Idők jelei, Nagytestvér

RFID chipbeültetés minden amerikainak? ? Tények és tévhitek

?Azt is teszi [a hamis próféta] mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.? ? Jelenések 13:16-18

Talán már egyre kevesebb ember számára hihetetlen, hogy a világ globalista irányítói chipet akarnak ültetni minden emberbe. A technológia előnyeit ecsetelő kampányok és propaganda egyre erősebb, a technológia pedig szinte teljesen készen áll az új gazdasági rendszer megvalósításához. Az antikrisztus csak akkor lesz képes az egész globális kereskedelmet és pénzforgalmat a hatalma alá vonni, ha megvalósul az egységes elektronikus bank és pénzrendszer a világon. Most még nem tartunk itt, de az események szédítő sebességgel haladnak ebbe az irányba. ? Joseph Candel

Via omegaletter.com

Amikor először hallottam az alább részletezett hírről, gondolkodás nélkül félresöpörtem, mint újabb internetes rémhírt és nem is foglalkoztam a kérdéssel.

Sok emailt kapunk a témában, de elég sokról kiderül, hogy bár jó szándékkal továbbították őket, a tartalmuk nem egyéb szenzációhajhász pletykánál.

Így gondoltam akkor is, amikor arról kaptam hírt, hogy az új amerikai egészségügyi törvény előírja, hogy minden amerikai állampolgárba microchipet akarnak ültetni, ami nemcsak a viselő személyes adatait, de bankszámla információit is tartalmazni fogja, sőt az illető nyomon követésére is alkalmas.

A szóban forgó üzenet a következőket tartalmazta:

A törvény 1004. oldalán az olvasható, hogy a (chip bevezetésének határideje) ?a törvény elfogadásától számított 36 hónap?.

Az új törvény értelmében 2013. március 23-tól minden állampolgár köteles lesz a személyes adatait tartalmazó RFID chipet hordani a bőre alatt, amit egyúttal személyes bankszámlájával is összekapcsolnak, valamint nyomon követhetővé teszi viselőjét.

A II-es típusú beültethető eszköz ?a betegek azonosítására és egészségügyi adatainak rögzítésére szolgáló beültethető rádiófrekvenciás jeladó rendszer?. A II-es típusú eszköz célja, hogy adatokat gyűjtsön a betegekről. Ilyen információk például a ?követelésekre, kérdőívekre valamint standard elemzési fájlokra vonatkozó adatok. A rendszer lehetővé teszi az egészségügyi és az egészségügyi miniszter által jónak látott egyéb adatok gyűjtését és elemzését, különböző adatkörnyezetekből.?

Utánanézve számos blogot találtam, amelyiken a fenti idézet olvasható, természetesen a fővonalas médiában semmi, ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy az információ téves. Mindenesetre első nekifutásra nem találtam megbízható megerősítést.

Bár a tévhiteket ?leleplező? weboldalak, mint például a FactCheck.org vagy a Snopes.com, váltig hirdetik semlegességüket, úgy tűnik, azért általában erősen a liberálisok felé húznak és inkább a konzervatívok által terjesztett híreket szeretik megcáfolni.

A Snopes.com-on természetesen megtalálható a fenti hír cáfolata, amit így ?hamis? címkével látták el, ugyanakkor érdekes módon a benne foglalt részleteket szinte teljes egészében helytállónak találták a szerkesztők.

A Snopes gúnyos hangnemben ír a hírről, mint tipikus ?fenevad bélyege hisztériáról?, még egy bibliai idézettel is színesítve mondandójukat, ami szerint ?nincs új a nap alatt?, és arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy ?a hír, mint már oly sokszor korábban, ezúttal is téves?.

Ezzel tulajdonképpen azt állítják, hogy az információnak semmi köze a valósághoz, ami, ahogy mindjárt kiderül, enyhe túlzás.

Az igazság az, hogy a hírben citált részek és oldalszámok nem az Obama nevével fémjelzet törvény végleges verziójából származnak, azonban a korábbi változatokban az idézett formában benne voltak!

Maga a tény, hogy törvénybe akarták foglalni az állampolgárok egészségügyi okból történő kötelező chipbeültetését, már önmagában döbbenetes. Az, hogy végül a törvényt eredeti formájában nem fogadták el, csupán annyit jelent, hogy az intézkedést egyelőre félretették. Egyesek azt mondhatják, hogy a kérdést soha többé nem fogják elővenni, ez a feltételezés azonban ellentmond minden eddigi tapasztalatnak.

A Snopes cikkből kiderül, hogy a hír minden egyes része igaz, azzal a kivétellel, hogy a chipbeültetés egyelőre nem kötelező.

Más szóval az új egészségügyi törvény csupán felajánlja, nem pedig előírja a chipbeültetést. Aki nem akarja, nem kell, hogy chipet viseljen a bőre alatt. Erre alapozta a Snopes a ?hamis? címkét és ez alapján mondhatjuk, hogy az Egyesült Államokban, az új egészségügyi törvény hatálya alatt a chipbeültetés nem kötelező.

Egyelőre.

Előző posztKövetkező poszt

37 hozzászólás

  1. “Az emberek maguk fogjak valasztani es maguk fogjak kerni a beultetest.
    Albert Pike”

    Szia Sharky

    Igen, egyetértek ezzel.
    Én ugyan nem Albert Piketól vettem, hanem a Bibliából azt látom, hogy azért lesz ez önkéntes, mert minden ember – keresztények is! – választás elé lesznek állítva: elfogadják-e, imádják-e az Antikrisztust, és mindazt, amit kínál, vagy nem.
    Ez a szétválasztódás, a nagy próba köve lesz.

    Az Antikrisztusnak az lesz a sikerélmény, ha az emberek önként, tudatosan, szívükből őt választják és szolgálják, imádják.

    Így lesz nyílvánvalóvá sok szív titka…..

    1. én nem jelenkezek ezek re sosem a be fog joni inkáb csak az isten pecsétit fogadomel sea chioet 666 ot nemfogadomel

  2. A körlevél 2009 óta terjed a neten, és először 2013-ra ígérte a kötelező csipezést. Ezt most ? hogy már 2013 van, és még sincs mindenkiben csip ? 2017-re tolták. Nyilván lesznek, akik ezt majd úgy értelmezik, hogy az ő felvilágosító tevékenységük miatt kaptunk haladékot, pedig csak az történt, hogy tengerentúli paranoidok félreértelmeztek egy törvénytervezetet. Ezt a tervezetet azonban nemcsak hogy nem fogadták el, de az sem igaz, hogy szerepelt volna benne a mindenkire kiterjedő, kötelező csipbeültetés gondolata.
    Ehhez a körlevélhez aztán a Snopes szerint valamikor 2012-ben egy képet is csatoltak ? a magyar szöveg illusztrációja is ez -, ami viszont nem más, mint egy 2007-ben bemutatott, cukrosoknak ajánlott glükózszint-mérő.

      1. megnéztem, rohadtul nem az van oda írva amit itt a cikkben állítanak., de sebaj. az van odaírva, hogy az életben maradáshoz illetve életfenntartáshoz szükséges implantátumokról naplót kell vezetni.

        1. A VeriChip, ami igen széleskörű használatban van már, szintén a törvényjavaslatban említett Class III device:
          http://www.fda.gov/ohrms/dockets/98fr/04-27077.htm

          A neten keringő pontatlan vagy téves információk, amiket a fenti cikk tisztázni próbál, sajnos nem jelentik azt, hogy az a chip, ami most még csak az iratainkban van benne, nem fog egy-két éven belül a testünkre vándorolni valamilyen formában.

          http://idokjelei.hu/2013/04/hogyan-keri-a-mikrocsipjet-beultetve-vagy-eheto-formaban/

        2. igen, én nem a chip létezését vonom kétségbe, hanem továbbra is azt, hogy bárhol bárki kötelezővé akarta tenni annak beültetését.

        3. Az emberek maguk fogjak valasztani es maguk fogjak kerni a beultetest.
          Albert Pike

        4. eddig érdemi választ kaptam, de ezzel nem tudok mit kezdeni.. teljes mellébeszélés

        5. Ha jól értem a kérdést, azt szeretnéd tudni, hogy kötelező-e a chipbeültetés. A fenti és más cikkek alapján azt tudom mondani, hogy most néhány intézmény kivételével (egyes főügyészi hivatalok, börtönök, stb.) a chip testen való viselése nem kötelező. (Az, hogy az Obamacare részként valóban kötelezővé akarták-e tenni, nekem személyesen nem lesz módon 100%-os bizonyossággal feltárni, hiszen ezek a törvények több ezer oldalasak és többször módosítva lettek.) Ahogy én látom a dolgokat, a hatalomnak is jobb, ha az emberek maguktól fogadják el, vagy szoknak hozzá a gondolathoz fokozatosan, mint ahogyan ez Magyarországon is történt a hivatalos iratokkal.

          Abban azonban biztos vagyok, hogy egy napon mindenkinek a testén kell majd viselni valamilyenfajta azonosítót, legyen az egy mikrochip vagy egyéb technológia és lesz idő, amikor enélkül nem senki sem fog tudni venni vagy eladni.

          Ez a cikk jól illusztrálja ennek egyik lehetséges forgatókönyvét: http://idokjelei.hu/2012/11/a-vilag-megcsippelese-12-egyszeru-lepesben/

          És egy másik hasonló: http://idokjelei.hu/2012/06/a-fenevad-a-nyomon-kovetes-leegyszerusodott/

  3. http://www.peticiok.com/ne_tegyek_kotelezve_a_kutyatartok_szamara_a_chip_beulteteset
    Itt olvasgattam a kutyatartók hozzászólásait,és valami kegyetlen mennyire egészségtelen a chip az állatra nézve,és balesetveszélyes.Úgy tűnik ez senkit sem érdekel,és mi lesz ha emberekbe ültetik ezeket a vacakokat?
    http://vetnetinfo.com/hungarovetallatkorhaz/hasznos-infok/mikrochip/
    Szadisták,lemondhat az állat tartó arról,hogy rendesen fájdalomcsillapítót adjanak a kutyának.amikor beadják neki azt a vacakot.
    http://www.chipmenot.org/microchiprisks.htm
    Borzalmas még beleolvasni is!A közelembe ne hozzák ezeket a vacakokat!

  4. Nekem oly furcsák ezek a hozzászólások.Agymosott amerikaiakról,emberekről.Olyan emberektől,akik mind agymosottak a judeo-keresztény hitvilág által.Érdekes módon sem a Korán,sem a Tao,sem a Sintóizmus sem a Buddhizmus,sem semmilyen egyéb vallás idézeteit nem képviseli senki.
    Kicsit úgy érzem,vak vezet világtalant.

    1. Amikor egy halálos betegségben szenvedő rátalál a gyógyulás útjára, nem annyira fogják érdekelni olyan praktikák, amiktől fehérebb lehet a foga, vagy fényesebb a haja. Akik rátaláltak az életre, nem sok időt töltenek ilyen dolgokkal, mindamellett, hogy tudnak létezésükről és alapvető tanításaikról.

      1. Szerintem a hozzászólásodnak nem sok köze van az enyémhez.A tiedhez pár gondolat:
        A születés a leendő halál legbiztosabb jele.Ha a születést elfogadjuk,sőt örülünk neki,nem illene a halálhoz ugyanígy viszonyulnunk?Mindkettő visszafordíthatatlan változás.Más nézőpontból:-A születés a földi szenvedések kezdete.A halál:
        -Megszabadulás/felszabadulás/ a földi szenvedések alól.
        Ergó:-Miért legyünk hálásak annak,aki földi szenvedéseink idejét meghosszabbítja?
        Lehet,hogy a földi testbe zárt “lélek” megszabadulva rabságából,sokkal jobb körülmények között létezik tovább.
        Nincs rá garancia.De az ellenkezőjére sincs.

        1. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Általában idő hiányában muszáj rövidre fognom a hozzászólásaimat. Amit írtam, pont erre vonatkozik. Én erre az életre utaltam: “Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él” János 11:25

          Tehát, ha valaki megtalálta Jézust, nem sokat foglalkozik Buddhával vagy a taoizmussal.

  5. Draga testvereim .sajnos elkezdödött!!!Amerikaban kötelezöve tettek a chip beulteteset!Ugyanis elfogadtak az erre vonatkozo törvenyt!A tv csatornakon reklamozzak is!Az Euban 2017-re tervezik a bevezeteset!Imadkozzatok es legyetek erösek az Urban!A jos Isten aldjon meg es segitsen bennunket!!!

  6. forras: http://www.nagyfigyelmeztetes.hu
    vagy: http://www.utolsoidok.com
    angolul: http://www.thewarningsecondcoming.com

    Az ő gonosz terveik egy új, az egész világra kiterjedő védőoltást is tartalmaznak, amely járványt fog előidézni az egész világon.

    2012. június 17. vasárnap, 20.15

    Drága, szeretett leányom, a Szabadkőműves csoportok az irányú tervei, hogy átvegyék a hatalmat a világ pénznemei fölött, a befejezéshez közelednek.

    Az ő gonosz terveik egy új, az egész világra kiterjedő védőoltást is tartalmaznak, amely járványt fog előidézni az egész világon soha nem látott mértékű szenvedést okozva.

    Kerüljétek el az ilyen hirtelen jött, világméretű védőoltást, mert meg fog ölni benneteket.

    Gonosz mesterkedéseik sokkolnák mindazokat az ártatlan lelkeket, akiknek fogalmuk sincs arról, mekkora hatalommal bírnak ők.

    Azáltal hogy őket a hatalom és a gazdagság utáni vágy vezeti, valamint az irányú vágyuk, hogy mindennemű cselekedetük Istenhez hasonlatos legyen, azt hiszik, hogy legyőzhetetlenek.

    Ők irányítják a bankokat, a kormányokat, és ők a felelősek a Közel-Keleten okozott terrorért.

    Ők irányítják a világ médiumainak többségét, és a gonoszságukról szóló igazság, úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van rejtve.

    Sajnos Istennek csak nagyon kevés gyermeke tud terveikről.

    Tudnotok kell, hogy Atyám keze nagyon hirtelen és nagyon gyorsan fog lesújtani azokra a nemzetekre, akik védelmezik az ilyen gonosz vezetőket.

    Olyan erősségű földrengéssel és szökőárral lesznek sújtva, amely eltörli majd őket a föld színéről.

    Azok, akik azt hiszik, hogy mily nagy hatalommal rendelkeznek, látni fogják, amint tűz hullik az égből, Második Eljövetelem előtt.

    A tengerek tűztavakká válnak, és nehéz lesz elrejtőzniük a büntetés keze elől, amely azokra a gonosz lelkekre zúdul le, akik elutasítják majd Kelyhemet.

    Az Antikrisztus és azon csoportok mellé állva, ahonnan ő ered, ők akkor fognak ráeszmélni hibáikra, amikor már túl késő lesz számukra.

    Sok ilyen csoport, köztük a bankok, kormányok, nagyvállalatok vezetői ? mindannyian összeköttetésben egymással, és együttműködve azon, hogy a tömegeket koldusokká tegyék ? meg fognak térni a Nagyfigyelmeztetést követően. Nos, ez jó.

    Már nincs messze annak az ideje, amikor Én szétválasztom az Engem szerető lelkeket azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.

    Jól vigyázzatok! Már csak annyi időtök lesz, hogy megtérjetek. Azok a lelkek, akik a legjobban rászorulnak Irgalmamra, ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, akik nem tisztelik Isten törvényeit.

    Imádkoznotok kell, hogy ők meglássák majd az Igazságot.

    Imádkoznotok kell, hogy ők abbahagyják a nehézségek okozását azon szörnyű törvények által, amelyeket létrehozni szándékoznak.

    Imádkoznotok kell, hogy megakadályozzátok az általuk tervezett népirtást, amely rosszabb, mint amit Hitler tett a II. Világháborúban.

    Ez a csoport ? mely létszámát tekintve a legnagyobb, a középkorban való megalakulása óta ? a sátán serege, melyet az Antikrisztus fog vezetni. Azt tervezik, hogy évtizedekig a saját irányításuk és ellenőrzésük alá vonják a bankokat.

    Már 15 éve* tervezik azt, hogy bevezetik a Fenevad Bélyegét- a chipet ? amelyre minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy az be legyen ültetve a testükbe, hogy élelemhez jussanak. (*az elmúlt 15 évben)

    Most, hogy elérkezett az idő számukra, hogy felfedjék az Új-Világ-Pénznemüket, tudnotok kell, hogy az ima, és még több ima, mérsékelni tudja tervük nagy részét.

    Íme egy ima, az Egyközpontú Világirányítás elhárítására.

    Imahadjárat (61) Ima az Egyközpontú Világirányítás elhárítására

    ?Ó, Drága, Mennyei Atyám, a Te Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítésének emlékére, könyörögve kérlek oltalmazz meg minket, a Te gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, melyet az Antikrisztus és az ő követői azért terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

    Add meg nekünk a szükséges kegyelmeket, hogy elutasítsuk a fenevad bélyegét, és add meg nekünk a kellő segítséget a gonosz elleni harchoz, mely a sátán útjának követői által terjed a világban.

    Könyörögve kérünk, Drága Atyánk, oltalmazd meg valamennyi gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket kellőképpen erőssé ahhoz, hogy felálljunk és hirdessük a Te Szent Szavadat minden időben.

    Ámen.?

    Leányom, szomorú vagyok, amiért ki kell nyilatkoztatnom ezeket a dolgokat. Követőimnek meg kell érteniük, hogy mi zajlik most.

    Akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nekik sem lesznek kétségeik, amikor az Antikrisztus színre lép, amint azt Én előre megmondtam.

    Egyesülnötök kell világszerte az imádságban, csoportokat alkotva.

    Minél több Követőm teszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál gyengébb lesz a sátán serege.

    Próbáljatok meg nem félni, mert egy ilyen üldöztetéssel csak félelem nélkül lehet szembenézni.

    Ha jól felkészültök, követve Útmutatásaimat, és kitartva a napi imában, akkor az idő gyorsan el fog szállni.

    Mindig bízzatok Bennem.

    Ne feledjétek, Én meghaltam a ti bűneitekért. Ezért az a leghelyénvalóbb, ha engeditek, hogy ebben az időben Én vezesselek benneteket Földi Új Királyságom felé.

    Csak Én, Jézus Krisztus tudlak vezetni benneteket. Ne feledjétek, hogy Nélkülem semmik vagytok.

    Jézusotok

    1. Ámen!!! Segíts,Uram Jézus!!!! Adj erőt és támogass meg minket,akik borzadunk ezektől!!!

    2. ez most komoly?! ti hány évesek vagytok? mindent elhisztek amit olvastok? vagy ti írjátok ezeket az épületes baromságokat?

  7. Ma már 4 féle teológia létezik az elragadtatás eseményének időbeli, sorrendbeli megjelölésére…… mindegyik hozza a mag igéjét, és mondhatni, hogy mindegyiknek “igaza van”…. az alázatos ember viszont látva, hogy az igeidők rendesen keverednek a jelenések könyvében…és Isten mintegy “kitakarta” az ő titkait…..így legalább nem lesz senki felfuvalkodott, sem vízfejű, hogy “nézd meg ezt és azt az igét, láthatod hogy ekkor és ekkor lesz az elragadtatás stb….” Ez egy titok, és úgy jön el mint a tolvaj éjjel…… én abban bízom (és csak bízom), hogy látva sokszor Isten kimentette a benne hívőket, az ő népét az ítélet alól…..és pl. hogy Énok talán nem dísznek van és ragadtatik el már rögtön az első időkben (nem kellett megérnie az özönvízt),,,,örülnék, ha az antiúzer elöl, alatt kivenne minket Isten, de nem ha nem így lesz sem baj:)

    1. Kedves Balázs!

      Mindannyian így vagyunk vele!
      Ha lesz, lesz, és akkor, amikor az Isten akarja, a lényeg, hogy készen legyünk, és ott legyünk! Ha nem lesz, nem lesz, akkor is az a lényeg, hogy készen legyünk, és bátran tudjuk életünket adni Őérte!
      De, ha azt mondja Isten holnap, hogy “ennyi” volt fiam, lejárt az időd, akkor is az a lényeg, hogy készen legyünk, és hozzá menjünk!
      Ezért beszélgetünk az elragadtatásról is, és az elkövetkezendőkről is, hogy erősítsük egymást, támogassuk, biztassuk egymást!
      Nem mondta az Úr, hogy ez bűn lenne!
      Attól meg miért gondolod, hogy mi nem vagyunk alázatos emberek, hogy beszélgetünk róla, utána nézünk az Igében, és megpróbálunk minden eshetőségre felkészülni, és megosztjuk egymással, hogy mire jutottuk! És esetleg azokat is figyelmeztetni, akik nem is tudnak róla! Lehet, hogy pl ha! megtörténik, sokan csak akkor fognak megtérni, látván, hogy tényleg, ezek ezt megmondták!

      Már az apostoli levelekből is olvashatod, hogy az akkori, meg az utánuk jövő ( minden idők keresztényei) keresztények is várták !Attól még alázatosak voltak! De Ők is tudták, hogy akár eljön az ő életükben, akár nem, mindig, mindenkinek, akinek reménysége van a Krisztusban, késznek kell lenni megjelenni az Úr Jézus ítélőszéke előtt, már a halála pillanatában!

      Jel. 22,17
      És a Lélek és a menyasszony ezt mondják: Jövel! És a ki hallja, ezt mondja: Jövel! És a ki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen.
      ? Jel.21,6 ? Ésa.55,1 ? Ján.4,10 ? Ján.4,14 ? Ján.7,37

  8. Ugye igeolvasó emberek lévén feltűnik, hogy soha sem lesz “kötelező” és nem is kell arra várni…… csupán, akik nem kérik a bélyeget, nem adhatnak el, nem vehetnek….persze, hogy az emberiség nagy része boldogan fogja kérni, úgy ahogy ma a bankkártyát, a mobilfizetést, az online tranzakciót,a vonalkódos fizetést stb…. szóval, ha kötelező lenne majd a bélyeg, akkor szerintem megállna az ige ott hogy “?Azt is teszi [a hamis próféta] mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek…” és kész…..nem kellene a propaganda, hogy aki nem viseli, az nem vehet rész a gazdasági körforgásban, a társadalmi életben…..mivel megszűnt a készpénz és a papiralapu nyilvántartás…….

    1. En is sokat gondolkodom ezen. A “belyegnek” kell majd lennie egy eros vonzoerejenek, hogy az emberek “imadjak” a fenevadat.

      Viszont a masik oldala, hogy ha nem teszik a belyeg felvetelet kotelezove, akkor milyen modon “buntetnek es uldoznek” a fel nem veteleert? A torveny ugyanis csak akkor tud buntetest kiszabni (halalbuntetes, ugye), ha van torvenyszeges is.
      Torveny pedig akkor tud letrejonni, ha van szovetsegkotes (megegyezes) is.

      Emellett azt gondolnam, hogy egy chipbeultetest kotelezoen elrendelni halalbuntetes terhe mellett a mai tarsadalmi viszonyok kozott nem lehetne. Ehhez az kell, hogy az emberiseg eppen valami kataklizmaban es szuksegallapotban legyen.

    2. Igen Balazs feltunt:)…ha ugyanis kotelezo lenne,akkor nem azt olvasnank a Jelenések 14:9-ben,hogy:”Ha valaki imadja a fenevad képet,es bélyegét felveszi vagy homlokara vagy kezére,az is iszik az Isten haragjanak a poharabol stb.”,mert ebbol azt latjuk,hogy ha valaki ezt teszi,az ugy jar.Ezek szerint van valasztasi lehetoségunk nem azt tenni,es persze mas kerdés,hogy valasszuk-e azt,hogy sem nem adhatunk,sem nem vehetunk a bélyeg nelkul.Ez lesz a tét! Vagyis ez lenne a kenyszer,es csak rajtunk mulik,bele megyunk-e.
      Ismerve a mi szereto Atyankat,igy bizva az O igereteben,aki azt mondta,hogy semmi felol ne aggodalmaskodjunk,mert neki gondja van reank,biztosan elfog latni bennunket minden szuksegessel,mint annak idejen,amikor vizet fakasztott a sziklabol es mannat hullatott az égbol.

  9. “Ilyenkor nem tudok haragudni a világ vezetőire. Inkább csodálom őket. ”

    Ez színtiszta pszichológia, amit használnak. Legalább is nekem ez a meglátásom.

    1. Nyilván nem jó cél érdekében használják a “képességeiket”, de azt el kell ismerni, hogy azért elég rafináltak. 🙂

      Amúgy igen, pszichológia.

  10. Csodalni?… Képes vagy csodalni azt,hogy “A tolvaj (az ördög) nem egyébért jö (nem tudok vesszöt irni csak pontot az o beture),hogy lopjon es öljön es pusztitson…”(Jn 10:10)?

  11. Obama egeszsegugyi torvenye tobbezer oldalas. A nevevel ellentetben tobbszaz olyan szabalyzast tartalmazott, melyeknek semmi kozuk az egeszsegugyhoz, pusztan az allam hatalmat akartak veluk jelentosen kiterjeszteni az allampolgarokra. Koztuk az RFID chip bevezetesevel.
    Mindossze 3 napot adtak a kepviseloknek, hogy atolvassak. Igy akartak “attolni” a torvenyhozason. Szerencsere ez a trukk nem jott be, mivel jelentos mediavisszhangot kapott ez a probalkozas. Nehany nap alatt nem tudtak megvalositani a New World Ordert. Igy maradtak a lassu bevezetesnel. De ami kesik nem mulik. Az egeszsegugyi torveny esetleges elfogadasa melyenhato valtozasokat okozna Amerikaban. Olyannyira, hogy akar polgarhaborus nagysagrendu zavargasok is kialakulhatnak miatta. A helyzet mar igy is pattanasig feszult a mindent kontrollalni probalo allami burokracia miatt…

  12. Ejj de rafináltak. Ki van ez találva. Nem hirtelen, hanem fokozatosan szoktatnak rá a chipre. Először csak ajánlott, a legagymosottabb fajta majd megy is és magábanyomatja. Aztán elterjeszti a többiek között, hogy ez ú de mennyire jó. Idővel mások is “tesznek egy próbát”. Így öngrejesztő lesz a folyamat.

    Ilyenkor nem tudok haragudni a világ vezetőire. Inkább csodálom őket.

    1. Szerintem meg elkeserítően sablonos.
      Persze, úgy lesz, ahogy mondod. Akkor is borzalmas, hogy már ott tartunk, hogy semmi újat nem kell kitalálniuk, mert az emberek annyira el vannak vakítva, hogy ugyan azzal, az eljárással, bármikor, bármit meglehet etetni velük!
      Még egy kis reklám, ( néhány megszólaló: hogy” Őt hogy mentette ki a fegyveres támadó kezéből az, hogy chipet visel, és a rendőrség, milyen gyorsan tudott ezért reagálni”, vagy, hogy: “az életét mentette meg ez a chip, mert infarktust kapott, és az rögtön jelzett az orvosnak”, vagy” a rabló azonnal elmenekült, amikor megtudta, hogy nem készpénze és bankkártyája van”, meg az emberrablókat ezáltal pár óra alatt elfogták,stb) és az emberek berúgják a kapukat, hogy megkaphassák!
      Ha meg még azt is elterjesztik, hogy milyen kevés van belőle, akkor meg még jó sok pénzt is elkérhetnek érte, hogy megtegyék azt, amit akarnak!

      Azért, ha az ember tudja ezt :
      Jel. 14,9
      És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
      ? Jel.13,16
      Jel. 14,10
      Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
      ?
      Jel. 14,11
      És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.

      akkor, nagyon elkeserítő, hogy milyen könnyen lépre lehet csalni az embereket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend