Világkormány

A világkormány szimpatizáns újságíró meghívást kapott a Bilderberg találkozóra

Rachman arriving to Bilderberg Conference

Az Antikrisztust támogató, szolgáló emberek hol tudatosan, hol tudtukon kívül, segítenek előkészíteni a terepet a hamis messiás színrelépéséhez. Mindegy, hogy gazdasági problémákról, háborúról vagy a föld erőforrásainak kihasználásából eredő ökológiai katasztrófáról van éppen szó, ezek a problémák mind ugyanabba az irányba viszik a világot: egy világkormány megalakulása, a “nemzetek szorongása” (Lukács 21:25) és az Antikrisztus hatalomra jutása felé. Gideon Rachman alább említett cikkét gyakran hozzuk fel példaként a globalista propaganda félreérthetetlen példájaként. Úgy tűnik az ideológia terjesztésének ?jutalmaként? Rachman közelebbi bepillantást kaphatott az általa támogatott erők világába. ? Időkjelei

Forrás: Infowars.com

Rachman arriving to Bilderberg ConferenceGideon Rachman, a Financial Times egyik újságírója részt vett a Bilderberg csoport idei, 2012-es konferenciáján, nyilván, hogy együttműködhessen egyik, még 2008-ban megjelent cikkében leírt jövőkép megteremtésében. ?Minden készen áll,? áll a cikkben, a technokrata elit diktatórikus világkormányának felemelkedéséhez.

Charlie Skelton, a London Guardian újságírója látta Rachman-t megérkezni a konferenciának helyszínt adó Chantilly-be, Virginia államban. ?És most a világkormány? című 2008-as cikkében, Rachman beismerte, hogy az elit terve egy globális kormány felállítására, alapvetően demokráciaellenes elképzelés.

?A nemzetközi kormányzás csak akkor lehet igazán hatékony, ha demokráciaellenes,? írta, az EU bővítési kísérletek sikertelenségét hozva fel példának, amikor azt népszavazástól teszik függővé. ?Általában véve, az Unió akkor haladt előre gyorsabb ütemben, amikor a fontos döntéseket technokraták és politikusok hozták meg, majd utólag meggyőzték a szavazókat a döntés helyességéről,? tette hozzá Rachman.

A Rachman által elképzelt világkormány az Európai Unióhoz hasonlóan működne. ?Egy államra jellemző tulajdonságokkal rendelkező, határozott törvényrendszer által irányított egység lenne. Az Európai Unió már felállított egy 27 országból álló kontinentális kormányt, ami modellként szolgálhat. Az EU legfelsőbb bírósággal, saját valutával, több ezer oldalnyi törvénnyel és kiterjedt polgári szolgálattal rendelkezik, azonkívül bármikor képes felállítani és mozgósítani egy hadsereget,? írta.

Mindemellett a totalitárius globális kormány ?az ENSZ égisze alatt kidolgozott jogerős klímaváltozási megállapodást és egy 50.000 fős békefenntartó erő felállítását,? erőlteti majd a világra Rachman szerint.

Rachman azt is leírja, hogy figyelni kell a tálalás módjára és a tervet szépített nyelvezetben kell előadni ?nehogy az emberek a beszélgetős rádióműsorok hazájában fegyvert ragadjanak.?

Elmagyarázta, hogy a világkormány bevezetése ma már elfogadható, sőt egyenesen ?kézenfekvő? lépés, mivel a fennálló pénzügyi válság, a ?globális felmelegedés? és a ?terrorizmus elleni globális harc? biztosítják a szükséges ürügyet.

Rachman 2008-as felhívása, hogy a világgazdaság feletti irányítást hatalomelvű technokraták vegyék át, a világkormány hivatalos megszületésének előkészületeként, hamar célba talált, miután Franciaországban, Írországban, Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Görögországban, és természetesen az IMF-nél és az Európai Központi Bankban már a Goldman Sachs emberinek kezében van a gyeplő.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

 1. Elmagyarázta, hogy a világkormány bevezetése ma már elfogadható, sőt egyenesen ?kézenfekvő? lépés, mivel a fennálló pénzügyi válság, a ?globális felmelegedés? és a ?terrorizmus elleni globális harc? biztosítják a szükséges ürügyet.

  Dániel könyve 11, 21
  “És ennek helyébe egy útálatos áll, akire nem teszik az ország ékességét; hanem alattomban jő, és hízelkedéssel jut az országhoz.”

  Ez a rész az antikrisztusról szól, aki csalások és hazugságok által ragadja magához a hatalmat.

  1. “Ez a rész az antikrisztusról szól, aki csalások és hazugságok által ragadja magához a hatalmat.” – Erre azért ne vegyél mérget. Minden amit látsz már lefutott körök, lejátszott dolog. Minden amit látsz, a világ eseményei már le vannak rendezve előre, csak hát meg kell tenni a köröket ahogy a forgatókönyvben le van írva. Muszály, hogy hitelesnek tűnjenek a dolgok. Már minden előre meg van tervezve, az is, hogy ki lesz a nagyfőnök…

 2. Lucifer >> “Fényhozó”
  Esthajnalcsillag, azaz Vénusz., illetve a “Felkelő Nap”.
  (Bringer of Light, Morning Star)
  (The word “Lucifer” comes from 2 Latin words:
  Lux (=light) + ferous (=to bear or carry). Thus the name “Lucifer” means:
  Light-bearer or Light-bringer.)

  Ma reggel – 2012. 06. 06. -án* (!), hajnalban, a Vénusz átvonult
  a felkelő nap elött.

  http://www.idokep.hu/hirek/venusz-atvonulas

  Azt hiszem a Bilderberg találkozó időzítése sem volt véletlen. 😉

  *
  0 – A megnyilvánulatlan Isten, az”ősrobbanás” elötti állapot, a “semmi”.
  1 – A teremtés, a világ létrehozása és törvényeinek megalkotása, vagy másnéven “ősrobbanás” (The One)
  2 – A “lázadás”, szembeszegülés, a világ egységének megtörése.
  3 – Az újraegyesülés, a világ egységének helyreállítása. Új egyenúly.
  A Szentháromság.

  2-0-1-2 >> Két kettes fogja közre a nullát és az egyest, mintegy bezárja.
  06 -06 >> …ez azt hiszem nem szorul magyarázatra 😉

  1. Yep, Lucifer means light-bearer but it does not mean Morning Star or Day Star, that is a false and occult teaching.

   Rev_22:16 I Jesus have sent mine angel to testify unto you these things in the churches. I am the root and the offspring of David, and the bright and morning star.
   2Pe_1:19 We have also a more sure word of prophecy; whereunto ye do well that ye take heed, as unto a light that shineth in a dark place, until the day dawn, and the day star arise in your hearts:
   (KJB)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend