Globális valuta @hu

Kína már óriásplakátokon hirdeti a jüan világvaluta szerepét

china_depression_a

Az elmúlt hetekben sok szó esett a dollár, mint tartalékvaluta hanyatlásáról és Oroszországnak, Kínának, illetve a többi BRICS nemzetnek ebben betöltött szerepéről. Írtunk arról, hogy a két potenciális versenytárs talán éppen ezért halmozza hihetetlen sebességgel aranytartalékait.

Akinél a pénz, vagy jelen esetben az arany, az írja a szabályokat. Hiba lenne tehát azt gondolni, hogy Kínával nem kell számolnunk, hiszen évek óta komoly erőfeszítéseket tesz aranykészletei növelésére.

Március 9-én pedig olyan hírek érkeztek, amelyek szerint Kína akár idén szeptemberben megadhatja a kegyelemdöfést a dollárnak. A Nemzetközi Bankközi Pénzügyi Telekommunikációs Társaság, azaz a SWIFT kínai változata elkészült és az előrejelzések szerint 2015 harmadik negyedévére 100 százalékosan üzemképes állapotba kerülhet, ami azt jelenti, hogy a világ onnantól kezdve a dollár kihagyásával kereskedhet a jelen legnagyobb gazdaságával.

?RMB: Új választási lehetőség; A világvaluta?
?RMB: Új választási lehetőség; A világvaluta?

Simon Black, a Sovereign Man szerkesztője például arról számolt be, hogy Bangkokba érkezve egy olyan óriásplakát fogadta a repülőtérről a városba vezető úton, ami a renminbi világvaluta státuszát hirdette:

?RMB: Új választási lehetőség; A világvaluta?

Kína úgy gondolja, hogy övé a jövő és ezt nem habozik a világ tudtára adni.

Egyre több nemzet és multinacionális vállalat próbálja úgy pozícionálni magát, mint aki a renminbi világvaluta státuszra emelkedésére számít.

A McDonalds renminbiben bocsát ki kötvényeket és számos szuverén állam rendelkezik renminbi adóssággal, beleértve az Egyesült Királyságot is.

Emellett persze érdemes észben tartani, hogy a gazdasági helyzet soha sem jellemezhető egy egyenes vonallal és bár a hosszú távú kilátások elég egyértelműnek tűnnek, Kína jelenleg szintén komoly bajban van, hiszen az adósságlufi ott is a kidurranás előtt áll és a gazdagok minden erejükkel próbálják kimenteni pénzüket az országból.

Sokan úgy gondolják, hogy Kína arra készül, hogy mire valutája készen áll a globális tartalékvaluta szerepre, elegendő arannyal rendelkezzen, azt pedig még valószínűbbnek tartják, hogy aranyfedezetű, nemzetközi akkreditíveket, más néven okmányos hiteleket bocsát majd ki:

A Reuters arról ír, hogy Kína nemzetközi fizetési rendszere, amit az egyszerűség kedvéért Kínai Nemzetközi Fizetési Rendszernek (CIPS) neveztek el, már szeptemberben vagy októberben működésbe léphet.

A Reuters szerint a rendszer bevezetésével a legnagyobb akadály gördül el a jüan nemzetközivé tétele elől és a költségek és a feldolgozási idő csökkentésével jelentősen megnövelheti a kínai valuta használatának mértékét.

A CIPS rendszer egy igazi szupersztrádát hoz létre a jüan számára az eddigi toldott foldott hálózatok helyett. (forrás)

Kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt Kína eurázsiai szövetségese, Oroszország is létrehozta saját SWIFT alternatíváját, részben a szankciókra adott válaszként, részben pedig azért, mert kiderült, hogy az NSA a SWIFT rendszeren áthaladó üzeneteket is megfigyeli.

Amúgy a teljes mértékben fiat valuták átlagéletkora 30 év, amit a dollár már 10 évvel túllépett. Ezt pedig kizárólag az olajkereskedelemben betöltött szerepének köszönheti. Az adósságban úszó pénzrendszer talán ismét készen áll egy szilárdabb alapokon álló valutára és úgy tűnik, hogy Kína hat hónapon belül képes lesz felkínálni egy ilyen alternatívát.

Előző posztKövetkező poszt

41 hozzászólás

 1. Kedves Thea, Ida, Erika,Pál!
  Nagyon köszönöm a válaszokat, Theának külön a Ján.I.4:4-et, ami megvigasztalt, jól jött és nagyon jólesett. Ida és Erika bőséges magyarázatait, amit szeretettel írtak, nagyon köszönöm.
  Még többször át fogom olvasni, mert már nem olyan friss az agyam, mint a tiétek. A I. Mózes 6:4 ” Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bemenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.” Az igéből nem értem tisztán a 2 időszak elválasztását /még azután/ is bementek…. COG ban olvastam, h. Noé apja Lámekh és Noé is nagyon határozottan kérdezgette a feleségét,h. volt-e kapcsolata ilyen lénnyel és a feleség azt mondta hogy nem. …Igaz vagy nem nem tudom, apokrif volt. Ha nem akkor mégis hogyan lettek az óriások híres-nevezetesek, ha nem volt az a vérvonal abban a családban és valszi Isten is ezért is választotta azt a családot, hogy ne öröklődjön a keverék faj, mégis Nimród..Agág, Góg stb. gg. gigantikus és híres-neves is és az ige nem írja ezt le negativan, még mintha vmi féle büszkeséget is éreznék. pedig Nimródot már szinte alig írja az ige, külön veszi, ott inkább érezhető egy következő asszony és egy félrelépés. Nem tudom, csak így érzem, bár az eredeti szövegben lehet, hogy jobban kijönnek ezek a dolgok. És hát tényleg nagyon vigyáznak arra a szerintem sátáni vérvonalra. A legrégibb történelemben tehát kezdettől végig vonúl az ember, embertelen vonala, most ez nagyban /élve szedik ki a sérült katonákból a szerveket Donyeck, gyermekekkel kegyetlenkednek/ megemészthetetlen számomra. Most nem tudom eldönteni,h. folytatódott tovább a genetikai rontás v. megszállottak az emberek, mint ahogyan ti is írtátok. E kettő között nem tudom eldönteni.Az biztos,h. rengeteg megszálott ember van. Thea meg nézem a filmet. Még gondolkodok rajta. Nem üdvösség kérdés, csak nagy aktualitása van… “Mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki e világban van.” Köszönök mindent. s

  1. Kedves Soraya!
   Az egyik feltételezés, hogy Noé fiának, Hámnak a feleségén keresztül öröklődhetett az óriás termetet okozó gén. A IV. Mózes 13:31-33-ban olvasható óriásokról például konkrétan tudjuk, hogy Anák fiai voltak, nem “friss” nefilim hibridek.
   Hám leszármazottja volt például Nimród is.

   1. Kedves Thea!

    Lehet persze, hogy te is így értetted, de azok a lánygyermekek/nők, akik az ilyen frigyből születtek, azok is óriások(vegyes genetikájú) voltak, és azok szelleme( lelke) is az angyaloktól származott! ( Belőlük lettek a szírének.) Emberben nem öröklődhetett olyan, nem emberi óriás gén! Mert, ha egy ember- férfi hált volna egy angyal feleségével ( aki ember volt!), és ha gyerekük született volna, akkor az is csak ember lett volna! Hiszen az anya embertől származik! Attól nem változik meg genetikailag, hogy angyallal hál! Az óriások pedig egymás között szaporodtak ( fizikai adottságuk miatt is). De, ha egy ilyen lény hált volna egy embernővel, és gyerekük születik, akkor annak is földi teste, és mennyei szelleme lett volna! (A teste is az apa “szellemét” ( lelkét) “örökölte” volna, és nem ember lett volna! ) Tehát, akár hová logikázzák azt , hogy kitől származik az “óriásgén”, akkor se tudják az angyalokra fogni, mert tőlük Nóé , egy menye se örökölhetett ilyet. Mert az ő születésük ember-ember pár nemzése alapján történt. Pl, Hám fekete bőrű lett. És ott se kellett gyanakodni “félrelépésre”, mert akkor az a gén lett a domináns. Isten így teremtette az embert, hogy ilyenek is belefértek a genetikai változatosságba. Ilyen is van benne, meg olyan is.

    1. Szia Ida!
     Az elmélet szerint (és kihangsúlyoznám, hogy elméletről van szó, bár nem alaptalan) az angyalok és nők házasságából született lány utódok leszármazottairól van szó. Tehát egy női nefilim és egy férfi ember utódairól. Remélem jól emlékszem és az Arkhón invázió 1. részében is benne van ez a magyarázat (Paal kérlek erősíts meg ebben, mert lehet, hogy egy másik videóról van szó), hogy a lelküket az apától örökölték, tehát belőlük nem lettek démonok, de azért a génjeik mégis mások voltak. Ez lehet az egyik magyarázata annak is, hogy miért parancsolta meg Isten a kánaáni népek kiirtását.

    2. Kedves Thea!

     Én nem gondolom, hogy ez jó elmélet lehetne, de nem minden apokrifot olvastam, tehát még nem tudom. Viszont, ha Khám felesége ilyen géneket örökölt, és adott tovább, akkor az, minden gyerekében, és azok leszármazottaiban is ott van , és nem csak a legkisebb fiúban, az átkozott Kánaánban. ( Azt tudjuk, hogy a gén jelenléte, az örökítőanyagban, attól még meg van, ha nem is lett az, csak egy-két családban domináns. ) De, Khámtól származnak a színes bőrűek mind. Vagyis , ha ezen a vonalon elindulunk, akkor kiderülne, hogy az emberiség 2/3-a ( vagy talán még több is), idegen intelligens létforma génjeit hordozza. És akkor már, meg is teremtettünk magunknak egy “alacsonyabb rendű”, és egy “felsőbbrendű” fajt, az emberiség között, amely összecsenghet a nácik ideológiával.

     Ez itt mondjuk a Jubileumok könyvéből van, és valahogy ebből nem látom, hogy történt volna olyan :
     21. Mert emiatt a három dolog miatt jött az özönvíz a földre, nevezetesen a fajtalankodás miatt, amiben a Vigyázók elrendelt törvényük ellen cselekedtek, amikor az emberek lányai után mentek paráználkodva, és feleségeket vettek ki-ki, amint választott magának: és általuk kezdődött minden tisztátalanság.
     22. És fiakat szültek, a Nefilimet, és azok mind különböztek egymástól, és felették egymást: az óriások ölték a Nefilt, és a Nefil ölte az Eljót, és az Eljó az embereket, és egyik ember a másikat.
     23. És mind odaadta magát a gonoszság munkájára, hogy sok vért ontson, és a föld bűnnel telt meg.
     24. Majd ezek után vétkeztek a vadállatok, a madarak és minden mozgó ellen a földön: és a sok vér betöltötte a földet, és az ember minden gondolata, képzelete és vágya folyton csak gonosz volt.

     http://churchofgod.hu/content.php?act=jubilkonyve1

    3. Szia Ida!
     Persze nem biztos, hogy az elmélet helyes, ezért is írtam, hogy csupán elméletről van szó. Ezt is, meg az általad leírtat is el tudom képzelni. Szerintem majd térjünk vissza erre, amikor felkerül a videó, hiszen ez az egyik fő témája.
     Addig pedig emlékezzünk, hogy Isten terve tökéletes és az Ígéretek az utolsó szóig beteljesednek 🙂

    4. Kedves Thea, Soraya, Ida

     Igen, meg tudlak erősíteni, Rob Skiba már rögtön a film elején tisztázza a nefilim és a démon kérdést; kik voltak, mit tettek, milyen büntetést kaptak érte. Egyik elmélet szerint volt és lesz több berontás az emberben a nefilim által, Rob azonban úgy látja, csak egy volt. Az apokrif könyvek és az Írás idevágó verseit összevetve az óriások a nefilim vétkeként jöttek létre az ember-leányokkal való házasságból, és – ha jól értettem – gonosz szellemük démonná lett haláluk után. Pont ezért kell nekik egy test állandóan, hogy élvezkedjenek, ám ők nem azonosak az ördöggel, csak egy követ fújnak.

    5. Kedves Ida,

     nem csak a náciknak volt ilyen ideológiája, sok mai népnek is hasonló felfogása van, azaz “vagyunk mi és vannak ők, de mi jobban vagyunk x,y,z okból”. Sajnos ez forrása a megkülönböztetésen alapuló kirekesztésnek, amiből sokszor jogot kovácsolnak egy-egy népcsoport szolgaságba döntésére vagy kiirtására. A nácik csak kölcsönvették ezt az ideológiát és táptalajt csináltak neki – így erősen visszavetették a keresztény szellemiség terjedését és előmozdították AK birodalmát (a hely persze kevés, hogy ezt kifejtsük, de szerintem mindannyian tudjuk az összefüggéseket már.)

    6. Kedves Pali!

     A mondani valómnak az a rész, amit említettél, csak egy igen kicsi szelete volt, és nem is fejtettem ki teljesen, hogy miért mondom. ( Persze így, valóban nem egy ütős érv volt a mondanivalómhoz. Hiszen, az igazság, az igazság, amit nem aszerint ítélünk meg, hogy mit hoz össze belőle az ember.) De, ami a fontosabb szerintem, hogy ha történt volna ilyen ( ami az apokrifok alapján inkább úgy néz ki, hogy ezek a gének nem voltak stabilak, mert minden gyerek másképpen nézett ki, és ezért szaporodni se tudtak. Persze, én úgy emlékeztem, hogy egymás között szaporodtak, de most újraolvasva az előbbi a valószínű. ), akkor már az emberiség teljessége hordozná az idegen géneket ( most az utolsó napokban). Viszont ez meg már az “anunaki” történethez is elvezethetne, és tovább…!
     De, majd meglátjuk a filmet, és megítéljük ! ( Köszi a fordítást!)

   2. Köszönöm Thea!
    Hát igen Khám felesége, elképzelhető, már csak azt remélem a magyarok nem Nimród utódok.
    Megnéztem a filmet, nagyon köszönöm, jó felvilágosítás és igaza van a ffnak,h. terjeszteni kell, mert a másik oldal nagyon rászállt mindenre. Örülök neki, h. ilyen emberek egyre többet szólnak ezekről. s

  2. Kedves Soraya!

   Tudom, hogy nehéz szembenézni ilyen dolgokkal.
   Azt szoktam mondani, hogy a szerető és kegyelmes Isten a törvényei és Jézus Krisztus által, nem ?tilalomfákat? adott nekünk, hanem egy biztonságos ?védőkorlátot?, hogy ha azokon belül maradunk és mozgunk, akkor az Örökkévaló Isten kegyelmét és védelmét élvezhetjük minden ellenséggel és hatalommal szemben. (Nem csak emberi, hanem főleg, szellemi hatalommal szemben.)
   Az ellenség pontosan ebből a védelmi zónából akar kirángatni bennünket ? akár megtévesztésekkel is, sőt, apró és észrevehetetlen lépésekkel is, egyre távolabb Isten védelmétől – hogy így lehessen hatalma felettünk. De ha mi megmaradunk az Istentől rendelt úton, akkor nincs olyan hatalom, amely kiragadhatna bennünket az Isten kezéből.
   Jézus szavai ÉPPEN ERRE vonatkoznak:
   10,27 Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:
   10,28 És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az ÉN kezemből.
   10,29 Az én ATYÁM, aki azokat adta nékem, NAGYOBB MINDENEKNÉL; és senki sem ragadhatja ki azokat az én ATYÁMNAK kezéből. (János ev. 10:27-29)

   Az emberiség nagy része, akik kimentek a ?világba? ezzel eltávolodtak Isten ?védelmi zónájától? és látják az általad is említett szörnyűségeket, ?reklamálnak Istennél?, hogy hogyan engedhet meg ilyeneket?!
   Ha egyszer Isten megmondja, hogy ?ne menj oda!? ?ne tedd!? ? de mi, a ?nagy eszünknél? és ?szabad akaratunknál? fogva mégis oda megyünk, tesszük, amit nem kéne, – és ebből adódóan ?baleset ér? bennünket, akkor jogos-e a reklamációnk? Szerintem nem!
   Egyszer én is jócskán elhagytam ?ezt a védelmi zónát?, nem azért mert engedetlen akartam lenni, hanem azért, mert nem tudtam, hogy eltévedtem, méghozzá, hogy ?tiltott területre.?
   Isten kegyelme utánam jött, és kiszabadított. Ugyan akkor ?bepillantást nyerhettem? a tiltott terület veszélyeibe, -hogy miről is szól ez? – és ezzel együtt megláthattam Isten hatalmát, nagyságát, kegyelmét, és az emberek iránti szeretetét.

   A ?végidőket? ugyanolyan ?jelenségek? (fognak) kísérni, mint amilyenek Noé idejében voltak …
   Az akkori ?híres-neves embereket? a (szellemi)hatalmuk és gonoszságuk tette híresekké. Ma ezt úgy mondanánk, hogy ?hírhedtté?.
   Aztán, ha körbe nézünk a saját világunkba, – érdekes módon – ugyan olyan gonoszságokat látunk, részben nyíltan, részben elrejtetten.
   Feltenném a kérdést: ?fognak kísérni? vagy ?már itt vannak-e köztünk??! …
   Minden kétséget kizáróan, a jelenlegi gonoszságot még lehet fokozni. Fog is fokozódni.
   De ha el tudjuk fogadni, hogy a Kegyelmes Isten a ?védőkorlátot? a mi védelmünkre alkotta, és nem akarunk kilépni belőle, akkor bármekkorára is fokozódik a gonoszság, sőt, ?emberi szemeink? előtt bármennyire is félelmetesnek látszik is, akkor sincs hatalma felettünk!!!

   8,35 Kicsoda szakaszt el minket a Krisztus szerelmétől? nyomorúság vagy szorongattatás, vagy üldözés, vagy éhség, vagy meztelenség, vagy veszedelem, vagy fegyver-é?
   8,36 Amint meg van írva, hogy: Te éretted gyilkoltatunk minden napon; olybá tekintenek, mint vágó juhokat.
   8,37 De mindezekben felettébb diadalmaskodunk, Az ÁLTAL, AKI MINKET SZERETETT.
   8,38 Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem ANGYALOK, sem FEJEDELEMSÉGEK, sem HATALMASSÁGOK, sem jelenvalók, sem KÖVETKEZENDŐK,
   8,39 Sem magasság, sem mélység, sem SEMMI MÁS TEREMTMÉNY NEM SZAKASZTHAT EL MINKET az Istennek szerelmétől, mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban. (Róma 8:35-39)

   Úgy, hogy fel a fejjel, kedves Testvérem! Istenbe és Jézus Krisztusba vetett teljes hittel és bizodalommal, imádságos lélekkel ?túl fogjuk élni? ha kell, még a halált is!!!

   Szeretettel: Erika

   1. Drága Erika!
    Magamra nézve, nem aggódom. 7 unokám van és féltem őket. És másokat is, hivők gyermekei néznek ilyen filmeket és hallgatnak ilyen zenéket. Komoly hívők gyermekei és sorra buknak el. Köszönöm a bátorítást. Én ezeket nem veszem be, nem is nézek ilyeneket, de az egyik unokám igen. Féltem, nagyon féltem és pont a megtévesztés hatalmas ereje miatt. Köszönöm a válaszdd.s

    1. Kedves Soraya!

     Megértelek, mint ahogy magam is Isten kegyelmében és ígéretében bízom, ez ügyben is.
     De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, akik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják. 2.Mózes 20:6

     Szeretettel: Erika

  1. Köszönöm Erika!
   Fohászkodok és reménykedek, úgy sem támaszkodhatok a magam erejére. Ki kell engednem a kezemből és az Atya Isten kezébe tenni teljes hittel bízalommal. El kell engednem a félelmet és a bizalmatlanságot. Egy jó ideje ezen kinlódok, remélem sikerül teljesen átadnom. Most ez hit harca, amit nehezen veszek, leteszek, félelem stb. Szeretnék győzni felette.
   Köszönök mindent Neked Idának Theának.

 2. Igen, az emberiség fel-fel törekszik mint Bábelnél is anno. “káprázatos épületek, soha nem látott technikai fejlődés” stb.. csak éppen élni nem tudnak az emberek békében, nyugalomban, kiegyensúlyozottan. Ezek csak önmutogatások, presztizsprojektek de nem adnak megoldást az emberiség problémáira. Hiába építkezünk gyorsan, aztán ha elkészült az egyik projekt indul a másik, az is gyorsan elkészül aztán így megy évtizedekig és akkor mi van? Kinek adják el vagy hogy hasznosítják a létrehozott épületeket.Kell hozzá fizetőképes kereslet is.
  Napjainkban a mindennapi élet körforgása teljesen fel van borulva. Nagy a bizonytalanság és semmi sem számítható ki előre. Óriási mértékben van pocsékolás jelen a nyugati világban, még magyarhonban is. Ezt az “új világot,földi paradicsomot” Isten ellensége a sátán és az ő fajzatai építik és irányítják. Ebből az emberek semmit sem vesznek észre, vagy ha észreveszik nincs erejük, akaratuk ellene harcolni, ellene állni. Beletörődve vállnak részeseivé és ami utólag derül csak ki áldozatokká a sötétség urának.

  1. Kedves Lacika!

   Nagyon jól megfogalmaztad, – de csak ösztönösen ? és kár, hogy nem gondolkozol el a dolgokon.
   ?Ezt az ?új világot, földi paradicsomot? Isten ellensége a sátán és az ő fajzatai építik és irányítják. Ebből az emberek semmit sem vesznek észre, vagy ha észreveszik nincs erejük, akaratuk ellene harcolni, ellene állni.?

   Minden épeszű EMBER! látja, hogy hogyan pusztítják az emberiséget és az egész globális Földet azok, (szándékosan nem nevezem embereknek) akik hatalmi pozíciókban vannak, vagy éppen politikusoknak hívatják magukat.

   Szerinted ezeknek a hatalmi pozíciókban lévőknek, vagy politikusoknak nincsenek gyerekeik vagy unokáik, akik esetleg szeretnének ezen a földön élni … ?
   Egészen biztosan vannak!

   Akkor vajon mégis, miért pusztítják, teszik az EMBEREK számára lakhatatlanná a Földet? ? beleértve a saját utódaikat is?!
   (Gondolok itt pl. a HAARP-ra, vagy a Fukusimai atomkatasztrófára, amely halálos radioaktív sugárzást jelent a földnek, a rajta lévő élővilágnak, és a tengernek is …)

   Magad adtad meg rá a választ:
   ?sátán és az ő fajzatai …? ? Ezek viszont, tőlünk magasabb intelligenciával rendelkező SZELLEMI LÉNYEK.
   Igaz, hogy ?nincs testük? (az Özönvíz idején elpusztult a testük, míg szellemeik közöttünk élnek.) Szeretnek ?testben élni? (zabálni, dobzódni, a test gyönyöreinek áldozni …)
   Jézus földi szolgálata idején hány embert szabadított meg ezektől a démonoktól ? …

   Ebből az is következik, hogy ezek a szellemi lények ?hozzá jutnak? emberi testhez …
   – elsődlegesen az okkultizmus következményeként -. Aztán, ha az ilyen szellemmel rendelkező emberi test ? embernek fenntartott utódnemzéssel ? még szaporodik is, (csak úgy, mint Noé idejében is) akkor az ?újszülött? – ?szellemi lény? – ?saját? – emberi testre is szert tesz.
   Az sem a véletlen műve, hogy az okkultizmusban annyira otthonosan mozgó ?szabadkőmüvesektől? és hasonló okkult társaságoktól vezérelve pusztítják az emberiséget és a földet, valamint készítik elő azt a ?csodás újvilágrendet.?

   Valószínűleg egy hibridnek a teste csak látszólagosan követeli meg az emberéhez hasonló életfeltételeket. A VALÓSÁGBAN NEM !!! ? nincs szüksége az emberi test életfeltételeire!

   Ez lehet az egyetlen elfogadható indoka annak, hogy a hatalmon lévők, politikusok nem törődnek azzal, hogy a ?saját gyerekeik, utódaik? alól pusztítják ki az életfeltételeket.
   Vedd figyelembe azt is, hogy nem csak néhány (száz) ilyen hatalmon lévő újvilágrendnek elkötelezett van, hanem földünk telítve van velük, és egy sem siratja az utódjának a jövőjét …

   Következő gondolat pedig az, hogy sátán ?hatalmasai? ellen egyedül csak Isten Igéjével lehet harcolni …
   Ha fegyverrel elpusztítja valaki (azt az ?embert? aki az ádámi emberiség ellensége), a ?bitorolt test? ugyan meghal, de a benne működő ?démon? túl fogja élni, és lop magának egy másik testet …

   Ezért mondja Isten Igéje is, hogy:
   ?Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.? Efézus 6:12

   Szeretettel: Erika

 3. A cikket olvasva csak egy kérdés, kósza gondolat fogalmazódottmeg bennem, ami közel sem biztos, hogy helyes:
  Nem lehet-é, hogy a világ új vezetője, a pontifex maximus, az antikrisztus keletről támad?

  1. Kedves E.V!

   Valamiért nem tudok “normálisan linkelni”
   A kérdésedre itt találsz választ: http://churchofgod.hu/
   A megnyitott lapon baloldalon találsz egy felsorolást, Próféciákat nyitod meg, és ott rányomsz a Dániel 11 – Északi és Déli királyra.

   Dániel 11 alapján végig vezeti, hogy kik, milyen jogcímen örökölték meg a prófécia idejétől kezdődően napjainkig ezeket a címeket. Dániel alapján egyértelmű, hogy az Északi király lesz az antikrisztus országa.

   Szeretettel: Erika

 4. Egy “apró” példa hogy milyen teljesítményre képesek:

  “Egy kínai építőipari cég 19 nap alatt húzott fel egy 57 emeletes épületet a Kína középső részén fekvő Csangsa városban, Hunan tartomány fővárosában ? írja az MTI. A Broad Sustainable Building nevű, előregyártott elemekből álló épületek építésére szakosodott, csangsai székhelyű cég munkásai naponta 3 emeletet építettek, ezt felvették videóra is, aztán felrakták a Youtube-ra. Az összesen 186 ezer négyzetméteres területű felhőkarcolóban 800 lakást, és négyezer főnek munkát biztosító irodahelyiségeket alakítottak ki. ”

  http://index.hu/tech/2015/03/11/19_nap_alatt_kesz_a_felhokarcolo_kinaban/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

   1. A cikkben nincs erről szó, de az a furcsa, hogy őrült ütemben folyik az építkezés, de üresen maradnak a házak… Nem lehet tudni mire jó mindez. Mintha nem tudnának mit kezdeni a rengeteg pénzzel és munkaerővel, amivel ez a kommunista állam rendelkezik. Tavaly óta a kereskedelemben megelőzték az USÁ-át. Csak nem lesz igaza az ősi jóslatnak a sárga veszedelemről?

   2. Nagyon nehezen tudom elképzelni hogy annyira “hülyék” lennének, hogy ilyen abszurd méretű infrastrukturális beruházásokat eszközölnének csak azért hogy a gazdaság számait felhúzzák…
    De akkor minek kellhetnek hatalmas, üres városok!?
    Hát egy háború – egy atom/bio háború utánra – “tiszta” , benépesíthető települések gyanánt.
    Hiszen üres városokat elvileg senki sem fog támadni….elvileg.

 5. Mivel már elég kínos, hogy kb 2008-óta minden második cikk a “na most van vége a dollárnak” témára van felfűzve, gondolom ideje lenne, hogy be is következzen…nem mondom megtörténhetne már, de gyanítom, hogy ugyan úgy mint az elmúlt években, most sem lesz ebből sem semmi.

  1. Szép estét neked is 🙂
   Bár az oldal 2011-ben indult, elárulom, hogy idősebb keresztény barátaim már a 70-es években erről beszéltek és latolgatták az esélyeit. Éppen úgy, ahogy Jézus első követői azt gondolták, hogy Jézus még az ő életükben visszajön. Szerintem ebben nincs semmi kínos. Noé sem érezte kínosan magát, amikor az özönvíz egy egész évszázaddal később jött, mint annak ígérete. Akiket elvitt annál inkább…
   A hozzászólásaid ellenben valóban egyhangúak. Egyszer például a változatosság kedvéért megindokolhatnád a véleményed…

   1. Kedves Thea!
    Amit Erika írt a démonok megjelenésével kapcsolatban kérdezném – tényleg ölthetnek emberi testet? Vagy örökölheti a gyereke a démoni lelket? Azoktól, akik az özönvíz alatti testet elvesztették, de a lelkük maradt? Azt mintha olvastam volna a Énok könyvében, hogy voltak csoportok, akik kaptak valamiféle engedélyt az itt maradásra? Kész pénznek kell-e venni? Ez félelmetes és a Donyeck-i gyilkolásokat látva és a isis stb. Tényleg démoni tettek, nem emberiek /ahogyan kínoznak még gyermekeket is/ gyakran erre gondolok. Mi lett a Noé utáni betörés következménye? Azok a hatalmasok vérvonalai, akik több ezer éveken át őrűlt diktátorok voltak? És még mi lesz ezután. Nem reményteljes a jövő, igen félelmetes és egyre félelmetesebbnek látom. Lehet,h. már nem kéne ennyire figyelnem az eseményeket?
    Szeretettel: s

    1. Kedves Soraya!
     Egy kicsi türelmedet kérem. Az Arkhón Invázió 1. része, ami reményeim szerint néhány hét múlva elkészülhet, ezekkel a kérdésekkel foglalkozik.
     Addig esetleg érdemes megnézni a második részt, mert az is érinti ezt némiképp: https://www.youtube.com/watch?v=ld91S0ChWNk
     A Bibliából tudjuk, hogy az utolsó időkben Sátán levettetik a mennyből, ami sok Bibliakutató szerint azt jelenti, hogy az első mennyből, vagy szellemvilágból, a fizikai világba kerülnek. (Jelenések 9 és 12:9)

     És persze ne feledd, hogy “Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” I. János 4:4

    2. Kedves SORAYA!

     Nem, a démonok , és az alacsony szinten lévő ördögök, nem kaphatnak testet olyan módon, ahogyan azt Erika írta. Megszállhatnak embereket, és gyötörhetik, és kínozhatják azokat, vagy esetlegesen nagyobb megszállás esetén ( mint pl az igében olvasható “gadarénusnál”, a benne lévő légió esetében is) , rávehetik, kényszeríthetik, arra a megszállottat, hogy rátámadjon emberekre, de ez csak megszállás ( a gadarénus emberi lelke ott volt benne, csak elnyomva, leuralva!). Ha megszállott emberek szaporodnak, attól még gyermekük ember lesz (ember lelket örököl) , és nem lesz feltétlenül ő is ördögtől, vagy démontól megszállott. Továbbá, azt is tudhatjuk az ige által, hogy ” ha a (egy, vagy több) gonosz lélek kimegy az emberből, víz nélkül való helyeken bolyong, és keresi, akit megszállhatna…! Mint láthattuk a gadarénus eseténél is, ezek akár állatok is lehetnek.
     Továbbá, ha ez a módszer, amit Erika ( Antenor írása alapján) mondott, lehetőségként fenn állna az ördögöknek, hogy testhez jussanak, akkor nyugodt lehetsz, hogy már nem élne ember a földön! Hiszen akkor már csak annyit kellett volna tenniük, hogy megszállják az összes embert, és szaporodnak. És, aki nem ördög szellemben (lélekben), azt megölni. Azóta, már csak ördögök lennének a földön, emberi testben. De, mivel számukra ez nem adott lehetőség így, ezért van szükségük továbbra is az emberekre, hogy fizikai “tapasztalást” is megéljenek valamilyen szinten. ( De, az emberi lelket nem tudják kivetni a testből, mert akkor a test azonnal meghalna! Ők kiűzhetők, mehetnek belőle ( a testből), de az ember lelke nem. Legalábbis a test azt nem éli túl, ha az ember lelke elhagyja! Ezért volt/van pl , hogy anno, amikor még a haldoklóknál virrasztottak, amikor meghalt az ember, akkor az azt megszálló gonosz lélek ( ha volt benne olyan) is távozott belőle, és ha talált az ott lévők között olyat, akibe bemehetett, akkor megtette azt!)
     Továbbá, második angyali “betörés” se volt, az özönvíz után. Nézd, az ige azt mondja, hogy akkor, amikor az angyalok lejöttek a földre nősülni az emberlányokkal, akkor(!) éppen óriások laktak a földön! De, ezek emberi óriások voltak. Genetikailag voltak testileg óriások, emberi génekkel. Azután jöttek az angyalok, és vegyítették a fizikai testük (fajtájuk) génjeit az emberi génekkel, amelyekből sokkal hatalmasabb óriások lettek, mint azok az emberek, akik akkor éltek a földön. Ráadásul a szellemük (lelkük) az angyaloktól származott. Ezek tovább szaporodtak egymás között, és testileg még hatalmasabb óriásokat szültek, és így tovább…! De ezek olyan erősek, és kegyetlenek voltak, hogy a végén már az embereket is kipusztították volna, ha nem adta volna Isten az elméjükbe, hogy egymás ellen harcoljanak, és leöldössék egymást. (Az özönvíz, az akkori emberek gonoszsága miatt történt, és nem ezeknek a lényeknek a kiirtása miatt!) Az özönvíz utáni “óriások”, “Anák fiai”, csupán az emberi “óriás gén” dominanciája alapján születtek, amely egy embernél, és annak leszármazottainál dominált. De ezek az emberek, emberek voltak lelkileg/szellemileg is, és nem ördögök. Vagyis, ha megtörtént volna az, amit Antenor mond, akkor azok az óriások, ugyanúgy irtották volna az embereket, ahogyan azt az özönvíz előttiek tették anno. Viszont ezek, békében éltek együtt a különböző népek többi embereivel. Csak magasabbra nőttek. Fizikai erejük ennél fogva nagyobb volt, mint egy átlag méretű emberé, de a “fasorba se voltak” azokhoz az óriásokhoz viszonyítva, akiknek a szelleme az angyaloktól származott! Azok szellemi képességeiket nézve is emberfelettiek voltak. ( De, van is egy apokrif, amelyben az egyik próféta éppen azt kérdezi Istentől, hogy miért van az, hogy minden nemzedék (Ádám óta), egyre kisebb lesz, mind testileg, mind szellemileg….! )

     Szóval, az előbbiek a démonok, akik az angyali, és emberi faj leszármazottaiból származnak. Az ördögök ( akik nem ehhez a fajhoz tartoznak), matearizálódhatnak (mármint a közülük magasabb rangúak, ahogyan a hűséges angyalok is járhatnak közöttünk ( ahogyan az ige írja, és ahogyan azt olvashatjuk abban)) . Hiszen a képességeiket, amit Isten rájuk ruházott teremtésükkor, nem veszítették el, nem vették vissza tőlük.

     ” Azt mintha olvastam volna a Énok könyvében, hogy voltak csoportok, akik kaptak valamiféle engedélyt az itt maradásra? ”

     A démonok földhöz kötöttek. Itt “kísérthetnek”, megszállhatnak embereket, akik valahogyan kiszolgáltatják magukat nekik. Ez többnyire az okkultizmussal függ össze. Továbbá tévelyíthetnek is. Ez is azzal függ össze. Az ördögök ( az eredeti lázadók), a magasságban ( a második teremtett égben, dimenzióban) élnek. Velük vannak a szellemi harcaink. (A démonok leginkább csak élvezkedni akarnak, különböző módokon. )

     “….Mi lett a Noé utáni betörés következménye? Azok a hatalmasok vérvonalai, akik több ezer éveken át őrűlt diktátorok voltak?…”

     Ezek a diktátorok emberek voltak! ( És ezért emberként mennek ítéletre is! Meg van írva, nincsen hatalmasság Király, vagy akármilyen politikai vezető), csak Istentől, és Isten által…! ) Nincsenek “hatalmasoknak” (idegen lényeknek) fizikai vérvonalai itt a földön. Lehettek ezek a diktátorok megszállottak, vagy gonosztól befolyásoltak ( többnyire mindegyik valamilyen okkult praktikában benne volt, vagy használt olyan embereket, akik az okkultizmus valamelyik ágát űzték), de ezek emberek voltak. Csak gonoszak.

     ” Lehet,h. már nem kéne ennyire figyelnem az eseményeket?”

     Ha nem figyeljük az eseményeket, és a boldog tudatlanságban elmerülünk, akkor meg van az a veszély, hogy nem ismerjük fel a hitetést, amely a “világban” van, és erősödik. És ez azért veszélyes, mert nem csak a világi embereket hitetik, és nem csak őket akarja a Sátán elkapni.

     “A Bibliából tudjuk, hogy az utolsó időkben Sátán levettetik a mennyből, ami sok Bibliakutató szerint azt jelenti, hogy az első mennyből, vagy szellemvilágból, a fizikai világba kerülnek.”

     De ez az ördögök szellemi támadása az emberek ellen. Sokan lesznek megszállottak, főleg a pecsét felvétele után. ( Csak azokat nem bánthatják, akiken Isten pecsétje van! A többieket fogják kínozni! De egyértelmű, hogy nem sok milliárd, stabil fizikai testet öltött ördög fogja őket kikötözni, és folyamatosan kínozni. Bár, az valószínű, hogy lesznek fizikai támadások is részükről, de ez inkább olyan lesz, mint amiről már írtak itt is néhányan, hogy történt velük. )
     A megszállottság abból a hatalmas üldözésből, és öldöklésből is következtethető, amiről az ige ír, hogy akkor mennyire meg lesznek az emberek vadulva…!

    3. Szia Ida!
     Köszi a Sorayanak adott alapos választ. Amit a Jelenések 9-ben olvasható alvilági lényekkel kapcsolatban írtam, azok már a Nagy Nyomorúságban jelennek meg, tehát az csak tényleg a vég végére vonatkozik.
     Rob Skiba is kiemeli, hogy ha a bukottak vagy a démonok ilyen módon meg tudták volna fertőzni az emberiséget, akkor nem fektetnének ekkora hangsúlyt a genetikára, a hibridek létrehozására, stb. ami bonyolultabb és nem is hoz nekik olyan eredményeket, mint Noé idejében. Isten nyilván gátat szabott ennek az özönvíz után.
     Az viszont elképzelhető, hogy az Ak uralma alatt ezek a szellemi lények többek számára válnak láthatóvá, akár az emberi gonoszság vagy egyéb változások miatt. Ez is csak egy feltevés persze.

    4. Egyetértek, Ida, kicsit nekem is furcsa volt az ördög testbitorlásának elmélete, ahogy Erika említette, de – és itt átkötnék Theához – pont az Arkhón invázió 1. részét készítjük, ahol foglalkoznak ezzel a témával. Érdekes!

    5. Kedves THEA, és PALI!

     Nincs mit. Erről nem lehet elégszer írni, mert úgy látszik az emberek ennek a dolognak hitelt adnak ( és nem egy “elméletként” tekintenek rá), és rettegnek ettől. Mert nem vizsgálják meg annak se a bibliai oldalát ( mármint a hívők) , se a logikait.
     Azt is étettem Thea, hogy mikorra gondoltad az ördög támadását ( hiszen meg van írva ), de azért is tettem be a válaszomba azt a mondatodat, hogy láthassuk, hogy az se lesz annyira látványos fizikai megjelenés, hogy az mindenkinek egyértelmű lehetne, hogy valami mégse stimmel. (A földre fognak vettetni, az angyalaival együtt ( amelyek száma sokszorosa az emberekének!), és láthatatlan, szellemi testben gyötrik azokat ( félelemmel, rettegéssel, fóbiákkal, megszállással, stb) . Leginkább lelkileg, szellemileg. Illetve, ahogyan mondták már sokan, olykor fizikailag is megtámadhatják azokat, de olyan módon, amilyenről már bizonyságot tettek néhányan. Hiszen ez még mindig az a korszak lesz, amikor elhiteti az embereket! Ha itt a földön hirtelen, sok milliárd ördög megjelenne testben, akkor szerintem az emberek összefognának “katonailag” ellenük. Akármilyen “szépnek” is láttatnák magukat…! )
     Még Sátán is, csak a “Bűn EMBERÉN”, az AK-n keresztül fog uralkodni ekkor. ( Na meg persze HP-n, és a “birodalmáén”!)

     “Rob Skiba is kiemeli, hogy ha a bukottak vagy a démonok ilyen módon meg tudták volna fertőzni az emberiséget, akkor nem fektetnének ekkora hangsúlyt a genetikára, a hibridek létrehozására, stb. ami bonyolultabb és nem is hoz nekik olyan eredményeket, mint Noé idejében. Isten nyilván gátat szabott ennek az özönvíz után.”

     Ezzel nem is lehet vitatkozni. Hiszen gondoljunk bele, ha mi lennénk a Sátán, és van ilyen lehetőségünk, akkor már a Nóé fiainál, és menyeinél megtesszük a szükséges lépéseket, és akkor már annyi is lett volna…! ( De, ha csak később jutott volna eszébe ( amit azért Sátánról nem feltételezek, hogy kevésbé éles eszűbb nálunknál), akkor is az lett volna a logikus, amit írtam.)

    6. Kedves Ida!

     Lehet, hogy nem vetted észre, de abból a gondolatmenetből indultam ki, (és ez a saját gondolatmenetem, bár minden más gondolkodó embernek is fel kéne, hogy tűnjön, …) hogy azok a hatalmon lévők, akik a Földet pusztítják, gondolnak-e ilyenkor a saját utódaik életére, életfeltételeire ? …
     A másik kérdés, hogy miért csak azok nem gondolnak utódaikra a Föld és az emberiség pusztítása közben, akik a sátáni újvilág elkötelezettei? …

     És miként a Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaiban is.
     Ettek, ittak, házasodtak, férjhezmentek mindama napig, amelyen Noé a bárkába beméne, és eljöve az özönvíz, és mindeneket elveszte. Lukács 17:24, 25
     A Biblia alapján, ezt az egyetlen lehetőséget látom ennek a feltűnő és fontos kérdésnek a megválaszolására, – ami engem emberi természetemnél fogva foglalkoztat.

     Ugyan akkor a kérdés megválaszolásában van még más (egyéni és személyes tapasztalatom is) ami ugyan erre a következtetésre vezet.

     Azt mondod, hogy tévedek. Rendben van. Akkor győzz meg engem erről, akár azzal is, hogy elmondod, hogy Nálad erre a kérdésre milyen válasz született, és minek az alapján.

     Egyébként amit nem írtam fent le, de most pótolom, hogy szerintem a Földön olyan nagy mértékű és kegyetlenséggel teljes az “emberek által” elkövetett gonoszság, ami már eleve nem fakadhat az Isten által teremtett emberből…

     Szeretettel: Erika

    7. Kedves ERIKA!

     Abból gondoltam, hogy Antenortól vetted az ötletet, mert tőle linkeltél, és ő is ilyen elmélettel állt elő anno. ( Mind az oldalán, mind itt személyesen! ) De, nem akartalak ezzel megbántani. Ha azt tettem, akkor bocsáss meg kérlek. Amit kérsz, hogy mondjam el, hogy miért gondolom, hogy nem jó az elméleted, azt már Sorayának leírt hozzászólásomban megtettem, aprólékosan.
     De, kérlek olvasd át figyelmesen, és gondolj bele, hogy (azon túl, hogy nem Biblikus) még emberi logikával élve sincs értelme. A földön Sátán csak annyit tehet, amennyit Isten megenged neki. Ha ilyen módszerrel, akár Sátán, akár a démonok testhez juthattak volna, akkor már nem lenne élő emberi lélekkel rendelkező, emberi test a földön. Hiszen a démonoknak csak a testi élvezetek átérzése, megélése a fontos, amihez egy ember (élő ember, amely csak akkor él, ha a lelke is benne van) megszállására van szükségük. Ha egy démontól, vagy ördögtől megszállt ember szaporodásából egy ördögi, vagy démoni szellemmel rendelkező, fizikai élvezetek élvezésére alkalmas test születhetne, akkor már az első ilyen generáció kiirtaná az (emberi lélekkel rendelkező) embereket! Hiszen onnantól kezdve már nincs szükség rájuk. Mert a test csak egy burok, amely a földi élet fizikai megtapasztalásához, és a szaporodáshoz szükséges az embernek is. ( Ha nem lett volna a bűneset, akkor öröké tartó, földi, fizikai életet élhettünk volna, ezzel a mostani “gyártású” testtel is.) Továbbá, Sátán már akkor is győzött volna Isten felett, ha ezzel a módszerrel nem is engedte volna az emberi lelkeket megszületni. ( Hiszen akkor csak az ördögi , és démoni szellemek élnének a testekben! Nem lenne emberi szaporodás, mert nem lenne olyan test, amelyben emberi lélek lenne. ) Akkor már az ember teremtése után “elvérzett” volna Isten terve, és megváltani se lett volna kiket.

     “.. hogy azok a hatalmon lévők, akik a Földet pusztítják, gondolnak-e ilyenkor a saját utódaik életére, életfeltételeire ? ?”

     Nem gondolom, hogy valóban teljesen értik, hogy mit tesznek. Viszont ne felejtsd el, hogy ők a másik oldal inspirációja, és vezetése alatt vannak, és nem tudhatjuk, hogy milyen hazugságokkal eteti az őket. Hiszen te is tudod, hogy a másik oldal is szellemi valóság, és sok okkult “médium” is van, illetve sokan vannak, akik személyes, valódi szellemi ( olykor fizikai) kapcsolatba kerülnek okkultizmus ( boszorkányok, varázslók, stb) által a gonosz angyalokkal ( persze, ők nem gonoszként jellemzik magukat, hanem a “világosság angyalaként, isteni hírvivőkként, jó szándékú idegenekként, meg még kitudja, hogy miként…”! ), és azok hitetik, vezetik, bolondítják őket. ( Biztos vagyok benne, hogy egy csomó szép ígéretük van a számukra, amellyel megvezetik őket, és mint a “jóságos űrtestvér”, vagy valami hasonló “személyként”, és valami ilyen módon biztosítják őket arról, hogy ha baj lenne, akkor majd ők segítenek. …! De, az is lehet, hogy sokan közülük magának a Sátánnak az oldalán állnak tudatosan, és ő az, aki biztosítja őket arról, hogy ő a nyerő, és neki hatalma van arra, hogy ha valami elromlik majd, akkor kijavítsa…! És ezen emberek leszármazottainak is teljes biztonságot ígér…! )

     “És miként a Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaiban is.
     Ettek, ittak, házasodtak, férjhezmentek mindama napig, amelyen Noé a bárkába beméne, és eljöve az özönvíz, és mindeneket elveszte. Lukács 17:24, 25
     A Biblia alapján, ezt az egyetlen lehetőséget látom ennek a feltűnő és fontos kérdésnek a megválaszolására, ? ami engem emberi természetemnél fogva foglalkoztat.”

     De, mint látod, itt is emberekről van szó, akik ettek, ittak, házasodtak,…! ( Igaz, Nóé ideje, abból a szempontból fontos még, hogy anno akkor is voltak genetikai kísérletek, illetve az “állatok ( halak, madarak, vadak) megrontása” ilyen módon!)

     “Ugyan akkor a kérdés megválaszolásában van még más (egyéni és személyes tapasztalatom is) ami ugyan erre a következtetésre vezet.”

     Ezt speciel, ha arra a megtapasztalásodra mondod a gonosszal, amit említettél, akkor éppen a te tapasztalatodra is utalva, említettem is a hsz-mban. ( De, attól még te, ember maradtál! És mások is! És a gyerekeid is, ill a másoké is! )

     “Egyébként amit nem írtam fent le, de most pótolom, hogy szerintem a Földön olyan nagy mértékű és kegyetlenséggel teljes az ?emberek által? elkövetett gonoszság, ami már eleve nem fakadhat az Isten által teremtett emberből?”

     Azért gondolj bele, hogy az özönvíz se csak holmi, emberi “botlások” miatt volt! Továbbá, ha elolvasod az ószövetségi könyveket, és pl csak a törvényeket ( hogy miket mond Isten, hogy mik azok, amiket, azok a népek életvitelszerűen gyakorolnak, és inti Isten a zsidókat, hogy nehogy ők is azokat tegyék) is átgondolod, akkor azért láthatod, hogy régen se volt valami nagy együttérzés, és igazságosság, tisztaság, és erkölcs, jóindulat, és a többi, az emberek között! Már elég akár a bálványáldozati módszerek, és gyakorlatok kérdését átnézni. ( Szóval, azért azok se voltak jobbak, csak előbb éltek időben…!)

     Szóval Erika, sajnos de! Ehhez elég az ember, de azért van segítője is annak, aki szeretne még gonoszabb lenni…!) .

    8. Kedves Idám!

     Egyáltalán nem bántottál meg, az, hogy figyelmetlenül olvastad el a hsz-emet, pedig bárkivel előfordulhat. Nincs is ezzel semmi gond.

     ?A földön Sátán csak annyit tehet, amennyit Isten megenged neki.?
     Ez így is van. Sőt, még mi is Isten OLTALMA ALATT addig mehetünk el, amennyit Isten engedélyez nekünk.
     Éppen ezért az okkultizmus minden fajtája számunkra ?tiltott terület?. Nem azért, mert van egy ilyen ?tilalomfánk? is, hanem azért, mert az Isten számunkra kirendelt oltalma nem terjed ki az okkultizmus hatása alatt élő ember életére.
     – Elsődleges ?fertőzésnek? pedig ezt a BŰNT neveztem meg.
     – Akik pedig engedelmesen követik Isten figyelmeztetését, azok eleve MEG SEM FERTŐZŐDHETNEK, így nem állhatja meg az alábbi idézeted és megállapításod sem a helyét: (Sorayának írtból)
     ?Továbbá, ha ez a módszer, amit Erika ( Antenor írása alapján) mondott, lehetőségként fenn állna az ördögöknek, hogy testhez jussanak, akkor nyugodt lehetsz, hogy már nem élne ember a földön! Hiszen akkor már csak annyit kellett volna tenniük, hogy megszállják az összes embert, és szaporodnak.?

     ?Hiszen a démonoknak csak a testi élvezetek átérzése, megélése a fontos, amihez egy ember (élő ember, amely csak akkor él, ha a lelke is benne van) megszállására van szükségük.?
     ?De, az emberi lelket nem tudják kivetni a testből, mert akkor a test azonnal meghalna!?
     Szerinted mit takar a ?megszállás? fogalma?
     Számomra azt, hogy az ?emberi lélek? le van bénítva, (meg van kötözve), és a démoni szellem uralkodik és cselekszik az adott testben.
     (Emlékezzél csak vissza a 4. típusú megtévesztések videójára! Egybehangzó állítás, hogy a ?test lebénult? és cselekvésre képtelen állapotba került.) Igen, az emberben lakó ?ádámi? lélek számára volt béna! Nem arról szól a történet, hogy az ilyen ember lelke kikerül belőle, hanem csak megkötözött, béna, cselekvésre képtelen állapotba kerül.
     Az az ominózus ?disznó csorda? Jézus idejében, ha a saját ösztöne szerint cselekedhetett volna, akkor biztos, hogy nem a tengerbe fut elpusztulni … Ugyan így, ettől a ponttól már az ember sem lehet ura a saját teste cselekedeteinek. Megszállottá válik, és azt cselekszi, amit a benne lévő démon munkál, vagy ?élvezkedik?
     ??És miként a Noé napjaiban lett, ÚGY LESZ az ember Fiának napjaiban is.
     Ettek, ittak, házasodtak,…?
     Szerinted a két időszakot jelölő időszakok közötti időben az embereknek nem kellett enniük, inniuk, vagy a fajfenntartáshoz házasodniuk?
     De igen! ? akkor miért ilyen fontos ez a megkülönböztetés?
     Azért, mert az ?evés? nem normál táplálkozást takar, hanem a test gyönyöreit kielégítő ?zabálásokat?, nem ivást, hanem részeges dobzódásokat, a házasság sem normális fajfenntartást, hanem szexuális élvezetek kimerítését, a fajtalankodás, a perverziók legvégső határáig… – amiknek naponként a tanúi is lehetünk…
     Ugyan azt, amiről Te is ezt írod: ?Hiszen, a démonoknak csak a testi élvezetek átérzése, megélése a fontos, …?

     Hasonlóan érdekes a Soraynak írt következő megállapításod is:
     ?Ráadásul a szellemük (lelkük) az angyaloktól származott.? (Isten fiai és az emberek leányai frigyéből születetteknek, – de ezt napjainkra érvényesnek már nem fogadod el.)
     Nem szeretek ?népi szájhagyományokkal? példálózni, de kivételesen had említsem meg:
     Ki ne hallott volna ma már az Illuminátusokról, akik csak egymás között házasodnak a ?kiemelkedő vérvonal megőrzéséért?? …
     De maga a Biblia is, az Antikrisztust ?Sátán Fiaként? mutatja be számtalan helyen!
     Szerinted ez csak képletesen kell érteni?… Emberi, az az ?ádámi lélekkel? felruházott gonosz lényként

     ?(Az özönvíz, az akkori emberek gonoszsága miatt történt, és nem ezeknek a lényeknek a kiirtása miatt!)? És az állatok, … és a növények … azok is gonoszak voltak?

     Utoljára, de nem utolsó sorban
     Ha a jelen világunk hatalmi vezetői az okkultizmus keretein belül nem tapasztalták volna meg, hogy az emberi élethez nincs szükség ennek megfelelő körülményekre, akkor az ?utód féltés? nagyobb lenne, mint a ?hitetés? ereje. Látnunk kellene valamilyen %-os megoszlást az ?utód féltőik? és az ?elhitetettek? arányában. (Az állat is védelmezi a kölykét.) De itt ilyet nem lehet látni… aki a saját kölykében a sérülékeny ?ádámi embert? látja.
     De azt látjuk, hogy jól ismeri az ?ádámi ember? pusztításának leghatásosabb pontjait …

     Szeretettel: Erika

    9. Kedves ERIKA!

     Lehet, hogy én nem olvastam el elég figyelmesen, de az is, hogy te nem írtad le pontosan, hogy mire gondolsz. Gondolom SORAYA se véletlenül kérdezett rá a témára.

     2015/03/12 – 12:35

     “Ebből az is következik, hogy ezek a szellemi lények ?hozzá jutnak? emberi testhez ?
     ? elsődlegesen az okkultizmus következményeként -. Aztán, ha az ilyen szellemmel rendelkező emberi test ? embernek fenntartott utódnemzéssel ? még szaporodik is, (csak úgy, mint Noé idejében is) akkor az ?újszülött? ? ?szellemi lény? ? ?saját? ? emberi testre is szert tesz….”

     “Valószínűleg egy hibridnek a teste csak látszólagosan követeli meg az emberéhez hasonló életfeltételeket. A VALÓSÁGBAN NEM !!! ? nincs szüksége az emberi test életfeltételeire!…”

     “Ez lehet az egyetlen elfogadható indoka annak, hogy a hatalmon lévők, politikusok nem törődnek azzal, hogy a ?saját gyerekeik, utódaik? alól pusztítják ki az életfeltételeket.”

     KORMOS ERIKA
     2015/03/13 – 17:40

     “? Akik pedig engedelmesen követik Isten figyelmeztetését, azok eleve MEG SEM FERTŐZŐDHETNEK, így nem állhatja meg az alábbi idézeted és megállapításod sem a helyét: (Sorayának írtból)”

     Erika! Nem akarok veled vitatkozni, de amit én írtam SORAYÁNAK, az megáll. Amit kikaptál a szövegemből, arról szól, hogy ha lehetne a démonoknak emberekkel való szexuális úton szaporodni, akkor a “nem fertőzötteket” egyszerűen csak megölnék! Övék lenne az egész föld! Lényeg, hogy nincsenek itt a földön sátáni ivadékok ( Sátán-ember hibridek, magzatok, lények), mert nem lehetséges. Ha lehetséges lenne ( Isten engedélyével) a Sátánnak az ilyen szaporodás ( és szaporodóképes egyedek létrehozása), akkor már régen kiirtották volna az embereket.

     “Szerinted mit takar a ?megszállás? fogalma?
     Számomra azt, hogy az ?emberi lélek? le van bénítva, (meg van kötözve), és a démoni szellem uralkodik és cselekszik az adott testben.”

     A megszállás az nem csak ilyen extrém módon lehetséges, mint ami a gadarénusnál történt .Vannak sokkal enyhébb esetek is, amikor az ördög, csak alkalomadtán “veti tűzbe, vízbe…”, stb. De, ha utánaolvasol, a magasabb rendű boszorkányok, akik már igazán átadták a testüket, és magukat a Sátánnak, még azok is megszabadulhatnak, ha akarnak. És ez nem jelenti azt, hogy egy megszállt embernek démon gyermeke születik/születhet, emberi testben.

     ?És miként a Noé napjaiban lett, ÚGY LESZ az ember Fiának napjaiban is.
     Ettek, ittak, házasodtak,??
     Szerinted a két időszakot jelölő időszakok közötti időben az embereknek nem kellett enniük, inniuk, vagy a fajfenntartáshoz házasodniuk?…
     De igen! ? akkor miért ilyen fontos ez a megkülönböztetés?
     Azért, mert az ?evés? nem normál táplálkozást takar, hanem a test gyönyöreit kielégítő ?zabálásokat?, nem ivást, hanem részeges dobzódásokat, a házasság sem normális fajfenntartást, hanem szexuális élvezetek kimerítését, a fajtalankodás, a perverziók legvégső határáig? ? amiknek naponként a tanúi is lehetünk?”

     Miért?! Nem ezekért pusztította ki Isten a zsidók előtt a népeket…?! Vagy mit csináltak az ókori rómaiak, görögök, stb-k…?! Sodoma, Gomorra, és a többiek…?! Ezen cselekedetekről szól a Biblia is! Az “olyan , mint Nóé idejében”, ebben az esetben azt jelenti, hogy az emberek nem törődnek semmivel, nem hallgatnak senkire ( aki inti őket), és nem is vesznek észre semmit. Hétköznapi életet élnek. Ahogyan LÓT idejében is azt tették. ( Nekik az volt a megszokott, hétköznapi élet! Amíg Nóé be nem ment a Bárkába…!)

     “Hasonlóan érdekes a Soraynak írt következő megállapításod is:
     ?Ráadásul a szellemük (lelkük) az angyaloktól származott.? (Isten fiai és az emberek leányai frigyéből születetteknek, ? de ezt napjainkra érvényesnek már nem fogadod el.)”

     Miért fogadnám el?! Látsz itt a földön életvitelszerűen élni óriásokat, vagy olyan szellemi hatalommal rendelkező lényeket, akik “vegyes házasságból” jöttek/jöhettek létre?! Ha ilyenek itt élhetnének ( Isten engedélyével) , és szaporodhatnának, akkor nem kellene ennyit “lomolni” a környezetszennyezéssel, és a többi dologgal, hogy az emberiséget ritkítsák, már régen kiirtották volna az emberi fajt. ( Az özönvíz előtti angyalok, más fajhoz tartoztak, mint a Sátán, és az angyalai. Ezek eddig, ha a kísérletezés igaz is lenne, még nem tudták kompatibilissé tenni a két faj DNS-ét. De az az eset elég tanulságos volt a mennyei lényeknek, hogy ne akarjanak ilyesmit tenni. )

     “Ki ne hallott volna ma már az Illuminátusokról, akik csak egymás között házasodnak a ?kiemelkedő vérvonal megőrzéséért?? ?”

     Pl, a zsidók is egymás között házasodnak. De, vannak olyan népek még mindig, akik a saját törzsükben házasodnak. Ott is, már mindenki, mindenkinek a rokona. Az illuminátusok “kiemelkedő vérvonala” pedig hasonló a régi, és mai királyok egymás közötti házasodásával. Mind a hatalmat, mind a vagyont “családban” akarják tartani. ( Azért mert valami megjelenik az interneten, mint “igazság”, nem kell mindent elhinni. Szerintem ezt a “legendát”, az illuminátusok terjesztették el magukról, hogy az emberek ( már akik tudnak róla, hogy egyáltalán léteznek), azt gondolják, hogy ők egy felsőbbrendű fajhoz tartoznak…!

     “De maga a Biblia is, az Antikrisztust ?Sátán Fiaként? mutatja be számtalan helyen!”

     Egy helyen van csak, egy félreérthető kifejezés ( a Károli fordításban), amely azt mondja, hogy AK, a “Bűn embere”, a kárhozat fia, a Sátán ereje által jön el. Többnyire arra gondolunk, hogy ahogyan az Úr Jézus Isten ereje által jött el, úgy az AK is a Sátán nemzése által fog megjelenni. De ez nem egyértelmű a Bibliából. Sőt inkább az néz ki az ige szerint valószínűnek, hogy a Sátán hatalma által jön el, csodákkal, jelekkel, és a hazugság minden hatalmával. 2Thessz 2,9 Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával; 2Thessz 2,9 mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a sátán munkálkodása (energiája) minden hatóerővel, jelekkel és csodákkal 2Thessz 2,9 A [törvénytipró] megérkezése a Sátán munkája következményeképpen a hazugság teljes hatalmával, jeleivel és csodáival fog végbemenni,2Thessz 2,9 A B?n Emberének megjelenése a Sátán munkájának eredménye lesz. Ennek az embernek a m?ködését nagy er?k, hamis jelek és csodák fogják kísérni.
     ?
     ?(Az özönvíz, az akkori emberek gonoszsága miatt történt, és nem ezeknek a lényeknek a kiirtása miatt!)? És az állatok, ? és a növények ? azok is gonoszak voltak?”

     Erika! A Biblia, Isten szava mondja azt, hogy az emberek gonoszsága miatt történt az özönvíz. Azután meg is bánta Isten, hogy az állatokat is elpusztította miattuk . ( Énoknál pedig le van írva, hogy az óriások egymást ölték, mert Isten egymás ellen uszította őket. És a szüleiknek végig kellett nézniük gyermekeik elpusztulását.)

     “Utoljára, de nem utolsó sorban
     Ha a jelen világunk hatalmi vezetői az okkultizmus keretein belül nem tapasztalták volna meg, hogy az emberi élethez nincs szükség ennek megfelelő körülményekre, akkor az ?utód féltés? nagyobb lenne, mint a ?hitetés? ereje.”

     Bocs, de nem értelek, hogy mit mondasz. Szerintem nem tapasztalhatták meg, hogy az emberi élethez nincs szükség megfelelő körülményekre! Én nem tudok róla, hogy testük elváltozott , és nem kell nekik levegőt venniük, enni, inni, …stb! ( Persze, lehet, hogy én tévedek ( szerencsére nem ismerem az okkultizmus semmilyen válfaját), de szintem még nem lettek halhatatlanok. Amíg nem azok, addig nem gondolom, hogy nekik ne lenne fontos a megfelelő környezet a életben maradáshoz. Mert ha mégsem, akkor megint csak nem értem, hogy minek vacakolnak itt holmi “összeesküvésekkel”, mert akkor egy jópofa járvány, néhány atombomba, és annyi is nekünk…!) Az utódféltésről pedig csak annyi jut most eszembe, hogy az ISIS elvitte (“kitépte” a szülők kezéből) valamelyik keresztény házaspárnak a 3 éves gyerekét. Az apa harcolni akart velük érte, de az anya könyörgött a férjének, hogy ne tegye, mert lehet, hogy megölik a férjet ….! De, volt már a történelemben olyan, aki a saját gyerekét ette meg, vagy verte agyon, vagy hasonló történet…!

     ” Látnunk kellene valamilyen %-os megoszlást az ?utód féltőik? és az ?elhitetettek? arányában. ”

     Miért kellene látnunk bármit is! Hiszen nem tudjuk, hogy mi lett nekik ígérve, és hogy mennyire vannak megvezetve! Ahogyan írtam, ha teljes biztonság, és “örök élet”, hallhatatlanság, van nekik ígérve, akkor még az utódféltésnek se kell meglennie. ( Hiszen még olyanokról is hallhatunk, akik néhány évi földi dicsőségért, sikerért a lelküket is eladják a Sátánnak! Hol érdekli őket az utód…!)

    10. Kedves Ida!

     ?Ha lehetséges lenne ( Isten engedélyével) a Sátánnak az ilyen szaporodás ( és szaporodóképes egyedek létrehozása), akkor már régen kiirtották volna az embereket.?
     Igen, pontosan ezt a folyamatot látjuk és éljük napjainkban.

     ?De, ha utána olvasol, a magasabb rendű boszorkányok, akik már igazán átadták a testüket, és magukat a Sátánnak, még azok is megszabadulhatnak, ha akarnak.?
     Hogy megszabadulhatnának-e vagy sem azt nem tudom. Mindenesetre a hangsúly nálam azon van, hogy egyáltalán akarnának-e megszabadulni? (Van-e hozzá szabad akaratuk?)
     Egyébként az okkultizmusból való szabadulás lehetőségét, illetve a teljes fogság kérdését annak függvényében látom, hogy ki, milyen mélyen süllyedt bele. Talán erről szólnak az okkultizmusban résztvevők ?fokozati? is.

     ?Miért?! Nem ezekért pusztította ki Isten a zsidók előtt a népeket??!?
     Azokban a népekben is meg volt a féktelen zabálási hajlam, sőt a hedonista életmód, mégsem ez volt a fő bűnük, hanem az, hogy Istennek és választott népének az ellenségeiként viselkedtek.
     Lásd Edomot, 4.Mózes 20: 16-20, Amáleket, 2.Mózes 17:8-16, vagy akár a Filiszteus Góliátot, 1.Sámuel 17: 43 de akár az egész fejezet.
     (Megjegyzem mindegyik az ?óriások? nemzetei közé tartoztak … ami már az 1.Mózes 6:4 fényében önmagában is jelzés értékű.
     Az óriások valának a földön abban az időben, SŐT, MÉG AZUTÁN IS, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz,)

     ?Miért fogadnám el?! Látsz itt a földön életvitelszerűen élni óriásokat, vagy olyan szellemi hatalommal rendelkező lényeket, akik ?vegyes házasságból? jöttek/jöhettek létre??
     – A fogantatás olyan intim kapcsolat, ahova nem kérek meghívót …
     – Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok EMBERI MAG ÁLTAL VEGYÜLNEK ÖSSZE, DE EGYMÁSSAL NEM EGYESÜLNEK, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel. (Dán. 2:43)
     Ha abban egyetértünk, hogy ez a prófécia az utolsó időkre szól…

     ?( Az özönvíz előtti angyalok, más fajhoz tartoztak, mint a Sátán, és az angyalai. Ezek eddig, ha a kísérletezés igaz is lenne, még nem tudták kompatibilissé tenni a két faj DNS-ét.?
     Miért? Milyen DNS-e van a szellemi teremtményeknek?

     ?Az illuminátusok ?kiemelkedő vérvonala? pedig hasonló a régi, és mai királyok egymás közötti házasodásával. Mind a hatalmat, mind a vagyont ?családban? akarják tartani. ( Azért mert valami megjelenik az interneten, mint ?igazság?, nem kell mindent elhinni…?
     Ezért mondtam, hogy nem szeretek ?népi szájhagyományra? hivatkozni, de kivételesen megteszem.
     Egyrészt azért, mert a sem bizonyított, hogy hamis ez az állítás, másrészt gyakorlati tapasztalat, hogy még a szájhagyományok is szoktak ?igazságmorzsákat? hordozni.
     És mi van akkor, ha mégis valós az állítás …?

     ?Egy helyen van csak, egy félreérthető kifejezés ( a Károli fordításban), amely azt mondja, hogy AK, a ?Bűn embere?, a kárhozat fia, a Sátán ereje által jön el. Többnyire arra gondolunk, hogy ahogyan az Úr Jézus Isten ereje által jött el, úgy az AK is a Sátán nemzése által fog megjelenni. De ez nem egyértelmű a Bibliából.?
     Csak azért, hogy egyértelmű legyen:
     És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a TE MAGOD között, és az Ő MAGVA között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod. (1.Mózes 3:15)

     ?A Biblia, Isten szava mondja azt, hogy az emberek gonoszsága miatt történt az özönvíz.?
     4,26 Séthnek is született fia, és nevezé annak nevét Énósnak. Akkor kezdték segítségül hívni az Úrnak nevét.
     6,4 Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.
     6,5 És látá az Úr, hogy megsokasult az ember gonoszsága a földön, és hogy szíve gondolatának minden alkotása szüntelen csak gonosz.
     6,7 És monda az Úr: Eltörlöm az embert, akit teremtettem, a földnek színéről; …
     Igen, de mint látható is, ezt a gonoszságot a bukott angyalok leszármazottai ?teremtették? a földre.
     Éppen ezért kellett a bukottak leszármazottainak és a ?fertőzött embereknek? is elpusztulni az özönvíz által.

     ?Szerintem nem tapasztalhatták meg, hogy az emberi élethez nincs szükség megfelelő körülményekre! Én nem tudok róla, hogy testük elváltozott, és nem kell nekik levegőt venniük, enni, inni, ?stb!?
     Ha van egy vegyes tüzelésű kazánod, akkor szénnel fűtesz benne, és ha elfogy a szén, akkor fával is folytathatod a fűtést. Főleg igaz ez akkor, ha egy embertől magasabb intelligencia tisztában van azzal, hogy manipulálja az emberi test génjeit ahhoz, hogy valamely megszűnő életfeltétel kiiktatásával ?működőképes? maradjon a ?materiális test.?

     ?…szintem még nem lettek halhatatlanok. Amíg nem azok, addig nem gondolom, hogy nekik ne lenne fontos a megfelelő környezet az életben maradáshoz.?
     A szellemlény jelenleg is hallhatatlan. Innéttől az adott körülményekhez alkalmazkodó materiális test MEGVÁLTOZTATÁSA pedig már csak ?kézügyesség kérdése.?

     ?… akkor megint csak nem értem, hogy minek vacakolnak itt holmi ?összeesküvésekkel?, mert akkor egy jópofa járvány, néhány atombomba, és annyi is nekünk?!)?
     Az ember testének elpusztításához tényleg elég az atom. De mivel ők nem tudnak ISTEN TEREMTÉSÉHEZ HASONLÓ embert, ez által emberi testet sem teremteni, (feltételezem, hogy éppen a szaporodóképességen van a hangsúly), így nem elpusztítani akarják az egészet, hanem vagy 500.000-et meghagyni birtokba vételre, hogy maguk is szaporodóképessé válhassanak.
     (Jézustól tudjuk, hogy Isten angyalai nem szaporodóképesek.) Így viszont azzá válhatnának …
     És ha már leírtam azt a ?bizonyos 500.000-et? akkor ezzel az is felszínre jött, hogy mi a valódi célja annak a sokat emlegetett újvilágrend bevezetésének …

     Szeretettel: Erika

    11. Drága Erika!

     Csak ennyit idéznék ide, a hsz-od egyik magyarázatára ( a többi magyarázatod kb olyan, mint ennek a témának a magyarázata):

     5 Móz. 9,4 Mikor azért kiűzi az Úr, a te Istened azokat te előled, ne szólj a te szívedben, mondván: Az én igazságomért hozott be engem az Úr, hogy örökségül bírjam ezt a földet; holott e népeket az ő istentelenségökért űzi ki te előled az Úr;
     ?5 Móz. 9,5 Nem a te igazságodért, sem a te szívednek igaz voltáért mégy te be az ő földük bírására; hanem az Úr, a te Istened e népeknek istentelenségéért űzi ki őket előled, hogy megerősítse az ígéretet, a mely felől megesküdt az Úr a te atyáidnak: Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak.

     Szeretettel: Ida

    12. Kedves Idám!

     Ez bizony egy fontos Ige, úgy Izrael számára is fontosnak kellett volna lenni, sőt a mi számunkra és (az én számomra is az !)
     Ez megmutatja az “érem másik oldalát” , hogy nem csak megnyerni, hanem meg is kell tudni tartani az Isten kegyelmét …
     És mivel kegyelemből van, ezért nem “saját érdem.”
     Mindezért, mindenekért pedig a Kegyelmes, Örökkévaló és Szent Istené a hatalom és dicsőség!

     Izrael szabadítása és az Ígéret Földjére való bevitele is Istent dicsőítette, mennyivel inkább a sátáni uralom alóli felszabadítása a földnek és az egész teremtett világnak.

     11 Mert meg van írva: Élek én, mond az Úr, mert nékem hajol meg minden térd, és minden nyelv Istent magasztalja.
     17 Mert az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm.
     18 Mert aki ezekben szolgál a Krisztusnak, kedves Istennek, és az emberek előtt megpróbált.
     19 Azért tehát törekedjünk azokra, amik a békességre és az egymás épülésére valók.

     Így én is köszönöm Neked az Igét ami épülésünkre, szent szolgálatra, és Isten dicsőségére való.

     Szeretettel: Erika

  2. Soros György 2014-ben 2,2 milliárd dollárt tett fel a dollár esésére. Talán szólnál Sorosnak is, hogy kínos, hogy ennyire nem ért hozzá? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend