Nagytestvér

Hogyan kéri a mikrocsipjét? Beültetve vagy ehető formában?

Joseph Candel: Az alábbi cikkben vázolt néhány technológia igen hatékonyan készíti elő a terepet a chipek széleskörű elfogadásához. Minél többet látnak és hallanak egy termékről, annál megszokottabbá válik és használatuk szinte természetesnek tűnik majd mindazok számára, akik nem ismerik a végső célt. A chipekkel is ez a helyzet és a széles tömegek egyre kevésbé veszik komolyan azok figyelmeztetését, akik tudják, mire megy ki a játék. Ez pedig nem egyéb, mint a Jelenések könyvében 2000 évvel ezelőtt megjósolt Fenevad Bélyege, vagy 666, az Új Világrend gazdasági rendszere, amiben senki sem vehet vagy adhat el valamilyenfajta megjelölés, azaz a Fenevad Bélyege nélkül. (Jelenések 13:16-18)

Forrás: Forbes.com

Komputerchipek és szilícium mikrogépek várnak, hogy testünkbe juthassanak. Ideje eldönteni milyen formában szeretnénk őket: beültetve, lenyelve vagy ?intim összeköttetésen? keresztül. Az új eszközök minden ízlésnek megfelelő formában elérhetők már.

Egyes technológiák már megkapták a hatósági engedélyt, másoknál még folyik az engedélyeztetési eljárás, megint más modelleknél pedig a kísérleti szakasz fejeződött be. A precíziós technológia területén kiírt 10 millió dolláros Qualcomm Tricorder X fejlesztői pályázat első határideje egy éven belül lejár, így igazi vezeték nélküli mobil diagnosztikai forradalom várható. Az új szenzorok a korábbinál jóval több információt szolgáltatnak a felhasználó egészségéről, arról, hogy milyen gyógyszereket szed és mikor vette be őket utoljára. Egyes szenzorok célja az egészség védelme, de mindenkinek saját belátása szerint kell döntenie, hogy melyiket választja és, hogy milyen módon fogja védeni személyes adatait.

A beültethető szenzoroknak számos fajtája létezik, hiszen állatok azonosítására már évek óta használják őket. A hatósági engedélyezési eljárás alatt álló modellek között van például a glükóz szintet figyelő chip cukorbetegek számára vagy a szívbetegeknek ajánlott vérnyomás ellenőrző szenzor. A legújabb agyba ültethető modell a kutatók reményei szerint lehetővé teszi a paralízisben szenvedő betegeknek, hogy gondolataikkal irányítsák a körülöttük levő berendezéseket.

A beültethető szenzorok közös tulajdonsága, hogy minden olyan alkatrésszel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a testben rögzített információk vezeték és elemek használata nélküli továbbítását. Ezek már működőképes újítások, bár némelyik modell még az engedélyre vár. Amikor az orvos jelzi vagy a beteg úgy érzi, hogy egészsége veszélyben van, a legtöbben nem mondanának nemet egy ilyen eszköz beültetésére.

Ezzel szemben az egészségesek talán túlságosan tolakodónak tartják ezt a technológiát. Sebaj, van másik.

(a) A szenzor közelről (b) A szenzor egy tablettán elhelyezve (c) A szenzor egy kapszulában (Credit: Proteus Digital Health)

A lenyelhető chipek a legtöbb ember számára emészthetőbb megoldásnak tűnnek. Szó szerint.

Ezekből jelenleg három fő típus létezik. A Given Imaging által gyártott kameratabletta, ami fényképeket készítve és továbbítva halad végig az emésztőrendszeren, már elérhető a háziorvosok számára.

Talán egyesek látták már a reklámot, amint Lance Armstrong lenyel egy CorTemp hőmérőt a HQInc cégtől. Ez a tabletta az emésztőrendszeren végighaladva folyamatosan közvetíti a beteg testhőmérsékletét, ami a sportolók és magas környezeti hőmérsékletben dolgozók számára lehet hasznos. Ez esetben is egy TricordertAz Űrszekerekből származó trikorder1 szó, egy multifunkcionális hordozható eszközt jelent, amely képes az adatokat érzékelni, elemezni és rögzíteni.utánzó eszközről van szó, ami vezeték nélkül továbbítja a testhőmérsékletre vonatkozó adatokat egyenesen a testből.

A harmadik lenyelhető érzékelős tablettát a Proteus Digital Health gyártja [Időkjelei: Többek között a Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatásával] és egy nagyon egyszerű műveletre képes: jelenti, hogy valóban lenyeltük-e. A Proteus jelenlegi, első terméke tulajdonképpen egy szilícium chippel ellátott placebo tabletta, ami a gyomorba érve jelzi a mobiltelefonunknak, hogy célba ért. Ezt az információt azután a telefon saját beállításainknak megfelelően továbbítja az orvosnak, gondviselőnek, vagy akinek akarjuk. Amennyiben a Proteusnak igaza van saját termékét illetően és valóban széles körben elterjed, olyan sok szilícium lapocskára lesz szükség, amennyit a világ összes számítógépe jelenleg használ. A telefonok pedig tele lesznek a gyógyszerszedéssel kapcsolatos információkkal.

Sokan úgy gondolják, hogy nincs szükség ilyen tolakodó eszközökre, vagy személyes adataikat féltik. Számukra fejlesztették ki a szenzorok harmadik típusát, az intim érzékelőket, amelyeknek kutatási fázisa bármikor befejeződhet.

Két tudományos munka is foglalkozik a felragasztható, tetoválásszerű érzékelőkkel, amelyeknek egyszerű felhelyezése és használata túlságosan jó ahhoz, hogy ne terjedjen el robbanásszerűen és könnyen megnyerheti a Qualcomm pályázatot is. Mindenesetre úgy tűnik, hogy ezt a megoldást a legtöbb ember elfogadja.

 1. Az Űrszekerekből származó trikorder szó, egy multifunkcionális hordozható eszközt jelent, amely képes az adatokat érzékelni, elemezni és rögzíteni. []
Előző posztKövetkező poszt

20 hozzászólás

 1. A fenevad bélyege a biblia szerint nem bennünk, hanem rajtunk lesz, hibás a chip elmélet.

 2. Valaki meg tudja mondani, hogy meddig birja energiával egy szokványos, kutyákba ültethető chip tápegysége,akkumlátora?

 3. Én ismertem egy srácot aki 20 évvel ezelőtt beszélt ezekről a chippekről.
  Azóta várakozik a végidőkre, akkor is azt hitte abban élünk.
  Ne jussatok a sorsára mert megbolondultok a folyamatos várakozásban, nem olyan egyszerű ez.
  Lehet egy változás 50-100 év is.

  1. Szó nincs ilyesmiről. Én azt látom, hogy az emberek csak kapkodják a fejüket és nem értik mi történik a világban, ezért sokan félnek és aggódnak. A Biblia több ezer éve leírta a jelenkor eseményeit és azt is, hogy mi miért történik, hogy tudhassuk a válaszokat. Szó sincs arról, hogy itt bárki is várná a nehéz időket. A nehéz idők itt vannak. Az pedig, hogy az utolsó pár év, amiről a Biblia ír, mikor kezdődik még nem tudható, de emiatt sem kell aggódnunk. Keresztény szemmel pedig nem is ez a legfontosabb, hiszen senki sem tudhatja, hogy az ő személyes jelenése Isten előtt mikor következik be.
   Az a srác pedig nem tévedett, mert a végidők már 20 éve is folytak. Történelmi viszonylatban 20 év nagyon rövid idő.

   A Biblia ezt mondja erről: “Az utolsó időben… ezt mondják: Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert a mióta az atyák elhunytak, minden azonképpen marad a teremtés kezdetétől fogva… egy azonban ne legyen elrejtve előttetek: egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és ezer esztendő mint egy nap.” – II. Péter 3:4, 8

   Inkább arra gondolj, hogy János 2000 évvel ezelőtt leírt egy technológiát, ami a szemünk előtt fejlődött ki. 20 éve a chipbeültetés még csak tudományos fantasztikum volt, ma viszont mindenhol használatos eljárás. Szerintem elég egyértelmű, hogy merre tartunk.

   Ezt esetleg érdemes elolvasni: http://idokjelei.hu/2012/11/a-vilag-megcsippelese-12-egyszeru-lepesben/

 4. Nincs is addig baj, amíg nem emberekbe ültetik be. Ezek csak előkészítik a terepet, majd a minden ember számára megkapható chip lesz a kemény, amit kötelező betetetni, mert nélküle sem eladni, sem venni nem lehet. Egyenlőre leszavazták a fegyvertartási engedély szigorítását, tehát még megy az idő, ki tudja meddig. Még idén pár robbantás, meg ki tudja mi és akkor már jön a fekete leves. Ki van ez tervelve az tuti, csak az a baj, nem tudjuk mikor következnek be az események. Őszinte véleményem az, hogy a végső időkben még nem lehetünk, senki sem tűnt fel semmilyen színpadon, igaz az Usa és Izrael szerződést kötött, amelyben rengeteg dollárt ajándékoz fegyverkezésre a hébereknek.
  Nem lehet tudni milyen szerződés ez, de hogy nem a hétéves békeszerződés az biztos. A hamis prófétának kell előbb megjelennie szerintem, mert az vezetné rá az embereket az antikrisztus imádatára.
  Végidők előtt vagyunk? Ki tudja? Lehet, hogy hopp és már a színpadon az antikrisztus, ezt csak Isten tudja.

  1. Scwaben azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy a szorongattatás időszakában vagyunk, s tudjuk ki a hamis próféta s a legfontosabb a szorongattatás időszaka 3,5 évről 3,5 hónapra csökken a Szilágynagyfalui üzenetek engesztelői által. Plussz azt sem felejtsük el, Rosario, ismertebb nevén San Sebastian de Garabandalra utal a legtöbb kapott üzenet. Amikor két nap lesz látható, akkor kezdődik a Nagy Figyelmeztetés, hogy ez mikor lesz, lehet tippelgetni, de értelme nincsen, inkább hogy lássad, hogy a beetetési időszakban vagyunk, itt a két legfontosabb kinyilatkoztatás erről: http://www.garabandal.us/themessage/images/view_hungarian.gif

   1. Kedves Andre!
    Én is rendszeresen olvasom a Nagyfigyelmeztetést, napi szinten, erps a gyanúm, hogy igaz, de azért van egy kevés kételyem. Azt írta, hogy 2011-ben kellett volna bekövetkeznie a Nagyfigyelmeztetésnek, de nem. Nem tudom, azon kívül vannak-e még jelen idős próféciák, de hiszek benne 80%-ban. Azt írja, hogy már eltelt 3.5 év, de nem tudom, most mi van:D Én nem hinném, hogy a 7 éves szerződés már megköttetett volna. Én szerintem egyenlőre, még csak haladunk a vég felé, de még nem vagyunk benne, hiszen az antikrisztus fel sem tárta még magát. Mi erről a véleményed?

    1. Ha valami, pl. egy prófécia Istentől van, az 100%-ig igaz, és ha valami nem 100%-ban igaz, akkor az nem Istentől van. A próféciákat is ezen a mérlegen meg lehet vizsgálni. Ahogy írod, hogy nem látszik beteljesedni, illetve elmaradnak ígért dolgok mutatják, ahogy mások ezekkel a próféciákkal kapcsolatos hiányokról, ígéretek nem teljesülésével kapcsolatban megtett rendszeres megjegyzései is, hogy ezek nem a 100%-os, vagyis nem Istentől jövő kategóriába sorolhatók. Nekem eddig ez a benyomásom alakult ki, bár én csak itt olvastam ezekről a próféciákról, és a hozzászólásokat, néhány figyelmeztetést elolvasva jutottam erre a (vég)következtetésre.
     Isten áldjon!
     Ui.:pl. volt az egyik (hamis) próféciában egy híres politikus megöléséről is szó, ha jól emlékszem, amit bizonyítékul ígért, de nem emlékszem, hogy ilyen történt volna abban a várt időszakban, vagy azóta sem.

    2. De mi van akkor, ha az Hugo Chavez volt? Mert kb 5-6 nappal a prófécia megérkezése után hunyt el. Majd pár napra rá írta sok hírportál (nem csak “konteós”) miszerint “megmérgezték”. Lásd: http://fn.hir24.hu/vilag/2013/03/10/morales-szerint-chavezt-megmergeztek/
     De ha nem ő volt akkor meg lehet, hogy majd csak a jövőben lesz. Nem tudjuk, hogy mennyivel előbb érkezik meg az információ. Talán mintha a pápa leváltásáról is szólt volna minimum fél évvel előtte(?). Nem emlékszem pontosan.

    3. Igen volt az egyik Hiteles próféciában,hogy 3 vezető politikust fognak megölni és már 1 meghalt aki pedig Kadhafi volt és ezt egy üzenetben is megerősítette Jézus a másik kettőre még várni kell

    4. Filadelfiabeli gyűlekezet
     Az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát pennsylvaniai Philadelphiában fogadták el .

    5. Vagy nincs vagy csak a 7 éves ciklus végén tarja fel magát ,
     mivel a antikrisztust valakinek meg is kell válaszania .De ott
     kellet lennie akkor is a poltika csinálói között 3,5 évvel ezelőtt.
     Ja és a antikrisztusról még tudhasz valamit 66 éves kora körül
     halálos sebből kellet gyógyulnia legalábbis szerintem .

    6. Scwaben először is van nálam két dátum, az egyik 2013. november 23. -ekkor kezdődhet a III. világháború betetőzése?-, a másik 2014. szeptember 28. -ez pedig La Salette-i kinyílatkozások kiegészítve azzal a megállapítással, hogy 150 évre a Földre taszítatott a Sátán- Még senki sem merte egyikhez sem beírni a szavazatát, a harmadik ami szerintem fontos lehetőség átgondolni a hármas egységben, mit jelenthet 4, 7, 9. A negyedik ami még fontosabb, miért mennek egymásnak a látnokok, hogy bizonygassák ők kaphatják a valódi forrásból, amikor tudjuk, hogy alig van 20-on pár látnok, akik valódi forrásból állandóan kapnak, utalásokat arra, hogy mi várható, ha meg nem térünk mindannyian Abbánkhoz. Az ötödik, ami már jó ideje nem hagy nyugodni- most már eljutottunk a szorongatattásig, hamarosan jönnek a földrengések, járványok , éhínségek, s még a Mennyei Atyánk kegyelmi szeretetének kis szeletét is nagyon kevesen vagyunk képesek felfogni. Azt az oltalmazó, vigyázó és megbocsátó szeretetet, amit mindannyiunknak kellene testvéreinek átadnia, hogy a Nagy Figyelmeztetés -lásd a Garabandaliban történő események, a 1960-as években is annyian voltak, mint napjainkban- csak abban az esetben tolódhatna el, ha emlékszel a Sodoma és Gomora vagy Ninive esetében történtekre. A hatodik, a Szentlelket csak kérnünk kellene, és megadatik a számunkra, ha javunkra válik. Nagyon kevesen köszönjük meg, adunk hálát, azért hogy élünk, azért hogy egy új nap kezdődik, azért, hogy védangyalunk-örzőangyalunk átsegített az akadályon. S talán hetedik, amit kaptunk, azt akkor kamatozik, ha testvéreink javára használjuk fel. S minél többet adunk, annál sokszorosan többet kapunk, hogy azt is továbbadjuk testvéreink javára használjuk fel, s így tovább…, mert Urunktól Jézus Krisztustól, akitől életünket visszakapjuk, ha elfogadjuk Őt, aki az Út, az Igazság, és az Élet Személyes Megváltónkul, Szabadítónkul, Gyógyítónkul, stb.

    7. Kedves Andre!
     Nagyon szépen beszéltél, ezzel erősíted a keresztény testvéreket a hitben. Ez a fontos, hogy mi akik még pártoljuk Jézust, ne csaljanak tévútra. A sátán az ilyen embereket próbálja legjobban beszennyezi, akik hisznek Jézusban, de az írásod nagyon szép figyelemfelhívás volt a meg nem tértekhez.
     Kedves Csaba:
     Már mondtam, nekem is gyanús ez a pápa. Nem valami konzervatív katolikus, mint pl. én:D Sajnos a II.Vatikáni Zsinaton már nagyon nagy volt a szabadkőműves rányomás az egyházra, ott változott meg alapból minden. Sajnos az új korban már megvetik a katolikusokat, főleg az újpogányok, a protestánsok, valamint a sátánista ateisták és a zsidók. Mindenki sajnos pampog, hogy így inkvizíció, úgy, de egyet nem tudnak, ma nagyon támadják magát a katolikus embereket. De 2000 éve nem tudja bevenni a sátán a katolikus egyházat és ebből pontosan tudom, hogy ez Isten egyháza a Földön.
     Nem kell itt vitatkozni, nem kell állandóan a Bibliai bálványimádással jönni, mert az nem a katolikus templomokra értendők. Megmondta Jézus, hogy a 12 apostol csak az alapozást végezte, de utána jön az erős vár, akin nem fog a sátán. Ez ideáig sikerült is, de most lehet, hogy tényleg a hamis próféta van hatalmon. Egyenlőre csak megfigyelő vagyok az új pápával, de vannak aggodalmaim felé, sosem szerettem a túl együttérző embereket, akikből folyik a nyál, de a háttérben eladnának 5 forintért. Na mind egy, várjuk ki a végét, most azt írta a NagyF., hogy valami kommunista jelkép lesz a templomokban meg mindenhol, ha ez bekövetkezik, egyből 100%-osan fogok hinni az üzenetekben, de addig körülszaglászok kicsit:D

  2. Swaben, az Úr Jézus soha nem állította, hogy 2011-ben lesz a nagy figyelmeztetés, ha nem a változások szelére hívta fel a figyelmet, a végidőkben vagyunk, nem ismerted fel a hamis prófétát? Ott van Rómában, hamarosan elkezdi “reformációját” ami a cölibátus, eutanázia, stb. , s ami a legborzasztóbb: a tabernákulum és a szentgyónás száműzése lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend