Világkormány

Bilderberg Van Rompuy közös globális kormányzást akar Oroszországgal

Forrás: The New American

Miközben a keresztény és a poszt-keresztény világ a karácsonyi készülődéssel volt elfoglalva, egy fontos esemény zajlott le Brüsszelben szinte észrevétlenül. Az Európai Unió és Oroszország vezetői december 20-án és 21-én a 30. EU-orosz csúcson továbbhaladtak a konvergencia útján és a kölcsönös függőség kialakításában, aminek végcélja a politikai, gazdasági és társadalmi fúzió.

A csúcsot követő összegzésében Herman Van Rompuy, az Európai Bizottság elnöke, ismételten utalt a ?globális kormányzás,? mint elsődleges cél irányába tett haladásra, ami mindig is a világkormány kódneve volt a globalista elit köreiben. Van Rompuy a következőket nyilatkozta:

Az EU és Oroszország közös erővel komolyan hozzájárulhat a globális kormányzás kialakításához és a regionális konfliktus megoldásához, a G8-ak és G20-ak közötti globális gazdasági kormányzás létrehozásához és számos nemzetközi és területi kérdéshez. Szeretnék gratulálni Putyin elnöknek a G20-ak elnöki tisztének átvételéhez.

Ahogy arról számtalanszor hírt adtunk, a ?globális kormányzás? egy megtévesztő kifejezés, amit a politikai uralkodó osztály azért használ, mert megfoghatatlanabb és homályosabb, valamint kevésbé vészjósló, mint a ?globális kormány? vagy ?világkormány? szókapcsolatok, így használata kisebb politikai ellenállásba ütközik.

A ?globális kormányzás? kifejezés a 90-es években jött divatba, ?A Mi Globális Szomszédságunk? című publikáció 1995-ös megjelenését követően, ami az ENSZ által alapított Globális Kormányzás Bizottságról készült jelentés volt. A jelentés mindent megtett, hogy biztosítsa olvasóit, nincs okuk aggodalomra, mert a cél nem egy világkormány felállítása. A jelentésben ez állt:

A globális kormányzás nem jelent globális kormányt. Senkit ne tévesszen meg a két kifejezés hasonlósága. Nem azt javasoljuk, hogy egy világkormány felállítása felé kellene haladnunk.

Kofi Annan, ENSZ főtitkár ugyanezt a jelentéstani bűvészmutatványt és hamis garanciát alkalmazta az ENSZ New Yorki Millennium Csúcsán 2000-ben. ?Mi a Népek: Avagy az ENSZ szerepe a XXI. században? című jelentésében, Annan ?a globális kormányzás új formáinak, a globális gondnokság új moráljának? kialakítását, valamint ?új szabványok és globális szabályok bevezetését szorgalmazta, az ENSZ-szel a globális törvényhozó szerepében.

Annan megpróbálta adresszálni az emberek nyilvánvaló aggodalmát ezekkel a globális átszervezésekkel kapcsolatban. ?Mit értünk ?kormányzás? alatt, amikor a kifejezést a nemzetközi világra alkalmazzuk?? ? tette fel a kérdést. ?Egyesek fejében a kifejezés hallatán még mindig egy ?világkormány? képe jelenik meg. Egy központosított, bürokratikus szörny képe, ami sárba tiporja az emberek és nemzetállamok jogait.? Biztosította hallgatóit, hogy ezeknek az aggodalmaskodó ?képzelgéseknek? nincs valóságalapja. ?Semmi sem kevésbé kívánatos,? mint a világkormány, mondta Annan, kitartva amellett, hogy ?a központosított hierarchia anakronizmusnak számít ebben a képlékeny, nagyon is dinamikus világban. Nem egyéb, mint a XIX. századi gondolkodásból ránk maradt elavult hozadék.?

Néhány hónappal a Millennium Csúcs és Kofi Annan beszéde előtt, 1999. február 26-án, Sir Shridath Ramphal, a Globális Kormányzás Bizottság társelnöke, a Bizottság Barcelonai gyűlésén nagyon is eltérő nézőpontról tett tanúbizonyságot:

Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy amikor ?kormányzásról? és ?demokráciáról? beszélünk, tovább kell látnunk az országokon belüli kormányzásnál és a nemzeteken belüli demokráciánál. A Globális Kormányzás és a Globális Nemzet felé kell tekintetnünk.

A Globális Nemzet, nagy ?N-nel?, nem egyéb, mint egy világállam vagy világkormány. Összegző beszédében Ramphal a nemzetállamok megszűnésére is kitért:

Ahogy a nemzetállamok százada véget ér, a népek korábbi kormányainál sokkal magasabb szinten szerveződnek újjá ? ők értik, hogy az igazságosság és a túlélés felé vezető út összekapcsolódik, és hogy az előttünk álló feladat nem egyéb, mint összhangba hozni az emberek érdekeit és erkölcsi indíttatásait.

A politikai elit számos tagja, akik korábban félresöpörték mások aggodalmait arra vonatkozóan, hogy a ?globális kormányzás? csupán a ?globális kormány? fedőneve, most tényként kezelik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Jacques Attali, buzgó globalist, Nicolas Sarkozy, volt francia elnök szószólója, például a következőket mondta: ?A globális kormányzás csupán egy szépítő kifejezés a globális kormányra.?

Van Rompuy ? a Bilderbergek jelöltje

Jacques Attali maga is veterán Bilderberg tag, és ezzel vissza is kanyarodtunk Herman Van Rompuy-hoz, akit sokan már csak Bilderberg Van Rompuynak neveznek, mivel jelenlegi pozícióját a Bilderberg Csoport tevékenységének és befolyásának köszönheti. 2009. november 17-én a Guardian-ban megjelent ?Ki beszél Európa nevében?? című cikkében Ian Taylor a következőket írta:

Van Rompuy egy kevesek által ismert, ám komoly hatalommal bíró brüsszeli személyiség, Etienne Davignon vicomte (aki az Európai Bizottság alelnöke volt 1980-ban) által elnökölt, zártkörű tanácskozáson találkozott Henry Kissingerrel. A vicomte jelenleg a Bilderberg Csoport, az árnyékba húzódó, szabadkőműves politikusokból és bankárokból álló szervezet elnöke. Tagjai rendszeresen összegyűlnek, hogy egymás között, a legnagyobb titokban vitassák meg a világ dolgait. Minden jel szerint Van Rompuy részben azért vett részt találkozójukon, hogy megpályázza az uniós állást, aminek legfontosabb funkciója, hogy az EU finanszírozásához szükséges új adórendszert bevezesse és véget vessen az állandó EU-s költségvetési csatáknak.

Jon Ronson, a Guardian egy másik újságírója, Lord Denis Healey-vel, a Bilderberg Csoport egyik alapítójával készített interjút 2001-ben, amiről a ?Ki mozgatja a szálakat?? című cikkében olvashatunk. Habár Lord Healey váltig állította, hogy a csoport egyáltalán nem része semmilyen összeesküvésnek, mégis megerősítette, hogy egy világkormány megalakítása érdekében tevékenykednek. Ronson a következőket írta:

Denis Healey a következőképpen jellemezte a Bilderberg Csoport tagjait: ?Habár túlzás lenne azt mondani, hogy mi a világkormány megalakításáért küzdünk, de mégsem lenne teljesen alaptalan állítás. Mi, a Bilderberg Csoportban úgy éreztük, hogy nem folytathatjuk a végtelenségig az egymással való harcot a semmiért, emberek halálát okozva és milliókat téve hajléktalanná. Ezért úgy éreztük, hogy egy egységes, az egész világot magába foglaló közösség kialakítása jó dolog lenne.?

?A Bilderberg összehozza a politikusokat, nagyiparosokat, bankárokat és az újságírókat. A politikába olyan embereket is be kell vonni, akik nem politikusok. Komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy összehozzuk a felemelkedőben lévő fiatal politikusokat a bankárokkal és iparmágnásokkal, akik képesek bölcs tanácsokkal ellátni őket. Ez növeli annak esélyét, hogy értelmes globális irányelveket hozzunk létre.?

David Rockefeller, a Bilderberg konklávé veterán tagja, még ennél is egyértelműbben foglalkozott a csoport 1991-es gyűlésén mondott beszédében:

?Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás.?

A fenti nyilatkozatot és sok egyéb hozzászólást a Bilderberg találkozókról francia titkos ügynökök szereztek meg, akiknek az volt a feladata, hogy megfigyeljék az összejövetelt, annak egyértelmű kihatása miatt a francia nemzeti érdekekre és biztonságra. Később a megszerzett információkat két francia kiadvány számára szivárogtatták ki. Hilaire du Berrier, a The New American szerkesztő munkatársa, megerősítette a jelentések hitelességét egy jóbaráton, a francia titkosszolgálat korábbi vezetőjén, Alexander de Marenches grófon és egyéb forrásokon keresztül és ezzel elsőként tette közzé az információkat angol nyelven a monacói HduB Report folyóirat 1991. szeptemberi számában, amit később a The New American is átvett. Az akkor sokak által badarságnak tartott és összeesküvés elméletként kezelt információkat a világban zajló események sorra igazoltak, majd maguk az események irányítói is egyre nyíltabban elismertek.


A jövő olyan fényes, mint Isten ígéretei

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

  1. Harminchat

    Na kanyarintok egy kultikusat! Ijedősök, és hivatalos rettegők kerüljék a poszt olvasását. Véletlenek vajon vannak?
    Megbízta a kormány Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy készítse elő és koordinálja a zsidó közösségek vagyoni igényeinek rendezésével, valamint a zsidó közösségeket érintő kulturális, hagyományőrző, oktatási és történelmi tényfeltáró tevékenységekkel kapcsolatos közigazgatási és szakmai feladatokat.
    http://kuruc.info/r/2/106038/

    Nyílván ti is olvastátok ezt a hírt!
    Csakhogy van itt valami furcsaság! Miért pont Lázár? Nyílván emlékszik még mindenki arra, hogy szintén Lázár volt az a jómadzag, aki az utolsó pillanatban benyomta a cionista Hitgyüli szektát a történelmi egyházak közé!
    Szerintem ezt a Lázárt állandóan beszaratják! Szerintem a Német Sanyi megfenyegette hogy ráküldi az átokszóró Ima-kommandót! (merthogy ilyen osztag is van a Hitgyüliben)

    Látták ám ebből a rabbik, hogy Lázárt könnyedén beterelhetik a félelem vakvágányára, ezért előrántottak egy kis kabbalista hókusz-pókuszt a pájeszük alól.
    Kellett tehát egy szám amivel rettegésben tudják tartani a Janit! Egy jó szám kellett, egy misztikus szám! Kisvártatva meg is lett az eredmény, a főkabbalista, miszticista, okkultista, osztott szorzott, és azt mondta:
    36

    Nem vagyok ugyan egy számguru, sőt az analógiák terén is vannak hiányosságaim, de azért a harminchatról elég sok dolog jut az eszembe.
    Lássuk:
    1. Az ekliptikát 36 részre osztották az egyiptomiak.

    2. 36 celsius fok a normál testhő, József Attila meg 36 fokos lázban ég.

    3. Az osztrák Felix Baumgartner 36km-es magasságból ugrott.

    4. 36 km/óra az 10m/sec

    5. Na most figyi!
    Lámed-váv cádikim – héber nyelven: 36 igaz ember. A szó magában is 36-ot jelent, lévén a héber írásjegyek mindegyike egy-egy számnak is megfelel. A Zohár és a Talmud szerint ez azon igaz emberek száma, akik vállán nyugszik a világ. A héber misztika szerint minden nemzedékben él 36 olyan ember, akiknek érdemei miatt Isten fenntarja a világot. Ők mind roppant szegény, sanyarú sorsú, észrevétlenül élő emberek, akik a többiek közül mindössze jámborságukkal tűnnek ki. Egyes Talmud-magyarázók szerint ők azok, akik a világ bűneiért még életükben szenvednek.
    A prágai Lőw rabbi (a Gólem legendás megalkotója) így ír róluk:
    “Amikor a lámed vovok egyike meghal, s lelke a mennybe száll, a Mindenható tízezer éven át melengeti kezében, hogy a szenvedés jege leolvadjon róla.”

    Egyébként a prágai Lőw rabbi megeshet hogy mégsem volt akkora sztár, mivel úgy esett, hogy az unokáját Mirjam-ot, egy keresztény orvos műtötte meg. Furcsa, furcsa bizony hogy Jeszenszky János egy magyar keresztény orvos műtötte meg az unokát. Jeszenszky-t persze mind a csehek mind a slovákok szeretnék maguknak kisajátítani, de tekintve hogy Jeszenszky saját magát (eques hungarus)-nak (magyar lovag) nevezte, ezért hát nincs is helye vitának.

    6. Pap Gábor is a 12 állatövi jegy mindegyikét további 3 Nap-ritmusra (dekanátusra) osztja, így az évkör 36 részre van osztva, ami mutatja, hogy ez a zsidóktól függetlenül is eleve fontos szám!

    7. A periódusos rendszer 36. eleme a kripton. He-he! Superman!

    8. Úgy tudom van egy olyan ősrégi kínai írás, hogy: 36 Hadicsel

    9. Spartathlon – A rajthoz állók minden év szeptemberének utolsó péntek reggelén Athénból, az Akropolisz lábától indulnak az Útra. És harminchat órájuk van rá, hogy megérkezzenek Spártába. Leonidasz király szobrához.

    10. Ady, Arany János és Illyés Gyula is belefut a 36-os számba, egy-egy művében de megtalálható egy régi magyar mondókában is.

    11. Dagesztán – Dagesztánban, harminchat nemzetiség, harminchat nyelvet beszélve él egymás közelségében. (ez csak érdekesség)

    12. A rulettasztalon is 36-ig vannak a számok, bár tény hogy van 0 is!

    13. A matematikában számtalan helyen felmerül a 36, de én csak egyet szeretnék kiemelni!
    Ha összeadjuk 1-től 36-ig a számokat akkor annak értéke 666. Hoppácska!Húúúúúú pont ez lett a 13. pont.

    14. Hogy mi köze ennek a Fideszhez? Csak annyi, hogy a Fidesz több politikusától is hallhattuk az elmúlt pár évben azt, hogy “harminchat nemzedék” Nézzétek csak meg. Írjátok be a gugliba hogy “harminchat nemzedék” és láthatjátok, hogy Orbán Viki, Kövér Laci, és Varga Mihály is kántálta ezt az elmúlt években. Tudja valaki hogy miért? Miért pont 36?

    15. Na és akkor jöjjön a slusszpoén ami ugyan idevág mert apropót adott arra hogy ezt a sok hülyeséget összehordjam, de persze a fő kérdésem továbbra is az előző 14-es pontban megfogalmazott marad.
    Elég szomorú ügy, hogy meghalt egy 36 éves nő amikor Lázár János mikrobusza belehajtott az M5-ösön.

    Sakk-Matt! Lázár csinálja amit mondanak mert rajta van a rontás meg a rántás!

    Na jó, bár minden igaz amit leírtam, de nehogy komolyan vegyétek!
    Nyílván csak a véletlenek! Nyílván………………

    Na pá!
    -> SZM – 2012. december 30. 23:30
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2465&c_start=0

    1. Kedves kutató!
      Ezek után elárulod,hogy 36 éves vagy, 36-os lábad van 36-os alsógatyát hordasz 36-os az IQ szinted,36 fogad van azok is egy sorban valamint 36-os számú házban laksz de nem hatvan községében hanem harminchat nevű városban.Kiderül, hogy 36 órán át tartott, amíg ezeket a zagyvaságokat kitaláltad s közben öregedtél 36 évet, aminek következtében most már 72 éves vagy és nyugdíjas.
      Isten áldjon téged

      1. Igaz, de ha a 9-st megfordítod mi is lesz belőle, nem egy 6-os véletlenül? De! Tehát ott van az a 36-os Knowing, bocsi de ez is egy “Sakk-Matt” 😀 😀 😀

      2. Ez igaz, de valójában csak 36 km-t ejtőernyőzött a terepviszonyok miatt. Gyengébbek kedvéért, a tengerszint felett 3 km magasságban landolt.

        Tehát igaza van kutatónak, pontosabban az eredeti hivatkozás szerint SZM-nek, Posta Imre olvasójának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend