Járványok

Bill Gates szerint az emberiségre leselkedő legnagyobb veszély egy kiterjedt járvány, ami milliók életét követelheti

Bill Gates nem aggódik egy atomháború veszélye, egy meteor becsapódás lehetősége vagy akár egy minden eddiginél pusztítóbb földrengés érkezése miatt, de azt gondolja, hogy semmit sem tanultunk a legújabb Ebola járványból, ami 10.000 ember életét követelte és komoly pánikot keltett a világon.

“Az Ebola járvány egyértelművé tette számomra, hogy nem állunk készen egy komoly járvány kezelésére. Nem állunk készen egy olyan járványra, ami sokkal fertőzőbb és gyorsabban terjed, mint az Ebola,”

nyilatkozta a milliárdos a Vox News-nak.

“Annak a valószínűsége, hogy az Ebolánál sokkal súlyosabb és kiterjedtebb járvány alakuljon ki még az én életemben, sokkal magasabb, véleményem szerint jóval 50% feletti, mint mondjuk egy nagy vulkánkitörésé, földrengésé vagy aszteroida becsapódásé,”

véli Gates, aki 80 milliárdos vagyonának jelentős részt a globális egészségbe fektette, ami az ő olvasatában leginkább az oltásokat és a fogamzásgátlást jelenti.

“A XX. század halálozási ábráját elképzelve, valószínűleg mindenki azt mondja, hogy az I. Világháború idején egy jó nagy ugrást kellene látnunk rajta és igaza van, 25 millió ember halt meg a háborúban.

Azután mindenki azt mondaná, hogy a II. Világháború idején is kell lennie egy ugrásnak és lám valóban, 65 millió ember halt meg akkor, ami komoly ugrást jelent az ábrán.

Ugyanakkor ott van egy másik hatalmas, a II. Világháborúval egyenlő mértékű ugrás az I. Világháború után és mindenki azt kérdezi, hogy ez meg micsoda.”

Nem egyéb, mint a spanyolnátha, amibe igazából többen haltak bele, mint az éppen véget ért háborúba. Senki sem tudja, hogy honnan jött és pontosan mikor kezdődött.

“Azért hívják spanyolnáthának, mert a spanyol sajtó írt róla elsőként nyíltan, így ezen a néven vonult be a történelembe.”

Gates az interjú során kifejtette, hogy kétféle influenzavírus létezik: az, amelyik gyorsan terjed emberről emberre és az, amelyikbe nagyon sokan halnak bele.

“Ez a két tulajdonság egyetlen egyszer találkozott egyazon vírusban és ez okozta a történelem legnagyobb járványát, amibe a becslések szerint 65 millió ember halt bele.”

Gates szerint a nemzeteknek sokkal többet kellene költeni a megelőzésre, ahelyett, hogy a katonaságba pumpálnák a pénzt. Az Egyesült Államok védelmi kiadásai 560 milliárd dollárt tettek ki tavaly.

“Kevesebb, mint egymilliárd dollárt költenek évente egészségügyi megfigyelésre vagy a katonaság ilyen irányú kiképzése, hogy szükséghelyzetben segíteni tudjanak a logisztikával,” mondja Gates.

Ismerve Bill Gates álláspontját a föld népességét és az oltásokat illetően, bolondság lenne figyelmen kívül hagyni szavait. Ehelyett tegyük fel a kérdést, hogy mit tud Gates, amit mi nem?

Tudjuk például, hogy a kutatók megpróbálják életre kelteni a régi járványokat, elvileg azért, hogy általuk új oltásokat fejlesszenek ki. Tudjuk azt is, hogy a katonaság évtizedek óta próbál biológiai fegyvereket fejleszteni ezekből, így csak találgatni tudunk, hogy mi mindennel rendelkeznek már e téren.

Elképzelhető vajon, hogy a cél éppen egy bizonyos fajta oltásra való igény megteremtése? Akár annak kötelezővé tétele?

Egy Gates által finanszírozott csapat felállított egy modellt annak illusztrálására, hogy milyen hatással lenne egy modern spanyolnátha járvány a világra:

100. nap: 770 762 áldozat
100. nap: 770 762 áldozat
118. nap: 3 342 117 áldozat
118. nap: 3 342 117 áldozat
201. nap: 33 089 409 áldozat
201. nap: 33 089 409 áldozat

Úgy gondolja, hogy egy ilyen vírus ma sokkal gyorsabban terjedne, mint ahogy 1918-ban történt.

A modern egészségügyi ellátás ellenére az utazás felgyorsulása miatt a betegség nagyon gyorsan elterjedne az egész világon és 50-szer annyi embert betegítene meg ugyanannyi idő alatt, mint 1918-ban.

“Manapság ha valaki azt mondja, hogy itt van az antitest, készítsünk belőle ellenanyagot, mégpedig gyorsan, az nagyon modern eljárásnak számít, de az Ebola járványból tanulva látom, hogy nem állunk készen egy komoly járvány kezelésére. – Ma ez jelenti a legnagyobb veszélyt számunkra, egy olyan veszélyt, ami 10 milliónál is több ember halálát okozhatja bármelyik évben.”

Az interjú angol nyelven:

Időkjelei: Mindezek ellenére, figyelembe véve azt is, hogy a “mindenhol” felbukkanó járványok a végső idők egyik jelének számítanak, csodálatos tudni, hogy a szeretet Istene még “hajunk szálát is mind számon tartja” és a legnagyobb zűrzavar közepette is békét hagy szívünkben, a vihar után pedig egy olyan világgal vár ránk, ahol nem lesz többé betegség, halál vagy gyász. (Lásd: Lukács 21:11, Máté 10:29-30, János 14:27, Jelenések 21:4)

Előző posztKövetkező poszt

30 hozzászólás

 1. Úgy tűnik a Zika vírusban megtalálták az “ideális” járványt, ami a Wikipedia szerint is csak egy “enyhe lázzal járó betegséget okoz”, viszont ma már minden médium arról ír, hogy milyen rémes, hiszen kisfejűséget okozhat, ha az anya terhesen kapja el, pedig ez csak egy lehetséges és nem bizonyított összefüggés. Viszont megelőzésként azt javasolják, hogy a nők ne essenek teherbe. Persze közben készül az oltás is.
  Két legyet egycsapásra: népességszabályozás ingyen és dalolva és egy új bevételi forrás a gyógyszeriparnak.

  http://index.hu/tudomany/2016/01/27/riaszto_a_kisfejuseget_okozo_zikavirus_terjedese_obama_is_megszolalt/

 2. Kedves Statikus!

  Nekem feltűnt a link, rá is néztem és nagyon szívesen el is olvasnám, de sajnos számomra az angol nyel akadály és egy ilyen szakmaiságot is igénylő írásnál a Google fordító nem ér semmit. Nem tudsz esetleg valamilyen magyar nyelvű weboldalt?

 3. Átolvastam a hozzászólásokat – érdekesek, lényegre törőek, mint mindig. Vannak egymás véleményére reflektáló beírások, amiből látszik, hogy az összeszokottak reflektálni szeretnek ismerőseik véleményére. Én új vagyok itt, nem is várom el, hogy visszajelzést kapjak. Azonban én most nem akármit tettem föl: két linkem arról szól, hogy valószínűleg a valóságban nem létezik és soha nem is létezett atombomba!!!

  Ebből az következik, hogy nem lesz nukleáris háború!

  Tehát az elképzelt “népirtást” csak útonálló módon tudják végrehajtani – ezen módszerek egyike a vakcinázás.
  Megismétlem: az alábbi linkek arról igyekeznek tömérdek információval meggyőzni az olvasót (az emberiséget), hogy egy eget verő nagy blöff az ún. “kritikus tömeg”. Tehát: Einstein, Oppenheimer, Fermi, Szilárd Leó és a hasonszőrű társaik egy történelmi léptékkel mérve hatalmas hazugsághegyhez adták a nevüket. (Az “emberes” űrhajózásra vonatkozó linket nem teszem fel újra, mert látom, hogy nincs különösebb érdeklődés e sorsunkat alapvetően meghatározó felvetés-sor iránt.)

  Az atombomba-hazugságról:

  http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

  http://heiwaco.tripod.com/bomb1.htm

  1. Kedves Statikus! A japán bombákról számtalan képet láttunk, és embereket, akik a sérüléseiket életük végéig magukon viselik! Ám valaki itt olyat írt – nemrég – aki ért is hozzá, hogy a mostani bomba már egészen más, mint az volt, így lehet “helyi” háború és nem teljes világégés.
   Ettől függetlenül MEG NEM LEHET SZÁMOLNI hogy hány dologban van súlyos hallgatás, csúsztatás/hazugság, úgyhogy én most hozzá sem fogok azokat sorolni 🙂
   Szép estét, áldás, békesség!

 4. Sziasztok,
  Régóta szerettem volna megkérdezni a véleményetek, mivel Gates visszatérő téma errefelé:
  Szerintetek jó szándékkal teszi amit tesz? Azért kérdezem, mert amit csinál és amiket mond és tesz (népesség csökkentő programok, oltás kampányok, stb…) az öszhangban van azzal amit a szkeptikus gondolkodás, az ateista világnézet, és a szekuláris-humanista értékrend diktál.
  Elképzelhető hogy a saját nézetei szerint helyesen cselekszik és pusztán egy a megtévesztettek közül? Vagy mi lenne az alternatíva?

  1. Alternatíva van, csak nem üzlet – ahogy az egészség sem, csak a betegség – de ez hosszú. Valóban, a SAJÁT nézetei szerint helyesen cselekszik, és összhangban vannak “csomagban” ezek a dolgok, benne amit nem soroltál, de abszolút megmérgeznek vele, a vegyi csíkok (időjárás befolyásolás). Az ok: mert “mi” emberek mi mindent tudunk, LEGYŐZNI a természetet/befolyásolni/megváltoztatni = URALNI. Ez a végső kérdés. MI irányítunk, és ez éppen az ősbűn, az, amit a kígyó mondott: “olyanok lesztek mint az Isten”. És akkor innentől már egyértelmű, hogy bár “uralkodik/uralkodnak” de: “nem szolgálnak” ahogy Lucifer is megtagadta az Úr szolgálatát, dicséretét.
   És ha megnézzük ennek ellenében az Úr Jézus szolgálni jött. És váltságul adni az életét. Pedig, Úr és Mester, mégis: az utolsó, búcsúvacsora előtt vizet öntött a mosdótálba, és mosni kezdte tanítványai lábát, és azt mondta, “példát adtam”: ha valaki első akar lenni, legyen a többinek szolgája.
   Mindig ide lyukadok ki 🙂 de ezzel teljes a kép, elnagyoltan, vázlatosan. Az aggódás és “jóság” látszólagos, a hatalom, az dönget. 🙁 de nem sokáig, igaz, egy jó ideig még …

  2. Ezek az emberek a pénzen szerzett hatalom rabjai. Csak az okoz nekik örömet, ha abból szerezhetnek egyre többet, hisz bármi más akadály nélkül hull az ölükbe. A cikkben van egy szó:” befektetett” – mármint az egészségügybe. Ennyi nekem elég, hogy ne bízzam az oltásaiba.

   Láttad azt a videót, ahol belemondja a képedbe, miként kell csökkenteni védőoltással az emberiség létszámát? Ha igen, akkor mi kell még?

   1. Most nem emlékszem épp erre. De tanulmányaim során – néhány éve – egy genetikus egyetemi docens – Isten hívő ember – idézte ezt a mondatot, persze addig akadálytalan “hite” volt a tudományban, kétsége nem volt arról, hogy tiszta. Amikor ezt a mondatot ismételte, nekünk, ledöbbenve, elkerekedett, merev szemmel, szótagolva … “hogy CSÖKKENTSÜK az emberiség létszámát?” kérdésre: “vak-ci-ná-zás-sal” és semmit nem fűzött hozzá. A non-verbális kommunikáció jeles példája volt (egyetemi katedrán mit mondjon? ) …

  3. Ő úgy gondolja, hogy a megszerzett vagyon feljogosítja, hogy alakítsa a történelmet. Kb úgy viselkedik, mint egy reálpolitikus. A fejlődő országok problémáiról sokan hasonlóan gondolkoznak a fejlett világban. A történelemből ismert viszonyokhoz képest határozottan van előrelépés. Nem hurcoljuk el őket rabszolgának, vannak jogaik és nem lövik le őket a földjeikért. A fogamzásgátlás részben reális gondolat, de egyben képmutatás. Az erőforrások nagy részét a fejlett világban élők használják, de kevesebb a gyerekvállalás, viszont minőségibb a gyerekek oktatása és fejlesztése. Ezzel együtt a gyerekek értékesebbek a szülőknek. A fejlődő országok lakosai kevesebb erőforrást. használnak, sok a gyerek születés, a gyerekhalandóság csökken, ami egyébként WHO-s oltásprogramoknak is köszönhető. Elméletileg jobb lenne, ha ott is a 2 gyerekes családmodellre térnének át. A katonai költségvetés csökkentése nagyon szimpatikus gondolat. Én egyébként űrkutatásra fordítanám az összeget..
   Olyat ritkán látni, hogy valaki igaz keresztény módjára szétosztja a vagyonát, ilyet Gatestől sem kell várni, de Gatesnél vannak sokkal rossz szándékúbb és kapzsibb cégek. Főleg olyanokra gondolok akik a profit érdekében környezetet szennyeznek vagy egészségkárosító termékeket gyártanak.

   1. Nem adják el rabszolgának, hanem maradhat hazájában rabszolga: olyan kevés bérért dolgoznak gazdagon termő földeken, hogy nem tudnak élelmiszert venni azon. A szennyezésről most (ahol gépesítés van és GM növények) most ne szóljunk. A fogamzásgátlás is, TERMÉSZETES módon teljesen el van hallgatva. Húsz éve foglalkoznak ezzel (pl. Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és katolikus körök) – a harmadik világban is oktatták, néhány jelből még az írástudatlanok is megértik.
    A gyerekek “minőségibb” oktatását pedig csak hagyjuk. A gyerekek az iskolázás során – hacsak nem foglalkoznak otthon velük a szülők, meg járatják őket különórákra – zuhannak értelmileg, erkölcsileg: ahogy egy gyerek az értésből tanul meg beszélni (saját maga, egyedül, oktatás nélkül meg járni is, szaladni) később leszoktatják róla (mondom, ha nem törődnek vele külön) és mire érettségire kerül sor, ott a feladatsor “értő olvasásból”.
    “A lelket ki ne oltsátok” írja Pál apostol. Ez történik, ha valaki magára hagyja a gyerekét, az iskolai években (a durvaságok miatt már a tanárok is magukra hagyják őket).

 5. Bill Gates szerint az emberiségre leselkedő legnagyobb veszély : Izrael és az Usa . illetve ö maga.. 😀

 6. Bill Gates nem aggódik egy esetleg kitörő nukleáris háború miatt….Miért is? mert azon kevés számú beavatott közé tartozik, aki tudja a titkot: atombomba nem létezik! Heisenberg jött rá anno, hogy a “kritikus tömeg” fizikai értelemben blöff. Aki nem hiszi, nézzen utána. Utána pedig nézzen magába – mekkora majomvilágban élünk (Weöres “csak” majomországot verselte meg)?

  Ha igaz, amit ez a vaskalapos fickó állít, akkor állítsunk neki káromkodásból katedrálist.

  1.) http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm
  2.) http://heiwaco.tripod.com/bomb1.htm

  Az űrhajózásról is igen érdekes elmélete van – úgy néz ki, mint egy építkezés művezetője, vagy netán egy ács. Közben olyan meggyőzően érvel, hogy örül az ember, ha megússza egy sérvvel..

  3.) http://heiwaco.tripod.com/moontravel.htm

  Már csak az én házi gondolatom maradt hátra (a Mátránál magasabb a Tátra):

  Észak-kolera

  Észak-kolera, a mutáns vírus
  fertőzne erővel bután : virtus
  ez ? szülte, ki titokban legfőbb híve ?
  kit nem zavar, hogy Ebola, sőt: HIV-e?
  Csak pusztítson és ártson,
  mint méreg a kalácson.
  Készül az új kilenc-per-tizenegy ?
  a Világra a Nagy Testvér tüze megy!
  2013.03.30. Csorba Tibor

 7. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindig gyanús, amikor Soros vagy Bill Gates elkezd aggódni… 😀

  Mindig azon töröm a fejem, hogy vajon már megint milyen aljasság jár az eszükben?

  1. Harmadik világháború, és világjárvány. Már évek óta “várják”, de még nem tudták megcsinálni! ( Az Úr még hosszan tűr, és még nem telt be a “pogányok száma”, és nem telt le az idejük….!)

   1. Majd megteszi, aki nem akarja (sztem az oroszok) csak, hogy a naccerű demokratikus államon hiba ne essék. Mindig viszi, mindenhova demokráciáját, csak a népet hagyja ki belőle (egyes szenátorok már rájöttek, nyíltan mondják is a süket füleknek).

    1. Sajnos, mint láthattuk, próbálkoznak ingerelni, de ez közöttük olyan, mint a bikaviadalon a torreádor, és a bika ” harca”…
     Egy 1968-as prófécia szerint ( https://igerenezek.wordpress.com/2012/01/20/egy-90-eves-norveg-testverno-profeciaja-1968-bol/ ) , a III. világháború egy nem várt helyen fog kitörni ( ezért úgy gondolom, hogy nem a nagyhatalmak fogják azt kirobbantani). De, van olyan prófécia is, amelyik egy balkáni országban történő merényletről szól, valamelyik alacsony növésű “nagy ember” ( államfő? már nem emlékszem) ellen, amely a gyújtózsinórja lesz annak…!

  2. Én úgy vagyok vele, hogy káoszt és háborút mindig könnyebb kirobbantani, mint elkerülni. Gondolj bele hány ember van úgy hogy csak azért nem csinál bűncselekményt, mert fél a törvénytől. Ha egy területen elveszti a civilizáció a kontrollt, akkor az első állatias ösztön ami előjön az a nemi erőszak. Ha ezek az emberek nagyon akarnák 2 nap alatt tönkretehetnék az eddig felépített civilizációt.

 8. ID:”Szerintem ezek a járványok nem a véletlen folytán bukkannak fel időről időre”
  Szerintem sem, egy mti hír:
  Antraxot küldött szét egy amerikai katonai laboratórium Reklám Egy amerikai katonai laboratórium a múlt héten véletlenül élő lépfene-baktériumot (antraxot) küldött szét kilenc magánlaboratóriumba az Egyesült Államokban, de a lakosságot nem fenyegeti veszély ? jelentette be az amerikai védelmi minisztérium szerdán. Négy embernél elővigyázatosságból antibakteriális kezelést kezdtek, illetve védőoltást kaptak. Egy küldemény az amerikai hadsereg egyik dél-koreai támaszpontjára került. Az első közlések szerint ez sem jelentett kockázatot az alkalmazottakra, ám egy Szöulban később kiadott amerikai közlemény szerint 22 katonát ott is megelőző kezelésnek vetettek alá. Megbetegedésnek nincs jele, a veszélyes anyagot megsemmisítették ? tette hozzá a közlemény. A Pentagon illetékese kifejtette, hogy az anyagot a biológiai fegyveres fenyegetések elleni kutatások céljára küldték szét a múlt héten, és a szállítmányban inaktív baktériumnak kellett volna lennie. Utólag derült ki, hogy az anyag előzetes kezelése ellenére a baktérium egy része aktív maradt. A minisztérium vizsgálja, hogy pontosan milyen hiba történt ? jelezte a szóvivő. A küldő laboratórium Utah államban, Dugwayben van. A tévedést a marylandi fogadó laboratóriumban fedezték fel, és azonnal értesítették a többi érintettet. Amerikai kormányzati illetékesek szerint nem zárható ki, hogy a dugwayi intézetből már korábban is került ki hasonló módon élő baktérium. A lépfene (antrax) egyes formáiban magas halálozási aránnyal járó fertőző betegség, amelyet a Bacillus Anthracis nevű baktérium okoz. A hidegháború idején több országban is előállítottak antraxot biológiai fegyverként. (MTI)
  Hát valahogy így!

 9. Szerintem ezek a járványok nem a véletlen folytán bukkannak fel időről időre, hanem tudatosan kialakítottak, már ha valójában járványról lehet beszélni. Több tudósítás volt arról, hogy csak azok betegedtek meg egyes afrikai országokban, akiket éppen beoltottak, és még több videó szólt arról, hogy előre megrendezték a jeleneteket, amelyek a földön fekvő, vérző ebolásokról tudósítottak. Kiderültek, hogy civil színészekkel forgatták le a jeleneteket.
  Nem mind az aminek látszik. Az ebola tünetei kísértetisen hasonlítanak a kígyómarás okozta tünetekre, így az is lehet, hogy egyszerűen csak mérgezésekről volt szó.
  A másik dolog pedig az, hogy Pasteur nevéhez kötik a kórokozó elméletet, amit a halálos ágyán visszavont, ezt kevesen tudják. A betegségeknél valóban jelen vannak a vírusok, baktériumok, és gombák, csak nem mint kórokozókként, hanem a fizikai elváltozásokat helyreállítandó okból. Ezt az elméletet hirdette Béchamp nevű tudós is, Pasteur kortársa.
  És a Germán Gyógytudomány nevű elmélet megalkotója, Dr. Hamer pedig be is bizonyította ennek az elméletnek a helyességét.
  További infók erről a témáról :
  http://www.magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=636:pasteur-vagy-bechamp&catid=47:shaumbra&Itemid=157

  http://germangyogytudomany.hu/gnm-bizonyitasai/152-megbetegit-virusok-nem-leteznek

  1. Ezt még több embernek kellene ismernie nemcsak az egészségünk miatt, hanem, mert halálos csapás a materialistáknak ez az elmélet. Vajon most felhagytak Hamer doktor üldözésével? Egyáltalán: életben van még?

   1. A sors fintora, hogy rákban halt meg és a felesége is. Ettől függetlenül gondolatindítónak nagyon jó a munkássága.

    1. Bocs téves infó, már régen olvastam róla. Túlélte a rákos betegségét.

    2. Kilenc perc alatt megnézted a neten?! … hű, vigyázz az ilyen dolgokkal… Az egyik legnagyobb tudós ő: messze túlmutat az orvosláson amit csinált.

  2. A biologika érdekes elmélet és van igazságalapja. Hamer rájött valamire, de kicsit túlzásba vitte és mindenre rá akarta húzni.
   Béchampnek szerintem igaza volt Pasteurel szemben. Az a téma viszont inkább mikrobákról szólt a virusokat nem érintette.
   Tehát azért óvakodjunk a HIV vírus fertőzöttel való kapcsolattól 🙂

   1. “Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek kezükbe és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, kezüket betegekre teszik és azok meggyógyulnak” Márk 16.17-18
    Te már megbizonyosodtál ezeknek a szavaknak igazáról? Mindez a Szentlélek által … VALÓSUL meg: vagy talán nem hallottad Assisi Szent Ferenc és a farkas történetét? A farkas nem bántotta, igaz, a végén meghagyta, adjanak neki enni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend