Idők jelei

A csipbeültetés népszerűsítése és fogamzásgátló csip Bill Gates jóvoltából

Több érdekes hír is megjelent a napokban a beültethető mikrocsipekkel kapcsolatban.

Az első, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, az amerikai ABC News hírcsatornán évekkel ezelőtt megjelent propaganda riport volt, ami az Alzheimer-kórban szenvedők számára kínálkozó előnyöket ecsetelte, és amit számos hírportál néhány napja ismét elővett.

A riportban megismerjük Ida Frankl-t, aki 84 éves és Alzheimer-kórban szenved. Szerető férje, felesége iránti aggodalomból kérte a csipbeültetést és szolidaritásból saját magát is megcsippeltette.

A riporternő nem győzi hangsúlyozni, hogy egyedül az Egyesült Államokban csaknem 5 millió ember szenved a betegségben (erről bővebben egy hamarosan elkészülő videóban). Következtetése szerint, aki igazán felelősséget érez beteg családtagja iránt, az bármit megtesz, hogy biztonságban tudja. A csip, a riport szerint jó megoldást kínál erre és kihangsúlyozza, hogy az emberek ma már sorba állnak, hogy beültettessék.

Az inquisitr.com megpróbálta egymás mellé állítani a technológia előnyeit és a vallási, illetve emberjogi aggodalmakat.

Bár a jelen helyzetben senki sem tudja, hogy a Bibliából fenevad bélyegeként ismert megjelölés milyen technológiát takar, a csipbeültetés széleskörű terjedése és az előnyök kihangsúlyozása segít elaltatni az ilyen és ehhez hasonló ?megoldások? miatti aggodalmakat.

Az Accenture által több ország bevonásával (Nagy-Britannia, Ausztrália, Franciaország, Németország, Egyesült Államok) végzett széleskörű kutatás például azt találta, hogy az emberek 89 százaléka hajlandó lenne megadni ujjlenyomatát vagy más biometrikus azonosítóját, ha azzal kényelmesebbé teheti mindennapjait.

A végső időket figyelők szerint az emberek érzéketlenné tétele a különböző nyomkövető és megjelölő technológiákkal kapcsolatban szintén a terv része. A mobiltelefonok, bankkártyák és sok más mindennapos elektromos használati tárgy már eleve tartalmaz mikrocsipet, amik közül nem egyet használnak személyes adataink rögzítésére, megfigyelésre és nyomon követésre is.

A legújabb hír egy olyan emberbe ültethető mikrocsipet érint, amit első körben fogamzásgátlásra használnának és 2018-ra akár a polcokra is kerülhet, ha a fejlesztés Bill Gates tervei szerint halad.

Az első információk szerint a csip 16 évig használható és vezeték nélkül irányítható. A kutatók azonban megnyugtatnak, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen az új csipeket ?biztonságos titkosítási módszerekkel? védik majd. Bizonyára valami olyasmivel, mint az okos villanykörték védelmét képező, épp a napokban feltört módszer.

Figyelembe véve, hogy ugyanarról a Bill Gates-ről van szó, aki a meddőséget okozó patkányoltás kifejlesztését és az oltóanyag kijuttatására is alkalmas, génmódosított szúnyogok tenyésztését is finanszírozza, az új fogamzásgátló módszer ijesztő következményekkel járhat az emberiség jövője szempontjából.

Az új technológia a Fehérház korábbi tudományos tanácsadója, John P. Holdren és segítője, Paul Ehrlich által szorgalmazott tervet is megvalósíthatja, akik az Ecoscience 1977-es számában a következőket írták a kényszer születésszabályozásról:

“A bőr alá ültethető és igény szerint kivehető, hosszú távú sterilizáló kapszula kifejlesztése további lehetőségeket nyit a kényszer születésszabályozás terén. A kapszulát már kamaszkorban be lehetne ültetni és hivatalos engedéllyel, korlátozott szülésszámra kivenni.” (786-787. oldal)

Az Index.hu a követkőket írja a csipről:

A számítógépes csip a fogamzásgátló hatású levonorgesztrel hormon kibocsátásával szabályozza a teherbeesést. Az implantátum ugyanakkor távirányítható: a csippel rendelkező nő aktiválhatja, de ki is kapcsolhatja. A tompor, a felkar vagy a has bőre alá ültethetik be ” írja az MTI.

Az implantátum hosszú távú megoldást nyújthat a születésszabályozásra.

Az új csip alkotói – a massachusettsi MicroCHIPS startup – szerint ha az implantátum sikeresen túljut az utolsó teszteken is, akár már 2018 elején a piacra kerülhet, ráadásul versenyképes áron. Preklinikai vizsgálata a jövő év elején kezdődik.

A csip ötlete két éve merült fel, amikor Bill Gates kollégáival látogatást tett a Massachusettsi Műszaki Egyetemen (MIT): arról faggatták Robert Langer professzort, hogy létre lehet-e hozni olyan születésszabályozó csipet, amelyet egy nő ki- és bekapcsolhat.

A [csip] más adagolható gyógyszerek esetében is megoldást jelenthet. Ugyanakkor Simon Karger, a Cambridge Consultants sebészeti és terápiás részlegének vezetője arról beszélt a BBC-nek, hogy az implantációs technológia bizonyos kockázatokat és kihívásokat is hordoz magában. Egy olyan jövő rajzolódik ki előtte, amelyben rengeteg dolgot kezelnek majd beültetett okosrendszerek.

Források:
inquisitr.com
truthstreammedia.com
index.hu

Előző posztKövetkező poszt

9 hozzászólás

  1. A chip nem rossz ötlet, de túl késő.
   Azt gondolom, hogy a végső megoldás elkerülhetetlen, redukció várható.

 1. Most olvastam okos fitness karkötőröl, ami “árammal” stimulálja a viselőjét, ha nem tartja be a fitness programot és már kapható. Jó, mi? Átlépte a sárga vonalat, büntetése fájdalom. Átlépte a piros vonalat, büntetése halál.
  NEM SEMMI!

 2. Ja, amúgy nem nehéz elképzelni, hogy a jobb kéz vagy homlok is valami “okosrendszert” takarhat. Amivel “szörföthetünk” a neten stb. Csak lehet, hogy a fagyi nyal vissza és beletúrnak a fejedbe, visszahat. 6000 éve küszködik az emberiség a bajokkal, a problémákkal, a bűnnel. Nem talált választ ilyen utakon, nem is fog. “Ez a világ elmúlik” – mondta Jézus. EZt el kell fogadni. Jobban mondva, az marad meg egyedül aki benne hisz, annak van örök élete

 3. Szúnyogok, oltóanyagok, chipek…. Hát olyan nehéz azt a rohadt gyógyszert bevenni?!?
  Inkább eladja és kiadja magát az ember a veszélyeknek, teljesen kiszolgáltatja magát idegen hatalmaknak, legyen az egy hacker vagy maga a kormányzat, háttérhatalom. Ha kiömlik a szervezetbe az összes mondjuk egy “véletlen” miatt (amit belső akcióként indítanak Gatesék) akkor sok millió, milliárd nőnek lesz baja, esetleg belepusztul. Erre már nem is gondol senki, vagy kevesen. Dehát olyan jó indulatú vezetőink vannak, nem? Mindent mindenkor értünk tesznek. Egy frászt!

  1. Már vannak “ciános” chippek is, amiket lehet aktiválni, amikor “rossz” vagy….! Ezen az oldalon is olvashatsz róla…! Thea biztosan tudja, hogy melyik cikk az!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend