Világkormány

A globális felmelegedéstől az Új Világrendig

A múlt hét során bejelentették, hogy Soros György (akinek Obamát köszönhetjük) 1.1 milliárd dollárt ígért a ?Klímaváltozással kapcsolatos kezdeményezések? finanszírozására.

?Soros György megalapítja a Klímapolitika Programot, amely az Egyesült Államokkal, Indiával, Brazíliával és Európával együttműködve fogja biztosítani, a közérdek képviseletét a klímaváltozást befolyásoló tényezők meghatározásánál.  Thomas Holler, a program vezetője szerint ?a szervezet tanácsadói, stratégimeghatározói és megfigyelői szerepet tölt majd be egyszerre.?

Micsoda véletlen!

Tökéletesen beleillik a képbe: Obama feladni készül az USA szuverenitását, állítja egy angol Lord (Lásd alább a dőlt betűs részt). Decemberben Obama elnök ismét Koppenhágába utazik, hogy aláírja azt a dokumentumot, amely tulajdonképpen a klímaváltozás (korábban globális felmelegedés) köpönyegébe bújtatva a Globális Kormány megalapítását célozza.

“2009. decemberében Koppenhágában az ENSZ Klímaváltozási Konferenciáján a fő napirendi pont egy bizonyos egyezmény aláírása lesz. Obama elnök alá fogja írni. A harmadik világ országainak nagy része alá fogja írni, mert pénzt remélnek belőle. Az Európai Unió baloldali kormányai rányomják pecsétjüket.Tulajdonképpen nem igen akad senki, aki ne írná alá.

Én elolvastam a szóban forgó egyezményt. A lényeg? Egy világkormány megalapítása. Az új szervezet három legfőbb célja közül a ?kormány? szerepel az első helyen. A második cél a javak átcsoportosítása a nyugati országoktól a harmadik világ számára, az úgynevezett ?klíma-adósság” fejében.Ezzel fizetünk azért, hogy nálunk van széndioxid kibocsátás náluk pedig nincs. Mi elrontottuk a klímát, ők pedig nem. Az új szervezet, azaz kormány harmadik célja pedig az elfogadott elvek végrehajtatása lesz.

Mit gondolnak, hányszor szerepel a ?választás? vagy ?demokrácia? vagy ?szavazás? kifejezés a 200-oldalas egyezményben? Jól gondolják, egyszer sem. A berlini falon át a környezetvédelmi mozgalomba igyekvő kommunisták, a Greenpeace átvételét követően, végül elérkeztek a megdicsőülés pillanatához. Rákényszerítenek egy kommunista beállítottságú világkormányt az emberiségre. Barack Obama erősen szimpatizál ezzel a nézettel. Alá fogja írni az egyezményt. Bármit aláír. Végtére is Nobel Békedíjas, persze, hogy aláírja.

A probléma ezzel a következő: Az egyezmény, amit csak az összes aláíró fél beleegyezésével lehet majd felmondani, elsőbbséget fog élvezni az amerikai alkotmánnyal szemben. Mivel az egyezmény értelmében az Egyesült Államok fizeti majd a legtöbb pénzt, nem fogják hagyni, hogy kilépjen.

Köszönjük Amerika. A szabadság bástyája voltál a világ számára. Megtiszteltetés a szabadság ezen talaján állni, amíg még szabad. Néhány héten belül, azonban az elnök örökre átengedi ezt a szabadságot és demokráciát. Az aláírást követően sem az embereknek, sem egyetlen jövőbeli kormánynak nem lesz hatalma többé visszavenni. Ennyire komoly a helyzet. Én elolvastam az egyezményt. Saját szememmel láttam a kormányról, a klímaadósságról és végrehajtásról szóló részeket. Véghez fogják vinni, ha tetszik, ha nem.

De talán pont itt Amerikában, a 24. óra 59. percében az emberek közbeszólnak és megakadályozzák, hogy elnökük aláírja ezt az értelmetlen szerződést. Semmi gond nincs a klímával, ha pedig mégis lenne, egy gazdasági szerződés mit sem segítene rajta.

Winston Churchill szavaival szeretném zárni beszédemet, melyet Amerika elnökéhez intézett a szabadság hajnala előtt a 2. Világháborúban. Longfellow szavait idézte:

Suhanj, országom hajója! Suhanj, erős, hatalmas szövetség! Az emberiség, minden félelmével, a jövő reményével, elakadt lélegzettel lesi sorsodat!”

Lord Christopher Monckton évek óta mondogatja, hogy a ?globális felmelegedés? egy hazugság. A kongresszusból is eltávolították, mert ki merte mondani az igazságot.

Összefoglalásképpen: 2009. decemberben Obama elnök egy olyan dokumentum aláírását tervezi, ami örökre megváltoztathatja a világot, globális kontrollt biztosítva Soros György és társai számára. Ez az Új Világrend

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend