Lázongó világ

Döbbenetes állítás: Obama olyan katonai vezetőket akar, akik hajlandóak amerikai állampolgárokra is lőni

Időkjelei: Az alábbi hír, ami néhány nap alatt bejárta az alternatív médiát, ismét abba a kategóriába tartozik, amit nem áll módunkban megerősíteni, de látva, hogy milyen irányba tartanak az események az Egyesült Államokban, sajnos nem nehéz elképzelni, hogy az információ nagyon is igaz lehet.

Forrás: examiner.com

Hétfőn Dr. Jim Garrow, az ismert szerző és humanitárius aktivista megdöbbentő kijelentést tett Barack Obama második elnöki ciklusával kapcsolatban.

Facebook oldalán Dr. Garrow a következőket írta:

Éppen most tudtam meg egy rangidős katonai vezetőtől, hogy Barack Obama új próbatételt vezetett be annak megítélésére, hogy ki alkalmas katonai vezetői pozíció betöltésére és ki nem. Ez robbanni fog emberek, készüljetek fel! ?Az új teszt annak megítélésére, hogy valaki alkalmas-e vezetői pozíció betöltésére a hadseregben az, hogy hajlandó-e amerikai állampolgárokra tüzet nyitni vagy sem.? Aki nem, azt elbocsátják.

Ki ez a bizonyos forrás?

Dr. Garrow a következőket mondta: ?A férfi, akitől az információ származik az Egyesült Államok egyik legismertebb katonai hőse.?

Fontos, hogy mindenki értse, ez nem egy Alex Jones vagy Jesse Ventura vagy olyan forrás által elindított hír, akit a legtöbben könnyedén félresöpörnek, mondván ez is csak egy ?összeesküvés elmélet?.

Dr. Garrow egy ismert és köztiszteletben álló humanitárius aktivista, aki életét arra szentelte, hogy az egy-gyerekes kínai törvények miatt halálra ítélt kínai csecsemők életét megmentse. Munkája elismeréseként Nobel-békedíjra is jelölték, amit abban az évben helyette Barack Obama kapott meg.

Az Amazon.com a következőképpen foglalja össze munkásságát:

Dr. James Garrow a Rózsaszín Pagoda: Egy ember harca a kínai lányirtás ellen című könyv szerzője. Az elmúlt tizenhat év alatt 25 millió dollárt áldozott arra, hogy a hozzávetőleg 40.000 kínai lány csecsemő életét megmentse a biztos haláltól, ami a kínai egy-gyerekes elv miatt rájuk várt volna és örökbefogadókat találjon nekik. Dr. Garrow a Pink Pagoda iskolák megalapítója és ügyvezetője. A 6300 alkalmazottat számláló összesen 168 iskola angol nyelvű oktatást biztosít kínai gyerekek számára.

A fenti hír különösen érdekesnek bizonyul azután, hogy a Washington Free Beacon vasárnap arról számolt be, hogy Barack Obama márciusi hatállyal elbocsátotta James Mattis tábornokot, az amerikai tengerészgyalogság főparancsnokságának vezetőjét.

A WFB cikk a következőket írja:

?A nemzetbiztonság berkeiből érkező hírek szerint James Mattis tábornok távozását a főparancsnoki posztról igencsak sürgetik és azt közölték, hogy több hónappal előbb kell elhagynia hivatalát, mint azt korábban tervezték.?

Vajon Mattis tábornok visszautasította, hogy amerikai állampolgárokra lőjön?

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

 1. Ez a drága ember, már megint egy nagyot alakított.
  http://www.youtube.com/watch?v=DnLdgAfX9tw&NR=1&feature=endscreen

  Hát így mennyetek katonának.
  Hivatalosan hősök, nem hivatalosan perdig: “Military men are just dumb stupid animals to be used as pawns in foreign policy” – Henry Kissinger

  http://www.youtube.com/watch?v=uR5p09NTrkg

  Sose meny katonának, ha meg már ott vagy, hagyd ott mielőbb!
  A katonák, a kis emberek gyilkolási hajlandósága nélkül nagy bajban lennének.

 2. Sziasztok!

  Hol van megírva az, hogy “az angolszász nemzetek elpusztulnak és rabságba mennek, de kulcs szerepük lesz a fenevad hatalmának megdöntésében”?

  1. MacCsider, a Biblia egyharmada prófécia, s ezek a próféciák bemutatják a népek történelmi szerepeit is. Ha tisztában vagy azzal, hogy melyik bibliai nemzetnek kik a modern leszármazottai, akkot tisztában vagy az adott nemzet próféciai szerepével is. A kulcs tehát a Bibliában megnevezett nemzetek azonosítása a modern megnevezéseikkel, hiszen egy két kivételt?l eltekintve (mint Egyiptom) a nemzetek nem a bibliai megnevezésüket használják.

 3. Nem értem, hogy miért jelentene problémát, az hogy lőjenek! Ha csak visszaolvassuk azokat a cikkeket, amikben az “agy manipulációs” technológiákról olvashattunk (és úgye tudjuk, hogy amit már mi is tudhatunk, az a jéghegy csúcsa csak!), már akkor se lehetnének kétségeink! De ha megnézzük mondjuk a XX. század történetét: Szovjetunió, Kina, India, Afrika, Jugoszlávia,É-Korea, Dél-Amerika,Románia, Kelet-Németország, ….stb, hogy a saját népüket hogy írtották az akkori diktátorok( most se biztatóbbak a hírek), akkor eléggé furcsa, hogy ennek lehetőségét az USA-ban, és EU-ban annyira elképzelhetetlennek tartjuk!
  Főleg, hogy azt is tudjuk, hogy már a bunkerek is készülnek (egyeseknek), ahová el lehet bújni a “vihar” elől! (A többit, már ne is említsük!)

  És még a Jelenések könyvét nem is említettem!

 4. A nagy kérdés itt nem az, hogy a nagy vízfejű politikusok és az operett tábornokaik mit akarnak, azok seperc alatt kiirtanak mindenkit, saját anyjukat is ha útban áll. A kérdés inkább az, hogy az USA hadseregének katonái, amelynek gerincét a közép-államok fehér keresztény lakossága teszi ki, harcolna e a saját nemzete ellen. Tudják, hogy nem, ezért kívánnak nemzetközi erőket elhelyezni az USA ban. A Biblia próféciái szerint az angolszász nemzetek elpusztulnak és rabságba mennek, de kulcs szerepük lesz a fenevad hatalmának megdöntésében.

  1. Szia Antenor!

   ” A Biblia próféciái szerint az angolszász nemzetek elpusztulnak és rabságba mennek, de kulcs szerepük lesz a fenevad hatalmának megdöntésében.”

   Melyik Bibliai próféciákra gondolsz? És főleg ezt hol olvastad a Bibliában: “…..de kulcs szerepük lesz a fenevad hatalmának megdöntésében.”

   Jel. 19,11
   És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.
   És az ő szemei olyanok, mint a tűzláng; és az ő fején sok korona; az ő neve fel vala írva, a mit senki nem tud, csak ő maga.
   ?És vérrel hintett ruhába vala öltöztetve és a neve Isten ígéjének neveztetik.
   És mennyei seregek követik vala őt fehér lovakon, fehér és tiszta gyolcsba öltözve.
   És az ő szájából éles kard jő vala ki, hogy azzal verje a pogányokat; és ő fogja azokat legeltetni vasvesszővel; és ő nyomja a mindenható Isten haragja hevének borsajtóját.
   És az ő ruháján és tomporán oda vala írva az ő neve: királyoknak Királya, és uraknak Ura.
   És láték egy angyalt állani a napban, és kiálta nagy szóval, mondván minden madaraknak, a melyek repdesnek vala az égnek közepette: Jőjjetek el, és gyűljetek egybe a nagy Istennek vacsorájára;
   Hogy egyétek a királyok húsát, és vezérek húsát és hatalmasok húsát, és lovaknak és rajtok űlőknek húsát, és mindenkinek húsát, szabadokét és szolgákét, és kicsinyekét és nagyokét.
   És látám, hogy A FENEVAD ÉS A FÖLD KIRÁLYAI ÉS AZ Ő SEREGEIK egybegyűltek, hogy HADAKOZZANAK AZ ELLEN, a ki a lovon ül vala és az ő serege ellen.
   És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, a ki a csodákat tette ő előtte, a melyekkel elhitette azokat, a kik a fenevad bélyegét felvették, és a kik imádták annak képét: ők ketten elevenen a kénkővel égő tüzes tóba vettetének:
   ?Jel. 19,21
   A TÖBBIEK PEDIG MEGÖLETÉNEK A LOVON ŰLŐNEK KARDJÁVAL, a mely az ő szájából jő vala ki; és a madarak mind megelégedének azoknak húsával.

   Mert itt inkább úgy néz ki, hogy az angolszász országok is benne lesznek a “buliban”, amit Armageddonnál rendeznek!
   És az Úr Jézus Krisztus vet véget a fenevad hatalmának (is)!

 5. A kulcsmondat:

  “Munkája elismeréseként Nobel-békedíjra is jelölték, amit abban az évben helyette Barack Obama kapott meg.”

  Ejjj, még mindig sértődött…

  1. Ezt szerintem nem jól látod. Aki az elmúlt tizenhat év során naponta kockára teszi az életét, hogy másokét megmentse, hidd el, nem az elismerésért teszi. Pláne nem egy olyan elismerésért, amit az Obama-féle díjazottak teljesen nevetségessé tettek.
   Az idézett mondat pedig maximum az én “sértődöttségemet” jelezhetné, hiszen én írtam, nem pedig Dr. Garrow mondta.

   Érdemes elolvasni ezt a cikket róla, ha szeretnéd jobban megérteni:
   http://www.wnd.com/2012/04/1-man-with-the-courage-to-save-40000/

 6. Igen csak kamu szaga van ennek a történetnek, amolyan Pickle Factory dezinformáció, aminek nem tudni még az igazi okát. Egy biztos, az ilyen hírek nem szivárognak ki, csak akkor amikor ők akarják. Ne verjük nagy dobra, mert az a sejtésem, hogy pont ezt akarják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend