Egészség

Az új tömegpusztító-fegyver: tüsszentsd tovább az influenzát

Forrás: Experimentalvaccines.org

Az Egyesült Királyság lesz az első olyan ország, ahol a szezonális influenzaoltást az állami oktatásban résztvevő valamennyi gyereknek felajánlják. Az orron át, egy spray segítéségével beadott, az Egyesült Királyságban Fluenz, az USA-ban FluMist néven árusított és az AstraZeneca által gyártott vakcinát, 9 millió iskolás kaphatja meg. Az oltásnak ez a formája már 10 éve van használatban az Egyesült Államokban, de ez a mostani az eddigi legnagyobb megrendelés az USA-n kívül, ami komoly lépést jelent a szájon át továbbadható mérgek globális terjesztésében.

A FluMist nazális spray élő influenza vírust tartalmaz és beadást követően 28 napon át képes szaporodni az orrban, amely idő alatt az immunrendszert is gyengíti. (Fontos tudni, hogy Magyarországon NEM ÉLŐ, hanem ELÖLT vírussal immunzálják az embereket, a magyar vakcinában lévő elpusztított vírusok már nem képesek szaporodni a szervezetben.) Lehetséges, hogy a tüsszentést szánják a legújabb tömegpusztító fegyvernek, amivel könnyűszerrel megfertőzhetik az egész lakosságot? Mivel a vakcinát az új világrend egyik gyógyszeripari pszichopatájának márkaneve alatt értékesítik, nehéz félresöpörni a gondolatot, hogy a kampány egyik rejtett szándéka a globális lakosság csökkentése lehet.

A fővonalas média azzal magyarázza az eljárást, hogy a gyerekek nem olyan fertőzőek, miközben nagyon is tisztában vannak vele, hogy közvetlen környezetükben bárki megkaphatja a betegséget egy egyszerű tüsszentésen keresztül. Látott már valaki tüsszentést lassított felvételen? Nemcsak a mennyiség döbbenetes, de a távolság is, amit a kitüsszentett cseppek megtesznek. Milyen pusztítást végezhet néhány taknyos zsepi vagy eltévedt pufók ujjacska egy óvodában! Szükséges-e további példákat felhozni az influenzavírusokkal teli orr vagy tüsszentés veszélyeire?

160 km/órás sebességgel indulva egy kisgyerek orrából, aki még nem tudja rendesen használni a kezét, a cseppek akár 4 méter távolságra is eljuttathatják az élő influenza vírusokat. Az élő vírus a FluMist nazális vakcinával beoltott emberek 79% százalékánál aktív marad az oltást követően, akár 28 napon át. Az Országos Egészségügyi Intézet Orvosi Könyvtára szerint az öt éven keresztül végzett klinikai vizsgálatok a következőket mutatták:

?Az alanyok 79% százalékánál volt észlelhető élő vírus a levett mintákban, azonban 6-23 hónapos kisgyermekek esetében ez az arány magasabb, 89%, míg a 24-59 hónapos korosztálynál 69% volt.?

A számokat vizsgálva az ember rájön, hogy a média beszámolói nem voltak egészen őszinték, az orron át beadott vakcinák valós veszélyeit illetően. A Fertőzéslétrehozó és Terjesztő Központ (értsd Járványügyi Központ, rövidítve CDC) statisztikái egyáltalán nem tükrözik a klinikai vizsgálatok eredményeit. A CDC a következőket mondja:

?A klinikai vizsgálatok során a vakcinákban lévő vírus kevés esetben terjedt át az alany környezetében lévő személyekre. A vakcinákban lévő vírussal való megfertőződés becsült veszélye, miután valaki közeli kapcsolatba került a beoltott személlyel, a nazális spray esetében alacsony (0,6%-2,4%).?

Az ?élő vírus? szemüvegén át vizsgálva a CDC oldalán feltüntetett egyoldalú információkat a nazális influenza vakcina esetében fennálló keresztfertőzés arányról, hihetetlen számokat kapunk. Vegyük a fenti számok átlagát és számoljunk 1,5%-kal. Amennyiben mind a 9 millió gyerek megkapja a vakcinát, hozzávetőlegesen 13.500 embert fertőznek meg. A média ezt ?csorda? immunitásnak hívja. Innentől kezdve a számok egyre bizarrabbak. A 13.500 extra megfertőzött ugyanis nagyjából megegyezik azzal a számmal, ahány emberen a fővonalas média szerint a kampány segíthet:

?Amennyiben a jogosultak 30%-a elfogadja az ajánlatot körülbelül 11 ezerrel kevesebb kórházi ápolásra szoruló betegre és egy év alatt 2000-zel kevesebb halálesetre számíthatunk az angol tisztifőorvos szerint.?

Lehetséges, hogy a számok valamilyen kódot tartalmaznak, és az új világrend szemüvegén át nézve jobban érthető az üzenet? Például, ha azt nézzük, hogy ?30% elfogadja az ajánlatot? az számomra inkább azt jelenti, hogy 30%-kal több ember betegedhet meg, a ?11 ezerrel kevesebb beteg és 2000-rel kevesebb haláleset? pedig az ellenkezőjét.

Hamarosan teljesen mindegy lesz, hogy valaki hagyja-e magát beoltani influenza ellen, mert úgyis megkapja egy tüsszentés formájában.

A cikkhez használt források:

Sky News Nasal Flu Vaccine

Thomas Moore Profile

CDC Q&A

CDC Flumist

BBC Nasal Flu Spray

Clinical Trials 17 Studies Shedding

Clinical Trial Shedding Study

NIH Results NLM FluMist Shedding

NLM Link to Clinical Trial

FluMist Insert

FDA U.S. Approval of FluMist

Huffington Report FluMist

Reuters Nasal Flu

Előző posztKövetkező poszt

16 hozzászólás

 1. Marhaság. Én már évek óta használom a FluMist-et, de még nem volt gond vele. Se a család, se a barátok körében, akikre esetleg tüsszentettem, pedig ők nem voltak beoltva. Az a szuper a FluMist-ben, hogy egy évig nem kap el az ember semmit szinte, de ha mégis, akkor nagyon gyors a lefolyás és sokkal enyhébbek a tünetek. Még akkor is, ha nem influenzát kapsz el, hanem sima megfázást.
  Persze, egy tökéletes világban mindenki zsebkendőbe tüsszentene, és nem menne el hősként betegen dolgozni, ahol aztán szépen megfertőz mindenkit. A kézmosásról nem is beszélve. Mennyi embernek esik nehezére, pedig milyen egyszerű!


 2. Hogy Bili Gatyesz moszkitóit ne is említsük. Mindazonáltal nem kéne állandóan parázni s paráztatni.

  1. “Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.” II. Timóteus 1:7
   Én nem úgy veszem észre, hogy itt bárki is parázna. A cél a tájékoztatás, tanulás, egymás erősítése és az alvók felébresztése. 🙂

 3. 28 napig otthon kell maradni minden gyereknek és kész

  tudatos emberek ott köpik pofán a háttérhatalmat ahol tudják 🙂

 4. Én úgy tudom, hogy többnyire az idősebb krónikus betegségekben szenvedő emberek halnak meg, tehát olyanok akik csak terhet jelentenek a gazdaság számára.
  Ezért az influenza egy ideális népességszabályozó eszköz lehet, mert a gyengék kihullanak, az erősek életbenmaradnak. Szerintem az benne a trükk, hogy nem a gyerek pusztul bele aki az oltást megkapja hanem a nagypapa akire a kölyök rászórja, mert neki már kevésbbé ellenálló a szervezete.
  Ott van persze a lehetőség, hogy később valami gyilkosabb vírust vessenek be, amitől az egész család meghal, de szerintem (most még) nem ez a cél.

  1. Szerintem meg ne egy kockafeju szemuveges szamitogepbuzi (aki mellesleg oltasgyaros) dontse el, hogy a nagyapamnak meg kell halnia, mert idos korara mar csak “terhet jelent” – ami nem is igaz.
   Ezek a dolgok mar egbe kialtanak!

 5. D vitamint es C vitamint kell hasznalni az influenzavirusos honapokban a megfelelo dozisban, es egyaltalan nem kapod el a virust. Ezt tapasztalatbol mondom.
  Erdemes elolvasni Szendi Gabor irasait a d-vitamin es az influenza kapcsolatarol. Kutatasi anyag, szamokkal, tenyekkel, hozzaferheto statisztikai adatokkal alatamasztva.
  Link itt:
  http://www.tenyek-tevhitek.hu/az-influenza-es-a-d-vitamin.htm

  1. Csak a D3 (cholecalciferol)vitamin a jó, ősszel és télen én napi 5-6000 IU.(NE.) veszek be, a kisfiam 2000 IU.-t. A szokásos, hivatalos napi javasolt mennyiségek pedig nevetségesek, semmit nem használ, ki van ez találva. Ha találsz egy háziorvost aki felírja(vény köteles!) nagyon olcsó. Nem szabad egyszerre bevenni A vitaminnal, mert ugyan azok a receptorok felelnek mindkettő felszívódásába és egy így konkurencia alakul ki, ami pedig nem egy ideális körülmény.
   Régen ebből is olvasgattam.
   http://www.vitamindcouncil.org/

  2. Shartky, teljesen igazad van! Az evolúció mai eszköze az – ahogy Szendii Gábor mondja, hogy az fog fennmaradni, aki kitudja választani a sok információ közül a megfelelőt, a helyeset. Én már évek óta alkamazom amit írsz, és persze a paleolit életmódot is, és azok a dolgok nem csak ígéretek, hanem amit ígérnek, valórai váltják azokat. Úgy hogy Hajrá az információk közt Emberek!!

  1. Dude…there were cancer viruses in the normal vaccines…maybe this one gets anthrax powder…I don’t know the latter is just a guess the former is a fact

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend