Háborúk

Chuck Hagel is zöld utat ad a Szíria és Irán elleni támadásokhoz

A közel-kelet térségének fontosságával az idők jelei szempontjából az alábbi két írás foglalkozik:

 A közel-keleti válság, A templom és az utolsó hét év

Forrás: Infowars.com

Chuck Hagel (balra) és Moshe Ya’alon Tel-Avivban

Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter megbánta Izrael elleni vélt bűneit. A volt nebraskai szenátort azért kritizálták kollégái, például John McCain, mert nem állt be az Irán elleni háborút támogatók táborába. Egyesek úgy gondolták, hogy az Iránnal szembeni szankciók helytelenítése antiszemita hozzáállás.

Lindsay Graham dél-karolinai szenátor egyenesen odáig ment, hogy kijelentette, Hagel ?az ország történelmének leg Izrael ellenesebb védelmi minisztere.?

Minden kétely eloszlott, amikor Hagel néhány napja Tel-Avivban találkozott Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel. Hagel tulajdonképpen zöld utat adott egy Irán elleni támadásra, ezzel semlegesítve a múltját beárnyékoló kijelentéseket. A Wall Street Journal szerint a miniszter szerepet váltott és inkább ?az amerikai vonzerőt vetette be, amivel tulajdonképpen az izraeli célokat támogatja azzal, hogy megpróbálja meggyőzni Iránt, valós katonai veszéllyel áll szemben, miközben az ország a nyugat diplomáciai törekvéseit próbálja hárítani.?

Az izraeli katonai parancsnokságon tartott sajtótájékoztató során Hagel kihangsúlyozta, hogy Izrael és az Egyesült Államok ?teljes? egyetértésben van az Iránnal kapcsolatban követendő politikát illetően. Megismételte, hogy Izraelnek, mint szuverén államnak, joga van Irán megtámadására az ország feltételezett atomfegyver programja miatt.

Kijelentette, hogy nincs rés az amerikai és izraeli álláspontok között az iráni atomreaktorok hatástalanítását illetően. Hagel elmondta, hogy ennek kivitelezésére az Egyesült Államok beleegyezett további fegyverek eladásába Izrael részére, V-22-es Osprey szállítórepülőket és üzemanyag feltöltő tankereket is beleértve, amelyeket egy támadás során használnának. Hagel szerint a fegyverszállítási megállapodás egyértelmű üzenetet közvetít Irán számára.

A támadáshoz elengedhetetlen feltöltő tankereket még a Bush kormány sem volt hajlandó eladni Izrael számára. Érdekes módon az amerikai illetékesek úgy gondolják, vagy úgy tesznek, mintha egy esetleges izraeli támadás jóváhagyásával és további fegyverek eladásával a támadások valószínűségét csökkentenék.

Amellett, hogy megerősítette Izrael ?szuverén? jogát Irán megtámadására, Hagel biztosította Izraelt az amerikai kormány támogatásáról egy esetleges Szíria elleni támadást illetően is. Hagel és Moshe Ya?alon, izraeli védelmi miniszter egy UH-60-as izraeli katonai helikopterben utazva mintegy 5 kilométerre megközelítették a szíriai határt, és Damaszkusztól 50 kilométerre repültek el.

Hétfőn a Le Figaro nevű francia lap azt írta, hogy Jordánia két légifolyosót bocsátott Izrael rendelkezésére, amelyeken át Izrael támadásokat indíthat Szíria ellen. A megállapodás lehetővé teszi, hogy Izrael Libanon megkerülésével jusson el Szíriába.

Izrael még januárban támadást intézett a Jamraya-i szír katonai kutatóközpont, mások szerint a szír-libanoni határ felé tartó konvoj ellen. ?Nem engedhetjük, hogy [Szíria] modern fegyverrendszereket juttasson el Libanonba,? nyilatkozta Ehud Barak a támadás után. Szerinte a támadás, amiben öt ember veszítette életét, bizonyítja, hogy ?amikor Izrael mond valamit, azt komolyan gondolja.?

Előző posztKövetkező poszt

22 hozzászólás

 1. A zsidóság vezetőivel az a probléma, hogy erőszakos módon akarnak szimpátiát és tiszteletet kivívni, aminek egyenes következménye az ellenszenv, miközben nem létező veszélyektől rettegnek, csak azért, hogy elkülönültként tudjanak fennmaradni, ne? asszimilálódjanak, és mint saját maguk által kikiáltott ‘üldözöttként’ elérjék, hogyha bármiféle kiritka éri az államuk igencsak aggályos politikáját, tetteit, azt zsigerből származásuk vagy vallásuk támadásként kommunikálják.

 2. Szia RHR,
  Ezeket azért nézd hallgasd meg létszíves. Szerintem nagy hibát követnek el azok, akik terjesztik ezt az “tényt”. A szélsőjobb oldalak nagyon szeretik ezt kihangsúlyozni. Azok akik komolyabban utána néztek ennek a dolognak kiderítették, hogy ez az elmélet(ma már többnyire tényként közölt) valamikor az 1700-as években alakult ki valahol Ausztriában. Igen a bűvös 1700-as évek. Véletlen?
  http://www.youtube.com/watch?v=tnIEsf_klCg
  http://www.youtube.com/watch?v=rB2SIYRItvs

   1. Kedves Reveal Hidden Reality!
    Nagy érdeklődéssel néztem a videóidat, amelyek szerintem jók lettek. Magam is úgy gondolom, hogy az Izrael nevű országot, valójában a nem-zsidó zsidók hozták létre. Kérdésem hozzád az lenne, hogy mit szólsz a katolikus egyházhoz, valamint az ősmagyar valláshoz? Erre a kettő kérdésre a választ leírnád ide , ha megkérhetnélek?

    1. Kedves Schwaben !

     Elnézésed kérem,hogy ilyen késve válaszolok,de nem jöttem ide vissza,mert más topic-oknál sorra ki lettek szedve hozzászólásaim,és itt is attól tartottam,hogy ha itt is folytatom a kommentelést,akkor itt is ugyanaz tőrténik.
     A másik meg az hogy ezek a felvillano light porno hirdetések zavarnak. Furcsa hogy mindenki kereszténynek vallja itt magát ,de egyszer sem említette ezt senki. Úgy látszik,az elfogultság a jáfetita vélt-Izrael oldalán ennyire el tudják terelni a figyelmet az erkölcsről.
     Szóval bocsánat.
     A kérdéseidre reagálva, nagyon nehéz helyzet elé állítottál,mert ha válaszolni szeretnék,akkor bele kell nyúlnom olyan témába,ami mindkét oldalt kellemetlenül érint.
     Mindenek előtt a félreértés elkerülése miatt ki kell hangsúlyoznom,hogy semilyen egyházhoz,felekezethez,mozgalomhoz,szektához,politikai párthoz, vagy az ezeket létrehozó Szabadkőműves-Jezsuita világkontroll által kitalált szélsőséges jobb-vagy baloldal politikájához sem tartozom,és véleményem teljes ellentétban áll mindegyikkel.
     Amennyiben Katolikusságról kérdezel,azt gondolom ketté kell választani magukat a flrevezetett,de jó szívvel Istent kereső tömegeket,és a piramis csúcsában rejtőző félrevezetőiket.
     Csak úgy mint akár a szintén Szabadkőműves Illuminati által létrehozott JOBBIK,és Hit Gyülekezetét illeti.
     De akár beszélhetünk Baptistákról,Pünkösdistákról,és az ősmagyar felfogást,és hagyományokat feleleveníteni akaró törekvésekről is. A lényeg mindig ugyanaz.
     Az emberiség problémájának égető kérdéseinek megoldásáben egyik sem segít,csak attól el terelnek.
     Ráadásul keresztül-kasul részekre osztják általuk a társadalmat,és el szigetelik általuk az embereket egymástól azzal a céllal,hogy a zsarnoki kizsákmányoló New World Order Szabadkőműves politikusok és őket futtató milliárdos cégek vérszívása ellen az ország lakossága soha ne legyen képes egyként fel állni,hogy le verje önmagáról a rabszolgaságot.
     A baj az hogy az emberek nem keresik az Isten végső valódi igazságait,miután sikeresen be húzták őket a fent említett Szabadkőműves kreállmányokba.
     A magukat protestánsnak hívő emberek hagyták magukat becsapni azzal,hogy el hiszik,hogy mindegy hogy melyik álprotestáns felekezetben vannak,csak ne a katolikus templomban üljenek,mert ott nyilvánvaló a szobortisztelet.
     Emiatt el tudták velük hittetni a szintén Szabadkőműves -Jezsuita kontrollal létrehozott bibliaiskolákban,hogy ettől kezdve garantált a Menyország,pedig sajnos a valóság sokkal megdöbbentöbb.
     Az igazság az,hogy amikor az Illuminati vallási specialistái látták hogy Isten hadat üzenve a katolikusságot kontroláló Illuminatistáknak, az emberekben olthatatlan vágyat gerjeszt a szabadság és igazság keresésére,és az emberek tömegei ismerték fel hogy félrevezetés áldozatai,akkor tömegek kezdtek kiáramlani a Katolikusságból.
     Hogy ez ne jelentsen veszélyt az Illuminati Szabadkőműves valláskontrollra,színpadra állították Luther-t, és hozzá irányították a tömegeket. Mikor pedig az eszesebbekeknek meg mutatta Isten hogy ez kamu,mert Luther ugyanannak az Illuminatista katolikus elitnek a beépített Rózsakeresztes tagja,akkor ismét kiáramlás kezdődött. Erre válaszul a venicei luciferiánusok pénzén,elő hozták Kálvin-t. Ezek után jöttek a baptisták,pünkösdisták,karizmatikus pünkösdiség,HGY,Toronto Blessing,stb.
     Ugyanez a helyzet a politikában,és egyéb humán,karitatív,és recriational szervezettel kapcsolatban.
     Vallások szempontjából,Isten azért engedi ezeknek a csalóknak meg ,hogy újabb-és újabb csapdát tegyenek a kiáramlók elé,mert ezt isten szűrőként tudja használni,amely által el választja az igaziból az Ő igazságait kereső igaz keresztényeket,a látszólag kereszténységnek látszó babiloni okkultizmussal operáló álkereszténységtől.
     Itt ezen a blog-on is teljesen világosan láthatják azok,akik ki tudtak,vagy ki fognak jönni az álprotestáns,álkereszténység minden olyan egyházából és mozgalmából,hogy álkereszténység álszentszellem betöltekezéses Kundalíni jógára szoktatott Jezsuita okkult rejtett dogmákban tartott emberek küzdenek,az ezekből a hittető mozgalmakból (rejtett babiloni okkult rendszerek)kiáramlott,és ebből fakadóan elfogultság nélkül szemlélni tudó igazi kereszténységet gyakorló emberekkel .
     Ezért ajánljuk mindenkinek,hogy lépjen ki mindenkio aki csak tud,minden féle szervezetből,egyházból,gyülekezetből,mozgalomból,pártból,és tegye le mindenki az addig fel vett elszigetelő dogmákat,szokásokat,nézeteket,hogy közösen szeretetben gyarapodjon az igazi krisztusi kereszténység,mint szellemi Izrael,és szellemi Jeruzsálem,hogy mire Megváltónkat el küldi Isten,kész legyen a tömeg a babilonból való kivezetésre.
     Az Illuminati addig erős csak,amíg a naív emberek beépülnek az általuk létrehozott felekezetekbe,egyházakba,szektákba,pártokba,klubbokba stb.
     Kérlek ne érts félre. Ha esetleg a fent említett szervezetek bármelyikébe is tartoznál,kérlek ne haragudj.Nem volt szándékom,hogy sértegesselek,vagy bántsalak. Akik ezekben a szervezetekben vannak,nekem nem ellenségeim,mert csak keresik a helyüket az életben,de csak olyan helyre tudnak menni,amit pont a foglyulejtésükre hoztak létre,hogy nehogy ők maguk szervezzenek valami jobbat spontán,amely felett a Szabadkőműveseknek nem lehet befolyása,kontrollja.
     Ennyit írnék csak most.Így is rengeteg.
     Remélem nem bántottalak meg semmivel sem személy szerint,amiket itt el mondtam.
     Mindenesetre köszönöm,hogy ismeretlenül is figyelmeddel méltatsz Youtube-os filmjeinket illetően.

     Tisztelettel irántad:

     RHR

    2. Két rövid magyarázat:
     Mindenkinek más reklámok jelennek meg, mert érdeklődési kör és tartalom alapján kerülnek kiosztásra. Nekem semmilyen “light porn”, de még hasonló sem jelenik meg (ilyen hirdetés egyébként a Google szabályzata szerint nem is lehetséges), mert minden ilyet (leginkább távol-keleti “társkereső” oldalak reklámjai) már a kezdetekkor blokkoltam. Ha neked mégis megjelennek, kérlek, másokhoz hasonlóan üzenetben jelezd nekem, mellékelve a linket, és azonnal blokkolni fogom. Köszönöm.

     A cikknél ahol lezártam a hozzászólásokat nincs egyetlen általad írt sem jóváhagyásra várva.

  1. “A zsidóság kazár eredetét nem a szélsőjobboldal terjeszti, hanem az alábbi linken jelent meg:
   A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek mégis igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetű. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja.”
   http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130116-genetikai-kutatas-az-europai-zsidosag-eredete-es-a-kaukazusi-nepek.html
   “A kazárok helyett a hozzájuk feltételezhetően legközelebb álló kaukázusi népek genetikai állományát hasonlította össze az európai zsidóság genetikai állományával. Összesen 74 nem zsidó népcsoport és 8 zsidó közösség adatait vetette össze, köztük közel-keleti mintákat is. Megállapította, hogy az európai zsidók leginkább kaukázusi, illetve a kaukázusiakhoz kapcsolódva más elő-ázsiai népekkel, így török-iráni népcsoportokkal rokoníthatók leszármazásukat tekintve. Bár van szemita (azaz közel-keleti, például az arabokkal, így főleg a palesztinokkal rokonítható) genetikai öröksége is a ma élő európai zsidóknak, ez csak a harmadik jellemző összetevője genetikai állományuknak – ennél még az európai összetevők is markánsabbak.

 3. NA LÁTOM – MÁR MEGINT ÖSSZEFUJTA IDE A SZÉL AMI ÖSSZETARTOZIK ….
  CSAK AZT NEM ÉRTEM, MI KERESNIVALÓJUK VAN ITT AZ ANTISZEMITÁKNAK ITT “AZ IDÖK JELEI” OLDALON ?
  MERT HA MEGTÉRNI JÖTTEK IDE – AKKOR NE LEGYENEK ANTISZEMITÁK …
  HA MEG CSAK A (ZSIDÓ)GYÜLÖLETÜKET JÖTTEK IDE KILIHEGNI – AKKOR ARRA OTT VAN A KURUC-INFERNO….
  MEGINT BENÉZTÉK A HÁZSZÁMOT ….

  MERTHOGY AZ “IDÖK JELEI” ÉPPENHOGY NEM NEKIK DOLGOZIK – CSAKHAMAR JÖN VISSZA A ZSIDÓ MESSIÁS – JÉZUS KRISZTUS, IZRAELBE – AZ OLAJFÁK HEGYÉRE – ÉS UGYAN MIRE MENNEK AKKOR MAJD A MÉLYSÉGES, ZSIGERI IZRAEL- ÉS ZSIDÓGYÜLÖLETÜKKEL ?

  VÉLEM AKKOR MÁR NEM LESZ EKKORA ARCUK – A BORBÉLY INGYEN IS MEGBOROTVÁLNÁ ÖKET ….
  ADDIG MEG CSAK FRECSOGNAK ITT (IS) – ÖSSZEVISSZA…..TUDATLANUL, OKTALANUL, OSTOBÁN…..
  SZÖRNYEN SAJNÁLNIVALÓAK – KOMOLYAN MONDOM…..

  1. Tisztelt Erdélyi Klára,

   Ön szerint némán kell tűrni, hogy az Egyesült Államok folyamatosan háborúkat indít független országok ellen, beleavatkozva más országok belügyeibe?
   Én elítélem a rasszizmust, az emberek közötti bármilyen jellegű különbségtételt. Emellett mélységesen felháborít az a politika, amit az Egyesült Államok képvisel.

   Tisztelettel,
   László

  2. Tisztelt Klára !

   Hozzászólásából ítélve,kézenfekvő számomra,hogy ön rengeteg dologgal alapvetően nincs tisztában,mert abba a téves elképzelésbe esett,hogy amiatt mert a Hit Gyülekezetében évekig N.Sándort hallgatta,azért már pontos ismerete van mind a világban folyó eseményeket illetően,mind a kereszténységet és zsidóságot illetően.
   El kell monsódanom,hogy magam is több éven át látogattam a HGY-t,és magam is azt hittem hogy a jó oldalon állok a bibliai zsidóságot illetően.Mivel N.Sándor hittető varázslása alatt éltem évekig,magam is azonnal le antiszemitáztam mindenkit,aki kicsit is ferde szemmel nézett zsidó embertársainkra.
   Nos ön ennél is messzebbre ment,mert itt mindenkit egy kalap alá véve azt mondta rólunk hogy SZÉL ÁLTAL EGYBE FÚJT SZEMÉT VAGYUNK.
   Pontosan emiatt hagytam ott a HGY-t,mert egy nap meg értettem hogy milyen gyűlölködővé változtatott a cionizmus propagandája.
   Én soha nem mertem volna senkit a hozzászólók közül SZEMÉTNEK nevezni.
   Ez annak a jele hogy ön fanatizálva van,és foggalma sincs arról,hogy valójában mi folyik ön körül.
   Bizonyára a Kádár féle Illuminati Szabadkőműveseinek iskolarendszerében lett beprogramozva történelemből,mert hogy sem a mult történelmével kapcsolatosan,sem a mai nap eseményeivel kapcsolatosan semmiféle valóságos ismerete nincs az hozzászálásából világosan kiderül.
   Kezdeném ott, hogy Megváltónk,nem csak a zsidók,hanem az egész emberiség megváltója.Ő a mennyben van,és Isten országában nincsenek nemzetek,így a N.Sándor féle Szabadkőműves fajelmélet nem létezik a mennyben. A mennyben nincsenek nácik,és négerek,de még csak zsidók sem.Bűn és kegyelem szempontjából mindannyian egyformák vagyunk Isten szemében.Arról nem is beszélve hogy sem Noé,sem Ábrahám,sem Izsák,sem Jákob nem voltak zsidók. Még is mindegyikük Istene az Atyánk.
   A másik dolog az,hogy önnek halvány fogalma sincs arról,hogy mit is jelent az a szó,hogy ANTISZEMITIZMUS !!!
   Engedje meg hölgyem,hogy kicsit felvilágosítsam ezzel kapcsolatban.
   A magyar antiszemitizmis szó az angol ANTI(entáj) SEMITISM(szemitizm)-ből fakad.
   Jelentése: Sém (Noé fia) gyűlölet.
   Mivel hogy ön a N.Sándor beprogramozásában él,engedje meg hogy el magyarázzam önnek hogy mi a különbség aközött a nemzet között,akit ön a beprogramosása alatt Sém fiainak hisz,és a valóságosan sémi genetikájú embertársaink között. A kettőnek abszolút semmi köze egymáshoz.
   Talán azzal tisztában van,bár kétlem,hogy Noé fiának vonalán Sémen keresztül öröklődött a Krisztus családi vonala,Ábrahámon,Izsákon,és fián Jákobon keresztül Dávidig,és onnét Józsefig és Máriáig a ccaládi vérvonal. Ezt a családvonalat hívják sémi családvonalnak.
   Ezen keresztül jött létre Jákob,akit később engedelmessége miatt Isten elohimja,Izraelnek nevezett át,utalva az újszövetség szellemi izraelére,amely Ábrahám és Jákob engedelmességét követik,és nem a 12 testi törzs leszármazottainak keménnyakúságát és engedetlenségét Isten iránt.A Bibliából is,és a történelemből is egyaránt tudhatjuk,hogy a 12 törzs utolsó Asszír elhurcolásából,csak kevesebb mint 3 törzs térhetett vissza Júda vezetésével. A többi 9 törzs teljesen be olvadt az akkori pogányok közé.
   Miután Megváltónkat vissza vitte Isten a mennyei királyságba,és a rómaiak által Isten fel számolta a sémitai igazi zsidók nemzetállamát a babiloni Talmudos rabbik okkultizmusa miatt,amit a népre erőltettek.
   Ezek után sajnos nagyon kevés ember maradt életben Júda törzséből,a rómaiak vérengzését követően.Sátán ezzel a vérengzéssel óriási hibát követett el,amely miatt újabb közel 2ooo évet kellett várnia ahhoz, hogy egy néhány milliós nemzetet állíthasson elő azzal a megtévesztéssel,hogy úgy látszik hogy ez a népcsoport a Sém családjának leszármazottaiból való. De az igazság az hogy ez nem így van.
   A 8-és 11. század között létezett egy kaukázusi birodalom,akik menekülésük érdekében fel vették a zsidók vallását,hogy neutrálisak maradhassanak a rómaiakkal,és az ottománokkal szemben.
   Ez a nép a birodalom megszönése tájékán nyugateurópába vándorolt,és mivel senki nem ismerte őket,a nyelvük miatt,és vallási szokásaik miatt azt hitték róluk hogy ők zsidók,sőt,generációk múltával,az újabb generációk maguk is azt hitték hogy ők igazi sémitai zsidók.
   Mikor a jezsuiták terve szerint Sir Rotschildnak végre kellett hajtania Palesztína megszerzésének tervét,hogy majd közel 1oo évvel később a mi időnkben joggal követelhessék a 3.templom megépítését,amelyet magának az Illuminátisták krisztusának,az antikrisztusnak,építenek meg.
   Emiatt Rotschild el kezdte propagálni az európai kazár-ashkenazim családok körében a nagy ötletet,miszerint a leg jobb az lesz ha az európai(mű)zsidók Palesztínába térnek vissza,az ősi szülőföldjükre,és maguk alakítanak nemzetet a zsidóságnak hitt embertársaink számára.
   De újra meg kell említenünk,hogy ezek az emberek,már nem az igazi sémitai zsidóság,hanem egy teljesen más nemzetiség.
   Nos emiatt,amikor ön antiszemitizmussal vádol valakit,mert N.Sándor önt beprogramozta a Jezsuiták antikrisztusnak helyet készítő,és harmadik templomot felépítő eszméjével,aki ennek a nemzetnek a luciferimádó vezetőinek tömeggyilkosságairól beszél,akkor ön egy hamis ideológia rabjaként Isten parancsolata ellen bűnt követ el azzal,hogy meg sérti Isten parancsolatát,amelyben ki mondja,hogy ne tégy hamis tanúbizonyságot,felebarátod iránt.Mind e mellett SZEMÉTNEK NEVEZETT ITT néhány embert,akikről semmit sem tud.
   Szóval állítása az antiszemitizmussal kapcsolatban teljesen valótlan, és hazugság.
   Valójában az az igazság,hogy a kazár-ashkenazim Rotschild terve,hogy az USA,és Brittania,és az egész NATO haderejét arra használja,hogy minden közelkeleti országgal szemben háborút kezdjen,ahol igazi sémitai zsidók vannak,mert ők az az embercsoport,akik akadályozzák a 3.templom megépítését,mert ők teljesen leleplezik Rotschild,és a Jezsuita fekete pápa tervét a 3.templommal,és az általuk újra létrehozott mai Izraellel kapcsolatosan,hogy az antikrisztusnak készítsenek így terepet. Másik oldalon az egész kereszténységet is jól becsapták,mert el hitették a keresztényekkel,hogy Izrael létrejöttének isteni próféciáji teljesedtek be.
   Hogy ha mindenki érti,hogy miről is beszéltem eddig,akkor most mindazoknak,akik eddig a mai (mű)-Izraelt istenítették, és támogató álláspontjukkal jogosnak tartják az arab világ USA és NATO általi leigázását,azoknak most méllyen magukba kell szállniuk,és bocsánatot kell kérniük Istentől,amiért antiszemitizmust követtek el az antikrisztus oldalán,mert támogatják az antikrisztus birodalmának pusztító hadműveletét azok ellen a közelkeleti országokkal szemben,akik most maguk között igazi sémitai zsidókat rejtegetnek tudtukon kívül,Isten végzéséből,mert Isten így ad menedéket és időt az igazi sémitai zsidóknak ahhoz,hogy be teljesedhessen Isten ígérete mondván:
   Róm 9:27 Ésaiás pedig ezt kiáltja Izrael felől: Ha Izrael fiainak száma [annyi] volna is, mint a tenger fövenye, a maradék tartatik meg.

   Jelen pillanatban az a prófécia teljesedik be:

   Jel 12:14 De adaték az asszonynak két nagy sasszárny, hogy a kígyó elől elrepüljön a pusztába az ő helyére, hogy tápláltassék ott ideig, időkig, és az időnek feléig

   Az asszony az igazi sémitai zsidók,a két saszárny pedig Irán és Szíria(Asszíria és Perzsia)akik közt bujdosnak az igazi sémitai zsidók.
   Akik szorgalmazzák a Közel-kelet,és ezen belül is Irán és Szíria megtámadását,azok egyet értenek az igazi sémitai zsidók elpusztításával.
   EZ AZ IGAZI ANTISZEMITIZMUS KEDVES HÖLGYEM !!!

   Imádkoznunk kell hogy rengeteg embertársunk meneküljön meg a fnevad hadseregének gyilkolászásától az Izmael leszármazottai közül az arab világban,és hogy meg térjenek az isten fiához,és hogy minél több igazi sémitai zsidó embertársunk tudja elfogadni a MARADÉKKÉNT vissza térve Istenhez,a Megváltónk által.

   Köszönöm mindenki türelmét,amiért ilyen hosszúra sikerült ez az eszmefuttatás.
   Remélem minél több,magát keresztényinek valló embertársunk fog kijózanodni,és el hagyni az igazi antiszemitizmust,és vele együtt ki lépni a Jezsuiták által csapdaként létrehozott HGY jellegű álprotestáns egyház-és felekezetrendszerekből.

   Isten kegyelme legyen minden kedves barátunkkal itt is és mindenütt.

   1. Reveaulhiddenreality,
    szerintem mindenki eltudja dönteni maga, hogy miben hisz. Sokan jártak már a HGY-be akiket aztán a szemályes bűneik visszavittek a világba. Nem újdonság. Azért mert tagja voltál egy keresztény közösségnek nincs jogod hamisan bírálni, névtelenül konkrétumok nélkül semmit. Ezzel a tevkenyésgeddel azonnal megtörted az egyik tizparancsolati passzust a “ne tégy hamis tanubizonyságot felebarátod ellen”.
    Amit meg a cionizmusról írsz, röviden csak annyit:
    Isten vizválasztónak is választotta ki izrael fiait a nemzetek között. Csak abban a szellemben bírálhatja minden magát kereszténynek valló ember izrael egészét vagy egyes politikusainak a döntéseit, hogy szemelőtt tartja azt az igét, amiben Isten kijelenti Ábrahámnak tett igéretében, hogy aki áldja őket áldott lesz, aki átkozza az pedig átkozott.
    ennyi.

    1. A HGY-vel kapcsolatos védelmezésedre,miszerint mindenki,aki ki lép onnan,az biztos hogy a világba megy vissza a bűneibe,és hogy ebből kifolyólag, a HGY Isten igazságait képviseli,csak annyit mondhatok hogy vizsgáld meg jól a HGY rejtett 3 dimenziós piramisát felülnézetből, és vesd össze az amerikai 1 dolláros pecsétjén levő piramissal,majd olvasd össze a szavak betűit,és rá fogsz jönni,hogy kinek az alkalmazásában végzik munkájukat,kereszténység látszata alatt. Sőt a HGY előző logója sokkal inkább bemutatja a hasonlóságot,még a Folyondáros időkből.
     Egyébként,amikor a HGY-ről beszélek,nem azokkal a rendes emberekről beszélek,akik mit sem sem tudva tagjai látogatóként,hanem a piramis csúcsában levő Szabadkőművesekről,akik a 3.templomot akarják megépíteni,hogy az általuk választott President of The World Federation be ülhessen oda,mint a világ királya.

     A másik,hogy a cionizmust nem Isten félő igaz emberek hozták létre,hanem ateista gondolkodású emberek,írok ,költők,főként pénzügyekkel,és politikával foglalkozó emberek,azért hogy kívülről úgy tűnjön,hogy szegény(valóban sajnálom őket a szenvedéseikért) jáfeti zsidóknak hazát teremthessenek Palesztínában.
     De aki ismeri az igazi céltját a cionizmus fő vezetőinek,akiket teljesen hidegen hagy az hogy gonoszságaikkal,és terrorcselekményeikkel csak a nem zsidó emberekből váltanak ki ádáz gyűlöletet azok iránt az egyszerű emberek iránt,akik semmiről sem tudnak,és tehetnek zsidóként,és így tervükhöz felhasználva,üldöztetik őket,hogy úgy tűnjön a keresztények számára,hogy az ószövetségi testi zsidókkal kapcsolatos próféciák teljesednek be. Az igazság viszont az,hogy Ábrahámnak,és Jákóbnak tett ígéretek,nem a leától való testi,és folyton Isten ellen zúgolódó hébereknek szóltak,hanem a Krisztus által alapított szellemi Izraelről,szellemi Jeruzsálemről,az Eklézsiáról szólnak,akik világszerte Isten fiának beszédei által szellemi zsidókként imádják az engedelmesség mindennapos cselekedeteiben,az Atyát.
     Isten a zsidósággal kapcsolatosan,nem gondolkodik többé nemzeti szinten Jeroboámtól fogva. Ezért is adta a 1o törzset Jeroboámnak,míg csak egyet hagyott Salamon fiánál,ami miatt Salamon meg akarta gyilkoltatni Jeroboámot.
     Később Dániel által kijelenti Isten,hogy a Messiás Király idején,a rómaiak által teljesen fel számolja Isten izraelt mint nemzetet,mert bűneikkel,és engedetlenségeikkel szégyent hoztak Jákóbra,kinek nevét Isten ki cserélte Izraelre,ezzel is utalva arra,hogy Istennel, csak Neki,és fiának való engedelmesség által lehet jó viszonyba kerülni.
     Abrám,és Jákob voltak a példaképei,előfutárai a Krisztus által alapított szellemi Izraelnek. Itt egyénenként foglalkozott Isten az őt követő emberekkel.Ráadásul ők nem is voltak még zsidók ekkor !
     Az idők végén az Isten haragja elől való elragadtatás idején,az izraelen kívül élő igazi sémitai zsidókon fog beteljesedni Isten ígérete a MARADÉKKAL kapcsolatosan.
     Ők egyénenként térnek vissza Istenhez,és nem mint nemzet.

     Róm 9:27 Ésaiás pedig ezt kiáltja Izráel felől: Ha Izráel fiainak száma annyi volna is, mint a tenger fövenye, a aradék tartatik meg.

     Tehát,nem az egész nemzet.

     A másik fontos dolog,amit mindazoknak,akik gondolkodás nélkül azonnal az általuk félreismert cionizmus oldalára állnak, át kéne a Biblia kijelentései alapján gondolniuk,hogy a zsidók amikor szétszórattak,és fogságabn éltek,akkor először mindig az Uralkodót indította Isten,hogy engedje őket haza,és segítse megjavítani a sérüléseket a MEG LEVŐ,és csak a láda és az eszközök visszaadására váró funkcionáló templom tatarozásában, és csak ezek után működött Izrael,mint állam.
     Ha a 1948-as eseményeket nézzük,akkor nem voltak jelen Isten emberei,mint próféták,mint az történt Ezsdrásnál, és a többiekkel, hanem Illuminátista Szabadkőművességben résztvevő ateista bankárok,és politikusok szervezték a modern Izraelt, mint a 33.páholyos Sir Arthur Balfour, és Sir Rothschild,propagandistaként használva az Osztrák Hercz Tivadart.

     1.Herczl Tivadart nem kente prófétává Isten,sem Sir Evelin Rothschild-ot sem,ahogy az az ószövetségben Istentől való választás esetén lenni szokott.
     2.Nem volt Istentől való Uralkodó,aki maga szólt volna Isten nevében,hogy Istenmondta neki,hogy Isten úgy döntött hogy haza engedi őket.
     3.Nem állt a templom,ahova vissza hozták a templomi szertartások tárgyait.
     4.Nincs meg a 12 törzs egészében.
     5.Nép kollektívan,nem kért bocsánatot Ístentől a rabságból való kijövetel előtt,és a bevonuláskor nem lettek erkölcsileg jobbak,az őket körülvevő pogány nemzeteknél.
     Ráadásul ma az izraeli vezetés méllyen Illuminátista Szabadkőművesekből áll,akik az alattuk szenvedő polgárokat egy 3.világháború korobbantásába akarják bele sodorni,annak ellenére,hogy katonák öntik le magukat benzinnel,és gyújtják fel magukat tiltakozásul a Szabadkőműves vezetők öngyilkos terve ellen,amely katasztófális szenvedést fog hozni ártatlan állampolgáraikra.

     Tehát a Biblia Istentől való kijelentései alapján,semmiképp sem állíthatja senki,hogy a 48-as Izrael megalapítása Istentől való volt.

     Javaslom hogy járj utána annak,hogy kik építették Izraelt:

     http://www.gnosticliberationfront.com/rothschild__the_israeli_supreme.htm

     Reménykedem,hogy át fogsz látni a szitán és meg fogod érteni,hogy mekkora becsapásban élünk keresztények.

     Tisztelettel:

     RHR

  3. Ön minek jött ide kedves Klára? Gyűlölködni? Arra nincs igény. Nincs itt (és sehol máshol) igény az ilyen agymosott, kirekesztő és felszínes emberekre mint maga, már elnézést.

 4. Hi THEA !

  Azt szeretném kérdezni tőled,hogy az ehhez a cikkhez való hozzászólásom miért nem jelent meg?

  Tudtommal semmiféle olyat nem írtam,ami gyűlöletkeltésre,vagy faji megkülönböztetésre okot adhatna.
  Kérlek válaszolj.

  Tisztelettel:

  RHR

    1. Melyik?
     Azt azért előre leírom, hogy a hozzászólások moderálását egyedül végzem két program segítségével. Minden itt megjelenő hsz-ra kb. 40 spam hozzászólás jut, így ez nem könnyű feladat. Kérek mindenkit, hogy legyen türelemmel.
     Köszönöm. 🙂
     Kedves Schwaben! Ma reggel annyi komment volt a spam mappában, hogy időm sem volt végignézni őket. Ha a tiéd ott kötött ki, kérlek tedd fel még egyszer.

 5. Annyira kilóg már a lóláb, és mégis az emberek többsége nem is hajlandó az ilyen hírekről még csak tudomást sem venni, nehogy véletlenül akárcsak rosszat gondoljanak Izraelről vagy a zsidókról. Ennyire sikeresen működik az örökös súlykolása a holokausztnak és hogy a magyar az egy bűnös nép emiatt (is). Az emberek ezért inkább csendben maradnak és eltűrik hogy Izrael és a zsidók (cionisták) azt tegyék amit akarnak, mert nincs is annál nagyobb bűn mint amikor az emberre rásütik hogy antiszemita és rasszista.
  Várom már a végét!

 6. Jajj, de jó!
  “Izraelnek, mint szuverén államnak, joga van Irán megtámadására az ország feltételezett atomfegyver programja miatt.”
  Nekik mindenhez joguk van, a többieknek meg a kussoláshoz!
  De fordítsuk meg a dolgot:
  “Iránnak, mint szuverén államnak saját védelmében, joga van Izrael megtámadására az ország tényleges atomfegyver programja miatt.”

 7. Chuck Hagel ugyan olyan talpnyalója a kazáriai ashkenazim Rotschild által kontrolált bankrendszernek,a Federal Reserve-nek,mint maga Ron Poul,aki elárulta azt az óriási szavazótábort,amit Alex Jones verbuvált össze Poul-nak.
  Ron Poul egész családja és rokonsága 62 személy,a Federal Reserve -től kapja a fizetési csekkeket,mint állami alkalmazottak.
  Chuck Hagel-sem különb.
  A 32 páholyszintű kazár-ashkenazim Ehud Barak,és páholytestvére Netanjahu sirdogálva kértek meghallgatást a Vatikán bagman-jétől Sir Rotschild-től,hogy ki mentsék magukat,amiért nem tudták végrehajtatni az USA-beli páholytestvérekkel a piszkos munkát.
  Rotschild ismét befenyítette Hagel(professort)-t hogy nem kap fizetés az egész rokonság egy évig,ha nem teszik azt,anit az összes többi korrupt szenátor autómatikusan tesz a szavazáskor az Iránt illető támadás kérdésében.
  Sajnos ennek a háborúnak meg kell lennie,mivel Mazzini és Pike így találták ki lucifertől ihletve azt a tervet,amelyben a Palesztínába telepített héberül beszélő kazár-ashkenazim műizrael,melyet Sir Rotschild hozott létre mesterségesen egy trükkel kierőszakolva Palesztína tulajdonosi jogát a Britt uralkodói háztól,amelyet Balfour(szintén 32 páholyszintű szabadkőműves) külügyminiszter által dekrétumban oda is ajándékoztak Sir Rotschild-nak 1917-ben,ha nem tévedek, halálra rémisztve műizrael lakosságát a jezsuiták által létrehozott Mosad hírszerzők hamis híreivel,bele kényszerítik szegény,mit sem sejtő embertársainkat egy öngyilkos támadásba,amellyel Albert Pike,luciferimádó tábornok azt megálmodta a 3.világháború megkezdésének ürügyéhez.
  Imádkoznunk kell a Rotschild féle mű-izraelben élő ashkenazim származású embertársainkért,hogy Isten ébressze fel őket, hogy el tudjanak menekülni abból a térségből,mert Rotschild terve Pike megfontolása szerint a jezsuita fekete pápá megrendelésére,az általa létrehozott mű-izrael lakosságának a teljes kiírtása,az őket támogató babiloni szellemiségű kereszténységgel,és az ellenük felállított arab világgal együtt. Ez a 3.világháború Pike levele szerint a három utolsó monoteista vallás likvidálásának céljából lesz megrendezve,az előző két világháborúval ellentétben most a Közel-keleten,amelyet Istenünk a Jelenések könyvében le is leplezett már évezredek óta.
  Alex Jones és csapata ezúttal is a tőlük szokásos módon neutrálisan tették közzé ezt a hírt,de door keeper-ek lévén a jezsuita rendnek nem beszélnek arról,hogy hogyan és milyen céllal adtak a jezsuiták utasítást Rotschild-nak,hogy Rotschild a bankrendszerével kontrolált politikusok által hogyan és miért kezdjék meg Izrael lakosságának halálba küldését,hogy kezdetét vehesse az emberiség történelmének legmegrázóbb utolsó 1o-15 éve az elragadtatásig,a nagy nyomorúság idején.
  Sajnálom hogy az a jó honlap Jezsuita ügynökök embereire bízza a működéséhez szükséges inforációk beszerzését,mintha a magyaroknak mindig a szomszédba kellene menni a bölcsességért.
  Alex Jones a jezsuiták fearmongering eszköze,elterelő tevékenységet betöltve az Illuminatiban.
  Ha már mindenképp az USa-ból kell infót gyűjtenetek, inkább javaslom Webster Tarpley-t,vagy La Roushe-t,esetleg az IAMTHEWITNESS.COM-mal kibővítve.
  Természetesen mindenkinek szabadsága van ahhoz amit jónak lát.
  Elnézést kérek végezetül,amennyiben írásom kritizáló hangvételűnek volt érezhető,nem volt szándékomban senkinek a sértegetése sem.

  Tisztelettel

  RHR

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend