Háborúk

„Az USA a mi oldalunkon áll” – interjú egy dzsihadistával

Kommentár nélkül.

Jürgen Todenhöfer német újságíró interjút készített a dzsihadisták egyik parancsnokával, amit több német lap is közölt.

Az interjúból többek között kiderül, hogy az Al-Nusra front Washington által támogatott kormányoktól kapja a fegyvereit, illetve, hogy Szíriában amerikai szakértők tanítják meg a harcosoknak az új berendezések használatát.

„Igen. Az USA támogatja az ellenzéket [Szíriában], de nem közvetlenül. Azokat az országokat támogatják, amik minket támogatnak, de még nem vagyunk elégedettek a támogatás mértékével,” mondta Abu Al Ezz, a Jabhat Al-Nusra parancsnoka a Koelner Stadt-Anzeiger riporterének Aleppóban.

A dzsihadista parancsnok szerint „szofisztikáltabb fegyvereket” kellene kapjanak támogatóiktól ahhoz, hogy sikeresek lehessenek a szíriai kormánnyal szemben.

A Zerohedge összefoglalta az interjú legfontosabb pontjait:

  • A szervezet az USA közvetlen támogatását is élvezi,
  • Líbián és Törökországon keresztül tankokat és egyéb nehézfegyvereket kapnak,
  • Amerikai, izraeli és török tisztek és szakértők segítik őket Aleppóban,
  • Az Iszlám Állam vezetőit a nyugati titkosszolgálatok irányítják,
  • Nem támogatják a fegyverszüneteket és a segélyek célba juttatását,
  • „Az USA a mi oldalukon áll,” mondta Abu Al Ezz.

A parancsnok azt is elmondta, hogy „addig harcolunk, amíg meg nem döntjük Assad kormányát”. Az Al-Nusra front célja „egy Iszlám állam felállítása, amit a saría törvény szerint kormányoznak és semmilyen világi államot nem ismer el.”

A kormányerők a légierőnek és a rakétakilövőknek köszönhetően előnyt élveznek, de „nekünk meg ott vannak az amerikai TOW rakéták, így a helyzet bizonyos területeken az irányításunk alatt áll,” mondta Al Ezz.

A parancsnok legmegdöbbentőbb mondata azonban arra a kérdésre érkezett válaszként, amikor a riporter az iránt tudakozódott, hogy vajon a TOW rakétákat eredetileg is a Jabhat Al-Nusrának szánták, vagy csupán megszerezték azokat a mérsékelt Szabad Szíriai Hadseregtől.

„Nem. A rakétákat közvetlenül nekünk adták,” válaszolta.

Azt is elmondta, hogy „amikor támadás alatt álltunk több tiszt is segített bennünket Törökországból, Katarból, Szaúdi-Arábiából, Izraelből és Amerikából, műholdas, rakéta, felderítési és biztonsági hőkamera szakértők.”

Amikor a német riporter visszakérdezett, hogy tényleg voltak-e köztük amerikai szakemberek, Al Ezz így válaszolt:

„Az amerikaiak a mi oldalunkon állnak.”

Amennyiben pedig valaki még kételkedne, a parancsnok megerősítette, hogy a Jabhat Al-Nusra „az Al-Kaida része”.

Az interjú szeptember 17-én készült egy kőbánya területén Aleppóban, Jurgen Todenhöfer, a Koelner Stadt-Anzeiger újságírója által.

A „másik” oldal is megszólalt a Szíriában folyó harcok ügyében, mert hát másik oldalnak is lennie kell, ha az ember rendes, mármint némiképp hihető konfliktust akar.

Az AFP cikke alapján az atv.hu „Oroszország a “totális háború mellett döntött” címmel írt, kifejtve, hogy

„Oroszország egész tűzerejét beveti, hogy segítsen a szíriai rendszernek Aleppó visszafoglalásában, mert úgy véli: érdemesebb katonai győzelmet aratni, mint folytatni a haszontalan tárgyalásokat Washingtonnal – írta az AFP elemzőkre hivatkozva.

“Oroszország ezt az opciót választja, mert nem hisz többé a Washingtonnal való együttműködésben Szíriát illetően” – vélekedett Fabrice Blanche a Washington Intézet Szíria-szakértője.”

Forrás: zerohedge.com

Előző posztKövetkező poszt

67 hozzászólás

  1. Kedves Éva !
    Mélységesen egyetértek veled Kihantos ügyben, ez egy olyan ügy, amihez nem csak Isten és Biblia ismeret kell, hanem valamiféle tudatos gondolkodás, igaz szakmaiság és szív is. Isten nyugosztalja az öreg Bolye Ferencet ! Éljen Ángyán József és Illés Zoltán, éljen a kishantosi gazdaság ! Elárulom mindenkinek, hogy Jézus királyságában a földművelés és mezőgazdaság ott fog kezdődni, ahol Kishantos abbahagyta.

    1. Szia Arpiel
      én remélem, hogy “Kishantos”nem hagyja abba, DE van ennél jobb is ám! Gyulai Iván kertje, amit tavaly, az első mélymulcsos tanfolyamon személyesen láttam. Szerintem itt fogjuk folytatni, ha sokan elkezdik … https://www.youtube.com/watch?v=yZXmCXAqMpQ
      Múlt héten volt egy talajvédelmi konferencia a Jövő Nemzedékek Orsz.Biztos hivatalában, ahol előadott. Azzal kezdte, hogy az előadásában nem lesz semmi tudomány! 😀 miközben, az ő számításai bizonyították, hogy kb 60 éve van Mo-nak, míg a talaja egyáltalán terem valamit, Európában pedig 17-szer “jobban” romlik a talaj, mint megújulni képes volna.
      Előadásának utolsó mondata egyszerűen szenzációs: “arról, hogy ez miért működik EGYÁLTALÁN NEM TUDUNK SEMMIT” és itt van az a pont, szerintem nem gondolt még rá … ahol Istennek kell adni minden DICSŐSÉGET 🙂 !

      1. Elnézést az off-ért, ez a kedvenc témám nekem is, nemcsak Arpielnek … 🙂 és a fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni.

  2. Minél később vállalják fel az egyházak a 8.-ik boldogságot, ” Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa” (Mt 5,1-10) – annál nehezebben fogják megtalálni a 7.-iket, a szív békességét, mert cinkos, aki néma.
    A “szeressük egymást gyerekek” színdarab eljátszása sem fog sokáig menni, szorul a hurok, az egyértelmű színvallás elkerülhetetlen. Jézust sem az irgalmas szamaritánusi szerepéért gyűlölték.

  3. Arpiel, márpedig az emberek annyira zombik, legyen az a tv, vagy a net hatására, hogy amikor be kell engedni a menekülteket, es azokat nem nyugat fogják visszaküldeni, hanem Erdogan,…azt fogják gondolni, hogy ez mind azért történt, mert a sok hülye nem ment el MEM-el szavazni, illetve mert nem mentünk el szavazni, mert nem Gallatin Orbánra. Te is ugyanígy fogod gondolni,…hogy a nép akarta így. Véletlenül nem kevesled azt a 3,2 milliós NEM szavazatot? Mert én nagyon. És ezt kívülállóként mondom. Ezért mondtam, hogy kár politizálni, most megyünk Nem-el, aztán legközelebb Igen-nel szavazni, mert ezzel csak az atikrisztusi rendszert eteted. Az összeesküvést nem tudod megakadályozni, túl komplex egy dolog, hogy azt mi emberek követni tudjuk és megakadályozzuk. Azt gondolod jót teszel, közben meg pont az ellenkezőjéhez járulsz hozzá. Isten mennyei országát építséték, ne sátán birodalmát és titkos céljait. A kettő együtt nem megy. Szerintem.
    Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam, csak idegesít meg fáj az emberi hiszékenység. Es ha már Orbánnál tartunk, hasonlítsd össze a gyümölcseit azzal amiket mond ill. kijelent.

    1. Értem, és egyet is értek veled meg nem is. Nem értek azzal egyet, hogy a keresztények teljesen vonuljanak ki a politikai közéletből, még a választó jogukkal se éljenek. Ez szélsőség és nem is Biblikus, mint ahogy a másik véglet pl. a Hit gyüli, akik korábban aktívabban politizáltak (SZDSZ) is, a kettő között van az arany középút. A 33000000 szavazatot pedig nem annyira kevesellem ismerve a magyaros birka jellemet és azt a szerintem a Fidesz plakátkampánynál is demagógabb és “gyűlöletkeltőbb” ellenzéki propagandát, ami mellesleg demokratikus érték ellenesen hatott, és az otthonmaradásra ösztökélt. Ez szégyen az ellenzékre nézve, az alap hazaáruláson kívül ! Azt tudtad, hogy ennél kevesebb voks elég volt az unióba lépésünkhöz ? De hogy végső soron (tudtán kívül) Orbán is az antikrisztus szekerét fogja tolni, az biztos.
      A külön kérdésemre meg nem válaszoltál, ismered Majsai Ádámot ? 🙂

        1. Dehogy baj. Csak emlékeztettél rá. Egy ismert konteós csávó a FB-on (“Média legnagyobb hazugságai”).

        2. Nincs FB-om. Az összeesküvésekkel meg amúgy is tele már a padlás.

      1. Arpiel,
        Létezhet e egy olyan működő és már széles körben elfogadott intézményesített antikrisztusi rendszer a jövőben, ahol tegyük fel, az egy hitvallás és az állam, vagy globális politika nem jár kéz a kézben? Ezt úgy értem, hogy a kettő már teljes mértékben szétválaszthatatlan és teljesen normális is. Ha létezni fog egy ilyen, márpedig állítólag létezni fog, akkor szerinted milyen út vezetne el odáig? Véletlenül nem az, hogy az embereknek és így a keresztényeknek is kötelessége a politizálás? Gondolkozzunk el egy kicsit,…mi a különbség a politizálás és a “egy picit azért a keresztényeknek is politizálniuk kell” között?
        Engem ez a folyamat egy kicsit,….a liszt, a víz és a egy kevés élesztő történetére emlékeztet.
        Túl sok ma az un. keresztény a világban, hogy azokat kihagyhassák a “buliból”, ezért biztos vagyok benne, hogy sátán külön gondoskodni fog és gondoskodik ma is a megtévesztésükről. És ezt csak úgy tudja, ha te is partner vagy egy kicsit,…aztán még egy kicsit, meg még egy kicsit.
        Ne felejtsd , a “békés” EGY eszme előszobája a kettő, a három, a négyek, stb között zajló (világi) konfliktusából, feszültségéből jöhet csak létre.

        1. Nem azt mondom, hogy azonnal be is fognak lépni, de nyomást fognak gyakorolni Magyarországra. Figyeljük Orbánra.

        2. Figyeljünk! Mint most hallottuk egy egyezséget, menekült ügyben már aláírt mint miniszterelnök és nem a “nemek” oldalán 🙁 . Súlyos dolgai vannak, egy sereg külképviselőt felmentett, újak vannak, az “ellenfél” irányából. Tudjuk, hogy a látszat-békés “egyvilág” felé megyünk, más nem is lehet a szerepe, még jó hogy az Édes Úr OVI fiát nézte ki, hogy abban a hajlékban ima legyen 😀

        3. Nincs és nem is volt semmi bonyolult abban, ami O.V. hovatartozását illeti.

          Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.
          Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is. A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz. Ha pedig a te szemed gonosz, a te egész tested sötét lesz. Ha azért a benned lévő világosság sötétség: mekkora akkor a sötétség?!
          Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak. Máté 6:19-24 És ez mára is érvényes.
          Ezenkívül sosem hallottam őt Jézus a Megváltó, fontos szerepéről beszélni az embereknek. De lehet én nem figyeltem elégé. Azt persze tudom, hogy mostanában szeret a keresztény kifejezéssel dobálózni. Például itt még a nyáron: http://www.origo.hu/nagyvilag/20160601-orban-viktor-egyiptom-targyalas.html

        4. Megint igazad is van meg nem is. Ismered te is az eljövendőket, még ha homályosan is (tükörrel vagy anélkül), de valami végletes félsz-et vagy inkább dogmatikus (mint pl. a Jehova tanúinál) hozzáállást látok benned, hogy minden politika sátáni. Én úgy tudom, hogy a keresztények (nem a vallásos szervezetek) is a világban vannak, nem vett ki minket (még) az Úr. A politika pedig végső soron Isten akaratából létezik, a konkrét vezetők is, és ha már Isten megengedő akaratából demokrácia van (az más kérdés, hogy az egész egy illúzió és manipuláció), minden embernek kutya kötelessége nem csak betartani a törvényeket, hanem élni a szavazati joggal is (lelkiismerete alapján). Most nem akarok itt ige ömlesztést intézni, amik ezt megalapozzák. Abban tévedsz, hogy már most az antikrisztusi rendszer működne. Abban viszont igazad van, hogy nemsokára az lesz, és ez valóban nem a semmiből fog kinőni, hanem több évszázados súlyos eltitkolt ügyek, konteók által épül. De hát ez az én vesszőparipám ! 🙂 A fityisz látásom szerint vagy élpozíciót kapott tőlük, és über átverést hajt végre (ezt kétlem), vagy a szokásos naivitáson túl, az aktuális EU politikával (ami biztosan antikrisztus alapozó) megy szembe egészen más triviális (személyes is) okokból. Orbán is és mindenki be lesz darálva vagy áldozva ha eljön az idő, és az antikrisztus, de minden gondolkodó, tudatos és képben lévő szellemi kereszténynek ezekről a dolgokról tudnia kell, és nem csak szellem által ! Tudod e pl. azt, hogy mi a jelen kor legnagyobb sátáni megtévesztése, amit keresztények milliói is megettek (én is) ? A választ most nem tudom megvárni, de inkább elárulom (de szerintem sejted), Izrael ! Mert hogy nem Isten áll a cionizmus és az új állam megalakulása és politikája (háttérhatalmáról nem beszélve) mögött, az biztos. Szóval megtévesztésből lesz elég, de nem a politika veszélyes a keresztényekre nézve, mert az idővel radikalizálódni fog (már meg is kezdte) és lelepleződőben van, hanem a kijelentésekkel, szellemi hátterű világjelenségekkel kapcsolatos dogmatikus dolgok. Erre pedig legfőbb példa Izrael, a cionizmus (keresztény cionizmus LOL!) általában a zsidóság és a júdaizmus totális félreértése, félremagyarázása, és bálványozása. Na ezen témánál alkalmas lesz az antikrisztus (már most sikerült neki, illetve apjának), hogy elhitesse, ha lehet a választottakat is.

      2. A hírek szerint Belgrádban várakozó migránsok egy része elindultak gyalog a magyar határ irányában. Állítólag a No borders szervezet tájékoztatta őket, hogy a szavazás után már befognak tudni lépni Magyarországra. Ez aztán gyorsan ment.
        Jól figyelj, hogy miért kellett a szavazás. 2.perctől. https://www.youtube.com/watch?v=6qf-i34m7bY Tényleg ezt akarnák az emberek Magyarországon? Na ez, az a mocskos politika amiről én beszélek. De még az is lehet, hogy én látom rosszul.

        1. Olyan káosz van, hogy a kétfarkú vicc (?) párt egyesek szerint a fidi szekértolója (na ezt már neeee)! Az a bekattant srác egy riportban kijelentette, hogy “menekültek nincsenek is” … minden csak vicc 🙁

          és sajnos, azoknak árt nagyon, akik olyan szorgalmasan – ingyen – bedolgoztak (mások meg elég sok pénzt adtak).

          Helyesen világította meg valaki, hogy ez a “kétpárt rendszer” ama bizonyos kétszarvú Vadállat. A megosztottságra való törekvés mindenképpen sátáni, na meg a kavarás.

        2. Viccesnek tűnő mondatokkal takarni, hogy ESETLEG – VAGY BIZTOS ? – ugyanolyanok lesznek (mert a politikusoktól más nem is telhet) mint akiket egybemosnak és kiröhögnek … ez egy idő után VALÓDI elmebaj 🙁 Ha sokáig csinálják, úgy maradnak.
          Az ország vezetése ilyen káoszban nem vicc … a létért küzdő tömegek, a szemfényvesztés a médiában, a hatalomba kerültek érzéketlensége és hasonlók … ezek közül MI A VICC ?!

          A videódat néztem néhány percig, aztán az undortól már nem tudtam. Azért, mert a valós ellenfelünk (ama ordító oroszlán, mely körüljár, kit nyeljen el) “felségterülete” miatt ez neked gázos terület, és óvakodsz attól, hogy közöd legyen hozzá, azért még van (a fenti létért küzdő tömegekhez, a szemfényvesztéshez a médiában, a hatalomba kerültek érzéketlenségéhez és hasonlókhoz).

          ?Ki szenved, hogy én ne szenvednék? Ki botránkozik, hogy én ne égnék?? (2Kor. 11,29).

          Ennek a pártnak a “politikája” minden felelősség kigúnyolása. A jelenség is fáj nekem: a humor – ami fontos, alapvető, az igazság, vagy, az ellentmondások kifejezésében – rossz kezekbe került … 🙁

        3. Kedves Éva,
          Azok a fiúk csak tükröt állítanak,….gondolván, hogy ki az, aki nem szereti a vicceket és talán odafigyelnek az emberek. Azé elég egy fura logikád van hallód. Ha valaki össze-vissza hazudik(politizál) és emellett csal és lop, az Isten kiválasztottja. Ha meg valakik nyíltan felvállalják azt, hogy csakis a pénzért szeretnének politizálni, azaz őszinték,..attól meg felfordul a gyomrod. Mit is mondhatnék? Igyál egy kis NaHCO3-t, az majd segít. Esetleg hallgass meg néhány dakota viccet a vezértől.

        4. Mikor állítottam ilyet ?! ?! ?! hogy aki csal és lop, az Isten kiválasztottja?!

          Arpiellel egy véleményen voltam a szavazást illetően, az MÁSRÓL szólt, ennyi! Ha bejutnak a parlamentbe, mit fognak csinálni? Ott is röhögnek majd mindenen? Dolgozni kell az országért … És nem “tükröt kell állítani” – halálosan komoly dolgokat kigúnyolni – hanem remélni, hogy egyszer majd abbahagyják a lopást és megtérnek! Nem véletlenül tért meg a fiú … abban a “vezér” családban 🙂 Az Úr Isten úgy gondolta jónak! Más meg azt gondolja, hogy “egyensúlyoz, lehetetlen helyzetben”! Általában ezért szavaznak OV-ra … (én nem).

          Most halt bele, a hazaszeretetbe B.Ferenc, Kishantos alapítója, pont azután, hogy elszavalta azt a Petőfi verset! A viccelődők ANNYIT tudnak, mindenből viccet csinálnak, na, ez könnyű (és közben messzemenően LANGYOSNAK maradni – fuj ! Az Úr kiveti a szájából)!
          Itt a vers vége:
          ‘”Hol az ellen, kérdezed? ne kérdezd,
          Mindenütt van, ahová tekintesz,
          S legnagyobb és legveszélyesebb az,
          Ki mint testvér símul kebleinkhez.
          Köztünk van a legnagyobb ellenség,
          A cudar, az áruló testvérek!
          S egy közűlök százakat ront el, mint
          A pohár bort az egy cseppnyi méreg.

          A halálos itélet rájok!
          Százezerszer sujtson bár a hóhér,
          Bár a házak ablakán foly is be
          Az utcáról a kiáradó vér!
          Könnyü bánni külső elleninkkel,
          Ha kivesznek e belső bitangok…
          Félre most, lant… futok a toronyba,
          Megkondítom azt a vészharangot!”

          Ezt szavalta el … és BELEHALT a végére ! ez a szeretet ! Még mindig nem érted Adrian?!

      3. Hazaárulás? az egyik hozzám igen közel álló fiatal felnőttre mondják, hogy hazaáruló, mert a szíve a segítésre lökte … plakátolt a kétfarkúnak és gyűlöletkampánynak nevezte a templomok előtti aláírásgyűjtést …
        A szavazás után pedig szerinte 3,3 millió NÁCI van Magyarországon 🙁

        Tudjuk, kicsoda az, aki MEGOSZT … aki még nem tudja, olvasson a tengerből feljövő kétszarvú vadállatról a Jelenések Könyvében.

  4. Adrian ! Ez a migránskérdés Európában nem (csak) politikai ügy. Ezt neked is tudnod kellene. A politika keretein belül akarja és tudja Orbán kezelni, a maga diktatórikus és manipulatív módján (népszavazás). De ezt most mi nem azért támogatjuk (kvótaellenességet), mert akkora Orbán fun-ok vagyunk, vagy mert beszippantott a primitív hazai politizálás. Ez egy szükséges rossz, amolyan elkerülhetetlen lépés, ami még mindig jobb, mint a ballib és az EU migránssimogató, bizonyítottan luciferánus hozzáállása. Ez az ügy pedig érinti nem csak a kereszténységet (szellemi módon, lsd.: iszlám), hanem létkérdés is. Nem kell az Istenben vetett hittel szembeállítani. Én is agyalok nem ritkán azon, hogy miért mehet szembe (biztos hogy szembe megy?) a nyilvánvalóan NWO-es EU-val Orbán bácsi. Ez kezdettől fogva látszott, és megnyerő is volt, de hidd el, ha ez is egy al konspiráció (eljátssza az ellenállót, közben meg ez is a terv és a megtévesztés része), akkor az ki fog bukni előbb utóbb. Nem vagyunk mi olyan hülye TV zombik, mint gondolod. Egyébként te ismered a Majsai Ádámot vagy esetleg te vagy az ? 🙂

    1. Nem, nem megy szembe a NWO-val, pont mellette van. 2011-től már más a politika, látszik minden ügyben 🙁 földügy, környezetügy, ipar (nagyipar) városfejlesztés kontra vidék 🙁

  5. Nincs itt másról szó, csak is a tartalékvaluta státuszról, ami nagy bajban van. A tartalékvalutához meg kapcsolódik a kőolaj (által támasztott tartalékvaluta kereslet). Egy ilyen rendszernek a kifutási ideje 25-30 év. A tartalékvaluta státusza megköveteli a deficites külkereskedelmet és a külső adósság (deficit) az dinamikusabban kezd nőni, mint a külső követelés állománya, aranynál pedig az aranykészlet. Magyarul, rengeteg életet követelt már ebben a kis zűrzavaros világban az, ha egy nemzet valutája volt a kulcsvaluta. A kulcsvaluta kibocsátó ország baja, hogy a nemzetközi tartalék státusz és a belső pénz konfliktusban áll ilyenkor (a tartalék státusz igényli a hozamot, míg a belső pénz az inflációt (a pótlást)) egymással. A tartalékolók a negatív reálhozamot nem viselik el, míg a gazdaság (-hoz kapcsolódó belső pénz) meg igényelné az inflációt a további adósságot (a pótlást), mert különben nő a munkanélküliség.

  6. Még egy gondolatot, hagyd tegyek hozzá. Nem gondolod,…gondoljátok azt, hogy sátán egyik legsikeresebb húzása Jézus keresztrefeszítése és feltámadása óta, hogy folyton azon munkálkodik, azt hiteti, szeretné elhitetni még a kiválasztottakkal is, hogy vannak világi jó dolgok illetve jó oldalak amelyek érdekében érdemes tenni, vagy eppen harcolni mellette Isten, Jézus nevében mert ezzel ügyesen elveheti tőlünk, pontosabban mi magunk veszíthetjük el a Megvaltas ajándékát, azzal, hogy mi szeretnénk, akarunk Istenért ezt meg azt megtenni, miközben az az igazság, hogy mi semmi karnális jót nem tehetünk Isten számára, Isten nevében, hiszen a történet pont arról szól, hogy Isten tett meg mindent miértünk a végső áldozatot hozva bűneinkért illetve amikor azt mondta hogy “Elvégeztetett”.
    Szerinted lehetséges mindez? Aki tenni, segíteni akar, aki jó keresztény akar lenni vagy a földi jó oldalra akarja állítani a tobbieket az szerinted Istent szolgálja?
    .

    1. Szélsőséges és ige ellenes vagy. Utóbbit gondolom nem szándékosan teszed. Az üdvösséget holmi zavaros megtévesztéssel nem lehet elveszíteni, csak a kegyelem átvételének hiányával (hitetlenség), illetve Szent Szellem káromlással. Senki nem beszélt Jézus nevében cselekedett bármely harcról. Sok minden szolgálhatja Istent az emberi életben, például minden jó akaratú ügy is Istent szolgálja ! Egyszerűen valami zavaros fundamentalista módon, a Jehova tanúira emlékeztetően érvelsz. Erre a népszavazásra simán ráillik a politikához való bibliai hozzáállás: ?Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy nyugodt és csendes életet éljünk teljes istenfélelemben és tisztességben. Ez jó és kedves a mi üdvözítő Istenünk színe előtt? (1Tim 2:1-3). Azt persze nem mondhatta Pál, hogy menjetek el népszavazi, mert akkor ilyen még nem volt (Izraelben). De nem nehéz ezt úgy értelmezni, hogy minden keresztény ugyanúgy felelős a szavazási jog alapján az ország sorsáért, ha már demokráciában élünk, mint mindenki más. Senki nem akarta (itt legalábbis) a megváltás művét és Istennek szolgáló keresztény életet összekeverni bármely politikai vagy egyéb emberi cselekedettel. Mindennek meg van a maga helye, “adjátok meg a császárnak ami a császáré, és Istennek ami Istené”, teszem hozzá, nem csak az adót. Csak tudni kell a prioritást jól kezelni. Ne légy fatalista !

    2. Másodszorra elolvasva nem volt ez olyan vad hozzászólás. Ez a következtetés nem kellene bele : “azzal, hogy mi szeretnénk, akarunk Istenért ezt meg azt megtenni, miközben az az igazság, hogy mi semmi karnális jót nem tehetünk Isten számára, Isten nevében, hiszen a történet pont arról szól, hogy Isten tett meg mindent miértünk a végső áldozatot hozva bűneinkért illetve amikor azt mondta hogy ?Elvégeztetett?.”

  7. Kedves Mindenki !
    Nem szoktam politikai jelleg agitációt tartani, de ez nem is politikai, még ha annak is látszik ! Kérek minden jó érzésű, és tudatosan gondolkodó, a maga és szerettei, illetve az ország jövőjéért felelősséget vállaló testvért és honfitársat, hogy vasárnap ne maradjon tétlen és ne mulasszon, menjen el szavazni, mert ez most egy nemzetbiztonsági kérdés, sőt létkérdés ! Ne higgyetek a politikusoknak, csak a józan eszeteknek és a lelkiismereteknek. A migráció már bizonyítottan nem csak egy háborúk elől menekülő bevándorlási ügy. Egy igazi népvándorlás és konspiráció. Azt nem tudom, hogy Isten büntetése nyugat Európára nézve, de hogy sátán szándéka és munkája, az egészen biztos. Ennyit tehetünk most, hogy hátráltassuk ezt a gonosz tervet legalább hazánkra nézve. Isten áldja Magyarországot, és legyen velünk a népszavazáson is !

  8. ?Az USA a mi oldalunkon áll?
    Erről jut eszembe eszembe kedves Thea, látván, hogy kiscik-nagyok, szegények-gazdagok, vallásos nem vallásos emberek, sőt még a hívők is, mind mind a szerintük földi jó oldalt próbálják választani, mellette felsorakozni a másik old., a gonosszal szemben.
    Nagy zűr-zavart és gyotrődést látok bármerre nézek, így árra szeretnélek megkérni, ismételten, hogy mutass egy helyesnek vélt biblikus irányt szeretett testvéreiknek, mert szerintem nagyon nagy szükség lenne egy ilyen írásra. Szerintem vannak ezzel kapcsolatos jó és nem túl hosszú írások a neten. Megköszönöm, ha megteszed ezt értük és ertem is.
    Tudom, hogy ezekben a napokban, hetekben, honapokban már neked is eszedbejutottak ezek a kérdések.

  9. Egy ilyen videót bárki csinálhat. Ezzel nem akarom kétségbe vonni, hogy kik támogatják a terrorizmust.
    Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy egyáltalán mit is tudunk a világról?
    Megszületünk és attól kezdve idomítanak, tanításnak nevezik.
    Megmondják miről, mit gondoljál. Először a szülők, a család, aztán bölcsi, ovi, iskolák.
    Akit vallásosan nevelnek, annak még az is a fejébe kerül.
    És ebből az ellentmondásos katyvaszból lehet valamit összegyúrni.
    Mindemellett a világ az állandő döntéshelyzetekbe kényszerítésével, a felpörgetet hétköznapokkal időt sem ad, hogy rendet tudj tenni.
    A pörgésben nem -e a széles utat járod?
    Mit tudunk a világról és mi a valóság?
    Elgondolkodtál már?

  10. Azt már régóta tudjuk, hogy Amerika a Sátán szolgálatában áll, főleg azóta, amióta a pénzrendszerét eladta a szabadkőműveseknek. Ebben nagy újdonság nincsen.
    Azt is tudjuk, hogy Isten Krisztus által minden földi birodalmat megsemmisít majd, amikor eljön.
    Ami pedig a menekültkértést illeti:
    Kérdezem én: Hogy van az, hogy ezen tömegek több mint 90 százaléka életerős, 18 és 40 év közötti férfi? Hogy van az, hogy okos telefonnal, internettel felszerelkezve jönnek ide, no meg ki tudja kiknek a pénzéből?
    Hogy van az, hogy egyetlen, értsétek jól., egyetlen gazdag arab ország sem fogadja be az azonos vallású, nyelvű menekülteket?
    Pedig állítólag a muszlimok olyan híresen összetartanak. No ennyit a híres összetartásról.
    Azt is régóta tudjuk, hogy az iszlám egy erőszakos, expanzív vallás. Nekem ne magyarázza senki, hogy eznem így van, mert az egész iszlám történelem csakis erről szól.
    Kivételek nyilván vannak, én is ismerek olyan hithű muszlimot, aki a keresztény feleségével kötött házasságára keresztény templomban is áldást kért. Van ilyen, de maga a vallás a hódításról, az erőszakos terjeszkedésről szól, ez egyértelmű. És én nem akarok olyan országban, olyan európában élni, ahol szexuálisan abberált és kiéhezett bandáktól kell félteni asszonyainkat, lányainkat.
    A másik: ha tényleg háború elől menekülnek ezek a zömmel férfitömegek, akkor hogy van az, hogy ott hagyják asszonyaikat, gyerekeiket kiszolgáltatva az erőszaknak?
    Milyen férfi az ilyen? Ja, hogy idejönnek megalapozni a családjaik jövőjét. Kötve hiszem.
    És most talán lehet erre azt mondani, hogy a hozzáállásom nem keresztény. Aki egy kicsit ismeri a Szentírást, az tudja, hogy Izráelben az ószövetségben nagyon keményen szabályozta a Teremtő azt, hogy a jövevény miként is élhetett a zsidó társadalomban.
    Az világos, hogy a befogadó társadalomnak nem volt szabad nyomorgatnia a jövevényt, de az is egyértelmű volt, hogy a jövevénynek teljesen alá kellett vetnie magát az izráel Isten által megszabott rendjének.
    S ma mit látunk. Idejönnek, követelőznek, internet, pénz, koszt, ingyenélés. Ez messze van attól, hogy a befogadó társadalom tisztelete, stb. Ők semmibe veszik az európai kultúrát. Szándékosan nem keresztény társadalmakról beszélek, mert az is biztos, hogy Európa társadalma messze nem keresztény, soha nem is volt az.

    De ezek, amiket leírtam, tények. S hogy ki hogy dönt vasárnap, azt mindenki a maga lelkiismerete alapján döntse el. Én is eldöntöttem. Amúgy pedig minden Isten kezében van.

  11. Voks
    Egy népszavazásra

    Ne menj el szavazni, maradj inkább otthon,
    ha a fülbesúgók szavára hallgatsz,
    ha a lelkedért vívott háborús fronton
    foglyok végtelen menetében ballagsz.

    Nincs már itt nép, s te sem vagy hű fia többé:
    büszke egyedként sóvárgod az édent.
    Ravasz varázslók tették számodra köddé,
    s erénnyé mázolták benned a szégyent.

    Ne nézd az elporladt ősök ódon tettét,
    már rég egy lenne nélkülük a világ.
    Csak üres fogalmak ? hiába szerették ?
    Isten, Haza, Család: unt maradiság!

    Szavazz mégis, s harsogd világgá igened ?
    ölelj kebledre hétmilliárd lelket.
    Ne bánd, ha majd magadnak leszel idegen,
    s egy ős-sóvárgás őrületbe kerget.

    Menj el szavazni, s tedd meddővé a voksod:
    gúnyold ki a kérdést, hogyha jólesik,
    de ha visszaüt, hát ne okold a sorsot ?
    aki kockát vet, az időnként veszít.

    Várj! Talán mégse menj ? van, ki könnyen téved:
    ha nem vigyázol, még megbotlik a tollad,
    míg igaz éned a közös múltba réved ?
    s rajtad úszik el a liberális holnap.

    2016.09.29. Csorba Tibor

  12. Jelenleg egy nemzet van Európában ahol elmondhatjuk a véleményüket hogy egy nemeztálamnak joga van e szuverenitásra ilyen fontos döntésben vagy a globalista ( esetlegesen antikrisztusi ) törekvéseket támogatjuk (szavazatukkal) vagy azzal hogy egy ilyen horderejű kérdésben közömbösek maradunk. Isten a nemzeteknek megszabta a határait … talán ezek már olyan történések amiről számod kell majd adni , hogy keresztényként sóként funkcionáltunk e , hátráltatva a romlást.

  13. Amerika lenne az a vadállat amerről Dániel Ír: Egyél sok húst….http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=27&c=7&v=26&vs=26#v24 Figyelembe véve a napjainkban lévő Fő Négy hatalmat: USA + EU = RU + CH, az egyél sok húst nagyon illik az USA-ra, midőn a II. VH-rú óta mennyi háborút viselt?! , + Ezákiel 38 fejezete napjainkban RU, a nyugat fogja háborúba provokálni RU-t , + CH-nát, A IV. VADÁLLAT, AMI VI., NAPJAINK NÉGY FŐ GEO HATALMÁT TAKARJA, USA+EU+RU+CH:

    USA= EGYÉL SOK HÚST,
    EU= A TÍZSZARVÚ VADÁLLAT,
    RU = A MEDVE,
    CH = A SÁRKÁNY.

  14. Abban biztos vagyok hogy a segítőkész igennel szavazó pajtásaink majd szivűkbn óriási örömmel, lelkesen, már kora hajnalban a határon majd zászlókkal énekelve,étellel,itallal várják az első körben visszatoloncolt 65 ezer afgán haverembert minden bajbajutottnak készpénzt és telefont adnak és elkezdik csodálatos szeretetteljes szolgálatukat,megmutatják a balfék emberiségnek hogy kell szeretni mi az igazi szeretet.Csak majd este feküdjenek korán mert mire a kakas 3 kukorékol már jön a második kanyar picit többen lesznek de ez meg azért nembaj mert többet is lehet szeretni ugyebár.Estére már háromszor annyira fognak tudni szeretni mint azelőtt , ami nálam most el is szakította cérnát és elmegyek bőgök megszaggatva ruhám és a bajszom, hogy ez milyen szép és szexi is egyben.

    1. Nem nagyon fog senki IGEN-nel szavazni. Orbán az itthoni média segítségével jól elültette az emberek szívébe a terrort. Édesanyán Nem véletlenül kéri azt a bal oldal, hogy az emberek inkább maradjanak otthon. Minap azt mondta egy “NEM” párti politikus(rádióban hallottam), hogy nagyon nagyon fontos elmenni és NEM-el szavazni, mert nem csak 4 évre fog az eredmény szólni, hanem 40 évre. 1-2 héttel ezelőtt meg egy másik ugyanilyen fazon az alkotmányt említette. Valami készül az biztos. Ezek valamiért nagyon előre látnak a jövőben,…nem gondolod?

  15. A föld meg lapos, arról kéne valami iromány az még az illumináltaknál is nagyobb titok.

    1. Kedves Nem számít ! Dehogy is nem számít ! Ne higgy el mindent ! Betegesen fundamentalista ámerikái agyhiányos keresztények között illetve miattuk a neten terjed a legújabb agymenés, ez a lapos Föld, űr nincs stb. Idiótizmus (lám mire visz a szélsőségesen szó szerinti ige értelmezés !) Arra jó, hogy lejárassa a kereszténységet meg a konteók egészének is árt.

  16. Ez elég nyilvánvaló volt eddig is, az arab tavasszal felforgatás volt a cél, régi rendszerek megbuktatása, de ami érdekes, hogy szélsőségeseket támogatnak. Állítólag nemrég az oroszok kilőttek egy “nemzetközi” stratégiai központot ahol amerikai, izraeli és velük szövetséges ügynökök irányították a szíriai ügyleteiket. Nehéz megfejteni, hogy mi lehet a cél, annyira csavaros az ügy, mint a második világháború háttere. Arra leszek kíváncsi, hogyha Trump nyeri az elnökválasztást, akire mondják, hogy oroszbarát, változik-e az USA stratégiája vagy ez elnöktől, kongresszusi képviselettől független dolog.
    Nekem egy szír ismerősöm néhány éve azt mondta, hogy Szíria partjainál a Földközi tengerben találtak egy hatalmas gázmezőt, azért megy a harc. Nem néztem utána, de azért érdekes, mert egy szír mondta, ráadásul eltűnt a fickó, pedig még háza is volt itt Magyarországon. Nekem pedig az a tippem, hogy ravaszabb ez a történet. Az egész Közel-Kelet és Észak-Afrika letarolása a cél. Orosz és amerikai együttműködéssel, egyébként a “mi” érdekünkben, de lehet, hogy csak amerikai terv. Az oszd meg és uralkodj elv katonai stratégiája. Nagyon könnyen találnak fanatikus embereket egy ilyen szerencsétlen területen, akiket olcsó fegyverekkel egymásnak ugrasztanak, a maradékot pedig később szélsőségesként megjelölve lebombáznak, így nem direktbe kellett megtámadni egy országot. Megáll a szaporulat, elnéptelenedik a terület. Ez a fickó a riportban pedig még nem is sejti, hogy akiktől a fegyvert kapja, azok hamarosan lebombázzák őt is, ha egyáltalán megéli és nem pedig valamelyik nemzettársa fogja lelőni. Az európai ügyekben is elképzelhető 180 fokos fordulat a muszlimokkal szemben és zéró tolerancia.

  17. erre varjatok gombot amerika a kereszténység ellensége lenne és az ellenséget támogatja lehet hogy amerika a sátán ahogy a muszlimok állitják.

  18. Ez nyílt titok, hogy az USA, de Izrael, Szaud Arábia, és Törökország is támogatja a szakadár szunnitákat és az ISIS-t is. Arról kellene egy cikk, lehetőleg még a népszavazás előtt, hogy mennyire lényeges és a jövőre nézve súlyos kihatása lehet ennek a szavazásnak. Ha elmegyünk (remélem minden keresztény él a szavazási jogával és az állampolgári felelősségével is), akkor nem pártpolitikai okokból megyünk el, és jelölünk nemet (feltételezhetően ép eszű és a luciferiánizmust nem kedvelő ember nem jelöl igent) a szavazáson, hanem tudatos és józan döntés okán, felismerve a jelenlegi helyzetet. Fel kellene eleveníteni az egész migrációt, valódi okait és céljait, mert ez az ügy csak gyűrűzni fog tovább, tekintet nélkül a vasárnapi eredményekre. Isten segítse meg az országot, és áldja meg, hogy meglegyen a kellő számú “nem” az EU luciferánusainak agymenéseivel szemben !
    Kedves Thea, segítség információkkal a témához:
    http://hirado.top/az-illuminatusok-titkos-terve-europa-szines-boru-tetelere-kotelezo-olvasmanyok/
    https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/12/17/az-europat-sujto-invazio-valos-okai-es-celjai/
    http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/az-iszlam-terjesztese-a-migransok-celja-1304680
    https://www.youtube.com/watch?v=phJ-RwZwq4w
    https://www.youtube.com/watch?v=bsjDLG4SzjY
    https://www.youtube.com/watch?v=Lr8tqaB240o

      1. Ezt a mozit itt ni.
        http://444.hu/2016/01/22/ettol-igazan-veszelyes-a-kormany-terrorveszely-terve
        Meg kell valnunk, ,ezek a lépések illetve az így kialakuló “ígéretes”eredmények nagyon hasonlóak azokkal, amiket evek óta ragozzunk itt ezen az oldalon is a mindenkori amerikai vezetéssel, törvényhozással kapcsolatban, minek eredménye több hatalom a kormány kezében és nevesebb jogaik az állampolgároknak.
        Még lehet kiderül majd, hogy rossz irányba figyeltünk, buzdítottunk….szavaztunk?
        Egyébként nem a tengeren túlról írók, csak eszembe jutott ez a hasonlóság és gondoltam leírom. Szavazni sem szoktam, mert én nem értek egyett magával a hazugságra alapuló rendszerrel.

        1. Itt másra kell szavazni. Két egymással szemben álló párt is a “nem”-et támogatja, de szerintem ez teljesen másról szól, és úgy stimmel. Persze nem tudjuk, hogy a végeredménytől függően lesz-e változás parlament által jóváhagyva …
          A kérdés azért stimmel, szemben azzal, hogy “hülye kérdésnek” tartják mert tudtommal 500 ezer zs. ember betelepítésére a kormányfő már RÉGEN aláírt egy megállapodást. Ezért is volt a politikája KEZDETTŐL “arabellenes”‘ mert nem akart köz.keleti konfliktust ide 🙁
          Arpielnek igazat adok, akármiről szól a népszavazás, nekünk arról szól, beleértve, hogy a migrációs politika, népek keveredésének kísérlete már BIZONYÍTOTT és nem sikerült … (harmadik generációs arabok európai állampolgársággal mennek az IÁ-ba harcolni, ellenünk, hű de szerették a “befogadó országot”!)
          Ez itt most nem a szeretet kérdése, arról viszont alig tudunk, hány embert látunk MOST IS vendégül …
          Vigasztalásul http://divinity.szabadosadam.hu/?p=16891

        2. Értem amit mondasz, de szerintem majdnem akkora a különbség a hazai és az USA eme céljai közt, mint Gizike és a gőzeke között. A Fidesz kormány nem világhatalom se nem a nemzetközi háttérhatalom bázisa, talán még független is attól. A veszély pedig valós és nem kamu, mint az USA-ban, ahol maga a háttérhatalom szervezte és hajtotta végre a gyújtópont 911-et ! Szerintem minden konteókkal tisztában lévő keresztény látja, hogy a migráció esetén mire megy ki az egész. Az Európai rend, berendezkedés, nemzetállamok szuverenitásának meggyengítése, felbontása és megdöntése, hogy elkészíthessék és bevezethessék az Új Világrendet, az antikrisztusnak megfelelően, a bevándoroltatott iszlám tömegek által keltett káosz által. Rengeteg egyéb, ezt megelőző célja van a migráció támogatásának az EU részéről, de azok csak mellékszálak és előkészületek.

        3. Arpiel, nyilvánvaló, hogy más történelem , mar terület, más nyelv, más kultúra és más nemzettel van dolguk, így az is nyilvánvaló, hogy ezek miatt más megközelítések más dumák kellenek, de ami ebből adódik az lényegében ugyanaz. Ezek a tények. Már megint nem látjátok a hegeli dialektikát. A programozás alapja az ismétlés. Ezt ez a kormány nagyon jól csinálja és még ennél is jobban kihasználja. Ha egy szóban kellene megfogalmaznom azt, amit folyamatosan hallani, látni minden média felületen, az nem más lenne mint a félelemkeltés. És láss csodát, ennek a félelemkeltésnek meg az un. keresztények is felül nek. Én továbbra sem értem kedves Arpiel, hogy mitől és kiktől félted a hitedet? A benned levő békét, amit Jézus ránkhagyott távozása előtt, nem látom.,…sőt Orbán Viktórban sem. De azt viszont már látom, hogy te is, és sokan mások, inkább arra a békére vágytok, amit a világ adhat nektek. A zsid.ók is itt rontották el,…egy Jézusi, egy szellemi központúság helyett, egy világi, azaz egy Iz.rael központúságot választottak…..és választanak ma is. A szívük, lelkük békélyéről már nem is beszélve.
          Na mindegy, úgy latom számotokra nemigen van más, minthogy abban bízni, hogy ha valami úgy hápog mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa, és úgy néz ki mint egy kacsa, akkor az talán nem is egy kacsa.

        4. Teljesen MINDEGY Adrian, hogy az országvezetők milyen “félelemkeltéssel” milyen összegekkel milyen retorikával dolgoznak! Az a kérdés, hogy akarunk-e káoszt, pontosan, ahogy Arpiel írta (egyébként már sokan itt vannak táborokban, tragikus, hogy nem sikerül “ügyesebben” kezelni, de hogy azt hogy lehet … már megvan a kísérlet eredménye! A multikulti nem megy! Békében tudnának élni különböző népek és “vallások” sokan, de mégsem megy!
          Semmiképpen nem félünk … megint belemagyarázás. Szándékosan indították a tömeget, jól megkapja 🙁 a fogyasztói társadalom! Számtalan áldozat van, de mi magunk is szenvedünk attól, hogy sokan közülünk gazdasági menekültek, kényszerültek elhagyni az országot!
          Hazugság, ha tőlünk ugyanazt várják mint az eredeti EU tagállamoktól! Többek között, erre a hazugságra IS nemmel kell válaszolni.

        5. Éva,
          Tudom, hogy neked ezek a dolgok nem fontosak és egy pillanatig sem gondoltam, hogy azok. Szóval tegyél, tegyetek a legjobb belátásaitok szerint. Ahogy mondtam,…én már láttam ezt a mozit és ez a mozi most megérkezett Európán és immár Mo-ra is,…csak egy kicsit, magyar szokás szerint, átírták a címet. A lényeg, hogy legyen kire mutogatni és akikre fogni,…és akik miatt új, az állampolgárok jogait korlátozó, intézkedéseket, törvényeket vezethessenek be. Végül is ezekről papoltunk itt évekig, tégedet is beleértve, de hát hogy is mondjam…..a félelem nagy úr. És ennek az egésznek köze sincs a józan gondolkozáshoz. Persze attól még takarózni jól lehet vele….

        6. Adrian, és mégis hogy függ össze a kettő? Ha bejön a kvótás szavazás, akkor majd előállnak megint a törvénytervezettel? Kétlem.

        7. Plusz, ha már nagyon a rendőrállami vonalnál tartunk, akkor nézd meg, hogy kik is akarnak Európai Egyesült Államokat. Ja, hogy azok az arcok a bojkott mellett vannak? (Lásd, Gyurcsány és társai)

        8. Kedves insanity,
          Hát úgy mint, ahogy ezek a dolgok mindig összefüggnek. PROBLEM-REACTION-SOLUTION. A rendőrallam már a spájszban van barátom, csak te azért nem tudsz róla, mert folyton azt a buta tévét nézed és vagyis, hogy befolyásolja az érzéseidet. Fatális hiba.
          A törvény változásoknak is utánna néztél, vagy csak tévéből követed az eseményeket mint a tobbi tv zombi? Alig várják hogy szavazzanak az emberek, hogy aztán még több állampolgári jogokat lophassanak el az emberektől, mondván…itt a felhatalmazás, hogy megvédjük őket és a hazát. Sőt el sem kell lopják azokat az emberek boldogan mondanak le azokról csak biztonságban tudják magukat. Még sokan fognak nagyokat pislogni a nem túl távoli jövőben Mo-on is, majd meglátjátok.
          Ha Amerikában Obamájék olyan intézkedéseket, törvényeket helyeznek hatályba, mint a Patriot Act és utódja az USA Freedom Act. akkor lehetet hurrogni és kritizálni, hogy micsoda egy NWO elnyomás, csúnya rendőr allam, meg FEMA táborok, stb., de ha ezekhez hasonló törvények születnek Mo-gon, akkor az már hősi tett és üdvözlendő. De jó, hogy van egy ilyen tökös vezetőnk. Komolyan mondom, nem is tudom mit tegyek,…hol hánynom kell tőletek, hol sírni lenne kedvem. Lesújtó egy mentális állapot. Oly könnyen megtéveszthetőek vagytok, hogy ez már egy vicc. A probléma ugyan az évek óta, lusták vagytok utánna nezni, nyomozni a dolgoknak és tanulni belőle, ezért inkább más igazságmondókra bizzátok magatokat, akikkel egyutt nagyokat bollogattok, folyton panaszkodtok és ezek miatt félelemben éltek. Ettől aztán úgy érzitek, hogy feltétlenül tennetek, támogatnatok kell valamit, vagy valakit. Ez az ellenetek folytatott psywar eredménye, amit nevezhetünk az elme manipulásának is. Itt tartunk jelenleg, azaz miközben azt hiszitek, hogy győzni fogtok valójában vesztésre álltok. Tovabbi jó politizálást. Végül is miért ne, Jézus sosem mondta azt konkrétan, hogy ne politizálj, nem igaz Éva és Arpiel? Mert a Bibliát így is tudják egyesek olvasni.

        9. Ez mind nagyon szép, még szerencse, hogy TV sincs a szobámban, meg amúgy se nézem. Azért a látatlanban ítélkezés Tőled sem áll távol, és elég pocsékul is műveled. Mellé.

          Kettőnk közül Te nem látod jelen esetben a big picture-t, és még elő is adod magad – as always – , mint aki aztán mindent tud. Le kellene szállni a földre pajti, de minimum a magas lóról. És 444-es linket raksz egy ilyen oldalra bakker! Uj Pétert esetleg nem hívod ide?

          Nem tudom, hogy hogyan magyarázzam el Neked azt, hogy a rendőrállam nem ott kezdődik, hogy a Fidesz keveri a kártyákat a maga javára. És megjegyzem, a kormánynak nincs 2/3-os többsége ahhoz, hogy az általad említett törvényekhez még csak hasonlóakat is elfogadtasson.

          Sokkal nagyobb probléma lesz az, amikor majd az összes tagországba szétosztott migránsok között elkezdenek aktivizálódni az alvó ügynökök… Na barátom, az lesz cifra dolog, meg az arra adott válasz(ok).

        10. Azt kérdeztem utánna néztél e a Mo-on terrorizmussal kapcsolatos törvényeknek? Erőltesd meg a kéresőt, mert állítólag még 2/3 sem kellett hozzá, hiszen a többi párt keze is benne van, azaz közös egyeztetés, szavazás volt és aztán pampogj itt nekem a jól informáltságról, meg arról, hogy mi lenne ha ez meg az lenne, ha ezek meg azok jönnek? Fogalmad sincs mi lenne jó ennek az országnak. A visszatolonncolás, szétosztásáról milyen konkrétumot tudnál mondani, esetleg fantáziálni, hogyan működne az a gyakorlatban? Gondolod összeterelnek milliós nagyságú migránsokat mint a kezes bárányokat és hip-hop irány ide meg oda küldik őket? Itt gondolkodó, határozott elképzelésekkel rendelkező, cselekvő képes emberekkel van dolgunk hapsikam nem holmi Orbán Viktór fele esti rémmesékkel hülye gyerekeknek. Amúgy szoktál önállóan is gondolkodni ott egyedül abban a gyerekszobában?
          Nézzél meg ezeken kívűl még nehany videót étől a társaságtól, ha már önállóan nem megy a gondolkodás, hátha utól éred magad abban, hogy mik a VALÓS problémák ebben az országban
          .. és Brüsszelben is. Szemfényvesztés, szemfényvesztés és megint szemfényvesztés.
          https://youtu.be/8vMA8j6_g5A
          https://youtu.be/1M-Crh3vmPk

        11. Adrian! Sokkal mélyebb okai vannak ám ennek a hazugságra alapuló rendszernek. Pl. a pápa beszél a befogadásról, együttérzésről, de nem nagyon beszél az európai, azon belül is francia és olasz multinacionalis vállalatokról, amelyek erre a hazug rendszerre épülnek, és pénzelik Afrika diktátorait, közben lehalásszák ásványkincseit, halait, javait, pl. a nigeri urán biztosítja a franciák enegiaszükségletének 30 %-át, míg a nigeri nép 90 %-a egy szem villanykörtéhez sem jut. Az olaszok az összes mocskukat, mérgező hulladékukat szomáliába, Eritreába , a Danakil siatagba viszik, ezáltal élhetetlenné téve az ottani környezetet. A nagy keresztény olaszok, akik sírnak, hogy már mennyi náluk a menekült, de mégis úgy bánnak velük mint az állatokkal. Keress rá Fabrizio Gatti nevére, aki végigjárta a migránsok poklát, hogy szembesüljön ! A dél-olasz birtokokon rabszolgamunka, kizsákmányolás, gettók, gyermekprostítúció, az afrikaiak a földön alszanak, nincs orvosi ellátás és kevés az élelem. Afrika egy gazdag, virágzó kontinens lenne, ha tényleges segítséget kapnának, és nem az autoriter rendszereiket pénzelnék. Áthozni őket Európába, csöbörből vödörbe – erről kéne pofáznia minden keresztény vezetőnek, köztük a pápának is.

        12. Adrian! Sokkal mélyebb okai vannak ám ennek a hazugságra alapuló rendszernek. Pl. a pápa beszél a befogadásról, együttérzésről, de nem nagyon beszél az európai, azon belül is francia és olasz multinacionalis vállalatokról, amelyek erre a hazug rendszerre épülnek, és pénzelik Afrika diktátorait, közben lehalásszák ásványkincseit, halait, javait, pl. a nigeri urán biztosítja a franciák enegiaszükségletének 30 %-át, míg a nigeri nép 90 %-a egy szem villanykörtéhez sem jut. Az olaszok az összes mocskukat, mérgező hulladékukat Szomáliába, Eritreába , a Danakil sivatagba viszik, ezáltal élhetetlenné téve az ottani környezetet. A nagy keresztény olaszok, akik sírnak, hogy már mennyi náluk a menekült, de mégis úgy bánnak velük mint az állatokkal. Keress rá Fabrizio Gatti nevére, aki végigjárta a migránsok poklát, hogy szembesüljön ! A dél-olasz birtokokon rabszolgamunka, kizsákmányolás, gettók, gyermekprostítúció, az afrikaiak a földön alszanak, nincs orvosi ellátás és kevés az élelem. Afrika egy gazdag, virágzó kontinens lenne, ha tényleges segítséget kapnának, és nem az autoriter rendszereiket pénzelnék. Áthozni őket Európába, csöbörből vödörbe – erről kéne pofáznia minden keresztény vezetőnek, köztük a pápának is.

        13. Na, ő nem olyan Tirpákfalvi Tirpák, mint szerény személyed. Igazából szánlak, ezért se tud nagyon meghatni egyik sértésed sem. Főleg, hogy egyik sem igaz 🙂

          – Mindenki tudja, hogy a Fidesz korrupt, és hogy Orbán végtelenül demagóg, mindenkinek azt mondja, amit hallani akar. Többek között ezért sem szavaznék rájuk sosem.

          – Magyarország valós problémái nem 6 éve vannak jelen, nem is 26 éve sajnos. Komplett 20. századunk egy tragédia, de igazából Mátyás óta lejtőn vagyunk nagyjából.

          – Mindenki tudja, hogy az EU maximum érdekközösségnek nevezhető. Nagyon jól felépített az egész mondandója a srácnak, de arról ő megfeledkezik, hogy az EU legkomolyabb problémája, hogy nem akar vagy nem tud érdemben reagálni ilyen krízisekre, mint például a tömeges migráció. Plusz, mint minden nagyon felvilágosult, liberális szemléletű ember, elköveti azt a hibát, hogy minden menekültet kvázi ártatlannak vél. Ez ugyanolyan hülyeség, mint mindegyiket terroristának tekinteni. És ehhez az idióta szemlélethez már volt szerencsénk idehaza a romák kapcsán.

        14. Sanity,
          Lehet nem vagyok egy szalonképes személy, főleg mikor a sok hülyeség miatt kikelek magamból, de a sértődésednek csak akkor lenne helye, ha lett volna annyi eszed nem ugyanazt viszonyozni. Úgyhogy semmivel sem vagyok bunkóbb nálad. Ezt be kell látnod. Annak viszont örülök, hogy elkezdtél művelődni, még ha úgy is adód most elő a dolgokat ahogy…..
          Akkor azt hiszem ezt megbeszéltük.

        15. Hiába mondom Adrian, hogy nem félelem, és nem terrorveszély … Állandóan azzal kell küzdenem, amit feltételezel? 🙁 Egy x-et berakni oda, ami elénk van téve, nem több, nem súlyosabb mint egy köszönés, és tartózkodni közöny (lett) volna, a se-hideg-se-hév ami utálatos!

          Nem ebben a dimenzióban élünk de ebben is …

        16. László, köszönet az írásodért … Néhányan azért nálunk maradnak, meg még majd jönnek is, mégis, először a MAGUNK problémáit kell megoldani, amiben a nálunk lévők is benne vannak…
          Csak azért kell tiltakozni, mert például Svédországban TÖRVÉNY lett, hogy a bevándorlók elsőbbségben vannak, hagyni kell, hogy kultúrájuk ÁTJÁRJA a hazait, nekik LETT elsőbbségük. Na ne, ilyet nem mondana Jézus nem ez a testvériesség, inkább undorító kiforgatása annak!
          Ismerek egy muszlim fiatalembert, aki azt mondta, “köszönöm nektek, hogy hazát adtatok”! Nem pedig, a régi magyar közmondás szerint: fogadd be a ….-t a házadba, és kiver abból!

        17. Kedves László,
          Nagyon örülök a hozzászólásodnak, annak viszont kevésbé, hogy egy ilyen szomorú téma kapcsán. Bocsáss meg kérlek, de mostanáig még észre sem vettem a hozzászólásodat. Telefonomon követtem a hozzászólásokat és valamiért elkerülte figyelmemet a te hozzászólásod.
          Talán nem bántalak meg vele, ha azt mondom, hogy jobban ismerem a menekültek helyzetét mint gondolnád. Évek óta követem valamennyire a jelenséget, láttam olasz beszámolókat is ezzel kapcsolatban az olasz tv-ben. Az olasz “keresztényeket ” is jól ismerem, együtt szoktunk dolgozni itt-ott különböző építkezéseken a világban. A mindenkori il Papa-t és az AK-i RKE rendszerét is jól ismerem, semmi jót nem tudok róluk mondani.
          Szóval tudok róla sajnos, hogy a menekültekből sok esetben egy befektetési alap lett.. Líbiában például némelyik milícia csapat (+3000 van belőlük), az olyanok aki lemaradtak az olaj bizniszről( védelmet biztosítani az ottan olaj kitermelő nyugati társaságoknak), azt találták ki, hogy menekülteket rabolnak el és gyűjtenek be egy fedett szintekkel, volt üzem csarnokokkal rendelkező elhagyatott ipartelepre és ott fogva tartják őket az akaratuk ellenére, hogy aztán így pénzt zsaroljanak ki Itália és az EU-ból. Sokszor olyanokat is összeszednek, akik nem is menekültek, se nem migránsok, hanem évek óta ott dolgozó külföldiek, akik ott rekedtek a háborús konfliktus miatt. Minél nagyobb a létszám, annál nagyobb a kizsarolható lóvé is. Persze az így megszerzett pénzből nem sokat költenek az ottan fogvatartottakra. Embertelen ördögök. Orbán, az EU, a Pápa, a NATO, az ENSZ szörnyetegek meg a másik fele, minden kinevezett hivatalnok a maga pecsenyéjét sütögeti és leszarja mások problémáját. szenvedését.Csak hazudoznak össze-vissza és hajtják a pénzt. Balek szavazók is akadnak bőven, szóval a rendszer köszöni szépen jól van.
          Nincs földi igazság és míg Jézus vissza nem tér, nem is lesz.
          Fabrizio Gatti-t nem ismerem, de majd utánanézek annak a történetnek is. Köszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend