Járványok

Zika vírus és kisfejűség: Járvány vagy paranoia? Eltúlzott számok és elhallgatott okok

Forrás: John Rappoport

A Zika járvánnyal kapcsolatban két fontos kérdést kell megvizsgálnunk. Az egyik, hogy valóban okoz-e kisfejűséget és amennyiben igen, tényleg olyan sok esetben, mint ahogy azt állítják.

Amennyiben a valóságban lényegesen kevesebb csecsemőt érint a mikrokefália (rendellenes agyfejlődésből eredő kisfejűség), mint azt a hivatalos adatok mutatják, rájövünk, hogy a “rendkívüli, szokatlan, súlyos és hirtelen helyzetre” adott magyarázatok egy hazugságon alapulnak.

A módszer nem új. Az egészségügyi hatóságok rendszeresen alkalmazzák, mint például a 2009-es sertésinfluenza járvány esetében, amikor az amerikai járványügyi hivatal szerint az Egyesült Államokban 22 millió fertőzésről számoltak be.

Sharyl Attkisson, aki akkor még a CBS sztárújságírója volt, kiderítette, hogy a hivatal (CDC) már nem is számolta az eseteket. Hogy miért? Mert a sertésinfluenza gyanúval laborba küldött minták jelentős részében nemcsak sertésinfluenza, de semmilyen influenza vírust nem találtak. A CDC taktikát váltott hát és egy régi propaganda trükkhöz folyamodott: Hazudjunk jó nagyot és az emberek gondolkodás nélkül elhiszik majd.

Mi a helyzet a Zika vírussal? Azt állítják, hogy a mostanában diagnosztizált mikrokefáliás eseteket ez a vírus okozza, ami az elmúlt 60 évben a legrosszabb esetekben is csak enyhe lázzal és semmilyen egyéb súlyos hatással nem járó betegség volt.

Január 27-én az AP azt írta, hogy 4180 mikrokefália gyanús esetből 270-nél erősítették meg ténylegesen a rendellenességet.

Ezt nyomravezető jelnek hívják. Tehát 4180 helyett 270 esetről beszélünk.

Ez persze nem gátolja a médiát a “rettegett” vírussal kapcsolatos félelemkeltésben. A brazil katonák még mindig házról házra járva osztogatják a toxikus szúnyogirtó szereket, a gyógyszergyártók pedig továbbra is ezerrel dolgoznak a Zika vírus elleni oltóanyag kifejlesztésén.

Amennyiben pedig az emberek rájönnének, hogy megint egy átverésről van szó, a kutatók pedig elkezdenének felszólalni a propaganda és a hazugságok ellen, a WHO és a CDC elvégezné helyettük a munkát, és ha kell ott a helyszínen írják majd felül a már egyszer megvizsgált “eseteket”, amikről hirtelen kiderül, hogy mégiscsak a Zika vírus okozta őket. Hiszen ha egyszer a gépezet beindult, nincs megállás.

A második kérdés, amit meg kell vizsgálnunk, hogy azokban az esetben, amikor tényleg mikrokefáliáról van szó, vajon mi okozta a rendellenességet.

Több lehetséges okot is találhatunk. Ezek között van egy Brazíliában használt rovarirtó szer, egy terhes nők számára ajánlott oltás, a brazil vegyipar tevékenységei, az alultápláltság és az alapvető higiénia hiánya, a szúnyogirtó szerek és végül egy génmódosított szúnyog.

Elképzelhető, hogy a kisfejűséget, illetve az ilyen rendellenességgel született csecsemők számának esetleges növekedését ezek együtthatása okozza. Mindenesetre a Zika vírus és a kisfejűség közötti kapcsolatot eddig még nem sikerült kimutatni.

A lehetséges okok közül vizsgáljuk meg azoknak a génmódosított szúnyogoknak az esetleges szerepét, amiket azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy csökkentsék a mocsárlázat, a Zika vírust, a sárgalázat és a chikungunya vírust terjesztő szúnyogpopulációkat.

Az első érdekes tény, hogy a GM szúnyogokat éppen azon a területen engedték ki a természetbe, ahonnan a legtöbb születési rendellenességet jelentették (Juazeiro, Brazília). Ez igencsak árulkodó jelnek számít. Ki foglalkozik az összefüggés kivizsgálásával? Hivatalosan természetesen senki.

zika-virus-21

Ez körülbelül olyan, mintha azt mondanánk, hogy ?bejártuk a háború sújtotta várost és bár a múlt héten éppen itt bombáztunk, az nem okozhatta a látható pusztítást?.

A GM szúnyogokat kiengedő Oxitec cég Bill Gates-től is kap finanszírozást, ami sohasem jó előjel.

Az Oxitec az Intrexon tulajdona, aminek Hoover profiljában a következőket olvashatjuk:

“Az egyik ember Frankenstein étele a másik számára megoldás a globális éhezés ellen. Az Intrexon a szintetikus biológiát illetve a biotechnológiát kihasználó technológiák kifejlesztésével foglalkozik, a gyógyszerektől a génmódosított növényeken át a génmódosított állatokig terjedő újítások elérése érdekében. A vállalat együttműködési megállapodást kötött a [génmódosított lazacot kifejlesztő] AquaBounty céggel?”

Génmódosított állatok. Pont erre van szükségünk. A génmódosított lazacot is éppen azért támadják ellenzői mert egyetlen elfogadható, tudományos tény sem támasztja alá, hogy az állat fogyasztása biztonságos lenne, illetve, hogy az nem okoz majd komoly gondokat a vizek élővilágában.

Az Intrexon egyik alelnöke az a Dr. Sam Broder, aki az Amerikai Rákkutató Intézet igazgatójaként komoly szerepet kapott az AZT nevű AIDS gyógyszer piacra dobásában. A kemoterápiában alkalmazott, korábban megbukott gyógyszert kivonták a forgalomból, hogy újra tesztelhessék. A botrányok kísérte klinikai vizsgálatok után újra megkapta az amerikai gyógyszerhatóság engedélyét. A gyógynak nehezen nevezhető szer meggátolja a sejtek szaporodását és az immunrendszer működését egy olyan betegség kezelése során, ami éppen az immunrendszert támadja. Ezen kívül nincs vele más gond.

2011-ben a cég két új ügyvezetőt üdvözölhetett Robert B. Shapiro és Jeffrey B. Kindler személyében. Shapiro korábban a Monsanto és az aspartame gyártó NutraSweet igazgatója volt, míg Kindler a Pfizer gyógyszeripari óriás ügyvezető alelnöke és a McDonalds jogi igazgatója volt. Ki ne bízna meg ezekben a fiúkban? Ha ők kibocsátanak egy génmódosított szúnyogot, biztosak lehetünk benne, hogy azok nemcsak biztonságosak, de ízletesek is.

A génmódosított szúnyogok “sikerének” kulcsa a következő: A génmódosított hím párosodik a Zika vírust hordozó nősténnyel, amelyek olyan utódokat hoznak létre, amelyek nem élik túl a lárva állapotot, így a Zika (vagy egyéb) vírust hordozó populáció drasztikusan lecsökken.

Csakhogy a módszerről nem készültek hosszú távú biztonsági tanulmányok, így tulajdonképpen élesben tesztelik.

“Próbáljuk ki és meglátjuk.” – a projekt mottója. Elvégre mi baj lehet belőle? Hogyan okozhatna bármi gondot egy génmosósított szúnyog?

Claire Bernish leírja, hogy hogyan:

A génmódosított szúnyogok feladata az lenne, hogy kontrollálják a természetben vadon előforduló, betegségeket hordozó szúnyogokat, mégpedig rendkívül tudományos módon. A kutatók kizárólag hím génmódosított Aedes szúnyogokat bocsátanak ki a szabadba, akik a természetes nőstényekkel szaporodnak. A tudomány az utódoknál jön be a képbe, ami szerint ezek az egyedek a tetraciklin nevű antibiotikum jelenlétének hiányában elpusztulnak, mielőtt elérnék a szaporodásképes kort. Csakhogy van egy kis bibi.

A Kereskedelmi és Mezőgazdasági Bizottság 2015. februári adatai szerint Brazília a világ harmadik legnagyobb antimikrobiális adalékanyag felhasználója a fogyasztásra szánt állattenyésztésben. Magyarul, Brazília harmadik helyen áll a világon a tetraciklin nevű antibiotikum felhasználásban az állattenyésztésben.

Az Amerikai Agronómiai Társaság tanulmánya szerint “az állatoknak beadott antibiotikumok 75 százaléka nem szívódik fel az állatban, hanem az ürülékkel távozik.” A jelentés konkrétan megemlíti a tetraciklint, mint olyan antimikrobiális szert, amelyik tartósan megmarad a természetben.

Az Oxitec egyik bizalmas belső dokumentumából az is kiderül, hogy az [utódok] túlélési rátája a 15 százalékot is elérheti, amennyiben a tetraciklin akár kis mennyiségben is jelen van: “A tetraciklin egészen kis mennyiségben is képes meggátolni” a génmódosítással elérendő elhullást.

Tehát ahhoz, hogy a vártnál sokkal több génmódosított utód élje túl a kísérletet, nem kell egyéb, minthogy a tetraciklint tartalmazó ürülék valahogy eljusson a szúnyogok szaporodási helyéhez.

Vajon milyen tulajdonságokkal bírnak ezek az utódok? Egy természetes és egy génmódosított egyed hibridjeiről van szó, amelyek ugyanúgy megcsípik az embereket, mint minden más szúnyog. Ilyen állatok nem éltek még a földön korábban. Igazából nagyon keveset tudunk rólunk, de a kutatók állítása szerint nincs ok az aggodalomra. Minden a legnagyobb rendben. Tudják, hogy mit csinálnak. Aki ezt beveszi, az hallgassa meg az én ajánlatomat is, mert hihetetlenül olcsó luxuslakásokat tudok a Jupiteren.

Térjünk vissza tehát a fent említett születési rendellenességekhez, amelyeket éppen ott regisztráltak, ahol a génmódosított szúnyogokat kiengedték és a saját állításuk szerint a betegséget éppen azok a szúnyogok terjesztik, amelyeket az újak elpusztítani hivatottak.

Köszönjük Oxitec. Köszönjük Bill Gates, Sam Broder, Randal Kirk és köszönjük Intrexon.

Az összeesküvés szó egyetlen egyszer sem hangzott el ebben az írásban, de ha már itt tartunk, egy mondat erejéig miért ne tennénk? Ki állíthatja teljes bizonyossággal, hogy mit hordoz vagy hordozhat egy ilyen génmódosított szúnyog?

Amikor felnézünk az égre és megpillantunk egy vadászgépet, aminek tételezzük fel, hogy még a típusát is be tudjuk azonosítani, mit mondhatunk teljes bizonyossággal azon túl, amit az adott gép leírásából tudunk? Honnan tudjuk, hogy mire képes mindazon túl, és hogy éppen mit hordoz a fedélzetén?

Ja, igen, a kutatók azonnal munkához láttak, hogy kifejlesszenek egy oltást a Zika vírus ellen. Tudjátok, a Zika vírus ellen, ami nem okoz komoly betegséget. Az aggódó hölgyeknek pedig azt tanácsolják, hogy addig ne essenek teherbe…

Előző posztKövetkező poszt

33 hozzászólás

  1. Erről a kettősségről írtam előbb. A kutatásra szánt összeg http://inforadio.hu/hir/tudomany/egymilliard-dollarral-tamogatna-a-rakkutatast-a-feher-haz-795008
    és az intézet, amit nem engedélyeznek az USA-ban és még mindig csak Mexikóban van a klinika (meg Dobogókőn az Egészségforrás Alapítvány irányításával) http://www.biokontroll.hu/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=685%3Aa-gerson-terapia&catid=279%3Aeletmod-egeszseg&Itemid=127&lang=hu
    Nagyfokú süketelés folyik, nem hallják a gyógyítók hangját! Hány tízezer áldozata is van ennek? DE támogatja és termeszti, akár erőszakkal is a transzatlanti kereskedelmi egyezménnyel a GMO kukoricát azt a növényt, melynek minden sejtje MÉRGET termel. A biotermesztés lényege, hogy egészséges TALAJBÓL fejlődik egészséges növény, mely alkalmas lesz gyógyíthatatlannak tartott betegségek gyógyítására. Ez két külön világ, az egyiket a halál, a másikat az élet fémjelzi.

  2. Gondolom sokba került a kifejlesztése. Most meg élesben a próba, hatásfok miegymás.
    Nyilván próbálkoznak mederbe terelni a reprodukciót kisebb-nagyobb sikerrel, a végső megoldás elkerülése végett.
    Akceptálom a törekvést.

    1. A fehér embert sikerült beterelni a mederbe, a “vadakkal” van a probléma 🙂 Ráadásul már túl finnyásak vagyunk, hogy végignézzük a végső megoldást, ezért Gates-ék majd fű alatt megoldják. Ennél többet vártam a 21. századra, de ez van. Egy kicsit kifinomultabb. Természetes kiválasztódás, evolúció az embernél elég gyors folyamat, már az emberiség hajnalán is kiszorította a modern ember a neandervölgyit. Az lenne bravúros, ha a mostani leválogatást ráfognák az Istenre és a Jelenések könyvére.

      1. Egy biztos. Meg fogod látni.

        Miután a Jelenések könyve majd’ kétezer éve íródott, érdemes elolvasni, akkor még eszedbe juthat valami megoldás (amit itt annyiszor írtunk).

        1. Ja, a Biblia hitelessége abban áll, hogy sokkal előbb le vannak írva, melyek később megtörténtek. Több mint 300 adat, ill.utalás van az Ószövetségben, mely az Újszövetség szerint bekövetkezett. Az Újszövetség hitelességét az apostolok, szemtanúk, résztvevők bizonyítják.
          Az apostolok pedig nem kockáztatták volna az életüket egy hamis tanítóért, aki becsapta őket: előre megmondta hogy harmadnapon feltámad… és aki nem támadt fel. DE !
          Kortársaknak nem lehet hazudni lásd ’56-os forradalom!

        2. A Jelenések könyve pusztításról, majd a végén a maradék istennek tetsző emberek, elhelyezése egy istennek tetsző világban. Gateséknek is pont ez a terve, szanálni, majd a maradék vígan és sokáig fog élni. Ez a könnyebb út, a pusztítás elkerülhető lenne. Azt gondolom egy végtelen lehetőségekkel rendelkező “Jóisten” máshogy oldaná meg a helyzetet úgyhogy Jehováék tuti űrhajóval jöttek 🙂

        3. A Jelenések könyvének a nagy része arról szól, hogy hogyan pusztítja az emberiség saját magát, Isten pedig egészen addig nem avatkozik be, amíg mindenki nem kap esélyt arra, hogy megismerje a megváltás lehetőségét.
          Gates egy korlátolt ember és semmi több; ember, aki a saját orránál nem lát tovább, Isten ezzel szemben mindent lát és Ő az egyetlen, aki tényleg a javunkat akarja, sokkal inkább, mint például te magad a saját javadat.

          Isten életet ad, életeket állít helyre és fordít jóra. Az ember, Sátán segítségével pedig pusztít, öl és rabol. (János 10:10) Annyira egyszerű megkülönböztetni, hogy mi honnan érkezik. 🙂

        4. Thea,
          “A Jelenések könyvének a nagy része arról szól, hogy hogyan pusztítja az emberiség saját magát”
          Pedig én úgy emlékszem, hogy azt olvastam, hogy kimentik az övéiket és utána a maradékra rázúdítják az Isten haragját 🙂 Angyalokat, lovasokat, békétlenséget járványt. stb egy konkrét pusztító ítéletről van szó, amit Isten és csapata hajt végre. Mindegy, ezen az apróságon ne vesszünk össze. 🙂

        5. Össze biztos nem veszünk, de azért a tisztánlátás kedvéért: a Jelenések könyve 22 fejezetből áll, amiről te beszélsz az a 16. fejezetben olvasható és azokat éri “akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták” (Jel. 16:2)

          Azon csodálkozom mindig, hogy az embereknek semmi baja nincs az emberi igazságszolgáltatással. Például azzal, ha egy rablógyilkos mondjuk életfogytiglanit kap, de felhorkannak, ha arról van szó, hogy Isten 6000 év türelem és egy emberi értelemmel fel sem fogható áldozat és kiút biztosítása után, igazságot tesz… Ilyenkor azonnal Istent ültetik a vádlottak padjára.

          “Nem késik az ígérettel az Úr, még ha némelyek késedelemnek tartják is, hanem hosszútűrő irántatok, nem akarva, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.” 2. Péter 3:9

      2. Kedves Neverend!

        Azon már én is elgondolkodtam,amit a lentebbi leveledben írtál a Jelenések könyvéről(kivéve az űrhajós Jehovát),de az is eszemben van,hogy mi van,ha Isten azt a keveset,akik most a csúcson érzik magukat ideiglenes vagyonukkal(ettől függetlenül irigy nem vagyok rájuk,de éppen miattuk is felesleges a versengés,mert náluk több földi kincse senkinek nem lehet úgysem,és felesleges is),tehát őket fogja feláldozni csak.Ez is benne van a pakliban,vagyis a keveset a többség lekének,szellemének megmentéséért.

        1. Attól még, hogy valaki szegény nem biztos, hogy jó ember, sőt. A világ szegényeinek többsége állatias, primitív, olcsó testi élvezetek, olcsó drogok…Ráadásul a legtöbb emberből a körülmények hozzák ki a rosszat….. de nem is erre hegyezném ki a mondandómat, hanem ha egy értelmes mindenható Isten intézné a világvégét, nem ugyanolyan eszközöket használna, mint Gates-ék. “Minden élet értékes” alapon megnyitná a határokat az emberiség előtt, egyszerűen csak segítene. Nekem egyébként teljesen más az elképzelésem a világról csak erre a párhuzamra szerettem volna felhívni a figyelmet. Ez pszichológia, a keresztény ember Istennel akarja megbüntettetni a neki nem tetszőnek. Magyarul nem Isten “áldozná fel” a gazdagokat, hanem ez inkább a te vágyad. A különböző gyülekezetek pedig azt gondolják, hogy csak őket menti meg az isten a szomszéd asszony pedig aki kirakja a nagy dekoltázsát minél hamarabb kerüljön a gyehennára….

        2. Amit a “keresztény emberek vágyairól” írsz, sajnos igaz, de inkább részben, és nem általánosítanák. Ez a képmutató vallásosság és a kegyelem és megbocsátás közötti különbség.

          Olvasd el például a Máté 18:21-35-öt (http://biblia.hit.hu/bible/21/MAT/18)

        3. Üdv Neverend!Fentebb egy végtelen lehetőségekkel rendelkező Istenről beszéltél,most meg egy értelmes,mindenható Istenről.Te tényleg egy ilyen Istenben hiszel?Te tényleg egy olyan Istenben hiszel,akinek a lehetőségei végtelenbe menőek,és aki értelmes és mindenható is?

        4. Üdv Oszkár, nem én kevésbé antropomorfba, de ha antropomorf legalább nálam ne legyen primitívebb.

        5. Szándékosan tettem fel ilyen kihívó módon a kérdést,Neverend. 🙂 Mintha baj lenne,hogy valaki végtelennek,értelmesnek és mindenhatónak hiszi az Istent.Pedig mindez nem baj – hogy finoman fogalmazzak.Magam is úgy gondolom,hogy az Isten a végtelen lehetőségek Istene,ahogy fogalmaztad is.Vagyis értelmes is és mindenható is.Gondolom,nem erre értetted,hogy antropomorf.Noha ember arcú is.Mindenesetre úgy gondolom,hogy az ember az valamiféle specialitás a világegyetemben.Egyszerre tudja magát ördögnek és Istennek képzelni.Talán éppen a képzelőerőnk miatt vagyunk ennyire speciálisak.Valószínűleg nincs még egy lény széles e világon,amelyik ilyen bajba tudná magát sodorni,mint mi,emberek,akik a nemlétező poklot tudjuk a világunkba elhozni.Talán ez tesz minket annyira speciálissá.Meg kő’ minket menteni – saját magunktól.Ez pedig elég különleges helyzet.

          Érdekes megjegyzéseid szoktak itt lenni.Látod,hogy mégis csak antropomorf az Isten,hiszen ő maga is érdekes! 🙂

        6. Aki szegény … nézzük csak: “lefeküdtünk, s én eltűnődtem, hogy ők egész fazékkal esznek” (József Attila).
          “Szép a tavasz és szép a nyár is,
          de szebb az ősz s legszebb a tél,
          annak, ki tűzhelyet, családot,
          már végképp másoknak remél.” az utolsó versének utolsó versszaka.
          Egyébként is, csupa primitív verset írt …

        7. Az előzőt is neked írtam Nerverend. Ja, hogy az Isten megnyitná a határokat? Azt tényleg MEGNYITOTTA mégpedig az emberi élet HATÁRÁT határon túl helyezte, az örök életre 🙂

      3. Neverend,
        “Ennél többet vártam a 21. századra, de ez van.” Kifejtenéd kérlek? Az indítékot is, ha lehet.

  3. Ebben a cikkben több ráció van, mint a klímaváltozást tagadósakban. Itt egészen egyszerűen arról van szó, hogy egy kisebbség úgy tekint az emberi populációra, mint tenyészállatokra. Valószínűleg nem csak a pénzről van szó, bár egy összetett globális játéknál a keresztfinanszírozások miatt szükség lehet hatalmas összegekre. Tehát nagyon valószínű, hogy nemcsak anyagi érdek, hanem van valamilyen spirituális cél és ideológia is a háttérben.

  4. Most értem, miért mondta valaki az I.Jeleiről hogy “kamuportál”: kritikus/igaz, kendőzetlen hangvétele miatt, és mert nem SZERELMES ELVAKULTAN A TUDOMÁNYOS – KÉMIAI, IPARI – MÓDSZEREKBE! Vagyis az “emberbe” 🙁

    Egyre jobban várom, hogy vége legyen 🙂

        1. A tudomány MA kétarcú. Az egyik elfogulatlanul halad a megismerés felé és ide tartozik minden közvetítő – ide sorolom az Idők jeleit – média és – tényfeltáró – újságíró, riporter is, a másik VEZÉRELVE VAN mégpedig üzleti érdekektől vagy egyszerűen el van maradva a tudomány eredményeitől – mást csinál, mert nem ismeri a legújabbat … sok van ilyen például az orvosok között.
          Ők el vannak varázsolva “az ember” fantasztikus teljesítményeitől, ez főleg a technológiára vonatkozik esetünkben a kémiai szerekre (hadd ne mondjunk gyógyszert), és meggyőződésük, hogy ezen az úton csak JOBB LEHET – az elfogadottság, a bankvilág, stb. csak erről “tud” következésképp erre van pénz, kutatásra, “új” “csoda” dolgokra.
          Én már ezt másképp látom – mert az alternatíva gazdag, ennek ellenében már szinte kész – ugyanis ha az igazi tudományról lenne szó, akkor ÖRÜLNÉNEK ha volna egy felfedezés, és nem volna életveszélyben a feltaláló (energia-problémát megoldó például, nem egyszer konkrétan eltették őket láb alól) vagy, egyszerűen megvásárolják a találmányt AZÉRT, hogy eltegyék a fiókba és gyártsák még a rosszabbat, a régit. Ezen nagyon meglepődtem már rég, azóta “híztak” a tapasztalataim.

          Van egy tudományelméleti munka: T.S.Kuhn A tudományos forradalmak elmélete c. könyvében kifejti, hogy egy ideig “még bírja magát tartani” egy világszemlélet, tudományos megismerési szint, aztán egyre több bizonyíték lesz arra, hogy az tarthatatlan, mert a régi ellenében – már alakul sőt, készen van – a következő.
          Az a technológia, egy régebbi gondolkodás alapján, ami egyre csak keresi az ellen-ellen-ellenanyagot, – az egészségügy területén vagyunk – már régen bizonyított, hogy hibás. A vírus ha megölik, tanul és megváltozik – ezért kell az antibiotikumokból MINDENT beszedni amit mondanak, mert ha valami marad a kórokozóból, vagyis túlél, annyira megerősödik, hogy ellene már nem lesz semmi hatékony!
          Hasonlóan erősödnek/mutálódnak a vírusok de sebaj! – gondolja a fősodratú, hivatalos tudományos szemléletű tudós, majd lesz mááásik, HATÓANYAG! És akkor jön a bank megint, finanszíroz, a keresletet, ugye, azt megteremtik 🙁

          Egyszerű példa, hogy a szervezet AZÉRT csinálja a lázat mert abban a hőségben ELPUSZTULNAK a kórokozók! Az egész – régi és rossz – rendszer az “öld meg” ebben az esetben: “menj neki – csökkentsd a lázat – szüntesd meg a TÜNETET ” elven működik.

          Egy sor KRÓNIKUS betegség gyógyítható, már majdnem száz éve, hogy Gerson doktor felfedezte, először saját magán. De számtalan SZELÍD megoldás van a rákos megbetegedésekre IS és még mindig keresik a fekete macskát a sötét szobában.

          Régesrégen felgyújtották a villanyt 🙂 ! DE CSAK A RÉGI MÓDSZEREKRE VAN PÉNZ, mert az egészség nem üzlet! Az oltóanyagot majd el lehet adni, ez az egyik legnagyobb üzlet. (Most hallottam egy felvilágosult 🙂 orvosnőről, aki nem írt fel – pedig van 😀 – gyógyszert egy megállapított betegségre, mert azt mondta, hogy ezt szedi majd öt évig, és a mellékhatásaitól olyan beteg lesz, hogy azt már nem fogjuk tudni meggyógyítani – ez végül nem baj, ha az ember tudja, hogy van egy népességcsökkentési szándék. Még jó, hogy az orvosnő a betege érdekét nézte).
          De azért addig “gyógyítanak” 🙁 és főleg, “megelőznek” ! az oltásokkal (nem nagyon jön be, egyre kevesebben kérik az infl.elleni oltást nálunk).
          Tehát már készen van az új! Itt ezt nem tudom felsorolni, hányféle, vegyük csak a Gerson-módszert, ami nagyon hasonlít a megtérésre: HAGYD EL A RÉGIT, válts egy teljesen újra, űzd ki a mérgeket a szervezetből – a bűnöket – és egészséges leszel (az örök életre 🙂 )!
          Praktikusan ezt tömény vegyszermentes levekkel – semmi mást nem lehet fogyasztani – ami minden “gázos anyagot” kipucol, miközben a szervezet öngyógyító képessége felépíti az egészséges szervet, kb, két év alatt. (Ez is milyen szép, nem? “Öngyógyító képesség 🙂 – minden gyógyulás a természettől van! Az orvos kúrál, a természet gyógyít – a régi mondás szerint 🙂 )

          De van más módszer is, a lelki tényezők testi hatásait “gyógyító” Új Germán Medicina, amiben csak arról van szó, hogy meg kell érteni, mi történt a lélekben: abban a “pillanatban” – igen rövid idő alatt, én már tapasztaltam kétszer is – megszűnik a tünet. A tünet. Mert a betegséget úgy értelmezik, hogy a lélek betegszik meg, a tünettel hívja fel a figyelmet, értelmezni kell, és belátni, amit kell 🙂 ahogy beláttuk, a “szervi probléma” megszűnik.
          Nahát ezért van talán egy évtizede vagy régebben életveszélyben Hämer doktor … Itt egy követője http://www.i-karesz.hu/ Ez a legnagyobb tilalomfa, azt mondani, hogy a lélek beteg …és a test csak másodlagos …

        2. Remélem, érthető volt, hogy az “emberbe szerelmes” azt a rajongást jelenti, hogy a “tudomány” “megold” majd mindent szép sorban holott nem. A problémák sokasodnak – és ez a jó?! ABBAN a logikában igen.

          A természet gyógyít alatt pedig a teremtés CSODÁJÁT értem. Mert nem a műtőben gyógyulnak meg a betegek, ott csak vágnak annak tudatában hogy BEFORR majd. Kérdezem, vajon a vágás a nagyobb érték, “eredmény” vagy az, hogy beforr a vágás helye, minden a helyén, meggyógyul a beteg?! Magától 😀

    1. Kedves Éva!

      Az igazi megoldás csak Jézus Krisztus idején jön el gondolom,bár újjászületett Krisztusi szellemben már most is meg lehetne sok mindent valósítani,ami tartós megoldásokhoz vezetne,miközben sokat imádkoznánk is.A bankároknak meg maximum főznénk néhány adag ételt,vagyis pénz helyett enni adnánk nekik,hogy lássák a természetesnél nincs természetesebb,a pénzt úgysem lehet megenni.Persze ezért ők szolgálnának.De azokat hogyan szolgálnák,akiknek csak bulizás az élet vagy alkohol és drogmámorban szenvednek.Isten segítségével biztosan megoldható ez is,és tulajdonképpen egymásra is hatással vagyunk,hogy ők is megváltozzanak.És így nem az a fajta gyors technológiai fejlődés útján járnánk,hanem az lenne a fejlődés,hogy kinek a találmánya bírja tovább,illetve az önző ént elhagyni,és az önzetlen én maradna meg,hiszen Isten is részben ezt akarja.Az elit valójában azért lehet,hogy rossz példát mutasson,hogy azt az utat ne kövessük,amit ők,hiszen őket pénz szempontjából úgysem tudja senki sem túlszárnyalni,akkor meg minek kellene utánuk menni akárkinek is?

      1. Szép és igaz írás, kedves István. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy évtizedek óta keresem például az egészségügyi kérdésekre a választ és ehhez besegített valós tudományterületen dolgozó kutató sógorom (gyógyszerkutató volt, egyetemi tanár) aki a konferenciákról hozta a bizony kétségbeejtő híreket amelyek nem voltak publikusak. Hozzátett ehhez gyógyszerésznek tanuló húgom aki “fogta a fejét” viszont ők legalább tanultak gyógynövényismeretet, az orvosok nem, hozzátett az üldözött plébános a 70-es években, aki egy gyógynövénykeveréket ajánlott számomra és attól meggyógyultam. Az igaz, részem volt egy CSODÁLATOS gyógyulásban is, 1997 őszén … ami megalapozta a karizmatikus megújulással való ismerkedésem… Mert Jézus azt mondta, “akik bennem hisznek … betegekre teszik kezüket és azok meggyógyulnak”.

        Az utóbbi tíz évben pedig természetvédelemmel foglalkoztam, egyetemekre jártam, konkrétan ökológiában tanultam meg, hogy mennyire TÉVES hogy a fennmaradás érdekében egymással versengenek a fajok … Képzeld, éppen FORDÍTVA! de ezt most nem fejtem ki.

        Teljesen készen van “a másik tudomány” természetes alapokon, melyek dicsérik az Urat… 🙂 azzal tiszta szívvel állhatunk a számon kérő Úr elé … az Új Jeruzsálem azért még messze van 🙂 de az az ezer év, ami majd megnyílik, amikor átveszi Ő a hatalmat és szentjei, akkor nem kezdhetünk/folytathatunk ugyanezzel – a hamis és gyilkos – tudománnyal! És persze, mindenkinek adunk majd kaját mindenkinek, hiszen lesz bőven. A földi lét bőséges pont, ahogy az Úr példabeszédei azt elmondják nekünk: az irigység és önzés teszi ilyen “földi pokollá”

        1. Kedves Dániel, akkor jó helyen jársz. 🙂 Itt sokan vagyunk ezzel így.
          És köszönjük az Erdei szömörcsöggomba történetét! Csodálatos! 🙂

        2. Dániel, itt az oldalon van egy fantasztikus video nemrég találtam nagy örömömre a klubban. Thea tette fel, kattins rá, Evolúció témában. Bocs most nem érek rá megkeresni …
          Behe és az ott megszólaló tudósok egyszerűen borították az amúgy is ezer sebből vérző elméletet! Maga Darwin is azt mondta, hogy “nem hiszem, hogy a SZEM – a bonyolultsága miatt – kialakulhatott természetes kiválasztódással”!
          Aztán jöttek a materialisták, és felfújták egy tetszetős elméletté. Darwin maga nem volt az!
          ———————-
          Még találsz a neten Tasi István videói között előadásokat, ő krisnás, de ezt nagyon érti 🙂 és kösz a küldeményt 🙂

        3. Kedvesek, most megnéztem, csodás és köszönöm én is. Ilyesmiket kell mesélnünk, hogy dicsérjük, csodáljuk az Istent!
          Képzeljétek el végigkövettem Fritjof Capra Az élet szövedéke c. könyvének gondolatmenetét – nagyon izgalmas, de könyvtár nem tartotta érdemesnek, hogy egyetlen példány legyen is belőle ! – ott a legvégső megállapítás az, hogy az élet NEM NÉLKÜLÖZHETI A KOGNÍCIÓT, ami azt jelenti, hogy már az egysejtű, hm GONDOLKODOTT. Mert már ott volt a GONDOLAT! Micsoda filozófiai bravúr! Az egysejtűről elfogadjuk, hogy GONDOLKODOTT, de egy FELSŐ – FELETTÜNK ÁLLÓ – gondolkodót és Személyt, azt már nem. Mert Ő előtte meg kell hajolni 🙂 és Őelőtte szertefoszlanak a materialisták öndicsérő ábrándjai.

    2. Van egy olyan érzésem is,hogy addig,amíg csak 1 önző és gonosz ember is van a Földön,addig nem újul meg a Föld,illetve ott nagyobb az esélye,azokon a helyeken,ahol megszűnnek ezek,vagyis az emberek árnnyéka.A sátán,a gonosz,ahol megszűnik munkálkodni,ott van esély rá,hogy Isten is besegít,azoknak,akik megértik,hogy Jézus Krisztus miért tette,amit tett,mert Ő tovább jutott,egészen Istenhez jutott el,nem úgy,mint Buddha,aki csak megállt egy pontban,tehát jobb ,sőt ajjánlott Jézust és az ő példáját követni,mint Buddhát.

      1. Egyáltalán hogy tudod őket összehasonlítani? Jézus Maga Isten – a második személy. A Szentlélektől született egy szűztől azért, hogy meghaljon értünk, hogy kifizesse bűneinkből származó tartozást és megnyissa az örök életet nekünk.

        Buddha pedig egy gondolkodó ember volt, aki elfordult attól, amiért az emberek rohannak, az ideig-óráig tartó örömmöktől és a szívében kereste, lecsendesedve, a nyugalmat. Megtalálta a belső békét. Élt és aztán meghalt.

        Jézus Krisztus – ahogy előre megmondta – feltámadt és ma is ÉL. Elküldte a Szentlelket, hogy a tanítványai folytassák a művét. Ehhez képest az egyháza elég hűtlen, ahogy meg is mondta: “hogyha eljön az Emberfia, talál-e hitet a földön?”
        Jézus az Isten jobbján ül, és eljön ítélni. Figyelmeztetett az idők jeleire, arra, hogy beteljesednek, amelyek írva vannak.

        Nem is értem, hogy lehet Őt az Istent és Buddha királyfit – egy filozófus és lelki ember ő de ember – egymás mellé tenni, mintha azonos “súlycsoportban” lennének!

        1. Kedves Éva,csak eszembe jutott,de egyáltalán csak azért,hogy Buddha tényleg csak az volt,akinek mondtad,mert ezt már régen megértettem.
          Amúgy meg elnézésedet kérem,de nem szándékos volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend