Klímaváltozás

Geomódosítás és Új Világrend a népnek

Forrás: Infowars.com

A helyi bolt standján az újságokat böngészve az alábbi érdekes látvány fogadott:

Némi túlzás lenne azt feltételezni, hogy a Top Gear magazin szerkesztői szövetkeztek a geomódosítás, mint az Új Világrend fontos részének támogatására, azzal, hogy elintézték, lapjuk a New Scientist mellé kerüljön a polcon, de minenesetere a kép jól illusztrálja, hogy ezek a kifejezések mára a popkultúra szerves részévé váltak. A New Scientist eredeti cikke regisztrált felhasználóik számára az alábbi linket érhető el: LINK

A cikk részletesen taglalja és támogatja a napfény szűrését az ember által előidézett globális felmelegedés elleni harc részeként. (Időkjelei: Aki még nem látta a témát alaposan körüljáró dokumentumfilmet, mindenképpen nézze meg: A nagy globális felmelegedés svindli)

Mint arról már több alkalommal olvashattunk, ismét az atmoszféra kénkezelését javasolják lehetséges ?megoldásként?. Sőt, a cikk arra is utal, hogy tulajdonképpen már most is ezt tesszük, igaz, hogy nem célzottan, például a gyárkéményekből ömlő füstön keresztül.

Néhány szemelvény a cikkből:

Hoppá. Nem szándékosan, de elrontottunk saját bolygónkat. Vajon tehetünk-e bármit, hogy ezt jóvátegyük?

Nyakunkon a klímaváltozás. A jégolvadás, az erdők pusztulása, az árvizek és hőhullámok egyre intenzívebbek, miközben a széndioxid és egyéb üvegházhatású gázok [mint például az a csúnya vízgőz, más néven pára] mennyisége egyre növekszik és még nagyobb katasztrófát sugall.

Amennyiben holnap megszüntetnénk minden kibocsátást, a hőmérséklet még évtizedekig emelkedne, ami az éhínségektől az emelkedő tengerszintig, számos katasztrófával járna.

Ennek tükrében lehet, hogy eljött az idő, hogy komolyan elgondolkodjunk a geomódosítás (angolul geoengineering) merész lehetőségeiről. Reményeink szerint bolygónk időjárásának szándékos befolyásolásával kijavíthatjuk szörnyű hibánkat, vagy legalábbis elkerülhetünk néhány komolyabb következményt, illetve időt nyerhetünk, amíg képesek leszünk csökkenteni a kibocsátást.

?

Az egyik elképzelés a felhőfehérítés, különös tekintettel az alacsonyan elhelyezkedő rétegfelhőkre, amelyek az ég nagy részét borítják. A világ óceánjainak különböző pontjain elhelyezkedő hajók finom sósprayt permeteznének a levegőbe, ami elősegítené a vízcseppek keletkezését a felhőkben. Ha az egy négyzetméterre jutó vízcseppek mennyisége növekedne, ezek a felhők a szokásosnál fehérebbek lennének, és így több napfényt vernének vissza. Ez ellensúlyozhatja az egész széndioxid hajtotta melegedést.

A felhőfehérítésnek megvannak az előnyei, mivel nem kellenek hozzá veszélyes vegyi anyagok. Sajnos azonban a felhő nukleáció folyamatát még nem értjük pontosan, így az eljárás, ahogyan azt ellenzői is állítják, nem biztos, hogy meghozná a kívánt hatást, és az óceánok hűtése megzavarhatná a helyi időjárást. Egy idén kiadott tanulmány azt találta, hogy a felhőmagvasítás a Csendes óceán felett a sok kárt okozó La Nina-hoz hasonlóan zavarná meg a helyi csapadékhullást.

Szmog Kínában ? Az ázsiai nagyhatalom ezek szerint alaposan kiveszi a részét a föld hűtéséből

A másik lehetséges megoldás már nem új keletű: az atmoszféra telítése apró részecskéket tartalmazó párával. Tulajdonképpen ezt már most is csináljuk. A kéndioxid szennyezés apró kénsav cseppek kialakulását eredményezi, ami ma hozzávetőlegesen 0,4 watt fényt ver vissza négyzetméterenként. A tüzek és gyárak termelte kéndioxid azonban nem sokáig marad meg az atmoszférában, tehát hatásuk korlátozott. Amennyiben azonban a szulfát magasabbra, egészen a sztratoszférába kerülne, évekig megmaradna, és nagyobb hűtőhatást fejthetne ki. Ennek bizonyítékául a vulkánkitörések szolgálnak, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy komoly mennyiségű kéndioxidot bocsássanak a sztratoszférába. A Fülöp-szigeteki Pinatubo vulkán 1991-es kitörésének hatására bolygónk 0,5?C fokkal volt hűvösebb több éven keresztül.

?

Nem világos, hogy egy másikfajta visszaverő anyag, mint például szilárd fémrészecskék vagy apró, fényes léggömbök jobban beválnának-e. Egy gáz kipumpálása sokkal egyszerűbb és olcsóbb, tehát a legtöbb tanulmány a szulfátokra koncentrál.

Elég felnézni az égre, hogy lássuk, kormányaink, a befolyásos agytrösztök, ?kutatócsoportok? és radikális környezetvédelmi szervezetek tanácsára már régóta folytatnak hasonló programokat. Az ég tele van mesterséges felhőkkel, amik nem azonosak a repülőgépek által normális körülmények között húzott csíkokkal.

Ahogyan arról két hónapja írtunk, a Microsoft alapítója, Bill Gates például több ezer tonna kénrészecskét tervez az atmoszférába bocsátani Új Mexikó felett, egy geomódosítási kísérlet keretében, annak ellenére, hogy számos elszánt környezetvédő is figyelmeztetett a program potenciális és rendkívül komoly veszélyeire.

A fent körülírt gyakorlat évek, ha nem évtizedek óta működésben van. Az Amerikai Társaság a Tudomány Előrehaladásáért  (American Association for the Advancement of Science – AAAS) rendszeresen tart tanácskozást a folyamatban lévő geomódosítási programokról, különös hangsúllyal az atmoszféra különböző aeroszolokkal történő kezelésére.

A levegő alumínium, bárium és stroncium tartalma jelentősen megnövekedett az utóbbi időben, amiért sokan arra a meggyőződésre jutottak, hogy a geomódosítási programok hatásai már nagyon is kimutathatóak a környezetben.

Az alábbi linken (a lap alján) megtalálható újonnan készült ?Miért permeteznek ezek?? című dokumentumfilm (és korábban készült ?Mi a fenét permeteznek ezek?? című, a lap elején található első része) jól szemlélteti a problémát:

http://felhok.com/index.php/kiemelt-cikkek/113-mi-a-fenet-permeteznek-ezek.html

Az eredeti angol nyelvű videó itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

Előző posztKövetkező poszt

24 hozzászólás

  1. Tudtam én, hogy még hiányzik valami ebből a nagy Nemzeti Összetartozásból,…egy emlékmű .
   Ha tippelnem kéne, az a “turulmadár” épp elszállni készül azzal a honfoglaláskori szablyánkkal, más szóval……….., de gondolom ezt már ti is értitek, aki mégsem, azt majd a többiek felvilágosítják.
   Ami engem illet, alig várom az elszámolás pillanatát, remélem páholyból nézhetem, nézhetjük majd végig.

  2. Ez a “királyunk” olyan primitív, és szánalmas bolsevik propaganda, nem kellenek ezek a jelzők!!!!

   1. Peter!
    Hogy tudsz bedolni ennek a bolsevik propaganda propagandanak? mert, ha nem tudnad, pont te vagy az aki bedolt egy igen alatomos megtevesztesnek(propagandanak)….es nem a Knowing baratunk. Persze o sem lathat mindig mindent tisztan, mint ahogy en sem, mas sem, de ezt a jobbos-balos szinjatekot mar reg atlatjuk,…atlatjak azok is, akik egy kicsit tajekozottabb az atlag allampolgarnal es veszik a faradsagot, hogy utannanezzenek mas hirforasoknak is mint a fomedia. A jo hir az viszont, hogy meg nem kotelezo atlagosnak maradni!!! Lepj ki az illuzio vilagabol, amig nem keso…..baratom.

 1. Erdekes ez a “debunked” video (azert hozzatennem, a magyarazatok nagy resze alapbol ismert annak, akit kicsit is jobban erdekelt suliban a tortenelem es a fizika)

  A legfontosabb kerdest azonban nem targyalja. Mi volt a celja ezeknek a megaprojekteknek?

  Jelenkori hasonlattal elve, hogy a “hivok” is ertsek: Mi a celja pl a Sagrada Familia (szinten megaprojekt) templom epitesenek?

  A wikis tortenet leirasa alalpjan remelem vilagos…

  1. A cél a teremtmények imádatának megszerzése, hazugsággal, csellel, fortéllyal bármivel, és minden lény kegyetlen elnyomása. Lucifer mint kérub dicsőítésvezető volt a mennyben, de aztán úgy gondolta, ez a sok dicsőítés őt illeti meg, mert méltó rá. A helyzet azóta sem változott, most is úgy gondolja egyenlő Jahvéval, vagy nagyobb. De ez nem csak a bibliából derül ki. Az illuminátusok számára megmentő istenként jelenti ki magát.

   http://spear.comule.com/2_26_Illumin-tusok.html

   1. Szia Éva!

    Gondolom, csak rossul fogalmaztad.

    ” A helyzet azóta sem változott, most is úgy gondolja egyenlő Jahvéval, vagy nagyobb…..”

    Azért ő már tudja, hogy hol a helye! Meg azzal is, hogy mi vár rá! Csak az embereket akarja elhítetni, hogy ő az “igazi jó”, “megmentő”, “mindenható” Isten!
    De Jézus Krisztus győzelme,bőségesen elégséges arra, hogy bárkit kiragadjon a kezéből!

    1. Szia Ida!

     Elméletileg tudnia kell, hogy hol van a helye az ige alapján:
     (Kolossé 2:15) amennyiben a fejedelemségeket és fennhatóságokat lefegyverezte, őket nyilvánosan kipellengérezte és ezzel diadalmenetben meghurcolta.

     Egy ilyen diadalmenetes hurcolás után tudnia kellene, de annyira büszke, és annyira tökéletesnek képzeli magát, nem lennék meglepve, ha még mindig úgy gondolná, hogy amikor testben megjelenik a földön (Antikrisztus) győzni tud.

     Persze valóban az is lehet, hogy tudja végleg vesztett, de annyira gonosz, hogy minél több embert magával akar sodorni a kárhozatba, ahogyan az angyalok egyharmadával is tette.

     Akárhogy is, Jézus győzelme mindenre elég, dicsőség az Úrnak!

    2. Szia Éva!

     Bocsáss meg! Nem is miattad írtam, és főleg nem “szőrözésből”.
     Csak amiatt, hogy, ha esetleg valakit ,még most kezdene kísérteni ezzel a gondolattal ( tudjuk, hogy mindenkivel megpróbálkozik), akkor ne hagyjuk kétségben az illetőt afelől, hogy “csak próbálkozik”!
     Jel. 12,12
     Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van.

     Hazudik, hátha lesz, aki elhiszi! Mint ahogy az Illuminátus emberei is “bevették”. Meg sajnos sokan mások is!

  2. Szerintem azért elég fontos tisztázni, hogy nem földönkívüliek építették ezeket, mert nagyon sok ember bedől ennek a mesének.
   Nem teljesen fedi a kérdésed, de eszembe jutott egy cikk (talán a National Geographic-ban olvastam) arról, hogy a piramisok közelében hatalmas, a piramisok léptékével nagyjából megegyező méretű építmények romjaira bukkantak és nagyon sokáig nem jöttek rá a kutatók, hogy mik lehettek. Azután kiderült, hogy gabonatározók voltak. Elolvashatták volna Mózes első könyvének 41. fejezetét és hamarabb rájöttek volna. 🙂

   1. Glad you get a lot out of it, he really fills in the holes created by the new age infiltraitors in the truth movement, usually people live in denial and fall for the “externalization of the hierarchy” when it comes to the globalized spirituality.
    Yeah I don’t sign up to the pre-wrath rapture, Chris is a Textus Receptus guy so that explains it.

    1. It must be getting really exciting for you then, it could happen any moment now.

    2. No, not necessarily. I expect it, but I don’t count on it to escape tribulation, only the great tribulation.

    3. Tudjátok 4 féle teológiai tanítás létezik az elragadtatással kapcsolatban és mindegyik ige és ésszerű 🙂 Ezen események időrendisége ki van takarva a Bibliából…
     és Jézus nem hazudik: “senki nem tudja, csak az Atya” – akkor meg minek írnak könyveket erről híres “businessmanek”?!?
     Nekem már az összes módot “bebizonyították” és mindegyik megállja a helyét, innentől kezdve Istenre bízom mikor visz el, mikor jön el….

 2. Ez innentől már csak egyre rosszabb lesz. “Nagy nyomorúság lesz, a milyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha. Ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok” Mt. 24: 21,22

  Mindjárt utána pedig: “és eljött a te haragod, és hogy … elpusztítsd azokat, a kik a földet pusztítják”. Jel.11:18

  Ezt követően pedig: “Nem ártanak és nem pusztítnak sehol szentségemnek hegyén, mert teljes lészen a föld az Úr ismeretével, mint a vizek a tengert beborítják.” Ézs. 11:9

 3. Nem egészen értem miért teszi ezt….vagy tényleg a népirtás a cél..(ez esetben saját magukat is mérgezik, mert úgy tudom egyikük sem járkál szkafanderben, palackokkal a hátukon..) vagy tényleg azt hiszik szükséges ez az egész, mert különben baj lesz,de azt hiszik istent játszathatnak és tényleg működik…….nagyon ellentmondásos ez az egész ….akárhogy is van, kinyirják velünk együtt magukat is….ebben mi a ráció? tényleg hiszik hogy ez kell? segítsetek-…

  1. Nem tudom Balázs!

   Én ebben már csak a Sátán dühöngését látom! Szerintem már annyira meg vannak vakítva, agyilag “belőve”,hogy azt se veszik észre, hogy ez a bolygó, az élővilág, az egész emberiség elpusztítására megy ki ! De amit a legkevésbé látnak, hogy “az”, akitől ezeket az ötleteket kapják, nekik se hagy élőhelyet !
   Egyszerűen nem térek magamhoz! Hogy a pénz és a hatalom mit tesz az emberrel! A mammon ( nagyon gonosz szellemi erő) mennyire uralma álá veti az embert!
   Akár hogy is nézzük, nem tudom elképzelni, hogy csak évtizedek múlva jönne vissza az Úr! Szerintem, ha olyan “sok” lenne még hátra, addig “ezek” elpusztítanák a bolygót!

   A klimabefolyásolást meg fásítással ( eddig csak lerabolták az erdőket), folyószabályozással, meg lehetne oldani! ( De főleg megtéréssel, és bünbánattal!) Most a maradék, eddig ki nem pusztított földet is tönkreteszik!
   De mint látod, néhány “vénember”, rengeteg pénzzel “bolygósat” játszik! Pénzért, hatalomért! Meg csak, mert ez “jobb”, mint egy számítógépes játék!
   És ráadásul, az emberek fizetik!

   Pofátlanul, évtizedek óta csinálják, és képesek voltak az embereket “klimaváltozással, ózonjukkal, stb. vel ” etetni, és bennünket “felelőssé” tenni ! Hogy, úgymond “az emberiség a felelős, a környezetszennyezéssel, túlszaporodással, meg hogy, kiszipolyozzuk a földet…” stb

   A filmet nézve, én azon tünődtem, hogy miért nem valami vírust szórnak akkor már ki?! Legalább ők nem fizetnének rá! Ami olyan gyorsan öl, hogy ne legyen ember, aki megkérdezze, hogy mi történt!

   De mondom, ez már a Sátán!!!!!

  1. Én sem tom, de ez alkalommal így marad, mert a címben is benne van. Majd Wikiék átírják. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend