Világkormány

A G77-ek és Kína Új Világrendet követelnek

BqQsSSdIQAErs0B
“Az Új Világrend felé a jó életért” – olvasható a találkozó szlogenje a fotóhoz összegyűlt vezetők felett.

Forrás: The New American

A világ több mint 100 kommunista, iszlamista és szocialista urai, kiegészítve a harmadik világ néhány megválasztott, de ettől semmivel sem kevésbé korrupt vezetőjével, gyűjt össze Bolíviában a G77 plusz Kína csúcstalálkozón, hogy követeljék ?az Új Világrend bevezetését egy jobb élet reményében?.

Ban Ki-moon ENSZ vezér is csatlakozott az Amerika, szabadság, szuverenitás és szabadpiac ellenes eseménysorozathoz, sürgetve az egybegyűlt urakat, hogy továbbra is támogassák a ?fenntartható fejlődést? és a globális felmelegedéssel kapcsolatos pánikkeltést, hogy segítségükkel rátukmálják a globális kormányzást a világra.

Annak ellenére, hogy ez volt az ötvenedik G77 csúcstalálkozó, a főáramú média szinte említésre sem méltatta az eseményt.

Az egybegyűlt 133 vezető egy zárónyilatkozatban követelte, természetesen nem ezekkel a szavakkal, egy központosított, globális diktatúra bevezetését és a nyugati adófizetők pénzének a harmadik világ kormányai számára történő újraelosztását. Mindent ?Földanyával? összhangban, az ENSZ ?fenntartható klímaváltozási rezsimjének? felügyeletével kell véghezvinni, szögezték le az egybegyűltek. A radikális nyilatkozat drámai planetáris átalakulást követel: egy erősebb, ?megbízásait? hatékonyabban teljesítő ENSZ-t, a ?globális szuverenitást? jelképező, nagyobb hatalmú ENSZ közgyűlést és az IMF által irányított globális valutát.

?Teljes mértékben tiszteljük az ENSZ alapokmányában és a nemzetközi jogban lefektetett alapelveket és célkitűzéseket, különös tekintettel azokra, amelyek az államok közötti egyenlőséget támogatják,? áll az ENSZ megerősítését követelő nyilatkozatban.

?Felismertük, hogy szükség van az ENSZ képességeinek és kapacitásának javítására, hogy képes legyen teljesíteni megbízatásait és maradéktalanul kivitelezni társadalmi és gazdasági programjait.?

A ?Santa Cruz-i Nyilatkozat az Új Világrendért, a jobb életért? névre keresztelt megállapodás azt is szorgalmazza, hogy a többnyire zsarnokokból álló ENSZ közgyűlés amolyan vétómentes planetáris testületté válhasson.

Természetesen bevezetése esetén az általuk szorgalmazott, központilag megtervezett ?Új Világrend? az emberiség többsége szempontjából a ?jó élet? ellenkezőjét vagy annak csupán látszatát eredményezné, ahol a szabadság, a jómód, a szabadpiac és a nemzeti szuverenitás múltbéli emlékek maradnának csupán.

A résztvevő rezsimek ismét megtévesztéssel próbálják elérni céljaikat. A ?klímaváltozásra? és a saját rendszerük által előidézett szegénységre hivatkozva követelik, hogy a nyugati országok adófizetői vagyonukat nekik, szabadságukat és szuverenitásukat pedig az ENSZ-nek adják át. A többségében autokrata rezsimek ezek mellett több beleszólást követelnek a felemelkedőben lévő ?globális kormányzásba?.

A G77 plusz Kína csoportba, neve ellenére, ma már 133 kormány tartozik, akik között bolygónk legbrutálisabb kommunista diktatúráit is megtaláljuk. A pekingi diktatúra, amely immár évek óta szorgalmazza az Új Világrend bevezetését, természetesen a csúcstalálkozó legnagyobb hatalommal rendelkező résztvevője. Soros György már 2010-ben nyilvánosan hangoztatta, hogy Kína alkalmasabb lenne az Új Világrend vezetésére az Egyesült Államoknál.

Ironikus módon a rendezvény egyik elsőszámú témája a ?szegénység? volt. Ironikus, mivel a világban tapasztalható hihetetlen szegénység éppen a találkozón résztvevő, és az általuk elnyomott szegényekre szocialista és egyúttal orwelli megoldásokat erőszakoló korrupt kormányok tevékenységének közvetlen eredménye. A megoldás szerintük még több, immár globális szintű szocializmus. Másképp fogalmazva, az elnyomottak vérén élősködő, sokszor luxus körülmények között élő vezetők azt az üzenetet próbálják közvetíteni, hogy számukra az ?egyenlőtlenség? a legnyugtalanítóbb probléma.

Az Új Világrend bevezetését sürgető propaganda természetesen nem új keletű jelenség. Hugo Chavez, Venezuela megboldogult korábbi vezetője kínai látogatása során elmondta, hogy ?Egy új világot teremtünk, egy kiegyensúlyozott világot. Egy új világrendet, egy többpólusú világot.?

Tavaly már Kína is egy ENSZ vezetés alatt álló, amerikamentes ?Új Világrendet? szorgalmazott.

George H.W. Bush, Henry Kissinger, Bill Clinton és nyugati vezetők egész sora hirdeti ugyanezt, ugyanezeket a szavakat használva.

Időkjelei: A régi ?káoszból rend? módszer klasszikus példáját láthatjuk immár globális szinten. A hatalmi elit az általuk bevezetni kívánt ?megoldáshoz? gyártja a problémákat, hogy maguk az emberek követeljék saját börtönük felállítását a kiút reményében.

A jó hír, hogy ennek az elnyomó rendszernek igen rövid idő adatik (Jelenések 12:12), utána pedig egy valóban igazságos világ érkezik, ahol ?nem ártanak és nem pusztítanak sehol, mert tele lesz a föld az ÚR ismeretével?. (Ézsaiás 11:9)

Előző posztKövetkező poszt

43 hozzászólás

 1. Elgondolkodtam azon, hogy még soha nem volt a földön olyan gazdasági rendszer mint ma. Gondolok itt a fenevad bélyegére. Nem biztos, hogy elkövetkezik egy amolyan chipelős időszak, és ki lesznek rekesztve emberek ezáltal akármilyen formában szó szerint. Nem lehet, hogy a fenevad bélyege leve már rajta van azokon akik sodródnak Isten nélkül az árral a világban? Már egy csokor petrezselymet sem adhatsz el csak úgy, és ha megszűnik a készpénz, akkor végképp nem. Minden ember a mai hatalom bélyegét hordja magán, akár tudatosan (nagy vezérek, a világ irányítói tudatosan) akár sodródva és rákényszerülve (a köznép, a rákényszerített adórendszer, bankkártya, elektronikus fizetések stb.). Ezek azok akik nem bíznak Istenben, nem hisznek Krisztusban, csak a szemükben ,amit látnak. És van Krisztus népe, akik az ő (nem bélyegét), hanem pecsétjét viselik a homlokukon (persze lelkiképpen). És nyilván azok vettetnek majd a “tüzes tóba”, akik nem hittek Jézusban: minden aki és ami Krisztus-ellenes, azaz antikrisztusi, evilági, megbélyegzett és evilág hatalmasságai, hívei. (antikrisztus, hamis próféta, sátán, fenevad megbélyegezettjei , hódolói). A Máté 24 már 2000 éve beteljesült és intenzitása növekszik évről évre, napról napra. A kérdés mikor teljesül be az utolsó mondat: az evangélium hirdettetik minden népnek a világon és AKKOR JŐ EL A VÉG. Rengeteg hívő és nem hívő “vár” a tényleges NEW world order-re (holott gyakorlatilag az már VAN) meg a megchipelésre, a nagy keresztényüldözésre (ami már 2 ezer éve tart és nem hagyott alább), magára egy személyre AZ ANTIKRISZTUSRA, a a hét évre, az armageddoni csatára, ezer éves birodalomra és így tovább. Figyeljük az eseményeket, számolunk. ÉS ha így lenne, nem érne sokakat “tolvaj módjára” Krisztus eljövetele és még sorolhatnánk a “vigyázzatok” típusú igéket. Krisztus sokat beszélt az utolsó időkről, de az már tart 2 ezer éve és valóban beteljesedtek és teljesednek a szavai azóta is, és mindez jelzi, hogy ő valóban igazat mondott és el fog jönni. A bűn sokasodik, a nyomorúság nagyobb lesz. Számomra érdekes az “esznek, isznak, házasodnak” ige is, mint Noé napjaiban. Ma még csoda, hogy házasodnak emberek, ha úgy tetszik, számomra ez talán többet mond mind a Jelenések könyve vagy Dániel könyve. Ne lepődjön meg senki, ha Krisztus azelőtt betoppan, mielőtt számolgatjuk a dolgokat. Amúgy nem gondolom, hogy egy embert is predestinálna Isten magának az ördögnek, mint egy Antikrisztus. Aki ezt gondolja, az túl sok Ómen filmet nézett 🙂

  1. Üdv!
   Írod:
   “És nyilván azok vettetnek majd a ?tüzes tóba?, akik nem hittek Jézusban: minden aki és ami Krisztus-ellenes, azaz antikrisztusi…”

   Szerintem aki nem hisz Jézusban, az nem egyenlő azzal, hogy ellene van! Ez óriási különbség! Aki ELLENE van, az antikrisztusi, ez tudatosságot jelent. Míg az előbbi tudatlanságot, bizonytalanságot (pl. tapasztalatok alapján, ami generációk sorának tapasztalata is akár), stb.

   A mindenkin lévő bélyeget illetően én is hasonlóképpen gondolom.
   Kinek mire van füle, azt hallja.

   A következő gondolat 18+ olvasmány!
   Nekem abbéli aggályaim vannak, hogy ha egy gyönyörű korszak kezdődne (azon embereknek, akiknek neve szerepel az élet könyvében és eltorzult lelkű=embertelen-gonosz-együttérzés nélküli, stb. emberek nélkül) a változással, akkor az miért rossz (főleg előre tudván!)? Én minden további nélkül el tudom képzelni, hogy már mindenki megkapta a védettséget egy valamilyen járvány ellen, azoktól, akik méltóak arra, hogy Isten nevében ítélkezzenek felettünk itt, ebben a dimenzióban, ebben az életben a számunkra megtapasztalható valóságban. S lényeges dolog, hogy még azok felett is, akik soha életükben nem hallottak Jézusról! Szerintem minden jó ember ugyanattól szenved és szenvedett mindig is, mindegy hogy mely részén él a világnak, tehát nem számít miben szocializálódott! Ugyan attól az egocentrikusságtól szenved mindenki. S persze ugyan abból az okból is alakul ki minden kultúrában ez a viselkedés! Ez pedig a túlélés és félelem. Ezt pedig megerősítik az olyan tettek, amik rombolják a bizalmat egymás iránt (paráznaság, hazudozás, lopás, gyilkolás, stb.). Nos így működik az oszd meg és uralkodj 🙂 nagyjából, mert csak ezeket kell cselekedni hozzá (rávenni az embereket, hogy a könnyebb utat válasszák). A világ minden részén és minden korában ilyen egyszerűen működik ez a dolog. Persze ez is csak a szerintem kategóriába tartozik! S ez azért fontos, mert idővel változhat, finomodhat a vélemény a megismerés-tapasztalatok alapján!!!

   1. Szia UHU Cimbi! 🙂

    Tetszik ez a 18+! vélemény indítás! 😀

    Azt azért ne feledd, hogy – mivel tökéletlenek vagyunk -, csak rész szerint/korlátozottak az ismereteink és a gondolkodásunk is igen “karcos” tud lenni. Ezért kell valami zsinórmérték! ” A teljes írás hasznos, … az dolgok helyreigazítására (is!) ”
    Az a bizonyos 3D amiben jelenleg élünk, biza fejreállt világnak tünik!

    De, ne keseredj, azért vagyunk itt, hogy okosságokat gyüjtsünk a nálunk “okosabbaktól” vagy okoskodóktól! 😀
    Találd meg a “búzaszemet” az ócsu közt!

    A hazugságnál, csak egy dolog veszélyesebb, a fél igazság! (Sokkal nehezebb észrevenni és könnyebben félre vezet!)

    Az ördög egyik legnagyobb trükkje, hogy a “véleményét” nyakon önti egy jó adag féligazsággal amit a legtöbb ember gondolkodás nélkül “benyal”!
    A finomítot/fehér cukor szinte mindennapi (édes) táplálék, mégis “fehér méregnek” nevezik! 😀 Vajon miért?

    Áldott napot!

    1. Szia Wiiking!
     Köszönöm, köszönöm 🙂
     Kapirgálok mindenfelé. Illetve nézelődök, amerre csak tudok.
     Egy dologban biztos vagyok: Valami nagyon nem stimmel! Elképesztő mértékben be van csapva az emberiség! Hajlok arra, hogy le van igázva vagy csak egy kísérleti telep.
     Üdv!

   2. Kedves Gyuszika és UHU!

    Jézus, amíg a Földön volt, tett egy olyan kijelentést, hogy
    ?Bizony mondom néktek, el nem múlik ez a nemzetség, mígnem mindezek meglesznek.? Máté 24:34
    A zsidók sokasága ebből arra következtetett, hogy Jézus feltámadása után, még az ő életük idejében vissza jön. (Valójában Jézus az ?ez a nemzet? alatt azt a kegyelmi korszakot értette, amelyben magunk is élünk.)
    Ennek a kijelentésnek a téves értelmezésére vált részben szükségessé, hogy Pál apostol megírja a 2.Tessalónikai levelét azok számára, akik Jézust személyesen is ismerték, illetve Jézus kortársai voltak.

    2,1 Kérünk pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére és A MI Ő HOZZÁ LEENDŐ EGYBEGYŰLÉSÜNKRE nézve,
    2,2 Hogy ne tántoríttassatok el egyhamar a ti értelmetektől, se ne háboríttassatok meg, se lélek által, se beszéd által, se nékünk tulajdonított levél által, MINTHA ITT VOLNA MÁR a Krisztusnak ama NAPJA.
    2,3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert NEM JÖN AZ EL ADDIG, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és MEGJELENIK A BŰN EMBERE, a veszedelemnek fia,
    2,4 AKI ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.
    2,5 Nem emlékeztek-é, hogy megmondtam néktek ezeket, a mikor még ti nálatok valék?
    2,6 És most tudjátok, mi tartja vissza, AMIÉRT CSAK A MAGA IDEJÉBEN FOG AZ MEGJELENNI.

    2:1-ben ezek az emberek arról vitatkoznak, hogy vajon mikor jön vissza Jézus értük, (mint élő emberekért) és vajon mikor ragadja el őket? Erre írja az apostol, hogy ?a mi őhozzá leendő egybegyűlésünkre nézve.?
    2:2-ben a ?mint ha itt volna már? kifejezés utal arra, hogy ezeknek a zsidóknak egy része, a saját életének idejére várta az elragadtatást, Krisztus ama napját.

    2:3 Pál felvilágosítja őket, hogy ?nem jön az el addig? míg meg nem jelenik a bűn EMBERE !!!
    Tehát egyértelmű hogy ?személyről? van szó, és nem a politika által létrehozott szervezetekről!
    2:4 is megerősíti ezt a tényt. Egyrészt azzal, hogy úgy fogalmaz, hogy ?aki?, ami szintén személyre utal, mert ha nem személyről beszélnénk, akkor az ?ami? lenne. Az Isten templomába való ?beülést? is csak személy tudja elkövetni.
    2:6-ból pedig az is kiderül, hogy ennek a cselekedet ?időkorláthoz? van kötve. Csak is a ?maga idején? következhet be, ami kizárja a ?hosszú idő folyamatosságát? úgy, ahogy azt a fenti hozzászólásban Gyuszika említi.

    Szeretettel: Erika

    1. A zsidok soha semmikor nem vartak az elragadtatast es még a mai napig sem varjak… nem is tudnak arrol, hogy ez be fog következni, vagy ha némelyikük hallott is rola, nem hisznek ebben. Ok a messsiasukat varjak vissza. Pal a kisazsiai keresztyén gyülekezeteknek, es a romai gyülekezetnek irta a leveleit.

    2. Kedves Ria!

     Tény és való, hogy Thesszalónika Görögországban van, az is tény, hogy nekik íródott ez a levél, de miért gondolod, hogy az apostolok mást tanítottak a zsidóknak, mint a pogányoknak …, vagy, hogy minden zsidó közömbös volt Jézussal és a tanításaival szemben?
     Isten kegyelméből elmondhatom azt is, hogy az első pünkösdtől kezdve mind ezidáig vannak Krisztushoz megtért zsidó Testvéreink!!!
     És ez a folyamat az elmúlt két évezred folyamán sem szakadt meg! Úgy, hogy vannak, még ha viszonylag kevesen is, de az elkövetkezendő időkben egyre többen lesznek. (Szabad értük imádkozni is!)

     Szeretettel: Erika

    3. Eloszor is: En keresztyén gyülekezeteket irtam, nem pedig egyes zsidokat, akiknek Pal irt volna. Masodszor: Pal a poganyok apostola volt, Péter pedig a zsidok apostola. Harmadszor: Nem irtam egy szoval sem, hogy MINDEN zsidó közömbös lett volna Jézussal és a tanításaival szemben, vagy pünkösd ota ne lennének Krisztushoz megtért zsido emberek.
     Azt pedig nem szükséges NEKED megmondanod, hogy én ki(k)ért és miért imadkozzak… okééééé?

    4. Addig kisértitek a sorsot, míg megjelenik Ida és akkor lesz nemulass!!!!! :):)

    5. A “melegszivu anyuka” – Schwaben? 🙂 Vagy tolem lehet akar “Hübrisz” is, ahogyan irtad a multkoraban. 🙂
     Remélhetoleg megirja Kormosnak, hogy ne probalja a lényegrol elterelni a figyelmet… csak a hülye nem veszi észre, hogy ezt teszi.

    6. Kedves Ria!

     Látom, ma rossz napod van…
     Velem szeretnél “szemben állni” de nem tudsz, több mindenért sem:

     Idézem mind a két hozzászólásodat:
     – “A zsidok soha semmikor nem vartak az elragadtatast es még a mai napig sem varjak?nem is tudnak arrol, hogy ez be fog következni, vagy ha némelyikük hallott is rola, nem hisznek ebben. Ok a messsiasukat varjak vissza. ”
     – “Eloszor is: En keresztyén gyülekezeteket irtam, nem pedig egyes zsidokat, akiknek Pal irt volna.”

     Ha Pál lett volna az egyetlen zsidó, aki a fentiekről tanított, a Te állításod már akkor is hamis lenne, de ne felejtsd el, hogy Jézus (és tanításának) első követői a zsidóságból kerültek ki.
     Azt se felejtsd el, hogy ez a tanítás csak kegyelemből lehet a pogányokból kihívottaké, méghozzá úgy, hogy a zsidó Pál apostol (is) hirdette a pogányoknak.

     -“Azt pedig nem szükséges NEKED megmondanod, hogy én ki(k)ért és miért imadkozzak? okééééé?”
     Ez a mondatod is kissé “amnéziásra” sikeredett, mert nem azt mondtam, hogy imádkozz értük, hanem, hogy “szabad értük imádkozni”
     Megteszed vagy sem, ez már a te felelősséged … (bár ÉN azt sem felejteném el, hogy a zsidóság nélkül, hol tartana az én “nagy” kereszténységem…)

     – Akkor, amikor én Testvérnek mondott személytől szeretetlen megnyilvánulást (vagy a betűkön keresztül is “átsütő” gyűlölködést) kapok, választófalként ezt az Igét emelem fel:

     13,4 A szeretet hosszú tűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
     13,5 Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
     13,6 Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
     13,7 Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
     13,8 A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.

     Szeretettel: Erikka

    7. Agresszív lettél egy kissé Ria? Lehet, hogy miattam van 🙁 mert mi kibékültünk és most kerestél magadnak egy magamfajtát 😀
     No csak vicceltem, de nem kell az agresszió, mert tudom, hogy Erika nem akar félrevezetni senkit, csak neki is van egy elképzelése, mint itt mindenkinek.
     Ami a “melegszívű anyát” illeti éppen tölti fel a Bibliát Arial 20-as méretben a weboldalra, mert már annyi mindenről beszéltetek, hogy egy részlet ide már nem elég a Bibliából.
     Na mindegy, legyetek szívesek ne veszekedjetek, mert rossz lesz akkor a kedvem, ha a szívemhez közel álló emberek ily módon ráförmednek egymásra.
     Tudom min mentek át… Várjátok vissza Jézust és hatalmasat akartok partizni vele a menyegzőn. Csak sajnos még Jézus ment meg lelkeket és ehhez neki idő kell.
     Isten áldjon titeket.

    8. Előszőr is, ne szólíts engem kedvesnek Kormos, mert tőled ez nem őszintén jön, a képmutatast pedig gyűlölöm. Masodszor, én nem felejtettem el semmit, nagyon is tudom, hogy mirol beszélek, ezzel szemben te, félrevezeted az embereket a hazugsagaiddal. Mit is mondott Jézus a hamis profétakrol, a hamis munkasokrol, az Uram! Uram! – ozokrol, az ördög atyatol valokrol? – te pedig errol ne feledkezz meg.
     Ne mocskoskodj Kormos, mert te fogod ennek kárát látni!

    9. Erika ne a sajat elképzeléseit probalja itt prezentalni Schwaben, hanem az Igazsagot! Rendben?

    10. A bizonyítványát mindenki saját magáról állítja ki, mint ahogy most Te is magadról:

     3,1 Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.
     3,2 Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,
     3,3 SZERETET NÉLKÜL VALÓK, kérlelhetetlenek, RÁGALMAZÓK, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.
     3,4 Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.
     3,5 KIKNÉL MEGVAN A KEGYESSÉGNEK LÁTSZATA, DE MEGTAGADJÁK ANNAK EREJÉT.

     És ezeket kerüld.
     – Kerülöm is, (eddig is kerültem) – és az emberi gyarlóságaikért imában hordozom őket.

    11. Kedves Erika!
     Kérlek bocsásd meg Riának a viselkedését, mert lehet, hogy rossz napja volt… sőt tuti, mert amúgy jó fej.:)

     Ria, te meg ne köpködd már ennyire Erikát, mert nekem egyértelmű, hogy egy alázattal teli hölgyről beszélünk, akinek ugyan úgy joga van itt írni. Nyugizz le Ria, igyál egy kávét, menj el futni stb. Hehe:)

    12. Felfogtad te egyáltalán Schwaben, hogy itt mi történt? Felfogtad, hogy Kormosnak egy olyan állítását kellett megcáfolnom, amivel embereket tévelyít el az igazságtol?… Isten igéjét elferdíti, meghazudtolja? Olyan hazugságokat ad Jézus szájába, amiket O soha nem mondott? Becsületes dolognak tartod, hogy amikor mindezeknek a hamis tanitásoknak egy olyan valaki, aki valoban ismeri az igazságot ellene mer mondani, arra azonnal ráfogjatok, hogy rossz napja volt, vagy köpködi a masikat (egy hazugot)? Nekem éppen attol lettek (ha nem is rossz napom de) rossz perceim, amikor megláttam Kormos csalo, és hamis szavait. Nalatok ez a modszer muködik? Latom a gyümölcseit… Ha esetleg volna annyi bibliaismereted, hogy Jézus a zsido nemzetségre értette azt, hogy: “… el nem mulik ez a nemzetség, mígnem mindezek meglesznek…” (Mt 24:34), akkor talan még tudnal is valamit, es esetleg bölcs belátásra jutnal.

    13. Kedves Ria!
     Pál szinte minden levelét azért írta, hogy segítsen a különböző gyülekezeteknek megmaradni az igazság mellett és társait a munkában arra buzdította, hogy ugyanezt tegyék, de “teljes béketűréssel”.
     Jézus pedig arra buzdított, hogy még az ellenségeinkért is imádkozzunk, nemhogy a testvéreinkért. Ha valamiről úgy gondolod, hogy téves, azt szeretetben is el lehet mondani, sőt, csak úgy érdemes.

    14. Jajj Ria, te nem tanulsz 🙁 ezt sajnálattal látom. De nem vitatkozom veled, én jóban akarok veled lenni, sőt ilyen harcias keresztény asszonnyá nevelhetnéd az én asszonyomat is.
     De Ria, megkérdezhetném tőled, hogy mit írt Erika amin te felhúztad magad, mert nem vágom… Elmagyaráznád, ha megkérhetnélek?

    15. Több kommenten keresztül szeretetben probaltam elmondani Kormosnak, amit szerettem volna, de ő tovabb nyomatta a hülyeségeit Thea… nem figyelsz? Ezek utan lehet ezzel a nővel masképp, mint ennyivel lezarni?
     Az én szeretetem éppen abban all, hogy az itt jelenlévoket szeretném megovni a hamis tanitoktol, ellentétben a ti farizeusi- keresztyén hozzáállásotokkal. A ti nagy szeretet szolamoktol valo csöpögéseitekkel egyre inkabb csak a bűnt fedezitek…. észre kellene ezt mar vennetek.

    16. Pedig nagyon egyszeru a képlet Schwaben, csak egy egészen kicsi odafigyelést igényel. Fentebb mar írtam neked, hogy Jézus tanítasa mi volt -> ?? el nem mulik ez a nemzetség, mígnem mindezek meglesznek?? (Mt 24:34). Ezzel szemben Kormos a következo hamis magyarazatot adta Gyuszikanak és Uhu-nak: “A zsidók sokasága ebből arra következtetett, hogy Jézus feltámadása után, még az ő életük idejében vissza jön. (Valójában Jézus az ?ez a nemzet? alatt azt a kegyelmi korszakot értette, amelyben magunk is élünk.) ” és a tovabbi magyarazatai. Okay ez így?

     A feleségedet pedig rakd fel nyugodtan egy repcsire és küld el hozzam ( ha lehetséges Elveszett Keresovel együtt, de persze a plane ticket-et ugy vasaroljatok, hogy a repcsin jo tavol üljenek egymastol), aztan majd elbeszélgetünk kicsit egymassal. 🙂

    17. Éééértem már… 🙂
     De én erre nem szólok semmi. Engem ez a rész speciel nem érdekel.
     Engem az érdekel inkább, hogy amikor Jézus a katolikus egyházról beszél a Jelenésekben Jézabel szellemiségéről, azt miként kell értelmezni? (Tudom ki volt Jézabel)

    18. Errol a Jezabel-es dologrol most mar kérdezd meg Kormost… azt az “alazattal teli hölgyet” akirol plusz még azt is írtad, hogy (o is) közel all a szívedhez. En itt nem szeretnék hit kérdésekrol targyalgatni, bocs. Nyilvan megérted, hogy miért nem.
     Ha pedig az elozo téma téged nem érdekel Schwaben, akkor miért írtad ezt nekem? -> “Elmagyaráznád, ha megkérhetnélek”?
     En sem szeretnék rosszban lenni veled, de azért most mar allapodj meg magaddal valamiben.:)

    19. Isten maga a SZERETET!… ugye tudjuk ezt Thea? Isten mégis a pokolra küldi azokat, akik ellene mennek az Igazsagnak… a törvényszegoket. Mert mi a bűn? “A bűn pedig a törvénytelenség” (1Jn 3:4)

    20. Hatalmas szenvedély van benned Ria… De nekem légyszi adj választ, úgy tudom vagyunk annyira jóban…
     Godnolom azért te sem vagy közömbös velem, mert érzem, hogy bírsz.

    21. Ha Ria ma nem hivja fel a figyelmet ezzel az eles hanggal a nezetkulonbsegre ebben a temaban, akkor en siman elsiklottam volna az egesz felett.
     Pedig ez az Ige pont azok koze tartozott, melyeket nem tudtam helyesen ertelmezni korabban.
     De igy most mar ertem, es igy a mai napon is tanultam valamit.
     Szep napot!

    22. Miért olyan nehéz megértened Schawaben, hogy nem joban levés (vagy birlak-e téged vagy sem) kérdése az, hogy ezen az oldalon nem kivanok hit kérdésekrol tarsalogni? Te magad nem latod, hogy folyamatosan megy itt a cirkusz szinte azota, amiota az oldal müködik? En pedig pont nem vagyok erre kivancsi. (Ha mégis itt-ott hozzaszolok valamihez, az mas miatt van, es természetesen az az én maganügyem, hogy miért.)
     Ha pedig valaszt szeretnél kapni a kérdésedre, azt megteheted te magad is, annyit kell csak tenned, hogy a Biblia alapjan megvizsgalod, hogy mi a hitvallasa és gyakorlata az egyhazadnak, és valamennyi ido mulva (attol függoen, hogy erre a vizsgalodasra mennyire vagy motivalt) megkapod a feleletet.
     Annyit azért besegítek, hogy felhívom a figyelmedet arra a tapasztalati tényre, hogy egyes felekezetekbe (mint pl.a rom.kat. egyhazba), beengedték Jézabel tanitasat, akirol az 1Kiralyok 18-ban azt olvassuk, hogy megölette az Ur profétait, es az egyetlen életben maradt profétat, Illést is üldöztette. Jézabel Akhab (Izrael akkori kiralya) felesége volt, aki Sidon földjérol a poganyok közül vette őt feleségül. Isten soha nem hagyja jova a poganyokkal valo összehazasodast; paraznasagnak mondja azt. Jezabel elcsabította Izrael népét a Baal imadasara, amiben Akhab is részes volt. Amit ez az asszony behozott, az a poganyok istene, igy Jezabelen keresztül Akhab egyesült a vilaggal. A rom.kat.egyhaz ugyanígy egyesült a vilaggal. Nagyköveteket, minisztereket küld különbozo orszagokba, es egyébként is minden vilagkrizisben hallatja hangjat.
     Es mivel a rom.kat. egyhaz ugy gondolja, hogy – mint minden mas vallasban – istennőnek lenni kell, behozzak Mariat. Ez pedig, mint tudjuk, pogany eredetu (marmint az anyaistenség imadasa). Ime a rom.kat. egyhaz a balvanyimadas és a paraznalkodas csucsan! Ime Jezabel, aki beviszi a pogany szokasokat Izrael kiralysagaba, később pedig a keresztyénségbe! A többi ezekhez hasonlo förtelmeik felkutatasa mar a te dolgod.
     Jo munkat!

    23. A nem múlik el ez a nemzedéket rosszul fordították sajnos….mert akkor Jézus hazudott. Elmúlt az a nemzedék és mégsem jött el. A szó eredetileg itt a nemzetséget jelenti, a zsidó nemzetet, zdidóságot. És valóban nem múlt el, ma is van és lesz is.

    24. Igy helyes… nem mult még el az a nemzettség, vagyis a zsido nemzet! Ha pedig a zsidok az elragadtatasra varnanak, akkor nem templomot készülnének épiteni.

    25. Kedves Gyuszika!

     Úgy is helyes, ahogy Te megfogalmaztad, – bár a zsidó nemzetség sohasem fog elmúlni.
     Viszont Jézus azért jött, hogy a kegyelmet hirdesse, (és hirdettesse) a számunkra.
     Éppen ezért a mi nemzetségünk a “kegyelem korszakának” nemzetsége.

     61,1 Az Úr Isten lelke van én rajtam azért, mert fölkent engem az Úr, hogy a szegényeknek örömöt mondjak; elküldött, hogy bekössem a megtört szívűeket, hogy hirdessek a foglyoknak szabadulást, és a megkötözötteknek megoldást;
     61,2 Hogy hirdessem az Úr jókedvének esztendejét, …………………………………………(és Istenünk bosszúállása napját; megvígasztaljak minden gyászolót;)
     Ésaiás 61:1-2

     4,18 Az Úrnak lelke van én rajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangyéliomot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek és a vakok szemeinek megnyilását, hogy szabadon bocsássam a lesujtottakat,
     4,19 Hogy hirdessem az Úrnak kedves esztendejét.
     4,20 ÉS BEHAJTVÁN A KÖNYVET, átadá a szolgának, és leüle…

     Más szavakkal, Jézus a “kegyelmi korszakot” a zsinagógában, Ésaiás szavai szerint hirdette meg, de a 61,2 -es versét csak félig olvasta fel, ami a kegyelemről szól, és nem véletlen, hogy a “mondat közepén” behajtotta a könyvet és “nem olvasta” tovább…

     Szeretettel: Erika

  2. Amúgy nem izgatnak annyira ezek a dolgok, mert mindennap Jézussal együtt érdemes élni és teljesen mindegy mikor jön el, az Atya tudja. Jót neveznék ha mehérném a 80-at és akkor is azt olvasnám hogy már esedékes. Az 1800-as években is várta egy szekta amerikában Jézust, még fehér ruhát is varrattak maguknak a szerencsétlenek. A sok ilyen végidős riogatás csak azt bizonygatja a hitetleneknek, hogy nalám, hányszor mondták hogy jön a vég. Jön Jézus és mégsem jött. Ergo hazugság az egész. Inkább vedd észre mire van szüksége a tieidnek és a rádbizottaknak és ?ld Jézussal a napodat, a többit intézi és bölcsen igazgatja. Aztán aki a végidőkön pörög körbe, az a legfontosabbat veszíti el, élni a szeretetet. A szívben kell előbb megtörténnie az igazi elragadtatásnak. Aztán engem nem érdekel srm antikrisztus, srm bélyeg, sem fenevad , sem EU. Mi történhet velem? Csak amit Isten jónak lát. És au emberek nem jutnak hitre attól hogy folyton az NWO rol meg antikrisztusról beszélünk. Az igazi Krisztust kell eléjük élni és nem képmutató módon. Vsak akinek nincs igazi kapcsolata Krisztussal vagy megfakult az csavarodik rá egy kiragadott témára, pl. Végidők, vagy kezd el teológiai ellentmondásokban, vagy paradigmákba belrsüllyedni. A betű öl, a lélek megelevenít. Igazi kapcsolat Jézussal és eltörpül a végidök t?ma.

 2. Azoknak, akik várják a “nagy keresztény üldözést”:
  http://www.atv.hu/kulfold/20140630-papa-nincsenek-kevesebben-a-kereszteny-martirok-mint-nero-idejen

  Az emberek isznak esznek házasodnak és nem vesznek észre semmit.,mint ahogy Noé idején. Nem kell várni nagy összeomlást, sem antikrisztust, sem egyéb mást.

  Ez már réges régen zajlik. Jézus váratlanul fog megjelenni, “ez az evangélium hirdettetik az egész világon és akkor jő el a vég”.
  Vajon ma? Vajon 100 év múlva? Aki okoskodik és sorba teszi az “eseményeket” és ez alapján várja Jézust, az meghazudtolja Jézust, hisz ő mondta “senki sem tudja, csak az Atya”.

  1. Jézus egész pontosan azt mondta, hogy az órát vagy a napot nem tudja senki:
   “Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki sem tudja, sem az angyalok az égben, sem a Fiú, hanem csak az Atya.” Máté 24:39 v. Lk. 12:34

   Ezzel szemben nemcsak az ó és újtestamentum prófétái, de maga Jézus is sorba tette nekünk az eseményeket. Miért tette volna, ha nem akarná, hogy tudjunk róluk?
   Ne olvassuk a Jelenések könyvét, vagy Dániel próféciáit?

   Természetesen mindig készen kell állni, de szerintem ez nem jelenti azt, hogy nem szabad értelmezni a világban folyó eseményeket a Biblia tükrében.

   Azt pedig biztosan tudjuk, hogy az idő még nincs itt, hiszen: “Senki semmiféle módon ne vezessen félre titeket. Mert az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia. Ez majd ellene támad, és fölébe emeli magát mindennek, amit istennek vagy szentnek mondanak, úgyhogy beül az Isten templomába is, azt állítva magáról, hogy ő isten.” 2. Thess. 2:3-4

   A kárhozat fia pedig még nincs a színen és templom sincs, amibe beülhetne.

   1. A templom mint Isten temploma már megszűnt, mióta eljött Jézus. Az akkori zsidók és sok keresztény is ült a babérjain, mindaddig amíg Isten megengedte, hogy Jeruzsálemet a templommal együtt porrázúzzák a rómaiak. Ez kellett egyrészt,. hogy a hívők szétszórassanak a világban, másrészt Isten megmutatta, hogy nincs szükség templomra szó klasszikus értelmében soha többé. Jézus betöltött mindent. Az igét amit idéztél nem lehet egy adott korra, vagy mára értelmezni. Nincs ott szó egy emberről, vagy nem nevezi az Antikrsiztusnak egyáltalán. Sok kárhozat fia jelent és jelenik meg a világban, milliárd számban, akik Isten fölé emelik magukat, mintha valóban ők lennének Isten. Ilyen mindenki aki Jézus nélkül él és azt is választja. Amúgy Dániel nem írt egy bizonyos személyről, hanem birodalomról, csak úgy mint a Jel 13. Dániel is szépen felsorolja a valaha létező “világbirodalmakat” és az utolsó leírása illik az USA, az EU és az összestöbbi “szövetséges” természetére. Én így látom. Majd kiderül 🙂

    1. amúgy én is így gondolom. (persze tévedhetek) antikrisztus amikor Krisztus helyett fordul valaki például mondjuk Máriához, vagy az a hozzáállás hogy nem kaphat valaki üdvösséget ha nincs megkeresztelve.. Vagy egy pap bocsájtja meg a bűneit mintha Isten lenne, ( mondj el 5 Mi atyánkat és meg van bocsájtva a bűnöd)
     akkor szintén Krisztus helyébe lép. Amikor a Pápa Krisztus egyedüli helytartójának jelenti ki magát az szintén antikrisztusi szemlélet.
     Az utolsó időket éljük Krisztus mennybemenetele óta.
     A teremtést is helyettesítették az evolúció dogmájával.
     Egy konkrét személyre mint Antikrisztus aki a világ számára elfogadható lenne annak idegen lényként kellene megjelennie, úgy előadva magát hogy Krisztust is idegen lényként állítsa be.( mintha egy fajból valók lennének)
     Azzal elhitetni az embereket hogy Isten evolúcióval teremtett és mi magunk is Isteni szintet tudunk elérni Ő pedig azért jött , hogy ebben segítsen. Segítsen a “felemelkedésben”
     A bibliát “mesekönyvnek” titulálva amit ők írattak le ugyan de csak azért mert még nem voltunk elég okosak hogy az “igazságot” megtudjuk.
     Én ilyen forgatókönyvet tudok elképzelni! Mert az kell hogy a hindukat és a muszlimokat is meggyőzze. Mindenkit kivéve a megtért keresztényeket.
     A filmek és a média egyre inkább a szuperhősök és szuper filmek sci-fi felé tereli a fiatalokat.
     A spontán evolúció kezd elbukni és kell egy alternatív magyarázat a 6 napos teremtés helyett. Az UFÓ-k által irányított evolúció pont megfelel erre a célra.
     Még mindig úgy érzem hogy az a forgatókönyv amit keresztény filmekben láttam az Antikrisztusról nem fog megvalósulni. Egészen más lesz.

 3. “nyugati adófizetők pénzének a harmadik világ kormányai számára történő újraelosztását”
  A valósság az hogy a termékek, szolgáltatások döntő részét (mennyiségben) eleve nem a fejlett nyugat állítja elő, hanem annak csak haszonélvezője. Ez nem visszaosztás hanem helyben tartás (ami jogos). A globális valuta “bevezetése” is régi téma, mert egy ország (jelen esetben az USA) valutája nem tudja betölteni a nemzetközi elszámolásokban a kulcsvaluta szerepét. A problémát az okozza hogy, a kulcsvalutát biztosító ország gazdasága együtt kell hogy nőjön a világgazdasággal. Ellenkező esetben ebben a valutában (dollár) való tartalékolást megtagadják a többi országok -a kulcsvaluta értéktelenedése árfolyamveszteséget okoz a tartalékoló országoknál.

 4. Hű nem semmi. Nem is olyan rég még cáfolták, hogy bármi ilyen készülne és paranoiás volt mindenki, aki ilyesmit jósolt.

 5. Na, most mit lehet ehhez hozzászólni???
  ” Mint a vajúdó asszony aki szenvedéssel hozza világra gyermekét”, olyan ez a világ is!
  Csupán azzal a különbséggel, hogy a világ vajúdása “háború szelét hozza”!
  Emlékezz! Kísértetiesen ismétli a (100 évvel ezelötti!) történelem önmagát!
  A VILÁG ÚJRA FELOSZTÁSA!
  ” … jöjj el úr Jézus! Ámen! “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend