Természeti katasztrófák

A Fülöp szigeteki tájfunt mikrohullámú impulzusok irányíthatták

Néhány kérdés érkezett emailben a Fülöp szigeteki tájfun eredetével kapcsolatban. Az alábbi cikkben olvasható illetve a videón hallható okfejtés igen elgondolkoztató, de természetesen sem cáfolni sem megerősíteni nem tudjuk. Sok szó esett már itt az időjárás-módosításról, ami egy nagyon is valós technológia, illetve törekvés, tehát a kérdés nem az, hogy lehetséges-e, hanem, hogy ez esetben mi is történt valójában.

Forrás: 21stcenturywire.com

Az egyik rendkívül aktív időjárás figyelő, a Youtube-on Dutchsinse néven ismert felhasználó, igen érdekes videót osztott meg a legutóbbi Fülöp szigeteki tájfunnal kapcsolatban, azt állítva, hogy a viharok keletkezése illetve iránya ember által kibocsátott, jól megfigyelhető mikrohullámú impulzusokkal, sugarakkal hozható összefüggésbe.

Az elmúlt években egyre több információ kerül napvilágra az időjárás-módosító technológiákkal kapcsolatban és számos független oknyomozó, illetve tudós vagy ismert kutató elismerte, hogy a módszer igenis létezik.

Egyikük, Dr. Michio Kaku, elméleti fizikus, aki többek között az alábbi videóban is beszél arról, hogy a tudósok több ezermilliárd wattos lézersugarakat küldenek fel a légkörbe, hogy ezáltal esőfelhőket hozzanak létre és villámlást generáljanak. A módszer véleménye szerint megváltoztathatja a világ erőviszonyait.

Bár Dr. Kaku szerint a lézeres technológia még kísérleti stádiumban van, laboratóriumi körülmények között sikeresen alkalmazzák. Ugyanakkor arról is beszél, hogy az Egyesült Államok már a Vietnámi háború alatt is használt hasonló módszereket, hogy monszunt idézzen elő a vietkongok ellen és nem ők az egyedüli hatalom, amelyik rendelkezik a technológiával.

A világ számos alkalommal tapasztalt időjárási anomáliákat a közelmúltban. Ilyenek voltak a Katrina és a Sandy hurrikánok is, amelyekről többen is azt állítják, hogy mesterségesen irányított viharok voltak. Az Időjárás Módosítási Társaság saját weboldalán elismeri, hogy az ilyen módszerek több mint 60 éve léteznek:

“A Weather Modification Association (WMA) 1950-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen megérteni az időjárás-módosítási módszereket és azok hatásait valamint a programok szponzorainak, üzemeltetőinek és a tudományos közösségnek az elvárásait, illetve, hogy biztosítsa a hivatás etikusságát és a szabad információcserét.”

A föld különböző pontjain számos állami létesítmény működik, ahol ?atmoszferikus melegítési kísérleteket? folytatnak. Ezek között több olyan hadműveleti központot és radarállomást találunk, amelyek a “világ eddigi legnagyobb vihara” a Haiyan tájfun által végigsöpört területen vagy annak közelében vannak.

Dutchsinse olyan adatokat tár fel az alábbi videóban, amelyek szerint a Haiyan tájfun komoly mikrohullámú tevékenységgel hozható összefüggésbe. Szerinte a Zoraida nevű viharrendszer is egy ilyen mikrohullám sugárral irányított jelenség, ami egy nagyon határozott kiindulási és végponttal rendelkezik.

A Dutchsinse által összeállított videó (angol nyelven):

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

 1. Az ilyen esemenyek tokeletes lakmusz papirok a “joletben elo” (hahaha, ide sorolom magunkat is, hiszen futott lakasbol, internetezunk, kaja van a hutoben satobbi) kisebbseg ignoranciajanak meresere: kommenteltel rola, megosztottal egy videot rola, stb… Az szinte lenyegtelen, hogy ember okozta vagy termeszeti -ugye arrafele nem ritka amugy sem az ilyen- katasztrofa.) Elkonyvelted, hogy te semmit sem tudsz ezen valtoztatni. PONT. Mindossze ennyi a celja globalis mediaban felfuttattott katasztrofaknak.

  kontroll kerdes: fel tudod idezni (“te, aki koveted ugye az esemenyeket, figyeled a jeleket”) az USA adossag-plafon bohozat legutobbi felvonasanak vegkifejletet? Na ugye…

 2. Miután a fenti videót több mint 1 millióan nézték meg néhány nap leforgása alatt, a hír több Fülöp szigeteki tévécsatornához is eljutotott, akik megkérdezték az egyik legismertebb szakértőt, Dr. Lagmay-t, aki kijelentette, hogy az időjárásmódosítás csak egy “összeesküvés elmélet”. A riporter a biztonság kedvéért azt is megkérdezte, hogy a mikrohullámok léteznek-e. 😀
  http://www.activistpost.com/2013/11/dutchsinse-video-prompts-filipino.html

 3. A videót sajnos nem tudom megnézni, de a cikk alapján nekem az jutott eszembe, hogy az emberiség többezer év alatt sem változott semmit. Ugyanúgy csak a csapásokhoz tudunk hozzáadni, mint annak idején például az egyiptomi varázslók, de ahhoz, hogy a csapások elmúljanak már Isten segítségére van szükség. A vizet ők is vérré tudták változtatni, békákat ők is fel tudtak hozni Egyiptom földjére (persze ezzel csak hozzáadtak a csapáshoz, visszacsinálni nem tudták), aztán eljött az az idő, amikor el kellett ismerniük, hogy sokkal nagyobb náluk Mózes és Áron Istene:
  “A mágusok is meg akarták tenni titkos mesterségükkel, hogy szúnyogokat hozzanak létre, de nem tudtak. És a szúnyogok ellepték az embereket és az állatokat. Ekkor azt mondták a mágusok a fáraónak: Isten ujja ez! De a fáraó szíve kemény maradt, és nem hallgatott rájuk – ahogyan megmondta az Úr.” 2Mózes 8:14-15

  1. Mi abban a logika, hogy Michio Kaku , aki a mainstream egyik nagy kedvence (azaz a hatalom embere), egyszer csak leül a CBS kamerái elé és elmondja mindazt, ami még nem is olyan rég csak egy ostoba összeesküvési elmélet volt….hmm? Mert ez a videó gyakorlatilag nem más, mint egy régi összeesküvési elméletnek a megerősítése. Szóval akkor mi is történik itt tulajdonképen?
   Mondjuk nekem már néhány évvel ezelőtt is volt erről egy saját elképzelésem, sőt én már akkor megjósoltam az összeesküvési elméletek mainstream-be való bekerülését, de ettől még kíváncsi vagyok, hogy ti miként látjátok ezt a relatíve új, de ugyanakkor tagadhatatlan mainstream-i jelenséget.

   1. Én is gondolkoztam ezen.
    Azért látni kell a különbséget a légkör Bill Gates és társai féle hűtése és a pusztító jellegű időjárás, mint fegyver jelenségek között. (Persze, amit Bill Gates tesz éppen olyan káros.)
    Az előbbit könnyen el tudják adni az embereknek a globális felmelegedés szöveggel. Mitchio Kaku, mint mainstream tudós, viszont csupa “jószándékú” beavatkozásról beszél.
    Érdekelne, hogy te mire jutottál. 🙂

    1. Thea,
     M-i-c-h-i-o ! Ezek után a Kaku-ra különösen figyelj oda légy szíves 🙂
     Azt mondod csupa “jó szándékú” beavatkozásról beszél. Rendben, de azért 1.35-kor, az ember fia, mégis csak “elejt” egy, a 60′-as években történt, katonai alkalmazásról szóló példát, amit a CIA a Viet Cong ellen használt, állítólag sikeresen. Aztán később is kiteszik a képernyőre a PURPOSE OF CONTROLLING WEATHER alá, az Agricultural és a Commercial mellé a Military-t is. Szerintem ez a rövid bejátszás egyszerűen tökéletes, minden egyes szó, minden egyes mondatnak meg volt a maga üzenete, minden benne volt, ami kell. Profi munka. A kérdésem felétek még mindig ugyanaz,……..miért csinálják?

    2. Azért Kanku mert háború van, hamarosan mindannnyian megértjük, ha megadatik annak a felismerése. Mit gondolsz a vegyi felhőkről, Kínából importálják a vegyszert ami tönkreteszi az emberek és növények immunrendszerét. Ellenszer ezek ellen, amit mindenki megtehetne ha nyílt szívvel imádkozik, hálát ad azért, hogy ekkora csodákat élhet át. Nem árt tudni, van egy zalai módszer immunrendszerünk megvédésére, nagyszüleink alkalmazták bár akkor még nem volt Csernobil, Mario Comense, vagy az utóbb Fukushima: 1 vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 alma amikor észrevehetjük mit tettek és tesznek adddig amíg meg nem érkezik Urunk Jézus Krisztus, s addig egyre nagyobb leszen a szorongattatás. Van több hely amit ajánlhatnák, de ha utána akarsz nézni talán a legújabbat ajánlhatom, http://www.andre.ewk.hu ott érdemes mindent menteni, mert nem tudni, holnap engedik-e működni, s az esetek többségében megvárják, hogy megmondjam, hová túnt, amit használni tudtak, pedig mindenkinek mondom, addig mentesed amit értesz, amíg lehetőséged van rá, s mivel a szorongattatás egyre durvább leszen, így ami most megvan, következő órában már eltűnhet, mert nagyon fáj az igazság, de mindig az győzedelmeskedik, csak nem biztos készek vagyunk felfogni.

    3. Igazad van.
     Amúgy meg nem mondod el inkább, hogy mire gondolsz? 🙂

    4. Kérlek ne türelmetlenkedj, várjuk be a többieket is. Van itt egy pár ember, akinek a véleménye nagyon érdekel. Ez akár több napot is igénybe vehet. Még a Tom véleményére lennék nagyon kíváncsi, de ő sajnos elrejtőzött 🙁

 4. Jó ha ismeritek, mivel például a kambodzsai árvízekről miért később kapjuk meg az információkat. Valakiknek nem érdeke, de van egyetlen fő oka, az, hogy lelkeket akar ellopni ezekben az utolsó időkben, ahogyan érzi, hogy egyre közelebb a végelszámolás, a megkötözés, s az 1000éves béke korszaka. Egyre erősebb leszen a megpróbáltatás, egyre közelebb kerülünk a Szentlélek megvilágosításának napjához, amikor mindannyian akik 7. életévünket betöltöttük látni fogjuk azt hatalmas kiáradást, ami után megjelenik az Antikrisztus -többen tippeltetek ki lehet ő, akkor megtudjuk, ha nem esünk bele, hogy belenézünk a mély sötétségbe, ami a szeméből árad. Sokan leszünk vértanúk, s igen alaposan Földünk kimozdul a hegyek eltünnek, óceánok megemelkednek, stb. A döntés a szabad akaratunk által a mi kezünkben van, aki elfogadja a Szentlélek megvilágító útmutatását, az tisztában van, már szinte csak azok a vértanúk hiányoznak, hogy Urunk Jézus Krisztusunk másodszor eljöjjön, úgy ahogyan Mennyekbe felvétetett, s egyetlen kérdés maradt, talál-e majdan szeretetet eme Földkerekségen!

  Kezük tettei miatt villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet

  2012. október 27. szombat, 21:35

  Drága szeretett leányom, van egy terv, hogy elkezdődjön egy világméretű prédikálás hullám.

  Ez a prédikálás nem Istentől származik. Ez inkább a hazugság prédikálása lesz, ami azt fogja kifejteni, hogy Isten nem létezik, és nem is létezhet.

  Azt fogják mondani ? felhasználva az emberi gondolkodást és a tudományos kiértékelést -, hogy Isten csak az emberi fantázia szüleménye.

  Ez a prédikáció nem véletlen, mert ez egy jól kitervelt és irányított kampány, melyet azok az ateisták terveltek ki, akik a gonoszhoz hűségesek.

  Szívüket, elméjüket és a lelküket a sátán lopta el, aki az emberi büszkeség intelligenciáját használja fel, hogy arrogánsan hirdesse a hazugságokat, hogy megakadályozza az igazságot.

  Ez egy olyan terv, mely az emberek szívét mindenhol kővé változtatja, éppen olyanná, mint amilyen a saját szívük: hideg és szeretet nélküli. Aztán azt fogják bejelenteni, hogy egy új, helyettesítő vallást fognak törvénybe iktatni.

  Az egy világvallás a fenevadnak fog hódolni, mert ez a szörnyűség a sötétség királya rabszolgáinak keze által fog bekövetkezni.

  Az ateisták, akik irányítani fogják ezt a tervet, hűséges követői a sátánnak.

  Ne kövessetek el hibát, ők a fenevadat bálványozzák, és semmit sem gondolnak a fájdalmakról és a gyötrelmekről, melyeket cselekvéseikkel okozni fognak.

  Az ő feladatuk, hogy eltöröljék a hűséget az egy Igaz Isten iránt. Az iránt az Isten iránt, aki minden egyes megteremtett gyermekét szereti. Ők elutasítanak majd minden erőfeszítést, melyet most a Mennyország tesz, hogy a végső pusztulástól megmentse az emberiséget.

  Kezük tettei miatt, villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet.

  Ők meg lesznek állítva.

  Szörnyen fognak szenvedni, és gyötrelmes végzetük meg van jövendölve.

  Az Armageddon csatája heves lesz, mert Isten nem fog hátradőlni és egy ilyen fertőzést megengedni.

  A nagyméretű, szörnyű büntetések el fogják törölni azokat a pogányokat, akik visszautasítják Isten Szavát.

  Az Istenhez intézett imák, az Irgalmasság utáni törekvés az egyetlen módja az ilyen büntetések enyhítésének.

  Imáitok, melyek által megbocsátást kértek lelkük számára, az egyetlen módja annak, hogy az ilyen lelkek megmenekülhessenek.

  Leányom, nagy pusztítás lesz a gonosz munkálkodások eredménye, melyet ez a gonosz ateista csoport szándékozik a földre erőltetni.

  Sokan nem ismerik cselekedeteik súlyosságát.

  De sokan pontosan tudják, hogy mit tesznek, mert ők hazugok.

  Ők hisznek Istenben, mivel ők a legfőbb ellenségét, a Sátánt választották istenüknek, a saját akaratuk által.

  Minden, amit akarnak: lelkeket lopni.

  Isten, Atyám, hatalma által közbe fog lépni, nem csupán azért, hogy megbüntesse őket, hanem hogy lelkeket mentsen, mielőtt azok ellopnák Tőle.

  Jézusotok

  1. MÉG JOBBAN FELGYORSULTAK AZ ESEMÉNYEK, Már nincs két hét az átadásokig…

   Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni, ahogyan hálátlan gyermekei egyre jobban ellenszegülnek az Ő Mindenható Szövetségének

   2013. november 4. hétfő, 16:00

   Drága szeretett leányom, Isten gyermekeinek meg kell érteniük a nagy csata óriási voltát, mely szeretett Atyám és a gonosz között zajlik. Oly kevesen tudnák közületek valaha is megérteni ennek a nagy csatának intenzitását, amely már megkezdődött.

   Az angyalok a Mennyben elkezdték a végső csatát, hogy elpusztítsák Atyám ellenségeit a Földön. Ahogy dúl a csata, mindenhol el fogja nyelni a lelkeket. Különösen azok lelkét fogja csábítani, akik sötétségben vannak, és akik nem igazán ismernek Engem, hogy harcoljanak azok ellen, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe. Azok, akik nem ismernek Engem, akik nem hisznek Bennem, akik nem hisznek Atyámban, és nem hisznek a Sátán létezésében, a harcmező széléről fogják szemlélni, amint a két Keresztény csapat összecsap a Földön. Ez a két tábor a Keresztény Egyházakhoz fog tartozni. A Keresztények mindkét oldalon a legnagyobb üldöztetést fogják elszenvedni, és ráncigálni fogják őket minden irányból, arra biztatván, hogy hagyjanak el Engem.

   Az ártatlan lelkeknek azzal a gyűlölettel fognak fájdalmat okozni, melyet Isten ellenségei fognak okozni és a Sátán napirenden, tele gyűlölettel, mindkét tábort sakkfiguraként fogja használni. Ennek szörnyű pusztulás lesz a következménye a Földön. A pusztulást az ember bűnei fogja okozni, és mert elárultak Engem. Isten, az Én Atyám elutasítása akkor válik nyilvánvalóvá, amikor úgy döntenek, hogy megváltoztatják a Törvényeket ? melyeket az Ő Parancsára fektettek le -, hogy azokat elfogadhatóvá tudják tenni bűnös életükben. Tudjátok meg, hogy ennek rettenetes büntetés lesz a következménye.

   Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni, ahogyan hálátlan gyermekei egyre jobban ellenszegülnek az Ő Mindenható Szövetségének. Azok, akik Második Eljövetelemre készülnek, egyfajta börtönbe lesznek elbarikádozva, amikor arra fogják őket kényszeríteni, hogy lenyeljék a hazugságokat. Amennyiben nem lesznek hajlandóak elfogadni az eretnekségeket, amelyeket lekényszerítenek a torkukon, akkor ki fogják őket dobni a Templomaikból. Szavam rövidesen feledésbe merül. Minden, amire figyelmeztettelek benneteket, pontosan úgy fog megtörténni, ahogyan azt mondtam nektek. Azok, akik vakok az Igazságra, inkább hazugságban szeretnének élni, mert könnyebb lesz elfogadni a hazugságokat, mivel azokat nagyon vonzó módon fogják nekik bemutatni.

   Az eretnekséget a tömegnek úgy fogják bemutatni, mint Egyházam alkotmányának egy új részét, amelynek valójában semmi köze Hozzám. Mindenki hangosan fogja követelni, hogy fogadják el azt, mivel ők nem maradtak éberek az időkre, amelyekre figyelmeztették őket a Nagy Napra vonatkozólag, ahová (az idő) vezet. Most fel kell készülnötök erre a napra. Távoznotok kell, amikor kétségbe vonják Istenségemet, mivel az sokféleképpen fog történni földi Egyházamban. Ha megtámadjátok Ellenségeimet, nem fogtok győzni. Hagyjátok figyelmen kívül őket. Imádkozzatok a lelkükért, és készítsétek fel szeretteiteket, mert hamarosan vége lesz.

   Jézusotok

   1. Andre tudod,hogy én is hiszek a NF üzeneteiben de nem értem ezt az írásod,hogy már csak két hét az átadásokig ez mit akar jelenteni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend