Idők jelei

Új X akták az ufó elhitetésről és a világ feletti hatalomátvételről

A héten többen is felhívták a figyelmemet az X akták évadnyitó epizódjára. Az alábbi rövid elemzés, ami a legfontosabb bejátszásokat is tartalmazza, megismerteti velünk a film üzenetének lényegét.

Vajon az epizód célja, amit csak az Egyesült Államokban 13 millióan láttak, hogy felrázza az embereket vagy tévútra vezesse őket, ahogyan az Mulder ügynökkel is megtörténik ebben a részben?

Ki-ki döntse el maga…

Kapcsolódó videók:

Negyedik típusú megtévesztések — A földönkívüliek leleplezése 

Az elhitetés kora

Előző posztKövetkező poszt

23 hozzászólás

 1. 💡 💡 💡 🙂

  Íme,összefoglalva egyetlen tömör gondolatban mindaz,amit az ez az egész sci-fi és UFO őrület tálalni akar,és ugyanakkor elfedni is.A NASA csak egy rossz fedőszervezet,ami a célnak közben mégis teljesen megfelel.
  Az “X-akták” legújabb sorozatának ezen része legvégén hangzanak el a következő mondatok Muldertől: “Van,aki szerint az első idegen-kapcsolatfelvételt jelképezi.Mások szerint az emberi értelem hajnalát jelenti.De egy nap te is eldöntheted,hogy mit jelent számodra.”

  Az “Űrodüsszeia 2001.” című filmet nézik,azt a jelenetet,amikor Holdlátó,a majomszerű előember és társai felfedeznek egy rendkívül furcsa jelenséget,egy idegen “sziklát” (a monolit).Ez az 1968-ban készült film (ami az első holdraszállás évében [1969] lett bemutatva – tehát valóság és film akkor is együtt ment) egy klasszikus sci-fi tálalásában adja elő annak a történetét,hogy kb 4 millió évvel ezelőtt egy földön kívüli civilizáció hogyan hozta el a fényt a még éppen csak pislákoló emberi értelem számára.Az “X-akták” által idézett jelenet címe: “Az ember hajnala”. A Fényhozó,a Hajnalcsillag.Hogy ez az egész őrület,ami egyre fokozódik körülöttünk,most a spiritualitás vagy az idegen lények dolgait hirdeti-e,teljesen mindegy,mert mind a kettő otthonosan beépült abba a vallásba,amit ezotériának csúfolnak.

  Az “Űrodüsszeia 2001.” filmet már megemlítettem itt párszor,hiszen olyan alapmű,ami nélkül és aminek a háttere nélkül ez a fajta elhitetés nem leplezhető le.Így is mindenképpen komoly körültekintést igényel.A történet szerint 1999-ben a NASA egy idegen civilizáció nyomára bukkan a Holdon.Hasonló monolitot találnak,mint amit Holdlátó és társai itt a Földön,csak éppen 4 millió évvel korábban.Mulder aztán a kisfia társaságában,miközben egy játék rakétát lőnek fel,Kennedy elnököt idézi:

  “Minden nagy és tiszteletreméltó tett igazán komoly próbatételt jelent.Úgy döntöttünk,hogy a Holdra szállunk még ebben az évtizedben,és véghezvisszük.Nem azért,mert könnyű,hanem,mert nehéz.”

  Kennedy egyik beszéde,amiben megemlíti a holdraszállás programját.
  https://www.youtube.com/watch?v=EwU4wy12ZH8

  Így ér hát össze múlt és jövő,tér és idő az értelem univerzumában,remekül szemléltetve azt a manapság divatossá lett jelenséget,amit szingularitásnak neveztek el,és ami egy hibrid lény/dolog – hiszen ember is,meg Isten is vagy legalábbis földön kívüli,meg tér is,meg idő is,meg múlt is,meg jövő is… Az a tér és pillanat pedig,amikor mindezek együttállnak,maga a Megvilágosodás,az Ember Hajnala,amit az egyik hitrendszer szerint egy idegen űrhajó hozott el,a másik szerint a Hajnalcsillag,vagyis a Sátán,a Fényhozó.

  A NASA egyik logójában mindezek elég perverz módon vannak megjelenítve:
  http://www.seasky.org/space-exploration/assets/patches/Constellation.png
  Talán ez szemléletesebb:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/Office_of_Exploration_Systems_Insignia.png
  Az “Űrodüssszeia 2001.” nyitójelenetéből filmkocka az együttállásról (konstelláció),ami egyben a Megvilágosodás pillanata is.

  Animációs változat: http://www.2001aspaceodyssey.org/BigImages/Sun_Earth_Moon.jpg

  Eredeti változat: https://filmshotfreezer.files.wordpress.com/2011/04/vlcsnap-2011-04-15-15h38m18s170.jpg

  A szóban forgó monolit és Holdlátó: http://photos1.blogger.com/img/235/1241/640/Bush%20%26%20the%20monolith.jpg

  Az értelem,a tér és az idő együttállása,a Megvilágosodás: https://singularityuniversitynl.files.wordpress.com/2012/03/monolith-space-odyssey1.jpg

  Ez pedig a film másfél perces nyitójelenete,Strauss “Zarathustra” című zenéjével: https://www.youtube.com/watch?v=e-QFj59PON4

  A szóban forgó “X-akták” epizód – a jelenet,amit kiemeltem,a legvégén,40:40-nél kezdődik:
  http://indavideo.hu/video/X-f-10-02?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

   1. Muszáj az űrbe repíteni az emberek gondolatait, NEHOGY azzal foglalkozzanak, ha hatvan napos szükségállapot lesz, kommunikáció + kijárási tilalommal, hogy fognak enni vagy az ételosztókat majd külön felügyelik és házhoz jönnek?
    Igyekezzünk most már tényleg, “felhalmozni” tartalékolni, ahogy a sok figyelmeztetés is erre utalt: már itt van … az ajtóban. Ébresztő.

    1. Kedves Éva és Oszkár

     Akik Istennek teljesen átadják a szívüket,és Krisztust befogadták,azok már inkább gyermeki szívvel,lélekkel rendelkeznek,a világi dolgok vannak,de nem adják oda a szívüket érte,csak vannak,mint teremtett dolgok(van,amit Isten teremtett,Föld,természet,állatok,növények,és van,amit ember,csak nem mindegy milyen szellemi léttel teremtette azt az ember).
     A Földünk olyan,amilyen az emberi szellem,lélek,szív állapota,úgy értem.
     Úgy látom,hogy elég lenne csak kizárólag Istent teljes szívünkből imádni Jézus Krisztussal a szívünkben,és akkor is megkapnánk mindent,ami természetes és hasznos,csak nem szabad átadni a teremtett dolgoknak a szívünkből egy kicsit se(legfeljebb gyönyörködni benne,és elismerni,hogy van,na most párkapcsolatban meg szintén Istent imádni,mert,ha Istent imádjuk,úgy egyre jobban szeretjük az embereket is úgy,ahogy vannak,viszont mivel hatással vagyunk egymásra,így idővel ők is megváltozhatnak,amikor látják,hogy a mi életünk az együttérzés,a Krisztusi szeretet felé fordul,és feléjük is másképpen viszonyulunk,idővel meg is unják azt,hogy velünk csúnyán beszéljenek,mert nem zökkent ki a nyugalmunkból,és látják,hogy feléjük is megértéssel viszonyulunk.
     Vagyis szerintem túl sok okoskodásra,teologizálásra nem is lenne szükség,bölcsmondásokban is csak néhány mondat,vagy kérdésekkel rávezetni a helyes irányra az embereket.
     Egyébként,ha már a szív állapotánál tartunk(bár Isten dolga a szívek megítélése),de a Vatikán például egy szürke betontenger,nem egy paradicsomi állapotot tükröz.Igazából itt nem az embert,csak egy teremtett városállamot,mint Vatikánállamot minősítettem.Ugyanezt el lehet mondani a városokról,és mondjuk elmegyünk egy hegyvidéki faluba,ahol mintha más emberek élnének,tehát a környezet tükrözi a szívek állapotát is.

    2. Kedves István, nagy öröm nekem, hogy béke van a szívedben és itt ezen a lapon árasztod 🙂
     valóban Isten gyermekeiként egyszerűen bíznunk kell, de van, ami ránk bizatott, ezért ügyködöm és azért, mert szeretnék hűségesnek találtatni majd …

    3. Ajánlom elolvasásra nektek az Isten egyházának gyülekezetei,(COG),Az eleve elrendelés és a szabad akarat kérdése című írásukat.Erre azt tudom mondani,hogy értem,de mégsem értem,viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre is,akármelyikőtök részéről.Ti ezt az írást hogyan értelmezitek?

    4. Nem biztos hogy bevállalom, mert hosszú szokott lenni, és alaposan mindent “átrágni” – részletekre nem tudok kitérni – arra sok idő kell. VAN véleményem, HISZEN EZ A KÉRDÉS a protestánsok és katolikusok közötti vitában, és ÁLTALÁBAN IS fel szokott merülni.
     Az eleve elrendelés Pál apostol mondatára épül: Az ő alkotása vagyunk: Krisztus Jézusban jótettekre teremtett minket: ezeket az Isten ELŐRE ELRENDELTE, hogy bennük éljünk.” Efezusiaknak 2.10.
     Ezen kívül ez még sok helyen szerepel.
     Én egy matematikai fogalommal “operálok”amikor ezt magyarázom. Nálunk telik az idő, folyamatában, az Istennél nem. Az Úrnál ÖRÖKLÉT van, abban nincs előbb, meg később, meg bekövetkezés … vagyis, csak bekövetkezés van, mert nem egyvonalas idő érvényes Őreá! Tehát ő azt is tudja, hogy mi mit fogunk dönteni 🙂 szabad akaratunkkal: tudja, “előre” vagyis tudja/tudta, amikor még nem is voltunk a világon sem.
     Ez a két dolog KÜLÖN KÜLÖN DE egyszerre igaz. Mindkettő ott a Bibliában és csak így lehet megérteni. Nos, nem tudom, a COG mit ír erről, én ennél többet biztosan nem tudok mondani.

  1. Kedves Oszkár!

   Én már valójában azt sem értem,hogy miért kell belülről Istentől,Krisztusban újjászületett embereknek személyi igazolvány,hiszen onnantól kezdve,hogy újjászülettünk tudjuk,hogy kik vagyunk.1. Már kiskorunk óta tudjuk a szüleinktől kapott nevünket,tehát volt időnk megtanulni.2.Isten a szívünk állapotából tudja,hogy kik vagyunk,és az idők előtt tudta rólunk,hogy kik vagyunk.Isten Fiai,Gyermekei,akik nincsenek még újjászületve,ők még lehet,hogy “csak” Isten teremtményei,ha lehet így kategóriába sorolni.
   Tehát csak a félelem szülte a személyi igazolványokat szerintem.Persze,akik nincsenek újjászületve Krisztusban,Ők még valószínűleg csak szívük legmélyén sejtik,hogy kik lelkiismeretük által,de még valójában nem jöttek rá,de Isten biztosan kimunkálja belőlük is.Vannak fura,időnként felmerülő hasonló kérdések bennem.Valójában szerintem még a háttérhatalom,és maga a hatalom és az őket kiszolgáló személyzet nem tudja,hogy valójában bűnös természetűek,mert nincsenek újjászületve,lehet,hogy csak nekik kell személyi igazolvány meg chip meg egyéb ilyen kütyük,esetleg,amíg,vagy ha Isten rá tudja őket vezetni.

   1. Kedves István!Én a személyazonosságunkat a következőben látom: “…én az Atyámban vagyok,és ti én bennem vagytok,és én tibennetek.” (János 14:20)

 2. UFO-k mindenképpen léteznek, a mi szemszögünkből legalábbis.
  Ugyanis a jelentése a szónak : azonosítatlan repülő tárgy, ami igaz is, mert a köznép az nem tudja, hogy honnan valók ezek.
  Csak az a kérdés, hogy ember által alkotta járművekről van szó, vagy idegen lényekéi ezek.
  Vagy mindkettő.

 3. Vihar a biliben. Két szubkultúra között megy a versengés, hogy földönkívülieknek vagy isteneknek nevezzük az égből érkező figurákat, ami a emberi populáció többsége részéről még kérdés szinten sem merül fel. Óriási elhitetés…
  A Walking Dead folytatását is nagyom várom, az valójában miről szól?

  1. Amiről az emberek nem akarnak tudomást venni – és ez a halál – túlélés kategória – az átkerül a hit kategóriába.
   Megnézik ezeket a filmeket, beleborzonganak, és próbálják elfelejteni. De a tudat nem felejt, átkerült a “tudatalattiba”, és onnan mérgezi az ember pszichéjét. De hát ez a CÉL.

 4. A legjobb álca, ami sci-fi ként nyilvános és mindenki szeme előtt van .. én is ide rejteném..
  Így senki nem venné komolyan sőt! Tetszene is!

  1. Igen, ez így van, minden a szemünk előtt van. A “háttérhatalom” terveinek megismeréséhez elég elővenni egy Petőfi összes verseit….http://kitalaltujkor.blogspot.hu/2012/01/petofi-az-illuminatus-propagandaszocso.html
   Hogy az NWO egy téli pénteken kezdődik, az már itt ismertették: http://100777.com/nwo/barbarians (ez az, amit Drábik Szex és az új világrend címen magyarított, kihagyva belőle pár dolgot) -> Lk 24,20
   Ha kevesebb mint 72 óra van menekülésre és nincs pénz és elektromos áram, meddig lehet eljutni ???
   Vajon a városokban/falvakban kell-e maradni, melyek vezetését a “hibridek” (->Ter 6,2-> Mt 24,37), veszik át, feltehetőleg az NWO bevezetésével egyidőben ?
   A “hibridekről (http://konteo.blogrepublik.eu/2014/11/28/ufo-emberrablasok/ a hozzászólások között két-három fontos kiegészítés a cikkhez az írójától)
   Olvastam egy biblián kívüli próféciát egy török-orosz háborúból kibontakozó világháborúról, ahol az amerikaik bevetik végső érvként az atombombát az oroszok ellen, amit ők sikeresen hárítanak (akkor sajnos nem szól, hogy a bomba ezek után hova esik le…) és ebben is szó van a pénz + kifizetések + elektromos áram megszűnéséről.

   1. A Petőfis linket megnéztem, már korábban is gondolkoztam az időszakon és az ok okozati viszonyokon. Érdekes ahogy a blogger összeszedte és levezette a témát ettől függetlenül nem értek vele mindenben egyet. Az egyes szereplők megítélése és a következmények vagy lehetséges következmények annyira összetett képet adnak, hogy nem lehet egyértelműen eldönteni ki jó, ki rossz. Érvek vannak a királyság, a köztársaság mellet is.
    Az NWO célja pedig nem hiszem, hogy a káosz lenne, a nevében is benne van, hogy rend. Egy újabb társadalmi kísérlet, ami valami konszenzusos alapon megpróbál valami működő rendszert összehozni. A közeljövőben nagyon kevés az esélye egy nyílt globális világkormányt felállítani. Amilyen erővel tolják a globalizálást, pont úgy erősödik a nacionalizmus is.

   2. Gyakorlatilag minden, regionális taktikai összecsapáson kívüli atomháború szinte kötelező jelleggel EMP-HEMP csapással azaz kb. 400 km magasságban – a világűrben -a célterület felett végrehajtott robbantással kezdődik.
    Egyetlen , kis-közepes erejű (cca 100 kT) bomba olyan erős interferenciát okoz a Föld mágneses öveiben (Van Allen övezet ) hogy az a bomba önnmagában vett EMP hatásához képest radikálisan megsokszorozódott hatást eredményez, (22 – 30, akár 70 kv/m), ami az epicentrum alatti terület több száz,
    akár 1200-1500 km-es sugarú körében gyakorlatilag MINDEN nem árnyékolt elektromos berendezést kiüt.
    Trafótól a microchip-ig, az autók elektromos alkatrészeitől az internetig és mobilhálózatokig MINDENT.
    Azaz, egy pillanat alatt a teljes telekommunikáció, hírközlés, tv-s rádiós műsorszórás, közlekedés, világítás leáll, elektomos eszközök, számítógépek, telefonok, hűtők, akkus -elemes eszközök javíthatatlanul károsodnak.
    Vajon mihez kezdene korunk embere ebben a helyzetben??
    Érdemes egy ilyen szitut végiggondolni, azt a káoszt ami ekkor következne szinte órák alatt….

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_electromagnetic_pulse
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Van_Allen_sug%C3%A1rz%C3%A1si_%C3%B6v
    https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Fishbowl
    https://en.wikipedia.org/wiki/Starfish_Prime
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Starfish_Prime magyarul.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Project_K_nuclear_tests

 5. Még a szoci rendszerben,amikor én tizenévesen nagy Csillagok háborúja,meg ufó rajongó voltam,egyszerűen azt mondták,hogy hülye vagy kis fiam.A mai rendszerben meg ha valaki nem rajongó,megkapja azokat a bélyegeket,hogy akkor nem is terndi,meg nem update… A “rendszerváltáskor” a világ nem 180°-os fordulatot tett,hanem 360°-os fordulatot.Annak ellenére mondom ezt,hogy az iskolákban már szinte kötelező tananyag lesz az ufóoktatás,meg az összeesküvés elmélet-tan.Mindezek tiltása akkoriban ugyanúgy gyanús volt,mint a mai kor,amikor már mindez szinte a választékos polgári beszélgetés elengedhetetlen műveltségi tényezője. 😀

   1. Köszönöm Adrian!Eddig ez volt a legbalesetebb baleset ufóilag,amit eddig láttam. Több,mint Roswell… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend