Nagytestvér

Aktív RFID mátrix az iskolákban – Dr. Katherine Albrecht

Dr. Katherine Albrecht, a CASPIAN nevű adatvédelmi szervezet igazgatója, a chipes nyomonkövetés térnyeréséről és veszélyeiről beszél.

Az elmúlt hetekben sok szó esett egy konkrét esetről, amelyben egy texasi iskola tanulója megtagadta a nyomonkövető chipet tartalmazó diákigazolvány viselését és ezért eltanácsolták az iskolából. Katherine, aki személyesen meglátogatta a létesítményt, elmeséli, hogyan is működik ez a rendszer a valóságban.

Láthatjuk, hogy az ilyen új orwelli technológiákat sokszor a gyerekeken keresztül próbálják bevezetni, akik könnyebben elfogadják az új dolgokat és már úgy nőnek fel, hogy ezeket az élet természetes részének tekintik.

Bár nem tudhatjuk, hogy a Jelenések könyvéből ismert Fenevad bélyege pontosan milyen technológiát takar, a fenti videóban leírt eszközök is nyilván közel állnak hozzá vagy annak előfutárai lehetnek.

Egy másik érdekes tényező az RFID leolvasók kérdése. A fenti videóból megtudhattuk, hogy a chipek hatótávolsága 9 és 80 méter között van, tehát viszonylag sok leolvasó elhelyezése szükséges, ahhoz, hogy egy adott terület egészét folyamatos megfigyelés alatt tarthassák. Egy kis Utah állambeli cég azonban kifejlesztett egy olyan nanorészecske keveréket, ami bármilyen függőleges tárgyat, legyen az egy fa vagy ház, antennává alakít. A keverék nemcsak antennává alakítja a bevont tárgyakat, de a meglévő antennák hatótávolságát is százszorosára növeli, így egy közönséges RFID chipet több száz méterről is le lehet olvasni.

Előző posztKövetkező poszt

13 hozzászólás

 1. Szerintem ez csak a kezdet,a csúcs az lesz amikor majd a lélekben,az érzelmekben kezdenek el turkálni,és az emberekből zombik lesznek.A chippek,nanorészecskék,antenácskák,kamerácskák után,jön a polgári zombi,zombi jogokkal.Reggel beállítják az agyunkat,mit érezzünk,és gondoljunk,és este kikapcsolnak minket.Már folynak a kísérletek az érzelmekkel,gondolatokkal kapcsolatban,és a chipp kétoldalú dolog,adó-vevő egyben az agy számára.Tudományosan megállapították hogyan működik az ember érzelmi mátrixa,és az ember felveszi a környezetéből az érzelmeket.Amikor az agy rezgéseit manipulálják,az már a vége egy civilizációnak.Ott kezdődik a baj,hogy felállíthatnak egy sereget,harcosokból,akik semmit sem tudnak többé a munkájukról.Befolyásolt robotokká vállunk,kiszolgáltatva bárkinek.Játszunk a tűzzel,és megégetjük magunkat a végén.Arról nem is beszélve,hogy egy lélekben kizsigerelt ember nem ember többé,hanem robot,v.zombi.

 2. Ez erdekes:

  Egy kis Utah állambeli cég azonban kifejlesztett egy olyan nanorészecske keveréket, ami bármilyen függőleges tárgyat, legyen az egy fa vagy ház, antennává alakít. A keverék nemcsak antennává alakítja a bevont tárgyakat, de a meglévő antennák hatótávolságát is százszorosára növeli, így egy közönséges RFID chipet több száz méterről is le lehet olvasni.

  Ugyanis a chemtrail szoras evek ota zajlik. Ezek szerint nanoreszecskekkel is.
  Balgasag lenne azt hinni, hogy ez a technologia meg nem naprakesz. Szerintem csak dontes kerdese, es akar egyik naprol a masikra is bevezethetik.

  1. Szia Sharky!

   Ahogy mondod! Ez csak “beetetés”, hogy csak “pár méter”, meg stb! Naprakészek lesznek! Tudják, hogy mit csinálnak!

  2. Egy másik interjúban pontosan ezt mondja Katherine is, hogy ezt az anyagot repülőkről ki lehet szórni.

 3. Nagyon jó a videó, az amerikaiak a kísérleti nyulak. No de Európában is vannak próbálkozások.

 4. Finally an advantage of beeing an East European : for very, very long time the goverments won’t have enough money to manage RFID systems. — On the other hand, specially in my country people are generally redy to organise (immediately) a resistance movement. Thank God !

  1. Az igaz, hogy itt az államnak nincs erre pénze, de abban biztos lehetsz, hogy majd ha eljön az ideje, lesz rá EU-s támogatás 0%-os önrésszel. 🙁

   1. Kedves Thea ! Igazad van ! Éppen az érdekeltek finanszírozni is fogják ! Nekem a frissen szerzett ismereteim is elegendőek, hogy elrettenjek az RFID csipbeültetéstől. — Jó, hogy hallunk róla, de addig is lesz nekünk miért tiltakoznunk …..!

    1. M PUPIL,
     Nagyon szeretném tudni melyik az az ennyire felvilágosult és szervezett ország,…létezik ma ilyen egyáltalán?

    2. Én leginkább civil szervezetekben szoktam bízni. Időnként csatlakozom is, de az erősen cél-függő . Állandó, valamiféle kötelező részvétel részemről nincs.

   2. Szerintem meg az emberekkel fogják kifizettetni. A Széchenyi Egyetemen minden tanulónak a saját pénzéből kellett chipes azonosító-beléptető kártyát csináltatni, ha továbbra is használni szeretné a könyvtárat. Állítólag még az új diákigazolványomban is chip van, bár eddig még semmi hasznát nem láttam, és nem is szóltak róla. De az emberek saját maguk is kifizetnek mindenféle ellenőrzési rendszereket, ha ezzel megkaphatnak bizonyos kedvezményeket. (például a vásárláshoz való jogot)

  2. Same with smart grids, the CEE will be a good place to live, alongside other high frequecny countries such as Russia.
   Which is just another way to observe people, plus since the whole thing is connected, big brother can switch it off at a whim.

   We need to watch the west though since these things are all connected (online), plus if they are in trouble they may want to move to Hun etc. So yeah, we are all connected….and dependent on each other to a large extent

  3. Egyebkent sok angol is azt mondja hogy pl a magyarok sokkal okosabbak mint ok, ezt ok is latjak. Nekem nagyon sokan mondtak hogy eszrevettek, mint altalanos dolgot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend