Világkormány

Koppenhágai klímakonferencia

Összeállította Joseph Candel

Margaret Thatcher volt tudományos tanácsadója, Lord Monckton szerint az ENSZ Koppenhágai Klímakonferenciájának igazi célja egy egységes világkormány felállítása a globális felmelegedés hisztéria leple alatt.

A konferencia három fontos, de sokak számára nem ismert napirendi pontja

Lord Christopher Monckton végigolvasta a Koppenhágában aláírandó egyezményt és így nyilatkozott:

?Én elolvastam az egyezmény szövegét és abban a következők állnak: egy egységes világkormány kerül felállításra. A ?kormány? szó az újonnan felállítandó szervezet három célja közül az elsőként szerepel.

A második célkitűzés a nyugati országok vagyonának megosztása a harmadik világ országaival, az úgynevezett ?klíma adósság? fejében, mivel szerintük mi sok széndioxidot bocsátottunk ki ők pedig nem. Mi tönkretettük az éghajlatot, ők pedig nem.

Az új testület, vagy kormány harmadik célja pedig a végrehajtói hatalom megalapozása.?

A koppenhágai konferencia nem akármilyen találkozó, hanem amint azt Lord Christopher Monckton is állítja, fő célja egy világkormány felállítása és a vagyon újrafelosztása.

Ezek a napirendi pontok összhangban vannak a Bibliában olvasható és a végső időkről szóló próféciákkal. A bibliai próféciákból tudjuk, hogy egy világkormány, vagy, ahogy mostanában a média nevezi, globális kormányzás felállítása a végső idők egyik legfontosabb jele.

A napi hírekből egyértelmű, hogy ennek a kormánynak a felállítása már egy ideje napirenden van, hatalomra jutása azonban még várat magára. A Bibliából azt is tudjuk, hogy idővel ennek a kormánynak az irányítását egyetlen ember, a Bibliában Antikrisztusként emlegetett diktátor fogja átvenni. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy az Antikrisztus vajon a világkormány megalakulásával egy időben emelkedik hatalomra vagy utána.

Az szinte bizonyos, hogy az Antikrisztus napjainkban életben van, személye azonban még nem ismert. A világ még nem áll készen egy világkormány és egy mindenki fellett álló vezető elfogadására. Ahhoz a világnak előbb kilátástalan helyzetbe kell kerülnie. Békében és jólétben az emberek nem lesznek hajlandók ilyesmire. A háborúk, a terrorizmus, a gazdasági összeomlás és a katasztrófák megteremtik az Antikrisztus ?békés? hatalomátvételéhez szükséges hangulatot. Minden egyes újabb válsággal közelebb kerülünk ahhoz a ponthoz, amikor az emberek egy megváltó után áhítoznak.

Az Antikrisztus és szövetségesei azon igyekeznek, hogy a világban minél nagyobb zűrzavar uralkodjon, és így előkészítsék a terepet a hamis megváltó, az Antikrisztus színrelépéséhez. A gazdasági, politikai és természeti katasztrófákat kihasználva próbálják meg elérni végső céljukat.

A konferencia második napirendi pontja a vagyon újrafelosztása. Dániel próféta könyvéből megtudhatjuk, hogy ez megegyezik az eljövendő világkormány és az Antikrisztus gazdaságpolitikájával.

Dániel 11:24 ?Alattomban még az ország gazdag részeibe is behatol, és azt cselekszi, a mit nem cselekedtek sem az ő atyái, sem az ő atyáinak atyái: zsákmányt, prédát és gazdagságot tékozol [osztogat][közöttük] előlők, és az erősségek ellen is cselt kohol, de csak egy ideig.?

?Zsákmányt, prédát és gazdagságot osztogat? ? ez pont úgy hangzik, mintha a gazdagságot megosztaná a szegényekkel, hogy elnyerje kegyeiket. Ahogyan ugyan ennek a fejezetnek a 39. verse mondja, ?a földet elosztja jutalom gyanánt? ? esetleg politikai célból. ?Azt cselekszi, a mit nem cselekedtek sem az ő atyái, sem az ő atyáinak atyái.? A történelem során nem túl gyakran fordult elő, hogy egy hódító megosztotta volna a meghódított területeket a szegényekkel.

Láthatjuk, hogy ezekben a napokban, órákban a világ vezetői pont ezekről a fontos kérdésekről tanácskoznak. Azt egyelőre nem tudhatjuk, céljukat mikor érik el, és a világkormány és az Antikrisztus mikor jutnak hatalomra.

Néhány szó a harmadik napirendi pontról

Szakértői vélemények szerint egyes világpolitikai változások egész nemzeteket, gazdaságokat tehetnek tönkre. Ezzel szemben viszont a politikát befolyásoló bizonyos ?kutatók? milliókat tettek zsebre kutatásaik fejében, és milliók állnak rendelkezésükre most is, hogy figyelemmel kísérhessék a szerintük az emberiség által okozott globális felmelegedést, ami nagy valószínűséggel ugyan ezen kutatók kitalációja.

Mi is a ?Climategate? botrány és vajon képes lesz-e késleltetni a világkormány színrelépését?

Hírösszeállítás a világsajtóból:

A Kelet-Angliai Egyetem számítógépeiről ellopott emailek azt bizonyítják, hogy az egyetemen dolgozó klímakutatók manipulálták a klímaváltozással kapcsolatos adatokat. A klímaváltozásban kételkedők szerint a botrány kétségbe vonja, hogy az emberek által kibocsátott gázok okoznák a globális felmelegedést. A botrányba keveredett ?tudósok? azzal a kifejezett céllal hamisították meg a kutatási adatokat, hogy hamis eredményt produkáljanak. A tudományos protokollal nem törődő tudósok számára világos volt, hogy a rögzített számadatok nem kívánatos igazságot bizonyítottak, így egész egyszerűen ?elvesztették? azokat. Úgy gondolták, hogy a globális felmelegedés bizonyításához elegendő lesz az emberek hite is, szilárd tudományos alapokra nem lesz szükség.

A ?Climategate-ként? elhíresült botrány hullámai egyre szélesebb köröket írnak le, a kongresszus figyelmét is felkeltette az ügy, az egyik klímaváltozással foglalkozó csoport vezetője pedig kénytelen volt lemondani az ügy kapcsán.

Phil Jones, az East-Anglia Egyetem Klímakutató Egységének vezetője a nyomás hatására lemondott, az Egyetem pedig rosszhiszemű tudományos és kutatói magatartás vádjában folytat nyomozást.

Phil Jones bejelentése az őt és társait érő tengernyi kritika közepette érkezett. Az ő csapata által publikált cikkeket a globális felmelegedés létezésének legfőbb bizonyítékaiként tartották számon eddig. A CBS News reportja szerint a kiszivárgott fájlok azt sugallják, hogy ezek az elismert kutatók annyira ragaszkodtak az ember által okozott globális felmelegedés elméletéhez, hogy azokat a tudósokat, akik vették a bátorságot, hogy kikérjék kutatási adataikat nevetség tárgyává tették, a kételkedők írásainak publikálását pedig megakadályozták. A Szabad Információszolgáltatás törvényt, melynek értelmében a legtöbb szervezet köteles adatait konkrét kérésre rendelkezésre bocsátani, rendszeresen kijátszották.

A koppenhágai egyezmény aláírása így veszélybe kerülhet. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a botrány és a hivatalos vizsgálat túl későn érkezett ahhoz, hogy megakadályozza a konferencia kitűzött céljának elérését.

Az ENSZ legfőbb klímaügyi tisztviselője úgy nyilatkozott, hogy bár a botrány súlyos sebet ejtett a globális felmelegedés kutatásán, az egyre melegedő földi éghajlatot alátámasztó bizonyítékok megdönthetetlenek.

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend