Idők jelei

Globális elitizmus: a gonoszság jellemzői – 2. rész

Forrás: Brandon Smith, alt-market.com

(A cikk első része)

A pénzügyi kapitalizmus erőinek egy másik messze nyúló célja is volt, ami nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi hatalom magánkézben lévő globális rendszerét, ami minden ország politikai rendszere és a teljes világgazdaság felett is hatalmat gyakorolhat. A tervek szerint ezt a rendszert, feudalista módon, a világ központi bankjai közös erővel irányítják majd, magán összejövetelek során hozott titkos megállapodásokon keresztül. Ennek a rendszernek a gerincét a svájci bázeli központú Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) alkotja, ami a világ központi (szintén magánkézen lévő) bankjai tulajdonában lévő magánbank.

Carroll Quigley, a Külkapcsolatok Tanácsának tagja, Bill Clinton mentora

“A következő évszázadban a nemzetek, ahogyan ma ismerjük őket, megszűnnek létezni. Valamennyi állam egyetlen, globális hatalmat fog elismerni. A nemzeti szuverenitás mégsem volt olyan jó elképzelés.”

Strobe Talbot, Bill Clinton kormányának külügyminiszter helyettese a Time magazinnak nyilatkozva, 1992

A nemes hazugság

Az elit szilárdan kitart álláspontja mellett, hogy a szerintük ‘pozitív célok’ elérése érdekében úgynevezett ‘nemes hazugságokat’ használjanak. Szerintük egy átlagember nem képes megérteni a nagyobb politikai és társadalmi folyamatokat, így hazudni kell nekik, hogy az elit elvégezhesse a számukra hasznos dolgokat.

[Időkjelei: Az igaz, hogy sokan tényleg nem értik ezeket a fontos, néha bonyolultnak tűnő vagy összetett törekvéseket, éppen ezért azoknak, akik viszont értik, még nagyobb a felelőssége, hogy helyes, mások javát szolgáló döntéseket hozzanak. “Akinek sokat adtak, attól sokat kívánnak, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon.” – Lukács 12:48]

Természetesen az ő olvasatukban a társadalom javát szolgáló lépések többnyire az elit érdekeit szolgáló intézkedéseket takarják.

A nemes hazugság egy súlyos logikai tévedés. Amennyiben egy elképzelés elfogadtatásához hazugságokra van szükség, a hiba az elképzelésben, nem az emberek gondolkodásában van. Csak a destruktív filozófiák épülnek hazugságokra.

“Jelenleg diszkréten, de teljes erőnkből azon dolgozunk, hogy ezt a rejtélyes erőt, amit szuverenitásnak neveznek, kiragadjuk a világ nemzetállamainak kezéből. Eközben szánkkal váltig tagadjuk, amit a kezünkkel teszünk.”

Arnold Toynbee professzor, részlet a koppenhágai Nemzetközi Ügyek Kutatóközpontjában 1931-ben mondott beszédből

“Nem az a feladatunk, hogy megadjuk az embereknek, amit akarnak, hanem, hogy megadjuk nekik, amit mi szükségesnek tartunk számukra.”

Richard Salent, a CBS News korábbi elnöke, idézet Bill Clinton “Barát vagy ellenség” című könyvéből

Népességcsökkentés

A globalista vallás egyik központi eleme a népességcsökkentés koncepciója. Az elit nemcsak egy felsőbbrendű, jobb génekkel rendelkező, uralkodásra született fajnak tekinti magát, hanem a többi emberre ‘felesleges kenyérpusztítóként’ tekint, és úgy gondolja, hogy számukat csökkenteni kell. Érdemes megfigyelni, hogy a népességcsökkentés hívei soha nem saját maguk, hanem mindig mások halála árán akarják megmenteni a földet. Saját életüket még véletlenül sem ajánlják fel a közjóért, mások azonban szerintük nélkülözhetőek.

A túlnépesedés természetesen szintén egy modern mítosz, amit számos tudományos munka megdöntött már. A népességnövekedés pedig önmagában nem káros folyamat. A nagyobb népesség több gondolkodót is jelent, akik megoldást találhatnak a valós problémákra. Támogatja a technológia fejlődését és arra ösztönöz, hogy hatékonyabb termelési módszereket fejlesszünk ki.

Ha jól megnézzük, a globális elitet egy cseppet sem érdekli a föld sorsa. Nem a környezetszennyezés csökkentése érdekében akarnak kevesebb embert. Nem a természet védelme, a ‘karbon lábnyom’ csökkentése vagy a véges forrásokkal való takarékoskodás, de még csak nem is a kihalófélben lévő állatok megmentése motiválja őket. Azért akarnak megszabadulni a számukra fölöslegesnek tűnő emberektől, mert az eugenika tanait követik, amelyek szerint egyes fajok genetikailag alsóbbrendűek, de leginkább azért mert egy kisebb népességet könnyebb irányítás alatt tartani.

“250-300 millió lakos a földön ideális lenne, olyan 95%-os csökkenés a jelenlegi szintről optimális lenne.”

Ted Turner, a CNN alapítója, az Audubon magazinnak nyilatkozva 1996-ban

“A nők sterilizálása a második vagy harmadik gyerek után, függetlenül attól, hogy az operáció bonyolultabb, mint a vasektómia, lehet, hogy egyszerűbben megvalósítható, mint a férfiak sterilizálása? Egy hosszú távú sterilizáló kapszula kifejlesztése, amit bőr alá lehetne ültetni, az eltávolítás lehetőségével, amikor a terhesség szükségessé válik, új lehetőségeket nyit a kényszer népességszabályozásban. A kapszulákat már pubertáskorban el lehetne helyezni és hivatalos engedéllyel eltávolíthatók lennének korlátozott számú terhességre.”

John P. Holdren (Barack Obama vezető tanácsadója tudományos kérdésekben)

Barbara Marx Hubbard

“Az emberi személyiségek teljes spektrumának egynegyede a transzcendenciát választja. Egynegyede készen áll, hogy ezt válassza, ha ezt a példát látja maga előtt. Egynegyede ellenáll ennek a választásnak. Nem érdekli őket a folyamatosan evolváló élet. Egynegyede pedig destruktív. Úgy születtek, hogy dühösek Istenre. Ezek hibás magok. Mindig is voltak hibás magok. A múltban ezeknek lehetősége volt ‘természetes halált’ halni.

Mi, a bölcsek, türelmesen vártunk a kvantum transzformáció előtti utolsó pillanatig, hogy nekilássunk ennek a korrupt és másokat megrontó elemnek a kivágásához az emberiség testéből. Olyan mintha egy rák növekedését szemlélnénk. Most, hogy közeledünk az ember-teremtményből társteremtő-emberré (azzá az emberré, aki örökli az isteni erőket) történő kvantumváltáshoz, a destruktív egynegyedet ki kell törölni a társadalom testéből.

Nincs választásunk, drága szeretteim. Szerencsére ti, drága szeretteim, nem vagytok felelősek ezért a tettért. Ez a mi felelősségünk. A mi feladatunk az isteni kiválasztási folyamat elvégzése a föld bolygón. Ő végzi a választást, mi a pusztítást. Mi vagyunk a fakó ló lovasai: a halál. Halált hozunk azoknak, akik képtelenek Isten ismeretére. A fakó ló lovasai hamarosan közöttetek fognak járni. Borzalmas aratók, akik elválasztják a búzát a pelyvától. Ez az emberiség történelmének legfájdalmasabb korszaka.”

Barbara Marx Hubbard futurista (a THRIVE című filmből, ami egy kollektivista propaganda a globalista elit elleni támadásnak álcázva. Más szóval irányított ellenállás.)

Fájdalmunk forrása

A társadalmi bajoknak persze nem az elit az egyedüli forrása. Mi is felelősek vagyunk. Hibázunk, amikor felelőtlenek vagyunk, amikor nem ismerjük el saját tudatlanságunkat és nem vagyunk hajlandóak tanulni vagy változni, amikor saját magunknak is hazudunk, és inkább követjük saját felszínes vágyainkat, ahelyett, hogy a jövőre tekintenénk. Olyan mintha tudatosan ajtót nyitnánk az ördögnek. A gonosz mindannyiunkra, mindenki lelkiismeretére hatással van. A választás azonban a miénk.

A globalisták nemcsak egyszerűen vagy ötletszerűen gonosz emberek. Egy egész kultúrát építettek erre a devianciára. Ez maga a szervezett gonosz. A jó embereket nem csupán az igazság hangjára való figyelmezés határozza meg, hanem a hajlandóság, hogy hitüket tettekre váltsák, amikor az igazság veszélyben van.

“Mert aki rosszat cselekszik, gyűlöli a világosságot, és nem megy a világosságra, hogy le ne lepleződjenek a cselekedetei. Aki pedig az igazságot cselekszi, a világosságra megy, hogy kitűnjék cselekedeteiről, hogy Isten szerint cselekedte azokat.”János 3:20-21

Előző posztKövetkező poszt

24 hozzászólás

 1. Mai hirek:

  Eszak-Korea a mai napon megfenyegette Del-Koreat es az Egyesult Allamokat, hogy megelozo atomcsapast mer teruletukde, amennyiben tovabbi szankciokat kezdemenyeznek, vagy folytatjak a tersegben zajlo hadgyakorlatukat.

  Breaking News:
  Eszak-Korea az ENSZ Bt szankcioira hivatkozva ma felmondta a Del-Koreaval kotott fegyverszuneti paktumot, es megszakitott minden kapcsolatot a deli orszaggal, valamint lezarta hatarait….

  http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2013/03/north-korea-severs-armistice-with-south-korea-war-is-on-2445376.html

 2. “A demonic spirit’s favorite activity is making a person feel religious without an understanding of the word of the God”
  Pastor Max D. Younce

 3. A FIGYELMEZTETÉS ALATT ATYÁM MEG FOGJA ERŐSÍTENI A LELKETEKET, HOGY KÉPESEK LEGYETEK MAJD SZEMBENÉZNI ELLENSÉGEM HADSEREGÉVEL

  2013. február 25. de.7:50

  MÁRIA, A TIKOS ÉRTELMŰ RÓZSA SÜRGŐS FELHÍVÁSA A HARCOLÓ MÁRIÁS HADSEREGHEZ

  Máriás Harcoló Hadseregem, Isten békéje legyen veletek!

  Álljatok készen és készüljetek fel a nagy lelki küzdelemre, mivel az események elkezdtek kibontakozni. Tartsátok készenlétben és imával felfegyverkezve emeljétek magasba a Máriás lobogót, mert a szabadságotokért vívott végső csata hamarosan elkezdődik. Szeretett Mihályom parancsára a Mennyei Hadsereg már felsorakozott. Már csak a harcoló hadseregnek kell felsorakozni, hogy kezdetét vegye a nagy lelki csata, az Armageddon csatája. Ha egységben maradtok imáitokban a ti Mennyei Édesanyátokkal és az én Mennyei Seregemmel, győzedelmeskedni fogtok a napi ütközetben, de ha hagyjátok, hogy ellenfelem megosszon benneteket, akkor fájdalmas vereséget fogtok szenvedni, mely megnehezíti megtisztulásotokat.

  A Figyelmeztetés alatt Atyám meg fogja erősíteni a lelketeket, hogy képesek legyetek majd szembenézni ellenségem hadseregével. Emlékezzetek rá, hogy ez a harc nem hús és vér ellenséggel szemben folyik, hanem a gonosz szellemi erőivel szemben – akik az égi magasságokban laknak ?, ?a fejedelemségek, a hatalmasságok és ennek a sötét világnak kormányzói ellen.? (Ef.6,12)

  Ezért, kicsiny gyermekeim, Atyámtól karizmákat és különleges kegyelmeket fogtok kapni, melyek által igazi szellemi harcosokká váltok; enélkül nem tudnátok szembeszállni azokkal a gonosz erőkkel. A Mennyei segítség nélkül legyőznének benneteket; ne feledjétek, hogy ez szellemi harc! A szellemi fegyverek, amelyeket Atyám fog adni nektek, hatalmas erejűek lesznek és lerombolják az erődítményeket. Felszólítom mindnyájatokat, akik a harcoló seregem katonái, hogy legyenek lélekben felkészülve a Figyelmeztetés idejére. Imával, böjttel és az érzékek önmegtagadásával készítsétek fel lelketeket erre a nagy eseményre, amely meg fogja változtatni az életeteket.

  Mihállyal és a Mennyei sereggel együtt várlak titeket, hogy kidolgozzuk a stratégiák terveit, hogy mindörökre legyőzzük majd ellenségemet és gonosz seregét.
  Előre hát, Máriás Harcoló Sereg, Királynőtök, Édesanyátok, és a Mennyei Sereg vár rátok!

  Légy felkészülve, Máriás hadseregem; lámpásaitokban soha ne aludjon ki imádságotok lángja, hogy ha Mesteretek és Uratok megérkezik, ébren és virrasztva találjon benneteket, mint jó katonákat; álljatok harcra készen és legyetek szolgálatkészek, hogy mindent megtegyetek Isten Királyságáért.

  Isten békéje kísérjen benneteket, és az én anyai védelmem legyen segítségetekre!

  Királynőtök és Édesanyátok, Mária, a Titkos Értelmű Rózsa

  Tegyétek ismertté üzeneteimet az egész emberiség számára

 4. Az Úr Jézus megmondta, hogy azokban a napokban, ami most van napjainkban, oly mértékű lesz a hitehagyás, mond azt hogy nem így van, mert akkor hazudsz. Te gondolod, ha most jönne el az Úr Jézus, üdvözülhetne valaki? Gondolod, hogy nem készíti fel gyermekeit, mielőtt újra eljönne?

  Itt egy ujabb üzenet, pont a téged hasonlókat szeretné az Úr Jézus, ha hinné ezen üzenetek igazságában. Csak egy részletet idézek:

  “Egyikét azoknak a politikai vezetőknek, akikről régebben beszéltem, hamarosan meg fogják gyilkolni.

  2013. február 26. kedd

  Azt követően szeretném felfedni mindenki számára, hogy ki ez a személy, a neked és a másoknak adott bizonyíték által, hogy még többen elfogadják az Üzenetek Igazságát. Ez a szegény lélek korábban már megmenekült a haláltól, de az ő újdonsült népszerűsége veszélybe fogja sodorni. Ő a szabadkőműves erők egyik ellensége, és nem fogják sokáig tűrni vezetését.

  Amikor ti, követőim, látjátok, hogy egy választott léleknek adott próféciák beteljesednek, tudni fogjátok, hogy ők az Igazságot mondják, és hogy azokat a Mennyországból adták nekik, mert ők képtelenek lennének arra, hogy kitalálják ezeket.

  Be szeretném bizonyítani azoknak, akik kigúnyolják Üzeneteimet, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, aki ezen a prófétán keresztül szól a világhoz. Bár nagy örömet hoz Nekem az, hogy látom, mennyire szerettek Engem, és hogy megszívleltétek a Mennyországból adott imákat, a szkeptikusok azok, akiket át kell ölelnem.”

  http://utolsoidok.com/az-ur-jezus-uzenetei-minden-emberhez-idorendi-sorrendben/2013-februar/

 5. Érdekes amit Barbara M.H. mondott a vallásról,amit ma már nem is tudom minek nevezzem.Lassan nem vallás lesz,hanem irányított Isten,aki el van tiltva az emberektől.szinte látom ahogy átadnak neki egy napi teendők listát,amit teljesítenie kell.Kinek lehet termékeny éve,kinek lehet gyereke,kinek milyen igényei vannak,és stb. Persze ne akarjon tömegtermelésbe kezdeni a bolygón az emberből a mennyei számára,ne akarjon bele szólni mire használják a teremtő erejét.Törölje el a halált,kivéve,ha valaki nem kell a bolygón,az illetőt tüntesse el.Ne akarjon nyálas dalokat hallgatni,meg hálaadást,és csak akkor tegyen csodát,amikor az elit szórakozásra vágyik.Persze Isten legyen papucs,és Jézus is örüljön,hogy feláldozhatta magát értünk.Az persze nem lényeg,hogy az Isten nem véletlenül alkotta meg a Földet,nem dísznek tartja fenn,hanem merészelnek céljai is lenni a bolygóval kapcsolatban.Elgondolkodtató a merész kifejezés.Az a merész-e aki Isten és igényei vannak egy világra amit teremtett,vagy az a merész amikor valaki egy porszemen lakik,és követeléseket állít fel a porszem fenntartója számára.Azt hiszem elgondolkodtató.

 6. Érdekes amit Barbara M.H. mond,mert éppen egy szét hullott kereszténység van kibontakozóban.Isten mint személy,el lett tiltva az emberektől,legfeljebb mint alantas szolgáló energia juthat a közelükbe,a felséges embereknek.Akik leereszkednek hozzá,hisznek és teljesítik a saját önimádó vágyaikat.Persze Isten nem szólhat bele,mit művelnek az emberek,szinte látom,ahogy a kezébe nyomnak egy hosszú listát a napi teremtői kötelezettségeiről.Ki legyen termékeny,hogy nézzen ki a gyerek,hova ne süssön a napfény,hol essen eső,és ők tudományosan megállapítják,hogy a Teremtő helyesen végezte-e a dolgát.Ezek után,Jézusnak tétlenül végig kell néznie,ahogy az imádott embereit elpusztítják egymást,és szépen el kell szállítania a tételes áldozatokat,akiket persze tudományosan kijelöltek,hogy a Földön már nem kell.Hát nem is tudom,de szerintem ez egy papucs Isten,papucs Jézussal.Alárendelje-e egy Teremtő Isten az akaratát,egy rakás zsebibabának egy porszemen vetődik fel a kérdés?Aki egy ilyen bolygót összerak,egy Napot fenn tart,és ilyen pontosan végzi a végtelenben a teremtés feladatait,most kezdjen el pitizni nekünk,és boldogan tapsikoljon,ha hozhat egy autót,mert meguntuk a régit.Amikor tudományos kutatást végzünk,elvárjuk a pontos eredményeket,a kísérlet ismétlődő igazolását,esetleg a Teremtő változtasson a törvényein,ha nekünk az előnyösebb.Persze bejelenti az ember,az Istennek,hogyan lesz jó keresztény:-rendeljen mindent az ember igényeihez,minden miatta történjen,érte legyen,
  – ne engedélyezze felesleges emberi csökevények leszületését a bolygón.
  – ne a mennyeket díszíttesse,hanem ezt az egy porszemet persze az ember igényei szerint.
  -bocsássa teremtő erejét az ember rendelkezésére,de ne kifogásolja annak felhasználását.
  -törölje el a halált,hogy néhány ember itt rázhassa a popóját,ameddig akarja,igény szerint.
  -minden nap vegye át a teendői listát és pontosan hajtsa végre,amennyiben hibát talál,az emberek kényeztetése miatt változtasson rajta.
  -csendben végezze a munkáját,ne zavarja a porszem zsebibabáinak a nyugalmát holmi zörejekkel,földrengéssel,viharokkal stb.
  -bocsásson az emberek rendelkezésére kisbolygókat,pusztítás,bányászat,lakhatás céljára.
  -az emberek igényeit mindig szó nélkül engedelmesen teljesítse,ne igényeljen dicséretet,köszönetet,hálát.ne akarjon nyálas dalokat hallgatni,és ne legyenek saját céljai a bolygóval.
  -ne használja a mennyei számára tömeg termelésre a bolygót,ne akarjon itt családapát játszani,ne követeljen engedelmességet,ne akarjon csodát tenni,kivéve ha az emberek valami látványosságra vágynak.
  -ne akarjon nevelési célzattal fellépni,betegséget okozni fejlődés címén a Föld lakosainak.
  -ne járassa a száját un.prófétákon keresztül,hogy elégedetlen az emberekkel.
  Egyáltalán ne akarjon,ne gondoljon,ne cselekedjen csak az emberi igényekhez mérten.Ne képzelje azt,hogyha létrehoz egy bolygót akkor annak lakosai a hívei lesznek,és szeretik,mert a seggük alatt tart egy darab porszemet.Ezek után legyen boldog,hogy az Istenünk lehet,hogy nekünk teremthet,hogy Jézus feláldozhatta magát értünk,és megengedtük neki,hogy a lábát a bolygónkra tehette. Tudom már papucs katolikus krónikák,papucs Istennek,és papucs Jézusnak.Jaj de boldog lettem.

 7. Most kaptam ezt e-mailben, tudtok valamit róla?
  Elérhetőség is van rajta, de azt töröltem.

  Amerikában hoztak egy olyan törvényt, miszerint 2013. márciusától minden egészségügyi ellátásra
  szoruló amerikai állampolgár köteles a bőre alatt egy mikrocsipet hordani (kivételt képeznek a privát betegek, ez 3%-ot tesz ki). Ezt már 2004-ben el akarta fogadni a kongresszus. A zsidók nem esnek a törvény hatálya alá, mert saját orvosaik vannak és mert a sertésinfluenza-csipbeültetéses oltás sem vonatkozott rájuk (a “sertés” miatt).
  [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
  Amikor 2007-ben egy rabbinak írt levelemben idéztem, hogy tudomása volt arról, hogy minden madárinfluenzás “oltó”anyag alapjában véve chip-implantáció volt, ráadásul halálkamrás, akkor barátaink zöme elképedve mondta: “Na nem, ezt már nem hiszem el. Ilyen borzalmas, aljas dolog egyszerűen elképzelhetetlen.”

  A mindenkori kivégzés lehetőségével tökéletesen beigazolódott az akkori csalás gyanúja. De nem csak az: mindenki számára csak másfél év múlva lesz kötelező érvényű, de természetesen már most is kvázi “törvényesen” arra törekednek, hogy minden kórházi beteget ellássanak chip-pel, persze állítólag “szabad akaratából”, ami azt jelenti, hogy meg sem kérdezik. Természetesen minden chip-nek fontos alkotóeleme a “halálkamra”, melynek segítségével a jövőben például egy 100.000 fős sereget perceken belül hullamezővé lehet varázsolni.

  És még egy rossz hír: a törvénnyel kvázi utólag legalizálták a madár- és sertésinfluenzás chip-beültetést.

  Most minden sertésinfluenza ellen beoltott ember egyfajta zombiként szaladgál. Bármikor (Tel-Avivból?) “kikapcsolhatók” a szatelliten keresztül, és ezt elképzelni is szörnyű!

  Mindenki két ujján kiszámolhatja, hogy az a bizonyos megtébolyult “vallási közösség”, – melynek a tulajdonát képezi az összes bank, minden állam kormánya, az összes sajtó- és TV-média, az összes ásványkincs, minden vallási közösség irányítása (a pápáké is), valamint az összes gyógyászati apparátus a gyógyszeriparral együtt – úgyhogy ez a bizonyos vallási közösség nem fog lemondani a központi számítógép birtoklásáról (Tel Avivban), mely egyre inkább biztosítja
  számukra minden ember feletti uralmat ezen a földön, akik azután már csak megtűrt rabszolgák lesznek.

  Eddig nem volt rá mód, hogy megszabaduljunk a már beültetett chipektől, viszont egy nagyon érzékeny fémkereső műszerrel megkereshetjük, majd sebészetileg eltávolíthatjuk.

  Soha többé ne hagyjatok magatoknak és gyermekeiteknek több áloltást beadni. Ez mind egy vallási őrületből fakadó csalás! Amint beültetik belétek és gyermekeitekbe a chip-et, örök időkre rabszolgák lesztek, rendelkeznek felettetek és akár kivégezhetnek benneteket!

  Kis egyetemünknek sok CT-t küldenek a világ minden tájáról. Újra és újra találunk egy olyen csipet a szervekben, melyet a páciensnek vérvétel címén észrevétlenül befecskendeztek. A vénás-artériás tüdő kapilláris hálóján keresztül bejutnak az artériás véráramba és így valamelyik szervbe, ahol megtapadnak. Így tették ezt azzal a szegény Susanne Reklau nevű kislánnyal (talán Ulmban), majd 2009 karácsony szentestéjén brutális módon “kikapcsolták” (feltételezhetően
  szatelliten keresztül).

  Report München adó üvöltötte: meghalt, mert nem kapta tovább a kemoterápiát. Tessék? Izraelben egyetlen zsidó sem kap kemót és a rákos betegek 99%-a túléli a betegségét.

  2009.05.11-én egy ilyen halálkamrás chip-et szabadalmaztattak a német szabadalmi hivatalnál. Kínában és a Moszadnál ez a chip már sok éve használatban van.

  Mi áll Georgia kövén? Már csak 500 millió emberre van szükség a földön. Ugyan, lehet eközben rosszra gondolni?

  Az emberiség fennmaradó 93%-át meg kell tizedelni, ki kell irtani, el kell pusztítani – mindegy milyen módon. Hát akkor kezdhetjük máris a páciensekkel – vagy nem?

  Kedves barátaim, tudom, hogy ez fantasztikusnak, valótlannak tűnik, de esküszöm nektek, ez az igazság!

  Kapcsolódó:
  RFID Solutions for Healthcare Industry

  J. N-L
  consultant vanzari

  Inform Media Srl.
  Oradea, bd. Dacia 34
  [/expand]

   1. Szia Thea!

    Igen, elolvastam! De erről a “halálkamrás ” cuccról , amit így, védőoltásban adnak halottatok már? Vagy ez még csak most kezd napvilágra kerülni? ( Sajnos én simán el tudom képzelni a dolgot! Nincsenek illuzióim Sátánnal kapcsolatban!)

    1. Köszi Thea! Ezt még nem olvastam! Akkor már nem is kell utánanézned! Tuti, hogy megcsinálták!

 8. A gonosz egyenlete: Hatalom+Egoizmus+Kapzsiság = folyamatos kirekesztés.
  A “világ-agyai” (a globál elit? :-)) nem látják, ha az ő totális diadalukban, emberiség létszámát “lecsökkentik” pár száz millióra az egyenletük-gondolkodástalanságuk változatlan marad, sőt mivel ez lesz a sztandard-sikeres gondalatvonal, a megmaradók többsége ezt képviseli, csak erősödni fog.
  Ha folyamatot és a mozgatóit követjük, könyörtelen dialektizmusa miatt a kirekesztés exponenciálisan nőni fog.
  Ha 100 millióan lesznek, akkor is hatalmat akarnak, akkor is megosztanak, ha kell a saját jelenlegi tákolt szövetségeseik, kollaboránsaik vérén fognak gázolni folyamatosan, amíg egyre kevesebb marad.
  Itt egy hozzászólásban elhangzott “fasiszták”, ezt csak média-agy tehette, akit kilúgoztak és tudatalatti reakcióiba is beépítették propagandájukat. Csak nézd meg az indirekt bizonyítást, amit a jelenlegi (és elárulom korábbi, 1. és 2. világháború kirobbantása is az ő saruk) globál-mészárosok gyűlölnek, melynek gyűlöletét célzatosan beléd építik (ahogy kreálták a történelem szemléletét, médiát mely elmagyarázza neked,, tudományosnak nevezett, érdek kreált akadémiák, kutatások), miért történik. Ha az ő közhelyeiket szajkózod, az agyad csak egy propaganda műsorszóró és csak az ő szabályaik kereteik között játszhatsz. Inkább fedezd fel, miért gyűlölik, mert ellenségem, ellensége lehet barátom.

 9. Ő egy nagyon közeli szövetségese lesz a hamis prófétának, és nem fogja illúziókba ringatni magát afelől, hogy ki ő valójában ? a Sátán fia

  2013. február 25. hétfő

  Drága szeretett leányom, az eljövendő idők fel fogják rázni a világot szendergéséből, vallástól függetlenül ? ha az még van egyáltalán ?, mert a kis szarv hangja figyelmet fog parancsolni világszerte. Péter Székén ülve, ez a csaló fennhangon fogja rikoltani és büszkén hirdetni azon megoldását, hogy minden egyházat egyetlen egyházba kell egyesíteni. A szekuláris világ megtapsolja majd modern újítóként üdvözölve, mert ő a bűnt el fogja nézni.

  Ő olyan új törvényeket fog bevezetni, amelyek nemcsak a Katolikus Egyház Tanításainak mondanak majd ellent, hanem minden Keresztény törvény ellen is fognak irányulni. A papokat, akik ellenezni fogják ezeket az Értesítéseket, amikor a szörnyű igazság kiderül, kényszeríteni fogják, hogy vegyék fontolóra újra az egészet. A neked adott Szavam Igazsága, leányom, végül lassan derengeni fog számukra. Mennyire sírni fognak bánatukban, amikor rájönnek majd, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, Aki ? az Atya Áldásával ? a végidők próféciáit minden részletében feltárom neked.

  Aztán minden Szót falni fognak az Ajkamról, amint Én a többi esemény bekövetkezését feltárom majd annak érdekében, hogy felkészítse az emberiséget. Fontos, hogy az ember meghallja és válaszoljon Hívásomra, hogy mindenkit meg tudjak menteni a fenevad szorításából.

  A hamis próféta miközben az ő fennkölt törekvéseivel van elfoglalva, hogy lenyűgözze a Katolikus világot, egy ideig félre lesz tolva, mert most az Antikrisztus lép fel a világ színpadára, ahogy az meg volt jövendölve. Amikor a média riportjaiban hallani fogtok egy új, ígérettel teljes békeközvetítőről, tudni fogjátok, hogy ki ő. Ő egy nagyon közeli szövetségese lesz a hamis prófétának, és nem fogja illúziókba ringatni magát afelől, hogy ki ő valójában ? a Sátán fia.

  Attól függetlenül, hogy ez milyen ijesztő lehet számotokra, ne feledjétek: Én, Jézus Krisztus vagyok a Király. Egyetlen embernek, egyetlen ellenségnek sincs Istennél nagyobb hatalma. De a csatát a lelkekért meg kell vívni, amint az meg volt jövendölve. Azáltal, hogy terjesztitek Szavamat, Üzeneteimet és Imáimat, segíteni fogtok nekem megmenteni azokat a lelkeket, akikre szükségem van, hogy Új Paradicsomomat Isten minden gyermekével meg lehessen tölteni.

  Mindig bízzatok bennem, Jézusotokban, mivel Én vezetni és védelmezni foglak benneteket ez utálatosság ideje alatt a Földön. Megígérem, hogy ez az időszak rövid lesz.

  Jézusotok

  http://utolsoidok.com/az-ur-jezus-uzenetei-minden-emberhez-idorendi-sorrendben/2013-februar/

 10. hmm….kemény dolgok vannak itt, de sajna ez az igazság……
  ügye a fasiszta rendszer sem egyik pillanatról a másikra jött létre, hanem fokozatosan éveken át lopakodott….

  a mostani horrorisztikus globaloma is csak apránként észrevétlen kúszik mindennapjainkba, de bizony kúszik!

  mi értetlenül kérdezzük, hogy hogy lehetett hagyni hogy egy fasiszta rezsim hatlamat kaphasson….

  nos a mi gyerekeink/unokáink már lehet nem is fogják tudni feltenni nekünk ezt a kérdést: hogy hagyhattuk, hogy ez legyen?

  1. Jo osszehasonlitas!

   De ha visszaemlekszel, akkor a fasiszta rendszer is nepszeruvolt, es kuszott-kuszott, ahogy mondod. De!
   A totalis hatalomatvetelhez eleg volt egyetlen momentum: a Reichstag leegese. Amirol azutan csak joval kesobb derult ki, hogy Hitler allt a gyujtogatas mogott. Tehat egy tipikus “false flag” akcio volt (kormanyzati, raadasul”. Es nehany nap alatt megvaltozott minden.

   Ezert mondjak sokan most is, hogy eleg egy ujabb false flag akcio, egy ujabb 9/11, es az uj vilagrend be is koszonthet akar nehany nap alatt…

 11. Fantasztikus onellentmondassal vegzodik a cikk. 🙂

  Problema: “inkább követjük saját felszínes vágyainkat, ahelyett, hogy a jövőre tekintenénk”
  Megoldas: IMADSAG, aztan joccakat’ -ahogyan a link is sugallja, a “jo” emberek szepen elragadtatnak majd es orokelet…

  Problema: . “A jó embereket nem csupán az igazság hangjára való figyelmezés határozza meg, hanem a hajlandóság, hogy hitüket TETTEKRE váltsák, amikor az igazság veszélyben van.”

  Hajra, peldakat akarok latni! 🙂 (Ne jotekonykodas legyen, mert annal nagyobb hulyeseget nem is lehet tenni, mint a jotekonykodassal bebetonozni a fennallo “rendet”)

  PS: a gyengebb idegzetuek / menthetetlenul bigott olvasok kedveert ennel a postnal kommentelek utoljara 🙂

  1. Alapvető tévedés, hogy az ember bármit is tenni tudna a gonosz ellen globális szinten.

   Tetteket a közvetlen környezetedben tudsz végrehajtani. Beszélj, akinek csak tudsz a Bibliáról, Istenről. Viselkedj Jézus példája szerint. A szeretet vezéreljen. Aki azt állítja, hogy ennél lehet többet tenni, az nem ismeri a Szentírást.

   A többit a Mindenható fogja elvégezni!! Az Ő szabadítására várunk, az Ő keze menthet meg!

   1. Senki nem bantott -epp azt megelozendo, hogy esetleg en bantok meg valakit (a szuklatokorusegre / eltulzott vallasos csolatasra / bigottsagra -mint a fenti Jezustol erkezett level pl 😀 – vagy valami meg szornyubbre hivatkozva) 🙂
    Erdekes tapasztalat volt mindenesetre.

    Remelem imdakoztok ertem is, szeretnem ha rolam a TETTeim alapjan hallanatok majd meg egyszer 🙂

    PS: Kanku, teged egyszer meghivnalak azert egy sorre IRL. Let me know 😉

    1. “Remelem imdakoztok ertem is, szeretnem ha rolam a TETTeim alapjan hallanatok majd meg egyszer ”

     Természetesen imádkozunk érted, és szeretnénk a tetteidről hallani minnél hamarabb! ( Megtérés?):D

    2. Kedves Petercqa, miért bigott, ha is mernéd a jelenések könyvét, akkor tudhatnád, hogy abban nincs minden feltárva.

     Amikor hallottam a hét mennydörgést, írni akartam, de az égből szózat hallatszott: “Jegyezd meg, amit a hét mennydörgés hirdetett, de ne írd le!” Jel 10.5
     Azokból az üzenetekből már sok minden megvalósult! De az jelenések könyvében leírtak csak most fognak kinyilatkoztatásra kerülni, te is látod, hogy nagyon nincs rendben a világban valami.

    3. I always knew you were a smart guy pete. http://www.youtube.com/watch?v=PdwYjFnFoJU 🙂
     I’m sorry to se you go. Best of luck to you and your family!

     peterqe @ gmail.com contact saved.

     Ps. Keep a good attitude and do the right thing even when it’s hard. When you do that you are passing the test.

    4. Én még gondolkozom, hogy megbántódjak-e… igaz, a sört nem szeretem… 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend