Podcastok

A nagy megtévesztés – End Time Info Podcast

Jelenések 13, 13-14Nagy jeleket tesz, még tüzet is parancsol le az égből a földre, az emberek szeme láttára és megtéveszti a föld lakóit azokkal a jelekkel, amelyeket képes megtenni a fenevad nevében.

Vajon milyen megtévesztésről beszél a Biblia? Elképzelhető, hogy megsokasodnak a természetfeletti, vagy annak gondolt jelenségek az utolsó időkben?

Joseph és Johnny ezekről beszélgetnek és megvitatják vajon milyen eszközökkel próbálja majd megnyerni az embereket az eljövendő világkormány és annak vezetője.

Lejátszás (22:23p)

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban

iTunes | Mobil podcast oldal | Embed kód:

Alternatív audio streaming:

Előző posztKövetkező poszt

1 hozzászólás

  1. Hát pedig ez igen csak jó ötlet!
    Régebben olvastam, hogy a kormányok ” csak azért nem akarják beismerni az UFO-król az igazat, mert az megrendítené a föld lakóinak, mind erkölcsi, mind gazdasági berendezkedését. Óriási pánikkal kellene számolni!”
    Ha jól belegondolunk, ehhez is már minden elő van készítve! Simán eltudom képzelni, hogy ezzel a vallásos tömegek ( bármely vallásról is legyen szó), akik nem ismerik Istent és Jézus Krisztust, azonnal vevők lesznek a “jóindulatú” földönkívüli “testvérekre”! Főleg, ha “elmondják”, hogy tulajdonképpen, nincsen se pokol, se Isten, nem kell félni semmitől. Egyébként is a vallásokat ők hozták létre ( ami igaz is, kivéve a zsidó és keresztény hitet), és csak azért, hogy az embereknek legyen erkölcsi fogódzkodójuk, és hogy megtanuljanak békében élni. ….. És hogy már nagyon várták, hogy földi “testvéreik” is bekapcsolódhassanak a galaxis, meg a világegyetem többi “testvér fajának” közös életébe , stb…..Az ateisták büszkék lesznek az “eszükre”, hogy : lám, lám tudtuk mi ezt, de hát hiába mondtuk ennek a sok sötét embernek…
    Hát igen, megvan írva, hogy, ha lehet, még a választottakat is megpróbálja elhitetni!
    Ez se lenne rossz lehetőség! Nagyon figyeljünk, és vigyázzunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend