Tudomány és technika

A Visa komolyan gondolja a csipbeültetéses fizetést

1803_fraud

Forrás: theaustralian.com.au

Mi történik? Ránk köszöntött a kiborg kor vagy ezt jelenti ma ausztrálnak lenni?

Akármi legyen is a válasz, a lényeg, hogy az ausztrálok jelentősnek mondható hányada pozitívan tekint a technológia és értékes emberi testünk ötvözésére, amennyiben egy ilyen lépés még kényelmesebbé teheti a heti bevásárlást.

A világ egyik legnagyobb bankkártya kibocsátójának számító Visa megbízásából végzett felmérés azt találta, hogy az ausztrálok 25 százaléka érdeklődik valamilyen szinten a kereskedelmi célú csipbeültetés iránt.

Az UMR cég 1000 helyi fogyasztót kérdezett meg a Visa megbízásából.

A bőr alá ültetett csip használatával se pénztárcára, se bankkártyára, de még okostelefonra vagy okosórára sem lenne szükség ahhoz, hogy fizessünk a boltban. A vásárló egyszerűen legyint egyet a kezével és kész.

A felmérés eredményeit a Visa és a Sydney-i Műszaki Egyetem együttműködésének bejelentésekor hozták nyilvánosságra. Az együttműködés során a testen hordható technológiák jövőjét fogják vizsgálni. A Visa-t leginkább az érdekli, hogy a testen hordható technológiák közül a fogyasztók mit lennének hajlandóak használni a fizetések során.

A megkérdezettek 32 százaléka az okosórákat, 29 százalékuk az okosgyűrűket, míg 26 százalékuk az okosszemüvegeket részesítenék előnyben.

Nem meglepő, hogy a Visa éppen az ausztrálokra vetett szemet, akik mindig készek belevetni magukat az újdonságokba a technológia terén.

?Az ausztrálok mindig is első helyen álltak az új technológiák elfogadásában,? mondta George Lawson, a Visa Termékújítási ágazatának vezetője.

A bőr alá ültethető azonosítók ma már nem számítanak újdonságnak. Az amerikai VeriChip már több mint egy évtizede kapta meg az engedélyt saját termékére, ami egy apró antennát és azonosítószámot tartalmazó rádiófrekvenciás azonosító csip. A terméket a hüvelyk és mutatóujj közötti lágy részbe ültetik, tartalmához pedig, ami a Verichip esetében csupán az azonosítószámot jelenti, egy leolvasóval jutnak hozzá.

Aki azt gondolja, hogy a kiborgoké a jövő, azért jó, ha tudja, hogy állatok esetében a csipbeültetés helyén gyakran alakul ki rákos elváltozás, amit az eddigi kutatások a csippel hoznak összefüggésbe.

A VeriChip elődjének reklámfilmje a chipbeültetés népszerűsítésére:

Időkjelei: Bár ma még nem tudjuk, hogy a Bibliában fenevad bélyegének nevezett rendszer milyen technológiát képvisel majd, azt egyértelműen láthatjuk, hogy rohamos léptekkel haladunk ennek megvalósulása felé?

?És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.? – Jelenések 13:16-18

Kapcsolódó írás: Mikor kezdődik a Fenevad Bélyege?

Előző posztKövetkező poszt

12 hozzászólás

 1. A chipek beültetésével az emberben lezajló folyamatokat is lehet vezérelni.
  Biorezonancia vagy fogamzásgátló chip…
  Tehát pillanatra pontosan ki lehet vele iktatni embereket!!!

  1. Szerintem ezt senki nem fogja tudni, aki majd “csak” a pénzforgalmát szeretné bonyolítani, ezen “egyszerű”módon 🙁

 2. Egyébként miért érdeke a sátánnak a népességcsökkentés? Ha hihetünk a Georgia Guidestones-nak illetve a sok elitista elhintett kijelentéseinek, akkor 500 millió lenne az ideális földi létszám. Viszont lucifer meg a lelkünket akarja. Minél több ember hódol be neki, annál jobb. Ez kissé paradoxon, nem?

  1. Az ember lelke örök. Amikor valaki az Úr nélkül hal meg, az nagy eséllyel már Sátáné. Lucifer egyrészt teljes hatalmat és imádatot akar a földön azoktól, akik rajta élnek, másrészt gyűlöli az embert.
   Jézus nagyon egyszerűen megfogalmazta, hogy mi Sátán célja és mi az Övé:
   “A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10

   Az elit sok mindent mondhat vagy akarhat, a Bibliából viszont tudjuk, hogy mi lesz:
   “A szózat azt mondta a hatodik angyalnak, akinél a kürt volt: ?Oldd el azt a négy angyalt, akik a nagy Eufrátesz folyamnál megkötözve várnak. Erre eloldották a négy angyalt, akik órára, napra, hónapra és évre voltak előkészítve, hogy megöljék az emberek harmadrészét.” Jelenések 9:14-15
   Ez már a nagy nyomorúság ideje, és ezek a csapások kifejezetten azokat érik “akiknek a homlokán nincs ott az Isten pecsétje” (Jelenések 9:4).

   1. Azt tartjuk, hogy a Jelenések könyve egy szimbólikus könyv (fenevad, bélyeg, poharak, szarvak stb..) Én ebből arra következtetek, hogy az “emberek harmadrésze” sem jelenti feltétlenül matamatikai értelemben a harmadrészt, sokkal inkább azt, hogy “nagyon jelentős rész” . Ti mit gondoltok?

    1. Én azt gondolom, hogy maga a Biblia adja meg a választ erre a kérdésre. Nézd meg a szimbolikus dolgok értelmezését a Biblia szerint. Amikor egy jelenésben vagy álomban számokról van szó és maga a Biblia megadja nekünk az álom vagy jelenés értelmezését is (Lásd Dániel próféciáit vagy a József által értelmezett álmokat) a számok soha sem voltak szimbolikusak. (Az egyetlen kivétel, amikor egy hét egy évet jelent, de ez is inkább a fordítás miatt van, mivel a hetes számról van szó.)
     József: 11 csillag = József 11 testvére
     Dániel 7: 4 vadállat = 4 ország
     10 szarv = 10 ország

     De vehetjük a magvető példázatát is, aminek a jelentését maga Jézus mondta el. A százszoros, harmincszoros vagy negyvenszeres pontosan azt jelentette, tehát száz, harminc vagy negyvenszeres gyümölcsöt.

    2. Kedves papa úgy gondoljuk – és mondhatom, hogy majd’ mindenki akik rendszeresen írnak is – hogy mert közeledünk, teljesedik, amit Jézus mondott: “amikor ezeket látjátok bekövetkezni, emeljétek fel fejeteket, megváltástok ideje közel van”: annyira nyilvánvaló hogy EZ AZ AZ IDŐ… Ahogy közeledünk mondjuk egy hegység felé, egyre jobban kivesszük, előbb a körvonalakat, aztán a részleteket, a végén a házakat is a hegyoldalban. A “csésze” nyilván nem csésze hanem annak megjelölésére szolgál ami abból kiömlik, azok a büntetések. A bélyeg nem bélyegzés (a felszínen) hanem mélyre ható megjelölés. Ha a szám is úgy szerepel a Jelenésekben hogy számítsuk ki “mert emberi szám” akkor az biztos hogy konkrét. Egy JEL: ODA TARTOZÁST jelent AKI MEGJELÖLT. Az Antikrisztushoz.
     A fenevad is: maga a szó jelöli vadságát, a pusztítást és még egy “fékezhetetlenséget” is, ami csakis Isten erejében, Jézus eljövetelével győzhető le (általunk nem). Éppen hogy “megöli a szenteket”. Ez sem jelkép, nagyon is konkrét.

    3. A harmadrész párhuzamban van Lucifer és a vele fellázadtak létszámával, az angyalok harmada lázadt. Inkább kisebb rész a harmad itt, de mégis jelentős.

     Másfelől a Sátánnak a népességcsökkentés nagyon is jól jön, pláne, ha jó nagy zűrzavar és rettegés közepette tudja ezt előidézni. Célja, hogy mindenkit elfordítson Istentől, aki pedig még nem találta meg, azt megakadályozza ebben. Ha megkurtítja az életét az embernek, akkor csökkenti a megtérés esélyét (bár az maga egy pillanat, de van, akinek hosszú út vezet odáig), a rettenetes körülmények pedig olyan helyzetet idézhetnek elő, ahol könnyen tévútra szalad a hívő is.

  2. ?Az [ördög] emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.? ? János 8:44 Miért ideális földi létszám? A bolygó kétszer ennyi ember el tud(na) tartani mint most, és egészségben HA nem lennének blokkolva a módszerek, vagyis eltitkolva, viszont nyitott az út a hibás, gyilkos mezőgazdaságnak és mindenféle mérgezésnek 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend