Egészség

GMO szuperbanán színes bőrűeknek Bill Gates támogatásával

bananaForrás: Activist Post

Az úgynevezett ?fejlődő? vagy ?harmadik? világban tapasztalható éhínségek és alultápláltság egyik oka az emberiség teljes fokú kihasználása, amit a globálizáció gerjeszt. A világ Walmartjai és Tescoi azokkal az árukkal töltik fel polcaikat, amelyeket az egészségtelen, sokszor embertelen körülmények között élő, helyenként szó szerint rabszolgamunkát végző harmadik világbeli milliók termelnek. A kölcsönös függőség globális rendszere, amely felett a Wall Street-i és londoni üzleti és pénzügyi monopóliumok uralkodnak, nem véletlenül huny szemet az ilyen körülmények felett, sőt, a rendszer pontosan erre a gazdasági-társadalmi egyenlőtlenségre épül.

Bár számunkra egyértelmű, hogy a szegényeken és éhezőkön az egyenlőtlenséget okozó tényezők felszámolásával lehetne segíteni, az egyenlőtlenségből hasznot húzó monopóliumoknak eszük ágában sincs ezt tenni. Ehelyett genetikailag módosított moslékkal akarják etetni a harmadik világot, hogy pótolják az egészséges, kiegyensúlyozott étrendet.

Ennek egyik új képviselője az a genetikailag módosított, úgynevezett ?szuperbanán?, ami megemelt alfa- és béta karotin tartalma miatt elvileg emeli a szervezet A-vitamin szintjét. A tervek szerint 2020-tól Ugandában indulhatna a termelés, ahol az új variáns mezőgazdasági tesztjei már 2010 óta folynak.

Az említett GMO moslék nemcsak lehetővé teszi a nagy agrármonopóliumoknak, hogy ?karitatív? tevékenységre hivatkozva kiterjesszék piacaikat, hanem utat nyit a világ élelmiszerellátásának teljes monopolizálása előtt. Azáltal, hogy rászoktatják a harmadik világot a szabadalmaztatott, központilag felügyelt és a helyi lakosság által függetlenül nem termelhető GMO moslékra, a globális egyenlőtlenség okozói még szorosabbra húzhatják az emberiség körüli gyeplőt.

Az ?arany rizs?, a ?szuperbanán? és hasonló GMO termékek éppen az embertelen és rasszista imperializmus által hozott ideológiát képviselik. Sarkosan fogalmazva nem egyébről van szó, mint a pénzügyi-üzleti komplexum alamizsnájáról a ?színes bőrűeknek kifejlesztett szuperbanán? formájában.

Ugyanazok a propagandahálózatok, amelyek mindent megtesznek, hogy tudatlanságban tartsák a fogyasztókat az élelmiszerek összetevőivel kapcsolatban, most a genetikailag módosított ?finomságokat? a ?társadalmi igényekre érzékeny? biotechnológiai cégek adományának álcázva próbálják eladni. A szegények számára azonban nem a GMO moslék a megoldás. Az ilyen termékek legjobb esetben is csak az új piacok megszerzésére irányuló olcsó trükknek nevezhetők, amitől egyúttal azt remélik, hogy az ?éhezést támogató? szívtelen aktivista jelzőt testálja majd az ellenzőkre. A valóságban azonban alighanem a globális, országos és személyes szabadság felszámolásáról van szó.

A megoldás

Az igazi és legkézenfekvőbb megoldás nem a GMO-k népszerűsítése, hanem az igazi egészséges élelmiszerek elérhetővé tétele lenne. Ehhez első körben a társadalmi-gazdasági igazságtalanságot fenntartó geopolitikai káoszt kellene felszámolni, leleplezve a nyugat uralkodóelvű geopolitikai kampányait Afrikában, Dél-Amerikában, Ázsiába és Kelet-Európában.

Rövidtávon a mezőgazdaság lokalizálására és a gazdák betanítására lenne szükség az igazi hosszú távú, önfenntartó megoldások megvalósításához. Organikus, különféle terményeket előállító, helyi gazdaságokra van szükség, nem pedig pusztító, adósságtermelő monokultúrákra, amiket egyre több gazdaság vesz át, csatlakozva az adósságcsapdához és erősítve a nagy agrárcégektől való függőséget.

A ?szuperbanánra?, ?aranyrizsre? és hasonlókra pazarolt százmilliókat az éhezés igazi felszámolására lehetne költeni. Persze a pénzt, például a banán esetében, Bill és Melinda Gates alapítványa biztosítja, tehát marad a GMO banán. Ha a problémák gyökerére koncentrálnának, a Monsanto, Syngenta, Bayer és hasonló megacégeknek nem lenne esélye kihasználni a részben általuk teremtett és fenntartott emberi nyomort.

Thaiföldön az új katonai vezetésű kormány például mindenféle új organikus gazdálkodási kezdeményezéssel próbálja leszoktatni a lakosságot a támogatásokról és a nagy agrárcégektől való függőségről. A helyi termelésre és feldolgozásra tanítják a gazdákat, hogy áruikat közvetlenül a piacon értékesíthessék a nagyvállalatoktól való függőség helyett.

Az embereknek igazán hasznára váló megoldások a monopóliumok érdekeivel ellentétesek. A decentralizálással a multinacionális cégek léte kerül veszélybe. Mivel a kormányok, akiktől sok ember a megoldást várja, gyakran az üzleti és pénzvilág érdekeit képviselik, csak nagyon ritkán vezetnek be ilyen megoldásokat.

Ez csak helyi közösségek által lehetséges. Mivel a ?szuperbanán? és társaik nem igazi megoldások, biztosra vehető, hogy a problémák nemcsak nem oldódnak meg, de súlyosbodhatnak is, így nincs vesztenivalónk, függetlenül attól, hogy milyen apró vagy nagy lépéseket teszünk az ügy érdekében.

Időkjelei: Sajnos tudjuk, hogy az ilyen kezdeményezések csak átmenetileg, később pedig csak bizonyos helyeken működhetnek, mert a világ megállíthatatlanul robog a világkormány megalakulása felé. Azt is tudjuk, hogy a szegények megsegítése és a vagyon (látszólagos) újraelosztása is része lesz az antikrisztusi politikának, amivel a tömegeket próbálja majd maga mellé állítani.

?Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek.? Dániel 11:24

Ettől függetlenül és addig is ki-ki tegye a dolgát, legyen az egy biogazdálkodás elindítása vagy egyetlen éhező megsegítése.

[collapse title=”Az igazi megoldás” collapseid=”UniqueID11″]

Sokszor úgy tűnik, hogy már szinte semminek nincs értelme a világban. Egyre több az erőszak, a gonoszság, hiányzik a szeretet és a megértés. Bár a jelen és az előttünk álló évek nehéznek tűnnek, erőt meríthetünk abból, hogy még emberi mértékkel mérve sem tartanak majd sokáig (Jelenések 12:12, 17:10) utána pedig egy minden álmainknál szebb és jobb világ veszi kezdetét.

A végső idők eseményeinek bekövetkezésével Jézus visszatérésének napja is egyre közelebb van, amikor megszabadítja az Övéit: ?Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel és emeljétek fel a fejeteket; mert elközeledik a megváltásotok [megszabadításotok].? (Lukács Evangéliuma 21:28)

Az átmeneti nehézségek után végre egy igazságban kormányzott világ érkezik, ahol nem lesz többé fájdalom, éhezés vagy kizsákmányolás és ahol ?a farkas a báránnyal együtt legel, az oroszlán szalmát eszik, mint a marha, és a kígyónak por lesz a kenyere. Nem árt és nem pusztít szent hegyemen senki – mondja az ÚR.? (Ézsaiás 65:25)

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél te is egy ilyen világban élni és szeretnéd megérteni, mi történik a világban és pontosan hová is tartunk, vagy egyszerűen nem tudod, kinek higgyél, most azonnal megtudhatod az igazságot. Egyszerűen mondd el ezt a rövid imát vagy valami hasonlót, saját szavaiddal:

?Jézus, szeretnélek megismerni. Kérlek, gyere a szívembe és add nekem az örök élet ajándékát. Bocsásd meg a hibáimat, bűneimet és segíts, hogy rajtad keresztül megtaláljam az utam és a válaszokat kérdéseimre. Ámen.?

Elmondtam az imát. Most mi van?

[/collapse]

Kapcsolódó videók:

Az IMF igazi szerepe

Van elég étel a földön

Előző posztKövetkező poszt

19 hozzászólás

 1. “Az úgynevezett ?fejlődő? vagy ?harmadik? világban tapasztalható éhínségek és alultápláltság egyik oka az emberiség teljes fokú kihasználása…”

  Ez baromság!
  Az éhínségek oka elsősorban a rengeteg segély.
  Pl. Fekete-Afrikában eredetileg pár millió ember a a saját primitív, gyüjtögető szintjén vígan eléldegélt évezredekig. Még a gyarmati időkben sem volt sok éhínség.
  Viszont a néger vezetésű államok teljesen életképtelenek. A rengeteg élelmiszer-segély csak arra jó, hogy éppenhogy életben maradjon és szaporodjon a nyomorgók nagy része. Ráadásul a leginkább életképteleneknek (akik pár ezer éve még simán kirostálódtak volna) van a legtöbb utódja, így a genetikai állomány is rohamosan romlik.
  Tehát egyre több és egyre életképtelenebb ember várja a segélyeket.

  De egyébként a wall-streetieket, a multi-vezetőket, stb… fel kéne akasztani…

  1. A föld nemzeteinek szándékos leépítése, gazdaságainak szándékos elpusztítása, népeinek szándékos elbutítása, életképtelenné formálása.
   (A segélyezést csak akkor sorolnám ebbe a kategóriába, ha volna mód munkával elérhető megélhetésre, de az ember mégis a kényelmesebb segélyből szeretne munka nélkül megélni, és ezt a kényelmes megoldást az állam vagy a rendszer támogatja.)

   1. Kedves THEA A videó nekem is bejött el is indult, aztán megállt és kiírta, hogy levéve. utána már a videósorokban se jelent meg.szóval attól függ Te mikor nézted és én hozzád képest most 29.én.

    Egyébként szeretettel üdvözöllek és mindenkit egyúttal. Elnézést ha néha elragadtatom magam.

 2. A GMO semmire nem megoldas de mint ahogy a cikk is mondja mindenhol gond van csak Nyugat Europaban nincs. Nyugat Europa, kulonosen an angol szasok, es ezen belul az angolok, alattomos modon ernek el dolgokat. Eleg megemliteni az oltonyt mint nemzeti viseletet, es an angol uriember fogalmat. Egy gyarmatosito akinel meg mindig kiralysag van es a kirelyno kegyet gyakorol amikor helikopteren megerkezik egy szegenyeket apolo stb intezetbe….a ferje pedig csak annyit tud mondani hogy miert nem epitenek kozelebb egy heli padot hogy le tudjanak szallni, ha talan meg egyszer el kegyeskednenek latogatni….

  Ami ota felszabadultak a gyarmatok, es Kelet Europa oda lett dobva a nyugatnak, “economic colonisation” folyik. Plusz a kontrol kiterjesztese es az emberek el lehetetlenitese kulonfele eszkozokkel. Egyet kell megerteni, ezek a vezetok szadistak es ezt a folyamatot elvezik. Beteget akiket szegregalni kell mert nem fognak megjavulni. Nem tudnak.

  sulyos baj van…ezek az emberek nem fogjak a GMO rol azt allitani hogy meddo mag amit a Monstanto- tol kell venni. A GMO mint megoldas lesz beallitva, fokepp a szegenyek megsegitesere.

  Egyeb eszkozok: munkahelyek elvitele, kolcsonok kiadasa amit nem tudnak az emberek fizetni, GMO meddo mag kozpontositasa, a meogazdasag intenziv kozpontositasa (gyogyszerezni kell az allatokat mert a kis helyen nem fernek el…mintha nem lenne bazzeg eleg hely ezen a vilagon a csirke olaknak?), a telefonok hellekese, kamerak elhelyezese minden saron.

  Ha a szegenyeket beken hagynak az lenne a legnagyobb segitseg nekik.

  A jo hir az az, hogy a Jimmy Savile botrany vegre megint az ujsagok cimlapjan van. Ez azt jelenti hogy a cabal fel lesz gongyolitve. Ezen a nyaron sok minden fog tortenni, sok letartoztatas, ami mar megkezdodott, csak at kell latni a dolgokat….es a fontos iranyitok kozul is aki a Savile (paedo-nekro) csoportban van, el lesz kapva.

  (ebbe a csoportba van az angol kiralyno is)

  Azt kell mindenkinek merertenie hogy ez a vezeto csoport BETEG es ezt elvezi. A masik ami fontos az az hogy nem minden vezeto ilyen ott is vannak jok akik a rosszak ellen harcolnak.

  Tehat nem zsidokrol, stb van szo hanem beteg emberekrol akik kozott van zsido is.

  1. Kedves Andrea!

   – Értjük és tudjuk is, hogy a GMO élelmiszerek nem jók, egészségre ártalmasak, és a cégek, (Monsantó és társai) a “szemeteiket” részben nagy anyagi haszonszerzés, másrészt “politikai okok” miatt erőltetik az emberekre. Azt is tudjuk, hogy a “nincs másra lehetőség” indoka hazugság. Ahhoz sem fér kétség, hogy akiknek hatalom van a kezükben dönteni embereknek életéről vagy haláláról, nagy százalékuk pszihésen (is) beteg, normális körülmények között nem volna szabad hatalmat adni a kezükbe.
   – Te viszont azt érts meg, hogy egy Bibliai korszak beteljesedésének a küszöbén állunk, ahol “mind ezeknek meg kell lenniük.”
   A Bibliai próféciák erre a korra az emberiség pusztítását háborúkkal, éhségekkel, döghalálokkal jövendöli, (emberi fenevadak által,) valamint az Antikrisztus megjelenését.
   Pontosan ezért van kint ez a cikk is, hogy mindenki láthassa, milyen intenzitással teljesednek a próféciák, hogy hol is tartunk a jövendölések beteljesedésében?
   A “nagy emberek” akikről azt írod, hogy beteg elmékkel rendelkeznek, – persze, hiszen ők (is) és még sokan mások, a hatalommal rendelkező emberi fenevadak.

   És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve HALÁL, és a POKOL követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy ÖLJENEK fegyverrel és éhséggel és halállal és a FÖLDNEK FENEVADAI ÁLTAL.
   Jelenések 6:8

   Ráismersz erre a korszakra amiben élünk?
   Háborúk, éhhalálok, mesterségesen kiszórt járványok, mérgezett élelmiszerek, mesterséges időjárás befolyásolás, mesterségesen előidézett földrengések, (lásd Fukusímát és az egész Földet befertőző sugárzása), és még sorolhatnám reggelig.
   Mindezek, ilyen “beteg elméjű emberek” utasítására mennek végbe. Ne örülj annak, ha egyet – kettőt kiemelnek közülük a sorból, mert jön helyettük tízszer annyi és még kegyetlenebb.
   Ezeket csak azért állítják félre, mert fenevadi ösztönükből már nem telik többre. Tőlük “vérszomjasabbakat” fognak a helyükre tenni, – vagy maga az antikrisztus érkezik meg …

   Emberként esélyünk sincs ellenük harcolni, – de tudjuk, hogy Istenben van a menedékünk Urunk, Jézus Krisztus által. Ő az, aki a kereszten már legyőzte Sátánt, és tudjuk, hogy velünk szemben már csak a “legyőzött ellenség” harcol – de azt is csak rövid ideig. Jézus visszajövetelekor pedig fizikailag is legyőzi a gonoszt.

   Szeretettel: Erika

  2. “A jo hir az az, hogy a Jimmy Savile botrany vegre megint az ujsagok cimlapjan van. Ez azt jelenti hogy a cabal fel lesz gongyolitve. Ezen a nyaron sok minden fog tortenni, sok letartoztatas, ami mar megkezdodott, csak at kell latni a dolgokat?.es a fontos iranyitok kozul is aki a Savile (paedo-nekro) csoportban van, el lesz kapva.”

   Na jah, “el kapják őket, mind”. Nézd meg ezt a dokumentum filmet. Megláthatód miként működnek a dolgok a valóságban. http://www.youtube.com/watch?v=LW9_ulzXOMQ

 3. 2Pét 3:9 Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr értünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.

  1. Elsö olvasatra kristálytisztának tünik, de …!

   Végig kell gondolni az idézet logikáját?
   Több sebböl vérzik, ha alaposabban vizsgáljuk!
   @ ” 2Pét 3:9 Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr értünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.”
   “nem késik az Úr” – mihez képest?
   Ha, jól mennek a dolgok akkor nem tünik fel az idö múlása, de ha az ” egész teremtés(!) sóhajt és nyög” akkor már a tegnap is soknak tünik! / De, mit szóljunk az évezredes szenvedéshez???? /

   ” hosszan tür értünk” – ez valóban nagyon isteni gesztus, de “gonoszok miatti türése” a hüségeseket “bünteti” NEM?
   ” mindenki megtérésre jusson” – egy kis matek, MINDENKI nem fog megtérésre jutni, ugyanis csak egy kis összehasonlítás a “gonoszok” igazak számát illetöen és máris kiderül, hogy non sense/lehetetlen a dolog!

   Konzekvencia: “nem maradhatunk gyermekek örökre, NÖJJÜNK FEL VÉGRE és legyenek kitüzött céljaink, idötervünk és ha gondatlan hanyagságból/lustaságból nem teljesítjük akkor fegyelmezés/retorzió! Csak így fejlödhetünk! Csak így boldogulhatunk! Az élet is e szerint müxik! Tanulj és tedd amit tanultál! Felejtsd el, hogy MAJD Isten megbocsájt, a változás TE magad légy!

   Ne takarózzunk mindig és mindenért az isteni hosszútürés takarójával! Ez mutatja, hogy szeretjük Istent és magunkat is!
   Úgy ahogy egy egészséges szülö is a gyermek fejlödéséhez igazítja a fegyelmezést és a kiváltságokat! Igaz?

   FIGYELEM!
   A LEÍRTAK, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SAJÁT ASPEKTUSOK!!! MINDEN NEMÜ EGYÉB ÉRTELMEZÉS, CSAK SAJÁT FELELÖSSÉGRE ÉS HATÁSKÖRBEN TÖRTÉNHET!
   Köszönöm!
   Áldás

   1. Kedves Wiiking!

    😀 Amit leírtál annak az egyik fele igaz is.
    “Ha, jól mennek a dolgok akkor nem tünik fel az idö múlása, de ha az ? egész teremtés(!) sóhajt és nyög? akkor már a tegnap is soknak tünik!”
    – Teljesen egyetértek Veled. Mint ahogy le is írtad, így az “idő fogalma” egy relatív, valamihez viszonyított fogalom.

    “?nem késik az Úr? ? mihez képest?”
    – sem a személyes türelmetlenségünkhöz, gondolkodásunkhoz, sem a világban megjövendölt eseményekhez képest.
    Mióta az Örökkévaló Isten “leheletét,” hordozó ember elszakadt Isten közelségétől (az Édentől), azóta vágyik ismét a közelségébe való mielőbbi visszatérésre, az (Új Édenbe.)
    (Had linkeljek ide egy gyönyörű Petőfi verset: http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/petofi/xix.htm )
    Ugyan akkor, amit mi most itt “büntetésként” érzékelünk, az valóban nem más, mit “sátán szadizmusa” az “Atya leheletét” hordozó emberiségen, amit sértettekként nehezen viselünk …
    Íme 2 oka a türelmetlenségünknek. A 3. hogy szívünk szerint már a “végére pörgetnénk” a jelen kor világtörténelmének szalagját, hogy legyen már vége ennek a rémálomnak és legyen egy “új kezdés.”

    ” de ?gonoszok miatti türése? a hüségeseket ?bünteti? NEM?”
    – Mi (megtért keresztények) tényleg büntetésnek éljük meg a világban zajló eseményeket, de az aki időt és lehetőséget kap a megtérésre, – magát a megtérésére fenntartott időt, – kegyelemként éli meg, függetlenül attól, hogy a világ gonoszsága az ő számára is büntetésként érződik.

    “egy kis matek, MINDENKI nem fog megtérésre jutni, ”
    Tényleg nem! De nem az Isten hibájából … Mindenki felé hangzik az evangélium, de nem mindenki akar “gazdát” cserélni. Addig, amíg mind a 2 “gazda” azt nem mondja, hogy téged is elfogadlak, légy az én szolgám, addig kényszerből a “jelenlegi gazdának” szolgálok.
    Viszont, ha mind a két gazda kijelenti, hogy “légy az én szolgám” – ott a szolgálatomat magam választottam meg, önkéntes alapon.
    (Ha tetszik a régi “gazda” akkor ott maradok, – ha nem, akkor van lehetőségem a másikhoz menni. Azt pedig, hogy kinek melyik tetszik, az minden ember “lelkiségének” beállítottsága határozza meg. Ebben a tekintetben vannak az “ördög atyának” is gyermekei, és vannak a Mennyei Atyának is gyermekei. Mindegyik a “saját szülőjének” fog szolgálni.)

    Szeretettel: Erika

    1. Az öszinteség megkívánja, hogy megdícsérjelek az értelmes válaszodért!

     Örülök, ha ilyen összeszedett, logikus és konstruktív véleményt olvashatok!

     Isten tartson!

    2. Kedves Erika és Wiiking!

     Néhány saját értelmezésbeli megjegyzés a hsz-etekhez.
     “… hosszan tür értünk? ? ez valóban nagyon isteni gesztus, de ?gonoszok miatti türése? a hüségeseket ?bünteti? NEM?”
     A földi életünk nem mennyország, mindnyájan tanulni, tökéletesedni (Istenhez közelebb/visszakerülni) születtünk ide. Itteni szenvedéseinknek két oka lehet: korábbi tetteink következményeként, hiszen ha megtapasztaljuk mindazt, amit mi okoztunk másoknak (a jót is), azáltal tisztul a saját lelkünk, kiég(het)nek belőle vétkeink. Csak ezáltal nemesíthetjük szeretetté az önzésünket, és vállalhatunk felelősséget tetteinkért – ez az útja a felnőtté válásnak, ahogyan Wiiking is >javasolja a felnövéstÉn meg, ha majd fölmagasztaltatom a földről, mindenkit magamhoz vonzok.< (Ján 12: 32). Én úgy gondolom, a mindenkiben még azok is benne foglaltatnak, akik "az ördög atyától" vannak, csak nem most, ennek a korszaknak a végén. Isten a végtelen irgalmában és bölcsességében bizonyára van mentőterve az ennyire megátalkodott gyermekei számára is (melyet nem kötött az orrunkra, hiszen a mi üdvösségünket ez nem érinti).

     "Felejtsd el, hogy MAJD Isten megbocsájt" Isten mindig megbocsát, akár az utolsó pillanatban is (gondolj a latorra a kereszten), de csak akkor, ha őszintén kérjük, és felhagyunk bűnös cselekedeteinkkel, "Ez mutatja, hogy szeretjük Istent és magunkat is", és ezáltal lesz igaz a felszólításod: "a változás TE magad légy!" De a következményeket minden esetben viselnünk, megtapasztalnunk kell, Isten ezek révén "igazítja a fegyelmezést és a kiváltságokat gyermekei fejlödéséhez, úgy ahogy egy egészséges szülö is. Igaz?" Igaz.

     Szeretettel

    3. Kedves Ditta!

     @ ” A földi életünk nem mennyország, mindnyájan tanulni, tökéletesedni (Istenhez közelebb/visszakerülni) születtünk ide. (!?) Itteni szenvedéseinknek két oka lehet: korábbi tetteink következményeként, hiszen ha megtapasztaljuk mindazt, amit mi okoztunk másoknak (a jót is), azáltal tisztul a saját lelkünk, kiég(het)nek belőle vétkeink. ”

     Reinkarnáció és/vagy “újjászületés” ? Beszéljünk róla?

     @ ” Én úgy gondolom, a mindenkiben még azok is benne foglaltatnak, akik “az ördög atyától” vannak, csak nem most, ennek a korszaknak a végén. Isten a végtelen irgalmában és bölcsességében bizonyára van mentőterve az ennyire megátalkodott gyermekei számára is. ”

     ” Minden bün megbocsátatik, KIVÉVE aki a szent lélek/szellem ellen vét, annak nem bocsátatik meg! … a gonoszok a földröl kiszaggattatnak és hitetlenül cselekvök kivágattatanak abból. ”
     Szóval, az ördög és démonai valamint földi szolgái – akik az isteni figyelmeztetés ellenére=evangélium hírdetése – sem nyernek megváltást/megmentés! ” ..vettetnek a tüz és kénkö tavába, … ahonnan nincs feltámadás!
     Isten és Jézus következetes és igazságos! Nem lenne logikus és ellentétben állna Isten szeretetével, ha egy megátalkodott bünösnek is megbocsátana, holott a lehetöség MINDENKI elött ott áll/t! Mi különbség lenne Isten szolgái és az ördög gyermekei közt, ha MINDENKI ugyanazt a kegyelmi ajándékot kapná???
     Ez az “utolsó pillanatban történö megtérés” nagyon sántít! Nagyon hasonlít a katolikus “utolsó kenet/gyónás” bibliaellenes dogmájára!
     ” Miként a test is holt a lélek nélkül, úgy a hit is holt CSELEKEDETEK nélkül! ”
     A “jobb (kéz felöli) lator” is csak egy lehetöséget kapott. A ” bün zsoldja a HALÁL, …” a feltámadásban javára fordíthatja Jézus válságáldozatának értékét és örök élete LEHET!

     ” Minden úr kedvez a maga szolgáinak, én is kedvezek! – mondá az Úr. “

  1. Én is türelmetlen vagyok! Szívem szerint én is ezt kérdezném. Az a remény éltet, hogy talán már “nem annyira sokáig”,… bár a ló “másik oldalára” sem szabad átesni.

   Figyeljük az eseményeket, … minden nappal közelebb kerülünk az “ajtóhoz”, imádkozzunk azért, hogy maradjon erőnk ahhoz, hogy be is tudjunk lépni rajta magunk is és velünk minden meghívott is.

   1. Itt szerintem mindenki türelmetlen kedves Erika!
    De meg lett mondva, hogy az utolsót is megtérésre akarja késztetni az Úristen, ezért kell idő neki, hogy mindenki az Övé legyen, még a legálnokabbika is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend