Egészség

Az influenza ellen beoltottak nagyobb valószínűséggel kapják el a H1N1 vírust, áll az új tanulmányban

Forrás: NaturalNews

Új információval gazdagodtak ismereteink a nagy 2009-es sertésinfluenza csalással és az azt körülvevő tömeges oltási hisztériával kapcsolatban. Mint kiderült, az emberekre a H1N1 elleni megelőző intézkedésként ráerőltetett, eredetileg a szezonális influenza ellen kifejlesztett védőoltás a felelős a megbetegedések megnövekedett számáért, derül ki a kanadai Járványügyi Központ influenza szakértőjének vizsgálatából.

Dr. Danuta Skowronski, a kanadai járványügyi hatóság munkatársa egy átfogó elemzés keretében azt fedezte fel, hogy a szezonális influenza elleni védőoltással beoltottak sokkal nagyobb valószínűséggel betegedtek meg a H1N1 vírustól, mint azok, akik nem lettek beoltva. Megerősítve korábbi gyanújukat, Dr. Skowronski és kollégái, miután menyéteken modellezték a jelenséget, megfigyelték, hogy az abban az évben alkalmazott influenza vakcina egyértelműen kapcsolatban áll a magasabb arányú H1N1 fertőzéssel.

A San Franciscói Antimikrobás Szerek és a Kemoterápia Tudományközi Konferencián prezentált tanulmány a 32 menyéten tapasztaltak értékelését is tartalmazza. A menyétek fele a 2008/2009-es szezonban alkalmazott vakcinát kapta, a másik pedig placebo oltásban részesült. A kutatók a tanulmány végéig nem tudták, melyik állat melyik oltást kapta.

A tanulmány végére valamennyi menyét megfertőződött a H1N1 vírussal, de az influenza elleni vakcinával beoltott csoport betegedett meg először. Fontos tényező még, hogy az igazi vakcinával beoltott csoportnál a betegség sokkal komolyabb lefolyású volt és úgy tűnik, hogy ők fertőzték meg a nem beoltott csoportot. Ezek a felfedezések megegyeznek öt másik kanadai tanulmány eredményeivel, amelyeket más kanadai tartományokban végeztek, ahol szintén azt tapasztalták, hogy a szezonális influenzaoltásban részesült emberek között sokkal gyakoribb volt a H1N1 fertőzés.

?A tanulmány eredményei egybevágnak azzal, amit az emberekre vonatkozó tanulmányok során tapasztaltunk,? nyilatkozta Dr. Skowronski a Vancouver Sun-nak.

A legfontosabb, amit megtudtunk, hogy a szezonális influenzaoltás nemcsak sikertelen volt a H1N1 vírussal szembeni védekezésben, hanem kifejezetten a fertőzések egyik okozója volt.

Egyéb források: cidrap.umn.edu

Előző posztKövetkező poszt

36 hozzászólás

 1. Egészségedre, gyere máskor is 🙂 Tudod ez egy olyan oldal, ahol mindenki szabadon elmondhatja véleményét…sőt, azt sem büntetjük, ha véletlenül két mondatnál hosszabbra is sikerül egy egy komment.
  Mindenesetre őrülök, hogy sikerült megtenned az első lépést azzal, hogy egyáltalán hozzászóltál, mert a legtöbben még erre sem képesek.

 2. Ennyire jót még nem röhögtem mostanában, mint ezeken a hozzászólásokon 😀
  Tisztelt ANTSZ! Kérem sürgősen intézkedjenek ingyenes paranoia ellenes védőoltás ügyében!! 😀

  1. Szia humanoid!

   Azért szerintem “röhögtél” te már ilyen jót, itt valamelyik oldalon, csak akkor más volt a neved! Úgy emlékszem többször is!
   Ami abszolúte jó is lenne számunkra, ha csak “Te” röhögnél! De bennünket leginkább az (is) bánt, hogy pl: miután az állami pénzből( ami, sejtem Te is tudod, hogy a Te zsebedből is van, meg a mienkből is!), valami “csókos” zsebre vág pár milliárdot, azért, hogy eladhassa, azt a pár millió, semmit nem érő “influenza elleni ,stb, oltását”! És miután, kitör az influenza járvány, úgyanúgy elkapják azok is, akik beoltatták magukat (a Te pénzeden!)! ( Persze, az is egyértelmű, hogy nem fognak hatásos védőoltást csinálni, mert akkor a gyógyszer fogyasztás esne vissza, és az megint csak “profitveszteség” lenne! De, ha esetleg ezek már nem tartoznak a gyógyszercégekhez, akkor meg nem fognak velük “háborúba lépni”, azért gyártanak hatástalan, vagy éppen a szervezetre káros anyaggal szennyezett oltást! Stb!)
   Viszont, hogy jövőre is el lehessen adni a “cuccot”, kitalálták azt a magyarázatot, hogy:
   1. most nem az a “törzs támadt”, ami ellen az oltás készült, és ez ellen ez az oltás nem jó! (Minden évben így volt, mindig “más” törzs támadt! Te meg próbálj meg utánajárni, hogy valóban úgy van-e!!!)
   2. Azoknál, akik beoltatták magukat, “enyhébb” lefolyású volt a betegség! ( ua: próbálj utána járni, hogy : egyáltalán elkapták volna-e, ha nincsenek beoltva, vagy valójában mennyire “gyengébb” lefolyású volt?!)

   Na már most, ez a két magyarázat minden évben elég! Minden évben fogy a “cucc” ( a kormányok úgy állítják be, hogy Ők mennyíre gondoskodók is a nép felé! A Mi pénzünkön! És persze azt se tudhatjuk, hogy mekkora tulajdoni hányaduk is van ezekben a cégekben ( nekik, családtagoknak, barátoknak, csókosoknak!), fogy a gyógyszer! A népnek meg a “férgese”! “Minden jó, ha jó a vége!”

   Vagyis, ki “röhög” a végén

 3. SAJÁTVÉLEMÉNY

  Alkotmányos, demokratikus, és EMBERI JOG a szólás és véleménynyilvánítás szabadsága!

  Alapvető emberi jog az élethez, szabadsághoz és biztonsághoz való jog! A gondolat, lelkiismeret és vallás szabadsága, a vélemény és kifejezése szabadsága!

  E jogom alapján közlöm Veletek:

  A vakcinázás intézménye egyfajta téveszmés őrület, amely kezdettől fogva orvosi csalások sorozatára épül. Az ok maga, amiért még is működik, banális, gusztustalanul közönséges. Rengetegen részesednek a hasznából. Úgy, hogy közben tudva, vagy tudatlanul közreműködnek a populáció degenerálásában.

  Egy viszonylag kicsi, bűnözőkből álló csoport hozta létre és tartja legálisan mozgásban a képzést, elosztást, törvényi hátteret, az rendszer legitimitását. Globálisan koordinálva a Világ jelenlegi legjobb marketingjét alkalmazva dezinformálják a népességet, ferdítik a tudatát. Pszichológiai hadviselés az elme ellen.

  Ennek az egész piszkos rendszernek az utolsó védőbástyája a vakcinázás intézménye, amelynek alapját a nyáj immunitás elnevezésű hipotézis adta. Ha ez dől, akkor dől, borul az egész rendszer. Magával rántva végre mindazt, ami hathatósan gátolta az emberiség ébredését mind ez idáig. Az oltásokban lévő higany és alumínium a többek között a kognitív tudatot is ledegradálja, a testidegen, különböző állatok, elhalt magzati szövetekből származó DNS, és egyéb baktérium, és vírus fragmentációk a genetikai állományt degenerálják.

  Végső soron az immunrendszer kisiklatásával örökös, fizető kuncsaftokat, irányítható zombikat gyártanak…

  Ezért védik vérre menően foggal-körömmel az utolsó leheletükig a felelősök.

  Recseg, ropog a tákolmány… Nem tarthat már ki sokáig…

  MINDEN EMBER SZABAD AKARATTAL SZÜLETIK!!!
  MINDEN PILLANATBAN DÖNTESZ!

  AZ IS DÖNTÉS, HA NEM DÖNTESZ!

  NINCS ÁRTALMATLAN OLTÁS!

  NINCS KIS BŰN!

  NINCS ALKU!

  1. Kedves Vágréti György!

   Igen! Mi is így látjuk!

   “Egy viszonylag kicsi, bűnözőkből álló csoport hozta létre és tartja legálisan mozgásban a képzést, elosztást, törvényi hátteret, az rendszer legitimitását. Globálisan koordinálva a Világ jelenlegi legjobb marketingjét alkalmazva dezinformálják a népességet, ferdítik a tudatát. Pszichológiai hadviselés az elme ellen.”

   Csak az a baj, hogy a dezinformálásnak, ez csak egy kicsiny területe. Leginkább már minden területen az van!

   Én egész életemben “átlag emberek” között dolgoztam. Ez diplomástól, a félanalfabétáig tart. Talán 3-4 “gondolkodóval” találkoztam kb /200-ból. A többieknek, csak azt kell mondani, hogy “kötelező”!

   “Recseg, ropog a tákolmány? Nem tarthat már ki sokáig?”

   Jó lenne, de kifog!

 4. Isten áldjon titeket!
  A korábban leírtakhoz még annyit hozzáteszek és elismerem , hogy nagyon sokat kaptam a Hit gyülin keresztüli tanításokból, Német S. ill. a többi tanítók igehirdetéseiből is amelyek által sokat épültem és haladtam előre a hit pályáján. 11 évvel ezelőtt fogadtam be a Názáreti Jézus Krisztust az életembe. Ezen idők alatt szinte folyamatosan kellett az élet különböző területein a hit nemes harcát megvívni. Dicsőség az Úrnak, hogy mindegyiken átvitt és győzelem lett a vége. Ha ezeket valaki nekem a megtérésem előtt elmondja (hogy ilyen próbák előtt állok), akkor nem tértem volna meg. De hála az Úrnak ezeket hátam mögött tudva kezeimet az eke szarvára téve és csak előre tekintve akarok tovább menni ezen az úton , amit a Mindenható jelölt ki számomra.
  Ennyit fűznék még hozzá a korábbiakhoz.
  Áldjon az Úr titeket.

  1. Téged Is áldjon meg az Úr,i am anonimus !

   Természetesen, én se itélkezésként írtam. Én is szoktam nézni olykor a VV-t, amit eddig láttam belőle, azokban nem volt probléma a tanításokkal. Persze, más hallgatni, és más benne lenni, közösségben lenni. De tudjuk, hogy nem abban van az üdvösségünk, hogy xy, emberek által,valamilyen tanra épített gyülekezet tagjai vagyunk!( Természetesen nincs velük bajom!) A lényeg, hogy az Eklézsia tagjai legyünk! A megfelelő közösséget pedig, amelyben az Úr akar látni bennünket, akikkel összeszerkeszt, azt meg meg fogja adni!
   Ezekre a mondataidra, küldenék neked egy linket, hogy bátorodjál ( tudom miről beszélsz!):
   ” Ezen idők alatt szinte folyamatosan kellett az élet különböző területein a hit nemes harcát megvívni. Dicsőség az Úrnak, hogy mindegyiken átvitt és győzelem lett a vége. Ha ezeket valaki nekem a megtérésem előtt elmondja (hogy ilyen próbák előtt állok), akkor nem tértem volna meg.”

   http://www.tscpulpitseries.org/hungarian/ts010716.htm

   Zsolt. 17,7
   Mutasd meg csudálatosan a te kegyelmedet, a ki megszabadítod jobboddal a te benned bízókat a támadóktól
   Zsolt. 33,22
   Legyen, Uram, a te kegyelmed rajtunk, a miképen bíztunk te benned.

   Isten áldjon!

 5. Kedves Ida és Ria!
  Köszönöm a reakciótokat a hozzászólásomhoz.Nem szeretném a magam igazát bizonyítani ( egy igazság van- a Szent Szellem vezet el mindenkit az igazságra) sem másokat blamálni, de elszomorító dolog, hogy úgy ahogy írod-némely keresztény “testvérek” megpróbálnak eltántorítani a hittől. A gyülekezetben (nem titok a Hit gyüli) pedig igével támasztják alá , hogy aki elhagyja a gyülekezetet az lázadó és Isten munkájával szembe megy.Ezt hívják varázslásnak!?Meg arról beszélnek , hogy a gyülekezet védelme le kerül az ilyenek életéről.Úgy gondolom, nekem nem egy xy nevü gyülekezet védelme jelenti a menedéket(amig oda jártam addig sem ilyen fajta védelemre volt szükségem) hanem a Názáreti Jézus Krisztus vére.Reggelente ezt kérem ill. veszem a családomra hittel.
  Még nincs egy éve , hogy elhagytam a gyülekezetet de a kar még mindig el akar érni.
  Észbontó, hogy mik vannak. Jézusra tekintve haladok előre a hit útján az Ő kegyelméből.
  Az Úr békessége és áldása kisérjen titeket földi napjaitok során.

  1. Drága i am anonimus!

   Nem kell a “magad igazát bizonygatni”, szerintem sokan át mentünk itt ilyen dolgokon! Amit írtál, azzal teljesen egyetértek!
   Értünk kizárólag Jézus Krisztus halt meg, Ő váltott meg bennünket, az Ő vére törölte el a bűneinket! Ő igazit, szabadit, tisztit és gyógyit meg bennünket!
   Isten mindent nekünk ajándékozott Őbenne, amire szükségünk van! Nekünk adta a Vigasztalót,( aki mindenre megtanít bennünket, az Ige alapján, és úgy igaz az, amire megtanít bennünket, és abban kell maradnunk)), és nálunk lakik az Atya, és a Fiú is! Meg nálunk a Biblia, az Isten beszéde is!
   [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
   (Róm. 5,9
   Minekutána azért most megigazultunk az ő vére által, sokkal inkább megtartatunk a harag ellen ő általa.)
   Kizárólag a benne való hit által üdvözülünk! Pál apostolnak is elég volt az Ő kegyelme, nekünk is elég! Nekünk senki emberhez, “tanítóhoz, felekezethez”, stb nem kell, és szabad ragaszkodnunk, főleg nem azokat kell követnünk, abban biznunk! Persze, ha van olyan, aki “példányképe” a nyájnak, és az Úr ajánlja( a szívedben, és nem az magát), akkor persze. Szívesen tanulunk tőle!
   ( Egyébbként, Németh Sándor katolikus volt, akkor, most mi van(?!), miért nem maradt ott? vagy rá nem vonatkozik az az ige(?), neki az nem “törvény”, amit másoknak előír? Egyébbként meg,legtöbb felekezetben úgyanilyen fenyegetéseket hallasz, legtöbbször, meg nem tért “pásztoroktól”, “lelkészektől”, “papoktól”, meg a megtévesztett “bárányoktól” , stb! Tudod, a katolikusoknál még kiátkozás is van! Bár úgy halottam, az a Hit gyüliben is módi!)
   Szóval, vidd az Úr elé a dolgot, és kérd, hogy szabadítson meg a szorongástól, félelemtől ez ügyben!
   Én az Igében sehol nem olvastam arról, hogy bárkinek is uralkodnia szabad Isten gyermekein. Nekünk van már Úrunk!( nem azért írok igeverseket, mert te ne ismernéd az Írást! Csak bátorítani akarlak, mert szellemileg nagyon meg tudják az embert kötözni , a Jezabel ( varázslás, leuralás, hatalmaskodás, stb) szellemével “megszállott” emberek!De az apostoli levelekben is olvashatod a figyelmeztetést, hogy vigyázzunk, mert:
   ?Gal. 2,4
   Tudniillik a belopózkodott hamis atyafiakért, a kik alattomban közénk jöttek, hogy kikémleljék a mi szabadságunkat, melylyel bírunk a Krisztus Jézusban, hogy minket szolgákká tegyenek:
   ?Gal. 5,1
   Annakokáért a szabadságban, melyre minket Krisztus megszabadított, álljatok meg, és ne kötelezzétek meg ismét magatokat szolgaságnak igájával.
   ( Ne engedd, hogy olyan törvényeket kényszerítsenek rád, amely emberektől van! Ami Istentől származik, az nem nyom el! Azt örömmel teljesíted!)
   2 Kor. 3,17
   Az Úr pedig a Lélek; és a hol az Úrnak Lelke, ott a szabadság.

   De amint látod, ez már akkor, az elején is így volt! Akkor gondolhatod, hogy most, az idők végén milyennek láthatja a helyzetet az Úr!( én spec. mindig is úgy voltam, hogy egy vak pásztor miatt én nem fogok elkárhozni, vagy szellemileg éhezni, mert azt se tudja, hogy merre van a “legelő”! Ráadásul engem senki ne vonjon meg, az Úr jelenlététől, csak mert ő azt gondolja, hogy csak ő tudja a “tutit”! És, ha én nem az “Ő” gyülekezetébe járok, akkor biztos, hogy tévelygek! Ezek inkább a bárányokból lakmároznak, gyapjukat nyírják( és lehet, hogy még nem is tudják!)!)
   Egyre jobban az az érzésem, hogy az Úr Jézus, “direkt” a mi korunkra is célzott, amikor azt mondta, hogy:
   Mát. 18,20
   Mert a hol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.
   Mert látta, hogy az igazi, általa kivánatosnak tartott egyházból, mi lesz! És, hogy senki ne essen kétségbe azok közül, akiket elválaszt az ilyen “halott” helyektől!
   Az első keresztények is házanként jöttek össze, nem “hodályokba” tömörülve, ahol még a nevét se tudják az emberek egymásnak, nemhogy testvéri szeretettel, segítséggel, közösségben lenni! Mondjuk, én úgy látom, hogy ezt kezdte, fogja az Úr visszaállítani. Hiszen nemsokára egy “egyház” se fog tudni müködni , csak abban az esetben, ha csatlakozik a Fenevadhoz, majd meg a Hamis Prófétához!
   Szóval, ne félj, mert már elhangzott a hívó szó, hogy “gyertek ki én népem közülök”!
   Maradjunk meg továbbra is hitben, Isten kegyelmében! Kérj az Úrtól igaz testvéreket, fog adni! Most titeket akar megszilárdítani Önnmagában!
   Úr vacsorát a feleségeddel ketten is vehettek addig, mert ott lesz az Úr veletek!
   Csel. 5,29
   Felelvén pedig Péter és az apostolok, mondának: Istennek kell inkább engedni, hogynem az embereknek.

   “Még nincs egy éve , hogy elhagytam a gyülekezetet de a kar még mindig el akar érni.”

   Minden gondodat, Őrá tedd! Kérd az Úrat, hogy szabadítson meg tőlük!

   Még utolsóként: Bocsáss meg nekik! A legtöbbjük nem is tudja, hogy mit csinál!
   Megazután, nem test és vér ellen van tusakodásunk!
   Zsolt. 25,10
   Az Úrnak minden útja kegyelem és hűség azoknak, a kik szövetségét és bizonyságait megtartják.
   Zsolt. 103,4
   A ki megváltja életedet a koporsótól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged.
   Zsolt. 130,7
   Bízzál Izráel az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és bőséges nála a szabadítás!

   És én is kivánom nektek:
   1 Pét. 5,10
   A minden kegyelemnek Istene pedig, a ki az ő örök dicsőségére hívott el minket a Krisztus Jézusban, titeket, a kik rövid ideig szenvedtetek, ő maga tegyen tökéletesekké, erősekké, szilárdakká és állhatatosokká,

   ?Ján. 16,2
   A gyülekezetekből kirekesztenek titeket; sőt jön idő, hogy a ki öldököl titeket, mind azt hiszi, hogy isteni tiszteletet cselekszik.
   [/expand]

  2. Az igaz, kedves i am anonimus,hogy meg van irva a Zsido level 10:25-ben,hogy “El nem hagyvan a magunk gyulekezetét,ahogy szokasuk némelyeknek,hanem intvén egymast annyival inkabb,mivel latjatok,hogy ama nap kozelget”,de az nincs megirva,hogy a hamis gyulekezetekben ott kell maradni,sot:”Mert szukség,hogy szakadasok is legyenek koztetek,hogy a kiprobaltak nyilvanvalokka legyenek ti kozottetek”(1Kor 11:19).
   A jo Pasztor nem csak eljon az O juhaihoz,hanem ki is vezeti oket onnan,ahol vannak,ha az a hely nem az O akarata szerinti,mint ahogyan velem is tette,amikor a karizmatikusokhoz jartam.Egy szep napon egyszer csak nem mentem hozzajuk,es azutan soha tobbé.Utanam nyulkalas meg azert nem volt,mert elozoleg mar tudtukra adtam,hogy hamisaknak tartom az ottani tanitasokat es gyakorlatokat.De ha lett is volna,level vagy telefon utjan,egyszeruen kozoltem volna veluk,hogy nagyon gyorsan felejtsenek el.

  1. Ez a beszelgetés tenyleg erdekes volt Ida,de sajnalatos,hogy megoldasként az emberi tudatossagemelkedesben reménykednek a beszelgetok is.
   A riportalany azert latja az elit tagjait ?nagyon veszélyes?, ?rendkívül veszélyesek?-nek , ?teljesen empátia-nélkülieknek?, ?teljesen szeretet-, gondoskodás-, megértés- vagy könyörület nélküli?-eknek, – akiket reptilianoknak is nevez – ,mert ezek demoni lelkek.
   Ebben az irasban pontosan roluk van szo:

   http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

   Nagyon hosszu ez a tanulmany,talan tobb orat is igenybe venne az elolvasasa,de ha tobbet szeretnel megtudni roluk,akkor erdemes volna végigolvasni.

   1. Persze, kedves Ria!

    Nyilván, hogy én se arra a részére akartam felhívni a figyelmet! ( Ha Te ilyet küldenél, nekem eszembe se jutna, hogy neked az volt a célod vele, hogy a “rezegtetés”, meg más “….”-ra akarsz rámutatni!) Nyílván, csak azért küldtem át a teljes cuccot, hogy a forrásanyagot lássátok! ( Én még csak végig se olvastam, mert amikor már elkezdett “ezotériázni”, nekem már nem volt arra türelmem, hogy “süketeléseket” hallgassak, és azzal töltsem az időt!) Számomra, és szerintem mindannyiónk számára, akik itt vagyunk, és figyeljük az idők jeleit, csak az volt a lényeges belőle, hogy mennyire minden meg van tervezve, megrendezve, és milyen közel járunk a megvalósuláshoz! Meg, hogy pontosan mi is a “menetrend”! Ezekről beszélünk, és gondoltam, ez is csak egy adalék, ahhoz, amit már mi is látunk, és mondunk! Abból az utolsó részből, annyi igaz , hogy “nagyon gonosz földönkivűliek” állnak mögötte! Maga a Sátán ! ( Mégha, azt, az az ember nem is tudja!)
    Ha pedig, valamely hitetlen olvassa, szerintem elég sokat beszélünk Istenről, Úr Jézusról, a Szentlélekről, a Bibliáról, a megtérés szükségességéről, ahhoz, hogy lássák, hogy mi nem “azon” az oldalon állunk! És nem a “pozitív rezgéseket ” ( vagy miket) tartjuk a megoldásnak!
    Azzal, meg Te is tisztában vagy teljesen, hogy ha valaki nem akar hinni az igazságnak…….!

    1. Az fel sem merult bennem Ida,hogy azert ajanlottad volna elolvasni a beszelgetést,hogy azzal ramutass az ezoterikusok varadalmaira,en csak egyszeruen megjegyeztem,hogy kar,hogy akik mar sejtik,hogy honnan fuj a szel,azok meg igy sem onnan varjak a megoldast,ahonnan,ill.akitol az igazabol johet.
     Rezegtetésrol egyebkent nincs is szo a beszelgetesben,inkabb az emberi tudatossagot hajtogatjak végso megoldasként.

    2. Bocsáss meg, félreértettem!
     Hát, az emberi tudatossággal se fognak sokra menni!
     Azzal meg mit tudunk csinálni, ha az emberek bármi mást képesek elhinni, csak az igazságot nem!

 6. Sziasztok!
  Én és a családom sem oltattuk be még soha influenza ellen magunkat.Mi Jézus vérének az erejében hiszünk.Én sem vetem meg vagy ítélem el azokat az embereket , akik beoltatják magukat, de hadd mondjak el egy “érdekes dolgot”. Én is úgy gondolom, hogy hit kérdése a helyzet.Egy vidéki gyülekezetben Istentiszteleten felmerült a kérdés, oltassák vagy sem a keresztények magukat? Magyar hon legnagyobb karizmatikus gyülekezetében volt ez. Az ottani vezető azt mondta a hívőknek , hogy ” hittel oltassátok be magatokat”. Mi a véleményetek erről?
  Úgy gondolom, hogy akinek van hite arra, hogy a Názáreti Jézus Krisztus vére megtisztít , megszentel és védelmez, annak nem kell félnie az influenzától és semmi féle más járványoktól sem.Akinek pedig nincs rá hite, az oltassa be magát ha úgy gondolja, hogy az oltóanyag ad számára védelmet. Ebben nincs semmi, csak a hittel oltasd be magadat olyan kettősnek tűnik.Nem?Higgyél Jézus vérében de ugyanakkor oltasd be magad.És ha nem lettél influenzás, akkor melyik adott védettséget, a hit vagy az oltóanyag?Szerintem ez egy hamis hitre való buzdítás.Vagy rosszul gondolom?Egyre inkább olyan időket élünk, amikor a keresztényeknek a hit gyakorlását át kell ültetni a gyakorlatba és nem csak elméleti szinten no meg szájjal kell megélni. A valódi hitre van szükségünk mindannyiunknak . Másik példa az ételek, italok fogyasztásánál: a Mindenható Istennek hálaadással megköszönni majd megáldani az elfogyasztás előtt.Szerintem a mai világunkban igen-igen aktuális, amikor minden féle adalék, állomány javító, stb.. anyagok vannak az ételekben, italokban sőt nemsokára az őssejtből előállított petricsészében kikocsonyásodó húsokat láthatunk a polcokon- most inkább fontosabb ezen a területen is , hogy a hit cselekedetét kifejezzük cselekedetben is.Ha már van hitünk , akkor már csak szavakban kell kifejeznünk azt.De más példa a technikai lehetőségek területén is.Ma már a süketeknek olyan szerkentyüt építenek be a fülébe ami kapcsolódik a fül belső részeihez, aztán az illetőnek megjön a hallása.Ehhez nem kell hit, ezt a technika no meg a pénz megoldja.Ahhoz pedig hit kell, hogy Isten gyógyító ereje a Szent Szellem gyógyító kenete állítsa helyre a hallást.Sajnos világunkban egyre több keresztény hajlamos ezeket a technikai eszközök adta lehetőségeket megragadni, ugyanakkor pedig a hit nemes harcát pedig félretenni. Nem így kellene lenni ezeknek.Mi a véleményetek erről?
  Isten áldjon titeket kedves barátaim!

  1. A vilagban egyertelmuek a gyokerek:

   Azaz hitetlenseg. – “Miert nem hittel nekem Peter? Miert vagy kishitu?”
   Azaz ateizmus. – Ami masneven “erkolcsos satanizmus”.
   Azaz felelem. – Felelem a betegsegektol, szegenysegektol, halaltol. “A felelem a hit ellentete”.
   Azaz Isten gyulolete. – Nyilt tevelyges, nyilt satanizmus, amely az Uj Babyilont, az Egy Vilagot, az Uj Vilagrendet epiti. “Gyertek, a mi nagysagunk erjen az egig. Mutassuk meg, hogy mi erosek vagyunk, es a mi nagysagunk feler Istenhez.”

   En ilyen motivaciokat latok…

  2. Szia neked is kedves testver(tudod,aki igy ir,azt en tesomnak nevezem).
   Tökeletesen igazad van,amikor azzal a hittel vagy,hogy etkezes elott halat adtok a csaladodban,es Atyank aldasat keritek arra,(tudom te ugy irtad,hogy ti aldjatok meg az ételt).Az én csaladomban ez ugyanigy mukodik,es en csak mosolygok a mindenfélétol rettegokön.Absolute nem erdekel,hogy mi történik itt meg amott,ezzel,meg amazzal,amikor tudom,hogy Isten védelme alatt vagyunk az életunk minden teruletén.Ha nem igy volna,mit érne a mi hitunk? Nem a félelem szellemét kaptuk ugyebar? Félni,csak az istentelenek félnek: “Amitol retteg az istentelen,az esik meg vele”(Peld 10:24).”Azokat pedig,akik hisznek,ilyen jelek kovetik….ha valami halalosat isznak,meg nem art nékik”(Mark 16:18).Es mivel Isten az O vegtelen irgalmabol “esot ad mind az igazaknak,mind a hamisaknak”(Mt 5:45),tkp.kivédi az artalmas dolgokat,(ha akarja) még a hitetlenek eleteben is.Ha nem igy volna,valszeg.nem lennénk ennyien a foldon.Ha pedig(mégis) beteg valaki kozottunk,arra ott van a Jakab 5:14-16.Az en gyulimben ez super jol muködik.
   Amit pedig ez a karizmatikus vezeto mondott:”hittel oltsatok be magatokat”,egy jo nagy baromsag…jellemzo rajuk.Ehhez hasonlo tévtanitasokat hallgattam en is,amikor kozejuk jartam.Ezert jol gondolod,amikor azt gondolod,hogy ez egy hamis hitre valo buzditas.
   Összességében tehat nagyon jol latod mindazt,amit megirtal,es örömmel tölt el,hogy a hit szabalyai szerint éled azt,ami adatott nékunk.
   Urunk aldasa legyen rajtatok mindvégig,amig Ö eljövend.

  3. Szia i am anonimus!

   Ahogy azt, az előttem szólók is mondták, jól látod! Bár hívőként az ember eléggé elcsodálkozik az ilyesmin, de a hit se egyformán adatik. Sokáig nem tudtam miért, de a Szentlélek világossá tette, hogy ez a megtérés minőségén múlik. Vagyis, ha valaki teljes szívéből tér meg már az elején, az eleve nagyobb hittel indul! Aki nem annyira, annak kevesebb a hite. Sajnos az olyanok vannak többségben ( ezért azt is hiszik, hogy az a “normális”, mert sokan vannak “úgy” vele!), és megpróbálják a “hitedet letörni”, ha szóba kerül!
   Nem azért írom, hogy kioktassalak, hanem, hogy erősítselek én is! Mindig is fontos volt, de ma még fontosabb az az igevers, hogy:
   1 Ján. 2,20
   És néktek kenetetek van a Szenttől, és mindent tudtok.
   1 Ján. 2,27
   És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

   Teljes mértékig ragaszkodnunk kell, az Úrhoz, Istenhez, és ahhoz a tanításhoz, amit a Szentlélek ad nekünk, az Igéből! Nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárki, aki “valakinek” mondja, vagy tartja magát, lerombolja azt a hitet, és világosságot, amit Istentől kaptunk! Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy vizsgálat nélkül elvetünk egy tanítást, prédikációt, vagy amit a másik mond, de ha a Szentlélek, az Ige alapján nem mond rá áment, akkor nem fogadhatjuk el!
   Ha bárkit, bármit “kritika” nélkül elfogadunk, “csak azért”, mert mások azt mondják rá, hogy “milyen csodálatos tanító”, vagy “tanítás”, stb, bálványimádást követünk el.

   Igéretünk van rá, hogy :

   Isten hatalma megőriz hit által az idvességre,
   A minden kegyelemnek Istene pedig, a ki az ő örök dicsőségére hívott el minket a Krisztus Jézusban, ő maga tesz tökéletesekké, erősekké, szilárdakká és állhatatosokká,

   Még röviden egy személyes “élmény”:
   Mi egyébbként nagyon egészséges család vagyunk. Hit által így tart az Úr! Régebben néha elkaptunk egy-egy náthát, vagy influenzát, de már évek óta semmit!
   Pár hónappal ezelőtt, lebetegedtem. Nem tudom, hogy mi volt, a szívem és a tüdőm “adta fel”! Már készültem, az Úrhoz. Végig gondoltam, hogy mit kell még gyorsan elíntéznem, hogy ne hagyjam a családot itt “zűrben”! Éreztem, hogy már 2-3 napom van csak hátra. Addig nem imádkoztam gyógyulásért ( bár gyengéden, noszogatott a Szentlélek, hogy tegyem), de gondoltam, “jó az úgy”!
   Viszont, mégis csak meggondoltam, hogy :nehogymár engedetlen legyek!
   Szóval, imádkoztam. Mondtam az Úrnak, hogy készen vagyok meghalni, de ha Ő azt akarja, hogy éljek még, akkor kértem, gyógyítson meg.
   Reggelre meggyógyúltam!

  4. Szia i am anonimus!

   Mi is így vagyunk ezzel, ahogy Ti, de ez is az Úr kegyelme, ami idáig eljuttat bennünket.
   Franz Lippi nagyon találóan mondta, valahogy így: Szükség van az orvosokra, akik életben tartanak, addig amíg megerősödik a hited, utána nincs többé szükséged orvosokra és gyógyszerekre.
   Persze idáig eljutni sem 2 nap.

 7. *****/ PEDIG AZ IDEI ( ” INFLUENZA SZEZONRA” ) , MOST ÉN IS BEOLTTATOM MAGAM , MERT FONTOSNAK TARTOM… / ( MÚSZÁJ , AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKÉBEN MEGTENNEM ), MIVEL A VESZÉLYEZTETETTEK KÖZÖTT VAGYOK .

  1. Kedves Sarolta!
   Ez egy olyan döntés, amit mindenkinek saját magának, saját hite szerint kell meghoznia. Senkire nem lehet és nem is szabad ráerőltetni. “Legyen néktek a ti hitetek szerint.” (Máté 9:29)
   Én személy szerint az immunrendszer erősítését tartom a legjobb megelőzésnek, de nem ítélem el azokat, akik a vakcina mellett döntenek. Mindenesetre fontos informálódni.
   Ez az oldal például nagyon átfogó képet ad a kérdésről: http://nebancs.hu/

  2. Ezt ajánlom tájékozódni elötte: http://www.tenyek-tevhitek.hu/terhesseg-es-influenzaoltas.htm

   Fel nem bírom fogni, hogy miért adatják be az emberek, amikor tele van az internet a fentihez hasonló írásokkal.
   Bizonyára mindenki hallott olyan történeteket, hogy valaki közvetlenül az influenza oltás után betegedett meg. Ez nem csak legenda. Nekem több ilyen ismerősöm is volt. Ha tudtam volna, hogy be akarják magukat oltatni én mindenképpen lebeszéltem volna őket.

   1. Azert adatjak be maguknak Ilij,mert a félelem nagyobb naluk,mint a jozansag.
    Ezt a ropke foldi életuket nagyon megakarjak tartani,de az orok karhozattol egy cseppet sem félnek.

  1. A Nestle is benne van a listaban. Monsanto-fele alapanyagokat hasznalnak.
   Es ne gondoljuk azt, hogy ez Europat nem erintene.
   Valaki nalam okosabb utananezhetne. De en ugy tudom, hogy csak a GMO novenyek termesztese tilos Europaban, a GMO feldolgozott alapanyagok hasznalata nem.

   1. Akár tilos, akár nem, azt tudom, hogy amikor szigorították itt a GMO-kra vonatozó szabályokat, a Shoprite mogyoróvaj címkéjéről például egyszerűen kihagyták a “génmódosított” szót a kukoricaszirup mellől, ami az előző szállítmányon még rajta volt. Nem hiszem, hogy a gyártástechnológiát változtatták meg a magyar piac kedvéért. 🙁

   2. Szia Sharky!

    Köszi a listát!
    Sajnos nem gondoljuk, hogy bennünket ez nem érint! Sőt, igazából Magyarország Európa, és a többi ország “szeméttelepe”!
    Csak egy kis ízelitő: Európa nyugati részéből, felvásárolják az ott már megsemmisítésre kijelölt, lejáró szavatosságú fagyasztott húsokat, ide hozzák, átcimkézik, és a “magyaroknak” az is jó lesz! És nem csak azokat!
    A kenyérbe, és sok más termékbe “guargumit”, meg más “ízfokozókat” kevernek, állományjavítónak!
    A paradicsom, és egyébb zöldségek már régóta génmódosítottak( emberi génekekkel módosították), hogy keményebb legyen , géppel lehessen betakarítani, ne sérűljön olyan hamar , tartósabb legyen !…stb.

    Akárhogyis, bizzunk az Úrban, mert ennek a világnak nemsokára “vége”. És az itélet csak most kezdődött!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend