Idők jelei

Jézus második eljövetelének meghamisítását már a 60-as években is lehetségesnek tartották

Pár évvel ezelőtt egészen sokszor bukkant fel itt az oldalon és az általam megosztott videókban a Blue Beam Projekt neve. Ennek lényege dióhéjban, hogy a NASA Jézus második eljövetelének bizonyos technológiák felhasználásával történő szimulálásával vezetné be az Antikrisztus uralmát. Mivel a projekt bevezetésére az arról eredetileg író újságíró, Serge Monast, konkrét évszámot is megjelölt, majd azt többször módosította, nem meglepő, hogy mára az elméletet leleplezni hivatott cikkek száma meghaladta az arról szóló összeesküvés elméletek számát.

Ami számomra újdonság, hogy Jézus eljövetelének szimulálását már a 60-as években is lehetségesnek tartották, olyannyira, hogy a CIA Fidel Castro hatalmának megdöntésére is be akarta vetni. Akkoriban persze az égre vetített hologram helyett, bizonyos pirotechnikai megoldások és hanghatások játszották volna a főszerepet, de a lényeg, hogy a vallásos kubaiakat „Jézus” szólította volna fel a Castro elleni lázadásra.

A kubai rakétaválság idején aztán a tervet, a benne rejlő számos kockázati tényező miatt elvetették.

Hasonló történeteket hallva először önkéntelenül elmosolyodom, nevetségesnek gondolva, hogy ilyen eszközökkel bárkit is megtéveszthetnének, de azután mindig eszembe jutnak Jézus szavai, Aki második eljövetelének jeleiről szólva konkrétan arra figyelmeztetett, hogy

„Ha valaki ezt mondja akkor nektek: íme, itt a Krisztus, vagy amott; ne higgyétek. Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehetne, a választottakat is.”

Nekem ez nagyon úgy hangzik, hogy valóban képesek lesznek sokakkal elhitetni, hogy Jézus tényleg másodszor is eljött, de azért a „választottakat”, vagyis a hívőket talán mégsem.

„Mert amiképpen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugatig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.”

Jézust minden szem meglátja majd1, az Övéi pedig nemcsak látni fogják, hanem az Oldala mellől szemlélhetik mindezt2.

Ebből adódóan tehát, ha valamilyen általunk még nem ismert technológia segítségével egy napon a Jézus által felsorolt összes jelet képesek lennének szimulálni, ami által „elsötétedik a nap, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről és még az egek erősségei is megrendülnek”3, a felismerés egy csepp erőfeszítésünkbe sem kerülne, hiszen, ha ilyesmit a Földről, amatőr vagy akár hivatásos csillagászként szemlélnénk, tudnánk, hogy nem egyebet, csupán földiek és földalattiak által rendezett előadást látunk.

Nem tudom, hogy valaha bevetnek-e ilyesmit az emberiség ellen, de inkább hajlok arra, hogy nem, hiszen elhitetni ennél sokkal egyszerűbb és olcsóbb eszközökkel is lehet. Hologram vagy pirotechnika helyett pedig hús vér emberek is megteszik. Így a felismerés is nehezebb egy kicsit, hiszen a jó hamisítvány a lehető legközelebb áll az eredetihez.

Aggodalomra persze így sincs okunk, mert, Aki örök életet adott nekünk, saját okosságunk ellenére se fogja hagyni, hogy bárki kiragadjon minket a kezéből, szóval, ha jól ismerjük Jézust, szerintem mégiscsak megállja a helyét a mosoly.

„És én örök életet adok nekik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből.” – János 10:28

 1. Lásd: Jelenések 1:7 []
 2. Lásd: 1. Thessalonika 4:17 []
 3. Máté 24:29 []
Előző posztKövetkező poszt

62 hozzászólás

 1. Aki esetleg, ne adj’ Isten, beleböngészgetett már itt a hozzászólásaimba, azt hihetné, hogy engem nem érdekelnek az ún. “konteók”, vagy az (utolsó) idők jelei.Pedig nagyon is érdekelnek, csak éppen már nem olyan formában, mint jó pár évvel ezelőtt, nem a “klasszikus” megközelítésekben, ahogy az el van terjedve.Miért van elterjedve ennyire?Miért lett ennyire egyértelmű, hogy mit tekintsünk az idők jeleinek, és miért indul ki minden jeleket oknyomozó szándék a “konteókból”?Hogy lett a keskeny útból, a Tűfokából egy Grand canyon szélességű szakadék?Nos, nem lett! 😀 Pedig láthatnám és szemlélhetném így is a dolgokat, belemagyarázhatnék valamiféle tendenciát is, de aki magyaráz, bármit is magyaráz, bármikor is magyaráz, bárhol is magyaráz, az mindig csak egyvalamit magyaráz: saját magát.Ezért igyxem vigyázni a szavaimra, megválogatni azokat.Jakab apostol leveléből indulok ki.Habár, ahogy az apostol csodálatos írásában “megnyugtat” :mrgreen: minket, hogy nyelvünket megszelídíteni sosem tudjuk igazán, mégiscsak érdemes törekedni erre, legalábbis azoknak, akinek fontos, hogy béke legyen a szívükben.

  A nyelv megzabolázása már nem csupán lelki harc, de egyenesen testi élmény is.Hiszen nyelvünk húsból van, és testünk organikus része.Nem is akármilyen része!Egész lényünket kormányozza, ahogy az apostol utal is erre.Kihat teljes testünkre, szellemünkre.Aki edzi a testét, tudja, miről beszélek.Aki valóságos edzést folytat, az tudja, hogy ebbe nem csak a test teljessége vonódik be, hanem lényegünk szemnek láthatatlan vonatkozásai is.Jakab szavaival élve, a nyelv edzése a teljes test edzését is jelenti.Csak ő nem az edzés, hanem a zabolázás szót használja.Testünket nem edzhetjük úgy igazán, hogy ne edzenénk egyben a nyelvünket is, és a nyelv edzése bevonja az egész testet ebbe az izomedzésbe.Egy művészet a kettő, ugyanannak a harcnak a művészete.Nem csak Jakab szerint van ez így, hanem be kell látnunk, hogy mondjuk, egyetlen ószövetségi prófétába sem lett volna kifizetődő belekötni.Ebben biztos vagyok.Természetesen főleg azért, mert velük járt egy tiszta Szellem, amelyik maga Isten volt.Ezzel a tiszta szellemmel pedig csak az járhat tudatosan, csak az tudhatja maga mellett ezt a Szellemet, aki edzi a nyelvét.(János 12:49,50a) Mert a kimondott szavak súlya és felelőssége kihat a gondolatokra is.Aki a nyelvét, a szavait edzi, idő elteltével észre fogja venni, hogy nem csak a teljes testét edzi, de edzi a gondolatatit, a gondolkodását is.

  Miből látható ez, miből lehet ezt észrevenni?Abból, hogy a világon minden új értelmet nyer!Megváltozott a világ.Megváltozott az ember.És ez megváltoztatja az időket és megváltoztatja a jeleket is.Az, hogy a világ a gondolkodásunkat tükrözi, csak akkor vehető észre, csak akkor tudatosul, amikor megváltoztatod a gondolkodásodat (metanoia), és látod, hogy megváltozott a világ is.Lényegében meg minden maradt a régiben… 🙂 Mert Istennél nincsen változás.Akár Alfáról, akár Ómegáról van szó, akár kezdetről, akár végről, Aki VAN, az mindig ugyanaz a Jézus Krisztus.

  1. Szia Oszkár!
   Ha érdekel a “miért?” és a “hogyan?” jutottunk ek idáig, az hogy sokszor miért mégsem egyértelmű az egyértelmű, hallgasd meg kérlek, vagy inkább gyakorold az angolt ezzel a 3 részes anyaggal Martyn Lloyd Jones tiszteletes-tól. Kár, hogy ma már nincsenek, az Isten szavában ilyen melyre szántó tanítók.
   https://youtu.be/Aj4hIha7e60

   https://youtu.be/4vxrc5vCza4

   Mindjárt megy a 3. rész is.
   🙂
   Ha nagyon sietsz, ha gyorsan szeretnéd tudni a válasszt hallgasd meg elsőre a 3. részt. Már majdnem az elején kiderülnek a dolgok. Meg fogsz lepődni, hogy ma mennyire az van a keresztények fejében mint amit majd hallani fogsz tőle..
   Na igen, azok az egyértelmű idők jelei, meg a jelen kor prófétai, akik további izgalmas részletekkel szolgálnak a jóhiszemű nyájnak.
   Sajnos innen ered ez a sok köztünk lévő vita, egymástól való elhatárolódás, félelem, gyűlölet, aggódás, nem megértés, a mások meg nem megbocsátása, a hamis szeretet….,a tenni akarás, a vér-test elleni harc és végső sorban a halál.

   1. Szia Peti! Nagyon szépen köszönöm!Felkeltetted az érdeklődésemet azzal, amit a videókhoz fűztél.Habár még angol felirat sem érhető el hozzájuk, azért a lényeg biztosan át fog jönni.Szép estét neked!

 2. Kedves dokidoki!
  A múltkori kérdését szeretném megválaszolni, a “belépőjegy a mennyben?” kérédését, mert azal még adós maradtam. Na igen, sokan hisznek abban, hogy a menyben mennek és ott lesznek örökre, de ez nem így lesz.

  “Ti tehát így imádkozzatok: Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved,
  jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is; (Máté 6:9-10)

  És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé.
  És a szent várost, az új Jeruzsálemet is láttam, amint alászáll a mennyből az Istentől, felkészítve, mint egy menyasszony, aki férje számára van felékesítve.
  Hallottam, hogy egy hatalmas hang szól a trónus felől: “Íme, az Isten sátora az emberekkel van, és ő velük fog lakni, ők pedig népei lesznek, és maga az Isten lesz velük;
  és letöröl minden könnyet a szemükről, és halál sem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.”( Jelenések 21:1-4)

  Ez a mi reményünk, azaz a keresztények reménye.

 3. Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat, ezt az “elragadtatás” dolgot érdemes lenne alaposabban átnézni a Szentírásban!

 4. Kedves mindenki!
  Lenne néhány kérdésem hozzátok.
  Jézus első eljövetele mit hozott el számunkra?

  1. Kedves Peti!Olvasva a hozzászólásaidat, engem bizony nagyon emlékeztetsz valakire. 🙂 Ezért is küldtem neked kicsit lejjebb azt az ADRIAN című számot.Persze nem lehetek biztos benne, hogy tényleg te vagy-e.Az itteni véleményeimben kifejtettem, hogy még abban sem vagyok teljesebb biztos, hogy én én vagyok-e.Ha te vagy Adrian, úgy hát kedvellek.Ha nem te vagy, akkor is kedvellek.A kommentjeid miatt.Kicsit zabolátlan vagy, de ez már a te bajod.Nem kekeckedésből jegyzem meg ezeket, hanem inkább kíváncsiságból.Engem nem zavar, hogy itt vagy, sem az, hogy milyen néven írogatsz ide.Soxor értek egyet azokkal, amiket írsz, még ha azok szerintem nem is valami letisztultak.De majd ez is meg lesz!

   Szóval, szerintem nyugodtan vállald fel magad.Nem kell izgulni, hisz’ úgy se tudod, hogy igazából ki vagy.Én sem tudom magamról.És ez teljesen normális.És mindez nem a Blue Beam miatt van.Már ezt is kifejtettem, illetve inkább csak röviden utaltam rá.Egy rögzült, saját magunk által magunkra feszített és megcsontosodott identitással széttöredezettnek tűnik a világ.Pedig nem a világ van polaritásokra szakadva, hanem a fixált (ön)tudat.Mert azt az idő (is) nyűvi.Ha most Peti vagy éppen, az jó.De ha Adrián is, az is jó.Egyelőre címkékben tudunk csak gondolkodni.Nem baj.Fel kell vállalni a nevünket, azt a személyt, akinek gondoljuk, véljük magunkat.Ha nem vállaljuk fel, akkor a szembenézés elmarad, és félelem okán az fog bekövetkezni, amit az előbb mondtam: törés.Fél elem.

   Nem tudjuk, hogy kik vagyunk.
   Persze olyanok vagyunk, mint Jézus.Mindannyian.Te is, én is.De milyen az az Olyan?Nem pusztán egy név.És semennyire sem egy személy.Hanem a valóság.Maga az Út.Az út pedig mindig az út marad, ahogy a Duna is mindig a Duna marad, de mégsem lehet kétszer ugyanabba a Dunába lépni.Éppen ezért kétszer ugyanarra a Duna partra sem lehet lépni…

   Kedves Peti, mondom, én kedvellek téged, és mindezt nem kekeckedésnek szánom.Szeretettel küldök hát neked egy újabb zenét. 🙂 Passzol is ehhez a jó kis cikkhez, ami itt éppen aktuális.Meg ahhoz is passzol, amikről írtam itt, meg a valósághoz, mindahhoz, ami van, meg ahhoz is, ami nincs…

   Sose is legyen biztos senki semmiben, ’cause it’s tricky, man! 😀
   (Az Út, Út.
   Az ég kék.
   A fű zöld.)

   https://www.youtube.com/watch?v=l-O5IHVhWj0

  2. Egy dolgot hozott el számunkra, ezt Ő is mondta: fegyvert.
   Valamint extraként kegyelmet kaphatunk általa, de ennek ára volt, így áron vétettünk meg.

   1. Hol, mikor és kinek mondta azt? Ez nem mellékes.

    Jézus ezt is mondta.
    Máté 15:24 Ám ? így szólt: „Nem küldtek engem másokhoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.”

    Csak aztán másképp alakult, mert az Övéi nem fogadták be.

    A másik, hogy Jézus gyakran beszélt példázatokban.

    Máté 13:10 Ekkor tanítványai hozzámentek s megkérdezték: „Miért beszélsz nekik példázatokban?”

    Lukács 8:9:11 Mikor a tanítványok megkérdezték, hogy mit jelent ez a példázat,
    így szólott: „Nektek adták meg, hogy az Isten királyságának titkait megismerjétek, a többiekkel pedig példázatokban közlik, hogy bár látnak, ne lássanak, és bár hallanak, belátásra ne jussanak.
    A példázat ezt jelenti: A mag Istennek beszéde.

    Máté 13:34-35 Mindezeket Jézus példázatokban mondta a sokaságnak, példázat nélkül semmit sem szólt nekik,
    hogy beteljesedjék a prófétán át kimondott ige. A próféta így szólt: „Példázatokra nyitom ajkamat, kimondom a föld megalapítása óta elrejtett titkokat.”

    1. Nana, Jézus MINDENKIHEZ jött, az egy provokáció volt szerintem, hogy aztán másról szóljon a történet. Nem azért a nem-zsidókhoz mert nem fogadták be, ez badarság, bocs. Fel sem lehet TÉTELEZNI hogy Jézus nem mindenkihez jött, először, igen, a választott néphez … itt néhányan befogadták, tehát a tétel nem igaz. A Szentlélek kitöltése is zsidók közt történt majd az evangélium hirdetése, terjesztése a pogányok között. Akkor is kérdés volt a körülmetélkedés, stb.

    2. „Nem küldtek engem másokhoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.”
     És hozzájuk is csak azért,”Hogy nézvén nézzenek és ne lássanak; és hallván halljanak és ne értsenek, hogy soha meg ne térjenek és bűneik meg ne bocsáttassanak.”Igaz?
     “Csak aztán másképp alakult, mert az Övéi nem fogadták be.” (Persze hogy nem, hiszen a fenti idézet szerint pont ez volt a cél.) Szóval egészen véletlenül lettek a pogányok megváltva?

     “Mindezeket Jézus példázatokban mondta a sokaságnak, példázat nélkül semmit sem szólt nekik,” Á, egy szót se. És csak azért nem, hogy a próféta nehogy hazugnak bizonyuljon.

    3. Edua!
     “„Nem küldtek engem másokhoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.”
     És hozzájuk is csak azért,”Hogy nézvén nézzenek és ne lássanak; és hallván halljanak és ne értsenek, hogy soha meg ne térjenek és bűneik meg ne bocsáttassanak.”Igaz?
     “Csak aztán másképp alakult, mert az Övéi nem fogadták be.” (Persze hogy nem, hiszen a fenti idézet szerint pont ez volt a cél.) ” 🙁

     Róma 9, 10 és 11 (az egyszerű fordítást ajánlom)

    4. Döbbenet, hogy mik vannak a Bibliában mi Edua? Nekem ezekbből a részekből még az is tetszik, hogy itt jól lehet látni, érteni Pál végtelen szeretete a saját népe iránt.

    5. Egy ilyen Isten mellett
     létünk reménytelen lenne.
     De Isten maga a szeretet,
     nem rémít, nem fenyeget.
     Megkeményítésről szó sem lehet,
     Neki mindenki egyaránt kedves.
     Nincsen Neki kiválasztottja,
     Napját gonoszra, igazra felhozza.
     Nem az ismeri Őt, kinek Pál példaképe,
     Gyermekei érte és Benne élnek.

    6. Peti, ne foglalkozz azzal mit beszél Edua, mert ő kénye-kedve szerint válogatja a biblia irásait, hogy mi tetszik neki belőle és mi nem. Ami nem illik bele a saját képébe, amit Istenről alkotott, hajlamos elvetni azokat. Rendkivülien sajnálatos. Azonban például az idézett Pált egyáltalán nem érdekelte mások véleménye, azt tanitotta és beszélte-amit Krisztus lelke nyilvánitott ki neki.

    7. “Azonban például az idézett Pált egyáltalán nem érdekelte mások véleménye, azt tanitotta és beszélte-amit Krisztus lelke nyilvánitott ki neki.”

     Igen, ahogy Eduát is csak az érdekli!

    8. Péter, az, hogy valaki változtat, akár többször is a nézetein, bármit is illetően, nagyon is természetes dolog.Néha felülbíráljuk önmagunkat, elvetjük korábbi nézeteinket, majd esetleg mégis visszatérünk azokhoz – ez nagyon is egészséges folyamat.Fejlődésnek hívják.Igaz, lehet ezt sutyerák üzleti érdekből is csinálni, de akinek ez szívből jön, nem pedig külső, felszínes érdekből, akkor ez a változás nagyon is kívánatos.Az úton járni olyan, mint megszületni: soxor fájdalmas.Látom, igen-igen jól ismered Pál apostolt. 🙂 Akkor biztosan mond neked valamit ez a fogalom: pálfordulás. :mrgreen: 😉 Az, hogy ez egy “hétköznapi halandó” életében egyre mélyebb tudatossággal többször is előfordul, csak a megcsontosodott, kérgessé vált és ezért törékeny egónak vörös posztó.Isten hozott az élet nagy folyamában, amiben nincs két egyforma lépésünk!

    9. Kedves Oszkár, gyermekkoromtól fogva az apostoli irások közül Pál apostol levelei fogtak meg a legjobban, ugyanis Krisztus olyan bölcsességet és világosságot adott neki, ami méltán tette őt a pogányok apostolává. Lenyügöző egyszerüséggel tárja elénk Krisztus és az Isten igazságait. Sőt, miközben olvasom, örömmel olvasom, mert az egész irásait áthatja a mély szeretet, megértés és tolerancia a tudatlanok irányában. Nincsen benne semmi olyasmi, ami ne Krisztus jellemét tükrözné, teljesen összhangban van a Mester álltal elmondottakéval, azzal a különbséggel, hogy ő tovább folytatta tulajdonképpen azoknak az igazságoknak mélységeit, amiket Krisztus földi életében nem tudott az apostolok elé tárni. Ellenben miután Pált is eltöltötte a Szent-
     lélek (ami tulajdonképpen Krisztus és Isten lelke) és megkapta a mennyei ajándékokat, igy például az Irások magyarázásának tudományát is, igy Krisztus “médiuma” lett, ha lehet igy fogalmazni és nagyobb dolgokat ért el, mint Krisztus még földi életében. A Szent-Lélek álltal volt ez lehetséges egyedül és kizárólag, erre utalt Jézus is, mikor még együtt volt a tanitványokkal:

     “Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem.
     Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek.
     És akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban.
     Ha valamit kértek az én nevemben, én megcselekszem azt.
     Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok.
     És én kérem az Atyát, és más vígasztalót ád néktek, hogy veletek maradjon mindörökké.
     Az igazságnak ama Lelkét: a kit a világ be nem fogadhat, mert nem látja őt és nem ismeri őt; de ti ismeritek őt, mert nálatok lakik, és bennetek marad.
     Nem hagylak titeket árvákul; eljövök ti hozzátok.” János Evangyélioma 14. rész

    10. Kedves Péter, ez az előbbi egy “lájk” -jel akart lenni… 🙂

   2. Kedves Edua!
    Nagyon jól tudok érvelni, figyelj.

    Ez van odaírva, vagy nem?
    Vagy.
    Netán nem az a baj, hogy az van odaírva?

    Esetleg.

    Legyen meg az Atyánk akarata, amint a mennyben úgy a földön is! Ámen.

    Béke veled.

    1. Kedves Eva! Szerinted Edua rám haragszik, az Írásra, vagy Istenre? Mert hogy valakire haragszik az biztos.

    2. Kedes ismerős Ismeretlen
     Nevedet leírni nem merem.
     De azt azért kijelenthetem,
     Harag nincs bennem egy csepp sem.

     Bátorkodom megkérdezni
     Ismét magadból indultál ki?

    3. Ebből én megtanultam, amit lehet:
     Az út a cél, akárhová vezet.
     Korrekt, amit mondasz,
     Telve poézissel,
     Má’ vihet az ördög is el,
     Én akkor se bánom.
     Mert e kis versed
     Nem ákombákom, lányom,
     Egyáltalán.
     Ki fia vagy, te lány?!
     Talány ez
     Nekem…
     Soraidon jót derültem.
     Ez estét nem fejezem be ingerülten.
     Köszöntem versedet!
     Óh, egek,
     Ez mennyire remek!…
     Most nagyon nevetek
     Veletek… :mrgreen: (L)

    4. Megkérem kedves Theát,
     Javítsa meg itt a Szív
     Színvonalát!
     Ez mekkora lehetetlen:
     Ha a szív nem jelenik meg,
     Az élet tök értelmetlen…
     Legyen.
     Szív.
     Ne pedig szívás.
     Országomat egy Szívért!…
     Miért?
     Hát azért,
     Mert a Szív jó!
     Kedves Thea, hahóóóó! 🙂 (L)

    5. ❤️
     Szia Oszkár!

     Kijavítottam, csak az a helyzet, hogy akárhányszor frissül az oldalt működtető motor, annyiszor fog ismét eltűnni. A legjobb megoldás, ha nem a rég megszokott emojikat használjuk, hanem mondjuk egy böngésző bővítményt, ami mindig, vagy legalábbis a jelenleginél tovább működik. Például ezt: https://chrome.google.com/webstore/detail/emoji-keyboard-emojis-for/fbcgkphadgmbalmlklhbdagcicajenei/related?hl=hu
     Aki pedig mobilról ír, az eleve használhatja a mobilos emojikat.

    6. Szia Thea, köszönöm szépen! 🙂
     Úgy is megjelenik a (L) , amikor (L) -ből írunk.
     Nem az emoji a fontos, de nem baj ha van.A hozzászólások tartalma sokkal lényegesebb azt hiszem.Hozzászólni pedig mindig van itt lehetőség, amiért külön köszönet!Kérdés, hogy ki hogyan és miért él ezzel a lehetőséggel.Kellemes napot!

 5. Hamarosan a NAGY FIGYELMEZTETÉS minden jóakaratú ember számára feltárja a VALÓSÁGOT. Addig lehet “görcsösön” ragaszkodni mindannyiunknak saját felfogásához, meggyőződéséhez. Pár hónap és az események igazolni fogják a “próféciákat”. Mihelyt Szentatyánkat elmenekítik a Vatikánból véleményem szerint pár héten belül részesülünk a legnagyobb kegyelmi AJÁNDÉKBÓL, utána következik a “csodálatos halfogás” Andre.
  Peti megnyilatkozásodból azt tudom kikövetkeztetni, hogy nincs Pokol. Ez biblikus? Majd meglátod a lelki- TÜKÖRBE!

  1. Kapisztrán! A kérdésemre kérdéssel válaszolsz? Ez nem szép és főleg nem őszinte.
   Ha nálad a pokol az a hely ahol az ördögök lábosban főzik a rosszakat akkor igazad van, ez a nagy betűs Pokolod ném létezik és így akkor biblikus sem lehet.

   Hamarosan kiderül minden jóakaratú olvasó számára, hogy a
   “NAGY FIGYELMEZTETÉS” prófétaja ezúttal sem tárta fel a VALÓSÁGOT.
   Sajnos tudom, mert biblikus, hogy a hozzád hasonlók még ezek után sem adják fel az ilyen hamis próféták iránti vak hitüket.
   Na ezek már tényleg a szektákra utaló jelek. 🙁

   1. Petinek: ” 7Bizony, semmit sem tesz az Úr Isten anélkül,
    hogy titkát ki ne nyilatkoztassa szolgáinak, a prófétáknak! 8Ordít az oroszlán: ki ne remegne?
    Szól az Úr Isten: ki ne prófétálna?” Ámosz 3.

    1. Kedves Éva! 🙂
     Illene figyelembe venni, amikor idézni akarjuk az Írást valakinek, hogy mikor, milyen körülmények között és kiknek íródott az a bizonyos cselekedet, vagy az a kijelentés amiről olvasunk.
     Kérlek most próbáld így újból elolvasni az Ámosz 3-t és meglátod, hogy az nem úgy van ahogyan azt te előtte gondoltad. Tudniillik az a rész Izrael fiainak, Isten népének íródott. Tudod, akik szövetségben voltak Istennel és egy törvény alatt.
     Ha esetleg egy másik verset is idézni szeretnél ezzel a prófétálással kapcsolatban tedd újból ugyanezt és remélhetően ott is kitisztul a kép. 🙂
     Ha nem így teszünk egy nagy katyvaszt csinálunk a Bibliaból, minek se füle se farka. Arról nem beszélve, hogy másokat is összezavarunk vele.

    2. Nem csinálok katyvaszt, miután az Úr mindig UGYANAZ, EZÉRT igaz a mai napig is. Sem a prófétálás, sem a nyelvek, sem a gyógyítás Jézus nevében NEM SZŰNT MEG !
     Azt megértem, hogy számodra miért “katyvasz” amit írok ! DE, többször mondtam, hogy hagyjuk abba a vitákat …

    3. Kedves Éva!
     Persze, hogy az Úr ugyanaz, csak éppen a körülmények, a korszakok, Isten hozzáállása, a népek és egyének nem voltak ugyanazok. Nem így van?

    4. Ha Isten hozzáállása változott volna, akkor Isten is változott volna. Akik hisznek, tudják, hogy Istenben még a változás nyoma sincs.

     Jakab 1:17 Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, sem fénynek és árnyéknak váltakozása.

 6. Kedves Kapisztrán! Nem mást állítássz minthogy Jézus vére nem volt elégendő ahhoz, hogy elmossa a világ bűneit 🙁
  Csak tudnám, ezek után, mi értelme volt egyáltalán Jézus halálának?
  Ezért van az, hogy a megváltásod, üdvözlülésed szerinted nem Jézuson múlik, hanem egyedül te rajtad. Nos ez így mind érthető, sőt még logikus is, csak éppen biblikusnak nem biblikus.
  Apropó kedves Kapisztrán, te eddig hány Atyai “feltételt” teljesítettél a hánybol is?

  1. Kedves Peti, tévedsz az itt leírtakban, Kapisztránt illetőleg ! De ne nyissunk vitát, jó ? 🙂

 7. Számunkra fontos, hogy az “igazi”, eljövetel jeleivel, körülményeivel legyünk tisztába. Az első eljövetel és a második közt vannak hasonlóságok és különbségek. Először is mindkettőt jó előre “megjövendölték”. Az első beteljesülésekor a kortárs-nemzedék is “konkrétan” hármas jelet kapott, a “szent iratokon” kívül: – a napkeleti bölcsek, kívül állók. Mai megfelelőjük mindazok akik felismerik az ellenséget: a vörös sárkányt, tengerből feljövő vadállatot, és a szárazföldi vadállatot, valamint a Hamis Próféta és az Antikrisztus “személyeit”. Az Ó-Szövetségi elithez tartózó Zakariás pap szerepének mai megfelelője Stefano Gobbi atya – olasz katolikus pap – által kapott, közvetített üzenetek, 25 év alatt, 1972- 1997. 12. 31-ig, jelzi a “globális lefedettséget”. A közvetítő először Gábriel arkangyal, most az Úr Jézus édesanyja Szűz Mária, a NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY – 1917. 10. 13. Fatimai utolsó jelenés, 70 000 SZEMTANÚJA volt. Az “egyszerű pásztorok” mindazok a mai un “látnokok” akik a második eljövetel eseményeivel kapcsolatosan is kaptak tájékoztatást. Pl. La Salette, Fatima, Garabandál, Medjugorje, Szőkefalva. Mi máma boldogoknak mondjuk mindazokat aki hittek nekik AKKOR és követték az eseményeket, nem hagyták magukat senki mások által megtéveszteni, még a “hivatalos politikai vagy vallási elit” által sem. Ez a “helyzet állása” máma is. Keresztelő János mai megfelelője egy nő MDM, közvetítésével megkaptuk az Igazság könyvét, amelybe Dániel és János apostol bepillantást nyert.
  Peti, vigyázz mert nagy meglepetésben lesz részed, mivel a Bibliának “csak azon részeit” fogadod el, amelyek ínyedre valóak, a többit mellőzöd, sőt félre-tévesen értelmezed. Ez nagyon jellemző a “szektákra”, az “eretnekekre” de a “szabad-úszó karizmatikusokra” is. Az tény, hogy Jézus Krisztus mindenkiért feláldozta önmagát, de csak azok “üdvözülnek” akik “teljesítik a mennyei Atya akaratát”, más szóval “feltételeit”. Két Úrnak szolgálni nem lehet. Ki melyiket szolgálja, annak “birodalmába” köt ki. Egy Akol, egy Pásztor! A “végállomás” Mennyország vagy Pokol.
  Andre, nem kell “elektronikus” mikroszkóppal nézni a mai világot mindenkinek, hiszen a jelek és események környezetünkben is “ökörnyiek”. A lényeg az “éberségen”, “készen-léten” áll, hogy az események “berobbanása”, kibontakozása és lefolyása, azaz beteljesülésének idejére legyen elégséges “olajunk” a lámpásainkba.
  Számunkra a jelek, események kibontakozása – gyötrelmek, üldözések ellenére – örömünk, reményeink beteljesülésének idejét jelentik, és NEM STRESSZET.
  A második eljövetellel kapcsolatosan ne feledkezzünk el egy nagyon lényeges történésről – akkor, feltámadásakor Urunk fizikai teste átalakult MEGDICSŐÜLT – DICSŐSÉGBEN JÖN VISSZA és ellenségei megszégyenülten LELEPLEZŐDNEK. Marana Tha!

  1. Kapisztrán sok embernek hiába mondjuk, hogy éppen egy figyelmeztetést látott, mert a média nem úgy számol be róla. Nem mondja meg az előzményeket, melyek kiváltották azokat a figyelmeztetéseket, bizonyára ismerős számodra is, amikor ég s föld eggyéválik akkor kezdődik az utolsó háború. Egyre közelebb van, s tesznek is róla, hogy még jobban közelítsen egymáshoz, mert nekik nem érdekük a béke megteremtése. Azt íród elektronikus mikroszkóppal nem kell nézni, de sokaknak még fogalma sincsen arról, hogy ezek büntető figyelmeztetések, hogy végre felfogja az ember teremtőt nem lehet játszani, teremtményt nem lehet imádni következmények nélkül. Belemehetnék abba, mennyi szentélyrombolás, s mennyi bálványtemplom épült, de ahhoz ajánlom a Budavári Nagyboldogasszony plébániatemplom oldalán az egyik pap írásait. Mindenért kapunk, előbb-vagy utóbb, s rajtunk múlik, hogy építjük a lelkünket mennyei iránymutatással, vagy hagyjuk elfolyni lelkünk elsorvadása miatt. Azt íród “ökörnyiek”, igen azok, de tudod nem is akarják sokan azt sem elfogadni, ami a szemük előtt zajlódik, mert az álságos médiának kell hinniük. Szemük előtt játszódik, de ilyen már volt, ez biztosan a klímaváltozás oka, mert hát a média ezt súlykolja, csak azért hogy be tudjon egy olyan adót vezetni, amit mindenkinek fizetnie kell, s valójában semmit nem kapnak érte. Lehet belemenni, hogy mi engesztelő magyarok mit kellett volna megépítenünk, mit kellett volna visszaépítenünk, de amíg a hamisprófétát mosdatják addig nincsen értelme belemenni. Próbálják befeketíteni az elődöket, csakhogy lenyomják a torkunkon, pedig senkinek nincsen joga megváltoztatni a Bibliát. S ebben akik már istenítik a hamisprófétát, azok elég alaposan bennevannak a megtévesztés tekervényében.

 8. A Blue Beam Project-et folyamatosan nyeljük befelé.Ugyanis a NASA-nál van egy komolyabb projectorunk, az a neve, hogy elme.Hát tényleg mosolyogjunk! 🙂 Hiszen “minden hiábavalóság”… 😀

  “Láttam a foglalatosságot, melyet adott az Isten az emberek fiainak, hogy fáradozzanak benne.Mindent szépen csinált az ő idejében, e világot is adta az emberek elméjébe, hogy az ember meg nem foghatja mindazt a dolgot, amit az Isten cselekszik kezdettől fogva mindvégig.(…)Az emberek fiainak vége hasonló az oktalan állatnak végéhez, és egyenlő végük van azoknak; amint meghal egyik, úgy meghal a másik is, és ugyanazon egy szellem van mindenikben; és az embernek nagyobb méltósága nincs az oktalan állatoknál, mert minden hiábavalóság.(…)Azért úgy láttam, hogy semmi sincs jobb, minthogy az ember örvendezzen az ő dolgaiban, mivelhogy ez az ő része e világban: mert ki hozhatja őt vissza, hogy lássa, mi lesz ő utána?”

  Mi hologram, mi nem az?!
  https://pb2.jegy.hu/imgs/system-4/program/000/048/784/mi-hulyeseg-mi-nem-az-laar-andras-uj-estje-original-45267.jpg

  De azért csak vitatkozzunk nyugodtan elragadtatásokról, antikrisztusokról meg háttérhatalmakról… 🙂

  1. 🙂
   Jó látni, olvasni olyan keresztényeket, akik megtudták őrizni humorérzéküket, jókedvüket.

   1. Peti, akkor most mondok neked valami tényleg vicceset: nem vagyok keresztény. 🙂 De nekem végül is teljesen mindegy, hogy milyen címkét nyomsz rám.Lehetek keresztény, ha akarod… Valójában ember vagyok.De még csak ebben sem vagyok biztos… 😀 :mrgreen:

    Kicsit feljebb éppen ilyesmiről írtam.

    ” – Hogy érted ezt? -szólt a hernyó szigorúan. – Értelmesen beszélj!
    – Sajnos, kérem, nem tudok értelmesen beszélni, mert nem az vagyok, aki vagyok, amint látni tetszik.”
    (Lewis Carroll: Alice csodaországban)
    https://pics.me.me/who-are-you-dude-i-dont-even-fucking-know-anymore-3738367.png

    1. Az sem rossz kedves Oszkár. Még mindig jobb a felegyenesedett majom tudatnál 🙂

 9. Előzmények: http://uzenet.csapata.hu/cikkek/az-ur-jezus-krisztusnak-maria-julianna-altal-adott-uzenete-67210/

  Minden össze fog omolni egy pillanat alatt: nem lesz áram, nem lesznek gépek, csak a pusztaság, a sivárság, a nyomorúság és a büntetés. Ha nem rombolnám le ezt a civilizációt, még több lelket rontanának és fertőznének meg. Ha látnátok, hogy mennyit rombol és pusztít a sátán ezek által az eszközök által Úr az internetre, az okos telefonokra gondol], hogy mennyi ártatlan gyermek életét rontják meg, és taszítják őket a pokolba: gyermekeim, belehalnátok a fájdalomba. Én most ugyanazt szenvedem el értük és miattuk, amit a keresztfán, agóniámban. Szüntelen kiáltom Atyámnak: bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. De egyetértek Atyámmal, hogy ezt nem lehet tovább tűrni. Ezért ne csodálkozzatok, ha egy váratlan pillanatban fel fognak búgni a vészjelző szirénák, és megindul a bombazápor, amely válogatás nélkül fog ölni, gyilkolni, pusztítani. Éljetek halálra készen!

  Mindennap többször is mondjátok el magatokért az elrejtő imát: Nekem hatalmam van kimenteni titeket minden veszedelemből, de a bizalmatok mértékében kapjátok kegyelmemet.

  Ima rejtettség védelméért

  „Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek, a Szűzanya, és Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”

  1. Algéria, Amerikai Egyesült Államok, Arab Emírségek, Argentína, Arktisz, Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Banglades, Barbados, Belgium, Belize, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Chile, Costa Rica, Csehország, Dánia, Dél-Afrikai Köztársaság, Dél-Korea, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyesült Királyság, Egyiptom, Elefántcsontpart, Észak-Marianna-szigetek, Észtország, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Görögország, Grenada, Grönland, Grúzia, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Haiti, Hollandia, Honduras, Horvátország, India, Indonézia, Írország, Irak, Irán, Izland, Izrael, Japán, Jamaica, Jemen, Jordánia, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kazahsztán, Kelet-Timor, Kína, Kolumbia, Kuba, Kuwait, Laosz, Lengyelország, Lettország, Libanon, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Mexikó, Mianmar, Mongólia, Németország, Nepál, Nicaragua, Nigéria, Norvégia, Olaszország, Omán, Oroszország, Pakisztán, Panama, Pápua-Új-Guinea, Peru, Portugália, Reunion, Románia, Ruanda, Salvador, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szaúd-Arábia, Szenegál, Szerbia, Szingapúr, Szíria, Szlovákia, Szlovénia, Szudán, Taiwan, Thaiföld, Törökország, Trinidad és Tobago, Tunézia, Türkmenisztán, Új-Zéland, Ukrajna, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Vietnám, Zambia

   http://andre.csapata.hu/cikkek/nyari-figyelmeztetesek-orszagonkent-tobbi-indexet-a-lelkitarsamtol-67149/

  2. Kedves Andre!
   Nagyon kérem ne stresszelje ennyire magát és főleg másokat ne, mert még a végén ebben fog testileg….lelkileg belepusztulni.
   Jézus az ördögtől “való” emberekért is meghalt. Ő mindenkinek megbocsátott, meghozzá előre. Tanuljon meg ön is irgalmasnak lenni. Meglátja milyen csodálatos egy érzés ez. De ehhez először be fog kelleni látnia, hogy Isten szemében ön sem jobb másoknál. Remélem menni fog 🙂

 10. Én úgy híszem hogy még lesz egy próba Istentől mielött elragadna a földröl.Mert a Sátán Jóbot is kikérte Istentől aki ígaz istenfélő ember volt.Móst annyiban más minden hogy akikben Isten Szelleme/ Szent Szellem/ lakozik azok Isten Fiai.A Próbába még az ígazak is belekerülnek.

 11. Éva, a hitető-az Anti-Krisztus-aki a világosság küldötteként fog megjelenni és a választottakat is el akarja hitetni… Nagy a valószinűsége, hogy egy olyan ember vagy vallási erő lesz, aki vagy ami keresztény álarcot ölt magára és annyira megnyerő lesz sokak számára, hogy még a hazugságait is el fogják hinni. Az aki hajlamos figyelmen kivül hagyni a Szent-Irást mint utolsó védőbástyát a hamis tanitásokkal szemben, könnyen áldozatul fog esni. Az üldözés majd a csekély számú maradékot fogja érinteni, akik mindvégig hűek lesznek az Istenhez és Krisztushoz és nem veszik fel a Fenevad bélyegét. A lepel épp az üldözések megkezdésével fog lehullani a Csalórol, de akkor már késő lesz azok számára, akik elhitték a csalást.

  1. Nem értem, hogy kivel vitatkozol ! Persze, hogy akkor fog lehullani a lepel azok számára akik elhitték … akik – még előbb – felvették a bélyeget 🙁 !
   Régóta LÁTJUK a rákészülést, a jeleket … Szerintem akik ennyire figyelünk, minket NEM fog megtéveszteni – halleluja !

 12. Engemet biztosan nem fog tudni senki sem becsapni hiszen a 1Korintus 15 szerint már itt sem leszek (elragadtatás). És nagyon remélem hogy ti sem.
  Vagy netán én értek félre valamit?
  Annyira viccesek, akik ilyenekkel szeretnének próbálkozni. Inkább olvasnák a Bibliát mert ott a bizonyosság 😀

   1. Kedves Thea! Amikor másodjára eljön az Úr Jézus, te a levegóben forgsz találkozni vele és nem itt a Földön. Ezt mondja az Írás. Nem igazán értem kik miatt izgulsz és főleg miért? Ha pedig megjátsznak valami ál Jézus felé visszajövetelt és te nem leszel elragadtatva akkor tudni fogod, tudni fogjuk, hogy az nem az igazi Jézus és nem a valós visszajövetel.

     1. Thesszalonika 4,13-18
    Nem szeretnénk, testvéreink, ha tudatlanok lennétek az elhunytak felől, és szomorkodnátok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük.
    Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadt, az is bizonyos, hogy Isten az elhunytakat is előhozza Jézus által, vele együtt.
    Azt pedig az Úr igéjével mondjuk nektek, hogy mi, akik élünk, és megmaradunk az Úr eljöveteléig, nem fogjuk megelőzni az elhunytakat.
    Mert amint felhangzik a riadó hangja, a főangyal szava és az Isten harsonája, maga az Úr fog alászállni a mennyből, és először feltámadnak a Krisztusban elhunytak,
    azután mi, akik élünk, és megmaradunk, velük együtt elragadtatunk felhőkön az Úr fogadására a levegőbe, és így mindenkor az Úrral leszünk.
    Vigasztaljátok tehát egymást ezekkel az igékkel.

    1. Én inkább azt hiszem, hogy üldözés vár ránk. Neheztelnek is sokan a keresztényekre, mert tudják hogy nagyon kemény idők jönnek. Ezt mondják : “na igen, ők már nem lesznek itt ” mintha nem volna Isten igazságos és nem megpróbáltatásoknak tenné ki azokat akiket szeret. “Akit szeretek, korholom és fenyítem” !

    2. Kedves Peti!
     Pontosan ez áll a cikkben is. Szerintem ha ismét elolvasod, biztos te is észreveszed.
     Ami pedig az izgulást illeti, nem izgulok jobban Jézusnál, aki elég sokat tett értem és másokért, például meghalt, hogy én élhessek, amikor még azt se tudtam, hogy mi az elragadtatás, így szeretném, ha minél többen lennének azok, akik nem maradnak itt a visszatérésekor.

    3. Kedves Thea! Akkor mondjuk azt, hogy “Blue Beam” még a Jézus második eljövetelének a meghamisítása, mosolyogjunk egyet rajta és imádkozzunk azokért akik ilyeneken törik a fejüket illetve azokért is, akik keresztény létükre ilyenekkel ilyesztegetik keresztény testvéreiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend