsz, aki a másik oldalnak akar hinni, az akkor is annak fog hinni, ha a világ összes bizonyítékát előadnád is. ( Nyilván, hogy Sátán, ( (aki mióta tudja, hogy mi lesz az ítélete, és azt is, hogy Istent mennyire megszomoríthatja, azzal, ha a szeretett teremtményeit kárhozatra kell küldenie bűneik miatt, és akinek tulajdonképpen ennyi a létezés öröme, hogy Istent megszomorítsa) nem fogja felszólítani az embereket, hogy :…”meneküljetek, mert én elkárhozok, és ha velem vagytok, akkor ti is…!

    Vannak dolgok, amik nincsenek kőbe vésve, pl.: Ninive is megtért, és megbánta az Úr, hogy elakarta pusztítani.( Ez vonatkozik az emberre is, senki nincs kiválasztva a kárhozatra!) De a Jelenések könyvénél azt mondja: …embernek fia, jöjj fel ide, és lásd meg, amiknek meg kell lenniök…”

 6. Annak aki hisz Jézus Krisztusban, semmitől nem kell félnie, ő “a szájának leheletével” eltörli azt a fenevadat, már puszta megjelenésekor elpusztul a dög…nem lesz ott klasszikus csata, az erőviszonyok említésre sem méltóak…..addig is megtart és eltart és megőrzi a benne hívőket,…. aki hisz benne “ha meghal is él” …akkor meg tehet egy szívességet az a dög…. a chipjüket meg dugják a ….orrukba!

 7. Kell, imádkozni hogy az emberek gondolkozzanak,
  és ne csak azután gondolkozanak majd ,miután már beültették magukba,
  ezt az istenkáromló, gonosz, sátáni dolgot.
  GONDOLKOZZATOK !
  mi , miért van…
  szépen fogják tálalni…nyájas szép beszéddel,de a másik oldalt nem fogják elmondani,
  ami veszélyt ez rejt….
  Vajon miért ?
  mert nem a biztonság a cél, hanem a megbélyegzés, és ezáltal sok ember fog majd jajgatni stb…hogy miért?
  ezért ! ( amit a csip , beültetők nem mondanak…és azért, mert ők nem hisznek Istenben, az még nem azt jelenti, hogy nem lessz meg…az amit Isten mondott, már jóval előre, figyelmezteti az embereket…
  Jelenések könyve:16:2
  ,, Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét ”

  1. Miért gondolod, hogy egy chip beültetése – ami lehetővé teszi a gyors személyazonosítást és különböző, pl. orvosi adatok elérését – már a fenevad bélyegének felvétele volna?

   Ez a gondolkodás szerintem félrevezető. A fenevad jele inkább egy jelképes dolog. Attól függ, hogy rajtad van-e, hogy az imádatod ki felé irányul.

   1. Sajnálom ha félrevezetőnek gondolod. Szerintem nem az. Amennyiben valaki úgy gondolkozik, hogy semmi baj nincs azzal, ha ilyen műszaki eszközökkel egészíti ki a testét veszélyes lehet.

    Hogy a Fenevad bélyege pontosan mi lesz még nem tudjuk, de nem gondolnám, hogy pusztán lelki dolog.

    Jelenések 13:15 azt mondja “És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek.”

    Sátán nem egyenlő Istennel. Neki fizikai eszközökre van szüksége, hogy a tervét elérje. Mindenben Istent utánozza, aki mindent lát. Sátán erre csak ilyen kütyükkel képes. Tehát kell neki valamilyen technológia, amivel mindenkit nyomon tud követni, amit pénz (bankkártya) helyett használnak. Egy jelképes dolog nem hiszem, hogy át tudja venni a készpénz szerepét.

    1. Az a gond, hogy valaki ezekre a kütyükre figyel, hogy azt semmi áron nem, és közben már viseli is magán a fenevad bélyegét a gondolkodásával, értékrendjével, azzal, hogy kinek adja az imádatot. Pedig ez utóbbi a lényeg.

     Csak egy példa: Ez az oldal érdekes témákat tartalmaz figyelemfelkeltő címekkel, melyet sokan olvasnak, hiszen szeretnék elkerülni azt, hogy Isten majd elítélje őket. Figyelmeztetni próbál pl. Fenevad jelének felvételére, de közben az oldalon szex/társkereső hírdetésekbe botlik az ember, mely be van illesztve a szöveg mellé.
     Nos akkor ez az oldal annak a bizonyos jelnek az elkerülését, vagy felvételét segíti elő?

    2. Igazad van, hogy a lelkiekre is fontos figyelni.

     Ami a hirdetéseket illeti több tucat számunkra elfogadhatatlan reklámot blokkolunk, az általad említettekel az élen. Ilyenek nekem soha nem jelennek meg, így joggal gondolhattam, hogy mindet blokkoltam. Nem lehet, hogy ilyen témájú cikkeket olvastál valahol máshol és azért jelennek meg neked? Mert a Google Adsense érdeklődési területek és a cikk tartalma alapján válogatja a megjelenő hirdetéseket, nálunk pedig nincsenek olyan cikkek, amiknek a tartalmához ezek illenének. Egyébként a leggyakrabban megjelenő hirdetéseket meg tudom nézni az adsense admin fiókon keresztül és még csak hasonló sincs köztük.
     Mindenesetre, ha valami bántja a szemed, küldd el emailben a hirdető url-jét és azonnal blokkolom. A segítő szándékú olvasók ezt teszik, hiszen mindenkinek más hirdetések jelennek meg.

    3. Európa egy másik szegletéből olvasok és írogatok, lehet nekem ezért jelennek meg olyasmik, amik neked nem, nemtudom, nem értek igazából hozzá, de nekem most is látható egy méretes hírdetés nagy fényképpel. Nem szeretném ide linkelni az url-jét, de privátban szivesen elküldöm, ha adsz valamilyen elérhetőséget.

     A “jel”-hez: Gondolj arra, hogy ha egy kórházi kezelés alkalmával, amikor mondjuk altatók hatása alatt vagy, a tudtod nélkül beültetnének a testedbe valahová egy pici chipet, akkor Te már viselnéd a Fenevad jelét?
     És mi van, ha egy ilyen kütyüvel tudnak rólam mindent? (Egyébként ilyen eszköz nélkül is teljesen meg lehet valakit figyelni, tökéletesen lehallgatni).
     A lényeg, hogy kié a szívünk, kitől várjuk a megmentést! Ha ez rendjén van, akkor nem fogod viselni a Fenevad jelét akkor sem, ha bármit beültetnek tudtod nélkül, vagy erőszakkal.

     Gondoljunk Ezékiel látomására az írószerszámos férfiról. Egy jelet tett azok homlokára, akik a sok istentelen dolog láttán nyögtek és sóhajtoztak.
     Nemtudunk arról, hogy tényleg látható jel lett volna valakin is, akiket Isten helyeselt Jeruzsálem pusztulása előtt. A jel tehát jelképes dolog volt, ami azokon volt, akik Istennek tetsző értékrenddel és tulajdonságokkal rendelkeztek.
     Úgy gondolom ez a helyzet ma is. Ha valamilyen technikai dolgokra fókuszálunk, akkor el fogunk menni a lényeg mellett!

    4. Lényegében szerintem egyetértünk. Az általad felvázolt szituációra azt tudom mondani, hogy a szándék, a te személyes döntésed sok mindent meghatároz. A lelki dolgok sokkal többet nyomnak a latban.
     “És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.” Máté 10:28
     Ettől függetlenül a Fenevad bélyege szerintem egy rendszer lesz, ami fizikai eszközökben IS megnyilvánul. Meglátjuk.

     (Elérhetőség itt: http://idokjelei.hu/kapcsolat/)

    5. Szerintem, ez a chip, még nem az a chip.Most még többféle van forgalomban, de szerintem, amikor a Fenevad általi megjelölés megkezdődik, akkor egységesített cucc lesz. Arra gondolok, hogy ugye globális lesz a hatalma, mindenki “ugyanazt” a jelet viseli, és eléri, hogy mindenki aki a jelét magán viseli “imádják” Őt. Szerintem ezt “befolyásolás” nélkül nem tudná elérni. Itt valami olyanra gondolok, mint a HAARP rendszer. Nem tudom persze, hogy a világ melyik országában élsz, de itt nálunk Magyarországon elég nehéz lenne akár csak egy tucat embert is összeszedni, akik “ennyire” egyetértésben lenne akármelyik személyről.( Kivéve persze Úr Jézust a hívők részéről, de Te is tudod, hogy még a Kereszténységben is milyen eltérések vannak a tanításokban. És mennyi felekezet van, akik mind másképpen imádják Urunkat. ) Itt viszont ugye egy jól megkoreogrifált dologról lesz szó.
     Ráadásul, ha valóban hatalommal akarsz bírni valaki felett, akkor nem bízhatsz semmit a véletlenre!( ha kutyát sétáltatsz, akkor is csak akkor lehetsz biztos benne, hogy arra megy amerre Te akarod, ha pórázzal vezeted, különben talál egy jóképű fát, jó szagú szukát, néhány bátor kóbor macskát, stb.)Legalábbis én nem hiszek abban, hogy Isten kegyelme, és megtartó hatalma nélkül, bárki olyan “lelki és politikai elkötelezett” tudjon lenni, hogy történjen bármi,” egy életem egy halálom”, én ezt az embert imádom! Azt meg végképp nem, hogy ezt tömegesen meglehessen tenni.
     Amiért pedig én személy szerint a CHIP-re gondolok: évekkel ezelőtt, amikor az első generációt kifejlesztették, olvastam egy tanulmányt, (vagy könyvet, erre nem emlékszem pontosan már) amelyben egy keresztény tudós, aki részt vett a kifejlesztésben, és bevizsgálásban, leírta, hogy az az anyag, amit ezen chipek akkumulátorában használnak ( már erre sem emlékszem sajnos, hogy mi volt, ha hallanám a nevét, tudnám) az emberi bőrön fájdalmas kiütéseket és fekélyeket okoz. Azt meg mi is tudjuk, és Ő is írta, hogy ez kísértetiesen megegyezik a Jelenésekben leírt jövendöléssel, hogy azokon az embereken akik a Fenevad jelét felvették: Jel. 16.2…” Elméne azért az első Angyal, és kitölté az Ő poharát a földre,és támada gonosz és ártalmas seb az emberek ellen,akiken vala a fenevad bélyege, és azok ellen , akik imádják annak képét.”
     Azt is írta, hogy a tesztelések során, kiderült, hogy a jobb kézfej, és a homlok a legalkalmasabb rá, hogy beültessék a CHIPet, mert annak a hőmérséklete (úgy emlékszem, ezt írta) a legmegfelelőbb az üzemeléséhez. Ő arra gondolt, hogy valószínűleg szivárogni fog az aksiból a sav, és emiatt keletkeznek majd ezek.
     ( Erre sem emlékszem pontosan, de azt hiszem, pont ezért tért meg, hogy látta ( olvasta már előtte a Bibliát) a szemei előtt , hogy miként valósul meg a Jelenések könyvében leírtak!)

     Persze, lehet, hogy tévedek, de nekem nagyon logikusnak tűnik. Egyébként meg egyetértek mindenkivel abban, hogy az , hogy az “idők jeleit” figyeljük, és látjuk az eseményeket összeállni, az csak meg kell, hogy erősítsen bennünket abban, hogy még közelebb menjünk Istenhez, még jobban keressük.

   2. Látod, hogy már meg is kezdte a megtévesztést ( az ördög ), még a hívők körében is! Pedig még nem is “dobta be magát” teljesen!

    ” A fenevad jele inkább egy jelképes dolog.”

    És azt a jelképes dolgot, hogyan veszed fel a jobb kezedre, vagy a homlokodra?! ( Hát nem elképesztő?!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend