Lázongó világ

A modernkori történelem egyik legveszélyesebb pillanata

Ne hallgassatok azokra, akik békét kiáltanak, mert ?békével vesztenek el sokakat?. A világkormány nem alakulhat meg kizárólag békés eszközökkel, hanem a háborúk, a gazdasági összeomlások, katasztrófák és megrendezett események eredménye lesz. A cél, ahogyan arra Doug Hagmann alább olvasható cikke is utal, nem változott. (Joseph Candel)

Forrás: homelandsecurityus.com

?A modern világtörténelem legveszélyesebb idejéhez érkeztünk a következők miatt,? magyarázta a titkos ügynökségek berkeiben dolgozó forrásom. ?Hozzávetőleg az emberek 9 százaléka támogatja a Szíria elleni háborút, szinte senki nem ért egyet Obama, Nagy-Britannia, a szaúdiak és más NATO szövetségesek globalista terveivel. Mikor láttunk ilyet korábban? Mit mond a történelem? A megrendezett események bekövetkezésének megnövekedett esélyei nagyobb visszhangot keltenek, mint a már megtörtént állítólagos vegyifegyver támadás.?

?Gondoljunk a Tonkin-öbölre, a Lusitaniára vagy akár Pearl Harbor-re. Vegyük ezeket történelmi példaként és alkalmazzuk a mára. Senkinek ne legyenek kételyei. A globális tervek nem változtak. Amikor az elsődleges terv visszaüt, vagy balul sül el, életbe lépnek az alternatív tervek. Az elkövetkező napok vagy hetek során nagy eséllyel láthatunk olyan szörnyűséges eseményeket, amelyek könnyűszerrel megváltoztathatják a 9 százalékos támogatottságot. Fontos látni, hogy az idő nem nekik [a háttérhatalomnak] kedvez. Rövid időn belül reagálniuk kell, mert nyugati támogatás nélkül Assad erői komoly erőfölényben vannak.?

Bábokból nincs hiány ? Most felkerülnek a globális sakktáblára

?Láthatjuk, miként szállítják eszközeiket a térségbe. Tavaly októberben már szó esett arról, hogy jelenleg megbízásos háború folyik Oroszország és Kína ellen. Mindkét ország számára rendkívül fontos Szíria, katonailag és gazdaságilag egyaránt, de főleg az oroszoknak. Bármilyen lépést tesz az USA, az nem marad válaszlépés nélkül.?

Időkjelei: Steve Quayle ugyanakkor arról írt két napja, hogy a nagyhatalmak nem hivatalos megállapodása szerint Szíria korlátozott megtámadása esetén Oroszország nem indítana válaszcsapást. Információi szerint az egész konfliktust a közvélemény és a piaci reakciók tesztelésére fogják használni, a terveket pedig Putyin számára elküldték. Lehet, hogy a III. Világháború nem most kezdődik, de ki tudja mi lesz a helyzet októberben, írja Quayle, hozzátéve, hogy sajnos hamarosan saját szemünkkel fogjuk látni.

?Ha cirkálórakétákat küldenek Szíriára az nemcsak civil áldozatokkal járna, hanem valószínűleg iráni és orosz erőket is eltalálhat. Oroszországnak jelenleg 100.000 katonai ?tanácsadója? van ott, és talán kínai eszközök is jelen vannak. Vajon mi lesz a válaszuk? Ez egy aszimmetrikus háború. A válasz pedig eltérhet attól, amire a többség számít. Igazából kifejezetten váratlan eseményekre kell számítanunk, mivel arra készülnek, hogy eltereljék az emberek figyelmét.?

?Bárki komolyan azt gondolja, hogy a célpontok listájának szétküldése és az olyan nyilatkozatok, miszerint a csapások korlátozottak és rövidek lesznek, az Obama rezsim inkompetenciájának köszönhető? Ezek szándékos lépések,? mondta a forrásom hozzátéve, hogy ezzel lehetővé teszik az oroszoknak és más eszközöknek, hogy elmenjenek az útból. ?És akkor jöhet a villanás, a pirotechnikai show, amiről beszéltünk, és aminek az a célja, hogy eltereljék a nyilvánosság figyelmét arról, ami készül.?

?Most sem csak Szíriáról van szó. A lényeg, hogy a világgazdaság feletti teljes hatalomátvételre felkészülhessenek, kivégezve a dollárt, hogy a helyét egy valutakosár vagy SDR-ok (különleges lehívási jogok) vehessék át, amivel a világ minden tranzakcióját a felügyeletük alatt tarthatják. Szíria lehet a gyújtózsinór és az olaj a fegyver, amivel ezt véghezvihetik, az amerikai hatalom leggyengébb pontját, a dollárt célozva meg. Mindvégig ez volt a célpont.?

?Milyen jobb módszert találhatnának erre, mint a ?humanitárius misszió nem várt és szerencsétlen? következményeként beütő gazdasági ?összeomlásra? kenni a dolgot, arra hivatkozva, hogy ők csupán egy vegyifegyvereket bevető diktátortól próbálták megvédeni a népet? Ez persze hazugság. Mindenkit bolondnak néznek. Ez a nemzetközi bankárok háborúja, aminek súlyos áldozatai lesznek.?

Vegyük figyelembe, hogy a globalista beavatkozás előtt Szíria egy viszonylag stabil és vallási szempontból toleráns, szekuláris állam volt. Mára a halálos áldozatok száma elérte a 150 ezret és több millióan menekültek el az országból. Gajendra Signh, indiai geopolitikai elemző szerint ez a 150 ezres szám semmiségnek fog tűnni, ahhoz a vérfürdőhöz képest, ami Assad esetleges elmozdítását követné. Assad nélkül a különböző vallási szekták azonnal egymásnak esnének. Akik tisztában vannak a valódi helyzettel úgy becsülik, hogy a 20 milliós ország akár lakossága 20 százalékát, 4 millió embert is elveszíthet.

Figyeljünk a megrendezett eseményekre

?A globalisták finanszírozzák a konfliktus mindkét oldalát, hogy ezzel biztosítsák céljaik elérését. Amikor a helyzet igazán forróvá válik Szíriában és a közel-keleten, Szaúdi-Arábiában is elindulhatnak az események. Olyasmire gondoljunk, ami megakadályozhatja az olaj szabad áramlását, hiszen ez az egyetlen tényező, ami a dollárt még életben tartja. Olyasmi is történhet, ami veszélybe sodorhatja vagy akár ideiglenesen felfüggesztheti a világ olajkereskedelmét.

Persze miközben az USA el van foglalva, Kína szép csendben megszállhatja a Szenkaku-szigeteket, Észak-Korea még szabadabban rosszalkodhat és más térségek is instabillá válhatnak. A hatalom átrendeződéséről van szó. A vagyon újraelosztásáról. Ez lehet a nagy gazdasági reset.?

?A legfontosabb azonban megérteni, hogy a globalista célok nem változtak. A közvélemény támogatásának hiánya csupán veszélyesebbé teszi a helyzetet és növeli az olyan kaliberű megrendezett események valószínűségét, amelyek ezt jelentősen megváltoztathatják. Valami olyasmi, amit eddig nem láttunk. Az emberek nem gondolkoznak elég nagy léptékekben.?

Előző posztKövetkező poszt

35 hozzászólás

  1. Sziasztok!
    Szerintem is nagy taktikai harc folyik a szinfalak mögött.A magyar tv mutatta, hogy az ensz vizsgálók hazatértek és 9 nap mulva lesz értékelése a mintáknak.Addig még várnak a támadással.

    1. A “mi” Barackunk nagylelküen a kongresszusra bizta a támadás lehetőségét.Ha valóban komoly lenne a beavatkozás tárgya ill. sürgős lenne akkor nem passzolgatnák a labdát ide-oda.(lást nagybritánia is) Úgy gondolom a másik oldal reakcióit kívánják próbálgatni.(orosz o.,stb)

  2. Most valami nagyon beindult. Ugye Szír konfliktus/USA beavatkozás/Orosz feszültség, közben Egyiptomban újra zavargások vannak, és Brazíliában is újra utcára vonultak az emberek. Elég intenzív időszak ez, kezdve Egyiptommal, most meg Szíriával.
    Nem tudom mit művelnek ott a háttérben, vagy csak előjáték, de lehet, hogy megnyomták a “Start” gombot… Ha megnyomták, akkor nagyon kellemetlen időket fogunk megélni.

  3. Obama néhány perce bejelentette, hogy katonai akciót akar indítani Szíria ellen az ?amerikai nemzbiztonság védelme érdekében?. Összehívja a kongresszust a kérdés megvitatására. Bár úgy érzi, joga van ezt a döntést kongresszusi jóváhagyás nélkül is meghozni, az ország erősebb lesz, ha a törvényhozók is támogatják a lépést. Felszólította a képviselőket, hogy párttagságtól függetlenül álljanak a támadás mellé.

    http://youtu.be/49wnVgCGx9U?t=1m53s

    Via Bloomberg,

    U.S. must take action against Syrian ?menace,? Congress will debate, vote on authorization of military strike, President Obama says at White House.
    U.S. will be stronger if Congress approves steps; ?We should have this debate,? Obama says
    * Regimes that use chemical weapons must be held to account
    * ?Atrocity? committed with chemical weapons ?must be confronted?
    * Reiterates no ground troops in Syria

    1. Ez nekem inkább egy diplomatikus back off-nak tűnt…..egyelőre, aztán majd meglátjuk.

      1. Obama bejelentette, hogy a katonai csapás elkerülhetetlen.
        Annak időpontját határozatlanná tette azzal, hogy a döntést a kongresszusra bízta.
        Ezzel egyidejüleg gyengeséget is mutat (háton fekvő kutya effektus).

        Mindössze annyi történt, hogy az oroszokat hozta lépéskényszerbe. Akik – mivel tisztában vannak azzal, hogy lesz csapás – megelőző csapásra kényszerülnek így.
        És máris ott tartunk, hogy az oroszok (ros) vezetésével felálló közel-keleti koalíció megindítja rohamát a térségben Izrael ellen, mintegy megelőző csapásként (1. Góg és Magóg háborúja, Ezékiel 38.)
        Obama az antikrisztus, aki érdekeinek megfelelően sikeresen keveri a kártyákat!!!

        1. Shaaky,
          Nemtom, ez nekem fantáziálásnak tűnik. Azt mondod, hogy az oroszok fognak megelőző csapást indítványozni. Mi alapján?
          Egy támadáshoz komoly indok kell. Pont most voltunk a tanúi egy indoknak. Még ha az egy koholt indok is volt, akkor is egy indok akart lenni a megtámadáshoz. Mondjuk nekem már az első pillanatól gyanús volt ez az úgy és azt mondtam, hogy ez csak egy mű cirkusz, semmi több. Lehet, hogy kíváncsiak voltak a közvélemény reakciójára, meg az is lehet, hogy ezzel teljesen más céljuk van. Például Amerika majd mégis megszórja Szíriát néhány figyelmeztető rakétával, minek hatására a szír ügynökök robbantgatni kezdenek az USA területén. Van egy olyan tippem, hogy egy ilyen esemény sorozat pont jól jön valakiknek. Sok mindenre fel lehet azt használni ám. Mit is üzent Assad Amerikának, abban az esetben, ha támadás éri őket? Ezt csak azért mondom, mert szerintem a nagy Közel-Keleti balhénak még nincs itt az ideje. Ott a dolgok szerintem nem úgy alakultak, ahogy szerették volna, lásd Törökországi tüntetések, Egyiptom bukta, a szíriai lázadok meggyengülése, stb, stb. Tudom, hogy nem egyszerű átlátni ezeket a dolgokat és az is meglehet, hogy minden a terv szerint halad, nem tudni pontosan mi az igazság. Én is csak a sötétben tapogatózom. De van egy olyan érzésem, hogy a dolgok teljesen másról szólnak mint, amit elakarnak hitetni velünk. Sok még itt a kérdés. Nem fura egy kicsit, hogy hirtelen megszavaztatják a támadás kérdését? Naneeee, én ezt nem kajálom meg. A briteknél 13 szavazaton múlott. Érted nem? Egy spontán 13-as. Na jó, tényleg befejeztem mára.

        2. Persze. Nem egyszerű átlátni. A fele érdekeltségeket sem látjuk annak, ami a háttérben lehet, pedig mi olvasottnak gondoljuk magunkat.
          De te is azt írod – amiben egyetértek – hogy ez egy back-off volt.
          De miért?
          Szerintem: ne én gyújtsam be a gyújtózsinort.
          Kérdés: Ráharap-e az orosz medve?

        3. Nekem van egy olyan érzésem, hogy minden terv szerint történik. Azt is sejtem, hogy ki fog elsőként támadni. Talán pont most láttuk azt, amikor a biztosnak tűnő szövetségesek hátat fordítanak, kinek is? Hát Izraelnek, kinek másnak. Mit gondolsz miért hozták létre Izraelt? Mit gondolsz miért fenyegetik folyton őket? Izrael magára marad, fenyegetve fogja érezni magát és Bumm! “Önvédelemből” támadni fog és ezzel elszabadul a pokol. A történet nem is Iránról szól, ez szerintem csak megtévesztés. Itt Izraelről, pontosabban Jeruzsálemről van szó. És akkor kit is fognak hibáztatni, ki lesz a bűnbak? Izraelt.
          Azt fogják mondani, hogy minden a zsidók meg Izrael miatt történt, jönni fog az ENSZ aki le stipi-stopizza Jeruzsálemet mondván, hogy a béke érdekében legyen az inkább egy semleges nemzetközi terület. És láss majd csodát, ezt el is fogja mindenki fogadni. A történet további részeit gondolom már nem kell ragoznom. Szerinted van benne némi logika?

        4. Igen!
          Ez nagyon is benne van a pakliban. Sőt! Nagy valószínűséggel ez kell, hogy történjen.
          Good Jooob….. 😀

        5. Kanku,te komolyan azzal szamolsz, hogy Izrael barki(ke)t is tamadni fog? Nem inkabb forditva? – mégha USA segitségére nem is szamithat? A magogi Gognak (ami nem Gog es Magog serege, akik az 1000 év eltelte utan vonulnak majd fel) most / nem holnap 🙂 / kell megszallniuk Izraelt az Ez 38:12 szerint, aki(k) igazabol “csak” azért megy ellenük, hogy “raboljon es zsakmanyoljon”. Ezeknek pedig ugy lesz végük, – az iras szerint – ,hogy Isten egymasnak ugrassza a tamado sereget,es egymast fogjak kaszabolni: “Egyiknek fegyvere a masik ellen lesz” (21.v.) …plusz a hirtelen kitoro jarvany, egy sor természeti katasztrofa(!) stb. Ezek holtesteit fogja ezutan Izrael népe hét honapig temetni (nyilvan nem Sziria,vagy pl. Iran földjén).

          “Es eltemeti oket Izrael haza,hogy a földet megtisztitsa,hét allo honapig.Es temetni fog az orszag egész népe és lészen ez nekik docsoségükre a napon, melyen megdicsoitem magamat, ezt mondja az Ur Isten” (Ez 39:12-13).

          Ez az “északi kiraly” az, aki (persze mozgositja majd a többit) amely Izraeltol északra terül el és ugyanannak a hosszusagi foknak a közelében talalhato.

          Szoval ennek “illenék” mostanaban következnie.

  4. Ad 1:) Kazárok vagyunk,a sumérok leszármazotai,ma cionista ként ismertek minket.Valásunk sátánista.Urunk antikrisztus.
    Ad 2.) Most készült el fővárosunk eurázsia kőzepén Kazasztánban.
    Ad 3:) Albert Pike tervei alapján kirobbantjuk a harmadik világháborut.A globusz csak 500 millio embert képes kőrforgásban tartani.Azért kell kiirtani bennetek,hogy 500 millio emberhez mélto életett éljen fent tartva a civilizáciot.

    Mikor a fővárosunk elkészült,az az most az emberek 90%-át likvidáljuk a mai korszerü haditeknikával.A NATO,BRIC orszogok vezetoi mind a mi embereink.Kőszőnjük,hogy szolgáltatok minket,és most VÉGE.
    Tisztelettel napfény gyermekei illuminátus.

    https://www.google.ch/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1242&bih=538&q=kazahszt%C3%A1n+f%C5%91v%C3%A1rosa&oq=kazaszt%C3%A1n+f%C5%91&gs_l=img.1.0.0i10i24.2534.7168.0.10496.12.12.0.0.0.0.152.1550.0j12.12.0….0…1ac.1.26.img..0.12.1548.iM3OYGRWIb0#facrc=_&imgdii=_&imgrc=KkxxNDkJGC97XM%3A%3BjZKJQmLHvrXZoM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ng.hu%252FFoto%252Fmagazin_archivum%252F1202%252F03_astana%252F03-baiterek-tower-670.jpg%253FNodeProperty%253DSizeLarge%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ng.hu%252FMagazin%252Fmagazincikk%252F1202%252Fholnapfolde_asztana%3B600%3B417

    1. Kazartoni ,írod,hogy “azért kell kiírtani bennetek…” a Bennetek szó ragozásával egy kicsit hibáztál,úgy kellene írnod hogy Bennünket ugyanis Te is benne leszel 🙂

      1. Szerintem úgy értette! Ezzel búcsozott KAZARTONI, nem a maga nevében írta : ” Tisztelettel napfény gyermekei illuminátus”

        1. Megeszem a bal kezem…….most azonnal, ha valaha is leírt ilyet az Illuminati. Ennyi összeollózott baromság terjesztésére, meg külön pofa kell. Már elnézést.

  5. ======================================
    Go to libgen.net & search for Riplinger and study!
    ======================================

  6. Thea, szerinted Assad a buli részese vagy sem? Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy nem az elit/AK markában van, de azt is, hogy egyik főszereplője a színjátéknak..

    1. Megtisztel, hogy kíváncsi vagy a véleményemre. 🙂 Szerintem is mindkét felállás elképzelhető. Azt azért nehéz elképzelni, hogy a fontos pozíciókban ne bennfentesek legyenek, legfeljebb van, aki engedelmesebb és van, aki nem úgy játszik, ahogy elvárják tőlük, és így új embert akarnak a posztra. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a világkormánynak lesznek ellenségei, akikkel háborúzik, tehát nem lehet minden ország egy oldalon, bár sokszor a különböző oldalak mögött is ugyanazokat az erőket találjuk.
      Persze ezek csak gondolatok, semmi konkrétum. Az biztos, hogy a médiából nem fogjuk megtudni az igazságot. 🙂 Biztos lesz még egy pár vélemény erről.

      1. Úgy gondolom (most már) hogy Assad nincs benne. Ha benne lenne, egyértelműen is támadhatott volna vegyi fegyverrel hogy egyöntetűen elítélje a világ, most meg azt se tudni ki volt, lényeg hogy az USA támadhasson

        1. Én ma meglepődtem azon, hogy a magyarok között mennyi olyan ember van, akinek ez bőven elég “bizonyíték” Assad ellen. Ijesztő látni némelyik hozzászólást arról, hogy “lám Szíriában vegyi fegyfert használtak, tehát mehet a támadás”.

        2. Üdv, Thea!

          Ha visszagondolsz, akkor tizenével ezelőtt még mi is ezt mondtuk volna….

        3. Engem az szomorít el, ha ilyenkor benyomod az igazságnak csak egy morzsáját (semmi Biblia, vagy végső idők..), csak racionális érveket, hogy pl USA-nak kapóra jön a támadás, Syriának meg baromira nem hiányzik egy nyugati támadás, téged néznek összeesküvés mániás félőrültnek, agymosottnak… Hiába hozod fel Irakot, Afganisztánt, aki homokba AKARJA dugni a fejét és letagadni a valóságot, az úgy is mindenáron megteszi 🙁

        4. Sharky, ez így van. Én nem is magamat/magunkat akartam fényezni, inkább most valahogy úgy éreztem, hogy a magyar közvélemény jobban meg van vezetve, mint az amerikai. Olyan emberektől olvastam ilyen hozzászólásokat (mármint amiből látszik, hogy nem tudják mi is folyik valójában), akik azért némiképp képben vannak, némelyik keresztény és ismerem őket.

  7. Én ezt a világpénzt nem értem -sajnálom. Szemünk láttára veri szét az euró a zónát mert, eltérő gazdaságoknak nem lehet egyformán jó árfolyamot és kamatot csinálni. Ez 17 ország. Akkor milyen lesz az új valuta vagy 150 országra?

    1. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják tudni az egész világra rákényszeríteni, mert a világkormány rövid pályafutása alatt több háborút is vív majd, tehát lesznek ellenségei.
      Egyébként nemcsak a világpénz, hanem a világkormány is egy mesterséges, csak erőszakkal fenntartható szerkezet lesz, ami soha nem jönne létre magától.
      Ha még nem olvastad volna: http://idokjelei.hu/2011/12/az-euro-hanyatlasa-egy-hosszu-tavu-vilaguralmi-terv-resze/

  8. Jo cikk, ez nelkul meg jobb lenne:
    “magyarázta a titkos ügynökségek berkeiben dolgozó forrásom”
    Megall a laban enelkul is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend